تحقیق اعاده دادرسی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق اعاده دادرسی pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق اعاده دادرسی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق اعاده دادرسی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق اعاده دادرسی pdf :

 

هرچند در جریان رسیدگی به دعاوی سعی بر این است که حکم صادره با واقعیت خارج از پرونده تطابق داشته باشد ، اما شهادت کذب ، قسم دروغ ، ارائه اسناد و مدارک مجعول ، ناپدید شدن افراد در جریان حوادث و عوامل متعدد مختلف دیگر موجب می شود که بدون انجام تحقیقات و رسیدگی کامل حکم صادر گردد و در این قبیل موارد مطمئناً بین مفاد آراء و واقعیت خارجی تطابق و هماهنگی وجود نخواهد داشت . زیرا به هر حال ، نهایتاً آراء صادره بایستی با ادله و اوضاع و احوال قضایا مطابقت داشته باشد و بر این اساس و به منظور تلفیق اعتبار احکام قطعی و اجرای عدالت که مستلزم تطابق واقعیات خارجی و مفاد آراء صادره می باشد تجدید محاکمه یا اعاده دادرسی ، مقرر و تجویز گردیده است و لذا در یک حکومت اسلامی که بر دیدگاه شرع و عدالت است وجود چنین مراجع ومراحل در سیستم قضایی آن کاربردی و به جا می باشد.زیرا درست است که در لابلای رسیدگی های قبل از این مرحله سعی بر صحیح بودن رای شده ولی همانطور که در تحقیق مشاهده میکنیم گاهی مواردی حادث میشود که قابل پیش بینی نمی باشد . دانستن زوایا و نکات این چنین مواد قانونی باعث می شود که هر چه بهتر و سریع تر بتوان از حقوق افراد دفاع و حمایت کرد.بنابر این تصمیم گرفتم که در این نوشته،تصویری مختصر و مفید را از اعاده دادرسی ارایه دهم. مختصر زیرا به خاطر گستردگی مطالب و وجود نکات فراوان نمی توان تمامی آن را ارایه و تبیین نمود.و فقط نگاهی گذرا بر ماده قانون آیین دادرسی کیفری راخواهیم نمود.ماده ای را که بر اساس آن میتوان موارد درخواست اعاده داشت را بر شمرد.

 

 

 

تعریف اعاده دادرسی:

قانون آیین دادرسی کیفری مصوب و قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب تعریفی از این تأسیس حقوقی ارائه نداده اما می توان چنین تعریف کرد که مفهوم اعاده دادرسی مشتمل بر دوکلمه ، اعاده به معنی « بازگرداندن ، دوباره گرفتن »( معین، محمد ،فرهنگ فارسی ، ه.ق، ج ، ص )همچنین به معنای« بازگردانیدن و باز گو کردن »(ربانی، حامد، فرهنگ فارسی حمید، ، ص ) و کلمه دادرسی به معنای « به داد مظلوم سیدن ، محاکمه ، رسیدگی به دادخواهی دادخواه »( هدایتی،محمدعلی ، آیین دادرسی کیفری ، ، ص ) و در مجموع به معنای تجویز دوباره دادرسی می باشد. و در اصطلاح اعاده دادرسی عبارت از «رسیدگی مجدد به دلایل حکم محکومیتی که اعتبار امر مختومه را پیدا می نماید ولی به واسطه اشتباهی که به آن نسبت می دهند تقاضای طرح دوباره آن می شود » ( هدایتی ، محمدعلی، ( پیشین ) ص (
همچنین در تعریف دیگر گفته شده « به طور استثناء وبه جهاتی خاص قانون اذن در اعاده و از سر گرفتن رسیدگی داده شده باشد»( جعفری لنگرودی ،محمدجعفر، ترمینولوژی حقوق ،، ص) . می توان این طور گفت که: اعاده دادرسی یکی از طرق فوق العاده شکایت از احکام نزد دیوان عالی کشور ( به عنوان بالاترین مرجع قضایی کشور ) است که به موجب آن محکوم علیه با ارائه دلایلی که در زمان صدور حکم مخفی بوده یا راجع به عدم تناسب مجازات با جرم به علت اشتباه قاضی باشد و یا به موجب قانون جدیدی است که مبتنی بر کاهش مجازات باشد ، درخواست می نماید تا به تزلزل قطعیت حکم و رسیدگی مجدد به آن در دادگاه هم عرض دادگاه صادر کننده حکم قطعی و تصحیح آن اقدام شود . در فقه زیر عنوان استیناف از آن سخن گفته شده است . منشاء اعاده دادرسی در حقوق روم بوده است.باید دقت داشت که اعاده دادرسی یکی از روش های فوق العاده اعتراض بر احکام است و موارد آن بسیار خاص و استثنایی می باشد . یعنی هیچیک از احکام کیفری قابل اعاده دادرسی و تجدید رسیدگی نخواهد بود ، مگر آنکه صریحاً تعیین و تجویز شده باشد . پس علی الاصول و برای رعایت مصلحت نظام اجتماعی ، باید امور کیفری و مدنی که سیر نهایی خود را طی کرده مختومه تلقی شود و به اصحاب دعوا اجازه داده نشود ، که اقدام به تزلزل احکام نمایند ، مگر آنکه مصلحت بالاتری که همان اجرای عدالت و جلوگیری از ظلم وجود داشته باشد

تاریخچه اعاده دادرسی در حقوق ایران:

اعاده دادرسی در قوانین ایران دارای تحولات چندی بوده است . قانونگذار با تصویب قانون آئین دادرسی کیفری سال شمسی برای اولین بار به اعاده دادرسی اشاره نمود . باب پنجم این قانون تحت عنوان ( در اعاده محاکمه یا تجدیدنظر ) در موارد تا به اعاده دادرسی پرداخته ، و چهار مورد را تحت عنوان دادرسی قرار داد .
به موازات تحول قوانین ، در سال تغییر عمده ای در این بحث با تصویب قانون اصلاح پاره ای از قوانین دادگستری ایجاد شد . در این سال موارد چهارگانه
اعاده دادرسی در سال ه.ش به شش مورد افزایش یافت .
ماده قانون مذکور مقرر می داشت : « اشخاص زیر حق درخواست تجویز اعاده دادرسی دارند :
) محکوم علیه و نماینده قانونی او درصورت فوت یا غیبت محکوم علیه ، همسر و وارث قانونی او و یا کسانی که از طرف او برای درخواست اعاده دادرسی مأموریت خاص یافته اند .
) دادستان کل کشور
) دادستان مجری حکم با موافقت دادستان کل کشور
با تصویب قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی وانقلاب در سال قانونگذار در موارد تا به موضوع اعاده دادرسی در امور کیفری پرداخته است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله دین زرتشت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله دین زرتشت pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دین زرتشت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دین زرتشت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دین زرتشت pdf :

هنگامی که آریائیان به ایران آمدند، پس از چند سالی زندگی روستایی و شهرنشینی شکل گرفت. در آن زمان انسان اصلاح‌گری جهت پایان دادن به خرافات و آئین‌های منحرف قیام کرد. این پیامبر مصلح خود را فرستاده خدای خوبی و روشنایی معرفی کرد. او خود را زرتشت و خدای آئینش را اهورا مزدا نامید. اکثر علمای اسلام زرتشتیان را اهل کتاب دانسته به دلیل این که در قرآن کریم مجوسی را در کنار پیروان ادیان دیگر می‌آورد.
آئین زرتشت حدود یک قرن قبل از میلاد و بنابر تحقیق «جان ناس» در سال 660 ق.م تحول یافت و این آئین را (مزدیستی) یا (مزدیسنا) می‌نامند که به معنای «ستایش مزدا» است.
زرتشتیان را «گبر» در «زبان سریانی» و کافر یا مجوس و یا پارسی می‌خوانند.
زندگی‌نامه زرتشت
درگاتها (بخشی از کتاب آسمانی زرتشت) نام وی را «زَرثوشتر» معادل «زرداشتر»؛ یعنی دارنده شتر زرد می‌باشد.
پدرش پور وَشسب (دارنده اسب پیر) و مادرش «دَغدو» دوشنده گاو ماده از خاندان «سپیتَمَه» سپیدنژاد بوده است.
او ایرانی و اهل آذربایجان بوده و محل بعثت او کوهی نزدیک دریاچه ارومیه بوده است. (از اینرو آب دریاچه ارومیه نزد زرتشتیان مقدس شمرده می‌شود.) زرتشت در سال 660 ق.م به دنیا آمده آمد.
بعضی دیگر با قراین و دلایل موجه برآنند که زمان ظهور این پیغمبر ایرانی 1000 ق.م بوده است.
روایات باستانی بر آن است که زرتشت در 15 سالگی نزد آموزگاری تعلیم یافت، و از او «کَشتی» «بند مقدس زرتشتیان» را دریافت کرد، از آغاز عمر به خوی مهربانی و سرشت لطیف معروف گردید.
او در سن بیست سالگی برای یافتن اسرار مذهبی که اعماق ضمیر او را مشوش می‌داشت، خانواده را رها کرده و در اطراف جهان سرگردان شد.
چون به 30 سالگی رسید مکاشفاتی به او دست داد، نخستین بار شبحی که بلندی قامت او نه برابر انسان بود، در برابر نظرش نمودار گردید، آن فرشته بهمن (پندار نیک) نام داشت. بهمن به زرتشت فرمان داد: جامه عاریتی کالبد را از جان دور کند و روان را پاک و طاهر کرده، آنگاه در پیشگاه اهورامزدا؛ یعنی خدای یکتا حاضر گردد، زرتشت به گفته فرشته عمل کرد پس اهورامزدا او را تعلیم داد و به پیامبری برگزید، سپس امر فرمود: که حقایق و تعالیم و تکالیف آئین بهی را به عالمیان بیاموزد.
درگاتها که ظاهراً کلمات زرتشت است به این مکاشفات اشاره شده است.
زرتشت پس از این مکاشفه، بی‌درنگ تعلیم خلایق را آغاز کرد، در ابتدا کسی به سخنان او گوش نداد. امّان پس از ده سال نخستین کسی که آئین او را پذیرفت، و به او گروید عموزاده وی مردی به نام «میدینیمائونها» بود.
سپس زرتشت به دربار یکی از پادشاهان بلاد شرقی به نام ویشتاسپ راه یافت. ویشتاسب که ظاهراً مردی، پاکدل و نیکومنش بود، پس از دو سال با زرتشت همراه گردید، و آن هنگامی بود که معجزه‌ای از زرتشت ظاهر شد.
آن معجزه این بود؛ اسب سیاه ویشتاسب به بیماری مهلکی مبتلا شده بود و قابل درمان نبود؛ از آنجا که زرتشت آن اسب را درمان کرد، مورد مهر و توجه همسر ویشتاسب، به نام «هوتائوسا» و اطرافیان شاه قرار گرفت. بدین سبب ویشتاسب هم از زرتشت حمایت و پشتیبانی کرد و دین او را در میان مردم خود رواج داد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق بازاریابی چیست pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق بازاریابی چیست pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بازاریابی چیست pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بازاریابی چیست pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بازاریابی چیست pdf :

بسیاری از مردم در مورد اصطلاح بازاریابی اشتباه می کنند و آن را معادل فروش می دانند؛ در صورتی که فروش بخشی از بازاریابی محسوب می شود. دلیل اینکه مردم این اشتباه را می کنند این است که آنها از صبح تا شب با انواع و اقسام تبلیغات تجاری روبرو هستند و به قول یکی از بزرگان علوم مدیریت: امروزه مردم از 3 چیز گریز ندارند، مالیات، مرگ و آگهی های تجاری. اگر کل بازاریابی را به کوه یخ تشبیه کنیم، فروش فقط آن قسمت بیرون آب است که همه می بینیم در صورتی که فعالیتهایی قبل از آن صورت گرفته که باعث این فروش شده است. اگر نیازی مشتری و سلیقه ی آنها به درستی تشخیص داده شود و بر اساس آن کالا طراحی و تولید شده و همراه آن قیمت گذاری و بسته بندی مناسب انجام گیرد همچنین در مورد برنامه های توسعه فروش سیاست های رقابتی اتخاذ شوند، فروش کار بسیار ساده ای خواهد بود و کالا به راحتی فروش می رود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد پول pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد پول pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد پول pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد پول pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد پول pdf :

پول

پول مسئله بزرگ زندگانی روزمره همه ماست و ما به ندرت به فکر ماهیت پول و معنای آن هستیم . می توانیم ادعا کنیم که پول هم ، مانند هر کالای اقتصادی دیگر به دو عامل زمان و مکان بستگی دارد . این ارتباط چنان است که از اولین روزهای شکل گیری علم اقتصاد، هرگز اتفاق نظری درباره تعریف پول وجود نداشته است .

در اقتصاد پیچیده امروز بدون تردید نمی توان پول را معادل اسکناس و مسکوک یا پول رایج دانست . این تعریف آنقدر محدود است که نمی تواند ویژگیهای پول در عصر حاضر را بیان کند . اگر بگوییم پول همان چیزی است که دولت به این نام انتشار می دهد ، باز هم تعریف ناقصی از پول ارائه کرده ایم . وقتی بگوییم پول چیزی است که از آن برای خرید گوشت ، مرغ ، نان و سایر کالاها استفاده می کنیم ، تعریف ما به قدری محدود می شود که نمی تواند کاربردی داشته باشد . بهتر است پول را با خدماتی که می تواند ارائه کند ، تعریف کنیم .

تعاریف پول در ایران
امروزه دو تعریف رسمی برای پول در ایران وجود دارد ، یکی از این تعاریف پول و دیگری نقدینگی بخش خصوصی است . در تعریف اول پول ، اسکناس و مسکوک در دست اشخاص شامل : اسکناس و مسکوک منتشر شده منهای اسکناس و مسکوک نزد بانک مرکزی و بانکهای تجاری و بانکهای تخصصی است .
به عبارتی پول برابر است با اسکناس و مسکوک در دست اشخاص به علاوه سپرده های دیداری بخش خصوصی نزد بانکهای تجاری و تخصصی .

نقدینگی بخش خصوصی عبارتست از پول به علاوه سپرده پس انداز و سپرده مدت دار بخش خصوصی نزد بانکهای تجاری و تخصصی .

خصوصیات پول
آنچه پول خوانده می شود ، باید سه مشخصه عمده داشته باشد :
• وسیله مبادله : پول به عنوان وسیله مبادله عمل می کند . ما می توانیم با پول کالا و خدمت خریداری کنیم . اگر کالا و خدمتی را بفروشیم در مقابل آن پول دریافت می کنیم . درباره این وظیفه هیچگاه به فکر ننشسته ایم ، این وظیفه یا خدمتی که پول ارائه میدهد نقش بزرگی در افزایش کارایی اقتصادی دارد .
مبادله بدون پول یعنی معاوضه یا تهاتر کالا با کالا . برخی از این مبادلات تهاتری هنوز هم در اقتصادهای پول وجود دارند . اما تهاتر به عنوان وسیله اصلی مبادله غالبا غیر کارآ می باشد . مسئله این است که انجام معامله تهاتری به سازگاری خواستهای دو نفر نیاز دارد . اگر آقای الف علاقمند به خرید کفش و فروش جواهرات باشد و آقای ب علاقمند به فروش کفش و خرید رایانه ، این دو نمی توانند کالایشان را با هم مبادله کنند . باید فرد سومی را بیابند که خواست مبادله اش با این دو سازگار باشد . یعنی علاقمند به فروش رایانه و خرید جواهرات باشد .
در یک اقتصاد پولی آقای الف کفش را از آقای ب در مقابل پرداخت پول خریداری می کند .آقای ب نیز با پولی که به دست آورده می تواند رایانه مورد نظر خود را از هر که علاقمند به فروش رایانه است خریداری کند . آقای الف تنها باید فردی را بیابد که علاقمند به خرید جواهرات می باشد .
• وسیله ذخیره ارزش : پول نقش وسیله ذخیره ثروت را نیز بازی می کند ، افراد می توانند مقداری از درآمد خود را جهت خرید کالا و خدمات در آینده پس انداز کنند . پول یکی از داراییهای مالی است . سایر ابزار ذخیره ارزش ( اوراق قرضه دولتی یا خصوصی ) پول نیستند زیرا سایر وظایف یا نقشهای پول را انجام نمی دهند . از آنها نمی توان به عنوان وسیله مبادله یا واحد حساب استفاده کرد .
• واحد حساب : قیمتها بر حسب پول سنجیده می شوند علاوه بر این بدهیها نیز بر حسب پول سنجیده می شوند . پول به عنوان واحد سنجش نقش مهمی را در اقتصاد بازی می کند .

تاریخچه انتشار پول
تاریخ اقتصاد نشان می دهد که حکومتها برای نشان دادن اقتدارشان سکه ضرب می کردند . رواج سکه نشانه ای از پذیرش حکومت بود . بنابراین هر اندازه که حوزه جغرافیایی پذیرش سکه گسترده تر می شد ، حکومت پابرجاتر و پرقدرت تر به نظر می رسید .
با تحول اقتصاد کشورهای جهان و رواج پول کاغذی به جای سکه ، چاپ اسکناس جای ضرب سکه را گرفت .
مشکل این بود که سکه های ضرب شده در هر صورت ارزشی ذاتی داشت که حتی بدون وجود حکومت ضرب کننده سکه ، سکه را قابل استفاده می ساخت . در مورد پول کاغذی این فرض نمی تواند درست باشد ، یعنی چاپ اسکناس باید با پذیرش مردم یا ارائه پشتوانه از طرف حکومتی که اسکناس را چاپ می کند ، همراه باشد .
برای ترویج استفاده از پول در محدوده حکومتی خاص ، دولتها پولهایشان را رواج قانونی دادند . یعنی اعلام کردند که برای مبادلات باید پول آنها به کار گرفته شود و نپذیرفتن پول ملی برای مبادله کالاها خلاف قانون است .
اعتبار بخشیدن به پول ابتدا با برقرای معیارهای پولی ممکن شد .رواج قانونی پول ملی یک مفهوم دیگر را نیز می رساند و آن این است که ناشر پول ملی باید قدرت قانونی داشته باشد به عبارت دیگر ، عرف این است که ناشر پول دولت باشد . حق ضرب امتیازی است که دولتها به دلیل برخورداری از حق انحصاری چاپ اسکناس به دست می آورند .
امروزه ، ما تنها اسکناس و و مسکوک انتشار یافته توسط دولتها را پول نمی دانیم . پول نوعی دارایی است که به وجه نقد قابل تبدیل باشد . درجه این نقدینگی اهمیت بسیار دارد هرقد

ر درجه نقدینگی بیشتر باشد دارایی بیشتر خاصیت پولی دارد . آنچه امروز حجم پول یا پول خوانده می شود ، مجموعه ای از داراییهاست که بالاترین درجه نقدینگی را دارد . نقدینگی خصوصی یا نقدینگی مجموعه ای است که پول و داراییها با نقدینگی کمتر از نقدینگی پول را در بر می گیرد . با این وجود این هنوز نمی توان مجموعه سازگاری را به وجود آورد که در مورد همه کشورهای جهان یکسان تعریف شود.

 

انواع پول
هر چیزی که به مثابه واسطه مبادله از سوی همگان پذیرفته شده و، به مثابه واحد ارزش، بیان کننده قیمت دیگر اشیا باشد را پول می نامند. پول یک مقوله ی اقتصادی تاریخی است و از گذشته های بسیار دور تاکنون، در جوامع مختلف، اشیا متفاوتی از قبیل ماهی خشک شده، صدف، سنگ های قیمتی، پوست حیوانات و سرانجام صرفاً طلا و نقره به دلیل ارزش ذاتی و نیز دوام و سهولت جابجایی شان، نقش پول را یافته اند.
پول علاوه بر دو خصلت مذکور در بالا دارای قابلیت ذخیره سازی ارزش نیز هست و به دلیل قابل تبدیل بودن به هر کالایی می تواند نماینده عمومی انباشته ثروت در جامعه باشد. همچنین استفاده از پول به عنوان وسیله ی پرداخت (در معاملات مدت دار ) گویای خصلت دیگر پول است. مجموعه ی این خصایص است که توانسته پول را از زمان های دور تا دوران اقتصادهای پیچیده و پیشرفته ی کنونی در جایگاه یکی از مهمترین عوامل تنظیم کننده ی فعالیت های اقتصادی قرار دهد.

پول ارزان
اصطلاح پول ارزان بیانگر شرایطی است که در آن مجموعه ای از نرخ های نسبتاً پایین بهره و اعتبارات فراوان وجود داشته باشد. کاربرد این اصطلاح به معنای آن است که:
1 نرخ های بهره به سطحی پایین تر از قبل افت کرده اند؛
2 بسیاری از نیازمندان وام که پیشتر از دریافت آن محروم بودند اکنون می توانند بدان دست یابند؛
3 دستیابی به سرمایه تا حدی آسانتر است.
از آنجا که این اصطلاح بیانگر شرایطی نسبی است، بنابراین هیچ نرخ بهره یا میزان اعتبار خاصی را نمی توان برای تشخیص پول ارزان معین کرد.

 

پول اعتباری
پول رایجی که صرفاً به اعتبار سازمان انتشار دهنده و پذیرش گسترده مردم ارزش یافته باشد را پول اعتباری می نامند.
اسکناس یا همان پول کاغذی متداول ترین شکل پول اعتباری محسوب می شود. بر خلاف پول تمام عیار (سکه های طلا و نقره )، پول اعتباری به آسانی و به مقدار و مبلغ زیاد قابل چاپ می باشد و حمل آن نیز آسان است. علاوه بر این، مقدار انتشار این نوع پول به میزان فلزات قیمتی کشور نیز بستگی ندارد. بدیهی است انتشار بی رویه پول اعتباری می تواند موجب سلب اعتماد مردم ش

ود و ارزش آن رو به کاهش گذارد. باید توجه داشت پول اعتباری که اساساً به اتکاء تایید قانونی انتشار می یابد با پول فلزی و کاغذی که دارای پشتوانه باشند، تفاوت دارد.

پول بی پشتوانه
پول بی پشتوانه به پول کاغذی یا اسکناس گفته می شود که پشتوانه طلا یا نقره نداشته باشد. این اصطلاح از قانون بانکی سال 1844 میلادی انگلستان نشات گرفت که میزان نشر اسکناس بی پشتوانه را به 14 میلیون پوند محدود کرده بود.
طبق قانون مزبور، نشر اسکناس بیشتر از این مقدار می بایست حتماً دارای پشتوانه کامل طلا باشد. میزان نشر اسکناس بی پشتوانه هر زمان افزایش بیشتر یافت، به طوری که در حال حاضر مقامات پولی محدودیتی در نشر این نوع اسکناس ندارند و در حقیقت نشر اسکناس اکنون دیگر کلاً بدون پشتوانه است.
در ایران اسکناس نخستین بار توسط بانک شاهنشاهی ایران انتشار یافت. این بانک مجاز بود تا 800 هزار لیره استرلینگ (معادل 8/2 میلیون تومان به نرخ آن زمان) بر اساس پشتوانه طلا و نقره اسکناس منتشر کند، لیکن بانک پذیرفته بود تا در دو سال اول اقلاً نصف قیمت اسکناس های منتشره خود را، و پس از انقضای این دو سال، اقلاً یک سوم قیمت آنها را نقداً موجود داشته باشد.
وثیقه اسکناس های منتشره بیش از موجودی فلزی را اموال غیر منقول بانک در ایران و نیز وام های بانک از دولت ایران تشکیل می دادند.

پول پر قدرت
در نظریه سنتی ضریب تکاثر اعتبار، آن دارایی های ذخیره را که پایه نظام بانکی برای خلق سپرده بانکی باشند یا توسط آنها بتوان فعالیت های وام دهی بانک ها (که منجر به خلق سپرده می شود) را محدود کرد پول پرقدرت می نامند. دلیل این خصلت آن است که بنا بر نظریه مزبور هر تغییر در میزان این نوع دارایی ها موجب تغییر بیشتری در سپرده بانکی، به عنوان یکی از اعضای متشکله حجم پول، می گردد.
این اصطلاح همچنین گویای آن است که مشخص ترین اجزای متشکله پول پر قدرت همان بدهی های پولی بخش دولتی است، یعنی پول در گردش و مانده بانک ها نزد بانک مرکزی.
دارایی های کوتاه مدت مانند برخی اوراق بهادار، که به آسانی قابل تبدیل به بدهی پولی بخش دولتی باشند، نیز می توانند از این نوع پول به حساب آیند به شرط آن که:
1 از سوی بانک های تجاری به مثابه دارایی های ذخیره ای تلقی گردند؛
2 نگهداری آنها از سوی بانک ها بر وام دهی آنها تاثیر گذارد؛

3 عرضه آنها از ابزار کنترل بانک مرکزی باشد.

این اصطلاح از مکتب شیکاگو، که رهبر آن فریدمن (از بنیان گذاران نظریه سنتی ضریب تکاثر اعتبار) است، نشات می گیرد.

پول رایج
اسکناس ها و سکه های « جاری » مبادله در یک کشور را پول در گردش یا پول رایج می نامند. به مفهوم گسترده تر، ارزهای خارجی مانند موجودی دلار، یورو، پوند و غیره را نیز می توان در کل حجم پول رایج منظور داشت. طلا و تا حد کمتری پول دیگر کشورها، که مانند دلار به مثابه ذخایر ارزی عمل می کنند، پول رایج بین المللی خوانده می شوند زیرا به عنوان عامل تسویه حساب های بین المللی پذیرفته شده اند.
موجودی فلزی را اموال غیر منقول بانک در ایران و نیز وام های بانک از دولت ایران تشکیل می دادند.

پول ضعیف
پولی که نرخ برابری آن، به دلیل کسری مستمر تراز پرداخت ها یا عرضه ی سفته بازانه ی آن برای تحصیل سود، رو به کاهش نهاده باشد را پول ضعیف می نامند.
دولت ها در نگهداری چنین پولی به عنوان ذخایر ارزی خود بی میلی نشان می دهند. مثلاً تضعیف لیره استرلینگ در سال 1976میلادی و در پی آن، بی میلی دیگر دولت ها برای نگهداری این پول موجب پیدایش بحران استرلینگ شد و لذا دولت انگلستان با وام گیری از صندوق بین المللی پول به حمایت از آن برخاست.
پول فرّار
پول فرّار اصطلاحی است برای بیان حرکات و گریز سفته بازانه سرمایه که عموماً از پیش بینی تغییرات نرخ ارز، دوری جستن از زیان های جنگ، مالیات های سنگین، مشکلات اقتصاد داخلی، تورم و تغییرات نرخ بهره سرچشمه می گیرد. این فعالیت ها باعث تشدید بی ثباتی می شوند زیرا به جای تعدیل مشکلات تراز پرداخت ها موجب تشدید آنها می شوند.
دلیل این امر آن است که معمولاً پول فرّار از کشوری که با مشکلات تراز پرداخت ها روبرو است به کشور برخوردار از مازاد تراز پرداخت ها انتقال می یابد.

 

پول فعال
برخی از الگوهای نظریه پولی، عرضه پول را متشکل از دو بخش فرض می کنند: نخست پول فعال، شامل آن ذخایر پولی که به طور سریع در فواصل میان پرداخت ها در گردش اند، و دوم پول راکد یعنی آن ذخایر پولی که در جریان پرداخت های معمول به کار نمی آیند.
طبق نظریه مقداری پول، تغییرات سرعت گردش پول، تحت شرایطی غیر از تورم سرکش، به طور عمده از انتقالات میان پول های فعال و راکد ریشه می گیرند و تغییرات نرخ نقل و انتقالات پول، در جریان پرداخت ها به میزان کمتری بر آن اثر می گذارند. در عمل، تمایز میان پول های فعال و راکد روشن نیست، چون «فعال بودن» پول مسئله ای نسبی است. لیکن برای مقاصد عملی، پول فعال اغلب به عنوان پول رایج به علاوه سپرده های حساب جاری در بانک تعریف می شود.

پول قوی

پولی که آزادانه قابل تبدیل به طلا یا پول دیگر کشورها بوده و تقاضا برای آن در سطح بین المللی پیوسته بیش از عرضه باشد را پول قوی می نامند.
چنین وضعیتی زمانی روی می دهد که تقاضای جهانی برای کالاهای صادراتی یک کشور وسیعاً رو به ازدیاد گذارند. به عبارتی دیگر هنگامی که برخی کشورها در برابر یک کشور دچار کسری تراز پرداخت ها شوند پول کشور مزبور به یک پول قوی و کمیاب تبدیل می شود. دلار آمریکا پس از جنگ جهانی دوم به عنوان یک پول قوی مطرح بوده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ×بررسی شبکههای بدنی بیسیم برای کاربردهای پزشکی A Review o

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ×بررسی شبکههای بدنی بیسیم برای کاربردهای پزشکی A Review of Wireless Body Area Networks for Medical Applications pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ×بررسی شبکههای بدنی بیسیم برای کاربردهای پزشکی A Review of Wireless Body Area Networks for Medical Applications pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ×بررسی شبکههای بدنی بیسیم برای کاربردهای پزشکی A Review of Wireless Body Area Networks for Medical Applications pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ×بررسی شبکههای بدنی بیسیم برای کاربردهای پزشکی A Review of Wireless Body Area Networks for Medical Applications pdf :

چکیده:

پیشرفتهای جدید در زمینههای مدار های مجتمع، ارتباط بیسیم، تکنولوژیهای نیمههادی و علم کوچک سازی1 باعث رشد شبکه حسگر در کاربرد وسیعی از جمله پزشکی و سازمان بهداشت و درمان شده است. از طرفی دیگر افزایش بیماریها و هزینههای درمانی ناشی از آن سبب پیدایش تکنیک-هایی برای حل این مشکلات شده است. یکی از این تکنیکها به کارگیری شبکههای بیسیم بدنی میباشد. انتظار میرودWBAN انقلابی در نظارت-های سلامتی انسانها به وجود آورد. اما این تکنولوژی در مراحل اولیه توسعه خود قرار دارد. در این مقاله خلاصهای از شبکههای بدنی بیسیم ارائه شده است که شامل کاربردها، مزایا و معماری WBAN میباشد. سپس امنیت در شبکههای بدنی بیسیم که شامل سه مرحله رمزنگاری، احراز هویت و تشخیص صحیح خطای انتقال را بیان کرده و تهدیدات امنیتی و انواع حملات درWBAN بررسی میشوند و چالشهای موجود در WBAN مورد مطالعه قرار میگیرد. علاوه بر آن استانداردهای 802,15,6 که برای شبکههای WBAN به کار میرود، مورد مرور و دو قسمت اصلی آن شامل لایه فیزیکی، لایه دسترسی کنترل رسانه(2(MAC مورد بحث قرار میگیرد. از جمله نتایج این تحقیق این است که ما مشاهده کردیم این است که با وجود اینکه توپولوژی ستاره به طور طبیعی برای این شبکهها به کار میرود نشان داده شد که این توپولوژی از لحاظ مصرف انرژی و برقراری ارتباط مطمئن چندان کارا نیست و در عوض توپولوژی چند پرشی عملکرد بهتری دارد .

کلیدواژهها:WBAN، شبکههای بدنی بیسیم، حسگر، 802,15,6

1Miniaturization 2Medium Access Control

1

فسا واحد

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3مهر1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

ELECCOMP2-xxxx

.1 مقدمه:

امروزهبحث سیستمهایکنترلونظارتازراهدور یکیازمباحثپرچالشدر زمینهعلومالکترونیکوکامپیوتر میباشد.تفاوتاصلیشبکه-هایحسگرباسایرشبکههادرماهیت داده–محور وهمچنینمنابعانرژیو پردازشیبسیارمحدوددرآنهاستکهموجبشدهتا روش-هایمطرحشدهجهتانتقالدادههادرسایرشبکههاوحتی شبکههاییکهتاحدزیادیساختاریمشابهشبکههایحسگردارند(مانندشبکه-هایموردی)،دراینشبکههاقابلاستفاده نباشند. روندتوسعهاینشبکه-هادرحدیاستکهمطمئنااینشبکه-هادرآیندهنزدیک،نقشمهمیرادرزندگیروزمرهما ایفاخواهندکرد.از جملهکاربردهاییکهدرحالحاضربرایشبکهحسگرمطرحمیشود در زمینه پزشکی میباشد. با تولید حسگرهایی با توانایی اندازهگیری دقیق و سریع علائم حیاتی بدن، میتوان انتظار استفاده بیش از پیش شبکه-های حسگر بیسیم برای ارائه بهتر خدمات درمانی به بیماران و آسیب-دیدگان در سوانح مختلف را داشت. تلاشهای کنونی در جهت نیل به سیستمی است که به صورت خودکار علائم حیاط بدن را اندازهگیری کرده و در صورت لزوم آن را به پزشک ارائه دهد که اینگونه از سیستمها به نام سیستمهای نظارت بر سلامت بیمار 1 شناخته می-شوند.

WBANشامل چندین حسگر کوچک الکترونیکی است کـه بـه انسـان متصل هستند و به طور خاص به مشکلاتی مانند فشار خون، قند خون، جنبش اندام و; نظارت میکنند و به یک هماهنگ کننده مـیفرسـتند. این سنسورهای کوچک اطلاعات مربـوط بـه سـلامتی را جمـع آوری کرده و با پزشکان یا سرورهای پزشکی ارتباط برقرار کرده، بـه طـوری که آنها می توانند پارامترهای سلامتی بیمار را تجزیه و تحلیل کننـد و مورد نظارت قرار دهند.[4]

.2کاردبردها و مزایای WBAN
کاربردهای WBAN به دو دسته کلی پزشکی و غیرپزشکی تقسیم میشوند که در شکل 1 نشان داده شده است.[ 6] کاربردهای پزشکی شامل جمعآوری اطلاعات حیاتی بیمار به طور پیوسته و ارسال آن به ایستگاههای راه دور برای تحلیل بیشتر است. این حجم زیاد از اطلاعات بیمار میتواند در جلوگیری از احتمال حملات قلبی، همچنین

1Health monitiring

1

مراقبت در برابر بیماریهای خطرناکی مثل سرطان ، آسم، اختلالات اعصاب و; موثر باشد. مواردمتعددی از به کارگیری WBANدر موارد پزشکی از جمله برای تشخیص و درمان بیماری و در موارد غیرپزشکی از جمله کاربردهای نظامی وبازی ها و سرگرمی ها مطابق شکل زیر وجود دارد..[3]

شکل(:(1کاربردهای.[6WBAN]

WBAN که به منظور اهداف پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد چند مزیت مهم در مقایسه با سیستمهای پایش2 قدیمی دارد اولین مزیت به دلیل ماهیت بیسیم بودن شبکههای WBAN میباشد که باعث راحتی هر چه بیشتر بیمار میشود به طوری که بیمار میتواند تمام فعالیتهای روزمرهی خود را (با وجود حسگرها) بدون هیچ مزاحمتی انجام دهد.دومین مزیت ، سهولت نظارت بر بیمار (مشاهده علائم فیزیولوژی بدن بیمار) به دلیل مستقل بودن از موقعیت بیمار است.[6] علاوه بر این، برخی از دستگاه های بی سیم کاشتهمی تواند درد بیماران در هنگام تشخیص و درمان را کاهش دهد.[9]

.3معماری سه لایهای سیستم نظارت بر سلامتی بیمار

معماری شبکه، سازماندهی منطقی دستگاههای ارتباطی در یک سیستم میباشد.[9]در این بخش سیستم نظارت بر سلامتی بیمار متشکل از سه لایه است، بررسی میشود. -1 ارتباطات درون)3BAN لایه شبکه

2Monitoring 3Intra-BAN communications

فسا واحد

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3مهر1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

ELECCOMP2-xxxx

حسگر)، -2 ارتباطات بین )1BANلایه شبکه محاسبات)، -3 ارتباطات معرفی شده است که از کابل به طور مستقیم برای اتصال حسگرها با
فراتر از )2BANلایه شبکه نظارت از راه دور).[12] یک PS استفاده میشود که در شکل((3 نشان داده شده است.

شکل((2 معماری سه لایه سیستم ارتباطی .[12BAN]

شکل(: (3 معماری SMART برای ارتباط درون.[12BAN]

شکل((2یک معماری عمومی از یک سیستم نظارت بر سلامتی مبتنی بر BAN را نشان میدهد.

ECG،3EEG،4EMG،سنسورهای حرکتی و سنسورهای فشار خون داده های خود را به دستگاه سرورشخصی (PS)5 ارسال میکنند. سپس این داده ها برای تشخیص بیماری از طریق ارتباط بلوتوث یا 6WLAN به سایت یک پزشک یا به یک پایگاه داده پزشکی برای نگهداری سوابق یا به یک سیستم هشداردهنده، فرستاده میشود.

.1,3معماری ارتباطاتداخلBAN

این معماری بر اساس ویژگیهای سیستم در شرایط خاصی انجام می-شود و این میتواند بر روی کارایی سیستم از طرق مختلفی همچون مصرف انرژی، توانایی در رفتار کردن با انواع بارهای ترافیکی، پایداری شبکه، انتخاب پروتکل MAC،تاخیر انتقال و تداخل کاربران تاثیر بگذارد.

ما اصطلاح “ارتباطات درون BAN” را در اشاره به ارتباطات رادیویی حدود 2 متر در اطراف بدن انسان تعریف میکنیم ،که میتواند به دو زیر گروه: -1 ارتباط بین سنسورهای بدنی با هم -2 ارتباط بین سنسورهای بدنی وPS قابلحمل تقسیم شود. یکی از ویژگیهای این نوع ارتباط ذات باطری و نرخ بیتی پایین حسگرهای بدنی موجود می-باشد که به عنوان یک چالش مطرح است. برای اجتناب از این نوع چالشها بین حسگرها و PS طرحهایی مانند MITHril و SMART

1Inter-BAN communications 2Beyond-BAN communication 3electroencephalography 4electromyography 5personal server 6Wireless Lan

2

روش بعدی روشی به نام CODE BLUE میباشد که در آن حسگرهابدون استفاده از PS، به طور مستقیم به صورت بیسیم با Aps در ارتباط هستند. که در شکل 4 نشان داده شده است.

شکل(: (4 معماری CODE BLUE برای ارتباط درون .[12BAN]

در مقایسه با دو روش قبل شکل (5) یک نوع معماری با توپولوژی استار را نمایش میدهد که به موجب آن چند حسگر بدنی بیسیم با یک PS به صورت بیسیم ارتباط برقرار کردهاند و از طریق آن اطلاعات خود را به یک اکسس پوینت میفرستند.

شکل(: ( 5 استفاده از توپولوژی ستاره برای ارتباط درون .[12BAN]

شکل (6) نسبت به دو سطح قبل پیشرفتهتر هستند و در آنها حسگرها به دلیل کاهش مقدار داده های خام و صرفهجویی در انرژی به صورت سیمی یا بیسیم به یک پردازنده مرکزی متصل هستند .پس از هجوم دادهها حجم دادههایی که از پردازنده مرکزی به PS منتقل میشوند کاهش مییابد.

فسا واحد

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3مهر1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

ELECCOMP2-xxxx

شکل(: (6 استفاده از گره مرکزی برای شبکه درون BAN

در مقایسه با شبکه های حسگر بیسیم که به منظور مشاهدات محیطی به کار میروند، WBAN دارای محدودیتهای مضاعفی در برقراری ارتباطات و دریافت داده از بدن انسان میباشد به عنوان مثال به دلیل محدودیت های بدن انسان تعداد کمی حسگر میتواند روی بدن پخش شود، با توجه به این محدودیتها و به دلیل مقیاس کوچک WBAN و فاصله کوتاه بین لینکها (ارتباط بین گره و سینک) توپولوژی ستاره به عنوان یک انتخاب طبیعی و پیش فرض برای WBAN محسوب می-شود. از سوی دیگر به دلیل حرکت کاربر و ماهیت بدن انسان ، کانال-های ارتباطی بیسیم روی بدن دائما تغییر میکند.در نتیجه نیاز به برقراری ارتباط بیسیم مطمئن که انرژی را به طور موثر بگیرد احساس میشود. به همین دلیل معماری دیگری به عنوان چند پرشی مطرح میشود که در آن حسگرها ممکن است به عنوان گره رله 1استفاده شوند تا کارایی انتقال را افزایش دهند.

در آزمایشی به عنوان تحلیل کارایی معماری ستاره صورت گرفته است.نتایج به دست آمده در این مقاله تایید میکند که معماری چند پرشی در مقایسه با معماری ستاره کاراتر میباشد و در کاربردهای پزشکی، معیارهای قابلیت اطمینان و مصرف انرژی به طور موثر را فراهم میکند. همچنین در معماریهای ستاره2 و چند پرشی 3مورد بررسی قرار گرفته است. در این مقاله دو نمونه از شبکههای چند پرشی مطرح شده است. شبکهای با معماریچند پرشی به منظور بهینه کردن حداکثر نرخ تحویل دادن بسته((PDR و شبکهای با معماری چند پرشی به منظور بهینه کردن حداقل میانگین تعداد انتقال دوباره(.(ANR نتایج به دست آمده از این مقاله در زیر آمده است.

1Relay 2Star 3Multi hop

3

• معماری ستاره برای محیط پویا نا مناسب است. معماری چند پرشی چون از گره رله استفاده میکند میتواند خود را با تغییرات وفق دهد.

• اگر یک شبکه به PDR بالایی نیاز داشته باشد و در محیط پویایی قرار داشته باشد آنگاه باید معماری چند پرشی با حداثر PDR به کار گرفته شود.

• اگر طراح WBAN بخواهد شبکهای طراحی کند که حداقل انرژی را مصرفکند و کمترین تاخیر راهم داشته باشد،معماری چند پرشی با حداقل ANR بهترین انتخاب است.

• از نقطه نظر تداخل کاربران ، معماری ستاره نباید در محیط-های باز استفاده شود.چون در این محیطها تنها راه افزایش قابلیت اطمینان، افزایش توان است و این افزایش توان به شدت بر تداخل کاربران تاثیر میگذارد.

.2,3معماری ارتباط بین BAN

در این قسمت ارتباط بین BAN را به عنوان ارتباط بین PS و یک یا چند 4(Aps)تعریف میکنیم.ما الگوهای ارتباط بین BAN را به دو دسته تقسیم میکنیم:-1 معماری مبتنی بر زیر ساخت-25 معماری مبتنی بر6ad hoc

.1,2,3معماری مبتنی بر زیر ساخت

اکثر برنامههای کاربردی BAN از معماری مبتنی بر زیر ساخت استفاده میکنند. در ارتباط بین BAN فرض بر این میشود که یک محیط زیست با فضای محدود وجود دارد. به عنوان مثال یک اتاق انتظار در بیمارستان،خانه و دفتر و ; در مقایسه با شبکه ad hocشبکه مبتنی بر زیرساخت از مدیریت متمرکز و کنترل امنیت استفاده میکند. با توجه به این ساختار متمرکز AP به عنوان سرور پایگاه داده در برخی ازبرنامههای کاربردی کار میکند.به عنوان مثال( SMART,

.(CareNet

2,2,3معماری مبتنی بر ad hoc

4access point 5Infrastructure based architecture 6Ad hoc based architecture

فسا واحد

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3مهر1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

ELECCOMP2-xxxx

در معماری مبتنی بر ad hoc ، چندین Aps برای کمک به انتقال اطلاعات حسگرهای بدنی به مراکز پزشکی مستقر هستند. بنابراین پوشش خدمات نسبت به معماری مبتنی بر ساختار بزرگتر میباشد، کار کاربران را برای حرکت در اطراف یک ساختمان، زمین بازی و یا در یک نقطه از امداد اورژانس راحتتر میکند. دو دسته از گرهها در این معماری وجود دارد: گرههای نصب به عنوان مثال،حسگر/گرههای فعال در یا اطراف بدن و گرههای روتر اطراف یک BAN که هر دو مشابه سختافزار رادیو هستند برای آسان کردن مسیریابی چند پرشیمعماری نصب شبیه به WSN سنتی میباشد. و هر دو آنها اغلب از دروازه1 به عنوان رابط با جهان خارج استفاده میکنند.

شکل((7 معماری مبتنی بر [12AD HOC]

.3,3ارتباط فراتر ازBAN
لایه سوم که بالاترین لایه در این معماری است شامل تلفن هوشمند پزشکان و مراکز مشاهدهی از راه دور مستقر در بیمارستان یا اورژانس میباشد. این مراکز دادههای بدست آمده را ذخیره و دستهبندی میکنند و از این دادهها جهت انجام عملیات خاصی استفاده میشود. در این لایه همچنین امکان به کارگیری 2GSM و GPS جهت پیدا کردن موقعیت بیمار در نظر گرفته شده است. این امکان برای بیماریهای ناگهانی مثل سکته های قلبی و مغزی بسیار مناسب است.

.6انواع حملات در WBAN

انواع حملات مسیریابی به شرح زیر می باشند :

1gateway 2Global System for Mobile Telecommunications

4

.1,6حمله ارسال انتخابی
برخی گرههای مخرب از هدایت و ارسال پیامهای خاص سرباز زده و آنها را دور میاندازند. بنابراین این بستهها نمیتواند پخش شود.

.2,6حمله حفره3
هدف نفوذ تقریبا جذب همه ترافیک توسط یک گره مخرب است و سعی میکند گرههای همسایه بستههای خود را از مسیری عبور دهد که گره مخرب وجود دارد. این حمله میتواند وسیلهای برای حملات دیگر مانند حمله ارسال انتخابی باشد.[17]

.3,6حمله سایبل4
یک گره مخرب آدرسهای شناسایی مختلف را به دیگر گرهها در شبکه ارائه میدهد. در بسیاری موارد حسگرها در شبکههای بیسیم ممکن است برای انجام یک وظیفه به همکاری یکدیگر نیاز داشته باشند بنابراین آنها میتوانند از توزیع زیر وظایف و افزونگی اطلاعات استفاده کنند. در چنین موقعیتی یک گره میتواند با استفاده از هویت سایر گرهها وانمود کند که بیش از یک گره است و هویت چند گره را جعل کند.

.4,6حمله تهدید مکان بیمار

به طور کلی سیستمهای ردیابی مکان مبتنی بر فرکانس رادیویی[ 18] بوده و بر اساس قدرت سیگنال دریافتی مکان را شناسایی میکنند و یا از تکنولوژیهای دیگر بهره میبرند.[19]اگر یک نفوذگر به طور دائم سیگنالهای رادیویی را دریافت و آنها را تجزیه و تحلیل کند، با کشف جزئیات مکان افراد به طور مستقیم میتواند حریم خصوصی فرد را نقض کند .

.5,6حمله رهگیری فعالیت

مهاجم میتواند بر اساس دادههایی که از یک گره بدست میآورد فعالیت و تمرینات ورزشی فرد را بدست آورده و راهنماییها و حرکات ورزشی نادرستی به بیمار ارائه کند که باعث درد شدید بیمار شود.

3Hole attack 4Sybil Attack

فسا واحد

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3مهر1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

ELECCOMP2-xxxx

.6,6حمله انکار سرویس

سادهترین نوع حمله انکار سرویس برای تخلیه منابع موجود در یک گره تلاش میکند. مهاجم با ارسال بیش از حد بستههای غیر ضروری، از دسترسی کاربران مشروع شبکه به سرویسها و منابع مشخص جلوگیری میکند. حملات انکار سرویس ممکن است به شبکههای بیسیم مراقبتهای پزشکی آسیب رسانده و منجر به از دست رفتن زندگی بیمار شود.

.7مروری بر استاندارد 802,15,6

به منظور پیادهسازی موفق WBAN نیاز به یک استاندارد جامع به شدت احساس میشد. به همین منظور IEEE892 یک گروه کاری به نام IEEE802,15,6را برای استاندارد کردن WBAN در سال 2007 مشخص کرد.هدف این گروه فراهم کردن یک استاندارد بینالمللی به منظور برقراری یک ارتباط بیسیم برای یک محدودهی کوتاه با توان کم و قابلیت اطمینان بالا بود که در نزدیکی یا داخل بدن انسان بتواند کار کند.[18] از جمله ویژگی دیگری که در این استاندارد باید لحاظ میشد،نرخ دادهی بالایی بود که در برخی کاربردهای سرگرمی و سیستم نظارت بر سلامت بیمار نیاز است ( تا 10 مگایت بر ثانیه). استاندارد شبکههای شخصی موجود(1(PAN پارامترهای پزشکی همچون خطر نداشتن برای انسان را در نظر نمیگیرند همچنین PAN ترکیبی از قابلیت اطمینان بالا،کیفیت سرویس(2(QoS، توان پایین، انواع نرخ داده و عدم تداخل مورد نیاز را پشتیبانی نمیکند.[26]

هدف اصلی 802,15,6 تعریف لایهی فیزیکی و MAC جدید برای شبکههای بدنی بیسیم است. انتخاب باند فرکانسی مناسب برای این استاندارد یکی از مهمترین مسائل بود که باید به آن توجه میشد. شکل((12 به طور مختصر برخی از باندهای فرکانسی قابل دسترس برای WBAN برای کشورهای مختلف را نشان میدهد. باند خدماتی ارتباطی ایمپلنت پزشکی(3(MICS یک باند دارای مجوز است که برای ارتباطات ایمپلنت پزشکی استفاده میشود و در بیشتر کشورها دارای محدوده فرکانسی 405-420) مگا هرتز) یکسانیاست. باند خدمات تله متری پزشکی بیسیم 4(WMTS) نیز یک باند دارای مجوز است که برای سیستمهای تله متری پزشکی به کار میرود. پهنای باند کم

1Personal Area Network 2Quality of Service 3Medical Implant Communication Service

4Wireless Medical Telemetry Service

5

WMTS و MICS برای کاربردهایی که نرخ دادهای بالایی نیاز دارند مناسب نیست. باند پزشکی،علمی، صنعتی 5(ISM) نیاز به مجوز ندارد و در کل جهان در دسترس است. برای کاربردهایی بانرخ دادهای بالا نیز مناسب است ولی به دلیل وجود دستگاههای بیسیم زیادی همچون بلوتوث احتمال تداخل در آن وجود ندارد.

شکل((12 باند فرکانسی برای [6WBAN]

.1,7مشخصات لایه فیزیکی
استاندارد 802,15,6 سه لایه فیزیکی مختلف را پشتیبانی میکند.

6NB، 7UWB، .[27]8HBC

.8چالشهایWBAN
توسعه WBAN چالشهای تحقیقاتی همچون نیاز به طراحی بهتر حسگرها، مجتمع شدن با سیستمهای درمانی، امنیت و قابلیت اطمینان اطلاعات، کیفیت سرویس و مصرف انرژی به طور موثر را به وجود آورده است. در ادامه این چالشها با جزئیات بیشتری بررسی میشود.

.1,8بهبود طراحی حسگر

یکی از مولفههای اصلی در طراحی حسگرها باید در نظر گرفت کوچک بودن آنها است. از طرفی دیگر حسگرهایی که درون بدن انسان قرار میگیرند باید سازگار با بدن انسان باشند به طوری که هیچگونه عوارضی برای بیمار نداشته باشند. پیشرفتهای جدید در تکنولوژی-های زیستشناختی9، شیمی، الکترونیک و مکانیک باعث عرضهشدن حسگرهای جدیدی سازگار با بدن انسان شده است.

5Industrial Science Medical 6Narrow Band 7Ultra Wide Band

8Human Body Communication 9Biological

فسا واحد

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3مهر1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

ELECCOMP2-xxxx

.2,8مجتمع شدن با سیستم درمانی

مجتمع شدن حسگرها و سیستمهای درمانی و گرفتن بازخورد از این سیستم مجتمعشده، نقش مهمی از شبکههای بدنی را در عملکردهای بالینی و پزشکی تعریف میکند مثلاً در این شبکهها تزریق دارو بر اساس شرایط فعلی بیمار، علائم حیاطی بیمار، سوابق موجود بیمار در مراکز درمانی و در نهایت به دستور پزشک صورت میپذیرد. همانطور که مشخص است یک تعامل بین شبکههای بدنی بیسیم و سیستم-های درمانی(پزشکان، مراکز بهداشت و درمان، اورژانس و ;) نیاز است که باید در طراحی WBAN لحاظ شود.

.3,8امنیت و قابلیت اطمینان اطلاعات

از لحاظ امنیتی، دادههای WBAN باید با استفاده از رمزنگاری قوی و همچنین دیگر روشهای امنیتی از دسترسی افراد غیر مجاز مصون بماند. با در نظر گرفتن محدودیت منابع(انرژی مورد نیاز) که گرههای WBAN با آن مواجه هستند. باید یک مصالحه بین حداکثر کردن امنیت و حداقل استفاده از منابع صورت پذیرد. علاوه بر این به دلیل طبیعت بسیار پویای WBAN روشهای احراز هویت که برای محیط-های ایستا در نظر گرفته میشود، قابل اجرا نخواهد بود. حتی روش-های رمزنگاری متقارن که برای شبکههای که برای روشهای موردی بم کار میرود محاسبات سنگینی را بر روی کاربردهای WBAN تحمیل میکند.

از طرفی دیگر قابلیت اطمینان شبکه به طور مستقیم بر روی کیفیت نظارت بیمار تاثیر میگذارد و در بدترین حالت ممکن است به دلیل عدم تشخیص رخدادی که زندگی بیمار را تهدید میکند، باعث مرگ وی شود. محققان روشهای متعددی برای بهبود قابلیت اطمینان مطرح کردهاند. در سادهترین روش بسته چند بار ارسال میشود تا اعلام وصول آن دریافت شود. این ارسالهای چندباره سربار زیادی بر روی شبکه تحمیل میکنند. روش دیگر برای افزایش قابلیت اطمینان استفاده از کدهای تصحیح کننده خطا میباشد.[28]

.3,8کیفیت سرویس((QoS

به دلیل وجود کاربردهای بلادرنگ و غیر بلادرنگ در شبکههای بدنی، نیاز به سطوح مختلف سرویسدهی و تجزیه و تحلیل و برآورد دقیقی از سطوح کیفیت سرویس احساس میشود. بستههای حاوی اطلاعات اورژانسی بیمار باید با استفاده از سطوح مختلف QoS طوری سرویس

6

بگیرند که بتوانند در موقعیتهای مختلف که بیمار در شرایط خطرناکی قرار دارد به وی کمکی قابل اعتماد و فراگیری انجام دهند. این موضوع وقتی ظرفیت شبکه محدود است، بحرانیتر خواهد بود. در میان پارامترهای مختلف QoS دسترسپذیری به عنوان نیازهای اصلی سیستمهای بهداشت و روان در نظر گرفته میشود. چالشهای عمدهای برای پشتیبانی از کیفیت سرویس در [29] مطرح شده است. این چالشها عبارتند از: محدودیت منابعی همچون باتری و پهنای باند، الگوهای ترافیک غیر قابل پیشبینی،بیثباتی شبکه، توزیع یکنواخت انرژی بین گرهها، بحرانی بودن برخی بستهها، پشتیبانی از ترافیکهای نامتعادل و ; .

.4,8مصرف انرژی

مدیریت توان در شبکههای بدنی یک موضوع کاربردی بسیار مهم است. مصرف توان با بهینه کردن فرایندهای لایه فیزیکی و MAC به حداقل میرسد. یک لایه فیزیکی با انتخاب کدینگ و مودلاسیون مناسب میتواند احتمال ارسال بسته به طور موفقیت آمیز را افزایش دهد. هرچه این احتمال بیشتر باشد به همان نسبت هم در مصرف انرژی صرفهجویی میشود. از طرف دیگر لایه MAC با بکارگیری تکنیکهایی از جمله تکنیکهای دسترسی به کانال، تکنیکهای سیگنالینگ هوشمند و همچنین استفاده از ساختار بهینه بسته میتواند در کاهش مصرف توان نقش بسیار مهمی داشته باشد.

.9نتیجه

در این سمینار ابتدا تکنولوژی شبکههای بدنی بیسیم معرفی و برخی از ویژگیهای آن را بیان کردیم. سپس برای پیادهسازی این تکنولوژی جهت کاربردهای پزشکی توصیف شد . که شامل سه نوع زیرساخت برایWBAN است که عبارتند از: شبکههای بدنی مدیریت شده، خودمختار و هوشمند. انواع کاربردهای WBAN نیز به طور خلاصه ذکر گردید. در ادامه معماریهای رایج برایWBAN بحث شد و با وجود اینکه توپولوژی ستاره به طور طبیعی برای این شبکهها به کار میرود نشان داده شد که این توپولوژی از لحاظ مصرف انرژی و برقراری ارتباط مطمئن چندان کارا نیست و در عوض توپولوژی چند پرشی عملکرد بهتری دارد . IEEE802 یک گروه کاری به نام IEEE802,15,6را برای استاندارد کردن WBAN مشخص کرد. هدف این گروه ایجاد یکاستاندارد به منظور برقراری یک ارتباط بیسیم برای

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3مهر1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

واحد ELECCOMP2-xxxx
فسا

محدودهی کوتاه با توان کمم و قابلیت اطمینان بالا بود که در نزدیکی
یا داخل بدن انسان بتواند کار کند. که در این سمینار به مرور این
استاندارد پرداختیم. به دلیل ماهیت اطلاعات ردوبدل شده در WBAN،
امنیت یکی از اساسیترین موضوعات این شبکههاست. امنیت شامل
سه فرآیند رمزنگاری، احراز هویت و تصحیح خطای انتقال است که در
این سمینار بررسی شد. در آخر هم چالشهای مهم در این نوع
تکنولوژی که مهمترین آن میتوان به انرژی اشاره کرد، بیان گردید. و
البته با توجه به جدید بودن این تکنولوژی مسائل زیادی از جمله بهبود
عمر باتری ، پایین آوردن مصرف انرژی ، مزاحم نبودن سنسورها و;
وجود دارد که باید بر روی آن مطالعات و تحقیقات بیشتری صورت
پذیرد.
منابع:
B.Latre, C.Blondia, B.Braem, H.Higgins, [1]S.Ullah,
K.S.Kwak, ”A Z.Rahman, S.Saleem, I.Moerman,
Comprehensive Survey of Wireless Body Area
Layers Network MAC, and On PHY, Networks
2010© August 19 online: Published Solutions,”,

Springer Science+Business Media,2010 [2] D. M. Barakah; M. Ammad, “A Survey of Challenges

and Applications of Wireless Body Area Network (WBAN) and Role of a Virtual Doctor Server in Existing Architecture” , Intelligent Systems, Modelling
and Simulation (ISMS), 2012
[3] C. A. Chin, G.V. Crosby, T. Ghosh, R.

Murimi,“Advances and challenges of wireless body area networks for healthcare applications, ”,Maui, HI:

Computing Networking and Communications (ICNC),

2012 [4]N. A. Alrajeh, S. Khan,”Multi-Channel Framework for Body Area Networking Health Monitoring,”,2013 [5] M. R. Yuce,”Implementation of wireless body area

, Int’l J. of Communications, Network and System Sciences, Vol. 2 No. 8, 2009
[9 ] A. Natarajan, M . Motani, B. d. Silva, K. C. Chua, “

Investigating network architectures for body sensor networks” , Published in Proceeding HealthNet ’07

Proceedings of the 1st ACM SIGMOBILE , 2007 [10] J. Y. Khan , R. Yuce , “Wireless Body Area Network

(WBAN) for Medical Applications ”, January 1, 2010 [11] A. ISIKMAN, L. Cazalon,f. Chen, “body area

network ”, 2010

[12 ] M. Chen , S. Gonzalez , A . Vasilakos , H. Cao , C . M.

Leung,” Body Area Networks: A Survey”, Published online: 18 August 2010, © Springer Science+Business

Media, 2010 [13] S. Lim , T. H. Oh , B. Young ,T. Lakshman.,

“Security Issues on Wireless Body Area Network for Remote Healthcare Monitoring ” ,2010

[14] M. Somasundaram , R. Sivakumar,“Security in

Wireless Body Area Networks: A survey ” , ICBMG,

2011 [15] K. Lorincz; D. J. Malan,” Sensor Networks for

Emergency Response: Challenges andOpportunities”,

2004 [16] K. Lorincz; M. MoteTrack, “Decentralized

Approach to RF-Based Location Tracking”. Pers.
Ubiquit. Comput, 2006
[17] G. Z. Yang, “body sensor networks”; springer:

London , uk, 2006

networks for healthcare systems,”, Sensors and

Actuators A: Physical,2010 [6] K. S. Kwak, “An overview of IEEE 802,15,6 standard ”

, Applied Sciences in Biomedical and Communication Technologies (ISABEL), 2010

[7] X. Chen; K. Makki; K. Yen; N. Pissinou, “Sensor

Network Security: A Survey”, IEEE Commun. Surv.

Tutor, 2009 [8] S.ollah, P.khan, s.saleem, k.kwak., “A Review of Wireless Body Area Network for Medical Application ”

7

رتویپماک و قرب یسدنهم رد نیون یاهیروانف یلم شیامه نیمود یاههلاقم هعومجم

[30] V.Leonov “ Thermoelectric Converters of human

Warmth for Self-Powered Wireless Sensor Node, ”
IEEE Sensors Journal, vol.7,pp.650-657, 2007

،اسف دحاو یملاسا دازآ هاگشناد ،1393رهم3

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   176   177   178   179   180   >>   >