تحقیق مولانا pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق مولانا pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مولانا pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مولانا pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مولانا pdf :

زندگی نامه مولانا
جلال‌الدین محمد درششم ربیع‌الاول سال604 هجری درشهربلخ تولد یافت. سبب شهرت او به رومی ومولانای روم، طول اقامتش‌ و وفاتش درشهرقونیه ازبلاد روم بوده است. بنابه نوشته تذکره‌نویسان وی درهنگامی که پدرش بهاءالدین از بلخ هجرت می‌کرد پنجساله بود. اگر تاریخ عزیمت بهاءالدین رااز بلخ در سال 617 هجری بدانیم، سن جلال‌الدین محمد درآن هنگام قریب سیزده سال بوده است. جلال‌الدین در بین راه در نیشابور به خدمت شیخ عطار رسید و مدت کوتاهی درک محضر آن عارف بزرگ را کرد.
چون بهاءالدین به بغدادرسیدبیش ازسه روزدرآن شهراقامت نکرد و روز چهارم بار سفر به عزم زیارت بیت‌الله‌الحرام بر بست. پس از بازگشت ازخانه خدا به سوی شام روان شد و مدت نامعلومی درآن نواحی بسر برد و سپس به ارزنجان رفت. ملک ارزنجان آن زمان امیری ازخاندان منکوجک بودوفخرالدین بهرامشاه‌نام داشت، واو همان پادشاهی است حکیم نظامی گنجوی کتاب مخزن‌الاسرار را به نام وی به نظم آورده است. مدت توقف مولانا در ارزنجان قریب یکسال بود.
بازبه قول افلاکی، جلال‌الدین محمددرهفده سالگی ‌درشهرلارنده به‌امرپدر، گوهرخاتون دخترخواجه لالای سمرقندی را که مردی محترم و معتبر بود به زنی گرفت و این واقعه بایستی در سال 622 هجری اتفاق افتاده باشد و بهاءالدین محمد به سلطان ولد و علاءالدین محمد دو پسر مولانا از این زن تولد یافته‌اند.
مولانا و خانواده او
مولانا جلال الدین محمد مولوی در سال 604 روز ششم ریبع الاول هجری قمری متولد شد.هر چند او در اثر خود فیه مافیه اشاره به زمان پیش تری می کند ؛ یعنی در مقام شاهدی عینی از محاصره و فتح سمرقند به دست خوارزمشاه سخن می گوید .در شهر بلخ زادگاه او بود و خانه آنها مثل یک معبد کهنه آکنده از روح ،انباشته از فرشته سر شار از تقدس بود .کودک خاندان خطیبان محمد نام داشت اما در خانه با محبت و علاقه ای آمیخته به تکریم و اعتقاد او را جلال الدین می خواندند –جلال الدین محمد .پدرش بهاء ولد که یک خطیب بزرگ بلخ ویک واعظ و مدرس پر آوازه بود از روی دوستی و بزرگی او را ((خداوندگار)) می خواند خداوندگار برای او همه امیدها و تمام آرزوهایش را تجسم می داد .با آنکه از یک زن دیگر ـدختر قاضی شرف – پسری بزرگتر به نام حسین داشت ،به این کودک نو رسیده که مادرش مومنه خاتون از خاندان فقیهان وسادات سرخس بود ـ ودر خانه بی بی علوی نام داشت- به چشم دیگری می دید.خداوندگار خردسال برای بهاءولد که در این سالها از تمام دردهای کلانسالی رنج می برد عبارت از تجسم جمیع شادیها و آرزوها بود .سایر اهل خانه هم مثل خطیب سالخورده بلخ ،به این کودک هشیار ،اندیشه ور و نرم و نزار با دیده علاقه می نگریستند .حتی خاتون مهیمنه مادربهاء ولد که در خانه ((مامی)) خوانده می شد و زنی تند خوی،بد زبان وناسازگار بود ،در مورد این نواده خردسال نازک اندام و خوش زبان نفرت وکینه ای که نسبت به مادر او داشت از یاد می برد. شوق پرواز در ماورای ابرها از نخستین سالهای کودکی در خاطر این کودک خاندان خطیبان شکفته بود .عروج روحانی او از همان سالهای کودکی آغاز شد –از پرواز در دنیای فرشته ها ،دنیای ارواح ،و دنیای ستاره ها که سالهای کودکی او را گرم وشاداب و پر جاذبه می کرد . در آن سالها رؤیاهایی که جان کودک را تا آستانه عرش خدا عروج می داد ،چشمهای کنجکاوش را در نوری وصف ناپذیر که اندام اثیری فرشتگان را در هاله خیره کننده ای غرق می کرد می گشود .بر روی درختهای در شکوفه نشسته خانه فرشته ها را به صورت گلهای خندان می دید . در پرواز پروانه های بی آرام که بر فراز سبزه های مواج باغچه یکدیگر را دنبال می کردند آنچه را بزرگترها در خانه به نام روح می خواندند به صورت ستاره های از آسمان چکیده می یافت .فرشته ها ،که از ستاره ها پائین می مدند با روحها که در اطراف خانه بودند از بام خانه به آسمان بالا می رفتند طی روزها وشبها با نجوایی که در گوش او می کردند او را برای سرنوشت عالی خویش ،پرواز به آسمانها ،آماده می کردند –پرواز به سوی خدا .
موقعیت خانواده و اجتماع در زمان رشد مولانا
-پدر مولانا بهاء ولد پسر حسین خطیبی در سال (546) یا (542)هجری قمری در بلخ خراسان آنزمان متولد شد.خانواده ای مورد توجه خاص و عام و نه بی بهره از مال و منال و همه شرایط مهیای ساختن انسانی متعالی .کودکی را پشت سر می گذارد و در هنگامه بلوغ انواع علوم و حکم را فرا می گیرد .محمد بن حسین بهاء الدین ولد ملقب به سلطان العلما (متولد حدود 542ق/1148میا کمی دیر تر )از متکلمان الهی به نام بود . بنا به روایت نوه اش ؛شخص پیامبر (ص)این اقب را در خوابی که همه عالمان بلخ در یک شب دیده بودند ؛به وی اعطا کرده است .بهاء الدین عارف بود و بنا بر برخی روایات ؛او از نظر روحانی به مکتب احمد غزالی (ف.520ق/1126م)وابسته است .با این حال نمی توان قضاوت کرد که عشق لطیف عرفانی ؛ آن گونه که احمد غزالی در سوانح خود شرح می دهد ؛چه اندازه بر بهاءالدین و از طریق او بر شکل گیری روحانی فرزندش جلال الدین تاثیر داشتهاست .اگر عقیده افلاکی در باره فتوایی بهاء الدین ولد که: زناءالعیون النظر صحت داشته باشد؛ مشکل است که انتساب او به مکتب عشق عارفانه غزالی را باور کرد حال آنکه وابستگی نزدیک او به مکتب نجم الدین کبری ؛موسس طریقه کبرویه به حقیقت نزدیکتر است .بعضی مدعی شده اند که خانواده پدری بهاءالدین از احفاد ابو بکر ؛خلیفه اول اسلام هستند .این ادعا چه حقیقت داشته باشد و چه نداشته باشد درباره پیشینه قومی این خانواده هیچ اطلاع مسلمی در دست نیست .نیز گفته شده که زوجه بهاءالدین ؛از خاندان خوارزمشاهیان بوده است که در ولایات خاوری حدود سال 3-472ق/1080م حکومت خود را پایه گذاری کردند ولی این داستان را هم می توان جعلی دانست و رد کرد .او با فردوس خاتون ازدواج می کند ،که برخی به علت اشکال زمانی در این ازدواج شک نموده اند .
او برای دومین بار به گفته ای ازدواج می کند .همسر او بی بی علوی یا مومنه خاتون است که او را از خاندان فقیهان و سادات سرخسی می دانند .
از این بانو ،علاو الدین محمد در سال 602 و جلال الدین محمد در سال 604 روز ششم ریبع الاول هجری قمری متولد شدند.بهاء الدین از جهت معیشت در زحمت نبود خالنه اجدادی و ملک ومکنت داشت .در خانه خود در صحبت دوزن که به هر دو عشق می ورزید ودر صحبت مادرش((مامی))و فرزندان از آسایش نسبی بر خورداربود ذکر نام الله دایم بر زبانش بود ویاد الله به ندرت از خاطرش محو می شد با طلوع مولانا برادرش حسین و خواهرانش که به زاد از وی بزرگتر بودند در خانواده تدریجاً در سایه افتادندوبعدها در بیرون از خانواده هم نام ویاد آنها فراموش شد .جلال که بر وفق آنچه بعدها از افواه مریدان پدرش نقل میشد ؛ از جانب پدر نژادش به ابوبکر صدیق خلیفه رسول خدا می رسید و از جانب مادر به اهل بیت پیامبر نسب میرسانید

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مطالعه عوامل موثر بر تبلیغات کودکان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مطالعه عوامل موثر بر تبلیغات کودکان pdf دارای 80 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه عوامل موثر بر تبلیغات کودکان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

موضوع رساله : بررسی عوامل موثر بر تبلیغات کودکان «9 تا 11 سال»
1ـ تعریف تبلیغ
2ـ تاریخچه تبلیغات
3ـ از تبلیغات تجاری چه می دانیم
4ـ به چه علت تبلیغ می کنیم
5ـ وسایل انجام تبلیغ
6ـ انواع مخاطبین در یک کار تبلیغاتی
7ـ شرایط موفقیت در پیام
8ـ تبلیغات نامرئی یا «تبلیغات غیر آشکار» «فرهنگ تبلیغات» اینترنت
9ـ «فرهنگ واژه های تبلیغات» اینترنت
10ـ نکات مورد توجه در یک برنامه تبلیغی صحیح و کار آرا
11ـ عناصر تبلیغ
12ـ نقش تحقیق در تبلیغات
13ـ معجزه تحقیق در تبلیغات
14ـ تله های تحقیق
15ـ هشت عنوان مؤثر در تبلیغات (مقایسه اینترنتی)
16ـ کودکان گروه هفت برای تبلیغات
17ـ شعارهای تبلیغاتی
18ـ علائم تجاری (Tread mary)  در یک کالای تبلیغاتی
19ـ رنگ شناسی کودکان   جلالی مهدی
20ـ تبلیغ مخصوص
21ـ تبلیغ در محوله خرید
22ـ گزارش کار

 

تعریف تبلیغ
تبلیغ در کلام از مصدر بلغ و به معنی آگاهی روان یا مطلع کردن می باشد و به کسی که در این راه فعالیت کند مبلغ یا تبلیغاتچی گفته می شود.
تبلیغ یا تحقیق رابطه مستقیم، دو جانبه، (اینفگ دارد. اگر در تبلیغ، تحقیق و ارزشیابی نباشد می توان گفت که تأثیر گذاری و تأثیر پذیری آن چندان ارزشی ندارد.
تبلیغ در مودم آگاهی ایجاد کرده، آنها را علاقه مند و تشویق به خرید  می نماید و نیز خرید هوشیار کند.
در تبلیغ همانگونه که گفته شد به مخاطب آگاهی دارد می شود. این آگاهی وارن را می تواند نوعی آموزش دانست، البته از نوع غیر رسمی، زیرا مخاطب به دنبال آموزش گرفتن نمی آید. بلکه ما هستیم که باید به سراغ او برویم.
این آگاهی وارن به تناسب تبحر مبلغ، ارزش آموزشی پیدا خواهد کرد، تبلیغد همان تعلیم نیست بلکه نوعی از آن می تواند باشد.
با توجه به مناسب گفته شد، تبلیغ و تبلیغات می تواند در بالا بردن توسعه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باسم نقش بسزایی داشته باشد.
در تبلیغات برای این که اثر مطلوب را داشته باشیم باید بدانیم که بین پیام دهنده و پیام گیرند. چه و چگونه ارتباطی برقرار نمائیم که این امر به میزان تبحر مبلغ بستگی دارد. هر چه مبلغ در این مسیر کوشاتر باشد و با موضوع علمی و با زیرکی خاص برخورد نماید نتیجه بهتر و اثرات مطلوبتری سپری خواهد داشت.
  موضوع رساله : بررسی عوامل موثر بر تبلیغات کودکان «9 تا 11 سال»

 

1ـ تعریف تبلیغ
2ـ تحقیق جزء عوامل
مؤثر بر تبلیغات کودکان
3ـ شناخت کودک
و ویژگی هایش برای انجام یک تبلیغ
تبلیغات
تبلیغات نیز مانند تمام علوم دیگر دارای تاریخچه ای کهن می باشد، زیرا از هنگامی که شر به زندگی اجتماعی روی آورد و تصمیم گرفت در جامعه زندگی کند و نیاز به داد و ستد پیدا کرد و محصولاتی برای فروش داشت نیاز به تبلیغ احساس شد، بنابراین اهالی شهر باید به گونه ای از ؟؟؟ کالاها یا کارون کالا باخبر می شدند به بازار می رفتند. استاد کاران قدیم برای اینکه نام خود را جاودان سازند، بر روی تولیدات صنایع دستی خود نام یا علامتی که تحقیق آنها ؟؟؟ می کردند که امروزه به نام علائم تجاری تغییر نام پیدا کرده است. هنگامی که این قطعات و صنایع دستی دست به دست می گشت نام و علائم آنها نیز زبان به زبان جاری می شد و این یک عمل تبلیغی بود.
به طور کلی در قدیم روشهای تبلیغ تجاری که پایه گذاری برای روشهای جدید بود عبارتند از :
1 ـ حک اسم یا علامت مخصوص به استاد کار
2ـ جارچیهای شهر      3ـ تبلیغ و نشان روی دیوارها
اما با وجود گسترش تبلیغات از گذشته دو واقعه مهم به تبلیغات شکل و روح تازه ای بخشید و انقلابی در آن ایجاد کرد :
1ـ اختراع صنعت چاپ در سال 1450 که پیامها را به تعداد زیاد چاپ کرد.
2ـ اختراع دستگاههای پخش صوت در قرن بیستم که پیامها را از طریق امواج به دورترین نقاط که مطبوعات امکان رسیدن به آن مکانها را نداشتند به گوش افراد می رساند.
«از تبلیغات تجاری چه می دانیم»
اما اگر بتوان مبدایی برای شکل گیری تبلیغات تجاری در ایران قایل می شد می باید دوران کوتاه صدرات امیر کبیر و اسر آغاز حرکت انگاشت. چرا که تا قبل از آن ایرانیان متاعی بیش از صد نیاز خود نداشته که برای عرضه آن نیاز به تبلیغ داشته باشند.
در عصر کوتاه سه سال ونیمه صدرات امیر کبیر آن سیاستمدار ایران دوست کوشید تا در روزنامه رسمی وقایع اتفاقیه از ساختن طرفهای چینی، بلور سازی، یافتن شال کرمانی و تولید حریر زربفت و ... را مورد تشویق قرار می دهند. و شاید باید گفت این زمان به عنوان نقطه عطفی در تبلیغات بوده است. «تجارت جهانی تبلیغات، پروفسور حمید مولانا»
«بررسی روشهای علمی رفتار گرایی در برنامه ریزی تبلیغاتی، حمیرا یگانه پرور»
«به چه علت تبلیغ می کنیم»
علل و عواملی که موسسه های تولید یا خدماتی را ؟؟؟ و ترغیب به تبلیغ می نماید متعدد می باشند که علل اولیه آن عبارتند از :
1ـ مطلع کردن مخاطبین :
به علت عدم اطلاع کافی مخاطبین از زمینه های مختلف کالا یا خدمات در این جا به مخاطبین اطلاعات اولیه و مورد نیاز را می توان ارائه کرد.
2ـ بالا بردن تعداد مخاطبین :
با مطلع کردن مخاطبین، انتظار این است که آنان جلب شده و به مرور افزایش یابند، این هدف اصلی تبلیغ است که همانا می خواهند محتوای پیام و تبلیغ رافراگیر و جامع نماید . و از این را به سود مادی یا معنوی قشر نایل آید.
انجام موارد ذکر شده آنچه می خواهیم تحقق خواهد یافت :
1ـ ازدیاد نوع مصرف سود می گیرد.
2ـ با ازدیاد نوع مصرف بالا رفتن خرید محرز خواهد شد.
3ـ ازدیاد تکرار مصرف در برنامه های روزانه ایجاد می شود.
4ـ جلب نسل جدید و یادآوری به نسل قدیم...

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی رابطة ویژگی¬های رفتاری و سبک¬های ارتباطی کارآفرینان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی رابطة ویژگی¬های رفتاری و سبک¬های ارتباطی کارآفرینان در صنایع غذایی استان قم pdf دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطة ویژگی¬های رفتاری و سبک¬های ارتباطی کارآفرینان در صنایع غذایی استان قم pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطة ویژگی¬های رفتاری و سبک¬های ارتباطی کارآفرینان در صنایع غذایی استان قم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطة ویژگی¬های رفتاری و سبک¬های ارتباطی کارآفرینان در صنایع غذایی استان قم pdf :

بررسی رابطه ویژگی¬های رفتاری و سبک¬های ارتباطی کارآفرینان در صنایع غذایی استان قم

بیان مسأله
در جهانی زیست می¬کنیم که از سویی به عصر ارتباطات شهرت دارد و از سوی دیگر صحبت از جنگ یا گفتگوی میان تمدن¬ها می-شود. این واقعیت رابطه¬ای ضروری بین فرهنگ و ارتباطات ایجاد می¬کند. در این بین کارآفرینی در قالب یک حرفه و هنر ارتباطی، می¬تواند به حلقه اتصال فرهنگ و ارتباطات در فرآیند توسعه تبدیل شود. چرا که امروزه اکثر کشورهای توسعه یافته در حال

انتقال از حالت بوروکراتیک و اداری به وضعیت کارآفرینی می‌باشند. موج گسترده فعالیت‌های اقتصادی و تکنولوژیکی همراه با تغییر فراگیر روش‌ها و نگرش‌ها طی دوره اخیر توجه بسیاری از دولت‌ها را به توسعه و تقویت کارآفرینی و سازمان‌ها را به جذب و پرورش کارآفرینان سازمانی سوق داده است. از طرف دیگر تحقیقات اخیر بیانگر نقش کلیدی ارتباطات سازمانی در اثربخشی سازمان¬ها و دست¬یابی به اهداف آنها می‌باشد. از همین روی شناسائی و تبیین سبک

¬های ارتباطات در فرآیند کارآفرینی می‌تواند در این راستا نقش بسیار مهمی داشته باشد و کشورها و سازمان‌ها را در یافتن و استفاده بهینه از مزایا و پیامدهای مثبت این فرآیند یاری نماید.
بسیاری از کارشناسان، دو عامل کار آفرینی و کسب و کار‌های کوچک را به عنوان عوامل مهم و کلیدی در پیشرفت صنعتی و اقتصادی یک ملت دانسته¬اند. تعدادی از کارشناسان، حدود 70

درصد از رشد اقتصادی را به فعالیت‌های کارآفرینی نسبت می‌دهند و معتقدند که یک سوم از نرخ‌‌های رشد تغییرپذیر در اقتصاد ملی¬، کاملاً تحت تاثیر فعالیت‌‌های کارآفرینانه است.
اقتصاددانان، عوامل تولید در هر کشور را به پنج دسته تقسیم می‌کنند:سرزمین، نیروی کار، سرمایه، کارآفرینی و دانش. آن‌ها به این نتیجه رسیده¬اند که سرمایه¬، یک

جزء مفقود در ملت‌های فقیر نیست¬، چون سرمایه (پول نقد، ابزار¬، ماشین¬آلات و;) بدون اعمال کارآفرینی بر روی آن‌ها عامل تولید کننده نیست و کارآفرینی و دانش را به عنوان مهم‌ترین عوامل تولید برای ایجاد ثروت بیان می‌کنند¬. کارشناسان می‌گویند که سرمایه با ترکیبی از کارآفرینی و استفاده مؤثر از دانش باعث تحول ملت‌‌ها می‌شود.
بررسی‌‌های گوناگونی درباره کشور‌های غنی و فقیر و در مورد

اینکه چه چیز باعث تفاوت در سطح ثروت آن‌ها می‌شود انجام شده است. به راستی چرا بعضی از کشور‌ها با وجود داشتن منابع طبیعی فراوان و نیروی کار زیاد (همچون آفریقا) در لیست کشور‌های فقیر قرار دارن

د، ولی در مقابل کشور‌هایی مانند ژاپن و هنگ¬کنگ که از نظر منابع طبیعی بسیار فقیر هستند¬، در لیست کشور‌های ثروتمند قرار می‌گیرند؟
پورتر بیان می‌کند که مهم‌ترین عامل برای نف

وذ در رقابت جهانی، منابع انسانی ماهر و پایه علمی است. او این پرسش را مطرح می‌کند: چرا یک کشور در یک صنعت خاص به موفقیت بین¬المللی می‌رسد؟ برای مثال سوئیس کشوری است احاطه شده در خشکی با هزینه بالای نیروی کار، قوانین خشک محیطی و منابع طبیعی محدود¬، ولی افزون بر داروسازی، بانک داری و ماشین آ

لات خاص¬، هنوز در صنعت شکلات سازی رهبر جهان است.
ژاپن نیز منابع طبیعی محدودی دارد، ولی پس از وضعیت سخت و شکست خورده پس از جنگ، به یکی از نیرومند‌ترین قطب‌های اقتصادی در سطح جهان تبدیل شد به¬گونه‌ای که اکنون با ایالت متحده آمریکا برابری و حتی در بعضی از صنایع نسبت به آن برتری دارد. سوئیس و ژاپن، فقدان منابع طبیعی را با افزایش سطح تحصیلات، مهارت‌‌ها و توانایی‌های منابع انسانی خود، جبران کرده¬اند
در کشوری مثل ایران به خاطر نرخ بیکاری بالا و نرخ خود اشتغالی پایین، تشویق کارآفرینی‌، یک اولویت‌ اساسی به شمار می‌رود‌. همچنین کنترل شدید اقتصاد در سه دهه اخیر‌، و ملّی کردن (دولتی کردن) شرکت‌های خصوصی, منجر به تضع

یف روز‌ افزون شرکت‌های کوچک و متوسط گردیده است. با این حال با عنایت مسؤولان به مسأله اشتغال، و اهمیت غیر قابل انکار مؤسسات کوچک و متوسط در ایجاد شغل، دلایل تشویق کارآفرینی روشن می‌شود. از همین رو‌ست که پرداخت وام‌های خود‌اشتغالی‌، طرح مستثنی کردن کارگاه‌های کمتر از 5 نفر از قانون کار‌، وام‌های پرداخ

تی به مؤسسات کوچک در ازای استخدام چند نفر و ; توجیه پیدا می‌کند.
در شرایطی که افزایش درآمدهای نفتی، دولت را تحریک به افزایش بی¬رویه هزینه¬های جاری کرده است؛ بهره¬وری پایین شرکت-های دولتی آنها را به تعدیل نیروی انسانی متمایل ساخته است؛ سیاست¬گذاری¬های ساده لوحانه

با افزایش مکرر «حداقل دریافتی» کارکنان، جذابیت نیروی کار را برای کارفرما کاهش داده و با کاهش سودهای بانکی، جذابیت سرمایه را برای وی افزایش می-دهد و در نتیجه کارفرما به¬جای آن¬که فرآیند تولید را کار-بر نماید (و از نیروی کار داخلی فراوان وارزان استفاده کند)، فرآیند را تا جای ممکن سرمایه-بر می¬کند و از روبوت¬ها و تجهیزات خارجی بهره می¬گیرد. زیرا اخذ وام برای پرداخت هزینه¬های سنگین اتوماسیون، به¬صرفه¬تر شده است
یک اقتصاددان ممکن است خود را در محا

سبات بس

یار پیچیده درگیر سازد که آیا یک اقتصاد با اشتغال¬کامل بازده بیشتری خواهد داشت یا یک اقتصاد با اشتغال¬کمتر ازکامل¬که¬تحرک بیشتری برای-کار، ثبات بیشتری برای دستمزدها و غیره را تضمین کند؟ معیارهای اساسی وی برای موفقیت فقط¬کمیت¬کلّی کالاهایی است¬ که در دوره مشخصی تولید می¬شود. پروفسور «گالبرایت» استاد معروف دانشگاه «هاروارد» در «جامعه پربرکت» می‌گوید: «اگر مطلوبیت نهایی کالا ناچیز باشد، مطلوبیت اشتغال آخرین فرد یا آخرین میلیون از افراد در نیروی کار، ناچیز خواهد بود.» و بعد اضافه می¬کند:
«اگر; بتوانیم اندازه‌ای از بیکاری را به نفع ثبات تحمل کنیم، آنگاه قادر خواهیم بود به کسانی که بیکار می‌شوند کالاهایی دهیم که آنها را در حفظ سطح زندگی مـألوفشان قادر سازد.»
اما از دیدگاه آیین اسلام، مهمتر پنداشتن کالاها از آدمیان و برتر دانستن مصرف کالا از فعالیت تولیدی انسان, به منزله وارونه نهادن حقیقت است. مفهوم پیشنهاد گالبرایت آن است که اهمیت را از کارگر برگیریم و به محصول کار متعلق سازیم، یعنی از آدمی غافل شده و به فرع آدمی بپردازیم در حالی¬که نقطه آغازین برنامه‌ریزی اقتصادی از دیدگاه اسلام طرح ریزی برای اشتغال کامل است.
حال که کارآفرینی چاره مشکل ماست، باید دید که مهمترین عامل موفقیت یک کارآفرین در جامعه چیست؟ ریسک پذیری، خلاقیت، میل به خود اشتغالی، یا ارتباطات؟ به نظر دکتر فرهنگی اولین عامل موفقیت فرد (کارآفرین یا غیر آن) مهارت برقراری ارتباطات صحیح است. اگر می¬خواهید معلم خوبی باشید، یا پزشک خوبی، باید با اطرافیان ارتباط درست برقرار کردن را یاد بگیرید. غربی¬ها با شناخت این عامل حیاتی، در دانشگاه-ها, نخستین واحد درسی که به دانشجویان خود ارائه می¬کنند، درس عمومی «ارتباطات» است

که با کد «101» به تمام رشته¬ها ارائه می¬گردد. جا دارد که ما هم سخن نیک را از هر که باشد یاد بگیریم و این کار را در دانشگاه¬های خود به اجرا در بیاوریم. و اولین مسئله کارآفرینی را از ریشه حل نماییم.
اهمیت تحقیق

همان طور که رابینز می¬گوید، یک ایده هر چه قدر هم که بزرگ باشد، اگر درست منتقل نشود، بی¬فایده است. پس اولین مرحله کارآفرینی که تولید ایده است، اگر منتقل نشود، یعنی ارتباطات درستی برقرار نشود، عقیم خواهد ماند. یعنی یکی از حیاتی ترین مهارت¬های مورد نیاز برای همه و به خصوص کارآفرینان مهارت استفاده درست از ارتباطات است.
امروزه در اکثر کشورهای توسعه‌یافته و درحال‌توسعه, مقوله کارآفرینی به¬عنوان اصلی‌ترین مبنای توسعه مد‌نظر قرار گرفته است. به‌طوری

که دو دهه اخیر در غرب و برخی کش

ورهای دیگر به¬عنوان دهه‌های طلائی کارآفرینی عنوان شده است. از همین رو بسیاری از متخصصین و نظریه پردازان مدیریت نیز از اوایل دهه هفتاد میلادی به تشریح کارآفرینی در درون سازمان‌ها پرداخته‌اند. اما تا اوایل دهه هشتاد میلادی به‌طور جدی مورد تأیید محققین قرار نگرفت. اندیشمندان مدیریت ضمن رویکردی فرآیندی به تشریح مدیریت کارآفرینی و جو و محیط کارآفرینانه در سازمان‌های موجود پرداختند.

این تحقیق با نگرش سیستمی, تمامی عناصر اصلی سبک¬های ارتباطاتی را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد, مبنای مناسبی را در اختیار مدیران و پژوهش‌گران با هدف پرهیز از جزئی نگری و موازی‌کاری قرار می‌دهد.
تجربه دنیای امروز نشان داده است که نوآوری¬¬های مهم و پیشرفت¬های تکنولوژیکی، در سازمان¬ها و شرکت¬های بزرگ دولتی اتفاق نخواهد افتاد. قابلیت تطبیق و بازار و نیاز روز، چیزی است که از یک ساختار بزرگ تودرتو ساخته نیست و در نتیجه برای پیشرفت سریع و ارائه محصولات جدید تنها راه مؤثر، ایجاد و توسعه شرایطی است که فعالیت¬های اقتصادی کوچک بتوانند تأسیس شوند و رقابت کنند.
همان¬طور که تحقیقات نشان می¬ده

د, کارآفرینی سازمانی بیشترین تأثیر را (54%) از ناحیه عوامل زمینه‌ای کارآفرینی پذیرفته است؛ در حالی¬که ازناحیه عوامل رفتاری (20%), و از ناحیه عوامل ساختاری تنها (16%) متأثر شده است. با توجه به اینکه عوامل زمینه‌ای از سه جزء: ارتباطات محیطی, ارتباط با دولت و ارتباط با شهروندان تشکیل یافته است, با این اوصاف اهمیت بیش از پیش سبک¬های ارتباطی کارآفرینان مشخص‌تر می‌گردد.
در این صورت نه تنها باید کارآفرینان را به عنوان افرادی تاثیرگذار، بلکه تعیین‌کننده در ایجاد شغل و در نتیجه توسعه کشور در نظر بگیریم، از اینجا می‌توانیم به اهمیت شناسایی سبک¬های ارتباطی کارآفرینان پی‌ببریم. لذا نگارنده امیدوار است که انجام این پایان‌نامه زوایایی از بحث ارتباطات در کارآفرینی که تاکنون کمتر به آن توجه شده، را آشکار نموده و به طور خاص بحث سبک¬های ارتباطی آنان را که اکثراً مورد غفلت قرار گرفته, به نوع

ی برجسته نموده و توجه مدیران و برنامه ریزان کشور را به این موضوع مهم جلب نماید.
در کشورهای بزرگ پیشرفته اهمیت کارآفرینی فقط به¬خاطر مسئله ایجاد اشتغال نیست، بلکه دلیل اصلی این است که فعالیت¬های اقتصادی کوچکی که در این کشورها به وجود آمده و رشد کرده-اند، توانسته¬اند سهم عمده¬ای در توسعه فناوری¬های پیشرفته و از سوی دیگر تولید ثروت در دنیا را به خود اختصاص دهند. اینکه آمار نشان می¬دهد بیش از 90 درصد جهش¬های رادیکال که می¬توان از آن به عنوان انقلاب تکنولوژیکی تعبیر کرد، در شرکت¬های کوچک و متوسط و نه در سازمان¬های بزرگ اتفاق افتاده¬اند.

همبستگی میان نرخ بیکاری و کارآفرینی تا حدودی مبهم است. از یک سو، بیکاری، فعالیت‌های کارآفرینانه را تحریک می‌کند (بیکاری بالا = کارآفرینی بالا) که تحت عنوان «اثر پناهنده» متداول شده است؛ از سوی دیگر، نرخ بالاتر کارآفرینی، بیکاری را کاهش می‌دهد (کارآفرینی بالا = بیکاری پایین). یعنی آن چیزی که تحت عنوان «اثر شومپیتری» شناخته شده. جوزف شومپیتر در تئوری توسعه اقتصادی بر نقش کارآفرینی به عنوان موتور توسعه اشاره ‌کرده و آن ‌را مهم‌ترین عامل رشد و رفع بیکاری می‌داند.
علاوه بر کارآفرینی، اهمیت و نقش ارتباطات هم امری بدیهی است. ارتباطات به مقوله‌ای مهم در زندگی روزمره تبدیل شده، به¬گونه‌ای که

همه در پی‌آنند تا وسایلِ ارتباطی بیشتری را در اختیار گرفته و کانال‌های ارتباطی خود را گسترش دهند. شاید از این جهت هر گونه پژوهشی که در عرصه ارتباطات صورت گیرد به ‌خودی خود دارای اهمیتی غیر ‌قابل‌انکار است. همان‌طور که می‌دانیم سازمان‌ها به¬عنوان یک واحد اجتماعی تحت¬تأثیر همین شرایط قرار دارند و امروزه وسایل ارتباطی مختلف به¬صورت چشمگیری وارد سازمان‌ها شده و به¬طور فزاینده‌ای در حال گسترش می‌باشند. اما همان‌طور که قبلاً ذکر شد، هر چند که ابزارهای برقراری ارتباط تغییر

یافته و متفاوت از گذشته شده‌اند، با این حال این انسان‌ها هستند که در فرایند برقراری ارتباط نقش فرستنده و گیرنده را ایفا می‌کنند. این انسان‌ها هستند که با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و ضمن برقراری ارتباط فعالیت‌ها و وظایف دیگرِ خود را انجام می‌دهند. حال اگر بخواهیم اهمیت فرایند ارتباطات روشن شود باید به اهمیت فعالیت‌های انسانِ سازمانی توجه کنیم.
ضرورت تحقیق
از طرفی ساختارهای سازمانی غیر منعطف و بوروکراسی‌های اداری شدید سازمان‌ها, شرایط به میراث مانده از نظام¬های دولتی گذشته, موانع

ی بزرگ در توسعه کارآفرینی سازمان‌ها و حرکت به سمت سازمان‌های یادگیرنده, به¬¬وجود آورده است. همچنین جهت‌گیری به‌سوی آزادسازی اقتصادی، باعث به وجود آمدن موج عظیم کالاهای وارداتی شده و صنایع داخل و سازمان¬های ما را وادار به آموختن قواعد نوین کسب و کار می¬نماید. افزایش درآمدهای نفتی, وتزریق بی‌رویه پول به جامعه باعث تورم افسار گسیخته می¬گردد که به علت عدم کفاف تولیدات داخل در برابر این تقاضای فزاینده و برای جلوگیری از افزایش تورم, موج دوم و بزرگتری از کالاهای وار

داتی را به کشور روانه می‌کند. با عضویت کشورمان در سازمان تجارت جهانی سیل خروشان واردات هم, بازمانده صنایع را قلع و قمع کرده و کارکنان آنها را به جمع بیکاران اضافه خواهد کرد.
در واقع سازمانی می‌تواند در چنین محیط پرتلاطمی دوام بیاورد که ارتباطات درون و برون سازمانی خود را در جهت یادگیری و نهادینه ساختن نوآوری و تغییر, سازمان‌دهی نماید.
به واسطه اهمیت این مسئله و با عنایت به اینک

ه در کشورهای مختلف تحقیقاتی در زمینه‌های کارآفرینی و ارتباطات انجام شده است, اما تاکنون تحقیقی در این مورد و در محیط کسب و کار شرکت‌های ایرانی انجام نشده است و به‌خاطر اهمیت روزافزون نوآوری و کارآفرینی در سازمان‌های مختلف, اعم از تولیدی و خدماتی, انجام چنین پژوهشی در شرکت‌های ایرانی ضروری به¬نظر می‌رسد.
در سال 1993 خلبان چینی که می¬خواست

در فرودگاهی محلی فرود بیاید، با اخطاری از

سوی دستگاه هوشمند هواپیما مواجه شد که می¬گفت: “pull up” در آخرین لحظات سقوط، آنچه که از جعبه سیاه هواپیما به دست آمد صدای خلبان چینی بود که با زبان چینی از مسافران می¬پرسید: “pull up” یعنی چه؟! ; هواپیما با خطوط انتقال برق برخورد کرده و تمام سرنشینان آن کشته شدند.
مصیبت بارترین سانحه هوایی تاریخ در جزایر

قناری در سال 1977 روی داد که در آن خلبان هواپیمای کی. ال. ام. آلمان فکر کرد که مسئول برج مراقبت، باند را برای پرواز وی خالی کرده است. اما منظور مسئول برج مراقبت فقط آماده شدن هواپیما برای حرکت بود و نه ورود آن به داخل باند پرواز. گرچه زبان مورد استفاده بین خلبان و مسئول برج مراقبت انگلیسی بود (خلبان آلمانی و مسئول برج مراقبت اسپانیایی بود)، اما این اشتباه به خاطر لهجه غلیظ و استفاده از و

اژه نادرست رخ داد. در نتیجه در روی باند بوئینگ 747 شرکت کی. ال. ام. با سرعت تمام با یک بوئینگ 747 شرکت پان آمریکن برخورد کرد و 583 نفر جان باختند.
علاوه بر این طبق تحقیقات به عمل آمده با وجود پیشرفت¬های فراوان در تکنولوژی اطلاعات بازهم، ارتباطات کلامی (شامل ملاقات¬های رو در رو و ملاقات¬های گروهی، تلفن) پرکاربردترین کانال ارتباطی در سازمان¬ها هستند و د

ر مرتبه بعد مکاتبات کتبی (شامل اسناد مکتوب و ماه¬نامه¬های داخلی شرکت) قرار داشت. در رتبه آخر هم ارتباطات الکترونیکی (پست الکترونیک، پایگاه داده¬ای و ریز حساب¬های کامپیوتری ) قرار داشتند.
باید تصریح گردد که منظور از اطلاعات هم فقط وقایع و نظرات نبوده, بلکه احساسات و عواطف را نیز شامل می¬شود. البته در نظر نخست این اشتباهات چندان غیر منتظره نیست زیرا این کلمه معانی و برداشت های گوناگونی را در ذهن افراد مختلف ایجاد می کند و شاید به همین علت است که نویسنده¬ای آنرا به آفتاب پرست تشبیه کرده است، واژه¬ای که در ذهن هر کس به رنگ خاصی در می¬آید و مفهوم خاصی به خود می¬گیرد.
با شناخت اهمیت و ضرورت مسئله مذکور حال می¬توان گفت که تحقیق حاضر به دنبال چیست؟ پژوهش حاضر می¬خواهد مشخص کند که کارآفرینان از چه سبک ارتباطی استفاده می¬کنند؟ آیا این سبک یا سبک¬ها مفید هستند؟

آیا مدیران صنعت مورد مطالعه که قشر عظیمی از نیروی کار این استان را به کار گرفته است، کارآفرین هستند؟ و;
اهداف تحقیق
به رودخانه نمی¬توان گفت که از ح

 

رکت باز ایستد، باید شنا کردن در جریان آب و حتی در خلاف جهت آن را یاد گرفت. زیرا فقط ماهی¬های مرده در جهت جریان رودخانه شنا می¬کنند.
ما همواره در یک دنیای پویا زندگی می¬کنیم و در راه اختراعات و نوآوری¬ها گام برمی¬داریم. در شرایط فعلی که بین تولید کنندگان در کسب بازارهای جهانی رقابت سختی وجود دارد، کارآفرینی مهمترین عامل موفقی

ت و خلق ایده¬ها و کالاهای بدیع و به دور از روندهای تکراری گذشته می¬باشد. پژوهش حاضر به بررسی مهمترین عامل موفقیت آنها یعنی همان سبک¬های ارتباطی¬شان می¬پردازد. در این پژوهش اهداف متعددی دنبال می‌شود که آنها را می‌توان در قالب هدف اصلی و اهداف جزئی تقسیم نمود.
هدف اصلی: هدف اصل

ی این پژوهش شناسایی مؤلفه‌ها و محورهای اصلی سبک¬های ارتباطات کارآفرینان است تا بر اساس آن این سبک¬ها در اختیار مسئولان قرار گیرد و در جهت آموزش علمی آن به کارآفرینان بالقوه و حتی بالفعل, اقدام صورت پذیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی توسعه اقتصادی کارآفرینی هنر در کشور pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی توسعه اقتصادی کارآفرینی هنر در کشور pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توسعه اقتصادی کارآفرینی هنر در کشور pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توسعه اقتصادی کارآفرینی هنر در کشور pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توسعه اقتصادی کارآفرینی هنر در کشور pdf :

بخشی از فهرست مقاله بررسی توسعه اقتصادی کارآفرینی هنر در کشور pdf

چکیده 2
مقدمه 3
تاریخچه و اهمیت موضوع 3
کارآفرینی و کارآفرین 5
تعریف کارآفرینی 5
کارآفرینی هنر با توجه به نیاز جامعه 6
کارآفرینی هنر در جهان 7
کارآفرینی هنر در ایران 8
پیوند هنر با کارآفرین 9
نیاز کاذب یا کارآفرینی کاذب 11
توسعه اقتصادی هنر 11
کارآفرینی هنر و ایجاد اشتغال در سایر بخشها 13
کارآفرینان، هنرمندان دنیای کسب و کار 14
عامل آموزش در کارآفرینی هنر 17
درهم شکستن موانع در کارآفرینی هنر 18
پیشنهادات 20
نتیجه گیری 20
مراجع 21

ایجاد تعامل پویا در بخشهای کلیدی جامعه یکی از مسئولیتهای اصلی سیاستگزاران فرهنگی برای توسعه ی همه -جانبه است و لذا رسیدگی به وضعیت اقتصادی فرهنگ و هنر و چگونگی به گشت آن نیز در زمره ی وظایف آنان است. از دهه ی پایانی قرن بیست به کارگیری شیوه ها و رهیافت های کارآفرینی در حوزه ی فرهنگی و هنری از موضوعات عمده ی محافل علمی به شمار میرود . توسعه اقتصادی هنر عبارت است از رشد همراه با افزایش ظرفیتهاى تولیدى اعم از ظرفیتهاى فیزیکی، انسانى و اجتماعی. در مقاله حاضر ابتدا مفاهیم کارآفرینی و کارآفرین در هنر ،کارآفرینی هنر در جهان و ایران و نقش آن در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال بررسی شده و سپس پیشنهاداتی در زمینه ارتقای فعالیت اقتصادی هنر ارائه می نماییم. توسعه کارآفرینی در بخش هنر به عنوان یکی از راهکارهای اجرایی برای دستیابی به توسعه اقتصادی که نتیجه آن کاهش بیکاری در این بخش خواهد بود.
مفهوم کارآفرینی با نوآوری گره خورده است. تجدید راهبردها و خلق و ارائه محصول نو به بازار، اصلیترین هدف کارآفرینی در عصر معاصر است. مفهومی که از دیرباز در ماهیت هنر موجود بوده و حتی پیش از صنعتی شدن، خلاقیت،تنها و تنها حاصل تفکر هنر و هنرمندان بوده است]کیانی، 1331 [. مهمترین مشکلى که در این سال ها هنر با آن دست و پنجه نرم مى کند، مشکل اقتصادى است که در حقیقت به مشکل زیربنایى تبدیل شده است گرچه از نیمه قرن بیستم تاکنون بسیارى از دولت ها به دلیل اتخاذ تدابیر مدیریتى بر حوزه هنر و اجراى طرح هایى جامع به منظور رونق بخشیدن به اقتصاد آن موفق به کسب درآمد هاى چشمگیرى از فروش خدمات شاخه های مختلف هنرى شده اند. اما در ایران اقتصاد هنر همچنان تا رسیدن به سطح جهانى فاصله زیادى دارد. این در حالى است که به گفته کارشناسان اقتصادى نقش تعیین کننده ی اقتصاد هنر در رشد اقتصاد کلان کشور انکار ناپذیر بوده و در بحث درآمدزایى مى تواند بسیار موثر عمل کند . به هر روی توجه به وضعیت موجود و تأکید مدیریت کلان کشور بر کارآفرینی و نوآوری میتوان با شناخت و بررسی راهکارهای کارآفرینی اجتماعی در فعالیتهای هنری تأثیر فعالیتهای اقتصاد هنر را بر پیکره ی اقتصادی کشور سرعت بخشید .
تاریخچه و اهمیت موضوع
کارآفرینی هنر یا هنر کارآفرینی بگذارید قبل از پرداختن به مسئله کارآفرینی هنر، به مقوله هنر کارآفرینی و نقش آن در عرصه اقتصاد بپردازیم. این موضوع بسیار مبرهن است که کارآفرینی خود یک نوع هنر است و اقتصادی کردن آن نیز هنری بارزتر، هنر کارآفرینی از بدو خلقت انسان همواره با انسان همراه بوده است به طوری که از زمان انسان غارنشین یعنی از زمانی که انسان به وسیله ابزار اولیه سنگی به شکار می پرداخته و نیاز به ابزار و کاربرد آن موجب می شد که به ساخت ابزار و صهولت در به کارگیری آن بیندیشد و از زمانی که انسان تنها بوده و یا در جامعه های بسیار کوچک زندگی می کرد و ابزار خود را خودش می ساخت چون جامعه آن مقدار وسعت و جمعیت نداشت که همه نیازهای فردی او را برآورده سازد و یک نفر مجبور می شد براساس نیاز چند نوع شغل داشته باشد یعنی چند نو ابزار بسازد و زمان کافی نیز در اختیار داشته است و در مراحل بعدی زندگی یعنی دامداری و کوچ نشینی و سپس کشاورزی یکجا نشینی نیاز به ابزار و وسایل بیشتری داشت و با ایجاد رفاه نسبی و سکونت در یک مکان مشخص نوع ابزار نیز تغییر می کرد و دیگر نیاز به این نبود که ابزار سبک باشد تا انسانی که همیشه در حال جابجایی و کوچ است برای حمل آن دچار مشکل شود و سبک بودن و قابل حمل بودن ابزار و مایحتاج زندگی کارآفرین را برآن م یداشت تا برحسب نیاز جامعه نوع و شکل ابزار را تغییر دهد و بر کیفیت و زیبایی آن بیفزاید چون خودبه خود دو ابزار با کاربری مساوی مطمئناً آنکه زیباتر و با کیفیت تر است مورد توجه.] مصرف کننده قرار می گیرد]دهقان، 1332 [ و ]مرزبان، 1331__ بنابراین با افزایش جمعیت و یکجا نشینی انسان و نرفتن انسان دنبال نیازها، خود به خود لازمه زندگی اجتماعی به تناسب تعداد افراد جامعه و بالا رفتن تعداد نیاز افراد، انسان را برآن داشت تا کارها و ساخت ابزار و مایحتاج را تقسیم نماید و بعد از آن مسئله زمان مطرح گردید و کارها باید در زمان کمتری انجام می شد و انسان باید می اندیشید که ساخت لوازم زندگی و ابزار مورد نیاز او باید بعلت بالا رفتن تقاضا در مدت زمان کمتری ساخته شود و به تعداد بیشتر، و این امر رقابت را به دنبال داشت و برای تاختن در عرصه رقابت کیفیت و کمیّت و زیبایی ابزار و وسایل مطرح می شد و این جا بود که هنر، توانمندی خود را همچون یک قهرمان در همه این مراحل به نمایش می گذارد در نتیجه هنرمند با ذوق و ابزار ساز در قبل بر طرف نمودن نیاز جامعه بوسیله ابزار و خدمات با گرفتن دستمزد از طریق مبادله کالا به کالا در مراحل اولیه و بعد از آن به وسیله پول نیاز اقتصادی خود را تامین می نمود. بنابراین یک هنرمند با کارآفرین کاری را خلق می کرد که نیاز جامعه بود در واقع نیاز جامعه او را مجاب به آفرینش کار می کرد و در اصل هنر او کاملاً کاربردی بود که این جریان رشد و ارتفاع فرد و اجتماع را در پی داشت و در این میان نه تنها هنرمند بی کار نمی ماند بلکه بعلت حجم کار نیاز داشت که کار خود را وسعت ببخشد و این مسئله خود به خود اشتغال زایی را در پی داشت و همین طور الی آخر ... و اصطلاحاً هر چه قدر بقول کسبه ها، دست زیاد باشد کار خوب، مشتری خود را دارد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق نظارت و کنترل در مدیریت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق نظارت و کنترل در مدیریت pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق نظارت و کنترل در مدیریت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نظارت و کنترل در مدیریت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق نظارت و کنترل در مدیریت pdf :

نظارت و کنترل یکی از ارکان مدیریت به شمار می آید و مدیر به عنوان یکی از وظایف اصلی خود باید شیوه ها، امکانات و عملیات گوناگون تشکیلات را زیر پوشش نظارتی قرار می دهد تا حرکت دستگاه ها به انحراف و امکانات موجود به هرز نرود.
مدیر در حیطه نظارت، کلیه فعالیت ها را با برنامه و اهداف تعیین شده می سنجد و در صورت تطابق شیوه ها و مقدار و نوع فعالیت ها با برنامه، سلامت دستگاه مربوطه اعلان می شود ولی در صورت عدم تطابق عملیات واحدها و افراد با اهداف و برنامه، مدیر باید از « اصل مدیریت» استفاده کند و با هدایت های مناسب انحراف را اصلاح و خسارت ها را جبران نماید.
نگرشی بر مدیریت اسلامی ( سال / )
برنامه ریزی و نظارت با یکدیگر پیوند نزدیک دارند، پاره ای نویسندگان مدیریت می اندیشند که این وظایف را نمی توان از یکدیگر جدا کرد. با این همه برنامه ریزی و نظارت مانند دو تیغه قیچی است. با نبودن هدف ها و برنامه ها، نظارت ممکن نیست زیرا هر گونه کارکرد باید با نظارت و ضابطه های معین سنجیده شود.
نظارت وظیفه هر مدیر، از ریاست عالی تا سرپرستان و مدیران پایه است. پاره ای از
مدیران به ویژه در رده های پایین فراموش می کنند که مسئولیت ابتدایی کاربرد نظارت به عهده مدیران اجرایی طرح ها و برنامه ها می باشد. گاهی به سبب قدرت و اختیارات مدیران رده بالا و مسئولیت های پدید آمده از آن درباره وظایف نظارتی مدیران مالی به اندازه ای پافشاری و تأکید می شود که گمان می رود که نیازی به کاربرد نظارت در رده های پایین نباشد. با آنکه دیدگاه نظارت در میان مدیران گوناگون متفاوت است، همه مدیران مسئولیت اجرای طرح و برنامه را بعهده دارند و از این رو نظارت وظیفه بنیادی هر مدیر در هر رده مدیریت است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   96   97   98   99   100   >>   >