مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf :

به طور کلی نقش فرشبافی در اقتصاد ایران عبارتند از:
• کمک به توسعه اقتصادی
• ایجاد شغل
• سرمایه گذاری اندک و بهره وری بالا
رشد اقتصادی و دستیابی به اهداف مختلف آن امروزه سرلوحه برنامه و فعالیتهای بسیاری از دولتها به ویژه در کشورهای در حال توسعه می‌باشد. این دولتها در برنامه‌های توسعه اقتصادی خود اهداف عمده‌ای را در زمینه‌های مختلف اقتصاد، اجتماع، سیاست و ... دنبال می‌کنند.
در بخش اقتصاد، عمده اهداف دولتها متوجه افزایش تولید و درآمد ملی (رشد اقتصادی)، رسیدن به اشتغال کامل و کاهش نرخ بیکاری، ثبات قیمتها و کاهش نرخ تورم بمنظور حفظ قدرت خرید پول ملی، توسعه صادرات و افزایش درآمدهای ارزی در جهت تأمین نیازهای ارزی کشور و تسهیل در اجرای برنامه‌های توسعه، و بالاخره توزیع بهتر و عادلانه تر درآمدها در جهت برقراری عدالت اقتصادی در جامعه می‌باشد.
دستیابی به توسعه اقتصادی به سهم خود بر وجوه مختلف زندگی افراد از قبیل سطح زندگی و معثیت و رفاه، آموزش بهداشت عمومی و شاخصهای جمعیتی مانند نرخ مرگ و میر، میانگین طول عمر و میزان زاد و ولد تأثیرات شگرف می‌گذارد.
دولتها برای نیل به اهداف خود و دستیابی بر توسعه اقتصادی ناگزیر از اتخاذ سیاستها و خط مشی‌های هماهنگ با شرایط و اوضاع و احوال اقتصادی، اجتماعی و ... کشور هستند.
غالب کشورهای در حال توسعه در اجرای برنامه‌های موردنظر خود با مشکلات عدیده از جمله «رشد بی‌رویه جمعیت»، بیکاری (کم کاری و رواج انواع مختلف بیکاری از جمله بیکاریهای پنهان، فصلی و ...) و در نتیجه پایین بودن سطح درآمد و معیشت گروه کثیری از مردم ، «نقصان تشکیل سرمایه داخلی» و درنتیجه فقدان منابع مالی کافی برای اجرای برنامه‌های توسعه اقتصادی و ساخت و توسعه امکانات زیربنای موجود به منظور فراهم آوردن امکان بهره‌برداری بهینه از منابع انسانی، طبیعی و ... کشور مواجه می‌باشند.
به همین دلیل بعضی از صاحب نظران با توجه به سهولت گسترش صنایع کوچک بر ضرورت تأکید بر تقویت، توسعه و گسترش این قبیل صنایع در برنامه توسعه اقتصادی کشورهای در حال توسعه اصرار و توصیه دارند. این قبیل صاحب نظران در توصیه‌های خود بویژه بر قابلیتها و ویژگیهای این قبیل صنایع از جمله نیاز به سرمایه اندک برای ایجاد، راه‌انداری و بهره‌برداری، کاربر بودن این صنایع و نیاز به سرمایه‌گذاری اندک سرانه برای ایجاد یک شغل، عدم نیاز به تخصصهای فنی و حرفه‌ای بالا و سازگاری و استفاده از مهارتهای بومی، بازار ساده فروش محصولات و بالاخره قابلیت و توانایی ایجاد درآمد ارزی تکیه دارند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

نیاز سنجی کارکنان اطلاعات استان خراسان رضوی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  نیاز سنجی کارکنان اطلاعات استان خراسان رضوی pdf دارای 48 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نیاز سنجی کارکنان اطلاعات استان خراسان رضوی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

    
فهرست
فصل اول    4
طرح مسأله    4
بیان مسأله    5
اهمیت و ضرورت مساله:    7
اهداف تحقیق :    9
اهداف جزئی طرح عبارتند از :‌    10
فرضیه های تحقیق:    10
- دوره های عرضی    11
نیاز    11
فصل دوم    13
مباحث نظری    13
چارچوب تئوریک    14
آموزش های ضمن خدمت    14
تاریخچه آموزش های ضمن خدمت    16
مراحل آموزش    19
بررسی پژوهش‎های انجام شده    23
وزارت آموزش و پرورش، سازمان آموزش و پرورش، پژوهشکده تعلیم و تربیت    26
پایان نامه (دکترا) -- دانشگاه تربیت مدرس، 1377    27
وزارت آموزش و پرورش ، اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران    28
وزارت آموزش و پرورش، سازمان آموزش و پرورش، پژوهشکده تعلیم و تربیت    29
نیاز سنجی آموزشی مراقبین بهداشت در مدارس اصفهان:    31
نیاز سنجی آموزشی کارکنان وزارت جهاد سازندگی سیستان و بلوچستان:    31
علوم پزشکی سبزوار    35
پژوهشکده کودکان استثنایی    35
استان مازندران    36
کشاورزی، معاونت آموزش و تحقیقات    37
تحقیقات و بررسی مسائل روستایی    38
فصل سوم    40
روش پژوهش    40
ابزار گردآوری داده‌ها:    41
روائی و پایانی ابزار تحقیق    42
جامعه آماری‌، حجم نمونه و شیوه نمونه‌گیری :‌    42
شیوه‌های تحلیل اطلاعات :    42
پرسشنامه نیازسنجی دوره های عرضی  ) مسئولین )    44
پرسشنامه نیازسنجی دوره های عرضی  )کارکنان (    46
 

فصل اول
طرح مسأله
 
 
بیان مسأله
امروزه به موازات آموزشهای مرسوم نظام آموزشی و دانشگاهی، موسسات، ادارات و سازمانهای مختلف برنامه‎هایی را طرح کرده و برای دستیابی  به اهداف خاص خود به اجرا درآورده‎اند. در اغلب کشورها آموزشهای ارائه شده برای همگان و آموزشهای تخصصی و کاربردی برای کارورزان و کارکنان بخشهای عمومی و خصوصی به عنوان صنعت رشد قلمداد می‎شود و سالانه بخش زیادی از درآمدهای آنان صرف توسعه و بهسازی فعالیت هایشان می گردد و همگام با رشد جمعیت و توسعه اقتصادی ـ اجتماعی این سرمایه‎گذاری‎ها را افزایش می‎دهند و این همه بر این باور استوار  است که سرمایه‎گذاری در بخش آموزش و تربیت نیروی انسانی همانند سرمایه گذاری در دیگر عوامل رشد و توسعه دارای بازده اقتصادی است و در کنار آن پرورش مردم با فرهنگ و آگاه به عنوان آحاد جامعه،  بهره‎وری و بهره‎گیری بهینه از سایر سرمایه گذاری‎های  مادی و فرهنگی را افزایش می‎دهد. به همین دلیل بسیاری از کشورهای جهان سعی دارند به توسعه کمی و کیفی برنامه‎های آموزشی و تربیتی ـ فرهنگی خود پرداخته و مردم را از نعمت مجموعه‎ای دانشهای عمومی و تخصصی که برای بهزیستن ضروری می باشد، برخوردار سازند.
اساساً هر سازمان بر حسب یک نیاز عمومی و اجتماعی به وجود می‎آید. آنچه که مسلم است این است که یک سازمان برای این بوجود می‎آید که کالایی را تولید و یا خدمتی را به جامعه عرضه کند. بدین جهت هر چه نیاز اجتماعی گسترده تر و حیاتی تر باشد امکان افزایش وتوسعه آن سازمان بیشتر است و این در حالی است که سازمانها برای اینکه به اهداف خودشان نائل شوند، مجبورند با بخشها و گروه‎های مختلف موجود در جامعه ارتباط داشته باشند، به عبارت دیگر سازمانها نمی توانند مستقل از محیط باشند بلکه باید پیوسته با آن تغییر کنند و با آن تطبیق نمایند و تغییر خود را بهبود بخشند. در این زمان است که نیازهای افراد، متناسب با شرایط محیط و نوع کار کارکنان مطرح می شود. این که اموزش ها مطابق با نیازهایی باشد که کارکنان در جریان کار احساس می کنند و در جهت حل مشکلاتی باشد که در جریان کار با آن برخورد داشته اند مسئله مهمی است که اثر بخشی این دوره ها را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.
در راستای تحقیق اهداف ناجا و با توجه به ضرورت و اهمیت استمرار آموزش های تخصصی، معاونت آموزش ناجا تلاش دارد علاوه بر اجرای آموزش های بدو خدمت دوره های آموزش تخصصی تکمیلی را بطور گسترده ای در طول خدمت کارکنان ناجا به اجرا در آورد. این دوره ها براساس نیازمندی معاونت ها و یگان های مستقل ناجا و با محوریت رشته های شغلی ناجا تعریف شده است.
مجموعه عناوین آموزش های مورد بحث در کتاب حاضر در ذیل رسته های انتظامی، اطلاعات، آگاهی، راهور، عملیات ویژه، مرزبانی، اداری، دارائی، آماد و پشتیبانی، مخابرات و الکترونیک، دریائی، فنی و مهندسی، بهداری، رایانه و سیستم، حقوق، مخارف اسلامی و علوم انسانی و همچنین آموزش های تخصصی تکمیلی مشترک و نیز آموزش های فرماندهی و مدیریت تقسیم بندی شده است.
آموزش های تخصصی تکمیلی با استناد به ماده 38 قانون استخدام ناجا (مصوب خرداد ماه 1383) و به منظور تکمیل آموخته های گذشته و روز آمد نمودن اطلاعات تخصصی کارکنان ناجا برای نیل به ترفیع و ....

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

زمین شناسی و دانش ژئومورفولوژی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  زمین شناسی و دانش ژئومورفولوژی pdf دارای 340 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زمین شناسی و دانش ژئومورفولوژی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه :
از آنجا که آب یکی از منابع اصلی و پایه تولید در کشور است، ضرورت و اهمیت مطالعه دقیق و شناخت منابع کشور روشن می گردد. با توجه  به جایگاه و اهمیت منابع آب زیر زمینی و سطحی، در کشور ما باید از نظر کمی و کیفی به دقت مطالعه شود و با روشهای صحیح مورد بهره برداری قرار گیرند و نهایتا به درستی و با بالاترین کارائی به مصرف رسند با  توجه به بحث کم آبی و در نهایت بحران آب یک واقعیت عینی در کشور محسوب می شود که این پدیده طبیعی همچون دیگر پدیده های طبیعی به مدد دانش آگاهی، برنامه ریزی و مدیریت صحیح قابل کنترل می باشد در حال حاضر حجم متوسط بارندگی سالانه در سطح کشور حدود 420 میلیارد متر مکعب برآورد گردیده که بخش اعظم آن تبخیر و بخش دیگر به صورت رواناب از دسترس خارج می شود و تنها بخش اندکی از ان در بخش اندکی از ان در بخشهای کشاورزی، شرب و صنعت و آنهم به روش غیر علمی مورد استفاده قرار می گیرد. که با مهار سیلابها، تغییر سیستم آبیاری و انتخاب الگوی کشت مناسب می توان به صورت بهینه از این منابع استفاده نمود.
چگونگی وضعیت منابع آبهای سطحی و زیر زمینی گویای آن است که به منظور بهره وری مناسب از  منابع آبی به برنامه ریزی و تلاشی وسیع نیازمند می باشیم.
شناخت خصوصیات زمین شناسی (لیتولوژی) که ارتباط مستقیم با کمیت و کیفیت منابع آب، خصوصیات شکل زائی، ایجاد اشکال مختلف فرسایش و شبکه هیدروگرافی دارد می تواند در ارزیابی قابلیتهای حوضه و برنامه ریزی اقتصادی، فنی و همچنین ژئوتکنیکی نظیر سد سازی، طرحهای آبخیزداری و غیره واقع شود.
حوضه رودخانه کهمان یکی از سرشاخه های اصلی رودخانه الشتر می باشد و این رودخانه خود از شاخه های رودخانه کشکان که جزئی از حوضه آبریز  کرخه در شمال استان لرستان جز رشته کوه های زاگرس به حساب می آید.
مجموعه حاضر  در پنج فصل تدوین شده است فصل اول مربوط به کلیات تحقیق، فصل دوم  پیشینه و مبانی نظری تحقیق، فصل سوم ویژگیهای جغرافیای منطقه شامل  زمین شناسی، آب و هوا، شرایط  خاک و پوشش گیاهی حوضه و فصل چهارم مربوط به ژئومورفولوژی، فیزیوگرافی و هیدرولوژی و منابع آب حوضه و فصل پنجم که در واقع فصل پایانی می باشد به بررسی فرضیات رساله با توجه به مطالعه انجام گرفته پرداخته و در نهایت نتیجه گیری و پیشنهاداتی جهت بهره برداری صحیح از این  منابع و همچنین در زمینه ایجاد یک منطقه سالم گردشگری با توجه به مسائل زیست محیطی بیان می کند.

- بیان مسئله
از جمله پیش نیاز طرحهای آمایش سرزمین، برنامه ریزی منطقه ای و سایر برنامه های توسعه، نیازهای اطلاعاتی و تجزیه و تحلیل اطلاعات بصورت ارقام، جداول و نمودارها، نقشه ها و فایلهای کامپیوتر است که  در  دهه های اخیر رشد فزاینده ای یافته است.
در این راستا یکی از پیش نیازهای هر نوع برنامه ریزی، بررسی ساختار تشکیلات زمین شناسی ولند فرمهای ناشی از تاثیر عوامل طبیعی و غیر طبیعی از قبیل اقلیم، هیدرولوژی، فیزوگرافی، توپوگرافی و فعالیتهای انسان است که بصورت مستقیم و غیر مستقیم موجب ظهور انواع فرمهای زمین (لندفرمها) می گردد هرلندفرم دارای ویژگیهای خاص زمین شناسی پوشش گیاه خاک ، شیب و ارتفاع و... است.
با توجه به ویژگی های خاص حوضه رودخانه کهمان که در تامین آبهای سطحی و زیر زمینی دشت  الشتر نقش بسزایی دارد. لذا بررسی ژئومورفولوژی ابن حوضه و تاثیر آن روی منابع آب دشت انتخاب گردید.

 

1-2-    انگیزه تحقیق
1-    علت دائمی بودن رودخانه کهمان نسبت به رودخانه های دیگر منطقه الشتر که بیشتر آنها فصلی هستند
2-    با توجه به اینکه حوضه مورد مطالعه در زون زاگرس قرار گرفته است بررسی نقش سنگها و  تاثیری که روی منابع آب دارند
3-    3- علاقه پژوهشگر به اینکه در زادگاه خود یک کار پژوهش در حیطه علم خود کرده باشم.
4-    با توجه به اینکه حداکثر نقاط ارتفاعی منطقه الشتر در داخل حوضه کهمان قرار گرفته بررسی تاثیر آن روی دماو میزان  بارندگی انگیزه مطالعه را  دو چندان نموده است.

 

1-3-    اهداف تحقیق
پژوهش حاضر با هدف شناخت فاکتورهای هیدروژئومورلوژی که در تامین آب تاثیر دارند و از  طرفی تعیین موقعیت و شناسائی منابع آب (سطحی و زیر زمینی) ، کیفیت و کمیت مورد مطالعه این پایان نامه می باشد. بنابراین هدف اصلی این کار تهیه نقشه ژئومورفولوژی تفکیک تیپهای ژئومورفولوژی و لندفرمها و تبیین ویژگیهای این اجزاء و اثر   منابع  آب دشت الشتر می باشد .
1-4-    فرضیات تحقیق:
با توجه به موضوع اصلی تحقیق و همچینن انگیزه و اهداف مورد نظر در حوضه مورد مطالعه سئوالات متعددی در رابطه با ساختار زمین شناسی و اقلیم حوضه مد نظر بوده که برای جواب دادن به این سئوالات در ابتدا با مطرح کردن چندین فرضیه می توان پاسخ آن ها را معلوم کرد.

سئوالات:
1-    کدام یک از سازندهای زمین  شناسی در منطقه الشتر بیشترین گسترش را دارد و چه نقشی روز منابع  آب دشت دارد؟
2-    آبهای سطحی دشت و  زیرزمینی چه رابطه ای با هم دارند؟
3-    سفره زیرزمینی  (آبخوان)آهکی و آبرفتی در منطقه الشتر چه رابطه هیدرولیکی با هم دارند؟
فرضیات
1-    علت دائمی بودن رودخانه کهمان وجود چشمه هائی می باشد که منشاء کارستی دارند.
2-     با توجه به گستردگی سازندهای آهکی حوضه آبخیز کهمان و فراوانی وجود اشکال کارستیک و قابلیت نفوذپذیری فراوان آنها در این حوضه بخش اعظم آبهای سطحی و زیر زمینی  دشت الشتر از حوضه کهمان تامین می شود.
3-    مساحت و ارتفاع در حوضه کهمان بعد از ساختار زمین شناسی میتوانند در تامین منابع آب دشت الشتر نقش داشته باشد.
1-5-    روش تحقیق و جمع آوری اطلاعات:
روشهای اصلی کار جغرافیایی هفت دسته هستند که عبارتند از: استقرار و قیاس، عینی و مشاهده، پرسش گری، تجزیه و تحلیل توزیعی، روش آماری، روشهای ریاضی ، جمع آوری و اطلاعات و کندو کار و در اسناد و مدارک  در این پایان نامه کما بیش از همه روشهای پژوهشی نام برده استفاده کرد. ولی مقدار استفاده از هر روش با توجه به ویژگیهای آن مبحث متفاوت می باشد. بطور کلی در مرحله اول نقشه های توپوگرافی    منطقه و    زمین شناسی منطقه به منظور تعیین مرز حوضه و شناخت ظاهری منطقه تهیه شده و در این راستا مطالعات کتابخانه ای و استفاده از مقالات و گزارشات سازمانهای دولتی و خصوصی، آمار و ارقام سازمان هواشناسی و وزارت نیرو، شرکت  صورت گرفته است.
به منظور دستیابی بسیاری از داده ها و نیز تطبیق مطالعات انجام گرفته با ویژگیهای طبیعی و نیز تطبیق یافته با واقعیتهای روی زمین عملیات و  کارهای میدانی صورت گرفته است. در تحقیق مذکور  با توجه به روشهای جمع آوری از ابزارهائی همچون نقشه ها (توپوگرافی، زمین شناسی، ژئومورفولوژی) آمارها ، سالنامه ها، نمودارها، فرمولها ، آلتی متر کرونیمتر و ابزارهای دیگر نظیر  دوربین عکاسی و دوربین فیلمبرداری استفاده شده است.

 

1-6-    قلمرو تحقیق:
حوضه آبخیز رودخانه کهمان در شمال استان لرستان، شمال شهرستان خرم آباد، غرب بروجرد و جنوب نهاوند واقع شده است. این حوضه بین عرض جغرافیائی   عرض شمالی وطول جغرافیایی   شرقی واقع گردیده است.
مساحت این حوضه 166 کیلومتر و  پیرامون آن 74 کیلومتر می باشد. این حوضه یکی ار  سرشاخه های اصلی حوضه آبریز الشتر می باشد که دستیابی به آن از طریق مسیر خرم آباد – الشتر به حوضه  امکان پذیر است.
بلندترین نقاط ارتفاعی در شمال حوضه کهمان در بخش شمالی کوه شاهنشین به ارتفاع 3489 ، کوه سبزه زار 3513 در بخش شرقی کوه درک کبود به ارتفاع 3639 ، کوه تا شکوه  3527 در بخش جنوبی حوضه کوه چهار مله  به ارتفاع 2778 کوه جانعلی مرده با ارتفاع 2959 و در بخش غربی حوضه کوه قلا شیشه به ارتفاع 2921 و کوه سفید با ارتفاع 2835 و در  بخش میانی حوضه کوه سلطان طاهر یه ارتفاع 3089  و کوه کاوچال با ارتفاع 2604 متر وجود دارد. زهکش اصلی حوضه رودخانه کهمان در امتداد شرق به غرب می باشند. روستاهایی از قبیل دره تنگ بالا و دره تنگ پایین در غرب حوضه قرار دارند. (نقشه شماره ....)
1-7-    موانع و محدودیتهای تحقیق:
گرچه هر  مطالعه تحقیقی مشکلاتی را به همراه دارد اما اهم مشکلات در این پایان نامه  به شرح ذیل عنوان می گردد:
اول ناقص بودن و عدم وجود برخی از آمار و داده های اقلیمی مورد نیازدر حوضه مورد مطالعه کهمان به خاطر نداشتن قدمت تاسیس ایستگاههای هواشناسی و هیدورومتری در دره تنگ کهمان که برای به دست آوردن اطلاعات می بایست از امار داده های موجود در ایستگاههای مختلف مجاور حوضه اقدام نموده و از طریق روابط ریاضی همبستگی بین آنها ایجاد نموده .
دوم دستیابی به بخش بالادست حوضه به خاطر صعب العبور بودن امکان پذیر نبوده و برابر شناسائی بعض پدیده ها نظیر غارها و چهره های بالادست از مردم کوچ نشین و دامدار این مناطق کمک به عمل آمده و مورد مطالعه قرار گرفت.
سوم : عدم همکاری  سازمانهای مرتبط منطقه در جهت ارائه دادن اطلاعات در مورد حوضه به خاطر مکاتبات متعدد اداری و پراکنده بودن آمارهای مورد نظر که باعث کندی کار پایان نامه شد.

مبانی نظری تحقیق:
مقدمه:
دانش ژئومورفولوژی، مانند سایر دانشها، طی سالهای متمادی رشد کرده و متحول شده است. این رشد گاهی در بستر دانش جغرافیا بوده و گاهی در بستر دانش زمین شناسی و هم اکنون در بستر جغرافیا از  آهنگ پر شتاب رشد و تحول به صورت مضاعف برخوردار است.بسیاری از پدیده های ژئومورفیک در بستر تاریخی حیات انسان نقش اساسی داشته اندمهمتر از همه، اصل برقراری ارتباط صحیح انسان با محیط زندگی او است که به مرحله حساس رسیده است. همچنین به نطر می رشد که دانش ژئومورفولوژی یکی از  دانشهای اصلی برقرار کننده رابطه زیستن بدون مخاطره انسان در محیط طبیعی پر مخاطره است. افراد و اندیشمندانی که در این  زمینه کار می کنند تلاش کرده اند که موضوعات ژئومورفیک مطرح شده را از دو جنبه بررسی کنند: یکی بررسی موضوعات از آن جهت که به جغرافیا و زمین شناسی مربوط است و دیگری بررسی موضوعات از آن جهت که به سایر دانشهای نزدیک (مثل ترمودینامیک) تعلق دارد.
در این فصل  از  تحقیق که شامل سه قسمت، پیشینه تحقیق و مفهوم شناسی و پایه های نظری می باشد قسمت دوم شامل روابط ریاضی که در بیان کمیت های تحقیق به ما کمک می کنند.

1-2- پیشینه تحقیق:
باید اذعان داشت تا کنون هیچ تحقیق ژئومورفولوژی و یا هیدرولوژی مشخصی که جامع و کامل باشد در مورد این منطقه به عمل  نیامده است و منابع و ماخذی که حاوی مسائل طبیعی و منطقه مورد مطالعه باشد انگشت شمارند و  بیشتر  حالت توصیفی و به صورت مطالعات  نیمه تفضیلی می باشد. و آمارهای آب و هوایی و یا هیدرومتری منطقه نیز اندک و متناسب با موضوع ژئوموفولوژی نیست  این مسائل کار تحقیق را با مشکل روبرو ساختند.
هر چند در  سالهای اخیر سازمان جهاد کشاورزی طرحهایی را در رابطه با آبخیزداری در  منطقه و همچنین طرح یک سد انحرافی انجام داده است اما این مطالعات جامع و کامل نبوده است در منطقه مورد مطالعه با توجه به بررسیهای به عمل آمده گزارشهای زیر توسط سازمانها و ارگانهای مختلف تهیه شده است:
1-    نشریات سالانه آماری منتشر شده توسط اداره کل آبهای سطحی دفتر بررسیهای منابع آب، شرکت خدمات مهندسی آب ، سازمان تحقیقات منابع آب و بالاخره دفتر مطالعات  پایه منابع آب وزارت نیرو طی سالهای 80-1329
2-    بررسی نهشته های دشت الشتر که توسط وزارت نیرو، به صورت مطالعه طرح تامین آب و شبکه آبیاری دشت الشتر،  استان لرستان که با همکاری مهندسین مشاور رستاب در جلد دوم منابع زمین شناسی در سال 1368 صورت گرفته است که در نتیجه آن تشکیلات دشت از پر شدن ناحیه فرو رفته دشت حاصل شده است و از لایه های متناوب سلیت و رس و شن  تشکیل یافته و تشکیلات کف آن از آهکهای کرتاسه تشکیلات کشکان و کنگومرای بختیاری می باشد
3-    مطالعات جامع دشت  الشتر در سال 1356 توسط اداره کل  منابع طبیعی استان لرستان در مورد نهشته های دشتهای آبرفتی منطقه صورت گرفته است.
به منظور بررس کیفیت لایه های تحت الارض در سال 1350 مطالعات ژئوفیزیک دشت الشتر توسط مهندسین مشاور آبکار صورت گرفته که نتیجه مطالعات به صورت یک نقشه نمایش داده شده ایت. که در مورد نیمرخ های زمین شناسی چاههای عمیق برای کنترل نتایج داده های ژئو فیزیک از این نقشه استفاده شده است.
در  سال 83-1382 مطالعات نیمه تفضیلی در مورد آبهای تفضیلی و همچنین آبهای سحی منطقه الشتر توسط مهندسین مشاور ژرفاب  پایش صورت گرفته است که تاکید آنها  بیشتر روی آبهای زیرزمینی بوده است.
از نظر تاریخچه تا کنون پژوهش بصورت پایان نامه در حوضه کهمان به عنوان یکی از آبگیرهای مهم دشت الشتر صورت نگرفته اما بطور موردی از سوی کارشناسان منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و امور آب در زمینه های مختلف  مطالعاتی خود جهت طرحهای آبخیزداری در حوضه مطالعات نیمه تفضیلی داشته اند.
2-2- مبانی نظری تحقیق
شامل کلیه تعاریف واژگان تحقیق و روابط مورد استفاده در  تحقیق است که در این فصل گنجانده  شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله کار آفرینی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله کار آفرینی pdf دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کار آفرینی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کار آفرینی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کار آفرینی pdf :

کار آفرینی

________________________________________

مقدمه مقدمه

روند تغییر و تحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیشبینی آینده مقدور نیست .
حرکت کشورها به سوی یکپارچگی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و پدیده جهانی شدن ، بر اقتصاد و الگوهای کسب و کار در سرتاسر دنیا تآثیر گذاشته است ..
در سایه این تغییر و تحولات ، روند استخدام و معیارهای آن نیز در کشورها در حال تغییر است ؛ به طوریکه افراد مثل گذشته به دنبال استخدام مدام العمر و دائمی در یک شغل نیستند .
همچنین در شرکت ها و سازمان ها نیز دیگر چنین فرصت هایی وجود ندارد .

ماهیت تغییر و تحولات در دنیای مشاغل و حرفه ها طوری است که نیاز مستمر به کسب دانش و مهارت جدید در هر شغلی ضروری به نظر می رسد . از طرف دیگر ، جهانی شدن و انتشار سریع دانش و اطلاعات در عرصه اقتصاد موجب رقابت بیشتر بین شرکت ها شده است . بهمین دلیل ، دولت ها به این نتیجه رسیده اند که برای کسب موفقییت اقتصادی در عرصه ء ملی و بین المللی در عرضهء خدمات و تولید محصولات در سازمان ها و شرکت ها نیاز مبرم به توسعه کارآفرینی است که بعنوان عامل اصلی تغییر و محرک اصلی توسعه ، یعنی لوکوموتیوران توسعه ، حرکت ها یی را آغاز کند که منجر به خلاقیت و نوآوری مستمر شود .

این نوآوری ها بوجود نخواهد آمد ، مگر آنکه نهادهای مختلف ، زمینه و بستر آن را فراهم آورند .
کارآفرینی فرایندی است که با نگاه فرصت گرایانه ء کارافرین آغاز می شود و نتیجه آن عرضهء خدمات و محصولات جدید و ایجاد اشتغال و رفاه در سطح جامعه و در واقع ، ایجاد یک چیز ارزشمند از هیچ چیز است.
برای افزایش میزان کارافرینی در افراد جامعه می توان آگاهی ها و توانائی های آنان را در این زمینه بالا برد.
به این ترتیب ، راه اندازی کسب و کارهای تازه نیز رونق خواهد گرفت . یکی از عوامل مؤثر بر توسعه کارآفرینی ، توجه خاص به تقویت نظام آموزشی است .
امروزه تقریباً در تمام پایه های تحصیلی همهء کشور های توسعه یافته و در حال توسعه ، آموزش و ترویج کارآفرینی جای ویژه ای دارد .

 

فصل اول (شناخت افراد موفق ، مفهوم موفقیت ، هدفگذاری به سوی موفقیت )

شناخت افراد موفق؛ افراد بشر را که در مسابقه زندگی شرکت دارند می توان به سه گروه تقسیم کرد :
1) گروه اول :که در اکثریت اند ، تماشاچیان این مسابقه را تشکیل می دهند . آنان فقط نظاره کنندگان حوادث اند و از بیم ضربه های احتمالی ، خود را کنار می کشند و فقط به کف زدن برای بازیکنان اکتفا می کنند .

2) گروه دوم : که اینان نیز قشر وسیعی از افراد را تشکیل میدهند بازندگان این مسابقه اند . البته منظور از بازندگان تنها میلیونها انسان فقیر و بینوا نیستند ، بلکه آنان هم که از رفاه اجتماعی نسبی برخوردارند ، از بازندگان محسوب می شوند زیرا این گروه فقط به گذراندن روزمرهء زندگی ، یعنی پوشیدن لباس خوب ، برخورداری از تفریح مناسب ، خانه و درآمد متوسط قانع اند .

3) گروه سوم : این گروه را برندگان و افراد موفق تشکیل می دهند . تعداد این افراد در زندگی کم است و آنچه را که اراده کنند ، به دست می آورند . آنها برای خود اهداف مهمی را تعیین می کنند و به آنها نیز می رسند و در نتیجه ء رسیدن به این اهداف ، به خود و دیگران بهره می رسانند .
حال تصمیم با شماست می خواهید جزء کدام گروه باشید ؟

معنی و مفهوم موفقیت :
تعریف زیادی موجود است که مهم ترین آنها عبارتند از :
1) با لفعل کردن استعدادهای نهانی که در وجود هر کس نهفته است ، آدمی با این استعدادها به دنیا می آید ، بزرگ می شود و باید آنها را تمام و کمال در راه هدف و منظوری که او را شاد و خرسند می کند ، به کار ببرد .

2) دستیابی به هدفی که در نظر انسان است و با رسیدن به آن هدف ، برای خود موقعیت و اعتباری کسب می کند .
3) رسیدن فرد به مقام چهارم در صورتی که پیش از ان در مقام پنجم باشد .
4) شیوه درست فکر کردن و زندگی کردن است .
اما به طور کلی می توان گفت که فرد موفق ، کسی است که به آرزوهای خود برسد و در درون ، رضایت خاطر احساس کند که این امر، خود حاصل تلاش و کوشش مداوم در زندگی است .

در کل موفقیت را می توان در دو بعد بررسی کرد :
1) بعد فردی : یعنی این که شخص به تنهایی و بدون در نظر گرفتن عوامل بیرونی به برتری هایی برسد . عامل این نوع موفقیت بیشتر تلاش و کوشش خود فرد است .
2) بعد سازمانی : کمی پیچیده تر از موفقیت فردی است . عامل این نوع موفقیت تنها تلاش خود فرد نیست بلکه علاوه بر کوشش او اطرافیان و همکارانش در موفقیت او سهیم اند . شاید بتوان گفت در این بعد عامل اصلی موفقیت یک نفر است اما نتیجه این موفقیت تنها به خود فرد بر نمی گردد ، بلکه متوجه همکاران یا سازمان او نیز می شود .
چگونگی تعیین هدف : رسیدن به هدف یکی از معیارهای اصلی موفقیت به شمار می آید .

منظور از هدف همان نقطه و موقعیتی است که می خواهیم به آن برسیم . انسان بی هدف کاملاً تابع حوادث و پیشامد هاست . کسی که هدف روشنی در زندگی دارد ، پس از رسیدن به کامیابی ، احساس خوشبختی و آرامش می کند .
اما افرادی که هدف معینی ندارند ، به هر مقامی که برسند ، باز هم ناراضی اند .
پس از تعیین اهداف مهمی برای خود ، برای رسیدن به آنها طراحی و برنامه ریزی کنید .

برنامه ریزی بدان معناست که راهها و روشهای ممکن را برای رسیدن به اهداف مشخص کنید و بدانید که به چه ابزار یا امکاناتی در این راه نیاز دارید .
برای رسیدن به موفقیت ، نکات زیر را رعایت کنید :
1) الگو برداری از افراد موفق
2) تعیین اهداف بزرگ
3) پرورش خلاقیت : برای پرورش و افزایش خلاقیت ، راهها و روشهای مختلفی وجود دارد :
الف ) آگاه بودن از مجموعه ء موقعیت کنونی
ب ) در نظر گرفتن تمام راه حل های جایگزین

4) حداکثر استفاده از زمان
5) اشتیاق ، نقطه ء شروع همه ء فعالیتها
6) پشتکار

7) اعتماد به نفس
8) نهایت استفاده از هوش و استعداد
9 ) استفاده از فرصت ها
10) خواستن ، رمز موفقیت
11) راضی نبودن به وضع موجود
*** ساعت زندگی فقط یک بار کوک می شود ***

فصل دوم
(ضرورت تعین اهداف شغلی ، کارآفرینی به عنوان یک شغل ، مسائل راه اندازی کسب و کار)

ضرورت تعیین اهداف شغلی :
گامی هوشمندانه به سوی موفقیت است . در واقع هدف نهایی تمام فعالیتهایی است که شما در حال حاضر به آنها دست می زنید .
با توجه به تغییر و تحولاتی که در دنیای امروز به وقوع می پیوندد ، شغلی را انتخاب کنید که در آن موفق باشید و بتوانید از تمام مهارت ها و توانا یی هایتان استفاده کنید .

کارآفرینی به عنوان یک شغل :
امروزه مشاغل مختلفی در جامعه وجود دارد و با نگاهی به گذشته متوجه می شویم که بسیاری از شغلهایی که در قدیم وجود داشتند ، امروزه وجود ندارند و به جای آنها مشاغل جدیدی ایجاد شده اند. به خاطر تغییر و تحولات و انتشار سریع اطلاعات ، عصر حاضر به اطلاعات و جامعه ء اطلاعاتی معروف شده و مشاغلی نیز متناسب با آن به وجود آمده است .

تغییر و تحولات مشاغل درجدول ذیل نمایش داده شده است :

مشاغل دوران قدیم مشاغل دوران صنعتی مشاغل عصر اطلاعات
مسگر ، آسیابان ، درشکه چی ، برزگر ، دامدار ،…… مهندس مکانیک ، مهندس ساختمان ، مهندس نساجی ،.. کارشناس بیوتکنولوژی ، مهندس کامپیوتر(با گرایشهای مختلف ) طراح سایت ، بازاریاب اینترنتی ، کارشناس جرایم اینترنتی ،…..

مسائلی که در راه اندازی کسب و کار باید به آنها توجه کنید :
1 ممکن است برای سودآوری در کسب و کار تازه راه اندازی شده ، به زمان زیادی نیاز داشته باشید و درآمدتان در سالهای اول کم باشد . همچنین ممکن است درآمدتان در نوسان و متغیر باشد .
2 اگر در راه اندازی کسب و کارتان اشتباهی مرتکب شوید ، کس دیگری مسئولیت آن را بر عهده نمی گیرد و تمام مسئولیتها متوجه صاحب کسب و کار است .
3 به طور کلی صاحبان کسب و کار ( به خصوص کسب و کارهای جدید ) در مقایسه با صاحبان دیگر مشاغل ، باید زمان بیشتری را به کار خویش اختصاص دهند . اکثر کارآفرینان این مورد را عامل اصلی موفقیتشان خوانده اند .
4 با رشد و توسعه ء کسب و کارتان ، باید یاد بگیرید بخشی از مسئولیتها و وظایفتان را به دیگران بسپارید ، زیرا اداره تمام امور به کسب و کار توسعه یافته برای یک نفر مقدور نیست .

***عاقل ترین مردم کسی است که به آیندهء کارها بیندیشد .***
(امام علی ع)

فصل سوم

( کسب و کار خانگی ، کسب و کار اینترنتی )

کسب و کار خانگی :
به هر نوع فعالیت اقتصادی در محل سکونت شخصی که با استفاده از وسایل و امکانات منزل راه اندازی شود ، کسب و کار خانگی می گویند .
دلایل انتخاب کسب و کار خانگی :
1) بالا بردن کیفیت زندگی
2) توسعه فن آوری
مزایای کسب و کار خانگی نسبت به دیگر کسب و کارها :
1) آزادی و استقلال عمل بیشتر
2) ساعات کاری انعطاف پذیر
3) ایجاد تعادل و موازنهء بیشتر بین کار و زندگی
4) پائین بودن هزینهء راه اندازی
5) پائین بودن میزان ریسک
6) امکان کار کردن پاره وقت
7) راحت تربودن تربیت بچه ها
8) داشتن فرصت و زمان بیشتر
9) تناسب با ویژگیهای جسمی افراد معلول و کم توان
10) احتمال موفقیت بیشتر
11) تناسب با فشار مختلف
12) احساس راحتی بیشتر
13) عدم نیاز به مجوز

برای راه اندازی کسب و کار در منزل ، موارد زیر را در نظر بگیرید :
1- دربارهء کسب و کارتان تحقیق کنید .
2- دربارهء بازار محصول یا خدمتتان نیز اطلاعات کسب کنید .
3- محل کار خود را تعیین کنید .
4- مشارکت دیگر اعضای خانواده را جلب کنید .
5- اسم خوبی برای کسب و کارتان انتخاب کنید .
6- اسباب و تجهیزات مناسبی برای کسب و کارتان تهیه کنید .
7- پوشش مناسب و در خور برای کسب و کارتان فراهم کنید .
8- یک صندوق پستی به کسب و کارتان اختصاص دهید .
9- با دوستان و همسایگانتان رک و صادق باشید .
10- حساب بانکی برای کسب و کارتان باز کنید .
11- ارتباطات بیشتری با افراد و گروههای مختلف برقرار کنید.
12- از داشتن کسب و کار در منزل خجالت و واهمه ای نداشته باشید ، بلکه به آن افتخار کنید .

کسب و کار اینترنتی چیست ؟
به فروش محصولات یا خدمات در اینترنت گفته می شود . این نوع کسب و کار به سرعت در اقتصاد امروز رشد و پیشرفت کرده است .

راه اندازی سایت اینترنتی

موارد زیر را در طراحی موفقیت آمیز سایت در نظر بگیرید :
1- سایت تان به سادگی در دسترس باشد
2- مطالب و محتوای سایت تان را سود مند کنید
3- امکان ارتباط دو طرفه را با مخاطبان فراهم آورید

***خواستن واقعی +تصمیم قطعی +عمل = نتیجه***

فصل چهارم
( تعریف ، ویژگی های کارآفرین ، انواع کارآفرینی )

تعریف :
کارآفرین فردی است دارای ایده و فکر جدید که از طریق فرایند ایجاد کسب و کار( کسب و کار خانگی ، کسب و کار مجازی ، کسب و کار در مغازه یا شرکت یا سازمان )توام با بسیج منابع و مخاطره مالی و اجتماعی ، محصول یا خدمت جدیدی به بازار عرضه می کند .
در این تعریف ، سه نکته اهمیت دارد :
1) کارآفرین کسب و کار جدیدی را راه اندازی می کند . اصولاً کارآفرینان با کسب و کارهای تازه و نوشناخته می شوند .
این تازگی ممکن است در این زمینه ها باشد :
• عرضه محصول تازه یا محصولی با کیفیت جدید
• ارائه روشی جدید برای تولید یک محصول
• گشایش بازار تازه
• تهیهء منابع و روش جدید برای تامین مواد اولیه یا اجزای تشکیل دهندهء یک محصول
• سازمان دهی مجدد یک صنعت
2) راه اندازی کسب و کار با خلاقیت و نوآوری همراه است .
3) فرد کارآفرین خطر می کند . به این دلیل که کارآفرین راهها و روشهایی را طی می کند که دیگران آن را تجربه نکرده اند ، در راه رسیدن به هدفش ریسکهای مختلفی را می پذیرد .

کارآفرین چه کارهایی می کند ؟
• سرمایه اش را با ریسک مواجه می کند .
• امور مربوط به خودش را شخصاً سازماندهی می کند .
• تصمیم گیرندهء کارش خودش است .
• مجبور است برای ادامهء فعالیت ، مشتریانش را خودش پیدا کند .
• همزمان به فعالیت های متفاوتی می پردازند .

ویژگی های کارآفرین :
• نیاز به موفقیت
• برخورداری از مرکز کنترل درونی
• مخاطره پذیری
• استقلال طلبی
• خلاقیت
• تحمل ابهام

علاوه برویژگی هایی که برای کارآفرینان ذکر شد ، یکی از صاحبنظران مطالعاتی درباره کارآفرینان کرده است و نتایج مطالعات او نشان می دهد که کارآفرینان ویژگی های زیر را دارند :
• رویا
• قاطعیت
• عملگرایی
• اراده وقف
• عشق
• توجه به جزئیات
• کنترل سرنوشت
• افزایش درآمد
• توزیع ثروت

ویژگی های جمعیت شناختی کارآفرینان :
الف) تجربهء کای
ب) الگوی نقش
ج) تحصیلات
د) سن
ه) نظام آموزشی
و) جایگاه اجتماعی

انواع کارآفرینی :

کارآفرینی فردی : فرایندی است که در آن کارآفرین می کوشد تا فعالیت کارآفرینانه ای را بطورآزاد به ثمر رساند .

کارآفرینی سازمانی : فرایندی است که در آن کارآفرین می کوشد تا فعالیت کارآفرینانه ای را در سازمانی که معمولاً سنتی و بوروکراتیک است به ثمر رساند .

*** فرصتها را مغتنم بشمارید که همچو ابرها در گذرند ***
(حضرت علی ع )

فصل پنجم
( راههای تامین ایده ، تعیین شکل کسب و کار ، تعیین محل )

یکی از راههای یافتن ایدهء کسب و کار :
می توانید خودتان ایده بسازید :
1- از علایق و سرگرمی هایتان شروع کنید .
2- به موانع و محدودیتهایی که در اطرافتان بر سر راه عرضهء محصولات یا خدمات وجود دارد ، توجه کنید .
3- چیزهای مورد نیاز و خواستنیهای خویش را فهرست کنید .
4- به راههای مختلف و تازهء استفاده از محصولات موجود فکر کنید .
5- به علایق اجتماعی در حال تغییر گروههای مختلف مردم از نزدیک توجه کنید.
6- به تغییرات و پیشرفتهای تکنولوژیکی دقت کنید و ببینید چگونه بر محصولات یا خدمات فعلی تأ ثیر می گذارند .
7- به کسب و کارهایی که اکنون وجود دارند به دقت بنگرید .
8- به مشخصات کالاها و خدماتی که هم اکنون در اطرافتان وجود دارند ، توجه کنید .
تعیین شکل کسب و کار :
1 کسب و کار انفرادی
2 کسب و کار شریکی
3 کسب و کار شراکتی

• انتخاب نام مناسب
• افتتاح حساب بانکی
• انتخاب محل کار
برای انتخاب محل تولید محصول یا عرضهء خدمات ، احنمالاً و به طور معمول تحت تأثیر دو مورد زیر قرار می گیرید :
الف ) نزدیک بودن به مشتریان
ب) کم بودن هزینه های تهیهء مکان

با وجود این ، در انتخاب محل کار، تحت تأ ثیر عوامل مهم زیر نیز خواهید بود :
1- محل تامین مواد خام
2- نزدیکی به بازار
3- عرضهء نیروی کار
4- حمل و نقل و ارتباطات
5- صرفه جویی ناشی از تمرکز
6- سیاست دولت
7- دشواری جابجایی
8- دلایل شخصی
9- شرایط آب و هوایی

راههای تامین منابع مالی کسب و کار :
• پس انداز شخصی
• قرض از خانواده و فامیل
• قرض از دوستان
• وام از بانکها و مؤسسات اعتباری مختلف
• جلب افراد سرمایه گذار
• فروش وسایل و لوازم شخصی

*** نه جزء رزق و روزی بندگان خدا در کسب و کار است ***
(رسول اکرم ص)
________________________________________

شروع کسب و کار (Start Up)
هر کسب و کاری نیازمند انواع مختلف امور مالی است. یک تجارت موفق از سرمایه کافی نشات می‌گیرد. در اینجا چالشهای زیادی وجود دارد ، اما منابع زیادی نیز برای کمک شما در دسترس است.

حسابداری و امور مالی کلی

هزینه‌های شروع کار

برای هزینه‌های اولیه کسب و کار خود برنامه‌ریزی کنید.

هر کسب و کار متفاوت است و دارای نقدینگی خاص خود است که در مراحل متفاوت توسعه مورد نیاز می‌شود ، بنابراین هیچ روش کلی برای ارزیابی هزینه‌های شروع وجود ندارد. بعضی کسب و کارها با یک بودجه محدود نیز می‌تواند شروع شود ، در حالیکه سایرین ممکن است نیازمند سرمایه‌گذاری عظیم باشد. اما نکته مهم این است که آیا شما دارای پول کافی برای شروع کار و به اصطلاح ریسک هستید.

برای شناسایی هزینه‌های شروع ، باید همه هزینه‌های تجاری را در مراحل اولیه تخمین زنید. بعضی از این هزینه‌ها یک بار است ، مانند هزینه ثبت شرکت و بهای خرید یک مکان. اما بعضی از هزینه‌ها بصورت مستمر است مانند بیمه ، مصارف عمومی ( برق و تلفن ) و غیره.

با برآورد این هزینه‌ها فکر کنید که آیا ضروری هستند. یک بودجه واقعی برای شروع باید شامل عناصر می‌باشد که برای شروع کسب و کار لازم است. این هزینه‌ها به دو بخش مجزا تقسیم می‌شوند: هزینه‌های ثابت ( هوایی‌ ) و متغیر ( مربوط به فروش ). هزینه‌های ثابت شامل مشخصه‌هایی مانند اجاره ماهانه ، برق و تلفن و بیمه و هزینه‌های امور اجرایی است. هزینه‌های متغیر شامل خرید ، بسته‌بندی ، کمسیون فروش و هزینه‌های مربوط به فروش مستقیم یک محصول است.

کارآفرین روش برای محاسبه هزینه‌های شروع استفاده از یک برگه گزارش کار است که مشخصه‌های هزینه‌های متفاوت را فهرست‌بندی کرده است.

اینکه چه مقدار هزینه لازم است، بستگی به نوع کسب و کارتان دارد. بسیاری از کسب و کارهای خانگی را می توان با هزینه ای خیلی ناچیز شروع کرد. بالطبع کسب و کارهای بزرگتر هزینه های بیشتری در بر خواهد داشت. فکر خوبی است که یک لیست جامع از تمام هزینه های پیش بینی شده داشته باشید و سپس یک گردش وجوه برای 12 ماه تهیه کنید.
________________________________________

مدیریت کسب و کار (Managing)
موفقیت هر کسب و کار رابطه نزدیکی با چگونگی صحیح کنترل کردن آن امور آن دارد: در واقع مدیریت صحیح کسب و کار موجب رشد آن میشود.
مدیریت کسب و کار را نباید صرفا یک عمل آکادمیک محسوب کرد. مدیریت واقعی در بر گیرنده هدایت قوی، رفتار مثبت، دانش کسب و کار و مهارتهای مناسب فردی است. مدیرت در حقیقت هدایت افراد، تاثیر گذاری بر کار و تصمیم گیری تموقع و صحیح است و مهارتهای مدیریتی را به مرور زمان میبایست کسب کرد و به بیان دیگر کسب مهارتهای مدیریتی در واقع همانند سپرده گذاری در بانک می باشد.
هدایت و راهبری کسب و کار
هیچ زن و یا مردی در دنیای کسب و کار تنها نیست. در این حیطه شما نیازمند کمک افراد دیگر هستید و باید بتوانید از آنها کمک بگیرید تابتوانیدکسب و کارتان را هدایت کنید.
– راهنمائی گرفتن(Mentoring)
– کارآفرینان موفق و با تجربه اغلب سئوالات مشابهی را میپرسند:
چگونه کارآفرینان جدید میتوانند از تجربیات دیگران استفاده کنند؟ با راهنمائی گرفتن
واژه Mentoring میان معلمان و دانش اموزان مصطلح است و زمانی به کار می رود که افراد حرفه ای و با تجربه اطلاعاتی را به افراد کم تجربه ارئه می دهند.
– شبکه ارتباطی
– شبکه ارتباطی یک وسیله ساده است که هرکس در دنیای کسب و کار میتواند با آن سرو کار داشته باشد. شبکه ارتباطی میتواند کارآمدترین وجه بازاریابی شما محسوب شود و در نتیجه آن علاوه بر ایجاد بازار برای شما، اطلاعات مناسبی در ارتباط با کسب و کارتان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
– میزگرد
– میز گرد یک بحث رسمی غیر گروه میان افراد حرفه ای است که داوطلبانه اطلاعات و منابع را در اختیار سایرین قرار میدهند. در طول زمان روابط افراد حرفه ای و ماهر با یکدیگر توسعه میابد و شرکت کنندگان با کسب و کارهای یکدیگر آشنا می شوند.
– داشتن اطلاعات به روز
– عصر اطلاعات جامعه ما را تغییر داده است و اکنون در عصر اطلاعات افراد از طریق پست الکترونیک با یکدیگر ارتباط دارند و می توانند اخبار جدید را در دنیای تکنولوژی و بی سیم دنبال کنند. حققت امر این است که هر روزه اطلاعات ما را بمباران می کنند اما متاسفانه اغلب این اطلاعات نمی تواند به خط مشی کسب و کار ما کمک کند و در انجا هدایت صحیح آنست که ما متدها و راهکارهای خودمان را دنبال کنیم و در کنار آن دانش و اطلاعات خود را در ارتباط با کسب و کار به روز نگه داریم.

تصمیم گیری
– یکی از بهترین تصمیم‌ها یادگیری این موضوع است که چگونه تصمیم‌گیرنده خوبی باشید. این امر نیازمند تعهد ، درک و مهارت می‌باشد که بسیار ارزشمند است.
آیا تصمیم گیرنده خوبی هستید؟
مراحل مختلف در اجتناب از اشتباهات رایج و ایجاد تصمیم‌گیری کارا را بیاموزید.
تصمیم‌گیری ، تصمیم‌گیری ،‌ تصمیم‌گیری سؤال این است :‌ آیا شما یک تصمیم‌گیر خوب هستید؟ اگر فکر می‌کنید که این چنین نیست ، هیچ جای غصه نیست. تصمیم‌گیری مهارتی است که می‌توانید از دیگران بیاموزید. ارگ چه بعضی از افراد این مهارت را احتراز از دیگران می‌آموزند ،‌ اما فرآیند آن مشابه است. دونوع تصمیم‌گیری اصلی وجود دارد :آنهایی که با استفاده از فرآیند خاص بدست می‌آید . آنهایی که تنها مانند یک رویداد است.
مراحل تصمیم گیری نافذ
این فرآیند در هر موقعیتی می‌تواند بکار رود بخصوص در جائی که شما نیازمند یک تصمیم‌گیری مهم هستید. اگر از مراحل اصلی تصمیم‌گیری تبعیت کنید ، خود را یک تصمیم‌گیرنده کارا‌ در حرفه و زندگی شخصی خود می یابید.

• تا حد امکان مفاد تصمیم ‌گیری خود را تعریف کنید. آیا آن واقعا” تصمیم خودتان است یا شخص دیگری ؟ آیا واقعا”‌ نیازمند به این تصمیم گیری هستید ؟ ( اگر حداقل دو تصمیم اتخاذ نکرده اید ، پس هیچ تصمیم گیری صورت نگرفته است ) چه زمانی این تصمیم‌گیری روی داده است ؟‌چرا تصمیم ‌گیری برای شما مهم است ؟‌ چه کسی در این تصمیم‌گیری ذینفع است ؟ ارزش این تصمیم گیری برای شما چه میزان است ؟
• هر راهکاری که به ذهنتان می‌رسد را بنویسید. به تصویر کشیدن راه کارهای متفاوت مهم است. هیچ چیزی را سانسور نکنید و بگذارید که تصورات شما آزادانه ارائه شوند. مطمئن شوید که همه چیز را ذکر می‌کنید.

• فکر می‌کنید که از کجا می‌توانید اطلاعات مفید بیشتری را به دست آورید. اگر با انتخابهای زیادی روبرو شوید ممکن است بخواهید اطلاعات زیادی بدست آورید. اطلاعات جدید منجر به راه کارها و انتخابهای بیشتری نیز می‌شود. کسانی که می‌توانید از آنها اطلاعات بدست آورید ،‌دوستان ،‌همکاران ، خانواده ، نمایندگیهای فدرال و ایالتی ، سازمانهای حرفه‌ای ، خدمات آن لاین ، روزنامه ها ، مجله ها ، کتابها و غیره است.

• انتخابهای خود را بررسی کنید. از منابع اطلاعاتی مشابه برای کسب ایده های خاص استفاده کنید. برای هر انتخاب معیار خاص را مشخص کنید. هر چه اطلاعات بیشتر بدست آورید ، ذهنتان برای تصمیم‌گیری فعال تر خواهد شد. مطمئن شوید که همه موارد را یادداشت و بررسی مجدد می‌کنید.
• ذخیره انتخابها. اکنون شما دارای گزینه های متفاوت هستید و زمان آن رسیده است که آنها را بررسی کنید و ببینید کدام یک از آنها برای شما کارایی دارد . در ابتدا معیارهای این انتخابها را مشخص سازید. ثانیا” به دنبال انتخابهایی باشید که این امکان را برای شما فراهم سازد تا به بیشترین معیار و امتیاز برسید. ثالثا” انتخابهایی را که با چارچوب و معیار شما سازگاری ندارند را حذف کنید.

• نتایج هر انتخاب را به تصویر بکشید. برای هر انتخاب باقی‌مانده در لیستتان ، نتایج را به تصویر بکشید، بدین صورت نقایص شما مشخص می‌گردد.
• یک بررسی واقعی انجام دهید. کدام یک از انتخابهای باقی‌مانده به واقعیت نزدیک‌تر است؟ هر چه خلاف آن را ثابت کند را حذف سازید.
• کدام گزینه با شما سازگاری دارد. گزینه ها و انتخابهای باقیمانده را بررسی کنید تا ببینید کدام یک با معیارهای شما سازگاری دارد. اینها تصمیمات کارایی شما هستند. اگر نسبت به تصمیمی که اتخاذ کرده اید خشنود هستید اما احساس می‌کنید که با اهداف شما سازگاری ندارند ، بدانید که تصمیم صحیحی نگرفته اید. به عبارت دیگر از این گزینه و انتخاب راضی نیستید ، اما نسبت به نتیجه آن حساس هستید. این انتخاب برای شما کارساز نخواهد بود.

• شروع کنید. زمانی که تصمیمی را اتخاذ می‌کنید، آن را عملی سازید. اگر بخواهید نسبت به آن احساس خوشایندی نداشته باشید موجب اندوه و ناراحتی می‌شود. بهترین کار را در زمان حال انجام دهید. همیشه این فرصت را دارید که ذهن خود را در آینده تغییر دهید.
اشتباهات متداول در تصمیم گیری

از آنجا که دوست داریم باور کنیم که هیچگونه پیش‌داوری نداریم ، اما حقیقت این است که هر کس این مشخصه را دارد. هر چه از خودتان وکارهایتان بیشتر آگاهی داشته باشید ،‌ بهتر می‌توانید عمل کنید. دلیل اصلی اینکه هر کس روش و دیدگاه خاص خود را دارد این است که مغز به سادگی نمی‌تواند متوجه هر چیزی شود ، حداقل سطح کنجکاوی هر کس متفاوت است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی فیزیک حریق و سوانح pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی فیزیک حریق و سوانح pdf دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فیزیک حریق و سوانح pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فصل اول:حرارت,گرما,انتقال حرارت,عایق های حرارتی
مفاهیم: دما,گرما,انواع درجه بندی دماسنج ها, محاسبات مقدار انرژی گرمایی , اثر گرما بر سه حالت ماده,انبساط گاز <قوانین گازها<انبساط غیر عادی آب,روش های انتقال حرارت<تشابه انتقال حرارت و الکتریسیته ,قوانین انتقال گرما, ضریب هدایت حرارتی,دمای تبخیر,دمای اشتعال,دمای ذوب و انجماد.

فصل دوم: الکتریسیته,جریان ها و خطرات
مفاهیم :  الکتریسیته ی ساکن و جاری, شدت میدان الکتریکی,روش های ایجاد الکتریسیته, جریان برق مستقیم, (DC) مدار های سری و موازی, جریان برق متناوب, (AC) مقاومت و خازن,کارو توان الکتریکی,هادی ها<رسانه ها,نیمه رسانه ها و عایق های الکتریکی

فصل سوم: فشار و مکانیک سیالات
مفاهیم: فشار,واحد های فشار,و تبدیلات آنها,انتقال فشار در مایعات و گازها,قنون ارشمیدس,نیروی وارد بر اجسام شناور در مایعات,قانون برنولی,پمپ ها ,دبی پمپ,سرعت فشار خروجی پمپ


منابع:
1-    فیزیک هالیدی(ویرایش جدید)
2-    فیزیک پیش دانشگاهی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   191   192   193   194   195   >>   >