سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله رانت جویی مانعی در پیشبرد اصلاحات اقتصادی word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رانت جویی مانعی در پیشبرد اصلاحات اقتصادی word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رانت جویی مانعی در پیشبرد اصلاحات اقتصادی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رانت جویی مانعی در پیشبرد اصلاحات اقتصادی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رانت جویی مانعی در پیشبرد اصلاحات اقتصادی word :

یکی از معضلات اساسی اقتصاد کشورهای در حال توسعه، بویژه کشورهای صادرکننده نفت، وجود رانت و رانت جویی است. اقتصاد ایران نیز طی دورانهای مختلف همواره با این مسئله مواجه بوده است.
مهمترین عامل ایجاد رانت و رانت جویی در اقتصاد ایران، وجود منبع طبیعی نفت و درآمدهای نفتی حاصل از صدور آن بوده و می باشد. این عامل به همراه سایر عوامل شکل گیری رانت جویی، از جمله وجود انحصارات مصنوعی، ارائه انحصاری کالاها و خدمات دولتی، صدور مجوزهای انحصاری برای فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی، تخصیص از ارزان و اعتبارات بانکی، باج دهی های سیاسی، وجود دستگاههای اجرائی نامرئی سیاستگذاران، تخفیف قیمت کارشناسی در فروش اموال دولتی و … موجب گسترش و رواج رانت جویی و در نتیجه اقتصاد رانتی در کشور شده است که خود مشکلات و نارسائیهای عدیده ای را در اقتصاد کشور ایجاد کرده است.

وجود رانت جویی در اقتصاد تک پایه ای ایران،‌منجر به نهادینه شدن فساد مالی، حذف وجدان کار، گسترش قاچاق کالاهای مشمول رانت، تضعیف تولید ملی، تبعییض ناروا، کاهش کارایی و بهره وری، کاهش انگیزه تولید،‌تشویق نیروی کار متخصص به کسب رانت و بازماندن از کار فکری مولد، توقف رشد تکنولوژی در جامعه، گسترش دلال بازی از بین رفتن عدالت اجتماعی و اقتصادی و انباشت سرمایه در دست گروهی خاص که تنها از امتیاز و برتری وابستگی به منابع قدرت برخوردارند و بسیاری مسائل و مشکلات عدیده اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دیگر شده است. بدین ترتیب وجود رانت جویی در اقتصاد، عملاً ابزارهای شکوفایی اقتصاد و اصلاحات اقتصادی را ناکارآمد و ناتوان ساخته و با مه آلود کردن فضای سیاسی، اقتصادی، قضایی و اطلاعاتی بستر مناسب برای اصلاحات اقتصادی را از جامعه سلب می نماید. از اینرو، مبارزه و حذف هر گونه زمینه های رشد و شکل گیری رانت جویی به عنوان مهمترین ابزار در پیشبرد برنامه اصلاحات معرفی می گردد.

تحلیل اقتصادی رانت جویی در نظام بودجه ریزی دولتی ایران
این پژوهش به تحلیل اقتصادی رانت‌جویی درنظام بودجه‌ریزی دولتی ایران می‌پردازد و هدف از آن این است که چارچوب تحلیلی به دست داده شود که به درک روشن‌تر ما از علل، منابع و شرایط رانت‌جویی در بودجه‌ریزی دولتی ایران کمک کند. از این‌رو، چارچوب تحلیلی که به دست داده شده است، آورده‌ی تحلیلی پژوهش نیز می‌باشد. روش پژوهش تحلیلی ـ توصیفی و نوع آن کتابخانه‌ای است. همچنین، برنامه‌ی پژوهشی که در دستور کار قرار گرفته است نظریه‌ی انتخاب عمومی می‌باشد. به عبارت دیگر، این پژوهش، با پیروی از روش‌شناسی برنامه‌های پژوهش علمی ارائه شده توسط لاکاتوش، می‌کوشد در چارچوب نظریه‌ی انتخاب عمومی به بررسی یکی از اساسی‌ترین آسیب‌های مدیریت دولتی منافع عمومی در ایران بپردازد.

چارچوب تحلیلی که در این پژوهش برای بررسی رانت‌جویی در بودجه‌ریزی دولتی ایران ساخته شده است، براساس نحوه‌ی تعامل دولت و مردم استوار می‌باشد. این تعامل در قالب چهار الگوی اقناع مالی، مبادله مالی، اجبار مالی و امتناع مالی طراحی شده است. با ملاحظه ساختار سیاسی ـ اقتصادی ایران، استدلال شده که تعامل دولت و مردم در کشور براساس ترکیبی از سه الگوی 1) مبادله مالی ضعیف 2) اجبار مالی ملایم و 3) امتناع مالی نسبتاً قوی قابل تحلیل می‌باشد. سپس، براساس این سبد تعامل، رانت‌جویی طیف کارگزاران بودجه‌ریزی دولتی ایران ـ یعنی رأی‌دهندگان، سیاستمداران و بوروکرات‌ها ـ و گروه‌های فشار تحلیل گردیده است. تحلیل‌ها حاکی از آنند که محیط سیاسی ـ نهادی که تصمیمات و سیاست‌های بودجه‌ای در آن ساخته می‌شوند و نیز فرایندهایی که این تصمیمات و سیاست‌ها از طریق آن‌ها پیاده و اجرا می‌گردند، زمینه را برای انتقال خودسرانه و غیر توافقی منابع عمومی بودجه به طرف افراد و گروه‌هایی از طیف کارگزاران بودجه و گروه‌های فشار فراهم می‌کنند.

همچنین، براساس چارچوب تحلیلی مزبور، شاخص برای ارزیابی رانت‌جویی در بودجه دولتی ایران معرفی و مقدار آن برای سال‌های 83 – 1375 به تفکیک قوای مقننه، مجریه، قضائیه و دستگاه‌های خارج از سه قوه و نیز به طور سرجمع محاسبه شده است. افزون بر این، در این پژوهش، به ساختار هزینه‌ای و درآمدی بودجه دولتی نیز پرداخته شده است. در این میان برخی از ساختارهای هزینه‌ای از جمله ساختار هزینه‌ای مربوط به اعمال حاکمیت دولت، ساختار هزینه‌ای مربوط به امور عمرانی و ساختار هزینه‌ای مربوط به تصدی‌گری‌های دولت بررسی شده است. همچنین، برخی از سازوکارها و حرکت‌های هزینه‌ای رایج در بودجه‌ریزی دولتی ایران، که با اصول متعارف بودجه‌نویسی مغایرت دارند و به نظر می‌رسد زمینه‌ی رانت‌جویی در آن‌ها خیلی قوی باشد، تحلیل شده‌اند. تحلیل‌ها بیانگر آنند که ساختارهای هزینه‌ای بودجه در راستای حفظ و تقویت ساختار فعلی مدیریت دولتی کشور ـ که هزینه‌زا و رانت‌جویانه است ـ می‌باشند. همچنین، استدلال شده است که ساختار درآمدی بودجه مبتنی بر ظرفیت اقتصادی کشور نمی‌باشد. بلکه بیشتر متکی به درآمدهای غیرتولیدی بوده و در مواردی گزینه‌های درآمدی آن جهت تأمین اعتبار گزینه‌های بودجه‌ای شناسایی و ایجاد شده‌اند که توسط گفتمان‌های مسلط سیاسی و نیز در راستای پاسخگویی به فشارهای سیاسی، اجتماعی و برخی ملاحظات خاص در بودجه گنجانده شده‌اند.

در این پژوهش، عوامل متعددی برای تبیین رانت‌جویی در بودجه‌ریزی دولتی ایران تحلیل گردیده است. در این میان، شکل نگرفتن یک رابطه‌ی کارگزاری انعقاد یافته مبتنی بر الگوی مبادله مالی بین مردم و دولت به عنوان اساسی‌ترین علت ضعف و شکنندگی حقوق مالکیت عمومی روی منابع بودجه و در نتیجه رانت‌جویی دولتی بر شمرده شده است. در این رابطه، علت اصلی شکل نگرفتن یک چنین تعاملی ـ که در مردم سالارهای امروزی متعارف است ـ به خود مردم نسبت داده شده است. در واقع، بی‌تفاوتی یا بی‌میلی تأمین‌کنندگان منابع عمومی در ایران نسبت به حقوق مالکیت و نیز حقوق شهروندی‌شان و در محاق بودن آن از جانب خود آن‌ها، به عنوان بنیادی‌ترین علت محیط سیاسی و نهادی رانت‌جویانه ـ که بودجه‌ریزی در چارچوب آن شکل می‌گیرد ـ بر شمرده شده است.

مفاسد اقتصادی دولت و رانت اقتصادی
در برنامه سوم توسعه، بحث آزادسازی و خصوصی‌سازی به طور جدی مورد توجه قرار گرفته است. در بخش مخابرات نیز اقداماتی در جهت حضور فعال‌تر بخش خصوصی‌ و شکست انحصار موجود در بخش صورت پذیرفته است. حضور موفق اپراتورهای غیردولتی در شرایطی میسر خواهد بود که، قوانین مناسب تنظیم شده و دستیابی به بازار بدون تبعیض و با اطلاعات شفاف مقدور باشد. لذا ایجاد سازمان تنظیم مقررات پیش‌بینی شده است. از جمله وظایف این سازمان تنظیم ارتباط میان اپراتورها است و در صورتی که نهادی مستقل نباشد امکان کسب رانت برای اپراتور دولتی که اپراتور مسلط نیز می‌باشد به وجود خواهد آمد. در بحث تنظیم مقررات، استقلال امری مهم می‌باشد و از وظایف دولت، جداسازی مجریان و قانون‌گذاران می‌باشد. از دلایل این موضوع پیش‌گیری از پیدایش رانت می‌باشد. اما رانت چیست؟ در این مقاله به اختصار در مورد مفهوم رانت بحث خواهد شد.

بحث “رانت اقتصادی” با بسیاری از مسائل اقتصادی، از جمله کارآفرینی در اقتصاد، ارتباطی تنگاتنگ دارد. برخی از اقتصاددانان1 کلید اصلی پاسخ به سئوالاتی از قبیل اینکه، چرا بعضی ملت‌ها در بعضی از مقاطع تاریخی از جهش‌هایی در رشد اقتصادی خود بهره‌مند شده‌اند در حالیکه در زمانی دیگر دچار توقف و تنزل شده‌اند؟ و چرا برخی ملت‌ها در رکود و ایستایی به سر می‌برند؟
را وجود یا عدم وجود مدیران کارآفرین (Enterprneurs)‌ در یک جامعه می‌دانند. این نظریه چنین توضیح می‌دهد که در هر جامعه‌ای که فعالیت کارآفرینی رونق یابد، رشد اقتصادی حاصل می‌شود و اگر کارآفرینی دچار رکود شود، رشد اقتصادی نیز دچار رکود می‌گردد.

این بحث با مقوله توسعه تکنولوژی نیز مرتبط است، به این ترتیب که رشد اقتصادی هدف نهایی مستقیم و یا غیرمستقیم بسیاری از تحولات تکنولوژی بوده و فعالیت‌ کارآفرینی سرمنشأ بسیاری از اقدامات نوآوری، سازمان‌دهی تولید و سرمایه‌گذاری است که به توسعه و کاربرد تکنولوژی‌های جدید و بهبود تکنولوژی‌های موجود ختم می‌شود.

اما چه عواملی موجب برانگیختن کارآفرینی شده و چه عواملی مایه تنزل آن می‌شود؟ بعضی از اقتصاددانان در پاسخ> اشاره به ساختار انگیزه‌های موجود و در حال عمل در یک نظام اقتصادی- اجتماعی دارند که خود به این مطلب برمی‌گردد که چه کسانی در نظام اقتصادی یک کشور به کار تولید ثروت (کالاها و خدمات) مشغول هستند و چه کسانی از ثمره این تولید بهره‌مند می‌شوند؟ اگر این دو گروه بر هم منطبق باشند، می‌توان گفت که ساختار انگیزش‌های در حال عملکرد مناسب برای فعالیت تولیدی، کارآفرینی توسعه فرآیندهای جدید و فعالیت مداوم در جهت حل مسائل، فراگیری و انباشت دانش است. اما اگر این گروه از هم متمایز باشند، می‌توان گفت که ساختار انگیزه‌های موجود در جامعه با مشارکت فعال در امر تولید و پیش نیازهای آن مناسب نیست. این مسئله در بررسی‌های اقتصادی تحت عنوان “جستجوی رانت” مطرح می‌شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله طراحی و پیاده سازی یک سیستم امن رای گیری الکترونیکی word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی و پیاده سازی یک سیستم امن رای گیری الکترونیکی word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و پیاده سازی یک سیستم امن رای گیری الکترونیکی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و پیاده سازی یک سیستم امن رای گیری الکترونیکی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و پیاده سازی یک سیستم امن رای گیری الکترونیکی word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی دانش پژوهان کامپیوتر و فناوری اطلاعات

تعداد صفحات: 8

چکیده:

امروزه چندین کشور شروع به آزمایش و استفاده از انواع مختلف سیستم های انتخابات الکترونیکی نموده اند. پیشرفت هایی مانند شمارش سریع، امکان پذیری رای گیری از راه دور و کاهش هزینه از جمله دلایل عمده آن خستند. این مقاله یک الگوی رای گیری الکترونیکی را پیشنهاد می کند که نیازمندی های امنیتی مطرح برای رای گیری الکترونیکی از طریق اینترنت را که شامل شایستگی، محرمانگی ، اثبات پذیری ، قابل اعتماد بودنو; می باشند براوردخ می سازد.با توجه به تعداد نیازمندی های امنیتی رای گیری الکترونیکی ، رمزنگاری یک نقش حیاتی در مراحل مختلف رای گیری بازی می کند. رمزگذاری کلید متقارن، رمزگذاری کلید عمومی ، امضائ دیجیتال و امضائ مخفی به عنوان روش های اصلی و پایه ای رمزگذاری بکار می روند. در سیستم پیشنهادی ما از یک طرف از الگوهای بر اساس هومومورفیک و از طرف دیگر از روش های امضائ مخفی استفاده می گردد. الگوی رای گیری پیشنهاد شده یک الگوی رای گیری اینترنتی جدید است که استفاده از فناوری های رمز نگاری را توسعه می دهد. این الگو شامل 3 فاز است. فاز ثبتنام ، فاز رای گیری و فاز شمارش .در هر سه فاز فوق نیاز به استفاده از روش های رمز گذاری وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله Effect of Hepatic IGFدرI mRNA on Production Traits in Aria

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Effect of Hepatic IGFدرI mRNA on Production Traits in Arian Male Broiler Chickens During Grower Period word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Effect of Hepatic IGFدرI mRNA on Production Traits in Arian Male Broiler Chickens During Grower Period word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Effect of Hepatic IGFدرI mRNA on Production Traits in Arian Male Broiler Chickens During Grower Period word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Effect of Hepatic IGFدرI mRNA on Production Traits in Arian Male Broiler Chickens During Grower Period word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:

Insulin like growth factor is a polypeptide hormone with multiple biological functions thatconsider for predicting growth traits and meat quality in poultry. In this study, effect ofdifferent hepatic IGF-I mRNA was evaluated on production traits, including live weight(28d/gr), weight gain (gr) and feed conversion ratio in Arian male broiler chickens. Theexperiment was based on completely randomized design with seven levels of totalmethionine(0.29, 0.36, 0.43, 0.50, 0.64 and 0.71) at grower period with 4 replicationsand 20 chicks in each replication. In order to investigate gene expression, total RNA ofliver samples were extracted and applied for cDNA synthesis. Then, relative quantificationreal-time PCR was used to measure IGF-1 gene expression. The results showed that, therewas significant difference between groups in methionine various levels. So that, greatestand lowest IGF-1 gene expression was associated with 0.71 and 0.29 methioninelevel.The result of analysis, Linear Bivariate regression analysis between gene expressionas an independent variable and traits as a dependent variable, showed that phenotypictraits significantly are affected by changes in IGF-I gene expression. From above results itcan be concluded that IGF-I may have a significant role on performance and productiontraits.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بهینه سازی قابهای فولادی سه بعدی با روشهای تقریبی تحت اثر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه سازی قابهای فولادی سه بعدی با روشهای تقریبی تحت اثر بارهای استاتیکی word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی قابهای فولادی سه بعدی با روشهای تقریبی تحت اثر بارهای استاتیکی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی قابهای فولادی سه بعدی با روشهای تقریبی تحت اثر بارهای استاتیکی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی قابهای فولادی سه بعدی با روشهای تقریبی تحت اثر بارهای استاتیکی word :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: دومین کنفرانس سازه های جدار نازک

تعداد صفحات: 9

چکیده:

در این مقاله فرایندی برای بدست اوردن حداقل وزن طراحی در قابهای خمشی سه بعدی بر طبق مقررات سازه های فلزی آمریکا (AISA) به روش تنش مجاز (ASD) ارائه شده است. متغرهای طراحی از نوع پیوسته، شامل عرض و ضخامت بال و نیز ارتفاع و ضخامت جان در مقاطع I شکل می باشد.سازه در معرض بار جانبی بار بر طبق آئین نامه UBC همراه با بارهای قائم (بارهای مرده و زنده) قرار داشتهقیدهای تغییر مکان و تنش، بر اساس آئین نامه AISC منظور شده است. از آنجا که استفاده از یک روش تحلیل دقیق، در سازه های پیچیده ای مانند قابها که دارای تعداد زیادی عضو و محدودیت می باشند، مستلزم صرف وقت وهزینه زیادی است، لذا از یک روش تقریبی به نام روش ترکیبی مرتبه دو (HQA) که مبتنی بر سری تیلور است، جهت تقریب سازی تحلیل قاب استفاده شده است. در پایان نتایج حاصل از بهینه سازی دقیق و تقریبی مقایسه شده اند که نتایج مطلوبی حاصل شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تصمیم گیری سرمایه گذاری بهینه در صنعت انبوه سازی براساس مد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تصمیم گیری سرمایه گذاری بهینه در صنعت انبوه سازی براساس مدل برنامه ریزی پویا word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تصمیم گیری سرمایه گذاری بهینه در صنعت انبوه سازی براساس مدل برنامه ریزی پویا word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تصمیم گیری سرمایه گذاری بهینه در صنعت انبوه سازی براساس مدل برنامه ریزی پویا word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تصمیم گیری سرمایه گذاری بهینه در صنعت انبوه سازی براساس مدل برنامه ریزی پویا word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
هدف از انجام این پژوهش، تصمیم گیری سرمایه گذاری بهینه در صنعت انبوه سازی با استفاده از مدل برنامه ریزی پویا می باشد. سرمایه گذاران در انتخاب شرکت ها برای سرمایه گذاری مشکل دارند و امکان دارد با انتخاب اشتباه شرکت ها، سرمایه آن ها به هدر رود. ما در این پژوهش با استفاده از مدلی که برای سرمایه گذاری ارائه می کنیم این مشکل را برطرف می کنیم و به سرمایه گذاران کمک می کنیم تا بهترین انتخاب را انجام دهند و باعث پیشرفت و توسعه صنعت انبوه سازی شوند و به این سبک از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی حمایت می کنیم. روش پژوهش، توصیفی پیمایشی و براساس نوع هدف کاربردی می باشد. قلمرو زمانی ما بازه زمانی (1391-1390) و قلمرو مکانی ما، سازمان بورس اوراق بهادار تهران می باشد. مبلغ صفر تا ششصد هزار تومان جهت سرمایه گذاری در شش شرکت انبوه سازی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در نظر گرفته شده است. براساس نتایج تحقیق، باید کل ششصد هزار تومان در شرکت عمران و توسعه شاهد سرمایه گذاری شود تا حداکثر سود بدست آید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >