مقاله تحولات زیست محیطی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تحولات زیست محیطی pdf دارای 56 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحولات زیست محیطی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحولات زیست محیطی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحولات زیست محیطی pdf :

-1-مقدمه
از پیدایش زندگی بر سطح کره زمین میلیاردها سال می گذرد. آن چه که تا قبل از پیدایش انسان در این روند چهره نمود و آن را به شرایط فعلی رهنمون ساخته است، نتیجه کنش متقابل میان محیط و اجزای غیرزنده آن از یک سو، زیستمندان تاریخ حیات زمین از سوی دیگر میباشد. اما ظهور انسان در پهنه طبیعت و فعالیت هایی که برای تداوم زندگی خویش قرار داده است، به ویژه در دوران پس از انقلاب صنعتی، نمود بیشتری یافته تا حدی که به جرات می توان گفت این رویداد رابطه انسان را با طبیعت برای همیشه دگرگون ساخته است.

نگاهی گذرا بر وضعیت محیط زیست جهان به ویژه در دویا سه دهه اخیر نشان میدهد که آثار مخرب فعالیت های نابخردانه انسان در طبیعت، به آستانه بحرانی خویش نزدیک شده است. آثار بروز این آشفتگی در محیط زیست را می توان به صورت تخریب لایه اوزن، کاهش تنوع زیستی، آلودگی دریاها، اقیانوس ها،منابع آب های سطح وزیرزمینی ،تغییرات شدید اقلیمی( افزایش میانگین دمای کره زمین در اثر پدیده گلخانه ای، افزایش احتمالی سطح آب دریاها، در نتیجه ی آب شدن یخ های قطبی، تغییر الگوهای بارش در سطوح جهانی و..)، باران‌های اسیدی و نابودی جنگل ها و.. مشاهده نمود.

بر هر اندیشمندی پوشیده نیست که ادامه روند فعلی، در درازمدت به سود هیچ زیستمندی نخواهد بود. با آگاهی از وضعیت فعلی و دورنمای نه چندان رضایت بخش آتی، آیا می بایست دست روی دست گذاشت وتنها به آینده چشم دوخت؟
عوامل آلوده کننده ومخرب محیط زیست در کشور، هر چه بوده و هر چه باشد. اینک مادر برابر محیط زیست به غایت آلوده قرار گرفته ایم که اگر درجهت مقابله با این بحران وحل معضلات زیست محیطی اقدام نکنیم، آینده ای بس غم انگیز درمحیط زیست درانتظار ماست.

 

2-1-بیان مساله تحقیق
امروزه حفاظت وشیوه استفاده از محیط زیست به عنوان یکی از از شاخص های توسعه پایدار مدنظر صاحب نظران ومحافل گوناگون علمی وپژوهش است.مدیران وبرنامه ریزان نیز با تدوین برنامه های توسعه اقتصادی- اجتماعی این واقعیت را سرلوحه امور خود قرار داده اند. البته این امرزمانی حائز ارزش است که برنامه های اقتصادی-اجتماعی مبتنی بر توسعه پایدار باشد.

چرا که این نوع توسعه، خواستارعدم تحمیل آسیب های اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی برای نسل های آینده است وهمواره پیشگیری را مقدم بر درمان میداند و درراستای چنین نگرشی، توجه به محیط زیست در شهرها، روستاها واقصی نقاط کشور، یک واقعیت انکارناپذیر است. زیرا محیط زیست درجامعه انسانی از ابعاد گوناگون با بحران عظیمی مواجه است.لذا جهت تحقق توسعه و به منظور جلوگیری از تخریب فزاینده محیط زیست ابتدا به بررسی عوامل اجتماعی موثر بر آلودگی های محیط زیست و در ادامه به پی آمدهای ناگوار آن اشاره می‌شود.
در ابتدا، به منظور تبیین آلودگی های زیست محیطی ، به عنوان یکی از مهم ترین مسایل اجتماعی، می توان اذعان داشت، محیط زیست از سویی پهنه گسترده ای از عناصر آب ،خاک، هوا و دیگر ذرات معلق را در بر دارد که خود بستر حیات و مبنای فعل وانفعالات انسان، حیوان ونبات را فراهم می نماید وعرصه ظهور وتوسعه تمدن های بشری کره زمین را مهیا می کند و از سوی دیگر، تمامی فعالیت های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی وتوسعه علوم و فناوری ونیازهای بشری روابط تنگاتنگی با محیط زیست دارند و در صورت بی توجهی به محیط زیست وآلوده نمودن آن توسط فرد یا سازمان های غیرمسئول در هرنقطه ای از کره زمین می‌تواند خسارات جبران ناپذیری بر نقاط دیگروارد نماید وتعادل سیستمیک چرخه حیات را نامتعادل سازد که به عنوان نمونه می توان به نابودی جنگل ها و اثرات نامطلوب آن بر سایر عناصر اکوسیستم طبیعی اشاره نمود.
به گونه ای که تخریب جنگل ها در کشورهای در حال توسعه نه تنها موجب از بین رفتن چوب وفرآورده های جنگلی می شود. بلکه سبب از دست دادن چرم و گوشت حاصل از حیوانات وحش، طغیان رودخانه ها،خشکسالی،فرسایش خاک،نابودی گیاهان رشد یافته در خاک های سطحی وحتی ماهیان میگردد که متاسفانه با توجه به اهمیت فوق العاده جنگل و نقش مهم آن در چرخه حیات ،سهل انگاری های زیادی در این زمینه صورت می گیرد. چنانچه در جامعه ایران نیز به دلیل عدم برخورداری از مدیریت مدبرانه ،بسیاری از جنگل ها در حال نابودی است که نمونه بارز چنین سوء تدبیری ، احداث آزاد راه تهران-شمال است که در پی آن بیش از 30 میلیون متر مربع از اراضی جنگلی اطراف بزرگراه که اکثرا جزء اراضی ملی بوده در معرض فروش قرار گرفت.(خورسند، 1383) و بدین شکل عدم حفاظت از حریم پاک طبیعت وجنگل های پهن برگ شمال که از نادرترین جنگل های جهان است ،ضربه ای جبران ناپذیر به عرصه طبیعی وارد می نماید و در پی آن،با شهرک سازی وایجاد استراحت گاه در اراضی مجاور بزرگ راه ،عملا زمینه ای برای تخریب هر چه سریع تر این موهبت بزرگ الهی فراهم می شود و مردمی که شهرها را به غایت آلوده نموده اند، در کوله بار خود آلودگی ها را برای این طبیعت پاک نیز به ارمغان می آورند. و به شکلی فزاینده درجریان طبیعی آکوسیستم اختلال ایجاد می کنند.

از این رو ، با عنایت به نقش آلودگی های زیست محیطی در چرخه حیات و رشد روزافزون چنین حوادثی، وبا قبول این پیش فرض که مناطق شهری کشورهای در حال توسعه ،دارای عملکردی نسبتا مشابه می باشند. پژوهش حاضر بر آن است، تاشهر ملارد را به عنوان مدل کوچکی از سیر فزاینده آلودگی های زیست محیطی در جوامع در حال توسعه مورد بررسی قرار دهد.

شهر ملارد، همچون دیگر شهرهای اقماری تهران به دلیل نزدیکی به پایتخت، ضمن استفاده مستقیم و غیرمستقیم از امکانات اقتصادی، آموزشی و خدماتی شهر تهران ،از تسهیلات ارزان تر مسکن نیز برخوردار می باشد. به همین جهت ،سرریز جمعیت تهران راجذب نموده است و از سوی دیگر، دسترسی مناسب به شبکه های ارتباطی از جمله آزاد راه تهران- قزوین و نزدیکی به شبکه راه آهن تهران-تبریز،مهاجرینی از گروه های قومی متعدد را در خود جای داده است. لذا رشد بی رویه جمعیت، تناسبی با امکانات موجود نداشته و در بسیاری از موارد مزارع و باغ هایی را که در زیبایی و پاکیزگی شهر نقش موثری داشتند، تخریب وتغییر کاربری داده و واحدهای مسکونی، اداری، تجاری و.. مجاز وغیرمجاز را احداث نموده اند که موجبات آلودگی هوا،خاک ،آب ،صوتی و..را به دنبال دارد.

با عنایت به موارد مذکور، آلودگی های زیست محیطی شهر به عنوان مساله ای حاد قابل بررسی است که در این خصوص با در نظر گرفتن اهمیت به سزای عوامل اجتماعی، در نخستین گام تحقیق، پرسش های بنیادین ذیل مطرح می گردد:
-کدام یک از عوامل اجتماعی برآلودگی های زیست محیطی اثر گذار است؟
– چه دیدگاه هایی در این زمینه مطرح است؟

 

3-1-ضرورت های اجرایی تحقیق
جامعه انسانی در مرحله خطرناکی از تخریب محیط زیست و مرگ ونابودی طبیعت ومنابع آن قرار دارد که خسارات جبران ناپذیری را موجب می گردد. لذا نگرانی از وضعیت کنونی و شرایط ناگوار نسل های آینده که با کمبود منابع ویا محیط آلوده تری زندگی خواهند کرد، دغدغه خاطر افکار ومجامع گوناگون علمی و پژوهشی را فراهم می نماید. به گونه ای که هر یک با رویکرد نظری خاص، به بررسی عوامل اثرگذار بر آلودگی های زیست محیطی پرداخته اند. اما تحقیق حاضر، درجهت بازکردن فضایی برای احقاق یکی از حقوق شهروندی و بررسی یکی از مهم ترین مشکلات شهری، ضمن شناخت و آگاهی از عوامل گوناگون، با بیان جامعه شناختی به بررسی این مساله مهم اجتماعی می پردازد.

