سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله رایگان استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان کاربر pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رایگان استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان کاربر pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رایگان استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان کاربر pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان کاربر pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رایگان استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان کاربر pdf :

درست است که اغلب غذاهایی که توسط مایکروفر پخته می‌شود، طعم متفاوتی نسبت به اجاق‌های معمولی دارد اما جدای از طعم، نکته مهم‌تر آن است که آیا استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان ضرر دارد یا خیر؟
امروزه در اکثر خانه‌ها مایکروفر (اجاق مایکروویو) برای پخت و پز سریع یا گرم کردن فوری غذا بکار می‌رود. مزیت استفاده از این دستگاه وقتی روشن‌تر می‌شود که شما شاغل باشید. چون حتی می‌توانید یک برنامه پخت غذا به دستگاه بدهید تا وقتی به منزل برمی‌گردید، غذای شما پخته و‌ آماده خوردن باشد. یا اینکه وقتی گرسنه به منزل می‌رسید، می‌توانید غذای خود را سریع گرم کرده و نوش جان کنید. البته شاید بعضی‌ها از طعم غذایی که در مایکروفر پخته شده یا چایی که آب آن در مایکروفر به جوش آمده باشد، خوششان نیاید. شاید هم بعضی از شما شنیده باشید که تشعشعات امواج آن سرطان زاست و برای انسان ضرر دارد.
درست است که اغلب غذاهایی که توسط مایکروفر پخته می‌شود، طعم متفاوتی نسبت به اجاق‌های معمولی دارد اما جدای از طعم، نکته مهم‌تر آن است که آیا استفاده از مایکروفر برای سلامت انسان ضرر دارد یا خیر؟
برای اینکه بتوانید تصمیم بگیرید از این استفاده بکنید یا نه بهتر است مطالب زیر را بخوانید:

مایکروویو چیست ؟
مایکروویو نوعی از امواج الکترومغناطیسی است که در واقع امواجی رادیویی با فرکانس بسیار بالا هستند. هر چه فرکانس تشعشع بالاتر رود، طول موج آن کمتر می‌شود و به همین علت به آن < مایکروویو > یعنی امواج کوتاه می‌گویند. اشعه مادون قرمز و ماوراء بنفش و X هم از امواج الکترومغناطیسی هستند اما طول موج آنها حتی از امواج مایکروویو هم کوتاه‌تر است .
این امواج ممکن است در برخورد با یک ماده ، منعکس، منتشر یا جذب شود. مواد فلزی این امواج را کاملا منعکس می‌کنند. اغلب مواد غیرفلزی مثل شیشه و پلاستیک امواج را از خود عبور می‌دهند و موادی که جاری آب هستند مانند غذاها و حتی انسان، انرژی این امواج را جذب می‌کنند. اگر سرعت جذب انرژی یک ماده بیش از سرعت از دست دادن آن باشد، دمای آن ماده بالا می‌رود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد های روبوت در سطوح مختلف آموزشی pdf :

- فعالیت های یادگیری دبستانی
از روبوت ها می توان جهت آموزش و یادگیری فعالیت ها و عناوین زیر استفاده نمود:
1- مفاهیم چپ و راست ، توالی و سلسله مراتب
2- مشاهده کردن
3- شمردن و یادگیری اعداد
4- نواختن و آواز خواندن
5- کارهای هنری / خلاقیت
6- هجی کردن
7- ارگانهای حسی و حواس
8- آموزش بازیها و آزمایشات ساده
- فعالیت های یادگیری راهنمایی
1- آموزش ریاضیات
2- نوشتن خلاق
3- شناخت صداها، اندازه گیری فاصله ها از طریق صوت
4- استفاده از کتابخانه
5- برنامه ریزی
6- مشاهده کردن
7- هنر
8- مطالعه خود روبوت ها
9- اقتصاد
10- زبان
- فعالیت ها ی یادگیری دبیرستان
1- برنامه ریزی روبوت ها
2- برقراری ارتباط
3- مطالعات اجتماعی
4- ریاضیات
5- علوم فیزیکی
6- علوم زندگی
7- زبان انگلیسی
8- کامپیوتر
9- مسائل تکنولوژیک
خلاصه فصل:
بسیار روشن است که روزی روبوت ها همانند کامپیوترهای امروزی، سراسر مکانهای زندگی انسانها از منزل تا مدرسه تا محیط کار را فرا بگیرند. آنها را ممکن است به عنوان یک تکنولوژی مهم مطالعه کنند یا به عنوان ابزار استفاده نمایند و یا ممکن است حتی در آینده بجای معلمان برای تدریس استفاده شوند. شاید حتی به طرقی خلاقه مورد استفاده قرار گیرند که من و شما حتی نمی توانیم آن را تصور کنیم. بهر حال همانطور که در شرح فصل ذکر شد، بسیار منطقی است که هم اکنون آموزش جوانب علمی و تکنولوژیک روبوت ها را شروع نمائیم و فارغ التحصیلان و شاغلان آینده را برای کار با روبوت ها آماده سازیم.
کامپیوتر و آموزش
به قرن 21 خوش آمدید. قرن ارتباطات و کنار رفتن مرزها، درست است که از نظر فیزیکی هر کدام در یک کشور زندگی می کنیم، اما از طریق شبکه های کامپیوتری با هم در تماس هستیم (هاوبن و هاوبن 1997).
قرن 21 با تغییر شکل دراماتیک جوامع به وسیله شبکه های کامپیوتری شروع شده است. روش زندگی ، چگونگی انجام کار، تفریحات و سرگرمی، و ماهیت روابط انسانی به طور معناداری تغییر کرده است. (جونز 1995 و تیله 1997). جهان آموزش نیز از این تغییر دور نبوده است، و آنچه که معلمان و دانش آموزان انجام می دهند ، زمان و مکان وقوع یادگیری، و ماهیت تجارب یادگیری به طور معناداری دچار تغییر شده است. درس خواندن تغییر کرده است و همه افراد در سراسر عمرشان فراگیر شده اند و بطور مداوم در فعالیت های یادگیری مختلفی چه رسمی و چه غیر رسمی شرکت می کنند (کیرسلی 2000). این تغییرات اکثراً مدیون ساخت و گسترش کاربرد کامپیوتر می باشد.
تاریخچه کاربرد کامپیوتر در آموزش:
تاریخچه بکارگیری کامپیوتر در آموزش به چهار دهه گذشته بر می گردد و غالباً به آن آموزش به کمک کامپیوتر (CAI) یا آموزش کامپیوتر محور (CBI) اطلاق می شود (گیبسون و فیرودر 1998). هر چند که CAI چند زمینه آموزشی را پوشش می داد، اما هدف کلی یکپارچه سازی برنامه ریزی درسی با کامپیوتر بود. ایده اصلی این بوده است که کامپیوتر می تواند آموزش فردی را ارائه نماید. آنچه که در واقع در این فرآیند معلمان و فراگیران را تحت تأثیر قرار داده است، توانایی برقراری تعامل الکترونیکی و جستجو در ذخائر اطلاعاتی می باشد (مادوکس ، جانسون ، وویلیس، 1997).
هر چند کامپیوتر را یک تکنولوژی برتر خوب تأسیس شده می دانند، اما تا زمانهای اخیر به طور گسترده از آن جهت تدریس و تعلیم استفاده نمی شده است. دلیل این رشد در سالهای اخیر کاملاً مشهود است. در حال حاضر میکروکامپیوترها با قیمت نسبتاً متوسطی در دسترس می باشند و از نظر اندازه متنوع بوده و وسایلی علمی، انعطاف پذیر و اثربخش می باشند. در سالهای 70- 1960 آموزشگران خلاق و سازندگان کامپیوتر دست به آزمایش و تحقیق زده و برنامه هایی تدوین کردند که بتوان از کامپیوتر برای بسیاری از اعمال آموزشی استفاده نمود. این کارهای زمینه ای بسیاری از آموزشگران بویژه معلمان ریاضیات و علوم را از اهمیت میکروکامپیوترها بعنوان یک منبع آموزشی آگاه ساخت.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق پرسپکتیو pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق پرسپکتیو pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق پرسپکتیو pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق پرسپکتیو pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق پرسپکتیو pdf :

تعریف پرسپکتیو: تکنیکهای آفرینشی حالتهای سهبعدی یکی از ابتدائیترین جاذبههای تصویرهای چشمانداز، تجسم عمق فضاست. برای ارائه حالت سهبعدی باید اجزاء صحنه را بهگونهای در کنار یکدیگر قرار دهید که دنیا متفاوت از آنچه که در دوربین دیده میشود، ارائه شود. با اینکه چشمان ما منظرهها را بهصورت برجسته میبینند، حتی در حالت حرکت هم سر خود را آنقدر تکان میدهیم تا بهترین منظره با بهترین عمق را ببینیم، یک دوربین ثابت کنتراستها و تضادها را بهخوبی نمایش میدهد، اما منظره مورد نظر با حالتی ثابت و ایستا نشان داده میشود. برای رفع چنین مشکلی باید روی نقاط راهنمائیکننده در چشمانداز تأکید کرده تا عمیق فضائی ایجاد شود.
اندازه نقاط راهنما: اندازه متناسب با بخشهای گوناگونی یک چشمانداز، یکی از آشکارترین نقاط راهنمائیکننده عمق صحنه به حساب میآید. سوژههائی که در جلوی تصویر واقع میشوند بزرگتر از سوژههای عقب تصویر هستند. بدین ترتیب شما با یکی از مهمترین نقاط راهنمائیکننده آشنا شدید. پس نتیجه میگیریم سوژههائی که تقریباً هماندازه هستند یا دستکم بهنظر بیننده هماندازه میآیند، باید با توجه به مکان قرار گرفتنشان در تصویر کوچک یا بزرگ نشان داده شوند. این نکته در مورد درختها، بوتهها، گلهای وحشی و حیواناتی که از یک گونه هستند هم صدق میکند. اگر دوربین در جای مناسبی نصب شده باشد چنین نکاتی بهصورت خودکار روی یک سطح اریب و در فاصلههای معین رعایت میشود(مثل یک منحنی).
نقاط راهنمای دیگری هم درباره قدرت اندازههای اجزاء تصویر وجود دارد. که گرچه آنها در زمره اصلیترین نقاط نیستند، اما با رعایت آنها میتوان تصویر را بهتر و زیباتر نمایش داد. زمانیکه ابرهای تیره آسمان را میپوشانند. هر چه به افق نزدیکتر شویم، اندازه آنها هم کوچکتر خواهد شد. از حرکت موجی شنها، گلهای حالت گرفته و قالبی و همچنین امواج اقیانوس میتوان برای معرفی یک الگوی شبیه بههم، اما با اندازههای گوناگون استفاده کرد. یک زاویه مناسب دوربین در نمایش رودخانهها، چشمهها و امواج شنهای تپههای شنی بهگونهای معرف حقیقت استعاری شیارهای خط آهن است: همگرائی خطوط موازی در نقطه بینهایت!
زاویه دید: فاصله کانونی لنز، افکت قدرتمند پرسپکتیو را مؤثرتر جلوهگر میسازد. لنزهائی که زاویه واید دارند با تأکید روی تفاوت اندازه نقاط راهنمائیکننده، فاصله موجود میان ترکیبها را تشخیص داده و حس عمق فضای موجود را زیادتر میکنند، در حالیکه لنزهای تلهفوتو، افکتی مقابل با این افکت را میسازند: آنها فاصله میان عوامل موجود در صحنه را کم میکنند. بدین ترتیب برای آنکه افکتهای بهتری بهدست آید باید دوربین را تا جای ممکن به نزدیکترین اندازه نقطه راهنمائیکننده موجود در ترکیب نزدیک کنید. برای دریافت یک عمق میدان مناسب میتوانید دوربین را روی f/ یا کمتر تنظیم کرده و سپس عکس بگیرید. در بیشتر مواقع، شما در کنار افراد دیگری که حق امتیازی شبیه به حق امتیاز شما دارند، میایستید و از فاصله معینی عکس میگیرید.
زاویه برای عمق: از آنجائیکه چشمان یک فرد ایستاده پنج تا شش فوت(در حدود دو متر) بالاتر از سطح زمین قرار دارد مناظر چشماندازهای نزدیک به فرد پائینتر از سطح دید او قرار میگیرند، اما چشماندازهائی که در فاصله دورتری از فرد قرار گرفته باشند (بهاستثناء ابرها) اینگونه نیستند. برای هر چه بیشتر کردن افکت سهبعدی، باید تنظیمات خود را چهلوپنج درجه (بالاتر از سطح افق) و روی نخستین اندازه نقطه راهنمائیکننده انجام دهید

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مدیریت ریسک های زیست محیطی گل ها و پسماند های حفاری pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مدیریت ریسک های زیست محیطی گل ها و پسماند های حفاری pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت ریسک های زیست محیطی گل ها و پسماند های حفاری pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت ریسک های زیست محیطی گل ها و پسماند های حفاری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت ریسک های زیست محیطی گل ها و پسماند های حفاری pdf :

چکیده :

گل حفاری به سیالی گفته میشود که طی عملیات حفاری با اهداف مختلف و گسترده ای چون خنک کردن،تمیز کردن و جلا دادن سر مته حفاری،انتقال ذرات حاصل از حفاری و پسماندهای حفاری از عمق زمین به سطح زمین،کنترل و ایجاد تعادل فشاری در لایه های زیرین زمین و مواردی این چنینی به کار گرفته میشود.

پسماند حفاری به هر ماده ای که طی عملیات حفاری اضافه و مازاد بر مصرف عملیات باشد اطلاق میشود که به عبارتی دور ریز عملیات محسوب میشود.این پسماندها غالبا ذرات جامد حاصل از حفاری لایه های زمین اند که به گل حفاری آغشته اند،گل حفاری در اینجا و به همراه جامدات پسماند محسوب میشود.در هر صنعتی میبایست اقدامات کنترلی و مدیریتی بر روی پسماند های تولیدی صورت گیرد،حال اینکه اقدامات مدیریتی در قبال پسمانهای حفاری میتواند شامل عملیات بازیافت برای احیای دوباره دستگاههای کنترلی مناسب و; باشد. گل،عملیات جامد سازی و دفن مناسب،استفاده از

در این مقاله منابع و مراحل تولید پسماند ضمن عملیات حفاری و تاثیرات سوء زیست محیطی این مواد را بررسی کرده و اقدامات مدیریتی را که برای این ضایعات در نظر گرفته شده است را ارائه میدهیم.

کلید واژه ها: مدیریت پسماند حفاری، محیط زیست، گل حفاری، کنده های حفاری، دفع پسماند

نخستین همایش ملی HSE با رویکرد بالادستی صنایع نفت و گاز

مقدمه:

سیالات حفاری یکی از نیازهای اساسی عملیات حفاری و اکتشافات هیدروکربنی در اعماق زمین می باشد ح سیالات حفاری ترکیبی از خاک رس، مواد شیمیایی مختلف و آب است که یک سیستم کلوئیدی با دو فاز مایع و جامد را تشکیل می دهد ح در صورت استفاده از آب به عنوان فاز مایع، سیال حفاری را پایه آبی می نامند و اگر از گازوییل یا هر نوع روغن معدنی به عنوان فاز مایع در سیال حفاری استفاده شود، پایه روغنی نامیده می شود حاز سیالات پایه روغنی درشرایط خاصی استفاده شده و تخلیه آن در محیط بایدکاملاً محدود گردد حبه طور کلی سیالات حفاری برمبنای پایه آنهاج فاز اصلی ض به سه گروه آبی، روغنی و گل های پایه ترکیبی تقسیم میشوند حدر بسیاری از موارد مخلوطی از دو و یا سه گروه فوق به طور همزمان حضور دارندوهر کدام تأمین کننده بخشی از خصوصیات سیال حفاری می باشند.بذم

پس از اتمام عملیات حفاری تمامی این سیالات حفاری (گل حفاری) به همراه کنده های حفاری به عنوان پسماند بر جای میمانند که بسته به مواد تشکیل دهنده و ترکیب آنها برای محیط زیست آلاینده محسوب میشوند.

مدیریت و کنترل این پسماندها خود به ترتیب اولویت از 3 مرحله(قانون طلایی): حداقل سازی ضایعات(کططأپک صه غپطصطأ2کل)، استفاده یا چرخه مجدد(ککأکل ف کئطyطکل) ودفع(ئهکپژکطخ) تشکیل شده است.(شکل [2],[6](1

شکل :1اقدامات مدیریتی به ترتیب اولویت[2]

نخستین همایش ملی HSE با رویکرد بالادستی صنایع نفت و گاز

منابع اصلی تولید پسماند حین انجام عملیات حفاری و فاکتورهای تاثیر گذار بر حجم پسماند تولیدی:

در نگاه کلی منابع اصلی آلوده کننده در عملیات حفاری بطور عمده شامل پسماند حاصل از سیال حفاری در حال گردش درون چاه، کنده های حفاری شده از سازندهای تحت الارضی زمین که بواسطه گردش گل در چاه آمیخته با سیال حفاری هستند و به نسبت کمتر شامل مازاد سیمان دوریز شده از عملیات سیمانکاری چاه، سیالات مورد استفاده جهت جدایش در عملیات های مختلف و انواع دیگر سیالات دوریزی از قبیل آب مورد استفاده جهت شستشوی ادوات و تجهیزات دکل می باشند که همگی از عمده آلاینده های محیط زیست محسوب می شوند.[3]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق دانستنیهای کلی درباره تیر pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق دانستنیهای کلی درباره تیر pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق دانستنیهای کلی درباره تیر pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق دانستنیهای کلی درباره تیر pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق دانستنیهای کلی درباره تیر pdf :

تیر، نزدیکترین سیاره به خورشید است. این سیاره کوچک و صخره ای، اتمسفر ندارد. تیر، مداری بیضوی دارد و حرارت آن بسیار متغیر است. در طی روز(یک روز تیر 56/58 برابر روز زمین طول می کشد به عبارت دیگر یک سال تیر تنها 88 روز است)، تیر حتی از فر هم گرمتر است و در طی شب(با طول مشابه) از یخچال هم سردتر می شود.
تیرآنقدر به خورشید نزدیک است که می توان آن را به هنگام طلوع یا غروب خورشید دید. تیر سنگینترین سیاره است. سطح آن مشابه سطح ماه است. کراترهای تیر حاکی از فورانهای آتشفشانی هستند که قسمت عمده سطح آن را می پوشانند. در تیر میدان مغناطیسی وجود دارد(این میدان مغناطیسی، احتمالا به علت وجود هسته آهنی مایع به وجود آمده است).

اندازه
قطر تیر حدود 3031 مایل(4878 کیلومتر) است. تیر دومین سیاره کوچک منظومه شمسی(بعد از پلوتون) است. قطر تیر کمی بیشتر از یک سوم قطرزمین است. تیر تنها اندکی از ماه بزرگتر است.

جرم و گرانش

جرم تیر حدود 3/3 در ده به توان بیست و سه کیلوگرم است که حدود یک بیستم جرم زمین می باشد. گرانش تیر38% گرانش زمین است. یک انسان روی تیر 38 پوند وزن خواهد داشت. برای اینکه وزن خود را روی تیر محاسبه کنید، وزن خود را در 38/0 ضرب کنید.
اتمسفر
اتمسفر کم ضخامت تیر شاما مقادیر اندکی هیدروژن و هلیم است. فشار اتمسفر فقط حدود یک در ده به توان منفی نه میلی بار است که نسبت به فشار اتمسفر زمین، کسر بسیار کوچکی است(حدود دو تریلیونیم).
از آنجایی که اتمسفر بسیار کم ضخامت است، آسمان حتی در طول روز هم سیاه به نظر می رسد(به استثنای خورشید، ستاره ها و سیارات دیگر هنگامی که قابل مشاهده هستند). به علاوه، در تیر اثر گلخانه ای وجود ندارد. هنگامی که خورشید غروب می کند، دما بسیار سریع افت می کند زیرااتمسفری وجود ندارد که به حفظ دما کمک کند.
مدار تیر و فاصله آن از خورشید
تیر نزدیکترین سیاره به خورشید است و از همه سیارات منظومه شمسی سریعتر حرکت می کند. فاصله تیر از خورشید،‌یک سوم فاصله زمین از خورشید بوده و به طور میانگین AU 387/0می باشد. مدار تیر بیضوی است. در دورترین نقطه مدار(نقطه ای که در آن، مدار بیشترین فاصله را از خورشید دارد) تیر 70 میلیون کیلومتر از خورشید فاصله دارد و در نزدیکترین نقطه، فاصله تیر از خورشید 46 میلیون کیلومتر است.
در تیر فصلی وجود ندارد. فصلها در اثر انحراف محور نسبت به مسیر حرکت سیاره ایجاد می شوند. از آنجایی که محور تیر بر مسیر حرکتش کاملا عمود است(مورب نیست) در تیر فصلی وجود ندارد. اگر شما روی سطح تیر باشید،‌خورشید سه برابر بزرگتر از آنچه در سطح زمین دیده می شود، به نظر خواهد رسید.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >