تجربه و سخنان بزرگان جهان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تجربه و سخنان بزرگان جهان pdf دارای 125 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجربه و سخنان بزرگان جهان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجربه و سخنان بزرگان جهان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجربه و سخنان بزرگان جهان pdf :

جیمز آلن ، اپیکتت ، ژوزف مورفی ، گوته ، مارک اورل ، دیپاک چوپرا ، امرسون ، ادیسون ، پوانکاره ، کیمبی ، دیل کارنگی ، سوزان کوئلیام ، آلن کار ، جودی تاتل بام ، جودی جیمز ، جودیت تینگلی ، خوزه سیلوا ، اندرو متیوس ، هربرت بنسن ، ریچارد کارلسون ، لئو بوسکالیا ، وین دایر ، پاسکال ، روسو ، امانوئل کانت ، ارسطو ، تولستوی ، نیچه ، ابراهام لینگلن ، اقلیدوس ، کلمنت استون ، فرانکین برد ، جک کنفلید ، شوپنهاور ، گراهام بل ، جان گری ، ژرژ هربرت ، گالیله ، سیسرون ، ناپلئون بناپارت ، اردشیر بابکان ، خوزه سیلو ، محمد حجازی ، اندرو متیوس ، بنجامین دیزرائیلی ، کالوین کولیج ، چرچیل ، زرتشت ، ابوعلی سینا ، دهخدا ، چارلز دیکنز ، افلاطون ، ناپلئون ، فیثاغورث ، مترلینگ، فروید ، بتهون ، لقمان حکیم ، آنتونی رابینز ، بقراط ، سقراط ، گاندی ، چارلی چاپلین و …

مقدمه :
چه بسیار پیش آمده که در زندگی خواسته ایم با پیکار راه خود را بگشاییم . و با این کار بر مشکلات غلبه کنیم و قبل از هر چیز به فکر افتاده ایم تا کتابی را باز کنیم و از جملات و محتوای آن درمان خویش را بیابیم . اما گرفتاریها و مشکلات عدیده زندگی و وقت کوتاهی که در اختیار داریم . اجازه چنین کاری را به ما نمی دهد . امروزه در عصر انفجار اطلاعات ، و دورانی که دهکده بزرگ جهانی هر روز و یا به زبانی گویاتر هر لحظه با اطلاعاتی جدید تر و شگفت تر مواجه است . بشر بیش از هر زمان دیگری نیازمند آرامش و کامیابی و شادمانی است ، تا روح خسته خویش را آرام بخشد .

کتابی که پیش روی شماست ، با عنایت به همین مطلب جمع آوری شده است .
وقت شما کم ، فرصتتان اندک ، گرفتاریهایتان روز افزون و نیازتان به شنیدن و آموختن جملات شیرین و دلچسب بسیار است .

این کتاب پر محتواترین و گویا ترین جملاتی را که در متنهای اصلی و تألیفات مختلف نویسندگان و صاحب نظران بزرگ دنیا از نظر دور مانده جمع آوری کرده ، و اینک این جملات که از متن اصلی بیرون کشیده شده ، مثل نگینهای ثمینند که با پیرایش و تراشی شایسته ، تابش تمام یافته اند .
در واقع شما برای خواندن هر کتاب این بزرگان باید ساعتها وقت می گذاشتید و ما این راه را برای شما کوتاه کردیم .
جانبخش ترین و دلنشین ترین جملاتی را که می تواند شما را از اندوه رهانیده و راه درست زندگی کردن و درست فکر کردن را به شما بیاموزد در این مجموعه گرد آمده است تا شما با صرف کمترین وقت گرانبهاترین هدایا را دریافت دارید . به هر صورت امید می رود خواندن این کتاب در جهت پربار کردن اوقات شما باشد ، نه در جهت پر کردن وقت شما . یقیناً خواندن این کتاب حاصلی نخواهد داشت مگر اینکه به
دانسته¬ها و آموخته ها ی خود عمل کنید .

فصل اول :
تجربه و سخنان بزرگان جهان pdf

اخلاق ، ادب ، علم ، نیکی ، عقل
– یک روز جوانی از سقراط پرسید : استاد چگونه می توان عاقل و خردمند شد سقراط در جوابش گفت : با من بیا سپس او را با خود به کنار رودخانه ای برد و آنگاه سر وی را به دست گرفت و زیر آب فرو کرد به طوریکه جوان نزدیک بود خفه شود و بعد او را رها کرد هنگامی که شاگرد جوان حالش جا آمد و توانست نفس بکشد سقراط از او پرسید . وقتی که زیر آب بودی تنها آرزویت چه بود مرد جوان جواب داد هوا آنگاه سقراط به او گفت : اگر عقل و خرد را نیر به همانگونه بطلبی که هوا را آرزو کردی پس آن را خواهی یافت .

– زبان را با موافقت عقل بکار انداز و در حد و اجازه عقل سخن بگوئید .
– عقل به منزله دستگاه گیرنده است و زبان به منزله دستگاه فرستنده .
– عاقل آنچه را که می داند نمی گوید ، ولی آنچه را که می گوید می داند .
– فقط کسی می تواند از ادب و تربیت عالی خویش دم بزند ، که در برخورد با مردم بی ادب و بی تربیت مؤدب باقی بماند .

– اهل علم باش و مغز خود را بیشتر از جسم خود به کار بگیر .
– انسان عاقل همیشه از بد گوئی هایی که از او می شود استفاده می کند .
– جمعی در انتظارند که پیشوایی ظهور کند و آنان را به راه راست هدایت نماید ، حال آنکه پیشوایی مهمتر از عقل و خرد نیست . خوبست همه او را فرمانبری کنیم .
– کسیکه عقل را بر احساساتش غلبه دهد قوی ترین انسان روی زمین است .
– همه چیز چون بسیار شود خوار و ارزان گردد مگر علم و دانش که هر چه بیشتر شود عزیزتر باشد .
– اخلاق می تواند جانشین علم و مال و مقام و زیبایی و سایر مزایا باشد . اما هیچ نعمتی جای آنرا نمی گیرد .
– اشخاص عاقل و با اخلاق هرگز کلامی به زبان نمی آورند که احساسات دیگران را جریحه دار سازند .

– شر با شر خاموش نمی شود چنانکه آتش با آتش . بلکه شر را خیر فرو نشاند و آتش را آب .
– سعی نکنید وقتی کسی از شما عیب می گیرد و به شما حمله می کند . متقابلاً عیوب او را مقابل چشمانش بیاورید و بدیها او را به رخش بکشید و بر عکس سعی کنید در همان حال و جو نقاط مثبت اخلاقی و سیرتی او را برای جمع و خودش بازگو کنید .
– نیکی چیزی است که بیش از هر چیز مردم را خلع سلاح می کند .
– ادب چیزی غیر از گفتار و رفتار توأم با مهربانی نیست .

فصل دوم :
امید ، آرزو ، جوانی ، لذت

– انسان هر کاری که می کند یا برای رسیدن به لذت است یا برای رها شدن از رنج ، مرتباً از اهرم رنج و لذت در هر کاری استفاده کنید .
– هر چه آرزو دارید قبل از خواب به ذهن بدهید .
– فعالیت اساسی و پر بار شما در زندگی هنگامی مثمرثمر خواهد بود . که شما در هر لحظه از عمر از کاری که می کنید لذت ببرید .
– بیچاره ترین مردم در زمین آنانی هستند که رویایی در ذهن نمی پرورانند . پس همیشه رویایی در ذهن داشته باشید ، زیرا اهداف از رویاها ریشه می گیرند .
– انتهای آرزوی یک نفر این است که مورد تحسین و تشویق قرار گیرد .
– راه نفوذ در دیگران دانستن آرزوهایشان است .

– شما فقط یکبار زندگی می کنید . بنابراین عمر خود را به انجام کارهایی بگذرانید که دوستاشان دارید .
– فقط سعی کنید از آنچه اکنون دارید تا آنجا که می توانید لذت ببرید ، اگر به جای آنکه به آنچه نمی توانید انجام دهید به آنچه قادر هستید انجام دهید توجه نمائید حتماً خوشی بیشتری خواهید داشت که شما را متعجب می کند .
– افسوس که جوان نمی داند و پیر نمی تواند .
– استعداد چیزیست که در جوانی پیدا می شود ، اگر آنرا تربیت کردید و در صدد تقویت آن برآمدید مانند بذری که در مزرعه خوب کاشته شده باشد محصول خواهد داد و اگر آن را به حال خود گذاشتید و تربیت نکردید مانند تخمی که در زمین شوره زار افتاده باشد از بین می رود و محصول نمی دهد .

– براستی پیران جوان و جوانان پیر در دنیا بسیارند .
– گناهان روزگار جوانی را می توان در سیمای پیری خواند .
– برای انسان آرزو و امید همچون آب برای ماهی است .
– بیشتر ما همیشه نیمه خالی لیوان را می بینیم . و تمام توجه خود را به آنچه که نداریم معطوف می کنیم و از آنچه که داریم غافل مانده لذت نمی بریم .
– گروهی از ما آنچنان حواسمان به چیزهایی که نداریم معطوف است که دیگر
نمی توانیم از آنچه که داریم لذت ببریم .
– سعی نمائید در باره آنچه که مردم می خواهند صحبت کنید و طریقی که به آنها نشان دهید تا بدان وسیله به آمال و آرزوی خود برسند .
– انسان کار می کند تا از زندگی لذت ببرد و کار نمی کند که وقتش را پر کند و از طرف دیگر خوشبختی واقعی از آن کسی است که هنر برقراری توازن بین کار و تقریح را بلد باشد .
– هر کس از ستایش و تمجید لذت می برد .
– به خاطرتان داشته باشید هر تغییری که آن را لازم دارید باید در ذهنتان با خوشی و لذت ارتباط یابد .

فصل سوم :
اندیشه ، تفکر ، هدف

– نگرشها مهمتر از واقعیتها هستند .
– عدم برنامه ریزی فردا را برای ما دشوارتر از آنی می سازد که باید باشد .
– وقتی هدفی را مشخص می کنید از خود بپرسید بهای احتمالی آن چه می تواند باشد . و بعد اینکه آیا راضی به پرداخت این بها هستید بدین ترتیب وقتی می دانید که برای رسیدن به هدف ناگزیر از پرداخت این بها هستید خود را برای آن آماده کرده و در مقابلش شوکه نخواهید شد . شوخی می گفت : اگر فکر می کنید گران است منتظر بمانید ، تا صورتحساب تلاش نکردنتان برسد .

– سرنوشت و آینده ما همان است ، که ما می اندیشیم و فکر می کنیم .
– مطلقاً منفی فکر نکیند ، هر کاری به شما گفتند بگوئید می توانم بله .
– من اندیشه خود را در معرض این فکر مسخره رندانه قرار نمی دهم که هر چه بر سر آدمی میاید خیر و صلاح اوست ، بلکه برانم که هر کسی از پیشامد بهترین وجه استفاده کند ، مانند انسان خوب و فرزانه ای عمل کرده است .

– ورزشکار معروف فنلاندی و دارنده شش مدال طلای المپیک می گوید : من همه چیزم را مدیون ذهن خود هستم ، ذهن من همه چیز من است و عضلات من چیزی جز توده هایی از لاستیک نیستند .
– ذهن ما گرانبها ترین دارایی ماست . هیچوقت نگوئید چیزی از من گذشته .
– تفکر مشکلترین کارهاست و از این روست که تنها معدودی از انسانها به آن می پردازند .
– اگر احساس بی منزلتی می کنید همین گونه اید . اگر فکر می کنید که بازنده خواهید شد می شوید . اگر دوست دارید که برنده باشید ، اما فکر می کنید که نمی توانید مطمئن باشید که نمی توانید . و بالاخره اگر فکر می کنید که شکست خواهید خورد می خورید . اغلب مشکلات ما در واقع ناشی از فقدان تفکر است .

– مردی که برای اولین بار اصطلاح تفکر مثبت را بکار برد این مطالب را اینگونه بیان کرده است : هم آنانی که خود را ناتوان می دانند درست می اندیشند ، و هم آن دیگرانی که خویشتن را توانا می انگارند .
– در صحبتها و احیاناً در مباحثاتتان همیشه تأکید کنید که هر دو یک مقصود و یک هدف دارید منتهی راه رسیدن به آن متفاوت است . همیشه سعی کنید به طرف بگوئید : آری ، بله حتی المقدور او را از گفتن کلمه نه باز دارید . زیرا در غیر این صورت او حاضر نیست حرفش را کنار بگذارد و غرورش را زیر پا بگذارد .

– تفکر مثبت هیچ تضمینی به شما ارائه نمی دهد . اما امکانی به وجود می آورد که از حداکثر توان خود بهره بگیرید . آینده شما بستگی به اندیشه های هشیار شما دارد .
– یک تمرین سریع طرح ریزی اهداف : بنشینید تکه کاغذ بزرگی را در دست بگیرید و هدفهای کوتاه مدت و بلند مدت خود را هم در رابطه کاری و هم در زندگی خصوصی یادداشت کنید . این را مشخص کنید که چه تعداد از این هدفها واقعگرایانه و قابل دسترس هستند و چند تا از آنها فقط رویاهایی آرمانی محسوب می شوند . هیچیک از رویاهایتان را به سادگی نادیده نگیرید قبل از اینکه آنها را واپس بزنید و دور بریزید . بیشتر درباره امکانپذیر بودن آنها فکر کنید تا متحمل بودن آنها بخاطر داشته باشید اگر تلاش کنید هر چیزی امکانپذیر خواهد بود و اگر تلاش نکیند هیچ تغییری حاصل نخواهد شد افق ذهنتان را گسترش دهید .

– اگر همیشه منتظر بدترین ها باشید به احتمال زیاد همان پیش بینی بد به وقوع خواهد پیوست . سعی کنید بیشتر به پیشامدهای خوبی که ممکن است برایتان رخ بدهد فکر کنید .
– در جمله های انتقادیتان از باید و نباید استفاده نکنید و سعی کنید بیشتر از کلمه فکر نمی کنید یا فکر می کنم اینجور بهتر باشد استفاده کنید .
– هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاری است ، که داشته ایم .
– مهم چیزی است که فکر می کنیم هستیم .

– اگر شما همیشه کارهایی را انجام دهید که طبق عادات انجام می دادید ، همیشه نتایجی را خواهید گرفت که طبق عادات می گرفتید ، اگر کاری را که انجام
می دهید در راستای هدف شما نیست باید کاری دیگری انجام دهید .
– کسی که بدون فکر کردن حرف می زند ، صیادی را ماند که بدون نشانه گرفتن تیر خالی کند .
– اساس بدبختی و گرفتاری فرد و بزرگترین جلوگیری که او را از پیشرفت
باز می دارد ، نبودن هدف مشترک و یک راه زندگی واضح برای اوست .
– به جای گفتن « مطمئناً » و یا بدون شک و دیگر نظایر آن بگوئید فکر می کنم و یا تصور می کنم .
– اندیشیدن آسان است و عمل کردن مشکل . اما مشکلترین کار ما عمل کردن به آن چیزهایی است که می اندیشیم .

– سعی کنید در آن واحد تنها به یک چیز بیندیشید .
– امرسون می گوید : مردان بزرگ کسانی هستند که می دانند اندیشه ها بر جهان فرمان می رانند .
– اندیشه های ما سرنوشت ما را رقم می زنند . آنچه امروز هستیم ثمره اندیشه های دیروز ماست و فردا چیزی جز اندیشه های امروز ما نیست .
– پس بزرگ بیندیشید تا بزرگ زندگی کنید .
– بر روی زمین چیزی بزرگتر از انسان نیست و در انسان چیزی برزگتر از فکر او .
– جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست .

– کسی که به فکر انتقام باشد همیشه زخم های خود را تازه نگه می دارد .
– برای تلفظ کوتاهترین کلمه بله یا نه خیلی بیشتر از یک نطق باید فکر کرد .
– اگر به خاطر حرف دیگران از دنبال کردن اهداف خود عقب نشینی می کنید . مثل این است که به آنها می گوئید : برای من نظر شما از نظر خودم مهمتر است .
– هر چه حافظه را به کار گیریم و از آن استفاده کنیم قویتر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مشخصات کلی بازارهای کالا در کشورهای در حال توسعه pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مشخصات کلی بازارهای کالا در کشورهای در حال توسعه pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مشخصات کلی بازارهای کالا در کشورهای در حال توسعه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشخصات کلی بازارهای کالا در کشورهای در حال توسعه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مشخصات کلی بازارهای کالا در کشورهای در حال توسعه pdf :

چکیده

امروزه اهمیت آزادسازی تجاری و تقویت بازارهای مختلف ملی و جهانی و تاثیری که بر رشد و پیشرفت کشورها دارد بر کسی پوشیده نیست و نمی توان بازارهای مالی قوی را به عنوان سازوکارهای مهم در عرصه اقتصادی به شمار نیاورد . عوامل مختلفی بر اقتصاد کشورها و حضورشان در سطح جهانی تاثیر دارند که از آن جمله می توان به مفاهیم کلیدی همچون اقتصاد بازار آزاد ، آزادسازی تجاری ، جهانی شدن و ;. اشاره کرد . کشورهای مختلف جهان بسته به سطح پیشرفت و توسعه یافتگی شان رویکردهای مختلفی برای حضور جهانی پیش می گیرند ، در این میان کشورهای در حال توسعه نیز با برداشتن گامهایی بسوی توسعه ، توان خود را برای حضور در بازار جهانی به کار می گیرند تا از میدان رقابت اقتصاد جهانی عقب نمانند . در این مقاله ابتدا توصیف کشورهای در حال توسعه و ویژگی های آن و سپس برخی از مفاهیم مهم در بازارهای اقتصادی و جهانی و تجربه آزادسازی تجاری در جهان مورد مطالعه قرار گرفته است .

واژه های کلیدی : کشورهای در حال توسعه ، اقتصاد بازار آزاد ، آزادسازی تجاری ، جهانی شدن

Abstract

Nowadays , the importance of trade liberalization and strengthen different national and international markets and impact on the growth and progress of nations is not hidden from anyone as well as strong financial markets may not be as important mechanisms in the economic sphere . Various factors have an impact on the economies of countries and their participation in the world that can be the key concepts such as : free market economy , trade liberalization , globalization , … . Different countries have different approaches depending on their level of progress and development for the global presence which the developing countries are also taking steps towards development , can apply to participate in the global market to not stay competitive global economy back . This paper describes the developing countries and its features in addition to some of the important concepts in global markets and the experience of liberalization in the

world economy . Key words : Developing countries , Free market economy , Liberalization , globalization

1مدیریت جهانگردی و هتلداری دانشگاه مازیار Banafsheh.farahani@gmail.com
2دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه مازیارMmehrei@gmail.com

مقدمه

رشد تجارت بین الملل در چند دهه اخیر این سوال را به ذهن می آورد که آیا رشد تجارت می تواند درآمد و رفاه را افزایش دهد؟ این سوال در کشورهای در حال توسعه حساسیت بیشتری به خود می گیرد ، زیرا این کشورها شکاف بین خود و کشورهای در حال توسعه را به خوبی درک کرده اند به همین منظور خواهان داشتن زندگی ای همانند مردم کشورهای توسعه یافته می باشند ، لذا در این کشورها جنبش عظیمی برای از میان برداشتن این شکاف ها از طریق آزادسازی های تجاری و مالی و کاهش محدودیت ها و حذف نسبی تعرفه ها و به حداقل رساندن موانع تجاری که منجر به توسعه کشورها می شوند بوجود آمده است .

کشورهای درحال توسعه

کشور درحال توسعه یا کشور روبه رشد کشوری است با استانداردهای نسبتآ پایین زندگی ، پایه صنعتی توسعه نیافته ، و شاخص پایین توسعه انسانی . مترادف دیگرکشور درحال توسعه عبارت است ازکشورکمتر توسعه یافته یا کشورکمتر توسعه یافته از لحاظ اقتصادی . کمتر توسعه یافته از لحاظ اقتصادی اصطلاحی است که از طرف جغرافیدانان جدید برای توصیف کشورهایی استفاده می شود که بطور دقیق تر به عنوان کشورهای درحال توسعه طبقه بندی شده اند با این خصوصیت که آنها از لحاظ اقتصادی کمتر توسعه یافته اند ، و معمولآ بیشترین همبستگی را با عوامل دیگری همچون توسعه پایین انسانی دارند . البته کاربرد اصطلاح کشور درحال توسعه برای تمام کشورهای کمتر توسعه یافته رامی توان نامناسب دانست ، تعدادی ازکشورهای فقیر درحال بهبود اوضاع اقتصادی خود نیستند ، بلکه دوره های طولانی را از افول اقتصادی تجربه نموده اند (اصطلاحات اقتصادی ؛. (1390

معیار و مفهوم توسعه

اصطلاح کشوردرحال توسعه عمدتآ به کشورهایی با سطوح پایین اقتصادی اطلاق می شود ، که تاحدودی با توسعه اجتماعی از لحاظ آموزش ، بهداشت ، امید به زندگی وغیره در ارتباط است کلاً. این اصطلاح نوعی تنزل را درکشورهای درحال توسعه بیان میکند . توسعه یک کشور با شاخصهای آماری همچون درآمدسرانه (تولید ناخالص داخلی) ، امید به زندگی ، نرخ سواد و غیره سنجیده میشود (اصطلاحات اقتصادی؛. (1390

ویژگی های کشورهای درحال توسعه

فقرعمومی (مالی و فرهنگی)

یکی از خصوصیات بارزکشورهای درحال توسعه وجود فقرعمومی به دلیل پایین بودن سطح درآمدها و نیز توزیع نابرابر درآمدها در آن کشورهاست . درحقیقت فقر درکشورهای درحال توسعه یک پدیده نسبی نیست بلکه یک پدیده مطلق است که نقش بسیار مخربی در اقتصادشان ایفامی کند . مشخص کننده فقر مطلق تنها نازل بودن درآمد سرانه نیست بلکه پدیده های دیگری مانند سوء تغذیه ، بهداشت نازل ، کمبود لباس و مسکن و بیسوادی را نیز همراه دارد . بنابراین فقرمطلق همیشه با نازل بودن سطح زندگی همراه است معمولاً. در کشورهای در حال توسعه غذا ، مهمترین جزء مصرف را تشکیل می دهد و در حدود 80 درصد درآمدهای قابل تصرف مصروف غذا می شود ، در حالیکه همین رقم برای کشورهای پیشرفته صنعتی تنها معادل 20 درصد کل

درآمد قابل تصرف است . غذای روزانه مردم اکثر کشورهای در حال توسعه را غلات و سایر مواد نشاسته ای تشکیل می دهد و در نتیجه فاقد مواد پروتئینی لازم برای رشد فیزیکی انسان است . هر چند که تسهیلات آموزشی و مبارزه با بیسوادی به طور همه جانبه در رئوس فعالیتهای اجتماعی اکثر کشورهای در حال توسعه است . در کشورهای فقیر از هر صد کودک تنها 70 کودک به تسهیلات آموزشی در سطوح ابتدایی دست می یابند . در مور تحصیلات دوره متوسطه تنها 20 درصد جمعیت از این دوره آموزشی استفاده می کنند و تنها 3 درصد مردم به دانشگاهها راه می یابند . به علاوه در اکثر موسسات آموزشی این کشورها نوع آموزش بسیار فقیر و نامتناسب با شرایط فعلی علمی و آموزشی جهان است . بنابراین اکثر مردم در این کشورها فاقد مسکن ، تسهیلات بهداشتی و آموزشی مناسب هستند . تعداد افرادی که در سطح فقر مطلق قرار دارند در حدود 800 میلیون نفراند (البته منهای چین) . نیمی از این مردم در جنوب آسیا و اکثراً در هندوستان و بنگلادش ، یک ششم آنها در غرب و جنوبشرقی آسیا و اکثراً در

اندونزی و یک ششم دیگر در کشورهای آفریقای سیاه و بقیه در آمریکای لاتین ، شمال آفریقا و خاورمیانه زندگی می کنند . بنابراین چنانچه ملاحضه می شود فقر مهم ترین و مشخص ترین خصوصیت کشورهای در حال توسعه است .پرفسور” کایرن کراس” معتقد است که” کشورهای توسعه نیافته زباله دان اقتصادی جهان هستند”(خبرگزاری بازرگانی گمرکی) .

اکثرکشورهای درحال توسعه زیربارغرض هستند وباید نرخ بهره هایی را بپردازند که بخش عظیمی ازدرآمدهای صادراتی آنان را می بلعد .

کشاورزی بمثابه مهمترین بخش ایجاداشتغال

درکشورهای درحال توسعه به طور متوسط دو سوم جمعیت یا بیشتر درمناطق روستایی سکونت دارند و شغل اولیه اغلب آنان کشاورزی است . به عبارت دیگر تعداد افراد شاغلین در بخش کشاورزی در بسیاری موارد چهاربرابر شاغلین در همین بخش اقتصادی درکشورهای پیشرفته جهان است . در کشورهای فقیرتر در حال توسعه مانند : هندوستان ، کنیا ، بنگلادش ، نپال ، افغانستان و ویتنام بیش از 71 درصد جمعیت در بخش کشاورزی فعالیت دارند . در حالیکه همین رقم برای کشورهای توسعه یافته غربی مانند : آمریکا ، کانادا ، آلمان غربی به ترتیب معادل 2 و5 و4 درصد است . در حقیقت یکی از دلایل فقر عمومی تمرکز فعالیتهای کشاورزی در این مناطق غیر تولیدی و غیر صنعتی است . نحوه تولید بسیار عقب افتاده و پوسیده و بر اساس روشهای سنتی بوده و تولید چندان زیادی را در بر ندارد . اقتصاد ملی اکثر کشورهای در حال توسعه تا حد زیادی به محصولات مواد اولیه بستگی دارد . علاوه بر بخش مواد اولیه بخش ثانویه تولید محصولات مصرفی نیز وجود دارد که تولید آنها اکثراً از نوع محصولات

ساده و کوچک مصرفی است . بخش خدمات نیز در این کشورها بسیار کوچک است و تنها فعالیتهای محدود در زمینه حمل و نقل ، بازرگانی ، بانکداری و خدمات بیمه دارد . در برخی از کشورهای کم درآمد در میان کشورهای در حال توسعه مانند اتیوپی ، بنگلادش ، نپال ، اوگاندا ، غنا و تانزانیا سهم کشاورزی در تولید ناخالص ملی بیش از 50 درصد است در حالیکه سهم بخش صنعت کمتر از 20 درصد تولید ناخالص ملی است (خبرگزاری بازرگانی گمرکی) .

دوگانگی اقتصادی

عبارت است از وجود دو بخش اقتصادی که بخش پیشتازغالباً دارای تغییر و تحولات سریع ، تکنولوژی بر ، درآمدزا ، سرمایه بر وکاراندوزاست درحالی که بخش سنتی شدیداً کاربر بوده و تحولات محدودی دارد . قرارگرفتن این دو بخش اقتصادی درکنار یکدیگر سیستم اقتصادی کشورهای درحال توسعه را می سازد . درحالی که بخش پیشتاز به شرایط بازار وابستگی دارد ، بخش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق بیکاری ونبودشغلهای مناسب pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق بیکاری ونبودشغلهای مناسب pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بیکاری ونبودشغلهای مناسب pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بیکاری ونبودشغلهای مناسب pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بیکاری ونبودشغلهای مناسب pdf :

اشتغال نیروی انسانی مهمترین و اصلی ترین هدف برنامه ریزی در هر کشور است .چون داشتن کار یک حق اولیه قانونی و فطری است و بدون ان زندگی فردی و اجتماعی تامین نمی شود بیکاری نوعی بیماری و زمینه ساز بسیاری از نابسامانی ها و مشکلات می باشد.بیکاری بیشتر در شهرها رخ می دهد چون افراد بیکار به هر علت و در هر جا که باشند جهت کاریابی دیر یا زود راهی شهرها می شوند. نمونه ای چند از انواع بیکاری: بیکاری اشکار:گروهی از جمعیت فعال کشور که در 7 روز یش از مراجعه ی مامور سرشماری در جست و جوی کار بوده ه ا ند و هیچگونه درامدی نداشته ا ند بیکار اشکار شناخته می شوند.بین بیکاران اشکار از بیسواد گرفته تا افراد متخصص در رده ها ی سنی و جنسی مختلف مخصوصا گروه جوانان فارغ التحصیل زنان شهری مردان غیر ماهر مهاجر به شهر و ...وجود دارند. بیکاری پنهان:بیکاری پنهان شامل افراد فعال و ظاهرا شاغلی است که عملا نقشی در تولید یا پیشرفت کار ندارند و با حذف انها خللی عمده به گردونه ی کار وارد نمی شود.بسیاری از کارمندان ادارات کارگران اضافی کارگاههای تولیدی کشاورزانی که امکانات کشاورزی در اختیار ندارند و بیشتر مشاغل ازاد و غیر رسمی از ان جمله اند. بیکاری فصلی:بیکاری فصلی شامل گروهی از شاغلین فعال می شود که به دلیل مشروط بودن حرفه شان فقط در قسمتی از سال کار می کنند و بقیه ی اوقات بیکار می مانند این گروه اکثرا شامل روستاییان و کارگرانی می شود که فقط در فصل کشت و برداشت یا میوه چینی کار می کنند بقیه سال را بیکار می مانند. کم کاری:کم کاری شامل افراد فعالی است که با تمام استعداد جسمی امادگی کاری از تمام توان کاری خود استفاده نمی کنند و صرفا ارتباط خود را با محل کار قطع نکرده وجدان کار یا شوق خدمت و انجام وظیفه نداشته بیشتر نیرو و تخصص خود را در اداره و کارخانه و ...به ضرر خود و جامعه عاطل می گذرانند این اسیب مسری و مزمن بیشتر در جهان سوم دیده می شود.
مشاغل غیر رسمی:مشاغل کاذب شهری به ان دسته از مشاغل شهری گفته می شود که اولا به شکل مستقیم یا غیر مستقیم کمکی به افزایش بهره وری نهایی کار تولیدی خواهد شد.
انگیزه ی انتخاب موضوع:انگیزه ی انتخاب من اهمیت و ارزشی است که این موضوع در ایران دارد و به خاطر تمام ابهاماتی که برای خودم وجود داشته و دارد و این که تا به حال هیچ گزارش و تحقیق جامع و کاملی در این زمینه مطالعه نکرده ام که به بسیاری از ابهامات من پاسخ منطقی بدهد. اهمیت موضوع:فرا گیر شدن این مسئله باعث شده گذشته از مسئولان و متخصصان افراد عادی نیز حساسیت موضوع را درک کرده به مخاطرات ان بیندیشند لذا طرح مباحث و مسائل ان و ارائه ی راه حلهای معقول و مناسب ضرورت دارد.باید ضمن بررسی ریشه یابی و اگاهی دادن به عموم موارد ان در برنامه ریزیهای مورد نظر به کار گرفته شود.با توجه به این که به عهده ی مدیران مسئولان و محققان جامعه است که بیش از پیش راجع به این مسئله احساس مسئولیت کرده روی درد ها و ریشه های اصلی آن مطالعه و پزوهش کرده بر اساس واقعیات برنامه ریزی نموده در زمان بندی مناسب آن را به کار گیرند. من در این کار از کتاب هایی چون:مشاغل غیر رسمی بیکاری نه کاری ناکاری نوشته ی اقای صدامی_نظریه ها و سیاست ها در اقتصاد کلان نوشته ی اقای محتشم کاشانی و پایان نامه ی خانم گنجی با عنوان:بررسی علل بیکاریدر مناطق شهری لرستان<خرم اباد> هم چنین سایت های sid و irandocاستفاده کردم.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله دریافت مالیات با بکارگیری استاندارد EBXML گامی در راستای ت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله دریافت مالیات با بکارگیری استاندارد EBXML گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دریافت مالیات با بکارگیری استاندارد EBXML گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دریافت مالیات با بکارگیری استاندارد EBXML گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دریافت مالیات با بکارگیری استاندارد EBXML گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی pdf :

چکیده – یکی از مهمترین محورهای اجرای سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی تکیه مخارج دولتی بر دریافت مالیات و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی می باشد. در اکثر کشورها مالیات های مختلف وضع شده و مهمترین راه درآمد دولت برای انجام امور خود، مالیات است. در کشور ایران دریافت مالیات به روشهای محدود و سنتی انجام شده و به دلیل عدم شفافیت در میزان درآمد و سود مؤدیان مالیاتی، فرار مالیاتی زیادی نیز اتفاق می افتد که با توجه به تجربه سایر کشورها، راه حلی جز بهبود شرایط نظارت بر معاملات از طریق شفافسازی و کسب اطلاعات دقیق از آنها، قابل تصور نمیباشد. در این مقاله با توجه به مزایای تجارت و ثبت الکترونیکی اطلاعات، پیشنهاد استفاده از استاندارد تجارت الکترونیکِی EBXML به عنوان یک استاندارد جامع جهت ثبت اطلاعات دقیق معاملات فعالان اقتصادی ارایه می گردد تا از طریق مجهز شدن

تمام بنگاه های تولیدی به این استاندارد، به ساده ترین، سریعترین و دقیق ترین روش مالیات فعالیت اقتصادی خود را پرداخت نمایند.

کلید واژه- اقتصاد مقاومتی، تجارت الکترونیک E-Commerce، زبان نشانه گذاری تجارت الکترونیکی EBXML

-1 مقدمه

یکی از ارکان مهم هر کشور در دنیا،رکن مدیریت درآمـدها و هزینه های آن کشور می باشد. از آن جهت که میزان درآمـدها محدود کننده میزان هزینه ها می باشد، لذا در مباحث اقتصـادی بررسـی راهکارهـای افـزایش درآمـدها همـواره بـیش و پـیش از مباحث هزینه مدنظر می باشد. با توجه بـه مشـکلات بـه وجـود آمده از سوی تحـریم هـای ظالمانـه بـر علیـه کشـور جمهـوری اسلامی ایران و تبعات ناشی از کاهش درآمدهای دولت از فـروش نفــت، مناســب تــرین جــایگزین بــرای ایــن درآمــدها، افــزایش درآمدهای مالیاتی دولت می باشد. در همین راستا ادبیات جدیـد اقتصاد مقاومتی از سوی رهبـر معظـم انقـلاب اسـلامی (مدظلـه العالی) مطرح گردیده است کـه پیگیـری و پیـاده سـازی چنـین اقتصادی، جهت جلوگیری از بـروز مشـکلات اقتصـادی و درمـان آنها، بسیار کارآمد است. یکی از محورهای اصـلی سیاسـت هـای ابلاغی اقتصاد مقاومتی تأکید بـر افـزایش درآمـدهای مالیـاتی و شفاف سازی معاملات اقتصادی کشور می باشد. در دنیای امـروز استفاده از تجارت الکترونیک و ثبت دقیق اطلاعـات معـاملات از این طریق، باعث ایجاد شفافیت بـالای معـاملات اقتصـادی بـرای

ناظرین دولتی گردیده است تا از این روش بـا در دسـت داشـتن اطلاعات دقیق، به دریافت مالیات های عادلانه و مناسب بپردازند.

تجربه سایر کشورها نیز نشان می دهد در صورت عدم توجـه بـه تجارت الکترونیک و نظارت بـر آن جهـت دریافـت مالیـات، فـرار مالیاتی در کشور افزایش مـی یابـد.[1] یکـی از فـن آوری هـای موجود در تجارت الکترونیک برای بحث یکپارچه سازی معـاملات صنایع، استاندارد EBXML می باشد. دراین مقاله راه حلی ارائـه می شـود کـه از اسـتاندارد EBXML بـرای دریافـت مالیـات بـه صورت آنی، استفاده می شود تا علاوه بر کـم کـردن هزینـههـای محاسبه و دریافت مالیات هـا، مبـالغ دریـافتی مالیـات از تولیـد کنندگان بصورت دقیق باشد.

در ادامه نخست ارتباط کلی سیاست های اقتصاد مقاومتی با تجـارت الکترونیـک مـورد بررسـی قـرار مـیگیـرد و پـس از آن توضیحاتی پیرامـون تجـارت الکترونیـک و مزایـای آن ارائـه مـی گردد. در نهایت با مرور کارهای انجام شده در این راستا و توضیح استاندارد EBXML، نحوه پیاده سازی و بکارگیری این استاندارد جهت بهبود مسـیر و شـرایط دریافـت مالیـات در اقتصـاد ایـران تشریح می گردد.

1

B2C(Business to

B2B(Business to
-2 رابطه سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و تجارت

الکترونیک

تشدید تحریم های ظالمانـه در سـال هـای اخیـر بـر علیـه کشورمان، لـزوم درون زایـی و بـرون نگـری اقتصـاد ایـران را دو چندان نموده است اگر چه متأسفانه در سال های گذشته، اقتصاد کشور بیشتر به سمت یک اقتصاد برون زا (متأثر از اتفاقات بیرون از کشور که بر قیمت نفت اثر داشته است) و درون نگر (اسـتفاده از فن آوری های قدیمی درون کشور) حرکت کـرده اسـت. ابـلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقـام معظـم رهبـری

(مدظله العالی) جهت اصلاح وضـع موجـود و برنامـه ریـزی بـرای تحقق رشد اقتصادی در شرایط تحریم و فشـار تـا حـدود بسـیار زیادی روشن کننده مسیر حرکت بوده است. یکی از بندهای این سیاست های ابلاغی اصلاح نظام درآمدی دولت با افـزایش سـهم درآمدهای مالیاتی (بند(17 و بند دیگر این سیاست ها، شـفاف و روان سازی نظام توزیع و قیمت گذاری و روزآمدسازی شیوه هـای نظارت بر بازار (بند(23 می باشد. استفاده از تجارت الکترونیک با توجه به ثبت اطلاعات دقیق و فراوان پیرامون خریدار و فروشنده، حرکت به سمت شفاف سازی معاملات جهت نظارت بهتر بر بازار و تعیین دقیق مالیات بر مشـاغل آزاد (یکـی از مشـکلات اصـلی نظام مالیاتی کشور محاسبه قسمت اعظم مالیات بـر مشـاغل بـه صورت علی الرأس می باشد) را تسهیل می نماید.

-3 تجارت الکترونیک و مزایای آن

در رابطه با تعریف تجارت الکترونیک بایستی در نظر داشـت که تجارت الکترونیک را باتوجه به نوع نگاه به آن، از جنبـه هـای مختلف می توان تعاریف متفاوتی برای آن داشت؛ بنابراین در زیر به چند تعریف متفاوت از تجارت الکترونیک اشاره می گردد:

-1 تمام ابعاد و فرآیند بازار را کـه بتـوان بـا اینترنـت و فـن آوری شبکه انجام داد، تجارت الکترونیکی نامند.
-2 بطور کلـی واژه تجـارت الکترونیـک اشـاره بـه معـاملات الکترونیکی دارد که از طریـق شـبکه هـای ارتبـاطی انجـام مـی پذیرد. ابتدا، خریدار یا مصرف کننده بـه جسـتجوی یـک مغـازه مجازی از طریق اینترنت می پردازد و سپس کـالایی را از طریـق شبکه یا پست الکترونیکی سفارش می دهد و در نهایـت آن کـالا را تحویل می گیرد.

-3 تجارت الکترونیکی یعنی انجام مبادلات تجاری در قالـب الکترونیکی.
-4 کـــاربرد فـــن آوری اطلاعـــات در تجـــارت را تجـــارت

الکترونیکی نامند.

-5 تجارت الکترونیکی، مبادله ی الکترونیکی داده هاست که به طور خلاصه می توان گفت، مبادله الکترونیکی داده عبـارت از تولید، پردازش، کاربرد و تبادل اطلاعات و اسناد بـه شـیوه هـای الکترونیکی و خودکار بین سیستم های رایانه ای و براسـاس زبـان مشترک و استانداردهای مشـخص و بـا کمتـرین دخالـت عامـل انسانی میباشد.

-6 تجارت الکترونیک، انجام کلیه فعالیـت هـای تجـاری بـا استفاده از شبکه های ارتباطی رایانه ای، به ویژه اینترنت است یا تجارت الکترونیک به نوعی تجارت بدون کاغذ است. [2]
تجارت الکترونیکی همچنین انواعی دارد که در زیر توضیحی

کلی از آنها ارایه می گردد:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد برنامهریزی و نقش آن در تأمین و توسعه منابع انسانی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد برنامه‌ریزی و نقش آن در تأمین و توسعه منابع انسانی pdf دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد برنامه‌ریزی و نقش آن در تأمین و توسعه منابع انسانی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد برنامه‌ریزی و نقش آن در تأمین و توسعه منابع انسانی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد برنامه‌ریزی و نقش آن در تأمین و توسعه منابع انسانی pdf :

کشور کانادا

مقدمه
کشور کانادا دومین کشور بزرگ دنیا است که از وسعتی بالغ بر 610/970/9 برخوردار میباشد. غالب جمعیت این کشور در محدودهای به وسعت 100 مایل 6400 کیلومتر در مرز مشترک با آمریکا ساکن هستند. این کشور دارای دو زبان رسمی انگلیسی و فرانسوی بوده و از سیستم مذهبی غالب برخوردار نمیباشد. میراث فرهنگی کانادا نوعی میراث فرهنگی مختلط میباشد که در آن

جامعه کانادا به طور ریشهای تحت تأثیر فرهنگ بومیان، فرانسه زبانان و انگلیسی زبانها قرار دارد. هم اکنون این کشور به یک جامعه متفاوت و متنوع از لحاظ فرهنگی مبدل گشته است. کشور کانادا متشکل از 10 ایالت و 2 قلمرو میباشد و به صورت فدرالی اداره میگردد. که قوای قانونی این کشور ما بین دو سطح از دولت یعنی قوای فدرال و ایالتی تقسیم گردیده است. این کشور دارای مناطق مختلفی از جمله آتلانتیک، کانادای مرکزی، فلات کانادا،پاسیفیک و کانادای شمالی میباشد. بر این اساس، منطقه گرایی بر تاریخ سیاسی کانادا تأثیر به سزایی گزارده است.

در گذشته، توسعه فرهنگی توسط سطوح مختلف دولت و به صورت غیررسمی و بدون انسجام صورت میپذیرفت. در سال 1951، به دنبال انتشار گزارش محوری کمیسیون سلطنتی در مورد توسعه ملی در زمینه های هنر، علوم و ادبیات حمایت بخش فدرال در امر فرهنگ و ارتباطات به طور رسمی سازماندهی گردید و این امر به نوبه خود موجب تأسیس کتابخانه ملّی کانادا در سال 1953 و شورای کانادا در سال 1957 گردید. شورای فوق یک مؤسسه اعتباری – هنری فدرال است که مستقل از دولت عمل می نماید. تقسیمبندی اساسی و اولیهای که بر طبق قانون اساسی کانادا در سال 1867 در سطوح قدرت انجام گرفت به ایالتهای این کشور در زمینه های آموزش و

فرهنگ اختیار تام اعطاء نمود. در نتیجه هر ایالت مبادرت به توسعه سیاست فرهنگی و ایجاد مکانیسمهای ویژه از قبیل تأسیس وزارتخانه ها و سازمانهای مربوطه جهت اجرا و پیشبرد سیاستهای انحصاری خود نموده است. در طی 20 سال گذشته بحثهای قابل توجهی در خصوص تمرکززدایی از قدرت صورت گرفته است زیرا ایالتهای کشور بدنبال ایفای نقش عمدهتری در جهت توسعه فرهنگ کانادا میباشند. به طور سنتی، کشور کانادا نوعی دیدگاه سازمانی نسبت به

سیاستهای ملّی پیش روی خود قرار داده است. این دیدگاه حاوی قوانین و دستورالعمل هایی میباشد که توسط مؤسسات و دولتهای ایالتی و فدرال کشور انجام میگیرند.

سازمان میراث فرهنگی کانادا مسؤولیت عمده امور فرهنگی کشور را بر عهده دارد. البته دپارتمانهای وزارت امور خارجه، دپارتمان امور تجارت بین الملل، وزارت اقتصاد، دپارتمان مهاجران و امور شهروندان، دپارتمان منابع انسانی، اداره امور بومیان شمال و سرخپوستان و وزارت صنایع نیز در این امر سهیم میباشند.

بررسی اجمالی سیاستهای فرهنگی کانادا بیشتر بر مسؤولیتهای محوّله به سازمان میراث فرهنگی فدرال که خود نقشی کلیدی در توسعه فرهنگی سطح ملی کشور ایفا می نماید تمرکز خواهد داشت.
دستورالعمل های کلی سیاست فرهنگی
به منظور افزایش انسجام و یکپارچگی کشور، سیاست فرهنگی کانادا وارد یک روند پژوهشی دامنهدار جهت نیل به هویت ملی و فرهنگی ممتاز شده است که بر اساس آن جمعیت بومیان، دوگانگی زبان، چند فرهنگی جمعیت، منطقه گرایی و تأثیرپذیری بالقوه از جانب ایالات متحده آمریکا را مورد توجه قرار میدهد. براساس قانون اساسی، ایالتهای کانادا در امر آموزش از مسؤولیت تام برخوردار بوده و در زمینه فرهنگ با دولت فدرال تشریک مساعی می نمایند. کشور کانادا دارای

مؤسسات مشابه در سطوح ایالتی و فدرالی میباشد که از امور فرهنگی و هنرهای زیبای کشور حمایت بعمل میآورند. به همین ترتیب، همه ایالات و مناطق، دارای وزارتخانه های فرهنگ بوده که در زمینه برنامه های سیاست فرهنگی، همسان با دپارتمان میراث فرهنگی کانادا عمل می نمایند. گزارش 1992 کمیته دائمی فرهنگ و ارتباطات پیشنهاد می نماید که دولت فدرال باید تشویق به برنامه ریزی و برقراری هماهنگی فرهنگی میان دپارتمانهای فدرال را در رأس کار خود قرار داده و

مشارکت با دیگر سطوح دولت، بخش خصوصی و جامعه فرهنگی کانادا را ترویج نماید. اخیراً، دولت فدرال اصول و اهداف کلی را برای خط و مشی آینده فرهنگی دولت تعیین نموده است.

از جمله دیگر گرایشات توسعه سیاست فرهنگی فدرال کشور کانادا می توان به اتخاذ استراتژیهای مالی چندین ساله برای فعالیتهای هنری، اتخاذ تدابیر جامع در جهت تشویق سطوح مختلف جامعه به مشارکت فرهنگی، توسعه فعالیتهای بشردوستانه و داوطلبانه، آموزش و ترویج حرفه ای هنرهای زیبا و برقراری همکاری بیشتر میان آژانسها و دولتهای فدرال و ایالتی اشاره نمود.
ساختارهای اداری و سازمانی
نهادهای دولتی و نیمه دولتی
سطح ملی
دپارتمان سابق فدرال در امر ارتباطات مسؤولیت اداره و توسعه سیاستهای فرهنگی، قانونگذاری و تنظیم قوانین در سطح ملی کشور را بر عهده داشت. در ژوئن سال 1993، چندین دپارتمان دولتی جهت ایجاد دپارتمان جدید میراث فرهنگی کانادا با یکدیگر ادغام شدند. دپارتمان میراث فرهنگی کشور کانادا مسؤولیت اداره و نظارت بر امور هنر، صنایع فرهنگی، رادیو – تلویزیون، میراث فرهنگی، موزه ها، ورزشهای غیرحرفه ای، چند فرهنگی، پارکهای ملی و بناهای تاریخی ـ ملی، حقوق بشر، فعالیتهای داوطلبانه، زبانها و فرهنگهای بومی، زبانهای رسمی، فعالیتهای تشریفاتی دولتی و ارتقاء هویت کانادایی را بر عهده دارد.

دپارتمان میراث فرهنگی کانادا با مشارکت وزارت کشور مسؤولیت اداره و نظارت بر شورای کانادا، هیأت فیلم کشور، شرکت سهامی خبرگزاری کانادا (CBC) ، مرکز هنرهای ملی، فیلم کانادا، کمیسیون مخابرات و رادیو و تلویزیون کانادا، کتابخانه ملی، کمیسیون بزرگ کشور، کمیسیون میادین جنگی کشور، موزه های ملی، موزه ملی علوم و فنآوری، موزه هوا- فضا، موزه طبیعت، موزه تمدن، موزه جنگ، گالری ملی، موزه ملی عکاسی معاصر، آرشیوهای ملی را بر عهده دارند.
وزارتخانه مذکور بیشترین بودجه فرهنگی فدرال کشور را به خود اختصاص داده که در سال (91-1992) بر 9/2 $ بیلیون بالغ گردید.

شورای کانادا به موجب ماده قانون مصوب سال 1997 تأسیس گردید. شورای مذکور در جهت توسعه و ترویج مطالعه و بهره مندی از آثار هنرهای زیبای کشور فعالیت می نماید.
شورای کانادا با بودجه سالانه به میزان 7-1 $ میلیون دلار، وظیفه تهیه و ارائه خدمات و کمکهای مالی به هنرمندان حرفه ای، تولید کنندگان و سازمانهای هنری شکور را بر عهده دارد.
شورای مذکور همچنین به ترغیب دبیرخانه کمیسیون کانادا جهت همکاری با سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی سازمان ملل (UNESCO) پرداخته و بسیاری از طرحها نظیر طرح کیلام (killam program) در امر اهدا جوایز و هدایای ادبی به هنرمندان کشور را به اجرا درمیآورد.

کمیسیون کانادایی یونسکو
کمیسیون فوق، به سازماندهی فعالیتهای سازمان یونسکو در کشور کانادا پرداخته و حضور کشور در فعالیتهای سازمان یونسکو را افزایش میدهد. کمیسیون فوق همچنین به عنوان مشاور وزارت امور خارجه کانادا در سازمان یونسکو فعالیت نموده و با وزارت کشور در اجرای برنامه های بین المللی فرهنگی مشارکت می نماید.
شورای تحقیقاتی علوم اجتماعی و انسانی کانادا
شورای مذکور در راستای توسعه علوم انسانی و اجتماعی کشور به اشخاص پیشنهاد مشارکت میدهد. شورای مذکور ارگانی سلطنتی است که از طریق وزارت صنایع به پارلمان کشور گزارش کار ارائه میدهد.
سطح ایالتی
فرهنگ در کشور کانادا مسؤولیت مشارکتی است که میان دولتهای ایالتی و فدرال توزیع گردیده است. در سال 1970، از محل فروش بلیطهای بخت آزمایی، شماری از ایالتهای کشور مبادرت به تأسیس وزارتخانه های فرهنگی نمودند. لازم به ذکر است که دولتهای ایالتی به طور غیررسمی در بخش میراث فرهنگی، توسعه و ترویج قوانین، سیاستها و برنامه های فرهنگی بسیار فعال بوده اند. در سال 1992 هزینه های فرهنگی ایالتی بر 9/1 $ میلیون دلار بالغ گردید که بیشتر این هزینه ها در بخش کتابخانه ها و میراث فرهنگی کشور صرف گردید. پیش نیاز و ضروریات فرهنگی هر ایالت با ایالت دیگر کشور تفاوت دارد. به عنوان مثال ایالات اُنتاریو (ontario) کِبکِ (Quebec) و بریتیش کلمبیا (British columbia) مراکز اصلی صنایع فرهنگی و هنرهای زیبای کشور محسوب میگردند. ایالت کبِک تنها ایالت کشور میباشد که برخلاف رکود اقتصادی اخیر مبادرت به تأسیس شورای هنر و ادبیات و اختصاص بودجه به این امر نموده است.

Conseil des arts etdes letters
مکانیسمهای زیادی در کانادا جهت تسهیل در توسعه پروژه های مشارکتی، تأمین بودجه بخش فرهنگ و مبادله اطلاعات میان دولتهای فدرال و ایالتی به کار گرفته شده است.
ابزارهای سیاست فرهنگی تأمین بودجه فعالیتهای فرهنگی
فرهنگ در واقع بخش پویای اقتصاد کشور بوده که به طور مستقیم یا غیرمستقیم به اقتصاد ملی کمک می نماید. برطبق اطلاعات ارائه شده از سوی اداره آمار کشور کانادا تأثیر مستقیم بخش اقتصاد بر هنرهای زیبا و بخش فرهنگ کشور بر 2/14 $ بیلیون دلار در سال (90-1991) بالغ گردیده که تقریباً 3/2% درصد از تولید ناخالص ملی را تشکیل میدهد. هنرهای زیبا و فرهنگ در کانادا (Gdp) علاوه بر سطوح دولتی از حمایتهای بخش خصوصی کشور نیز برخوردار میگردند. شمار زیادی از دپارتمانها و آژانسهای دولتی از زمان جشنهای سده در سال 1967، کمکهای مالی قابل توجهی به صنایع فرهنگی، مؤسسات و هنرمندان کشور نموده اند. سالیان متمادی نابرابریهای فاحشی میان ایالتهای کشور از لحاظ میزان حمایت و پشتیبانی و توزیع بودجه فرهنگی وجود داشت. در سال (91-1992) دولتهای مختلف در کلیه سطوح مبلغ 6 $ بیلیون دلار در امر فرهنگ سرمایه گذاری نمودند. از این میزان 9/2 $ بیلیون از طریق دولت فدرال 9/1 $ بیلیون از طریق ایالتها و 2/1 $ بیلیون دلار از طریق شهرداریها پرداخت گردید. در ایالات کِبکِ و اُنتاریو عمده تمرکز بر بودجه های فرهنگی فدرال میباشد زیرا اغلب دپارتمانها و آژانسهای فرهنگی فدرال در این دو ایالت واقع شده اند.
86% درصد از بودجه دولتهای فدرال به آژانسها و دپارتمانهای فرهنگی فدرال نظیر شرکت سهامی خبرگزاری کانادا (CBC) ، موزه های ملی و مکانهای تاریخی فدرال تعلق دارد.
14% باقی مانده به صورت کمکهای مالی و اعطای جوایز به صنایع فرهنگی، مؤسسات، سازمانها و هنرمندان پرداخت میگردد. 23 بودجه دولتهای ایالتی و منطقه ای در بخش فرهنگ به کتابخانه ها و میراث فرهنگی اختصاص مییابد. در سال 1992 از بودجه فرهنگی 2/1 بیلیون دلاری شهرداریها، 80% درصد آن به کتابخانه های کشور اختصاص یافت.
دپارتمان میراث فرهنگی کانادا طرح فرهنگی با عنوان (CIP) را اداره و نظارت می نماید. این طرح جهت کمک به سازمانهای حرفه ای، حقوقی و غیرانتقاعی کانادایی دست اندرکار میراث فرهنگی و هنرهای زیبا طراحی گردیده است.
طرح (CIP) اصلاح و بهبود فعالیتهای مدیریتی، تأسیس و بهبود زیرساختها و تجهیزات فرهنگی و افزایش امکان دسترسی به کالاهای فرهنگی برای مردم کانادا را در رأس وظایف خود قرار داده است. عمده کمکهای مالی و غیرمالی انجام گرفته از طریق طرح (CIP) توسط دپارتمان میراث فرهنگی کانادا تأمین میگردد. لازم به ذکر است که طرح مذکور بودجه ای معادل 2/13 $ دلار را به خود اختصاص داده است.
حمایت از خلاقیتهای فرهنگی
حمایتهای مستقیم و غیرمستقیم

اگرچه سیاستهای حمایت مستقیم از هنرمندان به دنبال تصویب ماده قانون حق چاپ و نشر کانادا مصوب سال 1924 شکل گرفت. با این حال این گزارش شورای MasseyِLevesquel بود که در سال 1951 بر آموزش عمومی هنرهای زیبا اصرار ورزیده و خواستار تأسیس شورای کانادا که مسؤولیت نشر و ارتقاء هنرهای زیبا، ادبیات و علوم انسانی و اجتماعی کشور را بر عهده دارد شد. اما هدف اصلی شورای مذکور توسعه و ترویج ایده “کانادا برای کاناداییان” (Canada to conedian) بود.
گزارش مذکور پایه و اساس توسعه سیاست فرهنگی در کانادا را پایه گذاری نمود. بعلاوه در سال 1982، گزارش کمیته بررسی و بازبینی سیاست فرهنگی فدرال که عمدتاً به عنوان گزارش (ApplebaumِHebert) معروف است، پیشنهادات ویژه و خاصی را در خصوص وضعیت زندگی هنرمندان کشور ارائه نمود.
به دنبال بررسیهای به عمل آمده در سال 1986 طرح ضربتی (sirenِGelinas) در خصوص وضعیت زندگی توسعه سیاستهای اقتصادی و اجتماعی هنرمندان کشور به اجرا درآمد.
در سال 1992 دولت فدرال قانون وضعیت معیشتی هنرمندان کشور را تصویب نمود که در سال 1993 به مرحله اجرا درآمد. این آییننامه چارچوب قانونی تحت نظارت دولت فدرال جهت برقراری روابط حرفه ای میان تولیدکنندگان و هنرمندان خود اشتغال کشور به وجود آورد. 2 مکانیسم جدید قانونی نیز تحت آییننامه مذکور مطابق ذیل ایجاد گردید:
1- شورای کانادا که به دپارتمان میراث فرهنگی کشور خدمات مشاوره ارائه داده و تحقیق در خصوص موضوعاتی چون مالیاتبندی، دسترسی هنرمندان به منافع اجتماعی و ورشکستگی فرهنگی را برعهده دارد.
3- تریبون روابط حرفه ای تولید کنندگان و هنرمندان کانادا
تریبون مذکور بخش دیگری از چارچوب حقوقی است که در آییننامه مذکور پیشبینی شده است. به منظور تشویق، پشتیبانی و حمایت از بخش خصوصی فرهنگ از قبیل مؤسسات تئاتر، گالریهای عمومی و موزه های کشور اصلاحاتی بر ماده قانون مالیات بر درآمد مصوب 1991 اعمال گردید. لازم به ذکر است که موزه ها و سایر مؤسسات هنری کشور با مقاصد سودجویانه تأسیس نیافته بلکه در حقیقت به عنوان سازمانهای خیریه جهت مقاصد مالیاتی تأسیس یافته اند. این بدان معناست که اشخاص حقیقی که به بخش فرهنگ و هنر کشور کمکهای مالی اعطاء می نمایند در ازای چنین کمکهایی از اعتبارات مالیاتی تا حداکثر 20% درصد درآمد مالیات دهندگان در طی هر سال بهره مند میگردند. در طی دهه گذشته، سازمانهای هنری و فرهنگی کشور به طور فزایندهای متکی بر حمایت بخش خصوصی بودند. سازمانهای مسؤول حوزه هنرهای نمایشی اکنون بیش از 16% درصد بودجه خود را از طریق اعتبارات مالیاتی بدست میآورند. در سال 1991 تغییرات مالیاتی جزئی با تصویب قانون ویژه وضعیت معیشتی هنرمندان کشور در جهت بهبود وضعیت مالی هنرمندان و سازمانهای هنری اعمال گردید.
هنرمندانی که در استخدام سازمانهای هنری کشور میباشند، هم اکنون تا مبلغ 1000 $ از معافیت مالیاتی برخوردار میگردند. اعطای چنین معافیتهایی به هنرمندان حرفه ای کشور به علت وجود هزینه های جانبی تولید آثار هنری و جبران بخشی از این هزینه ها میباشد که توسط کارفرمایان بخشهای هنری کشور جبران نمیگردد. سازمانهای خدمات هنری که خدمات گوناگونی را به انجمنهای هنری کشور ارائه داده و در امر توسعه و ترویج حوزه های هنری فعال میباشند. نیز از چنین اعتبارات مالیاتی بهره مند میگردند.

شورای کانادا
در سال 1992 حمایتهای مالی شورای کانادا از هنرهای زیبا بر 89044 $ میلیون دلار بالغ گردید. در طی همین سال شورای مذکور تعداد 4341 جایزه به هنرمندان و سازمانهای هنری کشور اعطا نمود که از این مبلغ تقریباً 23% از طریق طرح اعطای جوایز هنری به اشخاص حقیقی و 77% در صد از طریق دیگر طرحهای شورا به سازمانهای فعال فرهنگی و هنری اعطاء گردید.
طرح اعطای جوایز هنری بزرگترین طرح شورای کانادا در پشتیبانی مالی از هنرمندان حقیقی کشور میباشد. از جمله دیگر طرحهای حمایتی که توسط شورا به اشخاص یا گروه های فرهنگی تعلق میگیرد می توان به طرحهای: بانک هنر، اکتشافات فرهنگی و هنری، بخش انتشارات و تألیفات هنری، توریسم فرهنگی و هنرهای رسانه ای اشاره نمود. کمیسیون حقوق قرضه عمومی در سال 1986 به منظور جبران مالی استفاده عمومی از آثار موجود مؤلفین کانادایی در کتابخانه های کشور تأسیس یافت. طرح مذکور توسط کمیسیونی متشکل از نمایندگان انجمنهای نویسندگان، کتابخانه ها و ناشران کتاب اداره و نظارت میگردد. در سال 1991، مبلغ 2/6 میلیون دلار از طریق طرح حقوق قرضه عمومی به مؤلفین کانادایی پرداخت گردید. مبلغ مذکور به مؤلفینی تعلق میگیرد که نام کتاب آنها در فهرست کتابخانه های منتخب کانادا آورده شده باشد.

فعالیتهای داوطلبانه فرهنگی
طرح پندار (the imagine program) از سوی مرکز کانادایی با عنوان (Canadian center for philanthropy) مطرح گردیده و از طریق منابع خصوصی و دولتی تأمین مالی میگردد.لازم به ذکر است که طرح مذکور جهت حمایت بیش از پیش از هنرهای زیبای کانادا به اجرا در میآید. به موازات این طرح، دپارتمان میراث فرهنگی کانادا طرح جایزه ویژه خیرین و داوطلبان فرهنگی کشور را به منظور شناسایی کمکهای قابل توجه در جهت غنیسازی فرهنگ کانادا مطرح نموده است. لازم به ذکر است که جایزه مذکور توسط داوطلبان و حامیان مؤسسات فرهنگی تدارک و اعطاء میگردد.
کمکهای شهروندان کانادایی به هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی و سازمان میراث فرهنگی کشور در سال 1990 بر 17 میلیون دلار بالغ گردید. باید مبلغ 19 میلیون دلار مشارکت مالی شرکتهای سهامی کانادایی را به مبلغ فوق اضافه نمود.
مشارکتهای فرهنگی
طی دو دهه گذشته، حمایتهای مشارکتی از هنرهای مختلف کشور به طور فزایندهای افزایش یافته است. در سال 1992، پشتیبانی مالی بخش خصوصی از هنرهای کشور بر 60 میلیون دلار بالغ گردید. کشور کانادا هنوز از بنیادهای کافی در امر توسعه و پشتیبانی هنرهای کشور انجام و فعالیتهای بشردوستانه برخوردار نمیباشد.
قوانین فرهنگی
قوانین فرهنگی کشور به طور کامل، توسط دپارتمان میراث فرهنگی، دپارتمان مالیات و وزارت صنایع کانادا، اجرا میگردند. از جمله قوانین فرهنگی کشور می توان به قوانین ذیل اشاره نمود:
• ماده قانون کتابخانه ملی مصوب سال 1993
• ماده قانون خبررسانی رادیو – تلویزیون مصوب سال 1968
• ماده قانون مرکز هنرهای زیبای کشور مصوب سال 1966
• ماده قانون موزه های ملی کانادا مصوب سال 1925

• ماده قانون شرکت سهامی توسعه فیلم کانادا
• تله فیلم کانادا مصوب سال 1967
• ماده قانون زبانهای رسمی کشور مصوب سال 1969
• ماده قانون دپارتمان ارتباطات مصوب سال 1970
• ماده قانون کنترل واردات و صادرات اشیاء فرهنگی مصوب سال 1977
• ماده قانون حق چاپ و نشر مصوب سال 1924
• ماده قانون آرشیوهای ملی مصوب سال 1987
• ماده قانون شورای کانادا مصوب سال 1957

• ماده قانون هئیت فیلم کشور مصوب سال 1950
• ماده قانون وضعیت معیشتی هنرمندان مصوب سال 1992
• ماده قانون چند کانگی فرهنگی در کانادا مصوب سال 1985
• ماده قانون مخابرات مصوب سال 1993
• ماده قانون بناهای یادبود و مکانهای تاریخی مصوب سال 1953
• ماده قانون پارکهای ملی مصوب سال 1988
• ماده قانون محافظت از ایستگاههای قدیمی راه آهن مصوب سال 1988
• ماده قانون دپارتمان حمل و نقل قانون کانالها و آبراههای تاریخی مصوب سال 1993
• ماده قانون شورای تحقیقات علوم اجتماعی و انسانی مصوب سال 1978
• ماده قانون کمیسیون مخابرات و رادیو تلویزیون کانادامصوب سال 1985
حق چاپ و نشر
حقوق مؤلفین
کپی رایت در کشور کانادا تحت نظارت دولت فدرال بوده و بر طبق قانون حق چاپ و نشر مصوب سال 1924 تنظیم گردیده است. از آن زمان تاکنون تغییرات جزیی در قانون فوق اعمال گردیده است. اما اولین مرحله از اعمال چنین تغییراتی در سال 1988 به پایان رسیده، دومین مرحله از این فرآیند نیز هم اکنون در حال اجرا میباشد. مفاد تغییر یافته قانون کپی رایت کشور علاوه بر الحاق کانادا به کنوانسیون 1971 برن (Berne covenjion) یک سری استثنائات محدود و تدابیر ویژه در خصوص حقوق همسایگی (neeghbouring right) ، حقوق اجاره و مالیات بر نوارهای کاست و برنامه های کامپیوتری شخصی را اتخاذ نموده است. از آن زمان تاکنون نهادهای بسیار زیادی در امر حفاظت از حق چاپ و نشر در کانادا تأسیس یافته اند.
سیاستهای ناحیه ای
سازمان آمار کانادا از واژه فرهنگ تحت عناوین هنرهای نمایشی، میراث فرهنگی (موزه ها و مکانهای تاریخی)، کتابخانه ها، هنرهای تجسمی و صنایع دستی، آثار ادبی، شامل نشر کتاب، آموزش هنر، چندگانگی فرهنگ، فیلم و ویدئو و رادیو و تلویزیون و صنعت ضبط صدا (موسیقی) نام برده است.
در سال 1993 با تجدید ساختار سازمانی دولت فدرال موارد جدید دیگری به واژه فرهنگ اضافه گردید. که از آن جمله می توان به حقوق بشر، ورزشهای غیرحرفه ای، پارکهای طبیعی، زبانهای رسمی، فرهنگ و زبانهای بومی، و هویت کانادایی اشاره نمود.
ورزشهای غیرحرفه ای

ورزش در کانادا صنعتی 16 میلیون دلاری بوده و به عنوان بخش لاینفک از تاریخ، میراث فرهنگی و فرهنگ کانادا محسوب میگردد.
ماده قانون ورزشهای آماتور و تناسب اندام مصوب سال 1961 در بردارنده حقوق قانونی ورزشهای آماتور در کشور میباشد. در سال 1992، 90% از مردم کانادا اظهار داشتند که ورزش نیز همچون موسیقی، فیلم و ادبیات بخش مهمی از فرهنگ کانادا به شما میرود. بخش ورزش در کشور کانادا از طریق تمامی سطوح دولت اداره و نظارت میگردد که از آن جمله می توان به دپارتمان میراث فرهنگی، سازمانهای خصوصی کانادا، سازمان ورزشهای عمومی، سازمان ورزشهای ایالتی و کلوپهای ورزشی وابسته به شهرداریها اشاره نمود.
کمک مالی دولت فدرال به بخش ورزشهای آماتور طی سال (93-1992) بر 60 میلیون دلار بالغ گردید. لازم به ذکر است که این مبلغ شامل کمکهای مالی دولت فدرال به امر روابط بین الملل و بازیهای بین المللی نمیگردد.
میراث فرهنگی
دپارتمان میراث فرهنگی کانادا مسؤولیت اصلی توسعه و گسترش میراث فرهنگی کشور را بر عهده دارد. در سال 1990 دپارتمان ارتباطات مبلغ 6/484 میلیون دلار کمک مالی به میراث فرهنگی کانادا اختصاص داد که این کمک بخشهای مختلفی چون موزه ها، پارکها، کتابخانه ها و آرشیوهای کشور را شامل میگردد. از مبلغ فوق 113 میلیون دلار به موزه ها و 5/37 میلیون
دپارتمان میراث فرهنگی کانادا مسؤولیت اداره برنامه ها و طرحهای ذیل را بر عهده دارد:
• طرح املاک فرهنگی منقول: طرح مذکور صادرات و واردات اموال و املاک فرهنگی را سازماندهی نموده و به اشخاصی که اشیاء دارای ارزش فرهنگی را به مؤسسات عمومی هدیه میدهند تخفیفهای مالیاتی اعطا می نماید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   96   97   98   99   100   >>   >