سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله مبانی نظری نقش حسابرسی در اقتصاد مهندسى pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مبانی نظری نقش حسابرسی در اقتصاد مهندسى pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مبانی نظری نقش حسابرسی در اقتصاد مهندسى pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مبانی نظری نقش حسابرسی در اقتصاد مهندسى pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مبانی نظری نقش حسابرسی در اقتصاد مهندسى pdf :

مبانی نظری نقش حسابرسی در اقتصاد مهندسى

در مبحث شناخت ماهیت، اهداف، وظایف، سیر تکامل و مراحل تکوین حسابرسی ، دلایل وشواهد و بررسی تاریخی ، نشانگر این واقعیت است که اندیشه حسابرسی در بطن تغییرات وتحولات اقتصادی پرورش یافته و انقلاب صنعتی نقطه عطفی در کناراین شکل گیری ها بوده است. باسیر تحولات اقتصادی وپیچیده تر شدن مناسبات اقتصادی و اجتماعی ، به ویژه در وجه تولید سرمایه داری وبا ظهور نسل های جدیدی اقتصادی ، حسابرسی نیز با این تحولات ، خود را تطبیق وتکوین کرده است.

حسابرسی در مراحل اولیه تاریخ تحولات اقتصادی تنها حرفه ای ممیزی به حساب می آمده است . در این مرحله حسابدارحرفه ای تنها وظیفه ساده عمل تطبیق با دستورالعمل ها را عهده دار می شده که کاربرد این حد از حسابرسی بیشتر برای رفع نیاز صاحب سرمایه یا کارگاه بوده است، اما این حدود رسیدگی برای جامعه واشخاص دیگر کاربردی نداشت. در مرحله بعدی تکوین این وظیفه به ارزش یابی برنامه ها ارتقا یافت که علاوه بر ممیزی، عمل تطبیق با اهداف نیز انجام می گرفت.
با شتاب گیری تغییرات و تحولات اقتصادی وظهور شرکت ها(موسسه های صنعتی و تجاری غول پیکر وجهان گیر نیاز به اطلاعات تحلیلی ونظام مند) احساس می شد وبه این ترتیب توجه مدیران نسل جدید اقتصاد به استفاده از معیارهای اقتصادی معطوف شد.

بیشترین نظریه هابه رعایت اصول هزینه – فایده در اقتصاد جلب شد که وجه اصیل وبارز آن بررسی کارایی وبهره وریها و اثر بخشی ها در صنایع و مراکز اقتصادی بود . با این تغییرات نظریه های اقتصادی با نظریه های حسابداری گره خوردند.
حسابرسی مدرن چیزهایی به مراتب فراتر از حسابرسی سنتی یا حسابرسی تطبیقی عمل می کند. مدیران جامعه واقتصاددانان از آن جهت به بهره وری توجه دارند که پذیرفته اند بهره وری واستفاده بهینه از منابع کمیاب، سلامت اقتصاد ملی وکل جامعه را به دنبال دارد. بنابراین در همین راستاست که بهره وری به عنوان شاخص ومعیار شایستگی مدیران به حساب می آید .

امروزه حتی بهره وری تعریف جدیدتری را در نظر می گیرد . در تعریف جدید بهره وری تنها افزایش تولید سرانه عوامل مطرح نیست، بلکه رضایت خاطر مصرف کننده کالا وخدمات وبالا بردن کیفیت و رضایت شغلی نیروهای انسانی وبهره برداری کامل ظرفیت ها وحفاظت از سرمایه های ملی نیز مورد توجه است. امروزه بهره وری مورد بحث همه مدیریت های مدرن است، به طوری که مدیریت با بهره وری مترادف شده است.

در شیوه مدیریت جدید، برای تداوم سودآوری صنایع، اقتصاد و فرهنگ وامنیت، تبادل اطلاعات بسیاری ضروری به نظر می رسد. برای تحقق این هدف در سطح جهانی اختیارات قابل ملاحظه ای به حسابرسان اعطا شده است. اینک مدیرانی لایق لازم است که قادر به دستیابی اطلاعات لازم از مراکز مطمئن باشند و در جهت محورهای کارایی ، صرفه های اقتصادی واثربخشی گام بردارند و حسابرسان نیز از نظر آئین رفتار حرفه ای به گونه ای عمل کنند که به این ندا پاسخ مثبت دهند و در جهت جلب اعتماد جامعه که لازمه حرفه اوست، عمل کنند.

الف) محور حسابرسی کارایی
حسابرسی کارایی سنجش کارایی با این مفهوم مترادف است که با به کارگیری روش های مناسب ، واحدهای اقتصادی قادر باشند، به ازای هر واحد از منابع که به کار می گیرند ، حداقل معادل ارزش آن واحد ستانده به دست آورند. سپس این تلاش مدیریتی باید با روش بهینه یابی که امکان عملکرد کارآمدتری را دنبال می کند به کار گرفته شود. کارایی واحدهای تولیدی یا خدماتی به میزان قابل توجهی به لیاقت و شایستگی مدیران بستگی دارد. توصیه های اقتصادی در این مورد حول محور تخصص وتقسیم کار برای افزایش کارایی دور می زند.

برای دستیابی وبررسی بهره وری، دانش حسابرسی به ویژه حسابرسی مدرن ارتباطات ، اطلاعات روشنی را در اختیار مدیریت قرار می دهد که با کمک آن می توان میزان بهره وری موجود را شناسایی و سطح آن را افزایش داد. در رقابت های جهانی که اقتصاد نوین جهانی با آن موجودیت می یابد، بهره وری وکیفیت حرف نخست را می زند.

ب) حسابرسی توجیه اقتصادی
حسابرسی توجیه اقتصادی مترادف اصل صرفه اقتصادی است . نوع حسابرسی چگونگی و شیوه بدست آوردن بیشترین بهره برداری با کمترین امکانات را دنبال می کند. یعنی چگونه با اعمال مدیریت صحیح از طریق تخصیص بهینه منابع می توان بازدهی بیشتری را به دست آورد.

ج) حسابرسی اثر بخشی
در فرهنگ تولید وخدمات در صورتی که معیارهای «کارایی» و «صرفه های اقتصادی» کامل رعایت شود، اما نتایج با اهداف منطبق نباشد نه تنها بهره وری به وقوع نپیوسته ، بلکه موجب اتلاف منابع شده است. در حسابرسی اثربخشی که از آن می توان به عنوان حسابرسی کفایت نیز نام برد، نتایج کار از نقطه نظر انطباق با اهداف و از نظر کیفی بررسی می شود. محصولی که با تقلب به دست آمده یا از نتیجه استثمار نیروی کار حاصل شده یا در سایه انحصار صورت گرفته باشد، به دلیل انطباق نداشتن با منافع کار جامعه ، مردم، رفاه وتوسعه، بدون بهره وری تلقی می شود.

در حسابرسی اثر بخشی فرصت های از دست رفته و مطلوبیت نتایج مورد آزمون قرار می گیرد. در این مرحله از حسابرسی ملاک حسابرسی، راه های چگونگی انجام وظایف محوله است. به عبارتی مسیر منطقی جریان امور، حسابرسی می شود وبه این ترتیب مدیریت وتصمیم های آن ها در بوته آزمایش قرار داده می شود؛ آن گاه مدیریت های جذاب که لازمه اقتصاد مدرن است شناسایی ومعرفی می شوند. در این مرحله تجربه ومهارت مدیریت ها در تصمیم گیریها نقش مهمی را ایفا می کند.

حسابرسی کارایی یا سنجش کارایی با این مفهوم مترادف است که با به کارگیری روش های مناسب واحد های اقتصادی قادر باشند به ازای هر واحد از منابع که به کار می گیرند حداقل معادل ارزش آن واحد ستانده به دست آورند

در حسابرسی اثر بخشی که اهداف مورد بررسی قرار می گیرد، مدیران نیز ملزم می شوند که رفتار خود را در راستای رسیدن به اهداف تنظیم کنند. در آن صورت برنامه ریز نیز ناچار است اهداف را واقع بینانه وقابل تخصیص به صورت معین ومشخص وقابل اندازه گیری در یک محدوده زمانی معین تبیین کند. در حسابرسی اثر بخشی راه های بررسی بهسازی اهداف به عنوان یک شیوه جدید مورد بررسی قرار می گیرد.

جایگاه حسابرسی دراقتصاد مهندسى ایران
این ادعا که اقتصاد ایران از مزایای اندیشه حسابرسی یا حتی دانش حسابداری، بهره ای ندارد، سخن گزافی نیست، گر چه سا بقه استفاده از دانش حسابداری ودر کنار آن اندیشه حسابرسی در ایران به بیش از پنج هزار سال بر می گردد، اما به سبب نبود مشارکت تاریخی ایران در شتاب گیری تغییرات وتحولات اقتصادی در زمان فعلی و سده های اخیر، متأسفانه استفاده از این دانش مدرن میسر نشده است.

تحلیلگران اقتصادی واجتماعی وتوسعه، در سال های اخیر، در فرایند برنامه ریزی ودر مرحله نظارت وهدف رسمی برنامه های توسعه ریشه اقتصادی، تنها به آمار وارقام و صورت حساب های مالی بسنده نمی کنند وتمرکز تنها بر ثبت ارقام، ترازهای مالی و اطلاعاتی مختص مدیریت های هزینه، نیست بلکه به کل جامعه به عنوان یک مؤسسه قابل دوام وجویای رفاه و سعادت و به عواملی مانند اعتبار، سرعت وپویایی و میزان سهم و مشارکت در دهکده جهانی توجه می شود.

در این طرز تفکر جدید وحتی فرامدرن، حسابرسان یکی از سنگین ترین وظایف محوله را به عهده دارند. طبق برآورد به عمل آمده، در 2000 حدود 100 میلیارد دلار، فقط از طریق شبکه های اینترنتی بین خریداران و فروشندگان مبادله شده است. سهم حسابداران حرفه ای یا حسابرسان از این فرصت راحت بیش از 10 درصد است. به این ترتیب اهمیت خدمات حسابرسی در جهان پیشرفته الکترونیکی مشخص می شود. خدمات اعتبار سنجی در این فرایند شامل فعالیت های حسابداران حرفه ای، ارزیابی معتبر بودن اطلاعات، قابلیت اطمینان ومحرمانه بودن، مشاوره وسیستم دهی و از این قبیل است.

برای بیان راحتی فرصت به دست آمده همین قدر کافی است که متقاضی استفاده از این خدمات با فشار یک دکمه روی سیستم، گواهی اعتبار سنجی مورد نیاز را دریافت خواهد کرد. بنابراین در دنیای جدید، حسابرسی به عنوان یک اندیشه ویک دانش مفید وارد قلمرو الکترونیک شده است.

سهم اقتصاد ایران، در این فرایندی که دانش حسابداری وحسابرسی مرزهای دانش الکترونیکی را فتح کرده واقتصاد را وارد قلمرو نسل جدیدی کرده، چقدر است؟ در شیوه جدید مدیریت، گردش امور بر پایه اطلاعات فوری ومفید ودر عین حال مطمئن ومعتبر استوار است. هدایت چنین اقتصادی بر دوش مدیرانی است که قادر باشند از این اطلاعات بهره جویند وبه جای این که خود را مسخ انبوهی از اطلاعات پراکنده کنند، اطلاعات مختصر و مفید خود را از مراکز الکترونیکی دریافت کنند.

تحول شگرفی که در این زمینه ها پدید آمده منجر به پیدایش دانش جدیدی بنام فن آوری اطلاعات در صحنه جهان شده است. مدیریت هایی که توانسته اند خود را با این دانش جدید هماهنگ کنند، به مدیریت هایIT معروف شده اند. در این شیوه جدید تغییرات سریع و پرشتاب ،از سوی سکوی IT فراهم می شود، اما فقط مدیران لایق و خوش فکر قادرند در این فن آوری جدید حضور یابند.
مدیران IT که کارآمدی خود را با بهره وری همسنگ می دانند، در برنامه های توسعه پایدار نقش بسیار مهمی را به عهده دارند واز این بابت بار سنگینی را به دوش می کشند.

این مدیران باید متجدد، سیستم گرا، بادانش وخوش فکر باشند. آنان موفقیت خود را در سایه اطلاعات کاربردی و سریع و در عین حال مطمئن به دست می آورند. حسابرسان اطلاعات تأیید شده و خلاصه شده را در اختیار آنها قرار می دهند، با این اقدام متهورانه حسابرسان ، مدیران توسعه و تولید را در مقابل انبوه اطلاعات مسخ کننده ، می رهانند وتصمیم گیری را آسان می کنند. وقتی اطلاعات زیاد باشند در این صورت انبوه اطلاعات به منزله آشغال عمل می کنند و تصمیم گیری ها را بسیار مشکل می کند.

در اقتصاد فعلی سرمایه وسرعت چرخش آن و تهیه ارزان آن به عنوان یک پدیده مهم تلقی می شود. استفاده بهینه از سرمایه در نسل جدید اقتصاد بسیار مطرح استبنابراین در همین پایه رشته جدیدی در اقتصاد معرفی شده به نام « مهندسی مالی ». با استفاده از این فن آوری جدید، سعی می شود دوره چرخش سرمایه ، هرچه بیشتر کوتاه شود. در هنگ کنگ دوره چرخش صنایع به کمتر از یک ماه رسیده است. یعنی در صنایع این کشور سرمایه در سال 14 بار می چرخد درنتیجه سرمایه مناسب ترین سود را به دست می دهد. این موفقیت ها به میزان قابل توجهی به پیشرفت اندیشه حسابرسی بستگی دارد.

دانش حسابرسی در صورتی می تواند در نوآوریها وفن آوری ها مشارکت جوید که قادر باشد خود را با وظایف جدید هماهنگ کند. کاری که در سطح جهانی ، همراه با این تغییرات وتحولات صورت گرفته است. خوشبختانه دامنه پیشرفت دانش حسابرسی به قدری گسترش یافته که امروزه به جای حسابرسی مالی، حسابرسی ارتباطات به عنوان ابزاری مهم وکارآمد در اختیار مدیران قرار دارد؛ به همین شیوه است که رشته جدیدی از بطن دانش حسابرسی تولد یافته که مرزها را به روی دانش های دیگر علاوه بر قلمرو مالی گشوده است. حسابرسی جدید«حسابرسی ارتباطات» نام گرفته است. در حسابرسی ارتباطات قضایای روانشناسی وجامعه شناسی به میزان قابل ملاحظه ای در تبیین اطلاعات به کار گرفته می شوند. در این شیوه جدید اساس کار بر انطباق ذهنیات انسانها با یکدیگر عمل می کند.

در حسابرسی اثر بخشی فرصت های از دست رفته و مطلوبیت نتایج مورد آزمون قرار می گیرد در این مرحله از حسابرسی ملاک حسابرسی راه های چگونگی انجام وظایف محوله است به عبارتی مسیر منطقی جریان امور حسابرسی می شود و به این ترتیب مدیریت و تصمیم گیری های آنها در بوته آرمایش قرار داده می شود آنگاه مدیریت های جذاب که لازمه اقتصاد مدرن است شناسایی ومعرفی می شوند در این مرحله تجربه ومهارت مدیریت ها در تصمیم گیری ها نقش مهمی را ایفا می کند

وقتی مدیری آگاه و خوش فکر برای بهبود سازمان و افزایش بهره وری مفاهیمی را در ذهن خود می پروراندکه باید آن را به عوامل سازمانی خود انتقال دهد، این انتقال با کلمات که علائمی بیش نیستند صورت می گیرد؛ گیرندگان این علائم آن را به ذهن خود منتقل می کنند و در ذهن خود مفاهیمی را می سازند. اینک این موضوع قابل بررسی است که آیا این دو گروه مفاهیم با یکدیگر منطبق هستند یا خیر ؟

روشن است در صورتی که تطابق صورت نگرفته باشد، مدیر نتوانسته اندیشه خود را به عوامل تحت سرپرستی خود انتقال دهد بنابراین نتیجه کار اتلاف وقت ومنابع است؛ هدف به دست نیامده است. حسابرسی امروز به رسیدگی این فعل وانفعالات و ارزشیابی اهداف می پردازد.
حسابرسی ارتباطات اطلاعات مفید وروشنی را در اختیار مدیریت قرار می دهد و به این ترتیب هم از اتلاف منابع جلوگیری می کند و هم در جهت بهبود کارایی و بهره وری سازمان عمل می کند. بهره وری معیار کارایی مدیریت است که اگر حاصل نشود در به روی توسعه فراگیر بسته است.
حسابرسی امروزی مدام به دنبال کشف مرزهای جدید است و همواره در جهت سازگاری با تغییر وتحولات در تمام رشته های دانش بشری است. از جمله این موارد سازگاری ظهور رشته ای در حسابرسی به نام «حسابرسی انرژی» است. با توجه به ویژگی پایان پذیری انرژی و بحرانی که جامعه بشری هم در زمان حاضر و هم در زمان آینده با آن به طور جدی روبرو خواهد بود، جستجوی راه هایی برای صرفه جویی و جلوگیری از اتلاف انرژی ، جزو مباحث بسیار حساس ومهم جهانی قلمداد می شود. حسابرسی دئر این جهت نیز بار سنگینی را به دوش کشیده است. طبق آزمونی ساده با استفاده از دانش حسابرسی معلوم شد که در کشور ما می توان در یک کارگاه تولیدی بیش از 685 میلیون ریال در سال در انرژی صرفه جویی کرد.

بحث اینکه سهم اقتصاد کشور ما از دانش حسابرسی یا حتی از دانش حسابداری تا چه اندازه است، نتیجه بسیار مأیوس کننده ای دارد. برای پاسخ به این سئوال نومیدانه کافی است پس از شناخت سیر تطور حسابرسی و حسابداری در جهان ، سیر این تطور را در ایران بررسی کنیم. نخست باید این حقیقت را پذیرفت که کشورهای جهان سوم به دلایل ساختاری از مزایا ودانش حسابداری وحسابرسی محروم اند. در این کشورها دانش حسابداری چیزی فراتر از ثبت ارقام واقلام مالی در دفاتر نیست. در این گونه کشورها ، همان طور که در کشور ایران مشاهده می شود واحدهای اقتصادی بسیار کوچک وبا سرمایه های ضعیف و ناقابل تأسیس شده اند که اصولا” ثبت حسابداری مدرن و حتی سنتی آن پرهزینه و به صرفه نیست و از طرفی نیاز به نتایج کار حسابرسی در جامعه احساس نمی شود.

مدیران کشورهای در حال توسعه اولا” ، دارای دانش لازم نیستند وثانیا”، به دلایل اقتدارگرایی مشاوران لایقی ندارند؛در نتیجه به ناچار همواره در صددند ناکارایی خود را مخفی نگه دارند. بنابراین نه تنها نیاز به حسابرسی را در خود احساس نمی کنند بلکه با آن در ستیزند. از طرفی جامعه به نتیجه کار حسابرسان نه نیاز ونه اعتماد دارد، زیرا آنگونه که ویژگی مردمان کشورهای جهان سوم است، محافظه کاری آنها در مقابل دانش های جدید موجب ناتوانی آنها دراتکای به گزارش حسابرسان که پل ارتباطی بین تهیه کنندگان گزارش های مالی و استفاده کنندگان آن است، می شود.

در ممالک جهان سومی آن طور که برنامه ریزان اقتصادی و اجتماعی تحلیل می کنند دستیابی به سرمایه های مادی مشکل نیست . آنچه آنها در نظر دارند کمبود سرمایه های اجتماعی از جمله نبود مدیران لایق اجتماعی است. دانش حسابداری وحسابرسی جزو سرمایه های مهم اجتماعی محسوب می شود که استفاده نکردن از آن به منزله تعطیل کردن قسمت مهمی از سرمایه های مثبت اجتماعی است. تحلیل ها بر این محور استوار است که وقتی سرمایه های اجتماعی از دست برود یا از ظرفیت کامل آن استفاده نشود به جای آن سرمایه های منفی اجتماعی حاکم می شود. وقتی حسابرسی به عنوان یک سرمایه اجتماعی مفید که ایجاد کننده فرهنگ اعتماد و اطمینان در جامعه است ، حذف شود، به جای آن فساد، ارتشا، تخلف، تقلب، اختلاس، رانت جویی، پول شویی وبسیاری مفاسد اجتماعی از قبیل جایگزین می شود که همه مانع توسعه به حساب می آیند.

در جامعه نیروهای متضادی وجود دارند که در عین حال به طور مسالمت آمیز در کنار یکدیگر نیز زندگی می کنند، مانند سرمایه گذار و کارآفرین در مقابل وام دهنده یا صاحب پول، تولید کننده یا توزیع کننده در مقابل مصرف کننده ، فروشنده در مقابل خریدار و به همین ترتیب در کلیه مظاهر اجتماعی این تضاد و مسالمت مشاهده می شود. در جوامع پیشرفته تضاد بین سرمایه گذار و وام دهنده با گزارش حسابرس یا گواهی سنجش اعتبار او به طور نظام مند برطرف می شود . همین سازوکار در جوامع سنتی که دانش حسابرسی وجود ندارد با ارتشا وحق حساب حل می شود؛ و نتیجه اینکه یک مفاهیم مفسده آمیزی به وجود می آید.

نخست باید این حقیقت را پذیرفت که کشورهای جهان سوم به دلایل ساختاری از مزایا ودانش حسابداری وحسابرسی محروم اند. در این کشورها دانش حسابداری چیزی فراتر از ثبت ارقام واقلام مالی در دفاتر نیست. در این گونه کشورها ، همان طور که در کشور ایران مشاهده می شود واحدهای اقتصادی بسیار کوچک وبا سرمایه های ضعیف و ناقابل تأسیس شده اند که اصولا” ثبت حسابداری مدرن و حتی سنتی آن پرهزینه و به صرفه نیست و از طرفی نیاز به نتایج کار حسابرسی در جامعه احساس نمی شود.

اولین انجمن رسمی حسابداران حرفه ای در 1853 میلادی یا 1231 شمسی در ادینبورگ اسکاتلند تحت عنوان جامعه حسابداران به وجود آمد و در سال بعد تشکل های بیشتری در این ارتباط موجودیت خود اعلام کردند. همه کشورهای اروپایی وآمریکا که مصرانه خواستار برنامه های توسعه اقتصادی خود بودند، به خدمات ارزنده حسابداران حرفه ای به شدت نیازمند بودند در نتیجه از این انجمن ها وتشکل ها که تضمین کننده توسعه پایدار بودند ، حمایت کردند. روسیه در 1917 که به شدت خود را در تب وتاب ایدوئولوژی افراطی کمونیستی گرفتار کرده بود وجود اقتصاد خود را از مهارت حسابداران محروم کرد، اما دیری نپائید که اقتصاد مدرن اما بدون حسابداران شوروی با خلأ اطلاعات مالی و اقتصادی روبه رو شد و به این ترتیب گردانندگان اقتصاد کمونیستی برای جذب صاحبان این حرفه غرور خود را شکستند.
در ایران استفاده از دانش کاربردی حسابداری عمری پنج هزار ساله دارد و سابقه آن به زمان تمدن عیلامی برمی گردد. لوح های کشف شده در تخت جمشید حکایت از استفاده مفید از رشته حسابداری عملی دارد. بعدها و در دوره تمدن اسلامی نیز کتب ورسالات زیادی مانند رساله ابوالوفای بوزجانی ریاضی دان ودانشمند ایرانی در قرن چهارم ومانند آن وجود داشته است، اما متأسفانه به دلیل نبود شکوفایی های اقتصادی ، دانش حسابداری و در کنار آن اندیشه و فرهنگ حسابرسی ، حتی تاکنون نقش فعالی نداشته است.

در قانون تجارت 1311 که با اقتباس از قانون تجارت بلژیک تدوین شده بود، اما متأسفانه دامنه وعمق رسیدگی از حدود یک کار تفتیشی فراتر نمی رفت که آن هم هرگز به مرحله عمل نرسید . در قانون مالیات سال های 1326 و 1328 برای استفاده از خدمات حسابداران حرفه ای در امور مالیاتی پیش بینی هایی صورت گرفته بود ، اما این پیش بینی نیز تحقق نیافت. در قوانین سال های بعد حمایت چشم گیری برای تشکیل حرفه حسابرسی صورت نگرفت وحتی در قانون مالیاتی 1345 وسیله انحلال انجمن های حسابداران حرفه ای نیز فراهم آمد.

در حال حاضر نیز حسابرسی در ایران وجود خارجی ندارد. آنچه تحت عنوان جوامع حسابداران رسمی در صحنه اقتصاد کشور سوسویی می زند، تشکیلاتی است که زیر چتر دولت رمقی گرفته اند، اما همین دخالت وقیمومت دولت ، مقبولیت این نهاد را که لازمه حیات حرفه ای حسابرسان استسلب می کند.

اول اینکه حمایت دولت در تشکیلاتی که باید کاملا” مردمی باشد، خود بیانگر به بلوغ نرسیدن جامعه استدوم اینکه چنین نهادهایی که دولت آن را معماری کرده، تنها با شرایط سازمانی دولتی سازگار است که این گونه سازمان ها تا کنون کارایی نداشته است؛ یعنی تابع مدیریت های دولتی است که تا کنون از ضعیف ترین مدیریت ها استفاده کرده است.
اقتصادمهندسى
اقتصاد مهندسى دانشی است که با توجه به کمبود کالا و ابزار تولید و نیازهای نامحدود بشری به تخصیص بهینه کالاها و تولیدات می‌‌پردازد. پرسش بنیادین برای دانش اقتصاد مسئله حداکثر شدن رضایت و مطلوبیت انسانهاست. این دانش به دو بخش اصلی اقتصاد خرد و کلان تقسیم می‌شود.
آدام اسمیت پدر علم اقتصاد می‌‌باشد. امروزه این علم با استفاده از مدلهای ریاضی از سایر علوم انسانی فاصله گرفته است. برای نمونه نظریه بازی‌ها که با استفاده از توپولوژی در حال گسترش است. در زمینه اقتصاد کلان نیز معادلات دیفرانسیل و بهینه سازی توابع مطلوبیت انتگرال با محدودیت معادلات دیفرانسیل معروف به معادلات هامیلتونی رواج دارد.

اقتصاد خرد
اقتصاد خرد به بررسی رفتار اقتصادی انسانها و بنگاههای اقتصادی می‌‌پردازد و درصدد است تا رفتار عقلایی در انسانها را شناسایی کند. با توجه به محدودیتهای موجود (مثلا درآمد) انسانها و شرکتهای اقتصادی مایلند که بیشترین استفاده را ببرند و منابع خود را به بهترین شکل ممکنه استفاده کنند. رفتار یک یا گروهی از انسانها در ارتباط با کالا یا کالاهای خاصی به اقتصاد خرد مربوط می‌شود. توابع عرضه و تقاضا و نقطه تعادلی (نقطه ناش در نظریه بازی‌ها) توابع تولید و هزینه, نیز فایده در این بخش جای می‌گیرد.

اقتصاد کلان
اقتصاد کلان به بررسی مسایل اقتصادی در سطح کلان ملی یا جهانی می‌‌پردازد. مسایلی از قبیل تورم, رکود اقتصادی, بحران اقتصادی, بیکاری, فقر و اقتصاد توسعه در این بخش مورد بررسی قرار می‌گیرد.
بر خلاف اقتصاد خرد رفتارهای فردی شکل دهنده اقتصاد کلان نمی‌باشد هر چند که از جمع رفتارهای فردی شکل گرفته است. کینز پدر علم اقتصاد نوین نمونه بارزی را از اثرات رفتار واحدی را در عرصه کلان و خرد ارایه داده است که به تناقض پس‌انداز مشهور است. اگر افراد به صورت انفرادی پس انداز کنند در سالهای بعد دارای امکانات و قدرت مالی بیشتری خواهند بود و خواهند توانست که از سرمایه جمع شده خود استفاده کنند ولی اگر تمامی افراد جامعه همزمان پس‌انداز خود را افزایش دهند

و بخش بیشتری از درآمد خود را پس انداز نمایند مصرف کل اقتصاد پایین می‌آید و این امر موجب کاهش تولید نیز خواهد شد که این امر به کاهش درآمد افراد در آینده منجر می‌شود. از اینرو افزایش پس انداز برای اشخاص مفید می‌تواند باشد ولی برای جامعه به صورت کلی تأثیرات متفاوتی نسبت به تأثیرات فردی آن دارد.

نمونه دیگر: اگر شرکتی یک یا چند تن از پرسنل خود را با ماشین‌آلات جایگزین نماید بی شک سود خواهد کرد و به نفع آن شرکت خواهد بود ولی اگر تمامی شرکتها به یکباره به این کار مبادرت ورزند بیکاری افزایش می‌‌یابد و موجب کاهش درآمد ملی و در نتیجه کاهش تقاضا برای تولیدات شرکتها شده و سود شرکتها را کاهش می‌‌دهد. از اینرو تأثیرات سطح کلان می‌تواند با تأثیرات در سطح خرد متضاد باشد.

مکاتب اقتصادی
• اخلاق گرایی (مکتب اسکولاستیک )
• مکتب سودا گری ( مرکانتیلیسم )
• مکتب اصالت طبیعت ( فیزیوکراسی )
• مکتب کلاسیک (سنت‌گرایی)
• مکتب تاریخی قدیم
• سوسیالیسم تخیلی
• نیو کلاسیسم (مارژینالیسم یا نهایی گرایی)
• مکتب مارشال
• مکتب کینز

• نئو لیبرالیسم
• نیو کینزیسم
• مکتب شیکاگو (مانیتاریسم یا پول محوری)
• مکتب سوسیالیسم

بحران اقتصادی
بحران اقتصادی در نظر اول عبارت است از پیدا شدن “اضافه تولید” یعنی پرشدن بازار از کالاهائی که مشتری قادر به پرداخت ندارد. وقتی در بازار مشتری نباشد و کالاها فروش نرود طبعا” تولید کالاها نیز کاهش یافته و متوقف می‌‌شود و به دنبال آن تعطیل کارخانه‌ها و بیکاری وسیع و میلیونی کارگران بیش می‌‌آید که به نوبه خویش فروش کالاها را باز هم دشوارتر کرده و بر عمق بحران می‌‌افزاید. سیستم اعتباری سرمایه داری از کار باز می‌‌ماند، بدهکاران توان پرداخت بدهی خود را در سر موعد از دست می‌‌دهند. بهای سهام شرکت‌ها در بازار تنزل می‌‌کند، موسسات سرمایه داری یکی پس از دیگری ورشکست می‌‌شوند.

به این ترتیب آنچه در نظر اول و گام نخست به صورت وجود کالای “زیادی” در بازار تظاهر کرده بود در سیر تکاملی خویش مجموعا” اقتصاد را درهم می‌‌ریزد و فاجعه‌ای پدید می‌‌آورد که به مراتب از شدیدترین سوانح طبیعی ویرانگرتر است.

در بحران بزرگی که در سال‌های 1933 – 1929 در گرفت حجم تولید در جهان به 44 % رسید (کمتر از نصف قبل از بحران شد) و بزرگترین کشورهای سرمایه داری از نظر حجم تولید به سطح 20 یا 30 سال پیش از بحران برگشتند. چهل میلیون نفر کارگر از کار بیکار شده به خیابان‌ها ریخته شدند، هزاران موسسه ورشکست گردید. زیانی که از این بحران به اقتصاد جهانی وارد شد بیش از خسارات ناشی از جنگ اول جهانی بود. لبه تیز بحران و نیروی ویرانگر آن علیه کارگران و تولیدکنندگان و سرمایه داران کوچک متوجه است.

رکود اقتصادی
رکود عبارت است از «دوره‌ای که کاهش معنی دار در چهار عامل تولید، درآمد، اشتغال و تجارت ایجاد شود.» این دوره معمولاً حداقل بین 6 ماه تا یکسال است. به این ترتیب رکود بر این اساس به معنای کاهنده بودن رشد تولید ناخالص داخلی واقعی است.

البته از مباحث اقتصاد کلان این نتیجه حاصل مـی‌شـود کـه وقتی هزینه‌های دولت به قیمت‌های ثابت رشد می‌کند، تقاضای دولت برای کالا و خدمات افزایش می‌یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله رمزنگاری کلید عمومی و rsa pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رمزنگاری کلید عمومی و rsa pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رمزنگاری کلید عمومی و rsa pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رمزنگاری کلید عمومی و rsa pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رمزنگاری کلید عمومی و rsa pdf :

رمزنگاری کلید مخفی: رمزنگاری سنتی کلید مخفی؛ از یک کلید تنها که بین هر دو طرف گیرنده و فرستنده به اشتراک گذاشته شده است استفاده می کند.اگر این کلید فاش شود ارتباط به خطر می افتد.همچنین این روش از گیرنده در برابر پیام های جعلی ارسال شده که ادامی کنند از طرف فرستنده ی خاصی می ایند محافظت نمی کند.
رمزنگاری کلید عمومی: این روش که رمزنگاری دوکلیده نیز خوانده می شود از دو کلید برای عمل رمز نگاری استفاده می کند:
یکی کلید عمومی که توسط همه شناخته شده است.و برای به رمز درآوردن پیغام ها و تشخیص امضا ها مورد استفاده قرار می گیرد.
دیگری کلید خصوصی که فقط گیرنده از آن اطلاع دارد و برای رمز گشایی پیغام و همچنین ایجاد امضا مورد استفاده قرار می گیرد.
اشکال سیستمهای کلید مخفی:
یک از اشکال های الگوریتم های بر پایه کلید متقارن این است که شما نیاز به یک روش مطمئن برای انتقال کلید های طرفین دارید.به این مفهوم که یا از یک کانال امن این کار را انجام دهند یا به منظور انتقال کلید همدیگر را ملاقات کنند.این میتواند یک مشکل بزرگ باشد
و قطعا کارآسانی نیست.اشکال دیگر این روش این است که شما برای ارتباط با هر شخصی کلیدی جداگانه نیاز دارید.
سناریوی ارتباط:
آلیس وباب می خواهند با هم مکالمه مطمئنی داشته باشند طوری که کس دیگری از اطلاعات مبادله شده در این مکالمه با خبر نشود.درهمین زمان Eve در حال استراق سمع است.
آلیس و باب میتوانند خلبان دو جت نظامی یا دو تاجر اینترتی یا فقط دو دوست باشند که می خواهند با هم یک مکالمه ی خصوصی داشته باشند.آنها نمی توانند Eve را از گوش دادن به سیگنال رادیوی یا اطلاعات مبادله شده از طریق تلفن و .. باز دارند.پس چه کاری می توانند انجام دهند تا این ارتباط مخفی بماند؟
رمزنگاری کلید خصوصی:
یک راه حل این است که آلیس و باب یک کلید دجیتالی را مبادله کنند.بعد وقتی هر دو از آن کلید آگاه شدند(ولی دیگران از آن بیخبرند).آلیس از این کلید استفاده می کند تا پیغام ها را به رمز کرده و به باب بفرستد.باب نیز پیغام اولیه را با استفاده از این کلید و رمزگشایی پیغام بازسازی می کند.پیغام رمز شده برای Eve قابل استفاده نیست .او کلید را نمیداند پس نمی تواند پیغام اصلی را باز یابی کند.با یک الگوریتم رمزنگاری خوب این طرح قابل اجراست. ولی مبادله کلید به طوری که این کلید از Eve مخفی بماند یک معضل است.این کار واقعا نیاز به یک ارتباط رودرو دارد که همیشه امکان پذیر نیست.
رمز نگاری کلید عمومی: این رمزنگاری به صورت متفاوتی عمل می کند.زیرا کلید را به دو قسمت کلید عمومی برای به رمز در آوردن و کلید خصوصی برای رمزگشایی تقسیم می کند.این ممکن نیست که کلید خصوصی از کلید عمومی قابل تعیین باشد.همان طور که در شکل می بینید؛باب یک جفت کلید تولید می کند.یکی از کلیدها کلید عمومی است که باید به اطلاع عموم (از جمله Eve) برسد. و دیگری کلید خصوصی که فقط خود باب از آن اطلاع دارد.هر کسی می تواند از کلید عمومی باب برای ارسال پیغام به او استفاده کنند.ولی فقط باب می تواند.از کلید خصوصی خودش برای رمز گشایی پیغام ها استقاده کند.این طرح به آلیس و باب اجازه می دهد تا یک ارتباط امن را بدون ملاقات کردن هم داشته باشند.
هر چند اگر Eve بتواند به همان راحتی که می تواند به پیغام های مبادله شده بین باب و آلیس گوش می دهد آنها را دست کاری نیز کند؛ می تواند کلید عمومی خود را جانشین کلید عمومی باب کند و سپس آلیس از کلید عمومی او برای رمز کردن پیغام ها و فرستادن آنها استفاده می کند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله دارو های گیاهی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله دارو های گیاهی pdf دارای 47 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دارو های گیاهی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دارو های گیاهی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دارو های گیاهی pdf :

دارو های گیاهی

مقدمـه

از دیرباز، در کشور ایران گیاهان دارویی را شناخته و از آن جهتِ درمان بیماریها سود می جسته اند، حکیمان و طبیبان بزرگ کشور که شهرتشان عالمگیر بوده و تا همین اواخر کتب علمی ایشان در دانشگاههای خارج از کشور تدریس می شده است، بهترین داروهای خود را از گیاهان تهیه و تأمین می کرده اند.

متأسفانه، هجوم فرآورده های شیمیایی کم کم استفاده از این فرآورده های خاموش طبیعت که مؤثرترین و باارزش ترین و شفابخش ترین مظهر عظمت خداوندی است را به فراموشی سپرد و به تدریج استفاده از آنها را با خرافات و عقاید موهوم و کهنه پرستی آمیخته دیدند و کمتر محقّقی، شهامت توصیه استفاده از گیاهان دارویی را می داشت.

خوشبختانه، با پیشرفت علم و توجه دانشمندان و جهانیان به اثرات زیانبار استفاده از ترکیبات شیمیایی، مجدداً دنیا رو به استفاده از فرآورده های گیاهی و طبیعی آورده است. با روی آوردن به استفاده از فرآورده های گیاهی و مصرف روزافزون آن در جهان چه در صنایع و چه در داروسازی فرصت طلایی است تا از آن به بهترین نحو ممکنه استفاده نمود. در تحقیقات سالهای اخیر، مشخص شده که در ایران بیش از شش هزار (6000) گونه دارویی، وجود دارد.
در این تحقیق، سعی شده که درباره تعداد محدودی از گیاهان و خواص درمانی و کاربرد آنها توضیح داده شود. البته، این مطالب بسیار محدود و ناچیز است و می توان گفت به مقدار قطره ای از دریاست. امیدوارم تا حدودی مفید باشد.

آویشن
خواص درمانی :
ضد اختلالات دستگاه گوارشی ـ خلط آور ـ ضد سرفه و سیاه سرفه ـ ضد برونشیت ـ درمان آسم ـ تقویت کننده عمومی بدن ـ ضد اسپاسم ـ ضد کرم ـ تقویت موی سر ـ تقویت پیاز موی سر ـ یرقان ـ مسکن اعصاب ـ شب ادراری کودکان ـ ضد نفخ ـ اشتها آور ـ ضد اسهال ـ تقویت معده .
توجه: مصرف بیش از اندازه در دراز مدت برای قلب و غده تیروئید زیان آور است.
عطر درمانی :
انبساط خاطر (نشاط آور) ـ ضد پیری ـ افزایش طول عمر ـ به صورت اسانس آن در داخل اتاقها.
روش استفاده :

1ـ روغن آویشن + روغن زیتون = افزایش رشد مو و تقویت پیازمو
2ـ روغن آویشن + آب = زخم عفونی
3ـ روغن آویشن + داخل آب وان = انبساط خاطر ـ دردهای روماتیسمی و مفصلی
4ـ روغن آویشن + روغن اسطوخودوس + روغن بادام (آفتابگردان) = دردهای روماتیسمی و مفصلی ـ کشیدگی عضلات
5ـ آویشن + رازیانه + روفا = درمان سرفه

6ـ آویشن + بابونه + زوفا + رازیانه + نعنا = بخور گیاهی ضد عفونی کننده سرماخوردگی
عوارض جانبی : تپش قلب ـ افزایش فشارخون ـ بزرگ شدن غده تیروئید.
منع مصرف : زنان باردار (محرک دیوار رحم) و کسانی که فشارخون دارند.
اسفرزه
خواص درمانی :
برای درمان یبوست ـ پایین آورنده کلسترول خون ـ محیط خوبی برای کشت بافت ـ بستنی سازی ـ آهار پارچه ـ مُلَیَن ـ لاغرکننده .
روش استفاده :
اسفرزه + مقداری آب = مُلَیَن (در تمام مُلَیَن ها اسفرزه از همه کم ضررتر است.)
عوارض جانبی :
باز و بسته شدن روده ها (زیاد استفاده نشود) ـ از مصرف هر گونه دارو بعد از مُلَیَن ها خودداری کنید ـ استفاده کنندگان در ابتدا ممکن است، ایجاد حالت نفخ و سنگینی کنند.
منع مصرف :
افرادی که دچار نارسایی ناراحتی قلبی و همچنین اختناق هستند ـ افرادی که دیابت دارند ـ کودکان زیر شش سال.
آب قاشق
گیاهی است از خانواده جعفری و در نواحی شمال که مرطوب می باشد، یافت می شود.

خواص درمانی :
تصفیه خون ـ مُدر ـ مسهل و در استعمال خارجی به عنوان التیام دهنده به کار می رود.
اسطوخودوس
خواص درمانی :

مفید جهت تنش های عصبی ـ اضطراب ـ استرس ـ رفع کمردرد ـ درمان رماتیسم ـ ترمیم کننده زخم ها و جای نیش حشرات و آفتاب سوختگی (ضد آفتاب می باشد) ـ ضد عفونی کننده قوی ـ مفید جهت لرزش اعضای بدن ـ محرک جریان خون و صفرا ـ ضد میگرن ـ سرفه و سیاه سرفه ـ خواب آور ـ ضدآسم .
روش استفاده :
1ـ اسطوخودوس + بادرنجبونه + گل ساعتی = آرام بخش ـ خواب آور
2ـ اسطوخودوس + دانه گشنیز = بخور جهت لکه های صورت، خال های قهوه ای، دانه های سیاه صورت
3ـ اسطوخودوس + رازک + گل بابونه + رازیانه = مقوی اعصاب
4ـ اسطوخودوس + بابونه + همیشه بهار (به صورت کِرِم درآورده شود) = کِرِم ضد آفتاب ـ ترمیم زخمها
توجه: اسانس اسطوخودوس در کنار بالش، خواب آور است.

عوارض جانبی :
مصرف بیش از 10 گرم در روز باعث ایجاد تپش قلب شده و صدمه به دستگاه تنفسی وارد
می آورد.
منع مصرف : خانمهای باردار.
اِفدرا (ریش بُز)
خواص درمانی :
درمان آسم ـ تسکین سرفه ـ جهت سرماخوردگی ـ سردرد و دردهای عضلانی ـ سرفه های خلط آور ـ درمان اختناق بینی ـ معرق ـ مُدر ـ ضد اسپاسم .
روش استفاده :
اِفدرا + آویشن + گل گاوزبان = ضد سرفه ـ آسم
عوارض جانبی : باعث تپش قلب و بالا رفتن فشارخون.
منع مصرف :
کسانی که داروهای افسردگی مصرف می کنند ـ خانمهای باردار ـ مبتلایان به بیماری عصبی و فشارخون بالا.
اوکالیپتوس
خواص درمانی :
ضد عفونی کننده قوی ـ برطرف کننده نشانه های و عفونت ریه ـ ضد اسپاسم ـ ضد رماتیسم و
کاهش دهنده قند خون .
روش استفاده :
1ـ روغن اکالیپتوس + روغن رزماری + روغن بادام (موضعی) = دردهای رماتیسمی ـ ورم مفاصل
2ـ روغن اوکالیپتوس + روغن آفتابگردان = درمان صدمات ناشی از سرماخوردگی ـ نواحی دردناک
عوارض جانبی : استفاده خوراکی از آن ایجاد مسمومیت می کند.
منع مصرف : افرادی که خونریزی دستگاه تنفسی دارند.
اِکسیر تُرکی (سوسن زرد یا سوسن باتلاقی)
خواص درمانی :
تقویت کننده ـ نیرودهنده ـ مفید جهت شب ادراری ـ رفع لُکنَت زبان ـ آرام بخش .
در قدیم: جهت رماتیسم ـ نقرس ـ رفع خون دماغ ـ بادشکن ـ پادزهرِ سَم ـ تقویت حافظه ـ تاریِ دید ـ سنگ کلیه و مثانه ـ قاعده آور.
عوارض جانبی : به دلیل وجود ماده سمی آسارون در آن باعث ایجاد سرطان می شود.
منع مصرف : با دستور پزشک مصرف شود.
آنجلیکا (سنبل ختایی)
خواص درمانی : تقویت بدن ـ تنظیم قاعدگی ـ محرک اشتها و کبد ـ خونساز.
روش استفاده :
1ـ روغن آنجلیکا + روغن گل پَر + روغن بادام = دردهای رماتیسمی و مفصلی
2ـ آنجلیکا + شیرین بیان + دُمِ اسب + تخم جعفری (دم کرده آن) = ضد درد کلیه و مثانه
عوارض جانبی : محرک انقباض رحم ـ ایجاد کهیرپوستی ـ باعث حساسیت پوست به نور.
منع مصرف : خانم های باردار ـ افرادی که دچار دیابت هستند. (به دلیل اینکه ریشه آن شیرین است.)
اسپند (بذر اسپند)
خواص درمانی : ضد عفونی کننده .
در قدیم: تقویت اعصاب ـ کاهش قند خون ـ هضم غذا ـ ضد کِرم ـ رماتیسم ـ درمان اسهال .
عوارض جانبی :
بذر آن الکالوئید دارد، استفاده طولانی مدت توصیه نمی شود. زیرا باعث اختلالات گوارش ـ یبوست و سَردرد می شود.
اِفسنطین
خواص درمانی :
ضد کِرم ـ اشتها آور ـ مقوی هاضمه ـ آرام بخش ـ مقوی قلب ـ ضد رماتیسم ـ تنظیم کننده قاعدگی و رفع علائم یائسگی ـ تنبلی دستگاه گوارش و کبد ـ رفع ریزش مو .

روش استفاده :
1ـ افسنطین + بابونه + بادرنجبویه + سنبل الطیب = مقوی اعصاب ـ تنش های دوران یائسگی ـ افسردگی ـ ضد نفخ ـ ضد اسپاسم ـ مُسَکن
2ـ افسنطین + زنجبیل (دم کرده) = تسکین و تنظیم دوران قاعدگی
عوارض جانبی : سرگیجه ـ تهوع ـ توژن ـ سردرد.
بارهنگ (چهار تخم لعابی)
خواص درمانی :
سرفه ـ سرماخوردگی ـ خلط آور ـ بهترین دارو جهت تصفیه خون (آنتی بیوتیک) ـ حساسیتهای تنفسی .
بابونه
خواص درمانی :
بیشترین مصرف در محصولات آرایش و بهداشتی ـ ضد عفونی کننده قوی ـ درمان اگزما و جوش صورت ـ شفاف کننده پوست ـ درمان خراش و ترک خوردگی ـ خشکی پوست ـ تنظیم کننده اختلالات قاعدگی ـ اشتهاآور ـ ضد کِرم ـ فرونشاننده ورم رحم، معده و بیضه ـ اختلالات یائسگی .
توجه: بابونه شیرین خیلی بهتر است، هنگام خرید توجه کنید.

روش استفاده :
1ـ بابونه + بومادران + نوروزک + گزنه = تنظیم کننده اختلالات قاعدگی
2ـ بابونه + مرزه + آویشن + کاکاتی = ضد کِرم
3ـ بابونه + بادرنجبونه + ریحان + زنجبیل + رازیانه = ضد تهوع (مقوی اعصاب، آرام بخش)
4ـ بابونه + بهارنارنج + نعنا + گل گندم + افسنطین + کلپوره = اشتهاآور
عوارض جانبی : آلرژی ـ محرک دیواره رحم.
منع مصرف : کسانی که آلرژی دارند ـ خانمهای باردار.
بید
خواص درمانی : آرام کننده عصبی ـ تب بُر .
بیدمشک
خواص درمانی : تقویت قلب و اعصاب .
بید کاسنی
خواص درمانی : تب بُر ـ مفید در درمان جوش صورت .
بید کاسنی شاهتره
خواص درمانی : رقیق کننده خون ـ مفید در درمان جوش صورت و بیماریهای پوستی .

بومادران
خواص درمانی :
ضد التهاب ـ آرام بخش ـ معرق ـ تب بُر ـ تنظیم قاعدگی ورفع اختلالات آن (همراه با شیرین بیان و بابونه) ـ تحریک رشد مو ـ درمان ورم معده و روده ـ ضد بواسیر ـ اسهالهای ساده ـ بواسیرهای خونی ـ ضد صرع ـ احساس گرفتگی و درد قلب ـ ورم و ضعف عضلات قلب .
روش استفاده :
1ـ بومادران + سنبل الطیب یا بادرنجبویه = مفید جهت عرق کف دست (عصبی)
2ـ آویشن + بومادران = درمان اسهال
3ـ روغن بومادران + روغن هوفاریقون = درمان مفصل های دردناک
عوارض جانبی :
مصرف درازمدت حساسیت به نور می شود ـ ایجاد کهیر می کند ـ کم شدن بینایی و یبوست
می آورد.
منع مصرف : خانم های باردار .
بادرنجبویه
خواص درمانی :
آرام بخش ـ معرق ـ مقوی برای دستگاه عصبی ـ ضد باکتری ـ ضد نفخ ـ ضد اسپاسم ـ مداوای بیماریهای معده و روده ای که منشاء عصبی دارند ـ ضد تهوع ـ درمان بی خوابی ـ درمان کم هوشی و کمی حافظه ـ ضد افسردگی ـ ضد اضطراب و دلهره ـ رفع بی حوصلگی ـ تقویت قلب ـ مفید جهت سرگیجه ـ رفع سردرد و میگرن ـ تندخویی دختران جوان ـ استفراغ دوران بارداری .
روش استفاده :
بادرنجبویه + اسطوخودوس + بابونه (دم کرده آن) = ترمیم کننده سیستم عصبی ـ جهت بی قراری ـ ضد افسردگی
برگ چنار
خواص درمانی : چاق کننده ـ درمان تنگی نفس .
بهمن پیچ
خواص درمانی : مفید برای اسهال ـ دل پیچه.
روش استفاده :
به تنهایی به مقدار پنج گرم استفاده می شود. چون تاننِ آن زیاد است.
بابا آدم
خواص درمانی :
تقویت کننده ـ آنتی بیوتیک ـ مُدر ـ معرق ـ ضد رماتیسم و نقرس ـ درمان سنگ کلیه و مثانه.
در قدیم: برای درمان نقرس ـ دندان درد ـ ضد چاقی ـ تصفیه خون ـ ورم عمومی بدن ـ نواحی دردناک پوست ـ ضد ریزش و محرک رشد مو ـ پادزهر نیش حشرات ـ پایین آورنده قند خون ـ سرفه گوسفند ـ گَری .
روش استفاده :
1ـ ریشه بابا آدم + ریشه گزنه + افنسطین + مریم گلی = تقویت ریزش مو
2ـ بابا آدم + شیرین بیان + سَکَنگورِانگور = تصفیه کننده خون
برگ گردو
خواص درمانی : کاهش دهنده قند خون ـ تقویت کننده مو ـ خارش پوست .
بِه لیمو
خواص درمانی :
آرام بخش ـ رفع کننده دردهای عصبی ـ پایین آورنده حرارت بدن و تپش قلب ـ احساس صداهای مبهم در گوش ـ خستگی های عصبی ـ ضد اسپاسم ـ ضد نفخ ـ تقویت کننده معده.
پونه
خواص درمانی :
ضد اسهال و مسومیت غذایی ـ ضد سرفه ـ خلط آور ـ محرک عمل هضم ـ صفرا آور ـ ضد نفخ ضد نقرس.
پاناکس (جین سینگ)
خواص درمانی :
تقویت کننده عمومی بدن ـ تقویت کننده تمایلات جنسی ـ افزایش مقاومت طبیعی بدن ـ توانایی
حفظ بُنیه فکری و جسمانی بدن ـ کاهنده قند و کلسترول ـ مناسب برای سرفه، آسم، اسهال، درد
ناشی از معده ـ درمان زخمها و جلوگیری خونریزی از آن ـ تقویت کننده پوست .
روش استفاده :
به صورت کپسول در داروخانه ها یافت می شود و برای تقویت بدن و قوای جنسی آقایان مفید است.
عوارض جانبی و منع مصرف :
دوران بارداری به مدت طولانی باعث افزایش فشارخون ـ همزمان با سایر داروهای محرک استفاده نشود.
پرسیاوشان
خواص درمانی : سرماخوردگی ـ سرفه و ناراحتی تنفسی ـ معرق خلط آور ـ ضد التهاب ـ مُلَیَن ـ مُدر.
توجه: پرسیاوشان، از خانواده سرخس می باشد.
روش استفاده :
1ـ پرسیاوشان + رزماری + زنجبیل + آنجلیکا (دم کرده آن) = درمان گردش خون
پنج انگشت (فلفل بَری)
خواص درمانی :
رفع اختلالات قاعدگی ـ یائسگی ـ آرام بخش و ضد تشنج ـ تسکین دهنده تحریکات جنسی ـ تقویت کننده پیازمو ـ اثر روی محور هیپوتالاموس و هیپوفیز. دارای ترکیبات استروژنی نیست و
مستقیماً روی تخمدانها تأثیر نمی گذارد.
توجه: بهترین داروی قاعدگی و یائسگی است.
عوارض جانبی : باعث ایجاد حالت تهوع و سردرد ـ افزایش خونریزی در دوران قاعدگی.
پیاز
خواص درمانی : کاهش دهنده قند و چربی خون ـ ضد عفونی کننده .
توجه: به طور کلی، پیاز ـ هویج ـ قره قاط ـ ریشه گل قاصدک به دلیل وجود ماده انسولین دار جهت درمان بیماری قند بسیار مؤثرند.
منع مصرف : افرادی که دچار زخم معده هستند. زیرا باعث ترشح اسید معده می شود.
تباشیرقلم
خواص درمانی :
ناراحتی کبد ـ کهیر پوستی ـ برای ناراحتی داخل دهان و زبان ـ ریزوم آن بندآورنده شیر.
جنتیانا (کوشاد)
خواص درمانی :
تقویت کننده عمومی بدن ـ اشتها آور ـ ضد التهاب ـ تب بُر ـ مفید جهت عفونت ادراری ـ دردهای رماتیسمی ـ کمک به هضم غذا .
در قدیم: معالج مالاریا ـ کِرم کودکان ـ نیش حشرات ـ کلیه .

روش استفاده :
1ـ جنتیانا + دارچین (دم کرده آن) = مقوی ـ اشتها آور ـ میل جنسی
2ـ تنتور = هپاتیت التهاب کیسه صفرا ـ یرقان
عوارض جانبی : دارای مشتقات گزانتون می باشد و باعث زخم معده و اثنی عشر می شود.
منع مصرف : مبتلایان به زخم معده.
جوزبویا
خواص درمانی :
انرژی دهنده ـ مقوی قوای جنسی ـ درمان مفاصل دردناک و رُماتیسمی ـ درمان ناراحتی های گوارشی و اسهال ـ تهوع و استفراغ ـ سوء هاضمه .
روش استفاده :
1ـ جوزبویا + زنجفیل + شیرین بیان = درمان اسهال
2ـ روغن جوزبویا + روغن بادام = درمان دردهای ناشی از رماتیسم
3ـ روغن جوزبویا + روغن بادام + روغن آویشن + روغن رُزماری + روغن مریم گلی ( به صورت موضعی قبل از زایمان به شِکم ماساژ داده شود.) = جهت آمادگی و راحتی زایمان
عوارض جانبی :
مقادیر بیش از 7 گرم در یک نوبت باعث تشنج ـ تپش قلب ـ به علت وجود سافرون خاصیت
سرطان زایی (البته با خوردن).
چهارگیاه سرد
خواص درمانی : تصفیه کننده خون ـ مفید برای کبد و کلیه ها .
چهارگیاه (چهل گیاه)
خواص درمانی :
تقویت کننده معده ـ ضد نفخ و سنگینی معده ـ دل درد ناشی از سوء هاضمه ـ محرک عمل هضم ـ ضد تهوع ـ استفراغ و ترش کردن غذا ـ اختلالات گوارشی .
خارخاسِک
خواص درمانی :
دفع سنگ کلیه و مثانه ـ افزایش نیروی جنسی ـ مُدر قوی ـ التهاب مجاری ادرار ـ تصفیه کننده خون ـ رفع ناراحتی های پوستی ـ بواسیر و آسم .
در قدیم: تسکین درد مفاصل ـ افزایش نیروی جنسی .
روش استفاده :
خارخاسک + شاهتره + برگ بو + دُم گیلاس + کاکل ذرت + دُم اسب + کاکنج + ناخنک = مُدر قوی ـ دفع سنگ کلیه و مثانه
خاکشیر
خواص درمانی :
گرمازدگی ـ مُلَیَن معده ـ استفاده بیش از آن باعث اسهال می شود.
خرفه
خواص درمانی : تب بُر ـ تصفیه خون ـ ورم معده ـ زخم معده ـ صفرا آور .
خارشتری
خواص درمانی : دفع سنگ کلیه و مثانه .
دارچین
خواص درمانی :
ضد باکتری و ضد قارچ ـ محرک ـ معرق ـ تنبلی دستگاه گوارش ـ آسم ـ یائسگی ـ نشاط آور ـ محرک گردش خون ـ تقویت کننده نیروی جنسی ـ مقوی کلیه ـ جهت تمام بیماری هایی که ناشی از سردی باشند.
روش استفاده :
1ـ عَرَقِ دارچین + روغن بادام = ضد اسپاسم ـ قولنج ـ اسهال
2ـ دارچین + زنجفیل + خارخاسک = افزایش نیروی جنسی آقایان
عوارض جانبی :
محرک انقباض رحم ـ ممکن است که ایجاد سمیت کند ـ ایجاد حالت تهوع ـ استفاده از روغن آن، باعث تورم و التهاب لب و زبان ـ خارش ـ تاولی شدن مخاط دهان.
منع مصرف : خانم های باردار ـ افرادی که دچار آلرژی هستند.
دُم اسب
خواص درمانی :
مُدر قوی ـ مؤثر در عدم دفع ادرار ـ قولنج های کلیوی ـ عفونت مجاری ادراری ـ ورم مثانه ـ ضد عفونی کننده و التیام دهنده زخم ها (موضعی) ـ سنگ کلیه .
روش استفاده :
دم اسب + مُدرهای دیگر = جهت ناراحتی کلیه و مجاری ادراری و سنگ کلیه و مثانه
رازیانه
خواص درمانی :
مقدار زیادی هورون زنانه ـ زیاد کننده شیر ـ معرق ـ مدُر ـ تسکین دردهای قاعدگی و قاعده آور ـ ضد سرفه و خلط آور ـ ضد التهاب ـ آرام کننده ـ درد معده و نفخ اطفال .
روش استفاده :
1ـ رازیانه + آویشن + اوکالیپتوس = بخور و موارد سرماخوردگی و ضد سرفه و خلط آور
2ـ رازیانه + عسل = حالت تهوع
عوارض جانبی :
مقدار هورمون را افزایش داده و تنظیم هورمون بدن را به هم می زند و در آن اختلال بوجود
می آورد.
منع مصرف : خانمهای باردار.
رُزماری
خواص درمانی :
ضد افسردگی ـ نشاط آور و سُرورآور ـ مُدر ـ معرق ـ محرک جریان خون و صفرا ـ ضد اسپاسم ـ ضد عفونی کننده ـ ضد دردهای عضلانی و مفصلی ـ جلوگیری از ریزش مو ـ تقویت پیاز مو (تبدیل موهای کُرکی به موهای ضخیم) جهت درمان پوسته شدن موهای سَر و شوره سَر ـ ضد نفخ ـ اشتهاآور ـ تقویت کننده گوارش .
روش استفاده :
1ـ روغن رزماری + روغن نعنا (موضعی است) = تسکین دردهای عضلانی و مفصلی
2ـ هوفاریقون ـ رزماری = رفع افسردگی و نشاط آور
توجه: برای افسردگی و خواب آلودگی بسیار عالی است.
عطر درمانی: سرورآور و نیروبخش.
عوارض جانبی : باعث بی خوابی می شوند ـ فشارخون بالا می رود.
منع مصرف : مبتلایان به میگرِن ـ خانمهای باردار و شیرده ـ کودکان.
رازک
خواص درمانی :
آرام بخش ـ خواب آور ـ ناراحتی قلبی معده ای و بی اشتهایی، که فشار عصبی داشته باشد ـ اثر تسکین دهنده ـ تحریکات جنسی ـ میگرن ـ تسکین دهنده دردهای قاعدگی .
در قدیم: تقویت کننده ـ اشتها آور ـ مُدر ـ معرق ـ تب بُر ـ ضد کِرم ـ برطرف کننده التهاب ـ خونساز ـ رماتیسمی ـ نرمی استخوان .
روش استفاده :
رازک + سنبل الطیب (دم کرده آن) = آرام بخش و خواب آور
عوارض جانبی : استفاده طولانی از آن باعث تهوع ـ سردرد ـ سرگیجه می شود.
زیره کوهی سیاه و سبز
خواص درمانی :
مناسب برای اختلالات گوارشی ـ ضد چاقی ـ ضد عفونی کننده ـ تقویت و افزایش میل جنسی
(برای پیران) ـ اشتهاآور ـ مسکن دردهای قاعدگی ـ درمان رعشه ـ بازکننده رنگ چهره ـ افزایش شیر مادران ـ تقویت معده ـ ضد نفخ نوزادان ـ تأخیر وقوع قاعدگی زنان و رفع اختلالات آن .
روش استفاده :
1ـ آب زیره (دم کرده) = چسبندگی پِلکها
2ـ زیره سبز + رازیانه + شنبلیله + شوید = افزایش شیر مادر
3ـ زیره سیاه یا سبز + خوردانه + نعناع + بابونه + رازیانه + دانه گشنیز = سوء هاضمه
4ـ زیره سیاه و سبز + رازیانه + برگ بو + دُم گیلاس + کاکل ذرت + خارخاسک = ضد عفونی کننده مجاری ادرار ـ دفع سنگ کلیه

عوارض جانبی :
ایجاد کهیر ـ افزایش ترشح غده تیروئید ـ بالا رفتن حرارت بدن، زردی رنگ و لاغری.
منع مصرف :
کسانیکه طبع گرم دارند ـ افرادی که جراحی سیستم گوارشی انجام داده اند ـ خانمهای باردار .
زنیان
خواص درمانی : ضد تهوع ـ سوء هاضمه و نفخ ـ ترش کردن غذا .
زرشک
خواص درمانی :
ضد عفونی کننده ـ اشتهاآور ـ مُدر و مُلَیَن ـ تب بر ـ درمان ناراحتی کبدی ـ معالج چربی و قند و فشارخون ـ محرک جریان خون ـ صفرابُر.
روش استفاده :
1ـ آب زرشک = رفع تشنگی ـ صفرابُر ـ رقیق کردن خون
2ـ آب زرشک + آب سیب + آب لیمو + مقداری شکر = درمان بی اشتهایی ـ دفع کننده سموم بدن
منع مصرف : مبتلایان به اسهال ـ خانمهای باردار.
زعفران
خواص درمانی :
مقوی و نیرودهنده ـ قاعده آورـ آرام بخش سردرد ـ نشاط آورـ مفید برای بی میلی جنسی ـ به
هضم غذا را سریع می کند.

روش استفاده :
1ـ زعفران + زنجبیل + دارچین + خارخاسَک = مفید برای ناتوانی و کمبود تمایلات جنسی (آقایان)
2ـ گلبرگ زعفران + قره قاط = کمک به درمان برای بیمارانی که دچار سکته شده اند.
عوارض جانبی : برافروختگی چهره و ایجاد کهیرهای پوستی ـ محرک.
منع مصرف : کسانیکه سابقه جراحی قلبی و عروقی داشته اند ـ خانمهای باردار.
توجه: استفاده 12 گرم زعفران در یک زمان باعث فلجی ـ کاهش سطح هوشیاری ـ استفراغ شدید ـ اسپاسم ـ دستگاه گوارش ـ اسهال خونی
زوفا (اشنان)

خواص درمانی :
نیرودهنده ـ بهترین دارو برای درمان سرفه های سخت و آسم ـ مقوی معده ـ ضد کِرم ـ ضد عفونی کننده ـ معرق ـ عوارض سرماخوردگی (خلط آور، ضد آب ریزش بینی) ـ ضد التهاب ـ از رشد و تکثیر ویروس ایدز جلوگیری می کند ـ مفید جهت سرما زدگی .
روش استفاده :
1ـ عطر زوفا = افزایش هوشیاری ـ نشاط آور ـ رفع افسردگی و رفع احساس اندوه و خجالت
2ـ زوفا + برگ مریم گلی + بابونه + گل ماهور (البته دَم کرده آن) = جلوگیری از تعریق زیاد
3ـ زوفا + آویشن + رازیانه + شیرین بیان + گل ماهور (البته دَم کرده آن) = ضد سرفه
(سرفه های مقاوم)
عوارض جانبی : استفاده طولانی مدت باعث لرزش اعضا ـ سردرد ـ تشنج و صرع.
منع مصرف : خانم های باردار و شیرده.
زنجبیل
خواص درمانی :
ضد تهوع ـ درمان بیماریهای مسافرتی (مانند دریازدگی، ماشین گرفتگی) و حاملگی ـ محرک گردش خون (پایین آورنده فشارخون) ـ ضد نفخ ـ تقویت بدن ـ درمان اسهال ـ اشتها آور ـ درمان رماتیسم ـ ضد درد قاعدگی ـ افزایش نیروی جنسی .
روش استفاده :
1ـ روغن زنجبیل + روغن اوکالیپتوس + روغن بادام (موضعی) = ضد دردهای رماتیسمی
2ـ زنجبیل + عسل + جین سینگ = تقویت نیروی جنسی
عوارض جانبی :
احتمال بروز واکنش آلرژیک ـ عدم تحمل گوارشی ـ سردرد و برافروختگی ـ زنجبیل به دلیل دارا بودن کاردیوتونیک و ضد فعالیت پلاکتی و پایین آورنده قند خون، همزمان با داروی ضد انعقاد و قلبی و قند خون مصرف نشود.
منع مصرف : مبتلایان به بیماری قلبی و زخم معده.

زیتون
خواص درمانی :
مُلَیَن جهت درمان یبوست ـ بواسیر ـ مناسب برای خانمهای باردار ـ دفع سنگ های صفراوی ـ تقویت کننده مو و پوست ـ درمان تصلب شرایین ـ تَرَک خوردگی پوستِ شکم مادران (موضعی) ـ کاهش دهنده فشار و اوره خون ـ رفع حالت برافروختگی ـ ضد بیماری قند ـ تب بُر .
سنبل الطیب

خواص درمانی :
درمان تنش های عصبی ـ دلهره و اضطراب ـ میگرن ـ درمان بی خوابی ـ تمام دردهایی که منشأ عصبی دارند.
روش استفاده :
1ـ سنبل الطیب + رازیانه + بادرنجونه = درمان تنش های عصبی و بی خوابی
2ـ سنبل الطیب + بابونه + رازیانه + نعنا = آرام بخش ـ اشتها آور
3ـ سنبل الطیب + رازک + اسطوخودوس + بابونه = خواب آور قوی
4ـ سنبل الطیب + هوفاریقون (علف چای) + اکسیر ترکی + آویشن = شب ادراری ـ تکرر ادرار
عوارض جانبی : داروهای آرام بخش را چند برابرمی کند و سردرد و گُرگرفتکی می کند.
منع مصرف : کسانی که سابقه ناراحتی های قلبی و فشار خون پایین دارند.

سِنـا
توجه: سنای مکه عربستان بهترین نوع آن است.
خواص درمانی :
درمان یبوست ـ تبخال ـ ضد عفونی کننده .
روش استفاده :
سنا + پودر گل محمدی + رازیانه + زیره سبز = مسهل
سنا + دانه گشنیز = مسهل
عوارض جانبی :
دردهای شکمی و نفخ ـ باز و بسته شدن روده ها و آب و املاح آن ـ باعث تغیر رنگ ادرار ـ با مُدرها نباید استفاده کرد، چون باعث دفع پتاسیم می شود و با ریشه شیرین بیان هم نباید استفاده کرد.
منع مصرف :
خانمهای باردار ـ خانمها در دوران شیردهی ـ نوزادان مبتلا به دردهای شکمی ـ افرادی که ناراحتی معده، روده و مری دارند نباید سِنا مصرف کنند.
سیاه دانه (سیاه تخمه یا شویز)
خواص درمانی :
قاعده آور ـ مُدر ـ افزایش دهنده شیرمادران ـ ضد نفخ (مقوی دستگاه گوارش) ـ ضد کِرم و
بازکننده گرفتگی عروق .
در قدیم: دفع حشرات ـ سرخی گونه ـ معالج تَرَکِ پوست ـ درد مفاصل ـ تسکین پس دردهای زایمان ـ جلوگیری از ریزش مو (روغن آن) ـ مفید جهت سردرد و لرزش اعضا ـ تسکین درد ـ افزایش دهنده میل جنسی ـ ضد چاقی و جهت لاغری ـ قاعده آور.
منع مصرف : خانم های باردار.
سیر
خواص درمانی :
ضد عفونی کننده قوی ـ کاهش دهنده فشارخون ـ چربی خون ـ اشتها آور ـ ضد کِرم ـ پایین آوردن احتمال سکته ـ ضد سرطان گوارشی .
عوارض جانبی :
محرک مرکزی اسهال (به دلیل داشتن آذنوزین) ـ ایجاد سردرد ـ مسمومیت ـ برافروختگی
منع مصرف : افرادی که فشار خون پایینی دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف pdf دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف pdf :

پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف pdf

1- 1 مقدمه :
خمیر فلاف یا الیاف بلند عمداً برای تهیه پوشک بچه و نوار بهداشتی می باشد. در حال حاضر قسمت عمده خمیر فلاف مورد مصرف در کشور از طریق واردات تدارک می شود. خمیر فلاف در کشورهایی که دارای جنگل های درختان سوزنی می باشند.، از این گونه درختان تهیه می شود، در حالی که در ایران فقدان درختان از نوع مذکور از الیاف پنبه تهیه می گردد. لینتر پنبه که الیاف آن 100% از نوع الیاف سلولزی است برای تهیه خمیر فلاف مناسب تر است. کاغذ حاصل از این خمیر حدود 80% وزنی پوشک و نوار بهداشتی را تشکیل می دهد.

میزان نیاز داخلی به این محصول در حال حاضر حدود 6000 تن در سال است. میزان نیاز ارزی برای واردات هر تن حدود 2000 دلار بوده و در حال حاضر واحد تولید کننده خمیر فلاف شرکت حریر قائم شهر است که با ظرفیت 400 تن در سال کار می کند.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید خمیر فلاف

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید خمیر فلاف می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 32 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
نمودار فرآیند تولید :

روش تولید :
در حال حاضر از مواد غیر چوبی ( مواد لیگنوسلولزی ) تنها 7-5% در تولید خمیر کاغذ مورد استفاده قرار می گیرد. تولید خمیر کاغذ با این روش در دو دهه اخیر نسبت به تولید خمیر از چوب رشد بسیار سریعتری داشته است. بعنوان مثال میزان تولید در آمریکای لاتین دو برابر و در آفریقا و خاورمیانه این میزان سه برابر شده است. در کشورهایی نظیر مصر که فاقد جنگلهای صنعتی و طبیعی می باشند، ساقه پنبه یکی از ضایعات ( پسماندهای ) کشاورزی است که برای خمیر کاغذسازی مورد استفاده قرار می گیرد. ساقه پنبه به مقدار فراوان در تمام دنیا قابل دسترس است.در مصر سالیانه 19 میلیون تن از این ماده تولید می شود. ساقه ها دارای درصدی سلولهای مغزی هستند که با پوست بیرونی تیره رنگ مشکلاتی را در فرآیند تهیه خمیر و کاغذ ایجاد می نمایند.

دو مشکل اصلی از مصرف و بکار بردن اقتصادی ساقه پنبه برای تهیه خمیر کاغذ ممانعت بعمل می آورد. اولین مشکل حمل و نقل ماده خام می باشد، که بطور طبیعی از حجیمی بالایی برخوردار است. این مشکل با استفاده از تکنیکهای کاهش حجم قابل حل می باشد. مشکل دوم پوست کنی می باشد که با توجه به نازک بودن ساقه ها امری مشکل بنظر می آید. دراین ساهای اخیر تواناییهای بسیاری که منتج به استفاده مواد لیگنوسلولزی می گکردد کشف و مورد استفاده قرار گرفته است، که با توجه به دو مورد ذیل طراحی شده اند:

1) عدم استفاده یا کاهش مواد شیمیایی تا حد امکان چه بطور تنها یا همراه با ماده خام که می تواند منجر به مشکلات زیست محیطی گردد، مانند موردسولفات (فرآیند کرافت ) و متدهای سولفات دار.
2) دومین مورد مربوط می شود به جداسازی موهد اصلی فرآیند ( سلولز ،همی سلولز و لیگنین ) که با توجه به روشهای مختلف مقدار این مواد متفاوت می باشد.
تهیه خمیر شیمیایی مکانیکی پر بازده ممکن است با هر یک از این موارد به گونهای برخورد داشته باشد. فرآیندهایی امنند فرآیند سودای سرد خمیری با ویژگیهای مناسب برای کاغذسازی تولید مینماید. منتها این موارد بدون استفاده از مواد شیمیایی و فرآیندهای مورد استفاده ممکن نمی باشد.
اصلاح و بهبود این فرآیند منجر به ایجاد فرآیند خمیرسازی شیمیایی مکانیکی پراکسید قلیایی گردید که خمیری با همان کیفیت تولید می نماید و ساده بودن فرآیند و بازده بالای آن را تغییر نمی دهد.
خمیرسازی به روش سودای سرد شامل تیمار ماده خام با هیدروکسید سدیم در شرایط بدون فشار می گردد( تا100 درجه سانتی گراد و بالاتر) که با پالایش مکانیکی در مرحله بعد کامل میگردد.عملکرد قلیا در این فرآیند باعث واکشیده شدن دیواره سلولی می گردد و باعث تنشهایی در دیواره اولیه و ثانویه فیبرها می گردد که باعث از هم پاشیدن الیاف در مرحله پالایش مکانیکی می گردد. این عمل باعث نمایان شدن لایه S2 میگردد که باعث پیوند خوب بین فیبرها می شود. نتها مقدار کمی لیگنین، در این فرآیند از خمیر خارج میگردد و با توجه به حجیمی و پایین آمدن بازده بعلت خارج شدن همی سلولز و مواد استخراجی است. در مورد چوب ، خمیر فرآیند سودای سرد از خواص مقاومتی بهتری نسبت به خمیر آسیاب سنگی برخوردار است البته با توجه به باقیماندن ماتی و قابلیت چاپ پذیری در خمیر حاصله.

مصرف قلیا به همراه پراکسید هیدروژن فرآیند مکانیکی شیمیایی پراکسید قلیایی (APMP) خوانده می شود، که خمیری با کیفیت و روشنی بالا با مواد غیر چوبی تولید مینماید.
منابع کمی در زمینه استفاده ساقه پنبه در فرآیندهای سودای سرد و مکانیکی شیمیایی وجود دارد.

مواد و روشها :
ماده خام:
ساقه پنبه مورد استفاده دراین تحقیق نوع گیزای مصری 75 بوده است. ساقه های پنبه توسط دست به اندازه های 4-25 سانتی متر بریده شدهاند. هیچگونه پوست کنی انجام نشده است . نمونه های تهیه شده توسط آسیاب Wiley آسیاب و با استفاده از الک 04 میلی متر غربال شده اند. نمونه های آسیاب شده برای تحلیل ساختاری با توجه به استانداردهای TAPPI مورد استفاده قرار گرفته اند.

 

فرآیند خمیر سازی سودای سرد:
تمامی روشهای خمیرسازی مکانیکی شیمیایی بنوعی همگی در مقیاس آزمایشگاهی قرار گرفته اند. به منظور اجازه تولید گرفتن مقدار کمی از ساقه پنبه مورد نظر را که فاقد نرمه و سایر مواد اضافی باشد را انتخاب کرده و 100 گرم ماده خشک از این ماده را در کیسه ای نایلونی با سایز 50 مش قرار می دهیم. این کیسه را سپس در ظرفی 10 لیتری حاوی محلول هیدروکسید سدیم با دمای کنترل شده و غلضت مناسب غوطه ور می نماییم. آب مصرفی ، آب تقطیر شده یا

دیونیزه شده می باشد که برای تهیه تمامی محلولها مورد استفاده است. در پایان زمان تاثیر گذاری محلول ، کیسه محتوی مواد را از داخل حمام در آورده و با آب مقطر شستشو می دهیم تا تمامی مواد شیمیایی از سطح مواد زدوده شود. بعد از این مرحله کیسه مورد نظر را در آون با حرارت 105 درجه سانتی گراد به مدت 12 ساعت قرار می دهیم.

وزن خالص مواد باقیمانده پس از این مرحله بدست می آید. با این روش ، بازده کلی این تیمار شیمیایی را می توان محاسبه نمود.
پالایشگرهای ابتدایی در اصل بلندرهای تجاری بودند(Waring Model 37BL19) که با یک ظرف 4 لیتری تجهیز شده بودند. روتور( بخش گرداننده موتور) بلندر نیروی لازم برای تولید محصول را فراهم می نمود. فرآیند آغشتهسازی که در پاراگراف قبل توضیح داده شد دوباره تکرار گردید. در پایان دومین آزمایش آغشته سازی ، مواد داخل بطور مختصر آبکشی شده و سپس به مخزن بلندر منتقل گردید. با توجه به اعداد بدست آمده بازده در آزمایش اول ،به میزان لازم آب مقطر 25 درجه سانتی گراد به مخلوط اضافه گردید تا درصد خشکی آن به 25 برسد.

سپس بلندر را با کمترین قدرت آن راه اندازی نمودند. آمپرسنج توسط گیره به سیم بلندر وصل گردید تا نیروی جریان یافته از آن در هر 5 ثانیه خوانده و در جریان پالایش بصورت مجموع آنرا اعلام نماید. عملیات پالایش توسط بلندر زمانیکه انرژی ویژه مصرف شده آن به عدد 900 K*W*Hr/MT رسید ،متوقف گردید. در اکثر آزمایشات ، زمان پالایش در حدود 12 دقیقه بود. دمای مواد قبل و بعد از پالایش نیز اندازه گیری گردید و PH مواد نیز پس از پالایش اندازه گیری شد. یکی از آزمایشها با زمان پالایش بیشتری انجام گردید.( 175 بجای 12 دقیقه) خمیر خشن بدست آمده در آزمایشگاه VOITH توسط الک صفحه ای با سوراخهایی به اندازه 0010 inch غربال گردید.

پس زده های الک در آون با حرارت 105 درجه سانتی گراد خشک و سپس وزن شد. بخش قابل قبول خمیر توسط آب سرد معمولی شسته شد و در غربال با مش 150 الک گردید. بخش قابل قبول خمیر سانتریوفوژ و فلاف شده و در کیسه های دربسته پلاستیکی به مدت 12 ساعت ذخیره شد. وزن کل و درصد خشکی خمیر بعد از این مرحله اندازه گیری گردید .

پالایش دوم در بلندر تجاری کوچکتری صورت گرفت( Waring Model 700) . این بلندر با ظرفی به اندازه 1 لیتر تجهیز شده بود . خمیرهای استحصالی از مرحله اول را رقیق کرده و غلضت آنرا با آب سرد معمولی به 1% رساندیم. پس از این مرحله بلندر تنها در سرعتهای قابل دسترس در زمانهای متفاوت راه اندازی شد ، البته به منظور جلوگیری از تاثیر حرارت بر مواد از آب سرد استفاده شد. پس از پالایش ، خمیر از نظر درجه روانی بر اساس استاندارد کانادایی (CSF) مورد آزمایش قرار گرفت و از آن کاغذ دست ساز استاندارد (12 gr OD) ساخته شد. پس از خشک شدن کاغذهای دست ساز آزمایشهای مختلف خواص کاغذ براساس TAPPI صورت گرفت.متغیرهای این آزمایش هیدروکسید سدیم، دمای آغشته سازی و زمان آغشته سازی بود.

خمیرسازی مکانیکی با پراکسید قلیایی:
خمیر سازی مکانیکی با پراکسید قلیایی به همان تجهیزاتی که در مرحله سودای سرد احتیاج بود و توضیح داده شد ، نیاز دارد. برای هر آزمایش، ساقه های پنبه ابتدا به مدت 30 دقیقه در دمای 70 درجه سانتی گراد آغشته سازی می شوند که مواد مصرفی آن هیدروکسید سدیم به همراه سولفات منیزیم و DTPA در غلضت ثابت 5gpl می باشد. در پایان زمان آغشته سازی ، پراکسید هیدروژن نیز اضافه می گردد و مرحله آغشته سازی برای 90 دقیقه دیگر ادامه می یابد. آب دیونیزه شده و تقطیر شده برای تهیه تمامی محلولها میبایست مورد استفاده قرار گیرد. متغیرهای این آزمایش، غلضت هیدروکسید سدیم و پراکسید هیدروژن و همچنین نسبت این دو ماده به یکدیگر می باشد.

مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های صنعتی بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .
3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی
– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
– حداقل سن 18 سال تمام
– دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2- اشخاص حقوقی

– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

مدارک مورد نیاز:
1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.
2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء
6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
7- پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست
اصلاحیه جواز تاسیس :
1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.

صدور پروانه بهره برداری :
1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

مراحل صدور توسعه طرح :
1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

فصل دوم
روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از محل تولید خمیر فلاف
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید خمیر فلاف به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین صنعتی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی سخت افزاری و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی سخت افزاری و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر pdf دارای 476 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سخت افزاری و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

 یک کامپیوتر از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است ولی هیچ کدام از آنها اهمیت پردازنده، (CPU) را ندارند. این واحد قطعه ای مربع شکل از جنس سیلسکون است که به عنوان روح هر کامپیوتر شناخته می شود. پردازنده نقش زیادی در کارآیی کامپیوتر دارد و تولیدکنندگان، قیمت کامپیوتر خود را باتوجه نوع به سرعت پردازنده آنها تعیین می کنند. اگر در صدد خرید کامپیوتر جدید و یا ارتقای کامپیوتر قدیمی خود هستید، لازم است طرز کار پردازنده را بشناسید تا بر این اساس، تصمیمات صحیح را اتخاذ نمائید.
امروزه برای خرید یا ارتقا یک سیستم کامپیوتری انتخابهای بسیاری وجود دارند. البته این جنبه مثبت قضیه است. جنبه منفی آن این است که تنوع زیاد پردازنده ها، باعث گیج شدن خریداران می شود. شرکت Intel به تنهایی بیش از 30 نوع پردازنده مختلف تولید کرده است. AMD و cyrix هم بیش از این مقدار، پردازنده وارد بازار نموده اند.
تکنوژی پردازنده ها به سرعت در حال پیشرفت است به طوری که حتی عمر مفید سیستمهای دارای پردازنده های سریع، حداکثر 5 سال می باشد. ممکن است این زمان طولانی به نظر برسد، ولی آن روی این قضیه، قانون Moor است که توسط مؤسس اینتل یعنی گوردن مورد مطرح شده است. این قانون می گوید که قدرت پردازنده ها ) که معیاری است از تعداد مداراتی که می توان در داخل یک فضای ثابت جای داد) هر ساله دو برابر می شود. این فصل به شما کمک می کنند تا طرز کار پردازنده های سازگار با X86 را بهتر درک نمائید.
در این قسمت، در مورد پردازنده های اینتل و پردازنده های سازگار با رده X86 که توسط شرکتهای چون Cyrix, AMD و IBM عرضه شده اند، بحث خواهیم کرد. همچنین پردازنده های تقویت شده مانند پردازنده های OverDrive  از شرکت اینتل و محصولات مشابه از شرکتهای Evergreen و Kingstone و دیگران مورد بررسی قرار خواهند گرفت. با وجود این که این پردازنده ها از نظر سرعت و طرز کار با هم تفاوت دارند، ولی همگی از قابلیت اجرای سیستم عاملهای مختلف از جمله DOS، ویندوز 1/3، ویندوز و ویندوز NT و نیز برنامه های کاربردی سازگار با آنها برخوردارند.
کاوش در پردازنده ها
پردازنده ها کارهای خود را به کمک اعمالی ساده ولی با سرعت بالا انجام می دهند. تنوع در طراحی پردازنده ها ثابت می کند که برای انجام یک عمل، بیش از یک راه وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >