تحقیق تنیس روی میز pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق تنیس روی میز pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق تنیس روی میز pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تنیس روی میز pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق تنیس روی میز pdf :

آیا میدانید که تنیس روی میز که توسط بسیاری از مردم بازی می شود ، در کنار فوتبال ،پر طرفدارترین ورزش جهان به حساب می آید؟
محبوبترین تنیش روی میز به خاطر ماهیت هیجان انگیز آن و خصوصیات حفظ سلامتی آن یر روی بدن می باشد . این بازی به وسایل چندان گرانی نیاز ندارد، هیچگونه محدودیت سنی برای بازیکنان وجود ندارد، ومی توان اصول پایه این بازی را در عرض چند روز یاد گرفت ، با این وجود برای پیدا کردن مهارت در انجام آن باید مدتها تمرین نمود. در طی سالی که من در مسابقات ورزشی شرکت می کنم ، این بازی را عمیقا یاد گرفته ام .
در این کتاب ،من اصول بازی تنیش روی میز را با استفاده از دستوالعمل های ساده وروشن توضیح داده ام تا شما بتوانید اسرار این بازی را به خوبی درک نمایید. یک نکته مهم در یادگیری ، توانایی تجسم هر حرکتی است که در این کتاب شرح داده می شود. بنابراین شما نباید خودتان را محدود به تنها یادگیری چگونگی ضربه زدن به توپ کنید.
شما حتی وقتی که پهلوی میز پینگ پنک هم نیستید، باید با فکر کردن به آن ، بازی خود را توسعه دهید .دوباره بازیتان با مربی یا کسی که شما را در هنگام تمرین نگاه می کند ،بحث نمایید. وقتی که کمی تجربه کسب کردید، خواهید فهمید که هر بازیکنی شیوه ی خاصی دارد که نمی توان برای همه این شیوه را تجویز کرد .
در واقع جذابیت بازی تنیس روی میز در این است که تکنیک بازی شما ، نه تنها بیانگر شخصیت شماست، بلکه به شما کمک می کند که مهارت هایی همچون افزایش توانایی در مقابل فشار مشکلات را کسب نمایید . شما برای شروع کار تنها به یک میز ،راکت ویک توپ نیاز دارید ویک توپ نیاز دارید . من امیدوارم که شما در این ورزش به موقعیت های بالایی برسید.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد استاندارد و استاندارد کردن pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد استاندارد و استاندارد کردن pdf دارای 54 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد استاندارد و استاندارد کردن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد استاندارد و استاندارد کردن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد استاندارد و استاندارد کردن pdf :

استاندارد و استاندارد کردن

پیشگفتار:
پیشینه های تاریخی و آثار موجود در موزه هاحکایت از این واقعیت دارد که کیفیت مطلوب کالا و انجام صحیح خدمت از زمان آشنایی انسان با کمیت و خواص اشیاء همراه او بوده است.
زمانی که تولید با استفاده از ابزارهای سنتی انجام می گرفت، تعیین کیفیت و تشخیص آن کار چندان مشکلی نبود، پی بردن به کیفیت تولید و خدمت با استفاده از حواس پنج گانه میسر بود، اما با پیشرفت علوم، فن آوری افزایش جمعیت و بالا رفتن مصرف، ضرورت تولید انبوه و در نتیجه جایگزین شدن ماشین به جای انسان و ابزار دستی ،دیگر سنجش کیفیت با استفاده از حواس پنج گانه و بدون آزمایشگاه و ابزار و توانایی های فنی امکانپذیر نبود.

توجه به کیفیت کالا و خدمات ضرورت، ایجاد و تاسیس چنین سازمانی را اثبات نمود.
استانداردها، این جزوه های کوچک حاوی زبده ترین اصول تکنو لوژی جهانی است که خود نتیجه و عصاره ی قرنها کوشش و پژوهش و ازمایش و خطای هزاران دانشمند و محقق و کارشناس در طی قرون متمادی بوده است. در یک استاندارد آنچه به چشم می خورد، چند پیشنهاد و ساده، دو سه فرمول کلی، یک یا چند جدول و مقداری اعداد و ارقام است که شاید در مرحله ی اول به نظر چیزی عادی و بی اهمیت جلوه کند اما در واقع این مطالب راهگشای پیشرفت و ترقی بسیاری از مشکلات علمی در صنایع و فنون است.

استاندارد وقانون طبیعت:
طبیعت برای خود قوانینی دارد که هرگز از آنها سر پیچی نمی کند مثلاً هر فرد به طور طبیعی دارای دو چشم،دو گوش، یک دهان، دو دست و دو پا است. همچنین اندامهای درونی و بیرونی همه ی افراد به یک صورت ساخته شده است و در جزئیات اختلافاتی دیده می شود. در گیاهان مشاهده می شود که هر دو درخت دارای نوع خاص ریشه، تنه، ساقه، ریشه، برگ و میوه است. چنانکه هرگز از درخت گردو خربزه نمی روید.
استاندارد و تنظیم طبیعت:
به طور کلی طبیعت و تمام مظاهر آن از نظم و هماهنگی شگرفی حکایت می کند و هنر خلاقه دستگاه آفرینش هرگز دور از نظم و ترتیب نیست. از موجودات ذره بینی گرفته تا حشرات ، خزندگان، پرندگان، پستانداران و نباتات چه آنها که در خشکی زیست می کنند و چه آنها که در اعماق دریا به سر می برند.

گردش معین و مدار منظم سیارات، طلوع و غروب خورشید، پدید آمدن روز و شب و ماه و سال با نظم و توالی مخصوص به خود، پیدایش فصول چهارگانه همه این گفتار را تأیید می کنند که نظام طبیعت دارای نظم و ویژگی های خاصی می باشد. وجود الکترونهای معین و گردش منظم آنها در هر اتم- وجود خواص مشخص در عناصر مختلف و روابط و قوائد فیزیکی و شیمیایی که بین آنهاست همه حساب شده و معین و خالی از هرج و مرج و ناب مانی است، از آنها که بشر شناخته و به اسرار و رموز آنها پی برده تا بسیاری دیگر که هنوز در پرده ابهام مانده است همه در تحت اصول و قوائد منظم و معین قرار دارند.

تفاوت استانداردهای طبیعت و استاندارد های طبیعی:
در اینجا لازم به توضیح است که تفاوت بین استاندارد های طبیعی با استاندارد های طبیعت بیان شود.
استانداردهای طبیعت چنان که گفته شد عبارتند از قانون ها و قائده هایی که در جهان هستی وجود دارد و بشر در آنها تاثیری ندارد و بشر میتواند از این قانونها به سود خود بهرمند شود. همچنین میتواند از یکی از نیروهای طبیعت برای دفع نیرو ی دیگری استفاده کند. لکن نمیتواند این قانونها را از میان بردارد .
اگر استاندارد نمی بود چه می شد؟
اگر گردش زمین بر هم میخورد و گرمای شدید در نتیجه طولانی شدن شب و روز ایجاد می شد چه می شد ؟ اگر ساختمان بدن انسان درتمام دورانهای زندگی بشر یکنواخت و یک شکل نبود و هر انسانی یا هر قوم و قبیله أی ساختمانی نخصوص به خود داشت مثلا از حیث آناتومی دستگاههای مختلف بدن یا اعمال فیزیولوژیک آنها با هم متفاوت و متغیر بود چطور با این همه تنوع امکان کوچکترین کشف وترقی در علم پزشکی بود.
بدون شک اساس این همه پیشرفت و کارهای تازه بر یکنواختی نظم و قواعده ی صحیحی که در طبیعت حکمفرماست استوار بوده و همین امر موجب میگردد که با کشف یک مورد ودرک یک موضوع آن را به سهولت با سایر موارد مشابه و هم شکل منطبق ساخته و راه را برای دریافت و کسب اطلاع و کشف موارد بسیار دیگر هموار ساخت در واقع وجود استاندارد امور طبیعی به جای آنکه فکر متخصّصین و کاشفان را در پیچ و خم های تنوع و ناهماهنگ گرفتار کند،آنها را به سوی پیشرفت و به سامان رسیدن در یک امر رهنمود ساخته و فکر و نیروی آنها را برای مسائل مهم تر و بهتر در مسیر پیشرفت آزاد می گذارد. و اندیشیدن به موارد تازه را مسیر می سازد.

تاریخچه:
استاندارد کردن پدیده جدیدی نیست و از دیر زمان در زندگی بشر وجود داشته است. استاندارد کردن نیز مانند بسیاری از پدیده های طبیعی شناخت و برداشتی است که انسان از محیط پیرامون خود دارد.
این امر در ابتدا به صورت نا خوداگاه تحقّق یافته است. برای مثال در تاریخ پیدایش سیستم شمارش دهدهی که هم اکنون نیز مورد استفاده قرار می گیرد و به گذشته بسیار دور باز میگردد و در واقع الگویی است از تعداد انگشتان دو دست انسان. همینگونه استاندارد کردن تقویم و تعداد روزهای ماه در سال رومی که توسط ژولیوس سزار در سال 46 قبل از میلاد مسیح انجام شده است.

در ایران در زمان داریوش اول پادشاه هخامنشی و زنه های استاندارد شده ای بر اساس واحدی که ((کرشه)) نامیده می شد و وزن هر کرشه معادل3/83 گرم بود. وزنه ای که از آن زمان باقی مانده و هم اکنون در ایران موجود است معادل 120 کرشه می باشد.

در انگلستان در زمان ((جان)) پادشاه انگلیسی استانداردهای در رابطه با اوزان و مقیاسها که در امر تجارت تعریف شده است. همینطور در زمان ادوارد اول پادشاه انگلیسی تعریفی برای اینچ بوده که جالب توجه است.

