مقاله کمال نهایی انسان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله کمال نهایی انسان pdf دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کمال نهایی انسان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کمال نهایی انسان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کمال نهایی انسان pdf :

انسان هر اندازه دانشمند باشد و گفته شود علوم دیگری هست فطرتاً مایل است آن علوم را هم بیاموزد پس قدرت مطلق وعلم مطلق باید باشد تا آدمی دل به آن ببندد و آن خداوند متعال است که همه به آن متوجهیم گرچه خود ندانیم زیباترین حال برای انسان آن است که به یاد خدا باشد وخود را دائماً در حضور او ببیند وحائلی میان خود و خدا تصور نکند ، انسانی که نور محض وکمال مطلق وعلم وقدرت و جمال و جلال حق را بادیده دل مشاهده کند وبا او انس بگیرد ،صورت قلبش صورت ذکر حق می شود و آثار ایمان از سراسر وجودش متجلی می گردد وبه چیزی که خلاف رضای اوست نمی اندیشد ابعاد بترتیب از ابعاد وجودی انسان جدا نیست انسان دارای جسم و روح است که هر یک را استعدادها و گرایش هایی است ، بویژه روح ونفس ناطقه که از استعدادهای پیچیده وگسترده ای برخوردار است . بنابراین تربیت آنگاه کامل است که رشد وتکامل انسان همه جانبه به طور متعادل مد نظر او قرار گیرد کمال مطلق که علم و آگاهی یکی از جلوهای آن است ، خواسته فطری انسان است وانسان تا رسیدن به آن - چیزی جز واجب الوجود نیست – آرام نمی گیرد .
کمال حقیقی انسان
به طوری که در تعریف تربیت گفتیم ، منظور از تربیت انسان به فعلیت رسانیدن استعدادهای بالقوه او است . و چون کمال هر موجودی در شکوفایی وبه فعلیت رسیدن استعدادهای بالقوه اوست لذا در صورتی که انسان به صورت صحیح ودر یک نظام تربیتی همه جانبه پرورش یابد به کمال نوعی خود خواهد رسید . ا زاینجا می توان دریافت که هدف نهایی از تربیت انسان نیز نباید چیزی جز کمال نهایی او باشد حال جای این سوال است که کمال حقیقی ونهایی انسان چیست ؟ کدام مقصد است که اگر انسان به آن جا برسد به سعادت حقیقی خود نایل آمده است ؟ و کدام هدف است که تمام مساعی تربیتی باید به سوی آن جهت گیری شوند وتمامی قواء استعدادهای انسان در ارتباط با آن ودر محدوده آن رشد وپرورش یابند ؟ قبل از این که به بحث درباره کمال نهایی انسان بپردازیم ، نخست برای روشنتر شدن مفهوم کمال باید به این نکته اشاره کنیم که کمال انسان چیزی نیست که بستگی به قرار داد یا اعتبار افراد داشته وباتغییر اعتبار تغییر کند البته ممکن است از دیدگاه افراد مختلف کمال ، نمونه های متنوعی داشته باشد به طوری که حتی چیزی که از نظر فردی کمال تلقی می شود از دیدگاه فرد یا مکتب دیگر نقص تلقی گردد. اما این اختلاف در برداشتها به این معنی نیست که واقعا کمال انسان امری قراردادی است وبستگی به نظر اشخاص یا مکتب ها دارد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد مقاومت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد مقاومت pdf دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد مقاومت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد مقاومت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد مقاومت pdf :

مقاومت مقاومت

هدف ازمایش : تعیین میزان مقاومت بوسیله نوار رنگی ومولتی متر
وسایل : مولتی متر ، مقاومت رنگی
تئوری آزمایش:

مقاومتهای الکتریکی که از آنها در مدارهای استفاده می شود به اشکال گوناگون ساخته می شوند . یکی از انواع مقاومت ها از جنس سرامیک یا چینی است که روی آن را با قشری از زغال پوشانده اند . اندازه چنین مقاومتی بستگی به ضخامت قشر زغال دارد که در حدود 001/. تا 10 میکرون است . دو طرف این مقاومت به سیم های قلع اندود مربوط شده لایه ای از لاک روی مقاومت را پوشانده است .

معمولا” مقدار مقاومت و حداکثر خطای ممکن ((تلرانس ))آن را به وسیله نوارهای رنگی نشان می دهند . اندازه مقاومت بر حسب اهم بوده به وسیله 4 عدد نوار مشخص می گردد که به صورت یک عدد دو رقمی و تعدادی صفر که در سمت راست قرار می گیرند و همین طور میزان خطای مربوط تعیین می شود.
در مقاومت هایی که با نوارهای رنگی مشخص می شوند ، مجموعه علائم دارای فاصله های مساوی از دو سر مقاومت نیستند و به طور وضوح به یک سر آن نزدیکترند . به منظور تعین مقدار مقاومت باید آن طوری در مقابل خود بگیریم که مجموعه نوارهای رنگی در طرف چپ قرار بگیرند .
با استفاده از جدول زیر رابطه رنگ و میزان مقاومت بدست میاید:

 

عدد رنگ رنگ نوار عدد رنگ رنگ نوار
5 سبز 0 سیاه
6 آبی 1 قهوه ای
7 بنفش 2 قرمز
8 خاکستری 3 نارنجی
9 سفید 4 زرد

رنگ درصد خطا
طلایی 5
نقره ای 10

اولین نوار رنگی از سمت چپ رقم اول و دومین نوار رقم دوم و سومین نوار تعداد صفرهای سمت راست این دو رقم را نشان میدهد . نوار چهارم نشان دهنده میزان خطا است که به صورت درصد نوشته می شود .
شرح ازمایش:
به عنوان مثال شکل زیر مقاومتی را نشان می دهد که رنگ های نوارهای آن از طرف چپ به ترتیب سبز،آبی،نارنجی هستند . اندازه مقاومت برابر است با
R=56*10^3 +& – 0.05*( 56000)
53800 < R< 58800

سبز
طلایی آبی
نارنجی
یعنی این مقاومت حداقل 53800 و حداکثر58800 اهم است . زیرا از سمت چپ اولین نوار که سبز است نماینده 5 ودومین نوار که ابی است نماینده 6 می باشد که مجموعا” عدد 56 را به وجود می آورند . سومین نوار که نارنجی رنگ است نماینده ( سه صفر) در طرف راست 56 است درنتیجه مقدار تلورانس در حدود 2800 می باشد . ادر خوادن نکاتزیر مورد توجه است::

1- مقاومت را باید طوری مقابل خود بگیریم که نوار طلایی یا نقره ای در طرف دست راست ما باشد .
2- در طریقه دیگر برای تعیین اندازه مقاومت با توجه به جداول ، پس از نوشتن دو رقم سمت چپ از روی نوارهای اول و دوم از طرف چپ عدد حاصل را در n10 ضری می نماییم . ( n عدد ما بازاء سومین نوار رنگی از سمت چپ می باشد )

تذکر : اگر نوار سوم سیاه باشد اندازه مقاومت برحسب اهم عددی دو دقمی است و نوار سیاه به آن معنی است که صفر جلوی عدد دو رقمی گذاشته نمی شود مقاومت های کمتر از 10 اهم با سه نوار مشخص می شوند که نوار سوم آنها به رنگ طلایی است . به کمک دو نوار دیگر ارقام اول و دوم را تعیین نموده به سبب وجود نوار طلایی در ردیف سوم از سمت چپ عدد دو رقمی حاصل را در 1/. ضرب می نماییم تا اندازه مقاومت معلوم شود .

در مورد مقاومت های کوچکتر از یک اهم حلقه سوم نقره ای است و به آن معناست که باید عدد دو رقمی حاصل از کدهای رنگی اول و دوم را در 01/. ضرب کنیم تا مقدار مقاومت به دست آید .
عنوان :مولتی متر
هدف : آشنایی با مولتی متر
وسایل: مولتی متر ، مقاومتهای رنگی ، سیم
تئوری: آهم متر(مولتی متر) دستگاهی است که به وسیله آن می توان چند کمیت مختلف را اندازه گیری کرد .
تمام مولتی مترها با جزئی اختلاف مانند یکدیگر هستند . در اینجا جهت آشنایی با ساختمان و طرزکار و نحوه قراردادن آن در مدارهای الکتریکی ، به شرح یکی از مدارهای مولتی متر می پردازیم .
مولتی متر دیجیتال از یک قاب متحرک تشکیل شده است که در داخل یک میدان مغناطیسی دائمی قرار گرفته و میزان چرخش آن را سیگنال نشان می دهد . وقتی جریان معینی از قاب عبور می کند ، صفحه دیجیتال متصل به آن تغییر کرده و مقدار جریان را نشان می دهد . روی صفحه آومتر قسمت های زیر مشاهده می شود :
1- صفحه دیجیتال
2- کلید انتخاب یا سلکتور .
3- ترمینال ها و دکمه های تنظیم کننده .

در مولتی متر مورد نظر روی صفحه ، برای کمیت های مختلف در چهار ردیف قوس های مدرج دیده می شود که که هر ردیف به درجات مختلف تقسیم شده است . روی صفحه علائم V برای اختلاف پتانسیل ، A برای شدت جریان ، برای مقاومت الکتریکی ، AC برای جریان متناوب و DC برای جریان مستقیم به کار رفته است .
معمولا” درجه بندی مربوط به مقاومت الکتریکی از راست به چپ و سایر درجه بندی ها از چپ به راست می باشد .

سلکتور کلیدی است که می تواند روی صفحه دایره شکل حول خود حرکت کند . در محیط دایره در جاتی است که حوزه کار دستگاه را نشان می دهد . اعدادی که کلید سلکتور مقابل آنها قرار داده می شود ممکن است کوچکتر یا بزرگتر از درجات قوس های مدرج باشند . در عمل حوزه کار انتخاب شده را برآخرین عدد قوس مدرج تقسیم نموده ، حاصل تقسیم را که ضریب قرائت نامیده می شود در عدد متقابل به عقربه ضرب می نماییم . باین ترتیب مقدار کمیت به دست می آید .
هنگام کار با دستگاه مولتی متر توجه به نکات زیر ضروری است :

1 – برای اندازه گیری شدت جریان باید دستگاه را به طور سری در مدار قرار داد .
2 – برای اندازه گیری اختلاف پتانسیل باید دستگاه را به طور موازی بین دو نقطه از مدار قرار داد .
3 – هنگام اندازه گیری مقاومت لازم است جریان برق را قطع کنیم . در غیر این صورت به دستگاه آسیب می رسد .

4 – دستگاه را با احتیاط جا به جا می کنیم و از وارد آمدن ضربه به آن و یا سقوط دستگاه جلوگیری می نماییم .
5 – پیچ تنظیم صفر دستگاه را نباید دستکاری کرد ، زیرا این بخش از دستگاه خیلی حساس است و ممکن است فنر مربوط به آن قطع و دستگاه خراب شود .
6 – همیشه هنگام اندازه گیری کمیت ها کلید سلکتور را روی بیشترین درجه قرار می دهیم و در صورت لزوم به تدریج آن را کاهش می دهیم تا به دستگاه لطمه ای وارد نشود .
7 – حتی الامکان کلید سلکتور را در جهت حرکت عقربه های ساعت می چرخانیم ، به علاوه چرخاندن سریع کلید سلکتور برای دستگاه خالی از ضرر نیست .
طرز کار مولتی متر دیجیتال :

الف ) اندازه گیری مقاومت :
کلید سلکتور را روی بیشترین پله (Range) مقاومت قرار می دهیم ، فیش سیاه رنگ را درون ترمینال (-) یا (com) مشترک و فیش قرمز به درون ترمینالی که مربوط به مقاومت یا (+) است قرار می دهیم . سر دیگر آنها را به طرز مناسبی به طرفین مقاومت مورد نظر وصل می کنیم و مقاومت را می خوانیم .
ب ) طرز اندازه گیری ولتاژ مستقیم :

سلکتور را برروی Dc آورده و فیش سیاه رنگ را درون ترمینال (com) و فیش قرمز را درون ترمینال (+) یا ترمینالی که مربوط به ولت است قرار می دهیم . سر دیگر آنها را به طور مناسب به قطبین مولد یا دو نقطه از مدار وصل می کنیم و ولتاژ را اندازه گیری می کنیم .
ج ) طرز اندازه گیری شدت جریان مستقیم DCmA

یکی از فیشها را به COM و دیگری را به mA وصل و دو سر فیش را هم به قطبین مولد یا دو نقطه از مدار متصل می کنیم و شدت جریان را اندازه گیری می کنیم . برای اندازه گیری شدت جریان های بیش از 300mA تا 10A فیش قرمز رنگ را درون ترمینال 10A قرار می دهیم .
د) طرز اندازه گیری ولتاژ متناوب ACV :

کلید سلکتور را روی ACV و یکی از فیشها را درون ترمینال COM و دیگری را به ترمینال مربوط به ولت وصل می کنیم .
هـ ) طرز اندازه گیری شدت جریان متناوب ACA

فیش سیاه رنگ را درون ترمینال (COM) و فیش قرمز را درون ترمینال مربوط به Ma وصل می کنیم .(( یا در صورت لزوم به ترمینال 10A وصل می کنیم . ))
شرح آزمایش :
در این آزمایش می خواهیم مقدار مقاومتهایی را ابتدا خودمان از روی مقاومت مورد نظر و سپس بوسیله اهم متر اندازه گیری کنیم پس این مقاومتها را یکبار به صورت سری و سپس به صورت موازی قرار می دهیم و مقاومت معادل آنها را اندازه گیری می کنیم .
به عنوان مثال داریم :
از سمت چپ به راست :

قهوه ای – مشکی – طلایی – طلایی 10 10 -1 (005) = 1
مقاومت دوم :
زرد – بنفش – قهوه ای – طلایی
47 10 1 (005) = 470
بوسیله اندازه گیری با اهم متر در مقاومت اول 1005
بوسیله اندازه گیری با اهم متر در مقاومت دوم : 462
حال این دو مقاومت را یکبار به صورت سری و یکبار به صورت موازی در مدار می بندیم در این حالت ما داریم :
به صورت موازی = 1004

و طبق فرمول نیز داشتیم :

به صورت سری داشتیم : R = 463
طبق فرمول زیر نیز داشتیم :

عنوان آزمایش: اسیلوسکوپ
هدف ازمایش :بررسی اسیلوسکوپ ، ترکیب عمودی دو ولتاژ
وسایل : اسیلوسکوپ، مولد AC
تئوری : اسیلوسکپ دستگاهی است که به وسیله آن می توان هر نوع پدیده متغیری را که قابل تبدیل به ولتاژ یا جریان باشد ، روی صفحه ای مشاهده کرده مورد مطالعه قرار داد . نظر به این اساس که کار اسیلوسکپ ، حرکت دسته ای از الکترون ها است که تقریبا” بی وزن بوده به سهولت می توان آنها را به حرکت درآورد و متحرک نمود ، لذا دستگاه تغییرات خفیف کمیت مورد نظر را مستقیما” نشان می دهد .

آنچه در صفحه جلوی دستگاه مشاهده می گردد و کار هر یک از آنها به ترتیب شماره کلیدها به شرح زیر می باشد :
1 – دستگیره که هم به منزله پایه مورد استفاده قرار می گیرد و هم برای حمل و نقل دستگاه . برای جا به جا کردن دستگیره باید قرصهای انتهایی را به طرف داخل فشار داده سپس دستگیره را چرخاند .

2 – موقعی که برق وارد دستگاه می شود این چراغ روشن می گردد .
3 – برای روشن کردن دستگاه به کار می رود . موقعی که به سمت راست پیچانده می شود دستگاه روشن می گردد .
4 – مخصوص تنظیم شدت روشنایی روی صفحه به منظور سهولت مشاهدات می باشد . وقتی به سمت چپ پیچانده شود تصویر ناپدید خواهد شد .
5 – برای کانونی کردن دسته اشعه است تا واضح ترین تصویر نسبت به میزان روشنایی به دست آید .

6 – برای جا به جایی موج کانال 2 در امداد محور افقی می باشد . وقتی بیرون کشیده شود قطبیت معکوس می شود .
7 – برای جا به جایی دامنه شکل موج کانال یک در امتداد محود عمودی می باشد .
8 – محل اتصال علامت ورودی کانال 2 یا ورودی افقی در حالت نمایش X-Y است .
9 – محل اتصال علامت ورودی کانال 1 با ورودی عمودی در حالت نمایش X-Y است
10 – اهرم سه وضعیتی ، برای کنترل علامت ورودی است .

AC – راه را برمولفه DC علامت ورودی می بندد .
مسیر سیگنال را باز کرده ورودی تقویت کننده عمودی را به زمین وصل می نماید . به این ترتیب خط صفری به دست می آید که از آن می توان به منزله مبنا در اندازه گیریهای DC استفاده کرد .
DC هر دو مولفه AC و DC علامت ورودی را عبور می دهد .
11- ولت بر قسمت – تضعیف کننده عمودی برای کانال 1 که تنظیم مرحله به مرحله حساسیت عمودی را امکان پذیر می سازد . وقتی پیچ (( تنظیم دقیق )) در وضعیت کالیبره قرار گیرد بهره عمودی را در 12 محدوده کالیبره از 5 میلی ولت تا 20 ولت بر قسمت می توان تغییر داد .
12- تنظیم دقیق – برای تنظیم دقیق تضعیف کننده عمودی کانال 1 ، .قتی تا منتها الیه در جهت حرکت عقربه های ساعت پیچانده شود ، تضعیف کننده عمودی کالیبره می شود . در حالت نمایش X-Y آن را برای تنظیم دقیق بهره عمودی به کار می گیرند .

13 –اهرم پنج وضعیتی – این اهرم آنچه را روی صفحه اسیلوسکپ نمایش داده می شود به شرح زیر کنترل می کند :
CH1 : فقط علامت وارد به کانال 1 را نشان می دهد .
CH2 : فقط علامت وارد به کانال 2 را نشان می دهد .

متناوب AC علامت های دو کانال متناوبا” نمایش داده می شود . (پایه زمانی بین 5/. ثانیه را میلی ثانیه توصیه می شود . )
مقطع : نمایش روی صفحه اسیلوسکپ با فرکانس در حدود 200 کیلو هرتز بین علائم دو کانال نوسان می کند . ( پایه زمانی بین 5/0 ثانیه و 1 میلی ثانیه توصیه می شود . )
مجموع : نمایش روی صفحه اسیلوسکپ حاصل جمع موج های دو کانال است . وقتی پیچ تغییر مکان CH2 بیرون کشیده شود ، موج کانال دو از موج کانال یک کم شده تفاضل دو موج روی صفحه ظاهر می شود .

14- 15 – کار کلیدهای 11 و 12 را برای کانال 2 انجام می دهند .
16 – کلید Dc AC اهرمی است که در سه وضعیت برای کنترل علامت ورودی بکار می رود ، AC راه را برمولفه DC علامت ورودی می بندد .
مسیر سیگنال را باز کرده ورودی تقویت کننده عمودی را به زمین وصل می کند و خط صفری حاصل می شود که از آن می توان به عنوان مبنا در اندازه گیری های DC استفاده کرد .
DC هر دو مولفه AC و DC علامت ورودی را عبور می دهد .

17 – برای تنظیم دقیق پایه زمانی است . وقتی تا منتها الیه جهت حرکت عقربه های ساعت پیچانده شود پایه زمانی کالیبره می شود .
موارد استفاده اسیلوسکپ :
اسیلوسکپ مورد استفاده زیادی دارد . در آزمایشگاه الکتریسیته از آن در موارد زیر استفاده می کنیم :
1- اندازه گیری ولتاژ مستقیم
2- اندازه گیری ولتاژ نوک به نوک و موثر جریان متناوب

3- اندازه گیری فرکانس

منحنی های لیساژو و موارد استفاده آن :
اگر دو نیرو در امتدادهای عمود برهم به جسمی وارد شوند و هر کدام یک حرکت نوسانی به جسم بدهند ، جسم تحت تاثیر این دو نیرو مسیری را طی می کند که به آن منحنی لیساژو می گویند .
هنگامی که شعاع الکترونی از میان صفحات یک خازن که به جریان متناوب متصل اند عبور می کند ، تحت تاثیر میدان الکتریکی حرکت نوسانی خواهد کرد که روی صفحه اسیلوسکپ به صورت یه خط مشاهده می شود . اکنون اگر به صفحات دو خازن افقی و قائم ولتاژ متناوب داده شود ، پرتو الکترونی در روی دو سطح عمود برهم حرکت نوسانی انجام می دهد .
اگر فرکانس های دو ولتاژ متناوب اعداد صحیح و نسبت آنها کسرهای یا برعکس باشد روی صفحه اسیلوسکپ شکل های ( )مشاهده می گردد .
از منحنی لیساژو در موارد زیر استفاده می کنیم :
الف – تعیین اختلاف فاز بین دو موج هم فرکانس – درصورتی که فرکانس های دو موج داده شده به کانال های اسیلوسکپ مساوی باشد منحنی لیساژو به صورت دایره و در حالت کلی به شکل بیضی خواهد بود . (شکل B) می توانیم پس از انتقال آن به مرکز از طریق قرار دادن اهرم های سه وضعیتی روی علامت و جابجا کردن نقطه روشن در امتدادهای افقی و قائم ، اختلاف فاز بین دو موج را از رابطه زیر محاسبه نماییم
ب- تعیین اندازه فرکانس مجهول از روی فرکانس معلوم
برای این منظور ورودی های اسیلوسکپ را به دو موج که فرکانس یکی از آنها معلوم است متصل می نماییم (یکی به کانال Y و دیگری به کانال X ) اگر بین دو فرکانس نسبت مطلوبی وجود داشته باشد منحنی لیساژو به شکل تقریبا” ثابتی روی صفحه ظاهر می شود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله رفتار غربیان و مسلمانان در قبال آخرالزمان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رفتار غربیان و مسلمانان در قبال آخرالزمان pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رفتار غربیان و مسلمانان در قبال آخرالزمان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رفتار غربیان و مسلمانان در قبال آخرالزمان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رفتار غربیان و مسلمانان در قبال آخرالزمان pdf :

آخر الزمان و اتفاقات مربوط به آینده و سرانجام عالم از جمله موضوعاتی است که مورد توجه هر انسانی با هر آئین و مذهب است. در بررسی تاریخی و اساطیری اقوام مختلف درمی یابیم همیَشه صحبت از دو جبهه بوده است که یک جبهه مظهر خوبی و پاکی است و جبهه دیگر مظهر پلیدی و زشتی که در پایان دنیا یعنی آخر الزمان جنگ بزرگی بین این دو جبهه اتفاق خواهد افتاده و نهایتا بعد از سختی های زیاد پیروزی با جبهه حق است از جمله می توان در میان ملل و اقوام مختلف به برهمنان هندی، کائنان معابد --- عالمان بودایی و اساطیر ایرانی و یونانی اشاره کرد.
و همه ادیان آسمانی و بیشتر مکاتب بشری درباره پایان تاریخ اظهار نظر کرده اند در همه پیشگویی های مربوط به آخرالزمان خبرهای وحشتناک و نگران کننده ای وجود دارد. در متون زرتشتی به ظرافت از دوره --- بشر در پایان جهان یاد شده است که آشوب ها و بلاهای زیادی خواهد بود که با ظهور منجی (سوشیانس) پایان می پذیرد.
ادیان ابراهیمی بیش از آیین ها و مکاتب دیگر بر آخر الزمان تأکید داشته اند. به طوری که در عهد عتیق و عهد جدید به آن اشاره شده است.
و این سیر پرداختن به آینده به اشکال مختلف در همه اقوام و ادیان از گذشته تا حال ادامه داشته و امروز در غرب به اوج خود رسیده است به طوری که با تأسیس مراکز اطلاعاتی و استراتژیک به مطالعه آینده جهان پرداخته و به دنبال ترسیم نقشه ای برای آینده جهان و پایان آن آنطور که می خواهند هستند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد بلوتوس( Bluetooth) ؟ pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد بلوتوس( Bluetooth) ؟ pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد بلوتوس( Bluetooth) ؟ pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد بلوتوس( Bluetooth) ؟ pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد بلوتوس( Bluetooth) ؟ pdf :

بلوتوس( Bluetooth) ؟

مقدمه
________________________________________

سئوالی که ذهن بسیاری از ما را گاهی به خود مشغول میکنه اینه که بلوتوس چیه؟

چنینن اسمی برای یک تکنولوژی قرن بیست و یکم خیلی عجیبه. اگر یک مقدار کنجکاو باشید و در مورد این اسم کمی تحقیق کنید متوجه میشید که نام یکی از پادشاهان دانمارکی Harold Bluetooth بوده .حالا چه ربطی بین این پادشاه و تکنولوژی امروز بوده؟

 

هارولد بلوتوس تلاش بسیاری کرد تا جنگهای قبیله ای زمان خودش را خاتمه بده و تونست که قبیله ها را با هم متحد کنه و از آنجا که ایده تکنولوژی بلوتوس ارتباط و اتحاد بین دستگاههای مختلف می باشد از اسم این پادشاه دانمارکی برای نامگذاری این سیستم استفاده شد.بلوتوس روشی هست که به وسیله اون ما توانایی ارتباط بین وسایل مختلف را پیدا میکنیم بدون اینکه از سیم استفاده کنیم.

. بلوتوس توسط شرکت اریکسون به بازار معرفی شد و پس از آن شرکتهای IBM و Intel نیز در ادامه راه بر روی این سیستم سرمایه گذاری نمودند و از آن در دستگاههای تولیدی خودشون استفاده کردند این مسئله در سال 1999 اتفاق افتاد ولی تا به امروز که اواخر سال 2006 هستیم هنوز این سیستم همه جانبه و شایع نشده زیرا انتظار میرفت که در بسیاری از دستگاههای روزمره امروزی از این تکنولوژی استفاده بشه به هر حال بیشترین استفاده از بلوتوس در موبایل ها بوده و معیاری برای برتری گوشی ها به شمار میرود.

در حقیقت بلوتوس سیگنالهای بسیار کم قدرت رادیویی هستند که دارای برد بسیار محدودی می باشند که به طور تخمینی این برد 25 متر اعلام شده است. بر خلاف سیستمهایی که برای ارتباط از سیم استفاده میکنند و نگرانی زیادی بابت امنیت در مورد آنها وجود دارد سیستم بلوتوس بسیار امن و مطمئن می باشد و از زمان فرستادن این امواج هیچگونه نگرانی بابت امنیت امواج منتشر شده وجود ندارد.امروزه دستگاههای مختلفی از بلوتوس استفاده میکنند که تعدادی از انها به شرح زیر هستند:

گوشی های موبایل
PDA (Personal Digital Assistants)
کامپیوترهای قابل حمل و رومیزی
پرینترها

دوربین های دیجیتال
کنترل های از راه دور که با سیستم IR(infrared) کار میکنند
اتومبیل ها

برخی از شرکتهای سازنده ماشین نظیر “بی ام و” و” آکورا در حال استفاده از این سیستم برای کنترل گوشی های موبایل بر روی ماشینهای ساخته شده خود هستند و بعضی دیگر نیز برای شما امکان نصب بلوتوس درون ماشین را فراهم میکنند.

با فناوری نوین بی سیم بلوتوث کاربران قادر هستند در حین راه رفتن و در خارج از منزل بدون نیاز به کابل و یا سیم رابطی به موسیقی ذخیره شده در رایانه و یا سیستم های دیگر گوش دهند.
عینک های جدید مجهز به فناوری بلوتوث اخیرا به بازار عرضه ش

ده است که کاربران علاقه مند به موسیقی را قادر می سازد تا بدون نیاز به کابل به موسیقی مورد نظر که در رایانه های شخصی خود در خانه می باشد ،گوش دهند. این فناوری نوین برای اسکیت بازان و افراد علاقه مند به پیاده روی طولانی مدت جذابیت بیشتری خواهد داشت.بهای این عینک های آفتابی بین 149 پوند تا 191 پوند می باشد.
در بزرگترین نمایشگاه لوازم الکترونیکی و پیشرفته در اروپا، مسئولین ارائه این فناوری پنج بلندگو بی سیم راه بدون اینکه هیچ کابلی به آنها متصل باشد را در پنچ گوشه سالن قرار دادند سپس پس از چند ثانیه صدای موسیقی راک مورد علاقه حضار توسط اسپیکر های 1 هزار و 600 دلاری با مصرف انرژی 240 وات فضای سالن را متحول کرد.در نظرخواهی ها حضار اعلام کردند: متوجه هیچ گونه تفاوتی بین اسپیکر های بی سیم و معمولی نشده اند و از نظر کیفیت هم با یکدیگر برابر هستند.به گفته یکی از ناظرین به زودی این فناوری نوین در بین تمامی کاربران محبوبیت خاصی پیدا می کند.
برای اولین بار در هشت سال پیش طرح ارسال اطلاعات از طریق خطوط بی سیم بلوتوث توسط کارشناسان مورد آزمایش قرار گرفت به طوری که تبادل اطلاعات با فاصله مسافتی 100 متر یا 30 فیت از دستگاه ذخیره اطلاعاتی از جمله رایانه هایشخصی امکان پذیر به نظر می رسید و اولین ابزار مجهز به این فناوری که به صورت تجاری در دسترس کاربران قرار گرفت “STAR TREK” بود که توسط کاربران تلفن همراه مورد استفاده قرار می گرفت.
گفتنی است ،این فناوری نوین علاوه بر این ، قابل استفاده در منزل هم می باشد به طوری که دستگاه فرستنده خانگی بلوتوث 69 پوندی به کاربران این امکان را می دهد تا توسط استریو خانگی به موسیقی های ذخیره شده در دستگاه های MP3 و یا تلفن همراه گوش فرا دهند.کاربران همچنین می توانند دستگاه پخش صدا با کیفیت خود را با دو اسپیکر 60 واتی PARROT فرانسوی تعویض کرده و به موسیقی ذخیره شده در دستگاه های سیار با کیفیت بیشتری گوش دهند.از انجایی که این فناوری نوین ارزان بوده و طریقه استفاده از آن آسان می باشد در آینده نزدیک این خدمات نزد جهانیان محبوبیت ویژه ای کسب خواهد کرد.
این موفقیت های کنونی با همکاری و تلاش پی در پی چند ساله شرکت های اریکسون ، شبکه های بی سیم ، اینتل ، موتورولا ، نوکیا و توشیبا به نتیجه رسیده است.این شرکتها این فناوری نوین را HARALD BLATAND نامیده بودند اما اخیرا نام آن به HARALD BLUETOOTHتغییر یافت.لازم به ذکر است ، ماهانه 10 میلیون دستگاه مجهز به فناوری بلوتوث به بازار عرضه می شود و تا پایان سال جاری تعداد ابزارهای مجهز به این فناوری بی سیم ، که

در اغلب تلفن های همراه موجود می باشد به بیش از 1 میلیارد دستگاه خواهد رسید این در حالیست که این آمار در سال 2005 بذابر 500 میلیون دستگاه بوده است.کیفیت تبادل اطلاعات توسط این فناوری نیز بهتر شده است به طوری که مسافت تبادل اطلاعات از 10 متر به 100 متر افزایش یافته و سرعت آن هم سه برابر شده است.نسخه های آخری این فناوری قادر است اطلاعات را با سرعت سه گیگابایت در ثانیه مبادله کند.

در چند ماه گذشته این فناوری بی سیم جدید با مشکلاتی مواجه شده بود به طوری که مایکرو ویو ها و تلفن های همراه موجود در منزل پخش صدا توسط اسپیکر های بی سیم را تا حدودی مختل می ساخت اما این نقص تا حدودی بر طرف شده است.
به گفته مسئولین ، تا سال 2012 نیز تقریبا یک سوم از خودروهای جدید مجهز به فناوری بلوتوس خواهند بود این میزان در حال حاضر 3 درصد می باشد. این فناوری بی سیم در خودروها امکان تشخیص نقص و خرابی موتور را به رانندگان بی تجربه خواهد داد.

همه چیز در مورد بلوتوث
________________________________________
بلوتوث یک خاصیت و مشخصه صنعتی برای شبکه‌های بیسیم محلی laptopها و گوشیهای تلفن همراه و (Personal digital assistants:PDAs))ارائه می‌‌دهد راهی برای اتصال و رد و بدل کردن اطلاعات بین وسایلی مثل کامپیوترها و دوربین‌های

دیجیتال از طریق فرکانس رادیویی برد کوتاه امن و ارزان قیمت و قابل دسترس برای تمامی جهانیان فراهم کرده.

بلوتوث از نام پادشاه دانمارکی (Harold Bluetooth Blatant) در قرن 10 برگرفته شده او کسی بود که دیپلماسی را از جنگ به سمت گفتگو سوق داد مخترعان تکنولوژی بلوتوث فکر می‌کردند این نام مناسب برای تکنولوژی آنهاست که به وسایل مختلف اجازه می‌دهد نوعی گفتگو با هم داشته باشند.

Bluetooth یک سیتم رادیویی برای مصارفی با توا

ن پایین در یک برد کوتاه (10 سانتی متر 10 متر و 100 متر)که توسط یک میکروچیپ ارزان طراحی شده است. بلوتوث برای گوشی موبایل Handset نمونه‌ای از بلوتوث به دستگاهها اجازه می‌دهد که با یکدیگر به گفتگو بپردازند به شرطی که هر دو در برد هم قرار گرفته باشند البته لازمم نیست که در یک اتاق باشند این برد حداکثر 100 متر است که به کلاس توان محصول بستگی دارد سه کلاس توان وجود دارد :

کلاس 1: متر 100 20mW ~100dBm
کلاس 2: متر 2.5 4mW ~10dBm
کلاس 3: متر 1 0mW ~10dBm [ویرایش]
کاربردها و مصارف bluetooth

1- ایجاد یک شبکه بیسیم برای کامپیوترهای رومیزی با یک پهنای باند کوچک
2- استفاده در تجهیزاتی مثل printer ,mic,keyboard
3- بلوتوث فروش زیادی در تلفنهای سلولی داشته

است که آنها را قادر ساخته که به کامپیوترها وPDAs و handsfree ‌ها وبسیاری دیگر از دستگاهها متصل شوند و به این ترتیب یک شبکه بیسیم LAN را ایجاد می‌کنند

4- انتقال فایلها (مثل عکس و mp3 و غیره) بین گوشی‌های موبایل و PDAs و کامپیوترها از طریق OBEX
5- handset بلوتوث برای گوشی موبایل و smart phone ها
6- دستگاههای اندازه گیری و Test
7- ابزارهای پزشکی

8- گیرندهای GPS
9- اتومبیل و استفاده به‌عنوان handsfree تلفن در آن 10- کنترل

از راه دور تلویزیون بجای اینفرارد
11- وسایل کمک شنوایی
12- playstation 3 و Nintendo Revolution از بلوتوث برای جوستیک خود استفاده خواهند کرد و… [ویرایش]

مشخصات و ساختار

خصوصیات و ویژگی‌های بلوتوث اولین بار توسط Ericsson توسعه و گسترش یافت و بعدها به‌وسیله گروه SIG که در 20 می‌‌1999 تأسیس شد و اعضای آن شرکتهایی چون:Sony Ericsson, IBM,Intel,Toshiba,Nokia بودند که بعدها شرکتهای کامپیوتری دیگری هم به آنها پیوستند. بلوتوث تحت استاندارد IEEE 802.15.1 شناخته می‌شود.

Bluetooth 1.0 and 1.0B

ورژن 1.0 و 1.0B مشکلات متعددی داشت و سازندگان مختلف مشکلات بزرگی در برقراری ارتباط محصولاتشان با هم داشتند این ورژن مجبور بود آدرس سخت افزاری(BD-ADDR) وسیله بلوتوث را تحت پروسه handshaking ارسال کند و غیر ممکن بود که این کار به صورت بینام و گمنام انجام شود

Bluetooth 1.1
در ورژن 1.1 خیلی از مشکلاتورژن B 1.0 آشکار و برطرف گردید کانالهای بدون رمزگذاری نیز به آن اضافه شد آشکارسازهای قوی تری نیز برای دریافت سیگنالهای به آن اضافه شد(RSSI)

Bluetooth 1.2
این ورژن همانند ورژنهای قبلی است فقط با کمی تغییر در آن که عمده موارد اضافه شده شامل: • سیستم سازگار طیف وسیع پرش فرکانسی(AFH:Adaptive Frequency-hopping spread spectrum) که پایداری در مقابل تداخل فرکانس رادیویی با استفاده از بکارگیری طیف وسیعی از پرش فرکانسها را ایجاد می‌کند • بال بردن سرعت ارسال در عمل • اتصال گسترده هماهنگ extended Synchronous Connections (eSCO) که بهبود کیفیت صوت را با ارسال مجدد package ‌های خراب شده و آسیب دیده را سبب می‌گردد • Host Controller Interface (HCI) support for 3-wire UART • HCI access to timing information for Bluetooth application

Bluetooth 2.0
این ورژن ورژن تکامل یافته 1.x است تغیررات عمده شامل ایجادو ارائهEnhanced data rate (EDR) با نرخ ارسال و دریافت 2.1 Mbit/s. • سه برابر سریعتر در ارسال • مصرف توان پایین تر به‌وسیله کاهش Dutycucle • مختصر کردن سناریو ارتباط چندگانه با استفاده از عرض باند قابل دسترس بیشتر • اصلاح کردن (BER:bit error rate)

 

 

آینده بلوتوث
ورژن بعدی بلوتوث به عنوان LISBON نامیده شده که شامل یک تعداد مشخصه‌هایی از جمله افزایش امنیت و قابلیت استفاده بیشتر از بلوتوث که چند نمونه را ذکر میکنیم: • Atomic Encryption Change: این توانایی به ارتباط رمزگذاری شده این امکان را می‌دهد که بطور تناوبی کدهای رمزی خود را تغییر دهد تا بدین وسیله امنیت افزایش ین اطلاعات شامل نام وسیله و لیستس از خدمات ارائه شده و یکسری اطلاعات تکمیلی دیگری است.

• Sniff Subrating: سبب کاهش توان مصرفی وقتی که وسایل در وضعیت sniff low power هستند می‌گردد این توانایی بویژه در هنگام ارتباط و انتشار دادهای نامتقارن بکار می‌رود این وضعیت در هنگام برقراری ارتباط با وسایلی چون mic و keyboard سبب افزایش طول عمر باتری از 3 تا 10 برابر می‌شود.

• QoS Improvements: سبب خواهد شد که وقتی ترافیک مخابراتی در یک خوشه piconet بالاست داده‌های صوتی و تصویری با کیفیت بال ارسال شوند. • Simple Pairing: به شکل اساسی وظیفه بهبود در جفت شدن وسایل بلوتوث را به عهده دارد.بطوریکه در یک زمان هم کاریی و هم امنیت افزایش میابد.انتظار می‌رود که این مورد به طور قابل توجهی در استفاده از بلوتوث افزایش یابد ورژن بعد از LISBON ” SEATTLE نامیده می‌شود که مش

خصه و ویژگی‌های بیشتری زا دارد که عمده آنها روی(UWB: ultra wide band) متمرکز شده این خصیصه امکان استفاده از بلوتوث را در عرض باند بسیار بالای رادیویی فراهم می‌کندکه بدنبال آن ارسال و انتقال اطلاعات دادهها را با سرعت بسیار بالا فراهم می‌کند Technical information Communication & Connection یک دستگاه بلوتوث که نقش

یک master را ایفا می‌کند می‌تواند با 7 دستگ

اه که نقش slave را بازی می‌کنند ارتباط برقرار کند این شبکه که یک گروه 8 تایی را تشکیل می‌دهد piconet(خوشه بلوتوث) نامیده می‌شود. در هر زمان داده‌ها می‌‌توانند بین master ویک slave انتقال یابد اما master از یک slave به slave دیگر به صورت سریع با یک گردش نوبتی سوئیچ می‌کند خصوصیت دیگر بلوتوث این است که اجازه می‌دهد 2 یا چند piconet به هم متصل شده ویک scatternet را

ایجاد می‌کند در این حالت بعضی دستگاهها به عنوان پلی که نقش یک master را در یک piconet و یک slave را در piconet دیگر بازی می‌کند برقراری ارتباط هر وسیله بلوتوث در هر برقراری ارتباط پارامترهای زیر را ارسال می‌کند:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت ارزیابی موجودی ها pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت ارزیابی موجودی ها pdf دارای 5 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت ارزیابی موجودی ها pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت ارزیابی موجودی ها pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت ارزیابی موجودی ها pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت ارزیابی موجودی ها pdf :

اسلاید 1 :

موجودی کالا: اقلامی از دارایی مشهود متعلّق به یک موسسه

انواع

موجودی

کالا

1- مواد اولیه

2- کالای در جریان ساخت

3- محصول

4- ابزارآلات و قطعات

5- ضایعات

روش های محاسبه

 قیمت تمام شده

تعیین قیمت تمام شده واحد مشخص کالا

محاسبه میانگین

FIFO

LIFO

اقل قیمت روز یا قیمت تمام شده

اسلاید 2 :

                     1-غیر واقعی بودن و عدم تطبیق آن با قیمت موجودی کالا در بازار روز

                     2- غیر منطقی بودن آن به مناسبت آنکه در این رویه فرض شده است

                        که تمام موجودی ها به طور متناسب با حجم کلیه خرید های مختلف به

                        عمل می آید .

                      1- در مواقعی که قیمت ها مرتباً و به میزان قابل ملاحظه ای در نوسان

                          باشند ، استعمال این روش گاهی تفاوت های عجیبی بین شماره

                          کارتهای مختلف ایجاد می کند.

                      2- اگر عملیات انبار نسبتاً متعدد باشد ، به کار بردن این روش پرزحمت

                          بوده و احتمال بروز اشتباه در آن زیاد است.

                       1- اتخاذ این روش با جریان طبیعی ورود و صدور کالا در موسسات

                           تطبیق نمی کند

                       2 – مبلغی که در این روش در قسمت دارایی ترازنامه به عنوان موجودی کالا نمایش

                            داده می شود دور از حقیقت است

 

اسلاید 3 :

روش اقل قیمت روز یا قیمت تمام شده: ابتدا با یکی از روشهای قبل قیمت تمام شده محاسبه شده وقیمت آن را در بازار به دست می آورند و از بین این دو مبلغ هر کدام کمتر بود به عنوان بهای موجودی کالا انتخاب می گردد.

                    1ـ ارزیابی موجودی کالا با این روش ، احتیاج به

                     محاسبات زیادی دارد.

                  2ـ این روش مخالف اصل ثبات رویه است.

                  3ـ با به کار بستن این روش ، غالباً حجم فروش

                     و سود دوره مالی با یکدیگر متناسب نیست .

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >