مقاله مفاهیم اساسی هنر و تشریح جنبشهای عمده هنری pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله مفاهیم اساسی هنر و تشریح جنبشهای عمده هنری pdf دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مفاهیم اساسی هنر و تشریح جنبشهای عمده هنری pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مفاهیم اساسی هنر و تشریح جنبشهای عمده هنری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مفاهیم اساسی هنر و تشریح جنبشهای عمده هنری pdf :

 

این رساله به صورت یک متن کلاسیک فروتن در توضیح مفاهیم اساسی هنر و تشریح جنبشهای عمده هنری درآمده است. این از آن موارد فرخنده‌ای است که یک کوشش اتفاقی به پدید آمدن یک اثر ماندنی منجر می ‌شود.

معنی هنر، ساده و روشن است اما کسانی که با مباحث هنری بنحوی سر و کار پیدا کرده باشند خواهند دانست که در این مباحث نقل مطلب به زبان روان و ساده از هر مبحث دیگری دشوارتر است. منتها من گمان می‌کنم که این دشواری کمتر در محدودیتهای زبان ما است ، و بیشتر در این است که ما زبانمان را به اندازه کافی در این مباحث برای مقاصد جدی بکار نبرده‌ایم.

تعریف هنر

کلمه ساده» هنر«1 غالباَ مربوط به آن هنرهایی است که ما آنها را به نام » هنر تجسمی«‌2 یا  » بصری«‌3 می‌شناسیم اما اگر درستش را خواسته باشیم باید هنر، ادبیات، و موسیقی را هم در برگیرد به این دسته از هنرها، هنرهای غیر تجسمی گویند پاره‌ای از خصائص میان همه هنرها مشترک است و هر چند که در این یادداشتها ما سروکارمان بیشتر با هنرهای تجسمی خواهد بود تعیین اینکه چه چیزی در میان همه هنرها مشترک است بهترین آغاز تحقیق ماست.

شوپنهاور نخستین کسی بود که گفت همه هنرها می‌خواهند به مرحله موسیقی برسند. این گفته بارها تکرار شده و منشأ اشتباهات فراوانی بوده است و لیکن حقیقت مهمی را بیان می‌کند شوپنهاور کیفیات انتزاعی موسیقی را در نظر داشت در موسیقی و تقریباَ فقط در موسیقی هنرمند می‌تواند مستقیماَ با مخاطبان خود طرف بشود بی وساطت وسیله‌ای که عموماَ برای مقاصد دیگر هم بکار برده شود معمار باید غرض خود را به زبان عمارت بیان کند که بعضی فوائد مصرفی هم دارند شاعر کلمات را بکار می‌برد که در مجاورت روزمره نیز بکار می‌روند نقاش معمولاَ به زبان تصاویر جهان قابل رؤیت سخن می‌گوید فقط آهنگساز است که به آزادی کامل می‌تواند از ضمیر خویش اثری پدید آورد که هدف آن چیزی جز لذت بخشیدن نیست. اما همه هنرمندان نیتشان لذت بخشیدن است  ساده‌ترین و معمولیترین تعریف هنر این است که بگوئیم هنر کوششی است برای آفرینش صور لذت بخش. این صور حس زیبائی ما را ارضاء می‌کند و حس زیبائی وقتی راضی شود که ما نوعی وحدت یا هماهنگی حاصل از روابط صوری در مدرکات حسی خود دریافت کرده باشیم.[1]

هنر فعالیتی است که در قلمرو حیوانیت، از احساس جنسی و تمایل به بازی پدید آمده است و همراه با تهییج لذت بخش انرژی عصبی است( تعریف گرانت آلن). این، تعریفی مبتنی بر اساس تکامل تدریجی وظائف الاعضاء( فیزیولوژیک) خواهد بود . یا : هنر تجلی خارجی احساسات نیرومندیست که انسان آنها را تجربه و آزمایش کرده است. این تجلی ظاهری بوسیله خطها، رنگها، حرکات، و اشارت، اصوات و کلمات صورت می‌پذیرد (تعریف درون). تعریف مذکور یک تعریف تجربی خواهد بود. بنا بر آخرین تعریفی که »سولی«، آنرا بیان کرده است، هنر» بوجود آوردن موضوعی ثابت یا عملی ناپایدار است که نه تنها قابلیت فراهم ساختن لذت مؤثر را برای بوجود آورنده دارد، بلکه  تأثر لذت بخش را قطع نظر از هر گونه سود شخصی که از آن بدست آید، به گروهی بیننده یا شنونده انتقال می‌دهد« . نادرستی همه این تعاریف، بدین سبب است که در تمامی آنها درست نظیر تعاریف متافیزیکی- هدف هنر، در لذت ناشی از آن جستجو شده است نه در سر منزل مقصودی که هنر در حیات انسان و بشریت دارد. برای آینکه هنر را دقیقاَ تعریف کنیم، پیش از همه لازم است که بدان، همچون یک وسیله کسب لذت ننگریم، بلکه هنر را یکی از شرایط حیات بشری بشناسیم. آنگاه که به زندگی این چنین نگریستیم، ناگزیریم که هنر را یکی از وسایل ارتباط میان انسانها بدانیم. 

هر یک از محصولات هنر ، این نتیجه را دارد که گیرنده تأثیر آن محصول هنری، با بوجود آرورنده هنر ، و با تمام کسانی که در عصر او، پیش از او، و یا بعد از او، همان تأثیر هنری را گرفته‌اند و یا خواهند گرفت، رابطه خاصی پیدا می‌کند.

صفت ویژه این وسیله ارتباط ، که آن را از وسیله دیگر یعنی سخن متمایز می‌سازد، این است که انسان به یاری» کدام« افکار خویش و توسط هنر احساسات خود را به دیگری انتقال می‌دهد.

فعالیت هنر، بر بنیاد این استعداد آدمی قرار دارد که انسان، با گرفتن شرح احساسات انسان دیگر، از راه شنیدن یادیدن، می‌تواند همان احساسی را که شخص بیان کننده و شرح دهنده تجربه کرده بود، وی نیز همان احساس را تجربه نماید.

مثال بسیار ساده‌ای می‌آوریم: مردی می‌خندد، از خنده او، مرد دیگری، احساس شادمانی می‌کند، او می‌گرید، آنکس که صدای گریه‌اش را می‌شنود، احساس اندوه می‌کند. بر این خاصیت انسانها، یعنی پذیرفتن سرایت احساسات انسانهای دیگر است که فعالیت هنر بنیان دارد.

هنر آنگاه آغاز می‌گردد که انسانی، با قصد انتقال احساسی  که خود آنرا تجربه کرده است، آن احساس را در خویشتن برانگیزد و به یاری علائم معروف و شناخته شده ظاهری ، بیانش کند. احساسات بسیار متفاوت، قویترین و ضعیفترین، مهمترین و ناچیزترین، خوبترین و بدترین آنها ، تا آن زمانی که به خواننده و تماشاگر و شنونده سرایت می‌کنند، موضوع هنر را می‌سازند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ریاضی کاربردی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ریاضی کاربردی pdf دارای 313 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ریاضی کاربردی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریاضی کاربردی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ریاضی کاربردی pdf :

ـ فرض کنید تحقیقی در مورد گروهی از مریض‌ها انجام می‌شود، به طوری که احتیاج به یک رژیم غذایی دارند که بایستی حداقل 2000 کالری و حداقل 600 واحد ویتامین D مورد لزوم از دو خوراک I و II کسب شود. هر واحد از خوراک I دارای 40 کالری و 8 واحد ویتامین D است و هر واحد از خوراک II دارای 20 کالری و 12 واحد ویتامین D است در ضمن هزینه هر واحد خوراک I برابر 4 تومان و هزینه هر واحد خوراک II برابر 5 تومان می‌باشد. مسئله را به صورت یک برنامه‌ریزی خطی مدل‌بندی نمایید به طوری که ضمن کسب حداقل کالری و ویتامین D مورد لزوم مقدار هزینه مینیمم شود.
حل. تعریف می‌کنیم:
تعداد واحد خوراک نوع I که فرد خریداری می‌کند برای
اطلاعات مسئله را می‌توانیم به صورت یکی از جدولهای زیر خلاصه نماییم:

حداقل مورد نیاز خوراک I خوراک II
2000 20 4 کالری
600 12 8 ویتامین D
5 4 هزینه


هزینه هر واحد ویتامین D کالری
4 8 4 X1تعداد واحد خوراک I
5 12 20 X2 تعداد واحد خوراک II
600 2000 حداقل مورد نیاز

با استفاده از هر کدام از دو جدول فوق، مدل مسئله به صورت زیر قابل بیان است:


ـ در یک کارگاه بشقاب‌سازی بشقاب در دو اندازه کوچک و بزرگ ساخته می‌شود برای ساخت یک بشقاب کوچک، یک دسیمتر مربع ورق استیل 5/1 نفر ساعت کار مورد نیاز است. در صورتی که برای ساخت یک بشقاب بزرگ دو دسیمتر مربع ورق استیل و 3 نفر کار مورد نیاز است. فروش هر بشقاب کوچک 30 تومان و فروش هر بشقاب بزرگ 50 تومان سود دارد. اگر در هفته 400 دسیمتر مربع ورق استیل و 500 نفر ساعت نیروی انسانی در اختیار داشته باشیم و هر تعداد بشقاب از هر نوع که تولید شود به فروش برسد یک مدل ریاضی برای مسئله بنویسید که تعیین کند در هر هفته از هر نوع بشقاب چه تعداد تولید می‌شود تا ضمن رعایت محدودیتهای منابع، سود حاصل از تولید ماکزیمم شود.
حل. تعریف می‌کنیم:
تعداد تولید هفتگی بشقاب نوع کوچک: x1
تعداد تولید هفتگی بشقاب نوع بزرگ: x2
مقدار در دسترس بزرگ کوچک
400 2 1 ورق استیل
500 3 5/1 نیروی انسانی
50 30 سود



ـ در کارخانه‌ای دو نوع کالا تولید می‌شود. برای تولید هر واحد از نوع اول، 3 ساعت زمان و برای تولید هر واحد از نوع دوم، 2 ساعت زمان لازم است. کارخانه در 24 ساعت شبانه‌روز کار می‌کند و از طرفی ماده اولیه برای تولید حداکثر 10 واحد کالا از هر نوع داریم. هرگاه سود کالای نوع اول 400 تومان و سود کالای نوع دوم 300 تومان برای هر واحد باشد. از هر کالا چه تعدادی در شبانه روز تولید کنیم تا سود حاصل ماکزیمم شود. یک مدل ریاضی برای بیان مسئله بنویسید.
حل. تعریف می‌کنیم:
تعداد کالای نوع i برای


ـ یک کارخانه تولیدی 5 ماشین رنگ‌کاری و یک ماشین پرس دارد. این ماشینها برای ساخت دو نوع محصول I و II به کار گرفته می‌شوند. با ترکیب یک واحد از I و یک واحد از II، یک محصول جدید به نام III‌ به دست می‌آید. میزان به‌کارگیری هر کدام از این ماشینها برای محصولات I و II در جدول زیر داده شده است.

مدت زمان مورد نیاز (دقیقه)
برای هر واحد
رنگ‌کاری پرس محصول
20
15 3
5 I

II

چگونگی تقسیم کار روی ماشین‌ها را تعیین کنید به طوریکه در مدت 8 ساعت کار، تعداد محصولات نهایی III ماکزیمم گردد. یک مدل ریاضی برای بیان مسئله بنویسید.
حل. تعریف می‌کنیم:
تعداد محصولات نوع I: x1
تعداد محصولات نوع II: x2
چون هر واحد از III از ترکیب یک واحد از I و یک واحد از II ساخته می‌شود بنابراین III به اندازه می‌تواند تولید شود که بایستی این مقدار را ماکزیمم نماییم.


ـ چهار فرآورده به طور متوالی روی دو ماشین پردازش می‌شوند. مدت زمان برای پردازش هر واحد از فرآورده‌ها روی دو ماشین (بر حسب ساعت) در جدول زیر داده شده است:


زمان برای هر واحد (ساعت)
ماشین فرآورده 1 فرآورده 2 فرآورده 3 فراورده 4
1 2 3 4 2
2 3 2 1 2

هزینه کل تولید یک واحد از هر فرآورده مستقیماً با زمان مورد استفاده از ماشین متناسب می‌باشد. فرض کنید هزینه هر ساعت استفاده از ماشین‌های 1 و 2 به ترتیب برابر 10 و 15 تومان باشد. کل زمان در نظر گرفته شده برای تمام فرآورده‌ها روی ماشین‌های 1 و 2 برابر 500 و 300 ساعت است. اگر بهای فروش هر واحد از فرآورده‌های 1 و 2 و 3 و 4 به ترتیب برابر 65، 70، 55 و 45 تومان باشد، برای بیشینه ساختن سود خالص کل، یک مدل ریاضی برای بیان مسئله بنویسید.
حل. تعریف می‌کنیم:
میزان تولید فرآورده i‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام برای


ـ تولید کننده‌ای سه مدل (I، II و III) از فرآورده معینی را تولید می‌کند. او از دو نوع ماده خام (A و B ) که از آنها به ترتیب 2000 و 3000 واحد در دسترس دارد استفاده می‌نماید. مواد خام مورد نیاز برای هر واحد از سه مدل در زیر داده شده‌اند.


مقدار لازم برای هر واحد از مدل داده شده
ماده خام I II III
A 2 3 5
B 4 2 7

زمان کار مورد نیاز برای هر واحد از مدل I دو برابر زمان کار مدل II و سه برابر زمان کار مدل III می‌باشد. تمام نیروی کار کارخانه می‌تواند معادل 700 واحد از مدل I تولید کند برآوردی از بازار نشان می‌دهد که کمینه تقاضا برای سه مدل به ترتیب 200 و 200 و 150 واحد می‌باشد با وجود این نسبتهای تعداد واحد تولید شده باید به نسبت 5: 2: 3 باشند. فرض کنید که سود هر واحد از مدلها به ترتیب برابر با 30 و 20 و 50 تومان باشد. یک مدل ریاضی برای بیان مسئله بنویسید تا بتوانید تعداد تولید واحدهایی از هر فرآورده را که سود کل را بهینه می‌سازد به دست آورید.
حل. تعریف می‌کنیم:
میزان تولید محصول مدل نوع I برای

توجه داشته باشید که مجموع نسبتهای داده شده برابر 10 است که متغیرهای اول تا سوم به ترتیب نسبتهای 3، 2 و 5 از آن را به خود نسبت می‌دهند. لذا، مثلاً برای محصول نوع I داریم:

به همین نحو برای محصولهای دوم و سوم یک رابطه مشابه وجود دارد.


ـ فرض کنید مقدار خوراک مورد نیاز در یک مرغداری 100 کیلوگرم در روز باشد. غذای ویژه باید شامل موارد زیر باشد:
1) کلسیم، حداقل 8/0 درصد و حداکثر 2/1 درصد
2) پروتئین، حداقل 22 درصد
3) الیاف خام، حداکثر 5 درصد
فرض کنید که اجزای ترکیبی مواد غذایی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، عبارتند از سنگ آهک، ذرت و آرد سویا. محتوای غذایی این اجزای ترکیبی در جدول زیر داده شده‌اند.
جزء ترکیبی کلسیم پروتئین الیاف خام هزینه هر کیلو
سنگ آهک 38/0 0 0 4/16
ذرت 001/0 09/0 02/0 3/86
آرد سویا 001/0 5/0 08/0 125

یک مدل ریاضی برای بیان مسئله بنویسید به طوری که مشخص کند از هر جزء ترکیبی چه مقدار در بسته غذایی استفاده گردد تا ماده غذایی مورد نظر با حداقل هزینه تهیه شود، ضمن اینکه احتیاجات غذایی مورد نظر نیز برآورده گردد.
حل. تعریف می‌کنیم:
مقدار سنگ آهک مورد استفاده در بسته صد کیلویی: x1
مقدار ذرت مورد استفاده در بسته صد کیلویی: x2
مقدار آرد سویا مورد استفاده در بسته صد کیلویی: x3
بنابراین مدل برنامه‌ریزی خطی به صورت زیر خواهد بود:

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تست نرمافزار با استفاده از شبکه های بیزین pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تست نرمافزار با استفاده از شبکه های بیزین pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تست نرمافزار با استفاده از شبکه های بیزین pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تست نرمافزار با استفاده از شبکه های بیزین pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تست نرمافزار با استفاده از شبکه های بیزین pdf :

چکیده: هدف این مقاله ارائه یک مدل برای ارزیابی کیفیت نرم افزارهای کاربردی می باشد که فرایند توسعه مـدل پیشـنهادی در چند مرحله دنبال خواهد شد ابتدا مدل های کیفیت نرم افزار مورد بررسی ومقایسه قـرار گرفتـه و پـس از مقایسـه نقـاط قـوت و ضعف آنها، یک مدل به عنوان مبنا ا نتخاب می شود و در مرحله دوم ،صفات های کیفـی نـرم افـزار هـای کـاربردی بـا اسـتفاده از شاخص های کیفی ،نرم افزارهای کاربردی و ویژگیهای کیفی نرم افزارهای موجود استخراج و به مدل اضافه مـی شـود . در پایـان نیز مدل پیشنهادی به روش معیاری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.برای تخمین کیفیت نرمافـزار مـا نیازمنـد یـک مـدل کیفـی مبتنی بر تکنیکهای مدلسازی جهت تست میباشیم که بتواند مشخصات کیفی را با بیشترین صحت ،ارزیابی نماید.این مقاله یک بررسی بر روی این تکنیک مینماید.

کلمات کلیدی: تست نرمافزار،تصدیق نرمافزار،اعتبار نرمافزار، ریسک های نرمافزاری،کیفیت ،شبکه های بیزی،IOS

1 مقدمه

در حال حاضر،تفاوت بین دو نرم افزار را توانایی نـرم افزارهـا در برآورده ساختن نیازمندیهای کیفی مورد انتظار که همان کیفیت نـرمافـزار اسـت،تعیین مـی کند.بـه دلیـل تفـاوت در نیازمنــــــدیهــــــای افــــــراد مختلــــــف از قبیــــــل کاربر،مشتری،مدیر،;کیفیت را بایسـتی از دیـدگاههـا و ابعـاد مختلفی مورد بررسی قرار داد. کیفیت نرمافزار مـدل معیـاری برای تعیـین ترکیـب مطلـوبی از مشخصـههـا ماننـد قابلیـت اطمینـــان، قابلیـــت نگهـــداری،کارایی،قابلیت حمل،قابلیـــت استفاده و قابلیت استفاده مجدد برای یک نرمافزار مـی باشـد یک مدل کیفی شمایی برای تشریحی بهتر ایدهمان از کیفیت است.مدلهای کیفی نـرمافـزار چنـین توصـیفاتی را همـراه بـا ابزارهایی برای پیش بینی و ارزیابی مهیا میسازد مدل کیفـی نرمافزار میتواند برای تعیین ماژولهای برنامه که عیبدار بـه نظر میرسند استفاده شود .یک مدل تخمینی از کیفیت نرم-افزار به تیم توسعه نرمافزار اجازه می دهد تا نقصهـای بـالقوه نرمافزار را ردیابی و مشخص سـازند.همچنین ایـن مـدلهـای کیفی به توسعه دهندگان بالقوه در سـاخت بهتـر برنامـههـای کیفیتی کمک خواهـد کـرد یـک تعـداد از مـدلهـای کیفـی پرکاربرد، برای ایجاد نـرمافزارهـای کیفـی در صـنعت استفاده میشوند.هدف از ساخت مـدل جدیـد،پیش بینـی بـر چسبهای خطا دار ماژولها (ماژولهای مستعد خرابی) جهت ترخیص نهایی نرمافزار میباشد.تخمین کیفیت شامل تخمین

قابلیت اطمینان و قابلیت نگهـداری نـرمافزارمـی باشـد.عمومأ برای هیچ سیستمی امکان بهینـهسـازی تمـام مشخصـههـای بالقوه وجود ندارد. این مدل به این معناسـت کـه مهمتـرین و حساسترین مشخصههای کیفی تعریف شده و نشان دهیم کـه چگونه میتوانند بدست آیند.غالبأ اندازهگیـری مشخصـههـای کیفی خارجی نرمافزار بـه طـور مسـتقیم غیـر ممکـن اسـت مشخصههای خارجی همانند قابلیـت نگهـداری،قابلیت فهـم و پیچیدگی تحت تأثیر فاکتورهای زیادی قرار میگیرند و هـیچ متریک مستقیمی برای اندازهگیری آنها وجود نـدارد پـس مـا باید بعضی از مشخصههای داخلی نرمافزار (همانند اندازه نرم-افزار) را تخمین زده و فرض کنیم که بین آنچه کـه مـا مـی-توانیم اندازه بگیریم و آنچه کـه مـیتـوانیم درک کنـیم یـک رابطهای وجود دارد.به طور ایده آل بایـد یـک رابطـه واضـح و کمی بین مشخصههـای داخلـی و خـارجی نـرم افـزار وجـود داشــته باشد.مشخصــههــای خــارجی بــرای ســرمایه گــذاران محصول (مانند مشتریان،کاربران و مدیران پروژه)قابـل رویـت می باشند مشخصههایخارجی ،توسعهدهندهمحصولرا نگـران میکنـد.عمومأ سـرمایه گـذران فقـط مراقـب مشخصـههـای خارجی نرمافزار هستند اما مشخصههای داخلی کـه بـه طـور وسیع با ساختار نرمافـزار سـر و کـار دارنـد نیـز بـه توسـعه-دهندگان کمک میکنند تا کیفیـت هـای خـارجی را بدسـت آورند. برای مثال کیفیت داخلی قابلیـت رسـیدگی (تصـدیق) برای بدست آوردن کیفیت خـارجی قابلیـت خـارجی قابلیـت

اولین همایش منطقه ای برق وکامپیوتر دانشکده فنی وحرفه ای سما واحد مراغه اسفند1392

اطمینان نیاز است.در اکثر موارد کیفیتها به طـور تنگـاتنگی به هم وابسته هسـتند و تمـایز بـین مشخصـههـای داخلـی و خارجی قابل درک نیست. [10 ]

تا چندین سال قیل توسـعه دهنـدگان تسـت نـرم افـزار را بـه عنوان فعالیت ثانویه می شناختند ولی امروزه تست بسیاری از برنامه ها به عنوان نقطه شـروع تولیـد یـک محصـول در نظـر گرفته شده و هزینه آن اغلـب بـا هزینـه توسـعه(ایجاد) قابـل مقایسه است در حقیقت تست نرم افزار قـادر اسـت خطاهـای موجود در کدها را کشف کند که این خطاهـا بـا بـیش از %50 نرم افزار ایجاد شده درگیر اسـت زمـان و هزینـه مـی توانـد از طریق تست اتوماتیک کاهش پیدا کند تصدیق و اعتبار سنجی نرم افزار نقش مهمی در تولید نرمافزار ایفا می کنـد کـه بـرای رسیدن به این هدف چندین استاندارد و خطوط راهنما در نظر گرفتــه شــده اســت،به عنــوان مثــال اســتاندارد بــین المللــی ISO/IEC9126 که یک مدل کیفیت برای تولیدات نرمافزار را و استاندارد IEEE 1012 که برای اعتبار و تصدیق نرمافزار یک استخوان بندی مشترک را برای تمـامی فعالیـت هـا و وظـایف تعریف می کند تمامی این استانداردها مشخص می کنـد کـه آیا محصولات این نرمافزارها با نیازها مطابقت دارد و آیـا نـرم-افزار نیازهای کاربران و مشتریان را برآورده می سازد. [ 11 ]

.3مدلهای کیفی

واژه مدل کیفی به صورت مجموعه ای از مشخصه ها و روابـط بین آنها که اساس مشـخص کـردن نیازهـای کیفـی وارزیـابی کیفیت را فراهم می سازد تعریف شده است.دو نمونه از قدیمی ترین مدلهای کیفی که در این مدلها مشخصهها فاکتور هـای کیفیتی و معیارهای کیفی هستند.مدلهای کیفی مـیتواننـد براساس روشی که برای ساختشان استفاده شـده اسـت بـه دو دسته روش ساخت ثابـت و روش مـدل تعریـف شـده تقسـیم شوند. [ 3 ]

.3 انواع مشخصه های نرم افزار: .13 عملیاتی بودن: 1

قابلیت نرم افـزار بـرای انجـام وظـایفی کـه نیازهـای صـریح و ضمنی را در شرایط تعریف شده برآورده سازد. ایـن ویژگـی بـا نیازهایی که نـرم افـزار بایـد بـرآورده سـازد مـرتبط اسـت در

× ٌFunctionality

حالیکه ویژگیهای دیگر نحوه اجرای نیازمندیها را بیان مـی-کند این ویژگـی شـامل پـنج ویزگـی فرعـی متناسـب بـودن، دقت،قابلیت همکاری،امنیت و قابلیت ردیابی است.

متناسب بودن : قابلیت نرم افزار برای ارائـه مجموعـه عملیـات مناسب برای انجام کارهای تعریف شده و نیازهای کاربر . دقت : قابلیت نرم افزار برای ارائه نتایج صحیح و خروجی های تعیین شده بر اساس نیازمندیهای نرم افزار.

قابلیت همکاری : قابلیت تعامـل نـرم افـزار بـا یـک یـا چنـد سیستم دیگر. با توجه به تعریف فوق ، قابلیت همکاری در نـرم افزارهــا را مــی تــوان از دو جنبــه مــورد بررســی قــرار داد: یکپارچگی بـا سیسـتم هـای داخـل سـازمان و یکپـارچگی بـا سیستم های تجاری.

امنیــت : قابلیــت نــرم افــزار در حفــظ داده هــا و اطلاعــات بطوریکه افراد یا سیستمهای غیر مجاز امکان خواندن یا تغییـر آنها را نداشته باشند و افراد مجاز نیز امکان دسترسی به آنها را داشته باشند.

قابلیت ردیابی : قابلیت نرم افزار برای بررسی صـحت پـردازش اطلاعات در مراحل مختلف انجام یک فرایند.این ویزگی بطـور خاص در نرم افزارها برای پیگیری و ردیابی عملیـات سیسـتم انجام می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله کاربرد بتن آسفالتی در هسته سد های خاکی به جای خاک رس pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله کاربرد بتن آسفالتی در هسته سد های خاکی به جای خاک رس pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد بتن آسفالتی در هسته سد های خاکی به جای خاک رس pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد بتن آسفالتی در هسته سد های خاکی به جای خاک رس pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد بتن آسفالتی در هسته سد های خاکی به جای خاک رس pdf :

چکیده:

هستهمرکزی درسد های خاکی وسنگریزه ای وظیفه آببندی ونگهداری آبپشتسد رابر عهده داردبدلیل، خاصیتنفذناپذیری رس وفراوانی آن در طبیعت در اغلب موارد، هستهمرکزی را از جنس رس می سازند.

استفاده از هستهبتنآسفالتی درسد هایسنگ ریزه ای یکی از روش های جدیدیاست که اخیرا توجهکارشناسان این حرفه رابه خودجلب نموده استبا، توجهبه مشکلاتی ازقبیل حجم زیاد مصالحرسی موردنیازبرای هسته زمان زیاد موردنیازبرای اجرای نیاز هسته هایرسیبه کنترل کفیبسیار دیق داردحساسیتشدی مصالحرسیبه آب و هوا وتغییرفصل را داردضرورت مطالعه وبررسیاستفاده از هستهای غیررسی و روش اجرای هستهبتنآسقالتی مطرح میشود.

هسته هایبتن سفالتینهتنهاآ درشرایطبد آب و هواییو کوهستانی ونظایر اینهابعنواننتخاب مناسب مطرح کردبلکه درشرایط مشابه می تواننددر کنار هسته هایرسیبهعنواننتخابهایقابلبررسیرقابتنمایند.

واژه کلیدی: هسته بتن آسفالتی هسته رسی. قیر. نشت .

این پژوهش با عنایت به کاربرد بتن آسفالتی در سدها، به بررسی معیارهای
لازم جهت ساخت سدهای خاکی و سنگریزه ای با هسته بتن آسفالتی را ارائه می
نماید و و به توضیح روش های ساخت این گونه سد ها وبه کنترل کیفیت و دانه

بندی مصالح می پردازد.

درجهعلمی وتخصص ارائه د نده)کارشناسیارشد عمران خاک وپی(

درجهعلمی وتخصصنویسنده اول)دکترایتخصصی علوم و مهندسی آب(

درجهعلمی وتخصص نویسنده دوم)کارشناسیارشد مدیریت پروژه وساخت(

مقدمه :

اصولاً سدها به منظور ذخیره آب و تامین آب کشاورزی و صنعت ساخته می شوند، هر چند مهار سیلاب ها و ایجاد ارتفاع آب به منظور تامین انرژی پتانسیل برای ایجاد نیروگاه نیز می تواند از اهداف اولیه احداث سدهای بلند باشد. پس از احداث سد، دریاچه آن می تواند فواید دیگری از قبیل قایق رانی، پرورش ماهیها و زیبایی طبیعت در برداشته باشد.

در انتخاب نوع سد، می توان انواع سدها را ابتدا به دو گروه رده بندی نمود : سدهایبتنی و سدهای خاکی، ویژگی سدهای خاکی که ممکن است خاکی یا پاره سنگی باشند عبارت از این است که این سدها را می توان بر شالوده های غیرسنگی نیز بنا نمود، از این رو محدودیتی از دیدگاه استحکام زمین، مانع احداث آنها نمی شود. به طور کلی، اگر عرض منطقه آبگیر (پهنای دره) خیلی وسیع باشد، یا شالوده آن محل غیرسنگی باشد، ساختن سد بتنی معمولاً مقدور نیست یا در صورت امکان اقتصادی نخواهد بود، در صورتی که در همین شرای احداث سد خاکی بدون مشکل است.

مزیت دیگر سدهای خاکی ارزان بوده مصالح آنها است که معمولاً در فاصله کمی از محل احداث سد در دسترس می باشد و این مصالح ارزانتر از مصالحی چون بتن و فولاد تمام می شود. به طور کلی سدی که بدنه آنها از مصالح خاکی یا پاره سنگی یا هر دو ساخته شود، بنام سد سنگریزه ای و اگر عمده مصالح آن از خاک باشد سد خاکی نامیده می شود.

با توجه به مشکلاتی از قبیل حجم زیاد مصالح رسی مورد نیاز برای هسته، زمان زیاد مورد نیاز برای اجرا، نیاز هسته های رسی به کنترل کیفی بسیار دقیق نظیر کنترل رطوبت و تراکم، حساسیت شدید مصالح رسی به آب و هوا و تغییر فصل، حساس بودن دانه بندی فیلتر و نواحی انتقالی برای پیشگیری از شسته شدن مصالح رسی و غیره که در استفاده

از هسته ای رسی وجود دارد، ضرورت استفاده از هسته ای غیررسی مطرح می شود. هسته های بتن آسفالتی نه تنها در شرای بد آب و هوایی و کوهستانی و نظایر اینها به عنوان انتخاب مناسب مطرحند، بلکه در شرای مشابه می توانند در کنار هسته های رسی، به عنوان انتخاب های قابل بررسی رقابت نمایند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت نقوش سفال ایران pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت نقوش سفال ایران pdf دارای 23 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نقوش سفال ایران pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نقوش سفال ایران pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نقوش سفال ایران pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نقوش سفال ایران pdf :

متن ندارد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   121   122   123   124   125   >>   >