بنابراین ، از منظر خاص جامعه شناختی، در بیان ضرورت انجام تحقیق حاضر،به موارد ذیل می توان اشاره نمود:
-از آن‌جایی که محیط زیست و توسعه پایدار یکی از محورهای اساسی در برنامه توسعه چهارم محسوب می شود، لذا،ضروری است درجهت ارتقاء وتعالی توسعه پایدار به مساله آلودگی های زیست محیطی توجه نمود.

-منطقه مورد بررسی توانمندی های بالقوه ای برای توسعه دارد که به دلیل عدم برنامه ریزی صحیح در بهره برداری از آن ها، خود منشاء شکل گیری مسایل اجتماعی گوناگونی شده است که آلودگی های زیست محیطی، یکی از مهم ترین آن ها بوده و پیامدهای ناگواری را به وجود آورده است.
– با توجه به عدم برنامه ریزی صحیح در جمع آوری و دفن بهداشتی مواد زاید(زباله)و ضعف در پاکیزگی شهر وانجام پاره ای اقدامات غیراصولی همچون، نصب سبدهای زباله بر روی جوی آب وریزش شیرا به و آلوده نمودن آب، پرداختن به مساله آلودگی زیست محیطی ضروری به نظر می رسد.

4-1-اهداف تحقیق
با توجه به محورهای مطروحه در مساله تحقیق ونقش عوامل اجتماعی درشکل گیری مساله آلودگی های زیست محیطی و با در نظر گرفتن بعد کاربردی تحقیق حاضر، در جهت شناسایی نسبی عوامل متعدد، به اهداف فرعی زیر اشاره می شود:
1-شناخت عوامل اجتماعی موثر برآلودگی های زیست محیطی در شهر ملارد
2-اولویت بندی عوامل اجتماعی موثر بر آلودگی های زیست محیطی شهر ملارد
3-تهیه مدل تحلیلی برای مطالعه دقیق مساله تحقیق
4-ارائه راهکارها وپیشنهادات در رابطه با موضوع تحقیق.

5-1-قلمرو موضوع تحقیق
1-5-1-قلمرو مکانی موضوع تحقیق
در چارچوب فرایند توسعه پایدار، بایستی هر گونه برنامه ریزی مبتنی بر شناخت امکانات ومنابع موجود و به طور کلی موجودی محیط فیزیکی ، بیولوژیکی ،اقتصادی،اجتماعی –فرهنگی باشد. بنابراین در صورت نیاز به تدوین راهبردهای ملی توسعه پایدار ،قبل از هرگونه الگوبرداری از نسخه های توصیه شده از سوی سازمان‌های ملی وفراملی، باید در یک برنامه میان مدت مطالعاتی، شرایط موجود مناطق مختلف کشور را بررسی وسپس بر پایه ظرفیت محل اقدام نمود.

بر این اساس نوشتار حاضر، به عنوان بخشی از مطالعات فراگیر در خصوص آلودگی‌های زیست محیطی، به بررسی این امر مهم در شهر ملارد پرداخته و به عنوان یکی از حلقه‌های مطالعه وضع موجود، آلودگی‌های زیست محیطی را در بعد اجتماعی مدنظر دارد.

2-5-1-قلمرو زمانی موضوع تحقیق
موضوع مورد مطالعه تحقیق، در محدوده زمانی 84-1383 بررسی می شود.
3-5-1-دامنه مطالعاتی موضوع تحقیق
با توجه به ارتباط موضوع پژوهش با حوزه های گوناگون علمی، مطالعات گسترده ای انجام گرفت و در این راستا اطلاعات اندک نگارنده در زمینه مسایل زیست محیطی و آلودگی های حاصل از آن ، نیاز به مطالعه را مضاعف نموده و در صورت بروز هر گونه اهمال در این خصوص، خلاء اساسی در روند تحقیق ایجاد می کند.
بدین منظور مهم ترین وارزشمندترین منابع مورد مطالعه که به توصیف و تحلیل وتبیین عوامل گوناگون آلودگی های زیست محیطی پرداخته اند به ترتیب زیر می‌باشند:
1-کتب متعددی که به تبیین مساله آلودگی های زیست محیطی می پردازد.

2-کتب نظریه های جامعه شناسی برای مطالعه رویکردهای مرتبط با مسایل اجتماعی به طور عام و مسایل زیست محیطی به طور خاص.
3-کتب مرجع برای بیان دقیق مفاهیم تحقیق، سال نامه های آماری وهمچنین مستندات قانونی برنامه های توسعه اقتصادی- اجتماعی.

6-1-مفاهیم اساسی تحقیق
مفاهیم اساسی تحقیق را می‌توان در دو بخش طبقه بندی نمود:
1-6-1-مفاهیم جامعه شناختی
2-6-1-مفاهیم زیست محیطی

1-6-1-مفاهیم جامعه شناختی مرتبط با موضوع تحقیق عبارتند از:
1-1-6-1-جامعه :«اصطلاح جامعه درجهت مشخص ساختن گروه اجتماعی اساسی، دائمی (در برابر گروه های موقتی وتصادفی) دارای گستره ای بسیار ویک سرزمین، به کار می آید. همچنین از این اصطلاح،محتوای تداوم،وجود روابط اجتماعی پیچیده ،ترکیبی از گروه های سنی ویا مبتنی بر جنس، مستفاد می شود» (ساروخانی ،1380 :1388).
جامعه شناسان تعاریف گوناگونی از جامعه ارایه می‌دهند که برحسب معیارهای متعددی همچون نوع روابط اعضا، نوع روابط تولید، درجه سازمان یافتگی، عرصه جغرافیایی و…. به انواع گوناگونی قابل تقسیم می باشند.

جوامع را از نظر ساخت اجتماعی آن، می‌توان به شکل زیر بررسی نمود:
1-1-1-6-1-جامعه سنتی :«اساسا جامعه کشاورزی است وحول محور خانواده سازمان می یابد.بنابراین جامعه ای است که دارای تحرک اجتماعی محدود بوده و مشخصه آن نوعی تقدیرگرایی مزمن است»(شایان مهر،1377: 206)
جامعه سنتی دارای روابط اجتماعی از نوع نخستین است وساخت آن در چارچوب کارکردهای تولیدی کشاورزی است و وجه نظر وفضای فکری مردم نیز متناسب با همین ساخت است.
2-1-1-6-1-جامعه صنعتی :«جامعه ای که فعالیت های اقتصادی آن مبتنی بر صنعت است. جامعه صنعتی خود تولید کننده صنعت و هم بهره بردار آن است» (همان :211).

«یک جامعه را زمانی می توان صنعتی تلقی کرد که نه تنها فعالیت های صنعتی در آن حایز اهمیت باشند بلکه اکثر افراد با روحیه ای عقلانی و احراز کارایی صنعتی، به کار بپردازند ونهادها نیز با چنین شیوه هایی اداره شوند. به زعم ریمون آرون «جوهر یک جامعه صنعتی، کاربرد روحیه علمی در سازمان دهی کار تولید است» (ساروخانی 1380: 174).
جامعه صنعتی بر خلاف جامعه سنتی، دارای روابط اجتماعی گسترده ای است و گروه های ثانوی از اهمیت بیشتری برخوردارند و ساخت آن در چارچوب روابط تولید صنعتی است ودر جهت دستیابی به تکنولوژی و فن آوری های پیشرفته تلاش می‌کنند.

2-1-6-1-توسعه : کوششی برای تعادلی تحقیق نیافته است در جهت رفع فشارها ومشکلاتی که پیوسته بین بخش های مختلف زندگی اجتماعی وانسانی وجود دارد(شایان مهر،1377 :182) .
توسعه، مفهومی است که تنها به افزایش ثروت محدود نمی شود، بلکه اهداف کیفی متعددی همچون کاهش فقر، نابرابری وبیکاری و… را نیز دربر دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

کارآموزی در کارخانه کاشی کاوه pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  کارآموزی در کارخانه کاشی کاوه pdf دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی در کارخانه کاشی کاوه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی در کارخانه کاشی کاوه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی در کارخانه کاشی کاوه pdf :

گزارشی کلی از خط تولید کارخانه کاشی کاوه و بیان یکسری اطلاعات در مورد وسایل بکار رفته در کارخانه

کائون : در صد بیشتر بدنه را تشکیل می دهد و از خاک رس تهیه می شود .
رس در بازار قیمت ارزانی دارد .
50 درصد حجم بدنه را کائولن تشکیل می دهد . یک بدنه به علت شیرین کیجی که دارد و گرمایی که می بیند استحکام بیشتری پیدا کرده و نفوذ پذیری آب را کمتر می کند .
سئوال : مواد اولیه را به صورت شستشو شده ای از جاهای دیگر می گیرند یا خیر ؟
جواب : کمتر شده که ما این کار را انجام دهیم . و اگر هم مواد شستشو شده را تهیه کنیم در مرحله لعاب مورد استفاده قرار می گیرند . مثلاً یک نوع کائولن داریم که از مرند می آید و شستشو می باشد . اما کائولنی که برای بدنه مورد استفاده قرار می گیرد باید ، شستشو شده می باشد و به صورت فراوری نشده از معدن بارگیری می شود . فلدسپار نیز دارای کبالت (2) هست و باید ذوب شود تا ذرات استحکام پیدا کنند در غیر این صورت به هم نمی چسبند .
سیلیس : بوجود آورنده اسکلت اصلی در پیوندهای کاشی می باشد . ساختار بدنه را حفظ می کند . و از شدت متراکم شدنبدنه و ایجاد ترک جلوگیری می کند.
تالک : هم یک نوع فیلر است و هم برای شوکهای حرارتی استفاده می کنند .
بنتونیت : استحکام خام بدنه را زیاد می کند و به علت اینکه پلاستیسیته بالایی دارد .
کاشی وقتی در حالت خام است باید مقاومتی داشته باشد . اگر مقاومتش کم باشد روی نوار نقاله ترک برداشته و می شکند .
تمام موادی که نام برده شد با نسبت مشخص و ابتیمم با هم مخلوط شده وارد بال میل می شود در آنجا آب اضافه می شود . (بال میل یعنی آٍسیاب گلوله ای که دارای گلوله های سیلیسی می باشد).
مواد و آب بوسیله گلوله های سیلیسی که به طور چرخشی عمل می کند ، آسیاب می شوند .
بعد از حدود چندین ساعت که در این کارخانه حدود 14-13 ساعت می باشد ، باید ماده را رها کرد و آزاد گذاشت . این مواد به صورت یک دوغاب در می آید ، دوغاب نیز باید دانسیته و ویسکوزیته و رسوبش کنترل شده و سپس تخلیه شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله آیین دادرسی کیفری pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله آیین دادرسی کیفری pdf دارای 70 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آیین دادرسی کیفری pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آیین دادرسی کیفری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آیین دادرسی کیفری pdf :

آیین دادرسی کیفری

جلسه اول
آیین دادرسی کیفری شاخه ای از حقوق عمومی داخلی است و سازمان و طریقه ای از کشف جرم و تعقیب آن و اجرای جرم را مورد برسی قرار می دهد یعنی در واقع اتصالی ایجاد می کند بین جرم و مجازات لازمه تاریخ انجام جرم تا اجرای مجازات تشریفاتی را دارد این تشریفات بر عهده آ. د . ک است .ورق سابق از این آ.تعریف شده بود که(اصول محاکمات جزایی عبارت است از ترتیبات و مواعدی که وضع شده برای کشف و تحقیق جرایم و تعیین مسئولیت مجرمین بر حسب مقررات قانونیه .)

ایراداتی بر تعریف فوق وارد است :میزان .مسئولیت مجرمین بر عهده قانون مجازات اسلامی است و در واقع جزء قواعد ماهوی است ولی در آ.د. آمده که قواعد شکلی را در بر می گیرد .کشف جرم به عهده پلیس . تحقیق قبلا بر عهده دادسرا بود و حالا مجتمع قضایی .در نتیجه این تعریف نمی بواند جامع و صحیح باشد .
تعریف آ.د.ک.ورق.جدید –این اشکالات را تا حدی مرتفع کرده است .
م1 مجموعه اصول و مقرراتی است که برای کشف و تحقیق جرایم و تعقیب مجرمان و نحوه رسیدگی و صدور رای و تجدید نظر و اجرای احکام و تعیین اختیارات مقامات قضایی وضع شده است .

این ماده ایرادی کوچک دارد و آن این که هنوز مشخص نشده است فرد مجرم است و با قبل از صدور رای هم فرد متهم است نه مجرم در نتیجه باید می گفت تعقیب متهمان .

آقای آشوری هم تعریف مناسبی ارائه کرده اند که در کتاب آمده است .
قرار منع تعقیب عمل مجرم نباشد –دلایل برای توجیه اتهام کافی نباشد –
قرار مجرمیت پرونده به دادگاه می رود .
قرار موقوفی تعقیب – گذشت

با توجه به این قرارها تعریف جدید تعریف خوبی نیست .
آ.د.ک.درد و معنا به کار می رود :1 )در معنای خاص آ.د.ک.شامل قواعد و تشریفاتی است از تاریخ تنظیم صدور کیفر خواست تا اجرای حکم (دادنامه)باید رعایت شود .
جرم واقع می شود کشف جرم دادستان جرم را اعلام کرد بازپرس تحقیق کرد و قرار مجرمیت صادر کرد کیفر خواست می رود به دادگاه رسیدگی می شود حکم اجرای احکام

2) در معنای عام تشریفات از مرحله ای که جرم کشف می شود (کشف جرم ,تحقیق ,تعقیب و اجرای حکم )
موضوع آ.د.ک. رسیدگی به حیثیت عمومی جرم است و موضوع تبعی یا فرعی آن – رسیدگی به جنبه خصوصی است .
جرایم گاهی اوقات جنبه عمومی دارد و این حیثیت عمومی ماهیت جرم است و بدون آن جرم واقع نمی شود .گاه علاوه بر جنبه عمومی ,حیثیت خصوصی هم دارد که بر شاکی خصوصی وارد شده است .موضوع اصلی آ.د.بیشتر حیثیت عمومی جرم است .مثلافقط جنبه عمومی دارد ولی کلاهبرداری ذوالجنتین است .جنبه خصوصی چون ناشی از جرم است استسنائی مورد برسی در آمده است .

رابطه آ.د.ک.ح.ح.ارتباطی تنگاتنگ میان این دوست ولازم و ملزوم همدیگرند هر چند جزای ماهری و آ.د.شکلی است .آ.د. ک.اتصال بین جرم و مجازات است و تعیین جزا بر عهده حقوق جزاست

آ.د.ک.و آ.د.م-ارزش آ.د. ک.بالاتر است زیرا در این حوضه مسائل حیثیتی و شرافتی مطرح می شود اما در آ.د.م.مسائل مالی مطرح است و حتی ممکن است سازش شود .

در آ.د.ک.اصحاب دعوی ,طریقه اقامه دعوی ,شناخت بزهکار ,نحوه رسیدگی ادله , هدف ,…….با آ.د.م.متفاوت است .
هدف 1) تامین منابع متهم 2)تامین منافع جامعه

زمانی ق.آ.د.ک. خوب است که تعادل بین این دو هدف برقرار شود و اگر یکی بر دیگری ترجیح داده شود اهداف بر آورده نمی شود .این امر بستگی به حکومت ها دارد .هر کدام از این منافع در حد افراطی ایراد دارد .

مراحل دادرسی کیفری –رسیدگی به یک امر کیفری مراحل مختلفی را طی می کند .
1)کشف جرم که بر عهده پلیس و ضابطین دادگستری است بعد از کشف جرم مراتب به دادسرا یا حوزه قضایی اعلام می شود.
2)تعقیب جرم مثلا بر عهده دادسرا بود که دادستان به نمایندگی از جامعه انجام می داد که حل بر عهده حوزه قضایی است.
3)تحقیق که جمع آوری استاد بر عهده بازپرس یا قاضی تحقیق یا مستنطق ورق.قدیم بود

4) در مرحله دادرسی در مورد بی گناهی یا گناهکاری متهم تصمیم گیری می شد توسط قاضی قبلا بر عهده دادگاه کیفری بود اما حال دادگاه عمومی ,انقلاب و نیروهای مسلح است .

5) مرحله نهایی همان اجرا حکم .در حکم برائت فرد بلافاصله آزاد می شود در غیر این صورت حکم مجرمیت اجرا می شود .
مرحله تحقیق و تعقیب در نظام حقوقی بدون است اما الان ایسن تقسیم بندی ها از بین رفته و حال مجرم توسط پلیس تحت نظر قاضی کشف می شود .همان قاضی صادر کننده رای تعقیب و تحقیق و صدور رای را بر عهده دارد .در نظام سابق دادسرا اصل را را بر مجرمیت می گذاشت و. قاضی بی طرف بود اما الان قاضی خود پس از کشف جرم وارد عمل می شود و این ایراد وجود دارد که قاضی بی طرف نیست .
قوانین جزایی

1) ماهری 2)شکار
آ.د.ک.شکلی است قواعد شکلی بشریفات و قواعد مر بوط به رسیدگی ,صلاحیت و…..را در بر می گیرد .قواعد شکلی عطف به ما سبق می شود و به نفع متهم تفسیر می شود .

در حال حاضر تفسیر منطقی که بیانگر نظر قانون گذاراست برتری دارد .
ضابطه تشخیص ش و م :

1)هدف قانون ,اگر هدف قانون جزایی حفظ بقائ اجتماع باشد ماهویی است اما اگر هدف صیانت متهم باشد شکلی است .این ملاک درست نیست زیرا برخی از قواعد ماهوی به نفع متهم و در مقابل برخی قواعد شکلی به ضرر متهم است.
2)موضوع قانون :اگر موضوع قانون راجع به صلاحیت محاکم و تشکیلات باشد اینها بیشتر برای حسن و جریان محاکمات کیفری است و قانون شکلی است اما اگر مر بوط به مجازات و…..باشد ماهوی است و این بهترین ملاک برای رسیدگی موضوع است .

این تقسیم بندی دارای آثاری است:
1)قواعد آ.د.ک.عطف به ما سبق می شوند بر خلافق.م.ا.(اصل 169 ق .ا.وم 11ق.م.ا.) قوانین کیفری ماهویی عطف به ما سبق نمی شوند .
البته در برخی از موارد استسنایی است مثل قواعد مربوط به سازمان وصلاحیت و محاکم عطف به ما سبق می شوند .
قوابین مربوط به جریان دادرسی هم بلافاصله مجریان گذاشته می شود و عطف به ما سبق می شود و مربوط به نظم جامعه است و فرض می شود که بهتر می تواند حقوق فرد را تامین کند اما حق فرد متهم را نمی توان از بین برد ,(اگر چه به فوریت اجرا گذاشته می شود .

اگر قانونی دو جنبه داشته باشد قسمت شکلی عطف به ما سبق می شود اما قسمت ماهوی عطف به ما سبق نمی شود .
2)قواعد شکلی معمولا جنبه درون مرزی دارد و در دادگاهای داخلی رعایت می شود .
3)قواعد آ.د.ک می تواند مورد تفسیر موسع قرار گیرد بر خلاف قانون ماهوی.
جلسه 2

روشهای مختلف دادرسی کیفری با سیستم هایی که در دادرسی کیفری داشتیم کشورها با توجه به خصوصیتی که دارند قوانین مخصوص خود دارد ممکن است به دلیل تشابهات این قوانین شبته هم باشد ولی به طور کلی سیستم های ما در دادرسی بر حسب تاریخی اولین سیستم .سیتم اتهامی می باشد .
1 _ معمولا در آ.د.کیفری مقامی وجود دارد که نماینده جامعا است و جرایم را تعقیب می نماید و خود زیان دیده این نقش را ایفا می نماید .اگر شکایت نکرد جرم تعقیب نمی شود یعنی چه بسا افراد سر کشی که با تهدید و ارعاب مانع شکایت می شدند .

2_ بنابراین چون تعقیت بر عهده مقام خاصی نمی باشد خیلی از جرایم تعقیب نمی شوند و فردی که به اتهام رسیدگی می نماید قاضی حرفه ای نمی باشد و فردی مثل خود زیان دیده است که این هم یک عیب است .

3_ محاکمه به صورت شفاهی می باشد و کتبی نیست .جریان محاکمه هم ثبت و ضبط نمی شود و مانعی برای حضور افراد در جلسه نمی باشد .
4_ محاکمه به صورت علنی می باشد .

در ماده 188 ق .دادرسی منظور از علنی بودن عدم ایجاد مانع جهت حضور در دادگاه می باشد: تبصره 1 برای تحقیق خوبست می گوید انتشار آن در رسانه های گروهی قبل از انتشار صحبح نخواهد بود و مجازات نقدی خواهد داشت .

5_ محاکمه به صورت تراتفعی و تدافعی صورت می گیرد حتی تحقیقات شهود هم توسط طرفین صورت می گیرد .
6_ قضاوت غیر حرفه ای به عنوان قضاوت بی طرف می باشند .

از نظر تاریخی در کشور های اروپایی حکم حخکم بوده و خیلی الان در کشور ها حاکم می باشد و حتی در خود انگلیس هم حفظ شده .
ایرادات این سیستم:
1- وجود قضات حرفه ای
2- مقام خاصی در حدود تعقیب جرایم وجود ندارد
3- آنهایی که حراف هستند این را می برند

4-قاضی می تواند ناظر باشد خصوصا عدم وجود مقام خاص و در کل این سیستم در نفع متهم است و منافع فرد بر منافع غلبه دارد
محاسن این سیستم علنی بودن محاکمه که از حقوق جامعه می باشد –ترافعی بودن هم از محاسن دین سیستم است .
سیستم دادرسی تفتیشی .

در دلیل ایرادات وارد بر دادرسی اتهامی به وجود آمد .
طبق تبصره م 188 باید این اعمال اجرا شود :
1- باید موارد اتهام دقیقا مشخص باشد .

2- در همان موارد فرد پاسخگو باشد بنابراین حقوق اجتماع در دادرسی اتهامی به طور کل حفظ نمی شود دلیل همین سیستم تفتیشی بوجود آمد .
1_ مرجع خاصی برای تعقیب جرایم وجود دارد و به نمایندگی از جامعه جرایم را تعقیب و پیگیری می نماید .
ولی همه جرایم را تعقیب نمی نماید ولی برخی جرایم قابل گذشت است و پیگیری نمی کند .جرایم قابل گذشت که شروع آن با گذشت شاکی خصوصی و اتمام آن هم با گذشت شاکی خاتمه می بابد م 727 ق.م.ا.

م 727 خود خود جرایم قابل گذشت نمی باشد یعنی ویژگی اول است ولی دومی ایراد دارد .
مثل ق.م.ا.ما یک ضابطه داشتیم حق الناس و حق الله که حق الناس با شکایت شاکی تعقیب و با اعلام رضایت او تعقیب نمی شود و این روش ورق جدید پذیرفته نشده و جرایم قایل گذشت را بر می شمرد ولی آثار آنها را ذکر نکرده .خیلیاز جرایم هم جنبه خصوصی دارد و هم جنبه عمومی ولی گاهی یکی از این دوجنبه ها بر دیگری غلبه دارد .

2_ قضات این سیستم قضات حرفه ای هستند و منصب مهمی می باشد که شرایط خاصی دارد . در برخی کشورها را قاضی خود مردم انتخاب می کنند
3_ این بحث و مجادله میان شاکی خصوصی و متهم نمی باشد و به جای او مقام تعقیب کننده مثل بازپرس,مدعی العموم و…می باشد .
4_ محاکمه به صورت غیر علنی صورت می گیرد

5_ محاکمه به صورت کتبی باشد
6_ قاضی به استناد دلایل قانونی اگر منطبق با موازین و قانون بود بر اساس آن حکم محکومیت را صادر می نماید
الف )سیستم دلایل قانونی ب)سیستم دلایل معنوی یا سیستم دلایل امتناع و جوانی
در سیستم الف دلایل را قانون می گذارد هر که اقرار نمود می شود ,ارزیابی دلایل از سوی قاضی ممنوع است ,شکنجه در این سیستم به ارزیابی دلایل بر عهده قاضی می باشد که آنها را تجزیه و تحلیل می نمایند .

7-جرم و امر ممکن است در مراحل مختلف به وی تجدید نظر و ….مورد بررسی قرار گیرد .
محاسن این سیستم حفظ حقوق جامعه

ایرادات 1_ نادیده گرفتن منافع متهم 2_ سری بودن محاکمات 3_ سیستم دلایل قانونی موجب تضییع حقوق افراد می شود .
سیستم دادرسی مختلط
این سیستم فرانسوی است چون در قانون فرانسه پایه گذاری شد در این سیستم در مرحله تعقیب کشف و تحقیق سیستم را به صورت تفتیشی و در مرحله دادرسی از سیستم اتهامی استفاده می شود .
درمرحله تعقیب و تحقیق سیستم نقشی در مرحله دادرسی سیستم اتهامی را در نظر می گیریم . در کشور فرانسه همین نظام مختلط است ولی در دادرسی کشور ما نمی توان گفت از سیستم مختلط استفاده کنیم .

برخی از دانشمندان سیستم دادرسی اسلامی را هم بیان نمودند .
نظام کیفری ما در حال حاضر ویژگی هایی دارد مثل اوّلش انتخاب قاضی که متفاوت است با این نظمها و یا ویژگی های قاضی و یا مثلاً روشهای دیگر در رابطه با سیستم وحدت قاضی در نظام دادرسی اسلام نظام وحدت قاضی در نظر می باشد و قاضی می تواند بر کلیه جرایم رسیدگی نماید ( اداره حقوقی گفته تا توجه به فتوای معتبر دید مسلمان و غیره مسلمان تفاوت وجود ندارد).

یک درجه بودن دادرسی که جرایم دریک مرحل رسیدگی می شود در سه مورد که مبنای فقهی هم دارد حکم تجدید نظر می شود علی الرغم اینکه اصل بر قطعیت احکام است :ید که حکم خلاف موازین شرعی می باشد .
ب) قاضی دیگر به این نتیجه برسد که خلاف موازین شرعی می باشد .
ج ) قاضی صلاحیت رسیدگی و انشاء حکم را نداشته باشد.

3 _ تعقیب جرایم که در حق الله و حق الناس تقسیم می شود در جرایم حق الناس خود شاکی خصوصی تعقیب می نماید . در حق الله نیاز به شکایت شاکی خصوصی نمی باشد. بر خلاف جرایم که حق الناس نیاز به تعقیب از سوی اشخاص ندارد .
4 – جلسه دادرسی معینی است و طرفین از حقوق یکسان و متهم از اصل برائت بهره مند می باشد .
5_ با توجه بر مبنای فقهی ظاهرش این است که قاضی را از ابتدا تا انتهای پرونده را خودش رسیدگی می نماید .
م 232 که اصل بر قطعیت آزاد می باشد
منابع آ. د. ک

1_ قانون
2 _ منابع و فتوای معتبر فقهی

3 _ روبه قضایی (به ویژه رای وحدت رویه )
4 _رعایت ( بطور غیر مستقیم )
5 _ دکترین
حیثیت عمومی و خصوصی جرمی که اتفاق می افتد می تواند دو حیثیت داشته باشد .
حیثیت عمومی چون نسل جامعه را مختل می نماید . حیثیت خصوصی که موجب زیان فرد می شود. جرم بدون حیثیت عمومی نمی شود ولی خصوصی می تواند باشد یا خیر .
و عادی که در حیثیت دارد می تواند موجب دو دعوا شود:
1 _ دعوای عمومی از جهت اختلال در نظم
2_ دعوای خصوصی از جهت ضرر و زیان .
در قانون جدید این تقسیم بندی بر هم خورده و جنبه الهی را مطرح کرده در واقع یک جنبه الهی و عمومی و یک جنبه خصوصی دارد .
طبق م 3 جنبه عمومی بر عهده رئیس حوزه قضایی و از جهت خصوصی با شکایت شاکی شروع می شود .
در م 3 در نظام قبلی ما را بود که دادستان به مسائل جامعه را تعقیب کرد و بر عهده قاضی گذاشته شده .
جلسه 3

جنبه الهی داشتن جرایم از این به بعد که معصیت است قابل پذیرش است اما در همه موارد چنین نیست مثل جرایم اقتصادی که در از زمان جرم تلقی می گردد . در همین ماده جرایم به سه گروه تقسیم شدند : جرایمی که جنبه الهی دارند و مجازاتشان در شرع تعیین شده _ جرایمی که منظم جامعه اند _ جرایمی که به حقوق شخص لطمه وارد می کنند .

در تبصره 2 ماده 2 قانون گذار جدید موضوعی را علی الرغم مساله فوق مطرح می کند که جرمی م ممکن است دارای دو جنبه باشد از کلیه جرامی که جنبه الهی دارند ادعای عمومی شامل آنها هم می شود.

پس در مقایسه با قانون قبل ما در قبلی حیثیت عمومی جنبه نظم را داشت و جنبه عمومی و الهی در قانون جدید شامل آن می شود پس از جهت اینکه موجب اخلال نظم است دعوی عمومی و چون حق شخص را زیان می زند جنبه خصوصی دارد .

درقانون قبلی ( آ . د . ک قبل ) قانونگذار فرقی قایل بود بین شاکی مخصوصی و مدعی خصوصی . مدعی خصوصی کسی بود که از وقوع جرمی متضرر می شود ادعای دادستان که دعوای عمومی را مطرح کرده مدعی بود و اگر درخواست صدور زیان نمی داد شاکی مخصوصی اما در قانون فعلی درم 9 فرقی قایل نشده است .

در برخی جرایم مطالبه ضرر و زیان شرایط خاص دارد .
ضرر و زیان قایل مطالبی درم 9 ق . آ . د سابق احصاء شده بود به مادی , معنوی (کسر حیثیت یا اعتبار اشخاص و صدمات روحی ) . و منافعی که بر قایل حصول بوده . اما درم 9 جدید فقط از مورد اول و سوم نام علی الرغم اینکه ضرر معنوی را در قواعد پذیرفتیم اینجا از آن نام نبرده .
دعوای عمومی و خصوصی

نقطه اشتراک هر دو ناشی از جرم است . ولی دعوای عمومی و خصوصی اختلافات زیادی با هم دارند .
1 _ نقاط افتراق از جهت هدف دادستان دعوای عمومی را به جهت حفظ نظم وتامین امنیت و از طریق مجازات و اقدامات تامینی آن را برآورده می کند اما هدف از دعوای خصوصی جبران خسارت است و رفع از فرد زیان دیده

2_ از جهت ماهیت دعوای عمومی جنبه اجتماعی دارد و مربوط به نظم عمومی است و دادستان جزء در موارد محصور در قانون حق مصالحه و اسقاط دعوی عمومی را ندارد ولی مدعی خصوصی مالک دعوای خصوی است و تقریباً جنبه شخصی دارد .
3_ از لحاظ مدعی فاصله دادستان رئیس حوزه قضایی به میزان نماینده جامعه مدعی دعوای عمومی است اما در دعوای خصوصی مدعی متضرر از جرم است .
4_ از لحاظ مدعی علیه دعوای عمومی علیه مرتکب ( مباشر , معاون و شرکاء ) .
اقامه می کند اما دعوای خصوصی علاوه بر اینها علیه ولی ,نماینده قانونی یا حتی شخص ثالث (بیمه) اقامه کند .
ولی علی رغم همه این اختلافات اینها ارتباطی با هم دارند.

روش هایی برای رسیدگی مجرم طرح دعوای وجود دارد نثلا در سیستم اتهامی تفکیک بین دو دعوا وجود ندارد در سیستم های دیگر دعواها در دو مرجع رسیدگی می شود .در برخی نظام ها علی رغم جدا بودن مرجع رسیدگی به دو دعوا امکان مراجع به هر یک از این دو بود .حقوقی دعوای کیفری در دادگاه کیفری قابل بود .نظام دیگر در عین تفکیک دو دعوا ملزم هست که در یک دادگاه طرح دعوا بکند .این روش اخیر در دادگاه های عمومی است .اگر نظام سوم را بپذیریم :پس اگر دعوای عمومی و خصوصی همزمان مطرح می شد حکم خاص داشت پس دادگاه حقوقی باید از رای دادگاهعمومی تبعیت می کرد .اگر در دو دادگاه مطرح بود اول دادگاه کیفری رسیدگی می کرد تعد دادگاه مدنی

اما در شرایط فعلی با توجه به قانون جدید دیگر این تفکیک را نداریم .هر دو دعوا با هم رسیدگی می شود آیا باید در یک جلسه رای بدهد؟
نه ولی لازمه این نیست که در یک دادنامه بخواهد در هر دو مورد رسیدگی کند بلکه می تواند در مورد یکی از رای بدهد و دیگری را مفتوح نگه دارد .از نظر فرجام خواهی و تجدید نظر هم این دو دعوا در هم باثیر دارد .درم 316 ق.آ.د.ک.سابق و 234 ق جدید آمده .
در مواردی که رای دادگاه در مورد جنبه کیفری و ضرر و زیان توامأ صادر شده چنانچه یکی از جنبه های مذکور قابل تجدید نظر باشد جنبه دیگر هم همین طور است .

حق تعقیب دعوای عمومی متعلق به رئیس حوزه قضایی است که نماینده جامعه است که برای جامعه حق و برای دادسرا تکلیف است .مواردی است که دادستان تکلیف تعقیب دعوا را دارد و درم 65 آمده 1) شکایت شاکی –الف : اگر شاکی گذشت هم بکند تعقیب آن موقوف نمی شود .
ب : با عدم شکایت و گذشت شاکی تعقیب موقوف می شود .

2) اعلام ضابطین دادگستری و اشخاص که از قولشان اطمینان حاصل شود . ( اعلام فرد منفع نباشد )
3) بر جرایم مشهور یک قاضی ناظر به وقوع آن باشد
4) اظهار و اقرار متهم

درم 66 هم اگر کسی اعلام کند که خود ناظر جرمی باشد و جرم عمومی باشد ,این اظهار برای شروع کار کافی است .
دادسرا به عنوان مدعی است (عنوان جامعه متهم را تعقیب می کند .
فرق دادسرا و مدعی خصوصی :مدعی خصوصی مالک دعواست و می تواند آن ساقط یا مصالحه کند .او می تواند دعوای خود را در هر مرحله ای که باشد مسترد کند اما دادسرا نمی تواند با متهم مصالحه کند جزئ در موارد منصوص

امتیازاتی برای دادسرا وجود دارد که مدعی خصوصی فاقد آن است در صورت تبرئه متهم در دعوای خصوصی امکان اعاده حیثیت وجود دارد اما در دعوای عمومی علیه دادسرا نمی توان چنینم دعوایی را اقامه کرد شکایت یا اعلام جرمی که علیه فرد شده فاقد دلیل باشد ,دادسرا پرونده را بایگانی می کند تا بعدأ اگکر دلیلی پیداشد مانع رسیدگی مجدد نیست ولی در اینکه دادسرا همه موارد را باید تعقیت کند یا نه دو سیستم در نظام های کیفری وجود دارد .در سیستم متناسب بودن تعقیب ,دادسرا اگر جرمی را که تعقیب می کند به این نتیجه برسد که مجازات آن سبک است در اینجا دادسرا اختیار دارد که از تعقیب آن صرف نظر کند برعکس در سیستم قانونی بودن تعقیب حتما باید تعقیب شود صرف نظر از سبک یا سنگین بودن مجازات _در کشور ما _در نظام قبلی ,سیستم قانونی

بودن را پذیرفته بود مگر شد و نهادی بود به نام تعلیق به تعقیب مدنی تحت شرایطی دادستان حق صدور قرار تعلیق به تعقیب را داشت .شروط آن دین است که اقرار متهم مطاتق با واقع باشد ,شاکی و مدعی خصوصی در بین نباشد و متهم سابقه کیفری موثر نداشته باشد .اگر ظرف سه سال از این قرارداد مرتکب جنایت نشود وی آزاد کامل می شود در غیر این صورت تحت عنوان متعدد مجازات محکوم می شود .تنها در جرایم بازدارنده چنین اجازه ای را دارد .برخی موارد تعقیب دعوای عمومی ضوابط به مطالبه صاحب حق است .در بعضی موارد ابتدا باید مسائلی بررسی شود تا بتوان دعوای عمومی را مطرح کرد یا حتی طرح دعوای عمومی نیازط به کست اجازه دارد .بحث کیفری یا جنون متهم از موانع تعقیب کیفری است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله موارد استفاده از اینترنت در دنیای مدرن pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله موارد استفاده از اینترنت در دنیای مدرن pdf دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله موارد استفاده از اینترنت در دنیای مدرن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موارد استفاده از اینترنت در دنیای مدرن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله موارد استفاده از اینترنت در دنیای مدرن pdf :

اگر چیز ثابت ولایتغیری در اینترنت باشد، این واقعیت است که اینترنت به رشد و گسترش خود ادامه خواهد داد. از ابتدای شروع اینترنت در اوایل دهه هفتاد (بله درسته. اینترنت در حدود 25 سال است وجود داشته است)، تعداد کاربران از تعداد انگشت شماری به بیش ار 20میلیون افزایش یافته است.
این افزایش به چه چیزی می تواند نسبت داده شود؛ این درس به این سوال پاسخ خواهد داد و به علاوه به سوالات زیر :
اینترنت چگونه شروع شد؛
اینترنت چگونه در ربع قرن گذشته توسعه یافته است؛
محبوبترین مورد کاربرد اینترنت چه بوده است؛
اینترنت به چه صوت دیگری می تواند مفید باشد؛
در درس گذشته من حقایق واقعی و حقیقی اینترنت را بیان کردم. خب حالا آماده باش چون شما قرار است ……. کسب کنید.

یک مرور پانزده دقیقه ای بر اینترنت
مطمئنا چیزی که تا به حد اینترنت به شهرت و اشتها دست یافته است بایستی هم برای کاربران و هم فراهم کنندگان اینترنت مفید باشد. در بقیه این درس و ادمه این کتاب، شا درخواهید یافت که چرا اینترنت اینقدر کتشهار یافته است. شما همچنین یاد خواهید گرفت که چگونه از اینترنت برای ارتباطات و جستجو استفاده کنید. اما من این موارد را در عناوین بعدی بحث خواهم کرد ابتدای درس تاریخ خود را شروع کنیم.

اینترنت به عنوان یک پروژه در 1973 بوسیله آژانس پروژه های تحقیقی عالی دفاعی آمریکا (DARRA) شروع شد. در آن زمان دارپا درصدد ایجاد یک برنامه تحقیقی بود تا تکنیکها و تکنولوژی ارتباط شبکه ها بسته از انواع گوناگون را مورد تحقیق قرار دهد. دارپا نهایتاً می خواست پروتکل های ارتباطی را توسعه و ایجاد کند که اجازه می‌داد کامپیوترهای موجود در شبکه بتوانند به طور آزادانه از خطوط و سکوهای متفاوت با هم در ارتباط باشند و نتیجا شبکه دارپا خلق شد.
اصطلاح جدید: پروتکل : پروتکل چیزی خبر یک سری از قوانین نیست. در اینترنت پروتکل یک سری از قوانین است که کامپیوترها ا‌ز آن جهت جهت ارتباط با شبکه استفاده می کنند. تا زمانی که همه از این قوانین تبعتی می کنند. ارتباط می تواند به راحتی و آزادانه ابغالم پذیرد.
آرپانت که به عنوان اینترنت شناخته شد یک سری از پروتکل ها را که به عنوان پروتکل‌های کنترل انتقال یا پروتکل اینترنت شناخته شدند را خلق و ابداع کرد که TCP یا IP نیز نامیده می شوند. شما بایستی بتوانید IP را از بحث مربوط به آدرس‌های IP در درس یک بشناسید که مربوط واقعا شبیه چیست؟ بود. یک آدرس IP در واقع یک آدرس پروتکل اینترنت است.

یک لحظه مکث: آیا تواتستید پاسخ مربوط به سوال آدرسIP را در بنش فعالیت‌های درس یک را بیابید. تحقیقات به ما می گوید که 4294967296 آدرس احتمالی IP در اینترنت در دسترسی هستند.
اینترنت در آغاز توانست چند صد دانشمند دولتی را به مدت یک دهه حمایت کند تا اینکه در 1986 موسسع علوم آیالات متحده (NSE) شبکه NSF را بوجود آورد که اکنون نیز چهارچوب سرویس ارتباطی را فراهم می نماید. و همچنانکه در تصویر 2010 مشاهده می کنید، شبکه NSF بیش از 12 میلیون بسته اطلاعاتی را در هر ماه انتقال می دهد.

اصطلاح جدید. Backbene (چهارجوب)
چهارچوب اصلی چیزی جریک کابل نیست که ترافیک شبکه راحمل می کند. و گرچه هزارال شبکه خصوصی معلی و عمومی وجود دارد، بیشتر ترافیک اینترنت، بیشترین سفر خود را برروی یک چهارچوب اصلی افام می دهد.
گرچه ورود NSF به صحنه یک فاکتور عمده در پیدایش اینترنت بود. شاید عمده‌ترین نکته در 1991 بودجود آمد که NSF بودجه خود را در رابطه با اینترنت قطع تمامی ترافیک موجود در NSF از طرف موسسات آموزشی و دولتی بود.

باوجود این بعد از 1991، اینترنت هرگز همانند سابق نبود. رقابت های بکاری سریعتر توانستند پاسخگوی بازار و نیازهای اطلاعاتی باشند و چهارچوب‌های بکاری تقریبا یک شکه پدیدار شدند و البته همراه با آنها بازاریابی و اشتمار اینترنت پیش آمد و شبکه از سیستم یونیکس و آیر زبانهای کاربردی علمی به سوی سیستم‌های ویندوز جهت داده شدند که برای عموم مردم استفاده از آنها آسانتر بود.

بلافاصله از‌آن آمریکا آنلاین، کامپوسرو دیگر فراهم کنندگان خدمات اینترنت که از جوایند وسر تبعیت می کردند بجای تبعیت از دکتر آگهد، وارد عرصه شدند و همچنانکه اینترنت بیشتر قابل دسترسی شد، شرکت های تجاری شاهد پتانسیل ‌های زیاد اینترنت در امر تجارت در اینترنت شدند. علاوه بر آن، کاربرای نیز شاهد برخی از موارد غیر قابل انکار شدند که می توانستند در اینترنت مورد استفاده قرار دهند
در این کتاب من کمک خواهم کرد که برخی از این موارد استفاده را کشف کنید. در بقیه‌ این کتاب من شما را به سفر لاسیری در رابطه با شیوه هایی که شما می توانید از اینترنت بهره‌برداری کنید خواهم برد.

استفاده از اینرنت برای ارتباطات
با این همه تبلیغات و آگهی های تجارتی تلویزیون، شما ممکن است به این نتیجه برسید که معرفت‌ترین کاربرد اینترنت شبکه جهانی www (شبکه جهانی) باشد. خب. این مایه‌ تعجب است. معروفترین مورد استفاده اینترنت، حتی امروزه، ایحیل است. بله درست است شیوه مکالمه شخص با شخص. با این مورد کاربری که جزو موارد کاربرد اولیه اینترنت بود هنوز هم مهمترین مورد از موارد کاربرد آن است.
البته شما می تواندی به شیوه های دیگری نیز در اینترنت ارتباط برقرار کنید. در بخش‌های بعدی شما بطور گذرا به شیوه دیگر که مردم از اینترنت جهت ایجاد ارتباط استفاده می کنند نگاهی خواهید انداخت.

ارتباطات شخصی
ایمیل بیش از یک راه جهت نوشتن نامه برای عمه جانت (ژانت) جهت دادن اطلاعات در رابطه با اینکه اوضاع و حالت چطور است در اختیار شما قرار می دهد. و گرچه، البته بسیاری از مردم می توانند و از این مورد استفاده اینترنت برای این مورد استفاده می کنند، این شیوه استفاده از اینترنت در این مورد بسیار موثر و کاراست. اما شما می‌توانید دلایل کاربردی بیشتری را جهت ارتباطات شخصی خود بیابید.
آیا کنون سعی کرده اید که با کسی ارتباط با برقرار کنید و بعد از دو روز گرگم به هوای بازی کردذن با تلفن، بالاخره توانسته با آنها ارتباط برقرار کنید. اگر چنین بوده است، شاهد بوده اید که چنین شرایطی چقدر مایولی کننده بوده است. خوشبختانه ایمیل چنین مشکلی را از بین برده است.
با استفاده از ایمیل، شما براحتی، با اشخاص تماس گرفته اید که در غیر اینصورت ساعتها و روزهای زیادی از شما جهت ارتباط با آنها تلف می شد. نه تنها این، بلکه با استفاده از ایمیل، شما سر وقت با‌ آنها تماس می گیرید در حالیکه ساعتها در انتظار نمی مانید و نگران قطع ارتباط با آنها نمی شوید. کافیست ایمیل را بفرستید و بعد به دنبال کار خود بروید و منتظر جوابی در صندوق ایمیل خود باشید. این خود بیانگر بزرگترین مزیت ایمیل است که اینقدر سریع اقدام می کند.
جواب شما در صندوق ایمیل است

فاکس عالی است، اما در مسافت های طولانی، هزینه ها افزایش می‌یابد. اما چه‌شد اگر شما یک راه سریع و آسان جهت انتقال فوری یک فایل، سند و یا برنامه کامپیوتری را بصورت الکترونیکی در اختیار داشتید؟ خوب شما دارید. با بسیاری از برنامه های ایمیل، شا می توانید اسناد خود را که گذاری و به ایمیل خود الصاق کنید، همانند آنچه که در تصویر 22 می بینید.
این اسناد می تواند برنامه های کامپیوتر، فایل های پردازش لغت و یا هر چیزی که با کامپیوتر می توانیند خلق کنید، باشد. تمامی آنچه که از دریافت کننده پیام انتظار می‌رود این است که یک برنامه ایمیل و یا کی وسیله کمک کننده داشته باشد که بتواند مطالب الصاقی شما را رمز گشایی کند.

اجتماع عموم
آیا عالی نیست که با یک آدرس ایمیل به صدها نفر مرتبط شویم. خدمات لیستی (lisserv) یکی از این امکانات است (جهت اطلاعات بیشتر به درس 8 در رابطه با ارتباط با جهان با استفاده از لیست های پستی برای جزئیات در باره خدامات لیستی مراجعه کنید.) با ارتباط یا اشتراک شدن با یک لیست سرو شما براحتی می توانید با هرکسی که مشترک آن لیست سرو باشد ارتباط بر قرار کنید.

اصطلاح جدید: خدمات لیستی (Listserve)
یک listserve یک آدرس ایمیل است که طوری برنامه ریزی شده است که هر پیامی را که دریافت می کند برای تمامی کسانی که مشترک شده اند ارسال می‌کند. شما می‌توانید به یک listserve به عنوان نوعی روزنامه الکترونیکی تعاملی که اغلب به آنها لیست پستی اطلاق می‌شود.
لیست سرها به صورت هزاران عناوین اربی در دسترس هستند. هرکس با هر علایقی می توانند لیست پستی خود را بیابد. اگر بیش از یک شخص به موضوع خاصی علاقه‌ داشته باشد، شما می توانید لیست سرو خاصی برای آن بیابید.
احتیاط: لیست سرو بسیار گسترده هستند و شکی درآن نیست. اما برخی از آنها آنقدر بزرگ هستند که گاها صدها پیام پستی را در صندوق شما می ریزند که درخروج از آل باید محتاط باشید.

اجتماع عموم بیشتر
استفاده از لیست سروها تنها راه رسیدن و گفتگو با تعداد کثیری از مردم در اینترنت نیست. با استفاده از گروهای خبری شما می توانید همال کار را بصورت دیگری انجام دهید. اولین تفاوت ما بین یک listserve و newsg roup شیوه دریافت پیام‌ها است. در لیست سرو پیام ‌ها مستقیما به صندوق پستی شما ارسال می‌شود که باید آنها را را طبقه بندی (سورت) کنید و بعد تصمیم بگیرید که کدام را بخوانید.
تفاوت دیگر در شیوه دسترسی به آن ها است. هر کسی با یک آدرس ایمیل می‌تواند مشترک یک لیست سرو شود. اما برای خواندن گروهای خبری، فراهم کنندگان خدمات اینترنتی باید امکان دسترسی به آنها را در اختیار شما قرار دهد.

اگر سرویس دهنده شما دارای گروه های خبری باشد، نحوه اشتراک آسان است و دارای اطلاعات عالی هستند. هر آنچه را که از یک لیست سرو می تواند دریافت کنید، از یک گروه خبری نیز می توانید دریافت کنید. تصویر 2030 گویای این واقعیت است. برای درک عمیق پوشش گروه‌های خبری به درس 9 در رابطه با روزنامه‌نگاری اساسی: مقدمه ای بر گروه های خبری و درس 10 در رابطه با درک حدود: استفاده از گروه های خبری مراجعه کنید.

ارتباط آنی
در طی چند سال اخیر، ایجاد ارتباط آنی، با اینترنت امکان پذیر شده است. (برای این مورد به درس یازده مربوط به و گفتگوی زنده در اینترنت، و درس 12 و ویدیو تلفنن اینترنت، برای جزئیات بیشتر مراجعه کنید) فرآیند دریافت اطلاعات، گفتگو به دیگران و همکاران دیگر نیاز به زمان انتظار ندارد.

شاید چند مثال این توانیهایی اینترنت را می تواند به تصویر بکشد . اخیر من موقعیتی یافتم که برروی پروژه ای در کامپیوترم کارکنم. مشکل از آبفا ناشی شد که بازیهای بستکتبال لیگ NBA بازی می شد و من رادیویی در دفترم نداشتم. و از‌آبفایی که از طرفداران پروپا قرص بستکتبال هستم، این مسئله ربفم می داد. و البته چنین نبود، زیرا سایت NBA بازیها را با ریل اوریو (Real Audio) پخش می کرد و من یک برنامه پخش ریل اودیو داشتم. نتیجتا قادر بودم کار کنم در ضمن اینکه بازیها را گوش می‌کردم.
به یک مورد مفید تر گوش کنید. آیا در مورد ویدئوکنفرانس چیزی شنیده‌اید. با کمک دوربین کوچک و نه چندان گرانقیمت، مانند آنچه که در عکس 2040 می‌بینید و با استفاده از نرم افزار مناسب نصب شده بر روی کامپیوتران می توانید جلسات شخصی و بکاری خود را به صورت مستقیم در اینترنت برگزار کنید. برای سازمانها و اشخاصی که ارتباطات آنها بر روی یک منطقه وسیع جغرافیایی گسترده شده است و نیاز به ارتباط رو در روی منظم دارند، کنفرانس های ویدویی بسیار مفیدند.

احتیاط – انتقال صدا و تصویر جای وسیعی را در اینترنت اشغال می کنند و گرچه انتقال صدا و تصویر با 4/14 یا 8/28 بایت در ثانیه بر روی اینترنت قابل اعتماد و قابل قبول است، اما به جهت استفاده بهینه از این امکانات اینترنت تا حد امکان، شما نیاز به یک ارتباط شبکه ای در اینترنت هستید.
هر چیزی را که می خواهید در اینترنت بیابید

اینترنت بی جهت بزرگراه اطلاعاتی نامیده نشد است. اینترنت منبع اطلاعهات است. بسیاری اوقات بدون فیلتر هستند و بسیاری از مواقع حتی اطلاعات آن بیهوده و بیفایده هستند و اطلاعات موجود در آن بیش از اندازه ای است که شخصی بتواند از عهده آن برآید.
خوشبختانه برخی از موتورهای جستجوی قوی می توانند به شما کمک کنند در هر زمینه‌ای که مایل باشید ( به درس 20 رجوع کنید در رابطه یافتن مردم، امکان و هر چیزی در اینترنت ) در یک تحلیل نهایی می توان گفت فایده اینترنت تا حد زیادی بسته به انی است که ایا شما می توانید اطلاعاتی را که مورد نیاز شماست را پیدا کنید یا نه. با کمی تمرین و با کمک این کتاب، شما باید به موفقیت عظیمی دست یابید.

یافتن مردم
چون هر کسی در اینترنت یکی آدرس ایحیل دارد، شما باید بتوانید هر کسی را که خواستید پیدا کنید. خب به این نکته بیندیشید که چاپ یک کتاب تلفن با تمامی شماره تلفن های موجود جهان چه طور امکان پذیر می شد؟ شاید این مسئله چندن آسان نبود. حتی اگر جمع آوری تمامی شماره ها امکان پذیر می شد. در لحظه چاپ. حداقل ده درصد شماره ها غلط، غیر قابل ارتباط و یا تغییر می کردند.
همین تغییرات درگیر اینترنت نیز است. و اگر صادق باشیم، باید بگوییم که بهترین شیوه یافتن آدرس ایمیل یک شخص استفاده از تلفن می باشد، که به شخص مورد نظر زنگ بزنیم و آدرس او را جویا شویم. با برخی از ابزارها شما می توانید با کمی پشتکار، ایمیل افراد را شناسایی و بیابید، همچنانکه در عکس 2050 می‌توانید شاهد این مسئله باشید.

یافتن اماکن
یکی از مسائل معجزه‌ اسای اینترنت خدامات جستجو کننده و ردیاب اینترنت هستند. بسیاری از سایت های اینترنتی به شما کمک می کنند تا سفر خود را برنامه‌ریزی کنید، مکان های مورد نظر را بیابید و توری جهت کشت و گذار بر روی نقشه ها را داشته باشید و موارد بسیاری دیگر، جهت مشاهده‌ مثالهای از این موارد به عکس 2060 مراجعه کنید.
همه این گشت و گذارها با موتورهای جستجو شروع می شوند که شما را قادر می‌سازند تایک پایگاه داده ها را که می خواهدی جستجو کنید، در این موارد، پایگاه داده‌ ها شامل امکان، مسیرهای شاهراها و دیگر اطلاعات جغرافیایی هستند.
اطلاع جدیدک موتور جستجو
یک موتور جستجو دقیقا همان کاری را که اسم آن تداعی می کند را ایفا می دهد. آن واقعا یک برنامه کامپیوتری است که پایگاه داده ها را طبقه بندی کرده و کاربرال را قادر می سازد تا بدنبال اطلاعات مورد نیاز خود بگردند.
یافتن شیئی که مورد نیاز است
شما در اینترنت می توندی به دنبال میلیاردها چیز مختلف بگردید. جستجو یک بخش جدای ناپذیر موارد کاربرد اینترنت در جهان امروز مصوب می‌شود. پوشش دادن تمامی انواع جستجوها در اینترنت، البته، امری غیر ممکن محسوب می شود، اما در این کتاب لحظه، شما تعدادی از موارد را که در اینترنت می توانید بیابید را شاهد بوده‌اید و تا درس آخر شاهد موارد بیشتری از آنها خواهیم بود. بسته به این که شما در جستجوی یک ماشین کلاسیک و یا دستور پخت غذای خلاصی هستید، شما شانس یاقفتن آن را در اینترنت دارید. به مثال 2070 نگاه کنید.

استفاده از اینترنت برای سرگرمی و شادهی
با اینترنت برخورد کنید، اگر از ابفام عملی لذت نبردید، به احتمال قوی به دنبال آن نخواهید رفت. همین مورد در اینترنت نیز امکان پذیر است. شما نیازمند آن هستید که چیزی شما را تحریک کند و یا هر چندگاهی خنده بر لب هایتان بیاورد.
بی شک اینرنت سرشار از مطالب خارق العاده، چرت و صرفا سرگم کننده است (به درس 24 در رابطه با اینترنت صرفا به منظور سرگرمی، برای یافتن شواهدی دال برای موضوع مراجته کنید). هر روز یک جوک در اینترنت بخوانید و یا گروه خبری را که مختص و آن سوی مرزها، را بیابید ویا چند لحظه‌ای را صرف داون لود کردن تصاویر فضایی ناسا کنید. دارای هر سلیقه ای که باشید، می توانید مطالب باب طبع خود را بیابید. عکس 2080 یک نمونه از سرگرمی اینترنت را نشان می دهد.
خلاصه

در این درس شما شبحه ای از تاریخچه ورای اینترنت را فراگیرفتید. شما شروع مصرانه اینترنت را به صورت یک شبکه کوچک برای دانشمندان دولتی را کشف کردید وبا انفجار این پدیده در 1991 آشنا شدید.
بعد یاد گرفتید که مردم چگونه از اینترنت جهت ارتباط با اشخاص و گروههای بوسیله ایمیل ارتباط برقرار می کنند، اسناد را ردوبدل می کنند و بطور مستقیم گفتگو می کنند. همچنین فهمیدید که چه مقدار اطلاعات از طریق اینترنت و دسترس است وچگونه می توان بدان دست یافت. و بالاخره دریافتید که اینترنت محل سرگرمی است و می توانید از طریق آن سرگرم شوید و لذت ببرید.
اینترنت: واقعاً شبیه چیست؟
شاهراه اطلاعات، فضای اطلاعات و دنیای مجازی است. شخص باید ناشنوا باشد تا چنین مواردی را در رابطه با اینترنت هر روزه نشنود. اما همگی این موارد به چه معنی هستند؟ اگر VRML، HTML، آبزارهای اتصالی و دیگر اصطلاحاتی که در رابطه با اینترنت به کار برد، می شوند باعث آن می شود که شما صلاح بر زمین گذاشته و متواری شوید، پس لحظه ای مکث کنید.
این جا به جایی است که همه چیز از آنجا شروع می شود. در این کتاب، اینترنت معنای واقعی خود را کسب می کند. حال شما می توانید بسیاری از این اصطلاحات را کنار هم بگذارید و از آنها کسب معنا کنید. در این درس شما می توانید پاسخ سوالات زیرین را بیابید:
اینترنت واقعاً چگونه کار می کند؟
اینترنت چگونه کنار هم نهاده شده است؟
اینترنت چه نوع از کارهایی را برای شما امکان پذیر ساخته است؟
یک مولکول اینترنتی (client) به چه معنایی است؟
عناصر مختلف در اینترنت چگونه شناسایی می شوند؟
اگر شما فکر می کنید که قبلاً پاسخ سوالات فوق را می دانید، می توانید از مطالب فوق صرف نظر کنید و به دروس بعدی مراجعه کنید. البته ممکن است شما بخواهید به هر حال ادامه دهید، چون ممکن است اینترنت به صورت دیگری، به حالتی که هرگز قبلاً شاهد آن نبوده اید، ارایه شود.

بیش از یک شاهراه
شما لازم نیست که حتماً به مدت طولانی با اینترنت باشید تا درک کنید که اصطلاح سوپر شاهراه اطلاعات واقعاً به رستی نمی تواند دنیای شگفت آور اینترنت را به اندازه کافی توصیف کند. استفاده از این اصطلاح به تعبیری می تواند شبیه استفاده از چرخ و قرقره برای توصیف فیزیک کوانتوم باشد.
آنچه که شما بدان نیاز دارید تصویری از اینترنت است که با الکترونهای چرخان و بافیبرهای نوری که اطلاعات را با سرعت نور منتقل می کنند و دیگر زنگ ها و صفیرهایی است که بخشی از سیستم حیرت آور اینترنت محسوب می شود، است.
صدایی شبیه صدای تلفن دارند؟ مگرنه؟ به هر حال بخش اعظم سفر اینترنت بر روی خطوط تلفن انجام می گیرد، پس شباهت زیاد آن با تلفن قابل درک است. آیا قانع شدید؟
با یک نگاه سریع به جدول 1-1 شباهت آن دو را بیشتر نمودار خواهد کرد. همچنین جزئیات بیشتری را که در بقیه درس خواهید دید را به شما نشان خواهد داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله سیره پیامبر (ص) pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله سیره پیامبر (ص) pdf دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیره پیامبر (ص) pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیره پیامبر (ص) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیره پیامبر (ص) pdf :

سرپرستی عبدالمطلب
عبدالمطلب پدر بزرگ رسول خدا (ص) همواره مراقب محمد (ص) بود و راهنمایی اندیشمند برای قریش در اداره امور محسوب می شد.
وقتی برای سرایه دار کعبه و بزرگ قوم عبدالمطلب فرشی در سایه کعبه گسترده می شد و فرزندان وی پیرامون مسند پدر می نشستند تا پدرشان بیاید و در جای مخصوص خود بنشیند گاهی رسول خدا بر روی مسند عبدالمطلب می نشست و چون عمو های وی می خواستند او را بر دارند عبدالمطلب می گفت:
پسرم را رها کنید. به خدا قسم که او را مقامی ارجمند است.
عبدالمطلب چنان از پیامبر اسلام حمایت می کرد که گوئی عزیزترین و گرامی ترین فرد در نزد وی است و چنان از عظمت وی یاد می کرد که گوئی خبر از بزرگ منشی و بزرگواری او دارد. چنانچه نقل میکنند در هنگامی که بر مسند عبدالمطلب نشسته بود و پسران وی او را بلند می کردند گفت:
او را رها کنید چه اینکه او خود را به بزرگی و سلطنت خبر می دهد.
سرپرستی عبدالمطلب دیری نپایید که به اخ رسید و رسول خدا در هشت سالگی پدر بزرگ خود را از دست داد. عبدالمطلب در حجون مکه به خاک سپرده شد.
اما قبل از وفات وی سرپرستی و نگهداری رسول خدا را به ابوطالب که با عبدالله از یک مادر بودند واگذاشت و گفت:
ای عبد مناف تو را پس از خود درباره یتیمی که از پدرش جا مانده سفارش می کنم. او در گهواره پدر را از دست داد و من همچو مادری دلسوز بودم که فرزند خویش را در اغوش می کشید. اکنون برای دفع ستمی یا محکم ساختن پیوندی به تو از همه فرزندانم امیدوارترم.
بعد از عبدالمطلب که به قولی سن پیامبر به هشت سال و هشت ماه و هشت روز رسیده بود سر پرستی وی بر عهده عمویش ابوطالب قرار گرفت. فاطمه دختر اسد بن هاشم همسر ابوطالب رسول خدا (ص) پرورش داد . چنانچه از رسول خدا (ص) روایت شده است که:
بعد از وفات فاطمه دختر اسد فرمود امروز مادرم وفات کرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   81   82   83   84   85   >>   >