سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله قاچاق زنان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله قاچاق زنان pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قاچاق زنان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قاچاق زنان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قاچاق زنان pdf :

فحشا یا فراهم کردن موجبات آن را مشمول مجازاتمی سازئ. احتمالا از این بند می توان ؛قاچاقچیان را مجازات کرد،قید احتمالا از این روست که هنوز مواردی از محاکمه این گونه افراد به صورت علنی صورت نگرفته تا مشخص شود که دادگاه مربوطه؛جهت مجازات مجرمان به چه مواد قانونی استناد خواهد کرد؛این در حالی است که از سال 1379 تاکنون چندین مورد از قاچاق زنان رسما در مطبوعات و رسانه ها اعلام شده است.
باید درنظر داشت که دیگر انواع قاچاق زنان که با بهره کشی ،بیگاری؛کار اجباری؛کارسخت خانگی یا کارهای طاقت فرسا درکارگاهها ؛برداشتن اندام ها و دیگر اهداف غیر اخلاقی ؛جدای از فساد و فحشا صورت می گیرد. بااین ماده به هیچ وجه قابل مجازات نیست. بنابراین باید اعتراف کرد که متاسفانه این پدیده بدون هیچ ضمانت اجرای کیفری درحال شیوع است؛و برای جلوگیری از آن و حمایت از قربانیان،قانونی وجود ندارد.
به اولین قدم در مبارزه با این پدیده شوم تصویب قوانین مستقل و سختگیرانه؛در خصوص انواع قاچاق زنان و کودکان است.این کار مستلزنم تحقیق کارشناسی در مورد قوانین بین الملل؛قوانین جزایی این عمل در سایر کشورهاو نظرات فقهی علما است.
جلب اعتماد قربانیان قاچاق جهت همکاری آنها با مقامات برای این کار باید سیاستهایی اتخاذ شود تا براساس آنها؛با شهود باالقوه نه مجرم رفتار شود. اگر زنان به حمایت قانونی اعتماد داشته باشد؛زمینه فرور فتن در بردگی و منجلات فحشا برایشان کاسته می شود. چه بسیارزنانی که از سر نادانی و بدی روزگار؛برای اولین بار قربانی تعدیات اخلاقی و جنسی می شوند و به حمایت قانون و دستگاه قضایی پناه می آورند؛اما بر اثر دفاع غیر صحیح و ناتوانی دراثبات بی گناهی خود؛ فقط شرایط مجازات و بی ابرویی خویش را فراهم می کنند. به نظر یکی از محققان بساری از زنان و دوشیزدگان همین که مورد تهدید مرد متجاوز قرار می گیرند،به علت ترس از عواقب وخیم تا تمامی مجازات های مربوط به افراد قاچاق شده در تمام اشکال آن حذف شود. همچنین باید تلاش کرد تا فعالیت گروههای بشر دوستانه بر علیه این تجارت ؛ یکنواخت و یکدست باشد. همکاری دولت ها با یکدیگر از آنجا که قاچاق زنان در سطح بین المللی انجام می گیرد؛ضروری است دولت ها با همکاری یکدیگر با این معضل برخورد کنند . لازمه این کار عمل به توافقات بین المللی وپیش بینی ضمانت اجرایی این قوانین است. راهبرد فقهی هر چند مساله قاچاق زنان دین شکل در قرن اخیر موضوعیت پیدا کرده ولی مساله خرید و فروش انسان به ویژه قاچاق زنان از دیر باز گریبانگیر جامعه بشری بوده است و در دوران ظهور اسلام نیز تلاش هایی برای مبارزه با این پدیده انجام شده است. و در تاریخ اسلام مطالبی در این خصوص به چشم می خورد . در فقه یکی الز مباحث احکام بیع و مکاسب محرمه؛خرید و فروش انسان آزاد است. که بسیاری از علمای شیعه و سنی حکم به حرمت شدید آن داده اند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

خصوصی سازی و امنیت در RFID pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  خصوصی سازی و امنیت در RFID pdf دارای 82 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خصوصی سازی و امنیت در RFID pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

    
فهرست مطالب

مقدمه           
فصل اول: بررسی نرم افزاری سیستم RFID و عملکرد EPC در آن     
مشخصات سامانه RFID    
1-1- انواع برچسب های RFID      
2-1- بررسی دستگاه خواننده    
3-1- میان افزارRFID 
4-1- مشاهدات دستگاه خواننده    
5-1- فیلتر کردن رویداد    
6-1- معرفی EPC    
7-1- سرویس نامگذاری اشیا    
8-1- بررسی عملکرد زنجیره EPC    
فصل دوم : بررسی سخت افزاری سیستم های RFID ، فرکانس ها و استانداردهای موجود   
اصول فناوری RFID    
1-2- انواع RFID از نظر محدوده فرکانس    
2-2- پیوستگی قیاسی    
3-2- پیوستگی خمش ذرات هسته ای    
4-2- دامنه های فرکانسی    
5-2- استانداردهای RFID    
فصل سوم : چالش های تکنیکی و استراتژی های پیش روی سیستم های RFID    
چااش های تکنیکی و استراتژی ها    
1- 3- هزینه RIFD    
2- 3- استانداردهای RFID    
3- 3- انتخاب برچسب و خواننده    
4- 3- مدیریت داده ها    
5- 3- یکپارچه سازی سیستم    
6- 3- امنیت    
فصل چهارم : بررسی روشهای پیاده سازی امنیت و خصوصی ساری در سیستم های RFID    
روشهای امنیت و خصوصی سازی 
1- 4 - برچسب مسدود کننده    
2- 4- استفاده از ابزار پراکسی    
3- 4- مدل حفاظتی کانال جهت مخالف 
4- 4- استفاده از دیودهای سنسوری حساس در برچسب 
5- 4- روش سخت افزاری    
6- 4- روش حذفی    
منابع و ماخذ 

 

فهرست شکلها

شکل 1-1- برچسب ها و خواننده در سیستمRFID 
شکل 2-1- اجزای سیستم خواننده    
شکل?3-1- اجزای میان افزار RFID    
شکل 4-1- اجزای فیلتر کردن رویداد    
شکل 5-1- ساختار کد الکترونیکی 
شکل 6-1- عملکرد زنجیره EPC    
شکل 1-2- نمایش چگونگی تداخل فرکانس برچسب و خواننده    
شکل 2-2- تعدیل کننده بار در برچسب    
شکل 3-2- اصل عملی یک فرستنده در خمش ذرا ت هسته ای    
شکل 1-4- نمایش خواننده بدون حضور محافظ    
شکل 2-4- نمایش خواننده در حضور محافظ    
شکل 3-4- محدوده های زمان بندی محافظ    
شکل 4-4- رابطه بین ACL و سرعت محافظ    
شکل 5-4- رمزگذاری مجدد برچسب    
شکل 6-4- قرار دادن برچسب در حالت خواب    
شکل 7-4- پوشاندن پاسخ برچسب    
شکل 8-4- آزاد سازی برچسب    
شکل 9-4- چگونگی حل تصادم توسط خواننده    
شکل 10-4- مرحله شناسایی برچسب    
شکل 11-4- استفاده از دوآنتن برای حفاظت از برچسب    
شکل 12-4- شناسایی برچسب بدون اعتبار سنجی    
شکل 13-4- شناسایی برچسب همراه با اعتبارسنجی    

 

فهرست جدولها

جدول 1- مقایسه روش های مختلف شناسایی خودکار    
جدول 1-1- میانگین موجودی قفسه ها در فروشگاه 
جدول 2-1- میانگین تعداد مشاهدات فروشگاه ها    
جدول 3-1- مقایسه شبکه جهانی EPC و WEB    
جدول 1-2- فرکانس های استاندارد به کار رفته در RFID    
جدول 2-2- مقایسه دو استاندارد ISO و EPC    
جدول 1-3- چالش ها و استراتژی ها 
جدول 1-4- بررسی انواع روش های حفاظت ازبرچسب    

 

مقدمه
RFID  به معنی ابزار تشخیص امواج رادیویی است. RFID  یک تکنولوژی برای شناسایی خودکار اشیا است. در برچسب های RFID یک وسیله الکتریکی با یک قلم کالا ضمیمه می شود و به مجرد درخواست انتقال کالا اطلاعاتی را از قبیل ویژگی محصولات و... در اختیار قرار می دهد.
برچسب RFID دستگاه ¬الکترونیکی کوچکی است که شامل یک تراشه کوچک و یک آنتن می¬باشد. این تراشه قادر به حمل 2000 بایت اطلاعات یا کمتر است. برای روشن¬تر شدن مطلب می¬توان گفت دستگاه RFID کاربردی شبیه بارکد و نوارهای مغناطیسی نصب شده روی کارت های اعتباری  دارد. RFID  برای هر شی یک مشخصه واحد ایجاد می کند که از دیگر اشیا قابل شناسایی خواهد شد. و همین طور که از روی بارکد یا نوار مغناطیسی می¬توان اطلاعات را خواندRFID هم می¬تواند توسط خواننده ها، خوانده شده و از آن طریق اطلاعات آن دریافت یا اصلاح شود. .در سالهای اخیر روش های شناسایی خودکار  در میان صنایع، حرفه ها و شرکتهای مختلف عمومیت یافته اند. از این روشها برای جمع آوری اطلاعات در مورد افراد، حیوانات، کالاها و محصولات در حال حمل استفاده می شود.
جدول 1  انتهای مقدمه، ضمن مقایسه سامانه های عمومی خودکار مزایا و معایب هر یک را نیز نشان می دهد.  به نظر می رسد که فناوری شناسایی با امواج فرکانس رادیویی یا  RFID  فناوری نوینی است که انقلابی در بهره وری تجاری به وجود آورده است. خواننده ها  می توانند برچسب ها را با سرعت هزاران متر در ثانیه اسکن کنند. محصولات هنگامی که از یک جایگاه به جایگاه دیگر حرکت داده می شوند ردیابی می گردند. اصلاح کردن صنعتی واسطه ها، حمایت از زنجیره مدیریت و بهترین لیست موجودی محصولات، تجدید حیوانات در نوعی که کمبود دارند همگی می تواند از کاربردهای RFID باشد. در مبحثی بحث انگیز برچسب ها می توانند برای شناسایی انسانها استفاده گردند (به خصوص در مدارس کودکان).
 RFID فرکانس پایین در طی بیش از یک دهه در برخی محیطهای صنعتی در دنیا استفاده می شد، اما تصمیم اخیر فروشگاه های زنجیره‌ای Walmart و وزارت دفاع آمریکا در دستور به تأمین کنندگان تجهیزاتشان برای استفاده از RFID با فرکانس بسیار بالا بعنوان ابزار مدیریت منابع، توجه همه جانبه‌ای را در محیطهای صنعتی و علمی بسوی آن جلب کرده است.
ارائه کنندگان این فناوری معتقدند که RFID به میزان زیادی از هزینه ها خواهد کاست و با افزایش قابلیت رؤیت تمام زنجیره تامین، ما را گامی به سوی یکپارچگی واقعی و زنجیره تامین مجازی به پیش می‌برد. در مقابل، منتقدین بر این نظرند که چالشهای فنی بزرگی مانند هماهنگی با زیرساخت IT  موجود و قیمت بالای برچسب های RFID و نیاز به تغییرات ساختاری برای تطبیق با آن، مانند تغییر در شیوه پردازش داده های تجاری، مانع استفاده از این فناوری است. مانع بزرگ دیگری که بر سر راه گسترش RFID است، استانداردهای آن است. در تجارت جهانی، مشکل سازگاری بین سیستمهای RFID در نقاط مختلف جهان، مصرف کنندگان را از سرمایه گزاری عمده بر روی این فناوری باز می دارد. با این حال این حقیقت که ارتباط بین برچسب ها و خواننده های RFID بی سیم است و نیاز به اتصالات فیزیکی ندارد احتمال سوء استفاده و نقض امنیت کاربر را به وجود می آورد.
 در این پروژه ابتدا به بررسی ساختار کلی سیستم هایRFID و نحوه عملکرد زیرسیستم های آن و چگونگی پیشروی آن در زنجیره تولید می پردازیم. در فصل دوم آشنایی بیشتر با ساختار فیزیکی و گستره فرکانس ها و استانداردهای در حال اجرا و در دسترس سیستم های RFID  را دنبال می کنیم و در مبحث مهم فصل بعدی به موانع اصلی عدم مقبولیت سیستم های RFID  می پردازیم و در نهایت با توجه به این که عدم رعایت مسائل امنیتی در سیستم ها می تواند موجب استراق سمع و دسترسی غیرمجاز متخلفان به اطلاعات ذخیره شده در برچسب ها گردد و امنیت کاربران به خطر اندازد، فصلی را به روشهای پیاده سازی امنیت و خصوصی سازی در سیستم های RFID  می پردازیم.

فصل یک                                                          
بررسی نرم افزاری سیستم RFID
و عملکرد EPC در آن
مشخصات سامانه RFID
سیستم هایRFID اساسا از برچسب  ها وخواننده  ها تشکیل شده اند. یک برچسب RFID به عنوان یک انتقال دهنده شناخته می شود که شامل آنتن و یک میکرو چیپ می باشد. میکرو چیپ برای ذخیره اطلاعات و انجام عملیات قانونی انتقال اطلاعات و آنتن جهت برقراری ارتباط با خواننده استفاده می شود، هنگامی که خواننده از برچسب در خواست اطلاعات می نماید برچسب اطلاعات شناسایی نظیر RF خود را از طریق سیگنالهای فرکانس رادیویی ارسال می کند.

 یک خواننده RFID معمولا شامل یک مدل RF  بخش کنترل و تجهیزات الکترونیکی از قبیل آنتن جهت برقراری ارتباط از طریق RF است. برای اینکه بفهمید یک خواننده RFID چگونه یک برچسب و شناسه واحد آن را تشخیص می دهد، سناریویی را مبنی بر شکل زیردر نظر بگیرید.
شکل1-1 برچسب ها و خواننده در سیستم  RFID
در این شکل، خوانندهRFID  سیگنال های رادیویی را با فرکانس خاص و مدت تاخیر مشخص ارسال می کند (معمولا صدها مرتبه در ثانیه) .هر برچسب که دارای دستگاه فرکانس رادیویی و در محدوده دستگاه خواننده می باشد، از طریق ارسال بازتاب اعلام موجودیت می کند. به این دلیل که هر کدام از برچسب ها، دارای یک آنتن داخلی هستند و قابلیت گوش فرا دادن به سیگنال رادیویی در فرکانس تعیین شده را دارند.
اندازه و شکل آنتن مشخص می کند که با چه فرکانسی فعال گردد. برچسب ها از انرژی ارسال شده از جانب خواننده جهت بازتاب آن استفاده می کنند. برچسب ها میتواند سیگنال دریافتی را جهت ارسال اطلاعاتی از قبیل شماره شناسایی ID به دستگاه خواننده تنظیم نمایند. انواع مختلفی از برچسبها و دستگاه های خواننده با انواع خاصی از برنامه ها و محیط ها متناسب هستند. شما باید تصمیم بگیرید که از چه نوع برچسب و دستگاه خواننده ای استفاده کنید، که به لحاظ تنوع برای تقاضای شما بهینه باشد. نوع برچسبی که شما انتخاب می کنید مستقیما بر روی هزینه کل سیستم تاثیرخواهدداشت .همچنین دستگاه های خواننده طیف وسیعی از قیمتها و متعلقات را در برخواهند داشت.
1-1-    انواع برچسب های RFID
به طور کلی سه نوع برچسب وجود دارد که عبارتند از:
1- برچسب های غیرفعال : این نوع برچسب ها هیچ منبع تولید انرژی درونی ندارند و انرژی خود را از طریق سیگنال ¬های RF که توسط دستگاه خواننده ارسال و توسط آنتن موجود در برچسب دریافت می¬شود، تامین می¬کنند.
2- برچسب های نیمه منفعل : بسیار شبیه برچسب ای غیرفعال است، با این تفاوت که باتری کوچکی در آنها وجود دارد و انرژی لازم برای فعال شدن مدار داخل آنها را فراهم می¬سازد.
3- برچسب های فعال : این برچسب ها دارای یک منبع انرژی داخلی می¬باشند که توانایی انتقال اطلاعات در فواصل دورتر را فراهم می¬کند. این سه نوع برچسب از جهات دیگری چون سایز، دامنه پاسخ¬گویی، سرعت پاسخ¬گویی و... نیز با هم تفاوت هایی دارند. این خواص با حرکت از برچسب های فعال به سوی غیرفعال به صورت زیر تغییر می کنند:
اندازه، دامنه پاسخ¬گویی،  قیمت، سرعت پاسخ گویی و قابلیت اطمینان آنها افزایش می یابد. 
عمر این برچسب ¬ها نیز به صورت زیر تغییر می¬کند: غیرفعال > فعال > نیمه منفعل.
عمربرچسب ها به دو دلیل متفاوت می باشد که یکی بدین دلیل که برچسب هایی که منبع انرژی داخلی دارند به علت محدودیت منبع عمر محدود دارند و دیگری باتری کوچک موجود در برچسب نیمه منفعل عمرکوتاهتری از منبع انرژی برچسب فعال دارد...

 

منابع و ماخذ
   1) RFID Essentials By Himanshu Bhatt, Bill Glover
         Publisher: O"Reilly Pub Date: January 2006
   2) RFID Handbook: Applications, Technology, Security,
         (Hardcover) by Syed A. Ahson (Author), Mohammad Ilyas (Author)/2008
   3) www.traceability.blogsky.editorial.rfid.com

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی pdf :

چکیده:

هدف: هدف از این مقاله بررسی اصول پلاسمای سرد شامل تعریف، چگونگی تولید، چگونگی تاثیر آن برروی میکروارگانیسم های موادغذایی، کاربرد و مزایای آن در صنایع غذایی می باشد. پلاسما به حالتی از ماده بعد از حالت های جامد، مایع و گاز گفته می شود. استفاده از پلاسما همچنین می تواند جایگزین مناسبی برای سایر روش های شیمیایی(مانند تیمار با کلرین) یا روش های فیزیکی (فرایند فشار بالا، پالس های الکتریکی، اشعه یونیزه شده) باشد. مهم ترین مزیت این بسته بندی اقتصادی بودن آن و کاربرد به عنوان روش خشک استریلیزاسیون می باشد. این فرایند برای غذاهای حساس به حرارت کاربرد دارد زیرا روش های مرسوم استرلیزاسیون حرارتی برای غذاهایی مانند: میوه و سبزی و گوشت و تخم مرغ مناسب نیست. نتایج تحقیقات توانایی بالقوه ی پلاسما در مهار یا غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها را نشان داده است.

نتیجه گیری: پلاسمای سرد یک تکنولوژی غیرحرارتی است که می تواند لوگ میکروبی را درسطح غذاهای خام کشاورزی و فراوری شده و سطوح مواد را کاهش دهد .فعالیت های پلاسما تغییراتی را در دیواره سلولی و مورفولوژی میکروارگانیسم ها ایجاد می کند و باعث مرگ آنها می شود. همچنین این نکته برای یادآوری مهم است که چون پلاسما در غذا نفوذ نمی کند لذا تغییر در اجزاء غذا فقط در سطح غذا صورت می گیرد.

واژه های کلیدی: پلاسما، استریلیزاسیون، صنایع غذایی، میکروارگانیسم

مقدمه:

پلاسما به حالتی از ماده بعد از حالت های جامد، مایع و گاز گفته می شود که برای تشکیل آن باید دمای گاز افزایش یابد؛ که این امر موجب افزایش انرژی مولکولی و تغییر حالت ماده می شود؛ و گازی از اتم ها شکل می گیرد که ذرات باردار، الکترون ها، یون های مثبت و ذرات خنثی آزادانه حرکت می کنند این حالت از ماده را حالت پلاسما می گویند.((1 پلاسما در علم فیزیک کاربردهای بسیار زیاد و متنوعی دارد اما در چند دهه ی اخیر کاربرد پلاسمای سرد در آلودگی زدایی(باکتری کشی) مورد توجه قرار گرفته و تحقیقاتی روی آن انجام شده است. در این تحقیقات بیشتر به جنبه های میکربیولوژیکی و کشندگی پلاسما توجه شده و جنبه های غذایی آن بیشتر در یک دهه ی اخیر مورد توجه قرار گرفته است که هنوز جای کار فراوان دارد. از آن جمله می توان به کارهای انجام شده توسط کیم و همکاران روی سترون سازی محصولات گوشت، ( (2 رادو همکاران در آلودگی زدایی از برش های گوشت آماده، گورول و همکاران در آلودگی زدایی از شیر، (3) دنگ و همکاران در آلودگی زدایی از بادام، نوریگا و همکاران روی آلودگی زدایی از پوست و ماهیچه مرغ، سونگ و همکاران در بهبود ایمنی غذایی برش های پنیر و همبرگر آلوده شده به لیستریا،کریتزر و همکاران و همچنین پرنی و همکاران در آلودگی زدایی از میوه های سیب، طالبی، و همچنین کاهو به وسیله ی پلاسمای سرد اشاره نمود.

پلاسما یک روش پاستوریزاسیون غیرحرارتی است که اخیرا در فراوری موادغذایی مورد استفاده قرارمی گیرد. زمانی که گازهای مورد استفاده در پلاسما (نیتروژن دی اکسیدکربن و هوا) در معرض میدان الکترومغناطیسی فرکانس بالا قرار گیرند الکترون ها از اتم ها جدا و مخلوطی از الکترون های آزاد و یون ها ایجاد می شوند که این شرایط مواد پلاسما نامیده می شود. این روش از طریق ایجاد رادیکال های آزاد و یون های واکنش پذیر اثر آنتی باکتریال خود را اعمال کرده و موجب حذف سلول میکروبی می گردد. این روش اثرات جانبی نامطلوبی بر سطح ماده غذایی باقی نمی گذارد.(.(4

امروزه تیمار پلاسما در محیط با فشار اتمسفریک جایگزین شرایط تحت خلا شده است که موجب کاهش هزینه ها و افزایش سرعت تیمار و کاربردهای تجاری می شود. دمای گاز در چنین پلاسمایی نسبتا پایین است بنابراین برای موادغذایی حساس به حرارت مناسب می باشد. (5)پلاسمای اتمسفری حاوی مقدار زیادی مولکول های ضدباکتریایی(ازن اکسید نیتریک پراکسید و غیره ) است که با حداقل انرژی در دمای اتاق در مدت چند ثانیه تا چند دقیقه با بدون فرایند حرارتی تولید می شوند.(.(6 در مطالعه ای اثر پلاسمای فشار اتمسفری با دو ترکیب گازی بر باکتری های تلقیح شده روی گوشت مورد بررسی قرار گرفت. برای تولید پلاسما از گاز هلیوم و مخلوط هلیوم/اکسیژن استفاده و تیمار نمونه ها با انرژی ورودی 75، 100، 125 وات به مدت 90-60 ثانیه انجام شد. نتایج نشان می دهد که مخلوط گازها در نابودی باکتری ها موثرتر می باشد.(.(7

×

نتایج و بحث:

تولید پلاسما:

پلاسما به روش انتقال انتخابی مولد الکترون های پلاسما در برابر فرکانس بالا یا پالس تولید می شود. پلاسما توسط محدوده وسیعی از فشارو دما تولید می شود که این انرژی توسط مکانیکی حرارتی هسته ای تابشی و مغناطیسی تامین می شود اما بهترین روش برای یونیزاسیون روش الکتریکی و مغناطیسی می باشد. به عنوان مثال شعله به عنوان منبع انرژی حرارتی می باشد که از واکنش های گرمازای شیمیایی در مولکول ها به عنوان منبع انرژی استفاده می شود.

وقتی الکترون ها و پروتون ها با انرژی کافی با اتم ها و مولکول های گازی برخورد می کنند توسط یونیزاسیون با از دست دادن الکترون از هر اتم گازی پلاسما تولید می شود.((8

شکل:1 تولیدپلاسما

×

مزایای پلاسما

کاهش دادن اثرات مخرب کاربرد در استرلیزاسیون توانایی غیرفعالسازی
حرارتی به علت انجام دادن دوستدارمحیط زیست روشی سریع
سطوح به علت عدم نفوذ میکروارگانیسم ها
فرایند در فشار و دمای محیط

نمودار :1 مزایای پلاسما

تقسیم بندی پلاسما:

به طورکلی پلاسما را به دو دسته سرد و گرم تقسیم می کنند که پلاسمای گرم با دمای بالا شامل: یون ها، الکترون ها و اجزای خنثی است که در فاز تعادل حرارتی هستند.

پلاسمای سرد به دو دسته ی: non local thermodynamicquilibrium (NTP) و(Local thermodynamic equilibrium (LTE تقسیم می شود.

پلاسمای گرم توسط شعله و جرقه و میکروویو تولید می شود در صورتی که پلاسمای سرد از حرکت حرارتی یون ها و نیروی مغناطیسی صرف نظر کرده و دما در حد دمای اتاق باقی می ماند(.(9

تکنولوژی پلاسما باعث سه نوع فرایند زیر بر روی مواد می شود:

(1 تخریب توکسین و مواد مضر (2 تیمار سطحی مواد موجود (3 ایجاد مواد جدید

از پلاسمای سرد می توان در اصلاح سطوح مانند: تغییرات ساده و تغییرات در پوشش ها و سطوح شیمیایی که به طور کامل با حجم ماده متفاوت باشد استفاده نمود.((10

کاربردهای پلاسما:

(1غیرفعال سازی میکروبی

مکانیسم غیرفعال سازی میکروارگانیسم توسط پلاسما:

یکی از عوامل کشتن میکروب ها حمله مستقیم گونه های آنتی میکروبی است. تجمع ذرات باردار پلاسما بر روی سطح غشای سلولی میکروب باعث تخریب دیواره و کشته شدن آن ها می گردد. از طرفی اکسیداسیون لیپیدها، آمینواسیدها و اسیدهای نوکلئیک توسط اکسیژن و نیتروژن فعال، باعث تغییراتی در غشای سلولی و جراحت و مرگ می شود. همچنین گونه های فعال فوتون های فرابنفش ماده ژنتیکی میکروارگانیسم ها را به گونه ای تغییر می دهند که در تقسیم سلولی تداخل ایجاد می کنند و سبب مرگ سلول می شوند.((11

مکانیسم عمل به ویژگی های پلاسمای بکار رفته و نوع میکروب بستگی دارد که ویژگی پلاسما به ولتاژ مورد استفاده در تولید پلاسما گاز مورد استفاده و رطوبت نسبی محیط مورد استفاده فاصله میکروب ها از جرقه پلاسما بستگی دارد. همچنین نوع میکروب به گرم مثبت و گرم منفی بودن و وجود اسپورها بستگی دارد.((12

شرایط رشد و ذخیره سازی

رشد فازی
سطوح عوامل موثر بر
مقاومت میکربی
PH و اسیدیته در مقابل پلاسمای
سرد
لیپید
بار میکربی

نمودار :2 عوامل موثر بر مقاومت میکربی در مقابل پلاسمای سرد

(2استریلیزاسیون توسط پلاسما:

اخیرا کاربرد استریلیزاسیون سطوح و وسایل پزشکی به کمک پلاسمای سرد آرگونی مورد توجه قرارگرفته است. از همراه با لوله پیرکس به عنوان دی الکتریک استفاده می شود. پلاسما گاهی سبب آبدوستی سطوح می شود که به خاطر افزایش ظرفیت جذب آب باعث رشد باکتری می شود. مقداری H2O2 در حد هزاران ppb تولید می شود که باعث استریلیزاسیون می شود همچنین مقداری اکسیژن و هیدروژن تولید می شود.(9و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله جهانی شدن و تجارت جهانی در سه کشور چین، روسیه و هند pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله جهانی شدن و تجارت جهانی در سه کشور چین، روسیه و هند pdf دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جهانی شدن و تجارت جهانی در سه کشور چین، روسیه و هند pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جهانی شدن و تجارت جهانی در سه کشور چین، روسیه و هند pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جهانی شدن و تجارت جهانی در سه کشور چین، روسیه و هند pdf :

استاندارد آمریکایی یک کمپانی 5 بیلیون دلاری است که سیستم تهویه هوا و گرمازا را تولید می‌کند. همچنین تولید کننده سیستم های ترمز کامیون و بخش های لوله کشی است. در سال 1989، این کمپانی به دلیل رکود اقتصادی با بدهی زیادی مواجه شد و خسارت سنگینی را متحمل شد. امانوئل کامپوریس Kampouris به عنوان CEO منصوب شد و پس از آن کمپانی روند پیشرفت را نشان داد. در سال 1995 خسارت و ضرر پیش آمده با یک درآمد خالبص 8/141 میلیون دلاری پایان پذیرفت. راز کامپورس چیست؟ استاندارد آمریکایی یک فلسفه تولید دقیق و به موقع اجرا کرد که هدف آن کاهش زمان تولید بود. با ترکیب تکنیک های مدیریت زمان و مطالعه مشروح و مفصل جریانات کار، این سیستم مدیریت بخش تولید کارخانه را دوباره طراحی کرد تا تولید را به شکل موثرتری سازماندهی کند. کارگران مدت زمان زیادی منتظر نمی مانند و مواد هم زود مصرف می‎شوند. ادوات لوله کشی حمام و دستشویی که قبلا ساخت آنها سه هفته طول می کشید اکنون به دلیل صرفه جویی در وقت چهار روز طول می کشد و کارهای جابجایی و انتقال مواد نیز از دور خارج شده است. فرآیندهای تولید متغیرتر هستند بنابراین به عنوان مثال در یک کارگاه ریخته گری قالبهای 4000 پوندی را می‎توان در زمان کمتر از 5 دقیقه تغییر داد و اپراتوراهی منگنه یا ماشین سوراخ کن را به آسانی قادر ساخت تا میان 4 بخش متفاوت جابجا شوند. این قابلیت تغییر خط تولید را قادر می سازد تا 202 مدل قالب برای سفارشات مشتریان بسازد.

فقط 2 ساعت و 20 دقیقه زمان لازم است که یک قالب ساخته شود که این زمان در سال 1991 حدود 15 روز بود. اجرای فلسفه سرعت و به موقع بودن در استاندارد آمریکا فهرست موجودی را از 5 برابر در سال 1991 به یازده برابر در سال 1995 تغییر داد. بعلاوه، نیاز به ذخیره موجودی و سرمایه کار از 6/8 درصد فروش در سال 1991 به 9/4 در سال 1995 کاهش یافت. این پیشرفت کامپورس را تشویق کرد تا فلسفه سرعت و سر موقع را به دفتر کار نیز انتقال دهد. وضعیت و طرح دفتر کار نیز تغییر کرد تا ساختار و محیط فعالتری برای جمع کردن دفاتر خصوصی به منظور کاهش زمان را فراهم آورد.

داستان استاندارد آمریکایی غیرعادی و شگفت انگیز نیست. برای به دست آوردن و حفظ این مزیت اقتصادی و با صرفه، کارخانه ها و شرکت ها از فلسفه 1 IT استفاده کردند که هدر دادن وقت را با کنار زدن فهرست های غیرضروری و از بین بردن تأخیر در کار، کاملاً از بین ببرند. هدف تولید کالا و ارائه خدمات لازم و افزایش مداوم سوددهی کار است. سیستم 1IT سازماندهی منابع، جریانات اطلاعات و قواعد تصمیم گیری است که می‎تواند سازمان و تشکیلات را به شناخت مزیت های فلسفه 1IT قادر سازد. هنگام وقوع بحران مانند مواجه شدن با عدم پیشرفت کار یا بسته شدن کارخانه، مدیریت به جوش و خروش می افتد، و کارگران با هم کار می‌کنند تا وضعیت را تغییر دهند. تغییر از تولید سنتی و قدیمی به سیستم سریع و به موقع نه فقط مسائل مربوط به کنترل فهرست موجودی را به همراه دارد، بلکه همچنین مسائلی مانند مدیریت فرآیند تولید و برنامه زمان بندی را نیز همراه دارد. در این بخش ویژگیهای سیستم 1 IT را معرفی می کنیم و عنوان می کنیم که چگونه می‎توان از این سیستم برای گسترش مداوم عملکرد استفاده کرد و مشخص می کنیم که چگونه می‎توان از این سیستم بهره جست. همچنین استراتژی های سیستم 1IT و مسائل اجرایی که کمپانیها با آن مواجه هستند را عنوان می کنیم. در پایان درباره انتخاب محصول مناسب سیستم مدیریت موجودی نیز بحث خواهیم کرد.

ویژگیهای سیستم های سریع و به موقع: این سیستم بر کاهش عدم کارآیی و زمان تلف شده در فرآیند تولید تمرکز دارد تا فرآیند را به شکل پیوستار و همچنین کیفیت تولید را بهبود بخشد. کاهش فهرست موجودی و درگیری کارمندان در سیستم 1IT ضروری است. این سیستم با نامهای متفاوتی شناخته شده که شامل صورت موجودی صفر،‌تولید همزمان، محصول نامرغوب، و IBM است. در این بخش درباره ویژگیهای سیستم 1IT صحبت می کنیم: روش جمع کردن و جذب مواد، با کیفیت بالا، گروهها یا دسته های کوچک، ظرفیت یکسان و یکنواخت ایستگاه کار، اجزا سازنده استاندارد و روشهای کاری همسان، بستن قرارداد تأمین مواد، نیروی کار تغییرپذیر، تولید اتوماتیک و حفاظت پیشگیرانه .

روش جمع آوری و جذب مواد: سیستم های 1IT از روش جذب مواد استفاده می‌کنند. روش دیگر فشردن یا تحت فشار قرار دادن است. برای تفاوت قائل شدن بین این دو سیستم ابتدا باید سیستم تولید برای یک Quarter Paunder در رستوران مک دونالد را بررسی کنیم. در اینجا دو ایستگاه کار وجود دارد. فردی که همبرگر درست می‌کند و الزاماً مسئول انجام این کار است: سپس فرد دیگری همبرگر را سرخ کرده و نانها را در توستر برشته می‌کند و سپس روی آن سس می ریزد.

بعد مایونز وبعد هم کاهو وپنیر را قرار می دهد، پسر گارسن تمام مواد را در نان تست شده قرار داده ودر سینی می گذارد. مرحله ی بعد قرار دادن ساندویچ لای کاغذ است وموجودیها باید کم باشد زیرا هر همبرگری که فروخته نشود پس از هفت دقیقه خراب خواهد شد. جریان مواد از سازنده ی همبرگر تا جمع کردن وچیدن مواد ورساندن بدست مشتری است . یک روش کنترل این جریان استفاده از روش فروختن است یعنی تولید هر یک از آیتم ها با نیاز مشتری شروع می شود. بدین روش مدیریت جریان مواد را کنترل می کند. وشروع تولید را تحت اختیار دارد. سازنده ی همبرگر شروع به تولید24 همبرگر یعنی ظرفبت فر می کند وهنگامی که آنها تکمیل شدند آنها را به ایستگاه جمع آوری نهایی ارسال می کند. واین ایستگاه جایی است که مشتری باید منتظر بماند تا ساندویچ آماده شود. همبرگرهای بسته بندی شده رد یک سینی گرم می مانند تا مشتری ها آنها را بزند. روش دیگر کنترل جریان مواد میان تولید کننده ی همبرگر، جمع کردن نهایی ومشتری استفاده از روش جمع کردن وجذب است که مشتری تولید سریع آیتم ها در خواست می کند.

بدین روش وقتی مشتری ها همبرگرها را خریدند، مرحله ی نهایی بررسی سطح موجودی همبرگها وسپس درست کردن 6 همبرگر دیگر است. تولید کننده ی همبرگر، 6 عدد درست می کند، وسینی را به جمع کننده ی آخری که کار جمع آوری را کامل می کند می دهد این فرد همبرگرها را در لیست موجودی برای فروش قرار می دهد. روش جمع کردن وجذب برای تولید همبرگر بهتر است زیرا دوکارگر باهم دو کارگاه را کنترل می کنند تا فهرست موجودی را پایین نگه دارند. زیرا 7 دقیقه زمان بسیار محدودی است . تولید همبرگر یک فرآیند کاملاً تکراری است وزمان ساخت وتولید بسیار کم است وجریان مواد کاملاً واضح است.

در اینجا نیازی به تولید برای ضرورت ونیاز پیش بینی شده ی بیش از چند دقیقه وجود ندارد. کارخانه هایی که قصد دارند فرآیند تولید تکراری وبالا داشته باشند وجریان مواد در آنجا واضح باشد از سیستم سریع وبه موقع استفاده می کنند. زیرا متد جمع کردن کنترل بهتر فهرست موجودی وتولید در کارگاه را امکان پذیر می سازد. شرکت های دیگر مانند آنها یی که انواع زیادی محصول در حجم پایین وقابلیت تکرار کم در فرآیند تولید دارند، از روشهایی مانندMRP استفاده می کنند. در این مورد سفارش مشتری برای ارسال در زمان مشخص شده پذیرفته می شود. تولید در یک کارگاه شروع به کارگاه بعدی فرستاده می شود. فهرست موجودی را می توان در هر کارگاه جمع کرد زیرا این ایستگاهها مسئول تولید بسیاری از سفارشات دیگر هستند وممکن است در یک زمان خاص بسیار مشغول باشند.

همواره کیفیت بالا: سیستم های 1 IT در صددند تا خرده ها وته مانده ها را از دور خارج وبه منظور دستیابی جریان هماهنگ مواد تغییر دهند. عملیاتهای1 IT بصورت کارآمد نیازمند تطبیق هستند تا متدهای آماری ورفتاری TQM را اجرا کنند. سیستم های کنترل کیفیت 1 IT در منبع با کارگران بطوری است که کارگران بازرس خود هستند. بعنوان مثال یک کار لحیم کاری در دپارتمان تجهیزات آنتی تکزاس یک میزان خرابی داشت که از صفر تا 50 درصد در پایه ی روزانه ومیانگین حدود 20 درصد متغیر بود. برای جبران ، طراحان تولید اندازه ی دسته ها یا گروهها را افزایش دادند که فقط باعث افزایش سطح موجودی شد وباعث کاهش تعداد وآیتم های خراب نشد. مهندسین طی تجربیاتی کشف کردند که دمای گاز یک تغییر بحرانی هنگام تولید آیتم های خراب داشته است.

آنها نمودارهای کنترلی آماری برای اپراتورها ابداع کردند تا برای کنترل دمای گاز استفاده شود وخودشان آنرا تنظیم کردند. روند کار فوراً بهبود یافت وتا 95 درصد تثبیت شد ومدیریت را در اجرای سیستم 1 IT قادر ساخت.
مدیریت باید به مسئولیت مهم بکارگیری این روش برای کارگران پی ببرد وباید آنها را آماده سازد، بطوریکه یک بخش GM بسرعت همه چیز را یاد می گیرد. هنگامی که Buickcity در سال 1985 شروع به استفاده از سیستم 1 IT کرد، مدیریت به کارگران اجازه داد تا خط تولید را هنگام بوجود آمدن مشکل کیفیت در ایستگاهها با یک طناب یا بند جمع کنند، این کار را ژاپنی ها andon می نامیدند. GM همچنین بازرسهای خط تولید را کنار گذاشته بود وتعداد سرپرستان را نصف کرده بود. توقف خط تولید بسیار هزینه بر ومشکل آفرین است. کارگران برای این کار آماده نبودند، قدرت تولید وکیفیت کار پایین بود. نقاشی روی Le sabros به قدر کافی شفاف نبود. درزها صاف ومستقیم نبودند. بالای داشبورد موجهای ناخواسته ای داشت. مدیریت کارگران ومهندسین نیز تشکیل دادند تا این مشکلات را تصحیح کنند. روشهای کاری تغییر کارکرد و سیستمandon تغییر کرد که شامل در نظر گرفتن یک طناب اخطار زرد بود که کارگران می توانستند برا ی کمک خواستن وبدون توقف خط تولید از آن استفاده کنند.
گروهها یا دسته های با اندازه کوچک، علاوه بر ایجاد وساخت یک فهرست موجودی، کاربران سیستم های 1 IT فهرست موجودی را در گروههای کوچک حفظ می کنند که تاحد ممکن کوچک هستند. این اندازه های کوچک سه مزیت دارند.

اول اینکه چرخه ی فهرست موجودی را کاهش می دهد، میانگین چرخه موجودی برابر است با یک نیمه از از اندازه گروه ، کاهش چرخه ی فهرست موجودی زمان تولید وفضایی را که این موجودیها اشغال کرده اند، کاهش می دهد. شکل 1-16 تاثیر کاهش چرخه ی موجودی واندازه ی گروه را از 100به 50 برای یک درخواست هماهنگ 10 واحد در ساعت نشان می دهد، چرخه ی موجودی به نیمی کاهش یافته است. ثانیاً اندازه ی کوچک گروهها زمان کنترل را کاهش می دهد . کاهش زمان هدایت به واقع فهرست موجودی خط لوله را کاهش داده زیرا کل زمان فرآیند در هر کارگاه برای گروههای بزرگتر بیشتر از گروههای کوچکتر است. همچنین زمان انتظار برای پردازش گروههای بزرگتر د رایستگاه بعدی بیشتر است. بعلاوه اگر آیتم خرابی کشف شود، دسته های بزگتر باعث تاخیر بیشتری می شوند. زیرا تمام گروه باید بررسی شود تا آیتم ها یی که باید تعمیر شوند، یافته شود. در پایان ، گروههای کوچک در دستیابی به مقدار کار هماهنگ در سیستم کاری کمک می کند. گروههای بزرگ بخش عمده ای از زمان فرآیند در کارگاه را بخود اختصاص می دهند، بنابراین جدول زمان بندی را پیچیده می کنند. گروههای کوچک به شکل موثر تری دستکاری می شوند وبرنامه ریز را قادر می سازند تا از ظرفیت که به شکل موثر تری استفاده کند. بعلاوه ، گروههای کوچک به ایستگاههای کاری امکان می دهند تا تولید مدلهای ترکیبی را براحتی وبا کاهش مدت زمان انتظار برای تولید انجام می دهند.

هنگام بحث درباره ی ظرفیت کارگاههای هماهنگ به این موضوع بر می گردیم. گرچه گروههای کوچک برای کار مناسب هستند ولی نقاط ضعفی هم دارند که افزایش تکرار ساخت است در تولید جائی که زمان طرح کم است، مانند مثال مک دونالد، گروههای کوچک معقول وعملی هستند.
در کار تولیدبا زمانهای ساخت زیاد، افزایش کثرت یا فراوانی طرح ها ممکن است منجر به هدر رفتن وقت کارمندان وزمان تجهیز شود. این کار ها باید زمان طرح را کاهش داده تا مزایای تولید گروههای کوچک شناخته شود. رسیدن به زمان کم برای ساخت نیازمند مشارکت جدی میان مدیریت مهندسین وکارگران است. برای مثال، تغییر قالب ها تحت فشار زیاد برای ساخت قطعات اتومبیل از ورقه های فلز سه تا چهار ساعت زمان می خواهد. تکنیک هایی که باعث کاهش زمان طرح می شوند شامل استفاده از انتقال دهنده های نواری بر ذخیره ی قالبها، حرکت وانتقال قالبهای بزرگ با جرثقیل، ساده سازی قالبها، کنترل ماشین، استفاده از میکرو کامپیوترها برای تغذیه ی اتوماتیک وآمادگی برای تغییر وتحول می باشند.

ظرفیت ایستگاههای کاری یکسان: اگر حجم روزانه در ایستگاههای جداگانه نسبتاً یکسان باشد، سیستم 1 IT بهتر عمل می کند. بارهای هماهنگ را می توان با جمع کردن همان نوع وتعداد واحدها در هر روز بدست آورد، بنابراین یک درخواست هماهنگ روزانه در تمام ایستگاهها بوجود می آید. طراحی ظرفیت که مشخص کننده ی محدوده ی ظرفیت در کارگاههای مهم است برای ایجاد وگسترش ماهانه ی جدول زمانبندی تولید استفاده می شود. به عنوان مثال در کارخانه ی؟؟ تا طرح تولید ممکن است برای 4500 مینی بار در هفته برای ماه آینده باشد، که نیازمند کار در دوشیفت به طور کامل در 5 روز در هفته است که بتوان در هر روز900 مینی بار ویا 450 ماشین در هر شیفت تولید کرد. سه نوع ماشین با نام های کمری ، آوالون ویسنا تولید می شود، فرض کنید کارخانه مجبور است 200 کمری، 150 آوالون، و100 سینا در هر شیفت تولید کنند تا رضایت بازار درخواست را جلب کند.

برای تولید450 ماشین در یک شیفت 480 دقیقه این خط تولید باید در هر 067/1 دقیقه یک ماشین تولید کند. سه روش برای زمان بندی تولید مینی بار بدین صورت است : ابتدا، با تولید گروههای بزرگ تمام نیازمندیهای روزانه ی یک محل در یک گروه قبل از شروع به تولید مدل دیگر، برآورده می شود، زنجیره ی تولید 200 کمری ،150آوالون، و100 سینا باید یکبار در هر شیفت تکرار شود. دومین مورد استفاده از مدلهای ترکیبی است یعنی تولید ترکیبی از مدلها درگروههای کوچکتر است . توجه داشته باشید که نیازمندیهای تولید در میزان ونسبت ،4 کمری تا 3 آوالون و2 سینا است. بنابراین برنامه ریزی وطراح کارخانه ی تویوتا باید چرخه ی تولید را تا 9 واحد توسعه دهد، یعنی 4 کمری، 3 آوالون، و2 سینا. این چرخه باید هر 60/9 دقیقه به میزان 50 مرتبه در هرشیفت تکرار شود. زنجیره ی C-S-S-A-C-A-C-S-A که 50 بار در هر شیفت تکرار می شود ، باید همان تعداد بازده مورد نظر را نتیجه دهد. سومین را ه فقط زمانی ممکن است که زمانهای طرح بسیار کوتاه باشد. این زنجیره یک میزان ثابت از تولید نیازمندیها برای انواع گوناگون مدلها را ایجاد می کند واستفاده از اندازه های کوچک گروهها درکارگاه را امکان پذیر می سازد.

اجزاء سازنده ی استاندارد وروشهای کاری، استاندارد سازی اجزاء سازنده که وجه اشتراک یا تشکل واحدهای نامیده می شود، قابلیت تکرار را افزایش می دهد. بعنوان مثال، یک کارخانه که 19 محصول را از 1000 بخش سازنده ی متفاوت با نیازمندیهای روزانه ی بیشتر باشد. با افزایش تکرار ، قدرت تولید هم افزایش می یابد وکارگران بهتر کار می کنند.

انعقاد قرارداد با تأمین کننده که : بدلیل اینکه سیستم های1 IT با سطوح بسیار پایین موجودی کار می کند، ارتباط نزدیک با تامین کننده که ضروری ولازم است. طبق یک قرار داد ممکن است لازم باشد تامین کنند. کالاهایی را به کارخانه تقریباً چندین مرتبه در روز بفرستد. مدیران خرید، بر سه موضوع تمرکز می کنند: کاهش تعداد تأمین کننده ها، استافده از تامین کننده های محلی وگسترش وبهبود روابط تامین کننده که معمولاً یکی از اولین کارهایی که هنگام اجرای سیستم1 IT باید به آن توجه داشت.

کاهش تعداد تامین کنندگان است. زیراکس بعنوان مثال تعداد تامین کننده های خود را از 500 به 300 کاهش داده است. این روش مقداری فشار بر تامین کننده وارد می آورد تا اجزاء سازنده با کیفیت بالا را سر وقت ارسال کنند. برای جبران این فشار کاربران 1 IT قراردادهای خود را با این تأمین کننده ها گسترش می دهند واطلاعات پیشرفته ی کارخانه را در اختیار آنها قرار می دهند. تولید کنندگان که از سیستم های 1 IT استفاده می کنند. معمولاً از تامین کنندگان محلی استفاده می کنند. برای مثال، هنگامیکه GM ترکیبی از Tenn قرار داد، بسیاری از تامین کنندگان دور وبر جمع شدند. Harley-Davidson تعداد تامین کننده های خود را کاهش داد وبرای افراد نزدیکتر به کارخانه ارجحیت قایل شد، بعنوان مثال سه چهارم تامین کنندگان در حدود175 مایلی کارخانه واقع شده بودند . کمپانیهایی که تامین کنندگان آنها نزدیک نیستند باید برسیستم ارسالی تامین کننده ها تکیه کنند. برای مثالNUMMI که بین GM وتویوتا در کالیفرنیا قرار داد ، انعقاد کرده تامین کنندگانی در ایندیانا، اوهایو، ومیشیگان دارند. از طریق یک سیستم هماهنگ شامل قطار وتریلی تامین کنندگان قسمتهای کافی برای تولید یک روز را در همان روز ارسال می کند.

کاربران سیستم های1 IT دریافتند که مشارکت با تامین کنندگان ضروری است. فلسفه ی1 IT جستجوی روشی است که کارایی را افزایش دهد ومیزان موجودی را طی زنجیره ی عرضه کاهش دهد. مشارکت نزدیک بین کمپانیها وتامین کننده ها می تواند وضعیت خوبی باشد. برای مثال ارتباط بهتر اجزاء مورد نیاز، طراحی فهرست موجودی را به شکل کارآمدتری ممکن می سازد وبرنامه ی زمانبندی ارسال توسط تامین کننده ها راحت تر می شود. ومشتریان بر سر قیمت اجزاء کمتر بحث می کنند. تامین کنندگان باید محصولات جدیدتر طراحی کنند واز طراحی اجزاء ناکارآمد اجتناب شود.
نیروی کار تغیییر پذیر: کارگران را می توان طوری آموزش داد تا بتوانند بیشتر از یک کار انجام دهند. به عنوان مثال وقتی در رستوران مک دونالد سطوح مهارت لازم برای انجام کارهای بیشتر پایین است، میزان بالایی قابلیت تغییر را در نیروی کار می توان با اندکی آموزش بدست آورد. در شرایطی که سطوح مهارتی بالا ولازم است ، جابجا کردن وتغییر کارگران برای انجام کارهای دیگر نیازمند آموزش گسترده تر وپرهزینه است. قابلیت تغییر می تواند بسیار سودمند باشد. کارگران را می توان در کارگاهها تغییر داد تا به برطرف کردن مشکلات بوجود آمده کمک کنند، ویا اینکه به جای کارگری که به مرخصی رفته یا مریض شده کارکند، اگر چه ممکن است اختصاص دادن کارگران به کاری که تا به حال انجام نداده اند کارآیی را کاهش دهد.

استراتژی جریان خط: این استراتژی می تواند تکرار وفراوانی برپا سازی طرح را کاهش دهد. اگر حجم محصولات خاص به قدر کافی زیاد است، گروهی از ماشین آلات وکارگران را می توان در طرح ونقشه تولید سازماندهی کرد تا طرح را بکلی تمام کرد. اگر حجم وظرفیت برای نگهداری یک خط تولید مشابه ناکافی باشد، از یک تکنولوژی گروهی می توان استفاده کرد تا خطوط تولید کوچکتری طراحی شود که اجزاء سازنده را با ویژگیهای مشترک تولید کند. تغییر از تولید یک قطعه به قطعه ی بعدی از همان گروه بسیار کم است. تاکتیک دیگر استفاده شده برای کاهش یا حذف آماده سازی استفاده از یک کارگر وچندین ماشین است. (OWMM) که اساساً خط تولید تک فردی است. یک کارگر چندین ماشین را راه اندازی می کند وهر ماشین فرآیند را یک مرحله در زمان پیش می برد. بدلیل اینکه همان محصول به صورت تکراری ساخته می شود، بر ؟؟ حذف می شود. بعنوان مثال در رستوران مک دونالد فردی که ساندویچ های ماهی را تهیه می کند از روش OWMM استفاده می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

گزارش کار عملیات نقشه برداری – اندازه گیری فواصل به روش اس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  گزارش کار عملیات نقشه برداری – اندازه گیری فواصل به روش استادیمتری pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کار عملیات نقشه برداری – اندازه گیری فواصل به روش استادیمتری pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کار عملیات نقشه برداری – اندازه گیری فواصل به روش استادیمتری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کار عملیات نقشه برداری – اندازه گیری فواصل به روش استادیمتری pdf :

مقدمه:
تهیه نقشه ی دقیق و استفاده صحیح از آن، در طرح و اجرای هر پروژه ای یکی از عوامل مهم موفقیت آن پروژه بشمار می رود و برای تحقق این امر است که متخصصین نقشه برداری همواره کوشش می نمایند تا با دست یابی به روش ها و وسایل جدید، راه را برای آیندگان بخصوص دانش پژوهان و دانشجویان، هموارتر نموده در اجرای پروژه های عمرانی هر چه موفق تر عمل نمایند.
تحقیقات و کوشش بسیار متخصصین در زمینه اندازه گیری فاصله در نقشه برداری نتایج مطلوبی را در بر داشته است که یکی از آنها دستیابی به روش های اندازه گیری غیر مستقیم فواصل می باشد. در این روش فاصله ی بین دو نقطه بدون اینکه مستقیماً توسط یکه ای پیموده شود، با انجام یکسری اندازه گیری ها و معلومات قبلی بدست می آید. این روش به چهار دسته تقسیم می گردد:
1- استادیمتری (Stadimetri) 2- پارالاکتیک(Paralactic)
3- تله متری (Telemetri) 4- محاسبه ای (Calculation)
در ذیل به توضیح روش استفاده شده در عملیات می پردازیم:

روش استادیمتری :
این روش یکی از روش های اندازه گیری غیر مستقیم بوده و اساس آن بر قضیه تالس در تشابه دو مثلث استوار است. مطابق شکل هدف بدست آوردن فاصله AB می باشد. برای این منظور در B یک شاخص مدرج (میر) بطور قائم نگهداشته و در فاصله ی d از نقطه A یک خط کش به طول mn را موازی میر مستقر در نقطه b قرار می دهیم. حال از نقطه A’ (قائم بر نقطه A) به دو سر خط کش، پرتوی نوری می تابانیم. این پرتو میر نقطه ی B را روی اعداد M و N قطع می نماید. حال با توجه به تشابه دو مثلث A’mn و A’MN نتیجه زیر حاصل می شود: D = AB = d/mn . MN

با معلوم بودن d و mn و اندازه گیری MN می توان فاصله ی AB را بدست آورد. اگر از مقادیر d و mn و MN دو مقدار آن ثابت و معلوم باشد، با اندازه گیری مقدار سوم می توان فاصله ی AB را بدست آورد. در این حالت ممکن است:
1- مقدار d و مقدار mn معلوم و ثابت باشد. در نتیجه با اندازه گیری MN فاصله ی AB بدست می آید. این حالت را استادیمتری با زاویه ثابت می گویند. چون w (زاویه استادیمتری) در این حالت ثابت می ماند.
2- مقادیر d و MN و یا مقادیرmn و MN معلوم و ثابت باشند که در این حالت استادیمتری با زاویه متغیر خواهیم داشت.
سازندگان وسایل نقشه برداری با استفاده از روابط بالا، دوربین های مختلفی ساخته اند که مورد استفاده نقشه برداران می باشد. در عملیات انجام شده از دستگاه نیوو (دوربین ترازیاب) استفاده گردید که در آن d و mn ثابت بوده و نسبت d/mn در آن تقریباً برابر 100 می باشد.
توجه شود که اندازه گیری فواصل در زمین های شیب دار نیز به روش استادیمتری ممکن بوده با این تفاوت که با استفاده از قوانین و فرمول های ریاضی و هندسی، اینبار به رابطه ای جدید دست خواهیم یافت.

دستگاه نیوو(دوربین ترازیاب) :
در تلسکوپ هر دوربین اعم از ترازیاب و یا زاویه یاب اجزای اصلی زیر برای اندازه گیری زاویه یا اختلاف ارتفاع و یا فاصله وجود دارد:
1- عدسی چشمی 2- بدنه یا تلسکوپ 3-صفحه تارهای رتیکول 4- عدسی شیئی.

قسمت تلسکوپ دستگاه از قسمت های: عدسی شیئی، عدسی چشمی، لوله تلسکوپ، صفحه رتیکول، پیچ های تنظیم کننده تصویر، پیچ تنظیم کننده تارهای رتیکول، محور قائم، محور کلیماسیون و محور عدسی ها تشکیل شده است.

• محور عدسی ها: چنانکه از شکل فوق پیداست، محور عدسیها خطی است که مرکز عدسی شیئی را به مرکز عدسی چشمی وصل می نماید.
• محور کلیماسیون یا محور دیدگانی: خطی است که مرکز تارهای رتیکول را به مرکز عدسی های شیئی و چشمی وصل می کند. (در صورتیکه دستگاه خطا نداشته باشد و از تنظیم خارج نشده باشد) . چنانچه از شکل 4 پیداست، این محور بر محور عدسی ها منطبق خواهد بود، در غیر این صورت خطایی ایجاد می شود که آن را «خطای کلیماسیون» می گویند.
• تراز کروی: از تراز منصوب بر روی دستگاه جهت تراز (افقی نمودن) دستگاه استفاده می گردد.
• محور قائم یا محور اصلی: محوری است که امتداد قائم را می دهد. بنابراین وقتی که دستگاه تراز باشد، امتداد قائم بر محور دیدگانی عمود است.
• عدسی چشمی: که ممکن است از چند عدسی محدب تشکیل شده باشد.
• عدسی شیئی: که با ساختار منشوری جهت بزرگنمایی تصویر تعبیه شده است.
• صفحه تارهای رتیکول: معمولاً از شیشه ای است با ضریب شکست ناچیز که تارهای بسیار ظریفی که بدون چشم مسلح قابل رویت نیست در روی آن تعبیه شده است .

چنانکه میدانیم در روی صفحه، تارهای رتیکول طوری تعبیه شده اند که برای اندازه گیری فاصله از میرهای افقی نیز می توان استفاده کرد.

• بدنه یا لوله تلسکوپ: که با توجه به دقت و بزرگنمایی دوربین ممکن است چندین عدسی و منشور در آن کار گذاشته شود.

شرح عملیات :
پس از دریافت وسایل لازمه از کارگاه نقشه برداری به محوطه دانشکده(محل انجام عملیات ) رفته و پس از مختصری توضیح نحوه انجام عملیات توسط استاد محترم جناب مهندس درخشان ، گروهها شروع به انجام دو عملیات معهود نمودند. در ادامه ابتدا به نحوه ی تنظیم دوربین برای استفاده اصولی در عملیات های فوق پرداخته و سپس با چگونگی مراحل عملیات آشنا خواهیم شد.

به منظور آشنایی با نحوه تنظیم دوربین ترازیاب لازم است که ابتدا به ساختمان کلی این دستگاه نظری افکنیم!
ساختمان دستگاه تراز یاب از سه قسمت عمده زیر تشکیل شده است:
– قسمت فوقانی، که شامل تلسکوپ و وسایل قراولروی می باشد.
– قسمت میانی، که شامل تراز و قسمتی از بدنه و در بعضی از ترازیابها دارای صفحه مدرج(لممب افقی) برای اندازه گیری زاویه های افقی می باشد.
– قسمت تحتانی، شامل پیچ های تراز کننده (3عدد) و صفحه اتصال دستگاه بر روی سه پایه می باشد.

نحوه تنظیم دستگاه نیوو :
ابتدا سه پایه را بر روی زمین قرار داده و پایه های آن را به اندازه 50 تا 70 سانتیمتر از مرکز سه پایه باز نموده و با محکم گرفتن پاشنه ی سه پایه، طول پایه ها را طوری تنظیم نموده که صفحه سه پایه تا حدود زیر بینی بوده و صفحه کاملاً افقی گردد. سپس پایه ها را قفل می نمائیم تا ثابت گردند. حال برای قرار دادن دوربین ترازیاب بر روی سه پایه می بایست طوری آن را جای داد که از سه طرف صفحه افقی سه پایه به یک فاصله بوده و دقیقاً وسط صفحه قرار گیرد تا هم از صدمه های احتمالی به دستگاه جلوگیری شده و نیز از میزان خطا کاسته شود. سپس آنرا به صفحه سه پایه پیچ نموده و از محکم بودن آن مطمئن می گردیم. در آخر برای تراز نمودن دوربین به روش زیر عمل می کنیم:
ابتدا می بایست از قسمت تحتانی دستگاه که در بردارنده سه پیچ تنظیم می باشد، دوربین را چرخانده تا امتداد تلسکوپ دوربین موازی امتداد دو پیچ از پیچ های مذکور گردد(محور کلیماسیون در امتداد دو پیچ قرار گیرد). حال با توجه به تراز کروی با چرخاندن این دو پیچ در جهت عکس هم دستگاه را در یک بعد و با چرخاندن پیچ دیگر، دستگاه را در بعد دیگر تراز می نمائیم. اکنون دیگر به دلیل تراز بودن دوربین در صفحه افقی با چرخاندن دوربین تراز آن بهم نخورده و دوربین در حالت تنظیم آماده برای قراولروی(نشانه روی) می باشد، که برای این منظور به صورت تقریبی با چرخاندن دستگاه، قراولروی کرده و سپس برای قراولروی دقیق به سوی میر با چرخاندن پیچ کناری و در حالی که چشم داخل دستگاه است، باعث حرکت کند دستگاه و نشانه روی دقیق شده، حال از پیچ بزرگ منصوب در کنار دستگاه – همچنان که در شکل دیدیم- برای واضح کردن تصویر استفاده می نمائیم و برای واضح نمودن تارهای رتیکول از پیچ عدسی دید استفاده می کنیم تا به تصویری واضح برای قرائت اعداد از روی میر دست یافته و اطلاعات لازمه را یادداشت نمائیم.

شرح عملیات قسمت اول :
دراین عملیات هر یک از گروهها می بایست یک ایستگاه ثابت را برای عملیات خودانتخاب نموده و 10 نقطه دلخواه دیگر به صورت شعاعی از این ایستگاه و به فواصل مختلف (حداکثر تا 30 قدم) برگزیده تا فاصله ها را با کمک دستگاه نیوو اندازه گیری می نمودیم. برای این منظور این گروه با یافتن نقطه ای با دید کامل در همه جهات به عنوان ایستگاه، برای قرار دادن دوربین خود انتخاب نمود(ایستگاه ثابت عملیات اول) و با رعایت دقیق اصول عملیات اقدام به اندازه گیری فواصل دلخواه نمود.
اما چگونگی قرائت اعداد چه بود؟ برای این منظور یکی ازاعضای گروه با در دست گرفتن یک میر و یک تراز نبشی – برای قائم نگه داشتن میر- به فاصله چند قدمی ایستگاه و به صورت شعاعی حرکت نموده و با نگهداشتن میر به صورت قائم به نفر دیگر گروه امکان قرائت اعداد تار بالا و وسط و پایین را از دستگاه نیوو می داد تا با استفاده از رابطه زیر فاصله ی این نقاط بدست آید:
AB = d/mn . MN = k . MN
که در این رابطه k ضریب استادیمتری دوربین نیوو بوده که تقریباً برابر 100 می باشد و MN اختلاف اعداد تار بالا و تار پایین است.

شرح عملیات قسمت دوم :
به منظور انجام این عملیات قرار شد تمامی گروهها در کنار یکدیگر فاصله ای در حدود 50 متر را اندازه گیری نمایند. که به علت زیادی فاصله و عدم کاربرد دقیق دستگاه نیوو در فواصل زیاد (افزایش خطا) ایستگاههای 30 قدمی از یکدیگر را انتخاب نمودیم(s1,s2,s3,s4). اما نحوه کار چگونه بود؟
برای این منظور(اندازه گیری فاصله AB تعیین شده) یکی از اعضای گروه می بایست یک میر و یک تراز نبشی را در درست گرفته و در نقطه A به صورت قائم نگاه می داشت. سپس نفر دوم گروه دوربین را به فاصله 15 قدمی میر و در راستای AB برده و دوربین را با اجرای تمام اصول تراز کردن، در آن نقطه (ایستگاه اول s1) تنظیم نموده و اعداد تارها را قرائت می کرد(قرائت پشت دوربین) تا نفر سوم گروه اعداد لازمه را یادداشت نماید. پس از یادداشت برداری اطلاعات لازمه (و آزادی نفر اول) نفر چهارم با در دست گرفتن میر و تراز نبشی دیگر از ایستگاه اول به اندازه ی 15 قدم و در راستای AB (که نفر پنجم با دید یک چشم خود تعیین می نمود) حرکت کرده و میر خود را قائم نگه می داشت تا دوباره اعداد تارها قرائت و یادداشت برداری شود(قرائت جلوی دوربین). بعد از این مرحله نوبت تعیین ایستگاه بعدی(s2) بود. لذا نفر دوم با برداشتن دوربین و بردن آن به فاصله 15 متری
از نقطه قرار گیری میر دوم – و بدون جابجایی این میر از نقطه خود- در راستای AB و تراز کردن دقیق دوربین، بار دیگر اعداد سه تار دوربین را از روی میر خوانده تا توسط نفر سوم در جدول مربوطه یادداشت گردد(قرائت پشت دوربین) و مجدداً نفر اول گروه با میر و تراز نبشی خود به فاصله ی 15 قدمی ایستگاه دوم (s2) رفته تا قرائت جلوی دوربین نیز انجام پذیرد و اعداد لازمه جهت تعیین فاصله دقیق AB یادداشت گردد. و به همین ترتیب گروهها ایستگاهها ی سوم و چهارم (s3,s4) را نیز تعیین نموده تا بالاخره فاصله دقیق AB اندازه گیری می شد. – کروکی محل اجرای عملیات دوم نیز ضمیمه گشته است.-
چند نکته :

اما در طول اجرای عملیات، نکات مهمی وجود داشت که توسط استاد محترم بیان شده بود و این گروه نیز تلاش بسیاری در اجرای دقیق عملیات با توجه به نکات بیان شده به عمل آورد که در ذیل به چند مورد اشاره است:
1- در قرار دادن سه پایه به صورت دقیق باید توجه شود که در زمین های خاکی پس از محکم نمودن پایه های سه پایه، برای اندازه گیری دقیق و ثابت باید تا حدی با فشار پاشنه پا به سه پایه، اندکی پایه ها را دراینگونه زمین ها فرو نمود تا از لغزش های احتمالی و ایجاد خطا در کار جلوگیری شود. لازم به ذکر است که در این گروه سعی شد تا در تمامی نقاط با تنظیم دقیق سه پایه و دوربین در هر ایستگاه از برخورد پا و سایر وسایل اعضای گروه به سه پایه جلوگیری شده تا کار با دقت هرچه بیشتر انجام پذیرد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >