مقاله حکایتهایی از رستگاری انسان و نحوه رستگار شدن pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله حکایتهایی از رستگاری انسان و نحوه رستگار شدن pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حکایتهایی از رستگاری انسان و نحوه رستگار شدن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حکایتهایی از رستگاری انسان و نحوه رستگار شدن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حکایتهایی از رستگاری انسان و نحوه رستگار شدن pdf :

حکایتهایی از رستگاری انسان و نحوه رستگار شدن

«لقمان حکیم به فرزندش فرمود: با دانشمندان هم نشینی کن! همانا خداوند دل های مرده را به حکمت زنده می کند. ، چنان که زمین را به آب باران».(1)
« فقیری به در خانه بخیلی آمد، گفت: شنیده ام که تو قدرتی از مال خود را نذر نیازمندان کرده ای و من در نهایت فقرم ، به من چیزی بده بخیل گفت: من نذر کوران کرده ام. فقیر گفت : من هم کور واقعی هستم ، زیرا اگر بینا می بودم ، از در خانه خداوند به در خانه کسی مثل تو نمی آمدم.»(2)

«همسر مرد آزاده ای به او گفت: نمی بینی که یارانت به هنگام گشایش، در کنار تو بودند و اینک که به سختی افتاده ای ، تو را ترک کرده اند؟ او گفت : از بزرگواری آنهاست که به هنگام توانایی، از احسان ما بهره می بردند و حال که ناتوان شده ایم ، ما را ترک کرده اند.»(3)
«به بزرگی گفتند : هیچ ندیدم که از کسی غیبت کنی گفت: از خود خشنود نیستم، تا به نکوهش دیگران بپردازم». (4)

«مردی به اندیشمندی گفت: فلان شخص، دیروز از تو بدگویی می کرد. اندیشمند گفت : از چیزی سخن گفتی که او از روبه رو گفتن آن با من شرم داشت»(5)
«حکیمی گفته است: آن که عیب های پنهانی مردم را جست و جو کند، دوستی های قلبی را بر خود حرام می کند.»(6)

«به عارفی گفتند: ای شیخ! دل های ما خفته است که سخن تو در آن اثر نمی کند چه کنیم ؟ گفت: کاش خفته بودی که هرگاه خفته را بجنبانی ، بیدار می شود؛ حال آنکه دل های شما مرده است که هر چند بجنبانی ، بیدار نمی شود.»(7)

بخیلی سفارش ساخت کوزه و کاسه ای را به کوزه گر داد. کوزه گر پرسید: بر کوزه ات چه نویسم ؟ بخیل گفت بنویس «فمن شرب منه فلیس منی؛ هر کس از آن آب بنوشد از من نیست » (بقره 249) باز کوزه گر پرسید: بر کاسه ات چه نویسم؟ بخیل گفت بنویس « و من لم یطعمه فانه منی؛ هر کس از آن بخورد از من نیست .» (بقره 249)(8)

«آورده اند که روزی عابدی نمازش را به درازا کشید و چون نگریست مردی را دید که به نشانه خشنودی در وی می نگرد ، عابد او را گفت : آنچه از من دیدی ، تو را به شگفتی نیاورد که ابلیس نیز روزگاری دراز، با دیگر فرشتگان به پرستش خدا مشغول بود و سپس چنان شد که شد .»(9)
گویند پادشاهی به بیماری سختی مبتلا شد. طبیب از او خواست که وصیتش را بیان کند. در این هنگام ، پادشاه برای خود کفنی انتخاب کرد. سپس دستور داد تا برایش قبری آماده کنند. آن گاه نگاهی به قبر انداخت و گفت « ما أغنی عنی مالیه هلک عنی سلطانیه؛ مال و ثروتم هرگز مرا بی نیاز نکرد، قدرت من نیز از دست رفت.» (حاقه 28 و 29) و در همان روز جان داد .(10)

«روزی پادشاهی به بهلول گفت : بزرگترین نعمت های الهی چیست؟ بهلول جواب داد : بزرگترین نعمت های الهی عقل است. خواجه عبدالله انصاری نیز در مناجات خود گوید: خداوندا آن که را عقل دادی ، چه ندادی و آن که را عقل ندادی ، چه دادی؟»(11)

« پادشاهی به عارفی رسید، از او پندی خواست. عارف گفت: هر آنچه را در آن امید رستگاری است، بگیر و آنچه را در آن خطر هلاکت است ، رها کن»(12)
« گویند: روزی خلیفه از محلی می گذشت ، دید که بهلول ، زمین را با چوبی اندازه می گیرد. پرسید: چه می کنی؟ گفت: می خواهم دنیا را تقسیم کنم تا ببینم به ما چه قدر می رسد و به شما چه قدر؟ هر چه سعی می کنم ، می بینم که به من بیشتر از دو ذارع (حدود یک متر) نمی رسد و به تو هم بیشتر از این مقدار نمی رسد.»(13)

«آورده اند روزی حاکم شهر بغداد از بهلول پرسید: آیا دوست داری که همیشه سلامت و تن درست باشی؟ بهلول گفت : خیر زیرا اگر همیشه در آسایش به سر برم ، آرزو و خواهش های نفسانی در من قوت می گیرد و در نتیجه ، از یاد خدا غافل می مانم. خیر من در این است که در همین حال باشم و از پروردگار می خواهم تا گناهانم را بیامرزد و لطف و مرحتمش را از من دریغ نکند و آنچه را به آن سزاوارم به من عطا کند.»(14)
رستگاری روی خط قرمز

آفتاب: نقد: نیره زضایی مطلق: اگر فیلم ‘هفت’ (دیوید فینچر) را دیده باشید خیلی عجیب نیست که ‘رستگاری در هشت و بیست دقیقه’ سیروس الوند شما را به یاد آن فیلم بیاندازد. حکایت یک مسیحی معتقد که در یک نگاه بنیادی می خواهد اطراف خودش را عاری از هر نوع گناه و پلیدی بکند او آدم هایی را که مرتکب گناه کبیره از جمله قتل نفس می شوند را به عنوان یک مأمور معتقد مجازات می کند.

‘رستگاری در هشت و بیست دقیقه’ هم چنین حکایتی را دنبال می کند. جوانانی که معتقد به پاکسازی اجتماع و عاری شدن آن از پلیدی هستند حالا در یک جریان بنیادگرایی گیر افتاده اند اما فیلم فقط حکایت این جوانان نیست که هر دو سوی ماجرا را بررسی می کند. فیلم حکایت دو جوان طه و فواد است که به خاطر اعتقاداتشان نزدیکی زیادی با هم دارند. آنها با هم هم پیمان هستند که هر نوع بدی را از جامعه دور کنند اما طه به وادی ای قدم می گذارد که در این دوراهی آنها از هم دور می شوند و حالا رستگاری از آن کدام یک است؟ داستان فیلم حول ماجرای بیوه زنی می چرخد که با ورودش به محله ای در جنوب تهران و خوشنام نبودن شخصیتش سبب می شود این دوراهی بین فواد و طه به وجود بیاید. اما یک داستان عاشقانه در این میان می تواند هر کسی را از جمله تماشاچی را غافلگیر کند.

1- محمدهادی کریمی فیلمنامه این فیلم را که بارها دست به دست شده است را زمانی به دست سیروس الوند سپرده که می دانسته الوند توانایی وارد شدن به حیطه های اجتماعی خاص را دارد و حالا داستان عشق یک پسر با دیدگاه مذهبی به زنی را که قرار است او را بنا به وظیفه شرعی اش بکشد فیلم را روی خط قرمز نگاه می دارد. دیدگاهی که هر آن ممکن است منجر به شکست شود. اینکه اصلاً وارد شدن به این حیطه ها چقدر در سینمای ما شهامت می خواهد،

بماند اما بسیار خوب است که سینما یکبار دیگر به وظیفه اش که موشکافی و یادآوری یک سری قضایا است که تأثیرش در تصویر بیشتر است نگاه جدی ای بکند و این بار سیروس الوند سعی کرده برخلاف فیلم هفت که آدم ها در پایان انگیزه شان مشخص می شود از همان اول آدم ها را معرفی کند. آدم هایی که بر اساس انگاره های مذهبی شان به دو دسته متعادل و سنتی می توانند تقسیم شوند. اینکه مذهب در نگاه طه با واقع بینی اجتماعی درآمیخته شده و از

مذهبی که از نگاه فواد بیشتر روحیه انزواطلبی و بریده از اجتماع را ترویج می کند دور می شود می تواند حس بهشتی را به فیلم تزریق کند، اما در نگاهی جدی تر دیدگاه الوند می توانسته دقیق تر و متعادل تر از این هم باشد. دیدن قطب زدگی، انعطاف ناپذیری شخصیتها و روابط کلیشه ای که از آدم های انزواگرا و بنیادی به تصویر کشیده شده باعث شده فیلم عملاً از راه خودش منحرف شود. اینکه در ابتدای فیلم حرکت های خشونت آمیز و غیر قانونی ولو به قصد اصلاح

جامعه بد و نادرست معرفی می شود و به همین خاطر بین دو شخصیت فواد و طه مدام فاصله می افتد چون یکی به قتل و اصلاح از طریق خشونت معتقد است و دیگری نه به خاطر دل باختن که به دلیل تحول در افکارش حالا از این مسیر دور شده و این بار طه مقصر اصلی را نه زن بیوه که مرد فاسد قلمداد می کند.
با همه اینها موضوع ‘رستگاری;’ موضوع مهم و ظریفی است که می تواند راه را برای بیان معضلات اجتماعی از دیدگاهی روشن تر و واقعی تر باز کند. اینکه تا چقدر می توان از واقعیت های اطراف کمک گرفت و آن را برای تماشاچی با دیدگاهی ظریف بیان کرد که البته الوند به خاطر مهارت در قصه گویی توانسته از سینمای کلیشه ای و گیشه ای دور بماند و قصه اش را روان و تمیز بگوید.

2_ سیروس الوند از جمله قدیمی ترین فیلمسازان ایرانی است که تقریباً هر سال یک فیلم روی پرده دارد. اما مهم ترین خصوصیت فیلم های الوند نگاه اجتماعی و به روز بودن او است. الوند که همواره نشان داده مخاطب را خوب می شناسد و می داند که او را تا چه میزان باید به خط قرمزها نزدیک کرد تا او عادت کند و سریع آلرژی نگیرد تا در فیلم بعدی اش بتواند دُز فیلم هایش را بالاتر ببرد این بار هم با دست گذاشتن روی موضوعی که شاید به خاطر کم جرئت و کم مایه بودن کارگردانان دیگر چند سال دست به دست شده بود و در پایان الوند به سراغش رفته بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله چشم انداز تاریخی پارلمان و دموکراسی در ایران pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله چشم انداز تاریخی پارلمان و دموکراسی در ایران pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چشم انداز تاریخی پارلمان و دموکراسی در ایران pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چشم انداز تاریخی پارلمان و دموکراسی در ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چشم انداز تاریخی پارلمان و دموکراسی در ایران pdf :

متن کامل سخنرانی عمادالدین باقی در نشست جبهه مشارکت حوزه شمال تهران در تاریخ چهارشنبه 17 دی 1382
(بخش عمده این گفتار در روزنامه شرق 11/3/1383 و 12/3/1383 به چاپ رسید)
این روزها چون فضا، فضای انتخاباتی است عمدتا به یک واقعه پیش رو پرداخته می‌شود و نگاهی که به پدیده انتخابات می شود نگاه لحظه ای است به پدیده ای که قرار است در یک روز معین اتفاق بیفتد و مردم در آن شرکت کنند و تمام شود. اگر بخواهیم با رویکرد تاریخی به انتخابات نظر کنیم ابعاد دیگری هم از این اتفاق پیش رو شناخته می‌شود و اهمیت این اتفاق را بیشتر می کند و به ما نشان می دهد که بر خلاف تصوری که پس از انقلاب چنان به شدت القاء کردند که گویا اصلا تاریخ بشریت از سال 1357 به بعد شروع شده و قبل از آن هیچ تاریخی نداریم خواهیم دید که درخت رو به رشد دموکراسی در ایران درختی است که نهالش بیش از یکصد سال پیش در این کشور کاشته شده. انقلاب ایران و جنبش اصلاح طلبی در امتداد جنبشی است که در این یکصد سال جریان داشته و شاید با همین نگاه تاریخی است که می توانیم بفهمیم چرا با وجود اینکه همواره مخالفان انتخابات آنرا تحریم می‌کنند و نارضایتی خود را اعلام می‌دارند با این حال نیمی از مردم در انتخابات شرکت می‌کنند . وقتی که ما قدمت این رفتار را و پدیده انتخابات را در کشورمان بشناسیم می فهمیم که انتخابات امری است که به صورت عادت درآمده و در جامعه ما نهادینه شده است. دقیقا به همین دلیل است که نه تنها کسانی که می خواهند به نحوی مانع شرکت مردم در انتخابات شوند و از طریق تحریم مبارزه سیاسی می‌کنند موفق نمی‌شوند بلکه متقابلا رژیم سیاسی نیز همیشه در اهدافش ناموفق است یعنی آنها هم با وجودیکه با شگردهای مختلفی چون خشن ترین نوع نظارت استصوابی به میدان می آیند اما هیچ گاه نتوانسته انددر طول 25 سال گذشته مجلس یکدستی ایجاد کنند علت این امر بر‌می‌گردد به پیشینه تاریخی این پدیده و بنابراین انتخابات نه به عنوان یک واقعه پیش رو و زودگذر بلکه انتخابات و شرکت در آن ادامه معماری بنای رفیعی است که پیشینیان ما در گذشته ساخته اند و ما هم می‌خواهیم آنرا ادامه بدهیم.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مقایسه ی و تأثیر دو روش آموزش ترکیبی و رایج بر میزان یادگی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مقایسه ی و تأثیر دو روش آموزش ترکیبی و رایج بر میزان یادگیری درس علوم تجربی دانش آموزان راهنمایی pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ی و تأثیر دو روش آموزش ترکیبی و رایج بر میزان یادگیری درس علوم تجربی دانش آموزان راهنمایی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ی و تأثیر دو روش آموزش ترکیبی و رایج بر میزان یادگیری درس علوم تجربی دانش آموزان راهنمایی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ی و تأثیر دو روش آموزش ترکیبی و رایج بر میزان یادگیری درس علوم تجربی دانش آموزان راهنمایی pdf :

چکیده

آموزش ترکیبی با توجه به تلفیق آموزش سنتی و الکترونیکی با همدیگر در آینده شیؤه غالب بر تمام روشهای آموزشی خواهد بود. این مقاله بخشی از یک پژوهش است که با هدف مقایسه تأثیر دو روش ترکیبی و رایج بر میزان یادگیری درس علوم تجربی دانش آموزان سال سوم راهنمایی طراحی و اجرا گردید را ارائه میکند. قبل از آغاز آموزش از دانش آموزان دو گروه پس آزمون بعمل آمد که میزان دانش پیشین دانش آموزان در خصوص درس علوم تجربی سنجیده شد، آنگاه دانش آموزان گروه آموزش ترکیبی طی 4 جلسه ساعت رسمی کلاس با استفاده از چند رسانه ای دیجیتال(سی دی ) با توضیح معلم وگروه رایج طی 4 جلسه ساعت رسمی کلاس با استفاده از روش توضیح معلم، بحث و پرسش و پاسخ در کلاس درس بخشهای از کتاب علوم تجربی سال سوم راهنمایی را فرا گرفتند. پس از پایان آموزش

مجدداً از دانش آموزان دو گروه آزمون بعمل آمد. نتایج آزمون t نشان می دهد که دانش آموزانی که با روش آموزشی ترکیبی آموزش دیده اند نسبت به دانش آموزان روش آموزشی رایج از میانگین نمره بیشتری برخوردار بودند. تحلیل جداگانه برای دانش آموزان دختر و پسر نشان می دهد که آموزش ترکیبی برای دانش آموزان دختر همانند روش آموزشی رایج عمل کرده است. بر اساس این نتایج پیشنهاد می گردد که امکان استفاده از روش های آموزشی ترکیبی به دبیران آموزش و پرورش داده شود و روشهای صحیح و مؤثر مبتنی بر آموزش ترکیبی شناسایی و معرفی گردند.

همچنین پیشنهاد می گردد که دانش آموزان دختر تحت آموزش کامپیوتر و اینترنت قرار گرفته تا بتواند از مزایای آموزش ترکیبی بهره مند شوند.

واژه های کلیدی: آموزش ترکیبی، چند رسانهای، روش رایج، علوم تجربی

-1ونویسنده مسؤل: دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه
-2 استاد یار و عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام
-3 استاد یار دانشگاه ایلام

1

مقدمه

از جمله عرصههایی که در چند سال اخیر دستخوش هجوم فناوری اطلاعات با هدف تحولات بنیادین شده است، عرصهی آموزش ویادگیری است(یعقوبی وهمکاران، .(1387 آموزش به هر گونه فعالیت یا تدبیر از پیش طرحریزی شدهای گفته می شود که هدف آن آسانسازی یادگیری برای فراگیری است. درحالیکه یادگیری عبارت است از ایجاد تغییراتنسبتاً پایدار در

2

رفتار بالقوه یادگیرندگان، مشروط بر آنکه این تغییرات در اثر تجربه رخ دهد(سیف، .(1388 پس یادگیری هدف است و آموزش وسیله رسیدن به این اهداف می باشد(سلیمانی و همکاران، .(1389 برای آموزش سه روش مختلف را می توان مورد بررسی قرار داد، آموزش سنتی به مبحث تعامل استاد و فراگیر تأکید دارد ولی این نوع آموزش نمیتواند پاسخگوی پیشرفت علم باشد(آزاد نیا و همکاران، .(1389 آموزش الکترونیکی یک فرآیند جدید در آموزش است که بر اساس فناوری های رایانه، چند رسانه ای و پردازشگرها شکل گرفته است و با پیشرفت تکنولوژی و عام شدن اینترنت بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است(ذوالفقاری و همکاران،.(1388 استفاده از محیط های چند رسانه ای با امکان انتقال اطلاعات به صورت صوت، تصویر، متن، موجب ایجاد علاقه و انگیزه در یادگیرندگان می شود. انعطاف پذیری در طراحی محتوا، تعاملی بودن، استفاده از مشارکت گروهی، انفرادی ساختن آموزش و یادگیری مستقل از مزایای استفاده از یادگیری الکترونیکی است که با فراهم آوردن تصاویر زیبا، گرافیگ و صدای جذاب، انگیزه یادگیری را برای مخاطبان چندین برابر می کند(ضرابیان و همکاران، .(1389 البته یادگیری با استفاده از روش الکترونیکی محدودیت هایخاصی خود دارد. از جمله این که شاید نتواند جانشین مناسبی برای معلم در تعاملات انسانی و عاطفی و همچنین ارتباط چهره به چهره در کلاس درس شود( ذوالفقاری،.(1388 از دیگر محدودیت های آموزش الکترونیکی، وابسته بودن به تکنولوژی، ناسازگاری با سیستم های دیگر، وابسته بودن به حمایت انسان می باشد (ای. پلارد و جی هیلاک، ترجمه عمادی، سید رسول، .(1388
با توجه به این نتایج ساختار سومی در مبحث آموزش در قالب آموزش ترکیبی بوجود آمده تا ربطی بین وجود این دو ساختار باشد. آموزش ترکیبی، در واقع ترکیبی از دو یا چند روش( آموزش چهره به چهره و آموزش الکترونیکی) تعریف می شود، در بحث آموزش روز به روز بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد (باکلی، .(2003 در آموزش ترکیبی علاوه بر استفاده از کلاس حضوری از سایر روش های آموزش نظیر دروس چند رسانهای، سمینارها، اینترنت، بهره میبرند(باکلی،.(2003 یادگیری ترکیبی با بکارگیری ابزارهای متنوع و فناوری های پیشرفته، سعی در بهبود کیفیت و توسعه ی کمی فعالیت های آموزشی در دو بعد عمودی و افقی دارد(قاسم تبار وهمکاران، . (1389 در بعد افقی سعی در بر گسترش دامنه و ا بعاد وسایل کمک آموزشی در فرآیند آموزش دارد، به گونه ای که با ترکیب بهینه این وسایل بالاترین کیفیت حاصل می شود. در بعد عمودی به عمق مسأله یادگیری و چگونگی درک بهتر مواد آموزشی می پردازد و این که چه تکنیک هایی در چه زمان هایی به درک بهتر مطالب و یادگیری بهینه منجر می شود(گلوگوسکا،2011ف). اگر چه واژه یادگیری ترکیبی یک واژه تخصصی یا دانشگاهی نیست. با این حال تاکنون به صورت گستردهای توسط متخصصان آموزشی مورد استفاده قرار میگیرد و برای نشان دادن تنوع گوناگونی موقعیت های یادگیری واژه مناسب است. توجه به آن مارا ترغیب می کند تا در باره کل شرایط یاددهی – یادگیری بیندیشیم و از طریق عنصر انسانی در راه آموزش به عنوان عنصری حیاتی در هر نوع مداخله مبتنی بر فناوری مورد توجه قرار دهیم(مک دونالد، ترجمه زارعی

زوارکی و صالحی، .(1388

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی اشعه ایکس و چگونگی تولید آن pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی اشعه ایکس و چگونگی تولید آن pdf دارای 53 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اشعه ایکس و چگونگی تولید آن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

اشعه ایکس وتهیه آن

اشعهایکس درسال1895  توسط رونتگنRontgon   کشف شد . این دانشمندضمن آزمایش هایی که درباره  فلورسانس انجام می داد ، مشاهده نمودکه اگر جداره  لوله کروکس  را با کاغذ  سیاهی  بپوشاند ، تشعشع  حاصل  به هنگام تخلیه  الکتریکی در داخل  لوله کروکس ، صفحه و فیلم  عکاسی موجود درخارج لوله کروکس پوشانده شده با کاغذ سیاه را متأثر می سازد . یعنی دراثر بمباران  ماده  توسط  الکترون ، اشعه ای حاصل می شود که  از اجسام کدر عبور می نماید. چون در ابتدای امر طبیعت این اشعه مجهول بود آن را اشعه ایکس  نامید . امروزه اشعه ایکس را می توان توسط لامپ های یونی و لامپ های الکترونی تهیه نمود .
1ـ لامپ های یونی: لامپ های یونی ازحباب شیشه ای که دارای دوالکترود  می باشد و فشار هوای  داخل  آن در حدود  0.5  میلیمتر  جیوه می باشد درست شده است . به طوریکه در صورت ایجاد اختلاف  پتانسیل نسبتا‏‎ً  زیاد بین دو الکترود یا دو قطب  اشعه کاتودیک حاصل شده و در اثر برخورد این اشعه کاتودیک بر آند ،که آن را آنتی کاتد می نامیم ،اشعه ایکس تولید می ـ شود . چون  قسمت اعظم  انرژی الکترون ها  به صورت حرارت درآنتی کاتد ظاهر می شود ، لذا  برای جلوگیری از ذوب آنتی کاتد  آن را از فلزات دیرگداز مانند  پلاتین و یا  تنگستن می سازند در شکل زیر نمونه ای از یک لامپ یونی را مشاهده می کنید .

2ـ لامپ های الکترونی یا لامپ های کولیج  Coolidge  :
این لامپ  در   1912توسط کولیج  ساخته  شده است .  مکانیسم  این لامپ مانند یک لامپ دو قطبی می باشد بدین ترتیب که یک فیلمان یا رشته سیم ازجنس تنگستن بااستفاده ازولتاژ  6.3ولت گرم شده و فلز دهنده الکترون را طبق پدیده  ترمویونیک گرم می نماید . الکترون های به وجود آمده تحت تاُثیر پتانسیل DC  بالا که بین  همین  فلز دهنده  الکترون (کاتد) و فلز آند (آنتی کاتد) الکترون ها سرعت نزدیک  به ثلث تا نصف سرعت نور به خود اختصاص می دهد ،که ضمن برخورد با آنتی کاتد نیز متوقف  شده و در نتیجه  تمام  انرژی آن  به حرارت  تبدیل  می شود  لذا  ضمن این که آنتی کاتد از فلزات دیر گداز  نظیر مس ـ آهن ـ کبالت ـ کُرم  ـ مولیبدن  ـ  تنگستن و نقره می سازند و آن را توسط جریان هوا یا آب خنک می نمایند .لامپ های مولد اشعه ایکس که براساس لامپ کولیج شناخته شده بر دو نوع :
الف ـ تیوپ بسته
ب ـ تیوپ های جدا شدنی
می باشد که هر دو در خلأ کار می کنند و بازده این  نوع لامپ ها از رابطه زیر به دست می آیند :
                                                                                                 
z   V     10-9   × 1.1 ????                          
که درآن  z  عدد اتمی آنتی کاتد و  Vاختلاف پتانسیلی است که بین آند و کاتد بسته می شود مثلاّ  بازده لامپ  اشعه ایکس تنگستنی که با 100kv کار می کند برابر  0.8  درصد و لامپ  اشعه ایکس  مسی که با 30kv کار می کند برابر  0.2 درصد می باشد .
در زیر ، شکل و اجزای  تشکیل دهنده  تیوپ های بسته  مولد اشعه ایکس را ملاحظه می کنید که متشکل از یک محفظه  شیشه ای با  فشار داخلی 105  میلیمتر جیوه ، یک کاتد و یک  آند می باشد . نیمی  از یک  محفظه   شیشه ای دریک غلاف فلزی قرار دارد که جنس آن از آلیاژ کووار covar (مس ، فولاد ، کُرم و مولیبدن ) است البته جنس شیشه طوری است که مانع عبور اشعه ایکس می باشد . دراین لامپ فیلمان یا رشته سیم تولیدکننده گرما والکترون  با  استفاده از پدیده  ترمویونیک از جنس  تنگستن انتخاب  شده و به عنوان کاتد استفاده  می شود ، شیشه جوش خورده و انتهایش به طرف ولتاژ کم AC هدایت می شود . اطراف رشته سیم تولید کننده گرما را محفظه فلزی احاطه کرده که تولید کننده و متمرکزکننده الکترون های خروجی در اثر پدیده  ترمویونیک  بر روی سطح  آنتی کاتد است اگر پتانسیل لازم بین کاتد و آنتی کاتد  برقرار  باشد . بنا بر این سطحی که محل  برخورد الکترون ها  با  آنتی کاتد است کوچک  می باشد . این سطح را « سطح کانونی » نامند . با تغییر  شدت  جریان گذرنده از رشته سیم تعداد الکترون های آزاد شده و همچنین شدت اشعه ایکس را تغییر داد . البته چون الکترون هایی که به آنتی کاتد  برخورد می کنند  توسط آنتی کاتد  متوقف می شوند و در واقع انرژی جنبشی خود را از دست داده و تبدیل  به حرارت می شود برای جلوگیری  از ذوب  شدن آنتی کاتد آن را با جریان هوا یا آب خنک می کنند .
اشعه ایکس تولید  شده از دریچه هایی که روی بدنه لامپ تعبیه شده است ، خارج می شود ، ایجاد این دریچه ها از نظر مکانی  و از  نظر جنس  یکی از کارهای اساسی سازندگان مولد اشعه ایکس است .
ازآن جایی که شیشه های معمولی مانع عبور اشعه ایکس بخصوص اشعه ایکس حاصل از آنتی کاتد  مس و کُرم هستند ، به جای  شیشه معمولی ، ابتدا از شیشه « لن دومان » ـ که از عناصر سبک  نظیر لیتیوم و بُر ساخته می شود ـ استفاده می کردند . ولی به خاطر جذب اشعه ایکس از آنتی کُرم و جذب رطوبت زود از بین می رفت ، درلامپ های جدید از ورقه های  نازک  فلز برلیوم که بسیار محکم  و در عین  حال  جاذب  اشعه ایکس نیست ، استفاده می کنند که غالباً  همراه با ورقه نازکی از میکا  به کاربرده می شود .
شکل و ابعاد سطح کانونی لامپ اشعه ایکس
مولدهای  اشعه ایکس  بر اساس قدرت  تشعشعی که  دارند ، دسته بندی  می شوند ، این قدرت تشعشعی برحسب جنس آنتی کاتد و ساختمان سطح کانونی آن بستگی  دارد  ، طبق  تعریف  و قرار  داد ، سطح کانونی مساحتی از آنتی کاتد است که درمعرض  برخورد الکترون ها قرار می گیرد ، بنابراین می توان گفت که قدرت تشعشعی یک مولد اشعه ایکس به قدرت  تحمل  سطح کانونی آن  بستگی دارد .  معمولاً مساحت  سطح کانونی از مساحت مورد نیاز بیشتر است . با وجود آن ارزش لامپ های مولد اشعه ایکس به دو عامل اساسی بستگی دارد :
1ـ سطح کانونی
در شکل زیر ( الف )  سطح کانونی حقیقی و  سطوح کانونی ظاهری  را  در دو امتداد عمود برهم مشاهده می کنیدکه سطح کانون حقیقی لامپ مولد اشعه ایکس تجارتی مربع مستطیل به ابعاد 1× 10‍ میلیمتر و سطح کانونی ظاهری
خطی آن  به  شکل مربع  مستطیل به  ابعاد 0.1 × 10 میلیمتر و سطح کانونی ظاهری نقطه آن  به  شکل مربع  به  ابعاد1 ×1 میلیمتر می باشد .
2ـ نحوه پخش بار الکترونی در روی سطح کانونی
این پخش باید تا حدّ ممکن  یکنواخت باشد . که نحوه توزیع بار الکترونی  در روی سطح کانونی درلامپ های بسته از مشخصات اصلی لامپ است . و تنها عاملی که تا حدودی در اختیار است  زاویه  شعاع های خروجی با  سطح آنتی کاتد است .
پرتوهایی که به وسیله  آنتی کاتد فرستاده می شوند ، درتمام جهات ، دارای شدت مساوی هستند . اگر ?  زاویه میانگین پرتوهای خروجی از دریچه S   با سطح آنتی کاتد باشد (شکل ب صفحه قبل ) ، طبق تعریف سطح  مفید  سطح کانونی  برابر  S /Sin ?  خواهد بود .
با توجه به این که مولد اشعه ایکس مانند یک منبع نورانی نیست و تغییر زاویه  منبع  نسبت به سطح  ورودی  دریافت کننده ، سبب  تغییر انرژی دسته اشعه ایکس نمی شود . یعنی درخشندگی منبع مقدار ثابت بوده  و به امتداد تابش بستگی ندارد « قانون لامبر » ، لذا زاویه ?  را چه  برای  ازدیاد انرژی و چه برای ازدیاد سطح ظاهری کانون «S/Sin ?  » باید کوچک کرد  ولی چون ناهمواری سطح آنتی کاتد حتی در سطح میکروسکپی باعث  جذب  شعاع های مماسی می شود ، تقلیل   ?دارای حدی است .
زاویه ? در بهترین تیوپ های بسته1.5   درجه است ، واضح است که در چنین مولد هایی سطح آنتی کاتد باید کاملاً  صیقلی شده باشد .
معمولاً  ? درلامپ های تجارتی بین 4  تا 6  درجه تغییر می کند. دراین نوع لامپ ها به جای دو دریچه ، دو جفت دریچه درست می کنند ، به طوریکه محور هرجفت دریچه بر محورجفت دریچه دیگر عمود باشد . البته مولدهایی نیز می توان یافت که سطوح کانونی آن ها دوایری به قطریک میلیمتراست . بهترین مولد اشعه ایکس آن هایی هستند که توزیع و نحوه  پخش الکترون روی آنتی کاتد آن ها یکنواخت باشد برای این کار  به  هنگام تنظیم دستگاه یکی از دو آزمایش زیر را انجام می دهند :
صفحه سوراخ داری که حائل  پرتو ایکس است  و ابعاد سوراخ آن  به مراتب از ابعاد سطح کانونی کوچکتر است ( 0.02 میلیمتر ) در مسیر دسته اشعه ایکس قرار می دهند تا  تصویر دایره ای  شکل روی  قطعه  فیلم مستقر در پشت  صفحه  سوراخ دار که  به نسبت  P /  S   بزرگ  شده است ، به دست آید البته می توان به جای سوراخ دایره ای  شکل یک شکاف  مربع  مستطیل قرار داد و تصویر سطح کانونی را در دو امتداد تهیه  نمود و نحوه  توزیع  شدت تشعشع پرتو ایکس را دردو امتداد طولی وعرضی بررسی واصلاح های لازم  را جهت  توزیع  یکنواخت روی  آنتی کاتد  انجام  داد . در مولدهای تجارتی ، کمتر می توان یک چنین مولدهای اصلاح  شده را  به دست آورد . لازم  به تذکر است که سطح کانونی ، به مرور کارکرد مولد  شکل خود را از دست می دهد ، و بدین ترتیب ازارزش مولد کاسته می شود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت فرودگاه بین المللی شیراز pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت فرودگاه بین المللی شیراز pdf دارای 193 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت فرودگاه بین المللی شیراز pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت فرودگاه بین المللی شیراز pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت فرودگاه بین المللی شیراز pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت فرودگاه بین المللی شیراز pdf :

اسلاید 1 :

چکیده

 

فرودگاه یک نوع ساختان ویژه از نیمه دوم قرن بیستم است.درست به مانند زمین گلف،فرودگاه هیچ مشابهی در عملکرد،مقیاس و فرم ندارد.با وجود شباهتهایی از برخی جهات به ترمینالهای راه آهن،یک فرودگاه مدرن اندازه و حجم خاص خود را دارد.از فرودگاه، فرد به آسمانها سفر می کند و در عرض چند ساعت قاره ها را می پیماید.فرودگاه با باندها و ساختمانهای ترمینالش مقیاس بسیار بزرگی دارد و اکثر دیگر ساختارهای شهری در برابر آن کوتاه جلوه میکنند.فرودگاههای بزرگ بین المللی از جمله “هیث رو”در لندن در سال تقریبا به اندازه جمعیت کل یک کشورجابجا می کنند.

اسلاید 2 :

با بیش از 55 میلیون مسافر این فرودگاه یک مرکزبزرگ بین المللی می باشد.به عنوان سومین فرودگاه پرترافیک جهان،با ساختمانها،راه ها و بخشهای تجاری،”هیث رو”یک تمامیت شهری خودکفاست و این به وضوح بیش از تنها یک فرودگاه است؛یک شهر با قوانین خود،همراه با ساختمانهای ترمینال و لندمارکهای عمومیش.این بناها به علاوه هتلها،پارکینگها،مراکز کنفرانس و نیز مراکز تجاری.از منظر فرهنگی،اقتصادی و نیز اجتماعی،فرودگاه مدرن نقطه تبادل جدیدی میان انسانها،شرکتها و ملتهاست.

فرودگاه ساختمان جوهری دوران مدرن است.جریان سیل آسای مسافرانی که وارد و خارج می شوند،تعداد مشابهی مشایعت کننده که حاضرند تا مسافران را همراهی کنند و نیز کسانی که از فرودگاه به عنوان مقصدی تفریحی یا کاری استفاده می کنند،ساختمان ترمینال را به مجمعی بزرگ و مدرن بدل می کنند.

اسلاید 3 :

در واقع فرودگاه یک موجود تک کارکردی نیست بلکه ترکیبی است از فعالیتهایی که بدون وقفه در ساختمانی با مقیاس بزرگ صورت می گیرند.طراحی چنین ساختاری نیاز به توان درک وابستگی های فرهنگی و نیز عملکردی زندگی مدرن دارد.فهم موقعیتهای فراوانی که علاقه شدید به مسافرت های هوایی ایجاد می کند.

در رساله حاضر مباحثی در مورد طراحی فرودگاه مورد بحث و تحقیق قرار گرفت.نظر به اینکه سفرهای هوایی اهمیت خاصی در جامعه امروز ما دارند،لذا ضرورت احداث فرودگاه در سطح کشور به روشنی احساسس میگردد.

در این پروژه گزارش مطالعات اولیه جهت طراحی فرودگاه بین المللی شیراز و اطلاعات لازم جهت طراحی این مجموعه در شهر به همراه روند طراحی ذکر شده است.

اسلاید 4 :

در این راستا ضرورت انجام پروژه و علت انتخاب آن در فصل اول،حمل و نقل هوایی و مدلهای مختلف آن و تاریخچه و انواع مختلف آن در فصل دوم،مبحث فرودگاه به طور خاص به عنوان یکی از انوا ع حمل و نقل هوایی در فصل سوم بررسی خواهد شد.

در فصل چهارم برنامه ریزی پایانه فرودگاه،اجزای آن و استانداردهای آن مورد،در فصل پنجم بررسی سایر ساختمانهای مربوط به یک فرودگاه،در فصل ششم ملاحظات تکنولوژیکی نظیر برق،سوختگیری،پستهای امنیتی،هواشناسی و در فصل هفتم به بررسی مصادیقی پرداخته شد.

در فصل هشتم استان فارس و شهر شیراز و در فصل نهم بستر طرح مورد مطالعه قرار گرفت.در فصل دهم سطوح مورد نیاز،فصل یازدهم مبانی و اصول طراحی و فصل دوازدهم طراحی ترمینال بررسی و انجام شده است.

 

واژه های کلیدی:حمل و نقل هوایی،فرودگاه بین المللی،پایانه

اسلاید 5 :

ضرورت انتخاب پروژه

با توجه به رشد روزافزون تکنولوژی و صنعت از یک طرف و ازدیاد جمعیت از طرف دیگر،ما شاهد توسعه ترابری هوایی در بسیاری از نقاط کشور هستیم،و از آنجا که استان فارس با جاذبه های توریستی-تفریحی بسیار و نیز جاذبه های صنعتی و اقتصادی و تبدیل شهر شیراز به یکی از مناطق مهم کشور و همچنین با توجه به دسترسی دیگر نقاط کشور به استان فارس بهترین و سریعترین وسیله جابجایی،حمل و نقل هوایی و استفاده از پرواز می باشد.

سیاستهای دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای ارتباط بهتر و بیشتر با سایر ملل و همچنین بازار جدید جهانی توجه بیشتر به فرودگاه شیراز ضروری است

اسلاید 6 :

تبیین سوژه

پروژه طراحی فرودگاه به لحاظ عنوان و نوع سوژه،مقوله ای نیست که از قبل تجربه نگردیده یا نیازمند تدوین قانونمندی ها و شیوه های خاصی برای مطالعه و طراحی باشد . فرودگاهها دارای ویژگی های عملکردی و فضایی مشخصی هستند که به طور حتم بایستی در طراحی،مد نظر قرار گیرند.

پروژه حاضر نیز،ناگزیر است از مشخصات و اصول پایه یاد شده تبعیت نماید و آنچه که موجب تنوع و تفاوت در محصول نهایی می گردد،خصوصیات بستر طراحی و انتظارات و چگونگی برنامه ریزی نهایی طرح و نیز ایده های گزینش فرم و شکل می باشد.

اسلاید 7 :

اهداف

همنشینی فضاهای عملکردی و استقرار عناصر مختلف معماری در کنار یکدیگر به طوری که بتوانند در کل ، مجموعه ای کارا در پاسخ گویی به الزامات پرواز و جابجایی از طریق هوایی را پدید آورند از مهمترین مسائل مطرح در طراحی فرودگاه می باشد.

یکی دیگر از هدفهای پروژه طراحی فرودگاهی می باشد که بتواند پاسخ گوی نیازهای آینده ترافیک هوایی ، با توجه به رشد روزافزون ارتباطات و توسعه صنعت توریسم و نیز صرفه جویی در زمان جابجایی افراد و کالا با در نظر گرفتن استانداردها می باشد.

اسلاید 8 :

در این تحقیق سوژه به اجزای تشکیل دهنده آن تفکیک گردیده و فهرست مطالعاتی مدونی که در آن جایگاه هر کدام از اجزا و ارتباط آنها با سایر اجزا مشخص شده ، تنظیم و بر مبنای نمودار مطالعاتی به بررسی دقیق هر کدام از عناصر و عوامل با بهره وری از منابع کتابخانه ای و تحلیل نمونه های موجود پرداخته شده است.

روش پژوهش و مراحل انجام آن به صورت زیر می باشد :

بررسی میدانی – مطالعات کتابخانه ای – بررسی نمونه های داخلی و خارجی موفق – نتیجه گیری – بررسی استانداردها – بدست آوردن احکام طراحی و در نهایت طراحی می باشد.

 

اسلاید 9 :

تاریخچه ترابری هوایی

« ریگر بیکن » اولین کسی بود که بر روی پرواز پرنده ها مطالعاتی انجام داده و در سال 1266 پیشگویی کرد که منبع انرژی برای پرواز را می توان از آتش استخراج نمود . تجربیات هوایی ، با پرواز بالن شروع گردید و اولین پرواز در 17 دسامبر سال 1903 توسط یک تعمیرکار دوچرخه بنام « ارویل رایت » با هواپیمایی سنگین تر از

هوا انجام گرفت . او توانست 35 متر ( 120 فوت ) در هوا در شهر کیت تی هاواک ، از ایالت کارولینای شمال حرکت نماید .

 

اسلاید 10 :

 گنجایش هواپیما

حمل و نقل هوایی در ابتدا با استفاده از هواپیماهایی با ظرفیت کم انجام می گرفت ، پروژه های بعدی در راه تقلیل مخارج هواپیما باعث شد که در مدت کوتاهی بر ظرفیت هواپیماها افزوده گردد . معمولا هواپیماهایی با برد متوسط و کوتاه گنجایش 80 تا 120 مسافر را دارند . هواپیماهای دور پرواز با هواپیماهایی آغاز به کار کردند که ظرفیت آنها 140 تا 150 مسافر بود . سپس با به کار افتادن هواپیماهای غول پیکر با ظرفیت تقریبا 450 نفر مسافر ، جهش قابل ملاحظه ای در امر ظرفیت 250 مسافر برای مسافت های با برد متوسط به کار گرفته می شوند .

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >