مقاله مطالعه عددی مدل سه بعدی جریان در ناحیه پله شدگی در تونل ها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه عددی مدل سه بعدی جریان در ناحیه پله شدگی در تونل های انتقال آب word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه عددی مدل سه بعدی جریان در ناحیه پله شدگی در تونل های انتقال آب word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عددی مدل سه بعدی جریان در ناحیه پله شدگی در تونل های انتقال آب word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه عددی مدل سه بعدی جریان در ناحیه پله شدگی در تونل های انتقال آب word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

میثم محمودیان – کارشناس ساز ههای هیدرولیک ی، موسسه مهندسین مشاور ایم نسازان، تهران
مصطفی نبی پور – کارشناس ساز ههای هیدرولیک ی، موسسه مهندسین مشاور ایم نسازان، تهران
سهیل رضاپور – کارشناس ساز ههای هیدرولیک ی، موسسه مهندسین مشاور ایم نسازان، تهران1

چکیده:

پل هداری در تون لهای انتقال آب معمولا در اثر سگمن تگذاری نامناسب اتفاق م یافتد و باعث مشکلات متعددی از نظر ساز های و هیدرولیکی م یشود. از منظر هیدرولیکی، پل هداری باعث افزایش افت در تونل و درنتیجه کاهش میزان آ بگذری م یشود. در تون لهای با جریان آزاد، پل هداری باعث افزایش عمق جریان بالادست م یگردد که این افزایش می تواند منجر به پرشدگی بیش از حد مجاز در تونل شود. در این مقاله تاثیر ارتفاع پل هداری در تونل و همچنین توالی آ نها بر جریان و جداشدگی جریان، با استفاده از مد لسازی س هبعدی با نر مافزارFluent مورد بررسی قرار گرفته است. این مد لسازی دوفازی با استفاده از روش VOF انجام پذیرفته است. در این تحقیق پارامترهایی با عنوان طول تاثیر و طول چرخش معرفی شده و تاثیر ارتفاع پله بر این دو پارامتر با استفاده از پارامترهای ب یبعد مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان م یدهد که با افزایش ارتفاع پل هداری طول تاثیر و چرخش افزایش م ییابد. در محاسبه میزان افت، طول و عرض ناحیه چرخش مهم است و در توالی پل هداری و بره مکنش پل هها بر هم، طول تاثیر، پارامتر تاثیر گذار است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله دستورالعمل ایمنی در حفاریها و گودبرداریها word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله دستورالعمل ایمنی در حفاریها و گودبرداریها word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دستورالعمل ایمنی در حفاریها و گودبرداریها word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دستورالعمل ایمنی در حفاریها و گودبرداریها word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دستورالعمل ایمنی در حفاریها و گودبرداریها word :

سال انتشار: 1379

محل انتشار: سومین همایش ایمنی، بهداشت و محیط زیست در معادن و صنایع معدنی

تعداد صفحات: 20

نویسنده(ها):

حسین معماریان – دانشیار دانشکده فنی دانشگاه تهران

چکیده:

حفاریها، ازجمله محلهای پر خطر و آسیب رسان محسوب می شوند. هرچند مدت یکبار گزارشهایی در مورد مصدوم شدن افراد و تلفات جانی ناشی از ریزش دیواره های گودبرداری یا فعالیتهای جانبی مربوط به یک حفاری منتشر می شود. تجربه جهانی نشان داده است که وجود استانداردها و دستورالعملهای مناسب، اجرای دقیق آنها و بالاخره آموزش کارکنان، مناسبترین راهکارها برای اجتناب از این حوادث ناخواسته می باشد. در کشور ما تاکنون استاندارد خاصی جهت اعمال روشهای ایمنی در حفاریها ارایه نشده است.
این نوشتار راهنماییهای لازم را، جهت اجتناب از صدمات و آسیبهای شغلی در کلیه نقاطی که عملیات حفاری و فعالیتهای جانبی مربوط به آن انجام می شود، در اختیار افراد ذیربط از جمله: کارفرما، پیمانکار، مشاور، کارکنان، سازندگان، تامین کنندگان، طراحان، بازرسان، مسئولان ایمنی و بهداشت، قرار می دهد. به عبارتی این دستورالعمل در مورد کلیه کسانی که به نحوی در معرض صدمات ناشی از عملیات حفاری قرار دارند و هم چنین در موردتمام نقاطی که در آن حفاریها و گودبرداریهای عمرانی و معدنی صورت می گیرد، قابل استفاده می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی روشهای مقابله با حمله wormhole در شبکههای حسگر بیسیم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی روشهای مقابله با حمله wormhole در شبکههای حسگر بیسیم word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روشهای مقابله با حمله wormhole در شبکههای حسگر بیسیم word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای مقابله با حمله wormhole در شبکههای حسگر بیسیم word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روشهای مقابله با حمله wormhole در شبکههای حسگر بیسیم word :

چکیده

شبکههای حسگر بیسیم در سالهای اخیر در حوزههای گوناگونی از قبیل نظامی، پزشکی، کنترل ترافیک و ;. به کار گرفته شدهاند. بنابراین، این شبکهها نیاز به سطح بالایی از امنیت دارند. حمله wormhole یکی از مهمترین و خطرناکترین حملهها در شبکه حسگر بیسیم است. در این نوع حمله، گره حسگر مهاجم دو نقطه از شبکه را با بستر ارتباطینسبتاً سریعی بهم وصل میکند که به آن، wormhole (لانه کرم) میگویند. سپس از طریق این تونل ترافیک شبکه را از یک نقطه شبکه به همدست خود در نقطه دیگر ارسال میکند.

در این مقاله انواع مختلف حمله در شبکه حسگر بیسیم، روشی که دشمن به کار میگیرد تا این نوع حمله را بر روی شبکه انجام دهد، انواع طبقه بندیهای حمله wormhole و سپس پنج روش از مهمترین روشهای مقابله با آن بیان شده است. از آنجا که هر کدام از روش-های ذکر شده دارای ویژگیها، مزایا، معایب و کاربرد خاص خودشان هستند، پیشنهاد میشود روش آنتنهای جهت دار برای محیطهایی به کار گرفته شود که افزایش هزینه برای آنها چندان مهم نبوده و حجم اطلاعات ارسالی در شبکه زیاد است. روش کنترل بستهها به دلیل افزایش سربار داده، برای محیطهای با ترافیک داده کم مناسبتر است. سه روش کشف و نگهداری همسایگی گره، مشاهده عدم تطابق جریان ترافیک و مبتنی بر توپولوژی شبکه با تمرکز بر روی ساختارهای غیرنرمال نیاز به دانش قبلی از مکان گرهها دارند، اما هیچ سخت افزار اضافی نیاز نداشته و در اکثر محیطها قابل اعمال هستند.

واژههای کلیدی: امنیت، حمله، wormhole، حمله لانه کرم، شبکه حسگر بیسیم

-1 مقدمه

شبکه حسگر بیسیم از تعداد بسیار زیادی دستگاه کوچک تشکیل شده که هر کدام دارای قابلیتهای حس کردن، پردازش و ارتباط برای نظارت بر محیط در دنیای واقعی هستند. محبوبترین کاربردهای شبکههای حسگر بیسیم عبارتند از: نظارت بر حیات وحش، پاسخ به آتش کنترل نشده، فرماندهی نظامی، ارتباطات هوشمند، کنترل کیفیت صنعتی، مشاهده زیرساختهای بحرانی، ساختمان سازی هوشمند، رباتیک توزیع شده، نظارت بر ترافیک، بررسی ضربان قلب انسان، و غیره.[1] به دلیل همین کاربردهای گسترده و حساس، امنیت این نوع شبکه یک مسئله بسیار مهم است، بنابراین حسگرها باید با مکانیزمهای مختلف امنیتی مجهز شوند تا بتوانند در برابر حملات از خود دفاع کنند. اما برقرای امنیت در این شبکهها سخت تر از سایر شبکهها است زیرا شبکه حسگر بیسیم منابع محدودی دارد و ماهیت استقرارش با شبکههای معمولی متفاوت است.

تا کنون حملات زیادی بر روی این نوع شبکه کشف شده که حمله wormhole یکی از مهمترین و خطرناکترین آنها است زیرا انجام این حمله راحت و تشخیص آن سخت است. در این مقاله، ابتدا به بیان انواع مختلف حمله در شبکه حسگر بیسیم پرداخته و سپس به طور خاص روش انجام دادن این حمله، انواع طبقه بندیهای آن و سپس روشهای مقابله با آن را توضیح میدهیم.

-2 انواع حمله در شبکه حسگر بیسیم[1]

(a حملات فیزیکی: در این نوع حمله برخی گرههای شبکه از طریق دسترسی مستقیم فیزیکی به طور کامل توسط گرههای مهاجم ضبط و کنترل میشوند. حملات فیزیکی، حسگر را برای همیشه نابود میکنند ، به طوری که تلفات غیر قابل برگشت هستند. به عنوان مثال، مهاجمان میتوانند اسرار رمزنگاری را استخراج کنند در برنامه نویسی حسگر تغییراتی ایجاد کنند، و یا آنها را با حسگرهای مخرب تحت کنترل خود جایگزین کنند. طراحی گره های حسگر به همراه یک پلت فرم سخت افزاری که با جدیدترین مکانیزمهای امنیتی مجهز شده میتواند سطح امنیت فیزیکی را بهبود بخشد.
(b حملات لایه ای: این نوع حملات از راه دور و تحت تاثیر لایههای شبکه حسگر بیسیم انجام میشوند.
لایه فیزیکی
این لایه مسئول انتخاب فرکانس، تولید فرکانس حامل ، تشخیص سیگنال ، مدولاسیون، و رمزگذاری داده ها است.

تولید پارازیت :i این حمله به راحتی توسط دشمن فقط با دانستن فرکانس انتقال بیسیم مورد استفاده در شبکه حسگر بیسیم انجام می-شود. اگر منبع تولید پارازیت قدرتمند باشد، میتواند در کل شبکه اخلال کند و اگر دارای قدرت کمی باشد، تنها قادر به مختل کردن بخش کوچکی از شبکه خواهد بود.

لایه پیوند

این لایه مسئول تسهیم i iجریانهای داده، تشخیص قاب دادهها، دسترسی متوسط، و کنترل خطا است. این لایه نسبت به برخورد دادهها آسیب پذیر است.

برخورد : i i i این حمله زمانی اتفاق میافتد که بیش از یک فرستنده برای ارسال دادهها بر روی یک کانال تلاش میکنند. هنگامی که بستهها با هم برخورد میکنند، یک تغییر به احتمال زیاد در portion داده ها رخ میدهد و در نتیجه ایستگاههای مقصد نمیتوانند دادهها را به درستی دریافت کنند. یک نمونه دفاع در برابر برخورد، استفاده از کدهای تصحیح خطا است.

فرسودگی:i v برخوردهای مکرر نیز میتواند توسط دشمن به علت فرسودگی منابع برای اخلال در شبکه مورد استفاده قرار گیرد. یک راه حل میتواند اعمال محدودیت سرعت به MAC باشد ، در نتیجه شبکه درخواستهای بیش از حد را نادیده میگیرد.
لایه شبکه[2]

لایه شبکه مسئول مسیریابی پیامها از یک گره به گره دیگر است که همسایه آن است یا با روش multi-hops فرستاده میشود. چندین حمله وجود دارد که از مکانیسمهای مسیریابی در شبکه حسگر بیسیم بهره برداری میکنند، از جمله :

:Selective forwarding attack گرههای مهاجم فقط بستههای مورد علاقه خود را انتشار میدهند و آنها را به صورت انتخابی به جلو میفرستند.

:Sybil attack این یک مورد است که در آن یک گره بیش از یک هویت برای شبکه دارد . این حمله اثر قابل توجهی بر پروتکلهای مسیریابی جغرافیایی دارد .این حمله عملکرد این پروتکلها را به وسیله همزمان بودن در بیش از یک مکان مختل میکند.

:Sinkhole attack مهاجم یک گره را انتخاب میکند به عنوان گرهای که بقیه این گره را برای مسیریابی انتخاب میکنند. یعنی گره-های همسایه این گره را به عنوان گره بعدی برای مسیریابی انتخاب میکنند.بنابراین دشمن تمام ترافیک یک منطقه بزرگ را به سمت خود جذب میکند.
:Wormhole attack این نوع حمله در بخش بعد به طور مفصل شرح داده خواهد شد.

:Hello flood attack بسیاری از پروتکلها از بستههای hello استفاده میکنند، فرض خامی (ساده) را ایجاد میکنند که دریافت چنین بستهای به این معنی است که فرستنده در همان محدوده رادیویی است و بنابراین یک همسایه است. یک مهاجم ممکن است از یک فرستنده با قدرت بالا برای فریب منطقه وسیعی از گرهها استفاده کند برای اینکه آنها باور کنند همسایههای گره فرستنده هستند. در نتیجه، به جای ارسال اطلاعات به ایستگاه پایه، گره های قربانی آنها را به گره دشمن ارسال میکنند.

-3 حمله wormhole

در این حمله، مهاجم دو نقطه از شبکه را با بستر ارتباطینسبتاً سریعی بهم وصل میکند که به آن، wormhole (لانه کرم) میگویند. بستر ارتباطی میتواند کابل اترنت، ارتباط بیسیم با برد بالا، فیبر نوری یا حتی ارتباط به صورت مجازی باشد. در واقع، گرههای مهاجم گرههای همسایه را متقاعد میکنند که این دو نقطه دور در دو انتهای تونل بسیار به یکدیگر نزدیک هستند .[3]

زمانیکه مسیرwormhole پیاده سازی شد، مهاجم، بستههای ارسالی توسط گرهها را از یک طرف شبکه تسخیر میکند و از طریق مسیرwormhole، آن را در طرف دیگر شبکه پخش میکند. و اگر یکی از نقاط انتهایی تونل نزدیک به ایستگاه پایه باشد، تونل wormhole میتواند مقدار قابل توجهی از ترافیک دادهها را جذب کند و بدینوسیله مسیریابی و قابلیتهای عملیاتی شبکه حسگر بی سیم را مختل کند. گرههایی که در دو طرف wormhole قرار دارند میتوانند بستهها را از بین ببرند یا محتویات داخل بستهها را تغییر دهند و از این طریق کل شبکه و امنیت آن را از بین ببرند.[3]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ارزیابی رضایت سهامداران از سرمایه گذاری در بورس اوراق بهاد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی رضایت سهامداران از سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار با استفاده از رویکرد فازی word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رضایت سهامداران از سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار با استفاده از رویکرد فازی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رضایت سهامداران از سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار با استفاده از رویکرد فازی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رضایت سهامداران از سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار با استفاده از رویکرد فازی word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات مالی

تعداد صفحات: 12

نویسنده(ها):

یوسف تقی پوریان – چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس ،گروه حسابداری
محمدجواد تقی پوریان – چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس ،گروه مدیریت

چکیده:

روش های موجود اندازه گیری رضایت مندی عموماً از نوع قطعی هستند در حالی که شاخص های اندازه گیری آن از نوع نا دقیق (فازی) مبهم و کلامی هستند .در این تحقیق سعی بر این است که ابتدا عوامل موثر بر سطح کلی رضایت سهامدار شناسایی شده،سپس به ارزیابی ابعاد استراتژیک رضایت سرمایه گذاران از سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار ایران از جنبه سطوح کلی با استفاده از رویکرد فازی پرداخته شود. جامعه آماری تحقیق ،سهامداران حقیقی بورس اوراق بهادار تهران بوده و ابزار گردآوری داده ها،پرسشنامه می باشد.متغیر وابسته در این تحقیق ،رضایت سهامدار و هفت متغیر مستقل شناسایی شد. در این تحقیق، برای آزمون فرضیه ها از آمار ناپارامتریک ( آزمون فریدمن و آزمون مربع کای پیرسون) استفاده شده است و در پایان نیز برای مقایسه بین دو رویکرد فازی و کلاسیک از دو عامل (ضریب چولگی و ضریب کشیدگی)استفاده می شود. نتایج نشان می دهد که هفت متغیر مستقل شناسایی شده،بر رضایت سرمایه گذاران موثر است.در پایان نیز مشخص شد که.،داده های فازی مناسب تر از داده های کلاسیک می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله منافع حیاتی ایران در حقوق جزای بین الملل وچالش های احراز آ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله منافع حیاتی ایران در حقوق جزای بین الملل وچالش های احراز آن word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله منافع حیاتی ایران در حقوق جزای بین الملل وچالش های احراز آن word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله منافع حیاتی ایران در حقوق جزای بین الملل وچالش های احراز آن word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله منافع حیاتی ایران در حقوق جزای بین الملل وچالش های احراز آن word :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش ملی ایران و چالش های حقوقی بین المللی
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
حمیده اصل پور – کارشناس ارشد حقوق جزا وجرم شناسی ،دانشکده حقوق وعلوم اجتماعی ،دانشگاه تبریز ، ایران

چکیده:
یکی ازاصول خاص صلاحیت درحقوق بین الملل، اصل صلاحیت واقعی است. مطابق بااین اصل دولت صرفا براین اساس که منافع وارزش های والای کشورمورد تهدید واقع شده است به توسعه صلاحیت قوانین ومحاکم کیفری داخلی به خارج از قلمروحاکمیت می پردازند. بنابراین کشورها خودصالح به تعیین جرایم عیه منافع حیاتی خواهندبود. هرچندکشورها دراین راستا دارای آزادی عمل هستنداما آنچه این آزادی عمل را تقلیل می دهداین است که کشورها درجهت رعایت اصل قانونی بودن حقوق جزا مقید به تصریح صلاحیت خودبراساس این اصل وذکرجرایم به طورمشخص ومعین درقوانین داخلی خود می باشند. قانوگذار به تصریح صلااحیت خودبراساس این اصل وذکرجرایم به طور مشخص و معین درقوانین داخلی خود می باشند. قانونگذار قانون مجازات اسلامی( 1392) باگسترش جرایم مشمول این اصل درموارد 5و8 باعبارات مبهم به توسعه قلمروآن پرداخته است به این ترتیب با تضعیف اصل قانونی بودن جرم ومجازات به پیچیدگی رسیدگی محاکم ایرانی افزوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >