سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق زندگینامه شهید مطهری word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق زندگینامه شهید مطهری word دارای 55 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق زندگینامه شهید مطهری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق زندگینامه شهید مطهری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق زندگینامه شهید مطهری word :

استاد شهید آیت الله مطهری در 13 بهمن 1298 هجری شمسی در فریمان واقع در 75 کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی


می پردازد. در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد عزیمت نموده و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی اشتغال می ورزد. در سال 1316 علیرغم مبارزه شدید رضاخان با روحانیت و علیرغم مخالفت دوستان و نزدیکان، برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم می شود در حالی که به تازگی موسس گرانقدر آن آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی دیده از جهان فروبسته و ریاست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آیات عظام سید محمد حجت، سید صدرالدین صدر و سید محمد تقی خوانساری به عهد گرفته اند.
در دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (در فقه و اصول) و حضرت امام خمینی ( به مدت 12 سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبائی (در فلسفه : الهیات شفای بوعلی و دروس دیگر) بهره می گیرد. قبل از هجرت آیت الله العظمی بروجردی به قم نیز استاد شهید گاهی به بروجرد می رفته و از محضر ایشان استفاده می کرده است. مولف شهید مدتی نیز از محضر مرحوم آیت الله حاج میرزا علی آقا شیرازی در اخلاق و عرفان بهره های معنوی فراوان برده است. از اساتید دیگر استاد مطهری می توان از مرحوم آیت الله سید محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آیت الله سید محمد محقق داماد (در فقه) نام برد. وی در مدت اقامت خود در قم علاوه بر تحصیل علم، در امور اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت داشته و از جمله با فدائیان اسلام در ارتباط بوده است. در سال 1331 در حالی که از مدرسین معروف و از


امیدهای آینده حوزه به شمار می رود به تهران مهاجرت می کند. در تهران به تدریس در مدرسه مروی و تألیف و سخنرانیهای تحقیقی می پردازد. در سال 1334 اولین جلسه تفسیر انجمن اسلامی دانشجویان توسط استاد مطهری تشکیل می گردد. در همان سال تدریس خود در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران را آغاز می کند. در سالهای 1337 و 1338 که انجمن اسلامی پزشکان تشکیل می شود .استاد مطهری از سخنرانان اصلی این انجمن است و در طول سالهای 1340 تا 1350 سخنران منحصر به فرد این انجمن می باشد که بحثهای مهمی از ایشان به یادگار مانده است.
کنار امام بوده است به طوری که می توان سازماندهی قیام پانزده خرداد در تهران و هماهنگی آن با رهبری امام را مرهون تلاشهای او و یارانش دانست. در ساعت 1 بعد از نیمه شب روز چهارشنبه پانزده خرداد 1342 به دنبال یک سخنرانی مهیج علیه شخص شاه به وسیله پلیس دستگیر شده و به زندان موقت شهربانی منتقل می شود و به همراه تعدادی از روحانیون تهران زندانی می گردد. پس از 43 روز به دنبال مهاجرت علمای شهرستانها به تهران و فشار مردم، به همراه سایر روحانیون از زندان آزاد می شود.
پس از تشکیل هیئتهای موتلفه اسلامی، استاد مطهری از سوی امام خمینی همراه چند تن دیگر از شخصیتهای روحانی عهده دار رهبری این هیئتها می گردد. پس از ترور حسنعلی منصور نخست وزیر وقت توسط شهید محمد بخارایی کادر رهبری هیئتهای موتلفه شناسایی و دستگیر می شود ولی از آنجا که قاضی یی که پرونده این گروه تحت نظر او بود مدتی در قم نزد استاد تحصیل کرده بود به ایشان پیغام می فرستد که حق استادی را به جا آوردم و بدین ترتیب استاد شهید از مهلکه جان سالم بدر می برد. سنگینتر می شود. در این زمان وی به تألیف کتاب در موضوعات مورد نیاز جامعه و ایراد سخنرانی در دانشگاهها، انجمن اسلامی


کردن محتوای نهضت اسلامی پزشکان، مسجد هدایت، مسجد جامع نارمک و غیره ادامه می دهد. به طور کلی استاد شهید که به یک نهضت اسلامی معتقد بود نه به هر نهضتی، برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاشهای ایدئولوژیک بسیاری نمود و با اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود و با کجرویها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد. در سال 1346 به کمک چند تن از دوستان اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود به طوری که می توان او را بنیانگذار آن موسسه دانست. ولی پس از مدتی به علت تکروی و کارهای خودسرانه و بدون مشورت یکی از اعضای هیئت مدیره و ممانعت او از اجرای طرحهای استاد و از جمله ایجاد یک شورای روحانی که کارهای علمی و تبلیغی حسینیه زیر نظر آن شورا باشد سرانجام در سال 1349 علیرغم زحمات زیادی که برای آن موسسه کشیده بود و علیرغم امید زیادی که به آینده آن بسته بود در حالی که در آن چند سال خون دل زیادی خورده بود از عضویت هیئت مدیره آن موسسه استعفا داد و آن را ترک گفت.
در سال 1348 به خاطر صدور اعلامیه ای با امضای ایشان و حضرت علامه طباطبایی و آِیت الله حاج سید ابوالفضل مجتهد زنجانی مبنی بر جمع اعانه برای کمک به آوارگان فلسطینی و اعلام آن طی یک سخنرانی در حسینیه ارشاد دستگیر شد و مدت کوتاهی در زندان تک سلولی به سربرد. از سال 1349 تا 1351 برنامه های تبلیغی مسجدالجواد را زیر نظر داشت و غالباً خود سخنران اصلی بود تا اینکه آن مسجد و به دنبال آن حسینیه ارشاد تعطیل گردید و بار دیگر استاد مطهری دستگیر و مدتی در بازداشت قرار گرفت. پس از آن استاد شهید سخنرانیهای خود را در مسجد جاوید و مسجد ارک و غیره ایراد می کرد. بعد از مدتی مسجد جاوید نیز تعطیل گردید. در حدود سال 1353 ممنوع المنبر گردید و این ممنوعیت تا پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داشت.
اما مهمترین خدمات استاد مطهری در طول حیات پر برکتش ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر خصوصاً در سالهای 1351 تا 1357 به خاطر افزایش تبلیغات گروههای چپ و پدید آمدن گروههای مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می رسد. گذشته از حضرت امام، استاد مطهری اولین شخصیتی است که به خطر سران سازمان موسوم به « مجاهدین خلق ایران » پی می برد و دیگران را از همکاری با این سازمان باز می دارد و حتی تغییر ایدئولوژی آنها را پیش بینی می نماید. در این سالها استاد شهید به توصیه حضرت امام مبنی بر تدریس در حوزه علمی قم هفته ای دو روز به قم عزیمت نموده و درسهای مهمی در آن حوزه القا می نماید و همزمان در تهران نیز درسهایی در منزل و غیره تدریس می کند. در سال 1355 به دنبال یک درگیری با یک استاد کمونیست دانشکده الهیات! زودتر از موعد مقرر بازنشسته می شود. همچنین در این سالها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیتهای روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران » را بنیان می گذارد بدان امید که روحانیت شهرستانها نیز به تدریج چنین سازمانی پیدا کند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ویژگیهای RAS word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ویژگیهای RAS word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگیهای RAS word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگیهای RAS word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگیهای RAS word :

ویژگیهای RAS
بحث Remote Access Service به نسخه های قدیمی سرویس دهنده ویندوز NT برمی گردد که اسم آن سرویس دهنده پیشرفته ویندوز NT نسخه (NTAS) 3.1 بود . RAS اصولاً برای دادن قابلیت Dial – up تلفنی به کاربران برای برقراری ارتباط با یک سیستم NTAS و دسترسی به منابع اشتراکی شبکه از طریق مودم طراحی شده بود . دامنه سرویسهای RAS به موارد زیر گسترش یافته است :
دسترسی به شبکه از راه دور
دسترسی به اینترنت از طریق TCP/IP
پروتکل تونلینگ نقطه – به – نقطه (PPTP)

دسترسی به شبکه از راه دور
اولین ویژگی RAS ، قابلیت دسترسی به منابع اشتراکی شبکه برای سرویس گیرنده های NT ، 2000 و ویندوز XP از طریق ارتباط Dial-up است . اینکار باعث می شود که کاربران شما بتوانند بطور کاملاً راحتی با شبکه ارتباط برقرار کنند ، مثلاً آنها می توانند به شبکه شما Dial کنند و به فایلها و برنامه های ذخیره شده روی ایستگاههای کاری شبکه و سرویس دهنده های روی یک سایت سرویس گیرنده دسترسی داشته باشند .
RAS همه پروتکلهای استاندارد در یک شبکه ویندوز NT را مثل NetBEUI ، IPX/SPX و TCP/IP ، فریمهای مخففی شده و انتقال داده شده و کپسوله شده از طریق ارتباطات dial-up را پشتیبانی می کند آن فریمها برای سیستمهای دیگر روی شبکه (یا حتی برای سیستمهای روی اینترنت) مقدر شده اند و وقتی به شبکه مورد نظر می رسند مجدداً unpack می شوند و به شبکه وارد می شوند این ویژگیها می توانند به طرق مختلفی مورد استفاده قرار گیرند . مثلاً شرکتهایی که نمی توانند روی تکنولوژیهای پرسرعت WAN سرمایه گذاری کنند ، می توانند از خطوط ارزانتر یا خطوط دیجیتالی همانند لینکهای WAN استفاده نمایند . شرکتهای با لینکهای پیشرفته WAN هنوز هم می توانند از ارتباطات ارزانتر RAS برای امکان سرویس backup در حالتی که لینکها fail می شوند استفاده کنند .

امکان دسترسی به شبکه شما برای کاربران دور یک فرآیند فوق العاده خطرناک است . هر نوع رخنه امنیتی روی آن ارتباط می تواند منجربه از کار افتادن ساختار داخلی IS شما شود . بدین دلیل ، RAS روشهای امنیتی قابل انعطاف و قدرتمندی را در موارد زیر عرضه داشته است :

مخفی سازی بسته داده ها روی ارتباطات
روالهای تعیین اعتبار مخفی شده
محدودیتهای امنیتی هر کاربرد Dial-up
ویژگی امنیتی calback (قابلیتی که سرویس دهنده را مجبور به قطع کردن ارتباط می کند و یک کاربر را با شماره خاصی می گیرد)
RAS اصولاً برای کار با مودمها روی خطوط تلفن معمولی طراحی شده است . اما سخت افزار پشتیبانی شده RAS می تواند تا دامنه شبکه های سریال X.25 و شبکه های ISDN نیز گسترش یابد .

دسترسی به اینترنت از طریق TCP/IP
توانایی استفاده از RAS برای دسترسی به اینترنت بطور شدیدی به قوانین دسترسی از راه دور شبکه وابسته است . سرویس گیرنده های RAS به dial کردن انحصاری به سرویس دهنده های RAS NT محدود نیستند بلکه سرویس گیرنده های RAS می توانند انواع استانداردهای مربوط به dial-up اینترنت به هر ISP در هر جای دنیا dial کنند . همچنین سرویس دهنده های RAS می توانند انواع استانداردهای مربوط به dial-up اینترنت را پشتیبانی کنند و امکان این را بدهند تا کاربران راه دور با سیستم عاملهای دیگری غیر از ویندوز (مثل مکینتاش و یونیکس) به یک سرویس دهنده RAS برای دسترسی به اینترنت شماره گیری کنند . در حقیقت سرویس دهنده های ویندوز NT می توانند بعنوان سرویس دهنده های dial-up به همراه بعضی از ویژگیهای ISP های معمولی در نظر گرفته شوند . RAS استانداردهای مختلفی را برای dial-up شبکه ارائه می دهد .

این استانداردها شامل موارد زیر هستند :

پروتکل لینک سریال اینترنت (SLIP) . SLIP یک استاندارد قدیمی تر برای کپسوله کردن بسته های IP به فریمها روی یک خط سریال است . آن استاندارد زیاد قابل اعتماد نیست و مثل PPP امنیت ندارد ولی در عوض بار کمتری به شبکه اعمال می کند . SLIP می تواند فقط TCP/IP را پشتیبانی کند . ویندوز NT پروتکل SLIP را برای dial-in به ISP های دور پشتیبانی می کند ، اما هیچ پشتیبانی از سرویس گیرندگان SLIP برای برقراری ارتباط با آنها نمی کند .
پروتکل نقطه – به – نقطه PPP . (PPP) یک پروتکل مدرن تر نسبت به مورد همتای خود یعنی SLIP است . PPP شامل گزینه های از پیش تعبیه شده ای در خود برای تعیین اعتبار امنیتی و قادر به انتقال پروتکلهایی غیر از TCP/IP است . با این حال PPP از SLIP کندتر است ولی فوق العاده قابل اعتمادتر می باشد . PPP از استاندارد فریم بندی استفاده شده بطور پیش فرض در ارتباطات RAS به همراه ارتباطات TCP/IP استفاده می کند . سرویس گیرنده های ویندوز 2000 و NT با استفاده از PPP می توانند هر بسته PPP را قبل از ارسال به روی کابل مخفی سازی کنند تا امنیت شبکه را بالا ببرند .
RAS بازمانده (Legacy RAS) . در پیاده سازیهای قدیمی سرویس RAS ویندوز NTAS نسخه 31 و ویندوز 3 .11 یک پروتکل خاص dial-up استفاده می شد که هنوز هم برای پشتیبانی از نسخه های قبلی باقی مانده است .

نصب Remote Access Service
قبل از اینکه ویژگیها و عملکردهای پشتیبانی شده توسط RAS را بررسی کنیم باید نرم افزار RAS را روی سیستم خود نصب کنیم . نصب RAS خیلی شبیه به نصب هر سرویس شبکه ای دیگری تحت NT است . اما قبل از اینکه RAS را نصب کنیم باید اطمینان حاصل کنیم که سخت افزار مناسب را در سیستم خود نصب کرده ایم . برای ابزارهای مودم و X.25 ، اطمینان حاصل کنید که پورتهای سریالی که آن ابزارها به آنها متصل هستند به درستی نصب شده اند و به خوبی کار می کنند .

بعلاوه شما باید فرآیند نصب سخت افزار ارتباطی خود را هم انجام دهید . نصب یک مودم تحت NT کاری بسیار ساده است فرض برآن است که مودم از پورت COM قبلاً نصب شده است .
حال که سخت افزار شما بدرستی نصب شد و کارکرد ، وقت آن رسیده که Remote Acces Service را نصب کنید .

در این قسمت می خواهیم به نحوه نصب RAS تحت ویندوز NT نسخه 40 و بررسی پیکربندیهای مختلف آن بپردازیم . برای انجام این کار شما باید یک سیستم ویندوز NT نسخه 40 با یک ابزار سازگار با RAS داشته باشید . شما می توانید از کارتهای ISDN با ابزارهای X.25 هم استفاده کنید ، اما در ابتدا به مودمها معطوف خواهیم شد . همچنین شما باید CD نصب NT را هم داشته باشید . در آخر باید بدانید که کدام پروتکلهای شبکه ای را برای استفاده RAS و پیکربندی آنها نیاز دارید .

1 – ابتدا Network Control Panel را با کلیک راست روی Network Neighborhood و انتخاب properties یا با باز کردن اپلت Network در Control Panel باز کنید .
2 – روی دکمه Services کلیک کنید و سپس روی Add کلیک کنید . از لیستی که ظاهر می شود ، Remote Access Service را انتخاب کنید . روی ok کلیک کنید . پس از آن شما محل فایلهای نصب NT پرسیده می شود .
3 – NT فایلهای لازم برای RAS را کپی خواهد کرد . اگر تاکنون یک مودم یا هر ابزار قادر به کار با RAS را نصب نکرده اید ، از شما پرسیده می شود که آیا می خواهید از Modem Control Panel برای اضافه کردن آن استفاده کنید .

4 – بعد از نصب ابزار ارتباطی ، پنجره محاوره Add RAS Device همچون ظاهر می شود .
همچنین شما می توانید مودمهای اضافی دیگری یا ابزارهای X.25 را از این پنجره محاوره نصب کنید . برای ابزارهای X.25 با سازنده ابزار آن تماس بگیرید تا مستنداتی را برای نصب آنها در اختیارتان قرار دهد . ابزاری که می خواهید با RAS کار کند را انتخاب کنید و روی ok کلیک نمائید .
5 – پنجره محاوره Remote Access Setup همچون ظاهر می شود . این پنجره محاوره شما را قادر به پیکربندی هر ابزار RAS روی ماشینتان می کند (هر ابزار RAS نصب شده روی ماشین شما بصورت یک port دیده می شود).

در این پنجره محاوره ، شما می توانید ابزارهای RAS اضافی دیگری را اضافه یا حذف کنید و یا اینکه آنهایی که قبلاً نصب شده اند را پیکربندی نمایید . اگر می خواهید یک ابزار را پیکر بندی ، آن را از این پنجره انتخاب کنید و روی configure کلیک کنید .
6 – حال که پنجره محاوره Configure Port Usage ظاهر شد (شکل 3) می توانید انتخاب کنید که آیا می خواهید این پورت RAS برای dial-up استفاده شود یا برای دریافت تماسها (receiving calls) و یا اینکه برای هر دو مورد استفاده قرار گیرد . یکی از این موارد را انتخاب کنید و ok را برگزینید .

حال روی دکمه Network برای ظاهر شدن پنجره محاوره Network Configuration (شکل 4) کلیک کنید . این شکل پنجره محاوره Network Configuration را روی سیستمی نشان می دهد که هم برای تماس های خارجی و هم برای دریافت تماسها پیکربندی شده است .

گزینه هایی که شما در این صفحه می بینید ، بستگی به این دارد که شما dial-out ، Receiving calls یا both را انتخاب کرده اید . در هرحالت شما می توانید انتخاب کنید که کدام پروتکلها را می خواهید استفاده کنید . بعلاوه اگر پورت شما برای دریافت تماسها پیکربندی شده باشد ، شما می توانید تنظیمات امنیتی را برای پورت پیکربندی کنید و تنظیمات هر پروتکل را تغییر دهید . ما این گزینه ها را در قسمت پیکربندی RAS برای دریافت تماسها بررسی کرده ایم .
روی ok برای خروج از این پنجره محاوره کلیک کنید .

8 – دکمه continue را در پنجره محاوره Remote Access Setup برای اتمام نصب RAS کلیک کنید و روی ok برای خروج ازNetwork Control Panel کلیک کنید . از شما خواسته می شود که سیستم خود را مجدداً راه اندازی کنید .
خب عمل نصب RAS تحت NT نسخه 40 تمام شد ! تا انتهای این فصل به پیکربندی های مختلف RAS برای dial out و Receive call خواهیم پرداخت .

پیکربندی RAS برای دریافت آدرسها
تنظیم RAS برای ارائه سرویسهای دسترسی شبکه ای از راه دور کاری نسبتاً ساده است. این فرآیند شما را قادر به تنظیم RAS برای پشتیبانی از سرویس گیرندگان incoming RAS و سرویس گیرندگان PPP می کند .
1 – به پنجره محاوره Remote Access Setup بروید . شما می توانید اینکار را با بازکردن Network Control Panel و کلیک روی Service و انتخاب Remote Access Service و کلیک دکمه properties انجام دهید .
2 – پورتی را که می خواهید پیکربندی کنید تا تماسها را دریافت کند ، انتخاب کنید و روی دکمه configure کلیک کنید . در پنجره محاوره Configure Port Usage (شکل 3) گزینه Deal out and Receive call Receive calls only را انتخاب کنید .

3 – روی ok برای بسته شدن پنجره محاوره configure port usage کلیک کنید . حال که پورت RAS شما برای ارتباطات incoming پیکربندی شد باید گزینه های شبکه ای آن را پیکربندی کنید . این فرآیند را با کلیک روی دکمه Network انجام می دهید . اینکار پنجره محاوره Network Configuration را ظاهر خواهد کرد (شکل 4)
4 – پنجره محاوره Network Configuration شما را قادر به پیکربندی کردن پروتکلهایی که RAS برای ارتباطات ورودی یا خروجی استفاده خواهد کرد . می کند . ما ابتدا به تنظیمات مربوط به سرویس دهنده Server Settings می پردازیم که تنظیمات مربوط به سرویس گیرنده های RAS ورودی را پیکربندی می کند .

5 – با انتخاب انواع پروتکلهایی که سرویس دهنده شما روی dial-up پشتیبانی خواهد کرد ، شروع کنید . در بیشتر مواقع شما نیاز به پشتیبانی TCP/IP هم برای سرویس گیرندگان RAS با استفاده از NetBT و هم برای سرویس گیرندگان PPP که می خواهند به اینترنت دسترسی داشته باشند ، دارید . همچنین شاید بخواهید که سرویس گیرندگان IPX/SPX و NetBEUI که نیاز به دسترسی به منابع شبکه ای مبتنی بر آن پروتکلها دارند را فعال سازید .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی طعم دار کردن کیلکا خشک . میزان پذیرش آن در مصرف کنند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی طعم دار کردن کیلکا خشک . میزان پذیرش آن در مصرف کنندگان word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی طعم دار کردن کیلکا خشک . میزان پذیرش آن در مصرف کنندگان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی طعم دار کردن کیلکا خشک . میزان پذیرش آن در مصرف کنندگان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی طعم دار کردن کیلکا خشک . میزان پذیرش آن در مصرف کنندگان word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
ماهی با داشتن پروتئین های با کیفیت بالا ، چربی های سهل الهضم و غنی از ویتامین های محلول در چربی و انواع مواد معدنی جایگاه ویژه ای را در میان فرآورده های حیوانی مانند گوشت قرمز، گوشت طیور ; به خود اختصاص داده است . از نظر تغذیه ای پروتئین های ماهی درجه هضم بالایی داشته و کیفیت آن ها با توجه به اسیدهای آمینه ضروری برابر با گوشت قرمز می باشد . هضم چربی ماهی ، سریع و از نظر اسیدهای چرب غیر اشباع و به خصوص امگا3 غنی می باشد . از این رو پزشکان و متخصص علم تغذیه ، مصرف ماهی را در رژیم غذایی توصیه می کنند . در نتیجه مهم ترین نقش ماهی در تمام کشورهای ماهی خیز بر طرف کردن نیازهای پروتئینی می باشد . با توجه به اینکه مصرف این ماهی ، در ایران کمتر از سرانه مصرف جهانی می باشد بخصوص در مورد ماهیان پلاژیک مانند کیلکا ماهین که دارای ارزش غذایی بالایی می باشد ولی به دلیل دشواری در مصرف آن معمولا توجه چندانی به آن نمی گردد . در این تحقیق سعی بر آن است تا با روشهای نوین برای خشک کردن و طعم دار کردن کرن این ماهیان مصرف و پذیرش آن را از جانب مصرف کنندگان افزایش داد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی سازه های مکانیکی و بیومکانیکی در حوزه ابخیز دره خرسا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی سازه های مکانیکی و بیومکانیکی در حوزه ابخیز دره خرسان word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سازه های مکانیکی و بیومکانیکی در حوزه ابخیز دره خرسان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سازه های مکانیکی و بیومکانیکی در حوزه ابخیز دره خرسان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سازه های مکانیکی و بیومکانیکی در حوزه ابخیز دره خرسان word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران

تعداد صفحات: 6

چکیده:

امروزه بحث ارزیابی یکی از ارکان اساسی طرح ها و پروژه ها است و در جوامع پیشرفته به عنوان ابزاری در جهت سنجش و میزان اثرگذاری طرح ها و برنامه ها با توجه به اهداف منظور شده به کار می رود ارزیابی طرحهای ابخیزداری با توجه به اهداف و اثرات محیطی طرح بر حوزه ابخیز و خارج از آن ضروری می باشد دراین راستاابتدا فهرستی از کلیه حوزه های ابخیز سطح استان که در آنها کارهای مطالعاتی و یا اجرایی انجا م گردیده بود تهیه شد دراین فهرست وضعیتهریک از حوضه ها از نظر دارا بودن گزارشهای مطالعاتی و تنوع عملیات ابخیزداری اجر ا شده و نیز تنوع زمین شناسی موجود در سطح حوضه جهت دستیابی به بهیترین گزینه محل اجرای طرح امتیازدهی و مورد مقایسه قرارگرفت که د رنهایت حوضه شهری دره خرسان مسجد سلیمان برای اجرای طرح ارزیابی انتخاب گردید. پس از گزینش حوضه درچند مرحله ای این حوضه بازدید صحرایی بعمل امده و از آنجا که نقشه ای از محل استقرار هریک از عملیات اجرایی درحوضه در دسترس نبود اقدام به برداشت موقعیت اقدامات با استفاده از دستگاه GPS گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در قالب طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در قالب طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در قالب طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در قالب طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار
تعداد صفحات: 11
چکیده:
یکی از مباحث اخیر مطرح در معماری، پایداری و به تبع آن طراحی مطابق با محیط است. اصطلاح معماری پایدار یا معماری محیط زیستی به معماری حساس به مسائل پیچیده همزیستی طبیعت، انسان و مصنوعات اطلاق می شود. امروز هدف معماری محیط زیستی ایجاد تعادلی پایدار و بناهای پایدار تلقی میشود بر همین اساس طرح باید کمترین تأثیرات مخرب را بر محیط های ساخته شده (مصنوع) و طبیعی مجاور، ناحیه اطرافشان و همچنین متن و زمینه کلی خود داشته باشند. لذا رسیدن به معماری پایدار میسر نمی گردد مگر با تأکید بر زمینه گرایی، معماری زمینه گرا بر زمین مداری و پیوند محیط با فضا تأکید دارد و با درک پیام بستر خود شکل می گیرد و در واقع پیامی را که بستر معماری به او انتقال داده به عینیت رسانده و طراحی می کند، در نتیجه ساختمان جزئی کوچک از طبیعت پیرامونی خواهد بود. دراین نوع معماری هر بنایی براساس زمینه های فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و کالبدی، اقلیمی و شرایط خاص آن سایت و ساختمان طراحی و اجرا می گردد و ساختمان عضو همخوان با اکولوژی و عنصری هماهنگ در بستر خود و در نهایت در بستر محیط زیست خواهد بود. این پژوهش بر آن است که زمینه گرایی را بعنوان یکی از اصول طراحی و معماری پایدار در حیطه پایداری محیطی معرفی کند و از آن در طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد بهره گیری نماید و در نهایت به طرح معماری بینجامد. این پژوهش با مطالعه کیفی و روش تحقیق توصیفی صورت پذیرفته و ابزار گردآوری داده ها، مشاهدات عینی و مطالعه منابع مکتوب، اسناد و مدارک می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >