مقاله ابزارهای ارتباط با Data Base pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ابزارهای ارتباط با Data Base pdf دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ابزارهای ارتباط با Data Base pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ابزارهای ارتباط با Data Base pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ابزارهای ارتباط با Data Base pdf :

برنامه هائئ که درزمینه DATA BASE کار می کنند به دو قسمت تقسیم می شوند. یک قسمت لایه بیرونی یا USER INTERFACE (برنامه ای است که معمولا با برنامه های VISUALای نوشته می شود.) قسمت دیگر خود DATABASE است که بوسیله یکی از زبانهای بانکهای اطلاعاتی (که برپایه بانکهای اطلاعاتی رابطه ای (RDBMS)
نوشته می شود. قسمت اول یاAPPLICATION به وسیله زبانVISUAL BASIC ساخته می شود که وظیفه نما یش گرافیکی, زیبایی, کنترل کاربر و ارتباط با DATA BASE را بعهده می گیرد.
اگر چه فناوری ODBC دارای اهداف بزرگ مشابهی است لیکن اجرای آن ساده نیست .بخاطر اینکه ODBCAPI برای برنامه نویسان متوسط کمی مشکل است و طوری ساخته شده است که حتی برای برنامه نویسان پیشرفته نیز ابزار پرزحمتی به حساب می آید . بر مبنای ODBC ، ADO به بوجود آمد که دسترسی به داده های زیادی را ایجاد خواهد نمود.RDO برای دسترسی به پایگاه داده از واسط ODBC استفاده می کند ، و DAO از موتور JET داخلی خود . در حالیکه ADO بجای آن از OLEDB (پایگاه داده OLE ) استفاده می کند . OLEDB شیئ ایست کاملاً جدید برای اتصال به منابع داده .می توان OLEDB را جانشین ODBC در اتصال به منابع داده دانست .طراحی داخلی OLEDB دسترسی به منابع داده غیر SQL , را نیز(به همان سهولت دسترسی به داده های SQL ) ممکن ساخته است .
در گذشته برای دسترسی به پایگاه های داده راه دور باید از API هایا درایورهای ODBC استفاده می کردیم .در اغلب موارد یافتن درایور ODBC مناسب برای منبع داده مورد نظر امکان پذیر است ، اگر چه این روش مشکلات خاص خود را دارد.در این استاندارد ، درایور ODBC باید از زبان SQL پشتیبانی کند، و داده ها نیز بصورت جدول ( متشکل از سطر و ستون ) سازمان داده شده باشند . اما در برخی موارد چنین ساختاری برای ذخیره کردن داده ها مناسب نیست ، بخصوص داده هایی که دارای ساختار سلسله مراتبی هستند ، مانند سرویس های دایرکتوری و e-mail .
برنامه هایی مثل VISUAL BASIC , DELPHI , VC++ با رابطهایی چون COM, DCOM,ACTIVE X به DATA BASE وصل می شوند.ADO‌یکی از ACTIVE X هایی است که با DATABASE ارتباط برقرار می کند.
در این برنامه با اسافاده از Objectهای ارتباط با DataBase که در بالا توضیح داده شد به بانک اطلاعاتی SQLServer متصل شده و با استفاده از قابلیتهای شیء ADO برای وارد کردن اطلاعات حسابداری ( اسناد حسابداری ، اطلاعات حسابداری ، اطلاعات ارز ، … ) و یا برای گرفتن اطلاعات حسابداری ( ترازهای حساب ، گردش حساب ، نمایش اسناد ، …) با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار نمودیم.
در کنار ابزار داخلی VB برای گرفتن گزارشات و نمودارهای برنامه از برنامه CRYSTALL REPORT 9.0 ساخت شرکت آمریکایی SEGATE که دارای جلوه های زیبا و قدرت بالا برای نمایش اطلاعات برنامه است استفاده شده است






ابزارهای ارتباط با DataBase

1-DCOM,COM

یک برنامه کاربردی عموما دارای یک فایل باینری است که نمی توان در ان تغییری ایجاد کرد مگر اینکه نوع جدید ان را با نوع قبلی جایگزین کرد. گونه) ویرژن( بعدی بایستی ایجاد ,خطا یابی و مجددا کامپایل شود.در این حالت مدت زمان ساخت و توسعه برنامه های کاربردی افزایش پیدا می کند. می توانیم برنامه را به چندین جزء منطق به نام OOAD (OBJECT-ORIENTED تقسیم ( ANALYSIST AND DESIGN کنیم. برای مثال می توانیم یک برنامه ساده ویرایشگر را به چندین قسمت منطقی تقسیم کنیم ( ناحیه متن، میله ابزار،…)سپس می توانیم درباره هرقسمت بصورت مستقل فکر و تصمیم گیری کرده و ارتباط هر قسمت با سایر قسمتها را مشخص نماییم.هر قسمت(جزء) را میتوانیم در برنامه ای که به آن نیاز دارد قرار داد. نرم افزارهایی که با ترکیبی از اجزاء ساخته شده اند COMPONENT WARE نامیده می شوند.COM در سطر بانیری قرار دارد و بر این نکته دلالت دارد که میتوانند درزبانهای مختلف نوشته شوند وباهم در ارتباط باشند.
COM یک زبان برنامه نویسی است. توسط زبانهای برنامه نویسی متفاوتی مانند C++ و Cو پاسکال و سایر زبانها می توان COM ایجاد کرد. COM مستقل از زبان ,موقعیت و کامپایلر است. میکروسافت با توسعه COM موجب شد که برنامه های کاربردی انعطاف پذیری بیشتر ودینامیک فراوانی تری پیدا کنند. مانند اکثر محصولات میکروسافت، ویژوال بیسیک هم از COM استفاده می کنند . اگر چه جزئیات COMاز دید برنامه نویس مخفی است.ولی ما درمورد COM وجزئیات مرتبط با آن مطالبی رابیان خواهیم کردچرا که COM پایه اکتیواکس را تشکیل می دهد.
برنامه های کاربردی با COM با یکسری ازاستانداردهای واسط با سایر اجزاء درارتباط هستند.
انواع متفاوتی از واسطه های COM وجود دارند، تعدادی برای کنترلهای اکتیواکس ،تعدادی برای انتقال داده، تعدادی برای ذخیره سازی اطلاعات و غیره . بیشتر واسطه های بنیادی COM ,IUNKNOWN هستند.
هر واسط COM ,IUNKNOWN بایستی شامل متعددهای ADDREF, QUERYINTERFACE , وRELEASE باشد.
ازمتعددها ADDREF, RELEASE به منظور کنترل طول عمر جزء COM استفاده می شود . متعدد QUERY INTERFACE روشی برای پرس و جو است. اگر یک جزء COM عملا از واسط COM پشتیبانی کند. مثلا یک جزء دیگر COMنیاز داشته باشد تا مشخص کند یک جزء دیگر COM آیا از واسط کشیدن ورها کردن حمایت می کندیا نه .میکروسافت با توسعه کارایی COM ، COM+ را اخیرا به بازار ارائه کرده است . کارایی COM+ علمی تراز COM است.
زمانیکه برنامه نویسان ویژوال بیسیک نتوانند بطور مستقیم با COM کار کنند دیگر نمی توانند ازمزایای COM+بهره مند شوند.
COMتوزیع شده(DCOM) نوع توزیع شده COM است. DCOMبه مفهوم اجرای،اجزایCOM برروی یک ماشین راه دوراست درحالیکه تمام جزئیات از دید برنامه نویس پنهان است.
همچنین DCOMدارای ویژگیهایی است که COMاز آنها برخوردار نیست(مانندامنیت).DCOMجزء اصلی وضروری ایجاد برنامه هایEnterprise-Level است.طریقه برقراری ارتباطات در DCOM همانند COM است چرا کهDCOM توسعه یافته COM است.

1-1چگونه میتوانیم از COM استفاده کرد؟
تمام این موارد مفید می اشد امادرباره اینکه چگونه یک شئ COM کارمی کندوچطورآنرا ایجاد و گسترش میکنید توضیح نمی دهد.
تقریباً هر محصول مایکروسافت که امروز استفاده می شودیک مدل شی دارد که می تواند واسط آن با هر محصول دیگری برپایه COM ارتباط داشته باشد . به خاطر داشته باشید که فکر کردن روی یک واسط به عنوان ویژگی های اشیاء و عملکردی که می تواند داشته باشد تلقی می گردد.
یک واسط عمومی واسطی است که یک برنامه نویس که از شیء COM استفاده میکند آن را انتخابکرده تا به عنوان هر سرویسی که شما آرزوی آن را دارید دردسترس شما قرار دهد (حتی این می تواند از طریقWINDOWS NT کنترل شود ) معمولاً یک تابع برای انجام آنچه اتفاق می افتد
لازم میباشدمثلاً درVBتابعی بنام CREATE OBJECT وجود دارد که یک نمونه از کلاس مشخص شده را ایجاد ویک رجوع به شیءرا برمی گرداند وقتی که برنامهُ سرویس گیرنده با استفاده ازتابع REATE OBJECT یک CLASS می سازد (COM-SERVERNAME.CLASSNAME ) بااستفاده از یک اشاره گرمی تواند به تمام خواص متددهای آن کلاس که درسرویس دهنده COM است دسترسی پیدا کند .این سرویس دهنده می تواند یک تابع ساده DLL ویاکل برنامه کاربردی مثل INTERNET EXPLORER,WORD,EXCELیا OUTLOOK باشد.
اینجا یک مثالی است که ممکن است شما در یک برنامه کاربردی VB آنرا ببینید این تابع به منظور راه اندازی کردن یک برنامه روی چند کامپیوتر CLIENT-SERVER است.شما عملاً،عملکرد COMرا هنگامیکه داده ها از یک منبع داده با استفاده ازADO باز گردانده می شوند را دیده اید. مثال بعدنشان می دهد که چطور یک RECORDSET با محتوای جدولTBLUSERGROUP از پایگاه داده SECURITY ایجاد می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت موفقیت تحصیلی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت موفقیت تحصیلی pdf دارای 65 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت موفقیت تحصیلی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت موفقیت تحصیلی pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت موفقیت تحصیلی pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت موفقیت تحصیلی pdf :

اسلاید 1 :

راهی را که می بایست به شیوه منحصر به فرد خودتان طی کنید

زندگی را هدیه ای ازسوی خداوند بدانید و موفقیت ها درس گرفتن از شکست ها ، و چگونه زیستن تان را به عنوان یک شاهکار به خداوند هدیه نمائید

اسلاید 2 :

از تعادل عاطفی و فکری بیشتری بر خوردار گردید

موفقیت را فقط در محور تحصیلات خلاصه نکنید تا از

اسلاید 3 :

اگر می خواهید فراز و نشیبهای راه زندگیتان را با

موفقیت بیشتری پشت سر بگذارید بهتر است که به دیگر

شعاع های چرخه زندگی خود نیز ، توجهی لازم داشته

اسلاید 4 :

آشنایی با تعاریف نا متعادل و استرس زای موفقیت

 تلاش جهت بودن یا نبودن

 ( یا موفقیت تمای عیار و در غیراینصورت پذیرش شکست همه جانبه )

 موفقیت یعنی بدست آوردن نتایج عینی و ملموس و محسوس

موفقیت یعنی بازی و آنچه مهم است ، عشق و عشق و عشق

 موفقیت یعنی تکرا ر تلاش و کوشش و استقامت

 موفقیت فقط با ذهنیت مثبت 

 موفقیت یعنی اجرای برنامه ریزی صحیح و منسجم و تغییر ناپذیر

اسلاید 5 :

مثبت اندیشی کنید تا تمامی امکانات هستی با موج مثبت شما ، به رقص در آیند و جهت عملی نمودن اهدافتان بسیج شوید

( قدرت تصویر ذهنی مثبت )

اسلاید 6 :

باورکنید :

خیلی چیزها را می توانید ارتقا بخشید

خیلی چیزها را می توانید تغییر دهید

خیلی چیزها را می توانید کنترل کنید

خیلی چیزها را می توانید بپذیرید

اسلاید 7 :

یک دعای تعادل بخش

خدداوندا به من قدرتی عطا فرما ،

تا تغییر دهم هر آنچه را که می توانم

و بپذیرم ، هر آنچه را نمی توانم تغییر دهم

و شعوری را ، تا به تفاوت این دو راه در شرایط مختلف پی ببرم

اسلاید 8 :

وقتی با مشکلی روبرو شوید به خود بگوئید

من معمار سرنوشت خود هستم

زندگی من محصول نحوه انیشیدنم است

باید از محدوده امن عاداتم خارج شوم و از ارتفاعی بالاتر مشکل را مشاهده کنم

اسلاید 9 :

گفتگوهای درونی

ضمیر نا خود آگاه شما منبع انرژیب های بیکران شماست . گفتگوهای درونی شما همچون چکی است که به ضمیر نا خود آگاه خود می دهید تا آنرا بانک انرژی ضمیرتان دریافت کنید

فراموش نکنید که خزانه این بانک دلسردی هر دو انرژی مثبت و منفی است .

گفتگوهای درونی خود را بدون تفکر و مکث و یا ویرایش و تمرین در ستون راست جدول بنویسید آنگاه آن عبارات را به جملات مثبت تر و انرهزی بخش تر مبدل سازید فراموش نکنید که تمامی جلاتی که به خود می گویید ب رحسب مثبت و یا منفی بودن شان داده های انمرژی مثبت ویا منفی هستند که حالات مثبت و یا منفی روحی شما را پدید خواهند آورد .

اسلاید 10 :

از درس و کتاب خسته شدام

بهتر است که با نگاه و انرژی تازه ای به سراغ درس و کتابهایم بروم

از همه بدم می آید

بهتر است که به خوبی های دیگران و زیبائهای زندگی بیشتر متموکز شوم

از خودم کلافه ام

بهتر است که با واقع بینی ، اول توانایی و بعد علل کلافه گی ام را مرور کنم

من به آرامش بیشتری نیاز دارم .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تاریخ زبان فارسی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تاریخ زبان فارسی pdf دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاریخ زبان فارسی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاریخ زبان فارسی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاریخ زبان فارسی pdf :

بخشی از فهرست مقاله تاریخ زبان فارسی pdf

فهرست:
تحول زبان
علل تحول زبان
زبان های هند و اروپایی و نحوه دسته بندی این زبان ها
خانواده ها ی زبانی دنیا
زبان های ایرانی از کدام خانواده ها هستند؟
زبان های هند و اروپایی چگونه شناخته شد ؟
زبان هند و ایرانی
تحول تاریخی زبان
ادوار تاریخی زبان های ایرانی
خط میخی فارسی باستان
اید ئوگرام
زبان اوستایی ( آثار موجود و ویژگی ها و علت کمال )
سایر زبان ها و خط های غیر ایرانی در سرزمین ایران باستان
زبان های ایرانی میانه
زبان های ایرانی جدید

زبان صورت واحدی ندارد زیرا امری است اجتماعی ، و وسیله ی برقراری ارتباط و جامعه از جنبه های سیاسی و مذهب و آداب و رسوم و ... تغییر می کند تحول حاصل شده به ضرورت نیازهای آن جامعه را دگرگون می سازد ، این دگرگونی در تحول زبان تأثیر دارد .
این تحولات طبق قوانین و قواعد معینی صورت می گیرد.
با وجود دور شدن هر زبان از صورت اولیه ی خود ، می توان رابطه ی آن را با اصل خود تشخیص داد. همین نکته عامل توجه به تغییرات زبانی و کشف قواعد حاکم بر آن در پژوهش های زبانی است . تحول و تکامل زبان ، امر طبیعی و به طریق مشخص است ، از این رو دور شدن آن از فرم قدیمی یا تغییر آن ، خطا شمرده نمی شود .
_ برخی واژگان مهجور و رواج کلمات دیگر به جای آنها :
بغ = خدا بوم = سرزمین مرد = انسان
تغییر در معنا و مفهوم واژگان
مرد از ریشه ی mar به معنی مردن در اصل به معنی میرا و مردنی معنی کلی در فارسی باستان :
انسان و آدمی در فارسی جدید محدودیت معنایی دارد : دلالت بر جنس مذکر از نوع آدمی
_ تغییر در کلمات از لحاظ صرف : صرف اسم در دوره ی باستان به هشت حالت مختلف .
_ علایم صرفی : تکواژ هاییکه به صورت لا حقه هایی به پایان صورت ساده ی واژه می پیوست .
تغییر هر یک از این حالات هشت گانه به اعتبار شماره های سه گانه ( مفرد ، مثنی ، جمع ) و اجناس سه گانه ( مذکر ، مؤنث ، خنثی ) .
یک اسم می توانست به هفتاد و دو صورت متفاوت صرف شود .
اثر حذف تکواژ پایانی در فارسی جدید :
1. از بین رفتن سیستم صرف اسامی
2. خارج شدن ساخت جنس دستوری و شمار مثنی
_ خارج شدن برخی از واژه ها و جایگزینی واژه های دیگر:
Hya مفرد مذکر در حالت فاعلی و ترکیبی از ضمیر اشاره و موصول به معنی « او » که کاربرد آن به کلی منسوخ شده و گاهی به جای آن از تکواژ « که » استفاده می شود .
_ تغییر در ترکیب اجزای جمله : تحول قواعد نحوی و روابط همنشینی در دستگاه این زبان از دوره ی باستان تا دوره ی جدید . مثلا در فارسی باستان فعل پیش از کلمه ی دیگر در جمله آمده در فارسی امروز فعل در آخر عبارات می آید و در جملات اسمی واژه ی رابطه با مسند و مسند و الیه همنشین می شود .
نتیجه : هر زبان در هر زمان از جهات متفاوت در حال تحول است .
_ تفاوت آواها و شیوه ی ترکیب آنها با وضع پیشین .
_ معمول شدن آوا های جدید با قوانین واج آرایی نوین .
_ مهجور ماندن الفاظ در گذر زمان و جایگزینی واژه ها ی جدید .
_ رواج الفاظ نوین که بر معانی جدید دلالت دارند .
_ ایجاد طرز های نو در ساختمان جمله و عبارت در نتیجه از بین رفتن صورت قدیمی زبان و فراموش شدن آن .
علل تحول زبانی :
1 _ علل خارجی ( برون زبانی )
2 _ علل داخلی ( درون زبانی )
علل خارجی تحول زبانی : دگرگونی یک زبان هم آهنگ و همراه با تحولات جامعه ای که از آن به عنوان و سیله ی ارتباطی استفاده می کند است . تحولات جامعه منوط به تحولات معنوی ، سیاسی و اقتصادی و اجتماعی آن جامعه است .
واژگان زبان بیش از هر چیز دیگر می توانند دگرگونی های اجتماعی را منعکس کنند.
عوامل خروج پاره ای لغات کهن : تغییر شیوه های زیستن ، متروک ماندن پاره ای از مشاغل و در نتیجه آلات و ابزار مربوط به آنها ، ظهور مشاغل جدید و وسایل مدرن ، پیشرفت علوم و فنون و صنایع ، پیدایش رابطه ها و پدیده ه ها ی جدید ، مهاجرت ها و مسافرت ها ، ارتباط ها ی تجاری و فرهنگی با ملل دیگر .
مثال لغات کهن : برگستوان ، قراگند ، چرخشت
لغات جدید : کامپیوتر ، آنتن ، سوبسید
تغییر معانی لغات جدید : یخچال ، پیکان ، سوار
علل داخلی تحول زبانی
کم کوشی : صرف کمترین انرژی در گفتار
مثال : تبدیل چَوَند ( ( cavand به چند ( cand) و یا حذف ساخت دستوری جنس و شمارمثنی از دستگاه زبان و ساده شدن دستگاه افعال در زبان فارسی .
خلاصه ی تحولات تاریخی هر زبان :
1- تحول آوا ها و اصوات
2- تحول ساخت کلمات ( تحولات صرفی )
3- تحول طرز و رابطه ی همنشینی کلمات در جمله تحولات نحوی
4- تحول واژگان
5- تحول معانی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ارزیابی و تحلیل شاخص های ذهنی کیفیت زندگی در شهرهای مرزی(م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ارزیابی و تحلیل شاخص های ذهنی کیفیت زندگی در شهرهای مرزی(مطالعه موردی: شهر بندر ترکمن) pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و تحلیل شاخص های ذهنی کیفیت زندگی در شهرهای مرزی(مطالعه موردی: شهر بندر ترکمن) pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و تحلیل شاخص های ذهنی کیفیت زندگی در شهرهای مرزی(مطالعه موردی: شهر بندر ترکمن) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و تحلیل شاخص های ذهنی کیفیت زندگی در شهرهای مرزی(مطالعه موردی: شهر بندر ترکمن) pdf :

چکیده

کیفیت زندگی از جمله مسائل مهمی است که ابتدا با گسترش همه جانبه فناوری و فرایند صنعتی شدن در کشورهای غربی مورد توجه اندیشمندان قرار گرفت و روز به روز بر مطالعات در این زمینه افزوده شده و این مهم به دلیل اهمیت روز افزون مطالعات کیفیت زندگی در پایش سیاست های عمومی و نقش آن به عنوان ابزاری کارآمد در مدیریت و برنامه ریزی شهری است. کیفیت زندگی در شهرهای مرزی و به خصوص مرزهای ساحلی به دلیل قرار گرفتن در موقعیت استراتژیک و ژئوپولیتیک تا حدودی متفاوت از سایر شهرهاست و از سوی دیگر پرداختن به کیفیت زندگی یکی از مولفه های توسعه پایدار شهری می باشد، در پی چنین ضرورتی نوشتار حاضر بر آن است تا با استفاده از ابعاد ذهنی به بررسی کیفت زندگی در شهر بندرترکمن بپردازد. جامعه آماری مورد مطالعه در این پژوهش ساکنان شهر بندر ترکمن می باشند که با استفاده از فرمول کوکران 170 نمونه انتخاب شده اند و روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده می باشد. همچنین پژوهش حاضر، از نظر هدف کاربردی و روش توصیفی – تحلیلی و پیمایشی است که برای قضاوتی صحیح از 19 مولفه در سه گروه مولفه های اقتصادی، اجتماعی و کالبدی – زیست محیطی استفاده شده است که مولفه های موردنظر، از طریق نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج بدست آمده از پرسشنامه برای بیشتر مولفه ها معناداری کمتر از %95 را نشان می دهد، در واقع بیشتر ساکنان شهر بندر ترکمن از کیفیت زندگی خود رضایت کمی دارند.

واژگان کلیدی: کیفیت زندگی، شاخص های ذهنی، شهرهای مرزی، بندر ترکمن

مقدمه

کیفیت زندگی از جمله مسائل مهمی است که ابتدا با گسترش همه جانبه فناوری و فرایند صنعتی شدن در کشورهای غربی مورد توجه اندیشمندان قرار گرفت و روز به روز بر مطالعات در این زمینه افزوده شده و این مهم به دلیل اهمیت روز افزون مطالعات کیفیت زندگی در پایش سیاست های عمومی و نقش آن به عنوان ابزاری کارآمد در مدیریت و برنامه ریزی شهری است. کیفیت زندگی در شهرهای مرزی و به خصوص مرزهای ساحلی به دلیل قرار گرفتن در موقعیت استراتژیک و ژئوپولیتیک تا حدودی متفاوت از سایر شهرهاست و از سوی دیگر پرداختن به کیفیت زندگی یکی از مولفه های توسعه پایدار شهری می باشد.

کیفیت زندگی، مفهومی پیچیده و چند بعدی است که تحت تأثیر مولفه هایی چون زمان و مکان، ارزش های فردی و اجتماعی قرار دارد، و از این رو معانی گوناگونی برای افراد و گروه های مختلف بر آن مترتب است. برخی آن را به عنوان قابلیت زیست پذیری یک ناحیه، برخی دیگر به عنوان اندازه ای برای میزان جذابیت و برخی به عنوان رفاه عمومی، بهزیستی

430

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

اجتماعی، شادکامی، رضایتمندی و مواردی از این دست تعبیر کرده اند. .(Epley and Menon, 2008) بنابراین کیفیت زندگی، واژه ای پیچیده در ارتباط با شرایط و وضعیت جمعیت، در یک ناحیه است. در بر گیرنده ابعاد روانی است که شاخص هایی همچون رضایت، شادمانی و امنیت را در بر میگیرد (شاخص های ذهنی). در برخی موارد، رضایتهای اجتماعی نیز نامیده می شود (سیف الدینی، .(375 : 1381

کیفیت ذهنی زندگی، سطح رضایت افراد و گروه ها را – که اصطلاحا بهزیستی ذهنی نامیده می شود ارزیابی می کنند (Costanza et al, 2006: 268) این شاخص ها مبتنی بر گزارش افراد از ادراکات شان در مورد جنبه های مختلف زندگی است. این شاخص ها که مکمل متغیرهای اجتماعی، اقتصادی و محیطی اند، ادراکات و ارزشیابی های افراد را از وضعیت عینی زندگیشان نمایش می دهد. شاخصجهای ذهنی از پیمایش ادراکات، ارزیابی ها و رضایت ساکنین از زندگی شهری بدست می آیند، در حالیکه شاخص های عینی مربوط به حقایق قابل مشاهده هستند که غالبا از داده های ثانویه بدست می آیند (خادم الحسینی و همکاران، .(46 :1389

توجه به مفهوم بعد ذهنی، یکی از دیدگاه هایی است که در تحقیقات مربوط به کیفیت زندگی به کار برده می شود. این رویکرد که به رویکرد آمریکایی کیقیت زندگی معروف است، در مقابل رویکرد اسکاندیناوی مطرح شده است. در بیشتر تحقیقاتی که در کشور آمریکا در مورد کیفیت زندگی انجام شده است، محققان بیشتر به تجارب ذهنی افراد از زندگیشان توجه کرده و بر معرف های ذهنی تأکید کرده اند. از اثرگذاران بر این رویکرد می توان به روانشناس اجتماعی دبلیو، آی توماس اشاره کرد. در این رویکرد رضایتمندی و خوشبختی به عنوان معرف های اصلی سنجش یاد می شوند ( عظیمی، .(55 :1389

هدف از نگارش این مقاله تحلیل کیفیت ذهنی زندگی در شهرمرزی بندر ترکمن در شمالشرق ایران می باشد که با استفاده از مولفه های اقتصادی، اجتماعی – فرهنگی و کالبدی زیست محیطی به این امر مبادرت شده است.

چارچوب نظری تحقیق

بنا به تعریف سازمان بهداشت جهانی « WHO1 » کیفیت زندگی، درک افراد از موقعیت خود در زندگی از نظر فرهنگ، سیستم ارزشی که در آن زندگی می کنند، اهداف، انتظارات، استانداردها و اولویت هایشان است. پس موضوعی کاملا ذهنی بوده و توسط دیگران قابل مشاهده نیست و بر درک افراد از جنبه های مختلف زندگی استوار است. شهرهای مرزی نیز که در نقاط استراتژیک کشور قرار دارند دارای کیفیت زندگی متفاوت تری نسبت به سایر شهرها هستند که این امر از اقتصاد، فرهنگ و محیط زیست این شهرها متأثر می شود.

کیفیت زندگی به عنوان یک اصطلاح کلی مفهومی برای نشان دادن چگونگی برآورده شدن نیازهای انسانی و هم چنین معیاری برای ادراک رضایت و عدم رضایت افراد و گروهها ازابعاد مختلف زندگی است. ازاینرو تحقیقات و مطالعات اخیر کیفیت زندگی بر دو روش شناسی عمده متمرکز بوده اند: روش اول، شاخص های اجتماعی، اقتصادی قابل سنجش (ابعاد عینی) را برای انعکاس میزان برآورده شدن نیازهای انسانی بکار می گیرد و روش دوم سطوح شادکامی و رضایتمندی (ابعاد ذهنی) را براساس گزارشات شخصی افراد از تجارب زندگی نشان می دهد، که بهزیستی ذهنی نامیده می شود. اندازه های ذهنی کیفیت زندگی بر گزارشات شخصی افراد از تجارب زندگی متمرکز می باشند که مکمل شاخص های اجتماعی و اقتصادی هستند. به طوری کلی کیفیت ذهنی زندگی به عنوان ترکیبی از مولفه های رضایت در قلمروهای مختلف زندگی به کار برده می شود. (شکل .(1

World Health Organization 1

431

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

شکل :1 کیفیت ذهنی زندگی به عنوان ترکیبی از مولفه های رضایت در قلمروهای مختلف زندگی

شاخص های رضایت از زندگی که وضعیت بهزیستی جامعه را به صورت شاخص های ذهنی بیان می دارند و میزان رضایت روانی از زندگی را اندازه گیری می کنند. روش محاسبه این شاخص ها بر اساس پایش و کنترل موقعیت های اجتماعی – روانی جامعه و بر پایه تغییرات در کیفیت زندگی صورت می گیرد (غفاری و دیگران، .(69 :1388
کیفیت ذهنی زندگی افراد می توان متأثر از فاکتورهای فردی، اجتماعی- اقتصادی و جمعیت شناختی باشد. به طور کلی عوامل چندی در ارزیابی میزان رضایت شهروندان از شاخص های ذهنی آنها تأثیر دارد که این عوامل عبارت انداز: میزان تحصیلات، پایگاه اجتماعی شخص، جنسیت، سن و ;

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله جنگ رایانه ای pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله جنگ رایانه ای pdf دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جنگ رایانه ای pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جنگ رایانه ای pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جنگ رایانه ای pdf :

 

جنگ رایانه ای اشاره به وضعیتی دارد که در آن عملیات نظامی بر اساس اطلاعات رایانه ای کنترل شوند و یا به منظور جلوگیری از عملیات دشمن برای ایجاد اختلال در ارتباطات و جلوگیری از دسترس وی به اطلاعات تلاش شود. معنای دیگر جنگ رایانه ای، تلاش برای کسب اطلاعات هر چه بیشتر درباره دشمن و جلوگیری از کسب اطلاعات توسط وی درباره شما است یا به تعبیری، تلاش برای تغییر توازن اطلاعات و دانش به نفع شما، به خصوص در وضعیتی که توازن نیروهای نظامی به نفع شما نیست و در نهایت جنگ رایانه ای به معنای استفاده از اطلاعات برای به حداقل رساندن سرمایه، جنگ افزار و نیروی انسانی مورد نیاز برای کسب پیروزی در جنگ است. این نوع جنگ، نیازمند تکنولوژی های مختلفی است. به خصوص برای صدور فرمان ها و کنترل میدان جنگ، جمع آوری هوشمندانه اطلاعات و پردازش صدور آنها، ارتباط تاکتیکی، موقعیت یابی، تشخیص دوست از دشمن و در نهایت برای استفاده از سلاحهای هوشمند که قادرند به صورت اتوماتیک بر اساس اطلاعات دریافتی از ماهواره بر علیه دشمن بجنگند.

استراتژی رخنه رایانه ای

دولت آمریکا ماه ها پیش از شروع جنگ علیه عراق، در راستای جنگ اطلاعاتی و عملیات روانی خود علیه این کشور، استراتژی معینی را تحت عنوان «استراتژی رخنه و ایجاد اختلال در سیستم های رایانه ای دشمن» تصویب کرده بود. بر اساس این استراتژی، ماه ها و هفته ها پیش از شروع جنگ، باید سیستم های ارتباطی رایانه ای عراق شناسایی می شد و عملیات لازم برای نفوذ و ایجاد اختلال در عملکرد آنها صورت می گرفت. روزنامه واشنگتن پست در گزارشی که دو هفته پیش از شروع جنگ در عراق منتشر کرد، فاش نمود که آمریکا سرگرم بررسی و طرح ریزی برای دست زدن به حملات اینترنتی علیه کشورهایی مانند عراق است. این حملات قرار بود پیش ازشروع عملیات نظامی یا همزمان با آن صورت گیرد. سایت اینترنتی BBC دو روز پس از انتشار گزارش واشنگتن پست، چنین نوشت : «درهر گونه نبرد اینترنتی علیه عراق باید نقشی رایانه ها که در اداره اموراین کشور ایفا می کنند، مد نظر قرار داد». دی کی ماتای، مدیر شرکت اینترنتی  «MIZJ» می گوید : «عراق دارای تأسیسات ارتباطی نسبتاً پیشرفته ای است و هر گونه حمله رایانه ای ممکن است خدمات اضطراری این کشور را فلج کرده و غیر نظامیان و نظامیان را از ارتباط با یکدیگر محروم سازد.»

تروریسم رایانه ای

«تروریسم رایانه ای» واژه جدیدی می باشد که به ادبیات سیاسی جهان وارد شده است.این نوع عملیات تروریستی به هر گونه اقدامات خرابکاری اطلاق می شود که نفوذ گران و اخلالگران رایانه ای علیه شبکه های رایانه ای و اینترنتی یک کشور انجام می دهند. اکنون شبکه اینترنت، بستر و وسیله مناسبی جهت نفوذ اخلالگران به شبکه ها شده است.

اخلالگران رایانه ای دارای اهداف گوناگونی هستند، برخی با هدف کسب پول و سود به شبکه ها نفوذ می کنند و مثلاً با هک کردن کارت های اعتباری، پول سرشاری به جیب می زنند، بعضی دیگر هدفشان سرگرمی، تفریح و به رخ کشیدن توان فنی و رایانه ای شان است، اما بسیاری از هکرها Activities گفته می شود. هدف عمده این گروه از نفوذ کننده ها، اخلال در سیستم های رایانه ای سازمان ها، وزارت خارجه، پلیس، کاخ ریاست جمهوری ، شبکه های رادیو و تلویزیون، بانک مرکزی، احزاب سیاسی، پارلمان و کنگره و سایر دستگاههای سیاسی از عمده ترین اهداف Activities یا نفوذ گران سیاسی به شمار می روند. یکی از شگردهای اخلالگران رایانه ای، «خودداری از ارائه خد مات» است. در این شیوه دستگاه مورد هدف، آنقدر با نامه های الکترونیک بمباران می شود که عملاً، توانایی خود را از دست می دهد. «اتفاقی که در طول جنگ بالکان برای پایگاههای رایانه ای سازمان ناتو افتاد و آنقدر توسط نامه های الکترونیک مخالفان جنگ ، بمباران شد که عملاً از کار افتاد.»

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   176   177   178   179   180   >>   >