(( اینچ عبارت است از 3 دانه جوی خشک شده که در یک امتداد و سر به سر قرار گرفته باشد)).
در یک بررسی اجمالی مشخص شده که استاندارد های عمده در عهد باستان و قرون گذشته به طور کلی قبل از رنسانس جنبه ی عمومی داشته و نیاز به آن بیشتر از موارد دیگر احساس شده است استاندارد های اوزان و مقیاسها می باشد اما پس از عصر رنسانس با توجه به تحول بنیادی و طرز تفکر اجتماعی و رشد تولید اختراعات صنعتی» استانداردهای صنعتی نیز بوجود آمدند.

یکی از قدیمی ترین واساسی ترین بحث های استاندارد که در بحثهای استانداردهای قانون به آن توجه شده است و در حال حاضر نیز به عنوان اولین اصل استاندارد کردن مطرح است.
اصل کاهش انواع و در کنار آن اصل تعویض پذیری است به طوری که همین اصل موجبات تولید انبوه را فراهم نموده است. در گذشت هر تولید کننده صنعتگری با توجه به ابزارهای ابتدایی و میراث نیاکان خود محصولاتی با شکل و طرح مختلفی ساخت اما امروزه با منسجم شدن تولید محصولاتی با ویژگی های یکسان تولید می گردد.

از پیشگامان اصل کاهش انواع و تعویض پذیری می توان به یک آمریکایی به نام((الی ویتنی)) اشاره کرد . این شخص در سال 1793 برای نخستین بار تفنگی سرپررا طراحی کرد که دارای قسمت هایی قابل تعویض بود در واقع پایهء تولید انبوه را ایجاد کرد.
تاریخچه ای از استاندارد در ایران :
فهرست استاندارد های ملی ایران اخرین بار در سال 1371منتشرگردید وحاوی 3238عنوان استاندارد بود که با گذشت چهار سال تعدادی از انها باطل و برخی دیگر تجدید نظر ویا تجدید چاپ گردید وبیش از 600استاندارد به ان افزوده شده است
تاریخچه موسسه استاندارد در ایران :
گذشته از پیشینهء تاریخی غیر مدون استاندارد ها درایران اولین تشکیلات موسسهءاستاندارد وتحقیقات صنعتی ایران با تصویب قانون اوزان ومقیاس ها در سال 1304شمسی مطرح میشود.
بعد ها درسال 1332به لحاظ ضرورت تعیین ویژگی ها و نظارت در کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی ایجاد یک تشکیلات رسمی مورد توجه قرار گرفته و هستهء اولیهء تشکیلات سازمانی موسسهء استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به صورت اداره ای در وزارت بازرگانی وقت شکل می گیرد.در سال 1339با تصویب قانون تاسیس موسسهء استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به صورت اداره ای در وزارت بازرگانی وقت شکل می گیرد .
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران علاوه برعضویت در سازمان بین المللی استاندارد iso سازمان بین المللی اندازه شناسی قانونی oim وانجمن جهانی سازمان های تحقیقاتی صنعتی و تکنولوژیکی waitro باسازمان های بین الملل

ی زیر همکاری دارد:
ieg کمسیون بین المللی الکتروتکنیک .
bipmعهدنامهء مصر راجع به دفتر بین المللی اوزان ومقیاس ها .
وظایف و مسئولیتها:
وظایف و مسئولیتهای موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران بر اساس قانون مصوبه بهمن ماه 1371 به شرح زیر است.
تعیین، تدوین و نشر استانداردهای بین المللی و ملی به عنوان تنها مرجع رسمی در کشور به استثنای مواد دارویی. انجام تحقیقات کاربردی به منظور تدوین استاندارد و بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی و کمک به بهبود روشهای تولید و کارآیی صنعتی.

ترویج استانداردهای ملی:
نظارت بر اجرای استاندارد های اجباری:
بررسی و کنترل کالاهای صادراتی، صادراتی مشمول مقررات استانداردهای اجباری و جلوگیری از صدور کالاهای نامرغوب بمنظور فراهم نمودن امکان رقابت با کالاهای خارجی و حفظ بازارهای بین المللی کنترل کیفیت کالاهای صادراتی مشمول مقررات استانداردهای اجباری بمنظور حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب خارجی. ترویج سیستم بین المللی یکان ها SI به عنوان سیستم رسمی اوزان و مقایسها در کشور و کالیبره کردن وسایل سنجش. آزمایش و تطبیق نمونه کالاهای با استاندارد های مربوط و اعلام مشخصات و اظهار نظر مقایسهای برای صدور گواهینامه های لازم.

استاندارد چیست؟
استاندارد در لغت به معنی نظم ، قائده و قانون و مفاهیمی از این قبیل است. اما معنی آن در ارتباط با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران که مسئولیت قانونی تهیه و تدوین استانداردهای ملی را عهده دار می باشد عبارت است از:
تعین و تدوین ویژگیهای لازم در تولید یک فرآورده و انجام یک فرصت

ارکان و تشکیلات:
ارکان مؤسسه به موجب قانون عبارتند از:
شورای عالی استاندارد.
رئیس مؤسسه.
شورای عالی استاندارد.

شورای عالی استاندارد بالاترین مرجع سیاست گذاری و تعیین کننده ی خط مشی مؤسسه در زمینه های مختلف می باشد و ترکیب آن عبارتند از:
رئیس جمهور که ریاست شورای عالی را بر عهده دارد.
وزرای صنایع و معادن و فلزات، فرهنگ و آموزش عالی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرگانی، کشاورزی، مسکن و شهر سازی. رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران وغیره. رئیس مؤسسه به عنوان دبیر شورای عالی استاندارد.

دو نفر کارشناس در امور استاندارد که به پیشنهاد رئیس مؤسسه و با حکم رئیس جمهور برای مدت 3 سال به این سمت انتخاب می شوند.

رئیس مؤسسه:
رئیس موسسه که با حکم رئیس جمهور و برای مدت 3 سال انتخاب می شود بالا ترین مقام اداری، مالی و فنی مؤسسه بوده و مسئولیت کلید امور اداری، اجرایی، تحقیقاتی و آموزش مؤسسه را بر عهده دارد.
پژوهشکده های مؤسسه:
به موجب ماده 2 قانون اصلاح قانون و مقررات مؤسسه ی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تشکیلات تحقیقاتی مؤسسه دارای 2 پژوهشکده می باشد:
پژوهشکده شیمی و مهندسی .
پژوهشکده صنایع.

آزمایشگاهای مؤسسه:
آزمایشگاههای مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به عنوان یکی از کارامد ترین شبکه های آزمایشگاهی کشور در اشکال زیر فعالیت دارد:
آزمایشگاههای موجود در مرکز
آزمایشگاههای مستقر در واحدهای استانی.

کنترل انواع:
سازمان بین المللی استاندارد کنترل انواع را به صورت انتخاب تعداد یا انواع محصولات یا فرایندها جهت برآوردن نیازهای مربوط تعریف می کند.
طبق این تعریف کنترل انواع به معنی کاستن همه چیز به گونه ای که هیچ شانسی برای انتخاب مصرف کننده وجود داشته باشد بلکه به طور همزمان با تغییر نیازمندی های مصرف کننده بر اساس روشهای مشخص انواع جدیدی افزوده یا از انواع موجود کاسته می شود.
به طور کلی کنترل انواع صرفه نظراز تولیدات صنعتی می توان بسیاری از مقدارهای مختلف از قبیله انواع خدمات، فرایند

و روشها و امثال آنها را نیز در بر گیرد و با این تقسیم بندی ساده می توان روشهای اصولی کنترل انواع را به صورت زیر دسته بندی نمود:
یکی کردن طراحی.
بکار گیری اعداد مرجع.
انتخاب تکنیکها.
به کارگیری سیستم کد کذاری .
کنترل ورودی .
یکی کردن طراحی:
در این فرایند دو یا چند ویژگی به نوعی با هم ترکیب می شوند که محصول بدست آمده به لحاظ عملکردی و ابعادی از نظر مصرف دارای قابلیت تعویض پذیری باشد در این زمینه مدیران سازمانها باید خط مشی مشخص را بر اساس حجم مصرف و میزان صرف هزینه تعیین نموده و رهنمودهای و تذکرات لازم را برای بخش استانداردها و یا کمیته ی انتخاب مواد راجع به ترکیب اقلامی که پر هزینه تر از اقلام جایگزین شده است ارائه نمایند.

در این روش ممکن است یک یا چند محصول مشابه که تفاوت قیمت عمده ای با هم ندارند ترکیب شده و تنها یک محصول جایگزین آنها شود. لازم به ذکر است که استاندارد کردن یک فعالیت گروهی بوده و باید با همکاری و همیاری تمامی افراد ذی علاقه یا ذی نفع باشد.
به کار گیری اعداد مرجع:

روشهای متعددی وجود دارد که با استفاده از انها می توان اندازه های مشخص از تجهیزات و عملکردها و درجه بندی ها و امثال آنها را انتخاب نمود شاید بتوان گفت به کارگیری اعداد مرجع یکی از راههای حل مشکلات استاندارد کردن از نظر ریاضی است اعداد مرجع در واقع یک سری هندسی هستند که تحقیقات دو اندازهء متوای در آنها بر اساس یک نسبت معین به صورت در صد می باشد.
از جمله سری های اعداد مرجع می توان به سری های زیر اشاره کرد:
سری اعداد: (10-31/6-98/3-51/2-58/1-1) R5= فواید کنترل انواع استاندارد:
بطور خلاصه می توان فواید کنترل انواع استاندارد را به صورت زیر دسته بندی کرد:
رشد اقتصادی در زمینه ی تولید به وسیله ی:

1) تداوم و افزایش سرعت تولید و بالا رفتن میزان تولید.
2) کاهش زمان فراهم کردن ابزارهاد و تنظیم دستگاهها.
3) مکانیزه کردن و بکار گیری ماشینهای به خصوص.
4) صرفه جویی کلی در طراحی ابزارالات و مکان انبار داری و امثال آن به طور کلی کاهش بخشهای مختلف و همچنین فعالیتهای مربوط به آنها .

سهولت تولید و کنترل انواع –سهولت آموزش افراد برای ساخت و نگه داری – بازرسی ساده وارزانتر – تضمین کیفیت -افزایش کارایی در خرید – کاهش ذخیره سازی – کاهش ضایعات – سهولت خدمت و نگهداری – تمرکز فعالیتها و فروش بر دامنه ی محدود تری از محصولات.
اهداف استاندارد:
با توجه به گسترش روزافزون استاندارد و پیشرفتهای عظیمی که در این زمینه طی سالهای اخیر حاصل شده شمردن اهداف استاندارد نیاز به بررسی بیشتری دارد.
در این خصوص کمیته ی ثابتی بررسی اصول استاندارد کردن((استاکو))وابسته به شورای سازمان بین المللی استاندارد اهداف تخصصی استاندارد کردن را چنین شرح نموده است:
صرفه جویی کلی در مصرف نیروی انسانی، مواد، انرژی و نیرو.
-حمایت از مصرف کننده.

-حفظ ایمنی و بهداشت محیط زیست.
-ایجاد ارتباط بهتر.
حمایت از مصرف کننده:
آمار ارائه شده در قرن بیستم چنین بر می اید که ضایعات صنایع در کشور آمریکا در اثر فقدان استاندارد بین4 تا 9 در صد بوده و از این رو خسارت قابل ملاحظه ای به تولید کنندگان و مصرف کنندگان وارد آورده است.
اما با افزایش کیفیت کالا در اثر به کارگیری استانداردهای مختلف در رابطه با ویژگی ها و آزمون میزان بهره وری تا حد بسیاری ارتقاع یافته است به ویژه با تدوین استانداردهای سریISO9000 در سالهای اخیر در کنار توجه و رعایت استانداردهای محصول به ایجاد تقویت سیستم های مدیریت و کیفیت در سازمانها توجه خاصی شده است.
بروز حوادث گوناگون و ضرورت توجه به مسایل بهداشتی کشورها را به رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در تدوین استانداردهای مربوطه وادار نموده است.استانداردهایی که در این رابطه تدوین می شوند ممکن است به صورت استاندارد محصول بوده مانند استاندارد ایمنی و مواد غذایی وغیره. به دلیل اهمیت اصول ایمنی بسیاری از کشورها برخی از اینگونه استانداردها را از نظر اجرا اجباری اعلام کرده اند. ویا تحت شرایط خاص در هنگام رفع قوانین به استانداردهای مربوط ارجاع داده شده است.

ایجاد ارتباط بهتر:
یکی از وظایف اصلی استاندارد ایجاد ارتباط و تبادل افکار میان طرفین ذی نفع است. در واقع استاندارد در سطح ملی، بین المللی یا منطقه ای در زمان مشترک جهت بر قراری ارتباط محسوب می شود. و این امرمی تواند به طریق مختلف به صورت ارائه یک سری ویژگی ها، کدها، علایم خاص و اصطلاحات و نظایر آن انجام شود.
اصول استاندارد:
استاندارد مفهومی است که می تواند نشانگر انجام و انظباط فعالیتهای فکری، علمی، فرهنگی جامعه باشد. استاندارد در معنای اعم خود مترادف با نظم است و استاندارد کردن مترادف با تنظیم، و به نظم کشیدن این عمل بر اصول زیر استوار است:
اصل اول:
استاندارد کردن عمل ساده سازی است که در نتیجه تلاش دسته جمعی و آگاهانه ی اعظای جامعه به وجود آمده و مستلزم کاهش بسیاری از موضوعات است. این فرایند نه تنها موجب رفع پیچیدگی های کنونی می گردد. بلکه از بروز پیچیدگی های زاید آینده نیز جلو گیری می کند. لازم به ذکر است که استاندارد کردن با همکاری تمامی افراد ذی نفع و ذی علاقه به موفقیت می انجامد. لذا تهیه این استاندارد ها باید مبتنی بر همرایی و موفقیت عمومی باشد و همچنین در اجرای آن تمامی افراد متعهد و کوشا باشند.

اصل دوم:
استاندارد کردن فعالیتتی است اجتماعی و اقتصادی و این فعالیت باید با همکاری تمامی افراد بر اساس همرایی و توافق عمومی صورت گیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله روانشناسی تفاوتهای فردی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله روانشناسی تفاوتهای فردی pdf دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روانشناسی تفاوتهای فردی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روانشناسی تفاوتهای فردی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روانشناسی تفاوتهای فردی pdf :

روانشناسی تفاوتهای فردی

1 تعریف
2 فواید آشنایی با تفاوتهای فردی
3 تاریخچه
4 عوامل موثر در تفاوتهای فردی
5 روشهای اندازه گیری تفاوتهای فردی
6 هوش
7 انگیزش
8 شخصیت
9 تفاوتهای بین دو جنس

ا) مقدمه و تعریف:
امروزه توجه به آموزش و پرورش از شاخص‌های عمده وتوسعه جوامع انسانی محسوب می‌شود . یعنی کشور‌ها نه بر اساس رشد و توسعه اقتصادی بلکه بر اساس میزان توجه به آموزش وپرورش مورد ارزیابی قرار می‌گیرند . برای ارزیابی میزان توسعه آموزش و پرورش به میزان توجه آموزش و پرورش به امر تفاوتهای فردی دانش اموزان اهمیت داده می شود

 

. همان گونه که می‌دانیم هیچ انسانی کاملاً شبیه به دیگری نیست . این تفاوتها در همه جا وبین همه انسانها تی در بین دوقلوها وحتی دوقلوهای هم شکم یکسان ملاحضه می‌شود . این تفاوتها به گونه‌ای است که به جرات می‌توان ادعا کرد به تعداد انسانها روی زمین یعنی شش میلیارد انسان استثنایی وجود دارند که در کنار هم زندگی می‌کنند . این مساله هم در تفاوت سر انگشتان انسان مشهور ایت و هم در حیطه‌های غیر مادی همچون ابعاد عاطفی ، احساسی ،

روانی و شناختی ، البته این امری است که باید آن را به فال نیک گرفت چون ار رازهای خلقت است زیرا همین تفاوت‌ها وناهمسانی هاست که ادامه زندگی میسر می‌سازد از امام صادق (ع) نقل است که فرموده‌اند اگر قرار بود انسان‌ها با هم برابر باشند هر آینه هلاک می‌شوند .تفاوت‌ها موجب جدایی بین انسانها و در عین جال موجب آن است که هر فرد بر اساس ویژگی‌های خاص خویش رشد کند.

حقیقت این است که بین انسانها تفاوت هر چند اندک وجود دارد . چه آن تفاوتهایی که مربوط به ظواهر جسمانی ماننداندازه قد، چاقی و لاغری ، رنگ پوست است و آن را می توان براحتی مشاهده کرد . وچه تفاوتهای رفتاری ، عاطفی و شخصیتی که در پاسخ به محیط و پدیده های مختلف خود را آشکار می سازد. در برابر یک محرک،پدیده یا حادثه انسانها رفتارهای متفاوت از خود نشان می دهند و در حل یک مسئله انسانها راه حلهای مختلفی را بر اساس علائق ، نگرش و سوابق تجربی خود پیدا می کنند . چرا انسانها رفتار ویا رفتارهای متفاوت دارند ؟

از زاویه ای دیگر، علی رغم اینکه انسانها با هم متفاوتند، بسیار به هم شبیهند. به نظر ما وجود شباهتها در بین انسانها از اهمیت ویژه ای بر خوردار است . در یک کلام همه افراد چه ناشنوا ، چه عقب مانده ،چه نابینا به خاطر ویژگیهای مشترکشان که بسیار زیاد نیز است انسان می نامیم. پس مسئولیت عظیمی بر گردن ما وجود دارد یعنی وظیفه انسانی ما حکم می کند در برابر همه

آنها رفتاری بشر دوستانه داشته باشیم. به همین سبب است که سازمانهای بین المللی و منطقه ای در دفاع از حقوق انسانها بوجود آمده است و تمامی کشورها را ملزم کرده است تا پیمان نامه های مختلفی نظیر حقوق بشر ، حقوق کودک ، حقوق اسراء را امضاء و اجرا نمایند . در همه این پیمان نامه ها به حقوق انسانها بدون توجه به رنگ پوست ، نزاد و میزان هوش توجه جدی شده است.
همین تشابه آنهاست که جوامع انسانی را می‌سازد . فطرت انسان در گرایش به جمع دارد و از افزوگرایران است وهمین مساله موجب نزدیکی انسانها ودر نتیجه تشکیل اجتماع میشود که خود زیر بنابر تشکیل تمدن عظیم بشر با پیشرفتهای حیرت انگیز علمی گشته است
هر انسانی از بعضی جنبه ها شبیه همه انسانهای دیگر است.(شباهتها در زمینه هایی مانند : یادگیری ، رشد و کارکرد اعضای بدن)

شبیه بعضی انسانهای دیگر است. (تفاوتها با افراد دیگر و وجه اشتراک با بعضی در مواردی نظیر: جنس هوش ، نژاد )
شبیه هیچ انسان دیگری نیست.(یگانگی ها در زمینه هایی مانند: تجارب شخصی، تاریخچه زندگی)
روان‌شناسی دانش جذابی است. اگر چه از تأسیس آن توسط ویلهلم وونت (دانشگاه لایپزیک آلمان) در سال 1879 بیش از 127 سال از عمر آن نمی‌گذرد، اما در این سالها مطالعات علمی نظریه پردازان بزرگ و تحقیقات آنها این دانش جوان را به عنوان یکی از کاربردی‌ترین علوم انسانی درآورده است. امروزه کمترین جایی سراغ داریم که روان‌شناسی در آن نفوذ نکرده باشد
به اعتقاد اکثر روانشناسان ، روان شناسی را می توان اینگونه تعریف کرد:
روان شناسی یعنی مطالعه علمی رفتار و فرایند های ذهنی

 

روان شناسی تجربی: در این رشته روان شناسی روان شناسان بیشترین توجه خود را به فرآیندهای کلی نظیر ،یادگیری، ادراک و تفکر معطوف داشتند.در این شاخه روان شناسی به شباهتهای افراد توجه می شود.
(اصول کلی حاکم بر رفتار افراد)
روان شناسی همبستگی: این شاخه روان شناسی که به نامهای روان شناسی اختلافی ، روان شناسی همبستگی نگر و روان شناسی تفاوتهای فردی معرفی شده است. توجه خود را بیشتر به حوزه تفاوتهای فردی متمرکز نموده است.

روان شناسی تفاوتهای فردی یعنی:
مطالعه علمی تفاوتهای بین افراد
2) فواید آشنایی با تفاوتهای فردی
1 افزایش دانش
2 توجه به این نکته که هرکس توانایی انجام دادن هر کاری را ندارد.
3 آگاهی به والدین در خصوص تواناییهای کودکان و نوجوانان
4 توجه به این نکته که رشد انسان با همدیگر تفاوت دارد.
5 آگاهی به والدین دانش آموزان استثنایی
6 آگاهی معلمان در خصوص نوع برخورد با دانش آموزان بدو ورود به هر مفطع
7 توجه معلمان به استعدادهای خاص دانش آموزان
8 توجه معلمان به ظهور استعداد دانش آموزان در زمانهای خاص
9 توجه به تفاوتهای افراد در چگونگی و سرعت سازگاری
10 شناخت تفاوتهای بین دو جنس

11 استفاده از شیوه های مختلف تربیت فرزند و یا مدیریت کلاس

3) تاریخچه
انسانها از بدو خلقت به موضوع وجود تفاوتهای فردی توجه داشته است. این تفاوت چه از لحاظ ظاهری (مانند جنسیت و یا رنگ پوست ، شکل و قیافه) و چه از لحاظ نوع رفتار و سرعت یادگیری مورد توجه بوده است.اما دانشمنمدان به امر وجود تفاوتهای فردی نگاه ویژه ای داشتند. اگر چه ذکر همه دانشمندانی که در زمینه تفاوتهای فردی کار کردند و نظریه ارائه کردند و همچنینن توضیح نظریه آنها با اهداف این دوره مناسب نمی باشد اما ذکر نام تعدادی از این دانشمندان جهت آشنایی سیر تغییر نگاه به امر تفاوتهای فردی خالی از فایده نخواهد بود.
1 بقراط: این دانشمند و حکیم یونانی که در فرون 4 و 5 فبل از میلاد زندگی می کرد انسانها را به چهار گروه سودایی ( افسرده ، غیر اجتماعی ، از کار و کوشش گریزان ) ، صفرایی ( تند خو ، زود خشم ، جاه طلب ، خود بزرگ بین ، ثابت قدم ) ، دموی ( خوش گذران ، خوش بین ، جدی و فعال ) و بلغمی مزاج ( اجتماعی ، کم فعالیت ، کند ذهن ) تقسیم بندی نمودند.

2 افلاطون: این فیلسوف یونانی نیز افراد را از لحاظ استعدا به سه دسته زیر تقسیم بندی نموده است:
الف) طلا : این گروه کسانی هستند که می توانند زمام امور کشور را به دست بگیرند.
ب) نقره: این گروه افرادی هستند که باید دستیاران گروه رهبری باشند.
پ) ترکیبی از مس و آهن : این گروه توده عادی مردم هستند که باد فر مانبردار گروه رهبری باشند.
3 روسو: این نویسنده مشهور فرانسوی اعتقاد داشتند که آموزش و پرورش باید بر استعداد و علائق کودک بنا شود. بر اساس نظرات وی آموزش و پرورش از معلم محوری به دانش آموز محوری تغییر یافت.
4 بسل: این ستاره شناس آلمانی بر اساس بررسی های خود به این نتیجه رسید که هیچ دو نفری را نمی یافت که برآورد یکسانی داشته باشند ، لذا هر انسانی معادله شخصی خود را دارد.
5 چارلز داروین: داروین که یک زیست شناس مشهور بود بر اساس مشاهدات و تحقیقات خود به این نتیجه رسید که افراد یک نوع جاندار دارای خصوصیات متفاوت هستند. ایشان صراحتا اعلام کرد که خصوصیات مساعد باعث بقاء می گردد. این نطر را ما با عنوان انتخاب طبیعی می شناسیم.
6 فرانسیس گالتون: به اعتقاد بسیاری از روان شناسان موثرترین راه را در مطالعات تفاوتهای فردی را فرانسیس گالتون برداشته است.و بر همین اساس او را پدر مطالعات تفاوتهای فردی معرفی

کردند. این دانشمند ونابغه انگلیسی که پسر عموی ناتنی داروین نیز بود بر اساس مطالعات متعدد به نتایج جالب توجهی در زمینه تفاوتهای فردی از جمله توصیف ریاضی منحنی زنگوله ای رسیده است. همچنین ایشان در نوشته هایش پیشنهاد می کند برای اصلاح انحطاط تواناییهای انسان باید از ازدواج عقب مانده ها و بیماران روانی جلوگیری شود بنابر این باید از طریق انتخاب هوشی نژاد انسان اصلاح گردد.
7 آلفرد بینه: این دانشمند و روان شناس فرانسوی در سال 1905 با همکاری سیمون اولین آزمون هوشی را تهیه نمود. ایشان این آزمون را برای تشخیص دانش آموزان عقب مانده از کودکان عادی ساخت.
4) عوامل موثر در تفاوتهای فردی
تحقیقات روان شناسان نشان داده است که وراثت ( آمادگیهای ارثی که از طریق ژن به فرزندان انتقال می یابد ) و محیط (‌ فراهم بودن امکانات لازم جهت افزایش توانمندیهای کودک ) می تواند در ایجاد تفاوتهای افراد تاثیر داشته باشد .
محیط را می توان به طبقات زیر تقسیم کرد:
الف) محیط فرهنگی و اجتماعی: در هر جامعه ای سنت ها،باور ها نگرشهاو بطور کلی فرهنگ خاصی حاکم است. در آن فرهنگ برای اینکه فرد به عنوان عضو جامعه پذیرفته شود ،خانواده وسایر اعضای جامعه تلاش می کنند در پرورش وی ارزشها و باورهای جامعه را لحاظ کنند و بر اساس فرهنگ حاکم بر جامعه ی خود به تربیت فرزندان بپردازند. بطور مثال در بعضی از جوامع توجه به فردیت باعث تربیت افراد مستقل می شود و یا در بعضی دیگر از فرهنگ ها روح همکاری و جمع

گرایی به عنوان یک اصل پذیرفته شده و رفتارهای متناسب با آن مورد توجه و تشویق قرار می گیرد. به نظر بسیاری از روان شناسان ، فرهنگ و جامعه باعث نوعی نگرش در آموزش و پرورش شده ، واین خود نیز می تواند در ایجاد تفاوتهای اساسی در ابعاد مختلف نظیر بعد شناختی ، عاطفی ، و اجتماعی کودکان و نوجوانان شود . به عنوان نمونه انتظار پیشرفت در ریاضیات و مهندسی برای پسران و شغل های متناسب با آن و انتخاب اسباب بازیهای متناسب با جنسیت باعث نوعی نگرش سوگرانه شده و بالطبع در رشد توانمندیهای آنها تاثیر مستقیم می گذارد.

ب) محیط اقتصادی: کودکی که متولد می شود با توجه به وضع اقتصادی والدین از امکانات و محرکهایی برخوردار است . روشن است چنانچه وضعیت اقتصادی خانواده و جامعه در سطح بالایی باشد کودک و نوجوان از حداکثر امکانات محیطی ، چه در محیط خانواده و چه در مدرسه برخوردار خواهد بود.این افراد به لحاظ فضای زندگی،وسایل بازی و محرکهای مناسب جهت پرورش قوای حسی از تحریکات مناسبی برخوردار هستند.
پ) محیط خانوادگی: نوع ارتباط والدین با همدیگر و همچنین چگونگی تعامل آنها با فرزندان می تواند در چگونگی شکل گیری شخصیت تاثیر بسزایی داشته باشد.یکی از بحث های مهم در روان

شناسی رشد کودک و نوجوان ، نحوه ارتباط والدین است . به طوری که در اکثر نظریه های رشد کودک و نوجوان ، به اهمیت رفتار والدین توجه شده است.رفتار والدین با فرزندان چه خشن و چه محبت آمیز ، چه منع کننده باشد و چه اورا آزاد بگذارند غالبا مطابق الگوی فرهنگی خاص که در آن جامعه قرار دارد انجام می گیرد.عواملی متعدد در محیط خانوادگی می تواند در ایجاد تفوتهای کودک و نوجوان تاثیر بسزایی داشته باشد که اهم آن عبارتند از :
• شیوه های تربیتی یا روشهای فرزندپروری
• وضع اقتصادی خانواده
• تعداد افراد خانواده
• وضع روان شناختی والدین
• تحصیلات والدین
• پذیرش فرزند
• نگاه والدینی
• روابط برادران و خواهران

عوامل اشاره شده در ایجاد تفاوتهای فردی در کودک و نوجوان بسیار با اهمیت می باشد. خانواده ای که از لحاظ اقتصادی در سطح مطلوبی باشد،والدینی که از تحصیلات بالایی برخوردار باشند،نگاه مسئولیت پذیر در والدینی،پذیرش بدون قید شرط بدون توجه به ناتوانیهای فرزند و; محیط مطلوبی را برای رشد همه جانبه کودک و نوجوان ایجاد می کند.

نوع ارتباط والدین با همدیگر و همچنین چگونگی تعامل آنها با فرزندان می تواند در چگونگی شکل گیری شخصیت تاثیر بسزایی داشته باشد . عمده مسائلی که در خصوص ارتباط والدین و فرزندان می توان مطرح کرد به قرار زیر است:
شیوه های تربیتی : روشهای مختلفی که برای تربیت فرزند یا فرزندان خود بکار می گیرند. مانند :قاطعانه – مستبدانه – سهل گیرانه – بی توجهی. این روش های فرزندپروری در قسمت بعدی توضیح داده می شود
پذیرش: یعنی خانواده تا چه اندازه فرزند خود را با ویژه گیهایی که دارد پذیرفته است. فرزندان ما ممکن است دارای بعضی ناتوانی باشند که با انتظارات ما مغایرت باشد. راه حل اساسی ، عاقلانه و انسانی آن است که ما آنها را بدون هیچ گونه قید و شرطی بپذیریم. انگاه با ایجاد محیطی مناسب (از لحاظ ارائه محرکهای مناسب برای رشد توانمندیها و همچنین ایجاد محیط عاطفی) که فرد در آن احساس امنیت و شادابی نماید.

کنترل: در بسیاری از موارد والدین وظیفه دارند در رفتار و عملکرد فرزندان خود کنتل داشته باشند. کنترل منطقی هیچ گونه مغایرتی با دادن آزادی به فرزندان ندارد. البته هر چه که به سن کودک اضافه می شود (علی الخصوص در سنین نوجوانی) باید میزان کنترل کمتر شده تا فرد به استقلال برسد.
توقع رفتار عاقلانه و رشد یافتگی: والدین و یا افرادی که از کودکان مراقبت می کنند باید متناسب بارشد آنها انتظار رفتار داشته باشند. کودکان در حال یادگیری هستند و در این میان احتمال خطا و رفتاری که که با معیارهای ما همخوانی نداشته باشد، زیاد است . پس باید متناسب با رشد فرد از او انتظار رفتاری متناسب با آن دوره سنی داشت.

شیوه های فرزند پروری

1والدین قاطع واطمینان بخش : والدین این الگو ‌معمولا با فرزندشان با محبت هستند و با آنها رابطه گرم و صمیمی برقرار می کنند این والدین ضمن کنترل منطقی فرزندشان از آنان توقعی رفتار عاقلانه و منطقی دارند
ماسن (1368 – 449 ) در این باره می نویسد : هر چند که به استقلال و تصمیمات فرزندان خود احترام می گذارند بطور کلی در موضع خود محکم هستند و دلایلی قاطعانه ای در مورد راهنماییهای خود ارائه می دهند ;. والدین دمکرات و قاطع هم برای رفتار خودمختارانه و هم برای رفتارمنضبط اعتبار قائلند . آنان روابط کلامی را تشویق می کنند وقتی که ازاقتدارخود به عنوان والدین استفاده می کنند و کودک را از چیزی منع می کنند و از او انتظاری دارند برایش دلیلی دارند .

والدین این گروه ارتباط روشنی با فرزندان خود دارند . و برای جلب موافقت کودک دلیلی منطقی و عاقلانه می آورند . احساس و عقیده فرزندرا در امور مختلف جویا می شوند . آن ها نسبت به کار ها وفعالیت های کودک عکس العمل نشان می دهند و به تشویق کار های مثبت آن ها می پردازند . این گروه از والدین بعد از برقراری رابطه گرم و با محبت از فرزندانشان توقع رفتاری عاقلانه و متناسب با سن دارند .

به طور کلی می توان خصوصیات این گروه از والدین ( قاطع و اطمینان بخش ) را به صورت زیر برشمرد :
همه افراد قابل احترام هستند .
تمام افراد حق اظهار نظر در تصمیمات زندگی را دارند .
روش عقلانی در کلیه شئون زنگی نفوذ دارد .
والدین برای دستورات ، راهنمایی ها و نظرات خود دلایل منطقی و قانع کننده ای ارائه می دهند .
والدین ضمن محبت به فرزندان ، با آن ها گرم و صمیمی هستند .
والدین به تصمیمات و نظرات فرزندان احترام می گذارند .
بین افراد خانواده همکاری و صمیمیت وجود دارد .
ماسن و همکاران (یاسایی1380-667) برای روشنترشدن موضوع، مطلب زیر را در مورد توضیحات یک دختر شانزده ساله در مورد والدینش ذکر نمودند: “وقتی که والدینم را با والدین بچه های دیگر مقایسه می کنم می بینم که یک خصوصیت خیلی خوب دارند. و آن اینکه واقعا به حرفهای من گوش می کنند. آنان تشخیص می دهند که بالاخره من باید برای خودم زندگی کنم . بسیاری از

اوقات وقتی که توضیح می دهم که چه می خواهم بکنم ، به حرف های من خوب گوش می کنند. گاهی عواقب آن را به م هشدار می دهند و به من می گویند که اگر اشتباه کردم باید با آن روبرو شوم . گاهی هم مرا نصیحت می کنند. گاهی هم به من جواب منفی می دهند . ولی وقتی این کار را می کنند ، همیشه علتش را هم توضیح می دهند و به هنین دلیل راحتتر می توانم مخالفت آنان را می پذیرم.”

فرزندانی که والدین دموکرات ، قاطع و اطمینان بخش دارند به احتمال زیاد دارای اعتماد به نفس و مستقل با احساس مسئولست هستند . شعاری نزاد ( 1373) ، شریعتمداری ( 1367 ) و عظیمی ( 1370) معتقدند این نوجوانان چون مورد مهر و محبت قرار گرفتند و به اندازه کافی از آزادی برحوردار بودند نسبت به والدین دید مثبت و منصفانه ای دارند ، در زندگی آینده مسئولیت را به راحتی بر عهده می گیرند و از انجام آن سربلند بیرون می آیند .
لورا ای برک (1994-443) ضمن بیان ارتباط بین شیوه های تربیت فرزند و عزت نفس می نویسد:”کودکانی که دارای والدین صمیمی و پاسخده هستند و انتظار معقول از کودکان خود دارند ، احساس خوبی نسبت به رفتارشان دارند و انسانی صالح و ارزشمند خواهند شد.”

2 والدین مستبد و دیکتاتور: در این الگو ، والدین بر اعمال قدرت و انضباط اجباری تاکید می کنند. ماسن و;(یاسایی1368)در باره والدین مستبد معتقد است:این والدین با فرزندان خود کمتر گرم وبا محبت هستند.فرزندان خود را بسیار کنترل می کنندواز قدرتشان استفاده افراطی می نمایند. آنان فرزندان خود را به مخالفت با قواعد و تصمیمات خود نمی کنند و کمتر با آنان گرم و مهربان هستند.
اهم خصوصیات والدین مستبد و دیکتاتور :
برای دستوراتی که می دهند دلیلی نمی آورند.
فرزندان باید بی چون و چرا از والدین اطاعت کنند.
برای عقاید و نظرات فرزندان ارزش قائل نیستند.
معمولا یک نفر (معمولا پدر) حاکم بر اعمال و رفتار دیگران است.
با فرزندان گرم و صمیمی نیستند.
بدون توجه به سن انتظار رفتار معقولانه از فرزندان دارند.
فرزندانی که والدین مستبد داشته اند،کمتر به خود متکی هستند و از اعتماد به نفس پایینی برخوردارند.آنها نمی توانند به تنهایی کارهایشان را انجام دهند ، یا از خود عقیده ای داشته باشند. شاید به این دلیل است که هیچ گونه فرصتی جهت اظهار نظر از طرف والدین به آنها داده نشد.ماسن و همکاران(یاسایی1368-553)در این باره می نویسد: “این فرزندان اعتماد به نفس کمتر و استقلال و خلاقیت کمتری دارند،ذهن کنجگاوی ندارند،از لحاظ اخلاقی کمتر رشد یافته اند، و در برخورد با مشکلات روزمره عملی،تحصیلی وذهنی انعطاف پذیری کمتری دارند. “
افرادی که در این خانواده ها بزرگ شده اند در ظاهر حالت تسلیم و اطاعت از خود نشان می دهند،ولی در واقع دچار هیجان و اضطراب هستند.این افراد اغلب در مقابل دیگران حالت خصومت به خود می گیرند،به افراد کوچکتر از خود آزار می رسانند. وچون عقاید و افکار را بدون چون و چرا پذیرفته اند ،افرادی متعصب خواهند شد.
خانواده ها ( والدین ) برای اینکه در محیط منزل و رفتار فرزندان خود نظم و انضباط را ایجاد کنند از روشهای مختلفی استفاده می کنند.

روشهای برقراری انضباط در خانواده از طرف والدین:
1 ابراز قدرت: والدین برای ایجاد نظم و انظباط در منزل از قدرت خود استفاده می کنند. که گرایش اخلاقی بر اساس معیارهای بیرونی پرورش می یابد. و معیارهای اخلاقی را درونی نمی کند
2 کناره گیری عاطفی: همانند ابراز قدرت حالت تنبیهی شدیدی دارد. تهدید به رها کردن و جدایی از نظر هیجانی برای فرد علی الخصوص کودک مشکل ایجاد می کند.
3 استدلال کردن: تلقیق کردن و یا استدلال کردن از طریق توضیح دادن پیامدهای زیانبخش رفتار و توجه به افتخارات کودک و نوجوان و اهمیتیش برای دیگران می تواند معیارهای درونی برای کنترل رفتار ایجاد کند.

به اعتقاد ما اکثر خانواده ها از انواع شیوه های ارائه شده استفاده می کنند . اما به توجه به رشد فرزند علی الخصوص در دوره نوجوانی شیوه استدلال کردن نتایجی بهتری به بار می آورد .

5) روشهای اندازه گیری تفاوتهای فردی
به طور کلی روشهایی که برای اندازه گیری تفاوتهای فردی مطرح می شوند را می توان در دو دسته کلی زیر طبقه بندی کرد:
1 روشهای غیر علمی
2 روشهای علمی
روشهای غیر علمی: بسیاری از مردم تصور می کنند که قدرت تشخیص تفاوتهای فردی را دارند . تعداد زیادی از معلمان بر این باورند که می توانند تفاوتهای هوشی ، شخصیتی دانش آموزان را به درستی تخمین بزنند. تعدادی از این گروه آنقدر بر اعتقاد خود راسخ هستند که اجرای هرگونه آزمونها و روش های علمی را برای تشخیص و اندازه گیری هوش دانش آموزان بی فایده می دانند. اگر چه همه با تا حدودی قادر به تشخیص و تخمین در زمینه های شاختی و شخصیتی دیگران هستیم . اما تحقیقات متعدد روا نشناسان نشان داده است که ما در تشخیص و تخمین ( اگر

بدون استفاده از یک ابزار باشد ) خطاهای زیادی را مرتکب می شویم.تشخیص عقب مانده ها یا باهوش ها از روی قیافه و یا عکس آنها نمی تواند به اندازه تشخیص از روی آزمونهای عینی درست باشد ما در تشخیص صفات شخصیتی افراد ( بدون استفاده از آزمونهای عینی ) خطاهای بیشتری را مرتکب می شویم. بنابر این برای کاهش خطاها ناگزیر به استفاده از روشهای علمی هستیم. روشهایی که نگرش ، باور و حالات عاطفی ما در آن کمترین تاثیر را داشته باشد.
روش های علمی:
اگرچه شروع علمی اندازه‌گیری، سنجش ، آزمودن و ارزشیابی مسائل مربوط به رفتار و فرآیند ذهنی انسان، در قرن19 آغاز شده است . اما انسان‌ها در همه اعصار و دوران تاریخ زندگی با استفاده از روش‌های مختلف به ارزیابی و سنجش همدیگر می‌پرداختند. چنانچه به کتاب‌های قدیمی از جمله کتاب‌های ادبی کشور خودمان مراجعه نمائیم، می‌توانیم علاقمندی انسان‌ها را به ارزیابی و سنجش توانایی‌ها و استعدادها را مورد مشاهده قرار دهیم. گنجی (16-1370) در این خصوص می‌نویسد:

«اگر دیوان‌های شعرا، مخصوصاً شاهنامه فردوسی را مطالعه کنیم به کلمات آزمایش، آزمون، آزمودن و امتحان برمی‌خوریم که همه حاکی از این است که انسان‌ها همیسه در پی آزمودن یکدیگر بوده‌اند.»
کنون من تو را آزمایش کنـم یکی سوی رزمت گرایش کنـــــم
« فردوسی »

همه ما در طول زندگی خود در آزمون‌های زیادی شرکت کردیم در بعضی از این امتحان موفق و در بعضی دیگر نیز شاید دچار ناکامی شده‌ایم. موفقیت‌ها عموماً باعث شعف و شادمانی و عدم موفقیت ما را دچار ناراحتی می‌کند. اگر چه موفقیت و یا عدم موفقیت در یک آزمون به عواملی چون تواناییها، انگیزه، تلاش وپشتکار، حالات روانی و جسمانی زمان اجرای آزمون، شرایط اجرای آزمون، علت یابی‌هایی موفقیت و شکست‌ها (نسبت دادن) و نوع آزمون وابسته است.

اما تحقیقات نشان داده‌اند آزمون شوندگان در یک آزمونی که براساس اصول علمی طراحی، اجرا و نمره‌گذاری می‌شوند در مقابل آزمون‌های غیر علمی عملکرد بهتری نشان می‌دهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان pdf دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان pdf :

پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان pdf

با ظرفیت 300 تن در سال
1- 1 مقدمه :
از آنجا که تهیه خوراک دام در کشور و در شرایط فعلی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و کارخانه های تولید دان گاهاً تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند و بالاخص اینکه اخیراً تعدادی پروانه مرغداری نیز جهت تأمین و راه اندازی در ظرفیت های قابل توجه از سوی ادارات یذربط 2صادر گردیده است که در اینصورت پیاده شدن و به وجه اجرا در آمدن این طرح ها می تواند عملاً تهیه دام را دچار مشکل نماید. لذا ایجاد واحدهای کارخانه تولیدی پودر گوشت و استخوان بسیار ضروری به نظر می رسد.

علاوه بر مطالب عنوان شده، پودر گوشت مصرف صنعتی داشته و روغن حاصله نیز در صنعت صابون سازی بکار می رود و نیز در شرایطی است که نیاز عمده جامعه به صنعت مذکور کاملاً مشهود می باشد. لذا همین مطلب نیز بر اهمیت اجرای چنین

طرح هایی در کشور می افزاید.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید الکترود پودر گوشت واستخوان با ظرفیت 300 تن در سال

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولیدپودر گوشت و استخوان برای دام ها می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن اینکه کارخانه های تولید دان گاهی اوقات تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 17 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
پودر گوشت واستخوان Meat & Bone Meal
کمبودهای پودر گوشت واستخوان:
پودر گوشت واستخوان از لحاظ MetوTrp بسیار فقیر است

این اسیدآمینه ها بیشترین دلیل محدودیت در استفاده از MBM در جیره می باشد بطوری که max آن در جیره مرغان تخمگذار 15% میباشد
دلیل ان به این خاطر است که به عنوان یک مکمل قادربه جبران کمبودجیره های غذایی طیور که عمدتا بر مبنای دانه غلات استواراست نمی باشد . این مطلب بخصوص زمانی که قسمت اعظم جیره طیور راذرت تشکیل بدهد بیشتر نمود پیدا می کند .
پودر گوشت و استخوان را کمتر برای حیوانات نشخوار کننده استفاده می کنند چرا که مقبولیت و مزایای ان برای این حیوانات کمتر است

جدول : ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پودر گوشت واستخوان
ویژگیها پارامترها
رطوبت 30-112%
پروتئین خام 490-528%
فیبرخام 85-148%
کلسیم 60-120%
فسفرکل 35-50%
لیزین 22-30%
انرژی متابولیسمی برای طیور 1770-2420 Mcal/Kg
اسیدیته Max 19%
خاکستر Max 32%
قابلیت هضم Min88%

 

رنگ : قهوه ای تیره
بو: تقریبا شبیه بوی پودر ماهی
چسبندگی: دراثر فشار به هم نچسبد
محتویات : عاری از هر گونه عامل غیر قابل قبول
پودر گوشت به سه دسته تقسیم می شود:
1:پودر گوشت پر استخوان 2: پودر گوشت کم استخوان 3:پودر گوشت بدون استخوان

جدول :مقایسه پودر گوشت خالص وپودر گوشت واستخوان از لحاظ پروتین،خاکستر و ترکیبات اسید آمینه ای آن

پروتین،خاکسترواسیدهای آمینه پودر گوشت خالص پودرگوشت و استخوان
پروتئین خام 55% 50%
خاکستر 20% 30 %
آرژنین 37% 325%
سیستئین 068% 023%
گلیسین 63% 66%
هیستیدین 13% 11%
لیزین 3% 24%
متیونین 076% 06%
تره ئونین 17% 135%
تریپتوفان 034% 021%

 

منابع تهیه پودر گوشت واستخوان
پودر گوشت واستخوان فراورده ای است که از ضایعات بسته بندی گوشت وضایعات کشتارگاهی دام و طیور که شامل بافتهای بدن ،استخوانها وبافتهای همراه ان(تاندون ها و رباتها) وضمایم سفید لاشه(دستگاه گوارش)اندامهای ضبطی که بنا به دلایلی برای انسان غیر قابل استفاده است.
یکی از منابع مهمی که بطور گسترده در تهیه پودر گوشت واستخوان استفاده می شود ضایعات کشتارگاهی طیور ولاشه های مرغی که بنا به دلایلی برای انسان استفاده نمی شود ،می باشد واین امر به خاطر بیماریهای مشترک کم در طیور وانسان ، دام می باشد .

مختصری درباره عمل آوری پودر گوشت واستخوان
تهیه پودر گوشت واستخوان به 2روش انجام می شود
1 ) روش خشک
پختن در آب خود گوشت و لاشه توسط حرارت خارجی ، گرفتن چربی ان به کمک فشار هید رولیک یا سانتروفیوژ یا حلالهای مخصوص و آرد کردن توسط دستگاه پودر کننده .

2)روش مرطوب:
قرار دادن در زیر فشار مستقیم بخار اب ،جدا کردن چربی و تهیه خمیر گوشت و استخوان به وسیله دستگاههای خشک وله کننده .
– در هر دو روش حرارت مناسب نقش حساسی در این فراورده دارد وهمه عملیات باید با استرلیزاسیون کامل مواد اولیه توام باشد ودر عین حال نباید حرارت به حدی باشد که بر روی پروتین های گوشت اثر نامطلوبی گذاشته وارزش بیولوژیکی آن را کم کند .
– درمیزان چربی این فراورده باید دقت شودچرا که زیاد بودن چربی باعث اکسیداسیون ان در مدت نگهداری شده و باعث نقصان اسید امینه ها و مخصوصا کاهش مقدارMet وLys ان شده وهمچنین باعث تخریب بعضی ویتامین های گروه B می شود

مختصری درباره ی عمل آوری استخوان :

تهیه پودراستحوان به 2روش انجام می شود .
غیر صنعتی
روش پختن و عملیات حرارتی
صنعتی
روش شیمیایی

روش غیر صنعتی شامل مراحل زیر می باشد :
1 خشک کردن کامل استخوانها به صورت طبیعی
2 جمع کردن استخوانها در یک نقطه وافرودن مواد سوختنی و اتش زدن انها
3 پودر کردن بقایای مرحله دوم به وسیله دسگاه آسیاب و تهیه پودر استخوان
در صورتی که روش صنعتی به گونه ای دیگر می باشد که عبارت است از :
1) روش پختن و عملیات حرارتی :
الف :
. قرار دادن استخوان-های جمع اوری شده دردیگهای سر باز
. پختن به مدت طولانی در آب جوش
. گرفتن چربی
. خشک کردن کامل استخوان ها
. خرد کردن به وسیله دستگاهای خرد کننده
ب :
• قرار دادن استخوان های جمع آوری در داخل اتوکلاو
• پختن به وسیله بخاروفشار 1Kg
• جدا کردن چربی

• خشک کردن کامل
• خرد کردن به وسیله دستگاههای خرد کننده

2 روش شیمیایی
الف – قرار دادن اسثخوانهای جمع اوری شده تخت تاثیر اسید کلریدریک
ب – عبور دادن مایع حاصل از صافی
ج – ترکیب مایع حاصل با شیر اهک
د – تهیه پودر خاکستری رنگ به نام رسوب فسفاتی استخوان
پس مانده پروتینی را خشکانده وبه صورت پودر در می اورند وبه عنوان غذای پروتینی استفاده میشود

تهیه پروتئین با ارزش از کلاژن
کلاژن پروتینی است که 90% بخش الی استخوان را تشکیل میدهد(30%استخوان کامل ازمواد الی است) واین پروتین ارزش تغذیه ای برای دام ندارد.
کلاژن را می توان از طریق تخمیر میکروبی به پروتین با ارزشی تبدیل کرد که از نظرتعادل اسیدهای امینه مناسب است و ارزش تغذیه ای بالایی برای دام دارد.
این تخمیر میکروبی به وسیله باکتری به نام Bacillus megatrium انجام میشود. این باکتری به مقدار زیادی درمحیط حاوی کلاژن رشد می کند ومیتواند از کلاژن به عنوان تنها منبع ازت و انرژی استفاده کند.

ترتیب اسیدهای آمینه محدود کننده در MBM

Order of amino acid limited in the MBM
برای مشخص کردن ترتیب اسید آمینه های محدود کننده از دو روش استفاده می شود
1- اضافه کردن (addition ) 2- حذف کردن (deletion )

طریقه آزمایش :
در این آزمایش از جوجه های یک هفته ای حاصل از تلاقی نژاد نیوهمپشایر ماده با پلیموت راک نر استفاده شد .
جوجه ها در داخل batteries که دمای آن کنترل می شد نگهداری می شدند
غذا و آب بصورت آزادانه و تغذیه اختیاری تامین می شد .
طول مدت روشنایی 24 ساعت در روز .
سه آزمایش با سه جیره متفاوت انجام دادند که به آزمایش 1و2 سه گروه 5 جوجه ای اختصاص دادند و برای آزمایش 3 ، چهار گروه 5جوجه ای اختصاص دادند .
پیش جیره ای (pretest dait ) که یک هفته بعد از هچ استفاده شده بود 24% پروتئین داشت و بعد از یک دوره شبانه بدون غذا بودن جوجه ها وزن شدند و مشخصات و وزن آنها بصورت باند ، در روی بالهای جوجه ها نصب شدند . و از 8 تا 17 روز بعد از هچ از سه جیره ی مورد آزمایش برای جوجه ها استفاده کردند و افزایش وزن را سنجیدند .

جیرهی پایه ای که در سه آزمیش وجود داشت 16 % پروتئین داشت که در آزمایش سوم 135 % پروتئین فقط به وسیلهMBM تامین می شد و اسیدهای آمینه (Met ، … Lys ) اضافه شد و در نهایت glutamic acid نیز اضافه شد تا پروتئین را به سطح16 % برساند.
در آزمایش 1و2 روش addition اعمال شد و در آزمایش 3 روشdeletion اعمال شد .

جدول 1 ) سطوح پروتئین و اسید آمینه در پودر گوشت و استخوان
تیمار 1 تیمار2 تیمار3
component کل هضم کل هضم کل هضم
%
پروتئین 488 ……. 478 …….. 495 …….
تره ئونین 176 149 153 119 157 126
سیستین 062 044 042 021 055 027
والین 229 195 206 196 2 177
متیونین 061 051 061 048 074 064

ایزلوسین 141 120 122 098 132 118
لوسین 325 280 293 243 322 289
تیروزین 085 073 070 059 110 076
فنیل آلانین 174 151 154 129 178 153
هیستیدین 094 081 074 054 094 077

لیزین 272 234 244 188 259 214
آرژنین 369 328 354 273 356 316
تریپتوفان 032 022 028 015 036 018

داده ها تیمار1و2 (addition assays) تیمار3 (deletion assays )
Cornstaech 36.32 or 35.82 37.82
دکستروز 186 or 18.4 18.6
پودر گوشت واستخوان 328 or 33.5 27.3
روغن ذرت 50 ….
روغن سویا ………… 50
مکمل معدنی 537 537
مکمل ویتامینی 020 020
کولین کلراید 60% 020 020
Na HCO3 1.50 0.50
آلفا توکوفریل استات 0002 0002
اتوکسی کویین 00125 00125
ال- تره ئونین …….. 022
ال- والین ……… 016
دی-ال-متیونین ……… 041
ال- ایزولوسین …….. 024
ال-لوسین …… 012

ال- تیروزین …… 021
ال- فنیل آلانین ………. 004
ال- لیزین ……… 032
ال- هیستیدین …….. 010
ال- تریپتوفان …….. 007
ال- گلوتامین …….. 311

Determination of the order of amino acid limitation by amino acid addition assays (Experiment 1)

Treatment Weight gain
( g )
1.Basal diet 80 c
2. As 1 + 0.32% L-Cys (C) 82 c
3. As 1 + 0.18% L-Trp (T) 81 c
4. As 1 + C + T 108 a
5. As 1 + C + 0.39% L-Met ( T) 79 c

6 As 1 + C + T + M 103 ab
7. As 6 + 0.56% L-Lys 104 ab
8. As 7+ 0.40% L-Thr + 0.50% L-Ile + 0.30% L-Phe +0.45%L-Tyr 96 b

Determination of the order of amino acid limitation by amino acid addition assays (Experiment 2)

Treatment Weight gain
( g )
1.Basal diet 50
2. As 1 + 0.32% L-Cys (C) 44
3. As 1 + 0.18% L-Trp (T) 35
4. As 1 + C + T 78
5. As 1 + C + 0.39% L-Met ( T) 44
6. As 1 + C + T + M 72
7. As 6 + 0.56% L-Lys 74
8. As 7+ 0.40% L-Thr + 0.50% L-Ile + 0.30% L-Phe +0.45%L-Tyr 74

Determination of the order of amino acid limitation by amino acid deletion assays
(Experiment 3)

Treatment ( g )

 

1AA fortified basal diet 126 a
2.As 1- Met 33 f
3 As1- Trp 32 f
4.As 1- Thr 50 e
5.As 1- Ile 56 de
6. As 1-(Phe + Tyr) 49 e
7.As 2 + Cys 64 d
8. As 1- Lys 83 e
9 .As 1- Val 90 b
10. As1- His 100 b

 

نتیجه: محدودیتهای دیگر اسید آمینه ها به ترتیب

اسید آمینه ها محدودیتهای دیگر
1 Met 1
2. Trp 1
3. Thr 2
4. Ile 3
5. Phy 3
6. Tyr 3
7. Cys 4
8. Lys 5

9 Val 6
10. His 6

مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان صنایع و معادن شهرستان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع و معادن .
3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی
– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
– حداقل سن 18 سال تمام

– دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2- اشخاص حقوقی
– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

مدارک مورد نیاز:
1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان صنایع و معادن شهرستان.
2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء
6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
7- پوشه فنردار
8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر می گردد.

صدور پروانه بهره برداری :
1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

مراحل صدور توسعه طرح :
1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

فصل دوم
روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از تولید پودر گوشت و استخوان
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید پودر گوشت و استخوان به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم .

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند پودر گوشت و استخوان که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی

از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :
پرسنل غیر تولیدی :

پرسنل تولیدی :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )
در زمینه فروش محصولات صنعتی مانند پودر گوشت و استخوان می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

فصل سوم
امور مالی طرح

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :
1-1- زمین :

2-1- محوطه سازی :

3-1- ساختمانها :

4-1- تأسیسات و تجهیزات :

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد اَیران واجَ(ایرانویج) pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد اَیران واجَ(ایرانویج) pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد اَیران واجَ(ایرانویج) pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد اَیران واجَ(ایرانویج) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد اَیران واجَ(ایرانویج) pdf :

اَیران واجَ(ایرانویج)

آریایی ها در محلی به نام اَیران واجَ در روسیه ی جنوبی کنونی زندگی میکردند شغل اصلی آنان دامداری و دامپروری بود.اَیران واجَ زمینی حاصلخیز و خوب داشت و گرمای دلپذیری داشت ولی پس از مدتی زمین یخ زد و یخبندان به وجود آمد، به طوری که فقط 10 ماه از سال سرد و بخ بندان و 2ماه آن آفتاب خوبی به زمین میتابید.
به همین علت مهاجرت آریایی ها از اَیران واجَ به سمت غرب شروع شد. آریایی ها در این سفر با خطرات گوناگونی مواجه شدند،تنگه های باریک،باد های شدید،برف و کولاک،زمین های داغ و; پس از آن بسیاری از آریایی ها در رشته کوه های هندوکش را پایین آمده و به منطقه ی جدیدی رسیدند،بعضی ها هم که کنجکاوی آن ها را به سمت غرب کشاند.

آریایی ها اروپا

آریایی هایی که به سفر ادامه دادند به سرزمین جدیدی رسیدند.و بعد ها بخاطر نام یکی از الهه ی آنان نام آن سرزمین را «اروپ» نامیدند.
آریایی های ایران

آریایی هایی که به سمت ایران آمدند «آریان» نامیده میشدند که آن هم باز از شاخه ی کلمه ی «آریا» گرفته میشد. معنی آریا یعنی «نجیب» زیرا آریایی ها خود را نجیب میخواندند.
آنها پس از ساکن شدن در فلات ایران با ساکنان اصلی این سرزمین مواجه شدند که گویند از نژاد حبشی بودند. پس بنابر این در ایران ساکن شده و با آن ها وارد جنگ شدند،زیرا ساکنان ایران از حیث ادب،تربیت،اخلاق،دین،فرهنگ از آریایی ها بسیار پست تر بودند.پس بنابر این دژ هایی ساختند و شب ها هر بار یک نفر نگهبانی مردم را میکرد که تا متوجه حمله

شدند بقیه ی مردم را خبر کنند تا از خانواده ی خود مراقبت کنند.پس بنابر این خیلی از ساکنان اصلی کشته شدند.و ایران برای آریایی ها مملکتی عالی به شمار میامد چرا که آفتاب،هوا،خاک حاصلخیز ایران را در هیچ کجای دنیا نداشت.به همین علت هم ایرانی ها از فروغ آتش لذت زیادی میبردند و آتش را بین عناصر چهارگانه(آب،باد،خاک،آتش) از همه برتر میدانستند.از گرما و نور طلایی خورشید لذت بسیار برده و میگفتند این گرما دل های مردم را به هم نزدیک میکند.
ولی تنها چیز بدی که در ایران متوجه آن شدند اقوام تازه نفس سامی نژاد از قبیل: آشوری ها،بابلی ها بودند که گویی،بویی از انسانیت نبرده بودند و همیشه با هم سر ستیز داشتند.
مذهب آریان ها

آریان ها در ابتدا مذهبشان با هندی ها یکی بوده و برای هر چیزی الهه ای داشتند مثل الهه ی آب،آسمان و;
آن ها معتقد بودند نفس ها به دو دسته:«نفس های خوب مثل:نیکوکاری،باران و;» و «نفس های بد مثل: دورغ و خشکسالی و;» تقسیم میشود. آریان ها بعد ها پس از آمدن حضرت زرتشت یکتاپرست شدند و خدای بزرگ(اهورامزدا) را پرستش میکردند.ظهور زرتشت در ایران بسیار مفید بود چرا که ایرانیان را از همان ابتدا با خدای یکتا آشنا ساخت.حضرت زرتشت بر ضد خیلی از خرفات قیام کرد مثل: مرده پرستی که به مرده های خود بسیار احترام میگذاشتند. فقط این را میتوان گفت که آریایی ها هیچ گاه بت پرست نبودند.

در اواسط هزار دوم ق.م، اقوام اریایی، از منطق سیبری ِ اوراسیا ( مرز بین دو قار اسیا و اروپا )، و به قولی از سرزمین های واقع بین دریاچ ارال و دریای خزر، به سوی اروپا و فلات ایران سرازیر شدند. وِندیداد در « فرگرد اول»، مرکز اصلی انها را « ایران وئیجه» دانسته است که پس از مهاجرت، دارای 16 مملکت شدند. این دوران را متعلق به قبل از ظهور اشوزرتشت می دانند. زمانی که اریایی ها از ایران وئیجه به راه افتادند، به تدریج در نقاط مختلفی که انها را «شهرهای شادی بخش»، نام نهادند، استقرار یافتند. اکثر این شهرها، در شمال شرقی فلات ایران قرار داشتند که مهم ترین انها عبارت بودند از :

سُغد – سوغده ( sughdhe )
مرو – مورو ( moru )
نسا – نیسایه ( nisaya )
بلخ – بخده ( bakhdha )
رخج – هره هوایتی ( herahvaiti )
هرات – هرویو ( harogu )
گرگان – وهرکانه ( vehrkana )
هلمند – هائتومنت ( haltumyant )
کابل – وئه کرته ( vaekereta )

همان گونه که ملاحضه کردید، بعضی از این نقاط ، سرزمین هایی هستند که در حوالی دو رود سیحون و جیحون واقع شده بودند که بعدها، اوغوزها، و از جمله ترکمانان، در انجا مستقر شدند و اکنون نیز بخشی از سرزمین های فعلی جمهوری ترکمنستان را تشکیل می دهند.
باستان شناسی اسیای میانه و ترکمنستان :

اسیای میانه یا اسیای مرکزی، شامل چندین کشور مهم می شود که هر کدام از انها دارای تاریخی کهن بوده و در قلب محدود خود، زیستگاه های اولی بشری را جای داده اند.
ترکمنستان، قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان و اوزبکستان، از جمل این کشورها هستند.
فلات ایران از گذشته های بسیار دور، ارتباط و پیوستگی قابل توجهی با این نواحی جغرافیایی داشته که بعدها با هجوم و یا مهاجرت های مکرّر اریایی ها، هپتال ها، ترک ها، اوزبکان و ترکمانان از سوی شمال شرق ایران، این ارتباط دو چندان شد. مهاجرت ها و تهاجمات سبب گردیدند که در طی قرون متوالی، بِده بِستان های فرهنگی نیز بین این نقاط انجام گیرد که هرگز از چشم تیزبین باستان شناسان و سپس مورخین، دور نماند.

دیاکونف، تمدن ابتدایی بعضی از نقاط شمال شرق و شمال ایران را از جمله : « تورَنگ تپه» استراباد ( گرگان فعلی)، را با تمدن اولی اسیای میانه مربوط دانسته و دامن شباهت های ان را تا « تپه حصار» دامغان هم، از نظر دور نداشته است.
سایکس معتقد است :
« از حفاری های پَمپِلی ( pampelly )، نزدیک شهر عشق اباد، میشود نتیجه گرفت که ظروف سفالین دوره های قدیمی گرگان شمالی یا « تپ انو» در ترکمنستان شمالی، ممکن است واسط بین تمدن دور سنگ و دور فلز ماوراء خزر و ایلام باشد.»
اسطوره و تاریخ در اسیای میانه

برای بررسی و شناخت اسیای میانه و پیوندهای ان با فلات ایران، لازم است که اسطوره و تاریخ ایران را در چهار مرحله مورد کنکاش قرار داد :
1- دوران اساطیری
2- 2- دوران اوستایی : که بیشترر شامل تاریخ این منطقه در عصر هخامنشیان می شود.
3- دوران تاریهی تا پایان عهد ساسانی
3- 4- دوران اسلامی
دوران اساطیری :

یکی از جالب ترین و در عین حال پر ابهام ترین بخش تاریخ این دوران، بخش اسطوره های ایران باستان است که اختصاصآ در این قسمت به ان خواهیم پرداخت.
سرزمین کهن خوارزم و سواحل شرقی دریای مازندران، از اولین نواحی بودند که اریایی در انجا مسکون شدند. در ان دوران، رود جیحون (امودریا)، سراسر این منتطقه را پیموده و سپس به دریای مازندران می ریخت. این امر باعث ابادانی محل زیست جمعیت های مختلفی شده بود. امّا اندکی پس از تغییر مسیر این رود و سرازیر شدن ان به سوی شمال شرقی و ریختن به دریاچ ارال، قسمت عمده ای از مناطق قبلی، دچار بی ابی شده و متروک گشتند که در گذشته به انان « دشت خاوران» یا ( قره قوم)، می گفتند.

به اعتباری، دلیل اینکه ایرانیان، به غرب، خاوران می گفتند، بدان جهت بود که در غرب این دشت می زیستند. ناحیه ای را که اریایی های ایرانی در ان می زیستند، « ائیران» و ناحی دیگری را که هم نژادان انها، با سطح تمدن پایین تری در همسایگی و شرق انها سکونت اختیار کرده بودند، « توران» نامیدند.

تُرکستان نیز از گذشته های دور، به سرزمین هایی اطلاق می شد که مسکن اصلی اقوام ترک ( اوغوزها و ترکمن ها)، بود و در واقع، ایالت وسیعِ «سین کیانگ یا ترکستان چین کنونی »، تا قسمت های گسترده ای از شرق را در بر می گرفت. ولی بر اثر مهاجرت های پی در پی به سوی غرب، بخش هایی از سرزمین های ماوراء النهر هم ترکستان نام گرفت. ان چنان که دامنه ای جبالِ تیانشان، دره های بالای رود جیحون و سیحون، یعنی حوض دریاچ بالخاش و قره گُل، ایسیق گُل و دره و انهار ایلی را هم شامل می گشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >