مقاله ادبیات روسیه pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ادبیات‌ روسیه‌ pdf دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ادبیات‌ روسیه‌ pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ادبیات‌ روسیه‌ pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ادبیات‌ روسیه‌ pdf :

مقدمه
ادبیات‌ روسیه‌ خود را مدیون‌ نویسندگانش‌ (درقرن‌ هتجدهم‌ و نوزدهم‌ میلادی)‌ می‌داند.نویسندگانی‌ که‌ سعی‌ داشتند با قلم‌ خود شرایطجامعه‌ آن‌ روزگار را بر کاغذ به‌ ثبت‌ برسانند. ازجمله‌ این‌ نویسندگان‌ می‌توان‌ به‌) (فئودورداستایوفسکی‌) اشاره‌ داشت‌، این‌ نویسنده‌ مشهورروسی‌ به‌ خوبی‌ زندگی‌ مردم‌ را درک‌ می‌کرد ;زیرا خودش‌ نیز برخاسته‌ از از دل‌ مردم‌ بود. فقر وگرسنگی‌ در آن‌ دوران‌ گریبان‌گیر بسیاری‌ از مردم‌روسیه‌ بود و داستایوفسکی‌ نیز از این‌ مسئله‌ مستثنی‌نبود.
ادبیات روسیه (در قرن نوزدهم): (ایوان تورگنیف، نویسنده تبعیدی), غا لب سالهای زندگی و دوران باروری هنرش را در فرانسه گذرانده و همان جا در گذشته است. او هم مثل هدایت نویسنده ای دو زبانه است، و مثل هدایت همه داستانهایش ریشه عمیق در فرهنگ سرزمین مادری دارد و به زبان مادری هم نوشته شده است.
هموطن او ناباکف، در قرن بیستم، غا لب سالهای زندگیش را در خارج از کشور زادگاهش (در انگلستان، آلمان، امریکا و سوییس) گذرانده، داستانهایش، به تناوت درباره شخصیتهای روسی و غیر روسی است، بعضی از آنها را به زبان روسی و بعضی دیگر را به زبان انگلیسی نوشته است. همیشه خود را، با تاکید، یک امریکایی می خواند، با این همه داستانهای روسی اش را دیگران به انگلیسی ترجمه می کنند، اما داستانهایی را که در اصل به زبان انگلیسی نوشته، خودش (باز هم با تاکید) شخصا به زبان روسی ترجمه می کند.
(جوزف کنراد، لهستانی؛ سلمان رشدی، هندی؛ وی.اس.نیپول), اهل ترینیداد داستانهایی با شخصیتها و ملیتهای مختلف، همه یکسره به زبان انگلیسی می نویسند. در این طیف بانمونه های بی شمار و بسیار متنوعی مواجه هستیم که هر گونه طبقه بندی را (ناممکن می کنند). بشویتس سینگر، نویسنده لهستانی الاصل یهودی امریکایی در همه سالهای زندگیش در امریکا داستانهایی بسیار پالوده و نظیف به زبان (مهجور ییدیش) می نوشت.
وطن زبان (در مقایسه با وطن مکان) در جریان آفرینش هنری, روند بسیار (پیچیده تری) را طی می کند که با ظریف ترین تارهای روحی نویسنده به شکلی پیش بینی ناپذیر و غیر قابل توصیف در هم آمیخته است.
فرآیند همه این دریافتها چیزی جز, (صورتهای بی نهایت) و (شاکله های دلپذیر) آن ضرورت ازلی نیست که ریشه در روح زمان و هنر رمان دارد.


پیشگفتار
می خواهم کمی به ادبیات روسیه بپردازم . ادبیاتی پر جان و پر مایه که به تعبیر شخصی من اثر گذارترین ادبیات دو سده ی اخیر جهان بوده است . از این بین چند نویسنده را که بیشتر می پسندمشان انتخاب کرده ام و از هر کدام چند خطی می نویسم :
((فئودور داستایوسکی))
((ایوان تورگنیف))
((میخاییل بولگاکف))
((لئو تولستوی))
((آلکساندر استپانوویچ گرین))

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ارزیابی هیدرولیکی جریان روی سرریزهای نیلوفری در حالت کنترل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ارزیابی هیدرولیکی جریان روی سرریزهای نیلوفری در حالت کنترل روزنه تحت تاثیر تیغه های گردابشکن pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی هیدرولیکی جریان روی سرریزهای نیلوفری در حالت کنترل روزنه تحت تاثیر تیغه های گردابشکن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی هیدرولیکی جریان روی سرریزهای نیلوفری در حالت کنترل روزنه تحت تاثیر تیغه های گردابشکن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی هیدرولیکی جریان روی سرریزهای نیلوفری در حالت کنترل روزنه تحت تاثیر تیغه های گردابشکن pdf :

چکیده

امروزه استفاده از پتانسیل بیشتر سرریز های نیلوفری و افزایش راندمان آنها جهت انتقـال بیشـتر جریـان بـا تغییراتـی در محـیط و وضع سرریز در بیشتر کشورها شناخته شده است. تشکیلگردابه در سرریز نیلـوفرِی ممکـن اسـت باعـث کـاهش میـزان دبـی عبـوری و کاهش در ضریب دبی سرریز گردد. تیغه های گرداب شکن از جمله راهکارهای موجود برای مسـتهلک کـردن گـرداب و افـزایش کـارایی این نوع سرریز به شمار می رود. در این تحقیق با استفاده از مدل هیدرولیکی ساخته شده سرریز نیلوفری،تاثیر تیغه هـای گـرداب شـکن و ارتفاع آنها بر بازدهی سیستم و میزان دبی عبوری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بیانگر این موضوع است که نصب تیغه ی گـرداب شـکن باعث افزایش دبی عبوری از روی سرریز شده و با اجرای تیغه های کوتاه می توان به همان دبی با ارتفاع زیاد رسید.

واژههای کلیدی: تیغه گرداب شکن، سرریز نیلوفری، گردابه، ضریب دبی،

مقدمه

یکی از انواع سرریز های مورد استفاده به منظور تخلیه سیلاب از مخازن سدها سرریز نیلوفری می باشد، این سرریز زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که محدودیت مکانی برای ساخت دیگر سرریز ها وجود ندارد و یا اینکه خطر آبشستگی و اشباع شدن پوسته ی پایین دست سد وجود داشته باشد. عملکرد این سرریز به سه حالت می تواند صورت پذیرد.-1 کنترل تاج (آزاد): در این حالت عملکرد سرریز به صورت کاملاً آزاد انجام خواهد پذیرفت. -2 کنترل گلوگاه (روزنه): در این حالت سرریز به مانند یک روزنه عمل کرده میزان دبی عبوری تابع گلوگاه سرریز می باشد.-3کنترل مجرای تخلیه (تونل):در این وضعیت سرریز کاملاً زیر آب قرار گرفته وتونل تخلیه کاملاً پر می باشد. از محاسن این نوع سرریز می توان عبور دبی کامل طرح با وجود افزایش جزیی در سطح آب بالا دست و خودکار بودن و عملکرد خوب آن بدون نیاز به وسایل مکانیکی نام برد. اما نباید از نظر دور داشت که به دلیل ایجاد گردا بهای حلزونی در دهانه ی سرریز ممکن است با افت بازدهی سیستم تخلیه مخزن،کاهش ضریب دبی سرریز، ایجاد لرزش در سازه های انتقال و متصل به سرریز و تشکیل جریان دو فازی در سرریز مواجه شویم. جریان های گردابه ای در اثر تغییر جهت جریان، نیروی کشش سطحی و لزجت آب

بوجود می آید. یکی از روشهای موثر در کنترل گردابه و افزایش ضریب دبی و باز دهی سیستم تخلیه مخزن، استفاده از تیغه های گرداب شکن در سرریز نیلوفری است. این تحقیق به تاثیر تعداد و ارتفاع تیغه های گرداب شکن بر روی جریان عبوری از سرریز نیلوفری پرداخته است.

تاریخچه موضوع

هاگر (Hugher)گردابها را به شش نوع تقسیم می نمایند.گرداب نوع اول:جریان چرخشی در سطح مایع وبدون هیچ گونـه فرورفتگـی در سطح آن است.گرداب نوع دوم :جریان چرخشی در سـطح مـایع و بـدون هـیچ گونـه فرورفتگـی در سـطح مـایع اسـت. گـرداب نـوع سوم:جریان چرخشی همراه با هسته متحرک ودر حال نوسان به طرف آبگیر می باشد. گرداب نـوع چهـارم: گـرداب باقـدرت مکـش ذرات شناور سبک است.گرداب نوع پنجم: گرداب با قدرت مکش حباب های هوا به داخل آبگیر است.گرداب نـوع ششـم:گرداب بـا یـک هسـته هوای کاملاً توسعه یافته به داخل آبگیر است Hugher) ). رانکین((Rankin،گرداب را به دو بخش تقسیم کرد. ابتـدا بخـش مرکـزی

که نسبتاً کوچک است و لزجت بالایی دارد (به دلیل تلاطم زیاد و اضافه شدن ادی ویسکوزیته به لزجت سینماتیک) که شبیه یـک جسـم صلب در حال چرخش است ( Rankin ). بخش دیگر لزجت کمتری دارد (با لزجت کمتر حول گرداب تحت فشار دوران می کنـد) در

ناحیه مرکزی گرداب ،سیال به گونه ای می چرخد که سرعت مماسی در آن بـه شـکل خطـی بـا شـعاع تغییـر میکنـد . فـاتور (Fattor)و بسچیگا (Bacchiega) به این نتیجه رسیدند که در سرریز های نیلوفری در صورتی که سرریز مستغرق باشد مقدار دبـی 1/34 برابـر دبـی جریان در حالت طراحی می باشد و اگر به سیستم هوادهی صورت نپذیرد جریان متلاطم می گردد ( Bacchiega Fattor ). الستی

و موسوی جهرمی، با انجام آزمایشات روی سرریز نیلوفری به این نتیجه رسید که،گرداب باعث کاهش ضریب دبـی سـرریزهای نیلـوفری شده و باعث بوجودآمدن تلاطم و ورود هوا به داخل مجرای تخلیـه مـی شـود (السـتی و موسـوی جهرمـی، .(1385 نوحـانی و موسـوی جهرمی، استفاده از سازه کنترل گرداب را تا حد زیادی در کنترل جریان و پایداری آن مهم دانسته اند (الستی و موسوی جهرمی، .(1388

روش انجام آزمایش
این تحقیق با استفاده از شش پمپ با هد (Hpump)و دبی (Qpump) مختلف (از 10m H pump تا 17m H pump ) ویـک
3lit / sec Qpump 13lit / sec Qpump
فلوم به طول 2/4،عرض 0/9 و ارتفاع 0/3 متر مطابق شکل 1 در آزمایشگاه شخصی انجام پذیرفته است.و سرریز های لبه گرد با قطرهای 17،20 و 14/5 سانتی متر مورد بررسی قرار گرفته اند. جنس کلیه سرریز ها، زانو ها و مجرای انتقال از فـایبرگلاس مـی باشـد. ضـخامت تیغه ها 4 میلیمتر و بلندا و طول آنها با توجه به مشخصات سرریز ها انتخاب شده است.با توجه به شکل 2 طـول تیغـه هـا از رابطـه 1 و بلندای آنها از رابطه 2 بدست آمده است.

شکل -1 شمای کلی مدل هیدرو لیکی شکل -2 مشخصات سرریز و تیغه ها

(1) =

(2) = 054 H
R

دلیل انتخاب معادله (2) جهت محاسبه بلندای تیغه ها این می باشد که کنترل سرریز از این حالت به بعد به کنتـرل روزنـه تبـدیل شـده و تاثیر تیغه ها بسیار کاهش می یابد. بلندای تیغه ها و تقسیم آنها به قطعات مختلف با توجه به قطر سرریز مطابق جدول 1 می باشد.

جدول – 1 مشخصات تیغه های گرداب شکن بر اساس هر سرریز (cm)

اندازه مختلف بلندای تیغه گرداب شکن برحسب درصد های مختلف h R
H بلندای پره شعاع سرریز
R
0,0 0,10 0,20 0,30 0,40 0,50
0 1 2 3 4 5 5 10
0 1 2 3 4 5 5 8,75

0 1 2 3 4 5 5 7,25

جهت بررسی تاثیر تعداد و ارتفاع تیغه های گرداب شکن،تعداد 90 آزمایش مختلف روی سرریز ها ، با تعداد تیغه های مختلف و ارتفاع مختلف انجام شد.بعد از ساخت ومونتاژ قطعات مختلف مدل در آزمایشگاه،با توجه به ارتفاع مورد نیاز آب روی سرریز یک یا چند پمپ روشن شده و بسته به تعداد و ارتفاع تیغه ها،اندازه سرریز و هد آب روی آن زمانی سپری می شد تا جریان روی سرریز دائمی گردد(این زمان بین 7 تا 55 دقیقه می باشد)،دائمی شدن جریان با توجه به ثابت شدن ارتفاع آب روی سرریز که توسط عمق سنجی دیجیتال بر حسب mm اندازه گیری می شد ، تعیین می گردید. بعد از این مرحله ارتفاع آب روی سرریز قرائت شده و دبی اندازه گیری می شد. دبی به صورت حجمی و توسط یک مخزن 400 لیتری و زمان سنجی که تا 0/001 ثانیه دقت داشت (و توسط محقق طراحی و نصب گردید) اندازه گیری می شد. در هر مرحله آزمایش پس از اتمام اندازه گیری ها، ارتفاع آب روی سرریز((Hو دبی عبوری از روی آن (Q) بدست می آمد. با داشتن این دو کمیت برای یک سرریز می توان منحنی های دبی اشل و ضریب تخلیه سرریز نیلوفری را با استفاده از روابط محاسبه و رسم نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله خیام نیشابوری pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله خیام نیشابوری pdf دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خیام نیشابوری pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خیام نیشابوری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خیام نیشابوری pdf :

عمر خیام نیشابوری





حکیم عمر خیام نیشابوری، متولد 29 اردیبهشت 427 هجری شمسی (18 می 1048 میلادی) در نیشابور، متوفی 13 آذر ماه 510 هجری شمسی (4 دسامبر 1131 میلادی). خیام را به عنوان یک شاعر، ستاره شناس، و ریاضی دان مشهور می شناسند؛ ولی شهرت بیشتر او برای رباعـیاتش می باشد.
نام خیام (خیمه دوز) ممکن است که از شغل و حرفه پدرش مشتق شده باشد. خیام تحصیلات خود را در عـلوم و فلسفه در نیشابور و بلخ به خوبی گذرانید و به سمرقند رفت؛ جایی که رساله مهم خودش را در رابطه با جبر کامل کرد. نام او چنان پرآوازه شد که سلطان سلجوقی، ملکشاه، از او درخواست کرد که جای ستاره شناس او را گرفته و نظارت ضروری را در رابطه با بازسازی سالنامه بیان کند. او همچنین ماموریت یافت که رصد خانه ای در شهر اصفهان بنا کند و با دیگر ستاره شناسان همکاری نماید.
امروزه صدها رباعی را به او نـسبت می دهند؛ که بسیاری از آن ها جعـلی و ساختگی است؛ اما هفتاد و دو رباعی از رباعـیات به طور قطع درست و معتبر هستند، که در کتاب شعر شراب نیشابور به قلم خود خیام است.
آرامگاه این شاعر بزرگ و ریاضی دان مشهور ایرانی، در باغـی در نـیشابور بنا شده است. این آرامگاه در سال 1341 هجری شمسی برابر با 1962 میلادی ساخته شد.
ابوالفتح عمر ابن ابراهیم خیام یا خیامی نیشابوری مشهور به حکیم عمر خیام، فیلسوف، ریاضی دان، ستاره شناس و شاعر قرن پنجم هجری قمری/ قرن دوازدهم میلادی است. شهرت او گرچه بیشتر به شاعری است اما در واقع خیام فیلسوف و ریاضی دانی بود که به آثار ابوعلی سینا پرداخت و یکی از خطبه های معروف او را در باب یکتایی خداوند به فارسی ترجمه کرد. اولین اشاره ای که به شعر خیام شده، صدسال پس از مرگ اوست.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد تحقیق در مورد زلزله و آتشفشان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد تحقیق در مورد زلزله و آتشفشان pdf دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد تحقیق در مورد زلزله و آتشفشان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد تحقیق در مورد زلزله و آتشفشان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد تحقیق در مورد زلزله و آتشفشان pdf :

مقدمه مترجمان
ایران کشوری است زلزله خیز، زلزله های مختلف قرن اخیر گواه این حق اخیر گواه این است که هیچ نقطه ای از خاک سرزمین مان از این حادثه طبیعی مصون نیست. زلزله مثل گردش زمین، باد و طوفان و یا درخشش خورشید و آمدن باران، پدیده ای کاملاً طبیعی ، انکار ناشدنی اما چاره پذیر است .واقعیت تلخ این است که انسانها را زلزله نمی کشد بلکه خانه های سست بنیاد می کشد.
امروزه با آگاهیها و اطلاعاتی که درباره ساختمان کره زمین وزلزله داریم برای ترسیم نقشه ای مناطق در معرض خطر کافی است، اما با این همه،مردم بازهم در همین مناطق خطرناک ،خانه های سست و غیر مقاوم می سازند .در نتیجه بسیاری از شهرهای ما از جمله کلان شهر تهران با تهدید زلزله های بسیار ویرانگر روبرو هستند.

با امید به روزگاری که در آن بتوانیم زلزله را به موقع پیش بینی کنیم .فعلاً تنها راه نجات این است که خانه یمان را در برابر زمین لزره مقاوم و استوارتر بسیازیم.
منشاء زمین
به نظر دانشمندان زمین حدود 6/4 میلیارد سال پیش تشکیل شده است و از آن زمان سطح زمین بصورت تدریجی طی مراحل مختلف شکل گرفته است . به احتمال زیاد زمین میلیونها سال پس از یک انفجار در فضا ایجاد شده است. این انفجار حجم عظیم و وسیعی از گاز وذرات گرد و غبار ایجاد کرده است. دانشمندان فکر می کنند ذرات به یکدیگر متصل شده و به هم جوش خورده اند، تا توده های عظیمی از مواد مذاب شده ، که بالاخره تبدیل به سیارات امروزی شده اند را ایجاد کنند.

به راحتی می توان تصور کرد که زمین ایجاد شده به طور باور نکردنی داغ بوده ودر سطح آن دریایی از سنگهای مذاب وجود داشته است. حدود 4 میلیارد سال پیش به آرامی شروع به سرد شدن کرد وبه لایه های مختلفی تقسیم شد.
سنگین ترین ماده برای تشکیل هسته یا قسمت مرکزی زمین فرو افتاد اما هنوز به طرز باور نکردنی داغ مانده بود ماده کم چگالی تر ، لایه های اطراف هسته را تشکیل داد. در سطح ،ماده مذاب به اندازه کافی سرد شده تا یک پوسته سنگی که به اعتقاد دانشمندان با آتشفشانهای بسیاری پوشیده شده است را تشکیل دهد.

قاره های اولیه احتمالاً از سنگ تشکیل شده است که این سنگ از آتشفشان به روی سطح جریان پیدا کرده و سرد شده و پوسته ضخیم تری را تشکیل داده است. اقیانوسها ممکن است در لایه های زیرین حین فشرده شدن گازهای فرار فورانهای آتشفشانی ظاهر شوند که متشکل از قطرات ریز فشرده آب می باشند. پس اتمسفر اولیه زمین ، احتمالا ً بوسیله گازهای آتشفشانی تشکیل شده است.

وضع موجود زمین
اگر چه سطح زمین ظاهراً جامد وثابت به نظر می رسد ولی هنوز تغییراتی در حال شکل گیری می باشد. سطح زمین به طور مداوم در حین مراحل مختلف تدریجاً به سمت بالا ساخته می شود یا به سمت پایین شکسته می شود. بیشتر تغییرات مشاهده شده بسیار آرام رخ می دهد ، ولی توسط تجهیزات علمی مخصوص قابل تشیخص می باشد. برای تشکیل یک رشته کوه میلیاردها سال طول می کشد. اما یک فوران شدید آتشفشان یا یک زلزله ویران کننده می تواند سطح زمین را طی چند روز، چند ساعت یا حتی چند دقیقه تغییر بدهد.

ساختار زمین
زمین تقریبا شبیه یک کره می باشد اما اندکی در قطب شمال و قطب جنوب پهن بوده و شامل 3 لایه اصلی پوسته ، جبه وهسته است . هر لایه از انواع مختلف سنگ تشکیل شده است.

حرکت سطحی
پوسته و لایه جامد بالایی گوشته ( جبه ) از یک لایه شناخته شده به نام لیتوسفر تشکیل شده است .2 نوع لیتوسفر وجود دارد: لیتوسفر اقیانوسی که پوسته اقیانوسی داردو در هر حدود km 6 ( 4 مایل ) در سطح خود ضخامت دارد.
این پوسته بیشتر به وسیله دریا پوشیده شده است .نوع دیگر لیتوسفر قاره ای است که پوسته قاره ای دارد و بین 35 تا km70 (22 تا44 ماییل ) در سطح ضخامت دارد. بیشتر قسمتهای آن مرتفع تر از آن می باشد که با آب پوشیده شود پس سرزمینها و خشکی ها را ایجاد کرده است.

صفحات زمین
اگر چه تصور می شود زمین یک سطح پیوسته دارد ولی این سطح درچندین قسمت شکسته شده شده که مانند یک راه موئی قطعات را به صورتی که با یکدیگر متناسب و فیکس باشند می برد. این قطعات هرکدام یک صفحه نامیده می شوند و بطور مداوم و بسیار آرام درکنار هم خلاف جهت یکدیگر درحرکت می باشند یک صحفه می تواند از لیتوسفر اقیانوسی یا قاره ای یا هردونوع تشکیل شده باشد. لبه های صفحه ها مرزهای صحفه ای یا حاشیه های صفحه ای نامیده می شوند و در همین نواحی است که هه زلزله ها رخ می دهد و بیشتر آتشفشانها یافت می شوند.

حرکات صفحات
صفحات زمین به طور مستمر در مسیرها وجهات مختلف در حرکت می باشند . اگر چه این حرکت بسیار کند انجام می شود .صفحات بطور متوسط cm5 (2 اینچ) در سال حرکت می کنند که تقریبا برابر میزان رشد ناخن می باشد. به دلیل اینکه همه صفحات به هم متصل هستند، حرکت هر یک از صفحات یک تاثیر برخوردی دارد که حرکت تدریجی همه صفحات اطراف خود را ایجاد می کنند.علائم مسیرهای مختلف حرکات صفحه ای در مرزهای صفحات در مرزهای صفحات اطراف خود را ایجاد می کند .علائم مسیرهای مختلف حرکات صفحه ای در مرزهای صفحات قابل دیدن است دانشمندان مطئمن نیستند چه چیزی موجب حرکت آنها می شود. مراحل برخورد ممکن است هیچ تئوری هایی نیز وجود دارد مبنی بر اینکه یک نوع حرکت صفحه ای ممکن است یک حرکت دهنده ابتدایی باشد که بطور مداوم حرکات صفحات را نمایان می کند

جابه جائی قاره ها
دانشمندان معقدند از زمانی که اولین پوسته زمین شکل گرفت، حرکات صفحه ای از لحاظ موقعیت ، شکل واندازه قاره ها و اقیانوس ها تغییر کرده اند .دانشمندان این مراحل را تکتونیک صفحه ای می نامند. آنها ایده شان را روی شواهد گوناگون پایه ریزی کرده اند.به عنوان مثال، اشکال چندین قاره امروزی مثل آمریکایی جنوبی وافریقا به نظر می آید که زمانی به هم متصل بوده اند همچنین دانشمندان شباهتهایی در انواع سنگها و سن رشته کوههای قدیمی یافت شده و در دو قاره را کشف کرده اند.
حرکات در مرزهای صفحه ای
مسیری که صفحات زمین حرکت می کنند تعیین می کند که در هر مرز چه چیز پیدا شود. بعضی از صفحات از هم دور می شوند وتعدادی دیگر درکنار هم می لغزند.
حرکت صفحات دور شونده
مناطقی که درآن دو صفحه از هم دور می شوند درمکانهای اصلی کف اقیانوسها یافت می شوند .صفحات دور شونده ،بوسیله رشته کوههای متشکل از سنگهای آتشفشانی مشخص می شوند .آتشفشانها شیب دار ی یا مخروطی شکل نیستند بلکه خط الرأسهای ( ستیغ ها) پیوسته طولانی همراه با شیبهای آرام دارند.

ستیغ های که بوسیله یک شکاف که مرز بین دو صفحه را نشان می دهد از هم جدا می شوند . شکاف به سمت بالا حین بالا آمدن ماگما از استنوسفر باز می شود .هنگامی که ماگما به سطح می رسد سرد می شود وروی لبه های صفحات تشکیل دهنده کف جدید اقیانوس منجمد می شود. همچنین ماگما صفحات را درجهت دور شدن از هم می کشاند.
این مرحله به عنوان گسترش کف اقیانوس شناخته می شود . این گسترش به طور مدوام تا زمانیکه باز شدگی ادامه دارد بطورپایان ناپذیری انجام می شود.ومکانی که این اتفاق در آن می افتد ، به عنوان خط الرأس گسترش دهنده شناخته می شود.
صفحات متحرک به سمت یکدیگر

انواع مختلفی از مرزها هنگام حرکت دو صفحه به سمت یکدیگر وجود دارد وچیزی که در مرز آنها رخ می دهد بستگی به نوع صفحات نزدیک شونده دارد.
در یک مرز صفحه ای بین لیتوسفر اقیانوسی وقاره ای صفحه اقیانوسی به زیر صفحه دیگر قاره ای رفته ویک گودال در سطح ایجاد می شوند . همان طور که صفحه بیشتر به درون گوشته فرو می رود شروع به ذوب شدن می کند. در این مرزها کوهها روی صفحه رویی همانند پوسته فشرده شده ، شکل می گیرند. برخی از کوهها آتشفشانی هستند که در حین بالا آمدن ماگما از لیتوسفر تشکیل شده اند.
صفحه های اقیانوسی
گودال های عمیق در مرزها جائی که دو صفحه اقیانوسی به سمت هم حرکت می کنند، شکل می گیرند . یکی ار صفحات با فشار زیر دیگری می رود واین صفحه حین رفتن به درون گوشته ذوب می شود .یک خط از آتشفشان روی صفحه رویی نزدیک مرز ، همانطور که ماگما از گودال داخل لیتوسفر بالا می آید، تشکیل می شود.
صفحه های قاره ای
در نواحی که دو صفحه لیتوسفرقاره ای از سربه هم متصل هستند رشته کوه های بلندی شکل می گیرند. در مرز ، پوسته قاره ای روی هر دو صفحه فشرده می شود، ترک بر می دارد وبا فشار صفحات چروکیده می شود
همان طور که صفحات حرکت خود را به سمت یکدیگر ادامه می دهند، رشته کوه ها به دلیل اینکه تمام منطقه دچار بالا آمدگی می شود، بلند تر می شود.

سرخوردگی صفحات
تمام صفحه ها ازهم دور نمی شوند و یا به هم نزدیک نمی شوند، بلکه بعضی از صفحه ها در خلاف جهت یا به جهت یکسان ولی با سرعتهای متفاوت در کنار هم سر می خورند.در این نوع مرز صفحه ای که ممکن است روی زمین ( خشکی ) یا زیر آب باشد هیچ لیتوسفر جدیدی ساخته یا تخریب نمی شود.
گودال های اقیانوسی
گودال هایی که در مرزها ایجاد می شوند عمیق ترین مکانهای یافت شده روی سطح زمین می باشند .گودال ها ماریانا در اقیانوس آرام ، بطور یقین ترین گودال می باشند که 10961 متر زیر سطح دریا عمق دارد واین عدد بزرگتر از ارتفاع قله اورست ، بلندترین قله جهان با ارتفاع 88متر بالاتر از سطح دریا، است.

علت بروز زلزله چیست ؟
زلزله زمانی اتفاق می افتد که سنگهای ناحیه ای از پوسته جامد زمین مقاومت خود را در مقابل خود را در مقابل نیروهائی که از داخل زمین به آنها وارد می شود از دست داده و بطور ناگهانی شکسته شوند وشکستگی توام با جابجائی سنگها را گسل نامیده وتکانهای ناشی از آنرا زمین لرزه می گویند .
بنابراین امروزه مهمترین علت زلزله را نیروهائی می دانند که از درون زمین منشا گرفته و پس از تجمع باعث شکسته شدن ناگهانی لایه های سنگی می شوند و در نتیجه حرکت لایه ها در محل گسل باعث لزره می شود.
البته علل دیگری در بروز این حادثه وجوددارند از قبیل لغزش لایه های زمین ، ریزش غارها ،ریزش بهمن انفجار گلوهای توپ ،انفجار مین که می توانند در ابعاد محدودی ایجاد زمین لرزه نمایند.

بطور کلی عوامل که ایجاد زلزله می کنند بر سه گونه اند و برحسب اینکه کدامیک از این سه عامل موجب زلزله شده باشند زلزله را بدان اسم می نامند این سه گونه زلزله به قرار زیر است:
1- زلزله رمبشی ( سقوطی ) این زلزله مربوط به شکستگی وفرو ریختن حفره ها و غارهایی است که در توده های بزرگ سنگهای آهگی بر اثر انحلال آهک در آبهای نافذ ایجاد می شوند. گاهی اوقات بر اثر انحلال گچ ونمک در زمینهای که از مارنهای گچی بوجود آمده اند تولید می شوند. ( به سنگ آهنگی که بیش از 35% مواد رسی داشته باشد مارن گفته می شود ) وسعت تاثیر این گونه زلزله ها خیلی کم است . وعمق کانونشان نیز کم می باشد اما برعکس خرابیها و خسارتهای ناشی از آنها خیلی زیاد می باشد.

2- زلزله های آتشفشانی : زلزله ممکن است بر اثر انفجار ویا خروج گازهای متراکم در مجاور کوههای آتشفشان ایجاد شود. این زلزله ها همیشه پیش از آتشفشان ویا همزمان با آن وقوع می یابند و نسبتاً شدید می باشند. زلزله های آتشفشانی اغلب مخرب و ویران کننده اند منطقه تاثیر آنها زیاد وسیع نیست و عمق کانون آنها نیز کم است .

3- زلزله های زمین ساختی : زمینهایی که زیاد در معرض زلزله می باشند آنهایی هستند که در زیر انها طبقات زمین در حال حرکت و جنبشند. هر تغییر ناگهانی درسرعت این طبقات متحرک تولید لرزشی در زمین می ند به این لزله ها که مربوط به جنبش های زمین ساختی زمین است زلرله های زمین ساختی می گویند. تعداد آنها خیلی بیشتر از دو نوع دیگر زلزله است و اغلب بسیار شدید وتولید خرابیهای زیاد می کند برای زلزله های زمین ساختی دو علت متمایز از هم می توان ذکر کرده
الف- حرکتهای تعادلی: برخی از زلزلهای امروزه در مناطقی ایجاد می شوند که با حرکتی خیلی آرام به طور قائم بالا یا پایئن می روند این حرکت قائم به واسطه واکنش حرکتی است که برای برقراری وضع تعادل بوجود می آید.

قاره های بزرگ بر روی محیط سیال خمیری شکلی شناورند و ریشه آنها بیشتر در این محیط فرود می رود. تعادلی برقرار می باشد هرگاه وزن قاره بواسطه عمل فرسایش تغییر کند این تعادل بهم می خورد وموجب بالا آمدن ویا پایین رفتن آن می شود . بهترین نمونه برقرار شدن وضع تعادل را امروزه در کرانه های دریای بالتیک وکانادا می توان مشاهده کرد. این نواحی بر اثر از بین رفتن یخهای یخچالهای اوایل دوران چهارم زمین شناسی که ضخامت آنها به چندین صدمتر می رسیده است سبک گردیده و در نتیجه از آب خارج شده اند وهنوز هم این عمل خارج شدن ادامه دارد . زلزله های کرانه های کانادا و کرانه های دریای بالتیک ناشی از این امر است.
به این نوع زلزله ها زلزله های قائم گفته می شود.

ارتعاشات شدید زمین لرزه سال 1906 سانفرانسیسکو حدود 40 ثانیه به درازا کشید اگر چه اغلب جابه جایی در طول شکستگیها در همین زمان کم اتقاق افتاد، ولی تا بر قراری تعادل در سنگها پس از زمین لرزه اصلی معمولاً با تولید زمین لرزه های کوچکتری به نام پس لرزه ها همراه است با اینکه پس لرزه ها بسیار ضعیف تر از لرزه اصلی هستند اما گاهی سبب خرابیهای عمده در بناهای سست می شوند . ضمناً به زمین لرزه های اصلی اتفاق می افتند. پیش لرزه foeshock می گویند.شناخت این پیش لرزه ها در پیشگویی زمین لرزه های بزرگ و قریب الوقوع اهمیت دارد.

ب- جنبشهای کوهزایی : طبقات تدریجی فشار، کم کم وخیلی به آهستگی تغییر مکان پیدا می کنند این تغییر مکانهای تدریجی موجب جا به جا شدن طبقات رسوبی می گردند وتولید چین خوردگیها و گسلها را می کنند. در بعضی نواحی طبقات رسوبی برحسب جنس سنگهایی که ازآن تشکیل گردیده اند تحت تاثیر فشارهای کوهزایی ، چین خوردگی حاصل می کنند .

در بعضی از نواحی دیگر طبقات مزبور تاب تحمل فشارهای کوهزایی را نمی آورند و در نتیجه در آنها به جای چین خوردگی ،شکستگی ایجاد می گردد در محل این شکستگی ها حرکتهایی همراه با لرزشهایی نسبتاً شدید هستند به این حرکتها کوهزایی می گویند منطقه تاثیر لرزهای ناشی از این حرکتها که به لرزهای کوهزایی موسوند متغیر است و کانون انها نیز در اعماق مختلف قرار گرفته است.
نیروهای زمین ساختی به آرامی سنگهای پوسته دو طرف گسل را مانند مدلهای تصویر شده در شکل مزبور تغییر شکل می دهند. تحت این شرایط درست مثل یک عصای چوبی ، سنگها خمش حاصل نموده وتا زمانی که شکسته شوند، انرژی کشسانی زیادری را در خود ذخیره می کنند. سرانجام مقاومت مالشی نگاهداره سنگها به پایان می رسد و لعزش در ضعیف ترین نطقه (کانون) اتفاق می افتد و جابه جایی تنش را در امتداد گسل به نقاط دور وارد کرده و سبب جا به جایی بیشتر می شود تا اینکه قسمت اعظم انرژی ذخیره شده آزاد می شود . این گسیختگی سبب می شود تا سنگها فوراً به جای اول خود بازگردند . ارتعاشاتی که مادر زمین لرزه می شناسیم نتیجه بازگشت ارتجاعی سنگها به شکل اولیه خود است . این «پس جهش » یا حرکت فنر مانند سنگها ، توسط رد بازگشت کشسان نامیده شد زیرا رفتار ارتجاعی سنگ نظیر کشی است که کشیده شده ورها می شود.
زلزله ای که انسان می تواند آن را احساس کند زلزله های محسوس یا مهزلزله ای را که به کمک زلزله نگار درک می شود زلزله نامحسوس یاکهزبزله می گویند.
هر حرکت ناگهانی زمین تولید امواج لرزه ای می کند ولی درک ای واقعیت مهم است که هر حرکتی در یک نقطه فشار تولید می کند از جهتی بستگی به موقعیت این نقطه دارد. و کانون یا مرکز اصل زلزله نقطه ای است که شکستگی از آنجا شروع و انرژی آزاد می شود ودرواقع مرکز درونی نیز گفته می شود اگر از مرکز درونی مستقیماً خطی بر سطح زمین وصل شود نقطه مورد نظر مرکز بیرونی یا سطحی زلزله می باشد.
ارتعاشات زلزله از مرکز به اطراف انتشار پیدا می کند این ارتعاشات هر اندازه که از آن دورتر می شوند ضعیف تر می شوند.
درمرکز سطحی یا بیرونی لرزش زمین خیلی شدید است ولی هر اندازه که از آن دور تر می شویم از شدت زلزله کاسته می شود. فاصله مرکز درونی تامرکز بیرونی زلزله راعمق کانون می گویند .

وبراین اساس دارای زلزله های کم عمق که عمقشان کمتر از 50 کیلومتر میباشد زلزله های عمیق که عمق کانون آنها بیش از 300 کیلومتر است.
بایستی توجه داشت که هنگامی درکانونی واقع در یک نقطه از زمین زلزله ای رخ می دهد در زاویه های حدود 105تا 140 درجه نسبت به آن نقطه مستقیماً هیچ نوعی موجی از درون زمین دریافت نمی شود این فاصله را اصطلاحاً منطقه سایه یا آرامش گویند ودر بعضی موارد (103 الی 143)ذکرگردیده است.
منطقه تاثیر زلزله ناحیه ای است که در آن زلزله قابل احساس باشد منطقه تاثیر در مورد زلزله های مختلف متفاوت بوده و درهر مورد به عوامحلی مثل شدن زلزله ، عمق زلزله ومحیطی که امواج در آن منتشر می شوند بستگی دارد.

اگر نقاطی را که درآنها زلزله باهم مساوی است به یکدیگر وصل کنیم . منحنی هایی بدست می آید که به آنها منحنی های همزلزله می گویند.
منحنی های همزلزله های با یکدیگر بسیار متفاو هستند علت این امر این است که جنس سنگها وساختمان پوسته جامد زمین در اطراف مرکز زلزله یکسان ویکنواخت نمی باشد.

همانطور یکه قبلاً گفته شد معمولاً ودر شرایط یکنواخت هر قدر را از مرکز سطحی ( بیرونی ) دورتر شویم از شدت زلزله کاسته خواهد شد. و هرگاه نقاطی را که درآنها در یک زمان زلزله احساس می شود به یکدیگر وصل کنیم. منحنی های غیر منظم دیگری بدست می آید که سرعت انتشار زلزله درسنگهایی که جنس علت این امر نیز است که سرعت انتشار زلزله در سنگهایی که جنس آنها مختلف است فرق می کند وموجب می شود که زلزله در زمان واحد به نقاطی که فاصله آنها نسبت به مرکز زلزله متفاوت است برسد.

زلزله های ضعیف و متوسط اغلب بر اثر یک ضربه به وقوع می پیوندند و مدت آنها نیز از چند ثانیه تجاوز نمی کند .اما زلزله های شدید و متعاقب آن یک یا چند ضربه شدید زمین را به شدت مرتعش می کند و سپس ارتعاش زمین کم شده و به تدریج خفیف می شود تا آنکه به کلی زمین به حال آرامش وسکون در آید.
ز لزله های گاهی ممکن است چندین ساعت دوام پیدا کند و در مورد بعضی نواحی مدت چند روز و چند هفته ممکن است زمین دارای لرزشهایی که شدت آنها متغیر چند هفته ممکن است زمین دارای لرزشهایی که شدت آنها متغیر باشد ادامه داشته باشد. این نوع زلزله هایی را که مدتی طولانی ادامه می یابند دوره های زلزله های می نامند . البته باید توجه داشت که پس لرزه های را نباید با دوره های زلزله اشتباه گرفت.

در این نوع زلزله ها به فاصله های مختلف متناوباً حرکات شدید وخفیف تکرار می شود تکانهای زلزله های به خصوص درمجاورت مرکز زلزله توام با صداهایی شبیه صدای رعد ویا صدای وزش باد یا صدای انفجار شدید می باشد این صداها گاهی پیش از وقوع زلزله و گاهی پس از آن به گوش می رسند وقوع بعضی از زلزله ها همراه با آثار نورانی است که به شکلهای مختلف دیده می شوند این آثار به شکل برق ، جرقه های نورانی یا لکه های نورانی ظاهر می شوند.هنوز توضیح درستی درباهر علت پدید آمدن این آثار داده نشده است ولی تصور می رود که این آثار براثر متصاعد شدن گازهای قابل اشتعال و التهاب انها هنگام زلزله ایجاد می شوند.

هرگاه کانون زلزله در زیر اقیانوس یایک دریای بزرگ باشد ارتعاشات بوجود می آیند و در زلزله های شدید حتی بیش از یک سال ادامه می یابند ودر بعضی موارد نسبتاً شدید ومخرب می باشند وموجب تلاطم امواج دریا می گردند. اثر زلزله در کشتیها به خوبی محسوس است اگر کشتی در حدود مرکز بیرونی زلزله باشد به طور ناگهانی بالا وپایین می رود. درمنطقه مرکز سطحی یا بیرونی زلزله سطح آب برجستگی پیدا می کند .هرگاه ضربه وارده به آب مروب باشد کشتی به طوری تکانهای شدید می خورد که مسافرین کشتی تصور می کنند کشتی به یکی از سنگهای ساحلی برخورد کرده است اگر مرکز بیرونی زلزله نزدیک ساحل باشد اغلب تولید خرابیهای زیادی می کند زیرا بر اثر بالا آمدن آب ساحل دریا و ساختمانهای ساحلی به کلی در زیر آب می روند و هنگام برگشتن آب دریا سیلی سهمگین بوجود می آید و با خود آنچه را که در ساحل دریا قرار دارد به دریا می برد به امواج سهمگین دریا که در اثر زلزله ایجاد می شوند سونامی می گویند.

معمولاً زلزله های رمبشی (سقوطی) و زلزله های آتشفشانی بیشتر تولید حرکات قائم می کنند به این زلزله های مرکزی نیز می گویند . زلزله های زمین ساختی که به آنها زلزله های خطی نیز گفته می شود بیشتر به طور افقی موجب حرکت زمین می شوند. زیرا کانون این دسته از لرزه ها کم و بیش در طول چین ها و سطوح گسلها قرار دارند . البته حرکات انتشار و ارتعاش امواج بعلت نیروی فراوان وتکانهای شدید و سرعت زیاد بسیار پیچیده عمل می نمایند ولی بیشترین حرکات زمین بصورت افقی می باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد اینترنت و هک pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد اینترنت و هک pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد اینترنت و هک pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد اینترنت و هک pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد اینترنت و هک pdf :

اینترنت و هک

مقدمه:
با یک بررسی اجمالی مشاهده می شود که سرعت رشد دانش و تکنولوژی بشر با گذشت سده های اخیر به حد چشمگیری رو به افزایش است.

در طی قرن بیستم تکنولوژی اصلی در جمع آوری پردازش و توزیع اطلاعات خلاصه می شود در کنار این نوآوری ها پدیده های دیگری نظیر شبکه های عظیم مخابراتی رشد صنعت کامپیوتر و توسعه روز افزون ماهواره ها از جایگاه ویژه ای برخورداررند گرچه صنعت کامپیوتر در مقایسه با دیگر تکنولوژی ها جوان بی نظیر می رسد ولی کامپیوتر ها قادرند در مدت زمان کوتاهی اعمال زیادی را انجام دهند که این خود باعث کاربرد روبه رشد و موثر آن در شاخه های گوناگون علمی شده است از تلفیق کامپیوتر با علم ارتباطات شاخه جدیدی در علم بوجود آمد که بعدها شبکه های کامپیوتری نام گرفت.

متاسفانه مزایایی متعدد و بسیار شبکه ها علاوه بر کاربران عادی این امکان رابه هکرها (مهاجمان شبکه ای) داده است که در پی دستیابی به اهداف سوء خود در قالب انگیزه های گوناگون (اعم از انگیزه های مالی و روانی)
فعالیتهای اخلال گرانه خود را دنبال کنند در این تحقیق با روشها و تکنیکهای شناخته شده این تهاجمات و موثرترین شیوه های مقابله با آنها صحبت خواهیم کرد.
هکرها، کراکرها و واکرها
قبل از هر چیز بهتر است هکرها را بشناسیم هکرها افراد باهوشی هستند که علاقه ای به شغل ثابت نداشته و در شروع اینکار معمولاً انگیزه ای غیر از پول دارند اصل اول این گروه اطلاعات رایگان برای همه بوده و استفاده از اطلاعات و برنامه های دیگران را حق مسلم خود می دانند هکرها بر اساس اصول اخلاقی خود به 3 دسته تقسیم می شوند.

گروه اول:
با آنها Sumuraiگفته می شود آنهایی هستند که تنها هدفشان ورود به کامپیوتر کاربر بوده و هیچگونه آسیبی به کامپوتر نمی رسانند مهمترین اصل این گروه آزادی اطلاعات برای عموم می باشد و هدفشان نشان دادن ضعف سیستم حفاظتی کامپیوتر شما می باشد.
گروه دوم :
کراگرها نام دارند در واقع هکرهایی هستند که هدفشان دزدیدن اطلاعات و خرابکاری بروی کامپیوتر و… می باشد و در واقع هدف آنها پنهان شدن در گوشه ای و خرابکاری بروی کامپیوتر می باشد.

گروه سوم :
گروه سوم واکرها (Wacker)که هدف آنها استفاده از اطلاعات کامپیوتر می باشد.
ساده ترین شیوه های تهاجم هکرها
الف) هک کردن به کمک ویروس

یکی از اعمال اولیه برای هک کردن نفوذ به سیستم قربانی بوده که تنها راه بدست آوردن رمز عبور می باشد یک هکر برای ورود به کامپیوتر کاربر به دو عامل اولیه یعنی رمز عبور (Password) و اسم کاربر (User name) نیاز دارد. ابتدا هکرها یک برنامه (Virus) را درون اطلاعات درخواستی کاربر قرار داده و بدین ترتیب به کامپیوتر کاربر نفوذ می کند.

حال برای دریافت اطلاعات یک آدرس – e- mail یک کاربر شناخته شده- را برای Virus تعریف کرده تا اطلاعات بدست آورده را به آن آدرس بفرستد( بدون اینکه هکر شناسایی شود)
ب) ارسال پیام های نهانی
گاهی می خواهند موضوعی را با مرجعی، شخصی و … در میان بگذارند و در عین حال ناشناس بمانند برای این منظور از نرم افزاری «گوست میل» (Ghost mail) استفاده می کنند که در پایگاههای وب گوناگون در دسترس می باشد و قابل ردگیری نمی باشد.
می توانید از موتورهای جستجو مانند یاهو و گوگل برای پیدا کردن آن استفاده کنید. یا می توانید آن را از پایگاه اینترنتی زیر دریافت کنید.

http : //down load. My computer. Com / detail/ 60/14.html
راه دیگر ارسال اطلاعات به صورت خصوصی با رمز درآوردن کلمه های رمز ورود (گذر واژه ها) و نام کاربران است که باید قبل از اینکه ارسال شوند به رمز درآورده شوند با این حال برای کامل شدن این حمله لازم است ویروس به صورت پنهان در سیستم مورد نظر قرار گرفته باشد زیرا ویروس عامل نهفته شما بروی رایانه مورد حمله است گذاشتن این تمهید در داخل ویروس به این معناست که ویروس را می توان احتمالاً بعد از اینکه شخص آن را به کاربرد اطلاعات مربوطه را رمز گشایی کند یعنی دستورالعمل را بخواند.

حمله پیشگویی شماره سریال Tcp/ Ip
در این حمله هکر کار خود را در دو مرحله انجام می دهد .
در قدم اول هکر سعی می کند آدرس Ip سرویس دهنده را بدست آورد این کار معمولاً از طریق بررسی بسته های موجود در شبکه از طریق حدس زدن ترتیب شماره های میزبانها یا از طریق اتصال به یک مرورگر وب و مشاهده آدرس Ip سایت در نوار وضعیت پنجره انجام می شود.

چون هکر می داند که دیگر کامپیوتر های موجود در شبکه دارای آدرس های Ip هستند که بخشی از این آدرس با آدرس سرویس دهنده مشترک است بنابراین او سعی می کند یک شماره آدرس Ip را طوری شبیه سازی کند به هکر اجازه عبور از مسیریاب و اجازه دستیابی به سیستم را به صورت یک کاربر داخلی ارائه نماید به عنوان مثال اگر سیستمی دارای آدرس 1920015 باشد هکر با دانستن این که حداکثر 256 کامپیوتر می تواند به یک شبکه کلاس Cمتصل شوند ممکن است سعی کند کلیه شماره آدرسهایی که آخرین بایت آنها در این بازه جای میگیرند را حدس بزند.

می دانید که آدرسهایی که آخرین Ip تعداد کامپیوترهای متصل به یک شبه را نشان می دهند در این حالت مقدار دو بیت با ارزش (192=64+128 ) نشان می دهند که کلاس شبکه از نوع Cمی باشد.

پس از آنکه هکر محدوده آدرسهای موجود در شبکه را حدس زد سعی می کند شماره سریالهای بسته های ارسالی میان کامپیوترهای موجود در شکبه راکشف کند با کشف مبادلات درون شبکه هکر سعی می کند شماره سریال بعدی را توسط سرویس دهنده تولید می شود حدس بزند و سپس یک شماره سریال تقلبی درج نموده و خود را میان سرویس دهنده و کاربر جای دهد با توجه به این که هکر آدرس Ip سرویس دهنده را نیز در اختیار دارد می تواند بسته هایی با شماره سریال و آدرس Ip صحیح تولید کرده و به مبادلات کاربر نفوذ نماید.

یک هکر پس از نفوذ به یک سیستم کلیه اطلاعات مورد مبادله با سرویس دهنده اعم از فایلهای کلمه رمز اسامی Login و دیگر داده های حیاتی را در اختیار دارد بنابراین با کشف شماره سریال مقدمه ای برای یک حمله واقعی به سرویس دهنده فراهم می شود.
حمله به Tcp

شاید متداولترین تهاجم به سرویس دهنده های مرتبط با اینترنت حمله به Tcp باشد.
هدف اصلی از حمله به Tcp این است که هکر بتواند کنترل کامپیوتری را که به شبکه مورد نظر وی متصل شده است در اختیار بگیرد پس آن کامپیوتر را از شکبه جدا سازد و سرویس دهنده را طوری فریب دهد که هکر را به عنوان یک کاربر معتبر بشناسد.

پس از انجام تهاجم هکر آدرس Ip کامپیوتر مقصد را با آدرس Ip خود تعویض کرده و شماره سریالهای مقصد را جعل می نماید حمله به Tcp نسبت به حدس زدن Ip کار را بسیار راحت می کند با یک بار حمله به Tcp یکبار برای همیشه از شر پاسخگویی به کلمه رمز در سیستم های دارای کلمه رمز راحت می شوید از طرفی حمله به Tcp خطرناکتر نیز می باشد زیرا در این شیوه منابع بسیاری به صورت نا محدود در اختیار هکر قرار می گیرد.

 

حمله نشست TEL NET
هکرها می توانند تقریباً در هر نوع ارتباطات شکبه ای اختلال گری نمایند به عنوان مثال یک هکر با الگوی زیر می تواند در یک ارتباط TEL NET اخلال کند.
1ـ قبل از شروع حمله در TEL NET هکر مدتی مبادلات را نظاره می کند.

2ـ در زمانی مناسب هکر حجم زیادی از اطلاعات تهی رابه سرویس دهنده می فرستد در نشست TEL NET هکر بایتهای ATR – SVR- OFFSET را که حاوی رشته ای از بایتهای IAC Nop است ارسال می نماید در پروتکل TEL NET فرمان Nop بصورت “ No Operation “ (عملیات تهی) تفسیر می شود به عبارت دیگر هیچکاری انجام نشده و از این بایتها صرفنظر می شود تنها مزیت این کار ایجاد وقفه ای کوتاه برای پذیرش وپردازش دستور می باشد پس از این مرحله سرویس دهنده زیر را دریافت می کند.

دستور
3ـ پذیرش فرمان هکر یک ارتباط ناهماهنگ بوجود می آورد.
4ـ برای ایجاد یک وضعیت ناهماهنگ برای کاربر هکر همان مراحل انجام شده برای سرویس دهنده را برای کاربر تکرار می نماید.

دفاع در برابر حملات هکرها
دفاع در مقابل حدس زدن حمله های ناشی از حدس زدن شماره سریال
ساده و کارآمدترین شیوه برای محافظت در برابر حمله های ناشی از حدس زدن شماره سریال این است که مطمئن شوید مسیریاب Fire Wall و هر یک از سرویس دهنده های موجود در سیستم شما از سیستم حفاظتی بررسی رد پا برخوردار هستند با این نوع حفاظت هرگاه یک هکر بخواهد در میان مسیریاب یا Fire Wall قرار گیرد و عملیات نفوذی خود را انجام دهد می توانید حرکات وی رامشاهده نمایید.

کشف حمله نشست TEL NET و نتایج جانبی
شما می توانید با استفاده از نقص ACKها ناشی از حمله پی به تهاجم ببرید در این مبحث سه شیوه شناسایی حملات بررسی می شوند.
1ـ شناسایی وضعیت نا هم زمان : با استفاده از یک برنامه خواندن بسته های Tcp

(برنامه ای که تعداد بسته های Tcp را خوانده و می تواند محتویات هر بسته را نشان دهد، ) می توانید در هر دو طرف ارتباط شماره سریالها را مشاهده کنید با توجه به شماره سریالها می توانید تشخیص دهید آیا ارتباط غیر هم زمان شده است یا خیر با این حال تنها در حالیکه مطمئن هستید شماره سریالها توسط هکر دستکاری نمی شوند این شیوه موثر است.

2ـ شناسایی توفان ACK : برخی اطلاعات آماری درباره ترافیک Tcp در یک Ethernet محلی پیش از حمله و بعد از حمله نشان دهنده وقوع حمله هستند به عبارت بهتر در هنگام حمله تعداد بسته های ACK در بازه ای بین 1 تا 300 بسته رشد می کنند .
3- شماره درصد بسته ها : با شمارش درصد بسته ها می توانید وضعیت ارتباط را نشان دهید از مقایسه درصد بسته های شمارش شده در وضعیت عادی در هنگام حمله وجود حمله قابل شناسایی خواهد بود.
نکاتی در مورد جعل کردن
در سرویس های Tcp , Udp فرض می شود که آدرس Ip میزبان آدرس معتبر است و بنابراین به آن اعتماد می کنند با این حال میزبان یک هکر می تواند با مسیریابی Ip خود را به عنوان یک میزبان یا کاربر معتبر جا بزند در مثال زیر مشاهده خواهید کرد که کامپیوتر یک هکر چگونه کاربر معتبر را جعل کند.
1 هکر آدرس Ip یک میزبان را طوری جعل می کند که مطابق با آدرس یک کاربر شود
2 هکر سپس یک آدرس برای سرویس دهنده ای می سازد که مسیری مستقیم میان سرویس دهنده و آدرس هکر برقرار می کند.

3 هکر با استفاده از آدرس منبع تقاضاهای کاربر را به سرویس دهنده می فرستد.
4 سرویس دهنده در صورتی که درخواست مستقیماً از کاربر برسد می پذیرد و پاسخی برای آن می فرستد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >