مقاله تحلیل سریال کارتونی سفید برفی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تحلیل سریال کارتونی سفید برفی pdf دارای 48 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل سریال کارتونی سفید برفی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل سریال کارتونی سفید برفی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل سریال کارتونی سفید برفی pdf :

تحلیل سریال کارتونی سفید برفی

فهرست مطالب

موضوع صفحه
فصل اول:(معرفی تحقیق) 8
• تعریف مسئله 10
• فرضیه 12
• اهمیت مسئله و ضرورت انجام کار 13
فصل دوم:(مروری بر سابقه تحقیق) 15
• تحقیقات انجام شده در کشورهای مختلف جهان 18
• خلاصه داستان سفید برفی 21
• کودک ، تلویزیون، مدرسه 31
• چرا مطالعه و بررسی پاره ای از تاثیرات تلویزیون بر روی اطفال سخت و دشوار است ؟ 36
• تاثیر گذاری تلویزیون بردانش آموزان دبستان (م .ر) 40
فصل چهارم:تجزیه وتحلیل داده ها 44
• بررسی و تجزیه وتحلیل جدول شماره 1 48
• پیشنهاد 49
منابع 51

فهرست جداول ونمودارها

o جدول شماره :1 (سوالات مطرح شده) 40
o جدول شماره:2 (درصد) 48
o نمودار شماره 1 41
o نمودار شماره 2 42
o نمودار شماره 3 43
o نمودارشماره 4 47

موضوع:

 

تاثیرگذاری سریال کارتونی سفید برفی
(بیان مسئله)

چکیده فصل اول:
• تعریف مسئله:برنامه های تلویزیون به جهت اینکه یکی از جذابترین مطالب مورد کودکان است تاثیر فراوانی برروحیات آنان می گذارد.
• فرضیه:بیان مسئله و موضوع مورد تحقیق به زبان ساده و روشن.
• اهمیت و ضرورت انجام کار:علاقمندی کودکان به تلویزیون 75%بیش از علاقه آنان به رادیو است.
• تلویزیون به علت مدت برنامه و استمرار آن کودکان را تحت تاثیرقرار می دهد.

تعریف مسئله
بررسی دقیق یونسکو این نکته را روشن می سازد که تلویزیون و اطفال در بیست سال اخیر موصوع تحقیقات فراوانی بوده است که هر یک به نحوی سعی کرده اند به سوالاتی در این زمینه پاسخ گویند.(1 ) در بسیاری از کشورها و فرهنگ های تحقیقاتی در زمینه مسائلی مانند تاثیرتلویزیون در اوقات فراغت، میزان معلومات، بزهکاری، اعتیاد وسلامت روحی وجسمی اطفال انجام گرفته است. به طوری که صرف نظراز اختلافات فرهنگی، انواع مختلف سیستم ها و مقدار تلویزیون های موجود در دنیا،با اطمینان کافی می توان مسائل ونکات چندی را درزمینه تاثیرتلویزیون براطفال پیش بینی کرد.پاره ای از این نکات عبارت هستند از:
• – طرز برخورد کودکان با تلویزیون ونوع تماشای برنامه به وسیله آنها.
• – تغییری که تماشای برنامه درساعات آزادی و تفریح آنها به وجود می آورد.

—————————————————–

1- “کودک وتلویزیون”،سروش،670(آبان1372):41
از همه مهمتر عکس والعمل آنها در مقابل تلویزیون و برنامه های مختلف آن.متأسفانه با وجود تمام زحماتی که محققین در راه آشنایی با مسئله تلویزیون بر اطفال کشیده اند،باید این حقیقت بسیار مهم را اذعان کرد که هنوزهیچ یک از تحقیقات انجام شده نتوانسته مسائل مهم و پیچیده یی چون ارتباط تلویزیون با رفتار غیر اجتماعی نوجوانان، تاثیر تلویزیون بر ارزشها ومعلومات مکتسبه نوجوانان ارتباط آنان باعوامل دیگری چون سازگاری و ناتوانی های روحی را مشخص کند.
در این تحقیق بررسی می شود که آیا مفاهیم مطرح شده در سریال کارتونی سفیدبرفی به بهینه سازی رفتاری کودکان مؤثر است یا خیر؟

فرضیه :تماشای سریال تلوزیونی سفیدبرفی کمک به دیگران را در کودکان افزایش می دهد.

اهمیت مسئله و ضرورت انجام کار
تلویزیون ازتازه ترین وسائل سرگرمی وآموزشی برای کودکان است و در هر جامعه ای یکی از ارکان اصلی است وبعد از مکان های آموزشی در درجه اول اولویت قرار دارد.معمولا کودکان به تلویزیون بیش از رادیو علاقه مند می شوند بطوری که 75% کودکان تلویزیون را بررادیو ترجیح می دهند.
تلویزیون می تواند با ارائه درسهای آموزشی برای کودکان ونوجوانان مفید باشد(1) به نظرعده ای علت توجه و استقبال کودکان از تلویزیون این است که دسترسی به این تفریح و سرگرمی از سایر فعالیت ها آسانتر است.
از طرف دیگر به علت مدت برنامه و استمرار رابطه ای که تلویزیون با کودکان دارد آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد.
مطالعات انجام شده نشان می دهد که مجموعه برنامه هایی از قبیل سریال

های داستانی و برنامه های مستند- توجه پیامگیران بیشتری را به خود جلب کرده و در انتقال پیام موفق تر بوده اند.از طرف دیگر پیامگیران نیز امکان پیگیری برنامه ها و

———————————————————–
1-ابراهیم رشید پور، تلویزیون و اطفال (تهران: انتشارات تهران، 1353)،ص14
الگو برداری از آن ها را پیدا کرده اند.(1)
تماشا می کنند ودر روزهای تعطیل وقت بیشتری را به تماشای تلویزیون اختصاص می دهند و با افزایش سن تا 12 سالگی میزان تماشای تلویزیون آن ها نیز افزایش پیدا می کند وانجام کارهای تحقیقی در این مورد ضرورت بسیار می یابد.

———————————————————–
1-” کودک، تلویزیون ،اطفال” فصلنامه علمی پژوهشی سنجش،4(زمستان 1373):64

روش تحقیق
ومروری بر سابقه تحقیق وتشریح موضوع

چکیده فصل دوم :
• تحقیقات در زمینه تلویزیون درایران در واحد تحقیقات اجتماعی وازشیابی برنامه ها ، صورت گرفته است.
• تحقیقات در سال 1983 نشان می دهد خانواده ها یی که تلویزیونوجود دارد ساعت خواب اطفال تغییر می کند
• بطور متوسط ، کودکانی که در سنین دبستان و دبیرستان هستند بین ( 6 تا 16سال)بین 12تا 24ساعت از وقت خود را هفته با تلویزیون می گذرانند
• تحقیقات در سال 1983 نشان می دهد خانواده ها یی که تلویزیونوجود دارد ساعت خواب اطفال تغییر می کند
• داستان سفید برفی

تاکنون تحقیقات زیادی در مورد رسانه تلویزیون ومخاطب انجام شده است با تو

جه به اینکه کودکان و نوجوانان بخش مهمی ازمخاطبان را تشکیل می دهند،محققان،پژوهشگران وصاحبنظران تحقیقاتی را در زمینه کودک ، نوجوان و تلویزیون انجام داده اند. مطالب حاضر نگاهی دارد به تحقیقات انجام شده درایران وجهان.
لازم به ذکر است که تحقیقات در زمینه تلویزیون درایران در واحد تحقیقات اجتماعی وارزشیابی برنامه ها ، صورت گرفته است.
روش تحقیق بصورت میدانی ودر محیط مدرسه ومشاهده مسقیم انجام شده است.

تحقیقات انجام شده درکشورهای مختلف جهان
باتوجه به تحقیقاتی که در کشورهای مختلف جهان انجام گرفته ،روشن است که بطور متوسط ، کودکانی که در سنین دبستان و دبیرستان هستند بین ( 6 تا 16سال)بین 12تا 24ساعت از وقت خود را هفته با تلویزیون می گذرانند.تحقیقات انجام شده این نکته را نیز روشن کرده است که جوانان دبستانی اوقات زیادتری از فراغت خود را در پای تلویزیون می گذرانند تا جوانان دبیرستانی .(1)
براساس آمار به دست آمده در3سالگی یک سوم اطفال ودر ابتدای ورود به مدرسه%80 ودرپایان اولین مدرسه%90 اطفال تماشاچی برنامه ها هستند و در سالهایی که شخص وارد دبیرستان می شود(13تا 16 سالگی )مدت زمانیکه بطور متوسط صرف تماشای برنامه های تلویزیونی می کندمجددا به2 ساعت درروز تقلیل پیدا می کند ، بطوری که بررسی تحقیقات مختلف دراین مورد

1- ابراهیم رشیدپور،تلویزیون واطفال،ص21،انریک ملون،مارتینز،تلویزیون در خانواده و جامعه نو،ترجمه جمشید ارجمند(تهران:انتشارات تهران،1335)،ص39
نشان می دهد درانگلستان معلوم شده که نوجوانان10 تا14ساله بطورمتوسط روزانه 9/1ساعت ازوقت خود را صرف تماشای برنامه های تلویزیون می کنند. این رقم ازآنچه درآمریکا به دست آمده کمتراست اما دلیل آنراشاید بتوان در این مسئله دانست اطفال انگلیسی نسبت به کودکان آمریکایی امکان کمتری درمورد انتخاب کانالهای تلوزیون ، در نتیجه برنامه های متنوع دارند.(1)

مالتزک در تحقیق خود معین کرده که نوجوانان 15 تا 20 ساله آلمانی به طورمتوسط هفته ای 7تا 8 ساعت از وقت خود را صرف تماشای تلویزیون می نمایند هنوز علت گرایش کمترنوجوانان آلمانی به تلویزیون نسبت به اطفال و نوجوانان آمریکایی وانگلسی معلوم نشده است .
تحقیقات در سال 1983 نشان می دهد خانواده ها یی که تلویزیونوجود دارد ساعت خواب اطفال تغییر می کند و بچه ها دیرتر به رختخواب می روند .در ژاپن 17 دقیقه ودر کانادا11 دقیقه خواب اطفال به عقب رفته بود. در ژاپن این نکته معلوم شد که با آمدن تلویزیون به محیط خانه ازوقتی که اطفال در خانه صرف

 

_____________________________________1- “کودک و تلویزیون”،سروش،652(تیر1372):ص43
کارهای درسی می کردند کم شده ،در کانادا برعکس این تغییر چندان قابل ملا حظه نبود. در کانادا معلوم شد اطفالی که در محیط خانواده به تلویزیون دسترسی داشتند وقت کمتری را در خارج از مدرسه صرف بازی می کردند.تا آن دسته اطفالی که تلویزیون نداشتند .اطفال دسته دوم در شهری زندگی می کردند که فاقد تلویزیون بود.(1)

1- براهیم رشیدپور،تلویزیون واطفال،ص28

سفید برفی
و
هفت کوتوله

روزی بود و روزگاری.پادشاه و ملکه ای بودند که فرزند نداشتند.ملکه آرزو داشت صاحب دختری شود که لپهایش به سرخی گل سرخ، موهایش به سیاهی شب و پوستش به سفیدی برف باشد.
بالاخره آرزوی ملکه برآورده شد.خداوند به او دختری داد با لپهای سرخ موهایش سیاه و پوستی مثل برف.ملکه اسم دخترش را سفیدبرفی گذاشت.اما سفیدبرفی هنوز کوچک بود که مادرش از دنیا رفت.مدتی بعدپادشاه با زن دیگری ازدواج کرد.ملکه جدید زیبا اما بدجنس بود.او یک آیینه جادویی داشت. هر روز مقابل آیینه می ایستاد و می گفت:(( آیینه به من بگو در جهان چه کسی از دیگران زیباتر است؟))
آیینه جواب می داد:((در زمین و آسمان زیباتر از دیگران شما هستید!))
ملکه خوشحال و راضی می شد.به تصویر خودش در آیینه نگاه می کرد و لذت می برد.
روزها می گذشت.سفیدبرفی بزرگتر و زیباتر می شد.او دختری خوش اخلاق و مهربانی بود.
یک روز ملکه بدجنس مثل همیشه از آیینه پرسید:((آیینه جادویی باید به من بگویی در این جهان چه کسی از دیگران زیباتر است؟))

این بار جواب داد:((زیباتر از دیگران در زمین و آسمان فقط سفیدبرفی ست.او مانند یک پری ست.))
ملکه وقتی این را شنید ناراحت و عصبانی شد.شکارچی مخصوص قصر را صدا کرد.به او دستور داد:((سفیدبرفی را بردار و به جنگل ببر. او را بکش و قلبش را برای من بیاور.))
شکارچی سفیدبرفی را به جنگل برد.اما دلش راضی نشد او را بکشد.پس آزادش کرد و گفت:((ای دختر زیبا فرار کن و به هر جا که می خواهی برو.))
بعد هم آهویی شکار کرد.قلب آهو را از سینه اش درآورد.آن را برداشت و به قصر برگشت.

خود را به ملکه رساند و گفت:((دستور شما را اجرا کردم.سفیدبرفی را کشتم و قلبش را درآوردم.))
این را گفت و قلب آهو را به ملکه داد.ملکه حرف شکارچی را باور کرد،خوشحال و راضی شد.
اما سفیدبرفی چه کرد؟او تنها و سرگردان در جنگل پیش رفت تا اینکه به یک خانه کوچک جنگلی رسید.
در خانه باز بود.سفیدبرفی وارد آن شد.میز کوچکی دید که بر روی آن هفت بشقاب کوچک چیده شده بود.گوشه اتاق هم هفت تخته خواب کوچک دیده می شد.فهمید که این خانه مال هفت کوتوله ی جنگل است.تخت خوابها را کنار هم گذاشت و روی آنها خوابید.شب رسید و کوتوله ها به خانه برگشتند.دیدند که دختری زیبا در خانه شان خوابیده است.تعجب کردند. نمی دانستند او کیست و چطور به خانه شان آمده است.کوتوله ی بزرگتر گفت:((بهتر است که بیدارش نکنیم.فردا همه چیز معلوم خواهد شد.))
صبح روز بعد سفیدبرفی بیدار شد.هفت کوتوله را دید از آنها معذرت خواست که بی اجازه وارد خانه شان شده است.بعد هم تمام سرگذشت خود را برایشان تعریف کرد.
کوتوله ها دلشان برای سفیدبرفی سوخت.به او گفتند:((تا هر وقت که بخواهی می توانی در خانه ما زندگی کنی.))سفیدبرفی خوشحال شد و از کوتوله های مهربان تشکر کرد.
کوتوله ها مثل هر روز از خانه بیرون رفتند. سفیدبرفی هم مشغول کار شد.خانه را تمیز کرد لباسهای کوتوله ها را شست برایشان غذا پخت ومنتظر ماند تا آنها به خانه برگردند.
ملکه ی بدجنس از این ماجرا بی خبر بود.او مثل همیشه مقابل آیینه ایستاد و گفت:((آیینه جادویی باید به من بگویی چه کسی در این جهان از دیگران زیباتر است؟))
آیینه جواب داد:((زیباتر از دیگران در زمین و آسمان فقط سفیدبرفی ست.اومانند یک پری ست.))
ملکه از شنیدن این جواب خشمگین شد.به آیینه نگاه کرد و تصویر سفیدبرفی را در آن دید. فهمید که سفیدبرفی زنده است ودرخانه کوتوله های جنگلی زندگی می کند.دستور داد که شکارچی قصر را بگیرند و در سیاه چال بیندازند.بعد هم فریاد کشید:((خودم سفیدبرفی را می کشم!))
ملکه بدجنس برای از بین بردن سفیدبرفی نقشه ای کشید.لباسی کهنه و پاره پوشید کلاهی به سر گذاشت صورتش را رنگ کرد و خودش را به شکل یک پیرزن فقیر درآورد.بعد سبدی پر از سیب برداشت.یکی از سیبها را به زهر آلوده کرد.از قصر خارج شد و به طرف جنگل به راه افتاد.
رفت و رفت تا به خانه هفت کوتوله رسید. صدایش را تغییر داد و داد زد:((آی سیب دارم! سیبهای خوشمزه دارم.بیایید و از من سیب بخرید.))
سفیدبرفی از پنجره خانه نگاه کرد.پیرزن سیب فروشی را دید و او را نشناخت.

پیرزن گفت:((دختر جان بیا و از من سیب بخر!))
بعد هم سیب زهر آلود را از سبد ش برداشت. یک طرف آن به زهر آلوده نبود گاز زد.آن را به سفیدبرفی داد و گفت:((خوشمزه است.یک گاز بزن و امتحان کن.))
سفیدبرفی بر آن طرف سیب گاز زد.ناگهان فریادی کشید و بر زمین افتاد.
ملکه بدجنس با صدای بلند خندید و گفت:((موفق شدم.سفیدبرفی را کشتم.))
بعد هم به قصر برگشت.مقابل آیینه اش ایستاد و گفت:((آیینه جادویی باید به من بگویی چه کسی در جهان از دیگران زیباتر است؟))
آیینه جواب داد:((زیباتر از دیگران در زمین و آسمان بانوی من شمایید!))
ملکه خوشحا ل و راضی شد.
از آن طرف کوتوله ها برگشتند.دیدند که سفیدبرفی بر زمین افتاده و مرده است.ناراحت و غمگین شدند.کنار او نشستند و برایش گریه کردند.
کوتوله ها سفید برفی را خیلی دوست داشتند.دلشان می خواست برای اوعزاداری کنند. بنابراین تابوتی شیشه ای ساختند.سفیدبرفی را توی آن گذاشتند.حیوانات جنگل را هم خبر کردند.همه با هم دور تابوت شیشه ای نشستند.به سفیدبرفی نگاه کردند و گریه کردند.
شاهزاده جوانی سوار بر اسب از آن طرف می گذشت.آواز غمگین پرنده ها و صدای گریه کوتوله ها را شنید.از اسب پایین آمد و به آنها نزدیک شد.سفیدبرفی را دید که مثل فرشته ها توی تابوت شیشه ای خوابیده بود.
لپهایش هنوز به سرخی گل سرخ بود موهایی به سیاهی شب و پوستی به سفیدی برف داشت.
شاهزاده جوان گفت:((آرزو دارم با این دختر زیبا ازدواج کنم.))
کوتوله ها با تعجب گفتند:((اما او مرده است!))

شاهزاده گفت:((من از خدا می خواهم که او را زنده کند.))
این را گفت و کنار تابوت شیشه ای زانو زد.چشمهایش را بست و دعا کرد.
بعد آهسته در تابوت را باز کرد.ناگهان سفیدبرفی تکانی خورد.سرفه ای کرد و تکه ای سیب از گوشه دهانش بیرون پرید.چشمهایش را به آرامی باز کرد و گفت:((من کجا هستم؟))
شاهزاده جوان گفت:((جای تو امن و راحت است.آیا حاضری با من ازدواج کنی؟))سفیدبرفی لبخندی زد و قبول کرد.
روز بعد سفیدبرفی و شاهزاده جوان سوار بر اسب شدند.از کوتوله های مهربان و حیوانات با وفای جنگل خداحافظی کردند و به طرف قصر شاهزاده به راه افتادند.
در قصر شاهزاده جشن بزرگی بر پا شد. این جشن به خاطر ازدواج شاهزاده و سفیدبرفی بود.مهمانهای زیادی به این جشن دعوت شده بود.یکی از مهمانها ملکه بدجنس بود او خبر نداشت که عروس زیبای این جشن سفیدبرفی است.وقتی که چشمش به عروس افتاد فریادی کشید بر زمین افتاد و مرد.
به این ترتیب سفیدبرفی مهربان و زیبا زندگی تازه ای با شاهزاده جوان شروع کرد.آنها سالهای سال در کنار هم به خوبی و خوشی زندگی کردند.
پایان داستان

تاثیرات تلویزیون برااطفال
(یافته های آماری ومحدودیت ها ومشکلات تحقیق)

چکیده فصل سوم :

• پدران ومادر حق دارند که بدانند تلویزیون چه تاثیری برفرزندانشان دارد.
• اصولا معلوم نیست که تماشای برنامه های تلویزیونی در محیط خانه، باعث می شود که اطفال در محیط مدرسه فعالیت بهتری از خود نشان بدهندیاخیر؟
• معمولا اطفالی که درمدرسه نمرات بد به دست می آ ورند، کسانی هستند که در منزل اوقات بسیاری از وقت آزاد خود را به تماشای تلویزیون اختصاص می دهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله شبکه کتاب خوانان حرفهای گامی به سوی ارتقای نهضت مطالعه مفی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله شبکه کتاب خوانان حرفهای گامی به سوی ارتقای نهضت مطالعه مفید pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبکه کتاب خوانان حرفهای گامی به سوی ارتقای نهضت مطالعه مفید pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبکه کتاب خوانان حرفهای گامی به سوی ارتقای نهضت مطالعه مفید pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبکه کتاب خوانان حرفهای گامی به سوی ارتقای نهضت مطالعه مفید pdf :

مقدمه

امروزه مطالعه کردن یکی از شاخصهای توسعه و رایج ترین محصول فرهنگی کشورهای مختلف محسـوب میشـود، زیرا مطالعه و فرهنگ کتابخوانی نمایانگر رشد ملی و از نشانههای بارز بالندگی فرهنگ و تمدن هر کشور است. )نهاد کتابخانههای عمومی کشور،1387، ص. .)7 پیشرفت فناوری و زندگی ماشینی همانطور که شکل زندگی افراد جامعه را تغییر داده نیاز آنان به اطالعات را نیز افزایش داده است، بطوری که امروزه اطالعات به کاالی ارزشمندی تبدیل شده و مالک برتری کشورها از یکدیکر محسوب میشود. بطور سنتی کتاب یکی از روشهای دانش اندوزی و کتابخانه مکانی برای دسـتیابی به اطالعات مورد نیاز اسـت. در میان انواع کتابخانهها شاید نقش کتابخانههای عمومی در دانش اندوزی پر رنگ تر و حساس تر باشد زیرا کتابخانههای عمومی وظیفه خدمت رسانی به عموم اقشار جامعه را به عهده دارند، بنابراین با توجه به طیف وسیع مخاطبان کتابخانههای عمومی باید این کتابخانهها نیز مجموعه منابع خود را غنی کرده و عالوه بر گردآوری کتاب و منابع چاپی، به ابزارهای جدیدتری برای جلب مخاطب بیاندیشند، زیرا امروزه مطالعه تنها محدود به کتاب، مجله و یا روزنامه نمی شود و محملهای جدیدی که برای مطالعه بوجود آمده، راه را برای افزایش مطالعه گشوده اسـت تا در هر زمان و در هر مکان بتوان به جسـتجوی سریع منابع دلخواه برای مطالعه دست یافت )اسکروچی، حاجی زین العابدینی و نوذر، 1391، ص. .)85-84 رسانههای اجتماعی گونهای از ابزارهای الکترونیکی مبتنی بر وب 1 2 هستند که به فراخور ماهیت و عملکرد خود به محملی برای اطالع رسانی و دانش اندوزی تبدیل شده اند.

نهاد کتابخانههای عمومی که اصلی ترین متولی افزایش مطالعه و یادگیری مادام العمر در کشور است با توجه به اهداف بلند مدت خود و در راستای ارتقای مطالعه مفید در جامعه بر اساس مصوبه «سند

78

پاییز1392 شماره دهم

شبکه کتابخوانان حرفهای

فـصلنــا مه تحلیــــــلی پـــژوهشی کــتـاب مهر

نهضت مطالعه مفید» خود با تکیه بر فناوریهای جدید و باالخص وب 2، اقدام به راه اندازی شبکهای مجازی با محوریت کتاب در میان کاربران خود نموده است. این شبکه کتاب محور که با نام «شبکه کتابخوانان حرفه ای» و با شـعار «من کتاب میخوانم» شـروع به کار نمود از طریق عضویت افراد در این شبکه و بحث پیرامون کتاب و کتابخوانی، آشنایی با منابع جدید و هدایت کاربران، سعی در افزایش مطالعه دارد.

این نوشتار بر آن است که نقش شبکه کتابخوانان حرفهای بر ارتقای نهضت مطالعه مفید را بیان و فعالیتهای این شبکه را تشریح نماید.

مروری بر پژوهشهای انجام شده:

تا کنون مطالعهای که نقش شبکه کتابخوانان حرفهای در ارتقای مطالعه مفید را بررسی کند انجام نشده است. از آنجا که شبکه کتابخوانان حرفهای، شبکهای نوپا است مطالعاتی در رابطه با آن انجام نشده است بنابراین در این جا بطور کلی به مطالعات صورت گرفته در خصوص شبکههای اجتماعی کتاب محور و نیز مطالعات انجام شده در خصوص مطالعه مفید اشاره میکنیم:

اسـکندری پور )1389( به مطالعه موردی سـه شبکه کتاب محور جهانی “شلفاری2، “بوک کراسینگ”3 و ” الیبراری تینگ”4 پرداخته و پیشنهاداتی بر مبنای تجربیات شبکههای اجتماعی در این زمینه به صورت کاربردی و عملاتی و در قالب گروههای مختلف دست اندرکار و اهالی کتاب، یعنی ناشران، نویسندگان، کتابفروشیها، کتابخوانان حرفه ای، و کتابخانه ها، با هدف غایی ترویج فرهنگ کتابخوانی ارائه نموده است. اکبری تبار )1389( فعالیت گروهی کتاب محور در شبکههای اجتماعی مجازی را بررسی کرده و بدین منظور از میان سه دسته عمدهای که به فعالیت گروهی مرتبط با کتاب در این شبکهها میپردازند )شبکههای اجتماعی کتاب محور، شرکتهای چاپ و نشر و توزیع کتاب

79

پاییز1392 شماره دهم

شبکه کتابخوانان حرفهای

فـصلنــا مه تحلیــــــلی پـــژوهشی کــتـاب مهر

در شبکههای اجتماعی و گروههای زیرمجموعه شبکههای اجتماعی مختلف که موضوع شکل گیری و فعالیت این گروهها کتاب است(، شبکه اجتماعی متخصصان ایران )یو )24 را بررسی کرده و نتیجه گرفته است که از میان 1941 گروه فعال در شبکه اجتماعی متخصصان ایران، هشت گروه در ارتباط با کتاب فعالیت داشته اند. مرادی و صفوی )1389( به مطالعه تطبیقی شبکه کتابخوانان حرفهای با سه شبکه اجتماعی کتاب محور جهانی )شلفاری، بوک کراسینگ و الیبراری تینگ( پرداخته و نتیجه گرفتند که شبکه کتابخوانان حرفهای تنها 25 درصد از مولفههای مورد بررسی از 8 بعد اصلی را دارا است. در شبکه کتابخوانان حرفهای گروههای مهمی همچون نویسندگان، ناشران، بنگاههای تهیه و توزیع کتاب و کتابخانههای مطرح ذکر نشده است. همچنین این شبکه شباهت بسیاری با شبکه کتاب محور شـلفاری دارد. چهرقانی و وصفی )1392( در مقاله خود به بررسی انتقادی سند نهضت مطالعه مفید پرداخته و اهداف، سیاستها، و طرح هایی که در سند مورد اشاره قرار گرفته را تحلیل نموده اند. به عنوان نمونه در این مقاله تعریفی که از مفهوم «مطالعه» در متن سند نهضت مطالعه مفید بیان شده است – مطالعه به خواندن هر نوع متن مکتوب )نوشتاری، چاپی یا الکترونیکی( نسبت داده شده است-مورد انتقاد قرار گرفته و به عقیده منتقدان این سند، شنیدن کتابهای گویا نیز در زمره مطالعه به حساب آورده میشود. مسئله دیگر تفاوت «مطالعه» و «کتابخوانی» و روشن کردن تعاریف مربوط به این دو مفهوم است. عدم ترسیم وضعیت موجود، چگونگی ارتقای منزلت اجتماعی کتابداران به عنوان مشاوران امین، چگونگی ایجاد پیوند مناسب میان ارتقای شغلی با سطح مطالعه مفید و اعتالی دانش عمومی و تخصصی فرد از دیگر انتقاداتی است که از دیدگاه نویسندگان مقاله، به متن سند نهضت مطالعه مفید وارد شده است. آکونر 5)2012( استفاده از شبکه اجتماعی الیبراری تینگ را به عنوان یک منبع معتبر برای کتابخانه هایی که دارای بودجههای کم و محدودیت در نیروی انسانی هستند مفید میداند. الین و کوال)2013( 6 از فقدان محدودیتهای زمانی و مکانی به عنوان مزایای استفاده از سرویسهای خواندن

80

پاییز1392 شماره دهم

شبکه کتابخوانان حرفهای

فـصلنــا مه تحلیــــــلی پـــژوهشی کــتـاب مهر

اجتماعی دیجیتالی نام میبرند. مارتینز)2013( 7 در مقاله خود به بررسـی گذار از وب 1 به وب 2 و باالخص شبکههای اجتماعی کتاب محور و بیان ویژگیهای آنها پرداخته و مزایا و معایب استفاده از آنها را در کتابخانههای نجوم بیان کرده است.

رسانههایاجتماعی:

رسانههای اجتماعی اصطالحاتی هستند که برای توصیف نسل جدیدی از اطالعات دیجیتالی، کامپیوتری، و یا شـبکه و ارتباطات فناوری به کار میروند. اصطالح رسـانههای اجتماعی به طیف وسیعی از خدمات مبتنی بر اینترنت و تلفن همراه اشاره میکند که به کاربران اجازه مبادالت آنالین، کمک به محتوای ایجاد شده توسط کاربر، یا پیوستن به جوامع آنالین را میدهد )دوینگ8، 2012، ص. .)1 در واقع رسانههای اجتماعی نمونه هایی از وب 2 هستند )متیوز9، 20، ص. .)3 ویژگی اصلی این رسانهها مشارکت کاربر در تولید محتواست، هر چند که گاهی مشارکت کاربر در تولید محتوا باعث درج و انتشار اخبار غیر موثق و نامعتبر در رسانههای اجتماعی میشود اما در مجموع همکاری کاربر به وی احساس هویت و استقالل فکری میبخشد. )افتاده، 1389، ص. .)36 رادیو، تلویزیون، مجالت و ; گونهای از رسانههای جمعی هستند، اما رسانههای جمعی و رسانههای اجتماعی دو مقوله متمایز از یکدیگر میباشند. در واقع رسانهها در حال گذار از مرحله رسانههای جمعی به رسانههای اجتماعی هستند )افتاده، )1389 لذا نمی توان آنها را معادل و مترادف با یکدیگر بکار برد. رسانهها یکدیگر را محو نمی کنند بلکه به شکل تازه تری در کنار یکدیگر حیاتشان را ادامه میدهند زیرا هر یک از آنها به نیاز ارسال پیامها پاسخ مناسب میدهند )فرهنگی، 1383، ص. .)61

رسانههای اجتماعی ابزاری برای دانش اندوزی هستند و بدین ترتیب به دنیای کتابداری و اطالع رسانی نیز راه یافته اند. شاید بتوان گفت بنیادی ترین اندیشه کتابخوانی در رسانههای اجتماعی پذیرش

81

پاییز1392 شماره دهم

شبکه کتابخوانان حرفهای

فـصلنــا مه تحلیــــــلی پـــژوهشی کــتـاب مهر

اصل اجتماعی، اقتصادی و سیاسـی اسـت. به عبارت دیگر، امروزه رسانههای اجتماعی سرآمد وب محسوب میشوند و توانسته اند بیشترین نفوذ را بین کاربران اینترنت داشته باشند. رسانههای اجتماعی قرار نیست جایگزین کتاب شوند، بلکه مکمل کتاب اند؛ زیرا قدرت باز انتشار محتوای کتاب در این رسانهها وجود دارد. در واقع این رسانه ها، رقیب کتاب نیستند؛ بلکه شریک یا رفیق آن هستند. نکته اساسی در این رفاقت این است که رسانههای اجتماعی ابزاری برای خرید یا فروش کتاب نیستند، بلکه ابزاری برای تغییر در تصمیم گیری، تعامل و درگیری با مخاطب، پایش محتوا و اندازه گیری مخاطبان اسـت. رسـانههای اجتماعی در حالت کلی میتواند کتاب را ترویج دهند. بهترین راه در این امر این است که رسانههای اجتماعی را درمان یا ابزاری برای فروش نشر کتاب نبینیم. بلکه آنها بازاری برای خلق نوآوری و فروش بدون واسطه از طریق تعامل با خوانندگان درنظر گرفته شوند )افتاده، 1389، ص. .)37-35

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بانک های اطلاعاتی توزیع شده سیار و بررسی و مطالعه مکانیزم های آن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بانک های اطلاعاتی توزیع شده سیار و بررسی و مطالعه مکانیزم های آنها pdf دارای 75 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بانک های اطلاعاتی توزیع شده سیار و بررسی و مطالعه مکانیزم های آنها pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه بانک های اطلاعاتی توزیع شده سیار و بررسی و مطالعه مکانیزم های آنها pdf

چکیده

بخش اول - داده سیار و مدیریت Transaction

فصل اول

پیشگفتار

معماری پیگاه داده سیار

مدهای عملیات

پروتکلdiconnection

پروتکلdisconnect جزئی

پروتکل recovery

پروتکل hand-off

پردازش یار با پردازش توزیع شده به نظم در آمده

فصل دوم

پردازش داده و محدودیت های سیار

محدودیت پهنای باند و تاثیر انرژی در مدیریت داده

قابلیت اعتماد در ارتباطات

فصل سوم

مدیریت داده سیار

عنوان     صفحه

مکان قرار گیری مدیریت داده

ثبات cach

داده replication

پردازش query

فصل چهارم

پردازش Transaction سیار

دیسکت فراگیر و پردازش T

فصل پنجم

پردازش پرس و جوlocation-dependent

بخش دوم

Replication در محیط پایگاه داده سیار

پیشگفتار

سرویس Replication (کاراکتری)

سرویس Replication کاربر

سرویس  Replication انجام

خلاصه

بخش سوم

پروتکل های Data/cnrrency برای پایگاه داده سیار

عنوان     صفحه

پیشگفتار

ذخیره سازی Data/cnrrency و پروتکل های همزمان سازی

عمل RelATED

ذخیره داده

G-hoarding

P-hoarding

C-hoarding

ذخیره currency

جریانG-hoarding

جریان  P-hoarding

جریان C-hoarding

همزمان سازی داده

همزمان سازی currency

میزبان های ثابت و یا اتصال قوی میزبان های سیار

بخش چهارم

بهینه سازی query در پایگاه داده سیار

پیشگفتار

پردازش query چندگانه

درخواست mqp در پایگاه داد سیار

عنوان     صفحه

پردازش query وابسته به مکان

view در پردازش سیار

Work flow در محیط سیار

امنیت داده سیار

نتایج

مراجع

فهرست اشکال

شکل 1-

شکل2-معماری MDS

شکل3-مراحل Replication

شکل4-معماری3 لایه در Replication

شکل5-پایگاه داده سیار در یک تصویر کلی

شکل6-ذخیره سازی currency

شکل7-  shrink currency

شکل8-swell currency

شکل9-کاربرد پهنای باند

شکل10-دو نمونه Query

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق رایگان وکلا و پیشبرد حقوق بشر pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق رایگان وکلا و پیشبرد حقوق بشر pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق رایگان وکلا و پیشبرد حقوق بشر pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق رایگان وکلا و پیشبرد حقوق بشر pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق رایگان وکلا و پیشبرد حقوق بشر pdf :

وکلا و پیشبرد حقوق بشر
ر جهان امروز ادبیات تخصصی مربوط به گرایشهای مختلف حقوقی و کاربرد از رشته های مختلف حقوق در ععرصه های متنوع اجتماعی منجمله در عرصه قضاوت یا مشاوره حقوقی و وکالت بسیار گسترده است. آشنایی با ادبیات مزبور قطعا" در طرح ایده های جدید در سطح داخلی و اتخاذ روشهای مناسب با نیازهای کشور امری مفید است. نوشته زیرااز جمله مقالات کوتاهی است که از سوی یک شخصیت حقوقی در اروپا تقریر شده و از حیث شناخت نوع نگرش موجود دراروپا نسبت به وکلا و نقش آنها در پیشبرد حقوق بشر قابل مطالعه است.
از : کمیسیون حقوق بشر اسلامی
اعلامیه جهانی حقوق بشر که پنجاه سال پیش تدوین شد احتمالا" مهمترین دستاورد قرن بیستم است. این نکته قابل توجهی است که چگونه به سرعت ایده حقوق بشر نه فقط از جهت منفعت بلکه در واقع به عنوان جزء غیر قابل تفکیک جهانی که امروزه ما در آن به سر می بریم مورد پذیرش عموم قرا رگرفته است. مفهوم حقوق بشر یکی از خصایص بنیانی جهان امروز است. مانوئل کاستلز ، استاد اسپانیایی جامعه شناسی برکلی ، معتقد است که دنیای جدیدی در آغازه هزاره جدید در حال شکل گیری است که از سه روند تاریخی مستقل ولی هم جهت با یکدیگر نشات گرفته است : انقلاب فن آوری اطلاع رسانی ، بحرانهای اقتصادی کاپیتالیسم و دولت گرایی و بازسازی بعدی آن و شکوفه دهی تحولات اجتماعی فرهنگی همانند آزادی گرایی ، حقوق بشر ، فمینیسم و جنبش حفاظت از محیط زیست.
حرفه حقوقی ( noissoforP lageL ) نقش حیاتی در جامعه جدید و حصول همبستگی اجتماعی ایفا می کند 0 نفس تصور حرفه مزبور - ایده خدمات عمومی و مسئولیت حرفه ای - با مفهوم جامعه مدرن سازمان یافته در تعابیر همبستگی ارگانیک یا فرق گذاری و تجدید وحدت کارکردی هم نسخ می باشد 0 وکیل از طریق مشورت دهی و دفاع از شهروندان در دادگاه مهمترین ماموریت را ایفامی نماید یعنی دفاع از حقوق و آزادیهای شهروندان 0 این ماموریت طیف وسیعی از فعالیت را در بر میگیرد چرا که : علم حقوق ، دانش همه چیزهای الهی و انسانی است ، دانش همه آن چه عدالت و بی عدالتی است.
همچنین وکیل به عنوان یک واسطه ، چهره اساسی در یک جامعه دموکراتیک دارد 0وکیل برای شهروندان تشریح می کند که ارکان حکومتی اعم از قوه مقننه ، قضاییه و مجریه به چه معتقد است و چه تصمیماتی اتخاذ می کند و به عبارت دیگر برای مقامات حکومتی تشریح می کند که شهروندان به چه می اندیشند و به چه علاقمند هستند 0 این همان دلیلی است که باعث می شود دیکتاتورهایی همانند هنری چهارم که می گفت : ( اولین چیزی که ما بایدانجام دهیم این است که اجازه بدهیم همه وکلا کشته شوند 0) ، به نفع به حاشیه راندن وکلا حرکت کنند 0
وکلا در سراسر جهان از حیث دفاع و توسعه حقوق بشر دارای وضعیت شکست ناپذیر و بی نظیر هستند 0 همانگونه که اعلامیه حقوق بشر اعلام می دارد : ( هر شخص و هر ارگان جامعه ، باید نقش خود رادر تضمین رعایت جهانی حقوق بشر ایفا نماید 0 بنابراین رعایت حقوق بشر ، وظیفه قابل اعمال برای تعدادی وکیل کیفری نیست. بلکه برای هر وکیلی بدون استثنا این وظیفه وجود دارد.) وکیل می تواند به شش طریق مختلف برای پیشبرد و حمایت بشراقدام کند : 1 - مشورت دهی به ارباب رجوع : در مورد این که چه می توانند و چه نمی توانند انجام دهند و آنها را از به کارگیری اقدامات غیر قانونی در فعالیتها و اشتغالاتشان منصرف نماید 0
2 - توسعه اخلاقیات : وکیل یک شخص اخلاقی است. به دلیل اهمیت ماموریتش ، وکیل از امتیازات خاصی بهره مند است (استقلال محرم بودن و غیره ) و بر این اساس تابع وظایف اخلاقی خاصی (توجه به حیثیت و وفاداری به موکلین ، اجتناب از اختلافات منافع و غیره ) که جوهره کار وکلاست نیز می باشد 0 سطح ضرورت توجه به اخلاقیات برای وکیل بسیار بالاتر از آن سطحی است که از شهروندان معمولی و حتی دیگر حرفه ها تقاضا می شود 0
3 - توسعه مسئولیت اجتماعی موکل در نظم جهانی : وکیل قرن بیست و یکم نمی تواند صرفا" یک مهندس اطلاع رسانی حقوق باشد 0 ( 6) وکیل نمی تواند به نحو ساده در مورد قوانین مشورت دهد بلکه باید در مورد روح قوانین بر مبنای تفسیر اخلاقی و ارزشی نیز مشورت و راهنمایی دهد 0
4 - پیشبرد ایده : مازاد بر ممیزی زیست محیطی و مالی سالیانه ، شرکتها باید حسابرسی از حیث حقوق بشر و اموراجتماعی نیز بشوند 0

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعـی و بـاغـی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعـی و بـاغـی pdf دارای 66 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعـی و بـاغـی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعـی و بـاغـی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعـی و بـاغـی pdf :

بخشی از فهرست تحقیق توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعـی و بـاغـی pdf

فهــرست مطـالـب

عنـوان صفحه

محصولات زراعی 1
گندم و جو ---------------------------------------------------------------- 2
سیب زمینی --------------------------------------------------------------- 3
پیاز ---------------------------------------------------------------------- 4
نباتات علوفه‌ای ------------------------------------------------------------- 5
حبوبات آبی --------------------------------------------------------------- 6
سبزی و صیفی -------------------------------------------------------------
7
گیاهان جالیزی ------------------------------------------------------------ 8
دانه‌های روغنی ------------------------------------------------------------ 9
برنج --------------------------------------------------------------------- 10
پنبه --------------------------------------------------------------------- 11
محصولات باغی 12
توصیه کودی سیب و گلابی و به ----------------------------------------------- 13
هلو، شفتالو، شلیل، گیلاس، آلبالو و زردآلو --------------------------------------- 14
انگور -------------------------------------------------------------------- 15
بادام ---------------------------------------------------------------------
گردو --------------------------------------------------------------------
فندق --------------------------------------------------------------------
سماق --------------------------------------------------------------------
درختان غیر مثمر سایه دار و زینتی --------------------------------------------
بیوفسفات صلائی محتوی روی ------------------------------------------------
ساری کود (گوگرد کشاورزی گرانوله) -------------------------------------------




کــــود
در اصطلاح کشاورزی کود عبارت است از مواد غذایی که گیاه برای تغذیه و ادامه زندگی خود به آن نیاز دارد و زمین نیز با آن حاصلخیز شود. اهمیت کود در سبزیکاری بیش از سایر قسمتهای زراعت است. زیرا جذب مواد غذایی از زمین به وسیله سبزیهایی که تماماً قابل استفاده است و پس‌مانده ناچیزی دارند، زیاد است. بنابراین جبران مواد غذایی جذب شده فقط با کود امکان‌پذیر است. کود سه عامل مهم را برای حفظ و سلامتی گیاه انجام می‌دهد که عبارتند از:
• خواص فیزیکی خاک را بهبود می‌بخشد و در نتیجه زمین و گیاه سالم باقی می‌مانند.
• موادی که زمین در اثر شسته‌شدن و یا تثبیت‌شدن نمی‌تواند در دسترس گیاه قرار دهد در اختیار آن قرار می‌دهد.
• موادی که گیاه هر ساله و یا پس از هر بار برداشت محصول از زمین خارج می‌کند به آن برمی‌گرداند.
بطور کلی کودها به دو دسته بزرگ تقسیم می‌شوند که عبارتند از کودهای آلی یا طبیعی و کودهای معدنی یا شیمیایی.

کودهای آلی یا طبیعی
این کودها موادی هستند که توسط موجودات زنده اعم از انسان، حیوان و گیاه تولید می‌شود مثل انواع کود حیوانی، کودسبز، تورب وی ا کمپوست.

کود حیوانی
کودهای حیوانی شامل فضولات جامد و مایع چهارپایان همراه با مقداری کاه و یا گیاهان خشک دیگر است. مواد آلی که توسط این نوع کود به زمین افزوده می‌شود، در مقایسه با سایر کوها نقش مهمتری را ایفاء می‌کند و در حاصلخیزی خاک نیز بسیار مؤثر است. (جداول 7-2 تا 10-2). هوموس از دست‌رفته توسط کود حیوانی جایگزین می‌شود. برای متعادل کردن میزان هوموس در خاک سالانه به 4 تن ماده آلی خشک در یک هکتار نیاز است که این مقدار با 22 تن کود گاوی و یا با 10 تن تورب جبران می‌شود. سبزیها در کشتهای متراکم پس از برداشت مقدار زیادی بقایای گیاهی در زمین باقی می‌گذارند که مقدار ماده آلی آن در اکثر اوقات بیش از 4 تن است و نیاز به دادن کود حیوانی نخواهد بود.
جدول 10-2 مقدار مورد نیاز کودهای آلی را در کشتهای چندمرحله‌ای سبزیها در یک قطعه زمین مشخص نشان می‌دهد. قابل توجه است مقدار مواد آلی را که بقایای گیاهان در تناوبهای مختلف زراعی به جای می‌گذارند، بخش مهمی از نیاز مواد آلی خاک را برطرف می‌کند.
به ازای 40 تن کود حیوانی مقادیر 200 کیلوگرم ازت، 100 کیلومتر فسفر ، 260 کیلومتر پتاس، 2 کیلوگرم منگنز، 18/0 کیلوگرم مس و 51/0 کیلوگرم بردر هکتار در زمین پخش می‌شود. باید دانس که مواد موجود در کودها در سالهای متمادی در دسترس گیاه قرار می‌گیرد.

کــود سبــز
تعدادی از گیاهان خانواده بقولات کود سبز محسوب می‌شوند که پس از کاشت بذرشان بعد از مدتی که دارای رشد معینی شدند. آنها را دوباره با شخم به زمین برمی‌گردانند و خاک مدفون می‌کنند. با این عمل پس از پوسیده شدن برگ و ساقه و ریشه گیاهان در خاک، مواد آلی یا هوموسی تولید می‌گردد. گیاهانی که به عنوان کود سبز محسوب می‌شوند می‌توانند قبل و یا همزمان با گیاهان اصلی کشت شوند. معمولاً این گیاهان اغلب پس از برداشت گیاهان اصلی کشت می‌شوند.











جدول 7-2: مواد غذایی موجود در کودهای حیوانی (برحسب درصد)
نوع کود N% P2O5% K2O% CaO% O.S. H2O%
کود حیوانی (تازه)
گاوی 40/0 16/0 50/0 45/0 3/20 3/77
اسبی 58/0 28/0 53/0 25/0 4/25 3/71
گوسفندی 83/0 23/0 63/0 33/0 8/31 3/64
کود حیوانی (پوسیده)
گاوی 58/0 28/0 60/0 50/0 0/17 0/75
اسبی 62/0 30/0 63/0 30/0 0/26 0/67
گوسفندی 85/0 33/0 80/0 30/0 0/25 0/70
نقل از:=O.S. Klapp, 1967 ماده آلی
جدول 8-2- مقدار مواد غذایی موجود در 10 تن کود حیوانی (برحسب گرم)
نوع کود منگنز مس بر
کودحیوانی جامد 500 50 40
کود حیوانی مایع 8 5/2 50
نقل از Klapp, 1967
کود سبز علاوه براینکه مواد آلی زمین را افزایش می‌دهد، باعث نگهداری آب در زمین نیز می‌شود (جدول11-2). باید توجه داشت که گیاهان در مراحل مختلف رشد دارای مقادیر مختلفی از مواد غذایی هستند. از این نظر زمان دقیق برگرداندن این گیاهان به زمین مورد توجه است درصد جذب مواد غذایی نیز توسط گیاهانی که بصورت کود سبز کشت می‌شوند متفاوت است(جدول 12-2).




جدول 9-2- مقادیر قابل جذب مواد به وسیله گیاهان (کیلوگرم)
سال N P2O5 K2O
اول 30 15 72
دوم 18 9 44
سوم 12 6 28
جمع 60 30 144
نقل از Klapp, 1967
جدول 10-2- مقادیر موردنیاز کود حیوانی و تورب در تناوب تعدادی از سبزیها
تناوب زراعی ماده آلی خشک بیلان برای 4 تن مقدار مورد نیاز
(سالانه) بقایای گیاهی ماده آلی خشک کود حیوانی تورب
(تن در هکتار) (تن در هکتار) (تن در هکتار)
کلم گل+ کلم گل ./5 ./1+ صفر صفر
کاهو + کاهو+ کاهو 0/3 0/1- 5 5/2
تره‌فرنگی + کاهو 5/2 5/1- 8 0/4
گوجه‌فرنگی + کاهو 0/2 0/2- 10 0/5
کرفس 0/2 0/2- 10 0/5
سیب‌زمینی 6/0 4/3- 18 0/9
نقل از: Fritz and Stolz, 1973
جدول 11-2- تعدادی از گیاهان کود سبز در سبزیکاری

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >