تحقیق معماری عمارت تاریخی قوام الدوله pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق معماری عمارت تاریخی قوام الدوله pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق معماری عمارت تاریخی قوام الدوله pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق معماری عمارت تاریخی قوام الدوله pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق معماری عمارت تاریخی قوام الدوله pdf :

شناخت بنا
1)موقعیت طبیعی:
بنای مورد نظر در محدوده جغرافیایی بدرزوی طول جغرافیایی 51 درجه شرقی و عرض جغرافیایی 25 درجه شمالی قرار گرفته و دارای آب و هوای معتدل کوهپایه بوده و ارتفاع أن 1280 متر از سطح دریا بر روی خط زلزله خیز قرار دارد.
2)موقعیت فعلی:
عمارت تاریخی قوام الدوله در یکی از محلات پنج گانه حصار صفوی شهر تهران در داخل کوچه ای به نام میرزا محمود وزیر و در مرکز تاریخی شهر تهران قرار دارد. بنایی مذکور در محله سرچشمه و کوچه میرزا محمود وزیر به امتداد و خیابان امیرکبیر به طرف غرب برخورد می کنند.
3)تاریخچه بنا:
منزل قوام الدوله که سال 1253 هجری قمری بنها شده متعلق به میرزا محمدخان قوام الدوله پدربزرگ قوام السلطنه و وثوق الدوله و معتمدالسلطنه بوده و پس از فوت محمدخان سهمکوچکترین پسر یعنی معتمد السلطنه ساختمانی بین کوچه میرزا محمود وزیر و سرچشمه (محل فعلی حسینه بنی فاطمه) شد.
- سهم قوام السلطنه برادر بزرگتر موزه آبگینه فعلی و مزارع چای در شمال شد و وثوق‌الدوله سلیمانیه شرق تهران (افسریه فعلی) را تملک در آورد.
- همسر میرزا محمد قوام الدوله سهمش را از 8-1 مایملک اینان که همان خانه فعلی قوام و حول و حوش آن و همچنین مزرعه مقصودآباد (بهشت زهرا) شد.
- منزل فعلی وثوق بعد از اینکه وراث سهمشان را از پلاک اصلی مانده آن برای عظیم‌الدوله قوامی آشتیانی و معتضدالملک وثوق اختصاص یافت و وثوقی، قسمت خودشان را که سالن گچبری سفید و سالن گچبری طلایی واقع در کوچه محدث بود به اشخاص خصوصی فروخته و آنچه که در دست میراث فرهنگی باقی است به کوشش خانم قوامی آشتیانی دختر عظیم الدوله و دست خانوادگی ایشان که از نزدیکان وزیر فرهنگ و هنر در سالهای گذشته بوده به مالکیت وزارت فرهنگ و هنر در آمد عمارت موجود بازمانده مجموعه وسیع است این مجموعه در گذشت چندین عمارت را شامل می شد که خانواده های منتسب به صاحبخانه در آن زندگی می کردند علاوه بر آن درشکه خانه ای در قسمت شمالی خانه فعلی بوده که اخیراً تبدیل به پارک کوچکی شده است.
حمامی نیز در گوشه شمال شرقی بنا موسوم به حمام قوام و همچنین عماری به نام حسینیه از جمله دیگر متعلقات این مجموعه بوده اند که امروز به صورت اجزای منفک از هم در آمده و غالباً از هیئت اولیه تغییر شکل یافته اند.
4)مشخصات بنا:
ساختمان تاریخی قوام الدوله در حال حاضر از عمارتی سه طبقه شکل گرفته که دو حیاط وسیع در شمال و جنوب آن را در میان گرفته اند این عمارت شامل یک زیرزمین است.
در طبقه فوقانی دو تالالر متصل به هم و در میان قرار دارند و دو راهرو در طرفین تالارها و اطاقهای این دو راهرو در دو طبقه تالارها را در برگرفته اند.
تالارها دارای سقف های رفیع هستند و ارتفاع آن هم اندازه ساختمانهای دو طبقه طرفین طراحی گردیده است.
اطاقهای طرفین کوچکتر و جای استراحت و خلوت ولی تالارها وسیع و با شکوهند.
تالار جنوبی از کف تا سقف از نقاشی رنگ و روغن پوشیده شده در این تالار نقش های آمیزه ای از روشهای ایرانی و فرهنگی هستند و هیچ سطحی از چشم هنرمند آن دور نمانده و تمام سطوح اطاق پرکار و خوش نقشند.
در شمال تالار نقاشی و در سوی دیگر آن تالار آینه قرار دارد. تالارهای مستطیل شکل که به واسط یک ارسی زیر نقش هفت کنده به حیاط شمالی مربوط می شود در صورت بالا رفتن بازشوها به ایوان تبدیل خواهد شد.
در جنوب تالار هم یک ارسی سه لنگه ارتباط تالار آینه را به تالار فوقانی برقرار می‌نماید تا در صورت نیاز چشم انداز در چشم انداز و نقش در نقش ترکیب گردد.
در طرفین شاه نشین تالار نقاشی و بادگیر استقرار یافته اند و با باز کردن درها می توان به هر دو تالار امکان تنفس در هوایی تازه را برقرار کرد. این بادگیرها از داخل کوچه جشم انداز زیبایی را به خانه تاریخی قوام الدوله بخشیده اند.
5)نوع بهره برداری و خصوصیات بارز آن
این به نام اکنون به عنوان دفتر مطالعات محور فرهنگی- تاریخی تهران استفاده می‌شود. بازدید و برداشت دانشجویان دانشکده معماری و هنر از دیگر عملکردهای بناست.
6)عوامل تزیین شده بنا و نوع آن
ارزشهای فوق العاده تزئینات و ترکیب عوامل مختلف تزئینی در ساختمان قوام از وجه‌های غیر قابل انکار و در اصل هویت و شخصیت کاملاً متمایز این بنا در مجموعه بناهای تاریخی شهر تهران است و از آن جمله می توان از تزئینات زیر نام برد:

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق کلاچ pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق کلاچ pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق کلاچ pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق کلاچ pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق کلاچ pdf :

بخشی از فهرست تحقیق کلاچ pdf

فهرست مطالب
مقدمه ....................................................................... 02
ویژگیهای لحاظ شده در طراحی بهینه کلاچ ........................ 03
انواع کلاچ .................................................................. 04
بدون لغزش
یکطرفه
اصطکاکی
هیدرولیک
کلاچ اصطکاکی ........................................................... 06
کلاچ مخروطی Con Clutch) )
کلاچ تک صفحه ای (Single Plate Clutch)
کلاچ تک صفحه ای با فنر دیافراگمی (Diaphragm Spring Clutch)
کلاچ نیمه گریز از مرکز (Semi-Centrifugal Clutch )
کلاچ گریز از مرکز (Centrifugal Clutch )
منبع .......................................................................... 15

مقدمه
کلاچ وسیله ایست برای انتقال حرکت چرخشی از یک شفت به شفت دیگر. کلاچ در واقع یک وسیله قطع کردن و یا وصل کردن است که در سیستم‌های انتقال نیرو بکار می‌رود. اصولاً در سیستم‌های انتقال نیرو، توان و نیروی تولید شده در موتور برای استفاده به شکلی دیگر و یا استفاده در جایی دیگر نیاز به جابجایی و انتقال دارد. حال برای آنکه بتوان بر روی این انتقال نیرو کنترلی را اعمال کرد. ساده‌ترین راه استفاده از یک کلاچ است تا هر زمان که نیاز به توقف انتقال نیرو باشد، این عمل انجام پذیرد.
کلاچ یک اتصال اصطکاکی میان موتور اتومبیل به عنوان منبع تولید توان و جعبه دنده اتومبیل برقرار می‌کند. در حالی که کلاچ اتومبیل درگیر است توان از موتور به جعبه دنده و از آنجا به چرخها انتقال می‌یابد. لیکن گاهی لازم می‌شود که دنده مورد استفاده در جعبه دنده ماشین بر حسب شرایط جاده و سرعت حرکت ماشین تغییر کند. برای آنکه بتوان این تغییر را به راحتی انجام داد، ابتدا لازم است که توان را از چرخ دنده‌های موجود در جعبه دنده قطع کرد. برای قطع کردن این ارتباط توانی میان جعبه دنده و موتور از کلاچ استفاده می‌شود. این کار برای راننده اتومبیل می‌تواند به‌راحتی فشاردادن یک پدال به کمک پای خویش باشد. لیکن فشار دادن این پدال پایی باعث فاصله گرفتن محور جعبه دنده از صفحه در حال چرخش موتور (فلایویل) خواهد شد. بوجود آمدن فاصله، معادل است با قطع ارتباط و انتقال توان. در این حالت راننده برای مدت کوتاهی پدال کلاچ را نگه می‌دارد و در حالی که جعبه دنده تحت هیچ نیروی خاصی قرار ندارد دنده مناسب را انتخاب کرده و جعبه دنده را در آن دنده مطلوب قرار می‌دهد و سپس پدال کلاچ را رها می‌کند. در این حالت انتقال توان از موتور به جعبه دنده دوباره از سر گرفته خواهد شد.
ویژگیهای لحاظ شده در طراحی بهینه کلاچ
جهت طراحی بهینه کلاچ باید موارد گوناگونی را در نظر گرفت که در زیر به آنها اشاره می کنیم:
- انتقال ماکزیمم گشتاور : طراحی کلاچ باید بگونه ای باشد که بتواند 125 تا 150 درصد ماکزیمم گشتاور تولیدی موتور را منتقل کند.
- درگیری و خلاصی تدریجی : کلاچ و سیستمهای عملگر آن باید بگونه ای طراحی شوند که حین خلاصی و درگیری صفحات کمترین تکان را به خودرو منتقل کند.
- پخش سریع حرارت تولید شده : حین درگیری کلاچ بعلت وجود لغزش در ابتدای امر، گرمای زیادی تولید می شود که باید به طرقی دفع شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مقایسه عددی فشار جانبی خاک بر دیوارهای حائل انعطافپذیر در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مقایسه عددی فشار جانبی خاک بر دیوارهای حائل انعطافپذیر در حالت اکتیو و پاسیو pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عددی فشار جانبی خاک بر دیوارهای حائل انعطافپذیر در حالت اکتیو و پاسیو pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عددی فشار جانبی خاک بر دیوارهای حائل انعطافپذیر در حالت اکتیو و پاسیو pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عددی فشار جانبی خاک بر دیوارهای حائل انعطافپذیر در حالت اکتیو و پاسیو pdf :

خلاصه
در این تحقیق به مقایسه و بررسی اعمال فشار جانبی خاک بر دیوارهای حائل انعطافپذیر در دو حالت اکتیو(فعال) و پاسیو(ساکن) پرداخته میشود،آنچه که حائز اهمیت است ،صحت سنجی لازمه قبل از پرداختن به موضوع است ، که با انجام عمل صحت سنجی پیرامون تحقیق حاضر و مطابقت داشتن نتایج با تحقیقات دیگران به انجام آنالیز عددی مورد نظر پرداخته می شود ، براین اساس با مقایسه این دو با همدیگر آنچه که حائز اهمیت است این است که هر دو ساختار غیرخطی بر ردیوار حائل اعمال نموده و از طرفی فشار جانبی خاک در حالت اکتیو تا حدود زیادی عکس فشارز جانبی خاک در حالت پاسیو است و نیز از دیگر نتایج این است که کمترین و بیشترین تغییرات فشار جانبی خاک بر دیوار حائل انعطافپذیر در رنج %1 -%11 H رخ میدهد. اصل و اساس هر دو تحلیل براساس نرمافزار FLAC 3D صورت پذیرفته است.

کلمات کلیدی: فشار جانبی خاک، حالت اکتیو، حالت پاسیو، نرمافزار FLAC 3D

1

.1 مقدمه

بررسی فشار جانبی خاک بر انواع سازههای عمرانی از دیرباز مورد مطالعه قرارر گرفته است، که در این راستا تحقیقات گوناگونی به انجام رسیده است، که میتوان به:

1-1 بررسی توزیع فشار جانبی خاک برای طراحی دیوارهای حائل مهار شده در خاکهای دانه ای و چسبنده[1]

پک در سال ( 1191) بررسی تعدادی ترانشه ی مهار شده توزیع فشاری برای طراحی دیوارهای حائل مهار شده در ماسه و رس پیشنهاد نمود . در اشکال 1 ، 2 نمودارهای توزیع فشار پک نشان داده شده است به این نمودار ها پوش فشار طرح می گویند .

1-1-1 ترانشه در ماسه
شکل 1 نمودار پوش فشار را برای دیوار حائل مهار شده در ماسه نشان می دهد شدت این فشار از رابطه ی زیر قابل محاسبه است :

(1)
که در آن :

= وزن مخصوص
= h ارتفاع دیوار
= ضریب فشار محرک رانکین ( ) =
2-1-1 ترانشه در رس نرم و متوسط

نمودار پوش فشار برای دیوار حائل مهار شده در رس نرم یا متوسط در شکل 2 نشان داده شده است. این فشار قابل کاربرد برای شرایط زیر می باشد :

شکل :1 نمودار پوش فشار یک برای دیوار حائل مهار شده در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله خاموشی RNA ، روش نوین مقاوم سازی گیاهان علیه بیمارگرهای گی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله خاموشی RNA ، روش نوین مقاوم سازی گیاهان علیه بیمارگرهای گیاهی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خاموشی RNA ، روش نوین مقاوم سازی گیاهان علیه بیمارگرهای گیاهی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خاموشی RNA ، روش نوین مقاوم سازی گیاهان علیه بیمارگرهای گیاهی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خاموشی RNA ، روش نوین مقاوم سازی گیاهان علیه بیمارگرهای گیاهی pdf :

چکیده

کارهای اولیه انجامشده بر روی مقاومت حاصل از پوشـش پروتئینـی علیـه ویـروسهـای گیـاهی در دهـه هشـتاد میلادی سبب شناسایی مکانیسم خاموشی RNA در گیاهان شده است. این مکانیسـم دفـاعی بـا حضـور آر. ان. ای دو رشتهای (dsRNA)در سلول گیاهی شروع میشود. پروتئینی به نام Dicer این مولکولهای دو رشتهای را بـرش داده و سبب ایجاد قطعات کوتاه دو رشتهای به نام (siRNA) Small interfering RNA و (miRNA) microRNA مـی-شود. این قطعـات کوتـاه بـا پـروتئین Argonaute سـبب تشـکیل سیسـتم RNA-induced silencing complex (RISC) شده و درنهایت RNA ویروسی هدف توسط این سیستم برش خورده و غیرفعال میشود. ویروسهای گیـاهی برای آلوده سازی میزبان خود، مکانیسمهای سرکوبکننده سیستم خاموشی RNA را در خود ایجاد کـردهانـد. بعضـی ویروسها با سیستم خاموشی ژن به رقابت میپردازند و برخی دیگر باعث غیرفعال شدن پروتئینهـای دخیـل در ایـن سیستم میشوند. روشهای مختلفی برای القای خاموشی RNA به کار گرفتـهشـده اسـت کـه کارآمـدترین آن ایجـاد ساختارهای سنجاق سری با استفاده از توالیهای تکرارشونده است. بیشتر کارهای انجامشده در رابطـه بـا مقـاومسـازی گیاهان در برابر ویروسها بوده است ولی برخی مطالعات انجامشده قابلیت کاربرد این روش را برای مقاومسـازی نسـبت به دیگر بیمارگرها و حتی آفات نیز نشان داده است.

کلمات کلیدی: خاموشی RNA، مقاومت گیاهان، مکانیسم خاموشی

مقدمه

پاتوژنهای گیاهی بیماریهای زیادی را در گیاهان ایجاد میکنند و باعـث خسـارت قابـلتوجـه ای در محصـولات کشاورزی میشوند. درگذشته، روشهای سنتی برای مبارزه با این بیمارگرها مانند حفاظت تقـاطعی مورداسـتفاده قـرار میگرفت. کارهای اولیه انجامشده بر روی مقاومت حاصـل از پـروتئین پوششـی((CP ویـروسهـا در سـال 1986 نـوع جدیدی از مقاومت منشأ گرفته از بیمارگرهای گیاهی را معرفی کرد و در ادامه آن روشهای مختلفـی بـرای مهندسـی گیاهان مقاوم بهسرعت توسعه یافت. این روشها بر اساس نوع مولکولهای دخیل در مکانیسم آنها به دو گروه تقسـیم میشوند: مقاومت حاصل از پروتئینها و مقاومت حاصـل از مولکـولهـای .RNA باوجودآنکـه مکانیسـم مقاومـتهـای حاصل از پروتئین هنوز بهخوبی مشخص نیست، نـوع دیگـر، مقاومـت حاصـل از RNA، بـهطـور وسـیعی موردبررسـی قرارگرفتهاند و در حال حاضر به یکی از قدرتمندترین ابزارها برای مهندسی گیاهان مقاوم تبدیلشدهاندDuan, et al.,] .[2012 خاموشی RNA، که با نام خاموشی ژن نیز شناخته میشوند، نوعی مکانیسمی دفـاعی مـیباشـد کـه قـادر بـه

شناسایی توالی خاصی بر روی RNA و تجزیهی آن است، این مکانیسم در تمام موجـودات یوکـاریوت ماننـد گیاهـان، حیوانات، قارچها و نماتدها یافت میشود. در یوکاریوتها خاموشی RNA نقش حساسی را در ثبـات ژنـوم و پاسـخ بـه تنشهای محیطی از طریق کنترل بیان ژن، ایفا میکند. خاموشی RNA بخـش عمـدهای از مطالعـات بیولوژیـک را از زمان کشف آن در سال 1990 تابهحال به خود اختصاص داده است. در گیاهان، خاموشی RNA را میتوان به دو بخش “خاموشی ژن پس از رونویسی”((PTGS و “خاموشی ژن در زمان رونویسـی”((TGS تقسـیم کـرد. سیسـتم PTGS، mRNA هایی با توالی خاص را هدف قرار داده و با تجزیهی آنها از ترجمه ژن جلوگیری میکند، درصورتیکـه TGS با متیله کردن ناحیه خاصی از توالی پروموتور از رونویسی ژن جلوگیری میکند. هر دو سیستم بهعنوان مکانیسم اصلی گیاهان در مقابله با ویروسها شناخته میشوند. این مکانیسمهای خاموشـی ژن بـهنوبـه خـود مـیتوانـد باعـث توسـعه روشهای امیدبخشی در کنترل ویروسهای گیاهی شوند، البته مطالعـات انجـامشـده نشـان داده اسـت کـه عـلاوه بـر ویروسها توانایی کنترل بیمارگرهای دیگری نظیر قارچها و نماتدها را نیز دارد.[Zhou, 2012]

مکانیسم خاموشی RNA

ویژگی بارز سیستم خاموشی RNA، وجود dsRNA یا RNA هایی با ساختار ثانویه است. این نوع از مولکولهـای RNA برای سلولهای یوکاریوتی بسیار غیرعادی هستند. چندین مسیر برای تشکیل چنین مولکولهـایی وجـود دارد. بهطور مثال در ویروسهای ssRNA ، فرم تکثیری((RF در سلول بهصورت دو رشتهای به وجود میآید. البتـه سـاختار تکرشتهای این ویروسها نیز باعث به وجود آمدن ساختارهای ثانویه دو رشتهای میشود. ژنوم ویـروسهـای dsRNA بهصورت طبیعی دو رشتهای است، ساختار ثانویه دو رشتهای ویروئیدها((RNA نیـز بـه عنـوانی هـدفی بـرای سیسـتم خاموشی ژن عمل میکند. ویروسهای DNA نیز تولید mRNA مینمایند کهاحتمالاً ایجاد ساختار ثانویه مینماینـد. (pri-miRNA) primary-miRNA که از رونویسی ژنوم خود گیاه حاصل میشود، بـا ایجـاد سـاختار سـاقه و حلقـه (stem & loops)و جفـت شـدن نـاقص بازهـا، dsRNA را فـراهم مـیکنـد.[Hull, 2013] بعـد از تشـکیل چنـین ساختارهای دو رشتهای،این مولکولها به قطعات کوچک دو رشتهای، 21-25جفت بازی، برش میخورند. برش توسـط پروتئینــی از جــنس انــدوریبونوکلئاز (RNase III)III بــه نــام DICER انجــام مــیشــود. ایــن آنــزیم در جــانوران، (DCR)Dicer و در گیاهان، (DCL)Dicer-like نام دارد. این قطعات کوچک RNA دو رشتهای بنا به مسیری که از آن شکلگرفتهاند RNA های کوچک مداخلهگر((siRNA یا میکرو (miRNA)RNA نامیده میشوند. dsRNA هایی که siRNA از آنها حاصل میشوند منشأ خارج سلولی دارند. بهبیاندیگر اگر dsRNA اولیه منشأ خارج سلولی داشته باشد dsRNA های حاصل از برش DCL، RNA کوچک مداخلهگر((siRNA و اگر منشأ درونسلولی داشته باشد بـه آن miRNA گفته میشود. انتهای 3‘ این قطعات بهمنظور جلوگیری از تجزیه توسط آنزیم HEN1 متیله میشـود. در ادامهی مسیر دو رشته RNA در قطعات siRNA و miRNA از هم جدا میشوند تا “رشته راهنما” و “رشته کمکـی” شکل گیرد. وظیفه رشته راهنما هدایت سیستم به سمت RNA هدفی است که توالی مکمل آن را دارد، و رشته کمکی نیز بعد از جدا شدن از بین میرود. رشته راهنمـا بـه پـروتئین Argonaute متصـل مـیشـود و سـاختار “کمـپلکس خاموشــی القاشــده توســط “RNA یــا RISC را بــه وجــود مــیآورد. هســته سیســتم RISC را پروتئینــی از خــانواده (AGO) Argonaute شکل میدهد. وظیفهی پروتئین AGO بـرش mRNA هـدف اسـت. دو زیـر خـانواده از ایـن

پروتئینها به نامهای AGO و PIWI وجود دارد ، که در گیاهان فقط نوع AGO یافت میشود. تمامی این پروتئینهـا دارای سه دامنه عملگر به نامهای PAZ، MID و PIWI هستند. دامنه PAZ در انتهای آمینی دو نوکلئونیـد اضـافه در miRNA و siRNA را شناسایی کرده و به آن متصل میشود. MID و PIWI به انتهای RNA 5 تـک رشـته متصـل میشوند. دامنه PIWI نقش اندونوکلئازی دارد و باعث برش RNA هدف میشود. در آخر نیز این سیستم باهدف قـرار دادن RNA های ویروسی و تجزیه آن توسط AGO و یا با اتصال miRNA و siRNA به mRNA هـدف و درنتیجـه جلوگیری از ترجمه آن باعث خاموشی ژن بیگانه در سلول میشودFilipowicz, et al., 2005, Hull , 2009, Hull, ] .[2013, Hutvagner, et al., 2008, van Regenmortel, et al., 2009, Wang, et al., 2012

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله گزارشگری مالی و حسابرسی XBRL pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله گزارشگری مالی و حسابرسی XBRL pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارشگری مالی و حسابرسی XBRL pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارشگری مالی و حسابرسی XBRL pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارشگری مالی و حسابرسی XBRL pdf :

مقدمه
ارائه گزارشات مالی آتی دیجیتالی خواهد بود، این سوال که کدام زبان مبادله اطلاعات استاندارد می باشد هنوز بدون جواب است. در حال حاضر، بیشتر ارائه اطلاعات مالی دیجیتال به زبان کد گذاری بهم پیوسته (HTML) می باشد، که روش نمایش اطلاعات را کنترل می کند اما عدم شناسایی حجم، سودمندی آنرا کاهش می دهد. فرمت HTML بسادگی اجازه جستجو، آنالیز، یا دست کاری اطلاعات را نمی دهد.

زبان گزارشگری مالی قابل توسعه (XBRL) ابزاری از زبان کدگذاری قابل توسعه (XML) است که به طور خاص برای گزارشگری مالی و تجاری طراحی شده است، که به وسیله کنسرسیومی از سازمانهای مالی رهبر، شرکتهای حسابداری، تهیه کنندگان خدمات مالی، و شرکتهای تکنولوژی گسترش می یابد. آن برای ایجاد گزارشهای مالی که به سادگی در اینترنت منتقل شوند طراحی شده است. سرمایه گذاران نیازمند اطلاعات دقیق و قابل اتکا هستند که بتواند به سرعت برای کمک به آنها در اخذ تصمیمات آگاهانه تحویل شود، و وب سایتهای شرکت منابع حیاتی این اطلاعات هستند. XBRL این نیازها را برطرف می کند و سودمندی اطلاعات مالی را در اینترنت افزایش می دهد.

استفاده از XBRL،‌صورتهای مالی، اسناد وام بانکی، پرونده های مالیاتی تحویل شده از طریق اینترنت به مراجع قانونی، تحلیل گران، و اعتبارات به دست آمده سرمایه گذاران، را کدگذاری می کند. کارایی و اثربخشی افزایش می یابد برای اینکه داده های XBRL می‌توانند با بالاترین استقلال تکنولوژیکی و کمترین دخالت انسان مبادله شوند.
هدف XBRL:
XBRL داده ها را قادر می سازد که به صورت الکترونیکی خوانده شوند، و در اسناد جایگزین گردآوری و توسط دیگر سیستمهای کامپیوتری خوانده شوند. در عین حال XBRL می تواند در تهیه صورتهای مالی و گزارشهای قابل خواندن توسط شخص نیز مورد استفاده قرار گیرد، مهم است بدانیم که بزرگترین مزیت XBRL در قادر ساختن سیستمهای کامپیوتری در بازیابی داده ها به صورت مستقیم از اسناد جایگزین XBRL است. پس می توان داده ها را به شکلی که نیازهای استفاده کنندگان خاص مثل تحلیل گران مالی یا مراجع قانونی را برطرف کند، سازماندهی کرد.

XBRL چگونه کار می کند؟
XBRL پیچیده است و شامل مولفه ها و اسناد گوناگون می باشد. اسناد خیلی مهم در فهم و استفاده. XBRL در فرآیند گزارشگری به شرح زیر است:
• مشخصات XBRL (Specification)
• طبقه بندی XBRL (Taxonomies)
• اسناد جایگزینی XBRL (Instance documents)
• اوراق نمونه (گزارشی) (Style sheets)

روابط بین این مولفه ها در نمودار زیر نمایش داده شده است.
گزارشات/ اوراق نمونه اسناد جایگزین طبقه بندی مشخصات XBRL XML
داده های برچسب زده شده
مشخصات XBRL (Specification) :

مشخصات XBRL یک نرم افزاری است که اطلاعات مالی را برای استفاده کنندگان نرم افزار XBRL تشریح و تعریف می کند.
مشخصات XBRL فعلی ورژن 1/2 می باشد، که در آوریل 2005 بوسیله گروه مشخصات XBRL منتشر شده است. آن یک تعریف تکنیکی از XBRL و چگونگی کار آن را بیان می کند و چارچوب آنرا شکل می دهد و جزئیات ترکیب و محتوی طبقه بندی XBRL و اسناد جایگزین را بیان می کند.

اطلاعات در دیگر فرمتهای ناسازگار می توانند با استفاده از مشخصات در واحدهای مختلف با هم مقایسه شوند. استفاده از مشخصات محدود به صورتهای مالی نیست، آن برای گزارشگری دیجیتالی و ارائه جزئیات دفتر کل در آموزش، پرونده های قانونی و اطلاعات مالی هم می تواند استفاده شود.
طبقه بندی XBRL (Taxonomies):

طبقه بندی سندی است که عناصر کلیدی (اعداد یا متن) را که دربرگیرنده اسناد جایگزین XBRL برای نوع خاصی از گزارشگری مالی می باشد توضیح می دهد. طبقه بندیهای XBRL تعریف های استاندارد برای ارائه اطلاعات تجاری و گزارشات حسابداری هستند. اطلاعات مالی تهیه شده توسط XBRL به عناصر داده های ذخیره شده در پایگاه داده های حسابداری عطف می شود و XBRL برای کدگذاری آنها در یک مبنای استاندارد در طبقه بندی استفاده می شود.

بنابراین طبقه بندی یک فرهنگ لغتی است که شامل تعاریف برچسبهای مورد استفاده می باشند. طبقه بندی شامل مفاهیم و روابط مورد استفاده در نوع خاصی از گزارشگری تجاری است و برای ایجاد پیوند با اسناد جایگزین و قادر ساختن آنها برای ایجاد گزارشها بکار می رود. چندین طبقه بندی منتشر شده است، که از جمله آنها طبقه بندی طبق اصول پذیرفته شده حسابداری کانادا و ایالات متحده یا استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) می باشند. یک طبقه بندی جدید که منتشر شده طبقه بندی

XBRL GL (دفتر کل) می باشد، که برچسب زنی حسابها را در سیستمهای متفاوت با تغییر پذیری داده ها راهنمایی می کند.
تعریف های داده در اسناد جایگزین و سرانجام در صورتهای مالی تهیه شده، از طبقه بندی مورد استفاده نشأت می گیرد. این طبقه بندی ها برای شناسایی مجموعه های ویژه ای از قواعد، مثل اصول پذیرفته شده حسابداری، یا فرمهای مورد استفاده در تهیه صورتهای مالی با مجوزهای قانونی بسط یافته اند. چندین طبقه بندی در حال حاضر در سطح جهان موجود می باشد که ثبت الکترونیکی را براساس نیازمندیهای خاص نهادهای قانونی، مراجع مالیاتی یا دیگر دوایر و آژانسهای دولتی ممکن می سازند.

اسناد جایگزین XBRL (Instance Documents):
اسناد جایگزین از مجموعه ای از عناصر داده برچسب زده شده بر مبنای مفاهیم موجود در طبقه بندی مورد استفاده تشکیل شده است. اسناد جایگزین XBRL در ارائه داده های مالی بوسیله برچسبها از یک یا چند طبقه بندی استفاده می شوند. برای مثال، یک سند جایگزین می تواند شامل گزارش سالانه یک شرکت، درآمدهای تحقق یافته شرکت، جزئیات دفتر کل شرکت باشد.

اسناد جایگزین اطلاعات مالی دیجیتال را برای گزارشگری داخلی یا خارجی و پرونده های قانونی مطابق خواست استفاده کننده ایجاد می کنند برای اینکه XBRL به داده ها اجازه می دهد که به طور مستقیم بوسیله برنامه های کامپیوتری خوانده شوند، بوسیله استفاده کنندگان نهایی دستکاری شوند و در فرمهای مختلف ارائه شوند. اسناد جایگزین شاید شامل اوراق نمونه (گزارشی) هم باشند که اجازه می دهد اسناد کیفی به شکل چاپ شده یا در وب یا فایل PDF ارائه شوند.
اوراق نمونه (گزارشی) (Style Sheets):

وقتی که اسناد جایگزین به گزارشات قابل خوانده توسط شخص تبدیل شوند، اوراق نمونه (گزارشی) مورد استفاده قرار می گیرند، که می توانند در چندین شکل مثل اوراق نمونه نزولی (CSS) ، زبان اوراق نمونه قابل توسعه (XSL) یا اوراق نمونه یا اوراق گسترده (Spread sheets) باشند. برای بسط مفید صورتهای مالی، برای مثال، اوراق نمونه برای اضافه کردن عناصری که به طور اجباری ارائه می شودن به شکل داده از اسناد جایگزین، برای به دست آوردن نتایجی که به طور مشابه از صورتهای مالی به دست می آید، تهیه خواهند شد که می توانند به شکل HTML ، PDF، پردازشگر word یا دیگر اشکال ارائه که قابل خواندن توسط شخص باشند ارائه شوند.
روشهای تهیه گزارشات XBRL:

XBRL از برچسبهای XML که به معنی داده های کدگذاری شده هستند، استفاده می کند. در XBRL، این بدان معنی است که داده معین در یک سند مرجع یا در پرونده های داده، مثل داده های اوراق گسترده یا سیستم حسابداری، می توانند برچسب زده شده و به طور مستقل و بدون از دست دادن زمینه در یک سند جایگزین ارائه شوند. این داده های برچسب زده شده با استفاده از نرم افزار ایجاد شده برای این منظور به طبقه بندی مورد استفاده تبدیل می شوند. این تبدیل می تواند در اوراق گسترده ذخیره شده و داده های شامل آن به شکل تراز آزمایشی نمایش داده شوند.
چندین برنامه حسابداری قابلیت ایجاد اسناد جایگزین را دارند. صورتهای مالی از این اسناد جایگزین با استفاده از اوراق نمونه (گزارشی) می توانند تهیه شوند، یا داده ها می توانند به طور مستقیم به ابزار بودجه بندی و آنالیز وارد شوند.

داده هایی که در آیتم «اموال» قرار گرفته، به طور مثال، در پرونده داده ها یا سطح GL بعنوان بخش اموال از طبقه بندی مربوط برچسب زده شده و به اسناد جایگزین تبدیل خواهد شد. جدول حسابهای سیستم حسابداری هم می تواند به طبقه بندی مناسب تبدیل شوند. سپس سیستم حسابداری اسناد جایگزین را ایجاد می کند.
XBRL می تواند در روشهای مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. بطوریکه ذکر شد، اسناد جایگزین می توانند بوسیله نهادهای قانونی و دیگران و بجای یا علاوه بر گزارشات قابل خوانده توسط شخص تنظیم شوند. بنابراین، با XBRL، شاید سازمانها نیاز به تهیه گزارشات قابل خواندن توسط شخص نداشته باشند. برای اهداف گزارشگری مالی، یک سند جایگزین که طبق، به طور مثال، طبقه بندی IFRS می تواند در وب سایت قرار گیرد. سپس تحلیل گران و دیگران به سادگی می توانند اسناد جایگزین را دانلود و داده ها را وارد ابزار تحلیلطی خود نمایند و گزارشات مقایسه ای خود را تهیه نمایند و از وب سایتهای شرکتهای دیگر داده ها را دریافت کرده و آن اطلاعات را برای تحلیل تلفیق نمایند. توسط XBRL این فرآیند می تواند به صورت خودکار انجام شود و برای بازیابی داده ها به طور متناوب از منابع مختلف استفاده شود. بنابراین ارائه صورتهای مالی چاپ شده ضروری نیست.

از دیدگاه ایمنی، این استفاده از XBRL موضوعات دربرگیرنده چگونگی و کامل بودن داده های بازیابی شده حتی اگر آن داده ها بصورت چاپ شده موجود باشند را پراهمیت خواهد نمود.
ریسکهای اشتباه:
وقتی صورتهای مالی یا پرونده های قانونی با استفاده از XBRL تهیه می شوند، ریسکهای معمول اشتباهات مربوط به صورتهای مالی نمایان می شوند، اما ریسکهای اضافی مربوط به استفاده از طبقه بندی مناسب و تبدیل صحیح حسابها به برچسبها می باشد. تبدیل صحیح برچسبها اطمینان خواهد که داده های بازیابی شده مناسب می باشند. اگر اطلاعات مالی به صورت بلادرنگ انتقال یابند، ریسک اشتباه در صورتهای مالی، بسته به کنترلهای ایجاد شده به تغییرات در آن داده ها، و کنترلهای ایجاد شده بر تبدیل داده ها به برچسبها افزایش خواهد یافت. در این حالت، یک ریسک اضافی که داده ها با آن مواجه هستند این است که شاید برچسبها تغییر کنند و اینکه تغییرات شامل اشتباهاتی باشند یا حسابرسی نشده باشند. این نشان دهنده نیاز به کنترلهای اضافی در اطمینان از صحیح و کامل بودن ماندن داده ها می باشد.
وقتی صورتهای مالی با استفاده از XBRL تهیه شده باشد، حسابرس باید موضوع جمع آوری شواهد و اجرای آزمون کنترلها را در کاربرد صحیح مشخصات، طبقه بندی و اسناد جایگزین مورد استفاده در کدگذاری مدنظر داشته باشد.
موضوعات کنترل:

مطابق SAS94 «در وضعیتهایی که مقادیر عمده ای از اطلاعات پشتیبانی کننده یک یا بیشتر صورتهای مالی بصورت الکترونیکی، وارد، ثبت، پردازش یا گزارش شده باشند،‌ حسابرس شاید فرض کند که طراحی آزمونهای ذاتی اثربخش امکان پذیر نیست … شواهد حسابرسی مهم شاید فقط به شکل الکترونیکی موجود باشند. در این موارد، کارایی و کافی بودن آنها بعنوان موضوع مشاهده عینی معمولاً بستگی به اثربخشی کنترلها در دقت و کامل بودن آنها دارد.»

استفاده از طبقه بندی مناسب:
شرکتها نیاز به سیستمی برای اطمینان از این دارند که طبقه بندی مورد استفاده برای تهیه صورتهای مالی مناسبترین می باشد. بنابراین، کارکنانی که در مورد نیازمندیهای حسابداری از یک گزارش یا صورتهای مالی، و طبقه بندی مورد استفاده آگاهی دارند ملزم به بازبینی و بهبود طبقه بندی باشند. مانند بازبینی شامل در نظر گرفتن جزئیات طبقه بندی در اطمینان از چارچوب استانداردهای جاری و بروز بودن نیازمندیهای جاری می باشد، و اینکه آن اکنون بطور صحیح به کار می رود.
برچسب زنی داده ها:

روشهایی برای اطمینان از برچسب زنی کامل و صحیح داده ها باید اجرا شود، این روشاه شامل بازبینی و تصویب (بوسیله شخص مطلع) از برچسب زنی عناصر داده ای که به کار برده می شوند، و یکنواختی عناصر داده برچسب زده شده در نیازمندیهای طبقه بندی مورد استفاده می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   101   102   103   104   105   >>   >