مقاله رشد نانوکریستالهای cu روی نانوتیوب های پیتید بوسیله بازیاف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رشد نانوکریستالهای cu روی نانوتیوب های پیتید بوسیله بازیافت pdf دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رشد نانوکریستالهای cu روی نانوتیوب های پیتید بوسیله بازیافت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رشد نانوکریستالهای cu روی نانوتیوب های پیتید بوسیله بازیافت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رشد نانوکریستالهای cu روی نانوتیوب های پیتید بوسیله بازیافت pdf :

رشد نانوکریستالهای cu روی نانوتیوب های پیتید بوسیله بازیافت

کنترل اندازه نانو کریستالهای cu به وسیله هماهنگ کردن شکل پیتید.
اخیرا که در جستجو کردن روش های ابزار سازی جدید در نانو تکنولوژی که از لحاظ زیستی الهام گرفته شده اند ،یک روش زیستی جدید برای نانومیتویهای cu با استفاده از نانومیتویهای پتپید معتی از هستیدین متوالی آزمایش شد. مولکولهای پتپید متنی از هستیدین متوالی قبل نانو نیتوپ ها جفت شدند و شناخت زیستی توالی خاص نسبت به cu منجر می شود تا cu کافی روی نانو تیوپ ها را بپوشاند. نانوکریستالهاس cu به صورت یکنواخت روی نانوتیوپ های هسترین با غلظت پرشش بالا پوشانده شدند .

به علاوه قطر متوسط نانو کریستال cu بین 10 و 30 nm روی نانو نیوپ به وسیله کنترل کردن شکل یستیدعی از هستیدین به وسیله تغییرات ph کنترل شد . آن نانوتیوپها تغییر مهمی را در ساخت راکستریکی به وسیله متنوع کردن قطره دایره نانوکریستال نشان دادند . بنابر این این سیستم ممکن است به یک قالب ساختاری هدایتگر برای میکروالکترونیک ها حس گرهای زیستی گسترش پیدا کرد. این دوش بازیافت ساده می تواند برای ساختن نانوتیوپ های فلزی و متنوع با پیشدهایی که توالی هایشان برای یون های مخصوص شناخته شده به کار رود .
اندازه و شکل نانو کریستال ها تاثیرات مهم روی خاصیت های کاتالیتیک و الکترونیک دارد . برای به کار بردن نانو کریستال ها به عنوان قالب های ساختاری برای الکترونیک ابزار مغناطیسی نانوکریستال ها باید جفت شوند . اگر چه نانو کریستال های گوناگون یکنواخت جمع شده اند و همچنین نانوکریستال ها روی سطوح نانو تیوپ ها اخیراً استوانه ای گزارش شده اند.

وقتی نیروی اتصالی عملکردهای موج روی هم افتاده بین نانو کریستال های هم جوار به وسیله فشار شبکه نانو کریستال ها هماهنگ می شود ، دامنه ساختارهای الکترونیک قابل توجه می باشد زیرا به مسافت و اندازه interdot بستگی دارد . اگر نانو کریستال ها بتوانند روی شکل هندسی نانو تیوپ در قطرهای کنترل شده و غلظت های پوشش تشکیل شوند ممکن است نانوتیوب هایی با خاصیت های الکترونیک سازگار از یک نوع نانو کریستال تولید کند . اگر چه این نوع ماده به عنوان یک قالب ساختاری به کار می رود تا اجزای الکترونیکی با اندازه نانو متر در حس گرهای میکروالکترونیکی و زیستی ریشه هایی را هم مربوط سازد .

سیستم های زیستی ترکیب های نانو کریستال فلزات گوناگون در شکل ها و اندازه های دقیق و قابل تجدید را کنترل می کنند . بنابر این به کار بردن نانوتیوب ها به عنوان قالب ها که در آن نانوکریستال های monodisperse رشد می کنند ، منطقی است .پیچیدگی فلزات و پپتیدهایی شامل هستییدین به صورت گسترده ای مطالعه شده اند ، زیرا میل ترکیبی بالای آنها برای یون های فلزی سیستم های عصبی مرکزی به وسیله تغییر شکل پپیتد به شکل های غیر عادی صدمه می زند و این تغییر شکل پروتئین ممکن است سبب بیماری پارکنسون و

بیماری آلزایمر شود . بنابر این شکل نانوتیوب های غنی از هیستیدین متوالی برای به کار بردن یک قالب کافی برای ترکیب های نانوتیوب فلزی میسر می باشد ، به علت توالی های خاص پپیتد ها برای تولید نانوکریستال ها بابلور بالا . به علاوه شکل های پپیتد روی نانوتیوب ها که می توانند به وسیله شرایط تجربی مثل PH غلظت یون و درجه حرارت ، تعیین اندازه و غلظت پوشش نانوکریستال ها کنترل شوند بنابر این اندازه و غلظت پوشش نانوکریستال ها روی سطح نانوتیوب پپیتد غنی از هیستیدین به وسیله هماهنگ کردن آن شرائط کنترل می شوند . زیرا نانوکریستال های فلزی در قطرهای کمتر از nm 10 برای مشاهده یک تغییر هادی مهم به وسیله اندازه نانوکریستال ها هستند . این سیستم ممکن است به یک قالب ساختاری نانوتیوب گسترش پیدا کند .

با به کار بردن این قاعده ، نانو کریستال های Au را روی نانویتوب های متوالی
[Alu-His-His-Ala-His-His-Ala-Asp(HRE) ]
بازیافت کردیم و غلظت پوشش نانوکریستال Au به وسیله تغییر ph محلول کنترل شد. پپتیدهای HRE متوالی به وسیله تغییر PH غلظت پوششی نانوکریستال Au را کنترل کرد.
اندازه نانوکریستال Au بیش از ارزش های گوناگون PH ثلبت بود، زیرا شکل پپتید HRE نمی توانست به وسیله تغییر PH ، تغییر پیدا کند و این به علت غلظت استحکام پپتید HRE است.
در اینجا ما رشد نانوکریستال Cu را روی نانوتیوب ها به وسیله یک پپتید غنی از هیتیدین شرح می دهیم ، عملکرد ساخت در شکل 1 شرح داده شده است. به طور خلاصه پپتیدهای HG12 متوالی به گروه های آمید نانوتیوب ها پراکنده شدند و به وسیله هیدروژن جفت شدند.

 

شکل 1a. سپس پپتیدهای HG12 ، Cu(II) را به عنوان محل تشکیل هسته
(شکل 1b) برای رشد نانوکریستالها Cu بیشتر به وسیله احیای یون های حبس شده هماهنگ می کنند. (شکل 1c)
این توالی پپتید به شکل های چندتایی به وسیله هماهنگ کردن یون های Cu در موقعیت های مختلف وتبسته به ارزش های PH تبدیل شد. بنابراین پپتید HG12 که روی سطح نانوتیوب پراکنده می شود.

امکان دارد که انداره نانوکریستال ها را در نتیجه شکل های قابل تغییر با روش تغییر PH کنترل کند.
ما مشاهده کردیم که تغییر PH ، شکل پپتید HG12 را تغییر داد و اندازه نانوکریستال Cu رشد کرده روی نانوتیوب به وسیله طیف نمای IR و میکروسکوپ الکترونی نشان داده شد. اگر چه جمع شدن نانوکریستال های Cu روی سطوح یکنواخت به طور گسترده برای کاربردهای میکروالکترونیک ، حس گرها و کاتالیتیک مطالعه شده اند.
این مطالعه یک نمونه رسیدگی نشده از monodisperse در حال رشد و نانوکریستال های Cu ایزوتروپیک روی سطوح نانوتیوب به وسیله بازیافت می باشد.

Materials and methods:
برای آماده کردن قالب ها برای پوشش نانوکریستال Cu ، مولکول های Dicarboxylate به نانوتیوب ها در یک محلول اسید سیتریک (PH 5.5) NaOH جمع شدند. پپتید HG12 به وسیله ترکیب کننده پپتید عملی به صورت متوالی درآمد و با استفاده از Beckman 110 HPLC تصفیه شده که مجهز بود به یک ردیف c.18 برای مطالعه ساختار و عملکرد ژن . برای پراکندن پپتید HG12 روی نانوتیوب های قالب 50l از محلول پپتید HG12 به 100l از محلول نانوتیوب و پپتیدهای HG12 در محل های آمید ، سطوح نانوتیوب به وسیله هیدروژن محدود شد (شکل 1a).

ترکیب واکنش به آرامی به مدت 24 ساعت به حرکت درآمد. نانوتیوب های پوشیده شده از آب و یونیزه شستشو شدند.
و سپس به مدت 30 دقیقه centrifuged تا نانوتیوب های پوشیده از پپتید HG12 را جمع آوری شدند.
پوشش پپتید HG12 روی نانوتیوب ها با استفاده از یک میکروسکوپ Raman و میکروسکوپ نیروی اتمی تایید شد. برای رشد نانوکریستال های Cu روی نانوتیوب های پپتید HG12 ، 50l از محلول به محلول نانوتیوب پپتید اضافه شد تا ترکیب های Cu(II)-HG12 را روی محلول نانوتیوب ها تشکیل بدهد تا محل های تشکیل هسته نانوکریستال Cu را به وجود بیاورد (شکل 1b).

غلظت Cu(II) ، در یک PH بین 4 و 10 برای مطالعه تاثیر PH روی رشد نانوکریستال Cu متفاوت بود. در همه موارد ، به مخلوط های واکنش اجازه داده شد تا در زیر اکسیژن توزیع نشده قرار بگیرد تا پراکندگی یون Cu را روی نانوتیوب ها کامل کند. (Cu II) روی نانوتیوب های پپتید به وسیله 50 mol از کاهش پیدا کرد تا نانوکریستال های Cu را تولید کند (شکل 1c). این کاهش (احیا) زیر اکسیژن انجام شد و محلول های به دست آمده به مدت 24 ساعت بعد از کاهش با برنهایدرید سدیم wereaged بعد از 24 ساعت نانوتیوب ها با آب nanepurt

شستشو داده شدند و سپس دوبار centrifuged تا عامل کاهش اضافی و نانوکریستال هایی که روی نانوتیوب ها را پوشاندند ، انتقال دهد. محلول های نانوتیوب l)5-3( روی شبکه های TEM برای تجزیه بیشتر به وسیله TEM were dropped (مدل JEOL_1200 EX). دو دوره از آزمایشات کنترل به عنوان نمونه انجام شدند. در دوره اول ، نانوکریستال های Cu مستقیماً روی نانوتیوب های مرتب در PH 6 بدون پپتیدهای HG12 که روی نانوتیوب ها را می پوشاند ، رشد یافتند. شرایط تجربی مانند مورد بالا بود به جز اینکه هیچ HG12 روی نانوتیوب ها را قبل از یون های Cu نمی پوشاند. در دوره دوم ، 50l از محلول 50mM با 50l از پپتیدها در محلول هایی از PH6,PH8 زیر نتیه وژن هنگام عدم حضور نانوتیوب ها incubated. این محلول ها به وسیله برنهیدرید سدیم کاهش پیدا کردند و مثل مرحله بالا شستشو پیدا کردند. این نمونه ها به وسیله TEM تجزیه شدند.

Results and discussion:
به علت تغییرات هیتیدین در حدود PH6 ، HG12 انتظار می رود یم تغییر شکل مهم را در زیر و بالای PH6 رشد کردند ، نانوکریستال های Cu ، monodisperse بودند و در غلظت بالا فشرده می شود ، همانطور که در تصویر TEM در شکل 2a سمت چپ نشان داده شد. یک تصویر بزرگ شده TEM شکل نانوکریستال Cu ایزوتروپیک در PH6 نمایش می دهد. در این ترتیب PH ، نانوکریستال های Cu در یک قطر متوسط 10nm (در شکل 2a سمت راست) رشد پیدا کردند که به وسیله تصاویر TEM مشخص شدند. پپتید HG12 از نانوکریستال های Cu روی نانوتیوب ها از اکسیداسیون محافظت کند.

یک تفاوت در رشد نانوکریستال Cu وقتی مشاهده شد که نانوتیوب های پپتید HG12 با Cu(II) بین PH7 و PH10 کاهش پیدا کردند. در این دامنه PH ، میانگین قطر متوسط نانوکریستال های Cu به 30nm افزایش پیدا کردند (شکل 2b سمت چپ) ، اگر چه توزیع سایز آماری نانوکریستال های Cu در شرایط اساسی عموماً monodisperse است (شکل 2b سمت راست)
نانوکریستال های Cu رشد یافته روی نانوتیوب های پپتید HG12 در PH8.
تفاوت مهم ساختارهای الکترونیکی بین 10nm نانوتیوب پوشیده از نانوکریستال Cu در طیف جذب UV مرئی مشاهده شد (شکل 3).
ماکسیمم جذب 30nm نانوتیوب پوشیده از نانوکریستال Cu ، 620nm (شکل 3b) به 585nm برای 10nm نانوتیوب پوشیده از نانوکریستال Cu تغییر پیدا کرد. (شکل 3a)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد شیر گاو pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد شیر گاو pdf دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد شیر گاو pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد شیر گاو pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد شیر گاو pdf :

شیر گاو

مقدمه
پروتئین حیوانی نقش اساسی در تغذیه انسان و کمبود آن باعث اختلالات رشد و تولید مثل و عقب افتادگی فکری و غیره می گردد. پیشرفت یک مملکت را می توان از روی مصرف پروتئین سرانه حیوانی سنجیده و در واقع یکی از عوامل پیشرفت،تغذیه صحیح با پروتئین حیوانی کافی می باشد. حدود 50% پروتئین حیوانی مورد مصرف سرانه در کشور ما از طریق شیر تامین شده که قسمت اعظم شیر تولیدی توسط گاوهای شیری تولید میشود لذا با توجه به این امر پرورش و نگهداری گاوهای شیرش از اهمیت ویژه ای برخوردار می گردد.

راههای افزایش تولید شیر استفاده صحیح از اصول علمی دامپروری شامل تغذیه ، مدیریت، بهداشت و اصلاح نژاد می باشد. ناگفته نماند که اصلاح نزاد بدون بهبود وضع تغذیه ،مدیریت و بهداشت نتیجه مطلوب خود را نمی تواند بروز دهد ، بنا بر این افزایش میزان تولید شیر از طریق رکوردگیری و اصلاح نژاد و رساندن تولید به مرز خودکفائی یکی از ضروری ترین مسائل دامی کشور می باشد که مرکز اصلهح نژاد با استفلده از سیستمهای رکورد گیری در جهت رفع نیاز کشور به فرآورده های دامی و با استفاده از دستاوردهای جدید علمی و تکنیکهای پیشرفته و نیز با کمک گرفتن از صاحب نظران مربوطه و همکاری دامداران جهت خود کفائی محصولات دامی حرکت می نماید.

به منظور رسیدن به این امر مهم هر کدام از صفات اقتصادی مورد نظر باید دقیقا رکوردگیری شده در پرونده گاو ثبت گردد. با توجه به آمارو ارقام بدست آمده از رکوردگیری می توان گاو را حذف و یا انتخاب نمود یعنی از روی رکوردگیری انفرادی، گاوهای کم تولید شناسائی می شوند و آنهایی که اقتصادی نیستند حذف می گردند.
با توجه به رکورد حاصله گاوها بر حسب تولید تقسیم بندی شده و جیره هر گروه متناسب با تولید آنها تنظیم می گردد، گله های تحت پوشش هر ماه یکبار بطور مرتب رکوردگیری انفرادی شده و نمونه شیر هر گاو از نظر درصد چربی آزمایش می گرددو همچنین از روی رکورد های بدست آمده میتوان اسپرم یا گاو نر مناسب را انتخاب و به گاو ماده تلقیح نمود.

بنابر این آنچه در مورد صفات کمی مثل تولید شیر ،چربی پروتئین ، تولید مثل ، تیپ و ;;.. باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد. اندازه گیری دقیق و مرتب این صفات در زمان های تعیین شده و جمع آوری رطلاعات لازم و تجزیه و تحلیل این داده ها بر حسب نتایج آنها و اعمال روشهای اصلاح صفات مورد نظر و بهبود روشهای تغذیه ، مدیریت ، تولید مثل و;; می باشد .

تاریخچه رکوردگیری در ایران و جهان
الف: تاریخچه رکوردگیری شیر در دنیا
بتدریج از اواخر قرن 19 به بعد دامپروران ، مراکز علمی دامپروری و اتحادیه های گاوداران در اروپا و امریکا عمالیات رکوردگیری و تست شیر را به منظور انتخاب بهترین گاوها جهت اصلاح نژاد و نگهداری شروع نمودند.

در آن زمان برای اولین بار پروفسور A.M.Leory که از محققان علوم دامی فرانیه بود در یکی از جزوات خود احتمالل انجام رکوردگیری در فواصل معیین (پریودیک) را به جای رکوردگیری روزانه مطرح نمود،این نظریه توسط سایر کارشناسان بخصوص آقای و Flesch Mann و همکارانش در دانمارک پس ار 9 سال آزمایش و عملیات بر روی یک گلهء 60 راسی در اول ماه مه 1895 ثابت گردید و این شروع عنلیات رکوردگیری شیر برای اولین بار در دنیا بود . این تکنیک پس از یک سری تغییر و تحولات مورد قبول کشورهای دیگر مانند سوئد، آلمان، هلند و کشورهائی که صنعت گاو شیری آنها دارای اهمیت اقتصهدی است، واقع گردید ولی با وجود این روشهای حاصله دقیقا کامل نبوده و بحث های زیادی درباره احتمال اشتباه در روش روزانه با روش دوره ای وجود داشت اگر چه محاسبات اولیه معلوم نبود که در روش رکوردگیری روزانه با تستهای ماهیانه اختلاف زیادی وجود دارد .

در حقیقت کشورهایی که به مزایای رکوردگیری شیر پی برده اند روش رکوردگیری(پریودیک) را که بین 7 روز تا 2 ماه می باشد با تججه به شرایط خاص خود انتخاب می نمایند.

در سال 1923 کشورهایی که سیستم رکوردگیری شیر را اجراء نمودند در یک سمینار بین المللی دامپروری قانونی را تصویب کردند که یک روش استاندارد برای رکوردگیری لازم تشخیص داده شد ولی برخی دیگر از کشورها با توجه به شرایط محیطی و اهداف پیش بینی شده روشهای خاص خود را اعمال می نمودند.
در سال 1931 در کنگرهء بین المللی گاوهای شیری در کپنهاک دانمارک پیشنهاد تشکیل یک سیستم و سازمان بین المللی رکوردگیری ارائه گردید و در سا

ل 1947 کمیسیونی مرکب از نمایندگان سویس،فرانسه و هلند در رم تشکیل و طرحهایی برای محاسبات ،فرمولاسیون و نتایج حاصل از رکوردگیری به منظور استاندارد نمودن عملیات رکورد را ارائه دادند این طرح ها جهت بررسی در کشورهای عضو ارسال و نتایج حاصل از بررسی ها در کنفرانسی که در سپتامبر 1949 در رم برگزار گردید مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نهایتا قرار بر این شد که گروهی از کارشناسان ، طرحها و قوانین جامع تصویب شده رکوردگیری را تهیه و به سازمان های رکوردگیری کشورهای عضو ارسال نمایند.

گروه مذکور طرحی را به صورت پیش نویس جهت تصویب به تمام کشورهای عضو ارسال نمود. همچنین این مجمع پیشنهاد تشکیل گروهی به نام کمیتهء

رکوردگیری شیر اروپا را با عضویت نمایندگان ارائه نمود بدین ترتیب سرانجام پس از یک دوره 30 ساله سازمان بین المللی رکوردگیریinternational Milk Rrecording Organization به منظور یکنواخت نمودن برنامه های مختلف رکوردگیری اولین جلسه خود را در تاریخ های 5-9 مارس 1951 در رم تشکیل داد.
در سال1963 در سیزدهمین جلسه تصمیم گرفته شد که جلسات و سمینارهای رکوردگیری هر 2 سال یکبار برگزار گردد.

در سال1968 و در شانزدهمین نشست که در رم برگزار گردید استفاده از دستگاه جدیدی به نام میلکوتستر برای آزمایش شیر و تعیین درصد چربی در دستور کار کمیته قرار گرفت و در هفدهمین نشست از تاریخ 15-16 سپتامبر 1970 در اتریش آقای دکترHODGES پیشنهاد تغییر اسم کمیته رکوردگیری را مطرح نمود و نام کمیته به شرح زیر انتخاب شد.

 

INTERNATIONAL COMMITTEE FOR ANIMAL RECORDING (ICAR)
در این جلسه همچنین بحث و گفتگوهای بیشتر راجع به دستگاه های تجزیه کنندهء شیر مانند میلکوتستر ،پرومیلک و I.RMA انجام گرفت و در سال 1988 سازمان جدیدالتاسیس INTERBULLبصورت زیرمجموعه ای از کمیته بیت المللی رکوردگیری قرلر گرفت و در سال 1990 صدمین سال شروع رکوردگیری و چهلمین سال تاسیس کمیته رکوردگیری شیر جشن گرفته شد.

ب: تاریخچه رکوردگیری شیر در ایران
رکوردگیری از گاوهای شیری قبل از انقلاب و از سال 1336 توسط مرکز اصلاح نژاد آغاز و تا سال 1340 مجموعا 600 راس گاو از نژاد براون سویس و توده کلوهای بومی تحت پوشش قرار داشتند در سال 1344 بر اساس برنامه های رکوردگیری تعداد 18 وهحد گهوداری با مجموع ظرفیت 1400 راس از گاوهای سرابی، آمیخته های بومی با نژادهای هلشتاین تارانتر و دانمارکی بطور متناوب تحت پوشش برنامه های رکوردگیری قرار داشتند.

پس از انقلاب عملیات رکوردگیری بصورت مستمر و پیگیر بعد از ورود گاوهای ثبت شده کانادایی که به عنوان هسته های اصلاح نژادی برای گاوهای هلشتاین ایران مطرح گردیدند از سال 1364 با 13 گله در استان های تهران ، مازندران ، اصفهان ،همدان و زنجان آغاز گردید.

لازم به یادآوری است که هدف از رکوردگیری گله های مذکور انتخاب گوساله های نر مولد اسپرم با اجرای برنامه های اصلاح نژاد به خصوص تعیین ارزش ارثی و سایر صفات مطرح در اصلاح نژاد می باشد.

در سالهای 64-65 به منظور افزایش دقت در انتخاب گوساله های نر ممتاز و همچنین سایر برنامه های مربوط به اصلاح نژاد ، گله های غیر رجیستر نیز به تدریج تحت پوشش رکوردگیری شیر قرار گرفت بطوریکه در سال 1367 مجموع گاوهای ثبت شده و غیر ثبت شده افزون بر000/50 راس گردیده است.
در سالهای اخیربا ارئه طرح های جدید برای افزایش تعداد گاو های تحت پوشش بیست پنج مرکز رکوردگیری و آزمایشگاها های مجهز رکوردگیری بااستفاده از وسایلی مانند میلکو تستر ، میلکو اسکن برای اندازه گیری چربی و پروتئین راه اندازی گردیده وانتظار میرود که با اجرای طرح های مذکور بتوان اکثریت گاو های کشور را تخت پوشش رکورد گیری و اصلاح نژاد قرار دارد .
تعریف رکورد گیری در گاو های شیری

اندازه گیری دقیق و مرتب صفات مورد نظر به منظور برآورد توان تولیدی گاو های شیری رارکورد گیری گویند دکه مهمترین این صفات شیر ، چربی ، پروتئین ، تیپ تولید مثل و طول عمر اقتصادی می باشد .
اهمیت رکورد گیری
رکورد گیری از ملزومات لاینفک اصلاخ ن‍ژاد گاو بوده و با ادامه وپیگیری بی وفقه آن می توان تولید گاو را افزایش داد .
اهمیت رکورد گیری و نقش آن در مدیریت گاوهای شیری و اقتصاد گله را می توان به طرق زیر مورد برسی قرارداد .
الف : کنترل تغذیه دام
اطلاعات خاصله از رکوردگیری منظم تغییرات تولید هر گاه را به صورت انقرادی به مرکز رکورد گیری منعکس نموده و متخصصین تغذیه بر اساس آن گاو های پرتولید را دسته بندی کرده وبرای هر دسته متناسب با تولید محصول و با توجه به مواد خوراکی مورد دسترس وقیمت آنها اقتصادی ترین و مطلوب ترین جیره غذایی را به گاودار توصیه می نمایند. این یک واقعیت است که در اکثر دامدایهای کشور اصول صحیح تعذیه به علت عدم آگاهی دامدار از وضعیت گاوها و کیفیت مواد خوراکی و نیز عدم آشنایی آنها با علم تغذیه و جیره نویسی رعایت نمی گردد و در حقیقت با بیش ازنیاز گاوها به آنها خوراک داده شود که در این صورت خوراک اضافی

مصرف شده از نظر اقتصادی به نفع دامدار نبوده ودر سطح وسیع رقم قابل ملا حظه ای اتلاف خوراک بوجود خواهد آمد و به عنوان مثال چنانچه هر گاو تنها 5% بیش از حد احتیاجات خود غذا دریافت کند تنها در سطح استان تهران که حدود 40000 راس گاو شیری وجود دارد به احتسا ب اینکه مواد خوراکی مورد نیاز روزانه هر راس گاو به طور متوسط 15 کیلوگرم باشد75/. کیلوگرم ماده خوراکی بیش از حد نیاز مصرف حواهد شد که در مجموع روزانه 30000کیلوگرم و سالیانه

10950000 یعنی حدود یازده هزارتن مواد خوراکی تلف خواهد شد که این موضوع علاوه بر اینکه به طور مستقیم باعث زیان اقتصادی می گردد به طور غیره مستقیم نیز با چاق شدن گاو بروز اختلالات تولید مثلی ، زیان بیشتری متوجه دامدار خواهد کرد و بالعکس مساله نیز صادق بوده که در این حالت به علت عدم

دریافت غذای کافی شیر گاوها افت خواهد کرد در این مورد چنانچه هر گاو فقط در اثر عدم دریافت غذای کافی روزانه 5/. کیلو گر م افت شیر داشته باشد . تنها در استان تهران حدود 20000 کیلوگرم و سالیانه 7300000 کیلو کاهش تولید شیر خواهد بود که در همین رابطه نیز علاوه بر اینکه کاهش تولید شیر به طور مستقیم باعث زیان اقتصادی دامدار میگردد، از طرف دیگربا از بین رفتن بنیه و شادابی گاو باعث خسارات اقتصادی بر روی تولید مثل ودوره شیرواری بعدی میگردد . هم چنین با استفاده از علم تغذیه تر اساس جدید ترین دستاوردهای علمی ، گاوداران از مواد خوراکی ارزان قیمت مثل کاه ، ملاس و ;.. می توانند پس از غنی سازی در جیره غذایی دام های خود وارد نمایند .

ب: نقش رکورد در حذف گاوهای کم بهره و انتخاب گاو های پربهره
براساس اطلاعات جمع آوری شده و تجزیه و تحلیل داده ها در هر زمان گاوهای کم بهره وپر بهره شناسایی شده ودامدار را در بالا بردن میانگین تولید گله راهنمایی و ارشاد می کند . به طوری که عمل سلکسیون به طور مرتب و در جهت افزایش ظرفیت ژنتیکی و میانگین تولید گله ودر نهایت میانگین کلی کشور ادامه وگسترش می یابد . همچنین به موازات پیشرفته میانگین تولید گله ، گاودار در هر نسل برای جایگزینی گاوهای گله ، بهترین تلیسه ها را بر اساس نتابج حاصل از آمار واطلاعات رکورد گیری ، انتخاب و جایگزین می نماید به طوریکه با ادامه و پیگیری رکورد گیری و کوشش در جهت مرتفع نمودن مشکلا ت و پیاده نمودن اصول صحیح ، نژاد ، تغذیه و مدیریت و ;. سیر صعودی میانگین گله و میانگین کلی کشور ادامه خواهد یافت و به موازات بالا رفتن میانگین تولید در واحد دام با منظور رفع بخشی از مشکلات کمبود غذایی ، تعداد دام را به تدریج می توان کاهش داد بدون اینکه تولید کاهش یابد .

ج: نقش رکورد گیری در برنامه های اصلا نژادی کشور
با توجه با ینکه در اصلاح نژاد گاوهای شیری گاو نر به علت توانایی تولید نتاج بیشتر از اهمیت زیادی برخوردار است لذا انتخاب گا و نر با ظرفیت ژنتیکی بالا به اطلاعات وسیع ، دقیق و قابل اطمینان از نظر علمی نیاز دار د زیرا دقیق ترین وعلمیترین روش انتخاب گاو نر بر اساس آزمون نتاج استوار است یعنی دختران گاوهای نر باید از نظر تولید مورد بررسی قرار گیرد و نظر اه اینکه آزمون نتاج بر اسا س اطلا عات حاصل از رکورد تعداد زیادی از دختران گاوهای نر صورت می گرد . گسترش امررکورد گیری نیز در اینجا روشن میگردد . تا زمانی که رکورد گیری به روش صحیح و علمی و در سطح گسترده انجام نگیرد پیاده کردن طرح آزمون نتاج امکان پذیر نبوده وبا لطبع واردات اسپرم از خارج نیز ادامه خواهد داشت . که خود مبلغ قابل ملاحظه ای ارز از کشور را خارج می نماید ، بویژه اینکه در سالهای آینده افزایش تقاضا برای اسپرم ممتاز فزونی خواهد یافت . بنابراین در ارتباط با طرح آزمون نتاج به منظور به دست آورد ن گاوهای نر اسپرم ممتاز نیاز مبرم به گسترش طرح رکوردگیری شیر می خواهد . علا ه بر این مقایسه تولید گله های مختلف و محاسبه تولیدات خام استاندارد شده و میانگین های سالیانه در کل جامعه با منظور براورده معیارهای ژنتیکی مانند وراثت پذیری Heritability تکرار پذیری ( Repetability ) و انواع هم بستگی های بین صفات و هم چنین مقایسه

ارزش ارثی گاو هادر گاوهای مختلف و انتخاب گاوها بر اساس ارزش ارثی حاصله ونیز برآورد ارزش گاوهای نر جوان بااستفاده از رکورد دختران و فامیل انجام جفت گیری های تنظیم شده با توجه به ارزش ارثی بهترین گاوهای نر وبهترین ماده گاوها از نظر صفات مورد نظر و نهایتا کمک در برنامه انتقال جنین با شناخت بهترین گاوهای دهنده از مهمتر ین کاربردهی رکورد گیری در برنامه های اصلاح نژاد دام در کشور است .
د: نقش رکورد گیری در بهبود تولید مثل وکاهش فاصله گوساله زایی

یکی از عوامل لازم برای تولید شیر زای می باشد زیرا که هر دوره شیرواری همزمان با یک عمل زایمان شروع می کند ودر واقع با زیاد شد ن تعداد زایمانه ای یک گاو ، تعداد دوره های شیرواری با بالطبع تولید کل شیر نیز افزایش می یابد از طرف دیگر با هر زایمان یک راس گوساله تولید می گردد که یکی دیگر از منابع در

آمد گاودار است ، باکنترل مدیریت تولید مثل وراهنمایی و ارشاد دامدار میتوان فاصله بین دو زایش را به حد طبیعی رسانده و به این ترتیب مقدار شیر و چربی و تعدا گوساله بیشتری از هر گاو در طول دوران زندگی آن بدست آورد . در رکوردگیری علاوه بر رکوردگیری شیر ، اطلاعاتی مربوط به تولید مثل انفرادی گاوها ( زایش ، فحلی ، تاریخ با روری و نوع اسپرم ، کنترل آبستنی ، خشکی ، فاصله دو زایش ) جمع آوری گردیده و بر اساس اطلاعات حاصل زمان هریک از مراحل

فوق پیش بینی شده و جهت کنترل و مراقبت در هر دوره توصیه های لازم برای هر کدام از گاوها به گاودار داده میشود و نیز ضعف و اشکالات تولیدمثلی به گاودار گوشزده و وی را در جهت بهبود بخشی تولید مثل و کاهش فاصله گوساله زایی راهنمایی و ارشاد می نماید .
ه : کنترل ورم پستان

از آنجایی که اندام تولید شیر پستان گاو می باشد لذا مراقبت از پستان از نظر آلودگی و ورم پستان از مهمترین کارهای یک گاودار می باشد برای کنترل ورم پستان و آلودگی ها ، نمونه های شیر گاو( که برای تعیین در صد چربی به آزمایشگاه رکورد ارسال می گردد ) ازنظر با کتیولوژی آزمایش و در صورت بروز هر گونه علا ئم غیر طبیعی توصیه های لازم به گاودار داده می شود بررسی وضعیت پستان گاو از لحاظ اورام پستانی ، امروزه توسط دست گاه های پیشرفته الکترونیکی (Cellcount ) در سریع ترین زمان مشخص و به دامدار ابلاغ میگردد .

دستگاه مذکور با شمارش تعداد سلولهای سماتیک ( اکثرا گلبولهای سفید ) در هر میلی لیتر شیر وضغیت گاو از نظر آلودگی به ورم پستان را مشخص می نماید . بنابراین اگر تعداد سلولها از حدود معین بیشتر گردد احتمال آلودگی گاو به ورم پستان بیشتر میشود . میانگین تعداد سلولها برای ابتلاء به ورم پستان در کشوررهای مختلف متفاوت است والی معمولا در صورتیکه تعدا د سلولهادر هر میلی لیتر شیر فراتر از دویست هزار باش د احتمال شروع ورم پستان در گله نیز افزایش مییابد لذا با استفاده از این گونه وسایل میتوان تعدا د سلولهای موجود در هر کارتیه را شمرده در صورت افزایش آنها اقدامات لازم به منظور کنترل و کاهش ورم پستان را شروع نمود .

ل: استفاده دستگاه های تحقیقاتی از اطلاعات رکورد .
رگورد گیری شیر مقیاس وسیعی از اطلاعات مربوط به گاوهای شیری در زمینه های تغذیه ، تولید مثل ، مدیریت و ; را به صورت منظم ودقیق و علمی قابل اطمینان در اختیار مراجع تحقیقاتی اعم از دانشگاه یا سایر دستگاههای تحقیقاتی می تواند قرار دهد .
م : استفاده آموزش و ترویج از اطلاعات رکورد
یافته های جدید علمی حاصل از مطالعه مستمر اطلا عات در اختیار دستگاههای ترویجی قرار گرفته و از طریق آنها در سطح وسیع به گاوداران منتقل می گردد و از طرف دیگر نیازها و مشکلات گاو داران از طریق این دستگاهها به مرکز رکورد گیری و مراکز تحقیقاتی ذیربط منعکس می گردد که این مشکلات مجددا مورد بررسی قرارگرفته و توصیه های لازم به گاوداران برمی گردد .
به طو ر خلا صه با اجرای رکورد گیری در زمینه های زیربهبود حاصل خواهد شد .
1- کاهش فاصله گوساله زایی و رسیدن به حد استاندارد و مطلوب
2- در صرفه جویی در مصرف مواد خوراکی بهبود مدیریت .
3-افزایش تولید شیر و چربی و مواد جامد شیر
4-کنترل کاهش ورم پستانی
5- افزایش آگاهی دامداران و آشنا شدن با روشهای جدید پروش و نگه دار ی گاو .
6- تامین بخشی از منابع اطلاعاتی دستگاه های تحقیقاتی و ترویجی
7- تامین اطلاعات موردنیاز در برنامه های اصلاح نژاد گاو در کشور .
انواع رکوردگیری

الف – رکوردگیری رسمی Official milk Recording در این روش از آنجایی که اطلاعات حاصله جهت اجرای آزمون نتاج و به منظور تعیین ارزش ارثی گاوها ی نرو ماده در برنامه های اصلاح نژاد گاو جهت تامین اسپرم مورد نیاز گاو های شیری کشور به کار می رود . لذا اطلاعات حاصله مانند مقادیر تولید شیر، چربی ، پروتئین ، اطلاعات زایش ، خشکی و غیره باید از منابع معتبر و رسمی (مراکز رکورد گیری دولتی و همچنین تعاونیهای گاوداران باسیستم بازرسی و نظارت بخش دولتی) تهیه گردد به عبارت دیگر در رکورد گیری رسمی عملیات مورد و اخذ نمونه های شیر از هرراس گاو باسایر اطلاعات توسط ماموران رکورد دولتی وبا نیروهای رکورد دولتی ویا نیروهای رکورد تعاونیها ئیکه تحت نظارت و بازرسی مراکز رکورد گیری دولتی است . انجام ونمونه های اخذ شده شیر جهت آزمایش و تامین محتویات آن به آزمایشگا های رکورد گیری ارسال می گردد

ب- رکود گیری غیره رسمی ( Unofficial Milk Recording )
در این روش اطلاعات حاصله میتواند برای بهبود مدیریت گله ها و هم چنین برخی از برنامه ها ی اصلاح نژاد مورد استفاده قرار میگیرد ولی چون اینگونه کود ها توسط منابع دولتی یا ناظرین دولتی انجام نمی گیرد لذا از اطلاعات مذکور نمیتوان در آزمون نتاج گاوهای نر استفاده نمود .
این نوع رکورد گیری توسط تعاونیها یا گاودارها بصورت شصی (Owner sampler ) انجام میگیرد لاز م به یاد آوری است که در این روش مرکز رسمی رکورد گیری امکاناتی مانند آزمایش نمونه های شیر ، استاندارد نمودن رکورد گیری و اطلاعات آن و آموزشهای لازمه در اختیار این سسیستم قرار میدهند .
1- نقش رکورد گیری و ضرورت انجام آن

به طور اختصار نقش رکورد گیری را میتوان در ارتباط با تعیین ظرفیت تولیدی دام دانست (در مورد گاوهای شیری توان تولید شیر + مواد مختلفه محتوی آن ونیز استعدادتولید مثلی آن مد نظر است ).

2- چگونگی انجام رکود گیی
جهت برآورد تولید دامها لا زم ات که میزان تولید روزانه آنهارا اندازه گرفته و نهایتا مجموع تولید هر دوره شیرواری گاو مشخص گردد که بعدا در طی سایلن کورد دوه های شیروار ی مختلف ه گاو گداوری شده به عنوان تولید دام در طول زندگانی اقتصادی آن مورد توجه قرار میگیرد .
برای اینکه بازرسی و برآورد تولید گاو ها تخمین درستی از میزان تولید آنها باشد لازم است که مامرینی از طرف مراکز رسمی مختص این کار ( واحدهای رکورد گیری امور دام استانها ) به گاوداری دها اعزام و رکورد هرگاو را مشخص نمایند .

دت رکورد گیری در هر بازرسی 24 ساعت بوده و د ردوروز صورت میگیرد بدین شکل که همیشه از وعده دبعد از ظهر و عصر دوش را شروع کرده صبح روز بعد به
ایان میرسانم .

3- اطلاعاتی که در مورد هرگاو برای ثبت رکورد هر دوره شیرواری الزامست عبارتند از :

الف – نام گاو
ب- شماره گاو ( اعم از شماره فلزی یا پلاستیکی – شماره گوش یا کپل )
پ- شماره ثبت گاو
ت- تاریخ تولد
ث- نام پدر و شماره ثبت آن
ج- نام مادر و شماره ثبت آن
چ- نژاد
ح- نام دامداری و کد آن
خ- شماره دوره شیرواری
و- سن گاو به هنگام زایش
ذ – تاریخ زایش
ر- تاریخ خشک شدن گاو
ز – دفعات تلقیح یا جفتگر ی

س- تاریخ تلقیح منجر به بارئری و شماره اسپرم (یا گاو ) در تلقیح اخیر
ش- شماره گوساله ، تک قلو یا دو قلو بودن آن ، جنسیت گوساله ، نقص ژنتیکی (اگرداشته باشد ) تلفات و ; سرنوشت گوساته نر
لازم به تذکر است که تمام اطلا عات مربوطه در اوراق و فرمهای مخصوص رکورد یری که شامل فمهای مزرعه و کارتهای انفرادی و عمر گاو میباشد . منعکس و تکمل مگردد . ( فرم ئشماره یک ، دو ، سه )
4- شروع رکورد گیری

بدنبال زایش گاو ترشح شیر از پستان آغاز میگردد منتهی بین اولین تست و زایش حد اقل فاصله ای اید وجود داشته اشد که ای ن حداقل مجاز 3روز میباشد . فرضا اگر گاوی د رتاریخ 2/11/76 زایش داشتههیچگاه قبل از 6/11/76 کورد آنانخواهند گرفت و اگر گزارشی ارسال شود که فاصله زایش ئتا تست اول کمتر 3وز بشد تولید آن تست رادر نظر نگرفته وتا تست بعد صبر میکنیم حداکثر فاصله بین زایش و اولین تست نیز 75 روز است. لذا هرگاه به هنگام مراجعه مامور به گاوداری بیشتر از 75 روز به زایش گاوی گذشته و قبل از آنهم رکوردی از گاو د ست نباشد دیگر تخمین تولید آند ردوره خاص به ئواقعیت نزدیک نخواهد بود و بنابراین از رکوردگیری گاودر دوره شیرواری فوق خود داری بهعمل خ.اهد آمد .
5-فواصل رکورد گیری

دقیق ترین روش تعیین واندازه گیری تولید شیر و چربی و پروتئین و دیگر مواد جتمد محتوی شیر همسر دام بهئ شکل روزمره میباشد ولی چون این کا از نظر علمی برای مراکز و ماموری آن امکان پذیر نیست لذل به طور قراردادی هر 26 تا 35 روز یک بار مامورین مراکز ذیربطبهگاوداری ها مراجعه و به رکوردگیری دامها

مبادر ت می وزند به طور مثال اگر رکورد گیری گاوهای یک گاوداری در تارخ 10 /4/ 76 صورت گفته رکورد بعدی نباید زودتر از 5/5 / 76 و یا دیرتر از 14/5/76 صورت پذیرد . گاها بدلیل مسائل و مشکلا ت اجرایی فواصل دو تست از حد قرارداد ی 26 تا 5 روز خارج میگردد مثلا فاصله دو تست متوالی 37 روز ویا 22 روز میشود که در هر دو صورت از دامنه معقول و قراردادی فوق الذکر خارج است منتهی این کساله تا 3 تست قابل اغماض ودر حد تحمل است . ( در یعضی از کشورها نحوه کورد گیری و فاصله زمانی بین دو رکورد متوالی متفاوت است که در بالا ذکرشد)
6-محاسبه اولین زایش تا اولین تست

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق صاعقه دررعد و برق pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق صاعقه دررعد و برق pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق صاعقه دررعد و برق pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق صاعقه دررعد و برق pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق صاعقه دررعد و برق pdf :

بر اثر برخورد ابرهای دارای بارهای غیر هم نام، واکنش‎های الکتریکی شدیدی به صورت نور و صدای شدید بنام صاعقه یا رعد و برق تولید می‎گردد که با نور و صدای شدید همراه است.
رعد و برق قادر است صدماتی جدی وارد آورد، می‎تواند به راحتی انسان و یا حیوان را از پای درآورد، زیرا از جریان الکتریکی بسیار بالایی برخوردار است که مدت آن کم بوده ولی قدرت آن زیاد است. براساس مطالعات و بررسی‎های به عمل آمده توسط متخصصین امر تعداد رعد و برق در هر لحظه در سراسر دنیا بین 1500 تا 2000 بار می‎باشد. به عبار دیگر حدود 6000 جرقه الکتریکی در هر دقیقه در دنیا زده می‎شود. یکی از خطرناک‎ترین ورزشها که برق‎زدگی را آسان می‎کند، شنا در محیط باز است. شدت جریان الکتریکی در رعد و برق ممکن است بین 10000 تا 40000 آمپر باشد (درحالی که حداکثر شدت جریان قابل تحمل معمولاً ازچند صد متر متجاوز نمی‎کند). تخلیه بار الکتریکی از یک ابر به ابر دیگر و یا به زمین بوجود می‎آید، می‎تواند قلب انسان را از کار بیاندازد، شش‎ها را پاره کند، مغز و سایر ارگان‎های حیات بدن را از بین ببرد و سبب سوختگی‎های جدی در بدن شود. هوایی که نور برق از میان آن می‎گذرد به شدت گرم می‎شود. جریان الکتریکی شدید میزان حرارت هوا را در کانالی که برق از آن عبور می‎کند برای مدت یک میلی‌ثانیه و یا کنرت از 30000 درجه سانتیگراد بالا می‎برد. هوایی که به طور ناگهانی این میزان گرم می‎شود به سرعت منبسط شده و ضربه‎ای به هوای اطراف می‎زند و امواجی را با فشار بین 10 تا 30 اتمسفر بوجود می‎آورد. اغلب فلزاتی که به عنوان وسایل زینتی به کار می‎روند مانند گردنبند و دست بند نیز می‎توان هنگام رعد و برق خطرناک باشند. در موقعی که رعد و برق شدید رخ می‎دهد بهترین کار برای حفظ سلامتی این است که هر نوع وسیله فلزی که در دست دارید را فوراً رها کنید و از ریسک کردن بپرهیزید.

نوری خیره کننده و صدایی مهیب و کوبنده ! ؛ معمولا اینها تنها شاخصه هایی هستند که ما از صاعقه می شناسیم . اسم هایی که ساکنان مناطق مختلف روی این پدیده گذاشته اند نیز اغلب بر گرفته از همین دو محصول صاعقه است ؛ شیرازی ها می گویند " غّره تراق "، تهرانی ها "رعد و برق " ، افغانی ها "تانا " و اروپاییان " تندر" صدایش می کنند .
صاعقه چیست ؟
وقتی بار الکتریکی انباشته شده در ابرها تخلیه شده و به صورت یک قوس الکتریکی به زمین برخورد کند ؛ صاعقه اتفاق می افتد. توضیح : در آسمان و بین خود ابرها نیز قوس های الکتریکی ایجاد می شود اما این نوع از صاعقه بیشتر مورد توجه صنایع و ورزشها هوایی است و در کوهنوردی اهمیت خاصی ندارد.
صاعقه چگونه رخ می دهد؟
هنگام طوفان یا حرکت بادهای بزرگ ، بار الکتریکی زیادی در ابرها ذخیره می شود و به اصطلاح ابرها باردار می شوند. بدین ترتیب ابر تبدیل به یک منبع انرژی بسیار عظیم می شود که بر فراز آسمان در حرکت است . این ذخیره انرژی آنقدر ادامه پیدا می کند تا ابر از انرژی الکتریکی اشباع شده و در اولین فرصت ممکن ، انرژی خود را تخلیه می کند . معمولا بهترین محل برای این تخلیه زمین است زیرا زمین آنقدر بزرگ است که هرگز از الکتریسیته اشباع نمی شود . بنابراین ابر ابتدا هوای اطراف خود را با " یونیزه " کردن مستعد عبور جریان برق کرده ، سپس انرژی خود را از میان هوای یونیزه شده عبور داده و در زمین تخلیه می کند.
اما مقدار انرژی تخلیه شده ، سرعت تخلیه و اثرات آن چقدر است؟
ـــــــــ صاعقه یکی از قدرتمندترین ، خطرناکترین و عجیب ترین پدیده های طبیعی است . پدیده ای با میلیاردها " وات " انرژی و اثراتی متعدد و باورنکردنی مانند تولید هزاران درجه حرارت ، تولید گازهای مسموم ، ایجاد امواج نیرومند و ...
صاعقه چه مشخصاتی دارد ؟
ــــــــ صاعقه ویژگی های منحصر به فردی دارد که آنها را در هیچ رخداد طبیعی دیگری نمی توان یافت . ویژگی هایی که عمدتا از الکتریسیته خاص صاعقه نشات می گیرند . مهمترین این خصوصیات عبارتند از : ولتاژ صاعقه ، جریان صاعقه ، قدرت صاعقه ، سرعت صاعقه و دفعات تکرار صاعقه

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله کار با دایرکتوریها (مفاهیم اولیه ویندوز ) pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله کار با دایرکتوریها (مفاهیم اولیه ویندوز ) pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کار با دایرکتوریها (مفاهیم اولیه ویندوز ) pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کار با دایرکتوریها (مفاهیم اولیه ویندوز ) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کار با دایرکتوریها (مفاهیم اولیه ویندوز ) pdf :

مفاهیم اولیه ویندوز 98
نکته:
• اگر بخواهیم فایل یا فولدری را انتخاب کنیم، می بایست روی آن فقط clik کنیم.
• اگر بخواهیم آیکون را باز نماییم، روی آن دو بار کلیک می کنیم تا باز شود.
• برای جابه جایی آیکونها از کلید سمت چپ موس استفاده می کنیم، به صورتی که روی آیکون،click می کنیم و آن را به هر کجای صفحه خواستیم می بریم.
• وقتی از click راست استفاده می کنیم یک منوی میان بر باز می شود و هر وقت روی هر شیء، click راست کنیم منوی میان برِ به خصوصِ آن باز می شود.
• برای ایجاد یک دایرکتوری یا فولدر ابتدا بر روی Desktop، کلیک می کنیم و منوی میان بر ایجاد می کنیم، سپس یکی از گزینه ها به نام New را انتخاب می کنیم، وقتی علامت فلش را روی new قرار می دهیم، یک منوی جانبی ایجاد می شود، در این منو، گزینه ای به نام فولدر وجود دارد، که آن را انتخاب می کنیم و روی آن کلیک می کنیم، در این حالت، همیشه ویندوز به عنوان پیش فرض، کلمه New folder را نمایش می دهد. سپس هر کلمه ای را تایپ کنیم، اسم Newfolder حذف خواهد شد و هر وقت کلید Enter را فشار دهیم یا روی آن click کنیم، این کلمه ثبت خواهد شد.
• برای مرتب کردن آیکونها روی Desktop ،Click می کنیم، منوی میان بر ظاهر می شود، سپس گزینه Arrange Icons را انتخاب می کنیم. منوی جانبی ایجاد می شود که ما گزینهby Name را انتخاب می کنیم و Click می کنیم و سپس می بینیم که آیکونها در جاهای خاصی که از قبل تعیین شده قرار گرفته اند. حال اگر ما گزینه Auto Arrange را انتخاب کنیم، دیگر نمی توانیم جای آیکونها را تغییر بدهیم.
پنجره:
در پنجره، در قسمت بالا، آیکون مورد نظر دیده می شود. در سمت راست گزینه هایی را می بینیم که علامت × مربوط به بستن پنجره به کار می رود. گزینه مربع که مربوط به Maxziminze است و گزینه بعدی برای Minimize کردن پنجره به کار می رود.
در قسمت زیر این نوار، قسمتی است به نام منوبار که باعث می شود تا ما منوهای زیادی را داشته باشیم. در زیر منوبار، قسمتی است به نام آدرس بار، که مشخص می کند که ما عملاً در چه فولدری قرار داریم. در زیر آدرس بار، قسمتی است به نام Tool Bar یا نوار ابزار که معمولاً میان بری است برای عملیات روزمره. در زیر نوار ابزار، قسمتی است که قسمت اصلی پنجره است که آیکونهای مورد نیاز در آن دیده می شود.
Scroll bar، زمانی ظاهر می شود که تعداد آیکونهای ما زیاد باشد و در فضای محدود پنجره جا نشود، در این صورت به کمک scroll بارها به سمت چپ و راست حرکت می کنیم و بقیه قسمتهای پنجره را مشاهده می کنیم.
نکته:
برای بستن پنجره، راههای مختلفی وجود دارد، یکی از آنها استفاده از علامت × می باشد. راه دوم: از راه منوی File، گزینه close را انتخاب می نمائیم. راه سوم: اینکه با استفاده از دبل کلیک روی آیکون بالای پنجره، پنجره را می بندیم. راه چهارم: استفاده از کلیدهای ترکیبی Alt f4 است. راه پنجم: استفاده از کلیدهای ترکیبی delete وAlt, ctrl است. راه ششم: اینکه در قسمت پایین صفحه کامپیوتر، معمولاً نام آیکون نوشته شده بنابراین روی کلید سمت راست ماوس click کرده، منویی باز می شود و ما گزینه close را انتخاب می کنیم و پنجره بسته می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

کارآموزی اداره امور مالیاتی ( دارایی ) شیروان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  کارآموزی اداره امور مالیاتی ( دارایی ) شیروان pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی اداره امور مالیاتی ( دارایی ) شیروان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی اداره امور مالیاتی ( دارایی ) شیروان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی اداره امور مالیاتی ( دارایی ) شیروان pdf :

مالیات در تمام جوامع بشری از دیرباز رایج بوده بطوریکه وصول آن بصورتهای مختلف برای دولتها و دولتشهرها اجتناب ناپذیر می نموده است . هم اکنون نیز مؤثر ترین ابزار در دست هر دولت برای ایفای وظایف خطیری که بر عهده دارد در مالیه ی عمومی به شمار می آید. با توجه به پیشرفت تمدن و وقوع تحولات اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی امروزه هر شخص به خوبی می داند پرداخت مالیات در واقع مشارکت در سازندگی کشور و توسعه زیر ساختهای اجتماعی جوامع است. در ایران نیز مانند سایر کشورهای کهن ، مالیات سابقه ای دیرینه دارد که با استقرار مشروطیت در ایران برای آنکه امر مهم وصول مالیات ، دستخوش خواستها و مقاصد دولتمردان و افراد صاحب نفوذ و متصدیان امور مالیات نشود چارچوب آن در قانون اساسی و متمم قانون اساسی
مشروطه منظور گردید. به نحوی که از آن پس برقراری هر نوع مالیات و معافیت و تخفیف مالیاتی می باید بر قانون موضوع خاص خود ضمن رعایت مساوات و عدم تبعیض می بود . طبق اصل 94 متمم قانون اساسی مذکور ، هیچ قسسم مالیات برقرار نمی شد مگر به حکم قانون براساس اصول 95 و 98 معافیتها و تخفیفهای مالیاتی باید براساس قانون معین می شد و بر طبق اصل 97 در مورد مالیات ؛ تفاوت و امتیازی بین افراد ملت نباید گذاشته شود . به پیروی از قانون اساسی ، از بدو مشروطیت قوانین مالیاتی متعددی به تصویب مجلس وقت رسید که ممترین و جامع ترین آنها قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 28 اسفند 1345 است که با اصطلاحاتی تا پایان حکومت پهلوی و پس از آن نیز با اصلاحیه هایی که حسب مورد به تصویب شورای انقلاب اسلامی و مجلس شورای سلامی می رسید ، تا آخر سال 1376 اجرا می شد. با برقراری نظام جمهوری اسلامی و ظهور ارزشهای جدید اجتماعی و فرهنگی و به ویژه تقویت مبانی و بنیه دینی و اخلاقی ؛ بازنگری اساسی قانون مالیاتها در اوایل دهه 1360 شروع شد و سپس قوانین متعددی تا به امروز به تصویب رسید که آخرین آن قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 3 اسفند 1366 و اصلاحات بعدی آن می باشد. که موارد زیر در آن مشخص گردیده وبرای آنها قانون تدوین شده : اشخاص مشمول مالیات ، مالیات بر دارایی – درآمد ، مقررات مختلفه ، مراجع مالیات و سازمان تشخیص و ...
* در تهیه این گزارش سعی شده تا منمن ارائه گزارشکار ؛ مراحل اجرا و اعمال مالیات مؤدیان نیز جهت اطلاع و آشنایی سایرین ذکر شود.
* در این اداره هر ممیز یا چند نفر از ممیزین مسئول رسیدگی به امور خاصی است که به هر بخش از محل کار آنها حوزه می گویند. بعنوان نمونه حوزه رسیدگی به مالیات شرکتها از حوزه رسیدگی به مالیات کسبه و خودروها جداست.
* مالیات در سازمان امور مالیاتی از کسبه ، صرافان ، بانکها ، صاحبان محترم مشاغل و اصناف اخذ می شود
/5/85 یکشنبه
اولین روز کارآموزی
پس از آشنایی با یکی از کارشناسان ارشد مالیاتی و با راهنمایی ایشان با چگونگی تهیه و صدور فرم تشخیص مالیات مشاغل آشنا شدم و برای تقریباً 30 پرونده این برگ ها را صادر کردیم.
2/5/85 دوشنبه
صدور فرم سه برگی تشخیص مالیات برای تعدادی دیگر از پرونده ها.
3/5/85 سه شنبه
صدور فرم تشخیص مالیات برای پرونده های باقیمانده که شامل تقریباً تمامی پرونده های موجود در بایگانی ای حوزه بود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   176   177   178   179   180   >>   >