مقاله نظام خانواده در اسلام pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله نظام خانواده در اسلام pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نظام خانواده در اسلام pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نظام خانواده در اسلام pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نظام خانواده در اسلام pdf :

نظام خانواده در اسلام

15جلوه هاى فضیلت در خانواده
خلوص نیت
کلام حکیمانه و مهمى از رسول حق روایت شده که هر کس براى خدا و محض صله رحم ازدواج کند، خداوند فرقش را به تاج ملائکه آراسته مى کند.
ازدواج نتایج و محصولات مثبت و فراوانى دارد : انس زن و شوهر به یکدیگر، نجات از تنهائى، زیاد شدن روزى، روشنى چشم دو خانواده، حفظ نصف دین، جلب خوشنودى حق، لذت و بهره جنسى، تجلى فرزند در عرصه گاه زندگى، پیدا کردن پشتوانه و . . .

اگر انسان نیت خود را در ازدواج براى خدا خالص کند، علاوه بر این همه بهره و منفعت، به خاطر نیّتش دست به عبادتى بزرگ، و طاعتى عظیم زده، که ارزش او را تا حدّ فرشته و ملک بالا مى برد، و تاجى همچون تاج ملکوتیان زیبنده فرقش مى گردد.

چرا کارى نکنیم، که نور قبول حق آن را منور کند، و ارزشى مافوق تمام ارزشها به آن بدهد ؟
بیائیم از ابتداى کار، بناى ازدواج، و ساختمان تشکیل زندگى را بر پایه اخلاص بنا کنیم.

زن و مرد ما بیایند با تمام وجود به این معنا توجه کنند، تا ظاهر و باطن زندگى به عنایت و رحمت و قبولى خداوند وصل شود.
در کتاب مواعظ العددیه از على (علیه السلام) روایت شده، که هیچ عملى از اعمال انسان، به اندازه عمل قبول شده ارزش ندارد.
اوج خلوص نیت

در این زمینه به داستانى بسیار شگفت آور از موسى بن عمران توجه کنید : زمانى که به دعوت حضرت شعیب، پس از زحمتى که براى آب دادن به گوسپندان او کشیده بود، وارد خانه آن پیامبر بزرگ شد، سفره شام پهن بود، شعیب فرمود اى جوان بنشین و شام تناول کن.
موسى در پاسخ گفت به خدا پناه مى برم!

شعیب گفت براى چه؟ مگر تو گرسنه نیستى گفت: چرا، اما مى ترسم این شام در عوض آن زحمت من قرار بگیرد، ما اهل بیتى هستیم که چیزى از عمل آخرت را، در مقابل پر بودن زمین از طلاى ناب عوض نمى کنیم!!
شعیب به او گفت اى جوان به خدا قسم چنین قصدى در من نیست، من نیت این را ندارم که لقمه سفره من در عوض زحمت تو قرار بگیرد، عادت من و پدرانم پذیرائى مهمان و اطعام طعام بود، پس از این گفتگو، موسى کنار سفره نشست و غذا خورد.
جلوه هاى فضیلت در خانواده

جداً عجیب است، موسى مدتها بود از مصر بیرون آمده، و بیابان گردى مى کرد، در آن مدت غذاى مناسب نصیب او نشده بود، از گیاه شیرین بیابان استفاده مى کرد، و وقتى وارد بر شعیب شد سفره او را سفره مهیا و مطلوبى دید، در عین اینکه سخت گرسنه بود، از ترس این که مبادا به آن عمل که محض خدا انجام داده بود لطمه بخورد از خوردن غذا خوددارى کرد، اما وقتى از جانب شعیب مطمئن شد، که شعیب هم در پذیرائى از مهمان قصدش للّه و نیّتش خالص است بر سر سفره نشست!
خلوص شعیب باعث شد که اولوالعزم آینده هشت سال براى او چوپانى کند، و خلوص موسى باعث شد، که شعیب پیامبر پدر زن موسى شود!
خلوصى شگفت آور

یکى از علماى بااخلاص و عاشق اهل بیت، که سالها با او انس داشتم، و از اخلاق و رفتارش درسها گرفتم برایم نقل کرد، زمانى که از تهران براى تحصیل علوم الهى وارد قم شدم، ریاست حوزه با مرحوم آیت اللّه العظمى حاج شیخ عبدالکریم حائرى بود.

پس از مدتى به حاج شیخ معرفى شدم، که در ذکر مصائب اهل بیت و شور و حال وصفى خاص دارم، از من خواست در مواقع معین براى وى متذکر مصائب اهل بیت شوم.
کم کم به این معنا شناخته شدم و افتخار مى کردم که در صف ذاکران حضرت حسین (علیه السلام) هستم.

روز پنج شنبه اى مرا به منزل یکى از علماى بزرگ که در پائین شهر منزل داشت بردند، از من درخواست منبر شد، دقایقى در رابطه با چند جمله نهج البلاغه درباره مرگ صحبت کردم، صاحب خانه بسیار گریست، تا پایان مجلس هم گریه مى کرد، از من دعوت شد پنج شنبه دیگر هم به آنجا بروم، رفتم، به من گفتند سهل تر و عادى تر سخن بگو، زیرا این مرد بزرگ وقتى بیاد مطالب هفته پیش مى افتد به شدّت گریه مى کند، سپس داستانى از اخلاص او برایم گفتند که بهت آور بود.

مجرّد زندگى مى کرد، اصرار ما براى ازدواج او فایده نداشت، پس از مدتى به قبول ازدواج تن داد، خانم جوانى که ازدواج نکرده بود به او پیشنهاد شد، یک بار بنا بر اصول فقهى وى را دید، ولى پاسخ او منفى بود، پس از مدتى شنیدیم با بیوه اى سیاه چهره، زشت و داراى سه فرزند ازدواج کرده است، غرق تعجب شدیم، علت آن را خواستیم، فرمود باکره اول را دیدم، پسندیدم، هر چه کردم نیت خود را در این ازدواج خالص کنم، و به خاطر خدا قدم بردارم میسر نشد، از او گذشتم، این خانم را دیدم، شوهر مرده بود، نان آور نداشت، سه یتیم براى او مانده بود، کسى حاضر به ازدواج با او نبود، در اینجا زمینه خلوص نیت یافتم، للّه ازدواج کردم، بهره واقعى آن در قیامت نصیبم مى شود!!
امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمود :

طُوبى لِمَن اَخْلَصَ لِلّهِ عَمَلَهُ وَ عِلْمَهُ وَحُبَّهُ وَ بُغْضَهُ وَ اَخْذَهُ وَ تَرْکَهُ، وَ کَلامَهُ وَ صَمْتَهُ وَ فِعْلَهُ وَ قَوْلَهُ.
خوشابه حال کسى که عمل و علم و محبت و کینه، و گرفتن و نگرفتن و سخن و سکوت، و حرکت و گفتارش را براى خدا خالص کند.
و نیز فرمود :
اَلاِْخْلاصُ اَشْرَفُ نِهایَه.
اخلاص شریفترین فرجام است.
و فرمود :
فِى الاِْخْلاصِ یَکُونُ الْخَلاصُ.

رهائى در اخلاص است.
و فرمود :
اَلاِْخْلاصُ مِلاکُ الْعِبادَهِ.
اخلاص ملاک و قوام عبادت است.

رسول حق (صلى الله علیه وآله وسلم) فرمود :
طُوبى لِلْمُخْلِصینَ أُولئِکَ مَصابیحُ الْهُدى، تَنْجَلى عَنْهُمْ کُلُّ فِتْنَه ظَلْماءَ.
خوشا به حال مخلصین، آنان چراغ هاى هدایتند، هر فتنه و تاریکى از آنان زدوده مى شود.
امام عسگرى (علیه السلام) در ارزش بسیار والاى اهل اخلاص فرمود :
لَوْ جُعِلَتِ الدُّنْیا کُلُّها لُقْمَهً واحِدَهً وَلَقَّمْتُها مَنْ یَعْبُدُ اللّهَ خالِصاً لَرَأَیْتُ اَنّى مُقَصِّرٌ فى حَقِّهِ.

اگر تمام دنیا را یک لقمه کنم، و آن را به کسى که به اخلاص، خدا را عبادت مى کند بخورانم، نظرم این است که در حقّش کوتاهى کرده ام.
رسول حق (صلى الله علیه وآله وسلم) فرمود :

اَخْلِصُوا اَعْمالَکُمْ لِلّهِ فَاِنَّ اللّهَ لا یَقْبَلُ اِلاّ ما خُلِّصَ لَهُ..
تمام اعمال خود را براى خدا خالص کنید، همانا خداوند جز آنچه براى او خالص قرار داده شده قبول نمى کند.
على (علیه السلام)فرمود :
ضاعَ مَنْ کانَ لَهُ مَقْصَدٌ غَیْرُ اللّهِ.

ضایع شد کسى که مقصدى غیر خدا دارد.
رسول حق (صلى الله علیه وآله وسلم) فرمود :
تَمامُ الاِْخْلاصِ اِجْتِنابُ الْمَحارِمِ.
همه اخلاص، پرهیز از همه محرمات الهى است.
اگر حاکمیت هوا، و شهوات و غرائز، و چشم همچشمى، و دلبستگى خارج از حد به امور مادى، و غفلت در کار نباشد، گل اخلاص در هر عملى از گلستان باطن شکوفا مى شود، و بوى خوشش تمام فضاى زندگى را پر مى کند.

وه که چه نیکوست زندگى زن و مردى که بناى ازدواج را بر پایه اخلاص گذاشتند، و در مسیر زندگى هم در عین همه محدودیت ها خلوص را ادامه مى دهند.
قل انّ صلاتى و نسکى و محیاى و مماتى للّه ربّ العالمین.
اى رسول من اعلام کن، همانا نماز و همه حرکات و زندگى و مرگ من خالص براى خدا است که مالک همه جهانیان است.
ریا و خودنمائى در واجبات موجب بطلان، و در امور مباحه علت کم شدن ارزش و قیمت عمل است.
تقوا و عدالت

زن و شوهر لازم است نسبت به یکدیگر مسائل الهى و دستورات اسلامى را رعایت کنند، رعایت واقعیات امکان ندارد، جز با به کارگیرى تقوا و عدالت، یعنى پرهیز از سیئات و زشتى ها و بدخلقى و رفتار ناپسند، و عدالت یعنى دورى از افراط و تفریط در تمام برنامه ها.
ستم به زن از جانب مرد، ستم به مرد از طرف زن به هر اندازه که باشد، گرچه گروهى آن را قابل توجه ندانند قبیح است.
زن از قدرت بدنى و گاهى از توان روحى بالائى برخوردار نیست، مرد باید در برخورد خود با همسرش جهات آفرینشى او را لحاظ کند، چنانچه حضرت حق در پاره اى از تکالیف و مسئولیت ها، توان و قدرت زن را لحاظ فرموده، و او را معاف نموده است.

جهات ضعف زن، باید با برخوردهاى زیباى مرد جبران شود، او در حدى نیست که مرد با وى بجنگد، و خانه را میدان مبارزه و جار و جنجال با او قرار دهد.
در این زمینه به دو روایت بسیار عالى عنایت کنید :
امیرالمؤمنین (علیه السلام) در نامه اى به حضرت مجتبى مسائل مفصّل و مهمّى را متذکر شدند، از جمله درباره هویت خلقت زن نوشتند :
فَاِنَّ الْمَرْأَهَ رَیْحانَهٌ وَ لَیْسَتْ بِقَهْرَمانَه.

همانا زن دسته گل خوشبو است، نه منبع قدرت و نیروى جسمى.
امام صادق (علیه السلام) فرمود :
اَکْثَرُ اَهْلِ الْجَنَّهِ مِنَ الْمُسْتَضْعَفینَ النِّساءُ، عَلِمَ اللّهُ ضَعْفَهُنَّ فَرَحِمَهُنَّ.

بیشترین اهل بهشت از گروه مستضعفین زنان هستند، حضرت حق آگاه به ضعف آنان بود، به این خاطر در معرض رحمت قرارشان داد.
بنابراین بر مرد است که نسبت به او به پیروى از حضرت حق با رحمت و مدارا، و رأفت و محبت رفتار کند، و در برخورد خود با او حالات جسمى و روحى او را به عنوان اینکه دسته گل خوشبو است رعایت کند، و از افراط و تفریط و ستم در حق او به هر صورت که باشد بپرهیزد، که دستور حضرت حق، آفریننده زن، این است که در حق زنان تقواى الهى را مراعات کنید، و از کنیز خدا در منزل خود به نحو شایسته در جهات مادى و معنوى پذیرائى کنید.

اما زن توجه داشته باشد که مرد براى اداره امور خانه، باید متحمّل کارهاى بسیار سخت، و حادثه هاى فراوان شود، او ناچار است براى راحت بودن زن و فرزند، و گذران امور آنها، در صدد تهیه مسکن و پوشاک و خوراک مطلوب باشد، و این امور تهیه نمى شود، مگر با سختى و زحمت و تن دادن به کار، و چشیدن رنج سفر و حضر، و برخورد با این و آن، بنابراین وقتى به خانه مى آید، زن باید با برخورد کریمانه، و بکارگیرى اخلاق حسنه، و پذیرائى از او، و تمکین بى چون و چرا نسبت به خواسته طبیعى وى، به استقبال شریک زندگى بیاید، و فضاى خانه را با رفتار پسندیده، و جلب عواطف شوهر، و لبخند به او، و تشکر از زحمات بیرون او، معطّر نماید.

آرى تقوا و عدالت، اخلاق حسنه، کردار پسندیده، لبخند رضایت، تشکر از زحمت، حفظ آرامش، پذیرائى شایسته، همه و همه از فضائلى هستند که در طول زندگى باید از مشرق وجود مرد و زن نسبت به یکدیگر طلوع کند، تا عرصه گاه حیات زن و شوهر از برکت این واقعیات نور باران شود.

حسن معاشرت زن با همسرش، و مرد با اهل بیتش، در روایات شیعه فصل بسیار مهمى است، که شماره روایات آن اعجاب انگیز است چه رسد به متن و مفهوم آن سخنان عرشى و ملکوتى.
ستم از جانب هیچیک به دیگرى گرچه به اندازه خردل باشد روا نیست، و ستمکار باید بداند عقوبت سختى به انتظار اوست.
مرد مالک زن نیست، تا به هر برنامه اى که بخواهد دست بزند، و زن نسبت به شوهر صد در صد آزاد نیست تا هر برنامه اى بخواهد پیاده کند براى او بى مانع باشد.
براى هر یک از زن و شوهر از جانب حضرت حق و رسول اسلام و امامان معصوم، وظایف و تکالیفى است، که تنها در چهارچوب آن تکالیف حق برخورد با یکدیگر را دارند، خارج از حدود الهى و وظائف انسانى و اخلاقى، هر برنامه دیگر ستم و ظلم است، و در دنیا و آخرت داراى عکس العمل مى باشد.

در رابطه با ستم زن به شوهر و شوهر به زن که کارى شیطانى و بدور از کرامت و فضیلت است روایت بسیار مهمى از رسول خدا رسیده، که توجه به آن جداً واجب است.
مَنْ کانَ لَهُ اِمْرَأَهٌ تُؤْذیهِ لَمْ یَقْبَلِ اللهُ صَلاتَها وَ لاحَسَنَهً مِنْ عَمَلِها حَتّى تُعینَهُ وَ تُرْضِیَهُ وَ اِنْ صامَتِ الدَّهْرَ، وَ قامَتْ، وَ اَعْتَقَتِ الرِّقابَ وَ اَنْفَقَتِ الاَْمْوالَ فى سَبیلِ اللهِ وَ کانَتْ اَوَّلَ مَنْ تَرِدُ النّارَ ثُمَّ قالَ رَسوُلُ اللهِ (صلى الله علیه وآله وسلم) وَ عَلَى الرَّجُلِ مِثْلُ ذلِکَ الْوِزْرِ وَ الْعَذابِ اِذا کانَ لَها مُؤْذِیاً ظالِماً . . .

آن کس که زن آزاردهنده اى دارد، نماز و حسنه اى از حسنات آن زن قبول حق نمى شود، مگر یار و مددکار شوهر شود و رضایت او را جلب کند، آن زن آزاردهنده باید بداند در صورت ادامه آزار اول کسى است که وارد جهنم مى شود، گرچه تمام روزگار را به عبادت شب سپرى کند، و بنده در راه خدا آزاد نماید، و مال و ثروت در راه خدا انفاق کند، سپس رسول خدا (صلى الله علیه وآله وسلم) فرمود :

چنین عذاب و وزر و وبالى هم براى مرد هست اگر همسرش را اذیت کند، و به او ستم روا بدارد، چنین مردى اگر عمر روزگار روزه باشد، و شبها را به عبادت صبح کند، و در راه حق بنده آزاد نماید، و اموالش را فى سبیل الله انفاق کند، اول کسى است که از گروه عاصیان و ستمکاران وارد آتش مى شود!

چنین زن و مردى باید بدانند، که حضرت حق در قرآن مجید نسبت به ستمکار اعلام نفرت نموده، و او را از دایره محبت و عشقش طرد کرده :
وَاللهُ لا یُحِبُّ الظّالِمینَ.
خداوند ستمکاران را دوست ندارد.
زن و مرد به این واقعیت توجه داشته باشند که ستم تنها ستم بدنى و آزار جسمى نیست نگاه غضب آلود، کم محلى، بدخلقى، گفتن سخن زشت، درشت گوئى، فحش، تحقیر، عدم تمکین، همه و همه از مصادیق ظلم و ستم است.
زنى که به مرد خود ستم مى کند، مردى که همسرش را مورد ستم قرار مى دهد، مسلمان واقعى نیست. و از دایره هدایت خارج، و در لجنزار گمراهى غرق است.
بَلِ الظّالِمُونَ فى ضَلال مُبین.

رسول حق (صلى الله علیه وآله وسلم) فرمود :
بَیْنَ الْجَنَّهِ وَ الْعَبْدِ سَبْعُ عِقاب، اَهْوَنُها الْمَوْتُ قالَ اَنَسٌ یا رسوُلَ اللهِ فَما اَصْعَبُها ؟ قالَ : الْوُقوُفُ بَیْنَ یَدَىِ اللهِ عزَّ وَ جَلَّ اِذا تَعَلَّقَ الْمَظْلُومُونَ بِالظّالمینَ.
بین بهشت و عبد هفت گردنه وجود دارد، آسانترینش مرگ است، انس به حضرت گفت : سخت ترین آن کدام است ؟ فرمود : ایستادن در پیشگاه خدا، زمانى که مظلومان گریبان ستمکار را بگیرند.

امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمود :
بِئْسَ الزّادُ اِلَى الْمَعادِ، اَلْعُدْوانُ عَلىَ الْعِبادِ.
توشه بدى به سوى معاد است، ستم بر بندگان.
الظُّلْمُ یُزِلُّ الْقَدَمَ، وَ یَسْلُبُ النِّعَمَ، وَ یُهْلِکُ الاُْمَمَ.

ستم قدم را مى لغزاند، نعمت را سلب مى کند، ملت ها را هلاک مى نماید.
مولا فرمود :
به خدا قسم اگر هفت اقلیم را به من بدهند، تا خدا را با گرفتن پوست جوى از مورچه معصیت کنم، قبول نخواهم کرد، و این ستم را بر آن حیوان روا نخواهم داشت، رسول خدا از خوردن آنچه مورچه با دهان و دست و پایش حمل مى کند نهى فرمود.
رسول حق (صلى الله علیه وآله وسلم) فرمود :
اِتَّقُوا الظُّلْمَ فَاِنَّهُ ظُلُماتُ یَوْمِ القِیامَهِ.

از ستم بپرهیزید، همانا ستم تاریکیهاى روز قیامت است.
مردى به رسول حق گفت دوست دارم روز قیامت در روشنائى و نور محشور شوم فرمود : به احدى ستم مکن، قیامت در نور محشور شو.
امام ششم (علیه السلام) فرمود :

کُلُّ ظُلْم اِلْحادٌ وَ ضَرْبُ الْخادِمِ فى غَیْرِ ذَنْب مِنْ ذلِکَ الاِْلْحادِ.
هر ستمى کفر است، و زدن خدمتکار بى گناه از این کفر است.

چهره هاى بافضیلت
مردان مؤمن و زنان مؤمنه را ویژگیها و خصوصیاتى است که آثار عملى آن خصوصیات، در زندگى آنان جلوه مى کند، و باعث شیرینى زندگى، و لذت بردن از حیات، و موجب پیدا شدن نسلى پاک و علت آبادى آخرت آنان است.
و المؤمنون و المؤمنات بعضهم اولیاء بعض یأمرون بالمعروف و ینهون عن المنکر و یقیمون الصّلوه و یؤتون الزّکوه و یطیعون الله و رسوله اولئک سیرحمهم الله انّ الله عزیز حکیم.
مردان و زنان باایمان دوستدار یکدیگرند، امر به معروف مى کنند، و از کار زشت باز مى دارند، اقامه نماز مى نمایند، و زکات پرداخت مى کنند و حکم خدا و رسول را اطاعت مى کنند، اینان را خداوند مشمول رحمت خود نماید، همانا خداوند عزیز و حکیم است.
من فکر مى کنم از مجموعه آیات قرآن در رابطه با اهل ایمان، همین یک آیه براى شناخت باطن و ظاهر آنان کافى است.
چنین مردان و زنانى وقتى با یکدیگر زندگى مشترک تشکیل دهند، زندگى آنان مجوعه اى از نور، صفا، پاکى، خیر و برکت، صدق و راستى خواهد بود، مرد در این زندگى مرد ایده آل و زن در این زندگى زن ایده آل، و حیات آنان حیات طیبه، و دنیا و آخرتشان آباد است.
مرحوم مجلسى مى فرماید : بودند مردانى که وقتى براى کسب و کار مى خواستند از منزل خارج شوند، زن و بچه آنان مى گفتند :
اِیّاکَ وَ کَسْبَ الْحَرامِ.
از اینکه وارد کسب حرام شوید، بپرهیزید، پوشاک و خوراک و نفقه ما را بهانه قرار ندهید، تا مجوّزى براى تحصیل حرام شود.
فَاِنّا نَصْبِرُ عَلَى الْجُوعِ وَ الضُّرِّ و لا نَصْبِرُ عَلَى النّارِ.

ما بر گرسنگى و سختى طاقت مى آوریم، ولى بر عذاب قیامت صبر و طاقت نداریم.
راستى چه فضیلتى از این بالاتر، صبر و استقامت بر مشکلات و سختى ها، به قیمت حفظ خود از عذاب روز قیامت!

من خودم بزرگوارانى را دیده بودم، که با لحن نرم، و کلامى لیّن هر چند وقت یک بار، زن و فرزند خود را از درخواست هاى بیش از طاقت اقتصادى خود منع مى کردند، و به آنان وعده مى دادند در زمان گشایش کار، به خواسته هاى آنان پاسخ دهند، و زن و فرزند آنان هم تسلیم شده، و از آزار روحى مرد و در فشار گذاردن او خوددارى مى کردند، بر این اساس یک زندگى آرام، الهى، نورانى و باصفا را مى گذراندند.

خدیجه کبرى زنى بود، که در ایام سختى و شدت با همسر باکرامتش ساخت، و با رنج و غصه او شریک بود، و آنچنان با حضرت زندگى کرد، که پیامبر پس از مرگ او هر وقت از او یاد مى کرد برایش طلب رحمت مى نمود و اشک از دیده مى ریخت.

او در ابتداى ازدواج با رسول حق، تمام ثروت کلان و کم نظیر آن روز خود را نثار قدم پیامبر کرد، و آن حضرت به تدریج آن ثروت را در راه حل مشکلات نیازمندان و حرکت آئین حق خرج نمود، چیزى از آن اموال باقى نماند، خدیجه در اواخر عمر همراه همسرش در خانه اى محقّر، کم اثاث، و در عین سختى و شدت زندگى کرد، تنها حرفى که به شوهر باکرامتش در آن روزگار سخت زد، در لحظات پایان عمر بود، و آن این بود که با اشک دیده از حضرت پرسید : آیا خداوند از من راضى است ؟ امین وحى نازل شد، عرضه داشت اى رسول اسلام خداوند فرمود سلام مرا به خدیجه برسان و رضایت من را از او اعلام کن، خدیجه فوق العاده خوشحال شد و به پیامبر عرضه داشت : الآن زندگى و مرگ براى من بسیار شیرین است.

وقتى فاطمه زهرا که در آن وقت بیش از چهار سال نداشت، جاى خالى مادر را در خانه دید، از پدر مهربان پرسید : مادرم کجاست ؟ رسول حق پاسخ داد با ملکوتیان همراه و همنشین است!

آرى زن مؤمنه که آثار ایمانش در اعمال و اخلاقش آشکار است، موجودى ملکوتى و عرشى، و منبع رضایت و خوشنودى حق، و چشمه فضائل و کمالات است.
داستانى آموزنده

پدر و مادر مادرم نزدیک به هفتاد سال با یکدیگر در کمال صفا و سلامت، و صدق و درستى، و ایمان و اخلاق زندگى کردند.
در واجبات و مستحبات اصرار عاشقانه داشتند، از نماز شب و قرائت قرآن، و زیارت ائمه، و برگزارى مجالس مذهبى، و مهماندارى، و حل مشکلات مردم، و سرکشى به اقوام، و نماز جماعت تا روزهاى پایانى عمر غافل نبودند، چنانکه پدر و مادر پدرم به همین صورت و شدیدتر بیش از پنجاه سال در کنار یکدیگر زیستند.
اوائل محرّم در ایام عزادارى سید مظلومان نزدیک اذان ظهر مادر مادرم با توجه به واقعیات الهیه از دنیا رفت، در حالى که پدر مادرم در سلامت و صحت بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله انواع مکانیزم های تشخیص نفوذ و بررسی یک مورد پیاده سازی شد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله انواع مکانیزم های تشخیص نفوذ و بررسی یک مورد پیاده سازی شده در نرم افزار Snort pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انواع مکانیزم های تشخیص نفوذ و بررسی یک مورد پیاده سازی شده در نرم افزار Snort pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انواع مکانیزم های تشخیص نفوذ و بررسی یک مورد پیاده سازی شده در نرم افزار Snort pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انواع مکانیزم های تشخیص نفوذ و بررسی یک مورد پیاده سازی شده در نرم افزار Snort pdf :

چکیده –
با افزایش روز افزون حملات در شبکههای کامپیوتری و وابستگی گسترده فعالیتهای حوزههای مختلف به سرویسهایی که در شبکه ارائه می شوند، تلاش برای مقاوم سازی این شبکهها در برابر حملات بسیار مهم است. یکی از تمهیدات امنیتی به منظور بهبود سطح امنیتی شبکه، جلوگیری از نفوذ به شبکه یا حذف آثار حمله پس از بروز، در شبکه است. سیستمهای تشخیص نفوذ ابزارهایی هستند که برای شناسایی تهدیدات شناخته شده در ترافیک شبکه بکار میروند. توسعه ابزارهای حمله و دسترسی آسان هکرها به آسیب پذیری سیستمها، به آنها این امکان را داده است تا بتوانند حملات پیچیده را به راحتی به انجام رسانند. سیستم های تشخیص نفوذ یک جزء مهم و اساسی در تشکیل دیوارهای دفاعی سیستمهای اطلاعاتی یک سازمان و شناسایی حملات به شمار می آیند. در این مقاله انواع مکانیزمهای تشخیص نفوذ به همراه نرم افزار Snort مورد بررسی قرار گرفته است.

کلید واژه- امنیت شبکه، پیش گیری از نفوذ، دیواره آتش، سیستم تشخیص نفوذ، .Snort

1 مقدمه

در دنیای امروز بسیاری از فعالیت هایی که انجام می شوند، وابسته به سرویس هایی است که توسط شبکه های کامپیوتری ارائه می شوند. اگرچه این مسئله باعث می شود که ارتباطات و تبادل اطلاعات به شکل کارایی انجام شود ولی حملاتی که در شبکه های کامپیوتری وجود دارند می تواند صدمات جبران ناپذیری را به افراد و فعالیت های آنها وارد کند. بنابراین مسئله ای که اهمیت پیدا می کند این است که زیر ساخت شبکه های کامپیوتری امن و پابرجا باشد. برای این منظور لازم است که شبکه در برابر دسترسی های غیر مجاز نفوذگران مقاوم شود و در صورت بروز حمله، در مقابل آن عکس العمل مناسب نشان دهد و یا در جهت

کاهش آثار منفی بروز حمله در شبکه تلاش شود. لذا لازم است که عوامل بروز حمله در شبکه مشخص شوند. تجهیزات مختلف به روش های مختلفی سعی در ایجاد امنیت دارند. یکی از این تجهیزاتی که در ایمن سازی نقش مهمی را بازی می کند سیستم های تشخیص نفوذ هستند .[1] این سیستم ها، وظیفه بررسی سیستم ها و شبکه های کامپیوتری را بر عهده دارد و هر گونه عملی را که سعی در ایجاد اختلال و نفوذ داشته باشد را گزارش می دهند . اگر هر یک از سیستم های امنیتی شبکه (که سیستم های تشیخص نفوذ از جمله آنها می باشند) به نوعی عملکرد صحیح باز بماند، ایمنی مورد نظر دچار مشکل می شود. از همین لحاظ وجود بازرسی که صحت وجودی و عملکردی

1

پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران دانشگاه کاشان، 9- 7 شهریور 1391

این سیستم ها را بر عهده داشته باشد ضروری به نظر می رسد.[2] اعتماد بیش از حد روی منابع شبکه های کامپیوتری و افزایش اتصال به این شبکه ها باعث خرابی های بسیاری می شود که می تواند باعث راه اندازی حملاتی از طریق منابع remote می شود. دیواره های آتش، سیاست های امنیتی یا مکانیزم های دیگر به سختی می توانند از این حملات جلوگیری کنند زیرا سیستم و نرم افزار کاربردی در یک گام سریع تغییر می کند واین گام سریع اغلب منجر به نرم افزاری می شود که دارای نقاط ضعفی ناشناخته است از آنجا که از نظر تکنیکی ایجاد سیستم های کامپیوتری (سخت افزار و نرم افزار) بدون نقاط ضعف و شکست امنیتی عملأ غیرممکن است، تشخیص نفوذ در تحقیقات سیستم های کامپیوتری با اهمیت خاصی دنبال می شود.
2 سیستم تشخیص نفوذ

Intrusion Detection System (IDS)یا سیسـتم تشـخیص نفـوذ
به سخت افزار ، نرم افزار یا تلفیقی از هر دو اطلاق می شود [3] که در یک سیستم رایانه ای (که می تواند یک شبکه محلی یا گسترده باشد) ، وظیفه شناسایی تلاش هایی کـه بـرای حملـه بـه شـبکه صورت می گیرد و متعاقب آن ایجاد اخطارهـای لازم را بـر عهـده دارد. حمله یا نفوذ به مجموعه ی اقدامات غیر قانونی گفتـه مـی شود که چه از خارج شبکه صورت گرفته باشد چه از داخل شبکه جنبه های امنیتی – صحت، محرمـانگی و دسـترس پـذیری – را نقض کند .[4] نفوذهای خارجی به آن دسته نفوذهایی گفته مـی شود که توسط افراد مجاز و یا غیرمجاز از خارج شـبکه بـه درون شبکه ی داخلی صورت می گیرد و نفوذهای داخلی توسط افـراد مجاز در سیستم و شبکه ی داخلی، از درون خود شبکه انجام می پذیرد. IDS ها عملا سه وظیفه کلی را برعهده دارند :[7]

• پویش: جمع آوری داده ها.
• تشخیص: آنالیز داده ها.

• واکنش: شناسایی و گزارش حمله (هشدار).

به طور کلی هدف از تشخیص نفوذ این اسـت کـه اسـتفاده غیـر مجاز، سوءاستفاده و آسیب رساندن به سیستم ها و شـبکه هـای کــامپیوتری توســط هــر دو دســته کــاربران داخلــی و مهاجمــان خارجی شناسایی شود.

بـه منظــور مقابلـه بــا نفــوذگران بـه سیســتم هـا و شــبکه هــای کامپیوتری، روش های متعددی تحت عنوان روشـهای تشـخیص نفوذ ایجاد گردیده است که عمل نظارت بر وقایع اتفاق افتـاده در

یک سیستم یا شبکه ی کامپیوتری را بر عهده دارد. چهار تکنیک برای کشف و ردیابی نفوذگران وجود دارد :[1]

• روش تشخیص رفتار غیر عادی.
• روش تشخیص سوءاستفاده یا تشخیص مبتنی بر امضاء.
• نظارت بر هدف.
• کاوش نهایی.

-1- 2 تشخیص نمونه های غیرعادی (Anomaly Detection) IDS مرزی نرمال از الگوهای عادی استفاده از سیستم برای خـود ترسیم می کند. هر رفتار یا رویدادی که به میزان زیـادی از ایـن الگوها دور باشد، به عنوان یک اخلالگـری محتمـل بـر شـبکه در نظر گرفته می شود و معمولا رویدادی کـه بـا تنـاوبی بیشـتر یـا کمتر از دو مرتبه از حد نرمال خود به وقـوع بپیونـدد، غیرعـادی فرض می شود.

به عنوان مثال کاربری که به جای یـک یـا دو بـار ورود و خـروج نرمال از سیستم در روز 20 بار این کـار را انجـام داده اسـت ، یـا کامپیوتری که در ساعت 2 بعد از نیمه شب مـورد اسـتفاده قـرار گرفته در حالی که قرار نبوده پس از سـاعت اداری روشـن باشـد. در سطح بالاتری این تکنیک می تواند الگوهایی در مورد کـاربران از جمله برنامه هایی که به اجرا در می آورند را مورد بررسی قـرار دهد مثلا اگر کاربری از بخش گرافیک یک سازمان ناگهان شروع به دستیابی به برنامـه هـای حسـابداری یـا کامپایـل کـردن کـد بنماید، سیسـتم مـی توانـد یـک هشـدار بـه Administrator یـا مسئول امنیتی شبکه ارسال کند .[5]

تکنیک ها و معیارهایی که در تشخیص رفتار غیرعادی به کار می روند، عبارتند از :[1]

• تشخیص سطح آستانه

تعداد ورود و خروج به یا از سیسـتم و یـا زمـان اسـتفاده از سیستم، از مشخصه های رفتار سیستم و یا اسـتفاده کننـده

است که می توان با شمارش آن به رفتار غیرعـادی سیسـتم پی برد و آن را ناشی از یک نفوذ دانست. ایـن سـطح کـاملاً ایستا و اکتشافی است.
• معیارهای آماری

در نوع پارامتریک، مشخصات جمع شده براساس یک الگوی خاص در نظر گرفته می شود و در حالت غیر پارامتریـک بـر اساس مقادیری که بـه تجربـه حاصـل شـده اسـت مقایسـه صورت می گیرد. از IDS های معـروف کـه از انـدازه گیـری آماری برای تشخیص نفوذ رفتار غیرعادی استفاده می کنند، می توان NIDS را نام برد.

2

پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران دانشگاه کاشان، 9- 7 شهریور 1391

• معیارهای قانونگرا

شبیه به معیارهای آماری غیرپارامتریک است، به طوری کـه داده ی مشاهده شـده براسـاس الگوهـای اسـتفاده شـده ی مشخصی به طور قابل قبول تعریف می شود. اما با الگوهـایی که به عنوان قـانون مشـخص شـده فـرق دارد و بـه صـورت شمارشی نیست.

• سایر معیارها

روش های خوشه بندی، شبکه های عصبی، الگـوریتم هـای ژنتیک و مدل های سیستم ایمنی از این دسته هستند.

دو معیار اول یعنی تشخیص سطح آسـتانه و معیـار هـای آمـاری در IDS هـای تجـاری اسـتفاده مـی شـوند. متاسـفانه تشـخیص دهندگان نفوذ های غیرعادی و IDS هایی از این نوع، باعث ایجاد تعداد زیادی هشدار نادرست می شوند و آن هـم بـه خـاطر ایـن است که الگوهای رفتاری از جانب اسـتفاده کننـدگان و سیسـتم بسیار متفاوت است. در عوض محققان ادعـا مـی کننـد بـرخلاف روش های تشخیص مبتنی بر امضاء (که حتما بایـد بـا الگوهـای حملات قبلی منطبق باشند)، روشهای تشخیص رفتار غیرعـادی، قادر به کشف انواع حملات جدید هستند.

تعدادی از IDS های تجـاری از انـواع تشـخیص دهنـدگان رفتـار غیرعادی هستند و اغلب IDS ها از این نـوع بیشـتر در کارهـایی چون پویش پورت استفاده می شوند.

با این وجود ایجاد یـک سیسـتم تشـخیص نفـوذ براسـاس روش تشخیص رفتارهای غیرعادی همیشه کار آسانی نیست، همچنین این روشها از دقت روشهای تشخیص مبتنی بـر امضـاء برخـوردار نیستند.

-2-2 تشخیص سوءاستفاده یا تشخیص مبتنی بر امضـاء

( Signature Or Misuse Detection)
ایــن روش از دســته ای از الگوهــای شــناخته شــده از رفتارهــای غیرمجاز به منظور پیش بینی و کشف تلاش هـای مشـابه بعـدی استفاده می نماید. ایـن الگوهـای خـاص Signature نامیـده مـی شوند. به عنوان مثال برای IDS های مبتنی بـر میزبـان سـه بـار تلاش ناموفق برای Login می تواند یک Signature باشد. یا برای IDS های مبتنی بر شبکه همخوانی یک الگوی خاص با بخشی از یک بسته می تواند یک Signature باشد مثلا همخوانی اطلاعات Header یک بسته با الگوی خاصی می تواند نشانه یک عمل غیـر مجاز باشد و با توجه به اهمیت Signature، IDS عکـس العملـی مناسبی انجام می دهد .[1,7]

-3-2 نظارت بر هدف ( ( Target Monitoring

در این روش به جای جستجو برای یافتن یک مورد غیر متعـارف یا نشانه ، تغییر و دستکاری احتمالی بعضی فایل ها مورد بررسـی قرار می گیرد. این تکنیک بیشـتر یـک شـیوه کنترلـی تصـحیح کننده است یعنی برای آشکارسازی یک عمل غیرمجاز پس از بـه وقوع پیوستن آن و به منظور انجام عمل معکـوس طراحـی شـده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مسمومیت با الکل و روابط آن با ارتکاب جرائم pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مسمومیت با الکل و روابط آن با ارتکاب جرائم pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مسمومیت با الکل و روابط آن با ارتکاب جرائم pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مسمومیت با الکل و روابط آن با ارتکاب جرائم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مسمومیت با الکل و روابط آن با ارتکاب جرائم pdf :

مسمومیت با الکل و روابط آن با ارتکاب جرائم
نوشته دکتر سعید حکمت
استاد دانشگاه و عضو هیئت رئیسه سازمان بین المللی جرم شناسی
کلیات درباره مسمومیت ها
بعقیده پرفسور تار دیو استعمال سموم عملی است فیر طبیعی و اگر جانیان احمقان و بی مبالاتان وجود نداشتند اطلاع بر مسمومیت و علائم آن در علم طب وجود خارجی نداشت ولی بعقیده پرفسور بالتازا همانطور که ضرب و جرح ضایعاتی تولید می کند که بدن باید در مقابل آنها دفاع و ضایعه را مرمت نماید در مسمومیت نیز همین امر وجود دارد. بخصوص که میکروبها هم در بدن سمومی ترشح می کنند و در مقابل هر یک بنحوی خاص دفاع مینمایند پس وقوف بر مسمومیتها چه از نقطه طب عمومی چه از نظر پزشکی قانونی لازم و دارای اهمیت است .
قانون مجازات عمومی ایران ماده 170 میگوید: مجازات مرتکب قتل عمدی اعدام است و ماده 176 چنین می گوید: هر کس عمدا بدیگری داروی سمی یا مشروباتی بدهد که موجب قتل یا مرض یا عجزاواز کار گردد مثل آن است که بواسطه جرح یا ضرب موجب آن شده ابشد و همان مجازات را خواهد داشت .
مواد فوق در واقع مانند واد 30 و 317 قانون مجازات فرانسه است که ضمنا تعریف مسمومیت را هم نموده است بهر حال ماده 170 قانون مجازات قتل عمد را اعدام می داند و بدون ذکر علت قتل .
بنابراین مسموست عمدی را نیز شامل است و ماده 176 دادن داروها و مشروبات را مانند ضرب و جرح دانسته یعنی در صورتیکه دارو و مشروبات کشند باشند و قصد کشتن نداشته باشند ولی منتهی بقتل شده باشند مرتکب از سه تا ده سال محکوم به حبس با اعمال شاقه خواهد شد و اگر دارو کشنده باشد یاقصد قتل داشته باشد مرتکب در حکم قاتل عمدی و مجازات آن اعدام است و اگر دادن داروها و مشروبات منتهای بقطع یا نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهای به بیماری دائمی یا فقدان یکی از حواس گردد مرتکب به دو تا ده سال حبس مجرد محکوم خواهد شد و اگر دادن داروها و مشروبات موجب مرض یا سلب قدرت کار کردن در مدتی زائد بر 20 روز گردد مرتکب به 6 ماه تا یک سال حبس تادیبی محکوم خواهد شد و اگر موجب مرض یا سلب قدرت کار کردن در مدتی کمتر از 20 روز گردد مرتکب به 11 روز تا ده ماه حبس تادیبی محکوم خواهد گردید .
از نقطه نظر پزشکی قانونی در مسمومیتها سه مطلب مورد توجه است:
1-تعیین وجود سم در بدن شخص مظنون به مسمومیت
2-تعیین ضایعاتی که سم مذکور در اعضا و نسوج مختلفه بدن تولید می کند .
3-تعیین اینکه عوارض حاصله مربوط بسم مذکوره بوده یا نه .
در قسمت اول کار مهم مربوط بشیمی و آزمایشههای مخصوص می باشد که در بعضی موارد نسبتا آسان است مثلا وجود سمی بخوبی بواسطه فعل و انفعالات شیمیائی ثابت می گردد و در بعضی موارد بسیار مشکل است. مخصوصا اگر کالبد شکافی و آزمایشهای شیمیائی مدتی پس از مرگ انجام گرفته و عفونت و پوسیدگی شروع شده باشد .
در قسمت دوم اطلاعات حاصله نتیجه تجربیاتی است که با سموم در یدن حیوانات شده با تشریحی که از سموم بعمل آمده که قصد خودکشی داشته و سم استعمال شده معلوم نبوده است .
در قسمت سوم پزشکی قانونی از نتایج حاصله از آزمایشهای شیمیائی و امتحانات نسجی و ضایعات تشریحی و علائم مرگ و آنچه که عملا و علما بر او ثابت می شود باید در گزارش خود بطور قطع و یقین ذکر کند و درباره آنچه که با وجود آزمایشات دقیق مشکوک باقی می ماند حق ندارد بطور قطع و یقین اظهار نظر نماید.
نوشابه های الکلی
اگر در بحث مسمومیت سخن از نوشابه های الکلی به میان می آوریم از آنجهت است که این سهم مهلک موجب بروز بسیاری از حوادث ناگوار و جنایات هولناک می شود .
و اگر آنرا در فصل پزشکی قانونی جا داده اند از آن نظر است که نوشابه های الکلی پس از استعمال سریعا جذب خون می شوند و خون در مسیر خود مغز و مغز حرام را نیز بی نصیب نمیگذارد و در نتیجه عمل سلسله اعصاب رو به ضعف میرود و کف نفس که ارادی بوده و منشا شرم و حیا در انسانی است و مانه از بروز اعمال وقیحانه است از کف بدر می رود بعبارت دیگر الکل عالیترین اعمال مغزی یعنی اعمال توقفی را فلج مینماید. و انسان را بهمان سیرت و منش اولیه خالی از ملکات و فضائل اکتسابی و بری از دانش و بینش که سالیان دراز در راه کسب آن مرارتها کشیده نمودار می سازد .
شخصیت حقیقی انسان که بوسیله شرم و حیا بر روی آن سرپوشی بوده و خویشتن داری افسار و مهار آنرا بدست دستگاه مرکزی اعصاب سپرده بود با ضعیف شدن این فرمانده لجام گسیخته خود را همچنانکه هست نشان می دهد .
بعضی ها بسیار خوشحال و شاداب شده و رفتار دوستانه خواهند داشت . برخی تندخو و ستیزه جو می گردند و بعضی دیگر ممکنست بشدت افسرده شده چون ماتمزدگان در غم موهوم سوگواری نمایند و زار زار بگریند .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد شبکههای بی سیم، کاربردها، مزایا و معایب آن pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد شبکه‌های بی سیم، کاربردها، مزایا و معایب آن pdf دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد شبکه‌های بی سیم، کاربردها، مزایا و معایب آن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 


بخشی از فهرست مطالب پروژه تحقیق در مورد شبکه‌های بی سیم، کاربردها، مزایا و معایب آن pdf

مقدمه 
بخش اول    
1-1 شبکه‌های بی سیم، کاربردها، مزایا و ابعاد   
2-1 اساس شبکه‌های بی سیم   
1-2-1 حکومت عالی Wi-Fi    
2-2-1 802.11a یک استاندارد نوپا   
3-2-1 Bluetooth- قطع کردن سیم‌ها  
4-2-1 پشتیبانی خصوصی: Bluetooth   
5-2-1 آنچه پیش‌رو داریم    
3-1 منشأ ضغف امنیتی در شبکه‌های بی‌سیم و خطرات معمول    
بخش دوم: شبکه‌های محلی بی‌سیم    
1-2 پیشینه    
2-2 معماری شبکه‌های محلی بی‌سیم   
بخش سوم: عناصر فعال و سطح پوشش WLAN     
1-3 عناصر فعال شبکه‌های محلی بی‌سیم   
1-1-3 ایستگاه بی‌سیم 
2-1-3 نقطه دسترسی  
3-1-3 برد و سطح پوشش  
بخش چهارم: امنیت در شبکه‌های محلی بر اساس استاندارد 802.11   
1-4 قابلیت‌ها و ابعاد امنیتی استاندارد 802.11    
1-1-4 Authentication    
2-1-4 Confidentiality    
3-1-4 Intergrity    
بخش پنجم : سرویسهای امنیتی Wep Authentication    
1-5 Authentication    
1-1-5 Authentication بدون رمزنگاری   
2-1-5 Authentication با رمزنگاری RC4    
بخش ششم: سرویسهای امنیتی 802.11b-privacy و integrity    
1-6 privacy    integrity    
بخش هفتم: ضعف‌های اولیه امنیتی WEP    
1-7 استفاده از کلیدهای ثابت WEP    
2-7 Initialization vector   
3-7 ضعف در الگوریتم   
4-7 استفاده از CRC رمز نشده    
بخش هشتم: خطرها، محلات و ملزومات امنیتی     
بخش نهم: پیاده سازی شبکه بی سیم    
1-9 دست به کار شوید    
2-9 دنده درست را انتخاب کنید  
3-9 راه‌اندازی یک شبکه بی‌سیم   
4-9 دستورالعمل‌ها را بخوانید  
5-9 محافظت از شبکه   
بخش دهم: برنامه‌نویسی سیستمهای بی سیم و موبایل (معرفی WAP)     
1-10 WAP چیست؟   
2-10 ایده WAP    
3-10 معماری WAP    
4-10 مدل WAP     
5-10 انطباق با محدودیت‌های شبکه بی‌سیم    
6-10 Wap تا چه اندازه‌ای امن است؟    

 

مقدمه: 

از آنجا که شبکه بی سیم، در دنیای کنونی هر چه بیشتر در حال گسترش هستند، و با توجه به ماهیت این دسته از شبکه ها، که بر اساس سیگنالهای رادیویی اند، مهمترین نکته در راه استفاده از این تکنولوژی، آگاهی از نقاط قوت  و ضعف آن است. نظر به لزوم آگاهی از خطرات استفاده از این شبکه ها با وجود امکانات نهفته در آن ها که به مدد پیکره بندی صحیح می توان به سطح قابل قبولی از بعد امنیتی دست یافت، ضمن معرفی این شبکه ها با تاکید بر ابعاد امنیتی آن ها، به روش های پیکره بندی صحیح که احتمال رخ داد حملات را کاهش می دهند می پردازیم. 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی pdf :

نیروگاه منتظر قائم در زمینی به مساحت تقریبی یک کیلومتر مربع واقع در کیلومتر هفت جاده ملارد در ناحیه کرج بنا شده و در حال حاضر دارای چهار واحد بخار است که هر یک به ظرفیت اسمی 25/156 مگاوات و 6 واحد گازی، سه واحد سیکل ترکیبی می باشد. اولین واحد بخار نیروگاه در تاریخ 29/6/50 آماده بهره برداری شد و با شبکه پارالل گردید.
سوخت مصرفی نیروگاه گاز و سوخت سنگین از نوع مازوت و گازوئیل است که مازوت مصرفی از پالایشگاه تهران توسط خط لوله مستقیم به نیروگاه فرستاده می شود. آب مصرفی نیروگاه نیز توسط 9 حلقه چاه عمیق که در محوطه و در خارج محوطه نیروگاه حفر شده تأمین می گردد.
نیروگاه دارای قسمت های اصلی به شرح زیر می باشد:
1- قسمت شیمی و تصفیه آب: وظیفه این قسمت تولید آب بردن بدون سختی (تصفیه فیزیکی) و آب مقطر (بدون یون) مورد نیاز واحد را می باشد . همچنین مواد شیمیایی لازم را در سیکل های آب و بخار تزریق می کند و در فواصل معین آزمایشات لازم جهت تعیین وضعیت شیمیایی سیکل آب و بخار نیروگاه را انجام می دهد.
2- بویلر: بویلر هر واحد از نوع درام دار ری هیت دار، کوره آن تحت فشار و دارای فن گردش دهنده گاز می باشد. طبق طرح تولید 000/100/1 پوند بخار در ساعت با فشار psi 1875 و درجه حرارت 1005 در خروجی ری هیتر دارد. راندمان کل بویلر برابر 90 درصد می باشد.
3- سیکل آب تغذیه: در سیکل آب تغذیه واحد سه گرمکن فشار ضعیف از نوع بسته، یک دیراتور یا دی گارز از نوع باز یا تماس مستقیم و دو گرمکن فشار قوی از نوع بسته منظور شده است. این سیکل طبق طرح قادر است آب تغذیه را از 108 در کندانسور به 450 در ورود به بویلر برساند.
4)آب خام: سیستم آب خام فقط از چندین لوله و شیر تشکیل شده است و آب را به مقدار لازم به تمام نیروگاه که به آن احتیاج است می فرستد. تأمین آب خام توسط چندین حلقه چاه عمیق می باشد بدین ترتیب که آب چاه ها به تلمبه خانه و استخر دمنده آب فرستاده شده و از تلمبه خانه توسط پمپ ها به لوله اصلی آب خام فرستاده می شود. چون این سیستم به دیگر سیستم ها وابستگی ندارد می توان هر زمان که لازم شد آنرا در مدار قرار داد و عملاً این سیستم همیشه در مدار است حتی اگر تمام قسمت ها متوقف باشند برای تأمین آب آتش نشانی باید مدار باز باشد.
در مورد بسته نگه داشتن اشنعاب هائی که به آن احتیاج ندارند باید دقت فراوان شود چون هرگونه غفلت در این مورد سبب وارد آمدن خسارت می گردد مثلاً ممکن است که کیفیت آب موجود در تانک های آب تصفیه شده را پائین آورد.
در شرایط نرمال بهره برداری، تأمین آب مخازن برای تهیه محلول های شیمیائی مورد نیاز دستگاه ها توسط آب مقطر (واقع در خروجی پمپ کندانسور هر واحد) می باشد ولی اگر سیستم آب کندانسه در مدار نباشد (در شروع راه اندازی) می توان از آب خام جهت تهیه محلول شیمیائی استفاده نمود. سیستم آب خام از یک لوله 16 اینچی تشکیل شده که انشعاب های مشروحه زیر را تغذیه می کند:
الف: یک لوله 4 اینچ جهت آب آتش نشانی
ب: یک لوله 4 اینچ جهت تغذیه ورودی آب شستشو دهنده پیش گرم کن های هوای دوار بویلر
پ: یک لوله 2 ابنچ جهت تأمین آب آبکاری برای یاتاقان های رتور بهم زننده داخل کلاریفایر و آب معمولی جهت دوش های اضطراری و شستشو دهنده ها و شروع راه اندازی در صورت کمی آب فیلتر برای تهیه محلول شیمیایی
د: یک لوله یک اینچ جهت روان ساز بهم زننده کلاریفایر
ه‍ : دو لوله 2 اینچ جهت شستشوی کف کلاریفایرها
و: یک لوله 3اینچ برای تأمین آب سیستم کلرزنی
ز: دو لوله 10 اینچ برای تغذیه آب خام به کلاریفایر واحد یک و دو
د: دو لوله مستقیم آب خام برای تأمین سطح برج های خنک کن در حالت اضطراری
5)سیستم تصفیه آب: تصفیه خانه یا پیش تصفیه قسمتی که آب را از خط اصلی آب خام گرفته و بعد از کلاریفایر و فیلتر کردن از نظر کیفی به حدی می رساند که آماده تحویل سیستم یون گیرها باشد تا در یون گیرها کلید املاح محلول در آن گرفته شود. تصفیه خانه شامل تجهیزات زیر می باشد:
الف: کلاریفایر (دستگاه گیرنده سختی آب یا تصفیه فیزیکی آب) که تا 2168 گالن در دقیقه آب خام جهت تصفیه به آن وارد می شود و خود نیز مجهز به تجهیزات زیر است.
1- شیر پروانه ای جهت کنترل ورود آب خام به کلاریفایر
2- جریان سنج FE13 که جریان آب خام به کلاریفایر را اندازه گرفته و انتقال دهنده جریان 13FT که سیگنال متناسب با جریان آب خام به 13 FTR می فرستد و همچنین میزان کلر تزریقی به کلاریفایر توسط سیگنال فوق کنترل می شود.
3- شیر کنترل سطح با شیرهای جداساز و شیر فرعی (by pass)
4- شیر بک فلاش که با هوا عمل می کند و هوای آن از طریق شیر سلونوئیدی فرستاده می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   36   37   38   39   40   >>   >