پاورپوینت طرح ریزی پیشاپیش کیفیت محصول.ppt pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت طرح ریزی پیشاپیش کیفیت محصول.ppt pdf دارای 26 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت طرح ریزی پیشاپیش کیفیت محصول.ppt pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت طرح ریزی پیشاپیش کیفیت محصول.ppt pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت طرح ریزی پیشاپیش کیفیت محصول.ppt pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت طرح ریزی پیشاپیش کیفیت محصول.ppt pdf :

اسلاید 1 :

  • طرحریزی پیشاپیش کیفیت محصول (APQP) یک روش ساختار یافته است که برای برقراری مراحل ضروری از فاز دریافت الزامات محصول تا تولید محصول، و انجام فعالیتهای مربوطه در زمان لازم در جهت رضایت مشتری صورت می گیرد.
  • هدف از اجرای APQP ارتباط با تأمین کنندگان به منظور برنامه ریزی کیفیت محصول و ایجاد خطوط راهنما به صورت مشترک است.
  • نداشتن برنامه ریزی صحیح پیشاپیش کیفیت محصول به عملکرد ضعیف محصول، افزایش زمان عرضه محصول به بازار، تأثیر در کیفیت دراز مدت و کوتاه مدت عملکرد کالا و افزایش هزینه طرح و تولید می انجامد.

 

اسلاید 2 :

  • محصول: ماحصل یک فرآیند را محصول گویند
  • مهندسی همزمان: فرآیندی است که در آن گروههای چند تخصصی برای رسیدن به یک هدف مشترک تلاش می کنند. هدف از بکارگیری فرآیند مهندسی همزمان، تسریع فرآیند APQP است. تیم APQP باید اطمینان یابد که دیگر تیمها یا بخشها، فعالیتهای خود را در راستای رسیدن به اهداف مشترک به نحو صحیحی طراحی کرده و اجرا می کند.
  • طرحهای کنترل: توصیفی است کتبی از نظامی که برای کنترل قطعات و فرآیندها بکار گرفته می شود.

 

اسلاید 3 :

  • مرحله تولید نمونه اولیه: مراحل مربوط به توسعه محصول و آزمونهای اولیه که به نحو کنترل شده ای صورت می گیرد.
  • مراحل تولید آزمایشی: اجرای محدودی از تولید که با استفاده از ابزارها، فرآیندها، کارکنان و تجهیزات تولیدی صورت می پذیرد.
  • مراحل تولید انبوه: در این مرحله، تولید انبوه با استفاده از ابزارها، فرایندها و تجهیزات تأیید شده صورت می گیرد.

 

اسلاید 4 :

دلایل استفاده از APQP

  • برای استفاده از APQP دلایل گوناگونی وجود دارد. این دلایل عبارتند از:

1- ایجاد اطمینان و کیفیت بالا در بطن طرح و تولید محصول

2- کاهش هزینه های طرح و تولید

3- کاهش زمان طرح و تولید

4- کاهش پیچیدگی برنامه های کیفیت محصول، هم برای مشتری و هم برای سازمان

5- شفاف ساختن وظایف مورد نظر در طرح و تأمین نیاز مشتری

6- افزایش مسائل ایمنی در محصولات

7- تأمین شرایط محیطی و معیارهای مربوطه

اسلاید 5 :

مراحل اجرایی APQP

  • وجود برنامه ای مؤثر جهت انجام فعالیتهایی که برای تضمین کیفیت و اطمینان در طرح و تولید محصولات در نظر گرفته شود، ضرورت ویژه ای دارد. بالاخص در شرایطی که رقبا در بازار در عواملی مثل زمان عرضه محصول به بازار، کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت و میزان اطمینان محصولات (Reliability) با هم رقابت می کنند.
  • به منظور کاهش چشمگیر زمان مورد نیاز جهت طرح و تولید محصولات جدید و یا ایجاد تغییرات در محصولات برای جلب نظر و رضایت مشتری همزمان با انجام سایر فعالیتهای مورد نظر، کارهایی لازم است تا رضایت مشتری جلب شود.
  • در این رابطه موضوع مهندسی همزمان، همزمان با طرح محصول، ایجاد فرآیندهای تولید و فعالیتهای تأیید طرح، روشی مؤثر در کاهش زمان طرح و ایجاد ارتباط در کارگروهی در سطح سازمان است.

اسلاید 6 :

  • به علاوه استفاده از ابزار مهندسی و فرآیندها و ارتباط آنها با یکدیگر از طریق مهندسی همزمان به منظور تأثیرگذاری در کیفیت و اطمینان از کار، از اهمیت بسیاری برخوردار است.
  • این مهندسی همزمان را می توان در طی مراحل ایجاد طرح و فرآیندهای تولید که در صفحه بعد به آن اشاره می شود، مشاهده کرد.

اسلاید 7 :

1- طراحی و تعریف برنامه

2- طراحی و توسعه محصول

3- طراحی و توسعه فرآیند

4- صحه گذاری و تصدیق محصول و فرآیند

5- بازخور، ارزیابی و اقدام اصلاحی

اسلاید 8 :

  • گام اول ایجاد یک تیم چند تخصصی

اولین گام در اجرای APQP واگزاری مسئولیت به یک تیم چند تخصصی است.

یک طرحریزی کیفیت مؤثر نیاز به درگیر شدن تمام بخشهای سازمان دارد. تیم اولیه در صورت نیاز شامل نمایندگانی از برخی بخشهای زیر باشد.

مهندسی Engineering                                                                                     

 ساخت                Manufacturing                                                                     

 کنترل مواد          Material Control                                                                  

 خرید                   Purchasing                                                                           

 کیفیت                 Quality                                                                                  

 فروش                 Sale                                                                                      

 ارائه خدمات        Servicing                                                                              

 مشتریان             Customers                                                                            

 پیمانکاران فرعی  Subcontractors                                                                    

اسلاید 9 :

    تیم طرحریزی کیفیت محصول در مراحل اولیه این فرآیند باید کلیه نیازها و انتظارات مشتریان را تعیین نماید. حداقل اقدامات این تیم عبارتست از:

  • انتخاب مدیر پروژه
  • تعیین نقش ومسئولیت هر یک از افراد تیم
  • شناسایی مشتریان داخلی و خارجی
  • تعیین نیازمندیهای مشتری
  • انتخاب افراد یا پیمانکارانی که باید در تیم باشند.
  • درک انتظارات مشتری
  • انجام امکان سنجی
  • تعیین هزینه ها، زمان بندی و محدودیتهایی که باید درنظر گرفته شود.
  • تعیین همکار مورد نیاز از سازمان مشتری
  • فرآیند یا روش مستند سازی

اسلاید 10 :

این مرحله جهت اطمینان از درک کامل نیازمندیها و انتظارات مشتریان توسط تیم، پیش بینی شده است. در واقع در این فاز 3 مرحله را پی گیری می کنیم:

1- دریافت اطلاعات از مشتری در مورد نیازمندیهای محصول و تصدیق آن و همچنین الزامات خود سازمان و مقررات و قوانین الزامی مرتبط با محصول (ورودیهای مرحله اول)

2- درک نیازمندیهای مرتبط با محصول

3- اثبات درک نیازمندیها به مشتری (خروجیهای مرحله اول)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله توسعه روستایی و کارآفرینی روستایی در چین pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله توسعه روستایی و کارآفرینی روستایی در چین pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه روستایی و کارآفرینی روستایی در چین pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه روستایی و کارآفرینی روستایی در چین pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه روستایی و کارآفرینی روستایی در چین pdf :

توسعه روستایی و کارآفرینی روستایی در چین

مقدمه
چین کشوری پهناور با وسعت 4/9 میلیون کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر یک میلیارد نفر است. 80 درصد جمعیت چین را روستانشینان تشکیل می‌دهند که عمدتاً به شغل کشاورزی مشغولند. چین باید حدود 20 درصد جمعیت جهان را تغذیه کند، و این در حالی است که تنها 7 درصد اراضی قابل کشت دنیا را در اختیار دارد ]1[.
اقتصاد چین تا حد زیادی متکی بر اقتصاد روستایی و در نتیجه بخش کشاورزی است. انقلاب کشاورزی چین در طی 30 سال سیطره خود بر کشور، صدمات جبران‌ناپذیری را بر اقتصاد چین وارد کرد و سیاست‌های نادرست دولتمردان در آن دوران رکود شدید اقتصادی و فقر روستاییان را به همراه آورد.

امروز پس از گذشت دو دهه از اجرای اصلاحات سیاسی سال‌های 1978 و 1979 که به انقلاب دوم موسوم است، پیشرفت‌های قابل توجهی در توسعه کشاورزی و نیز دستاوردهای مهمی در صنایع روستایی این کشور به‌دست آمده است. فقر به میزان چشمگیری کاهش یافته و منابع طبیعی و زیست‌محیطی کشور حفظ و احیا شده‌اند.
از سال 1978 تا کنون کل تولید ناخالص داخلی کشور سالانه با نرخ میانگین 10 درصد، تولید ناخالص داخلی در بخش کشاورزی 2/5 درصد، و صنایع روستایی 31 درصد افزایش داشته است. تعداد افرادی که در فقر کامل به‌سر می‌برند، به 31 میلیون نفر یعنی 6 درصد جمعیت روستایی کاهش یافته است

توسعه اقتصادی چین در این سال‌ها روندی آرام و سنجیده داشته است. در این مدت به‌تدریج از تصدی دولت بر کشاورزی کاسته شده و با اجرای سیاست‌های توسعه روستایی، درآمد روستاییان افزایش یافته است.

با وجود همه این پیشرفت‌ها چین هنوز تا توسعه اقتصادی پایدار و مؤثر راه درازی در پیش دارد. هنوز هم بخش روستایی و کشاورزی چین با معضلات عمده‌ای روبروست و هنوز هم ردپایی از دخالت‌های نادرست دولت در روستاها به چشم می‌خورد.

از سوی دیگر پیوستن چین به سازمان تجارت جهانی در سال 2001 افق‌های جدیدی را به ‌روی این کشور گشوده و همراه با آن چالش‌های جدیدی را نیز پیش روی کشور قرار داده است. چین برای رقابت در بازارهای جهانی باید هر چه بیشتر بر سیاست‌ درهای باز اقتصادی تأکید کند و جهت‌گیری‌های جدیدی را انتخاب نماید. به‌نظر می‌رسد با اتخاذ سیاست‌های درست روند توسعه اقتصادی چین در سال‌های آینده آهنگ تندتری پیدا کند.

چهره چین پس از انقلاب کشاورزی
سیاست‌های دولت چین پس از انقلاب کشاورزی، تأثیری شگرف بر اقتصاد ملی این کشور بر جای گذاشت و کشاورزی نیز به‌عنوان زیربنای اقتصادی چین از این تأثیرات در امان نماند. اصلاحات ارضی کشور در دهه 1950 که بدون توجه به اوضاع اقتصادی و فرهنگی چین انجام شد، رکورد شدیدی در بخش کشاورزی پدید آورد.
در طی این دوران نزدیک به 47 میلیون هکتار زمین کشاورزی از دست مالکان خارج شده و در اختیار کشاورزان بدون زمین قرار گرفت. پس از تقسیم زمین‌های کشاورزی، چین به تقلید از شوروی و کشورهای اروپای شرقی برای اداره امور کشاورزی اقدام به راه‌اندازی تعاونی‌ها نمود و کشاورزان را وادار به عضویت در این تعاونی‌ها کرد.

ابتدا زمین‌های تقسیم‌شده تحت اختیار تعاونی‌های بزرگ قرار گرفت که در اثر این سیاست نادرست بیش از 30 میلیون کشاورز در اثر فقر و گرسنگی جان باختند ]2[. از آن پس تعاونی‌های بزرگ به تعاونی‌های کوچک‌تر تقسیم شد. تا سال 1955 نزدیک به 17 میلیون خانوار کشاورز به عضویت تعاونی‌ها درآمدند.
بدین ترتیب فعالیت‌های کشاورزی از مدیریت جمعی برخوردار شد و تصدی دولت بر بخش کشاورزی روزبه‌روز عمیق‌تر و گسترده‌تر گردید. تعاونی‌ها در آن دوران نقش‌های زیادی را بر عهده داشتند. تعیین روش‌های تولید, نوع محصول، نحوه فروش و قیمت محصولات همه و همه توسط تعاونی‌ها و زیر نظر دولت انجام می‌شد. حاصل این سیاست‌ها ایجاد تنگناهای شدید برای کشاورزان و کاهش چشمگیر تولیدات کشاورزی بود. به‌طوری که سهم بخش کشاورزی در تولید ملی از 90 درصد به 6/25 درصد کاهش یافت‌ ]1[.

سایر سیاست‌های دولت نیز در این دوران تأثیرات گسترده‌ای بر بخش کشاورزی داشت. بخشی از این سیاست‌ها عبارت بودند از ]3[ :
تأکید بیش از حد بر خودکفایی و قطع ارتباطات بین‌المللی
تصدی بیش از حد دولت بر امور اقتصادی
عدم کنترل جمعیت

انتقال شتاب‌زده اموال و املاک به دولت
تأکید بیش از حد بر صنایع سنگین، به قیمت توجه کمتر به صنایع سبک و فعالیت‌های کشاورزی
عدم توجه به اهمیت انتقال فناوری

این سیاست‌ها که بدون توجه به قوانین اقتصادی و نیازهای جامعه اتخاذ شده بود، زیان‌های عمده‌ای بر اقتصاد ملی و بخش کشاورزی چین وارد کرد. تصدی دولت، انگیزه و ابتکار عمل کشاورزان و در نتیجه درآمد آنها را کاهش داد. واردات مواد غذایی در این دوران روزبه‌روز افزایش می‌یافت و مردم به‌ویژه کشاورزان که اکثریت جامعه را تشکیل می‌دادند، از سطح زندگی مناسبی برخوردار نبودند.

استراتژی توسعه روستایی چین
سال‌های 1978 و 1979 را می‌تواننقطه عطفی در تاریخ چین به‌حساب آورد. در این سال‌ها پس از گذشت 30 سال از انقلاب کشاورزی، مقامات کشور متوجه سیاست‌های اشتباه خود در توسعه سیاسی و اقتصادی چین شدند و اقدامات اصلاحی جدیدی را جهت رفع مشکلات و چالش‌ها به اجرا در‌آورند.

اصلاحات سیاسی چین در این سال‌ها، تحولات عمده‌ای در اقتصاد ملی چین پدید آورد و مهمترین بخشی که تحت تأثیر این تحولات قرار گرفت، بخش کشاورزی بود. در آن زمان دولت چین سیاست‌های خود را دگرگون کرد. به‌جای تأکید بر صنایع سنگین‌‌، بر صنایع سبک و فعالیت‌های کشاورزی تمرکز کرد؛ برنامه‌هایی را جهت کنترل جمعیت به مرحله اجرا گذاشت؛ و از میزان دخالت‌های خود در امور کشاورزی کاست. این سیاست‌ها تأثیر مثبتی در بخش کشاورزی داشت. طرح‌ها و برنامه‌های عمده چین در توسعه روستایی عبارت بودند از:
1 تبدیل ” مزارع اشتراکی ” به ” مزارع خانوادگی “

پس از انجام اصلاحات سال 1978 و 1979، کشاورزان چینی تشویق شدند که با عقد قرارداد با تعاونی‌ها، بخشی از زمین‌های کشاورزی را اجاره نمایند.
در طی این قرارداد آنها متعهد می‌شدند که بخشی از محصولات خود را به تعاونی‌ها واگذار کرده و مابقی آن را به هر قیمتی و در هر بازاری که تمایل دارند، به فروش برسانند. از شروع اجرای این سیاست تا اواخر سال 1983، بیش از 97 درصد خانوارها با تعاونی‌ها قرارداد کشت‌و‌کار منعقد کردند]1[. در این شیوه، انتخاب نوع محصول، قیمت و نحوه فروش آن بر عهده کشاورزان گذاشته شد و وظایف تعاونی‌ها به انجام اموری چون ایجاد شبکه‌‌های آبیاری، تأمین ماشین‌آلات و سرمایه برای کشاورزان محدود شد. اجرای این سیاست کشاورزان را به

سرمایه‌گذاری بیشتر در فعالیت کشاورزی تشویق کرد. تا جایی که در فاصله سال‌های 1978 و 1985 سهم بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری‌های کشاورزی از 4/5 درصد به بیش از 23 درصد افزایش یافت و سهم کشاورزی در تولید ملی که در سال 1978 نزدیک به 30 درصد بود، در سال 1986 به 6/37 درصد رسید. با اجرای این سیاست، تولید محصولات کشاورزی ظرف 6 ماه به میزان 30 درصد افزایش یافت

2 افزایش اندازه زمین‌های زراعی
درسال 1978 و در شروع اصلاحات، بیش از 350 میلیون کشاورز در چین وجود داشت که100 میلیون هکتار زمین کشاورزی در اختیار داشتند. بدین ترتیب زمین کشاورزی هر خانوار تنها نزدیک 60/0 هکتار وسعت داشت.

مساحت اندک زمین‌های کشاورزی مشکلاتی را در تأمین معاش روستاییان پدید آورده بود. کشاورزانی که نمی‌توانستند از طریق کشاورزی امرار معاش کنند، دچار فقر شده و بخشی از آنها به شهرها مهاجرت کردند. سیل مهاجرت روستاییان به شهرها و مشکلات ناشی از آن دولتمردان را به اتخاذ سیاست‌های جدیدی واداشت که از جمله این سیاست‌ها افزایش زمین زراعی کشاورزان، از طریق اشتغال تعدادی از کشاورزان در سایر بخش‌ها بود. با اجرای این سیاست‌ها تعداد کشاورزان تا سال 1997 به 190 میلیون نفر کاهش یافت ]4[.

3 بهره‌برداری بهینه از منابع کشاورزی
جمعیت کثیر کشاورزان و روستانشینان چینی طی سال‌های متمادی برای امرار معاش خود، بیش از حد و با شیوه‌ای نادرست از منابع کشاورزی بهره گرفته‌اند. زمین‌های کشاورزی چین از تنوع جغرافیایی بالایی برخوردار است.

زمین‌های باتلاقی، مناطق کوهستانی، نواحی کم باران، زمین‌های ساحلی در امتداد رودخانه‌ها، همه و همه متوسط کشاورزان مورد استفاده قرار گرفتند. استفاده بیش از حد از زمین‌های کشاورزی و منابع آب خسارات جبران‌ناپذیری به این کشور وارد کرده بود. کاهش منابع آب، فرسایش خاک و تخریب جنگل‌ها از جمله این خسارت‌ها بودند. در جریان اصلاحات دولت چین استفاده بهینه از منابع کشاورزی و جلوگیری از استفاده بی‌رویه و نادرست از این منابع را در دستور کار خود قرار داد. این سیاست نشانگر توجه دولتمردان به اهمیت ” توسعه پایدار ” است.

4 ایجاد توازن در عرضه و تقاضای غلات
با شروع اصلاحات کشاورزی، تولید محصولات کشاورزی ظرف 6 ماه به‌میزان 30 درصد افزایش یافت. تولید مازاد نیاز محصولات کشاورزی به‌ویژه غلات مشکلاتی را برای کشاورزان ایجاد کرد. یکی از سیاست‌های عمده دولت در این دوران ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای غلات بود. دولت چین هر ساله حدود 50 میلیارد یوآن یارانه صرف تهیه غلات می‌کند ]5 .[
5 کاهش شکاف میان درآمد روستاییان و شهرنشینان

در مقایسه با شهرنشینان درآمد روستاییان با نرخ نسبتاً کندتری افزایش می‌یابد. در حال حاضر درآمد شهرنشینان به‌طور میانگین 6/2 برابر درآمد کشاورزان است]6[. از سال 1985 تا 1999 درآمد سرانه روستاییان تنها 2/3 درصد افزایش داشته، در حالی‌که به تولید ناخالص داخلی طی همین مدت 7/9 درصد افزوده شده است]5[ در سال 1999 میانگین درآمد سالیانه کشاورزان نزدیک به 2210 یوآن باقی مانده است]6[ کاهش شکاف درآمد میان روستانشینان و شهرنشینان از سیاست‌های عمده دولت برای توسعه روستایی و کاهش مهاجرت روستاییان به شهرهاست.

6 به‌کارگیری فناوری‌های جدید تولید
در بخش کشاورزی چین، از دیرباز تحقیقات نقش مهمی داشته است. سیستم تحقیقات کشاورزی چین با ابداع فناوری‌های جدید، تنوع بخشیدن به محصولات و بهبود عملیات کشاورزی، بهره‌وری را افزایش داده و قیمت محصولات را در طولانی‌مدت کاهش داده است. بدون دسترسی به فناوری‌های جدید و پیشرفته تولید، کشاورزان چینی شانس زیادی برای رقابت در بازارهای بین‌المللی ندارند.برای دسترسی به فناوری‌های جدید، دولت چین چند اقدام اساسی زیر را در دستور کار خود قرار داده است] 2[:
افزایش سرمایه‌گذاری دولت در تحقیقات کشاورزی و انتقال فناوری

تشویق بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری بیشتر در توسعه فناوری‌های جدید کشاورزی
ایجاد انگیزه برای کارآفرینان خارجی در توسعه فناوری‌های جدید
توسعه واردات فناوری از طریق حذف محدودیت‌ها و مشکلات.
7 اجرای طرح تجدید ساختار استراتژیک کشاورزی

یکی از طرح‌های عمده دولت چین برای توسعه کشاورزی، طرح تجدید ساختار استراتژیک کشاورزی است که از سال 2000 در این کشور به اجرا درآمده است. هدف از این طرح ایجاد توازن میان عرضه و تقاضای محصولات کشاورز و بهبود محصولات کشاورزی است. این طرح در چهار حوزه عمده به اجرا در می‌آید ]6[.

بهینه‌سازی گونه‌های مختلف محصولات
تهیه بذرهای مناسب از طریق طرح اصلاح بذر از اقدامات اساسی چین است. در این طرح علاوه بر پرورش گونه‌های مختلف بذر داخلی با کیفیت بالا، گونه‌های متعددی نیز از بذرهای خارجی پرورش می‌یابند. بهبود کیفیت بذر، تأثیر چشمگیری بر بهبود محصولات کشاورزی دارد. توسعه بخش دامداری
فرآورده‌های دامی چین اخیراً 26 درصد ارزش کل محصولات کشاورزی را تشکیل می‌دهند. دولت امیدوار است با اجرای طرح تجدید ساختار کشاورزی تا پایان دوره 5 ساله ( یعنی تا سال 2005 )، سهم فرآورده‌های دامی از 26 درصد به 30 درصد افزایش یابد.
توسعه صنایع تبدیلی

یکی از اهداف دولت چین توسعه صنایع تبدیلی و تشویق کشاورزان به اشتغال در این بخش است. در حال حاضر ظرفیت تولید غلات در کشور افزایش یافته و صنایع تبدیلی می‌تواند مصرف‌کننده خوبی برای این غلات بوده و به افزایش تقاضای غلات کمک کند.
اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف دولت چین در توسعه کشاورزی همراه با تأکید دولت بر بهبود کیفیت زندگی روستاییان، تأثیرات چشمگیری در نحوه زندگی و درآمد روستاییان ایجاد کرده است.

احداث خانه‌های مسکونی مناسب‌تر، تأمین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، احداث اماکن عمومی مانند مراکز درمانی، مدارس و فروشگاه‌ها و همچنین توسط راه‌های ارتباطی کشور شرایط بهتری را برای زندگی روستاییان پدید آورده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق pdf دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق pdf :

ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق

مقدمه
ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق ابتدا در اوایل دهه 40 با ورود کلیه قطعات از خارج مینی بوس کومر را با ظرفیت 12 سرنشین و به تعداد 100 دستگاه تولید کرد که متاسفانه هم اکنون نمونه ای از آن وجود ندارد .
ایران ناسیونال در سال 1345 با عقد قرار دادی با کمپانی کرایسلر انگلستان امتیا

ز سواری هیلمن هانتر را بدست آورده و در سال 46 تاسیسات خودروسازی پیکان با ظرفیت سالانه 6 هزار دستگاه استقرار یافت در سال 54 بدلیل قدیمی بودن پیکان تصمیم گرفته شد تولید آن متوقف شود که به علت همزمانی با انقلاب بدون نتیجه ماند.
در واقع پیکان اولین تجربه ایران از تولید خودرو انبوه بود در ابتدا کلیه قطعات این خودرو از تالبوت انگلستان خریداری و فقط در ایران عملیات مونتاژ ، جوشکاری و رنگ آمیزی روی ان صورت می گرفت . از سال 1347 ایران خودرو ساخت بسیاری از قطعات از جمله قالب اتاق ، بدنه و درب ها و صندلی و …. را در ایران آغاز کرده و تا جایی پیش رفت که هم اکنون 98 در صد آن را در داخل کشور می سازد این خودرو طی سه دهه عمر خود در ایران د رمدلهای کار ، دولوکس ، تاکسی ، جوانان ، وانت و استیشن تولید شده است . از دیگر تولیدات ایران خودرو ناسیونال خودرو سواری هیلمن با موتور اونجر بود که شباهت زیادی به پیکان داشته و فقط طی سالهای 57-55 تولید شد .
در نهایت پس از جنگ و در سالهای 65 خط تولید پیکان کلاً از تالبوت خریداری و به ایران انتقال یافت و اکنون نیز تولید می شود . اما از سوی دیگر شرکت ایران خودرو که در اواسط 50 درنظر داشت تا خط تولید پژو را وارد کرده و با وقوع انقلاب و جنگ این تصمیم را تا سال 99 به عقب انداخته بود و با پایان جنگ همکاریهای گسترده ای را با پژو آغاز کرد و در سال 69 این خودرو با همکاری پژو و دو محصول پیکان 1800 با موتور پژو 405 و پژو 405 GL که به عنوان خودرو سال 1987 جایگزین پژو 405 GL شد . ایران خوردو در سال 77 پیکان آردی با ترکیب موتور پیکان و اتاق پژو 405GL و در سال 78 پیشرفته ترین خودرو و تولیدیش یعنی پرشیا را به همراه استیشن 405 GLX به بازار به عرضه کرد و همچنین در سال 70 تعدادی محدود پژو 205 به طور آزامیشی تولید کرد . و در ادامه فعالیتهای خود خودروی ملی سمند را در اواسط سال 80 در عید سعید غدیر خم به وسیله رئیس جمهور خط تولید آن افتتاح شد و در اوایل 81 سری جدید آن به بازار عرضه شد .
تعمیرگاه ایران ناسیونال
این تعمیرگاه در خیابان امیر کبیر اصفهان واقع شده است که این مرکز از سال 1357 تا کن

ون بر پا بوده و این تعمیرگاه مجهز به دستگاههای هیدولیک و پنوماتیک و دستگاههای مکانیکی می باشد .
و این مرکز مجهز به کارگاهای صافکاری ، برقکاری ، نقاشی اتومبیلهای مختلف می باشد . و این دوره کارآموزی که بنده در خدمت ایشان بوده ام باعث افزایش معلومات من شده و امیدوارم که کلیه دانشجویان محترم این واحد درسی که به صورت عملی بوده را جدی گرفته و برای دوران ک

اری خود توشه خوبی از این دوره داشته باشند.
در آخر باید خاطر نشان کنم که شرکت ایران خودرو برای استادکاران و تکنسینهای خود کلاسهای آموزشی هم برقرار می کند و درهر نوبت نمایندگیها استادکاران و تکنسینهای خود را برای گذراندن این دوره های می فرستد و به تجربه و تخصص آنها می افزایند و با امتحانی که در اخر هر دوره از انها می یگرند مدرک درجه 1و 2و یا سه به انها می دهند حال اگر مدرک درجه 1و 2 بگیرند هزینه آن کلاسها بر عهده نمایندگی است که باید بپردازدو اگر مدرک درجه 3 بگیرند باید خود استادکارن و یا تکنسینها بپردازند .
نوع محصولات تولیدی و خدماتی : در نمایندگی ایران خودروی کلاچای تعمیر محصولات ایران خودرو از قبیل پیکان انواع پژوها RD,405, 206 ، پرشیا و پارس و خودروهای سمند انجام می شود و ثبت نام برای انواع محصولات ایران خودرو انجام می شود و از خدمات دیگری که این مرکز ارائه می دهد فروش لوازم یدکی و یک نمایشگاه اتومبیل که همان محصولات ایران خودرو است . بنا به گفته مدیر عامل شرکت سیاستهای شرکت به سیاستهای شرکت ایران خودرو است . و اگر در آینده بخوهد شرکت را توسعه دهند قسمت فنی آن را بیشتر توسعه خواهند داد و با اضافه کردن وسایل و تجهیزات افزایش نیروی کار خواهند بود.
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته عملی کار آموز : درواحد فنی نمایندگی بیشتر کارهایی تعمیراتی انجام می شد بیشترمطالبی که در دانشگاه به طور تئوری خوانده بودم و کمی هم به طور عملی کار کرده بودم در انجا بیشتر به طور عملی کار کردم و باز و بسته کردن قطعات و آشنایی بیشتر با انها پیدا کردم و از نظر عملی مهارت بیشتری پیدا کردم . بنده در این نمایندگی بیشتر وقت خود را در قسمت فنی گذرانده ام و در کنار استادکاران مختلف به افزایش تجربه خود کوشش کردم و چیزهایی هم بلد نبوده ام از استاد کاران سئوال کردم و نکات کلیدی کار انها را در حد توان و وقت یاد گرفته ام و بعد از یکی دو هفته با آشنایی کامل با ان محیط زیر دست اندرکاران کار کرده و خودم به تنهایی اقدام به باز و بسته کردن وسائل کرده ام در این نمایندگی بنده با وسایل که در دانشگاه موجود نبود است آشنا شدم (دستگاه تنظیم موتور به طور کامپیوتری و تنظیم سوخت و

دستگاه تنظیم فرمان )و با مراحل تعمیر ماشین و نکات ایمنی و اخلاقی آنجا آشنا شده ام و تجربه داشتن رفتار و برخورد مناسب با مشتریان را یاد گرفته ام .

دستگاه تنظیم موتور و سوخت به طور اتوماتیک
دستگاه تنظیم موتور دارای یک عدد کامپیوتر و تعداد سیستمهای جانبی و چراغ دلکو است . این دستگاه دارای 6 عدد سیم که دو تای آنها به کویل وصل می شود و دو تای از انها به باطری و ی

کی به وایر سیلندر اول ودیگری به واشر برجک دلکو وصل می شود .
نمابر منحنی که دارای منحنی های اولیه و ثانویه است که منحنی اولیه در بالا و منحنی ثانویه در پائین تشکیل می شود در ابتدا منحنی بالائی ، ابتدا منحنی بالا و بعد کم کم پائین می آید با استفاده از این منحنی ها قدرت تولیدی در سیلندر را می توانیم ببینیم چگونه است و می توانیم با استفاده از این منحنیها به بعضی از عیوب موتور که باعث بد کار کردن ان می شود پی برد .
در قسمت تست خودرو که اندازه داول و دور موتورآوانس و ولتاژ دلکو و کویل و باطری و مقاومت آن نشان می دهد ، داول برای پیکان 50 درجه باید باشد و دور باشد و دور موتور در 1000RFM و آوانس بین 11 تا 12 درجه باید باشد و برای پژو چون دلکوی آن ترانزیستوری است داول مشخصی ندارد و دور موتور آن باید 800 RFM و آوانس آن 10 درجه است.
در قسمت بالانس قدرت با استفاده از این سیستم می توان به میزان کارآئی هر سیلندربا سیلندر بعدی پی برد (مقایسه کمپرس سیلندرها ) در این دستگاه این ارقام با استفاده از عدد نشان داده می شود که اگر یک سیلندر مشکل داشته باشد عدد نشان داده شده آن سیلندر عدد کمتر از سیلندرهای دیگر است و این عیب ممکن است از میزان نبودن مصرف سوخت و خرابی سوپاپ و شمع ها باشد .
قسمت نمایش و گزارش گیری : در این قسمت تستها و گزارشهای انجام شده مشخص شده و معلومات برای پرینت گرفتن از گزارش کار اماده است .
تجهیزات جانبی این دستگاه چراغ دلکو آن است که با استفاده از آن می توان آوانس استاتیکی را تنظیم کرد که ان به وسیله روشن کردن لامپ این دستگاه روی پولی سر میل لنگ است که

باشد 15 درجه را نشان دهد .
دستگاه سوخت سنج (چهار گاز )
این دستگاه شامل نمایشگر های دور موتور ، در صد CO,CO2,O2. II2, NOX و درجه حرارت روغن است این دستگاه دارای دو سیم است که یکی داخل کارتر روغن قرار می گیرد . برای نشان دادن درجه حرارت و دیگر در اگزوز ماشین قرار می گیرد برای جمع آوری سوختها و نشان دادن در صد هر یک از گازها .

در صد گازهای ذکر شده برای پیکان کاربراتوری به این شرح است : CO= 3%, CO2 = 10/5% ، ,HC=450 RPM,O2=0/66 و درجه حرارت روغن هم باید حدوداً 70 درجه باشد و Nox هم باید 95/0 % می باشد و مقدار co در موتورهای انژکتوری کمتر از کاربراتوری است .
سنسورهای مورد استفاده در Air bag
سنسورها یکی از مهمترین ، دقیقترین و حساس ترین قسمت های سیستم AB می باشند . سنسورهای AB عمدتاً الکترونیکی و برخی الکترومکانیکی هستند . مزیت مهم سنسورهای الکترومکانیکی عدم حساسیت انها به صدای ناشی از تجهیزات برقی خودرو می باشد .
خودروسازان مختلف هر یک برای استفاده از سنسورهای AB روش خاصی دارند . در AB هایی که شرکت تویوتا از آن استفاده می کند سنسورها به سه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از :
A) سنسورهای ججلویی
B) سنسورهای کف
C) سنسورهای ایمنی
از نظر موقعیت مکانی سنسورهای A همانطور که از نامشان پیداست در قسمت جلوی خودرو و به تعداد مختلف از یک تا سه عدد قرار می گیرند که اصطلاحاً به این منطقه منطقه تصادف می گویند . به همین ترتیب سنسورهای C,B در کف نصب می شوند .
سنسورهای جلویی A معمولاً از نوع الکترومکانیکی بوده و در دو نوع غلتشی و چرخشی به کار می روند . نوع غلتشی مرکب از یک جرم استوانه ای و یک فنر تخت است که دور آن پیچیده شده است . در طراحی این نوع سنسور وزن و شکل استوانه ، سختی فنر تخت و مسافتی که استوانه باید طی نماید بسیار دقیق و حساس می باشند . این نوع سنسورها برای AB در زمانی کمتر از 30 میلی ثانیه عمل می نمایند .
سنسورهای کف (B) از نوع الکترومکانیکی یا الکتریکی هستند . از انجا که این نوع سنسورها در منطقه تصادف نیستند و روی شاسی یا کف خودرو نصب می گردند از تنوع بیشتری برخور دارند . در نوع الکتریکی که بیشترین کاربرد را دارد اساس کار کرنش یک تیر یکسر گیردار است که توسط یک پل الکتریکی به سیگنال الکتریکی تبدیل می شود ، عناصر این پل مقاومت هایی از جنس بلورهای پیزوالکتریک ، فلزی و یا غیره می باشند .
شتاب منفی حاصل از تصادف موجب خمش تیر یکسر گیردار شده و میزان کرنش ایجاد شده که به سیگنال الکتریکی تبدیل می گردد توسط مقاومت های مذکور سنجیده می شود . سنسورهای الکتریکی مذکور اصطلاحاً G- sensor نامیده می شوند.
سنسورهای ایمنی (C)
سنسورهای (C) مانند سنسورهای کف در منطقه تصادف قرار نمی گیرند و در واقع روی کف (شاسی ) و در کنار سنسورهای نوع B یا G- sensor نصب می گردند . توجه به منطق مورد استفاده برای سه نوع سنسور Air bag که به آنها اشاره شد منطق AC (A V B) می باشد . یعنی هر گاه یکی از سنسور A یا B (یکی از آنها کافی است) به همراه سنسور C تحریک گردند آنگاه Air bag فعال خواهد شد و فعال شدن سنسور ایمنی c برای عملکرد Air bag ض

روری است . لذا عمدتاً این نوع سنسورها از نوع الکترومکانیکی می باشند تا صدای الکتریکی ناشی از اجزای برقی خودرو بر عملکرد آن تاثیر نگذارد .
اساس کار سنسورهای ایمنی مانند سنسورهای جلویی A می باشد و معمولاً در دو نوع Downsized, Dualpole ساخته می شوند .
این نوع سنسورها وظیفه دارند که مانع از فعال شدن AB در سرعت های پایین و یا در اثر noise مزاحم شوند . یادآوری می شود که اگر سنسورهای A یا B به طور نا بهنگام عمل نمایند ، تنها سنسور C می باشد که مانع از عمل نمودن AB می شود . این در حالیست که شتاب منفی ناشی از ماکزیمم قدرت ترمز تا یک دهم شتاب لازم برای عمل کردن سنسورهاست لذا احتمال آنکه AB به واسطه ترمز عمل نماید وجود ندارد . نکته ظریف دیگری که ذکر آن لازم می باشد علت وجود سنسورهای ایمنی به عنوان عاملی جهت عمل کردن Air bag در سرعت های بالاست . از انجا که در تصادفات سرعت ، بدنه این خودرو اندکی زودتر از کف یا شاسی تغییر شکل داده و در واقع شتاب منفی می گیرند لذا بین عملکرد سنسورهای ایمنی و سنسور جلو تاخیر زمانی چند میلی ثانیه حاصل می شوند و این مانع از آن می شود که Air Bag مطابق منطق AC (A V B) فعال می گردد .
شتاب منفی بین بدنه و شاسی یا کف وجودندارد یا بسیار ناچیز است . لذا سنسور ایمنی و جلو همزمان عمل نموده و کیسه هوایی و کمر بند به طور خودکار فعال می شوند .
عملگر (Actuator ) مورداستفاده در Air bag
یکی از قسمت های مهم و گران قیمت در کیسه های هوایی Actuator یا عملگر می باشد. عملگر ها در واقع آخرین قسمت فعال شونده در سیستم AB هستند که با منبسط کردن AB کیسه مقابل سر نشین خودرو مانع از جراحات جدی وارده به سرنشین می گردند .
صرف نظر از آنکه سنسور Air bag مکانیکی یا الکتریکی باشد لازم است که فرمان ارسالی به قسمت عملگر باعث صدور فرمان آتش به چاشنی و انفجار مواد شیمیایی موجود در آن گردد . حاصل این انفجار ، ایجاد گازهای بی خطری است که کیسه هوایی را با فشار و سرعت منبسط می نماید .
مواد شیمیایی استفاده شده در عملگر جامد و سمی می باشند که در یک محفظه بسیار محکم نگهداری می شوند تا احتمال هیچگونه خطری برای سرنشینان و امداد گران وجود نداشته باشد . این ماده شیمایی اصطلاحاً سدیم ازته نامیده می شود و در اثر انفجار به گاز بی خطر N2 که 80 در صد گاز موجود در هواست و نیز دی اکسید کربن تبدیل می شود که مقدار کمی غب

ار هیدروکسید سدیم نیز تولید می شود که در بعضی موارد در افراد خارش پوست و حساسیت ایجاد می کند . به غیر از اینها مقداری پودر تالکوم نیز جهت لغزنده کردن سطوح داخلی قسمت باد شونده (به منظور عدم چسبندگی سطوح داخلی به یکدیگر ) داخل کیسه هوایی Air Bag وجود دارد که از نظر طبقه بندی جزو مواد سمی محسوب نمی شود .
تحلیل گر و سیستم کنترلی مورد استفاده در Air bag
این قسمت از سیتم Air bag وظیفه تشخیص ضربه های ناشی از تصادف ، فرمان جهت فعال شدن سیستم ، کنترل کارکرد اجزا، عیب یابی سیستم Air bag و نیز نمایش آن توسط کدهایی روی صفحه نمایش مقابل راننده را به عهده دارد . راننده خودرو باید در هر لحظه از عملکرد صحیح سیستم Air bag خودرو مطمئن باشد لذا سیستم تحلیل گر ایجاد هر نوع عیب جزیی را به وسیله کد و آژیر مشخصی برای راننده مشخص می کند تادر اسرع وقت برای تعمیر آن اقدامات لازم صورت گیرد .
ECU یا واحد کنترل مرکب از یک سنسور کف ، سنسور ایمنی ، واحد تولید قدرت پشتیبان و یک سیستم تشخیص خطاست .
واحد تولید قدرت پشتیبان به منظور بالابردن ایمنی است لذا اگر باطری به هنگام تصادف آسیب ببیند ، برق لازم جهت Air bag از این سیستم تامین می گردد .
همانطور که ملاحظه می شود سنسورهای جلو به طور موازی با سنسور کف نصب شده ولی با سنسور ایمنی سری هستند که نتیجه آن منطق AC (A V B) خواهد بود .
انواع سیستمهای جرقه زنی پلاتینی و ترانزیستوری
1- سیستم جرقه زنی پلاتین دار
یک سیستم جرقه زنی پلاتین دار شامل یک منبع ولتاژ (باتری ) یک کویل برای افزایش ولتاژ ، یک دلکو برای توزیع جریان ولتاژ بالا ، پلاتین برای قطع و وصل میدان مغناطیسی کویل ، یک خازن برای جلوگیری از ایجاد جرقه در دهانه پلاتین تعدادی شمع است . طرز کار این سیستم بسیار ساده است . جریان باتری از طریق سوئیچ به پیچ اولیه کویل رفته و در انجا یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند . با باز شدن دهانه پلاتین جریان سیم پیچ اولیه و در نتیجه میدان مغناطیسی تضعیف شده سیم پیچ ثانویه کویل راقطع کرده و به علت آن که تعداد دور سیم پیچ ثانویه بسیار بیشتر ازسیم پیچ اولیه است یک جریان ولتاژ بالا در ان ایجاد می شود . این جریان توسط چکش برق دلکو به شمع مورد نظر فرستاده شده و باعث ایجاد جرقه در دهانه شمع می شود .
در این سیستم کنترل زمانی جرقه زنی توسط مکانیزمهای آوانس وزنه ای و آوانس خلایی انجام می گیرد . این دو مکانیزم زمان احتراق را به ترتیب نسبت به دور موتور و میزان بار وارد به آن کنترل می کنند . در سیستم جرقه زنی پلاتین دار زاویه دوال در شرایط مختلف کار کرد موتور ثابت است با این وجود مقدار آن را می توان با تنظیم دهانه پلاتین تغییر داد .
2- سیستم های جرقه زنی ترانزیستوری
در سیستم های جرقه زنی پلاتین دار مشکل بزرگ علاوه بر مشکلات مربوط به تنظیم ساییدگی و استهلاک پلاتین ،محدود بودن جریان اولیه کویل است . به طوری که در این سیستمها توان جریان اولیه کویل متناسب با توان دوم جریان مدار اولیه است مدار ثانویه و در نتیجه انرژی جرقه در دورهای بالای موتور (یعنی در وضعیتی که زمان شارژ سیم پی اولیه بسیار محدود است ) را افزایش داد . با به کار گیری سیستمهای جرقه زنی ترانزیستوری می توان مشکل فوق را بر طرف کرد . در این سیتمها ترانزیستور وظیفه کنترل و قطع و وصل کردن مدار اولیه را به عهده دارد ، در نتیجه می توان جریان مدار اولیه را تا حدود 9 آمپر افزایش داد . سیستمهای جرقه زنی ترانزیستوری به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند .
الف ) سیستم جرقه زنی ترانزیستوری پلاتین دار
سیستم جرقه زنی ترانزیتوری پلاتین مشابه سیستم جرقه زنی پلاتین دار است . با این تفاوت که در این سیستم عمل قطع جریان مدار اولیه کویل توسط پلاتین انجام نمی شود . در این سیستم پلاتین وظیفه قطع و وصل جریان برای کنترل ترانزیستور جرقه زنی را به عهده دارد . سیستم ترانزیستوری نیز با توجه به این جریان مدار اولیه کویل را قطع و وصل کرده و باعث ایجاد جریان و ولتاژ بالا در ان می شود . توزیع جریان ولتاژ بالا در این سیتم همانند سیستم پلاتین دار توسط چکش برق انجام می گیرد . علاوه بر این تنظیم زمان احتراق نیز توسط مکانیزمهای آوانس خلایی و وزنه ای صورت می پذیرد . این سیستم دارای دو مزیت کلی است .
– افزایش جریان مدار اولیه کویل که همین امر باعث بهبود عملکرد موتور بویژه در دورهای بالا و در هنگام روشن کردن موتور می شود .
– افزایش عمر پلاتین به علت آن که در این سیستم پلاتین وظیفه قطع و وصل جریان مدار اولیه را به عهده ندارد . بنابراین میزان استهلاک آن کاهش می یابد . علاوه بر این ، امکان ایجاد جرقه در دو سر پلاتین نیز از بین می رود . تنها قطع و وصل و حرکت مکانیکی پلاتین ممکن است آن را در دراز مدت از کار بیندازد .
ب ) سیستم جرقه زنی ترانزیستوری با به کار گیری نیروی ها TI –H
پ) سیستم جرقه زنی ترانزیستوری القایی TI- I
در این سیستم دلکو دارای یک ژنراتور AC کوچک است که تعداد قطبهای روتور و استاتور آن برابر با تعداد سیلندرهای موتور است . با گردش روتور ، توسط محور دلکو زمانی که قطبهای روتور 4 به قطبهای استاتور نزدیک می شوند جریان مغناطیسی پیرامون سیم پیچ 2 قوی تر شده و ولتاژ جریان شروع به افزایش میکند .
با عبور دنده های روتور از شکاف بین آهن رباو سیم پیچ استاتور یک جریان متناوب ایجاد می شود که ولتاژ آن حداکثر بین 5 ولت در دورهای پایین تا 100 ولت در دورهای بالای موتور است . این جریان متناوب به واحد کنترل الکترونیک ارسال می شود واحد نترل الکترونیک نیز با توجه به این جریان مدار اولیه کویل را قطع و سبب جرقه زدن شمع در سیلندر مربوطه می شود . این سیستم تا حدود زیادی مشابه سیستم جرقه زنی نوع هال است . در این سیستم نیز تنظیم زمان احتراق توسط آوانس خلائی و وزنه ای به صورت مکانیکی انجام می گیرد .

علاوه بر این سیستم زاویه داول در این سیستم نیز همانند سیستم جرقه زنی نوع هال با بکار گیری سیستم کنترل جریان کویل و سیستم کنترل مدار بسته زاویه داول انجام می گیرد .
شبکه مالتی لکس بر روی خودروهای پژو
در خوردوهای جدید به رغم افزایش تعداد سنسورها ،محرک ها، تجهیزات کنترلی ، ایمنی آسایش ، از حجم سیم کشی در آنها کاسته شده است . در سال 1960 یک خودرو حدوداً 200 متر سیم نیاز داشت در حالی که امروزه یک خودروی مدرن به بیش از 2کیلومتر سیم نیاز دارد . افزایش طول

سیم کشی در خودرو باعث افزایش وزن خودرو و همچنین مشکل شدن عیب یابی سیستم خواهد شد . اخیراً به منظور جلوگیری از افزایش حجم سیم کشی در خودروهای جدید، از شبکه های رایانه ای منحصر به فرداستفاده می شود . شرکت پژو نیز هم اکنون در پژوهای 307و607 .

همچنین 206 از شبکه مالتی پلکس استفاده می کند . بر اساس اظهارات سازندگان خودرو ، میزان سیم مصرفی در خودرو با استفاده از این شبکه ها به میزان چشمگیری کاسته می شود و همچنین ضریب اطمینان عملکرد و کارآیی کل سیستم افزایش مییابد.

در قلب این فن آوری جدید واحدی به نام BSI قرار دارد که به عنوان مغز سیستم کار می کند . یک پردازشگر ، فرامین را به بخشهای مختلف ارسال می کند ، سپس فرامین دریافت شده اجرا می شود. به این ترتیب دسته سیم معمولی برای انتقال اطلاعات به دو سیم کاهش می یابد . دو سیم انتقال اطلاعات قادرند به طور همزمان فرامین و اطلاعات مختلف را انتقال دهند . کاربرها و گیرنده های متعدد نظیر چراغهای جلو ، راهنماها ، چراغ پارک یا سیستم تهویه مطبوع خودرو به سیستم BUS متصل می شوند . این سیستم اطلاعات انتقالی را دریافت می کند ، لیکن فقط به فرمانی که مد نظر است پاسخ داده و ان را معنا می کند . سیستم شبکه توسعه یافته پژو براساس دو پروتکل ارتباطی تنظیم شده است یکی شبکه (Network Controller Area CAN) که توسط شرکت بوش طراحی شدهاست و مدیریت تمام عملکرد نیرو محرکه را به عهده دارد . سیستمهایی را که احتیاج به حجم بالایی از اطلاعات و سرعت بالا نیاز دارند شامل سیستم سوخت رسانی و جرقه ،گیربکس اتوماتیک و سیستم ضد قفل ترمز ABS و سیستم تعادل الکترونیکی ESP را کنترل می کنند . دومین شبکه سیستم VAN (Vehicle Area Network) است که توسط گروه پژو رنو طراحی شده است . این سیستم شبکه الکترونیکی سیستمهایی را که به سرعت بالا برای انتقال اطلاعات نیاز دارند مانند کیسه های هوای ایمنی ، سیستم صوتی ، تهویه مطبوع ، قفل مرکزی نور چراغها و صفحه نشان دهنده ها را کنترل می کند . این سیستم دارای طراحی پیشرفته ای است به طوری که نه تنها طراحی ملاحظه ای از اطلاعات و عملکردهای مختلف را انتقال می دهد ، بلکه به روند انتقال اطلاعات نیز سرعت می بخشد .
درمقایسه با سیستمهای معمولی که جریان را از سوئیچ به چراغها خودرو به صورت اتصال دو نق

طه ای منتقل می کنند ، این فنآوری جدید ، شبکه ای از پیامهای دیجیتالی را از طریق BUS منتقل می کند سپس داده ها در ترانسفورمر چراغ معنا می شود . هنگامی که کلید فعال می شودتا چراغها روشن شوند عمل روشن شدن انجام می پذیرد. این سیستم جدید و پیشرفته علاوه برسریعتر ، کم حجم تر و با اطمینان تر بودن نسبت به سیستم های قدیمی موقعیتهای متفاوت را نیز هوشمندانه تشخیص می دهد برای مثال هنگامی که راننده در هوای بارانی به عقب حرکتپلکس این است که با استفاده از نرم افزارهای مختلف می توان عملکرد و کارآیی آن را نیز افزایش داد . با استفاده از این نرم افزارهای مختلف می توان عملکرد و کارایی آن را نیز افزایش داد . با استفاده از این فن آوری می توان از عملکردهای اشتباه و نامناسبی که در استفاده از سیم ها و اتصالات معمولی ایجاد می شود ،‌ جلوگیری کرده ،بویژه در سیستم BUS ، ساختار شفاف و روشنی از اتصال داده ها را فراهم ساخت .
سیستم های مداری آلارم لنت ترمز پژو 405
لیست قطعات :
1- باتری BB00
2- جعبه تقسیم کالسکه ای BB10
3- سوئیچ زیر فرمان CA00
4- جعبه فیوز BF00
5- لامپ پشت آمپر 4
6-میکروسوئیچ ترمز 2100
7- چراغ خط عقب 2630
8- لنت ترمز چرخ جلو چپ 4430
9- لنت ترمز چرخ جلو راست 4431
تشریح عملکرد سیستم بیده و برق سوئیچ زیر فرمان را که فیوز F28 عبور کرده است به چراغ خطرهای سمت چپ و راست که واجد بدنه هستند می فرستد وانها را روشن می کند . از طرفی همین برق را به لامپ ترمز پشت آمپر می فرستد . این لامپ برای روشن شدن نیاز به یک بدنه نیز دارد . این بدنه تنها در صورتی تامین می شود که لنت ترمز ان قدری خورده شود . که اتصال بین سیم ارتباطی لنت ترمز و دیسک که ذاتاً بدنه است ، برقرار شود . دراین حالت با زدن ترمز ، لامپ پشت آمپر به منزله تمام شدن حداقل یکی از لنتهای چرخهای جلو ، روشن می شود .
روشهای چک کردن قطعات سیستم
فیوز: چک کردن فیوز F28 که از طریق جعبه فیوز به صورت چشمی و یا با اهم متر انجام می شود .
میکروسوئیچ ترمز : برای انجام این تست سوکت سفید رنگ آن را بیرون کشیده و دو ار

تباط پایه آن را در حالت عادی و زمان فشرده شدن ، به وسیله اهم متر چک میکنیم.
لامپ پشت آمپر : برای تست کردن لامپ ، سوکت سفید رنگ لنت ترمز را از داخل اتاقرت سالم بودن ، لامپ روشن می شود .
چراغهای خطر عقب : برای انجام این تست ، سوکت سفید رنگ میکروسوئیچ ترمز را بیرون کشیده و پس از باز کردن سوئیچ ، دو پایه آن را به یکدیگر متصل می کنیم ،در صورت سالم بودن ،چراغ خطرهای عقب روشن می شوند .
میکروسوئیچ ترمز: برای انجام این تست ، پس از کشیدن سوکت مربوطه توسط اهم متر پایه های آن را در حالت عادی و هنگام فشردن ترمز اهم – چک می کنیم .
عیب یابی سیستم
لامپ پشت آمپر روشن نمی شوند : در چنین مواقعی باید کلیه عناصری که درمسیر قرار دارند به ترتیب اولویت زیر چک کنیم .
1- فیوز F28 را چک می کنیم .
2- کانکتورهای دو راهه خاکستری رنگ سیاه رنگ جعبه تقسیم کالسکه ای و سوئیچ زیر فرمان را چک کنید .
3- میکروسوئیچ ترمز را چک کنید .
4- لامپ پشت آمپر را چک کنید .
5- ارتباطات لنت ترمز را چک کنید .
چراغ خطرهای عقب روشن نمی شوند : در چنین مواقعی باید کلیه عناصری که در مسیر قرار دارند به ترتیب اولویت زیر چک کنیم :
1- فیوز F28 را چک کنید .
2- کانکتورهای دو راهه خاکستری رنگ و سیاه رنگ جعبه تقسیم کالسکه ای و سوئیچ زیر فرمان را چک کنید .
3- میکروسوئیچ ترمز را چک کنید .
4- چراغ خطرهای عقب را چک کنید .
5- تذکر : با توجه به موازی بودن مسیر بدنه لنت های سمت راننده و شاگرد ، هر کدام

که زودتر سائیده شود می تواند زودتر لامپ اخطار مربوط راروشن کند .
توربوشارژر و نقش آن در تقویت موتور
امروزه هر جا که صحبت از خودروهای پر قدرت مسابقه ای و سوپراسپرت می شود . ناگزیر صحبت از توربوشارژرها به میان می آید . زیرا تمامی این خودروها ، حتی خودروهای خانوادگی و سدان های پر قدرت نیز از این وسیله برای افزایش توان موتور سود می برند . توربوشارژرها هم

یک توربوشارژر از دو قسمت اصلی تشکیل شده است : توربین و کمپرسور ، که توسط یک شفت به هم متصل هستند . برای آشنایی با توربوشارژرها ، ابتدا باید واژه ((سوپر شارژ)) را تعریف کرد . سوپر شارژ کردن یعنی تغذیه موتور با هوای از پیش کمپرس شده . یعنی هوای محیط یک کمپرسور دمنده و کمپرس شده و سپس به موتور فرستاده می شود . این کمپرسور اساساً می تواند به طرق مختلفی به حرکت درآید ، از جمله از طریق چرخدنده که در این حالت سوپر شارژر مکانیکی نامیده می شود.
روش دیگر به حرکت در آوردن کمپرسور ، استفاده از انرژی ذخیره شده در گازهای اگزوز حاصل از احتراق در موتور است که در این حالت به ((توربو شارژ)) معروف است .
توربو شارژر در حقیقت توربینی است که به وسیله گازهای اگزوز به حرکت در آمده و یک کمپرسور گریز از مرکز را که توسط یک شفت به ان لینک شده است می چرخاند . کمپرسور نیز هوا را از مرکز تیغه هایش به داخل کشیده و توسط پره های خود ، در حین چرخش به بیرون پرتاب می کند .
کمپرسور معمولاً بین صافی و منیفولد هوای ورودی به موتور قرار دارد . در حالی که توربین بین منیفولد هوای خروجی موتور و انباره اگزوز قرار می گیرد . تمامی گازهای خروجی موتور (گازهای اگزوز ) از محفظه توربین می گذرد و انبساط این گازهای تحت فشار بر پره های توربین عمل می کند و موجب حرکت دورانی آنها می شود . این گازها پس از گذشتن از توربین وارد اتمسفر می شوند . توربین صدای حاصل از گازهای اگزوز را نیز خفه میکند و به این ترتیب در اکثر مورادی نیازی به استفاده از انباره اگزوز نیست .
تنها توانی که در مجموعه توربین و کمپرسور به هدر می رود مربوط به اصطکاک یاتاقانهای شفت است که بسیار ناچیز است . سرعت توربین در توربو شارژرها تا 150 هزار دور در دقیقه بالغ می شود که حدوداً 30 بار سریعتر از دور موتور خودرو است . از آنجایی که گازهای اگزوز نیز گرم هستند و به صورت تناوبی وارد می شوند دمای توربین بسیار بالا می رود . به منظور به دست آوردن سرعت 150 هزار دور در دقیقه و بالاتر از آن درموتور شارژرها شفت توربین باید با دقت بسیار زیادی یاتاقان بندی شود . اغلب یاتاقانهای غلتشی و بلبرینگ ها در چنین سرعتی از هم گسیخته و نابود می شوند . بنابراین اکثر توربوشارژرها از یاتاقانهای لغزشی روغنی استفاده می کنند . این نوع یاتاقانها ، شفت را در لایه نازکی از روغن که دائماً به اطراف آن پمپ می شودنگه می دارند . این عمل دو هدف را تامین می کند : 1-شفت و دیگر اجزای توربو شارژر را خنک می دارد .2- به شف

ت اجازه داده می شود که بدون ایجاد اصطکاک قابلتوجه ، با سرعت زیاد بچرخد .
به طور معمول توربو شارژرها فشار هوا را به اندازه شش تاهشت پوند بر اینچ فشرده تر می کنند . از انجا که فشار معمولی اتمسفر 7/14 پوند بر اینچ در سطح دریا است ، خواهیم داشت به قدرت خودرو نیز 50 در صد افزوده شود . البته افزایش بازدهی واقعی بین 30 تا 40 در صد و بسیار قابل توجه است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تأثیر نانو بر عملکرد خصوصیات لاشه و برخی از پارامترهای خونی جوجه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

  تأثیر نانو بر عملکرد خصوصیات لاشه و برخی از پارامترهای خونی جوجه های گوشتی pdf دارای 212 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف تأثیر نانو بر عملکرد خصوصیات لاشه و برخی از پارامترهای خونی جوجه های گوشتی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

Effect of Nanosil on the performance, carcass characteristics and some blood parameters of broiler chicks fed on
pelleted and mash diet
Seyyed Mohsen Hashemi1, Mohammad Amiri Andi2, Farhad Ahmadi2
1MSc. Student, Department of Animal Science, Sanandaj Branch, Islamic Azad University, Sanandaj, Iran
2Department of Animal Science, Sanandaj Branch, Islamic Azad University, Sanandaj, Iran
Abstract
The purpose of this research was to study the effect of the Nanosil disinfectant on the performance, carcass
characteristics and some blood parameters of broiler chicks fed on pelleted and mash diet. Total number of 160 one
day-old Ross-4 chicks (of both sexes) were tested using a factorial experiment 2 × 2 in a completely random plan with
4 treatments and 4 replications within 42 days in pens of 1 × 1 diameter and with the density of 10 chicks per square
meter of bed. The diet included pelleted feed with Nanosil and without Nanosil as the experiment control and similarly
mash feed with Nanosiland without Nanosil again as the control. 2 liters of 2% Nanosil solution was diluted by adding
98 liters of water and 10-20 liters of this diluted solution was sprayed on each ton of feed, then the feed was put into a
pelletizer machine and was used after being pelleted and bagged. Also, the amount of silver salt was 500 ml per cc of
solution, hydrogen peroxide 50% of solution and the rest consisted of water.
Blood sampling from male chicks of each replication was done on 21 and 42 days of growth. The surveyed blood
factors consisted of Glucose and liver enzymes SGOT, SGPT, ALKP. At the end of the stage, 64 chicks(two males and
two females from each replication) were chosen at random and slaughtered; then the weight of the carcass, live, thigh,
breast, wing, liver, bursa and abdominal fat were measured. The use of the Nanosil disinfectant did not have a
significant effect on the performance of broiler chicks during the growth period (P>0.05). Compared to the Nanosilfree
feeds, the use of Nanosil containing feeds during the growth period had a significant influence on the average
weight of liver, spleen and bursa (P<0/05). Moreover using the Nanosil containing feed in the 21 day of the growth
compared to Nanosil-free feeds caused a significant difference in the Alkaline Phosphatase enzyme levels in blood
serum, which was of statistical importance (P<0/05). The use of pelleted feed rather than mash feeds in the 0-42 and
22-42 days of growth period had a statistically significant influence on the average feed intake of these two periods
(P<0/05).
Similarly the pelleted feed has had a significant effect on carcass composition (the live weight, carcass, breast, thigh
and abdominal fat weight) compared to mash feed (P<0/05). Feeding chicks on pelleted feed compared to mash feed,
had a significant effect on the Alkaline Phosphatase enzyme levels in blood serum of 21-day chicks and Glucose levels
of 42-day chicks (P<0/05).
Compared to mash feeds with and without Nanosil, the use of Nanosil containing pelleted feeds in the growth period
had a considerable influence on the average daily weight gain, daily feed intake, weight of 0-42 and 22-42 days of
growth period, the average daily feed intake of growth period, feed conversion ratio in two periods of 0-22 and 22-42
days of growth (P<0/05). Compared to pelleted feeds with and without Nanosil, feeding chicks on mash feeds with and
without Nanosil had a great influence on the increase of the average feed conversion ratio in the 6th week of growth
period (P<0/05 ). Using Nanosil containing mash feed in broiler chicks feeding brought about a statistically important
increase in the average carcass weight (compared to live weight) and average breast weight (compared to live weight)
in comparison to other groups (P<0/05).
Keywords: Nanosil, broilers, performance, carcass efficiency and blood parameters

منابع لاتین
11-Asha Rajini, R. , S. Thanabalan , D. Narahari and R. Kumararaj, 1998a. Influence of season,
form of feedand dietary energy levels on broiler performance and. J. Poult. Sci., 33: 36-4
12- Barham D.Trinder P.An improved color reagent for the determination of blood glucose by
the oxidase system Analyst 1972:97:142-5
13- Bolukbasi, C., M.S. Aktas and M. Guzel, 2005. The effect of feed regimen on ascites
induced by cold temperatures and growth performance in male broilers . J. Poult. Sci., 4: 326-
329
14- Calet, C., 1965. The relative value of pellets versusmash and grain in poultry . World"s
Poult . Sci. J., 21:23-52
15- Choi, J.H., B.S. So , K.S. Ryu and S.L. Kang, 1986. Effects of pelleted or crumbled diets on
the performance and the development of the digestive organs of broiler . Poultry. Sci., 65:
594-597
16- Ewa.Sawoz,Marta.Grodzik.2009. Nanoparticles of Silver do not Effect Growth
Development and DNA Oxidative Damage in chicken embryos.Arch.Geflugelk.73(3)
17- F.Amadi and A.Hfasi Kurdestany2010.The Impact of Silver Nanoparticles on
Growth Performance ,Lymphoid Organs and Oxidative Stress Indicators in Broiler
Chicks.Global Veterinaria 5(6)366-370
18- F.Amadi and F.Rahimi 2011.The Effect of Different Levels of nano Silver on
performance and Retention of Silver in Edible Tissues of Broiler.World Applied
Sciences Journal 12(1).ISSN 1818-4952
19- Fischbach F,Zawta B.Age-dependent reference limits of several enzymes in
plasma at different measuring temperatures.klin lab 1992;38:555-61
20- Food and Agriculture Organization 1994.Production year Book.
21- Food and Agriculture Organization 1995.Production year Book.
22- Gatti, A. M. (2007). Biocompatibility of microand nano-particles in the colon. Part II.
Biomaterials, 25, 385-392.
23- H. S. LILLARD,and J. E. THOMSON.2006. Efficacy of Hydrogen Peroxide as a in
Bactericide Poultry Chiller Water. Journal of Food Science. Volume 48, Issue 1, pages
125–126, January 1983.
24- Hussar, N. and A. R. Robblee. 1962. Effects of pelleting on the utilization of feed
by the growing chicken. Poultry Science. 41:1489-1493
25- J. A. DICKENS and A. D. WHITTEMORE.1997. Effects of Acetic Acid and Hydrogen
Peroxide Application During Defeathering on the Microbiological Quality of Broiler
Carcasses Prior to Evisceration. Poultry Science 76:657–660
26- Javad Ahmadi.2009.Application of Different Levels of Silver Nanoparticles in Food
on The Performance and Some Blood Parameters of Broiler Chickens.World Applied
Sciences Journal 7 1818-4952
27- Jensen, L. S ; Merrill, L. H ; Reddy, C. V. and McGinnis, J. 1962. Observations on
eating patterns and rate of food passage of bird pelleted and unpelleted diets.
Poultry Science. 41:1414-1419
28- Jerry, L. S ; and M. Ibtisam. 1989. Effects of pelleting diet containing sunflower
meal on the performance of broiler chickens, Animal Feed Science. Technol. 30:121-
129
29- John Summers. HYDROGEN PEROXIDE H2O2. Fact Sheet 12 Hydrogen Peroxide
Poultry Industry Council of Canada.
30- J. S. BAILEY, R. J. BUHR, N. A. COX, and M. E. BERRANG, 1996. Effect of Hatching
Cabinet Sanitation Treatments on Salmonella Cross-Contamination and Hatchability
of Broiler Eggs . Poult Sci 1996 . 75:191-196. doi:10.3382/ps.0750191.
31- J.Sikorska,M.szmidt,E.sawosz,T.Niemiec,M.Grodzik and A.Chwalibog.2010,can
silver nanoparticles effect the mineral content structure and mechanical properties of
chicken embryo bones?Journal of Animal and Feed Sciences.286-291
32-J. Wells,C. Coufal, A. Kiess, H. Parker, and C. McDaniel.2011. Hatchability of broiler
breeder eggs following eggshell sanitization by repeated treatment with a
combination of ultraviolet light and hydrogen peroxide
33- Moran, E.T., Jr., 1990. Effect of pellet quality on the performance of meat birds.
Poult. Abst., 16: 2875
34- Moss DW, Henderson AR. Clinical enzymology . in .Burtis CA.Ashwood ER,
editors.Tietz Textbook of Clinical Chemistry Philadelphia:W.B.Saunders
company;1999.617-721
35- Munt, R.H.C., J.G. Dingle and M.G. Sumpa, 1995. Growth, carcass composition and
profitability of meat chickens given pellets, mash or free choice diet. Br. Poult. Sci.,
36: 2
36- M. Y. Khan, T. N. Pasha, A. Khalique, Zulfiqar Ali and H. Rehman. 2002. Effect of
Feeding Hydrogen Peroxide Treated Defatted Rice Polishing on Performance of
Broiler Chicks. International Journal of Poultry Science 1 (6) : 193-196
37- Nir, I., and R. Hillel. 1995. Effect of particle size on performance. 3. Grinding
pelleting interactions. Poult. Sci. 74:771–783
38-N. K. NEIGHBOR, L. A. NEWBERRY, G. R. BAYYARI, J. K. SKEELES, J. N. BEASLEY and
R. W. McNEW.1994. The Effect of Microaerosolized Hydrogen Peroxide on Bacterial
and Viral Poultry Pathogens. Poult Sci 1994. 73:1511-1516. doi:10.3382/ps.0731511
39- Noll, S.L. 2002. Feeding for live performance and breast meat yield. J. E-Digest.,
2:10.
40- Preston, C.M., R.J. Mc Cracken and A. Mc Allister, 2000. Effect of diet form and enzyme
supplementation on growth, efficiency and energy utilization of wheat based diets for
broilers. Br. Poult. Sci., 41: 324-331.
41- Rane, R. S; Nemade, Pp. 1996. Advantages of pellet feed and its qualitative
importance. Poultry Advisor. 29: 2, 25 – 27
42- Sacks DB.Carbohydrates in: Burtis CA, Ashwood ER. Editors . Tietz Textbook of Clinical
Chemistry.ed.Philadelphia:W.B.Saunders company;1999.p.750-808
43- Salari, S., Kermanshahi, H., and Nasiri Moghaddam, H. 2006. Effect of sodium bentonite
and comparison of pellet vs. mash on performance of broiler chickens. Journal International
Poultry Science, 5: 31-34.
44- Talal.Mohamad.2008.Effects of Various Sanitizing Treatments on Hatchability OF
Broiler Breeder Eggs.An Najah National University Faculty of Graduate Studies
45- Thomasl.Clinical Laboratory Diagnostics.1ed.Frankfurt:TH- Books
.Verlagsgesellschaft: 1998.p.131-7
46- Tyler Clark, Brookee Dean and Susan Watkins.2009. Evaluation of Different
Hydrogen Peroxide Products for Maintaining Adequate Sanitizing Residual in Water.
University of Arkansas, Division of Agriculture .
47-www.infopoultry.net/vdch.xnit23nzvftd2.html
48- www.samanehchicken-co .com
49- www. vista.ir/content/78577
50-www. zarringooshtejam.com
51-www.znlab.com/index.php

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تدابیر پرستاری در بیماریهای پوستی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تدابیر پرستاری در بیماریهای پوستی pdf دارای 174 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدابیر پرستاری در بیماریهای پوستی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدابیر پرستاری در بیماریهای پوستی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدابیر پرستاری در بیماریهای پوستی pdf :

ضمائم و وظایف پوست
ساختمان و عملکرد و پاتولوژی پوست
پوست بزرگترین ارگان در بدن است و سطحی حدود 2 متر را می پوشاند. وزن آن حدود 5/2 کیلو گرم و شامل میلیون ها پایان عصبی است . توانایی برای دوباره سازی خود را دارا است . بدین ترتیب اسیب های وارد به خود را ترمیم می کند. ساختمان و عملکرد آن برای نگهداری هموستاز بدن ضروری است . قبل از شناسایی بیماری های پوستی ما باید در ابتدا ساختمان و عملکرد پوست سالم را بشناسیم .

آناتومی پوست
1- اپیدرم 2- درم 3- ضمائم پوست
پوست از دو لای مشخص تشکیل شده است. لای خارجی اپیدرم و لای داخلی درم است .
اپیدرم شامل سلول هایی است که از لای بازال به سطح مهاجرت می کنند. در طول این فرآیند هست سلول ها از بین رفته و شکل سلول ها تغییر می کند. ضخامت این لایه بستگی به محل دارد. در کف دست و پا این لایه خیلی ضخیم است . در اپیدرم هیچ عروق خونی وجود ندارد و بوسیل عروق خونی درم تغذیه می شود.

لای دوم
ضخیم تر از اپیدرم است و شامل بافت همبند فیبروز – عضلات صاف ( چسبیده به فولیکول های مو) عروق خونی – مجاری لنفاوی و اعصاب است . بافت همبند از اپیتلیوم محافظت کرده و باعث حرکت پوست بر روی ارگان می شود
زیر درم بافت زیر جلدی می باشد که پوست را به ارگان زیرین آن می چسباند. این لایه ترکیبی از بافت همبند و بافت چربی است و مهمترین عمل آن نگهداری گرمای بدن می باشد.

اپیدرم از 5 لایه تشکیل شده است
استراتوم کورنه(Stratum corneum) یا لای شاخی
1- لای استراتوم لوسیدوم (Stratum lucidum) این لایه در همه جا وجو ندارد و فقط در قسمت های ضخیم مثل کف دست وپا دیده می شود
2- استرانوم گرانولوزوم (Stratum granulosum)
3- استراتوم اسپینوزوم(Stratum spinosum)
4- استراتوم بازال(Stratom basal) ملانوسیت ها یا رنگدانه های پوست در این قسمت وجود دارند.

درم
شبیه اپیدرم است با این تفاوت که ضخامت آن متفاوت است. در کف دست وپا خیلی ضخیم اما در پشت چشم و اسکروتوم و پنیس نازک است. درم به پوست خاصیت ارتجاعی میدهد که به خاطر فیبرهای الاستیک است اما در عین حال بسیار محکم است زیرا از بافت همبند فیبروز سخت تشکیل شده است. این بافت همبند در دو لای مشخص یافت می شود که عبارت اند از لای پاپیلری و رتیکولر
لای پاپیلری ضخیم است و نزدیک اپیدرم قرار گرفته و دارای عروق خونی فراوان است،همچنین آب آن نیز زیاد است . فیبرهای کلاژن در لای پاپیلری نزدیک هم هستند و فضای خالی ندارند.
لایه رتیکولر عمیق است و 80% درم را تشکیل می دهد. فیبرهای کلاژن در این لایه ضخیم است و باعث قدرت و انعطاف پذیری این لایه می شود. غدد عرق ، بافت چربی ، فولیکول های مو ، اعصاب و عروق خونی در این لایه قرار دارند.

ضمایم پوست
ضمایم پوست شامل ناخن ها ، غدد عرق ، غدد سباسه و مو هستند

عملکرد پوست
پوست عملکرد های مهم زیادی دارد که می تواند به صورت های زیر تقسیم بندی شود
1- محافظت 2 – تنظیم حرارت بدن 3- احساس 4- تولید ویتامین D 5- نقش روانی و جنسی

محافظت : محافظت می تواند به سه گروه تقسیم شود:
1- محافظت در برابر صدمات فیزیکی ، تروما ها و عفونت
2- عملکرد ایمنی
3- التهاب و ترمیم
عملکرد ایمنی پوست:

سیستم ایمنی بدن به صورت پیشرفته ای می باشد این سیستم توانایی آن را دارد که عوامل خطرناکی را که وارد بدن می شوند شناسایی کند و آنان را نابود کند. علیرغم این موضوع سیستم ایمنی ما همیشه به سود بدن عمل نمی کند و گاهی اوقات باعث آسیب هایی به بدن می شود که به صورت حساسیت بروز می کند که انواع مختلفی دارد

نوع 1 : حساسیت آنافیلاکسی سریع:
این نوع حساسیت پای تمام واکنش های آلرژیک می باشد که به آتوپی معروف است .آتوپی می تواند در ده درصد مردم ایجاد شود و شامل : اگزما ، بیماری Hay Faver

، آسم و آلرزی های غذایی می باشد.
در هم اینها سیستم ایمنی در معرض یک آنتی ژن خارجی که حساسیت زا می باشد قرار می گیرد که این عامل خارجی می تواند گرده گیاهان و یا مواد غذایی دریایی باشد . این آنتی ژن باعث تحریک ساخت IgE (آنتی بادی) که معمولا” در سطح سلول ها وجود دارند می شود این سلول ها cells Mast نام دارند و در نقاط بخصوصی مانند بینی و

ملتحم چشم قرار دارند. در این حالت یک واکنش آنافیلاکتیک بوجود می آید . در مواقعی که بدن دوباره در معرض ماد حساسیت زا قرار می گیرد آنتی ژن ها خودشان را به IgE می چسبانند . واسطه های شیمیایی قوی که از سلول آزاد می شوند اغلب بصورت موضعی عمل می کنند واین باعث می شود که چشم هاو بینی دچار آبریزش شوند که این در بیماری Hay Faver یا حساسیت فصلی و خس خس سینه و سرفه ( در اثر منقبض شدن عضلات صاف نای) در آسم و اسهال در آلرژی های غذایی ایجاد می شود.

نوع 2 Cytotoxic Hypersensivity

در این نوع واکنش سلول ها مورد حمل آنتی بادیهایی قرار می گیرند که وارد سیستم شده اند و در اثر فاگوسیتوز، یا نابود و یا دچار آسیب شده اند. یک نمونه از این حساسیت ها ناسازگاری های RH است. درطول حاملگی آسیب جفت ممکن است باعث شود که آنتی بادی های منفی جنین از سد جفتی عبور کند و به آنتی بادی های RH مثبت مادر برسد . آنتی بادی های منفی در بدن مادر تولید می شوند و در خون جریان میابد . در طول حاملگی های بعدی این آنتی بادی ها می توانند از جفت عبور کرده و باعث تخریب و همولیز اریتروسیت های جنین شود و در نتیجه جنین از بین برود.

نوع 3 واکنش های آلرژی کمپلکس واسطه دار

این آلرژی وقتی اتفاق می افتد که آنتی بادی های داخل جریان با آنتی ژن ها بصورت کمپلکس آلرژیک ترکیب می شوند این نوع واکنش حساسیتی عامل اصلی بوجود آوردن
بیماری گلومرو نفریت است که یک بیماری التهابی حاصل از واکنش فعال شدن این کمپلیان هستند که معمولا” در اثر آن اسیب شدید سلولی به وجود می آید این کمپلکس های ایمنی به دو صورت دیده می شود:

1- حل شدنی: وقتی که یک تجمع آنتی ژنی وجود دارد کمپلکس های ایمنی قابل حل شکل می گیرند که میتوانند در خون منتشر شوند و ایجاد بیماری های سرم نمایند.

2- حل نشدنی: با یک تجمع از آنتی بادی ها بین آنتی بادی ها و آنتی ژن ها یک سری رسوبات می توانند شکل گیرند که به آنها Arthus Reaction می گویند و بطور معمول در مکان های بخصوصی خصوصا” در اندام ها باعث ته نشین شدن رسوبات می شود و ایجاد واسکولیت می کنند
در پی استنشاق یک آنتی ژن خارجی مانند گرد چوب واکنش آرتوس می تواند در داخل ریه اتفاق بیافتد واین آسیب می تواند در مجاری تنفسی ایجاد بیماری کند مانند بیماری ریه نجارها

نوع 4 آلرژی تأخیری:
این نوع از آلرژی فرم مجزایی از سه نوع اول می باشد که در آنها لنفوسیت های T دخالت دارند و هیچ آنتی بادی در آن شرکت نمی کند واکنش تست مانتو ( تست سل) شامل این گروه از آلرژی ها می باشد.وقتی بدن در مقابل آنتی ژن که همان باسیل سل می باشد قرار می گیرد لنفوسیت های T در مقابل این آنتی ژن ها حساس می باشد این سلول های حساس شده می توانند به صورت خفته سال های زیادی در بدن باقی بمانند وقتی بدن دوباره در معرض همان آنتی ژن قرار بگیرد مانند تزریق پروتئین توبرکولین داخل پوست این سلول های T حساس شده در مقابل آنتی ژن واکنش نشان داده و باعث تظاهرات سطحی پوست می شود. ماکروفاژها و عوامل التهابی در این محل تحت تأثیر واسطه هایی به نام لنفوکین ها قرار می گیرند این لنفوکین ها هر کدام متعلقات بی نظیری برای زیاد کردن این پروسه دارند . درجه آسیب نسج ارتباط مستقیم با حساسیت واکنش دارد در واکنش های شدید ممکن اسن نکروز بافتی بوجود آید و در موارد خفیف تر باعث واکنش پوستی شود

التهاب وترمیم:
التهاب در پاسخ نسج زنده به آسیب سلولی ایجاد می شود و ترمیم در اثر جایگزینی سلول های جدید به جای سلول های آسیب دیده و نابود شده ایجاد می شود.

تنظیم درجه حرارت:
درجه حرارت بدن بستگی به از دست دادن گرما و یا بدست آوردن آن دارد گرما به چهار طریق می تواند از دست برود و یا بدست آید :
1 – تابش 2- انتقال یا هدایت 3- جابجایی 4 – تبخیر( از طریق عرق کردن و رطوبت پوست)

احساس :
پوست یک اندام حسی گسترده است که شامل تعداد زیادی گیرنده(بصورت فیبرهای عصبی) می باشد. تعدادی از این فیبر های عصبی دارای عملکرد بازدارنده می باشند و نقش محافظتی دارند مانند: حس درد ، خارش و سوزش و فشار .

ساخت ویتامین D:
ویتامینD یک نیاز اصلی برای حفظ اسکلت بدن است و پوست نقش مهمی در تنظیم این ویتامین در بدن دارد. وقتی پوست در معرض تابش نور آفتاب و خصوصا” اشعه UVB قرار می گیرد یک ماده ای به نام دهیدروکلسترول7 که در سلو ل های پوست یافت می شوند را تبدیل به کله کلسیفرول می کند و این ماده پیش زمینه ای برای ویتامینD می باشد.کله کلسیفرول بعد از ساخته شدن به کبد و کلیه رفته و تبدیل به ویتامینD می شود.این ویتامین نقش مهمی در تنظیم کلسیم وفسفر خون دارد.

نقش روان شناسی پوست:
عملکرد روانی:
آخرین نقشی که پوست برای بدن بازی می کند نقشی است که برای ارتباط با دیگران بوجود می آورد. اگر بلافاصله بعد از زایمان مادر به این امر تشویق شود که کودک خود را در آغوش بگیرد این ارتباط پوست به پوست باعث پیشرفت در ارتباط مادر و فرزند می شود. اما اگر این ارتباط انجام نشود مثل موقعی که نوزاد در داخل انکیباتور گذاشته
می شود ، این پدیده ناکام می ماند . لمس کردن نوزاد باعث ایجاد احساس امنیت برایش می شود.
پوست می تواند به ما کمک کند که بخوبی جنس ، نوع و سن یکدیگر را تعیین کنیم و می تواند اشاره به درج سلامتی و تندرستی باشد.
همان طور که پوست در رساندن علائم در حیوانات به یکدیگر دارای اهمیت است بین جنس های مخالف نیز پوست نقش مهمی را بازی می کند .

مقدمه

توانایی انجام یک معاین جامع برای هم پرستاران ضروری است . بررسی زودرس مراقبت از بیمار را پیش از آنکه بیمار به کمکی نیاز داشته باشد ، تقویت می کند.

محیط

یک اتاق خصوصی و گرم با نور طبیعی یا نور مصنوعی خوب که رنگ طبیعی پوست بیمار را تغییر ندهد ضروری است. یک لامپ با قدرت بزرگ نمایی خوب برای ارزیابی ضایعات مفید است و جستجوی تغییرات پوستی مخفی را امکان پذیر می کند . یک تخت معاینه باعث می شود بیمار دراز بکشد، طوری که پوست در وضعیت رلاکس بررسی شود. تخت باید طوری قرار گیرد که شما بتوانید دست راست بیمار بیاستید یا بتوانید اطراف او راه بروید. در این صورت لمس کردن کبد و طحال وقتی بیمار را از سمت راست معاینه می کنید راحت تر است.

اگر ارزیابی بیمار د رمنزلش انجام می گیرد ، سعی کنید از نور طبیعی استفاده نمائید. شما می توانید همیشه از لامپ قابل حمل استفاده کنید.
کار خطرناکی است که فقط یک ضایعه / راش بیمار به تنهایی بدون مقایسه کردن آن با بقیه پوست بدن نگاه کنید. شانس پیدا کردن یک ملانوم در معاینه کامل پوست 4/6 برابر بیشتر از زمانی است که معاین جزئی فقط در مناطق باز پوست انجام شود.

به بیمار بگوئید راحت باشد و باعملکرد خود به او اطمینان دهید و نشان دهید که شما مشتاق گوش دادن به داستانشان و دانستن آنچه که آنها می گویند، هستید. بیماران سالم ممکن است در مورد وضعیت پوستشان ناراحت و عصبانی باشند ، در حالیکه بیماری که از نظر سیستمیک بی حال است می خواهد که مراقبت های پرستاری را دریافت کند.

مشاوره با وابست بیمار( همراه) ” مشاوره با خانواد بیمار”

اگر بیمار یک بچه است یا شخص مترجمی دارد، توجه کنید که چه کسی شرح حال می دهد . به اطلاعاتی که از بیمار بدست می آورید ارجحیت بدهید. اما از همراه بیمار نیز اطلاعات گرفته شود.

نوشتن اطلاعات:

نوشتن اطلاعات در مورد تشخیص ، چگونگی درمان و توصیه های عملی در مورد تغییرات محیط می تواند بوسیل بیمار در یک سند دیگر خوانده شود.
یک شمار تماس برای زنگ زدن و توصیه به بیمار، معمولا” به بیمار اطمینان می دهد.

گرفتن شرح حال :

گرفتن شرح حال یک نقط شروع مهم است تا مشخص شود چرا بیماران اینجا هستند و ارزیابی آنچه بیماران می گویند در زمین سلامتی عمومی و اعتقاداتشان در سنت های خود است. کلمات خود بیمار را تا آنجا که ممکن است ثبت نمائید که بیانگر سطح فهم بیمار است و اینکه مطمئن شوید که زبانی که بوسیل پرستار استفاده می شود ، بوسیل بیمار فهمیده می شود. معمول است که ابتدا سؤال های باز پرسیده شود و سپس بسته تر شود. وقتی بدنبال اطلاعات مخصوص هستید ، بخصوص در مورد علائم بیماری سؤالات مستقیم پرسیده شود.

مستند کردن اطلاعات:

تاریخ و روز مشاوره
اطلاعات مربوط به هویت ( سن، تاریخ تولد، وضعیت تأهل، شغل و مذهب)
منبع ارجاع : خود بیمار ، حادث اورژانس ، پزشک عمومی، پرستار مشخص، ویزیتورسلامتی یا دیگران
منبع شرح حال: بیمار ، همراه، بستگان ، دوستان یا نامه

میزان اعتماد: بیمار جزئیات را بیان می کند. متفاوت بودن شرح حال از اطلاعات موجود در نام ارجاعی
شکایت اصلی: استفاده از کلمات خود بیمار یا مشخص کردن اهدافش ، مثل آمدن برای check up
بیماری موجود: استفاده از یک مدل ساختاری برای اینکه مطمئن شویم هر چیزی بطور صحیح ثبت شده است.
به نکات منفی بارز توجه کنید( فقدان علائمی که به تشخیص افتراقی کمک می کند.
از بیمار در مورد شکایت پوستی اش بپرسید و با کلمات خودش ثبت کنید.

ابتدا از کجا و چه زمانی شروع شده است .
ضایعات شبیه چه چیزی بوده اند
آیا قبل از بروز ضایعات ، علامت دیگری ایجاد شده است؟ هر علامت دیگری مثل سوزش ،خارش ،درد،گرمای لوکالیزه یا هر علامت سیستمیک دیگری مثل تب و درد مفصلی.

آیا راش در پایان هفته و در زمان تعطیلات بهبود می یابد؟ مثلا” درماتیت تماسی تحریکی
آیا اخیرا” مسافرتی داشته است یا در مناطق جنگلی بوده است ؟ مثلا” بیماری لایم Lyme
شدت اولی ضایعه را مشخص کنید، که می تواند در مشاوره های بعدی بیانگر عود بیماری باشد. مثلا” استفاده از یک سیستم درجه بندی 10-0 . 0 معادل بهترین و 10 معادل بدترین حالت باشد.

هرگونه فعالیت جدید، سرگرمی یا شغل جدید
هر فعالیتی که آنها نمی توانند به مدت طولانی انجام دهند مثل شنا و در اجتماع بودن
هر نوع داروی جدید یا هر چیزی که بدون نسخه خریده شده و یا داروی تجدید قوا؟ ایبوبروفن

فعالیت جنسی ممکن است تعدای از بیماری ها را تحت تأثیر قرار دهد،باعث بدتر شدن یا تغییر در تظاهر بیماری شود مثلا” پسوریازیس ، HIV
آیا هرگونه سابق فامیلی آتوپی، پسوریازیس ، سرطان پوست ، ارتباطی به وضعیت موجود بیمار دارد؟

بیمار فکر می کند با چه چیز ی بدتر می شود؟ چه عقایدی در مورد سلامتی شان دارند؟ میزان اگاهی و شناخت بیمار از انتظاراتش نسبت به مشاوره چیست؟
از آنچه که بیماری شان را شروع کرد بپرسید مثل :
اضطراب – سابق گذشته- وضعیت سلامتی و عقاید بیمار-تناسب و سلامتی- بیماری دوران بزرگسالی- بیماری روانی – حوادث و تروماها- عمل جراحی – بستری شدن قبلی در بیمارستان

درمان های جاری: داروهایی که موضعی یا خوراکی مصرف می کند ، طبق دستور پزشک عمومی یا از داروهای بدون نسخه؟
آلرژی به هر چیزی – تغییر خود را بیان کند
سیگار : نظر خود را درمورد سیگار بیان کند

الکل:
اثر الکل روی پوست . بیماران مبتلا به پسوریازیس مزمن، اثرات الکل روی کبد ممکن است مانع درمان سیستمیک در طولانی مدت شود. بیماران مبتلا به الکل اغلب ذکر می کنند که پوست شان در طول روز بعد از مصرف الکل خشک می شود

تغذیه

بیماران اغلب ذکر می کنند که ضایعات پوستی شان بعد از مصرف تعدادی از غذاها ، بدتر می شود.

واکسیناسیون

مثل کزاز ، دیفتری، فلج اطفال ، سرخک ، سرخجه، اوریون، آنفلوانزا، هپاتیت B

الگوی خواب

چند ساعت در روز بطور معمول خواب و چند ساعت بیدار است؟ آیا تغییری در الگوی خواب ایجاد شده است ؟ آیا مشکلاتی در شروع به خواب رفتن یا در خواب ماندن بیمار وجود دارد؟که این میتواند بیانگر این موضوع باشد که بیمار مدت زمان طولانی را در شب در حال خاراندن است بنابراین در طول روز خسته است .

ورزش و فعالیت

آیا این فعالیت ها را متوقف کرده است؟

وضعیت منزل و یا مسائل بارز دیگر. چه کسی می تواند به شما کمک کند؟ آیا کسی در خانه با شماست.
زندگی روزانه وضعیت تیپیک روزانه بیمار چه می باشد؟

عناوین سؤالات DLQI
1- علائم ازجمله سوزش و خارش و درد
2- احساس خود آگاهی
3- تداخل با خرید یا مراقبت از خانه
4- لباس ها
5- فعالیت های اجتماعی
6- اثر روی کار یا مطالعه
7- ورزش
8- مشکلات با همسر یا دوستان نزدیک یا بستگان
9- مشکلات جنسی
10- اثرات درمان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >