مقاله بررسی سازه ها شخص القایی صدا وسیما جمهوری اسلای ایران بر م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی سازه ها شخص القایی صدا وسیما جمهوری اسلای ایران بر مخاطبان pdf دارای 48 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سازه ها شخص القایی صدا وسیما جمهوری اسلای ایران بر مخاطبان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سازه ها شخص القایی صدا وسیما جمهوری اسلای ایران بر مخاطبان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سازه ها شخص القایی صدا وسیما جمهوری اسلای ایران بر مخاطبان pdf :

چکیده تحقیق:
اهمیت رسانه هاس جمعی از همان آغاز انتشار نخستین روزنامه ها در یونان باستان همواره در کانون توجه نویسندگان و گردانندگان آنها و دغه دغه خاطر سیاستمداران و حکام آن زمان بوده و تاکنون نیز ادامه دارد.تلویزیون نیز به عنوان یکی از بزرگترین و پردامنه ترین رسانه همواره توجه جامعه شناسان و ارتباط گران، سیاستمداران و;.. دوم خود معطوف داشته است موضوع اصلی، بررسی سازه ها شاخص ایفای صدا وسیما است. سازه شخصی یکی از نظریه ها، جورج کلی ( 1967-1905) می باشد. سازی نحوه‌نگاه کردن فرد به رویدادهای موجود در دنیایی دوست به عبارت دیگر سازه فرضیه ای عضلانی است که برای توضیح یا تعبیر رویدادهای زندگی ساخته می شود. ما طبق  این انتظار که سازه هایمان واقعیت های زندگی رزمره را پیش بینی خواهندکرد و آنها را توضیح خواهند داد، رفتار می کنیم همانند دانشمندان ،  همواره این فرضیه ها را آزمایش می کنیم، ما رفتار خود را بر پایه سازه هایمان قرار می دهیم و آثار آن را ارزیابی می کنیم.
برای بررسی سازه های القایی صدا وسیما در این تحقیق طی بررسی های مختلف و مطالعه تعداد 15 سازه مختلف درک تصور می کنم صدا و سیما در جهت القای آنها در مخاطبان در داخل کشور انجام می دهد را انتخاب کردم و آن را داخل جدول 4 گزینه ای با گزینه های موافقم، تا حدودی موافقم، مخالفم، و نظری ندارم قرار دادم و با تأیید استاد این پرسشنامه ها در 100 نفر از دانشجویان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارم و از آنها خواستم تا به مناسب میل و نظر خود به سوالات پاسخ دهند.
روش آماری که در این تحقیق مورد استفاده قرار گرفت روش  خی دو   X2  بود.
پس از بررسی های انجام گرفته شده شخص گرد یرک سازه های ( توهم توطئه) (تهاجم فرهنگی) مورد قبول اکثریت آراء بدست آمده بود و این سازه ها و فرضیه های مربوط به آن مورد پذیرش قرار گرفت.
 
فصل  اول

مقدمه:
تأثیری پذیری مخاطبان از محتوای پیمامهای وسایل ارتباط جمعی اعم از مطبوعات، رادیو، سینما، علی الخصوص تلویزیون سابقه ای دیرینه و همراه پیدایش آنها دارد. از همان آغاز انتشار نخستین روزنامه ها در یونان باستان ( آکتادیورنا وآکتاسناتوس) همواره میزان و نحوه اثر گذاری آنها بر خوانندگان ودریافت گنندگان مطالب آنها در کانو توجه نویسندگان و گردانندگان آنها و دغه دغه خاطر سیاستمداران و حکام آن زمان بوده است میزان و کیفیت تأثیرات رسانه های جمعی علی الخصوص تلویزیون به عنوان بزرگترین و پردامنه تری رسانه همواره با توجه  جامعه شناسان، ارتباط گران، سیاستمداران و ;.به خود معطوف داشته است.
افزایش پژوهشهای ارتباطی با ابعاد وسیعتر و موضوعات دیر گاهی را تقویت کرد که بر مبنای آن رسانه جمعی به وضع اجتماعی- فرهنگی، سطوح نیازها و خصوصیات شخصیتی مخاطبانشان ذی نفوذ و تأثیر گذار و تأثیر آنها ممکن است غیر مستقیم، نامحسوس، طولانی و نیز تحت اشعاع سایر عوامل تقویت کننده یا تضعیف کننده این فراینند باشد،
بسیاری از صاحب نظران انتقاد گر جدیدی ، نسبت عملکرد مثبت و بهنجار رسانه های جمعی ابراز تردید کرده اند آنها بر این باورند که وسایل ارتباط جمعی من جمله تلویزویون مثل هر نهاد اجتماعی دیگری دارای کارکردهایی آشکار و مغایر با نیازهای واقعی مخاطبان نیز به دنبال دو رشته باشد و به ابراز تهاجم فرهنگی و الت دست صاحبان قدرت و ثروت تبدیل شود.
با سروری اجمالی بر مباحث مطرح شده در برخی از منابع می توان نتیجه گرفت که در تأثیر پذیری مخاطبان از وسایل ارتباط جمعی عوامل زیادی دخیل هستند که می تواند تأثیرات آنها را افزایش یا کاهش دهد و حتی خنثی کند. بنابراین در مورد میزان  و چگونگی تأثیر گذاری بر مخاطبان نمی توان اظهار نظر قطعی کرد که رسانه ها قدرت تأثیر گذاری نامحدود و جادویی دارد و یا تأثیرات  آنها ناچیز و محدود است.
مطالعه و پژوهش در روستای شناخت ویژگیهای فرهنگی- اجتماعی، و ;.. مخاطبان گام نخست برای پیام سازان و گردانندگان رسانه های جمعی است.
موضوع پژوهش:
بررسی تنش صدا وسیما در ایجاد و القای سازه های شخصی در مخاطبان ( بر اساس نظریه سازه های شخصی جرح کلی)
رشد پژوهش:
صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران چه نوع سازه هایی را به مردم القاء می نماید؟
هدف پژوهش:
شناخت سازه های شخصی که صدا وسیما به مردم و بینندگان خود القاء می نماید.
ضرورت و اهمیت پژوهش:
با توجه به وسعت و دامه فراگیر رسانه بزرگی همچون صدا و سیما و همچنین گستردگی و مورد توجه بودن این رسانه می توان به اهمیت این رسان پی برد. تأثیری مخاطبان از محتوای برنامه های تلویزیون از اهمیت بالایی در دنیای امروز برخوردار می باشد  همانطور که یکی از صاحب نظران در این زمینه پیامهایی که تلویزیون به مخاطبانش ارائه می کند را به گلوله ها جائ.یی تفسیر و تعبیر نموده است « همانگونه که یک تفنگ سر پر هنگام شلیک به روی نوجی پرنده» ساچمه هایش در طیف وسیعی آنها را مورد  اصابت قرار می دهد به همان صورت هم پیامهایی که از طریق یک رسانه شلیک می شود بر مخاطبی که آنها را دریافت می کنند اثر می گذارد تلویزیون از جمله ارتباط وسایل جمعی بسیار نیرومندی است که می توان از آنها  در  روه خیر وشد با تأثیر شگفت سود گرفت و چنانچه کنترل مطلوب وجود نداشته باشد می تواند اثر بسیار مخرب و ناسودمندی را برای اجتماع  داشته باشد.
فرضیه ها:
    ایجاد سازه های شخصی یکی از کارکردهای تلویزیون
    تلویزیون در ایجاد و القای سازه های شخصی افراد نقش مؤثری دارد.
    شبکه های سیما در ایجاد و القای شخصی در مخاطبانش نقش دارد.
 
فصل دوم

ادبیات و پیشینه تحقیق:
دکتر باقر ساروخانی در کتاب جامعه شناسی ارتباطات جمعی در توضیح قدرت رسانه ها می گوید برخی ها عقیده بر این است که وسایل ارتباط جمعی را روی چنان قدرتی هستند که می توانند سعی تازه برای اولین بار در تاریخ انسان پدیر آورند. شعی که با نسلهای پیشین بسیار متفاوت است و غرق در فضای ارتباطی جدید آکنده از دانستنیهای پیچیده ای است که حتی هنگام فراغت از آن سمع می شود ( باقر ساروخانی، 1368،ص100)
را نرین در این زمینه بیان می کند: « انسان توان تنها منفعل و تأثیر پذیر است و وسایل ارتباط جمعی هم به طور دائم روی او اثر می گذارد تا وادارش کند با جماعت »  همرنگ شود. از سوی دیگر آنچه جامعه مصرفی نیاز دارد، توده افرادی است که از  جهت ذوق و سلیقه و عکس العمل مشابه هم باشند زیرا تأثیر گذاردن بر توده راحت تر است تا افراد پراکنده و گوناگون ( باقر ساروخانی1368ت ، ص70)
لازابرسفلد وسرتن در تشریح عقاید این عده از متفکران می نویسد، بسیاری تحت تأثیر همه جایی بودن ارتباطات جمعی و قدرت بالقوه آنان به  سختی همراسان شده از، اینها را عقیده بر این است که وسایل ارتباط جمعی جدید ابزاری بس نیرومند است که می توان از آنها در راه خیر ویا شرط با تأثیر شگرف سود بر گرفت و چنانچه کنترل مطلوب وجود نداشته باشد امکان استفاده از این وسایل در راه دوم بیشتر است( ژان کازنو، 1368،ص30)
فرد نیاندی تونیس نیز در پیروی از این دیدگاه چنین می گوید:« روزنامه ها و رسانه های جمعی خیلی کارها از دستشان بر می آید. آنها می توانند و قایع و ایده هایی رابه سرعت بسازند و اشاعه دهند، درست مانند اشیای مصرفی مانند آشپزخانه هتلی که عذاها و نوشیدنیهایی را به صورت دلچسب و به مقدار لازم تهیه می کند و بیرن می فرستد.
بدین سان رسان های جمعی وسیله (رکن) واقعی افکار عمومی است و از برخی جهات برابر و حتی بالاتر از قدرتهای مادیاست که  دولت به شکل ارتش بودجه و موسسات اداری در اختیار دارد این یکی مانند آنها به مرزهای کشور محدود نیست بلکه اساساً دارای امکان بین المللی است زیرا هدف غایی آن، چیزی نیست جز تبدیل کشورها گوناگون به یک جمهوری واحد نظیر بازار جهانی، جامعه جهانی که توسط متفکران، دانشمندان و نویسندگان رهبری خواهد شد و در آن روشهای اعمال زور، که فاقد جنبه روانشناختی است با کنار گذاشته خواهد شد( ملوین دفلورنظریه های ارتباطات فس7)
چکیده و خلاصه برخی تحقیقات انجام دشه در ارتباط با صدا و سیما:
در تحقیقاتی که در ارتباط با میزان استفاده مردم از صدا سیما ارائه شده است ( 4/51 درصد) از افراد برای کسب اطلاعات وم اخبار و همچنین پر کردن اوقات فراغت ازتلویزیون استفاده می کنند (31 درصد) از روزنا مه ها‌( 1/5 درصد) از رادیو (81/1 درصد) از اینترنت (4/1 درصد ) مجلات (8/0 درصد)  رسانه های خارجی (1/21درصد) از طریق دوستان و آشنایان از لحاظ نوع فعالیت افراد شاغل بیشتر از دیگران از روزنامه (3/4درصد) و مجلات اقتصادی (6/2 درصد) بهره مند می شوند و افراد خانه داربیش از دیگران از تلویزیون (2/06درصد) و دانشجویان بیش از دیگران از اینترنت استفاده می کنند.
از لحاظ تحصیلات، افراد با تحصیلات عالی بیش از دیگران از اینترنت ( 9/13 درصد) و رسانه های خارجی (3/6 درصد) استفاده می کنند. در حالیکه افراد دیپلمه بیش از دیگران از تلویزیون ( 2/06 درصد) بهره مند می شوند ( مرکز تحقیقات مطالعات و سنجش برنامه ای صدا و سیما ی جمهوری اسلامی ایران)
بر اساس تحقیقات بعمل آمده در ارتباط با تأثیر آگهی های تلویوزیون 6/18 درصد از والدین اصلاً آگهی تلویزیونی را تماشا نمی کنند و 4/81 درصد نیز ( از به ندرت تا همیشه) به نحوی بیننده تبلیغات تلویزیون هستند والدین تحصیلکرده اعتماد کمتری به آگهی تلویزیونی دارند ( مرکز تحقیقات، مطالعات و سنجش برنامه ای صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران) ( شهریور 92)
1- تعریف سازه شخصی:
سازه نحوه نگاه کردن زد به رویدادهای موجود در دنیایی اوست به عبارت دیگر، سازه زمینه عقلانی است که برای توضیح یا تعبیر رویدادهای زندگی ساخته می شود. مطابق این انتظار که سازه هایمان واقعیت های زندگی روزمره را پیش بینی خواهد کرد و آنها را توضیح خواهند داد رفتار می کنیم. همانند دانشمندان، ما همواره این فرضیه ها را آزمایش می کنیم ، با رفتار خود را بر پایه سازه ها یمان قرار می دهیم  و آثار آن را ارزیابی می کنیم( جورج کلی 1998 ، ص 398)
2- نظریه سازه شخصی ( جورج کلی)
نظریه ‌شخصیت پیشنهادی کلی از تجربه او به عنوان یک متخصص با نتیجه کار کردن با افراد ناراحت بدست آمد. او به چند دلیل تجزیه بالینی خود را به گونه ای تعبیر کرد که با ؟؟ و بسیاری از نظریه پردازان دیگر که مراجعان و بیماران در درمان می کردند نکات مشترک ناچیزی دارد. الگویی که کلی از کار بالینی خود در مورد ماهیت انسان به وجود آورد غیر عادی است، زیرا و معتقد بود که مردم به صورت دانشمندان عملی می کنند. ( جورج کلی، 1998،ص399)
نظریه سازه شخصی کلی در مورد شخصیت با رویکردهای دیگر که مورد بحث قرار گرفتند بسیارفرق دارد. کلی به ما داد که از نظام وی، اصطلاحات و مفاهیم آشنایی چون ناهشیار، من نیازها ، سایقها ، محرکها و پاسخها، تقویت و نه حتی انگیزش و هیجان را نخواهیم یافت.
کلی پاسخ می دهد که هر یک از ما درباره  محیط خود سازه های شخصی را به وجود می آوریم. منظور وی این بود که ما به وسیله سازه های شخصی، رویدادها و روابط اجتماعی زندگی خود را بر حسب یک نظام یا الگو تعبیر می کنیم و سازمان می دهیم . ما بر پایه این الگو درباره خودمان و درباره افراد دیگر و رویدادهای پیش بینی می کنیم، این پیش بینی ها را برای تنظیم پاسخهایمان و هدایت اعمالمان به کار می گیریم. پس برای اینکه شخصیت را بشناسیم، ابتدا باید الگوهایمان را درک کنیم. آن شیوه هایی را که با آنها دینای خود را سازمان می دهیم یا می سازمی. به نظر کلی، تعبیر، از رویدادها، از خود رویداد ها بهتراست.
نظر کلی این بود که همانند دانشمندان، ساختن فرضیه هایی درباره محیط مان و آزمون آنها در برابر واقعیت تجربیات روزانه مان، به دنیای خود می نگریم و آن را سازمان می دهیم. رویدادهای موجود در زندگی یعنی واقعیت ها یا اطلاعات تجربه خومد را مشاهده می کنیم و آنها را به روش خودمان تعبیر می نمائیم.
الگویی که آنها را در داخل آن قرار می دهیم. ما از طریق الگوهای شفائی که متناسب با واقعیت هایی درست که دنیا از آنها تشکیل شده است به دنیا می نگریم.( کلی، 1955،ص 9-8)
پیش بینی رویدادهای زندگی:
نظریه سازی شخصی کلی به صورت یک ترتیب علمی ارائه شده است، به طوری که در یک اصل موضوع بنیادی و 11 اصل تبعی سازمان یافته است( کلی 1955) این اصل موضوع می گوید: فرایندهای روانی، توسط شیو ه هایی هدایت می شوند که به وسیله  آنها رویدادها را پیش بینی می کنیم منظور کلی از به کار گیری واژه فرایندها، اشاره به وجود هر نوع محتوای درونی مثل انرژی ذهنی نبود بلکه او اعتقاد داشت که شخصیت فرایندی جاری  و متحرک است. فرایندهای روانی، به وسیله سازه هایمان ، توسط شیوه هایی که هر یک از، دنیای خود را می سازیم هدایت می شوند.
واژه کلیدی دیگر در اصل موضوع بنیادی پیش بینی است نظر سازه های کلی، انتظاری است، سازه ها را برای پیش بینی آینده به کار می بریم به طوری که می دانیم اگر به شیوه خاصی رفتار کنیم چه اتفاقی خواهد افتاد.( جورج کلی 1998، ص400)
اصل تبعی ساخت:
شباهت بین رویدادهای تکراری:
کلی معتقد بود که هیچ رویداد یا تجربه زندگی نمی تواند دقیقاً به صورتی که بار اول اتفاق افتاده است دوباره تولید شود. یک رویداد می تواند تکرار شود. اما دقیقاً به صورت قبل تجربه نخواهد شد برای مثال، اگر امروز فیلمی را ببیند که ماه گذشته آن را دیده اید تجربه شما از آن متفاوت خواهد بود. امروز حالت روحی شما منعکس است مثل گذشته نباشد و در طول ماه با مردم و رویدادهایی مواجه شده اید که شاید بر نگرشها و هیجانهای شما تأثیر گذاشته باشد (جورج کلی 1998، ص402)
اصل تبعی و زیست:
تفاوتهای وزی د تعبیر نمودن رویداد ها:
کلی با این اصل تبعی، عقیده تفاوتها فردی را معرفی کرد او خاطر نشان ساخت را ما در  مورد اینکه چگونه یک رویداد را درک یا تعبیر می کنیم با یکدیگر فرق داریم. چون مردم رویدادها را به صورت متفاوت تعبیر می کنند، سازه های مختلفی را تشکیل می دهند. وقتی که سازه های ما تعبیر منحصر به فرد، از یک رویداد است، پس واقعیت عینی آن رویداد را چندان منعکس نمی کند ( جورج کلی 1998، ص409)
اصل تبعی سازمان:
روابط میان سازه ها:
ما سازه های فردی مان را طبق دیدگاهای که از روابط میان آنها داریم در یک الگو سازمان می دهیم یعنی شباهت ها و تفاوت ها افرادی که سازه های مشابهی دارند ممکن است باز هم با یکدیگر فرق کنند زیرا آنها آن سازه ها را در  الگوهای متفاوتی سازمان می دهند.
ما سازه هایمان را در یک سلسله مراتب سازمان می دهیم. به طوری که برخی از آنها از سازه های دیگر پیروی می کنند. یک سازه می تواند یک یا چند سازه پیرو داشته باشد. برای مثال سازه خوب ممکن است سازه پیرو با هوش و اختلاتی را شامل گردد. بنابراین، اگر کسی را ملاقات کنیم که با سازه شخصی خوب ، متناسب باشد. انتظار داریم که دو ویژگی های هوش و معیارهای عالی اخلاقی را نیز داشته باشد.
این روابط میان سازه ها، معمولاً از خود سازه های فردی بادوام ترند، اما آنها نیز در معرض تغییر قرار دارند شخصی که احساس می کند فردی به نظر باهوش با او برخورد ربی کرده و ؟؟ سبک نموده است. شاید سازه باهوش را در محل پیرو و سازه خوب به محل پیروساز برک انتهای متضاد آن سازه است منتقل کند. تنها آزمایش معتبر برای یک نظام سازه، قابلیت پیش بینی آن است. اگر یک نظام را مناسب را برای پیش بینی رویدادها دراختیار نگذارد. تعبیر داده یا کنارگذاشته میشود(جورج کلی 1998،ص 411)
اصل تبعی دوگانگی:
تمام سازه ها دو قطبی یا دو گانه هستند. اگر قرار باشد رویدادهای آینده را دقیقاً پیش بینی کنیم این حالت ضرری است. درست همانگونه که ما باید شباهتهای موجود در میان مردم یا رویدادها توجه داشته باشیم، باید اختلافهای موجود را نیز در نظر بگیریم. برای مثال داشتن سازه ای درباره یک درست که ویژگی شخصی درستی را توصیف می کند کافی نیست. ما باید قطب مخالف، یعنی نادرستی را نیز در نظر داشته باشیم برای اینکه بتوانیم توضیح دهیم شخص درست با افرادی که درست نیستند چه فرقی دارد. اگر ما این تمایز را ایجاد نمی کردیم. اگر فرض می کردیم که همه افراد درست هستند. پس تشکیل سازه ای درباره درستی به هدف پیش بینی نمی کرد فقط در مقابل شخصی که انتظار می رود نادرست باشد می توان از یک شخص انتظار درست بودن را داشت.
بنابراین در این مورد سازه شخصی مناسب، درست در برابر نادرست است. سازه های ما همیشه باید بر حسب صنعت های جفتی باشد، یعنی، دو چاره‌ نا متداخل یا مانعه 000الجمع ( جورج کلی 1998، ص 412)

اصل تبعی انتخاب:
این اعتقاد لاک مردم آزادی انتخاب دارند می توان در سراسر نوشته های کلی یافت. طبق اصل تبعی دو گانگی، هرسازه دو قطب مخالف دارد. در هر موقعیت معین، ما قطبی را انتخاب می کنیم که برای ما بهتر کار می کند. قطبی که امکان پیش بینی  پیامد رویدادهای آینده را به ما می دهد.
اصل تبعی دامنه:
سازه های شخصی معدودی برای تمام مومقعیت ها مناسب یا مربوط هستند. سازه بلند در برابر کوتاه را در نظر بگیرید که آشکارا دامنه مناسب یا قابلیت اعمال محدودی دارد. این سازه می تواند در رابطه با ساختمانها، درختان یا بازیکنان بستکبال سودمند باشد. اما برای توصیف یک پیتزا یا هوا ارزشی ندارد.
برخی از سازه ها را می توان برای بسیاری از موقعیت ها یا افراد به کاربرد، در حالی که سازه های دیگر تنها می توانند به صورت محدود، شاید برای فقط یک نفر یا یک موقعیت واحد به کار برده شود( جورج کلی 1998، ص 419)

اصل تبعی تجریه:
روبرو شدن با تجربه های جدید:
هر سازه فرضیه ای است که بر اساس شرط گذشته برای پیش بینی رویدادهای آینده ساخته می شود. سپس هر سازه با تعیین نمودن این نکته که یک رویداد معین را چقدر خوب پیش بینی می کند، در برابر واقعیت آزمایش می شود. اغلب ما هر روز با تجربه های جدیدی روبرو می شویم، بنابراین، فرآیند آزمون متناسب سازه ( اینک ببینیم چگونه رویداد را پیش بینی می کند) جاری است.
اگر یک سازه پیش بینی کننده معتبر پیامد موقعیت  نباشد باید با توجه به این تجریه های جدید از نو سازمان یابد یا عوض شود بنابراین، زمانی که دنیای، گسترش می یابد و تغییر می کند سازه هایمان را تغییرو تفسیر مجدد می کنیم.( جورج کلی 1998، ص 417)

اصل تبعی تعدیل:
سازگاری با تجربه های جدید:
سازه های از نظر نفوذ پذیری فرق می کنند یک سازه نفوذ پذیری سازه ای است که اجازه می دهد عناصر جدید به دامنه مناسب نفوذ کنند یا در آن پذیرفته شوند چنین سازه ای به روی رویدادها و تجربیات جدید باز است و می تواند توسط آنها توصیف شود اصلاح شود و یا گسترش یابد.
اینکه نظام سازه ما چقدر می تواند در نتیجه تجربیات جدید و یادگیری تعدیل یا سازگار  شود، به نفوذ پذیری سازه های و بی ؟؟ بستگی دارد. مهم نیست که تربیات جباریان به ما چه می گویند یک سازه نفوذ ناپذیر یا خشک نمی توند تغییر کند.( جورج کلی 1998،ص 419)

اصل تبعی چند پارگی:
رقابت میان سازه ها:
کلی معتقد بود که ما انواع سازها را بوجود می آوریم و آنها را به کار می بریم کهش شاید به طور جداگانه ناسازگار باشند اما در داخل الگوی نظام سازه کلی، هم زیستی دارند. به خاطر بیاورید که وقتی تربیات جدیدی داریم که درباره  آنها فکر کنیم یا آنها را تعبیر نمائیم، نظام سازه ممکن است تغییر کند، با این حال سازه های جدید لزوماً از سازه های قدیمی به دست نمی آیند. یک سازه جدید شاید در موقعیتی معین با سازه ای قدیمی هماهنگ یا سازگار باشد اما اگر موقعیت تغییر کند، این سازه ها می توانند نا هماهنگ شوند. ( جورج کلی 1998، ص 420)
 
اصل تبعی اشتراک:
شباهتهای موجود میان مردم در تعبیر نمودن رویداد ها:
از آنجائی که ما رویدادها را به شیوه های مختلفی تعبیر می کنیم هر یک سازه هایی را به وجود می آوریم که منحصر به ما هستند با وجود اسن، بین ما شباهت هایی نیز در تعبیر نمودن رویدادها وجود دراد کلی گفت اگر افراد یک تجربه را به صورت مشابهی تعبیر کنند، پس فرآیندهای شناختی آنها شبیه هستند با وجود آنکه این افراد طبیعت روانی مشابهی ندارند، در ویژگیها و فرایندهای خاصی مشترک می باشند. ( جورج کلی 1998،ص 421)

اصل تبعی اجتماعی بودن
روابط میان زدی:
افراد موجود در یک گروه یا فرهنگ یکسان تمایل دارند رویدادها را به طور مشابه تعبیر کنند. اگر چه این برخی از شرکات میان مردم را توجیه می کند ولی به خودی خود موجب روابط میان فردی سازنده نمی شوند، کافی نیست که یک فرد تجربیات را به شیوه مشابه دیگری تعبیر کند شخص باید سازه های فرد دیگری را نیز تعبیر نماید به عبارت دیگر، اگر قرار باشد پیش بین کنیم که آن شخص چگونه رویداداها را پیش بینی خواهد کرد، باید بفهمیم که او چگونه فکر می کند، ( جورج کلی 1998، ص 423)

تصور کلی از ماهیت انسان:
نظریه شخصیت کلی، تصویری خوشبختانه و حتی و نشین از ماهیت آنان ارائه می دهد، کلی مردم موجوداتی منطقی می دانست که قادر به ساختن سازه هایی هستند که از طریق آنها دنیا را می بینند. او اعتقاد داشت ک خالق سرنوشت خود هستیم و نه قربانی آن (کلی 1969) دیدگاه او مارا از اراده آزاد برخوردار می دانست که توانایی برگزیدن جهت زندگی خود را داریم، و در صورت لزوم با اصلاح کردن سازه های قدیمی و ساختن سازههای جدید، می توانیم تغییر کنیم ما به سیر انتخاب شده در کودکی یا نوجوانی متعهد نیستیم جهت ، آشکار به سوی آینده است، زیرا برای اینکه بتوانیم رویدادها را پیش بینی کنیم، سازه ها را می سازیم ( جورج کلی1998،ص 420)
 
فصل سوم

جامعه آماری :
جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه افراد اعم از زن و مردی که در دانشگاه آزاد واحد رودهن شغول به تحصیل بودند( بدون در نظر گرفتن رشته آنها)
نمونه و نمونه گیری:
نمونه تحقیق عبارتست از 100 نفر مرد و زن که در سنین حدود 30-20 سال که به صورت کاملاً تصادفی انتخاب شدند و پس از انتخاب پرسشنامه را در اختیار آنها گذاشتیم و با توجه به توضیح مختصر از آنها خواستیم که به پرسشنامه ها پاسخ دهند.
ابزار اندازه گیری:
ابزار اندازه گیر پرسشنامه ای که 15 معیار برای بررسی سازه های القایی صدا و سیما را شامل می شد که توسط خود محقق ساخته شده بود که از اعتبار لازم بر خوردار می باشد. و توسط استاد مربوطه مورد تأیید قرار گرفت. ( نمونه انی پرسشنامه در انتهای ضمیمه گردیده است)
 
روش اجرا:
ابتدا به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مراجعه کردیم و پس از صحبت با مولین اجازه انجام پرسشنامه را بدست آورده و پس از انتخاب نفرات مورد نظر ( 100 نفر) پرسشنامه را در بین آنها توزیع نمودیم و از آنها خواستیم که با کمال دقت و جدیت به پرسشنامه ها پاسخ دهند و پس از پاسخگویی اقدام به جمع آوری پرسشنامه کردیم و از تک تک آزمودنیها کمال تشکر را بجا آوردیم.
روش آماری:
روش آماری که ما در این پرسشنامه بکار بردیم، از آزمون فی دو      برای مقایسه بین فراوانیهای پاسخهای مختلف آزمودنیهای بین دو گروه مردان و زنان بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی نقش هنرستان های کشاورزی در توسعه و پیشبرد کشاورزی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی نقش هنرستان های کشاورزی در توسعه و پیشبرد کشاورزی pdf دارای 154 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش هنرستان های کشاورزی در توسعه و پیشبرد کشاورزی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب
چکیده 1
مقدمه 2
فصل اول
 طرح تحقیق

1-1بیان مساله4
2-1 اهداف تحقیق4
1-2-1-هدف کلی تحقیق4
2-2-1- اهداف اختصاصی تحقیق4
3-1- سئوالات تحقیق    4
4-1- فرضیات تحقیق.    5
5-1-ضرورت واهمیت تحقیق5
6-1-پیشینه تحقیق5
7-1-مسائل ومشکلات تحقیق5
8-1- نوع تحقیق6
9-1- ناحیه جغرافیایی مورد مطالعه6
10-1- روش گرداوری اطلاعات6
11-1- روش تجزیه تحلیل6

فصل دوم
مبانی نظری تحقیق
1-2 - تعریف کشاورزی8
2-2توسعه چیست 8
3-2- توسعه کشاورزی9
4-2- توسعه کشاورزی و رابطه با توسعه روستایی10
5-2- توسعه کشاورزی پایدار12
6-2- ضرورت توسعه کشاورزی13
7-2- توسعه کشاورزی«ضرورتها و راهبردها 14
8-2- ضرورت های توسعه کشاورزی در برنامه پنجم15
9-2-  ساز و کار تولی گری توسعه کشاورزی17
10-2- برنامه های اجرایی توسعه کشاورزی18
11-2-  نقش توسعه کشاورزی در توسعه ملی19
12-2-  دلایل رشد بطئی بخش کشاورزی20
13-2 - اهمیت آموزش و جایگاه آن در توسعه 22
14-2-  آموزش در نظریه های توسعه    24
1-14-2- دیدگاه نوسازی24
2-14-2- نظریه نوسازی26
1-2-14-2- نوسازی اقتصادی27
2-2-14-2- نوسازی سیاسی 27
4-14-2- نوسازی روانی28
15-2- مفهوم نوآوری    29
1-15-2- احساس نیاز به تغییر30
2-15-2- اثرات فرهنگی31
3-15-2- تغییر فرهنگی31
4-15-2-عوامل موثر در تغییر32
16-2-  چشم انداز آموزش کشاورزی در قرن 2134
17-2-  بازگشت کشورهای در حال توسعه به سوی آموزشهای کشاورزی35
18-2-  تاریخچه ی آموزشهای کشاورزی در جهان36
1-18-2- تاریخچه ی آموزش های کشاورزی در ایران37
2-18-2- تاریخچه ی اجرای آموزش های کشاورزی در مناطق روستایی و کشاورزی 37
3-18-2- اهداف آموزش های کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی38

فصل سوم
شناخت ویژگیهای جغرافیایی ناحیه مورد مطالعه
3-1- پیشینه تاریخی42
2-3 - موقعیت جغرافیای شهرستان رباط کریم44
1-2-3- تعداد شهرها و روستاها    49
3-3- ویژگی های اقلیمی شهرستان رباط کریم51
1-3-3-  درجه حرارت (دما 51
2-3-3- میانگین دمای سالانه52
3-3-3- رژیم حرارتی و دمای ماهانه52
4-3-3-  بارش ماهانه53
5-3-3- جهات وزش باد55
6-3-3-  تیپ آب و هوایی57
4-3- خاک و پوشش گیاهی منطقه رباط کریم57
1-4-3- دشت های دامنه ای ( خاک های دشت های آبرفتی دامنه ای )60
1-1-4-3- سری خاک های آدران60
2-1-4-3- سری خاک های رباط کریم61
3-1-4-3- سری خاک های حصار مهتر61
2-4-3- دشتهای رسوبی و رودخانه ای (خاکهای مخروط افکنه ای آبرفتی سنگریزه دار) 62
1-2-4-3- سری خاکهای پرندک 62
2-2-4-3- سری خاکهای حصارساداتی62
5-3- پوشش گیاهی64
1-5-3-  گیاهان بومی64
2-5-3- نباتات زراعی    64
6-3-  ویژگیهای انسانی    65
1-6-3-  مهاجرت66
2-6-3-  ساختمان جنسی67
3-6-3-  ساختار درونی جمعیت67
1-3-6-3- ساختمان سنی67
2-3-6-3- خصوصیات عمده جمعیت رباط کریم    70
3-3-6-3-  وضعیت سواد73
7-3- بررسی ویژگی های اقتصادی شهرستان رباط کریم    74
1-7-3- وضعیت کشاورزی شهرستان رباط کریم75
1-1-7-3- زراعت و باغداری75
2-1-7-3- بررسی وضعیت دامپروری در شهرستان رباط کریم76
3-1-7-3- بررسی وضعیت صنعت شهرستان رباط کریم78
1-1-3-1-7-3- تاریخچه منگنز رباط کریم80
2-1-3-7-3- موقعیت جغرافیایی معدن80
3-1-3-7-3- مصارف و کاربرد منگنز در صنعت81

فصل چهارم
بررسی و شناخت ویژگیهای هنرستانهای کشاورزی و نقش آنها در       توسعه ی کشاورزی
1-4- خلاصه ای از تاریخچه آموزش کشاورزی    83
2-4- تعریف هنرستان کشاورزی87
3-4- هدف از آموزش کشاورزی در هنرستانهای کشاورزی93
4-4- شاخه های تحصیلی در هنرستانهای کشاورزی94
1-4-4- شاخه فنی و حرفه ای94
1-1-4-4- زمینه صنعت94
2-1-4-4- زمینه خدمات94
3-1-4-4- زمینه کشاورزی95
2-4-4- شاخه کاردانش ) اهداف کاردانش95
5-4- نحوه تهیه و تدوین استانداردهای آموزشی درهنرستانهای کشاورزی وادامه  تحصیل فارغ التحصیلان95
1-5-4- :  رشته های تحصیلی – مهارتی شاخه ی کاردانش96
2-5-4- آموزش مهارت های کشاورزی در شاخه ی کاردانش98
3-5-4- ادامه ی تحصیل فارغ التحصیلان کشاورزی شاخه ی کاردانش98
6-4- قوانین آموزشی و واحدهای درسی ، عناوین و جداول درسها 99
1-6-4- قوانین آموزشی    99
7-4-آمار هنرجویان استقبال کننده از رشته های کشاورزی در سطح استان تهران
ومنطقه رباط کریم درسال 88-1387 و 87-1386109
1-7-4-آمار دانش آموزان کاردانش زمینه کشاورزی (بدون بزرگسال) سال تحصیلی                    88-77110
2-7-4-نسبت دانش آموزان کاردانش زمینه کشاورزی (بدون بزرگسال) سال تحصیلی                88-87111
8-4-ویژگیهای آموزش و نقش آن در توسعه ی کشاورزی در سطح کلان وکاربرد آن درناحیه مورد مطالعه111
9-4- مفهوم آموزش بزرگسالان    114
1-9-4- کشورهای توسعه یافته    114
2-9-4- کشورهای در حال توسعه114
3-9-4- کشورهای انقلابی114
4-9-4- مفهوم آموزش بزرگسالان در ایران115
5-9-4-آموزش بزرگسالان در بعد شغل و حرفه115
6-9-4-آموزش کشاورزی ویژه بزرگسالان116
10-4- اثرات سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی آموزشهای کشاورزی118
1-10-4- اثرات سیاسی آموزشهای کشاورزی118
2-10-4- اثرات اجتماعی آموزشهای کشاورزی    118
1-2-10-4- آماده ساختن بزرگسالان ( یا هنرجویان )برای درک تغییرات اجتماعی118
2-2-10-4- کاهش نابرابری های اقتصادی و اجتماعی    118
4-2-10-4- تحول ارتباطات119
5-2-10-4- هماهنگ کردن ابتکارات و رهیافتها – مسئولیت پذیری119
3-10-4- اثرات فرهنگی و روانی آموزشهای کشاورزی121
1-3-10-4- ایجاد زمینه و امکانات بهتر از دانش ،مهارتها و منابع موجود121
2-3-10-4- کمک به بزرگسالان برای آگاهی از منزلت خود121
3-3-10-4- کمک به بزرگسالان برای درک مجموعه استعدادها ، توانایی ها و محدودیت های خویش122
4-3-10-4- دانش و مهارت122
5-3-10-4- توصیه ها و اطلاعات فنی122
6-3-10-4- سطوح پدیداری تغییر123
11-4- اثرات اقتصادی – اثرات مستقیم آموزش های کشاورزی    125
1-11-4- رابطه میان بهره وری و آموزش125
2-11-4- کمک آموزش به رشد اقتصادی127
3-11-4- کارکرد سرمایه گذاری آموزشی128
4-11-4- کشاورزی معشیتی به کشاورزی تخصصی129
5-11-4- تلاش برای دست یافتن به استراتژی توسعه کشاورزی و توسعه روستایی131
1-5-11-4- عوامل پیشرفت کشاورزی در مقیاس کوچک131
2-5-11-4- شرایط پیشرفت عمومی روستا131
3-5-11-4- تکنولوژی و نوآوری131
6-11-4- اثرات اقتصادی – اثرات غیر مستقیم آموزش های کشاورزی132
12-4- اثرات آموزش های کشاورزی بر روی وضعیت اشتغال    132
13-4- فراهم آوردن زمینه های تداوم آموزش کشاورزی برای توسعه و تثبیت شغلی133

فصل پنجم
1-5- نتیجه گیری136
2-5- آزمون فرضیات     139
3-5- پیشنهادات141
4-5- نمونه پرسشنامه ها وجداول143
5-5- منابع146

فهرست جداول
           
1-    جدول(3-1) آخرین آمار جمعیت براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن و تقسیمات کشوری سال 1385  (شهرستان رباط کریم )49
2-    جدول (3-2)گروه سنی شهرستان رباط کریم 68
3-    جدول (3-3) جمعیت استان تهران  را بر حسب گروههای عمده سنی
به تفکیک جنسیتی در سال 1375 نشان می دهد68
4-جدول (3-4) روند تحولات شهرنشینی در منطقه کلان شهر تهران طی سالهای مختلف    69
4-    جدول (3-5) خصوصیات عمده جمعیتی منطقه رباط کریم برابر آمار سال 136571
5-    جدول (3-6)- مهاجرین وارد شده به شهرستان رباط کریم طی ده سال 1375    73
6-    جدول (4-1) : فهرست تعدادی از هنرستانهای کشاورزی سراسر کشور در سال 1376)84
7-    جدول (4-2) رشته های تحصیلی – مهارتی زمینه ی کشاورزی شاخه ی کاردانش96
8-    جدول(4-3) درسهای عمومی دوره متوسطه به تفکیک شاخه تحصیلی105
9-    جدول (4-4)استانداردهای زمینه کشاورزی 107
10-جدول (4-5)آمار دانش آموزان کاردانش زمینه کشاورزی( بدون بزرگسال ) سال تحصیلی 88-87109

              
فهرست نمودارها
1-نمودار شماره ( 3-1) نمودار شیب شهرستان رباط کریم 47-    2- نمودار شماره ( 3-2) شیبهای شهرستان رباط کریم48
3-نمودار شماره (3-3) میزان بارندگی طی ده ساله 1386-1376 ایستگاه مهرآباد 54
4-نمودار(3-4) رگرسیون معادله خطی (ساده) میزان بارندگی در10 ساله  اخیر 54
5-نمودار(3-5) سیر صعودی جمعیت در دهه های 50 تا 7071
6-نمودار(3-6) وضعیت اشتغال در شهرستان رباط کریم74


فهرست نقشه ها
1-    نقشه استان تهران (3-143
2-    نقشه تقسیمات سیاسی استان تهران (3-2)44
3-    نقشه شهرستانهای  استان تهران (3-3)45
4-    نقشه شهرستان رباط کریم (3-4)46
5-    نقشه شهرستان رباط کریم ( 3-5)46
6-نقشه شماره ( 3-6) طبقات ارتفاعی رباط کریم )48
7-نقشه شبکه رودهای استان تهران (3-7)55
6-    نقشه زمین شناسی ایران(3-8)58
7-    نقشه توپوگرافی استان تهران(3-9)59
8-    نقشه جهت کلی شیب زمین دراستان تهران(3-10)59
9-    نقشه زمین شناسی استان تهران(3-11)60
10-    نقشه پوشش گیاهی استان تهران  شماره (3-12)63



فهرست تصاویر
1-    عکس 4-1نمای درب ورودی هنرستان88
2-    عکس (4-2)نمایی از کارگاه پرورش ماهیان سردآبی ( هنرجویان درحال صید ماهی قزل آلا88
3-    عکس( 4-3)نمایی از کارگاه پرورش مرغ گوشتی     89
4-    عکس (4-4) نمایی از کارگاه دامپروری ( گاوداری هنرستان )    89
5-    عکس (4-5) نمایی از کارگاه دامپرو ری ( گوسفنداری هنرستان )90
6-    عکس (4-6)نمایی از تجهیزات مکانیزاسیون کشاورزی هنرستان 90
7-    عکس (4-7) نمایی از برداشت محصول گندم هنرستان 91
8-    عکس (4-8)نمایی از ساختمان خوابگاه هنرجویان  وزمین چمن هنرستان 91
9-    عکس (4-9)نمایی ازکارگاه باغبانی ( باغ انگور هنرستان)92
10-    عکس (4-10) نمایی از مزرعه نمونه گندم هنرستان 92
11-    عکس (4-11)نمایی از گلخانه هنرستان ( هنرجویان درحال اموزش )93
 

چکیده
این پژوهش به منظور بررسی نقش و تاثیر گذاری آموزشهای رسمی وغیر رسمی توسط هنرستان های  کشاورزی برروی توسعه کشاورزی ناحیه رباط کریم صورت گرفته است .
تاشاید بتوان با تقویت نقاط قوت منطقه وبا محوریت آموزشهای نوین از طریق هنرستان کشاورزی  به توسعه وپیشبرد کشاورزی منطقه دست یافت .دربحث کشاورزی سعی شده تا با بررسی موضوعاتی چون پراکنش محصولات کشاورزی ونقش آموزش وترویج  درتوسعه کشاورزی به شاخصهای توسعه بپردازیم ودرخصوص هنرستان کشاورزی باید گفت با توجه به موقعیت ممتاز آن  با داشتن نیروهای مجرب وکارآمد وتجهیزات مدرن کشاورزی با اموزش هنرجویان وکشاورزان منطقه درقالب آموزشهای رسمی و غیررسمی  می تواند سهم عمده ای درتوسعه کشاورزی ایفا نماید.
دراین رساله به هنرستان کشاورزی  وآموزشهای کشاورزی  به عنوان یک سیستم نگریسته شده که  می تواند با تغییر دردیدگاه کشاورزان ومسئولین ، ترویج و ارائه راهکارهای مناسب درتوسعه کشاورزی ودامپروری  به شیوه نوین درمنطقه ضمن ایجاد اشتغال  نقش خود را در بهره وری بیشتر ایفا نماید وباعث تغییر وتوسعه کشاورزی ودرنهایت بهبود وضعیت اقتصادی ، اجتماعی وفرهنگی منطقه گردد .


مقدمه:
توسعه کشاورزی به طور مشخص یکی از ویژگیهای مهم فعالیت های توسعه ای درسرار جهان است که ازسوی کارشناسان ودولت ها همیشه مد نظر قرار می گیرد ، وتوجه به شمار مردمی که دراین بخش فعالیت می کنند اهمیت این بخش را بیش ازپیش روشن می سازد .
برنامه های توسعه کشاورزی درهر کشور جزئی از برنامه های کلان اقتصادی توسعه هرکشوربه شمار می رود که برای دگرگون سازی شاخت اجتماعی واقتصادی جامعه بکار می رود (عالی پور 1376 ص 12 )
درتوسعه کشاورزی عوامل متعددی همچون آب وهوا ، مرغوبیت زمین وموقعیت جغرافیایی نقش دارند ولی آنچه دراین مقوله به آن پرداخته شده است آموزش می باشد . آموزشی که مبتنی بر مبانی نظری وعملی باشد وخود نیز الگویی برای ارائه اموزش ها به آموزش گیرندگان داشته باشد.
دراین مبحث به نقش آموزشهای کشاورزی ازسوی یکی ازنهادهای زیر مجموعه اموزش وپرورش پرداخته شده است به عنوان هنرستان کشاورزی که با توجه به قرار گرفتن درمنطقه مورد مطالعه درتمام موارد اموزشی به عنوان الگوی تولید ومزرعه ای نمونه مطرح شده ومانند سایر هنرستانهای بخش صنعت وخدمات صرفا به آموزشهای کشاورزی ودامپروری می پردازد وهدف ان تربیت نیروهای متخصص وخلاق در بخش کشاورزی می باشد . تا بتوان به مدد آموزشهای ارائه شده رسمی وغیر رسمی که با مشارکت جهاد کشاورزی صورت می گیرد درفرایند کاشت ، داشت و برداشت محصولات کشاورزی تحولی ایجاد نمود وبه هدف اساسی که همان بهره وری بیشتر است دست یافت و به رونق کشاورزی منطقه کمک نمود .
دراین مبحث اهداف زیر دنبال می شود که امید است با بررسی انها به انچه باعث شکوفایی وتوسعه کشاورزی منطقه وبالطبع استان وکشور می باشد دست یازید
1-    نقش اموزشهای کشاورزی درتوسعه کشاورزی
2-    نقش هنرستان کشاورزی درتوسعه کشاورزی منطقه
3-    تاثیر اموزشهای هنرستان بربهره وری کشاورزی
4-    تاثیر اموزشهای هنرستان برکاهش خسارتهای کشاورزی .

 

منابع
1- ابراهیم نژاد ، بهمن ، جغرافیای کشاورزی بخش رباط کریم ، دانشگاه تربیت معلم ، سال 1366-1367
2- احمدی ، حسن ، چهاردولی ، حبیب الله ، سلسله مراتب شهری ، مبانی نظری نظام شهری ، وزارت کشور ، مرکز مطالعات برنامه ریزی شهری ، چاپ سوم ، سال 1376
3- اداره آموزش و پرورش ناحیه یک رباط کریم ، رباط کریم در یک نگاه کوتاه ( جزوه ) گروههای آموزش عمومی و اجتماعی سال 1382
4- اداره کل آب استان تهران ، گزارش حفاری چاههای پیزومتریک دشت تهران ،دی ماه 1375
5- اداره کل آب استان تهران ، گزارش وضعیت منابع آب و بیلان آب زمین دشت تهران ، 1373
6- آرین ، محمد علی ،پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت معلم ، پتروگرافی و پترولوژی سنگهای آتشفشانی رباط کریم1370
7- اعتماد ، گیتی ، شهرنشینی در ایران ، ( شبکه شهری ایران ) ، انتشارات آگاه ، چاپ اول ، زمستان 1363
8- اولیویه ، دولفوس ، فضای جغرافیایی ، مترجم سیروس سهامی ، مشهد ،نشر نیکا سال 1369
9- برنامه ریزی شهری در ایران ( گذشته ، حال ، آینده ) ، وزارت مسکن و شهرسازی معاونت شهرسازی و برنامه ریزی 1361
10- جهاد سازندگی استان تهران ، بخش آب و فاضلاب روستایی ، گزارش مطالعات طرح مجتمع آبرسانی عرب شهریار ( کوثر ) 1376
11- حبیبی ، سید محسن ، زهرا اهری و دیگران ، طرح پژوهشی دگرگونی روستاهای مجاور شهرهای بزرگ ، دانشگاه تهران موسسه مطالعات محیط زیست ، تهران 1371
12- خیرآبادی ، دکتر مسعود ، مترجمی حسین هاشمی نژاد ، دکتر عزت الله مافی ، شهرهای ایران ، نشر نیکا ، چاپ اول ، بهار 1376
13- دفتر کاردانش ،مجموعه هفتم ،وزارت اموزش وپرورش
13- دفترفنی وحرفه ای  ،مجموعه هفتم ،وزارت اموزش وپرورش
14- زیاری ، کرامت الله ، برنامه ریزی شهرهای جدید ، انتشارات سمت ، چاپ اول ، پاییز 1378
15- سالنامه آماری استان تهران 1380 ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران
16- سیمای اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی شهرستان رباط کریم ، بهمن 1379
17- شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران ( بروشور تبلیغاتی ) ، 1381
18- شرکت عمران شهر جدید پرند ، طرح توسعه و عمران شهر پرند ، سال 1377
19- شرکت عمران شهر جدید پرند ، طرحهای آماده سازی فاز یک مسکونی و فاز صنعتی ( بروشور  تبلیغاتی ) 1377
20- شرکت مهندسین مشاور لار ، گزارش مطالعات هواشناسی و هیدرولوژی دشت رباط کریم ، 1372
21- شکویی ، حسین ، دیدگاههای نو در جغرافیای شهری ، جلد اول ، تهران انتشارات سمت ، سال 1373
22- شیخی ، محمد ، فرآیند شکل گیری و دگرگونی سکونتگاههای خودرو  پیرامون کلانشهر تهران ، دانشگاه تهران ، دانشکده هنرهای زیبا ، رساله دکترا ، 1380
23-صادقی ، فصلنامه آسمان آبی ، ناشر شرکت عمران شهر جدید پرند ، شماره 4 ، پاییز 1381
24- صبری ، اردبیلی رحیم ، روند توسعه کالبدی شهر نسیم شهر و مسائل و مشکلات آن ، تابستان 1381
25- طرح هادی اکبرآباد ، سال 1373
26- طلاچیان ، دکتر مرتضی ، نشریه تخصصی شهرهای جدید ، ناشر : شرکت عمران شهرهای جدید ، تیرماه 1382
27- مقررات شهرسازی و معماری و طرحهای جامع ، مرکز مطالعات و تحقیقات شهرسازی و معماری ایران ، تهران 1370
28- مقررات شهرسازی و معماری و طرحههای جامع از آغاز تا 13/3/1370 ، مرکز مطالعات و تحقیقات شهرسازی و معماری ایران ، وزارت مسکن و شهرسازی
29- موسسه تحقیقات منابع آب و خاک ، نشریه مطالعات خاک شناسی نیمه تفصیلی منطقه غرب تهران ، شهریار ، نشریه شماره 728 ، سال 1366
30- نظریان ، دکتر اصغر ، نظام سلسله مراتبی شهرهای ایران ، هفتمین کنگره جغرافی دانان ایران ، دانشگاه تهران ، اسفند 1369
31- نادری ، عزت الله ، راهنمای علمی فراهم سازی طرح تحقیق ( با همکاری دکتر مریم سیف ، فرنگیس شاپوریان ) ، دفتر تحقیقات و انتشارات بدر ، سال 1369
32- نبوی ، بهروز ، مقدمه ای بر روش تحقیق در علوم اجتماعی ، انتشارات فروردین ، چاپ پنجم 1367
33- نظری ، دکتر علی اصغر ، اقتصاد فضا ، دانشگاه پیام نور سال 1381
34- نظری ، دکتر علی اصغر ، تحلیل های جمعیتی ( جزوه ) کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری ، دانشگاه آزاد شهر ری ، سال 1381
35- نظری ، دکتر علی اصغر ، جغرافیای جمعیت ایران ، انتشارات پیام نور ،آذر 1372
36- نظریان ، دکتر اصغر ، جزوه جغرافیایی تطبیقی شهرهای ایران ، دانشگاه آزاد اسلامی شهر ری ، مقطع کارشناسی ارشد ، سال 1380
37- نظریان ، دکتر اصغر ، جغرافیای شهری ایران ، انتشارات دانشگاه پیام نور ، چاپ دوم بهمن 1374
38- نظریان ، دکتر اصغر ، دینامیک شهری یا نیروی محرکه شهرها ، فصلنامه تحقیقات جغرافیایی ، شماره 3 ، سال دوم ، زمستان 1366
39- هفته نامه سیاسی پیک آزادی ، ویژه سفر رئیس جمهوری ، چهارم تیرماه 1382

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله اشکال دارویی پیوسته رهش pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله اشکال دارویی پیوسته رهش pdf دارای 180 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اشکال دارویی پیوسته رهش pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اشکال دارویی پیوسته رهش pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اشکال دارویی پیوسته رهش pdf :

وجود غلظت خونی معین و ثابت دارو در طول دوره درمان در بسیاری از بیماریها ضروی به نظر می رسد. برای دستیابی به سطح خونی مؤثر یک دارو ،‌بیمار ناگزیر به مصرف دوزهای مکرر دارو می باشد و این مسأله در مورد بیماریهایی که دوره درمانی آنها طولانی و یا مادام العمر می باشد باعث عدم پذیرش بیمار و سرپیچی وی از مصرف صحیح و به موقع دارو همچنین بروز عوارض جانبی می شود.
استفاده از اشکال دارویی پیوسته رهش می تواند کمک قابل توجهی به رفع این مشکلات نماید همچنین شکل دارویی پلت آهسته رهش خوراکی قابلیت های ویژه ای مانند عدم وجود مشکلات پرس شدن ، بکارگیری چند نوع دارو و یا ماده جانبی دیگر در یک دوز دارویی بدون اثرات نامطلوب و فیزیکو شیمیایی بر روی یکدیگر و ایجاد تقویت اثر دارویی و یا کاهش عوارض جانبی را نیز دارا می باشد همچنانکه ترکیباتی Multi – Ingredient Preparation همچون Dolo – Neurobin Merck که شامل دیکلوفناک سدیم ، ویتامین B و یا Ger Combaren Ciba Cancer, که شامل دیکلوفناک سدیم و کدئین فسفات هیدرات و یا B-Voltaren , Ger که شامل دیکلوفناک سدیم مشتقات ویتامین B و یا همراه نمودن دیکلوفناک سدیم با میزوپروستول COMBINATION WITH MISOPROSTOL در مورد بیمارانی که در خطر ابتلای به اولسرای پپتیک ناشی از NSAIDs می باشند را می توان برشمرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله چرا عدالت زیباست pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله چرا عدالت زیباست pdf دارای 47 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چرا عدالت زیباست pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چرا عدالت زیباست pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چرا عدالت زیباست pdf :

شناخت پایه های ایمان:
ایمان بر چهار پایه استوار است صبر، یقین و عدل و جهاد. صبر نیز بر چهار پایه قرار دارد. شوق و هراس، زهد و انتظار آن کس که اشتیاق بهشت را دارد، شهوت هایش کاستی گیرد وآن کسی که ازآنش جهنم می ترسد. از حرام دوری می گزیند، وآن کس که در دنیا زهد می ورزد مصیبت را ساده پندارد. و آن کس که مرگ را انتظار می کشد در نیکی ها شتاب می‌کند. یقین نیز بر چهار پایه استوار است: بینش زیرکانه، دریافت حکیمانه‌ی واقعیت‌ها، پند گرفتن از حوادث روزگار، و پیمودن راه درست پیشنیان پس آن کس که هوشمنداند به واقعیت ها نگریست حکمت را آشکار بیند و آن که حکمت را آشکارا دید، عبرت آموزی را شناسد، و آن که عبرت آموزی شناخت گویا چنان است که با گذشتگان می زیست.(عدل نیز بر چهار پایه برقرار است فکری ژرف اندیش، دانشی عمیق و به حقیقت رسیده، نیکو داوری کردن و استوار بودن در شکیبایی . پس کسی که در ست اندیشیدن به ژرفای دانش رسید و آن کسی که به حقیقت دانش رسید از چشمه زلال شریعت نوشید و کسی که زندگیس خواهد کرد. و جهاد نیز بر چهار پایه استوار است : امر به معروف، نهی از منکر، راستگویی در هر حال، و دشمنی با فاسقان،‌پس هر کس به معروف امر کرده پشتوانه نیرومند مؤمنان است. و آن کسی که از زشتی ها نهی کرد. بینی منافقان را به خاک مالیده و آن کس که در میدان نبرد صادقانه پایداری کند حقی را که به گردن او بوده او کرده است .و کسی که با قاسقان دشمنی کند و برای خدا خشم گیرد، خدا هم برای او خشم آوردو و روز قیامت او را خشنود سازد.


معنای عدل:
خدا عادل است یعنی حق هیچ موجودی را پایمال نمی کند، و بهر موجودی طبق نظام حکیمانه هستی لیطف می‌کند، و ظلم پایمال کردن حقوق است پس عدل و ظلم در جائی است که حقی در کار باشد.
حالا ببینیم آیا کسی از خدا طلبی دارد و آیا موجودات از قبل حقی داشته اند تا پایمال شده و ظلمی صورت گیرد؟ مگر ما قبلا بوده ایم یا از خود چیزی داشته ایم تا گرفته یا پایمال شده باشد؟ البته تفاوت هایی در جهان هست ، یکی جهاد است یکی گیاه حیوان و دیگری انسان ولی هیچ موجودی قبلاً حقی و وجودی نداشته تا جلوش را گرفته باشند، قبلاً اگر یک قالی بزرگ را پاره پاره کنند می توان گفت این قالی قبلاً بزرگ بود و با پاره شدن بزرگی خود را از دست داد. ولی اگر ما از اول یک قالیچه کوچک بافتیم قالیچه حق فریاد و ایراد ندارد که چرا من کوچکم؟ زیرا او قبلاً نبود و هیچ بود و اصلاً از خود بزرگی نداشت تاکسی آنرار گرفته و ظلمی شده باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد نگرشی بر ساختار و ساختمان ساز گیتار pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد نگرشی بر ساختار و ساختمان ساز گیتار pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد نگرشی بر ساختار و ساختمان ساز گیتار pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد نگرشی بر ساختار و ساختمان ساز گیتار pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد نگرشی بر ساختار و ساختمان ساز گیتار pdf :

نگرشی بر ساختار و ساختمان ساز گیتار

به نام خدا
در بین آلات موسیقی، سازهای زهی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.
که به دو دسته:زهی زخمه ای و زهی آرشه ای تفکیک می شوند.
در این بین سازهای زهی زخمه ای بیشتر مورد توجه واقع شده اند. ساختمان این دسته از سازها عموماً از یک قاعده کلی پیروی می کنند و شکل ظاهری آن ها نیز تا حدودی شبیه به یکدیگر است.

شامل:جعبه صدا- دسته- کوکها و خرک می باشند.
در این مجموعه ساز گیتار به دلیل روند تکاملی خود دارای خصوصیتهای منحصر به فردی است که آن را از سایر سازهای زهی زخمه ای متمایز می کند.
– دارا بودن وسعت صدا تا (5/3 اکتاو) یکی از شاخصه های مهم این ساز است به طور کلی گیتار سازی است با قابلیت های اجرایی بالا و به همین دلیل به عنوان یک ساز تکامل یافته در دنیا شناخته شده است.

– گیتار به شکل امروزی در حدود قرن هیجدهم میلادی در اسپانیا توسط
Torress Jarado Antonio de طراحی و ساخته شد. به دنبال او سازندگان بزرگ دیگری همچون
Vicent Arias- Jose Ramirez- Santos Hernandez- Domingo Esteso- Marcelo Barbero- Ignacio Fleta- Hermann Hauser- Robert Bouchet- Manuel Reys- Jose Romanillos.
– با الهام از ایده های او به فرمهای کاملتری در ساخت گیتار کلاسیک و فلامنکو دست پیدا کردند.
– گیتارهای اسپانیایی (Spanish guitars) در دو فرم کلاسیک و فلامنکو ساخته می‌شوند. که هر کدام دارای خصوصیاتی مختص به خود می باشند.

– به طور کلی گیتار فلامنکو دارای صدایی خشک و ترد و ضرب گونه (Percussive) و با ماندگاری صدای کمتر نسبت به گیتار کلاسیک است، حال آنکه در گیتار کلاسیک، صدا دارای حجم و رنگ بیشتری است.
– از مهمترین دلایل این اختلاف ها، در این دو گیتار می توان به فاکتورهای مهمی همچون:نوع مواد مصرفی (Material) و شیوه ساخت (Style) اشاره کرد.
– در اینجا با بررسی این دو فاکتور در گیتار فلامنکو تفاوتهای عمده در صدا و شکل ظاهری ان را با گیتار کلاسیک بهتر در می یابیم.
– درگیتار فلامنکو از فاکتور مهمی که به فرم صدای این گیتار کمک می کند استفاده می شود که چوبی به نام سرو اسپانیایی (Cypress) است.
و در Side و Back گیتار به کار می رود. این چوب را می توان به راحتی به ضخامتهای نازک رسانده بدون آنکه خطر پیچیدگی و شکستن در آن به وجود آید.

– این چوب به رنگ لیمویی و بسیار سبک و مقاوم است. و در سواحل مدیترانه می‌روید.
همچنین از چوبی به نام افرا Maple که شباهت فراوانی با (Cypress)، در ساخت Side و Back استفاده می شود این چوب جنگلی را می توان در اکثر مناطق جنگلی یافت. نوع مرغوب آن در جنگلهای سرد و کوهستانی می روید.
سازندگان گیتار فلامنکو از چوب دیگری به نام (Brazilian Rosewood) برای side و Back استفاده می کنند که این محصول به گیتار سیاه (Flamenco Negra) معروف است و دارای صدای مردن تری نسبت به نوع سنتی آن است.

مهمترین فاکتور در مبحث تولید صدا، صفحه رو (Sound board) است که از جنس چوبهای (Spruce) و (Red Cedar) ساخته می شود.
هرچه این چوبها مرغوب و دارای قدمت بیشتری باشند کیفیت صدای تولید شده توسط آنها قوی تر و بهتر می باشد.
چوب Red Cedar خیلی سریع به قله ی صدایی خود می رسد و صدای تولیدی آن دارای حجم و قدرت بالای حس گرمتری است.
حال آنکه چوب Spruce برای رسیدن به قله ی صدایی خود احتیاج به زمان بیشتری دارد و دارای رنگ آمیزی صدای وسیعتر و استحکام بیشتری است.
چوبهای استفاده شده در سایر قسمتهای گیتار به شرح زیر می باشند.
– صفحه انگشت گذاری (Finger Board):
بهترین چوب برای ساخت این قسمت چوب آبنوس (ebony) است که دارای سختی و استحکام فوق العاده ای می باشد. این چوب در طبیعت به رنگ سیاه یافت می شود. و درخت آن عموماً در قاره آفریقا می روید.

برای ساخت فینگر برد از چوب های دیگری که بافتی مشابه ابنوس دارند نیز استفاده می شود مانند رزوود و گردو.
چوب (Rosewood) به دلیل استحکام و زیبایی خاص خود مورد استفاده قرار می گیرد. و به رنگ قهوه ای مایل به قرمز یافت می شود.
چوب گرو نیز با دارا بودن بافتی مشابه (بسیار محکم و فشرده) برای ساخت صفحه انگشت گذاری مناسب است.
دسته گیتار :(Neck)
معمولاً از چوب های سخت جنگی استفاده می شود که داراب وزن کم و استحکام زیاد می باشند. یکی از مهمترین فاکتورها در چوب دسته، دارا بودن بافتی منظم و موازی با طول دسته است درغیر این صورت خطر تابیدگی در دسته وجود دارد که خود یکی از عمده مشکلات در گیتار می باشد.
در ساخت دسته معمولاً از چوب های آکاجو، سدر هندوراسی و افرا استفاده می شود. قدمت چوب و شرایط نگهداری و خشک کردن آن نقشی اساسی در عمر مفید ساز و تضمین سلامت آن ایفا می کند.
گوشی ها (Tuning Machines):

گوشی ها در دو نوع مکانیکی و سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.
در انواع مکانیکی آن دسته کوک توسط یک چرخ دنده محور گوشی را با یک حرکت کند و تدریجی به حرکت در می آورند که باعث دقت سهولت در کوک ساز می شود.
بهترین گوشی ها مکانیکی آنهایی هستند که به سهولت پیچانده می شوند و چرخ دنده‌های آنها از آلیاژهای محکم ساخته می شوند که به مرور زمان ساییده نشوند.
گوشی های سنتی (Peg):
از جنس چوب ساخته می شوند. بهترین نوع آنها از جنس آبنوس بوده و از استحکام خوبی برخوردار هستند. از مزایای این نوع گوشی نسبت به گوشی های مکانیکی می توان به سبکی و ارزان بودن آنها اشاره کرد.
از طرف دیگر کوک کردن ساز با این گوشی ها به مراتب مشکل تر از گوشی های مکانیکی است.
تیغه های خرک و سردسته:
وظیفه این تیغه ها قرار دادن سیم ها درجای مناسب خود و همچنین فاصله کاربری
(Action) از دسته می باشد، که از جنس استخوان (bone) و در نوع ارزان تر از پلاستیک فشرده (ABS) ساخته می شوند.
فاصله شیارهای تیغه سردسته باید کاملا دقیق باشد تابتوانند سیم ها را با فاصله مساوی از یکدیگر قرار دهند.
تیغه خرک نیز لازم است که شیبی ملایم از سمت سیمهای Bass به سمت سیم ها Tribles داشته باشد. به این دلیل که دامنه نوسان در سیم های Bass بیشتر است و در صورت عدم رعایت این نکته ممکن است سیم های Bass با فرت ها درگیر شده و اصطلاحاً صدای گز تولید کنند.
خرک: لازم است چوب به کار برده شده در خرک دارای استحکام زیادی باشد. زیرا خرک علاوه بر اینکه در عین ظرافت ساخته می شود فشار فوق العاده ای از ناحیه سیم‌ها متحمل می شود.
فرت ها:معمولاً آلیاژی از نیکل و کرم هستند و در انواع مرغوب تر از طلا و نقره ساخته می شوند.
اندازه فرت ها(ارتفاع آنها) در سهولت نوازندگی حائز اهمیت است. به ویژه در تکنیک لگاتو.
فرت ها باید در عین مستحکم بودن دارای جلا و شفافیت نیز باشند که این خود در ظاهر ساز بسیار اهمیت دارد.

سیم:
در گذشته سیم گیتار را از زه می ساختند که دارای عمری کوتاه بود. سپس با ساخته شدن سیم های کنونی سیم زهی از دور خارج شد.
سیم های امروزی در انواع مختلف و با تنش های متفاوت ساخته می شوند.
– از مهمترین کمپانی های سازنده سیم می توان، داداریو- هاناباخ-لا به لا-ساواررز و آگوستین را نام برد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >