مقاله بانکداری الکترونیک pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بانکداری الکترونیک pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بانکداری الکترونیک pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بانکداری الکترونیک pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بانکداری الکترونیک pdf :

منابع
روزنامه هموطن سلام- در تاریخ 11 اسفند ماه 1383
روزنامه های هموطن – در تاریخ 12 اردیبهشت 1384

بانکداری الکترونیک

فهرست صفحه
مقدمه 1
بانکداری الکترونیک به مفهوم امروزی چیست ؟ 1
مشکلات بانکداری الکترونیک چیست ؟ 2
شتاب 4

شکل و راهبر نظام بانکداری الکترونیک در کشور 5
بیمه پرداخت الکترونیک 5
ملزوم داشتن به ATM در ادرات جوابگو می باشد یا خیر 6
طرحهای و پروژه های بانکداری الکترونیکی بانک صادرات 7
نتیجه گیری 9

مقدمه :
بانکداری الکترونیک در کشورعزیز ما در حالیکه فشار بسیار زیادی از سوی دولت به مردم برای استفاده از خدمات عابر بانک ، شتاب ،ATM و … می باشد . که همه این 4 مربوط به این بانکداری می باشد . این نوع بانکداری در قدیم این گونه تعریف می شد .

یعنی الکترونیکی کردن فعالیتها ی بانکی بدانیم ، تمام بانکی بعد از جنگ جهانی دوم از کامپیتوتر استفاده کردند . طبق این نظر کشور ما سالهاست که بانکداری الکترونیکی پیوسته است .

امیدواریم که کشور ما (ایران ) با استفده از مدیران مجرب و استفاده از روشهای پیشترفته علمی و برطرف کردن مشکلات کنونی این بانکداری در کشور ما باشد و ایران عزیز جهش چشمگیری در این مورد داشته باشد .

بانکداری الکترونیک به مفهوم امروزی چیست ؟
بانکداری الکترونیکی که در سال 1991 و با وجود آمدن اینترنت شکل گرفت آن است که مشتریها بتوانند بدون مراجعه به شعب کار خود را با مراجعه به فضای الکترونیکی انجام دهند . این فضا 15 سال است که راه افتاده و متأسفانه ما در این زمینه مشکل داریم .

اینکه چرا ما در بانکداری الگترونیک پیشرفتی نداریم به خیلی از مسائل از جمله زیر ساختهای انسانی و اجتماعی باز می گردد تا زیر ساختهای فنی ، یکی از مشکلاتی که مادر بانکداری الکترونیک در ایران داریم آن است که در این نظام آدمها برای ما شناسایی نمی شوند که این یکی از بزرگترین مشکلات شبکه بانکی است ، جامعه ، دیجیتالی نیست و نمی توانیم افراد را شناسایی کنیم ، چون برای آنها کد نداریم .

مشکلات بانکداری الکترونیک چیست ؟
1- از مشکلات مهم انداز ه گیری ریسک پذیر ی می باشد که متأسفانه در کشور ما اعمال نمی شود . نداشتن بستر مناسب قانونی بر سر راه بانکداری الکترونیک نیز از دیگر مشکلات موجود است . در دادو ستدهای عامیانه سند کاغذ ی معتبر می باشد ولی از نظر محاکم قانونی سند الکترونیکی پذیرفته نیست .

2- امنیت ملی و مسائل امنیتی مشکل دیگر در بانکداری الکترونیکی می باشد . قانون تجارت الکترونیک تعیین کرده وزارت اطلاعات ، قو قضائیه و سازمان برنامه و بودجه برای بر طرف کردن مدافع امنیتی درگیر شوند ولی هنوز کمیته ای برای پیگیری این مسائل شکل نگرفته است . باید ارگانی مشترک از وزارت اطلاعات ، قوه قضائیه و شبکه بانکی کشور تشکیل گردد تا با پیگیری آنها الگوریتم های حفاظتی و روشهای موجود امنیتی به وجود آید .

3- آشنا بدن مردم با مسائل رمز از دیگر مشکلات این نوع بانکداری در کشور می باشد . اگر همه این مشکلات راجمع بندمی کنیم . متوجه می شویم که بانکداری الکترونیک با مشکلات زیرساختی جدی در ایران روبرو می باشد .

4- در نظام بانکی کاغذ بسیار ارزشمند است و سیستم های بانکی ما خیلی به آن اتکا دارند و تغییر برای آن خیلی دشوار می باشد .
5- از دیگر مشکلات ، آداب و رسوم مردم ماست ، در ایام عید مردم دوست دارند به همه پول نقدی عیدی بدهند و این نشان دهنده این است که مردم تمایل زیادی به نقدینگی دارند و تمایل کمی به پول الکتریکی دارند .

6- آخرین مشکل ما خود سانسوری است ، ایرانی ها خیلی تمایل ندارند مسائل اقتصادی خود را افشاء کنند آن هم به خاطر مالیات است .

دردنیای الکترونیکی همه چیز ثبت و ضبط می شود و مردم ما زیاد از این واقعه رضایت ندارند به همین دلیل تمایلی به بانکداری الکترونیکی و پول آن ندارند . اگر بخواهیم این کار به سرانجام برسانیم به یک عزم ملی و قانون نیازمندیم . هر وقت به یک تعامل و عزم ملی برای بکارگیری بانکداری الکترونیک رسیدیم ، 10 سال بعد می توانیم شاهد این مقوله در کشور مان باشیم .

 

شتاب
همانگونه که می دانید ، در گذسته بر یک از بانکها برای پیاده سازی سیستم های انفور ماتیکی خود ، مستقل عمل می کردند و این کار هم هزینه زیادتری داشته و هم باعث شده است .

نمونه هر یک ازبانک یا مؤسسه مالی یک دستگاه POS نصب می گردد و این کار مشتریان را به هنگام استفاده از دستگاهها سر در گم می کرد . از این رو ، برای حل این مشکل و نیز صرفه جویی در هزینه های ملی ، مرکز شتاب گرفت و هم اکنون تمام بانکها ی ایران عضو مرکز شتاب هستند و 3 بانک صادرات ، کشاورزی و توسعه صادرات ایران ،

ملت ، با پرداخت کارفر – از دستگاههای POS , ATM یکیگر و بانکهای تجارت و سپه نیز از این دستگاههای یکدیگر بهره مند می گردند . کل عملیات شتاب در سال 83 ، 100 میلیارد تومان است ، تولید ناخالص کشور را 135 میلیارد دلاری برای ساال 83 بر آورد کرده اند .

100 میلیارد تومان تقریباً برابر با 100 میلیون دلار است و این نشان می دهد عملیات شتاب از 1/0 درصد هم کمتر می باشد ، کل فضای بانکداری الکترونیک کشور یک درصد تولید ناخالص کشور است .
مشکل دیگری که در کشورمان داریم ، تحریم اقتصادی است ، بعضی از تجهیزات اعتباری و بانکداری الکترونیک تحت گرو آمریکا می باشد و چون ما در تحریم هستیم ، نمی توانیم بانکداری الکترونیک ، اینترنتی راه بیندازیم .

شکل و راهبر نظام بانکداری الکترونیک کشور
با توجه به اینکه بانک مرکزی هدایت و راهبری سیستم بانکی کشور را درتمام زمینه ها بر عهده دارد ، بهترین گزینه برای این کار است .

که این بانک پروتکل واحدی را در این زمینه مشخص و بستر حرکت بانکها را هموار سازد ، بانکها سرعتی بیشتر – در زمینه پیاده سازی سیستم بانکداری الکترونیک گام بر می دارند ، کما اینکه خدمات انفورماتیک نیز در این راستا تأسیس گردید ؛ اما به هر دلیل ، با آنکه تفکر ، تفکر نو بوده ، اما فرآیند پیاده سازی – به دلیل پرسشنامه شمار – به خوبی اجرا نشده است .

بیمه پرداخت الکترونیک
مشکلات زیر ساختی زیادی داریم ، قسمتی از آن زیر ساختهای مخابرات است . در حال حاضر در بانکها ، خط دیت نداریم ، ما در کشور 000/16 شعبه بانکی داریم و به 16 هزار پورت دیتا نیاز داریم . ولی متأسفانه تا کنون نیازمان برطرف نشده است .

در مورد سخت افزار و نرم افزار های هم چون در تحریم هستیم و نمی توانیم بسیاری از سخت افزارها و نرم افزارها را داشته باشیم . زمانی که پروژ ه ای در کشور راه اندازی نمی شود همه به دنبال مقصر می گردند ، جدیداً بهترین مقصری که وجود ندارد بیمه شناخته شده است و کارشناسان می گویند

اگر بیمه پرداخت الکترونیکی داشته باشیم مشکلات حل می شود در حالی که اصلاً این چنین نمی باشد برای بوجود آمدن بیمه باید ببینیم چند نفر ممکن است از طریق سیستم بانکداری الکترونیکی کلاهبرداری کنند . زمانیکه قدرت شناسایی افراد را درنظام اینترنتی نداریم . پس نمی توانیم دسک را پیش بینی کنیم در نتیجه بیمه را به کار برد .

اما بیمه سرمایه گذاری را شروع کرده ، اما هم بانکداری الکترونیک نخواهیم داشت . زیرا تمام مشکلات باید حل شود . بیمه در بانکداری الکترونیک لازم است ولی شرط کافی و لازم نیست .

ملزوم داشتن به ATM توسط ادارت جوابگو می باشد یا خیر ؟
در دنیای بانکداری الکترونیکی یک سؤال مطرح می باشد به این صورت که شما پول را برای چه کاری می خواهید .؟ پاسخ برای خرید کردن است .

اگر مردم از کارتهای اعتباری خود فقط توسط ATM ها استفاده نکنند و مایحتاج خود را از طریق فروشگاههای مجهز به دستگاههای POS‌ تهیه کنند مشکل صف های ATM حل می شود ولی متأسفانه این موضوع برای ما پذیرفته نیست ، بانکداری الکترونیک در کشور ما به ATM تبدیل شده است . مردم صف می ایستند و پول خود را توسط ATM از بانک خارج می کنند بعد خرید می کنند و پول خود را به مغازه داری می دهند ،

مغازه دار نیز همان پول را پس از صرف زمان به حسابش در بانک واریز می کند در حالیکه اگر از دستگاههای POS‌ استفاده گردد در زمان صرفه جویی می شود و دیگر نیاز به اتلاف وقت برای گرفتن یا واریز کردن پول نخواهد بود .

بانکداری الکترونیک نیز می خواهد این چرخه را حذف کند . یکی دیگر از مشکلات ما آداب و رسوم مردم است ، در ایام نوروز مردم علاقه دارند به همه پول نقد عیدی دهند و این نشان دهنده آن است مردم تمایل زادی به cash دارند و به پول الکترونیکی تمایل زیادی ندارند .

طرحهای و پروژه های بانکداری الکترونیکی بانک صادرات ایران
مکانیزاسیون 500 شعبه سپهری بانک صادرات
کاشت سیستم 14 شعبه به سیستم سنتی
مکانیزه کردن 687 شعبه غیر مکانیزه
آماده کردن سایت کامپیوتری برج سپهر
گسترش شبکه سیستم سوییفت

راه اندازی کامپیوتر های بزرگ 7 در برج سپهر
مکانیزاسیون یکصد رابط توزیع
عمل سیستم عامل VM/ESA به 390/OS در کامپیوتر بزرگ
استفاده سیستم جامع دبیر خانه یکسال در کل شبکه
استفاده سیستم اینترنت

استفاده سیستم اینترنت
بکارگیری یک پایگاه اطلاع رسانی جامع (DBMS‌) در کامپیوترهای بزرگ کامپیوتر
توقفگاه وب بانگ صادرات
دگرگونی در سیستم تلفن بانک و توسعه آن
استفاده سیستم اطلاع رسانی جغرافیایی GIS ( فاز I)
پیاده سازی سیستم تسهیلات
فعال سازی پروژه انتقال اطلاعات از مراکز استانها و سرپرستی های تهران به مرکز

نتیجه گیری
پیش بینی های خوبی برای آینده نظام بانکی کشور در زمینه الکترونیک نداریم ، زیرا جهان کنونی که سیستم های مجازی ها معروف است ، جهانی بسیار پرسشنامه سرعت و پرسشنامه تحرک است ؛ اما حساسیت این امر به دلایل غیر بخشص هنوز در سازمانها احساس نشده است .

فرآیند تصمیم سازی به دلیل غیر حرفه ای بودن بعضی از مدیریتها کند بوده است .
عمر مدیریتها برای سیاست گذاری و برنامه ریزی های بلند مدت در زمینه انجام فعالیتهای عمرانی و زیر بنائی کوتاه است .
حفظ و نگهداری متخصصان T / در طول عمر یک پروژه به دلیل کم بودن حقوق – مشکل یا غیر ممکن می باشد .

فرآیند اجرای فعالیتها به لحاظ ماهیت دولتی سازمانها بسیار کند است .
توجه به تغییرات سریع فناوری و لزوم انجام سرمایه گذاری های مستمر در بخش IT ، مدیران قادر به ریسک پذیری در این حوزه نیستند .

از نظر فرهنگی – که باید بستر سازی لازم برای گسترش کار و خدمات نوین بانکی فراهم گردد.
فعالیتهای زیر بنائی برای افزایش آگاهی مشتریان در پذیرش سیستم ها وروشهای نوین وتغییر ساختارهای رفتاری آن صورت نپذیرفته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت پیاده سازی مدارهای منطق فازی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت پیاده سازی مدارهای منطق فازی pdf دارای 27 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت پیاده سازی مدارهای منطق فازی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت پیاده سازی مدارهای منطق فازی pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت پیاده سازی مدارهای منطق فازی pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت پیاده سازی مدارهای منطق فازی pdf :

اسلاید 1 :

 

مقدمه

پیاده سازی دیجیتالی مدارهای منطق فازی

Digital Implementation of Fuzzy Logic Circuits

پیاده سازی آنالوگ مدارهای منطق فازی

Analog Implementation of Fuzzy Logic Circuits

پیاده سازی ترکیبی دیجیتال / آنالوگ سیستم های فازی

Mixed Digital /Analog Implementation of Fuzzy Systems

استراتژی اتوماتیک CAD برای طراحی مدارهای منطق فازی

CAD Automation for fuzzy Logic circuits design

پیاده سازی شبکه های عصبی سیستم های فازی

Neural Networks Implementing Fuzzy systems

اسلاید 2 :

 پیشرفت های اخیر در تئوری منطق فازی الگوریتم هایی را بر مبنای قانون در قلمرو گسترده ای از کاربردها فراهم کرده است . یافته های بسیاری در طی 10 سال گذشته طرح و معرفی شده است . کنترل فازی می تواند عملکرد خوبی را در مدت زمان کوتاهی در انواع کاربردهای جهانی معرفی و ثابت کند .

 بیشتر سازندگان پردازنده محیط های نرم افزاری برای توسعه و شبیه سازی کاربردهای فازی روی میکرو کنترلرهای سازگار تهیه کرده اند .

 از این کنترلرها می توان کنترلر نوع ممدانی را نام برد . او در قلمرو کاربردی تئوری فازی را برای سیستم های تکنیکی نیز گسترش داد . در حالیکه بیشتر دانشمندان کاربردهای این منطق را محدود به قلمروی غیر تکنیکی می دانستند .  علاوه براین کنترلر می توان کنترلر نوع سوگنو را نام برد که بر اساس متدی بود که سوگنو و تاکاگی با هم ارائه دادند .

اسلاید 3 :

 طراحی مدارهای مجتمع اختصاصی فواید بسیاری دارند . و به این دلیل است که کاربردهای آن نیاز به همروندی و سرعت پردازش بالایی دارند . طراحان در این زمینه سعی می کنند که یک واژه واقعی برای کامپیوترهای فازی ارائه دهند ( گاهی اوقات به آنها کامپیوترهای نسل ششم می گویند ).

 معماری این پردازنده ها به ترتیب شامل سه مرحله زیر است :

  فازی کردن (Fuzzification) – استنباط (Inference) – از فازی بیرون آوردن (Defuzzification) 

 کنترلرهای فازی براساس یکسری اطلاعات که شامل قوانین و توابع عضویت و همچنین پارامترهای پیکربندی سیستم است کار کنترل خود را انجام می دهد .

اسلاید 4 :

پیاده سازی دیجیتالی VLSI (Very Large Scale Integration : مدارهای مجتمع در مقیاس بزرگ) سیستم های فازی چند مزیت از تکنولوژی طراحی مدار دیجیتالی ارائه می کند . چندین ابزار CAD (Computer Aided Design  : طراحی بر مبنای کامپیوتر) جدیدبا طرحی اتوماتیک ارائه می دهد و در نتیجه زمان و هزینه توسعه را تخمین می زند .

اصلاح اتوماتیک سطوح منطقی اتلاف انرژی زیاد و حساسیت ترانزیستور را کاهش می دهد . پیش بینی های داده ها در این سیستم برای پردازش سیگنال امیدوارانه است .

در این مدارها داده های دودویی براحتی ذخیره می شوند و قابلیت فهم و برنامه ریزی و پردازش چند مرحله ای فازی را دارند .

ظرفیت و سرعت این مدارها متناسب با پیشرفت تکنولوژی بوده بطوریکه پیاده سازیهای مختلف مدارهای فازی بیشتر و بیشتر می شود .

اسلاید 5 :

پردازنده های فازی دیجیتال معمولا برای کاربردهای چند منظوره وبرای حداکثر استفاده ممکن مشتریان طراحی شده است . بنابراین باید تعداد زیادی عملوند توابع عضویت و قوانین استنتاجی را پیاده سازی کنند . این امکان برای محدوده بزرگی از کاربردها مناسب است .

یک محیط برنامه نویسی شی گرا با قوانین زبان شناسی ترکیب شده و مستقیما برای پیاده سازی روی تراشه آماده است .

روشهای اولیه سخت افزاری پیاده سازی موتور استنتاجی منطق فازی مدارهای دیجیتال بودند که بوسیله Togai و Watanabe طراحی شد .

      معماری اپراتورها : پیاده سازی مدارهای MIN و MAX :

این اپراتورها که در واقع اپراتورهای ابتدایی این مدارها هستند . شامل : میکروکنترلر فازی (سیستم های درونی با مبدلهای A/D (متناوب به مستقیم) و D/A (مستقیم به متناوب) و واحد منطق ریاضی فازی و حافظه های مخصوص) – کمک پردازنده های فازی ( برای پردازش موازی یا همروند)

اسلاید 6 :

مقادیر فازی آنالوگ باید قبل از شروع پردازش بوسیله مدارهای دیجیتال استاندارد به سیگنالهای دودویی تبدیل شوند .

اگر مقادی فازی در قالب بیتها بصورت صحیح وارد نشوند ممکن است تاثیر بدی روی نتایج بگذارد . ورودی مناسب نمونه فرکانسی برای مدارهای دیجیتالی ارائه می دهد . پس صحت ورودی ها مهم است .

حوزه کاربردی و آینده مدارهای دیجیتالی در سیستم هایی چون کنترلها – سیستم های خبره – رباتها – تشخیص تصویر – پایگاه داده ها ( رابط بین مدارهای دیجیتالی ) پیش بینی می شود .

اسلاید 7 :

مدارهای آنالوگ فعلی چندین مزیت نسبت به مدارهای دیجیتال دارند . مانند سرعت پردازش – ظرفیت تابعی و قدرت بالاتر . این مدارها همچنین میتوانند پردازشها را پشت سر هم و پیوسته انجام دهند و علاوه بر آن سازگاری خوبی با سنسورها و محرکها و سیگنالهای آنالوگ نیز داشته باشند . همچنین بعضی عملکردهای نامناسب توابع عضویت بوسیله ترانزیستور حذف می شود .

در این مدل هیچ مبدل A/D یا D/A هنگام پیاده سازی یک سیستم واقعی نیاز نیست . ( وقتی که هیچ پردازش سیگنال دیجیتالی مورد نیاز نباشد. )

کنترلرهای آنالوگ پاسخ بلادرنگ را ممکن می سازند . مخصوصا هنگامی که صحت و دقت بالا زیاد مهم نیست .

این مدارها همچنین در مدلهایی کارآیی دارند . مثل وظایفی که به حس های انسان مرتبط می شود (مانند چشم – اعصاب حسی و گوش ).

اسلاید 8 :

 یا جایگزین انسان می شوند .( مانند تشخیص الگو – پردازشهای انعطاف پذیری ذهن)

سیگنالهای آنالوگ یا بوسیله ولتاژها و یا بوسیله جریانها نمایش داده می شوند . برای طراحی مدارهای آنالوگ با دقت بالا و در محدوده فرکانس وسیع از تکنولوژیهای با نویز کم و ثابت ( مانند CMOS ) استفاده کرد .

X

اسلاید 9 :

hمد ترکیبی ( Mixed Mode )

hمد جریان ( Current Mode )

hمد ترکیبی fuzzifier :

گفتیم که در سیستم های سخت افزاری  ورودیهای مد ولتاژ بر مد چند ورودی( multiple inputs) ارجحیت دارند . که در این سیستم ها ورودی های مد ولتاژ باید بین چندین بلاک (برای مدارهای تابع عضویت) توزیع شوند . بعد از مد ولتاژ سیگنالهای مد جریان شروع به کار می کنند .زیرا بوسیله پردازش مد جریان برتریهای این سیستم مشخص می شود .

 

n

اسلاید 10 :

استراتژی Defuzzification شامل یک عملگر جمع (sum )  یک عملگر ضرب (multiplication )  و یک عملگر تقسیم (division) است .

 عملگر جمع همان ارتباطات بین مدارها است .

عملگر ضرب می تواند بوسیله تغییر مقیاس جریان فعلی تشخیص داده شود .

عملگر تقسیم آنالوگ هنوز هم پیچیده ترین عملگر است و احتیاج به زمان پردازش بیشتر درمقایسه با دو عملگر قبلی دارد .

عملیات Defuzzification در نهایت در سطح پیاده سازی سخت افزاری آسان می شود . همچنین عملگر تقسیم می تواند به سرعت بوسیله مدارهای نرمالیزه مد جریان اجرا شود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مهندسی ژنتیک گیاهان برای تولید گیاهان متحمل به تنش های غیر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مهندسی ژنتیک گیاهان برای تولید گیاهان متحمل به تنش های غیرزیستی: راهبردها و چالشها pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مهندسی ژنتیک گیاهان برای تولید گیاهان متحمل به تنش های غیرزیستی: راهبردها و چالشها pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مهندسی ژنتیک گیاهان برای تولید گیاهان متحمل به تنش های غیرزیستی: راهبردها و چالشها pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مهندسی ژنتیک گیاهان برای تولید گیاهان متحمل به تنش های غیرزیستی: راهبردها و چالشها pdf :

چکیده

تنشهای محیطی در کنار کاهش روز افزون زمین های زراعی و افزایش جمعیت جهانی تهدید جدی برای تولید کشاورزی و امنیت غذایی جهان محسوب میشود. اصلاح گیاهان زراعی برای تحمل به تنشهای غیرزیستی از مدتها قبل یکی از اهداف مهم متخصصین امر کشاورزی بوده است. موفقیت در اصلاح ارقام متحمل به تنشها به درک و فهم دانشمندان از پاسخ مولکولی گیاهان به این گونه تنشها، از قبیل راه اندازی شبکه های مولکولی درگیر در دریافت و انتشار پیام تنش، بیان ژنهای مرتبط با تنش و همچنین ژنهای متابولیت، بستگی دارد. مهندسی اغلب ژنهای درگیر در این مسیر ها از طریق محافظت عمل و ساختمان های سلولی موجب بهبود تحمل به تنش های غیر زیستی میگردد. این مقاله به پیشرفت ها و مشکلات استفاده از مهندسی ژنتیک گیاهی برای اصلاح تحمل گیاهان به شوری می پردازد.

مقدمه

تنشهای غیر زیستی با کاهش بیش از پنجاه درصدی عملکرد گیاهان زراعی، مهمترین عامل کاهش عملکرد جهانی گیاهان زراعی هستند. تنشهای غیر زیستی اثرات مخربی در رشد و تولید گیاهان داشته و اثرات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی متعددی بر روی آنها می گذارند ( وانق و همکاران، .(2001 خشکی، دماهای بالا و پایین، شوری خاک و تنشهای اکسیداتیو مهمترین تنشهای غیر زیستی هستند که با برهم زدن روابط آبی گیاه در سطح سلولی و گیاه کامل اثرات جبران ناپذیری بر روی گیاه می گذارند ( بک و همکاران، .(2007 طبق گزارش فائو22 1 درصد خاکهای زراعی دنیا (فائو، (2005 و 40 درصد مزارع تحت آبیاری جهان (گالوانی2،(2007 از مشکل شوری رنج میبرند. این در حالی است که تخمین زده میشود سالانه ده میلیون هکتار به وسعت این اراضی به خاطر شوری حاصل از آبیاری افزوده میگردد (گالوانی، .(2007 با برهم خوردن آب و هوای جهانی و کاهش بارندگی های سالیانه نواحی متاثر از خشک سالی در جهان در حال افزایش است ( بورکه و همکاران، .(2006 سرما توزیع جغرافیایی و فصل رشد اکثر گیاهان را محدود کرده و بر کیفیت و کمیت گیاهان زراعی اثرات نا مطلوبی دارد ( توماشو و همکاران،.(1999 سرما و یخبندان

FAO .1 Galvani .2

های نابهنگام فصل زراعی از عواقب تغییرات اقلیمی است که سالانه میلیارد ها دلار خسارت را متوجه محصولات زراعی بویژه باغی می کند.

اغلب این تنشها مسیرهای پیام رسانی و پاسخهای سلولی مشابهی را فعال میکنند. از جمله این پاسخهامیتوان به تولید پروتئینهای تنش، افزایش بیان آنتیاکسیدانها و تجمع ترکیبات سازگار اشاره کرد. پیچیدگی پاسخ گیاهان به تنشهای غیرزیستی، که ژنها و مکانیسمهای بیوشیمیاییـ مولکولی بیشماری را در برمیگیرد، در شکل 1 به طور شماتیک نشان داده شده است ( اقتباس از وینکور و التمن، .(2005

هدف اصلی فناوری زیستی در سازگار نمودن گیاهان به تنشهای غیر زنده، مطالعه و درک صحیح از مکانیسمهای مقاومت در گیاهان و بکارگیری این اطلاعات در تغییر ژنتیکی گیاهان زراعی به منظور افزایش تحمل گیاهان به تنشها میباشد (بورسانی و همکاران، .(2003 درک درست این مسیرها و اجزای کنترلکننده آنها، محققان را در مهندسی ژنتیک گیاهان برای ایجاد مقاومت به این تنشها کمک خواهد کرد. بر همین اساس اغلب تحقیقات انجام شده در زمینه مهندسی ژنتیک گیاهان برای مقاومت به تنشهای غیرزیستی، بر پایه دستورزی و انتقال ژنهای این مسیرها بوده است. خلاصه این مسیرها در شکل 1 خلاصه شده است. این ژنها با توجه به نقشی که ایفا می کنند به سه گروه عمده تقسیم میشوند:

الف) ژنهایی مسیر پیامرسانی و کنترل نسخهبرداری پاسخ به تنشها ب) ژنهایی درگیر در محافظت از غشاءها و آنزیمها ج) ژنهایی در گیر درجذب آب و یونها و انتقال آنها

در این مقاله به برخی از گزارشها و تلاشهای انجام شده برای افزایش تحمل گیاهان به تنشهای غیرزیستی براساس مسیرهای دستورزی شده میپردازیم.

(1راهبردهای مبتنی بر فاکتورهای نسخهبرداری و عناصر درگیر در بیان ژن

تنشهای غیر زیستی به خاطر طبیعت چند ژنی بودنشان همواره یکی از موضوعات بحث بر انگیز در زمینه مهندسی ژنتیک گیاهی می باشد. جهت توسعه گیاهان تراریخته متحمل به تنش های غیر زیستی، درک اساسی شبکه های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و همچنین تنظیم بیان ژن ضروری است. در یک مسیر انتقال پیام که از یک دریافت پیام شروع می گردد و به بیان ژنهای پاسخ دهنده به تنش خاتمه می یابد، فاکتورهای نسخه برداری یک نقش اساسی را به عهده دارند. لذا ژنهای کد کننده این عوامل کاندید قدرتمندی برای مهندسی مسیر های متابولیکی پیچیده در گیاهان می باشند. ژنوم گیاهی دارای تعداد زیادی فاکتورهای نسخهبرداری1 است. اکثر این

1 Transcription factors

فاکتورهای نسخهبرداری متعلق به خانوادههای چند ژنی بزرگی از قبیل MYB، WRKY، AP2/EREBP و bZIP میباشند (حسین و همکاران،.(2011 اجزای منفرد

یک خانواده اغلب به تنشهای مختلف پاسخهای متفاوتی میدهند، از طرف دیگر برخی ژنهای مسئول تنش ممکن است تحت تأثیر فاکتورهای نسخهبرداری یکسانی باشند. افزایش بیان عاملهای نسخهبرداری در برخی موارد موجب بهبود تحمل گیاهان به عوامل بیرونی شده است. اولین بار بهبود معنیدار مقاومت به تنش با بیان یک فاکتور نسخهبرداری در گیاهان مهندسی شده آرابیدوپسیس بدست آمد (جاگلو و اتوسان،.(1998 بیان دایمی ارتولوگهای CBF جداشده از برنج (Os drebl) در گیاهان تراریخته آرابیدوپسیس

منجر به افزایش مقاومت در برابر شوری، سرما و خشکی شده است (دوبوزت و همکاران، .(2003 پلگرنیچکی و همکاران (2004) در مرکز تحقیقات بین المللی سمیت با انتقال فاکتور نسخهبرداری (DREB1) CBF تحت کنترل پیشبر القاپذیر rd26 به گندم، گیاهان تراریختهای را بازیافت کردند که به خشکی مقاوم بودند(شکل.(2 این گیاهان در حال انجام آزمایشات تکمیلی برای آزاد سازی تجاری هستند ( .(Cimmyt افزایش بیان یک فاکتور نسخه برداری هسته ای ذرت ZmNF-YB2 در گیاهان تراریخته ذرت موجب افزایش عملکرد 50 درصدی این گیاهان در شرایط تنش خشکی مزرعه گردید( نلسون و همکاران، .(2007 گیاهان تراریخته برنج برای ژن
AtDREB1A/CBF3 تحت شرایط مزرعه باعث افزایش 42 درصدی باروری سنبله ها گیاهان تراریخته در مقایسه با گیاهان غیر تراریخته گردید (زائو و همکاران، .(2009 بیان فاکتور نسخه برداری از خانوادهNAC به نام SNAC در گیاهان تراریخته برنج موجب تحمل آنها به خشکی گردید. تحت شرایط خشکی شدید مزرعه عملکرد دانه گیاهان تراریخته 22 تا 34 درصد بیشتر از گیاهان شاهد بود( هیو و همکاران، .(2006 افزایش بیان فاکتور نسخه برداری OsNAC10 در گیاهان تراریخته برنج عملکرد دانه را در این گیاهان تحت شرایط تنش خشکی در مزرعه افزایش داد.

شکل-2) بیان ژن DREB1 در گیاھان تراریخته گندم ، گیاھان تراریخته سمت چپ) پس از 10 روز تنش آبی به رشد خود ادامه دادند ولی گیاھان غیرتراریخته (سمت راست) در این شرایط از رشد
باز ایستاده و
کاملا
پژمرده شدند(اقتباس از

(2 راهبردهای مبتنی بر محافظت از آنزیمها و غشاهای سلولی

گیاه به محض درک تنش، مجموعههای ژنی زیادی را فعال میکند که منجر به تجمع پروتئینهای مرتبط با تنش در سلول میشود. پروتئینهای شوک گرمایی(Hsps) 1 و پروتئینهای 2LEA از عمده پروتئینهای القاپذیر از تنش هستند که تحت تنشهای آبی، شوری و دماهای بالا تجمع مییابند. نقش این پروتئینها در حفاظت از سلول طی تنش به اثبات رسیده است:

(2-1 چپرونها: چپرونها گروه بزرگی از پروتئینها هستند که به عنوان ماشینهای پیچیده و ماهر در تاخوردگی صحیح3، نقل و انتقال و تجزیه پروتئینها و آنزیمها نقش ایفا میکنند. حفظ و نگهداری پروتئینها در کونفورماسیون فعالشان و ممانعت از جمع شدن پروتئینهای غیرطبیعی اهمیت ویژهای در حفظ سلول تحت شرایط تنش دارند. لذا یکی از پاسخهای موثر گیاهان به تنشها،

1- Heat- Shock Proteins 2- Late Embryogenesis Abundant

3-Folding

افزایش بیان پروتئینهایی از نوع چپرون میباشد. اکثر پروتئینهای مسئول تنش1 بهویژه پروتئینهای Hsp، به عنوان چپرون عمل میکنند. از بین خانواده چپرونهای حفظ شده در سلولها، پروتئینهای شوک حرارتی کوچک (sHsps) فراوانترین پروتئینهای موجود در گیاهان میباشند. sHspsها پروتئینهای شوک حرارتی کوچکی هستند که اندازه آنها از12 تا 40 کیلو دالتون متفاوت است. مطالعات مختلف نشان داده کهsHspsهای گیاهی تحت تنشهای آبی، شوری، اکسیداتیو و دماهای پایین نیز بیان میشوند و در تحمل گیاهان به تنشها نقش مهمی ایفا میکنند (وانق و همکاران، .(2003 افزایش بیان ژن پروتئینی شوک گرمایی آرابیدوپسیس (Athsp17.6A) در آرابیدوپسیس تحمل به تنشهای اسمزی را در حد بالایی افزایش داد( سان و همکاران،.(2001 افزایش بیان پروتیین های شوک حرارتی sHSP و HSP70 به ترتیب در گیاهان تراریخته برنج (ساتو و یوکویا، (2008 و سویا ( والنته و همکاران،(2009 موجب افزایش تحمل گیاهان تراریخته به تنش خشکی شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد تاریخچه تاسیس شرکت ایران خودرو( ایران ناسیونال ساب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد تاریخچه تاسیس شرکت ایران خودرو( ایران ناسیونال سابق) pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد تاریخچه تاسیس شرکت ایران خودرو( ایران ناسیونال سابق) pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد تاریخچه تاسیس شرکت ایران خودرو( ایران ناسیونال سابق) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد تاریخچه تاسیس شرکت ایران خودرو( ایران ناسیونال سابق) pdf :

تاریخچه تاسیس شرکت ایران خودرو( ایران ناسیونال سابق)

شرکت سهامی عام کارخانجات صنعتی ایران خودرو با هدف انجام امور تولیدی و صنعتی برای تأسیس کارخانجات اتوبوس‌سازی و ساخت قطعات و لوازم مختلف اتومبیل و تولید محصولاتی از این قبیل در تاریخ 27 مرداد ماه 1341، با سرمایه اولیه یک صد میلیون ریال و تعداد یک هزار سهم، یک هزار ریالی به ثبت رسید و از مهرماه 1342 عملاً فعالیت خود را با تولید اتوبوس آغاز کرد
براساس اساسنامه شرکت که در تاریخ هیجدهم آبان ماه 1354 در مجمع عمومی فوق‌العاده به تصویب رسید، سرمایه شرکت مبلغ دوهزار میلیون ریال برآورد شد که این مبلغ تا سال 1357 به بیش از 13 میلیارد ریال افزایش یافت. به استناد صورت جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ

30/3/1357 سرمایه شرکت ایران خودرو از مبلغ 13 میلیارد و 440 میلیون ریال به مبلغ 15 میلیارد و 680 میلیون ریال منقسم به 15 میلیون و 680 هزارریال سهم یک هزارریالی افزایش یافت.
ایران خودرو از اولین شرکت‌هایی بود که قانون گسترش مالکیت واحدهای تولیدی را به نحو کامل اجرا کرد و 49 درصد سهام آن به کارکنان و مردم واگذار گردید. این شرکت به موجب بند الف، قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران مصوب سهام 16/4/1358 شورای انقلاب اسلامی به اعتبار نوع

صنعت، ملی اعلام شد و به موجب مصوبه 28/2/1365 هیئت وزیران. سهام شرکت از طرف دولت با نام سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران صادر شد و تحت پوشش این سازمان با مدیریت منتخب دولت به کار خود ادامه داد. شرکت سهامی عام کارخانجات صنعتی ایران ناسیونال با مجوز صادره از سوی هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در تاریخ 27/2/1362، به نام شرکت ایران خودرو “سهامی عام” تغییر یافت.
در تاریخ 20/11/1370 طی مصوبه‌ای از سوی هیئت دولت اسامی و شرایط فروش سهام شرکت‌هایی را که می‌توانستند به بورس بروند تعیین شد و ایران خودرو اولین شرکت خودروسازی بود که توانست خود را با بازار بورس تطبیق دهد. براساس اعلام سازمان مالی در مرداد ماه سال 1372 سرمایه شرکت بالغ بر 57 میلیارد ریال و تعداد سهام 57 میلیون سهم نیز بوده است و کل سهام متعلق به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است.
ساخت سواری.

بر اساس قرار دادی با کارخانه روتس انگلستان وابسته به گروه کرایسلر ایران خودرو موفق به دریافت مجوز مونتاژ اتوموبیل هیلمن هانتر و ساخت آن در ایران به نام پیکان شدو بر اساس پروانه مورخ 25 اسفند ماه 1344 وزارت اقتصاد به کارخانجات صنعتی ایران ناسیونال اجازه داده شد در مورد ساخت اتوموبیل پیکان اقدام کند

. در سال 1346 تأسیسات اتومبیل‌سازی پیکان با ظرفیت اولیه سالانه تولید 6 هزار دستگاه در سالن تولید پیکان استقرار یافت و پس از افتتاح این سالن در تاریخ 23/2/1346،

اولین اتومبیل‌های سواری با امتیاز ساخت گروه سواری روتس سابق (کرایسلر بریتانیای فعلی) به تولید رسید.
اولین اتومبیلی که در سال 1346 ساخته شد “پیکان” بود که در دو مدل دولوکس و کارلوکس به بازار عرضه شد. در این سال وانت پیکان و تاکسی پیکان هم به آن اضافه شد و در سال 1347 و 1348 علاوه بر این سه نوع، پیکان کار هم به بازار عرضه شد و پیکان اتوماتیک نیز در سال 1349 به تولیدات افزوده شد. در سال 1350 و 1351 شش مدل پیکان تولید می‌شد: دولوکس، وانت، کار، جوانان، تاکسی و اتوماتیک.
پس از تعطیل خطوط تولیدی شرکت تالبوت و لغو قرارداد بین آنان برای تأمین قطعات قوای محرکه در سال 1364، استمرار تولید پیکان در داخل کشور در دستور کار قرار گرفت. پس از تحقیقات و مطالعات گسترده، استفاده از نیروی محرکه جدید به جای نیروی محرکه اصلی پیکان مورد تأیید واقع شد. براساس قراردادی با شرکت فرانسه، این شرکت توافق نمود نیاز ایران خودرو به شصت هزار دستگاه موتور و سیستم تعلیق پژو 504 برای نصب بر روی بدنه پیکان فعلی به مدت شش سال تأمین نماید.
در این راستا موتورهای مصرفی در اتومبیل‌های پژو 504 L، گیربکس اصلاح شده پژو 504 (با پوسته 505) و میل گاردان سواری 504 به عنوان نیروی محرکه جدید انتخاب شد. این خودرو جدید با بدنه پیکان و نیروی محرکه پژو 504 (با حجم 1796 سی‌سی و با قدرت 73 اسب بخار) تحت عنوان پیکان 1800 در خط تولید قرار گرفت. با اجرای این طرح علاوه بر این عملکرد پیکان بهبود یافت، از مصرف

سوخت آن به میزان 30% کاسته شد و قدرت خودرو نیز به میزان تقریبی 20% افزایش پیدا کرد.
خط تولید پیکان 1800 در تاریخ 13/9/1369 توسط ریاست جمهوری کشورمان افتتاح شد. با توجه به قدمت طراحی بدنه پیکان و خارج از رده بودن تکنولوژی ساخت آن و نیاز شدید به سرمایه‌گذاری مجدد برای قالب‌های بدنه و تجهیزات موردنیاز، ایران خودرو تصمیم گرفت و از سال 1368 پژو 405 را در مدل‌های GL و GLX تولید کند. این خودرو در سال 1987 میلادی با مدرن‌ترین تکنولوژی به عنوان جدیدترین مدل توسط پژو به بازار عرضه شد و در سال 1988 میلادی به عنوان بهترین اتومبیل سال

در اروپا و همچنین به عنوان اتومبیل وارداتی به آمریکا انتخاب شده بود.
خطوط جدید تولید پژو 405 نیز در تاریخ 13/9/1369 توسط رئیس‌جمهور کشورمان افتتاح شد.
در ادامه مطالعات و اقدامات لازم برای توسعه ساخت داخل،
اقدام به خرید بخشی از ماشین‌آلات تولیدی شرکت تالبوت تا پس از بازسازی و راه‌اندازی، از آنها

برای آموزش تکنولوژی نیروی انسانی، ارتقاء و تعمیق تکنولوژی خودروسازی و فعالیت فنی مهندسی مربوطه در کارخانه‌های ایرانی، تولید قطعات یدکی قوای محرکه پیکان‌های موجود و تولید قطعات یدکی خودروهای آتی استفاده کند.
پس از راه‌اندازی و بهره‌گیری از ماشین‌آلات خریداری شده از شرکت تالبوت انگلستان و ساخت قطعات لازم در ایران، پیکان 1600 پس از مدتی توقف در شهریور ماه 1371 دوباره تولید شد
در همین راستا ایران خودرو در سال 1377 ؛ ؛پارس و در سال 1380 خودروهای ؛
؛ پارس و در سال 1380 خودروهای پژو 206 و همچنین سمند را نیز به بازار ارائه نمود.RD

. ساخت مینی‌بوس
در سال 1344 ساخت و تولید مینی‌بوس مدل 319 و کومر در مجتمع شمالی شرکت آغاز شد. با به بازار آمدن مدل مینی‌بوس 309 مرسدس بنز در اروپا، در سال 1347 ایران ناسیونال (ایران خودرو فعلی) تولید مدل قدیمی‌ مینی‌بوس را تعطیل و مدل 309 جدید را به بازار عرضه کرد.

در سال 1348 سالن مستقل تولید مینی‌بوس برای ساخت مدل‌های 309 شاسی کوتاه 14 نفره و آمبولانس با تولید روزانه 7 دستگاه بهره‌برداری شد.
در سال 1354 خطوط تولید سالن فوق به مدل 309 شاسی بلند 17 نفره تغییر یافت و کماکان تا سال 1356 روزانه در دو شیفت کاری، به تولید ادامه داد. پس از انجام تعمیرات و بازسازی خطوط در سال 1365 طراحی و ساخت مدل جدید مینی‌بوس 508 با ظرفیت 21 نفر در مدل‌های سقف بلن

د و معمولی در دستور کار قرار گرفت و خط جدید تعویض اطاق مینی‌بوس راه‌اندازی شد. محصول جدید این کارخانه به نام مینی‌بوس 309 سقف بلند تحت عنوان “سینما سیار” طراحی و در تاریخ 30/6/1369 اولین نمونه آن تولید شد.
همزمان با تولید کامیونت دو کابینه بنز در آلمان، طراحی و ساخت کامیونت دو کابینه بنز 309 در این کارخانه آغاز شد و در تاریخ 27/3/1371 اولین نمونه آن تولید شد. این کامیونت دارای ظرفیت 1+6 نفر سرنشین و ظرفیت حمل 3500 تا 4000 کیلوگرم بار است. مینی‌بوس 309 سقف بلند تحت عنوان “کاروان طرح سوتراک” طراحی و در تاریخ 4/5/1371 اولین نمونه آن تولید شد.
محصول جدید کارخانه مینی‌بوس سازی با نام “کاروان پارک” به منظور ارائه در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی تهران، با استفاده از موتور و شاسی مینی‌بوس 508 سقف بلند و در تاریخ 16/6/1371 اولین نمونه آن تولید شد. مینی‌بوس 508 سقف بلند تحت عنوان “طرح جدید” طراحی و در تاریخ 13/12/1372 اولین نمونه آن تولید شد
ساخت اتوبوس
تولید اتوبوس در این کارخانه، از سال 1342 با ساخت اتوبوس مدل بنز (او.پی) تحت لیسانس مرسدس بنز آلمان آغاز شد. در سال 1349 با بهره‌برداری از خط جدید اتوبوس‌های مدل 302 مرسدس بنز ظرفیت تولید به 6 دستگاه در روز افزایش یافت. به منظور نوسازی کارخانه اتوبوس‌سازی و بهره‌گیری از تکنولوژی پیشرفته و برای افزایش کیفیت و تعداد اتوبوس با استانداردهای جدید از سال 1361 پروژه افزایش تولید اتوبوس زیر نظر سازمان مهندسی ایران خودرو در سالنی به مساحت 48000 مترمربع آغاز و سپس کار با نظارت سازمان گسترش

و نوسازی صنایع ایران ادامه یافت ودر اواسط سال 1365 اجرای طرح با مدیریت جدید دوباره زیر نظر ایران خودرو قرار گرفت و در فروردین ماه سال 1367 سالن جدید پروژه افزایش تولید اتوبوس افتتاح و تولید خود را آغاز نمود. هدف این پروژه افزایش تولید اتوبوس روزانه از 8 دستگاه در انواع شهری، بین شهری و دولوکس و همچنین تعداد چهار دستگاه شاسی مجهز به نیروی محرکه به منظور واگذاری به واحدهای مستقل اطاق‌سازی بوده است.
به علت قدیمی بودن اتوبوس‌های شهری تولیدشده مطالعه و تحقیق برای ساخت اتوبوس شهری جدید از سال 1367 با همکاری مرسدس بنز شروع و در نتیجه در نتیجه دوم سال 1368 (پ

س از 5/1 سال مطالعه) اولین نمونه آن در معرض دید نمایشگاهی قرار گرفت. در طی سال‌های 69 و 1368 آزمایشات مختلف روی شاسی و قوای محرکه نمونه انجام شد و سپس عملیات آماده‌سازی و ساخت تولید در طول سال 1370 انجام گرفت و از آبان‌ماه 1370 خط تولید شاسی این اتوبوس تولید آزمایشی خود را آغاز و به مرور با تکمیل ساخت و نصب تجهیزات خط کامل نیز به بهره‌برداری رسیده است.

کارخانه موتورسازی
کارخانه موتورسازی شرکت ایران خودرو با هدف ساخت بدنه موتور و سایر قطعات چدنی و مونتاژ موتور و نیم موتور 1600 و 1725 دو کاربراتور با مساحت 25917 مترمربع در دو قسمت ماشین شاپ و مونتاژ موتور در سال 1350 تأسیس شد. تولید قطعات ششگانه موتور پیکان 1600 (سیلندر، سرسیلندر، اگزوز، فلایول، کفی یاتاقان، دنده میل سوپاپ) در کارخانه ریخته‌گری و تراشکاری این قطعات و مونتاژ آنها به همراه سایر قطعات در کارخانه ماشین شاپ در مهرماه سال 1353 افتتاح و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی (از سال 1358 تا 1363) با وضعیت مشابه تولید ادامه داشت و از سال (1364 تا 1367) عمده فعالیت‌ها را تولید قطعات دفاعی تشکیل می‌‌داد. در اوایل سال 1370، برنامه چهارساله مجتمع موتورسازی در زمینه ساخت موتور پیکان 1600 به تصویب رسید و زمینه‌های اجرایی آن فراهم شد.

لازم به یادآوری است پس از گذشت 16 سال علاوه بر تولید قطعات یادشده، در راستای اجرای پروژه تولید پیکان 1600 از سال 1371 این کارخانه اقدام به تولید قطعات دیگر پیکان 1600 از جمله کاسه چرخ، دیسک ترمز، توپی چرخ و منی منیفولد هوای پیکان نمود. قابل ذکر است که این قطعات به صورت انبوه مطابق با استاندارد تالبوت تولید می‌شود.
پس از تعطیل شرکت تالبوت، به علت عدم تأمین قطعات لازم، خط مونتاژ موتور این کارخانه در سال 1369 نیز متوقف شد. پس از توقف خط مونتاژ در سال 1369، برنامه کوتاه مدت به اجرا در آمد. براساس این برنامه عمده فعالیت‌ها بر تولید قطعات شش‌گانه چدنی شامل بدنه موتور، سرسیلندر، فلایویل، اگزوز، کفی یاتاقان و دنده تایمینگ، قرار گرفت. علاوه بر آن تولید قطعات

ی مانند میل مندل، واسطه سیبک، میل فرمان، قالپاق سوپاپ مینی‌بوس، میکسر موتور گاز سوز و عملیات تکمیلی شیربخاری نیز قالب این برنامه به اجرا درآمد. از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این مقطع نصب و راه‌اندازی کارگاه CNC تجهیز خط مونتاژ موتور 405 بود که با موفقیت به انجام رسید.
با هدف تثبیت نسبت سوخت به هوا در موتورهای مختلف، افزایش راندمان حجمی، کاهش آ

لودگی گازهای اگزوز، جذب حداکثر انرژی احتراق و استفاده از بنزین بدون سرب بهینه‌سازی موتور پیکان در دستور کار کارخانه موتورسازی قرار گرفت.
پس از انجام مطالعات فنی و اقتصادی در زمینه امکان‌پذیر نمودن خط مونتاژ موتور پیکان، برای مونتاژ موتور پژو 405، در سال 1372 یک خط مونتاژ مکانیزه در کارخانه موتورسازی ایجاد شد. با این تجهیزات میزان خروجی خط مونتاژ موتور به تعداد 77 دستگاه موتور 405 در یک شیفت 12 ساعته همزمان با مونتاژ 140 دستگاه موتور 1600 افزایش یافت.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق قوس الکتریکی چیست؟ pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق قوس الکتریکی چیست؟ pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق قوس الکتریکی چیست؟ pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق قوس الکتریکی چیست؟ pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق قوس الکتریکی چیست؟ pdf :

در سال 1802 پتروف (V.P.Petrof) کشف کرد که اگر دو تکه زغال چوب را به قطب های باتری بزرگی وصل کنیم و آنها را به هم تماس دهیم و سپس کمی از هم جدا کنیم شعله روشنی بین دو تکه زغال دیده می شود. و انتهای آنها که از شدت گرما سفید شده است نور خیره کننده ای گسیل می دارد. قوس الکتریکی هفت سال بعد دیوی (H.Davy) فیزیکدان انگلیسی این پدیده را مشاهده نمود و پیشنهاد کرد که این پدیده به احترام ولتا قوس ولتا نامیده شود.

آزمایش ساده

اگر بخواهیم در یک روش ساده ای ایجاد قوس الکتریکی را نشان دهیم باید دو تکه کربن را روی گیره قابل تنظیم سوار نمود (بهتر است که به جای زغال چوب معمولی میله خاصی که از کربن قوس ساخته می شود و با فشار دادن مخلوط گرافیت ، کربن سیاه و مواد چسبنده به وجود می آیند، استفاده شود).

چشمه جریان می تواند برق شهر هم باشد برای اجتناب ازاینکه در لحظه تماس تکه های کربن مدار کوتاه ایجاد شود باید رئوستایی به طور متوالی به قوس وصل شود.

معمولا برق شهر با جریان متناوب تغذیه می شود. ولی در صورتی که جریان مستقیم از آن عبور کند قوس پایدارتر است به طوری که یکی از الکترودها همیشه مثبت «آند)و دیگری همواره منفی «کاتد)است.

ماهیت قوس الکتریکی

در قوس الکتریکی الکترودها در اثر حرارت سفید رنگ می شود. ستونی از گاز ملتهب رسانای خوب الکتریکی بین الکترودها وجود دارد. در قوس معمولی این ستون نوری بسیار کمتر از نور تکه های کربن سفید شده از آزمایش‌های مربوط به گرما گسیل می کنند. چون الکترود مثبت دمایش از الکترود منفی بیشتر است زود تر از بین می رود. در نتیجه تصعید شدید کربن صورت گرفته و در آن الکترود (الکترود مثبت) فرورفتگی به وجود می آید که به دهانه مثبت معروف است و داغ ترین نقطه الکترودهاست.

دمای دهانه در هوا و در فشار جو به 4000 درجه سانتیگراد می رسد. در لامپ های قوسی سازوکارهای منظم و خود کار خاصی برای نزدیک کردن تکه های کربن با سرعت یکنواخت وقتی با سوختن از بین می روند، مورد استفاده قرار می گیرند. برای اینکه سایش و خوردگی الکترود مثبت به خاطر دمای بالایش بیشتر است،برای همین همیشه الکترود کربن مثبت کلفت تر از الکترود منفی اختیار می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >