سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق شبکه های کامپیوتری pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق شبکه های کامپیوتری pdf دارای 80 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق شبکه های کامپیوتری pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق شبکه های کامپیوتری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق شبکه های کامپیوتری pdf :

بخشی از فهرست تحقیق شبکه های کامپیوتری pdf

فصل اول مفاهیم اولیه 1
کاربردهای شبکه 2
اجزای شبکه 3
تقسیم بندی شبکه 4
توپولوژی RING 9
ویژگیهای شبکه 11
امنیت شبکه 12
فصل دوم معماری وپروتکل شبکه 14
پروتکلهای APPLICATION 20
تاریخچه پروتکل TCP/IP 23
کلاسهای مختلف آدرس IP 25
استفاده ازماسک برای شناسایی شبکه 27
آدرس های دروازه 29
اختصاص خودکار آدرس IP 30
BOOTP 31
فصل سوم انتقال داده درشبکه 32
انواع محیط انتقال 33
کابلهای هم محور 35
فیبرنوری 36
انتقال بی سیم 37
امواج رادیویی 38
مایکروویو 39
انواع شبکه های بی سیم 40
مشکلات محیط انتقال 41
حرکت ازLANبه بی سیم 43
مزایای شبکه های بی سیم 44
فهرست مطالب
عنوان صفحه

تجهیزات شبکه 44
پل 46
مسیریاب 47
دروازه 50
هاب 51
توپولوژی ستاره ای 53
بستراصلی شبکه 54
بررسی اصلی سوئیچ ها 55
فصل چهارم ارتباطات شبکه ای 57
روشهای دسترسی به داده 62
الویت دهی به داده ها 64
کارت شبکه 65
نصب وتنظیم شبکه 67
کارت های شبکه ویژه 71
درایوهای کارت شبکه 72
فصل پنجم مفاهیم استانداردهای شبکه 73
شبکه های اترنت 75
استانداردهای واسط یا رابط شبکه 77
معماری ARENET 79
فصل ششم لوازم جانبی شبکه 80
چاپگرها، مودم درشبکه 81
فصل هفتم محیطهای شبکه 84
محیط MULTIVENDOR 85
محیطهای سرویس دهنده 86
وظایف سرویس گیرنده بامشتری 88
وظایف سرویس دهنده SERVER 89

کاربردهای شبکه
هسته اصلی سیستم های توزیع اطلاعات را شبکه های کامپیوتری تشکیل می دهند. مفهوم شبکه های کامپیوتری بر پایه اتصال کامپیوترها و دیگر تجهیزات سخت افزاری به یکدیگر برای ایجاد امکان ارتباط و تبادل اطلاعات استوار شده است. گروهی از کامپیوترها و دیگر تجهیزات متصل به هم را یک شبکه می نامند. کامپیوترهایی که در یک شبکه واقع هستند، می توانند اطلاعات، پیام، نرم افزار و سخت افزار ها را بین یکدیگر به اشتراک بگذارند. به اشتراک گذاشتن پیام ها، نرم افزارها تقریبا برای همه قابل تصور است. در این فرایند نسخه ها یا کپی اطلاعات نرم افزاری از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر منتقل می شود. هنگامیکه از به اشتراک گذاشتن سخت افزار سخن می گوییم به معنی آن است که تجهیزاتی نظیر چاپگر یا دستگاه مودم را می توان به یک کامپیوتر متصل کرد و از کامپیوتر دیگر واقع در همان شبکه ، از آنها استفاده نمود.
به اشتراک گذاشتن اطلاعات و منابع نرم افزاری و سخت افزاری دارای مزیت های فراوانی است. شبکه های کامپیوتری می توانند تقریبا هر نوع اطلاعاتی را به هر شخصی که به شبکه دسترسی داشته باشد عرضه کنند. این ویژگی امکان پردازش غیر متمرکز اطلاعات را فراهم می کند.
به کمک شبکه های کامپیوتری می توان در هزینه های مربوط به تجهیزات گران قیمت سخت افزاری نظیر هارد دیسک، دستگاه های ورودی اطلاعات و غیره صرفه جویی کرد. شبکه های کامپیوتری، نیازهای کاربران در نصب منابع سخت افزاری را رفع کرده و یا به حداقل می رسانند.
از شبکه های کامپیوتری می توان برای استاندارد سازی برنامه های کاربردی نظیر واژه پردازها و صفحه گسترده ها، استفاده کرد. یک برنامه کاربردی می تواند در یک کامپیوتر مرکزی واقع در شبکه اجرا شود و کاربران بدون نیاز به نگهداری نسخه اصلی برنامه، از آن در کامپیوتر خود استفاده کنند.
استاندارد سازی برنامه ها کاربردی دارای این مزیت است که تمام کاربران از یک نرم افزار و یک نسخه مشخص استفاده می کنند. مزیت دیگر استفاده از شبکه های کامپیوتری، امکان استفاده از شبکه برای برقراری ارتباطات روی خط ( )از طریق ارسال پیام است.
اجزای شبکه
یک شبکه کامپیوتری شامل اجزایی است که برای درک کارکرد شبکه لازم است با هر یک از این اجزا آشنا شوید.
شبکه های کامپیوتری در یک نگاه کلی دارای چهار قسمت هستند:
مهمترین قسمت یک شبکه ، کامپیوتر سرویس دهنده () نام دارد. یک سرور در واقع یک کامپیوتر با قابلیت ها و سرعت بالا است. تمام اجزای دیگر شبکه به کامپیوتر سرور متصل می شوند.
دومین جزء یک شبکه کامپیوتری سرویس گیرنده() است. به یک کامپیوتر سرور می توان چندین کامپیوتر متصل کرد.
کامپیوتر سرور وظیفه به اشتراک گذاشتن منابع نظیر فایل، دایرکتوری و غیره را بین کامپیوتر های سرویس گیرنده بر عهده دارد.
مشخصات کامپیوترهای سرویس گیرنده می تواند بسیار متنوع باشد و در یک شبکه واقعی ها دارای آرایش و مشخصات سخت افزاری متفاوتی هستند.
تمام شبکه های کامپیوتری دارای بخش سومی هستند که بستر یا محیط انتقال اطلاعات را فراهم می کند. متداول ترین محیط انتقال در یک شبکه کابل است.
تجهیزات جانبی یا منابع سخت افزاری نظیر چاپگر، مودم، هارد دیسک، تجهیزات ورود اطلاعات نظیر اسکنر و غیره، تشکیل دهنده بخش چهارم شبکه های کامپیوتری هستند.
تجهیزات جانبی از طریق کامپیوتر سرور در دسترس تمام کامپیوترهای واقع در شبکه قرار می گیرند. شما می توانید بدون آنکه چاپگری مستقیما به کامپیوتر شما متصل باشد، از اسناد خود چاپ بگیرید. در عمل چاپگر از طریق سرور شبکه به کامپیوتر شما متصل است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مواد تابعی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مواد تابعی pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مواد تابعی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مواد تابعی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مواد تابعی pdf :

مواد تابعی

این تحقیق درباره Functionally Graded Material یا مواد تابعی است. در ابتدا مقدمه ای درباره این مواد و چگونگی ساختار آن ها ذکر شده است. سپس به کاربرد های مختلف این مواد در صنعت پرداخته شده که عمدتاً از مقاله های مختلف علمی استخراج شده اند و تا حد امکان سعی به ترجمه دقیق آن ها شده است و در موارد خاص ، ساده سازی در تر جمه لحاظ شده است. لذا برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر، عین مطالب و مقاله های ترجمه شده در انتها آورده شده است.

مقدمه :
مواد تابعی (FGM) مواد جدید و پیشرفته می‌باشند که از نظر میکروسکپی غیر هموژن بوده و خواص مکانیکی آنها به ‌طور پیوسته از یک سمت سازه تا سمت دیگر تغییر می‌کند. این تغییرات مواد به‌ صورت تدریجی با تغییر نسبت حجمی دو ماده ساختاری ایجاد می‌شود. برای اولین بار این ماده در ژاپن در سال 1984 توسط دانشمندان ساخته شد. معمولاً این مواد از دو ماده ساختاری سرامیک و فلز ساخته می‌شود. ماده ساختاری سرامیک به ‌علت ضریب انتقال حرارت کم و مقاومت زیاد در مقابل درجه حرارت ، درجات حرارت بسیار بالا را تحمل کرده و ماده ساختاری فلز انعطاف پذیری لازم را فراهم می‌کند.

به‌ علاوه اختلاط سرامیک و فلز با تغییرات پیوسته از یک سطح تا سطح دیگر در یک سازه به آسانی قابل ساختن می‌باشد. به‌ علت تغییرات پیوسته خواص مکانیکی مشکلات عدم پیوستگـی که در سازه‌های کامپوزیت وجود دارد در مواد FGMبه ‌وجود نمی‌آید. این مواد ابتدا برای ایجاد سپر حرارتی در سازه‌های مختلف است. مزیت استفاده این مواد این است که قادر به تحمل درجات حرارت بسیار بالا و اختلاف درجه حرارت بسیار بالا بوده و مقاوم در مقابل خوردگی و سایندگی بوده و مقاومت بالایی در مقابل شکست دارند. در حال حاضر از این مواد برای سازه‌هایی که در مقابل درجات حرارت بالا باید مقاوم باشند استفاده می‌شود. از نکات بسیار برجسته این مواد بهینه ‌نمودن تغییرات تنش در آنها با تغییر مناسب پروفیل تغییرات مواد ساختاری است.

کاربرد ها :
مواد تابعی موادی هستند که در آن ها ترکیب ها یا ریز ساختار ها تغییر می کنند.به طوری که تغییرات بخصوص در خواص ماده بوجود می آید. مواد تابعی مدرن برای مصارف پیچیده بکار می روند مانند سپرهای حرارتی در شاتل های فضایی و راکت ها، مدارات کامپیوتری و کاشت اعضای مصنوعی بدن انسان. گذار تدریجی بین لایه بیرونی مقاوم به حرارت یا خوردگی (معمولاً سرامیکی)، به زمینه مقاوم فلزی، در بیشتر موارد عمر ماده را زیاد می کند.

از مصارف مواد تابعی، پوشش های مقاوم به خوردگی و فرسایش که برای جابجایی سنگ های معدن ساینده و سنگین بکار می روند، مجراهای مبدل هی حرارتی، ژنراتورهای ترموالکتریک (دما برقی)، اجزای ماشین های حرارتی، صفحات منتشر کننده حرارت، روکش های پلاسما برای راکتورهای همجوشی هسته ای و اتصالات عایق الکتریسیته فلزی-سرامیکی هستند. همچنین آن ها برای کاهش عدم مطابقت در اتصالات فلزی-سرامیکی بکار می روند.

از مصارف دیگر FGM ها می توان به کاربرد آن ها در سنسور ها، سپر های مغناطیسی ، فن آوری هسته ها (محفظه های نگهدارنده ی مقاوم به دماهای فوق العاده زیاد پلاسما در هم جوشی هسته ای) ، در زیست فن آوری (بیو تکنولوژی در استخوان ها و دندان های مصنوعی) ، اشاره کرد.

استفاده از مواد تابعی (FGM) به منظور کاهش و یا کنترل تغییر شکل در اثر حرارت :

بسیاری از اجزای نازک ساختار ها مثل تیر ها ، صفحه ها ، پوسته ها ، دارای تغییرات حرارتی در ضخامت هستند. این تغییرات حرارتی می توانند منجر به تغییر شکل های حرارتی ، شامل اجزای درون صفحه ای و هم اجزای انحنا دار برون صفحه ای (مثل خم ها) شوند. اگر هدف ما کاهش تغییر شکل حرارتی یک جزء و یا همسان کردن آن با تغییر شکل حرارتی یک جزء دیگر باشد ، می توان به وسیله استفاده از کامپوزیت هایی که الیاف آن ها ضریب انبساط طولی منفی دارند ، به این هدف نائل شد.

بوسیله تغییر دادن نسبت حجمی (Volume Fraction) الیاف درون یک تیر لایه ای متقارن ، به منظور تولید یک ماده تابعی (FGM) ، می توان تغییر شکل های حرارتی خاص را کنترل کرد. به طور خاص ، یک تیر می تواند طوری طراحی شود که در اثر تغییرات حرارتی حالت پایدار در جهت ضخامت ، دچار انحنا نشود. این نتیجه در محدوده ی خواص ثابت اجزای سازنده ، مستقل از مقادیر حرارتی واقعی است.

همچنین تیر می تواند طوری طراحی شود که با یک ضریب انبساط درون صفحه ای همسان یا نزدیک شود و یا با یک سختی طولی مورد نظر همسان شود. با ترکیب دو نوع الیاف به منظور تولید ماده تابعی ورگانه ، می توان افزایش های دلخواه در سختی طولی و خم ها را ارائه کرد در حالی که رفتار تغییر شکل حرارتی مفید ، باقی می ماند.

استفاده از مواد تابعی با پایه سیمان در سازه های مسکونی :

در این پروژه ، تولید مواد تابعی با پایه سیمان برای سازه های مسکونی به وسیله فایند اکستروژن مورد بررسی قرار می گیرد. دو هدف ابتدایی عبارتند از :
1) ایجاد کردن اجزای سازه ها (مثل پوشش های یاختمان) که دارای ساختار های سلولی مختلف هستند به طوری که در مرکز بسیار متخلخل و در سطح خارجی چگال و فشرده هستند. به این ترتیب وزن مخصوص کل کاهش می یابد بدون آن که نفوذپذیری و عدم استحکام حاصل از وجود خلل و فرج زیاد ، ایجاد شود.

2) هدف درم ایجاد اجزایی مانند تیر ها با فیبرهای (الیاف) تقویتی درجه بندی شده است. به طوری که بیشترین تمرکز فیبر ها در کف (زیر) تیر ایجاد می شود ، جایی که کرنش کششی بیشترین است. از این رو از خواص مکانیکی فوق العاده فیبرها در کامپوزیت های اکسترود شده با پایه سیمان استفاده مفید می شود در حالی که حجم کل فیبرها کمتر می شود.

این مواد به وسیله فرایند اکستروژن همزمان چندین جزء ، طی چند مرحله اکستروژن تولید می شود.نمونه های تولید شده به وسیله روش Scanning Electron Microscopy مورد آزمایش قرار می گیرند تا مشخص شود که پروسه تولید ریزساختارهای دلخواه تولید شده است یا خیر.

خواص مهندسی مانند مدول الاستیسیته ، ضریب پواسون ، استحکام ، سختی شکست و . . . ، بر اساس مقیاس هاس ماکروسکوپی و میکروسکوپی محاسبه می شوند. خواص مکانیکی محاسبه شده با کامپیوتر ، با خواص اندازه گیری شده و ریزساختارهای مشاهده شده ، مقایسه می شوند تا اعتبار محاسبات معین شود و روش های محاسباتی اصلاح شوند.
یک هدف مهم مرتبط به تحقیق ارائه شده ، پتانسیل آن برای استفاده از مواد پیشرفته با پایه سیمان در سازه های مسکونی است. ایت مواد مزیت های مهمی نسبت به مواد پایه چوبی رایج دارد (مقاوم به آتش و دوام زیاد). اگر چه استفاده از آن ها به دلیل وزن مخصوص بالا و چقرمگی کم محدود شده است.

Plasma Sprayed Functionally Graded Zr O2 / Ni Co Cr Al Y Thermal Barrier Coating :

با توسعه بسیار سریع دانش هوا – فضا ، موادی که قابلیت تحمل شرلیط محیطی بسیار سخت مانند دماهای بسیار زیاد و یا تغییرات دمایی بسیار زیاد در موتور های توربینی و دیزلی را دارند ، مورد نیاز است. به طور سنتی و مرسوم ، پوشش های ضد حرارتی که به وسیله پلاسما اسپری می شوند (TBC) ، با آلیاژ های پایه نیکل به عنوان پوشش مقاوم به اکسیداسیون و سرامیک های Zr O2 به عنوان پوشش مقاوم به گرما در لایه بالایی ماده ، مورد استفاده قرار می گیرند.

اگرچه این روش مشکلاتی مانند دوام کم در سیکل های حرارتی ( به دلیل آن که پیوند های درون ماده سست است) ، مقاومت کم در برابر اکسیداسین و خوردگی ، و لایه لایه شدن دارد ، این مشکلات می توانند با استفاده از پوشش های حرارتی با مواد تابعی (Functionally Graded TBCs) بر طرف شوند. ایده ی منحصر به فرد مواد تابعی ، ایجاد کردن یک کامپوزیت جدید است که خواص آن از سرامیک های مقاوم به حرارت تا فلزات مقاوم به شکست تغییر می کند.

با استفاده از این مواد ، بسیاری از خواص حرارتی و مکانیکی بهبود پیدا می کند. انتخاب فرایند تولید در این روش بسیار سخت و حساس است و باید به گونه ای انتخاب شود که خواص مورد نظر و میزان خلل و فرج ، تنش های پسماند و دوام لازم ایجاد شود. همچنین ثابت شده است که کیفیت و یکنواختی پوشش های اسپری شونده با پلاسما به وسیله فاکتور های زیر کنترل می شوند :
اندازه اولیه پودر ، سرعت ذرات ، اندازه ی نهایی ، شکل ، توزیع فضایی ذرات در ضربه. تمام موارد ذکر شده برای ایجاد کارایی طولانی مدت باید مطالعه شوند.

مواد تابعی در توربین های گازی :

یکی دیگر از استفاده های مواد تابعی ، در توربین های گازی است. از این مواد به عنوان درزگیر در توربین های گازی پیشرفته استفاده می شود. این مواد دارای قابلیت تحمل دماهای بالا و مقاومت در برابر اکسایش بیشتر هستند و طول عمر و قابلیت اعتماد بیشتری نسبت به مواد رایج دارند. به این ترتیب مصرف هوای سرد برای فرایند خنک کاری ، وقفه های مورد نیاز برای بررسی و بازرسی موتور و هزینه های تعمیر و نگهداری این توربین ها (اغلب توربین های هواپیما ها) کاهش می یابد. در این تحقیق ، خواص مرتبط با مواد درز گیر دما بالای پیشرفته ، به طور خاص آلیاژ های Fe Cr Al و مواد سایشی سرامیکی ، به همراه ساختارهای پیشرفته این مواد پوششی مثل ساختار دیوار نازک کندویی (شش ضلعی) ، ساختار الیاف متغیر ، ساختار کره ی تو خالی و همچنین پوشش با خلل و فرج متغیر مورد بررسی قرار گرفته است.

 

مکانیزم های سایش در کامپوزیت های تابعی با زمینه آلومینیوم در حضور یک محلول آبی :

مواد تابعی پایه آلومینیومی تقویت شده با ذرات Si C ، مواد جالب توجهی برای طیف وسیعی از کاربرد ها هستند ، هر گاه یک ترکیب برتر در خواص سطحی و مکانیکی مورد نیاز باشد.
در اصل این مواد برای تهیه ترکیبات بسیار مقاوم در برابر سایش توسعه پیدا کرده اند. همچنین اغلب این نوع مواد در حضور محیط های خشنی مانند وسایل دریایی در حضور آب دریا بکار می روند.
در این تحقیق ، کامپوزیت های آلومینیومی با خواص تابعی (Functionally Graded) ، که از روش ریخته گری گریز از مرکز تولید می شوند ، مورد بررسی قرار گرفته اند.

مواد تابعی در تولید لوله ها و سیلندر ها :

یکی دیگر از کاربردهای مواد تابعی ، تولید نوعی از لوله ها (لوله ی سبز) وسیلندرها است. می توان به طور مثال به لوله های سه لایه تابعی اشاره کرد که در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته اند و از ترک و پیچ و تاب عاری بوده اند و خلل و فرج هم نداشته اند و همه سه لایه فصل مشترک ها ، اتصال کامل داشته اند.

A New Functionally Materials ; Photonic Fractals :

یک ماده تابعی بسیار جدید که Photonic Fractal نام دارد ، اخیراً تولید شده است.این ماده می تواند امواج الکترومغناطیس را در یک دی الکتریک مکعب فرکتال Fractal)) به نام اسفنج مِنجر Menger Sponge)) ، به شدت متمرکز کند بدون آن که انعکاس و یا انتقال امواجی در کار باشد. طول موج و فرکانس مود متمرکز شده می تواند به وسیله ی استفاده از یک معادله ساده که مرتبط با هندسه فرکتالی و ثابت فضایی متوسط دی الکتریک در ساختار اسفنجی منجر می باشد ، پیش بینی گردد.

کاربرد های متنوع زیادی از این مواد در ارتباطات ، اطلاعات ، انرژی ، حسگر ها ، مراقبت های پزشکی و . . . ، مطرح می شود. در این تحقیق ، طراحی و تولید فرکتال های اسفنجی منجر Menger Sponge)) با رزین اپوکسی و سرامیک ها ، پاسخ های موجی الکترومغناطیسی ،انتگرال گیری فرکتال های فوتونیک (Photonic Fractal) و کاربرد های بالقوه ابن مواد مورد بررسی قرار می گیرند.

Feasibility Study Of FGM Technology In Space Solar Power Systems (SSPS) :

در این مقاله تحقیقی که در ژاپن درباره ی سیستم های فضایی تولید انرژی خورشیدی انجام گرفته است ، ارائه می شود.
برای ساخت سیستم های فضایی تولید انرژی خورشیدی SSPS)) باید مواد فوق العاده سبک و مواد با بازده تبریل انرژی بالا ، تولید شوند. امکان سنجی تطبیق دادن ایده ی استفاده از مواد تابعی Functionally Graded Materials)) برای ارضای این خواسته های جدید و تحقیقات پیشرفته برای آینده ی مواد تابعی در این مقاله معرفی و بحث می شود.

اصولاً برای تولید انرژی مورد نیاز فضاپیماها و ماهواره ها ، باید از مواد ویژه ای استفاده شود. زیرا استفاده از مواد معمولی باعث افزایش وزن زیاد می شود که افزایش سرسام آور هزینه ها و کاهش کارایی را در پی دارد. در ابتدا ، تولد مواد تابعی Functionally Graded Materials)) ، در بکار بردن این مواد در صنعت هوا – فضا ، بخصوص در سپر های حرارتی شاتل های فضایی ، بود. امروزه فن آوری تولید مواد تابعی ، یک چالش علمی پیشرفته و همچنین یک تکنولوژی کلیدی برای ساخت سیستم های فضایی تولید انرژی خورشیدی SSPS)) است. آزمایش هایی بر روی تولید سیستم های فضایی تولید انرژی خورشیدی با این شیوه ، انجام شده است بطوری که در 20 تا 30 سال دیگر ، به آن جنبه ی تجاری و عملی داده خواهد شد.

The Use of Functionally Graded Poly-SiGe Layers for MEMS
Applications :

MEMS مخفف Systems Electro Mechanical Micro است ویکی دیگر از کاربرد های مواد تابعی در ریز سیستم های الکترو- مکانیکی MEMS)) است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بیماری ms pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بیماری ms pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بیماری ms pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیماری ms pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بیماری ms pdf :

بیماری ms

مولتیپل اسکلروزیس (Multiple sclerosis) یا MS که در انگلیسیdisseminated sclerosis و در فرانسوی sclerose enplaques نامیده می شود، نوعی بیماری مزمن و اغلب پیشرونده دستگاه عصبی مرکزی است که با از بین رفتن غشای میلین در برخی از اعصاب مغز و نخاع بصورت تکه‌های کوچک مشخص می‌شود. از بین رفتن غلاف میلین باعت اختلال در انتقال پیامهای عصبی است. علت این بیماری ناشناخته است. در بالغین جوان بین 20 تا 40 سال شایعتر بوده و میزان ابتلا در زنان دو برابر مردان است.

شرح بیماری
M.S از بیماریهای شایع سیستم عصبی مرکزی در انسان و یک بیماری خود ایمنی است. این بیماری به صورت مزمن خود را نشان می‌دهد. M.S اغلب ، بالغین جوان را مبتلا می‌سازد و در جنس مؤنث دو تا سه برابر بیشتر رخ می‌دهد. در M.S میلین راههای عصبی دچار تخریب می‌شود. مشخصه این بیماری ، متعدد بودن ضایعات از نظر زمانی و مکانی و رخداد علایم به صورت رفت و برگشتی است. یعنی یک علامت عصبی پس از مدتی بهبود یافته و در زمان دیگر همان علامت یا علائم دیگری مجدداً رخ می‌دهند. علائم هر حمله بهبودی نسبی یافته، ولی ممکن است عودهای مکرر بیماری سبب ناتوانی تدریجی بیمار گردد.

در M.S علائم بالینی بستگی به محل و وسعت ضایعه دارد و تخریب میلین معمولاً در نواحی خاصی نظیر عصب بینایی ، ساقه مغز ، مخچه و ماده سفید نیمکره‌های مغز منجر به بروز مجموعه‌ای از علائم بالینی به صورت تاری دید ناگهانی ، ناتوانی در حرکت اندامها ، عدم تعادل ، دوبینی و اختلالات حسی به صورت احساس خواب رفتگی در اندامها و علائم متنوع دیگر می‌گردد. سیر علایم بالینی بیماری M.S در هر بیماری متفاوت بوده و می‌تواند به صورت یک بیماری کاملاً خوش‌خیم رخ دهد و بیمار سالها عاری از علائم عصبی باشد و یا اینکه یک حالت پیشرونده سریع در علائم بالینی همراه با ناتوانی اتفاق می‌افتد.

دلائل بیماری
هنوز علت این بیماری مهلک شناخته نشده است! محققان معتقدند که شاید عوامل ارثی ، تغذیه‌ای و محیطی در آن دخیل باشند. اما نظریه‌هایی برای پیدایش MS ارائه شده است. قابل قبولترین تئوری در مورد علت بیماری M.S را یک مکانیسم خود ایمنی می‌دانند، به این نحو که یک فاکتور محیطی نظیر عفونتهای ویروسی سبب تحریک سیستم ایمنی بدن و تشکیل آنتی بادی بر علیه میلین بافت عصبی شده، در نتیجه میلین اعصاب از بین رفته و منجر به بروز علائم عصبی می‌شود.

فاکتورهای ژنتیکی در مستعد نمودن فرد جهت ابتلا به این بیماری می‌توانند مؤثر باشند. بالاترین شیوع M.S در نژاد سفید پوست می‌باشد و این بیماری در نژاد زرد و سیاه شیوع کمتری دارد. این بیماری در ساکنین مناطق اطراف ناحیه استوا بندرت دیده می‌شود، در حالی که با افزایش فاصله از خط استوا و در مناطق معتدله شمالی و جنوبی ، نظیر آمریکا ، کانادا ، اروپای شمالی و استرالیا ، شیوع این بیماری بیشتر می‌شود. مهاجرت به مناطق با شیوع کم قبل از 15 سالگی خطر ابتلا به بیماری M.S را کاهش می‌دهد.
افرادی که در نیمکره شمالی کره زمین در ماه اردیبهشت به دنیا می‌آیند با احتمال بیشتری به بیماری مولتیپل اسکلروز مبتلا می‌شوند. دانشمندان نتوانسته‌اند ارتباط بین MS و ماه تولد را شرح دهند ولی اینطور تصور می‌نمایند که این نتایج می‌تواند با تابش خورشید و مقدار ویتامین D مادر که رشد جنین را تحت تاثیر قرار می‌دهد مرتبط باشد. چون در نیمکره شمالی در این ماه مقدار تابش خورشید کم است و مقدار کمی از ویتامین D در بدن افراد ساخته می‌شود.

شیوع MS
وقوع M.S در دوران کودکی نادر است، اما بعداً به سرعت شیوع آن افزایش می‌یابد تا در حوالی 30 سالگی به حداکثر می‌رسد و همچنان شیوع آن تا دهه چهارم عمر بالا می‌ماند و سپس سریعاً کاهش می‌یابد به طوری که M.S پس از 60 سال ، به ندرت رخ می‌دهد. به دلیل فاکتورهای هورمونی و سیستم ایمنی بروز بیماری M.S در زنان 2 تا3 برابر مردان است. معمولاً M.S در طبقات اجتماعی- اقتصادی بالا بیشتر دیده می‌شود.

علائم بالینی بیماری
در ابتدا بیمار تقریبا” هیچگونه علائم پزشکی ندارد، اما پس از گذشت چند سال ، بیماری بروز می‌کند. علائم عصبی در بیماری M.S به دلیل درگیری قسمتهای مختلف دستگاه عصبی مرکزی (CNS) متنوع می‌باشد. به خاطر ماهیت بیماری و درگیری قسمتهای مختلف سیستم عصبی و نیز دخالت عوامل جغرافیایی در چگونگی تظاهر بیماری ، علائم و بویژه اولین علامت شروع بیماری متنوع و شدت آن نیز متغیر خواهد بود، بنابراین در بیماری M.S هیچگاه یک فرم کلاسیک و ثابت و مشخص نمی‌توان یافت. چون در M.S عصب بینایی ، ساقه مغز ، مخچه و نخاع بیشتر درگیر می‌شوند، تظاهرات بالینی ناشی از ضایعات در این قسمتها می‌باشد.

شایعترین علائم در شروع بیماری عبارتند از: ضعف دستگاه حرکتی ، احساس درد سوزنی ، اختلال در دید ، کاهش یا تاری دید ناگهانی در یک چشم (نوریت اپتیک)، دوبینی ، حرکت غیرارادی چشم ، اختلال در فهم کلمات ، لرزش ، اختلال در حسهای عمقی و از دست دادن تعادل ، فلج قسمتی از اندام تحتانی و تغییر در پاسخهای عاطفی ، احساس گرفتگی و گزگز یا عدم تعادل یک اندام ، اختلال عملکرد مثانه به صورت فوریت یا تأخیر در شروع ادرار. این علایم غالبا گذرا بوده و طی چند روز تا چند هفته از بین می‌روند، ولی با گذشت زمان این علائم ممکن است مستقر و ثابت شده و بیمار گاهی دچار مشکلات گفتاری ، شناختی و خلقی و حافظه‌ای می‌گردد.
پیشرفت حاد و سریع در این بیماری به ندرت دیده می‌شود و در بیشتر مبتلایان سیر بیماری خوش خیم بوده و علائم آنقدر خفیف هستند که حتی به پزشک هم مراجعه نمی‌کنند.

سیر و تحولات بیماری
بیماری MS در مرحله اولیه عود با بهبودی کامل یا تقریبا کامل همراه است.بین نخستین حمله و بروز علائم عصبی بعدی ممکن است ماهها تا سالها فاصله وجود داشته باشد، پس از گذشتن این دوره علائم جدیدی بروز می‌نماید و یا علائم قبلی عود کرده، پیشرفت می‌نماید. احتمال عود بیماری پس از عفونت و در زنان حدودا در سه ماه اول پس از زایمان بیشتر است. در بعضی بیماران با گذشت زمان و پس از چندین حمله عود و بهبودی ناقص ، بیمار تدریجاً دچار ضعف حرکتی اندامها ، سفتی عضلانی ، اختلال حسی ، عدم تعادل در راه رفتن و مشکلات ادراری ممکن است به درجات مختلفی ناتوان گردد. معمولا” بیمار تا حدود 30 سال پس از شروع بیماری زنده می‌ماند و عده کمی در همان ابتدا تلف می‌شوند.

سیر این بیماری اشکال متعددی دارد و اغلب بیماران دچار حملات تشدید و تخفیف علائم شده و بین حملات هیچ علامتی ندارند. عده دیگری دچار نوع مزمن و پیشرونده مولتیپل اسکلروز شده و با گذشت زمان بر شدت علائم آنها افزوده می‌شود. بر این اساس بیماری M.S دارای سه نوع سیر است که عبارتند از: 1- عود کننده- بهبود یابنده که در این حالت در بین حملات پیشرفتی در بیماری رخ نمی‌دهد، 2- پیشرونده ثانویه: که با پیشرفت تدریجی پس از یک دوره عود و بهبود اولیه مشخص می‌گردد و 3- پیشرونده اولیه که در آن ناتوانی از آغاز به صورت تدریجی پیشرفت می‌نماید.

روشهای تشخیص بیماری
ممکن است در شروع بیماری M.S ، تشخیص نامشخص باشد اما به تدریج که میلین اعصاب از بین می‌رود و یا بیماری عود می‌کند، تشخیص بیماری کامل می‌شود. از بین رفتن و تحلیل رفتن مغز با MRI قابل تشخیص است. علت اصلی به تأخیر افتادن تشخیص ، دوره پنهانی طولانی بیماری است که حدود 1 تا 10 سال یا بیشتر طول می‌کشد.
تشخیص بیماری M.S بر اساس علائم بالینی و سیر بیماری و وجود سابقه تشدید و تخفیف علائم ، یافته‌های معاینه عصبی و بررسیهای آزمایشگاهی نظیر بررسی مایع مغزی نخاعی ، پتانسیلهای فراخوانده بینایی (VEP) و تصویرنگاری سیستم عصبی مرکزی با MRI انجام می‌شود. در مبتلایان به M.S بررسی الکتروفورز پروتئین‌های مایع مغزی نخاعی (CSF) نشان دهنده وجود نوارهای مشخص در منطقه ایمونوگلوبولینی IgG تحت نام نوارهای اولیگوکلونال باند است. پتانسیل فراخوانده بینایی (VEP) طولانی می‌شود و ام.آر.آی (MRI) ضایعات مربوط به آسیب میلین را در مغز ، ساقه مغز ، مخچه و یا نخاع که به صورت ضایعات گرد با حدود مشخص با اندازه از چند میلیمتر تا چند سانتیمتر می‌باشند را نشان می‌دهد.

درمان M.S
با وجود مطالعات و پژوهشهای مدرن ، هنوز علت واقعی بیماری مشخص نشده و در نتیجه هنوز یک درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد. ولی با تدوین و پیگیری یک برنامه درمانی خاص و استفاده از دارو درمانی‌های جدید و تکنیکهای توانبخشی می‌توان علائم بیماری را تسکین داد, پیشرفت آن را کندتر کرد، با حمایت وضعیت کنونی توانائیهای شخص را حفظ نموده و ارتقاء بخشید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد تضادهای درون سازمانی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد تضادهای درون سازمانی pdf دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد تضادهای درون سازمانی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد تضادهای درون سازمانی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد تضادهای درون سازمانی pdf :

تضادهای درون سازمانی

تحولات سیاسی انقلابی و بروز تضادهای درون سازمانی
ازابتدای تحولات سیاسی ایران در طول سالهای پس از مشروطیت تا امروز سازمانها واحزاب سیاسی بسیاری شکل یافته وپس از طی دورانی از فعالیت واقدامات سیاسی واثرگذاری بر تحولات محیطی، یا سامانشان ناسامان گردیده یا در سامانی نوین و در حال گذار به حیات خود ادامه می دهند. این تاثیرات نیز محصول طبیعی تعامل وارتباطات متقابل این سازمان ها و نهاد قدرت در جامعه ایران است. به بیان دیگر وجود سازمان های سیاسی رویارو و معطوف به دستیابی بر قدرت در قالب اپوزیسیون سامان یافته، پایدار ومؤثر دارای همبستگی وارتباط دو سویه ای با ساختار و کارکردهای نهاد دمکراسی در هر جامعه ای است. این دو وجه عبارتند از:

الف) از یکسو فقدان نهاد و نمادهای دمکراسی می تواند زمینه ساز عدم پایایی اپوزیسیون سازمان یافته ومؤثر گردد. در چنین وضعیتی سازمانها واحزاب سیاسی بصورت محافل سیاسی غیر رسمی یا زیرزمینی فعالیت خود را آغاز می کنند و تشکیلات غیر رسمی خود را نیز در شرایط مخفی وخفقان سامان می دهند. بدیهی است که در این شرایط امکان تمرین اندیشه وعمل دمکراتیک برای ساختار وسازوکارهای درونی این گونه سازمانهای سیاسی نیز مهیا نبوده وآفت های خاص خود را بدنبال دارد. همچنین در فضای اختناق وسرکوب آموزش عملی ونظری نیز دارای محدودیت هایی است که می تواند منجر به یکسویه نگری وعمل گرایی بدنه وتشدید فضای نخبه گرایی در درون این سازمان ها گردد.

سانترالیزم وظهور نمادهای غیر دمکراتیک در این موقعیت نیز از دیگر برآیندهای ناگزیری است که می تواند ماندگاری وپویایی این سازمانها را در معرض خطر قرار دهد. بی تردید در افق گسترده، ارتباط این سازمانها با هواداران خود نیزمی تواند دستخوش نوعی روابط رمه- شبانی گردد که دارای آثار منفی و ناپایداری است که در شرایط آزاد و شکست فضای اختناق خود را نمایان می سازد. نمونه این پیامد آسیب شناختی را می توان در شرایط انقلابی سال 57 نیزمشاهده کرد.

ب ساز را دنبال کرد. بدیهی است رشد غیر طبیعی سازمانها واحزاب در شرایط اختناق چنان فضایی را فراهم می آورد که برای شکل گیری نهاد های دمکراسی ونهادینه شدن آن مخاطره انگیز است. ضعف تحمل اندیشه های دیگران و میل به تک صدایی ویکتا نگری را می توان در درون همین سازمانها نیز رد یابی کرد. بسیاری از این سازمانها که روزگاری تمام هم و تلاش خودرا معطوف شکستن فضای اختناق وخودکامگی می کردند در اولین فرصت گشایش فضای سیاسی با سهم خواهی های مفرط و تاکتیک های غلط نه تنها نیروی سیاسی ومردمان هوادار خود را قربانی سیاست های غلط خود می کنند، بلکه در میان مدت زمینه باز تولید فضای سرکوب و باز سازی اختناق دیرپا را فراهم ساخته و تمام تافته ها را پنبه می کنند. نزاع های سیاسی و نظامی سازمانها در ابتدای سالهای انقلاب را می توان نمونه هایی از توالی چنین فضای آسیب زایی بر شمرد.
به هر روی آنچه که انگیزه نگارش نقد حاضر گردید وجود فرصت ناخواسته ای است که با مهاجرت اجباری سازمان ها واحزاب سیاسی به کشورهای توسعه یافته ای روی داده است که سال های متمادی دارای سابقه نظری، فلسفی و اجرایی اعمال دمکراسی و مشارکت مردمی در سرنوشت سیاسی بوده اند. اگرچه از منظر دیگر سازمان های سیاسی اپوزیسیون وشبه اپوزیسیون فعال دردرون کشورنیز دارای آسیب شناسی خاص خود می باشند که موضوع بررسی دیگری است که بدان خواهم پرداخت. در فرایند ساخت یابی و نهادینه شدن دمکراسی صرفنظر از ساختار‏،

اساسنامه، مرامنامه، تشکیلات، برنامه ها، سیاست ها و در نهایت اقدامات اجرایی این سازمانها در طی قرن اخیر، نوشتار حاضر بدون ورود به تحلیل درون سیستمی آنها، در پی بازکاوی و شناسایی مهمترین آسیب ها وبحرانهایی است که امروزه در تمامی ساختار و کارکرد این سازمان های سیاسی دامن گسترده است.
بی تردید شناخت این آسیب ها و زمینه ها و پیامد های بروز آن می تواند سبب ساز باز سازی و ترمیم ساختاری سازمان ها واحزاب سیاسی فعال درخارج از کشور گردد بگونه ای که بتواند ارزیابی های برخی فعالان سیاسی درون کشور را مبنی بر بیهوده بودن اپوزیسیون خارج از کشور را به چالش در اندازد. اشاره به این نکته مهم ضروری است که محور بحث در نوشتار حاضر بر آن دسته از سازمانهای سیاسی است که حول محور اندیشه چپ در ایران شناخته شده اند. این نکته از آنروست که احزاب وسازمان های سیاسی چپ، قدیمی ترین و مؤثرترین و درعین حال فراگیر و سازمان یافته ترین سازمان سیاسی در کشور را تشکیل می دهند. سازمانهای سیاسی ملی- مذهبی، مذهبی- التقاطی و ملی صرف نیز با وجود برخورداری از برخی مشترکات در نکات زیر دارای اختصاصات جداگانه ای نیز هستند که موضوع بررسی نوشتار حاضر نیست. از سوی دیگر گروهها و گرایش های راست لیبرالی یا نولیبرالی و سلطنت خواه نیز به دلیل قدمت اندک سازمان یابی سیاسی و فقدان ساختار تشکیلاتی منسجم و فراگیر موضوع بحث حاضر نمی باشند.
آسیب ها:
1 دوری ازجامعه ایران ومهاجرت اجباری فعالان سیاسی از رهبران تا اعضای وابسته وپیوسته به آنها اولین زمینه ایجاد تشتت وبی سازمانی و فروپاشی سامان نسبی آنها گردید. بدیهی است این پیامد محصول فرایندی است که در موارد زیر بدانها توجه می شود.
2 . دوری از شرایط عینی تحولات جامعه ایران، تضادهای سیاسی واجتماعی عمده، آرایش نیروهای مردمی، ساختار و ترکیب طبقات اجتماعی و نهادهای مدنی، شبکه ها و روابط آشکار و پنهان ماشین قدرت وشرکا وگروه های درگیر درآن و سایر تحولاتی که در فضای اندیشگی و عملی در ایران پس از انقلاب و قلع و قمع سازمان های سیاسی دگراندیش درسالهای نخست انقلاب وجنگ رخ داد از دیگر زمینه های اجتناب ناپذیر مؤثر بر ساختار، سازمان و عملکرد اپوزیسیون برون مرز می باشد.
3 بحران ناشی از فروپاشی کشور شوروی به عنوان مهمترین اردوگاه وحامی ایدؤلوژیک و سیاسی برخی نیروهای چپ گرا وسوسیالیست در ایران نیز منجربه عدم باز تولید فکری وآرمانی این

سازمانها و بروز گرایش های مختلف دردرون این طیف فکری گردید. بطوریکه در یکسوی طیف محافظه کاری در بین برخی سازما نهای چپ گرا در پذیرش تغییرات و دفاع از رویکردهای اید ؤلوژیک وارتدوکسی دوران جنگ سرد ودر سوی دیگر طیف، ترانسپارنسی و شفافیت در حال گذاربرای حفظ و ماندگاری سازمان وتشکیلات آسیب دیده وازهم پاشیده، از نخستین پیامد های هجرت اپوزیسیون مورد بحث می باشد. در میانه این طیف نیز می توان به وجود تمایلا تی به اندیشه های جمهوری خواهی و سوسیال دمکرات؛ تمایل به اندیشه های جمهوری خواهی و لیبرال دمکرات؛ وحتی تمایل به اندیشه های مشروطه خواهی از نوع سلطنتی نیز اشاره کرد که منجر به لاغرشدن وانقباض تشکیلا تی این سازمان ها نیز شده است. برکنار ازاین تنوع وتشتت، بسیاری نیز درفضای ایستایی اندیشگی و دیگر شرایط موجود در جغرافیای جدید زیست، در نهایت به وازدگی سیاسی و دوری و ایزوله شدن فردی کشانده شده اند.
4 در چنین فضای جدیدی نسل نخست مهاجران سیاسی خواه به دلیل ناتوانی در حفظ ارتباط با نسل دوم و فرزندان خود و خواه به دلیل فضای فرهنگی واجتماعی وسیاسی دیگرگون و نا مرتبط با جامعه ایران نتوانستند به بازتولید تشکیلاتی وعضو پذیری پرداخته ولاجرم با سالخوردگی سازمانی و حزبی روبر شده و دیری نخواهد پایید که در ماراتن امداد بین نسلی این سازمانها، کسی برای حفظ وتداوم میراث سیاسی این سازمانها باقی نخواهد ماند ( حداقل در فضای زیست خارج از کشور).
5 ذهنی گرایی ودوری از فاکتور های واقع بینانه در تحلیل شرایط عینی- ذهنی جامعه وشکست دربرخی تحلیل ها و برنامه های عمل و تعیین سیاست ها و تاکتیک های مؤثرو زایا از یکسو وپیروی ومدیریت پذیری رهبران سیاسی این سازمان ها از وقایع وتحولات درون کشوراز سوی دیگر و

درنهایت بریدگی و ناپایداری اقدامات سیاسی مؤثر را می توان از جمله دیگر پیامد های دوره جدید حیات سیاسی این سازمانها برشمرد. مدیریت پذیری از تحولات جامعه ایران، جنبش های مدنی و نیروهای سیاسی واجتماعی آن وحتی سیاست ها و تاکتیک های جمهوری اسلامی و در نهایت عقب ماندگی از رهبری جنبش آزادیخواهی ، دمکراسی ومطالبات عدالت طلبانه درایران نمودهای دیگری از دامنه این آسیب پذیری هاست.
6 عمده شدن تضادهای فرعی ومیان سازمانی وتشدید از هم گسیختگی وچند دستگی یا

سکتاریزم و کاهش توان اندک این سازمانها و احزاب نیز نمونه دیگری از تغییرات بعمل آمده در درون ساختار تشکیلاتی این سازمانها است که می توان از آن یاد کرد. البته در این میان زندگی در جوامع دمکراتیک اروپایی و امریکایی و مقایسه ساختار، سازمان، سیاست ها و برنامه های کلان حزبی و تشکیلات سیاسی ایرانی با وضع مشابه دراین جوامع، زمینه عقب نشینی از رویکرد های گذشته و تلاش برای باز پردازی اتحادها، جبهه ها و حتی گاه قناعت به تشکیل انجمن های اجتماعی و فرهنگی برای حفظ تراوت و پویایی فعالیت اجتماعی و سیاسی نیز از راهکارهای بدیلی است که در جای خود بسیار هم مغتنم و مفید محسوب می شود.
7 تحرک طبقاتی اعضا و فعالان سیاسی و تغییر شرایط عینی و اقتصادی آنان و لذا عدم تعقیب چالش های اجتماعی وسیاسی سازمانی ودیگرخواهانه با اولویت دهی به زندگی شخصی ومنافع فردی را می توان در سطح خرد برشمرد. تمایل به بازگشت به ایران در نزد برخی از افراد و متارکه دنیای سیاست برای منزه ماندن از هرگونه شایبه عناد و ستیز با ساختار قدرت در ایران خواه ناشی از ندامت این گروه از فرصتهای از دست داده وخواه ناشی از فشار روحی و عاطفی خانواده ها، از دیگر زمینه های جداسری و درعین حال پیامدهای آسیب زای بسیاری از سازمانهای سیاسی در خارج از کشوراست. به این فهرست می توان عوامل دیگری مانند تاثیر مهاجرت بر زندگی خانوادگی افراد وآثار اجتناب ناپذیر آن بر روحیه، شخصیت اجتماعی و درنهایت فعالیت های سیاسی برخی دیگررا نیز افزود.
8 . مشاهده عینی برخی فعالان سیاسی از کشورهای سوسیالیستی در جمهوری های وابسته به شوروی وسایر ممالک اروپای شرقی در ابتدای مهاجرت و خروج از کشور و تصحیح و تجدید نظر بسیاری از آنان در خصوص نوع و نحوه آرمانخواهی، ازیکسو سبب واقع بینی و زمینی شدن بسیاری از خواسته های سیاسی آنان گردید واز سوی دیگرمنجر به وازدگی سیاسی و تردید های جدی برخی دیگر گردید که در طول سال های مختلف بخشی از عمر وسرمایه خود را صرف این آرمان کرده بودند. این وضعیت خاصه دامنگیرکسانی شد که در طول سالها فعالیت سیاسی آشکار و پنهان فرصت تعمق و برخورد واقع بینانه سیاسی را نیافته بودند.
9 تربیت و تقویت سرمایه انسانی ( دانش وتجربه) برخی از فعالان سیاسی وارتقای سطح بینش و نگرش و منزلت اجتماعی، علمی و سیاسی اعضا و وقوع پدیده رقابت و مشارکت در رهبری و برنتابید ن رهبری های سنتی دراین سازمانها بویژه با نقد رهبری گذشته واشتباهات تاکتیکی آنها در سالهای نخست انقلاب نیز زمینه داعیه رهبری وچالش پذیری رهبران پیشین رافراهم ساخت . این نکته همانند بسیاری از زمینه های پیش گفته اگرچه بازتابهای منفی را در سازمان و تشکیلات سیاسی این سازمانها برنهاده است ، درعین حال می تواند فرصت مناسبی برای کادرسازی و

چرخش قدرت در درون این سازمانها باشد.
بی تردید می توان براین سیاهه مجموعه ای از عوامل مؤثر دیگر رانیز فهرست کرد و درعین حال زمینه های پیش گفته را نیز مورد نقد و چالش قرارداد‏‏ که درجای خود برای پیشبرد فرایند دمکراتیزه کردن سازمانهای سیاسی ودرنهایت جنبش های مدنی در جامعه ایران بسیار ضروری است.
راهکارها:
اگرچه به مصداق اینکه سوا ل خوب نصف جواب است ( با فرض اینکه به برخی از مهمترین سؤالات و مسایل موضوع مورد بحث بطورمطلوبی اشاره شده باشد) می توان به برخی از راهکارهای عملی برای برون رفت از بحران دامنگیر سازمانهای سیاسی دست یافت و با وجودیکه برخی از عوامل پیش گفته را نیز اساسا گریزی وگزیری نیست ولی در فراروی فعال سازی سازمانهای سیاسی درنقش اپوزیسیون خارج از کشور می توان به برخی از راهکارهای فوری ومبرم زیراشاره کرد که نیازمند خرد جمعی و وفاق عمومی سازمانهای ذینفع است:

1 شناخت دقیق تر تضادهای عمده جامعه ایران امروزاز نظر فرهنگی، قومی ، اقتصادی، طبقاتی، سیاسی و اجتماعی با ماموریت برخی از صاحبنظران و کارشناسان خواه درون سازمانی یا منفرد وآزاد برای باز تولید فکری، نظری، سیاستی و برنامه ای این سازمانها.
2 انجام مطالعه پایدار و ماموریت گرا در تحولات فکری وجهت گیری های سیاسی جنبش های چپ، منتقد، دمکراسی خواه وسکولار در کشور های مدرن اروپایی و کشورهای مشابه جامعه ایران با بهره گیری از توانایی اعضای تیوریک سازمانی و برخی از فعالان سیاسی نسل دوم مهاجران (جوانان) در خارج از کشور برای بازسازی و بازتولید توان فکری، روحی و عملی اعضا وهواداران سازمانی درون و برون از کشور.

3 کمک به تشکیل وتقویت سازمان وتشکیلات مجازی با عضو گیری در ایران از طریق شبکه جهانی(اینترنت)، حضور فعال درانجمن های اجتماعی و حقوق بشر در داخل کشور بمنظور کمک به روشنگری مردم وهدایت و رهبری جنبش مدنی .
4 تلاش برای گردهمایی ها و تشکیل شبکه یا اتحادهای مشخص پیرامون فصول مشترک و زمینه های همسو درمبارزه اجتماعی و سیاسی در راستای گسترش نهادها و نمادهای ذهنی و عینی دمکراسی و آزادیخواهی در درون و میان سازمان های هم اندیش و همسو.
5 تلاش برای تدوین سیاست های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی درسطح ملی و بین ملل وبرگزاری کارگاه های موردی و فصلی برای نقد و بررسی مهمترین مسایل فراروی کشور واجماع پیرامون راهکارهای برون رفت از آن برای تامین نظرات و خواسته های هواداران و مخاطبان کنونی وآتی داخل و خارج از کشور.
چکیده:
محیط پویا، پیچیده و تحولات گسترده به خصوص در زمینه تکنولوژی اطلاعاتی، تغییــــرات در ساختارهای سازمانی را اجتناب ناپذیر ساخته است. درجهت پاسخگویی و تطبیق با نیازهای محیطی، شکلهای جدید سازمانی به وجود آمده اند تا ضمن تقویت هماهنگی افقی و ایجاد ساختها و فرایندهای سازمانی ساده و روان، موجبات رضایت مشتریان داخلی و خارجی را فراهم کنند. یکی از مهمترین ویژگیهای مشترک این ساختارها، تامین منابع از خارج سازمان (OUT SOURCING) وارتباط افقی آنهاست.

تحولات سازمانی عامل ایجاد تضاد درون سازمانی در محیط کار
باتوجه به تغییرات و تحولات و پیشرفتهای اخیر در محیط رقابتی دیدگاه سازمانها و شرکتها تغییر پیدا کرده است و این تغییرات و تحولات چنان سریع هستند که هیچ شرکتی یا سازمانی نمی تواند به تنهایی همه کارها را خود انجام دهد. از آنجا که هزینه سرمایه گذاری موردنیاز جهت تحقیق و توسعه، طراحی محصول، انتقال فرایند و جایگزینی ابزار جدید بسیار بالاست و به سازمانها و شرکتهایی که شدیداً از ادغام عمودی بهره می گیرند اجازه نمی دهد که توان رقابتی خود را در تمام فعالیتها حفظ کنند. سازمانها و شرکتها بهتر است به استراتژی تامین منابع از خارج سازمان روی آورند.
تامین منابع از خارج سازمان یعنی اینکه کالاها و خدماتی که قبلاً در داخل سازمان تهیه می شد، از دیگران خریداری شود و از خدمات آنها استفاده گردد.
لذا جهت پاسخ به نیازهای محیطی شکلهـای جدید ساختار سازمانی به وجود آمده اند که مهمترین ویژگیهای مشترک آنها عبارتند از:

تامین منابع از خارج سازمان؛
وجود ارتباطات شبکه ای بین بخشها و واحدها؛
مرزهای سازمانی منعطف؛
تکیه بر کارکنان دانشی.
به گفته هدبرگ (HEDBERG) سازمانهای جدید واژه هایی هستنـــد که برای تشریح جنبه های جدید سازمانها مورداستفاده قرار گرفته اند. (GUMMESSON, 1996, PP.35-36) قدرت سازمانهای جدید در توانایی ترکیب منابع خود با منابع سازمانهای دیگر است و دیگر توانائیهایی که این سازمانها را از سازمانهای دیگر متمایز می سازد، رشد و تغییر بسیار سریع است. برای اینکه اینگونه سازمانها عمر طولانی و موجودیت بلندمدت داشته باشند بایستی یک قلب و هسته یا شایستگی محوری داشته باشند که در مرکز اصلی اینگونه سازمانها قرار می گیرد. این هسته محوری معمولاً ممکن است محصول منحصر به فرد، خدمت خاص، توانایی خلاقیت، روش بازاریابی ویژه و قدرت مالی بالا باشد.
از آن هسته مرکزی و محوری یک تاروپودی از ائتلافهــــا، اتحادها و قراردادها به وجود می آید و باعث گسترش مرزهای سازمانی گشته و با ســـــایر سازمانها ادغام می گردد که در شک

ل شماره (1) ذیل تفاوت نمودار سازمانی سازمانهای جدید و سنتی نشان داده شده است.
باتوجه به بیان و توصیف تفاوت ساختارهای جدید با سنتی و ویژگی مشترک سازمانهای جدید در ذیل این ساختارها یا سازمانها جدید به طور جداگانه بیان شده و تشریح می گردند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله شرح حال سید حسن مدرس pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله شرح حال سید حسن مدرس pdf دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شرح حال سید حسن مدرس pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شرح حال سید حسن مدرس pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شرح حال سید حسن مدرس pdf :

شرح حال سید حسن مدرس
مقدمه:
افتخار هر ملت و کشور به چهره های علمی و شخصیتهای برجسته آن است درخشیدن اختران فروزان در آسمان تاریخ و فرهنگ هر جامعه نشان استعداد ها توانمند ها و بالندگی هایی است که در جوهره و نهاد آن جامعه و مردمش نهفته است این گنجه هایی پنهان و ذخیره های نهفته در سیای مفاخر علمی و مولفان و مصلحان جلوه می کد با این حساب بازنگری به اینگونه شخصیت ها توجه به گنجینه های گران قیمت و پشتوانه های فرهنگی یک امت است و چه چیزی جز این نگاه و شناخت می تواند فرزندان این آب وخاک وارثان یک مکتب و میهن و (غنای شخصیت) و (اعتماد به نفس) بخشد و آنان را در مسیر ایستادن در برابر طوفان های مهاجر و سیلابهای خانمان برانداز به مقاومت و مرزبانی و دفاع از (هویت مستقل) خویش فرا خواند؟ راستی;. دریع نیست که از چهره های افتخار آفرین خویش که (گذشته) تاریخ و علوم فرهنگی اسلامی ما را به (امروز) پیوند بدهند بیگانه باشیم. اینک باغرور و سر بلندی (داشته) های خود را در(بازارجهانی فرهنگ و اندیشه) عرضه می کنیم و دیگر آنچه را (خود) داریم از بیگانه تمنا نمی کنیم و به گوهرهای خویش می نازیم و می بالیم و در پی گم شدگان لب دریا نیستم بر این نعمت بزرگ خدای را سپاس فراوان.

سخن گفتن از تاریخ معاصر ایران حوادث و رویداد ها و تحولات و تغییرها و شرح احوال و بررسی آراء و اعمال رجال و شخصیتهای آن از جمله شهید مدرس بدون در نظر داشتن خطوط اصلی آن چه بر آن سامان حداقل از دوران تاج گذاری فتحعلی شاقاجار (1212ق) مصادف است با تشدید رقابتهای مستعمراتی دولتهای اروپایی و کشیده شدن آن به مرزهای ایران و فروافتادن کشور در دایره سیاست بین الملی و منارعات آن ناممکن می نماید.

ولادت;
سید حسن مدرس با شرح حال مختصری از خود در سن 60 سالگی بنا به خواسته یکی از روزنامه های عصر تحریر فرمود. و در همان روزنامه به چاپ رسیده است وی در سال 1287 ه.ق در قریه سرابه کچو از توابع اردستان دیده به جهان گشود. پدرش سید اسماعیل، جدش میر عبدالباقی از طایقه میر عابدین از سادات طباطبائی و در اصل از اهالی زواره اصفهان مهاجرت کرده و نزد جد پدری خود میر عبدالباقی، جهت فراگیری معلومات اولیه و کسی تربیت دینی سکونت گزید. هشت سال بدین منوال گذشت و مقارن با چهارده سالگی برحسب وصیت پیشین جد خود جهت تحصیل علوم دینی عازم اصفهان شد،

مدت سیزده سال درآن شهر سکونت نبوده و در این مدت از قریب سی نفر از استاتید ادبیات عرب، مفقول (فقه و اصول) و معقول (فلسفه) استفاده کرد. از جمله اساتید او در اصفهان، مرحوم میرزا عبدالعی هرندی، جهانگیر خان قشقائی و آخوند ملامحمد کاشانی بودند که مدرس نزد شخص نهضت منقول و نیز دو نفر اخیر علوم معقول را فراگرفت وی هر سه نفر را به ریاضت و زهد توصیف می کند. بعد از واقعه تنباکو، در سال 1272 به عتبات عالیات مهاجرت نموده، به محضر آیت الله حاج میرزا حسن شیرازی، مصدر فتوای سیاسی و حرمت تنباکو، شریف حاصل کرده محضر اکثر بزرگان آن سامان را نیز درک کرد و عمدتا از دو استاد بزرگ آن عصر ملامحمد کاظم خراسانی (اصول معروف و مولف کنایه الاصول) و آیت الله سید محمد کاظم یزدی (فقیه عالیقدر و مولف عروه الوثقی) استفاده کرد وی در این مدت از همسر و فرزندان خود دور بود. در سال 1289 که مقرر شد.

نظارت پنج نفر از علمای طراز اول بر مصوبات مجلس شورا اعمال شود، عده ای با تأیید علمای نجف انتخاب و معرفی شدند و مدرس نیز یکی از ایشان بود، مدرس پس از قبول این سمت، دریافت که دیگر احتیاجی به خانه موروثی خود در اطراف اصفهان ندارد. آنرا به ساختن حمامی برای اهالی روستای محل سکونت فرزندان خویش اختصاص داد.

در سال 1294 در پی بروز جنگ بین المللی اول و اشغال ایران توسط دول بیگانه در حالی که مدرس به عنوان نماینده مردم تهران در مجلس سوم خدمت کرده قشون روسها قصد اشغال تهران را داشت. احمدشاه پیشنهاد کرد پایتخت به جای دیگری منتقل شود. اما پذیرفته نشد. سرانجام با پیشنهاد مدرس و موافقت مجلس قرار شد یک دولت سایه در کنار دولت اصلی تشکیل شود، تا پس از سقوط احتمالی دولت مرکزی زمام امور را به دست گیرد. این دولت سرانجام کابینه مهاجرت را تشکیل داد که از سوی متحدین حمایت می شد و مدرس در این دولت که ریاست آن به عهده نظام السلطنه باقی بود و جمعا هفت عضو ثابت داشت پست وزارت عدلیه را عهده دار شد. عضویت در این کابینه در آن موقعیت که اشغالگران با آن مخالف بودند، خاطرات بسیاری داشت، و چون از ابتدا دولت مذکور به این منظور تشکیل شد که در مخارج تهران به صورت سیار و بدون اقدام، منتظر احاله مسئولیت باشد، سرنوشت آن از اول با دربدری و احیانا جدال با نیروهای اشغالگر رقم زده شد.

در نتیجه پس از حرکت مهاجران به همراهی عده ای از وکلا و آزادی خواهان قشون روس ایشان را تعقیب کرد در قم کمیته دفاع ملی تشکیل شد و مدرس به عنوان یکی از چهار نفر هیأت رئیسه آن قبول مسئولیت کرد. در قریه رباط کریم نزدیک قم بین مهاجران و اشغالگران برخورد سختی روی داد، مهاجران شکست خوردند و گروهی از ایشان به تهران بازگشتند. مدرس برای جمع آوری پول و امکانات جنگی با جمعی به اصفهان رفت و بدون آنکه توفیقی حاصل کند با مشقت بسیار خود را به باقیمانده مهاجران در کرمانشاه رسانید و عضویت کابینه را که در آنجا رسمیت یافته بود رسما قبول کرد.

بعد از اقدام مهاجران و استقرار در تهران، دولت وثوق الدوله که آزدایخواهان از جمله مدرس او را با مشخص در حضرت عبدالعظیم به جای دولت صمصام السلطنه بختیاری انتخاب کرده بودند تا پریشانیها و نابسامانیهای بعد از جنگ را ترمیم کند، به مردم خیانت کرد و با همکاری نصرت الدوله و مادام الدوله در حالی که هر یک مبالغی از دولت انگلستان رشوه گرفته و قرار داد 1919 را با دولت انگلیس منعقد ساخت.

که این قرار داد سرانجام با مخالفت غالب افراد از جمله مدرس شکست خورد. دوره پنجم مجلسی در 22 بهمن 1302 گشایش یافت. زمزمه تغییر رژیم از مشروطه به جمهوری از اواخر دوره چهارم مجلس به راه افتاده بود و مدرس و یارانش که در مجلس پنجم در اقلیت بودند به این نکته توجه داشتند و از ابتدا مخالفت با اعتبار نامه ها را وسیله قرار دادند تا وقت را بگذرانند و در سال 1302 قبل از طرح مساله جمهوری در مجلس به پایان برسد در ماجرای جمهوری مدرس در مجلس سیلی خورد، اما پایان قضایا نشان داد که سیلی واقعی را رضاخان خورده است . از این جهت به انواع وسایل از جمله تظاهر به اهتمام و ارتباط با علما در تحکیم موقعیت خود کوشید و واقع غم انگیز ارسال تمثال مبارک مولای متقیان به رسم هدیه از سوی علمای نجف برای رضاخان در همین زمان صورت گرفت، مدرس و یارانش که خود را ضعیف و حریف را در طریق وصول به مقصد می دیدند چاره کار را در استیضاح دولت دیدند، و در حاشیه اقداماتی مثل مدیران جرائد در مجلس، مخالفت با حکومت و نطق مفصل و تاریخی، در مجلس و نطق حائری زاده در پی آن سرانجام در جلسه مورخ دوم اسفند 1303 برگه استیضاح را به مجلس تقدیم کردند و مدرس صحبت کوتاهی در این زمینه ایراد کرد. در ماجرای استیضاح بین مدرس و رضاخان در مقابل مجلس برخورد علنی پیش آمد.

مدرس سوانح ایام:
مدرس توسط آخوند ملامحد کاظم خراسانی و ملاعدالله مازندرانی، نامه ای مورخ سوم جمادی الاول 1328 جزو بیست نفر عالمان دینی ولایات مختلف جهت انتخاب پنج نفر به عنوان هیأت طراز اول به مجلس شورای ملی معرفی می شود، پس از چندین بار رأی گیری بالاخره در جلسه شعبان به حکم قرعه، جز و هیأت طراز اول انتخاب می گردد، در مورخ 28 ذیحجه در مجلس حاضر و 19 محرم 1329 پس از شنیدن توضیحات مسئولین امور مملکتی مبنی برموازنه مثبت تجارت ایران با روسیه برای جلوگیری از مقابله به مثل آن دولت به اتفاق امام جمعه (خویی) تلگرافی به آخوند خراسانی و مازندرانی خواستار توقف حکم تحریم روسی می شود.

مدرس در مجلس دوم:
دوره دوم قانونگذاری در تاریخ دوم ذیقعده شروع به کار کرد و در تاریخ 29 ذیحجه 1329 اندکی پس از انقضای قانون دوره دوم به پایان رسید. مدرس در 28 ذیحجه 1328 در مجلس شورای ملی حضور یافت و مراسم تحلیف را بجای آورد. اولین نطق مدرس در مجلس به تاریخ 19 محرم1329 ایراد گردید و آخرین سخنان او در جلسه علنی مجلس در تاریخ 24 دیقعده 1329 صورت پذیرفت. با استقصاء در صورت جلسات مجلس دوره دوم روشن می شود که مشارالیه در 56 جلسه به ایراد سخن و اظهار نظر و تذکر نکاتی پرداخته است. سیاحه نکات مهم مطروحه از سوی مدرس در جلسات مذکور کهنشانگر خطوط اصلی بینش تفکر و مواضع او می باشد، به شرح ذیل می توان شماره کرد.

1- برخی از ویژگیهای نماینده، قوع مقننه، حدودمجلس، التزام به قانون، و تفکیک قوا.
2- دعوت به اتحاد در غرض، و تکثیر و تقلیل نیروها و هنچنین تحمل یکدیگر و پرهیز از مبانیت که موجب فساد است.
3- تذکر این نکته که مصوبات مجلس شورای می باید محالف با شرع نباشد، نه موافق شرح.
4- دعوت به آوردن معلم خارجی در عوض فرستادن دانشجو به خارج
5- ضرورت امنیت، مالکیت و بهره مند شدن افراد از حاصل کار خود در صورتی که خواهان آبدی کشور باشند.
6- درباده روابط خارجی ایران

مدرس در مجلس سوم:
مجلس سوم پس از سه سال در روز یکشنبه، هفده محرم 1333 افتتاح و با کشیده شدن جنگ جهانی اول به ایران در روز پنجشنبه 25 ذیحجه همان سال پایان گرفت، در این دوره علی رغم کوتاهی مدت آن و تزلزل دولتها و اشتغالات دیگر مدرس از جمله امر تدریس و شرکت در جلسات، تهیه و تنظیم قانون مجازات وی در بحث لوایح و قوانین مطروحه در مجلس حضور فعال داشته و با بیان آرای و افکار خود و دفاع از قانون و منزلت آن و حقوق مردم و کشور و دفاع از افزایش عایدات و تقلیل خارج از مخالفت با:

استقراض خارجی و تمرکز اختیارات در ید واحد و تجزیه نیروی ملت و توجه دادن نمایندگان به مسائل اسامی سیاست خارج مانع از افتتاح مجلس گردید تا در غیاب مجلس با کودتای سوم اسفند 1299 مواد قرار داد مذکور را عملی سازد، پس از تثبیت رضاخان میرپنج در قدرت و کنار رفتن یکی از مهره های بازی به نام سیدضیاء الدین طباطبایی و روی کار آمدن قوام السلطنه، مجلس جهارم پس از 6 سال در تاریخ 15 شوال 1339 افتتاح شد.

ورود مدرس در مجلس چهارم مرهون تغییرات در جو سیاسی کشور بود که به دنبال سقوط دولت وثوق الدوله و پاره ای حوادث اتفاق افتاد. در غیر این صورت مقدمات به گونه ای فراهم آمده بود تا برای نمایندگان واقعی و فهیم و شجاع و آزاده و مستقل، امکان حضور در این مجلس فراهم نباشد. مجلس چهارم در تاریخ اول تیر 1300 افتتاح و پس از برگذاری 294 جلسه علنی در تاریخ 31 خرداد 1302 به کار خود پایان داد. مدرس در این دوره بسیار فعال بود و در 199 جلسه آن به اظهار نظر و رأی و ارائه پیشنهاد و ایراد سخن پرداخت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >