مقاله داستان ادبی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله داستان ادبی pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله داستان ادبی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله داستان ادبی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله داستان ادبی pdf :

خارج از خانه هوا تاریک و سرد بود و باران حتی برای یک دقیقه بند نمی آمد. ولی در اتاق پذیرایی خانه ی شماره ی 12 در خیابان کاستبل محیطی زیبا و گرم بود. آقای وایت پیر و پسرش هربرت شطرنج بازی می کردند و خانم وایت نشسته یود و آن ها را نگاه می کرد. پیرزن خوشحال بود چون پسرش و شوهرش دوستان خوبی برای هم بودند و آن ها دوست داشتند با هم باشند. پیرزن با خود فکر می کرد «هربرت یک پسر خوبی است» «ما سال های زیادی را برای به دنیا آمدنش صبر کردیم و من تقریباً 40 ساله بودم وقتی که هربرت متولد شد ولی ما خانواده ی خوشحالی هستیم» و آقای وایت در همین هنگام لبخندی زد.
درست است. هربرت جوان بود و بسیار می خندید و پدر و مادرش نیز با او می خندیدند. آنها خانواده ی پولداری نبودند ولی یک خانواده ی کوچک شاد بودند. هربرت و آقای وایت صحبت نمی کردند چون با دقت داشتند بازی می کردند. اتاق ساکت بود ولی باران صدای بدی را ایجاد کرده بود و آن ها صدای باران را از پشت پنجره ها می شنیدند. ناگهان آقای وایت گفت «به صدای باران گوش دهید».
هربرت جواب داد: امشب شب بدی است. امشب شب خوبی برای بیرون رفتن نیست. آیا دوست شما آقای تام موریس امشب اینجا می آید؟
آقای وایت: بلی، درست است. او حدوداً ساعت 7 می آید ولی شاید باران ...
آقای وایت صحبتش را تمام نکرد چون هربرت صدایی را شنید.
هربرت گفت: گوش کنید. کسی پشت در است الان
آقای وایت گفت: من صدایی نشنیدم . ولی از صندلی اش بلند شد و رفت که در خانه را باز کند و خانم وایت بلند شد تا اتاق را مرتب کند.
آقای وایت: بفرمائید تام. خیلی عالی است که شما را امشب می بینم ولی چه شب بدی است. کتت را به من بده و بیا داخل اتاق پذیرایی. آن جا گرم و زیبا است. در جلویی باز بودو هربرت و خانم وایت احساس سرما کردند. سپس آقای وایت با یک مرد بزرگ که صورتی سرخ رنگ داشت به خانه برگشت. این مرد همان تام موریس دوست آقای وایت بود. آقای وایت به همسر و پسرش گفت «من و تام در دوران جوانی با هم دوست بودیم ما قبل از اینکه تام به هند برود با هم بودیم. سپس آقای وایت همسر و پسرش را به تام معرفی کرد.
تام گفت: خوشحالم از ملاقات شما و خانم وایت جواب داد: ما نیز از ملاقات شما خوشحالیم لطفاً بفرمائید بنشینید.
آقای وایت: بلی، بفرمائید آنجا. آنجا گرم و زیباست.
تام: متشکرم و تام آنجا نشست.
آقای وایت: اگر مایلید کمی نوشیدنی بخوریم (بنوشیم). شما الا سرد هستید و باید چیز گرمی بنوشید.
سپس آقای وایت یک شیشه نوشیدنی آورد و با دوستش مشغول خوردن و صحبت کردن شد.
این خانواده کوچک با علاقه به صحبتهای تام گوش می کردند و او نیز داستان های عجیب زیادی را برای آنها گفت. بعد از مدتی تام صحبت کردنش را متوقف کرد و آقای وایت به پسر و همسرش گفت: «تام برای مدت 21 سال در هندوستان سرباز بوده. هند کشور عالی است.
هربرت: بلی. من دوست دارم آنجا بروم.
مادرش (خانم وایت) به حالت گریه افتاد و نگران بود و آهی کشیده چون نمی خواست پسرش را از دست بدهد. آقای وایت گفت من هم می خواستم به هند بروم ولی ...
تام به سرعت جواب داد: اینجا برای تو بهتر است و آقای وایت گفت: «ولی تو چیزهای عجیب و بسیار شگفت انگیز زیادی در هند دیده ای. من هم روزی می خواهم آن ها را ببینم.
تام بعد از شنیدن این حرف وایت نوشیدنی اش را زمین گذاشت و به حالت گریه گفت «اینجا بمان».
ولی آقای وایت حرف هایش را متوقف نکرد و گفت: «اما داستان های تو خیلی جالب بودند». «راستی در مورد پنجه ی میمون چه چیزی می خواستی بگی؟»
تام به سرعت جواب داد: «هیچی» «چیز مهمی نیست».
خانم وایت گفت: «پنجه ی میمون؟»
هربرت: آقای موریس زود باشید. راجع به پنجه برای ما بگو.
موریس به نوشیدنی که در دستش بود نگاه کرد ولی دوباره آن را زمین گذاشت و به آرامی دستش را داخل جیب کتش برد و خانواده ی وایت به او نگاه می کردند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی pdf :

میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی

گرفتن پیام خانگی
تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشارکت تغذیه و مدیریت در کاهش مواد زائد نیتروژن دار در حین نگهداری همه فرآورده های ملی شیر می تواند روی یک یا چند تا از 5 راه زیر متمرکز شود:

• بواسطه یک تعریف بهتر و هدف گیری تخصیص بهینه ورودی ها(به معنی عملکرد بهینه)

• بواسطه افزایش قابلیت تولید حیوانی ( کاهش 8% مواد زائد نیتروژن N از یک افزایش 25 درصدی تولید شیر گاو)

• بواسطه توسعه علم زیست شناسی ( کاهش 8% در مواد زائد N نیتروژن)

 

• بواسطه تغذیه بیشتر گله ها با آغل های بزرگتر و بیشمار ( کاهش 8% در مواد زائد نیتروژن از تغذیه 6 گروه vs. و یک تک گروه TMR )

• بواسطه تغییر مکان های تکنیکی (به معنی اسید های آمینه حفاظت شده)

مقدمه
طی 20 یا 30 سال اخیر ، نقطه منبع آلودگی به طور گستاخانه معین شده است. کاهش آلودگی برای منابع غیر نقطه ای ، به منظور جهت دار شدن اخیرا، به وجود آمده است. بسیاری عقیده دارند که کشاورزی منبع عمده صدمه به رودخانه ها و دریاچه های کشور است. در کشاورزی افزایش تمرکز واحدهای تولیدات حیوانی یک مقیاس اثر اقتصادی بزرگ مشاهده شده در تولیدات حیوانی است که یک مرکز اصلی قانونگذاری بوده است چونکه مقدمه پیدایش ان است.
(pelley ,1996). در این دیدگاه روی ا رزش ها و مزیت های تنظیم محیطی برای صنایع تولید شده حیوانی بسیار بحث شده است.(boyd , 1997 ; van vuuren et al., 1997)

همیت رشته‌های «میان-رشته‌ای» روز به روز، زیاد و زیادتر می‌شود و در این میان برای رشته ریاضی نیز میان-رشته‌هایی در ترکیب با سایر رشته‌ها ایجاد شده است. از جمله آنها رشته Biomathematics است;
وقتی برای اولین بار کلمه Biomathemtics به گوشم خورد، فکر کردم اشتباه می‌شنوم. تا حالا بیوشیمی و بیوفیزیک شنیده بودم اما بیومتمتیکس نه;
حاصل جستجوی من در دیکشنری‌های آنلاین برای معنای این لغت، این بود:
The application of mathematical principles to biological processes
یا
the principles of mathematics that are of special use in biology and medicine
آنقدر این کاربرد ریاضی در علوم زیستی برایم جالب بود که به جستجوی صفحات مربوط به آن در اینترنت از طریق جستجو در گوگل پرداختم و با نهایت تعجب دیدم که دانشگاه ایالتی کالیفرنیا حتی در این زمینه، دارای دپارتمان بوده و تعدادی از اساتید و پرفسورهای بیومتمتیکس در این زمینه به تربیت دانشجو مشغولند.
شاید عنوان یکی از سمینارهایی که قرار بود در این زمینه برگزار شود، برایتان جالب باشد:
A mathematical approach to an emergency and a non-emergency situation

نتیجه جستجوهای بیشتر من در این زمینه (حتی تا حد بررسی سوالات پایان ترم دانشگاه مربوطه) این بود که بیومتمتیکس در واقع حاصل ترکیب شاخه‌ای از احتمال با زیست شناسی است و گاهی این ترکیب به «آمار ریاضی» هم می‌رسد بطوریکه شاخه Biostatistics هم وجود دارد;

به نظر من ایجاد این میان-رشته‌های جدید، چیزی نیست به جز خلاقیت و نگرش عمیق یک متخصص ریاضی علاقمند به علوم زیستی یا یک فیزیولوژیست متمایل به ریاضیات.
فکر می‌کنم اگر ما هم بخواهیم در دنیای جدید حرفی برای گفتن داشته باشیم راهی جز خلاقیت و ابتکار نداریم وگرنه تقلید کننده ابرقدرتهای علمی و صنعتی؛ الی ماشاالله در دنیا وجود دارد;

و شاید اگر درست تر بنگریم بیان تواناییهای ریاضیات (تا حد نشان دادن ارتباط این علم با تمامی علوم همانند زیست شناسی و ;) وظیفه ای ملی برای دانشجویان این رشته باشد; شاید;

***

کاربرد روش علمی در علوم زیستی

مثالی از کاربرد روش علمی:

تاریخ علوم زیستی پر از مثالهایی از کاربرد روش علمی توسط پژوهشگران و دانشمندانه.

در سال 1822 یه جوان کانادایی به اسم الکسیس سنت مارتین که قایقرانی سرسخت و قدرتمند بود، بر حسب تصادف، توسط گلوله ای زخمی شد.

زخم پهلوی سنت مارتین به اندازه یه کف دست بود و از اونجا می شد قسمتی از معده سوراخ شده اش رو دید.

دکتر بومن پزشک ارتش آمریکا بعد از دیدن زخم سنت مارتین مطمئن شد که بیمار تا چند دقیقه دیگه خواهد مرد. اما در کمال تعجب سنت مارتین زنده موند و بعد از چند ماه دیواره معده ش با بافتهای سطحی بدن یا همون پوست، جوش خورد و مجرای باریکی به اسم فیستول معدی بوجود اومد که به معده ختم می شد.وسط این مجرا پرده ای بوجود اومد که مانع خروج مواد از معده می شد. اما دکتر بومون می تونست از طریق این مجرا مستقیما” توی معده رو می بینه.

دکتر بومون دید که دیواره معده بیمار، حالت مخملی داره و چینهای پرشماری سطح اونو، مایع مخاطی می پوشونه.

وقتی تیکه های نون وارد معده می شد، دیواره بیرنگ معده به رنگ صورتی تند تغییر می کرد و مایع مخاطی زیادی ترشح می شد و یه خورده بعدش دیگه اثری از تیکه های نون نبود.

دکتر بومون یه مقداری از این مایع رو که بویی مثل اسیدکلریدریک داشت از معده خارج کرد و یه تیکه گوشت گاو توی اون انداخت. بعد از گذشت 40 دقیقه سطح گوشت کاملا” هضم شده بود. دو ساعت بعد هم تارهای ماهیچه ای بصورت نخهای نازک در اومدن و بعد از ده ساعت همه گوشت هضم شده بود. دکتر بومون بعد از جمع آوری مشاهدات خود به این نتیجه رسید که معده، غذای بلع شده رو با ترشح شیره معده که اسیدی هم هست هضم می کنه.

دکتر بومون برای آزمایش فرضیه ش، غذاهای خیلی متنوعی به سنت مارتین می داد و واکنش معده اونو مشاهده می کرد و به این ترتیب پایه های فرضیه خودشو محکم تر می کرد.

حالا این مثال رو با مراحل روش علمی منطبق می کنیم.
1- مشاهده:

مشاهده ساختمان معده بیمار و ترشح مایع از اون و بعد ناپدید شدن نون و گوشت.

2- تعریف مسئله:

علت هضم و نابودی غذا در معده و اثر شیره معده بر اون.

3- جمع آوری اطلاعات:

بررسی اثر شیره معده بر غذاها در خارج از بدن و اثر این شیره بر غذاهای مختلف و انجام آزمایشات.

4- ساختن نظریه یا تئوری:

بر مبنای آزمایشات انجام شده و نتایج بدست اومده، دکتر بومون نظریه چگونگی هضم غذا در معده به وسیله شیره معده که حاوی اسید کلریدریک هست رو ارائه کرد. پژوهشگر برای درست بودن آزمایش باید سعی کنه که همه عوامل موثر بر نتیجه آزمایش رو کنترل کنه و همچنین مراقب باشه که عقاید او قبل از آزمایش،بر نتیجه گیری او از آزمایش تاثیر نذاره.

به مجموعه علومی که منجر به شناخت علمی موجودات زنده و عوامل موثر بر اونها می شه، علوم زیستی می گن.

در واقع این دانش مجموعه آگاهیهاییه که پژوهشگران علوم زیستی در آزمایشگاه یا در محیط زیست با استفاده از روش علمی بدست آوردن.

موضوعات علوم زیستی خیلی گسترده و متنوع شده. شاخه های مختلف علوم زیستی رو می شه به دو گروه تقسیم کرد:

علوم زیستی پایه و کاربردی.

علوم زیستی پایه به منظور شناخت قوانین حاکم بر پدیده های زیستی. مثلا” مثل اینکه چطوری صفات از والدین به فرزندان منتقل می شه. یا شناخت نحوه هضم و جذب مواد غذایی در بدن و متابولیسم اونها. و اما علوم زیستی کاربردی به استفاده انسان از پدیده های زیستی اختصاص داره. مثل چگونگی استفاده از قوانین وراثت برای بدست آوردن گیاهان یا جانوران با مشخصات مطلوب. یا چگونگی استفاده از شناخت متابولیسم غذاها در بدن برای فراهم آوردن یک رژیم غذایی خوب و مناسب.

در واقع علوم زیستی کاربردی وابسته به علوم پایه ست.

نسبت طلایی
دنیای اعداد بسیار زیباست و شما می توانید در آن شگفتیهای بسیاری را بیابید. در میان اعداد برخی از آنها اهمیت فوق العاده ای دارند، یکی از این اعداد که سابقه آشنایی بشر با آن به هزاران سال پیش از میلاد میرسد عددی است بنام “نسبت طلایی” یا Golden Ratio.

پاره خطی را در نظر بگیرید و فرض کنید که آنرا بگونه ای تقسیم کنید که نسبت بزرگ به کوچک معادل نسبت کل پاره خط به قسمت بزرگ باشد. به شکل توجه کنید. اگر این معادله ساده یعنی a2=a*b b2 را حل کنیم (کافی است بجای b عدد یک قرار دهیم بعد a را بدست آوریم) به نسبتی معادل تقریبا” 161803399 یا 1618 خواهیم رسید.

شاید باور نکنید اما بسیاری از طراحان و معماران بزرگ برای طراحی محصولات خود امروز از این نسبت طلایی استفاده می کنند. چرا که بنظر میرسد ذهن انسان با این نسبت انس دارد و راحت تر آنرا می پذیرد. این نسبت نه تنها توسط معماران و مهندسان برای طراحی استفاده می شود بلکه در طبیعت نیز کاربردهای بسیاری دارد که به تدریج راجع به آن صحبت خواهیم کرد.

یک بنای یونان باستان که نسبت طلایی در ساختار آن مشاهده می شود.
اهرام مصر یکی از قدیمی ترین ساخته های بشری است که در آن هندسه و ریاضیات بکار رفته شده است. مجموعه اهرام Giza در مصر که قدمت آنها به بیش از 2500 سال پیش از میلاد می رسد یکی از شاهکارهای بشری است که در آن نسبت طلایی بکار رفته است. به این شکل نگاه کنید که در آن بزرگترین هرم از مجموعه اهرام Giza خیلی ساده کشیده شده است.

مثلث قائم الزاویه ای که با نسبت های این هرم شکل گرفته شده باشد به مثلث قائم مصری یا Egyptian Triangle معروف هست و جالب اینجاست که بدانید نسبت وتر به ضلع هم کف هرم معادل با نسبت طلایی یعنی دقیقا” 161804 می باشد. این نسبت با عدد طلایی تنها در رقم پنجم اعشار اختلاف دارد یعنی چیزی حدود یک صد هزارم. باز توجه شما را به این نکته جلب می کنیم که اگر معادله فیثاغورث را برای این مثلث قائم الزاویه بنویسم به معادله ای مانند phi2=phi b2 خواهیم رسید که حاصل جواب آن همان عدد معروف طلایی خواهد بود. (معمولا” عدد طلایی را با phi نمایش می دهند(

طول وتر برای هرم واقعی حدود 356 متر و طول ضلع مربع قاعده حدودا” معادل 440 متر می باشد بنابر این نسبت 356 بر 220 (معادل نیم ضلع مربع) برابر با عدد 1618 خواهد شد.

کپلر (Johannes Kepler 1571-1630) منجم معروف نیز علاقه بسیاری به نسبت طلایی داشت بگونه ای که در یکی از کتابهای خود اینگونه نوشت : “هندسه دارای دو گنج بسیار با اهمیت می باشد که یکی از آنها قضیه فیثاغورث و دومی رابطه تقسیم یک پاره خط با نسبت طلایی می باشد. اولین گنج را می توان به طلا و دومی را به جواهر تشبیه کرد”.

تحقیقاتی که کپلر راجع به مثلثی که اضلاع آن به نسبت اضلاع مثلث مصری باشد به حدی بود که امروزه این مثلث به مثلث کپلر نیز معروف می باشد. کپلر پی به روابط بسیار زیبایی میان اجرام آسمانی و این نسبت طلایی پیدا کرد. برای اطلاع بیشتر از نحوه محاسبه نسبت طلایی به این سایت سری بزنید.
________________________________________
آشنایی با سری فیبوناچی

باورکردنی نیست اما در سال 1202 لئونارد فیبوناچی (Leonardo Fibonacci) توانست به یک سری از اعداد دست پیدا کند که بعدها بعنوان پایه برای بسیاری از رابطه های فیزیک و ریاضی استفاده شد، کافی است از عدد صفر و یک شروع کنید. آنها را کنار هم بگذارید و عدد بعدی را از جمع کردن دو عدد قبل بدست آورید، بسادگی به این رشته از اعداد خواهید رسید :
0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144, ;

البته برخی از ریاضی دانان عدد صفر را جزو رشته فیبوناچی نمی دانند و یا حداقل آنرا جمله صفرم سری می دانند. نکته ای که تعجب برانگیز است آنکه اگر از عدد سوم نسبت اعداد این سری را به عدد قبلی حساب کنیم خواهیم داشت :
1/1, 2/1, 3/2, 5/3, 8/5, 13/8, 21/13, 34/21, 55/34, 89/55, 144/89, ;
و یا :
1, 2, 15, 1,666, 16, 1,625, 16153, 16190, 16176, 16181, 16179و ;
بله بنظر می رسد که این رشته به سمت همان عدد طلایی معروف میل میکند. بگونه ای که اگر نرخ عدد چهلم این رشته را به عدد قبلی حساب کنیم به عدد 1618033988749895 می رسیم که با تقریب 14 رقم اعشار نسبت طلایی را نشان می دهد.

بعدها محاسبات و استدلال های ریاضی نشان داد که این سری همگرا به سمت نسبت طلایی می باشد و جمله عمومی آنرا با بتقریب می توان اینگونه نمایش داد :
fn = Phi n / 5½
که در آن Phi عدد طلایی میباشد. البته فرمول های دقیق دیگری وجود دارند که اعداد سری و یا اعداد بعدی (Successor) این سری را نمایش می دهند که دراین مطلب به آن نخواهیم پرداخت.
معمای زاد و ولد خرگوش!
در واقع فیبوناچی در سال 1202 به مسئله عجیبی علاقمند شد. او می خواست بداند اگر یک جفت خرگوش نر و ماده داشته باشد و رفتاری برای زاد و ولد آنها تعریف کند در نهایت نتیجه چگونه خواهد شد. فرضیات اینگونه بود :

– شما یک جفت خرگوش نر و ماده دارید که همین الآن بدنیا آمده اند.
– خرگوشها پس از یک ماه بالغ می شوند.
– دوران بارداری خرگوشها یک ماه است.
– هنگامی که خرگوش ماده به سن بلوغ می رسد حتما” باردار می شود.
– در هر بار بارداری خرگوش ماده یک خرگوش نر و یک ماده بدنیا می آورد.
– خرگوش ها هرگز نمی میرند.

حال سئوال اینجاست که پس از گذشت یکسال چه تعداد خرگوش نر و چه تعداد خرگوش ماده خواهیم داشت؟ (پاسخ را شما بدهید).

به شکل زیر نگاه کنید و ببینید که به چه زیبایی از کنار هم قرار دادن تعدادی مربع می توان رشته فیبو ناچی را بصورت هندسی نمایش داد. حال اگر در هر یک از این مربع ها از نقاط قرمز ربع دایره هایی رسم کنیم در نهایب به نوعی از مارپیچ حلزونی شکل می رسیم که به مارپیچ فیبوناچی (Fibonacci Spiral) معروف می باشد. بدیهی است که نرخ رشد و باز شدن این مارپیچ متناسب با نرخ بزرگ شدن اعداد در سری فیبوناچی می باشد.

سری فیبوناچی چه در ریاضیات چه در فیزک و علوم طبیعی کاربردهای بسیار دیگری دارد، ارتباط زیبای فاصله های خوش صدا در موسیقی، چگونگی تولد یک کهکشان و ; که کاربرد این سری جادویی را بیش از پیش نشان می دهد.
________________________________________
طریقه رسم نسبت طلایی با گونیا و پرگار
پاره خط AB را در نظر بگیرید. مساله ما یافتن نقطه E بر روی این پاره خط می باشد به طوری که نسبت AE به EB یک نسبت طلایی باشد.
مرحله 1 : از نقطه B خط BC را عمود بر آن طوری رسم کنید که اندازه BC نصف اندازه AB باشد. ( به کمک پرگار می توانید این کار را انجام بدهید).
مرحله 2 : نقطه A را به نقطه C وصل کنید.
مرحله 3 : از نقطه C دایره ای به شعاع BC رسم کنید. این دایره خط AC را در نقطه D قطع می کند.
مرحله 4 : از نقطه A یک دایره به شعاع AD رسم کنید. این دایره خط AB را در نقطه E قطع می کند به قوری که نسبت AE به EB همان نسبت طلایی است.

طریقه رسم مستطیل طلایی با گونیا و پرگار
مستطیل CBGD را در نظر بگیرید. مساله ما یافتن مستطیلی است که نسبت اضلاع آن یک نسبت طلایی باشد.
مرحله 1 : نقطه A را در وسط DG پیدا کنید.
مرحله 2 : از نقطه A یک دایره به شعاع AB رسم کنید.
مرحله 3 : خط DG را ادامه داده تا دایره به مرکز A را در نقطه E قطع کند. نسبت DE به DC همان نسبت طلایی است و مستطیل CFED یک مستطیل طلایی می باشد.

نسبت طلایی در خوشنویسی

استاد میرعماد با پالایش خطوط پیشینیان و زدودن اضافات و ناخالصی‌ها از پیکره نستعلیق و نزدیک کردن شگرف نسبت‌های اجزای حروف و کلمات، به اعلا درجه زیبایی یعنی نسبت طلایی رسید و قدمی اساسی در اعتلای هنر نستعلیق برداشت. با بررسی اکثریت قاطع حروف و کلمات میرعماد متوجه می‌‌شویم که این نسبت به عنوان یک الگو در تار و پود حروف و واژه‌ها وجود دارد و زاویه 448/63 درجه که مبنای ترسیم مستطیل طلایی است، در شروع قلم گذاری و ادامه رانش قلم، حضوری تعیین کننده دارد. این مهم قطعاً در سایه شعور و حس زیبایی‌شناسی وی حاصل آمده، نه آگاهی از فرمول تقسیم طلایی از دیدگاه هندسی و علوم ریاضی. میرعماد این نسبت‌ها را نه تنها در اجزای حروف بلکه در فاصله دو سطر و مجموعه دو سطر چلیپاها و کادرهای کتابت و قطعات رعایت می‌‌کرده است.

________________________________________
نسبت طلایی در طبیعت
به اشکال شبیه چشم روی بدن پروانه که علامت گذاری شده است،توجه کنید.نسبت فواصل طولی و عرضی این علائم یک نسبت طلائی است.

پوسته مارپیچی یک حلزون نمونه ای ساده ودرعین حال زیبا، از نسبت طلائی است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله آیین نامه لید مرجع امتیازدهی زیست محیطی ساختمانهای سبز pd

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله آیین نامه لید مرجع امتیازدهی زیست محیطی ساختمانهای سبز pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آیین نامه لید مرجع امتیازدهی زیست محیطی ساختمانهای سبز pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آیین نامه لید مرجع امتیازدهی زیست محیطی ساختمانهای سبز pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آیین نامه لید مرجع امتیازدهی زیست محیطی ساختمانهای سبز pdf :

چکیده

ساختمانسازی در طول سالهای اخیر با پیشرفت فوق العادهای در طراحی و تکنولوژی نوین مواجه شده کهاین امر کاهش آلودگیهای زیستمحیطی و تبعا ایجاد محیط سالمتر در داخل و خارج ساختمانها را در پی دارد؛ آلودگیهایی که چه بر اثر تخریب و تجدید ساخت ساختمانها و چه کیفیت هوا و خاک و مصرف انرژیهای غیرپاک را در پی داشته است.ساختمانهای سبز((Green Building که تحت عنوان ساختمانهای سازگار با محیطزیست نیز معروف هستند از جمله سازههایی هستند که امکان بهره برداری بهینه از منابع ارزشمند طبیعی همانند انرژی آب، باد، خورشید و; در کنار مصالح مؤثر و قابل بازیافت ساختمانی را مهیا میکنند. این امربا گسترش احداث ابنیه با تکنولوژی سبز در بخشهای دولتی و خصوصی و استقبال صنعتگران و متخصصان ساختمانی، نیاز به برنامهای مدون در این امر اجتناب ناپذیر شد. بدینمنظور در شورای ساختمان سبز ایالت متحده (USGBC: U.S. Green Building Council) برنامه ای تدوین شد تا اصول بهرهبرداری از ساختمانهای سبز که در واقع پاسخی به اهمیت صنعت ساختمان سازی با رویکرد حل مشکلات محیط زیست ،شامل تغییر جهانی شرایط آب و هوایی ،مصرف غیر اقتصادی و نادرست منابع طبیعی و تهدیدات ایجاد شده برای سلامتی انسان را در کل گیتی قابل استفاده گرداند(این آیین نامه در41 کشورازجمله آمریکا،کانادا،هندوستان، امارات و; درحال اجراست).
حرکت ابدائی اعطای گواهینامه ی لید به ساختمان ها،در واقع حرکتی در راستای برقراری توسعه پایدار در صنعت

ساختمان سازی و کمی سازی مفهوم ساختمان سبز می باشد.
این برنامه مدون آیین نامه لید Leadership in Energy and Environmental Design)

این مقاله به بررسی و تحلیل این برنامه مدون ، می پردازیم.

واژه های کلیدی
ساختمان سبز _ بهینه سازی در انرژی و طراحی محیطی _ شورای ساختمان سازی سبز ایالات متحده _ انرژی

-1 مقدمه

همه عناصر اربعه فلسفی و آیینی (آب، هوا، خورشید و خاک) دارای کاربرد عـالی زیسـت محیطـی در مبحـث انـرژی است که با توجه به محدود بودن کره زمین و منابع انرژی راههای جذب ، مهار ، کنترل ، انتقال و مصرف انرژی بایـد بـا توجه به نیازهای نسل آینده به بهترین شکل و بالاترین بهره وری انتخاب شـود. بنـابراین در مبحـث اسـتفاده از منـابع طبیعی مبحث محیط زیست و اکولوژی شهری جزء مهمترین مسائل مطـرح شـده مـی باشـد از ایـن رو در اسـتفاده از انرژیهای فسیلی که سالیان دراز برای جایگزین شدن مجدد آن زمان لازم است ، باید بیشترین صرفه جویی و بـالاترین

بهره وری لحاظ شود.استفاده از انرژی های گرمایش زمین ، هسته ای و حرارتی دریاها ، باد و خورشید به عنوان انـرژی تجدید پذیر با انواع تکنیکها و روشهای بازیافت و استفاده مجدد از بعضی از مواد مصرفی ، تصفیه پسـابها و فاضـلابها از جمله راهی دیگر برای حفظ منابع طبیعی و توسعه پایدار است.یکی از مهمترین مواردی که توسعه پایـدار در آن نمـود پیدا می کند و به عنوان یکی از ارکان تأثیر گذار و محوری مطرح می شود، معماری است.

معماری علمی است که هم توسعه پایدار است و هم یکی از ارکـان زیربنـایی آن محسـوب مـی شـود. از ایـن رو هـم طراحی در معماری تحت تأثیر توسعه پایدار وابسته به مسائلی مانند اقلیم ، مصرف انـرژی، اکولـوژی، اکوتـک و ; مـی باشد و هم ساخت بناها برای استفاده از مصالح ساختمانی بهینه که بیشترین بازده را از نظر مصـرف انـرژی و کمتـرین آسیب را از نظر لطمه زدن به محیط زیست است،تحت تأثیر این رویکرد تازه می باشد.

از این رو فصل جدیدی در معماری، با نام معماری سبز شکل می گیرد ، که در آن هر بنا باید بتواند رضایت ساکنین را در همه زمینه های فیزیولوژیکی و روحی و روانی فراهم کند و هم باید با بهره گیری سنجیده از راهکارهای توسعه پایدار از مواد طبیعی پایدار و غیر مضر برای زندگی انسانی کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کند.

-2 شورای ساختمان سازی سبز ایالات متحده )USGBC(
شکل: 1 شورای ساختمان سازی سبز ایالات متحده

این شورا، سـازمانی متشـکل ازدویست هزار عضـو داوطلـب اسـت کـه ازشرکتهای ساختمانی و آژانـس هـای معـاملات ملکـی تـا مهندسـان معمار، طراحان داخلـی، مـدیران ومهندسـان کارگـاه و آژانـس هـای دولتی و غیرانتفاعی را در بـر مـی گیـرد . بیش ازیکصد بیست هزارنفر دارای گواهینامه لید حرفه ای بوده و در ساخت بیش از 3/6 میلیارد فوت مربع از فضای پایدار استفاده شده است.

در حالی که شورای ساخت و ساز سبز امریکا با تمرکز بر توسعه و پالایش استانداردهای لید دارد، سازمان وابسته به آن انستیتو ساخت و ساز سبز در واقع صدور گواهینامه لید ساختمان را اداره می کند و اعتبار بخشی به برنامه ها و گواهینامه های حرفه ای لید را به عهده دارد.نظـام رتبـه بنـدی (Green Building Rating System) آن بـرای ساختمان های جدید و موجود یعنی همان » لید « تبدیل به استانداردی جهت ساختمان سـازی کـم مصـرف و سـازگار بـا محـیط زیست، و در عین حال پیشرفته و سودآور شـده اسـت . ایـن سیسـتم هم اکنون در چهل و یک کشور دیگـر بجـز ایـالات متحـده، از جملـه کانـادا، برزیل، مکزیک، هند، و ; مورد استفاده قرار می گیرد .

طبق آمارهای ایالات متحده، ساختمان ها یک سـوم انـرژی، دوسوم نیروی بـرق، و یـک هشـتم کـل آب مـا را مصـرف مـی کننـد وهمچنین زمین هایی که منابع پرارزشی بـرای مـا تولیـد مـی کننـد را اشغال می کنند.

از زمانی که سیستم رتبه بندی ساختمان سبز برای اولین بار در سال 8991 منتشر شد کمکی بـود بـرای انسـان هـا تـا عـلاوه بـر کیفیـت ساختمان ها تأثیرات آنها بر محیط را نیز بهبود بخشند.

یک ساختمان سبز نه تنها تأثیر مثبتی روی سلامت عمـومی و محیطـی دارد، بلکـه هزینه های ساخت و قیمت خانه ها را نیز کاهش و توان سکونت و عمر ساختمان هـا را افـزایش داده و در سـاختن یـک جامعه با دوام کمکمان می کند .کسانی که خود را ملزم به پاک وسـالم نگـه داشـتن محـیط زنـدگی می دانند، با رعایت چنین دسـتورالعمل هـایی بـه ایـن هـدف نزدیـک خواهند شد .

-3 لید چیست؟((Leadership in Energy and Environmental Design

این برنامه بر اصل انرژی و محیط زیست استوار شده و عامل توازن بین عملکردهای ضروری و مؤثر محیط است. تیم های پروژه (صاحبان، توسعه دهندگان، معماران و پیمانکاران) میتوانند با عنایت به اصول این برنامه بهعنوان ابزار

قدرتمندی در جهت هدایت راهکارها اقتصادی و فیزیکی مدیریت کرده و به اهداف پروژههای سبز کمک کنند. این امر از یکسو به معماران یک استاندارد جهت فروش خدمات ساختمانی به کارفرمایان می دهد و از سوی دیگر ، به مالکان و کارفرمایان ، یک ایده اساسی در زمینه بهره وری محیطی و انرژیکی می دهد که در ساختمانهایشان بدست خواهند آورد .

هدف از ایجاد ساختمانهای سبز بر اساس سیستم سنجش LEED ، دسته بندی خدماتی است که در یک طراحی خوب محیطی ، با فراهم آوردن آنها، بهبود یافتن آب و هوا و به حداقل رساندن اثرات منفی ساختمان ( چه در قبل، حین و بعد از طی پروسه تولید و سـاخت و چـه در طـول عمـر خـود ) بر محیط زیست معنی شده است. به علاوه در مسیر این عمل مصالح باید مفید بوده، عمر مفید طولانی داشته و قابل بازگشت به چرخه طبیعت باشند.شکل( 4،3،(2 بطور خلاصه لید یک سیستم درجه بندی برای ساختمانها است. تحت روش لید، ساختمانها امتیازاتی را کسب می کنند برای صرفه جوئی در انرژی، دسترسی آسان به وسایل نقلیه عمومی، و جمع آوری آب های روان و صرفه جوئی در

مصرف آب و;.
هنگامیکه امتیازات جمع آوری شدندساختمان امتیازی را از لید کسب می کند که در اینصورت هر چقدر امتیاز بالاتر باشد ساختمان پایدارتر و با محیط زیست سازگارتر است.

How Does LEED Define a Green Home

شکلک – لید درساختمان شبز

What is a Above Code Performance

شکل– 4 عملکرد بالا ؟

کرده است، گواهی به آن اعطا می گردد که به ترتیب:

را مورد ارزیابی قرار دهد و مـی توانـد بـرای تمـام انـواع های کلی ساختمانهایPerformanceموجودفضاهای تجاری،isHighهستهWhatیاپوسـته
شکل– 3 کارایی بالا ؟
متیاز دهی به ساختمان، برحسب مجموع امتیازی کــه کســب

گواهی پلاتـین))Platinum، طلا)Gold (، نقره ) Silver( و در آخر برای حداقل امتیاز مجـاز، گــواهی تصــدیق Certified اعطـا می گردد .جزئیات این گواهی ها در جدول 2 آورده شده است . .

ف1 فگواهینامه معمولی 40تا 49 امتیاز

ف2 فگواهینامه نقره ای ف50 تا 59

ف3 فگواهینامه طلائی ف60 تا 79

ف4 فگواهینامه پلاتینی ف80 به بالا

-5 نظام رتبه بندی لید: جدول 2

لید به عنوان یک سیستم معتبر صدورگواهینامه ساختمان سازی سبز در سـطح بـین المللـی شـناخته شـده اسـت ونشانگر تائید طراحی و ساخت و ساز ساختمانها و یا مجتمع ها با استفاده از اسـتراتژی هـای هـدف افـزایش عملکـرد، کاهش ضایعات و بهبود کیفیت زندگی است

شکل:5 نظام رتبه بندی لید6

-6 سرفصل برنامهریزی و طراحی

کسب این گواهی مستلزم رعایـت معیارهـایی در7 حـوزه اصـلیاست که عبارتند از :

-1 پایداری سایت -2 کارایی آب -3 انرژی و اتمسـفر -4 مصـالح و منـابع – 5 کیفیـت فضـای داخلـی -6 ماهیـت خلاقیت در طراحی -7اولویت های منطقه ای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

محصولات فناوری نانو در صنایع مختلف pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  محصولات فناوری نانو در صنایع مختلف pdf دارای 87 صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت محصولات فناوری نانو در صنایع مختلف pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 محصولات فناوری نانو در صنایع مختلف
پزشکی
داروسازی
دندان پزشکی
بهداشتی و آرایشی
کشاورزی و دامپروری
غذا
الکترونیک
نظامی
عمران
منسوجات
لوازم خانگی
نفت و گاز و پتروشیمی
فیلتراسیون
خودرو
انرژی
ورزشی

پزشکی
تشخیص سریع و غیرمخرب
درمان سریع و هدفمند
کاهش عوارض جانبی
افزایش اثرگذاری
کاهش مصرف دارو
اندم های مصنوعی زیست سازگار
...
دو نمونه کاربرد فناوری نانو در پزشکی
هر دیابتی (نوع 1) سالانه 1500 سرنگ مصرف می کند.
     سالانه 30 میلیارد سرنگ در جهان مصرف می شود.
     استفاده از چسب حاوی نانوذرات واکسن یا دارو
باندهای شفاف با خاصیت گذردهی هوا (بی نیاز از تعویض)

 

منابع
www.nano.ir
www.nanoclub.ir
www.nanosense.org
www.accessnano.org

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تعیین محدوده فرکانسی عیوب مختلف در یک نمونه موتور bldc با

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تعیین محدوده فرکانسی عیوب مختلف در یک نمونه موتور bldc با استفاده از مانیتورینگ طیف لرزش توسط نرم افزارهای SPECTRAPRO و MATLAB pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین محدوده فرکانسی عیوب مختلف در یک نمونه موتور bldc با استفاده از مانیتورینگ طیف لرزش توسط نرم افزارهای SPECTRAPRO و MATLAB pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین محدوده فرکانسی عیوب مختلف در یک نمونه موتور bldc با استفاده از مانیتورینگ طیف لرزش توسط نرم افزارهای SPECTRAPRO و MATLAB pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین محدوده فرکانسی عیوب مختلف در یک نمونه موتور bldc با استفاده از مانیتورینگ طیف لرزش توسط نرم افزارهای SPECTRAPRO و MATLAB pdf :

چکیده

موتورهای bldc به علت چگالی گشتاور زیاد، بازده بالا، رنج گسترده تغییرات سرعت و ; در موارد بسیاری کاربرد دارند. اما عوامل متعددی از جمله گشتاور دندانه ای، نامتقارن بودن موتور، یکنواخت نبودن فاصله هوایی، یاتاقانها، اشباع هسته ها، عدم کیفیت ساخت، کید زنی در درایو و; باعث بروز ریپل گشتاور ، ارتعاش و نویز صوتی می شود.در بسیاری از کاربردها به موتور با لرزش و نویز کمی نیاز است؛[1] بنابراین لازم است عواملی که موجب افزایش لرزش می شوند را شناسایی کرده ودرصدد کاهش آن برآمد.برای این منظور روش های متنوعی وجود دارد.هدف این مقاله بررسی عملکرد موتور bldc بر اساس طیف فرکانسی لرزش

آن می باشد.

واژه های کلیدی موتورbldc ،طیف فرکانسی،نویز،لرزش

مقدمه

به طور کلی دو نوع نیروی استاتیکی و دینامیکی در ماشین آلات وجود دارد. نیروهای ارتعاش زا از نوع نیروهای دینامیکی هستند که بر اثر وجود کاستی هایی در ماشین ایجاد می شوند. برخی از زمینه های بروز کاستی (اختلاف از حالت ایده آل) عبارتند از:محدودیتهای طراحی،محدودیتهای ساخت،اشکال در نصب اولیه،اشکالات بهره برداری،بروز اشکالات در حین تعمیرات و ; .از آنجاییکه رسیدن به حالت ایده آل امکان پذیر نیست، همیشه تا حدی لرزش و ارتعاش در ماشین آلات وجود دارد که مجاز شمرده می شود. اما با گذشت زمان

و بر اثر بروز اشکالات بعدی، بعضاً ارتعاشات نسبت به حد مجاز افزایش می یابد که با آنالیز و انجام اقدام اصلاحی مناسب، می توان وضعیت را به حالت قبل برگرداند.موتور bldc ازجمله موتورهایی است که به علت کاربرد گسترده آن در حین کار به صدا و لرزش کمی نیاز دارد؛بنابراین باید درصدد کاهش لرزش و نویز آن برآمد. تا کنون از روش های مختلفی به منظور مانیتورینگ وضعیت عملکرد موتور bldc استفاده شده است.یکی از رایج ترین روش

(motor current signaturi analysis)

می باشد؛[6]که در این روش طیف فرکانسی جریان را با استفاده از آنالیز طیف فرکانسی (Fast Fourier Transform( FFT مورد بررسی قرار می دهند و از طیف جریان به دست آمده فرکانس های خطای روتور را شناسایی می کنند. هدف این مقاله مانیتورینگ وضعیت عملکرد موتور بر اساس طیف سنجی لرزش صورت می پذیرد.بدین منظور یک نمونه موتور bldc با روتور درونی با مشخصات بیان شده طیف سنجی لرزش شده است؛محدوده فرکانسی عوامل لرزش ساز را تعیین کرده ایم.و با استفاده از آنالیز طیف فرکانسی نتایج بیان شده است.

آنالیز طیـف فرکانسـی)) FFT Spectrum بـرای مراقبـت وضعیت و عیب یابی

این تکنیک بدون شک یکی از مهم ترین تکنیکهای رایـج تحلیـل سیگنال ارتعاشی اسـت کـه کـاربرد شـایانی در پـایش وضـعیت و تشخیص عیوب ماشینهای دوار دارد. پس از یکسـری پردازشـهای اولیه بر روی سیگنال ارتعاشـات، بـرای بـه دسـت آوردن منحنـی طیف فرکانسی از الگوریتم FFT یا تبدیل فوریه سریع استفاده می گردد. لذا به منحنی فرکانسی گاهی اوقات منحنی FFT نیـز گفتـه

2877

می شود.تحلیل گر FFT مانند یک تحلیل گر فیلتر موازی با چند درصد فیلتر عمل می کند .حداقل 3دلیـل قـانع کننـده و مناسـب بــرای مراجعــه بــه طیــف فرکانســی وجــود دارد.اول آنکــه عیــوب مشخص به صورت قله هایی در فرکانس های مشخص ظـاهر مـی شوند.دوم اینکـه انـدازه گیـری هـا بـه منظـور مراقبـت در طیـف فرکانسی به بهترین شکل انجام می پذیرند و سوم آنکـه در طیـف فرکانسی سیگنال های کوچک و ناچیز هم به چشم مـی آینـد.در طیف نمایش داده شده توسط یک اسیلوسکوپ تشخیص یک موج سینوسی با دامنه کم که بریک موج سینوسی با دامنه زیـاد سـوار است، بسیار مشکل است.اما در طیف فرکانسی این دو بـه صـورت دو قله مجزا ظاهر می شوند.نتیجه اینکه عیوب مکانیکی را هرچند کوچک باشند می توان دید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   71   72   73   74   75   >>   >