مقاله نمایان کردن کلاهبرداری مدیران سرمایهگذاری pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله نمایان کردن کلاه‌برداری مدیران سرمایه‌گذاری pdf دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نمایان کردن کلاه‌برداری مدیران سرمایه‌گذاری pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نمایان کردن کلاه‌برداری مدیران سرمایه‌گذاری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نمایان کردن کلاه‌برداری مدیران سرمایه‌گذاری pdf :


خلاصه: استفاده از یک هئیت منصفه موظف سازمان بورس اوراق ثبت شده، ما را قادر به پیش‌بینی 38/4% از تقلب‌های برملا شده‌ی مدیران سرمایه‌گذاری در سال بعدی نمود.
شرکت‌هایی با یک تاریخ، همه مختلف و تخلف‌های، پیوسته به خوبی (به مانند) شرکت‌هایی با ناسازگاری در سود مانند پذیرش کمیسیون. عمدتاً انتظار می‌رود که در آینده تقلب را تجربه کنند. جریان افشای جاری هئیت، از سرمایه‌گذاران برای مشاهده‌ی دقیق اطلاعات به راحتی جلوگیری می‌کند. ما نمایانگر این هستیم که اطلاعات غیرقابل مشاهده، عمدتاً احتمالات تقلب و کلاه‌برداری را تقویت می‌کند. (افزایش می‌دهد). همچنین ما نشان می‌دهیم که مرگ شرکت و ریزش سرمایه‌گذار، به طور قوی ای به مشاهدات ارتباط دارند، (مایه افشائات غیر قابل مشاهدات، نتایج ما ابزاری برای سرمایه‌گذاری و جستجوئات تعدیل یافته برای شناسایی تقلب در سرمایه‌گذاری فراهم کرده‌اند. ما همچنان تغییرات ساده در وجود افشاسازی که اساساً آسایش سرمایه‌گذاران را فراهم می‌کنند را شناسایی می‌کنیم.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله فرایندهای غشایی و کاربرد آنهادر صنایع لبنی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله فرایندهای غشایی و کاربرد آنهادر صنایع لبنی pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرایندهای غشایی و کاربرد آنهادر صنایع لبنی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایندهای غشایی و کاربرد آنهادر صنایع لبنی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرایندهای غشایی و کاربرد آنهادر صنایع لبنی pdf :

UF اولترافیلتراسیون

تاریخچه :
تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از محلولها توسط صافیهای غشایی به قرن گذشته بر می گردد . جداسازی آنزیمهای پروتئینها در مقیاس آزمایشگاهی بوسیله غشاء نیمه تراوا با دیالیز انجام میپذیرفت . به دلیل کسل کننده بودن و نیاز به مدت طولانی در این روش تلاشی جهت بکارگیری آن در مقیاس صنعتی برای جداسازی مواد کلوئیدی و تغلیظ صورت نمی پذیرفت .

تکامل و توسعه فراپالایش در مقیاس صنعتی پس از اکتشاف غشاهای نامتقارن اسمیتریک به وسیله لئو و سوری- جان در سال 1962 پدید آمد . هر چند اهداف این دو نفر تولید غشاهایی برای نمک زدایی آب دریا به طریقه اسمز معکوس بود . مدت کوتاهی پس از آن غشاهای فراپالایش نامتقارن با شدت نفوذ بالا خواص مناسب و مقاومت مکانیکی خوب ابداع و کشف گردید .

تحقیقات برای دستیابی به یک ساختمان مناسب برای فراپالایش موجب ابداع شکل لوله ای صافیها گردید . در سال 1969 طرح صفحه و قاب برای سیستم فراپالایش ابداع شد و در همان زمان اشکال مختلف فراپالایش بطور تجاری در اختیار عموم قرار گرفت . از آن پس توسعه بسیار سریعی در تجهیزات و ساختار غشاهای فراپالایش پدید آمد .

 

مقدمه
Mombnrane sepratio
فاز حالتی از ماده که کاملا یکنواخت وهمگن است
انواع فازها
گاز – گاز
گاز – مایع
گاز –جامد
مایع – مایع
مایع – جامد
جامد – جامد

هدف ما از فرزایند های غشائی جدا ازی مواد فازها در اثر کنترل راه عبور آنها ست
غشاها

غشاء : لایه ای نازک که می تواند اجزاء یک سال را به طور انتخابی از آن جدا کند یا فاز سومی است که انتقال جرم بین فاز را کنترل می کند
خواص غشا: فیزیکی :اندازهحفره ْشکل حفره تعداد حفره.
شیمیایی : بار سطحی ْتوانایی جذب ْ آبگریزی یا آبروستی غشا

غشاهایی که در صنعت شیر به کار می رود باید دارای وبژگی های زیر باشند
– قابلیت عبور مقادیر زیاد تداویده را داشته باشند.

– دارای قدرت انتخابی زیاد باشند.
– دارای مقاومت باکتریولوژی خوب باشند.
– نسبت به مواد پاک کننده و ضد عفونی کننده مقاوم باشد.
– هزینه تهیه آنها ارزان و مقرون به صرفه باشد.
دسته بندی غشاها

غشاء های غیر متقارن »:
ازشکل دهی یک محلول پلیمری در حلالها وغیر حلالها تولید می شود (التیرافیلتراسیون ) در برابر عوامل اکسید کننده و تمیز شدن اسید نیتریک و سود کاستیک مقاوم ولای نسبت به برذخی مقادیر کلز عکس العمل نشان می دهند .
غشاء های اساتدلاروزی:

که در هیپر فیلتراسیون به کاربرده می شود به دماهای بیش از سی تا 40 درجه وشرایط قلیایی حساس می باشند .

غشاهای مرکب ورغهخ نازک :
غشاهایی هستند که از شکل گیری لایه بسیار نازکی از یک پلیمر بر روی یک غشای اولترا فیلدراسیونی به وجود می آیند ودر هیپر فیلدراسیون محصولات لبنی کاربرد وسیعی دارند مثل غشاهای DDS HD گرچه حساسیت بیشتری به کلر از خود نشان می دهند اما از قابلیت های شیمیایی وحرارتی بالاترینسبتا به غشاهای استید سللوزی برخوردارند

غشاهای غیر عالی هیدرواکسید زیرکونتیوم :
در داخل لوله های کربن شکل می یابد وگاهی در صنایع لبنیات استفاده می شود
تقسیم بندی غشاخهابراساس مواد سازنده
غشاهعای پلیمری :

الف : پلی پروپیلن MF
ب : پلی ونیلیدن فلوریدن (pvdf) MF وUF
ج سلولز نیترات MF وUF

د: سلولز استات MF وUFو RO
ه : پلی اتیل اترکتون MF وUF
و : پلی نترا فلورا اتیلن ( PTFE) MFوUF

غشاهای سرامیکی : کاربردهای آن در غنی سازی اورانیوم است.
غشاهای فلزی: جنس این نوع غشاها از فلزها وآلیاژهای فلزی می باشد.
غشاهای مایع : که در عملیات جداسازی بین دوفاز از یک مایع که در فاز مذکور حل نمی شود استفاده کرد .
حفره ها از نظر اندازه

الف : حفره بزرگ marco pores بیش از 50 nm
ب : حفره متوسط : marco pores بیش از 50 nm – 2
ج : حفره کوچک : marco pores بیش از 20 nm
اندازه حفرات غشاهای مختلف
Nf nm 2

Uf nm 50-2
Mf nm 5-0.05

Ro بدون حفره میباشد.
زنجیره های پلیمریتشکیل دهنده غشائ می تواند بلند یا کوتاه ،بلوری crystalline بیشکل amorphous یا متقاطعcross-linked باشند .

انواع فرایند های غشائی
برخی کاربردها جزء ترجیحا تراوش کننده نیروی محرکه فراهم شده بوسیله توانایی جداسازی برای فرایند غشایی
تولید نمک خوراکی از آب دریا- تغلیظ آب نمک از طریق اسمز – عمل آوری آبهای زائد از طریق آبکاری برق ماده حل شده (یونها) میدان الکتریکی محلولهای آبی الکترو دیالیز

جدا کردن سولفات

نیکل از اسید سولفوریک همو دیالیز ماده حل شده (یونها) اختلاف غلظت
محلولهای آبی دیالیز

بازیافت روی از فاضلاب در صنعت فیبر ویسکوز – بازیافت نیکل از محلولهای آبکاری برق ماده حل شده (یونها) اختلاف غلظت محلولهای آبی با جرم مولکولی کم غشاء مایع

نمک زدایی آب نمک – عمل آوری فاضلاب و زدودن گونه های وسیعی از ناخالصی- عمل آوری آب سطحی و زیر زمینی – جداسازی الکل از آبجو حلال اختلاف غلظت محلولهای آبی اسمز

حلال اختلاف فشار(< 100 بار ) محلولهای آبی با جرم مولکولی کم اسمز معکوس

سختی گیری از آب حلال اختلاف فشار ( < 15 بار ) موارد اسمز معکوس و اولترا فیلتراسیون نانو فیلتراسیون

غلیز کردن شیر – تصفیه آب میوه – بازیافت آنتی بیوتیکها ازتخمیر محلولهای رقیق- حلال اختلاف فشار (< 10 بار ) ملکولهای درشت محلولهای امولسیون اولترافیلتراسیون

سترون سازی داروها-پالایش و پایدارسازی بیولوزیک نوشیدنیها- پاکسازی آنتی بیوتیکها فاز پیوسته اختلاف فشار (< 80 بار ) سوسپانسیونها- امولسیونها میکرو فیلتراسیون
جداسازی جزء ترجیحا تراوش کننده اختلاف فشار (< 80 بار ) مخلوطهای گازی – مخلوطهای گاز و بخار آب تراوش گاز
آبگیری از آزئوتروپ آب و اتانول- دفع آب ازحلالهای آلی- دفع مواد آلی از آب جزء ترجیحا تراوش کننده قسمت خروجی غشاء نسبت فشار جزئی به فشار اشباع محلولهای ابی- آبی تراوش تبخیری

ویژگیهای مورد لزوم غشاء :
1- ساختمان غشاء : لایه فوقانی تا حد امکان نازک باشد که باعث افزایش شدت جریان عبوری از آن می شود.
اندازه قطر منافذ و پراکنندگی آنها در سطح غشاء نیز یکسان و یکنواخت باشد.
2- مقاومت در برابر فشار : غشاهای فرا پالایش دار محدوده فشار 5/1 تا 8 بار بکار برده می شوند. پس باید در مقابل شدن مکانیکی مقاوم باشند در غیر این صورت ساختمان آنها تغییر شکل یافته و عملکردشان تغییر می یابد.

3- مقاومت در برابر دما: درجه حرارت عامل تأثیر گذار بر روی مواد سازنده غشاء است. فرا پالایش شیر در دمای حدود c‌50 انجام می شود تا علاوه بر کنترل رشد باکتریها از افزایش ویسکوزیته شیر تغلیظ شده (در دمای پایین) جلوگیری شود، بنابراین غشاها بایستی در برابر حداکثر دمای کاربردی در طی فرآیند و عملیات شستشو مقاوم باشند.

4- مقاومت در برابر تغییرات PH : خواص و ترکیب شیمیایی ماده فراینده شوینده اثر مهمی بر روی عمر غشاها دارد. غشاهای استات سلولز در مقابل محلولهای قلیایی آسیب پذیرند.
5- سازگاری شیمیایی : قابلیت تحمل غشاء در برابر مواد شیمیایی موجود در محلولهای شستشو مانند اسیدها، قلیاها، شوینده ها ، عوامل اکسید کننده و مواد ضد عفونی کننده می باشد.

6- مقاومت در مقابل تجزیه میکروارگانیزم ها : سیالهای بیولوژیک دارای مقادیر زیادی میکروفلور است که ممکن است بر روی مواد سازنده غشاء اثر سوء بر جای گذارند. بنابراین بایستی مواد مصرفی در ساخت غشاء در مقابل آلودگی mic و تجزیه بیولو‍ژیکی (تأثیر پذیری در برابر آنزیمها) مقاوم باشند.
مدلهای غشائی

برای بکارگیری غشاها لازم است از تجهیزاتی استفاده کنیم تا در مقابل فشارهای عملیاتی مقاوم باشند. برای این منظور غشاها بر مدولهائی سوار می شوند که به آسانی در درون سیستمهای مکانیکی در کنار یکدیگر بصورت مرتب قرار می گیرند، یکی از اهداف اصلی طراحی مدولها، جا دادن قسمتهای بزرگ غشاء در یک حجم کوچک برای مقاومت در برابر سرعت جریانهای خوراک می باشد.

از انواع پیکربندیهای رایج در سیستمهای غشائی میتوان به صفحه سطح، لوله ای، فیبر تو خالی ظریف و مارپیچی – حلزونی اشاره کرد.
مدولهای صفحه مسطح ، یا سیستمهای غشائی صفحه و قاب از تعدادی غشای مسطح که لابلای آنها صفحات فاصله دهنده (فضا ساز spacer ) بکار رفته است. تشکیل شده اند. صفحات نگهدارنده از کانالهائی تشکیل شده که اجازه عبور خوراک و جریان نفوذی را میدهد این غشاها و صفحات نگهدارنده با قرار گرفتن در کنار یکدیگر باعث مقاومت در مقابل فشار اعمالی می شود. ضخامت غشاها در حدود 50تا 500 m میباشد. این غشاها مستعد جرم گرفتن از طریق ذرات معلق می باشند.

مدولهای لوله ای ، اولین طرح سیستم اسمز معکوس بود که در مقیاس تجاری و صنعتی بکار گرفته شد. این مدولها شامل غشاهائی که در درون لوله ها قرار گرفته اند هستند که دارای قطری از 6 تا mm 25 می باشند. مدولهای لوله ای ثابت شامل چند تا از لوله های غشائی (1 و 7 یا 19) می باشند. که یکدیگر را مانند یک ترکیب فشرده، نگه میدارند و بسوی لوله های رابط خوراک و مخازن جریان نفوذی هدایت می شوند. چنانکه خوراک از یک انتهای لوله بداخل آن پمپ شده و در راستای شعاعی با فشار از لوله متخلخل و غشا عبور می کند. در نتیجه آب از سطح خارجی غشاء چکه کرده و محلول نفوذی از انتهای دیگر لوله خارج می شود.

مدولهای غشائی لوله ای از حایل خارجی تشکیل شده اند، که از غشاهای لوله ای که در درون لوله های تکی قرار گرفته اند محافظت می کنند. باعث می شود در برابر فشار زیاد مقاومت کنند که بیشتر همچنانکه گفته شد این سیستم مناسب اسمز معکوس می باشد ولی چون سطح غشائی در این نوع سیستم اسمز معکوس کوچک است استفاده از آن برای مواردی که سرعت حجمی جریان بالاست، بسیار پرهزینه خواهد بود.

مدولهای مارپیچی ، با هدف افزایش سطح غشائی در واحد حجم، با طرح اولیه مدولهای لوله ای طراحی شده اند. در این سیستم دو لایه غشاء توسط یک صفحه مشبک پلاستیکی از یکدیگر جدا شده اند و در سمت دیگر غشاء نیز یک صفحه متخلخل وجود دارد که این پنج لایه به دور یک لوله متخلخل که جریان خوراک در آن وارد می شد پیچیده می شوند برای اختلاط جریان خوراک و جریان نفوذی، لبه های لوله را مسدود می کنند. خوراک بعد از پمپ شدن به داخل لوله متخلخل به درون شبکه پلاستیکی وارد می شود، که محلول نفوذی در راستای شعاع از غشاء عبور کرده و وارد لایه متخلخل می شود و خارج می شود محلول تغلیظ شده نیز از انتهای دیگر لوله مارپیچی خارج می شود. برای جمع آوری محلول نفوذ و ایجاد مقاومت در برابر فشار، کل غشاء در درون یک لوله فلزی مقاوم قرار می گیرد.

با توجه به اینکه شبکه لاستیکی به ایجاد اغتشاش و به حداقل رساندن تشکیل جرم و رسوب کمک می کند باز این سیستم مستعد جرم گرفتگی از طریق مواد معلق می باشد. لوله های مارپیچی معمولاً دارای 11 سانتی متر قطر و 84 سانتی متر طول می باشند. فاصله بین دو غشاء 7/0 میلی متر و مساحت آن 5 متر مربع است.

مدولهای فیبر توخالی ، شامل دسته هائی از فیبرها می باشند که دارای قطری برابر 5/0 تا mm 3 در درون لوله های رابط پلاستیکی محکم شده اند و در درون لوله های محافظ نفوذی در کنار هم قرار می گیرند خوراک به داخل لوله رانده شده و بعد از تغلیظ از سر دیگر خارج می شد و محلول نفوذی از لوله محافظ بیرونی عبور می کند. فیبرهای تو خالی ثابت برای استفاده در فشارهای عملیاتی که مناسب بوده و برای جداسازی آرام و یکنواخت، برای اجزای معلق بکار می روند.
مدولهای فیبر تو خالی ظریف، حاوی رشته هائی با قطری در حدود 50 تا m‌100 می باشند. در این سیستم الیافی از فیبرها در درون قابل U شکل قرار می گیرند. مایع خوراک به فضای بیرونی فیبرها وارد می شود و جریان نفوذی با عبور از غشاء از درون فیبرها خارج می شود که این‌ آرایش قادر خواهد بود در برابر فشارهای عملیاتی بالا مقاومت کند.

گرفتگی غشاء و روش مقابله با آن:
هرگاه تراوایی محلول از یک غشاء با تراوای همان حلال به صورت خالص کمتر باشد این پدیده را گرفتگی غشاء می نامند.
گرفتگی غشاء یک مسأله در فرآیندهای فرا پالایش بوده و عوارش حاصل از آن متعدد می باشد و به عوامل زیر بستگی دارد :
– مصرف انرژی : برای جبران اثر گرفتگی انر‍ژی بیشتری مورد نیاز است.

– مصرف زمان گرفتگی : گرفتگی غشاء باعث کاهش زمان کار مفید سیستم فرا پالایش می شود.
– از عمر مفید دستگاه می کاهد.
– بر خواص و کیفیت ماده غذایی تأثیر می گذارد. گرفتگی موجب افزایش زمان نگهداری ماده غذایی در سیستم شده و احتمال افزایش بار میکروبی فرآورده نهایی وجود دارد.

انواع گرفتگی غشاء :
1- گرفتگی سطحی (موقت) عامل این گرفتگی تهنشین شدن لایه ای یکنواخت روی سطح غشاء است. این نوع گرفتگی با محلولهای شستشو قابل برطرف شدن است. گرفتگی سطح شایعترین نوع گرفتگی در کارخانه های فراپالایش می باشد.
2- گرفتگی غشاء (دائمی ) : در این نوع گرفتگی ذرات به داخل منافذ غشاء نفوذ کرده و آنها را مسدود می کنند.
در این حالت نمی توان توسط عملیات شستشو گرفتگی غشاء را برطرف کرد. اگر در حین عملیات سیستم uf برای مدت 5 الی 10 دقیقه خاموش شود. سیال فرآوری شده که در تماس با غشاء وجود دارد موجب بروز این نوع گرفتگی می شود.

یکی دیگر از عوامل مهم در گرفتگی غشاها مسأله جذب مولکولهای درشت به سطح غشاء است. این پدیده یک فرآیند ترمودینامیکی خود به خودی است که شاید اولین مرحله در بروز گرفتگی غشا باشد.

گرفتگی غشاء در صنایع لبنی :
دو عامل اصلی گرفتگی غشا در صنایع لبنی عبارتند از : 1- ترکیب و خواص سیال فرآیند شوینده 2- کیفیت آب مصرفی جهت شستشوی غشا در مورد گرفتگی غشاء طی فرآیند فرا پالایش آب پنیر اطلاعات گسترده ای موجود است ولی در مورد گرفتگی غشاء در اثر فراپالایش شیر پس چرخ، دوغ کره یا شیر منعقد شده اطلاعات کمی در دسترس است.

گرفتگی غشاء طی عملیات فراپالایش آب پنیر:
دو نوع عمده آب پنیر وجود دارد :
1- آب پنیر شیرین (Sweet whey) از پنیرهایی که توسط آنزیم ونت منعقد شده اند استخراج می شود و PH آن بالاتر از 5 می باشد.
2- آب پنیر اسیدی (Acid whey) از پنیرهایی که توسط اسید منعقد شده اند استحصال می شود. ویژگی آن PH پایین تر از 5 و داشتن مقدار مواد معدنی بالا بویژه فسفات کلسیم می باشد.

اگر آب پنیر بدون اعمال فرآیند حرارتی ذخیره گردد امکان رشد میکروبی در آن وجود دارد که این امر PH آب پنیر را تغییر می دهد و سلولهای باکتریها نیز موجب گرفتگی غشاء در حین عملیات فراپالایش می شود.
معمولاً اجزاء زیر موجب گرفتگی غشاء در هنگام فراپالایش آب پنیر می شوند: پروتئینها ، مواد غیر آلی، چربیها.
پروتئینها :
مواد غیر آلی : کلسیم نقش عمده ای در گرفتگی غشاهای uf دارد. کلسیم باعث سفت شدن لایه تهنشین شده و این سختی با افزایش فشار بیشتر می شود.
چربی ها : در آب پنیر گویچه های کوچک چربی شیر همراه با مواد موجود در دیواره های گویچه چربی (لیپوپروتئینها) قرار دارند و به سختی می توان آنها را توسط سانتریفو‍ژ کردن جدا نمود. این چربیها مهمترین عامل گرفتگی غشا می باشند، زیر با جداسازی آنها مقدار تراوایی آب پنیر بهبود می یابد.
• فرآیند مقدماتی آب پنیر برای کاهش گرفتگی غشاء

برای بهبود مقدار تراوایی انجام اعمال زیر پیشنهاد شده است :
1- صاف کردن، فیلتراسیون و میکروفلیتراسیون : ذرات سوسپانیسونی کلسیم یکی از مهمترین عوامل گرفتگی غشاء هستند که با جداسازی آنها به وسیله سانتریفو‍ژ می توان با قابلیت تراوایی را افزایش داد.

همچنین مواد چرب بهتر است از آب پنیر شیرین جداسازی شوند.
2- حرارت دهی و تنظیم PH‌: در این عملیات آب پنیر در دمای C 80 و به مدت 15 ثانیه حرارت داده می شود و PH درجه بهینه 9/5-2/5 تنظیم می گردد. بر اثر این عملیات مجتمع های بزرگ پروتئینهای آب پنیر به ویژه تبالاکتو گتوگلبولین تشکیل شده که موثر بر تراوایی آب پنیر است.
3- املاح زدایی : اگر کلسیم از آب پنیر حذف و به جای آن سدیم جایگزین شود موجب بهبود تراوایی آب پنیر می گردد.
4- افزودن عامل های سکواسترن‌: افزودن (EDTA ) به آب پنیر اثر خوبی بر روی تراوایی دارد.
گرفتگی غشاء توسط آب شستشو :

کیفیت آب مصرفی برای شستشوی تجهیزات uf در ایجاد گرفتگی غشاء اهمیت زیادی دارد که می توان به موارد زیر اشاره نمود :
– حضور ذرات سوسپانسیونی
– وجود مقادیر بالای کلسیم و فلزات سنگین

– وجود اسیدهای مرطوب (Humic)
– وجود کلر
پیچیدگی های عملی
1- خواص و غلظت جریان ورودی : ویسکوزیته اثر معکوس بر روی شدت جریان نفوذ یافته دارد. افزایش ویسکوزیته موجب کاهش شدت جریان عبوری از غشا می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد نقش ترویج در توسعة کشاورزی ایران 1400 pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد نقش ترویج در توسعة کشاورزی ایران 1400 pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد نقش ترویج در توسعة کشاورزی ایران 1400 pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد نقش ترویج در توسعة کشاورزی ایران 1400 pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد نقش ترویج در توسعة کشاورزی ایران 1400 pdf :

نقش ترویج در توسعه کشاورزی ایران 1400

ترویج کشاورزی :
ترویج کشاورزی دولتی در بیست سال گذشته در بسیاری از کشورهای جهان ، از لحاظ محدودیت ها ، منابع مالی و تحت پوشش قرار ندادن تعداد زیادی از کشاورزان، مورد انتقاد جدی بوده است . ترویج کشاورزی جهت رویارویی با چالش های پیش روی خود را به سه رویکرد مجهز نموده است . این رویکردها عبارتند از : نوسازی (اصلاح) ، تمرکززدایی و خصوصی سازی .
الف)نوسازی : دو راهبرد عمده سیاسی / نهادی ، برای نوسازی نظام های ترویج کشاورزی ملی عبارتند از : حرکت از ساختار رشته محور به سوی ساختار موضوع محور و حرکت از نظام دستوری به سوی نظام مشاوره ای .

ب)تمرکززدایی : تمرکززدایی در ترویج عبارتست از تغییر و انتقال مسئولیت ترویج از سطح دولت مرکزی به سطوح اجرایی ، منطقه ای یا ناحیه ای که درجات مختلف تصمیم گیری عملیاتی واجرایی تا کنترل سیاسی و مدیریت مالی را شامل می شود و اهداف آن تشویق سرمایه گذاری محلی و هدایت برنامه ها ، تخصیص منصفانه‌تر و مؤثرتر منابع دولتی ایجاد انگیزه تولید و ارائه خدمات‌، کاهش هزینه خدمات ترویجی، کشف ظرفیت های محلی و پاسخ کارآمدتر به نیازهای محلی است .

ج)خصوصی سازی : خصوصی سازی اولین بار به طور رسمی در کشور انگلستان در دهه 1980 مطرح شد . خصوصی‌سازی یعنی تغییر فضای حاکم بر مؤسسات دولتی به نحوی که در عین حفظ بافت اصلی فعالیت ،شرایط بازار به نحوه عمل مؤسسه طوری تأثیرگذارد که انگیزه و سازوکارهای بخش خصوصی ملاک تصمیم گیری باشد . منظور از خصوصی سازی کاستن بار دستگاه دولتی در فعالیت ها و واگذاری هر چه سریعتر عوامل تولید و عملیات اجتماعی و اقتصادی به بخش خصوصی است .

به نحوی که ابتدا مروجین با مشکل یابی در سطح محلی نیازسنجی می کنند و با اطلاع به مراکز بالا برای تصمیم گیری صحیح اقدام کرده و گاهی مثبت در جهت پیشبرد بخش توسعه کشاورزی بر می دارند . برای رسیدن به این هدف مقدس باید به موارد زیر دقت کافی داشته باشیم :
1-بررسی موانع موجود در مسیر اجرای برانامه های ترویجی و برطرف کردن آنها .
2-بررسی و تعیین نیازهای آموزشی – ترویجی مجریان طرح های پیشرفته کشاورزی .
3-تعیین اولویت نیازهای ترویجی .
نگاهی به کشاورزی جهان و ایران در سال 1400 شمسی :
با توجه به اینکه جمعیت تا سال 1400 شمسی در جهان افزایش می یابد ولی نرخ رشد جمعیت به نسبت کم می شود بنابراین تقاضا برای تولید محصولات کشاورزی نیز کم خواهد شد . در دهه پیش 61درصد جمعیت جهان در کشورهایی زندگی می‌کردند که متوسط سرانه مصرف غذا روزانه 2700 کیلوکالری بود . کاهش رشد تقاضا در کشورهای در حال توسعه مانند ایران شدیدتر خواهد بود و از 7/3 درصد در سی سال گذشته به حدود 2 درصد در سال سال آینده خواهد رسید .
پیش بینی ها نشان می‌دهد در سال 1400 کسری تراز تجاری کشاورزی کشورهای در حال توسعه از جمله ایران شدیدتر خواهد شد . به ویژه واردات خالص غله و فرآورده های دامی به سرعت رشد خواهند کرد . برای مثال کاهش شدید مازاد خالص شکر ، دانه های روغنی و روغن نباتی در کشورهای در حال توسعه به دلیل افزایش مصرف و واردات چندین کشور در حال توسعه و همچنین اجرای سیاستهای شدید حمایتی در کشورهای صنعتی بوده است .

بررسی های تفصیلی نشان می دهد در ایران ، زمین ، خاک ، آب و امکانات بالقوه کافی برای افزایش عملکرد وجود دارد . روند افزایش عملکرد آهسته تر از گذشته خواهد بود . اما این موضوع نگران کننده نیست زیرا تقاضا نیز روند مشابهی خواهد داشت . بیشتر مردم هنوز برای تأمین غذا یا درآمد خود به کشاورزی محلی وابسته هستند اما حداقل براساس فن آوری های موجود ، امکانات بالقوه منابع محلی برای افزایش تولید بسیار محدود است برای مثال می توان به منطقه های نیمه خشک و مناطق دارای خاکهای نامناسب اشاره کرد .

 

توسعه کشاورزی :
کشور ایران با توجه به وضعیت اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی و موقعیت آب وهوایی خود دو نوع سکونت گزینی روستایی و شهری دارد . و اغلب مردم روستا مشغول به کار کشاورزی به شیوه سنتی هستند . با توجه به طابقه طولانی کشور ما در روستانشینی ، تلاشهای فراوانی از سوی دولت برای رفع نارسایی های حاکمدر این منطقه ها صورت می گیرد . در این میان وزارت جهاد سازندگی و کشاورزی سابق و جهاد کشاورزی فعلی ، از ابتدای فعالیت خود تلاشهای دامنه داری را در جهت توسعه بخش کشاورزی انجام داده است .

توسعه کشاورزی راهبردی برای بهبود زندگی اجتماعی واقتصادی روستائیان فقیر است و ناگزیر برای دستیابی به توسعه کشاورزی نیازمند پرورش و آموزش روستائیان در مورد ماشین آلات ، روشهای بیولوژیکی ، استفاده از بذور اصلاح شده و نحوه صحیحاستفاده از کودهای شیمیایی و بنا کردن گلخانه ها و گسترش کشت هیدروپونیک و رعایت شرایط استاندارد هستیم . بنابراین با محور قرار دادن توسعه کشاورزی وتوسعه صنایع روستایی می توانیم به پرورش استعدادها و تقویت حس مشارکت های مردمی و حل بحرانها بپردازیم .

 

چالش های توسعه بخش کشاورزی :
امنیت غذایی پایدار :
در این روند باید شاخص خودکفایی (نسبت مصرف یا عرضه به تولید) محصولات کشاورزی مورد توجه قرار گیرد. در طی چند دهه اخیر بعضی محصولات مانند گندم از شاخص خودکفایی سیر نزولی داشته است (تا سال 1375) و برخی دیگر مانند برنج، گوشت قرمز ، تخم مرغ و ; از نظر شاخص خودکفایی روند صعودی داشته است . مداخله دولت در قیمت گذاری محصولات عمده کشاورزی از طریق پرداخت یارانه به مصرف کننده و تعیین سقف این قیمت برای این محصولات اثر منفی به جا گذاشته است در حالیکه درباره محصولاتی که دولت در آنها دخالت کمتری داشته است ، موجبات تقویت انگیزه تولید و در نتیجه عرضه بیشتر در بلندمدت فراهم شده است .

به بیان دیگر در حال حاضر نوعی دوگانگی در سیاست های حمایتی دولت وجود دارد . از یک طرف یارانه‌های غیرهدف‌مند برای محصولاتی مانند نان و روغن به حفظ ثبات نسبی قیمت و تأمین سیری شکم به نفع مصرف کننده شده و از طرف دیگر اعمال سیاستهای متفاوت در تولید محصولاتی مانند شیر ، گوشت ، سبزی و میوه موجب حمایت از تولید کننده بوده است .

نبود استراتژی مشخص توسعه در بخش کشاورزی :
متأسفانه تاکنون طرح جامع و عملی وجود نداشته است که در قالب آن استراتژی توسعه در بخش کشاورزی و منابع طبیعی در مقطع های کوتاه مدت ، میان مدت و درازمدت لحاظ ظده و در عین حال بستر ، ابزار و لوازم اجرای آن فراهم بوده باشد یکی از صدمه های مهم ، مشخص نبودن استراتژی توسعه در بخش کشاورزی و منابع طبیعی ایران آن است که طی چند دهه گذشته به جز موارد استثنا در بیشتر سالها سهم سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از کل سرمایه گذاری دولت در اقتصاد کمتر از 5 درصد گزارش شده است . نتیجه اولیه و مشخص چنین امری زوال تدریجی بخش کشاورزی و در نتیجه مهاجرت بخشی از تولیدکنندگان و روستائیان به سمت شهرها و افزایش لشکر بیکاران در منطقه های شهری بوده است .

 

 

بازاریابی فروش محصولات کشاورزی :
بخش کشاورزی به دلیل تأمین کردن مواد غذایی و نیز عرضه کردن بخش عمده ای از مواد اولیه صنایع و از طرف دیگر به دلیل نقش فزاینده مواد غذایی و تولیدات کشاورزی در اقتصاد ملی ، تجارت بین الملل و اشتغالزایی در زنجیره تولید ، توزیع و تبدیل پیوسته مورد توجه قرار می گیرد . با این همه مشکل جذب سرمایه در این بخش به دلیل قطعیت و خطرپذیری بالای آن در مقایسه با سایر بخش ها همچنان ادامه دارد و به عنوان مانع اصلی در راه رشد اقتصادی این بخش قلمداد می

شود . از طرف دیگر بازار عرضه محصولات کاملاً مشخص نیست و تابع مکان و زمان است همچنین به دلیل نسبی بودن بخش کشاورزی نیروی کار زیادی فعالیت می کنند اما با درآمد پائین . بنابراین با چنین شرایطی شعف تضمین خرید محصولات عمده کشاورزی و بازایابی مطمئن آن با قیمت مناسب یکی دیگر از چالشهای توسعه بخش کشاورزی به شمار می رود.

سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و علوم زراعی:
شکی نیست سرمایه گذاری یکی از مهمترین مؤلفه های مؤثر در شکوفایی رشد اقتصادی هر یک از بخش های اقتصادی محسوب می شود. در چند دهه گذشته سرمایه گذاری در بخش کشاورزی دائماً در حال نوسان بوده و حدود 8 الی 10 درصد اقتصاد کشور را شامل می شد. بدیهی است با چنین روند سرمایه گذاری در بخش کشاورزی امکان به واقعیت پیوستن توانمندی های موجود در این بخش به نحو مناسب وجود نخواهد داشت. به همین دلیل سرمایه گذاری ناکافی در بخش کشاورزی یکی از چالشهای عمده در این بخش محسوب می شود.

علم بیوتکنولوژی در کشاورزی:
دستاوردهای تحقیقاتی:
1- جمع آوری، شناسایی و رده بندی ریز سازواره های گیاهان زراعی و باغی زینتی و تفکیک و تشخیص ارقام و واریته های هر یک از آنها با استفاده از نشانگرهای DNA.
2- تولید واریته جدید و منحصر به فرد از طریق کشت بافت و انتقال ژن مقاو

م به آنها.
3- تولید نهال درختان باغی از طریق کشت بافت.
4- ایجاد مقاومت علیه آفات در گیاهان از طریق انتقال ژن
5- جداسازی ژن های گیاهان مختلف و تعیین جایگاه کروموزومی آنها.
6- تهیه حشره کش ها، علف کش ها، قارچ کش ها و نماتدهای با منشأ زیستی.

تکنیک های هسته ای موجود در کشاورزی:
1- تکنیک های پرتویابی: در این حالت از پرتوهای رادیواکتیو استفاده می شود. موارد کاربرد عبارتند از ایجاد موتاسیون (جهش)، محافظت از محصولات غذایی، کنترل، تقسیم کردن و از بین بردن آفات و ;
2-تکنیک های ردیابی: با استفاده از عناصر رادیواکتیو نشان دارو ردیابی مواد نشان دار مطالعات در زمینه هایی نظیر تغذیه گیاهی و نیز بیولوژی گیاهی انجام می شود.
3- تفکیک تجزیه به روش اکتیو کردن: در این تکنیک جهت تعیین عناصر موجود دریافت (که میزان آن کم و محدود می باشد) استفاده می شود. این تکنیک به علت پر هزینه بودن در ایران انجام نمی شود.

دپارتمان های اصلی کشاورزی در آژانس بین المللی اتمی ایران:
1- ژنتیک و اصلاح نباتات: اندام هایی که مورد پرتونگاری قرار می گیرند شامل: بذر، جوانه، گیاهچه و کالوس هستند. پرتودهی به طور تصادفی است.
2- خاکشناسی، حاصلخیزی و تغذیه گیاهی: در این روش از ایزوتوپ و رادیوایزوتوپ ها استفاده می شود. به عنوان مثال از فسفر 32 درصد خاک جهت چگونگ

ی رشد اندام گیاهی، قارچ های میکوریزا با اندازه گیری عنصر مذکور استفاده می شود.
3- حضره شناسی و کنترل آفات: ابتدا حشرات مضر جمع اوری و تحت پرتو تابی قرار می گیرد. سپس این حشرات آزاد می شوند پس از جفت گیری می میرند و نسل به وجود آمده عقیم می باشد.
4- پرتودهی مواد غذایی: با استفاده از تکنیک های هسته ای، ماندگاری محصولاتی نظیر توت فرنگی، قارچ و گوشت ا

فزایش یافته و از جوانه زنی سیب زمینی و پیاز بدون ضرر جهت مصرف کننده جلوگیری می شود.
5- بهداشت دام و فرآورده های دامی: بیشتر در تغذیه دام ها به کار می رود. مانند نحوه گردش مواد غذایی در دام ها، نحوه استفاده عناصر موجود در علوفه توسط دام، مقاومت به بیمار می باشد با استفاده از این روش مشخص شده مواد موجود در پوسته تخم مرغ مربوط به 30 روز قبل از تخمگذاری می باشد.

اثربخشی ترویج در توسعه کشاورزی:
1- آموزش و ترویج کشاورزی در پایه گذاری علمی و عملی تشکیلات جدید بخش گشاورزی با استراتژی مدرن در کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت برای بخش کشاورزی بسیار مؤثر است و می تواند دید کشاورزان را نسبت به آینده ای روشن روشن برای فعالیتشان باز کنند.
2- مروجان با برقراری ارتباط با کشاورزان و مؤسسات عالی می توانند باعث مشارکت های مردمی و سیاستگذاری و نظارت و ارزشیاب شوند و نقش سازنده ای در توفیق برنامه های آینده داشته باشند و به این ترتیب مشکلات محلی را به راحتی دیده و برای حل آنها اقدام می کنند.

3- توسعه کشاورزی به طور عمده نتیجه تأثیر متقابل عامل ها، اقلیم ها، سرمایه، فن اوری، کیفیت و کمیت نیروی انسانی برنامه کلان کشور، مدیریت و از همه مهمتر سیاستگذاری حمایتی در این بخش است. بنابراین وجود مروجین کشاورزی به عنوان پل ارتباطی و انتقال دهنده اطلاعات لازم در زمینه جغرافیایی و همچنین نحوه استفاده از ماشین آلات مدرن و مدیریت و چگونگی برقراری ارتباط با کشاورزان و تعلیم آنها الزامی است.

4- با توجه به اینکه در قرن جدید توسعه کشاورزی فقط به اصل بازدهی متکی نیست و به اصل کارایی نیز وابستگی خواهد داشت و زمانی کارایی داشتن به طور عالی امکانپذیر است که یک مروج کار آزموده تمام اطلاعات پیشرفته علم کشاورزی را خالصانه در اختیار کشاورز قرار دهد و قدم به قدم در تمام مراحل عملیات کاشت، داشت و برداشت کشاورزرا همراهی کند و تمام اطلاعات جدید و دستاوردهای جدید علم کشاورزی را در اختیار کشاورزان قرار دهد.

پیشنهادات:
1-بها دادن به بخش ترویج و آموزش کشاورزی و معرفی این گرایش به عموم مردم مخصوصاً کشاورزان ساکن در روستا.
2- ارتباط هرچه بیشتر مروجین با مراکز تحقیقاتی پیشرفته از قبیل مراکز هسته ای و پژوهشکده های کشاورزی.
3- حمایت دولت از کشاورزان برای مکانیزه کردن کشاورزی.

4- تثبیت قیمت های محصولات کشاورزی برای سامان دادن به درآمد کشاورزان
5- حفظ و نگهداری افراد تحصیل کرده در زمینه گشاورزی پیشرفته و منع آنان برای فرار مغزها.
6- سرمایه گذاری دولت در راه اندازی مراکز تحقیقاتی پیشرفته.
7- اطلاع رسانی کافی در مورد پیشرفتهای علمی جهان توسط مروجان به کشاورزان.

فهرست منابع:
1- کشاورزی و صنعت، ماهنامه کشاورزی، سال پنجم، شماره 51
2-مجد، فرامرز و محمدرضا اردکانی، 1382، تکنیک های هستهای در علوم کشاورزی، تهران، انتشارات دانشگاه تهران.
3- ماهنامه مروج، آذر 1381، وزارت جهاد کشاورزی، معاونت ترویج و نظام بهره برداری، شماره 29
4- اردکانی، محمدرضا، 1381، مباحث نوین در کشاورزی، جزوه درسی، تهران، دانشگاه آزاد اسلامی علوم تحقیقات.

5- سیمای سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، زمستان 1381
6- ماهنامه کشاورزی، علمی، اقتصادی و انتقادی، خرداد ماه 1383، شماره 294
7-مجله علمی پژوهشی علوم کشاورزی، سال نهم، شماره(1)، بهار 1382

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

?پروژه طراحی وب سایت فروش کتاب pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  ?پروژه طراحی وب سایت فروش کتاب pdf دارای 56 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ?پروژه طراحی وب سایت فروش کتاب pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ?پروژه طراحی وب سایت فروش کتاب pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ?پروژه طراحی وب سایت فروش کتاب pdf :

سیستمی که به توضیح آن می پردازیم طراحی وب سایت فروش کتاب می باشد . این سیستم تحت vbطراحی شده و در آن از زبانهای VB ، Access استفاده کرده ایم .
در وب سایت فروش کتاب بازدیدکنندگان می توانند کتاب مورد نظر خود را با استفاده از سیستم جستجو یا جستجوی پیشرفته و یا از منوی موجود در صفحه اصلی انتخاب نموده و جهت خرید کتاب پس از عضویت در سایت و تعیین نحوه ارسال کتاب و پرداخت وجه ، مراحل خرید را تکمیل نمایند .
همچنین در این وب سایت این امکان برای کاربران عضو سایت فراهم است که کتاب یا کتابهای فروشی خود را به مدیر سایت معرفی کنند و مدیریت پس از بررسی کتاب معرفی شده نتیجه بررسی را به کاربر اعلام نماید و در صورت تایید کتاب آن را جهت فروش در بانک کتابهای موجود در سایت قرار دهد .
در این سایت ما دو سطح دسترسی برای مدیران تعریف کرده ایم که سطح یک شامل کلیه دسترسی هایی است که در صفحه Admin تعریف شده و مدیرانی که سطح دسترسی آنها دو می باشد قادر به انجام یکسری از عملیات نمی باشند





مقدمه

سرویس ویژه تبلیغاتی در رایانه

با سفارش هر یک از پلنهای تبلیغاتی رایانه امکان عرضه کالاهای تبلیغ دهندگان بدون هزینه

اضافه فراهم گردیده است.ارائه گزارشات آماری از شاخص های کالاها و برندها در رایانه بر

مبنای بازدید مخاطبین بصورت رایگان برای تبلیغ دهندگان میباشد.

برای استفاده از امکانات فروشگاه رایانه حتما بایستی در سیستم فروشگاه عضو شویدودر لینک

عضویت در سایت کلیک نمایید. بعد از سپری شدن مراحل عضویت و تایید عضویت شما در

فروشگاه می توانید از امکانات موجود در آن بهرمند شوید. با ورود به سیستم , با استفاده از

منوی محصولات فروشگاه می توانید کالای مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

پس از ورود به دسته بندی مربوط به آن کالا لیست کامل محصولات به همراه عکس به نمایش

درآمده است. برای مشاهده جزییات و اضافه کردن کالا به سبد خرید, بر روی عکس و یا بر

روی لینک مربوطه ( قرار گرفته در زیر عکس کالا ) کلیک نمایید.اکنون مشخصات و جزییات

کالا به نمایش در آمده است , هم چینین شما می توانید تعداد مورد نیاز از کالای مد نظرتان را

مشخص نمایید و سپس دکمه اضافه شود به سبد را کلیک نمایید.

اکنون شما , سبد خرید به همراه جزییات و قیمت کالا را مشاهده می نمایید ( در صورتی درتعداد

کالاهای انتخابی مشکلی وجود داشته باشد , در این مرحله نیز می توانید تغییرات مد نظر خود را

اعمال نمایید).هم اکنون وارد مرحله پایانی یعنی مرحله پرداخت شده اید.







بررسی فروشگاههای اینترنتی

فروشگاه طراحی شده بر روی اینترنت است که فروشندگان می توانند کالاها و محصولات خود

از این طریق عرضه نمایند و خریداران می توانند محصولات آنها را از جمله نرم افزار,کتاب

،قطعات و به طور کلی کالای مورد نظر خود را انتخاب و در صورت تمایل خریداری نماید.

فوایدفروشگاه اینترنتی

1- ورود به عرصه نوین تجارت و تجارت الکترونیک از ساده ترین ، سریع ترین و ارزان ترین راه

2- ارائه محصولات بدون محدودیت مکانی و زمانی

3- ابزار تبلیغاتی مناسب و نوین در جهت جذب مشتری بیشتر

4- اولین قدم در زمینه مشتری مداری با استفاده از تکنولوژی نوین

5- تحت پوشش قرار دادن انبوه مخاطبان جوان از طریق آخرین فنآوری

6- ایجاد کانال درآمد زایی جدید ویژه فروشندگان

7- ارائه محصولات به شیوه نوین و ارائه بسیاری از محصولات جانبی به صورت مجازی

8- اعمال شیوه های جدید بازاریابی و تبلیغات از طریق اینترنت

9- امکان برقراری ارتباط مستقیم با کلیه خریداران از طریق اینترنت

10- برخورداری از یک فروشگاه الکترونیکی مجازی ، پویا و هوشمند

11- زمینه سازی مفاهیم شهر الکترونیکی و دنیای مجازی

12- امکان فروش کالا بر روی اینترنت بدون نگرانی چگونگی دریافت وجوه روز.
حل مشکل حمل و نقل

در حال حاضر (VTE) در حال مذاکره با شرکت پست، پیک بادپا، پست 19 و چندین شرکت فعال

حمل و نقل خصوصی، در خصوص واگذاری حمل کالا به آنان می باشد. به این ترتیب بزودی این

امکان فراهم خواهد شد تا شرکت حمل طرف قرارداد با (VTE)، کالا را از محل فروشگاه سنتی و

یا انبار گرفته و به مشتری تحویل نمایدبیمه
بر اساس مذاکرات در حال انجام با چند شرکت بیمه، کلیه کالاهای به فروش رفته از فروشگاه

اینترنتی، مشمول بیمه خواهند بود تا هیچگونه خسارتی متوجه فروشنده و خریدار نگردد.

بررسی فروشگاه های الکترونیکی در ایران

در حال حاضر تعدا دقابل توجهی از شرکت ها نسبت به ایجاد فروشگاه های الکترونیکی برای

محصولات و خدمات خود زده اند که متاسفانه اکثرآن ها به عنوان یک فروش تبلیغاتی بر روی

وب عمل می کند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق تروپونین pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق تروپونین pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق تروپونین pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تروپونین pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق تروپونین pdf :

تروپونین ها اجزای تشکیل دهند پروتئینی لازم ماهیچه های مخطط هستند و بر سه نوع می باشند: تروپونین c، تروپونین T و تروپونین I که هر سه به هم و به تروپومیوزین و متصل هستند.
تروپونین c در دو نوع قلبی و اسکلتی ساختار یکسانی دارد، اما تروپونین های قلبی، تروپونین T (CTnT) و تروپونین I (CTnI) نسبت به تروپونین های اسکلتی T وI محصول ژنهای متفاوتی هستند CTnTو CTnI توسط سیستم های immunoassay (اندازه گیری و شناسایی ماده ویژه بیولوژی) قابل اندازه گیری هستند. این سیستم ها از روشها (و لوازم آزمایشگاهی) کلیاتی به عنوان آزمایشهای متداولتر مانند آندسته از روشها و لوازم که برای هورمون محرک تیروئید (TSH) استفاده می شوند، بکار می برند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   76   77   78   79   80   >>   >