مقاله در مورد استانداردهای منتخب جهت ساخت و برچسب های (Lables) م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد استانداردهای منتخب جهت ساخت و برچسب های (Lables) محصولات شیر سویا در آمریکا pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد استانداردهای منتخب جهت ساخت و برچسب های (Lables) محصولات شیر سویا در آمریکا pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد استانداردهای منتخب جهت ساخت و برچسب های (Lables) محصولات شیر سویا در آمریکا pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد استانداردهای منتخب جهت ساخت و برچسب های (Lables) محصولات شیر سویا در آمریکا pdf :

استانداردهای منتخب جهت ساخت و برچسب های (Lables) محصولات شیر سویا در آمریکا

لیست مندرجات
عنوان صفحه
I- هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه
II- تاریخچه اصطلاحات فنی شیر سویا
A : تاریخچه
C : مجموعه اصطلاحات فنی
III – تعریف و رده بندی محصولات شیر سویا
A : تعریف شیر سویا
B : رده بندی شیر سویا
IV : برچسب های تجاری بر روی محصولات شیر سویا
A : اطلاعات عمومی
B : اصلاحات
C : استفاده از برچسب های تاریخ دار
D : برچسب هایی جهت اطلاعات نگهداری محصول در یخچال
V : راهنمای میکروبیولوژیک برای شیر سویا
VI : کمیته استانداردها
ساختار اولیه و اصلاح استانداردها
1- هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه :
هدف از این استانداردها برای ساخت و برچسب های روی محصولات شیر سویا در ایالت متحده آمریکا عبارتست از :
– توسعه و ترفیع صادقانه و منصفانه در تعامل با علایق مصرف کننده که خود رعایت حقوق مصرف کننده را به دنبال دارد.
– ایجاد نوعی تضمین مبنی بر دریافت محصول با کیفیت بالا توسط مصرف کنندگان شیر سویا و محصولات دیگر آ«.
– ایجاد ثبات و رعایت معیارهای مناسب و مهم در برچسب ها (Lable) بر روی محصول
– انتشار اطلاعات و اصطلاحات مربوط به صفت تغذیه

انجمن صنایع غذایی سویای ایالت متحده آمریکا به تمامی صاحبان صنایع تولید شیر سویا و سایر محصولات از سویا و نیز فروشندگان این محصولات توصیه می نماید که با استانداردهای ارائه شده از سوی این سازمان موافقت نموده و آن را به کار گیرند.
توجه : این استانداردها به عنوان ضمیمه های منتخب و داوطلبانه، نیازمندیهایی قانونی و احتیاجات سازمانهای ذیربط و مربوط به امور صنایع غذایی کشور آمریکا را که پیرو قوانیم آن دولت فدرال می باشد را تأمین می نمایند. این سازمانها و مراجع عبارتند از سازمان غذا و دارویی آمریکا

و آرایشی بهداشتی آن کشور، طبق عملکرد عنوان 21 با کد نظام نامه در سند 301 زیر نظر بخش آموزش تغذیه و تأیید شده از سوی FDA واحد غذا و داروی ایالت متحده آمریکا که قابل اجرا بودن آن تأیید شده. این استاندارد منتخب و داوطلبانه کلیه قوانین مربوط به حقوق مصرف کننده در بخش تغذیه را رعایت نموده است. این قوانین به طور حتم قوانینی دور از ذهن نبوده و اجرا بودن آن از نظر علمی و عملی بررسی شده است. یک کمپانی که اقدام به تولید شیر سویا و یا محصولات آن می نماید با مشاوره و راهنمایی گرفتن از این استانداردها به طور حتم به کلیه نیازهای خود از لحاظ استاندارد پاسخ می گوید و این عمل را باید قبل از بازاریابی اقتصادی محصول خود انجام دهد.

تاریخچه صنعت شیر سویا
مدارک باستانشناسی در شکاف دیوار چین روی یک تخته سنگ نشان میدهد که شیر سویا و تافو در چین شمالی وجود داشته است.
اولین رفرانس راجع به شیر سویا در حدود 1500 سال قبل از میلاد در چین در شعری که توسط Suping سروده شده بود نوشته شده است.
در سال 1665 اولین رفرانس شناخته شده اروپائی برای شیر سویا توسط دومینگوفرناندزد، نارارت (Domingo Fernandez de naravvet) که یک مبلغ مذهبی در چین بوده بدست آمده است. شیر سویا هم چنین توسط Juan de Loureiro که یک مبلغ مذهبی پرتغالی بوده و در جایی که امروزه ویتنام نامیده می شود زندگی می کرده توضیح داده شده است (سال 1790) . اولین بحث

شناخته شده در دنیا راجع به شیر سویا بعنوان یک نوشیدنی در سال 1866 توسط یک فرانسوی به نام paul champion که به چین سفر کرده بود مطرح گردید او توضیح داده که چینی ها با فنجانهای خودشان برای گرفتن شیر سویا به فروشگاههای تولید کننده تافو مراجعه و از این شیر برای صبحانه استفاده می کرده اند.
اولین بحث علمی درباره شیر سویا در آمریکا توسط Henry Trimble در سال 1896 در مجله داروسازی آمریکائی به چاپ رسید.
در سال 1910 Lu ying یک شهروند چینی در پاریس اجازه ثبت اولین کارخانه شیر سویا را گرفت

. همین شخص در سال 1913 موافقت ثبت اولین کارخانه شیر سویا را در آمریکا گرفت سپس شیر سویا به صورت تجاری توسط y.A chard soy product در شهر نیویورک تولید شد در دهه 1950 شیر سویا وارد یک فضای مدرن برای تولید شیر ویتاسوی (Vita soy) از هنگ کنگ توسط K.SIO گردید و yeu tliay seng در سنگاپور اعمال وسیعی در این زمینه انجام داد که نتیجه اش حضور بطریهای شیر سویا بعنوان یک نوشیدنی در فروشگاهها بود.
در سال 1966 دانشمندان در دانشگاه Cornell آنزیمی را بنام لیپوکس ژناز (Lypoxy Genase) کشف کردند که سئوال ایجاد بوی لوبیائی شیر سویاست، به همین جهت آنها در طی پروسس، روشهایی جهت حذف آ« به کار بردند.
پیشرفت غیرمنتظره عظیم دیگری در تکنولوژی شیر سویا در 1967 در سنگاپور انجام گرفت که منجر به بسته بندی شیر سویا در بسته های آسپتیک شد و به این ترتیب به شیر سویا اجازه داده شد که در شرایط بدون یخچال نگهداری شود.
و بالاخره در طی دهه های 1970 و 1980 شیر سویا به عنوان یک نوشیدنی مردمی شناخته شد و در سراسر آسیا ، اروپا، استرالیا و آمریکا گسترش پیدا کرد.
در دهه 1980 دو مؤسسه Eden food از Clinton vitasoy در میشیگان و کالیفرنیا شروع به وارد کردن قابل ملاحظه شیر سویا از ژاپن و هنگ کنگ نمودند و در نتیجه مصرف کنندگان در آمریکای شمالی با شیر در بسته بندی های با دوام آشنا شدند.
اولین مطالعه انجام شده در مورد فروش شیر سویا در فوریه 1984 منتشر شد که طی آن مصرف این شیر در آمریکا در سال 1983 (نه فقط فرمولهای غذای کودک بر مبنای سویا) به 68/2 میلیون گالن تخمین زده شد.
حدود سال 1991 تقریباً 35 تولید کننده و فروشنده شیر سویا در آمریکا وجود داشت و تولید آن حدود 8/9 میلیون گالن افزایش یافت و تخمین زده شد که این رشد از سال 1984 به 20 – 15 درصد رسیده است.
حدود سال 1993 بیش از 200 موضوع در مجلات علمی درباره شیر سویا در انگلستان به چاپ رسید و بالاخره بین سالهای (1993 – 1912) 80 مقاله به زبان انگلیسی در مورد شیر سویا منتشر گردید. بر طبق مطالعات فروش که در سال 1995 ارائه و انتشار یافت. حدود 108 میلیون دلار شیر سویای فروخته شده تخمین زده شده است و بالاخره در آمریکا در بین سالهای 1995 – 1994 پروژه فروش این شیر افزایش بیش از 130 میلیون دلار یا معادل 3/16 میلیون گالن داشته است.

وجود استاندارد در کشورهای دیگر :
در تمامی نقاط دنیا به مرور زمان و به طور پیوسته بازرگانی تجارت خارجی شیر سویا رو به افزایش است. ما در اینجا به چندین کشور از جمله ژاپن، تایوان، سنگاپور، فرانسه و تایلند اشاره می ک

نیم و برچسب یا Lable آنها را به نمایش می گذاریم. نقشه 1 پایین خلاصه ای از اقلام گوناگون و ترکیبات و ویژگیهای شیر سویا را برای کشورهای نامبرده نشان میدهد. این اطلاعات خلاصه ای است از استانداردهای مجازی که در لیست استاندارد کشورهای مذکور قابل قبول می باشد.
نقشه 1 – جدول استاندارد شیر سویا برای کشورهای دیگر
احتیاجات می نیمم
نام کشور نوع محصول پروتئین (درصد) چربی (درصد) مواد جامد (درصد)
ژاپن شیرسویا
شیر سویای ساده یا اصلی
نوشیدنی سویا
نوشیدنی پروتئینی سویا 8/3%
5/3%
8/1%
8/1% ___
___
___
___
___ 80%
60%-80%
40%-60%
تایوان

سنگاپور

فرانسه

تایلند شیرسویا

شیر سویای فرموله شده
نوشیدنی سویا

شیر سویا
نوشیدنی سویا

شیر سویا

شیرسویای پروتئینی
شیر سویا 6/2%
0/2%
4/1%

0/2%
0/2%

6/3%
8/3%
0/2% 05%
05%
05%
استاندارد اولیه شیر سویا در ژاپن پایه گذاری شد در 1981 ولی این استاندارد در سال 1985 برای نوشیدنی حاصل از پروتئین سویا تغییر کرد البته با قید این شرط که دارای حداقل پروتئین 8/1 درصد باشد.
استاندارد ملی چین (CNS)در سال 1984 پایه گذاری شد اما در تجدید نظر آخر می نیمم سطح پروتئین در شیر سویا از %4/3 به %6/2 کاهش یافته است. علاوه بر این می نیمم سطح چربی آن نیز %10 و % 20 چربی به 05% تقلیل یافته و اجازه داده شد که شیر سویای کم چربی به بازار عرضه شود.
مقررات و قوانین جاری مربوط به Lable در ایالت متحده آمریکا اینگونه تشخیص داد. و به رسمیت می شناسد که یک نام معمول و عومی و رایج که استفاده عمومی و رایج را به دنبال دارد از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا برای این محصول انتخاب گردد و از میان همه این نام های معمول و رایج نام شیر سویا به عنوان یک انتخاب صحیح و عمومی و برتر برای این محصول انتخاب گردید.
اصطلاحات فنی : انجمن غذا و داروی آمریکا تشخیص داد که یک نیاز برای یکنواخت ساختن استاندارد با معیارهای معین طبقه بندی دارد به اینگونه که واریته ای از سویا را انتخاب نموده و محصولات نوشیدنی از سویا از جمله شیر سویا را به آن استانداردها نزدیک کرده و سپس برای فروش در بازارهای آمریکا آماده شود.
در آمریکای کنونی ضوابط تجارت خارجی شیر سویا یا شیر از دانه لوبیای سویا اینگونه توضیح داده می شود که از طریق پخت و پروسس دانه لوبیای سویا با آب میتوان مایع روان و مغذی شیر سویا را به دست آورد.

دو دانشمند مشهور بنام های دکتر هری میلر (Harry w . Miller) و دکتر جین ون Dr. C. Jean wen در سالهای 1936 کلمه شیر سویا Soy milk را بعنوان بهترین لغت برای نامگذاری انتخاب نمودند.
این اتفاق در یک گزارش علمی آزمایشی، تجربی در مطالعات تغذیه ای از شیرسویا برای تغذیه انسانها و رفع فقر پروتئینی افتاد.
در سال 1947 انجمن سویا (ASA ) که در خلیج هودسن واقع شده است اولین ویرایش از دانه لوبیای سویا را تحت عنوان کتاب آبی به چاپ رساند.  لیست شد به این عنوان که هر تولید کننده تحت لوای این قوانین طبقه بندی فهرست شده در زمینه شیر سویا به فعالیت بپردازد و در شروع آن در سال 1980 انجمن (ASA) کتاب blue book که اطلاعات آن به روز تنظیم شده بود را برای تولید کنندگان شیر سویا و نوشیدنی سویا شرح دادند.
دپارتمان کشاورزی ایالت متحده آمریکا (USDA) در سال 1963 در ویرایش کتاب راهنمای کشاورزی شماره 8 ( تأیید شده و دوباره به چاپ رسیده در سال 1975) خصوصیات ترکیب و ساخت شیر لوبیای سویا را هم به صورت یک مایع سیال و روان و هم به صورت پودر توضیح داد. شیر سویای

مایع شامل% 4/3 پروتئین و %5/1 چربی و % 2/2 کربوهیدرات و % 05 خاکستر می باشد. سازمان USDA در نمونه های آزمایشی مربوط به خودش شماره 208 چاپ شده در سال 1977 ارزش غذایی محصولات متفاوت از سویا از جمله مهمترین آن شیر سویا را لیست کرد.
در سال 1986 سازمان USDA در برنامه های تبیین شده خود کتاب راهنمای زراعت و کشاورزی (شماره 80) را منتشر کرد تحت عنوان کتاب راهنما کشاورزی که در آن 8 تا 16 ترکیب و ساخت از بنش ها و بتولات و گیاهان را توضیح داده بود.
در این انتشار در مقدمه ای از طرف نویسنده ذکر شده که در آن قویاً به این نکته اشاره دارد که شیر سویا در آمریکا به عنوان یک منبع غذایی پروتئینی و سود آور نیز از نظر تجاری در حال تولید است در جایی دیگر تصدیق می کند که اطلاعاتی را که تحت عنوان شیر سویا به عنوان یک سیال یا یک مایع آبکی حاوی پروتئین سرشار می شناسیم در رفع فقر پروتئینی مردم بسیار مؤثر می باشد.
مشخصات این محصول حاوی %75/2 پروتئین و% 91/1 و% 81/1 کربوهیدرات و %27/5 خاکستر می باشد.

مشخصات و طبقه بندی شیر سویا
: A مشخصات شیر سویا :
1) یک غذای مای ع آبکی که نتیجه به هم پیوستن و مخلوط شدن = (1) آب استخراج شده از دانه های سویا و آب 2) دیگر مواد خوراکی دانه پروتئین سویا – روغن سویا و آب
آماده ساختن و ترکیب اساسنها در درجه های مختلف و حرارت پایین :
گرما دادن کاملاً مناسب جهت خنثی کردن کلیه میکروبها و بیماریها و عوامل بیماری و مطمئن بدون از پاستوریزاسیون کافی در دست محصول.
اسانسها – شیرین کننده ها – چاشنی ها بسته به نش خاص خود ممکن است به شیر س
در نهایت شیر سویا باید حاوی پروتئین سویا و مواد مقوی است که مطابقت می کند با ملاکها و ضوابط که طبقه بندی و مشخص شده است.
B ) طبقه بندی شیر سویا :
شیر سویا طبقه بندی می شود بسته به ترکیب و ساخت مواد تشکیل دهنده آن که غلظت – نوع دانه سویا – مواد مغذی – مواد جامد شیر سویا و نوع اسانس آن می باشد.
B ) شیر سویا :
پروتئین سویا % 30 روغن سویا نباید بیشتر از % 10 باشد و مواد جامد تشکیل دهنده آن % 70 می باشد.
اصلاح کردن و بهتر کردن لیبل ها بوسیله راهنمایی و تعلیم های سازمان غذا و دارو (FDA) – عنوان 21 – کد راهنماییهای فدرال – بخش 21
C ) تاریخ گذاری لیبل :
هر بسته باید حاوی وضعیت شیر سویا به صورت برجسته باشد ، زمان نگهداری محصول مواد تشکیل دهنده آن ، بهترین زمان مصرف به صورت / سال/ روز / ماه می باشد. هر تولید کننده باید به بررسی دقیق محصول و ذخیره سازی آن بپردازد و کوشش کند محصولی قابل قبول و سالم و بدون آلودگی میکروبی را به مصرف کننده عرضه کند.
D ) اطلاعاتی سرد نگه داشتن محصول :
اطلاعاتی در مورد نحوه نگهداری محصول باید درج شود. مثلاً محصول باید نگهداری شود در دمای زیر 40 فارنهایت (4/4 درجه سانتیگراد)

(لیبل های محصول سویا)
انجمن شیر سویا آمریکا اعتقاد دارد که محصول شیر سویا باید شناخته شود توسط استانداردهای داوطلبانه که لیست شده بود که این استانداردها توسط کلاس بندی های برجسته ای در بحث 3 B توضیح داده شده است :
در تمام محصولات شیر سویا باید از بسته بندیهای استفاده شود که احتیاجات و نیازمندیهای فدرال و قانونهای که باید در مورد غذا اجرا شوند را برآورده کند همچنین باید از راهنمایی انجمن غذا و دارو – که ایالات متحده آمریکا – پیروسکشن d 3 – انجمن تعلیم و تربیت بهبود و اصلاح بسته بندی خوراکی استفاده کرد.
B ) بیان خصوصیات تغییردهنده و اصلاح کننده :
یک محصول شیر سویا با این برچسب و بسته بندی تهیه می شود که مثلاً چگونه ساخ

ته می شود ترکیبات آن چیست و منابع مقدماتی پروتئین آن چه بوده است؟
1) اگر شیر سویا از همه دانه های سویا تهیه شود موضوع مورد بحث پردازش روشهای جداسازی پروتئین و اجزاء ترکیب دهنده آن است پس تولید کننده باید تشخیص دهد که از چه روشی استفاده کند.
1) ساخته شدن شیر سویا از همه دانه های سویا

2) ساخته شدن شیر سویا از بعضی دانه های سویا
اگر شیر سویا از دانه سویا با پروتئین و یا با روغن و یا هر دو باید توضیح دهد که از کدام روش استفاده کرده است.
1) ساخته شده از پروتئین ایزوله
2) ساخته شده با پروتئین ایزوله
3) ساخته شده از سویا با پروتئین و با روغن
در محصولات شیر سویا باید اضافه کردن و افزایش چاشنی و شیرینی تا حد ممکن اصلاح شود.
انجمن شیر سویا آمریکا اعتقاد دارد، که شیر سویا و کلیه محصولات از دانه لوبیا سویا را باید با مشخصات کاملاً صحیح معرفی نماید. در هنگام فروش باید خریدار و کلیه مصرف کنندگان را متقاعد نمود که یک شیر سویا یا یک محصول بسیار مغذی با طعم خوب و مهمتر از آن حاوی و سرشار از پروتئین می باشد که در جهت تأمین سلامتی بسیار مؤثر بوده.
شیوه های مدیریت خوب و مشروط شامل :
1- پختن کافی و به اندازه دانه های لوبیای سویا به همراه آب و ایجاد شرایط لازم – مراحل تولید شیر سویا : باید با امکانات و شرایطی کاملاً بهداشتی انجام شود. گرما و درجه حرارت کافی و مناسب برای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون سریع و تند و رساندن دما به زیر f 40 یا c 40/4 و بسته بندی در ظروف مناسب باید با دقت کامل انجام گیرد.

پس از پاستوریزاسیون محصول باید از یک حمل و نقل مناسب بهره جست. فروش محصول نیز باید در درجه حرارت بخصوص صورت گیرد حرار دادن شیر سویا به منظور پاستوریزه کردن آن اینگونه است که از پاستوریزاسیون HTST و یا پاستوریزاسیون Ultra کمک بگیریم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تاثیر آب مغناطیسی بر خصوصیات بتن خودمتراکم مسلح به الیاف ف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تاثیر آب مغناطیسی بر خصوصیات بتن خودمتراکم مسلح به الیاف فولادی در بتن سخت شده pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آب مغناطیسی بر خصوصیات بتن خودمتراکم مسلح به الیاف فولادی در بتن سخت شده pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آب مغناطیسی بر خصوصیات بتن خودمتراکم مسلح به الیاف فولادی در بتن سخت شده pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آب مغناطیسی بر خصوصیات بتن خودمتراکم مسلح به الیاف فولادی در بتن سخت شده pdf :

چکیده
بتن خود متراکم بتنی است با روانی بسیار بالا که بدون نیاز به لرزاننده سطح تمام قالب را گرفته و متراکم می گردد. کاربرد این نوعبتن عمدتاً در سازه های بتنی با تراکم زیاد آرماتور می باشد. بتن خودمتراکم باید سه ویژگی توانایی پرکنندگی، قابلیت گذر از بین موانع و مقاومت در برابر جداشدگی را تامین نماید. همچنین استفاده از الیاف فولادی با ایجاد چسبندگی کافی با ماتریس بتن، سبب بهبود خواص سازه ای مانند افزایش مقاومت های کششی، خمشی، برشی، مقاومت در برابر خستگی و بهبود شاخص های ترک می گردد که افزودن این نوع الیاف بشدت بر کاهش کارایی بتن تازه تاثیر می گذارد. یکی از روشهای افزایش کارایی بتن خودمتراکم الیافی، استفاده از تکنولوژی جدید آب مغناطیسی می باشد که در دو دهه اخیر در کشورهای روسیه و چین مطرح شده است. در این مقاله به بررسی اثر آب مغناطیسی بر خصوصیات بتن سخت شده خود متراکم مسلح به الیاف فولادی می پردازیم که نمونه ها با %1، %3 و %5 درصد الیاف فولادی و آب معمولی، آب 1 بار گذر و 15 دقیقه مغناطیسی شده ساخته شد. آزمایشهای بتن سخت شده نظیر مقاومت فشاری، کششی و خمشی روی نمونه های 7 و 28 روزه صورت گرفت که مقاومت فشاری با %12/2 افزایش و مقاومت کششی با %15/1 افزایش نسبت به نمونه با آب معمولی شاهد هستیم.

واژگان کلیدی: بتن خود متراکم الیافی، آب مغناطیسی، الیاف فولادی، مقاومت خمشی، مقاومت فشاری.

.1 مقدمه
امروزه بتن یکی از پر مصرف ترین مصالح ساختمانی در ساخت پروژه های عمرانی می باشد که استفاده از آن همچنان رو به افزایش است. با گسترش مصرف بتن، ساختن بتنی با کارایی و مقاومت بالا همراه با صرفه اقتصادی یکی از دغدغه های دانشمندان علم تکنولوژی بتن می باشد. بتن خودمتراکم (Self-consolidating concrete )Scc بتنی سیال و مخلوط همگنی است که بدون نیاز به لرزاننده و تحت تاثیر وزن خود متراکم می گردد. نظریه بتن خودمتراکم اولین بار توسط پروفسور ( okamura) در سال 1986 مطرح گردید.[1] از جمله مزایای استفاده از بتن خودمتراکم می توان به افزایش سرعت اجرا، کاهش نیروی انسانی، کاهش آلودگی صوتی، بالا رفتن کیفیت نهایی محصول و از همه مهمتر صرفه جویی اقتصادی اشاره کرد.[2] اما بتن به علت مقاومت پایین در برابر کشش دارای خاصیت شکنندگی می باشد. برای افزایش مقاومت در برابر کشش، ضربه و خستگی از الیاف مختلف استفاده می گردد. الیاف فولادی از جمله الیافی است که با توجه به مدول الاستیسیته و کرنش شکست بالا کاربرد فراوانی در بتن های مختلف دارد.[3] همچنین الیاف فولادی نفش بسیار موثری جهت جلوگیری از طویل شدن ترک ها و اتصال آنها به یکدیگر دارد. استفاده از الیاف در طرح اختلاط بتن به شدت بر کاهش کارایی بتن تاثیر می گذارد که یکی از روشهای افزایش این کارایی استفاده از تکنولوژی جدید آب مغناطیسی می باشد. استفاده از آب مغناطیسی در طرح اختلاط بتن ضمن افزایش کارایی بتن تازه با انجام هیدراسیون کامل تر باعث افزایش مقاومت بتن سخت شده می گردد. در این مقاله به بررسی اثر آب مغناطیسی بر روی خصوصیات بتن خودمتراکم مسلح به الیاف فولادیمی پردازیم که جمعاً 54 عدد نمونه 7 روزه و 28 روزه تحت آزمایشهای مکانیکی قرار گرفت.

1

پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور 11، 12 و 13 شهریورماه 1393، دانشگاه ارومیه

.2 اثر فناوری آب مغناطیسی بر بتن
ذرات سیمان داخل مخلوط بتن به صورت اجتماعی از مولکول ها پخش شده اند و واکنش هیدراسیون در ابتدا در سطح ذرات سیمان اتفاق می افتد. در نتیجه یک لایه نازک از محصولات واکنش هیدراسیون روی ذرات سیمان شکل می گیرد که از نفوذ مولکول های آب به داخل اجتماع ذرات سیمان و هیدراسیون کامل آنها جلوگیری می کند. میدان مغناطیسی بر روی اجتماع مولکول های آب اثر می گذارد و تعداد اجتماع مولکول ها را از 13 مولکول به 5 یا 6 مولکول می رساند که اگر آب مغناطیسی به جای آب معمولی استفاده شود، به دلیل اندازه کوچکتر اجتماع مولکول های آب، این مولکول ها به راحتی می توانند درون اجتماع ذرات سیمان نفوذ کنند و هیدراسیون کاملتری در حالت استفاده از آب مغناطیسی اتفاق می افتد. علاوه بر آن با توجه به کوچکتر شدن اجتماع مولکول های آب، با همان طرح اختلاط بتن روان تری خواهیم داشت که موجب افزایش کارایی بتن می گردد.[4]

شکل -1 دستگاه مغناطیس کننده آب

.3 مصالح مصرفی
در این تحقیق از الیاف فولادی ساخته شده با سیم فولادی کربن پایین و نورد سرد طبق استاندارد ASTM 510M استفاده شده است که دارای طول 50 میلیمتر و مقاومت کششی 1200 مگاپاسکال می باشد. همچنین فوق روان کننده مصرفی بر پایه پلی کربوکسیلات، محصول شرکت فابیر و از نوع Fabflow – c-48 می باشد که مقدار مصرفی آن بین %0,3 الی %1,6 وزن سیمان مصرفی در بتن توصیه شده است. همچنین با حذف افزودنی اصلاح کننده لزجت، سعی شده تا با دانه بندی بهینه و استفاده از فیلر پودر سنگ، تنها با افزودن فوق روان کننده بتن خود متراکم ساخته شود. شن و ماسه مصرفی مطابق با استاندارد ASTM C33 می باشد. شن مصرفی برای بتن خود متراکم باید زیر 20 میلیمتر و با دانه بندی قابل قبول باشد.

شکل -2 الیاف فولادی

2

پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور 11، 12 و 13 شهریورماه 1393، دانشگاه ارومیه

ابعاد درشت دانه((mm

ابعاد ریز دانه((mm

شکل -3 نمودار دانه بندی شن و ماسه

.4 طرح اختلاط
طرح اختلاط استانداردی برای بتن های خودمتراکم وجود ندارد. یکی از طرح اختلاط هایی که برای بتن خودتراکم با آب معمولی استفاده می شود روش آماری تاگوچی است که در این پروژه از این طرح اختلاط استفاده شده است. تعداد 9 طرح اختلاط با الیاف 1،3 و 5 درصد و با آب معمولی، یک بار گذر از چرخه مغناطیسی و 15 دقیقه مغناطیسی شده استفاده شد که این 9 طرح اختلاط در جدول شماره 1 آورده شده است.[5]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت مهارت برقراری ارتباط.ppt pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت مهارت برقراری ارتباط.ppt pdf دارای 67 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت مهارت برقراری ارتباط.ppt pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت مهارت برقراری ارتباط.ppt pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت مهارت برقراری ارتباط.ppt pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت مهارت برقراری ارتباط.ppt pdf :

اسلاید 1 :

اجزاء ارتباط

  • پیام
  • فرستنده
  • گیرنده
  • وسیله ارسال پیام
  • بازخورد
  • شرایط و محیط ارسال پیام

  (موانع و محدودیتها- قواعد و هنجارها وعرف -دانش مشترک-رخدادهای پیشین-انتظارات)

 

اسلاید 2 :

اگر پیامی ارسال گردد ولی آن پیام دریافت نگردد یا اینکه کامل دریافت نگردد، اصطلاحأ سوء تفاهم بوجود می آید.

 

 

اسلاید 3 :

 

اگر چه نحوه ارتباط برقرار کردن با افراد مختلف درانواع موقعیتها ، متفاوت می باشد اما اصول ارتباط در موقعیتهای مختلف زندگی اعم خانوادگی- شغلی و اجتماعی و; یکسان است. با فراگیری این اصول و حذف موانع ارتباطی امکان تعمیم یکی به دیگری وجود دارد.

اسلاید 4 :

تسهیل کننده های ارتباط

  • پذیرش و اعتماد
  • ابراز علاقمندی و توجه نشان دادن
  • ابراز احساسات
  • مثبت نگری ، مثبت گویی، مثبت اندیشی
  • تلاش برای درک نیازهای فرد مقابل
  • توضیح خواستن برای روشن شدن موضوع
  • خلاصه گویی
  • رفتارهای غیرکلامی مناسب

اسلاید 5 :

  عوامل بازدارنده ارتباط

  • پیش داوریها و نظرات قالبی
  • لقب دادن و برچسب زدن
  • تعمیم دادن
  • تهدید کردن
  • تمسخر و تحقیر کردن
  • سخنرانی کردن
  • نصیحت کردن
  • گفتگوی دستوری و آمرانه

اسلاید 6 :

  • 1) محتوی کلام (موضوع گفتگو)

شامل آنچه بر زبان می آوریم،جذاب بودن،تاز گی،هیجان انگیز بودن،مثبت یا منفی بودن –  توجه به زمینه های فرهنگی

v2) عناصر فرازبانی para linguistic

  • تن صدا (شدت بلندی و کوتاهی)
  • ریتم (عدم یکنواختی- داشتن زیر وبم)
  • آهنگ صدا (داشتن احساس و هیجان- دلنشین و آرام بخش بودن)
  • لحن کلام (دوستانه- ملایم- صمیمانه- ،تهدید آمیز- خشن )
  • ترتیب بیان مطالب (زمان بندی ـ نظم ـ رعایت نوبت – سرعت گفتارـ مکث ـ کشیدن- جمع بندی )
  • حالت بیان مطالب

  ( لهجه- تکیه کلام – تناسب با درک و دریافت شنونده– ملاحظات موقعیتی)

اسلاید 7 :

سبکهای گفتار

  • امری : در را ببند.
  • مودبانه : لطفاًدر راببندید.
  • درخواستی -سئوالی : میشه در را ببندی؟
  • سئوالی : می خوای در باز باشه؟
  • غیر مستقیم : نمی دانم کی در را باز گذاشته-اینجا سرده

اسلاید 8 :

مراحل ارتباط کلامی

üمرحله آغازین :

  • آراسته وخوشرو باشید و تبسم کنید .
  • با یک سئوال ساده شروع کنید .
  • در مورد خودتان بگویید ( خودافشایی )
  • به طرف مقابل توجه نشان دهید .
  • از تعریف و تمجید و تأیید استفاده کنید .

اسلاید 9 :

  • تأکید زیاد بر رفتار ظاهری اثر پیام را کاهش می دهد .
  • سریع حرف زدن و ندادن فرصت پردازش
  • بالا بردن تن صدا نیز اثر انتقال پیام را می کاهد .
  • لحن و آهنگ نامناسب
  • عدم زمان بندی مناسب در ارائه پیام ( خیلی زود ـ خیلی دیر )
  • نا متناسب بودن گفتار با موقعیت ( ادب و نزاکت )
  • عدم توانایی در استفاده از بازخورد و پاسخ به آن
  • نارسا بودن و روشن نبودن پیام
  • عدم ابرازاحساس در گفتار

اسلاید 10 :

توصیه های کلی برای بهتر کردن ارتباط کلامی

  • به طور مداوم و پشت سر هم صحبت نکنید.
  • آن چه را می گویید روشن و واضح بیان کنید.
  • با بیان جزئیات خسته کننده صحبت را به درازا نکشید.
  • بین آنچه می گویید و تن و آهنگ صدایتان هماهنگی برقرار کنید.
  • به شنونده نگاه کنید.
  • خود را بجای شنونده گذاشته و احساس او را در نظر بگیرید.
  • از واژه های تعمیمی همیشه و هرگز کمتر استفاده کنید.
  • نصیحت نکنید.
  • استفاده از کلمات و جملات مثبت و مناسب
  • فرمول xyzموقیت- رفتار- احساس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی متدلوژی شی گرایی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

  بررسی متدلوژی شی گرایی pdf دارای 300 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف بررسی متدلوژی شی گرایی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه طرح پرورش زنبور عسل pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  پروژه طرح پرورش زنبور عسل pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه طرح پرورش زنبور عسل pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه طرح پرورش زنبور عسل pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه طرح پرورش زنبور عسل pdf :

بخشی از فهرست پروژه طرح پرورش زنبور عسل pdf

فهرست مطالب

2- بیان مسئله.................................................................................................5
تاریخچه پرورش زنبور عسل و تولید عسل....................................................5
موارد مصرف جامعه.......................................................................................9
کالای جانشین.............................................................................................10
محل اجرای طرح............................................................................10
معرفی متقاضی............................................................................................12
مشخصات متقاضیان.....................................................................................13
برآورد و میزان مصرف مواد اولیه در سال اول..........................................15
برآورد تولید در پنج سال اجرای طرح.....................................................16
برآورد سود خالص سالیه...........................................................................18
زمین و ساختمانها و هزینه ای مربوطه.......................................................19
مشخصه طرح..............................................................................................19

محصول تولیدی در طرح مورد نظر عمل صد در صد طبیعی می باشد، که این امر در مرحله اول و درجه اول کار قرار دارد. و در مرحله دوم ازدیاد جمعیت کلنی های زنبورستان می باشد که از طریق بچه گیری و تولید بچه زنبور به طرق طبیعی و مصنوعی انجام می گیرد. که در مرحله سوم تولید موم تولید شده توسط کلنی های زنبور عسل می باشد که محصول فوق به طور چرخه وار برای خود کلنی ها برای مصارف آینده نیز استفاده می شود که از این امر در صنایع دیگر و مواردی همچون مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد و در مرحله چهارم نیز تولید و گرفتن گرده گل توسط کلنی های زنبور عسل نیز می باشد که طرح اجرایی فوق در مدت پنج سال در نظر گرفته شده است که تولید موارد فوق از طریق کوچ زنبورستان مورد بهره برداری قرار می گیرد.
تاریخچه پرورش زنبور عسل و تولید عسل
آنچه تاکنون مسجل شده این است که زنبور عسل خیلی بیش از انسان در روی زمین بوجود آمده است اولین اثر وجود انسان در روی زمین که در کاوشهای زمین شناسان تاکنون بدست آمده متعلق به 000/000/600 سال پیش و حال آنکه همین کاوشهای علمی نشان می دهد که زنبور عسل حدود 150 میلیون سال پیش وجود داشته و در حال زاد ولد بوده است. منتها با این تفاوت که در آن زمان فاقد زندگی اجتماعی بوده و مثل خیلی از زنبورهای غیرعسل امروزی زندگی انفرادی داشته و هر زنبور لانه مخصوص به خود را ساخته و زندگی می کرده است.
حدود 50 میلیون سال بعد که دوره رشد و تکثیر شدید گیاهان و گل دادن آنها شروع شد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >