تحقیق مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن pdf :

مصرف کافی از مواد غذایی مفید برای سیستم دفاعی بدن، قدرت مقابله آن را بالا میبرد. این مواد غذایی به صورت های مختلف عمل می کنند. هرچه تعداد گلوبول های سفید خون در سیستم دفاعی بدن بیشتر باشد، بهتر می توانند با بیماری ها مقابله کنند و سلامتی بدن ارتقاء می یابد. در این مقاله قصد داریم شما را با 8 نوع مختلف از این مواد غذایی آشنا کنیم. اگر می خواهید دیگر به خاطر بیماری از دانشگاه یا سر کار جا نمانید، این مواد غذایی را نیز به برنامه غذاییتان اضافه کنید.
1- ویتامین C : این ماده غذایی به دلایل زیادی در راس مواد غذایی مفید برای سیستم دفاعی بدن قرار می گیرد. تحقیقات زیادی روی فواید این ماده نسبت به مواد دیگر انجام گرفته است. تولید مکمل های ویتامین C هزینه ی کمتری می طلبد و به صورت طبیعی در میوه ها و سبزیجات بسیاری موجود می باشد.
تحقیقات نشان می دهد که ویتامین C میزان تولید گلوبول های سفید خون و پادتن را بیشتر می کند، به ویژه اینترفرون را که پادتنی است که روی سلول های را می پوشاند و از ورود ویروس به داخل آنها جلوگیری می کند. ویتامین C احتمال ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی را با افزایش میزان کلسترول HDL کاهش می دهد و همچنین با مداخله در عملیاتی که از طریق آن چربی در شریان ها به پلاک تبدیل می شود، از بالا رفتن فشارخون نیز جلوگیری می کند. افرادی که ویتامین C را جزء یکی از اصلی ترین مواد در برنامه ی غذایی خود قرار می دهند، به میزان کمتری به بیماری های روده، پروستات و سرطان سینه مبتلا می شوند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن pdf :

عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن

اکنون نوبت آن است به جستجوی این موضوع بپردازیم که چه ابعاد و خصوصیاتی در قرآن مکنون است که منشأ برتری مطلق قرآن و مبدأ تحدی آن است؟ اعجاز قرآن می تواند در قلمروهای گوناگون جستجو و کاوش گردد. البته روشن است که این وجوه نه همه آن چیزی است که قرآن محتوی آن است، بلکه به اقتضای فهم و برداشت ماست. اینک به اختصار برخی از آنها را مورد توجه قرار می دهیم.

1-اعجاز در قلمرو لفظ و ساختار ظاهری متن
به اتفاق نظر تمام ادیبان و سخن شناسان عرب، قرآن در فصاحت و بلاغت (زیبایی و رسایی) بی مانند است. ساختمان ترکیبی کلمات آن و سبک بدیع و اختصاصی آن نه سابقه داشته است و نه تقلید پذیر؛ ترنم و آهنگ شعر را با خود همراه دارد؛ بشاراتش آرام بخش روان و هشدارهایش بیدارگر و غفلت زداست، لکن تخیل و وزن و قافیه را بر خود نبسته است.

نزول قرآن با شکوفاترین عصر ادبی عرب و روزگار اوج فصاحت و بلاغت اوست.
هنروران قوم تازی در ماههای حرام ارزنده ترین کالاهای خویش، یعنی سروده هایشان را در باشگاه ادبی و نمایشگاه هنری بازار عکاظ عرضه داشته، داوران و نقادان سخن، برترین نمونه ها را گزینش و معرفی می نمودند. آن برگزیده ها بر دیوار کعبه آویخته می شد و مایه‌مباهات صاحبانشان می شد. هفت قصیده مشهور به «معلقات سبع» از امرؤالقیس، طرفه بن العبد، زهیر بن ابی سلمی،بن ربیعه، عمر و بن کلثوم، عنتره بن شداد و حارث بن حلزه، اشعاری بود که برتر از آنها کلامی وجود نداشت و به عنوان شاهکارهای ادبی عرب محسوب می شد. وقتی قرآن کریم نازل شد و آوای آن به گوش این چکامه سرایان و زبان ناسان رسید، انسان جانهایشان را تسخیر و دلهایشان را ربود که آن آثار ادبی و نمایشگاه شعر چونان شمع در برابر خورشید بی فروغ گردید و مجال ماندن نیافت: طلع الصباح فأطفاً القندیلا.

لبید که خود از شاعران نامی عرب و سراینده یکی از قصاید هفتگانه بود، وقتی با قرآن محمدی(ص) آشنا گردید دلسپرده آن شد، دیگر شعر نگفت و پیوسته در حال قرائت قرآن بود. وقتی از او پرسیدند که چرا شعر را رها کردی؟ گفت:«در مقابل قرآن دیگر نمی توانم شعر بیافرینم. اگر سخن این است، گفته های ما همه هجو است، من آن اندازه از قرآن لذت می جویم که بالاتر از آن نمی شناسم.»

ولید بن مغیره مخزومی گل سر سبد عرب «ریحانه العرب» و امیر سخن در میان مشرکان، وقتی سروش روح افزای کلام الهی را شنید با تمام کین ورزی و دشمنی با پیامبر اکرم و پیام او، ناچار به اعتراف گردید که این سخن بالاتر از افق کلام انسان است: فوالله ما هو بشعر و لا بسخر و لا بهذی جنون، و آن قوله من کلام الله… آن له لحلاوه و آن علیه لطلاوه وان اعلاه لمثمر و آن سفله لمغدق و انه لیعلوا و لا یعلی علیه.
عتبه بن ربیعه از بزرگان قریش برای محاجه و اقناع پیامبر به محضر آن جناب آمد. رسول اکرم آیات آغازین سوره فصلت را بر او تلاوت کرد. وقتی برگشت اظهار داشت:«سوگند به خدا سخنی شنیدم که مانند آن را تا کنون نشنیده ام آن شعر و سحر و کهانت و غیره نبوده، بلکه نبأ عظیمی است!»
و از این داوریها، پر نمونه است و نیازمند تألیفی مستقل. اکنون سزاست برخی از عناصری که باعث زیبایی و رسایی وجه ظاهری و سیمای برونی قرآن کریم است، مورد توجه قرار گیرد.
آرایه های سیمای قرآن

اول: ژرفای و حکمت آموزی واژگان. گزینش و چینش واژه ها در قرآن کریم در پرتو حکمت و دقت صورت پذیرفته است. مثلاً «ظلمات» که گزارشگر مصادیق و نمودهای گوناگون گمراهی است، به صورت جمع آمده است، ولی «نور» که کنایه از صراط مستقیم و هدایت الهی است، به صورت مفرد آمده است.(بقره/154)
دو صفت متغایر برای زمین به اقتضای مورد متفاوت آمده است: و تری الارض هامده فاذا انزلنا علیها الماء اهتزت ؛ و من آیاته انک تری الارض خاشعه فاذا انزلنا علیها الماء اهتزت.
هر یک از این دو آیه منعکس کننده ویژگی خاصی است. در آیه اول که سیاق آن پیرامون بعث و حشر مردگان است، تعبیر «هامده» که به مفهوم بی حرکتی و فقدان حیات است تناسب دارد. در آیه دوم که سیاق آیه به عبادت و خشوع می پردازد، تصویر «خاشعه» به مفهوم تذلل و خشوع مقتضای کلام است.

این دقت و حکمت حتی در نقل سخنان دیگران نیز که نقل به مقصود و معناست کاملاً آشکار است. به این سه جمله در سوره کهف بنگرید، چه تفاوتی را در آنها ملاحظه می‌کنید؟ فاردت آن اعیبها… فاردنا آن یبدلهما ربهما خیراً منه، فاراد ربک آن یبلغا اشدهما و یستخرجا کنزهما. در این سه فراز، جمله نخست فعلی را که ظاهرش منکر و ناپسند است جهت تنزیه باری به خود نسبت می‌دهد. جمله دوم که آمیخته ای از خیر و شر است به خدا و خود نسبت می‌دهد، و در جمله سوم که خیر محض است، تنها به خداوند نسبت می‌دهد.

این استوای و حسابگری حتی در تعداد بسامد هر یک از واژگان نمایانگر است. بر همین اساس واژه «یوم» سیصد و شصت و پنج مرتبه معادل ایام سال، و کلمه «شهر» دوازده نوبت، اجر و پاداش صد و هشت بار معادل کار و تلاش که صد و هشت مرتبه است، «دنیا» صد و پاتزدده بار معادل «آخرت» که به همین نسبت است و «حسابظ و «کتاب» دوازده بار در برابر «یسر» که سی و شش نوبت یعنی سه برابر است، ذکر شده است و…

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

سیستم انبار و خرید در شرکت تجهیزات ایمنی راه ها pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  سیستم انبار و خرید در شرکت تجهیزات ایمنی راه ها pdf دارای 78 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سیستم انبار و خرید در شرکت تجهیزات ایمنی راه ها pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب
   
پیشگفتار     1
فصل اول : کلیات    
تاریخچه شرکت     2
انبارها     3
کدینگ    3
نحوه ورود و خروج کالا از انبار     3
فرمهای مورد استفاده در انبارهای شرکت تجهیزات ایمنی راهها     4
انبارگردانی     5
   
فصل دوم : شناسایی انبار    
مقدمه     7
هدف و اهمیت انبارداری     8
انبار و انواع آن     10
انبارهای سازمانهای تولیدی و صنعتی     13
موجودیهای انبار ( انواع انبار )     15
محل سازمانی و تشکیلات داخل انبار     19
مشخصات انباردار     20
اهم وظایف انباردار     21
رعایت اصول ایمنی و حفاظت در انبار     22
انبار اسقاط یا انبار لوازم فرسوده     23
واحد کنترل انبار یا کنترل اقلام     24
   
فصل سوم : طبقه بندی کالاها ، کدگذاری و تنظیم کالاها در انبار   
طبقه بندی کالاها     25
محاسن طبقه بندی کالاها     25
خصوصیات طبقه بندی صحیح     26
مبانی طبقه بندی کالاها     26
کدگذاری کالاها     27
ضرورت و شرایط کدگذاری     28
خصوصیات یک نظام کدگذاری صحیح     29
علل استفاده از نظام کدگذاری     29
روشهای کدگذاری     32
کدگذاری بر اساس طبقه بندی کالاها     33
کد میله ای ( خط نما )     33
استقرار کالاها در انبار     35
چیدن و استقرار کالاها در انبار     35
استفاده از حداکثر فضای انبار     36
وسایل کار در انبار     38
نظامهای خروج کالا از انبار     38
روشهای انبارکردن کالا     40
   
فصل چهارم : نظام نظارت بر انبار    
وسایل و ابزار نظارت بر عملیات انبار     44
دفاتر انبار     44
کارت انبار     44
کاردکس حسابداری     47
مهمترین کارتهای انبار     48
طراحی نظام اطلاعاتی برای انبار     53
نتایج حاصل از استقرار نظام صحیح اطلاعاتی انبار     54
وظایف اطلاعاتی انباردار     55
طراحی فرمهای انبار     55
نمودار حرکت فرمها     56
تعریف فرم     57
فرمهای مورد نیاز انبار     58
گردش عملیات در سیستم تدارکات     59
دریافت و صدور کالاها     61
روشهای اجرای کار در انبار     62
عملیات حسابداری خرید و انبار     64
روشهای درخواست و دریافت کالا از انبار     64
روشهای صدور و درخواست خرید و ورود کالا به انبار     66
روش برگشت کالا به انبار     67
   
فصل پنجم : نظام نظارت بر موجودی    
استقرار نظام نظارت بر موجودی جنسی در سازمان     68
هدف و فواید نظارت بر موجودی     68
اهمیت و فواید نظام نظارت بر موجودی     69
دسته بندی کالاهای مختلف     70
ارزش یابی کالاها    70
هزینه های مربوط به موجودی     71
نظام موجودی صفر     75
   
فصل ششم : شیوه های ریاضی نظارت بر موجودی    
شیوه های ریاضی نظارت بر نظام موجودی     77
عوامل مؤثر در تعیین موجودی     80
انبارگردانی     84
   
فصل هفتم : نحوه انبارگردانی در شرکت تجهیزات ایمنی راهها   
مقدمه     86
انبار     86
تقسیم انبار     86
سیستم انبار     88
فرمهای مورد استفاده در انبار    88
نحوه ورود جنس به انبار     90
نحوه خروج جنس از انبار     90
نحوه نگهداری موجودی حساب کالا در انبار     90
کدینگ ( شماره کالاهای انبار )     91
حفاظت فیزیکی از انبار     92
انبارگردانی     92
جمع آوری برگه های شمارش     92
لیستهای مغایرت     92
نحوه انبارگردانی     93
پیوست

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات pdf :

شبیه سازی- تجزیه و تحلیل سیستم ها- بهبود فرایند- تولید پایگاههای اطلاعات

چکیده
استفاده کارا از نیروی انسانی، تجهیزات و دیگر منابع سازمانی امری ضروری است0 بدین منظور شبیه سازی ( simulation ) میتواند بعنوان یکی از تکنیکها موَثر و پرقدرت مدیران امروز مورد استفاده قرار گیرد0 دراین مقاله، روش جدیدی برای ارزیابی و بهبود فرایند تولید پایگاههای اطلاعات در مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران پیشنهاد شده است0 بدین منظور از نرم افزار SERVICE MODEL به منظور تبدیل فرایند تولید پایگاههای اطلاعات به برنامه کامپیوتری و تجزیه و تحلیل این

فرایند از طریق برنامه ایجاد شده استفاده شده است0 اهداف این شبیه سازی، از روش دلفی (Delphi ) حاصل گردیده است0 در نهایت، با استفاده از این روش، درصد استفاده از نیروی انسانس و تجهیزات، بخشهای کارا و غیر کارای سازمان،میزان خروجی سازمان،مقایسه نیروهای هم ترازدر بخشهای مختلف،بهترین ترکیب منابع سازمان بمنظورافزایش بهره وری ،تعداد تجهیزات موردنیازوارزیابی سرمایه گذاریها مشخص شده است0 در پایان این مقاله ،به موارد استفاده این روش اشاره گردیده است 0

مقدمه
با توسعه کمی وکیفی تولید اطلاعات درزمینه های مختلف ، فرایند تولید پایگاههای اطلاعات نیز شتاب قابل ملاحظه ای پیدا کرده است ،به گونه ای که امروزه پایگاههای اطلاعات متنوعی درزمینه های مختلف ،به بازار عرضه شده است 0پیچیده بودن این فرایند ،انجام تحقیقات در باره تجزیه وتحلیل و بهبود آن را ضروری می سازد 0

روشهای گوناگونی برای تجزیه وتحلیل فرایند تولید پایگاههای اطلاعات وجود دارد 0در این مقاله از شبیه سازی کامپیوتری بدین منظور استفاده شده است 0 از شبیه سازی کامپیوتری در مراحل طراحی ،تولید وروز آمدن کردن پایگاههای اطلاعات میتوان استفاده کرد 0در این پروژه ،فرایند تولید پایگاههای اطلاعات به یک برنامه کامپیوتری تبدیل شده و با اجرای برنامه ، عملاً رفتار سیستم واقعی ، اجراَو نتایج آن مشاهده می شود تحلیلگر میتواند بدون نگرانی و با آسانی برنامه کامپیوتری را تغییر داده و مدل جدید را برای مشاهده نتایج این تحلیل اجراَ نماید . بدین طریق ، تجزیه و تحلیل و برنامه ریزی شرایط پیچیده ای که تولید پایگاههای اطلاعات در آن قرار دارد امکان پذیر می گردد .

 

تعریف مسئله و بیان اهداف
اصولاَ مدلی کارا است که فقط آن قسمتهایی از سیستم را مورد بررسی قرار دهد که پاسخ گوی نیازهای سازمان و حلال مشکلات جاری یا باالقوه آن باشد .یک مدل ایده ال ، مدلی است که ضمن توجه به جزئیات ، از بررسی بخشهای غیر ضروری اجتناب ورزد ، زیرا بیش از حد تفصیلی کردن مدل ، زمان مدل سازی و مدت زمان لازم برای هر بار اجرای مدل را افزایش داده و از سوی دیگر ، شلوغی بیش از حد برنامه را موجب میشود .
تعریف دقیق مسئله کار مشکلی است ، زیرا فرد مدل ساز ، تنها استفاده کننده از نتایج مدل نیست . مدیر سازمان ، مدیران بخشها ، کارشناسان و حتی خود کارکنان نیز ، از نتایج مدل ساخته شده استفاده خواهند کرد و هریک از آنها ممکن است خواسته های متفاوتی داشته باشند . رسیدن به یک نقطه مشترک بین این خواسته های بعضاَ متعارض ، کار مشکلی است .

هدف این شبیه سازی،با مسائلی که مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران با آن مواجه است ، ارتباط مستقیم دارد . با استفاده از روش “دلفی” این مسائل به شرح زیر استخراج گردیده است :
1- 1- پایین بودن بهره وری نیروی انسانی .

2- 2- پایین بودن بهره وری تجهیزات .
3- 3- فقدان یک سیستم واقع بینانهً تدوین شده برای تشویق کارکنان .
4- 4- کنترل ضعیف فعالیتها .
5- 5- ناتوانی در پیش بینی آینده سازمان ، بر اساس مستندات .

6- 6- ضعف در ارزیابی گزینه ها .
اهداف پروژه نباید بسیار کلی یا بسیار ریز باشند . بلکه این اهداف باید به وضوح تعریف شوند . با در نظر گرفتن نکات فوق اهداف شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات در مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران عبارتند از :
1- 1- تعیین نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز فرایند تولید پایگاههای اطلاعات و بهبود بهره وری از آنها است .
2- 2- تجزیه و تحلیل ظرفیت و تعیین فضای مورد نیاز .

3- 3- بهبود سیستم تولید اطلاعات .
4- 4- طراحی یک سیستم واقع بینانه تدوین شده برای تشویق کارکنان و افزایش میزان انگیزش آنها .
5- 5- استقرار استانداردهای عملیاتی .

6- 6- استقرار استانداردهای مالی و بودجه ای برای تجهیزات و نیروی انسانی .
7- 7- ارزیابی گزینه هایی که ممکن است بهره وری حال و آینده سازمان را بهبود بخشد0
تشریح مدل
یک سیستم ،به عنوان مجموعه ای از عناصر که در تعامل باهمدیگر در صدد دستیابی به یک هدف مشترکند تعریف می شود . فرایند فرایند تولید پایگاههای اطلاعات را میتوان به صورت یک سیستم در نظر گرفته وانرا درقالب عناصری ،نظیر جمع اوری اطلاعات نیروی ان، تجهیزات ،رویه ها و روشها،حرکت و منطقها تصور کرد . این فرایند در شکل 1 نشان داده شده است.

در شکل 1 عملیات گوناگونی که در بخشهای مختلف سازمان انجام می گیرد ،نشان داده شده است 0همانگونه که قبلاً نیز تذکر داده شده ،این فرایند به صورت یک برنامه کامپیوتری در خواهد آمد 0علاوه بر فرایند ،ورودیهای دیگر هم برای برنامه های کامپیوتری لازم است 0
این ورودیها به همراه خروجیهای برنامه ،در شکل 2 ملاحظه می شود.

شکل 2)ورودیها و خروجیهای برنامه

برای مورد اول ورودیها ، اطلاعات شکل 1( فرایند تولید پایگاههای اطلاعات ) کافی نیست، با استفاده از تکنیکهای کار سنجی و زمان سنجی ، باید این فرایند به صورت جزیی تر درآ ید0
نتیجه این تجزیه و تحلیل ، در فرمهایی که یک نمونه آن در جدول 1 آمده است ملاحظه می گردد0
دلایل استفاده از شبیه سازی

شبیه سازی ، تکنیک کمی ای است که از آن برای مطالعه وارزیابی گزینه های گوناگو ن استفاده می شود 0این کار ، از طریق مدل سازی سیستم واقعی واجرای آزمایشات بر روی مدل ، به منظور پیش بینی رفتار آینده سیستم امکان پذیراست 0دلایل استفاده از شبیه سازی در مطالعه فرایند تولید پایگاههای اطلاعات به شرح زیر است :

1 – استفاده از مدلهای تحلیلی درموردارزیابی وبهبود فرایند تولید پایگاههای اطلاعات امکان پذیر نیست 0
2- هنگام استفاده از شبیه سازی ، چهار چوب ساختاری مدل ، به راحتی قابل تغییر است و به سوالات مختلف در باره اینکه “اگر سیستم وا قعی چنین شود ، چه پیش خواهد آمد ؟” به راحتی پاسخ داده میشود 0این خصوصیت شبیه سازی در مورد مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران – که دریک محیط پویا و متلاطم با متغیرهایی که به طور مداوم در حال تغییر است کار می کند – بسیار موثر است 0

3- هزینه اعمال تغییرات پیشنهادی، در مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران زیاد است 0 در این مورد ، شبیه سازی می تواند بسیار مفید باشد و حتی در مواردی که هنوز سیستم در عمل پیدا نشده وفقط در باره روابط نظری أن اطلاعاتی در دسترس است ، این ابزار تنها راه کار ساز است 0

4- در شبیه سازی ، امکان فشرده سازی زمان وجود دارد برای مثال در شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات در ظرف پنج ساعت می توان ، پنج سال عملیات مرکز را مشاهده نمود 0
5- از شبیه سازی ،می توان در آموزش کار کنان مرکز استفاده نمود0 شبیه سازی ، به افراد سازمان توان درک جامعی ازو فرایند تولیدپایگاههای اطلاعات و روابط بین بخشهای مختلف آنرا می دهد و کارکنان مرکز میتواند پیشنهادات خود را ارزیابی و در نتیجه توان تصمیم گیری خود را در بارخ مسائل مرکز افزایش دهند 0
6-تشریح مدلهای پیچیده ریاضی فعالیتهای مرکز ، برای مدیران غیر حرفعای در مدلسازی ریاضی ، زمان بر و مشکل است 0 در حالی که تشریح مدل شبیه سازی فعالیتهای مرکز به سادگی امکان پذیر بوده و به زمان بسیار کمی نیاز دارد 0

انتخاب نرم افزار
برای شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات می توان از زبانهای عمومی همانند بیسیک، PL/I ، C،فورترن ویازبانهای ویژه شبیه سازی همانند GPSS،SLAM، SIMISCRIPT وغیره استفاده کرد 0 هر کدام از این گزینه ها ، دارای نقاط قوت وضعف خاص خود هستند 0 در این شبیه سازی ، از نرم افزار ODELSERVICE استفاده شده است . دراین نرم افزار ، تبدیل مدل واقعی به برنامه کامپیوتری نسبت به سایر نرم افزارها ،به سادگی صورت می گیرد وتغییردربرنامه ایجاد شده ،به منظور بررسی سناریوهای گوناگون به آسانی امکان پذیر است 0 این نرم افزار ،قابلیت اتصال برنامه های
شبیه سازی مستقل از هم را به همدیگر دارا بوده وبه وسیله آن می توان پکیج سازی نمود

و برنامه شبیه سازی را مستقل از نرم افزار ، مورد استفاده قرارداد 0همچنین این نرم افزار
میتواند از برنامه هایی که در محیط های دیگر-همچون C یا فورترن- ساخته می شود استفاده کرده و در عین حال ساده با انعطاف و دارای انیمیشن قوی است0 مجموع این عوامل، باعث گردید که در مورد شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات،استفاده از این نرم افزار، به سایر گزینه ها ترجیج داده شود0
این نرم افزار را می توان بر روی کامپیوترهای شخصی با پروسسور 386 یا بالاتر، با حداقل هشت مگابایت RAM و 16 بیت swap file اجرا نمود و برای اجرای آن به Microsoft Windows 3.1 نیاز است.

فرایند شبیه سازی
در قسمتهای قبل در مورد تعریف مسئله ،بیان اهداف،مدلسازی وبرنامه کامپیوتری شبیه سازی بحث شد 0بمنظور گردآوری داده های مربوط ورودیهای شبیه سازی،از پرسشنامه استفاده گردید 0بمنظور تسریع در فرایند شبیه سازی ، در ابتدا داده های فرزی در مدل شبیه سازی قرارداده شد و به موازات تکمیل مدل ، داده های اصلی جمع اوری ،و تجزیه و تحلیل بر مبنای انها صورت گرفت.

از دو دیدگاه معتبر بودن مدل ایجاد شده،مورد ازمایش قرارمی گیرد:
1)اعتبار داخلی( ‌‌‌‌‌‌‌‌Internal validation‌)،که اشکالات منطقی واشکالات برنامه کامپیوتری را کنترل می کند.
2)اعتبار خارجی ( (External validation،که میزان انطباق برنامه کامپیوتری با سیستم واقعی را کنترل می نماید.
برای تعیین معتبر بودن مدل کامپیوتری از دو روش استفاده شده است:
الف)مقایسه نتایج مدل شبیه سازی شده با داده های تاریخی (historical data )
ب) کنترل وقایع به روش گرافیکی
به طور کلی نتیجه مراحل فوق ، اعتبار بالای مدل شبیه سازی ساخته شده را نشان می دهد0به منظور به دست آوردن نتایج و استفاده از آنها در حل مسائل مرکز، مدل برای پنج سال ( 5000ساعت ) اجرا و نتایج آماری از آن استخراج گردید 0 شرط اولیه معتبر بودن نتایج به دست آمده، رسیدن مدل به صورت پایدار است که این امر در ساعت های اولیه امکان پذیر نیست0 پس از یکسرس آزمایشات ملاحظه گردید که مدل پس از 2000 ساعت به حالت پایدار می رسد 0
نتایج
نتایج شبیه سازی فرایند تولید پایگاههای اطلاعات بسیار متنوع و قابل انعطاف است0 این نتایج را می توان به دو دسته تقسیم نمود0
الف) شبیه سازی وضع موجود و به دست آوردن شاخص های عملیاتی و استفاده از آنها در کنترل عملیات مرکز
این شاخص ها از طریق شبیه سازی فرایند پیشنهادی و با تولید پایگاههای اطلاعات در نظر گرفتن منابع موجود امکان پذیر می گردد. گزارشات مربوط به این بخش عبارتند از :

1- گزارش ورود نهاده ها0 ورود مدارک به فرایند برای پنج سال آینده درجدول 2ملاحظه میگردد.

جدول 3 گزارش ورود نهاده ها
ورودیها تعداد ورود در هر روز توالی ورود
فرایند A گزارشهای دولتی ایران
چکیده پایان نامه های ایران
جکیده پایان نامه های فارغ التحصیلان خارج از کشور 60
60
60 5 سال
5 سال
5 سال

فرایند B چکیده مقالات علمی و فنی
راهنمای سمینارهای ایران 40
40
40 5 سال
5 سال
5 سال
فرایند C چکیده تازهای تحقیق در دانشگاها و مراکز تحقبقاتی ایران
بانک اطلاعات محققین و متخصصین 40
40 5 سال
5 سال

در عمل ورود مدارک به مرکز احتمالی است 0 مقادیر درون جدول 2 امید ریاضی توزیعهای احتمالی ورود مدارک را نشان میدهد0
2- میزان استفاده از منابع مرکز0منظور از منابع هر چیزی است که در فرایند تولید پایگاههای اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرد0 به طور کلی منابع به دو دستهَ نیروی انسانی و تجهیزات تقسیم میگردد0
میزان استفاده از نیروی انسانی 0 این منبع شامل کلیهَ افرادی است که درگیر فرایند تولید پایگاههای اطلاعات هستند. در شکل 3 نیروی انسانی در سطوح مختلف بر روی محور عمودی و درصد استفاده از آنها در فرایند تولیدپایگاههای اطلاعات برای پنج سال آینده بر محور افقی قرار گرفته است0
میزان استفاده از تجهیزات این منبع شامل کلیهامکانات شامل کامپیوتر، دستگاه زیراکس و غیره است که در فرایند تولید پایگاههای اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرد0 در شکل 3 تجهیزات مختلف بر محور عمودی و درصد استفاده از آنها در فرایند تولید پایگاههای اطلاعات برای پنج سال آینده بر محور افقی قرار گرفته است.

شکل 3 میزان استفاده از نیزوی انسانی در مدل شبیه سازی شده

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی فعالیت های مالی شرکت تحقیقات و توسعه صادرات نرم افزار ثنار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی فعالیت های مالی شرکت تحقیقات و توسعه صادرات نرم‌ افزار ثنارای pdf دارای 73 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت های مالی شرکت تحقیقات و توسعه صادرات نرم‌ افزار ثنارای pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مجمع عمـومی عـادی صـاحبـان سهـام
اجزای تشکیل‌دهنده صورت‌های مالی به قرار زیر است:
1-    ترازنامه                                                     
2-    صورت سود و زیان                                    
1-2- گردش حساب سود (زیان) انباشته                               
3-    صورت جریان وجوه نقد                        
4-    یادداشت‌های توضیحی:                
الف- تاریخچه فعالیت شرکت                    
ب- مبنای تهیه صورت‌های مالی                    
پ- خلاصه اهم رویه‌های حساب‌داری                                                                          
ت- یادداشت‌های مربوط به اقدام مندرج در صورت‌های مالی و سایر اطلاعات مالی

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   96   97   98   99   100   >>   >