سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق در مورد معرفی اختصاری زبان Gpss word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق در مورد معرفی اختصاری زبان Gpss word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد معرفی اختصاری زبان Gpss word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد معرفی اختصاری زبان Gpss word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد معرفی اختصاری زبان Gpss word :

معرفی اختصاری زبان Gpss
1-3 مقدمه
در فصل‌های گذشته چندین مدل شبیه‌سازی از سیستم‌های صفی مورد بررسی قرار گرفت. اگر دقت کرده باشید متوجه می‌شوید که یک مدل شبیه‌سازی شامل دستورالعمل‌ها یا اعمالی از قبیل اضافه کردن، جستجو کردن، خارج ساختن عضوی از یک لیست،تولید اعداد تصادفی با توزین‌های مختلف، جمع‌آوری مشاهدات و محاسبه آماری آنها می‌باشد.

بعضی از اعمال انجام شده در یک مدل شبیه‌سازی به سادگی به وسیله‌ی یک یا چند دستورالعمل از یک زبان معمولی کامپیوتری قابل پیاده‌سازی می‌باشند ولی بعضی دیگر نیاز به اطلاعات بیشتر از چگونگی ساختمان داده‌ها در آن زبان یا مهارت بیشتر در برنامه‌نویسی دارند. بنابراین یک محدودیت عملی محسوب می‌شوند.

وجود این محدودیت و همچنین مشترک بودن اعمال موجود در مدل‌های شبیه‌سازی موجب شد که زبان‌های مخصوص شبیه‌سازی نسبت به زبان‌های عمومی کامپیوتری مثل FORTRAN، تصمیم‌گیری در مورد انتخاب یک زبان عمومی یا اختصاصی به عوامل گوناگون از قبیل، آگاهی مدل ساز، پیچیدگی مدل، قابلیت دسترسی و ;.. بستگی دارد.

در توضیح این چنین می‌توان گفت که ممکن است مدل ساز تا به حال از یک زبان مخصوص شبیه‌سازی استفاده نکرده باشد و در مقابل از یک زبان عمومی آگاهی کافی داشته باشد. مسلم است که مدل ساز ترجیح می‌دهد که زحمت برنامه‌نویسی پیچیده‌تر را با زبان عمومی به خود بدهد و وقتی را برای یادگیری زبان مخصوص شبیه‌سازی صرف نکند. از طرفی وجود یا عدم وجود یک زبان شبیه‌سازی در سیستم کامپیوتری مورد استفاده نیز یک عامل تعیین کننده می‌باشد.

همان طور که ذکر شد عامل مهم دیگر در تصمیم گیری، پیچیدگی سیستم یا مدل آن است در مورد سیستم‌های ساده گاه استفاده از زبان‌های عمومی، ساده‌تر و سریعتر نیز خواهد بود ولی هر چه مدل پیچیده‌تر و گسترده‌تر می‌شود مشکلات برنامه‌نویسی آن با زبان‌های عمومی بیشتر و امتیاز زبان‌های اختصاصی آشکارتر می‌گردد.

در این فصل به معرفی اختصاری یکی از زبان‌های مخصوص شبیه‌سازی به نام Gpss می‌پردازیم.

2-3 زبان Gpss
زبان شبیه سازی Gpss برای اولین بار توسط شرکت IBM و در دهه‌ی 70 ارائه شد. این زبان برای شبیه سازی سیستم‌های گسسته به خصوص سیستم‌هایی که دارای صف باشند طراحی شده است دارای ورژن‌های متعددی است از جمله
Gpss/v , Gpss /H , Gpss/v, Gpss /36, Gpss قدری قوی‌تر و توسعه یافته‌تر می‌باشد. از این به بعد هر جا صحبت از Gpss می‌شود منظور Gpss v است.

Gpss برای انجام شبیه‌سازی از تکنیک پردازش فرایندها استفاده می‌کند و یک مدل شبیه‌سازی را به یک یا چند فرایند تقسیم کرده به طوری که هر فرایند تشکیل از یک یا چند دستور یا بلاک بوده که می‌توانند همزمان با یکدیگر اجرا ‌شوند. هر یک از دستور العمل‌های Gpss یک فعالیت از سیستم را شبیه سازی می‌کنند و شامل یک مجموعه پارامترهای ورودی می‌باشند.
در بخش‌های بعدی هر یک به طور مفصل تشریح می شوند.

توجه داشته باشید که در مدل‌های Gpss با دو دسته اشیا سر و کار داریم. این دو دسته را می‌توان اشیا فاعل و مفعول نامید و به عبارت دیگر یک دسته سرویس دهنده ها و دسته‌ی دیگر سرویس گیرنده‌ها (مشتری‌ها) می‌باشند. به عنوان مثال در یک سیستم بانکی، باجه‌ها، کارمندان جزو دسته‌ی سرویس دهنده‌ها و مشتری‌ها جز دسته سرویس گیرنده‌ها می‌باشند. در یک سیستم حمل و نقل مکان‌های حمل و تحویل جز دسته‌ی اول و وسایل حمل و نقل (کامیون، اتوبوس و ;.) از دسته‌ی دوم می باشند.

در Gpss اشیا دسته اول را facility(وسیله ) و Storage unit (انباره) و اشیا دسته‌ی دوم را Transaction می‌نامند و به عبارت دیگری اشیا دسته اول را وسایل و انباره‌ها و اشیا دسته دوم را اشیا موقت نام‌گذاری می‌کنیم.
تفاوت وسایل و انباره‌ها در این است که یک وسیله در یک زمان توسط تنها یک شی موقت اشغال می‌گردد در حالی که یک انباره به وسیله چند شی موقت (تا حد گنجایش آن) و به طور همزمان اشغال می گردد.

توجه داشته باشید که هر یک از وسایل، انباره‌ها، اشیا موقت و دیگر اشیا یا ساختارهای یک مدل شبیه‌سازی دارای مشخصه‌های تعریف شده‌ای می‌باشند. این مشخصه‌ها را مشخصات عددی استاندارد نام‌گذاری نموده‌اند. به عنوان مثال مقدار فعلی ساعت شبیه‌سازی، تعداد اشیا موقتی که در حال حاضر در یک بلاک قرار دارند ، طول فعلی صف از جمله مشخصات عددی استاندارد می‌باشند در شرح هر یک از دستورالعمل‌ها یا بلاک‌های Gpss مشخصات عددی استاندارد مربوط به آن توضیح داده خواهد شد. این مشخصات را همچنین می‌توانید در جدول 1-3 در پایان فصل مشاهده نمایید.

قالب کلی دستورات Gpss به صورت زیر می‌باشد.
Comment و پارامترها نام دستور شماره خط
روند اجرای دستورات نیز از دستورات بالاتر به دستورات پایین‌تر است.
1-2-3 اشیا موقت
دستور Terminate , Eenerate

ورود و خروج اشیا موقت در مدل یک سیستم به وسیله دستور العمل‌های Generate A,B,C,D Terminate Aصورت می گیرد. به عبارت دیگر دستور Generate برای ایجاد اشیا موقتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و دستور Terminate آنها را در موقتی که حضورشان دیگر در سیستم مورد نیاز نمی‌باشد از مدل حذف یا از بین می برد. در واقع هر شی‌ای که به دستور Terminate برسد از سیکل شبیه‌سازی خارج می‌شود و حافظه‌ای که با دستور Generate به آن اختصاص داده شده بود آزاد می گردد. شرح پارامترهای دستور Generate عبارت است از
A: متوسط زبان بین تولید اشیا را نشان می‌دهد. اگر A ذکر نشود مقدار آن برابر صفر گرفته می‌شود.

B: پارامتر اصلاحی زمان بین‌ ورود، اگر B مقداری ثابت یا یک متغیر باشد، آن گاه زمان بین تولید هر دو شی موقت تصادفی و دارای توزیع یکنواخت در فاصله [A-B,A+B] است. مسلم است که اگر B ذکر نشود یا مقدارش صفر باشد، زمان بین تولید مقدار ثابت A خواهد بود و اگر به جای B نام یک تابع بیاید آنگاه زمان بین تولید اشیا برابر است با حاصلضرب A در مقدار تابع.
C: فاصله‌ی زمانی تولید اولین شی شبیه‌سازی از ابتدای شبیه‌سازی . اگر C ذکر نگردد اولین شی در زمان صفر تولید می‌شود.

D: تعداد کل اشیا موقتی که در طول شبیه‌سازی تولید می‌گردند در صورت ذکر نکردن آن این تعداد نامحدود است. توجه داشته باشید که اگر ذکر پارامتری لازم نباشد جای آن خالی نمی‌ماند و ویرگولها پشت سر هم و بدون فاصله درج می‌شوند.

مثال 1 دستور Generate 5,1,10,50 پنجاه شی موقتی با فاصله‌ی زمانی یکنواخت در فاصله (4,6) تولید می‌کند و اولین شی نیز در زمان 10 تولید می‌شود.
مثال 2 دستور 100، 5 Generate یکصد شی موقتی را هر 5 ثانیه یک بار تولید می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تبیین الگوی فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تبیین الگوی فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبیین الگوی فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین الگوی فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبیین الگوی فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
تعداد صفحات: 16
نویسنده(ها):
سعید لطف الله زاده – دکترای مدیریت سیستم ها، مدرس دانشگاه صنعتی ارومیه
احد حسینی – کارشناس ارشد حسابداری، مدرس دانشگاه ارومیه

چکیده:
اقتصاد مقاومتی، روشی برای مقابله با تحریم ها علیه یک منطقه یا یک کشور تحریم شده می باشد. در شرایطی که صادرات و واردات هیچ کدام برای آن کشور مجاز نمی باشد. اقتصاد مقاومتی به معنی تشخیص حوزه های فشار و متعاقباً، تلاش برای کنترل و بی اثر کردن آن تأثیرها می باشد. و در شرایط آرمانی تبدیل چنین فشارهای به فرصت است، جهاد اقتصادی یکی از مصادیق مهم حماسه اقتصادی می باشد که تأثیر آن در حفظ و پیشرفت کشور کمتر از دیگر جهادها نیست. اهمیت جهاد اقتصادی تا آنجاست که در کلام اهل بیت برتر از جهاد با دشمنان در میدان های جنگ معرفی شده است و این مهم ناشی از اهمیت استقلال اقتصادی در زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان در سطح خرد و استقلال اقتصادی جامعه در سطح کلان می باشد. پس از تشدید تحریم ها علیه ایران در سالهای اخیر این شیوه توسط مقام معظم رهبری به شکل زیر ابلاغ شدند: اقتصاد مقاومتی شکل خاصی از نظام اقتصادی اسلام است که در وضعیت حمله همه جانبه اقتصادی دشمن که کیان نظام اسلامی را به خطر می اندازد، پدید می آید. نظام اقتصادی اسلام در این وضعیت با تغییر در اولویت هدف ها و به تبع آن در اصول راهبردی و سیاستهای کلان و حاکمیت روحیه جهاد بر رفتارهای اقتصادی دولت و مردم، راهبردی و کلان طراحی می شود که تهدید را تبدیل به فرصت کرده و باعث رشد جهشی می شود . (مقام معظم رهبری، 1392)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تاثیر بازار سرمایه در بهبود محیط کسب و کار در توسعه پایدار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر بازار سرمایه در بهبود محیط کسب و کار در توسعه پایدار کشور word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بازار سرمایه در بهبود محیط کسب و کار در توسعه پایدار کشور word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بازار سرمایه در بهبود محیط کسب و کار در توسعه پایدار کشور word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بازار سرمایه در بهبود محیط کسب و کار در توسعه پایدار کشور word :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی توسعه پایدار در مناطق خشک و نیمه خشک
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
فهیمه عرب نژاد – کارشناسی حسابداری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابر کوه

چکیده:
بازار سرمایه زیر بنای فعالیت های تجاری، صنعتی، دولتی و خصوصی و به مثابه پل ارتباطی بین پسانداز کنندگان انفرادی و نهادی و سرمایه گذاران نیازمند وجوه است. در صورتی که ساز و کارهای بازار سرمایه به صورت کارا تعبیر شود فنه تنها وجوه سرگردان مردم زا به سرمایه گذاری های مولد تبدیل می سازد و رشد اقتصادی کشور را فراهم می نماید، بلکه موجب تخصیص بهینه وجوه مذکور می گردد. یعنی پروژهای سود آور و حیاتی تامین مالی خواهند شد و پروژهایی که دارای ارزش منفی هستند یا به عبارت دیگر برای اقتصاد کشور حیاتی نیستند رد خواهند گردید. بنابراین وجود اطلاعات و داده های معتبر و قابل مقایسه در بازار سرمایه، افزایش حجم و توان تحلیل گران مالی، تدوین قوانین و مقررات ساده و اعتماد ساز و هم چنین بالا بردن سطح فرهنگ پس انداز و سرمایه گذاری می تواند موجب اعتلای بازار سرمایه و از این رو کاهش نرخ تورم و حجم نقدینگی، بهبود محیط کسب و کار و در نهایت سبب رشد و توسعه اقتصادی کشور گردد. بازار سرمایه ایران سیاست های کلی اصل 44 و قانون مربوط به آن، برنامه چهارم و توسعه و نیز در سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه و هم چنین سیاست های کلی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی ابلاغی مقام معظم رهبری با رویکرد بهبود محیط کسب و کار مورد توجه جدی قرار گرفته است. بنابراین، بررسی میزان کار آمدی این بازار و بر آورده کردن انتظارات از آن، مستلزم شناخت تاثیر محیط کسب و کار کشور بر آن و در مقابل اثر گذاری آن بر اصلاح و بهبود محیط کسب و کار می باشد. در این مقاله سعی شده است عوامل موثر به روش پیمایشی بررسی و به آن پرداخته شود. نخست اهمیت بازار مالی و بازار سرمایه مورد بررسی قرار گرفته، سپس وضعیت بازار سرمایه در ایران توصیف شده است. شاخص ها و عوامل موثر بر بازار سرمایه و فرصت های بهبود محیط کسب و کار در کشور در ارتباط با این عوامل مورد مطالعه قرار گرفته است. در بخش آخر پیامد یک بازار سرمایه توسعه یافته از لحاظ دسترسی به سرمایه، نقد شوندگی، توزیع ریسک و هزینه سرمایه و تاثیر آن بر بهبود محیط کسب و کار کشور بررسی شده است. یافته های پژوهش نشان داد یکی از راهکارهای بازار سرمایه، برای کمک به گسترش محیط کسب و کار، فراهم کردن امکانات و تسهیلات لازم برای انتشار اوراق بهادار مختلف جهت تامین مالی طرح هاست. توسعه ابزارهای سرمایه گذاری، نهادهای لازم برای تسهیل فعالیت هاا و عملیات بازار و نیز ایجاد بازارهای سرمایه برای کمک به بهبود محیط کسب و کار در اقتصاد ایران می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله Evaluation of Reduction Factor of Precast Concrete Moment

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Evaluation of Reduction Factor of Precast Concrete Moment Resisting Frames and Dual Systems with Precast Connections word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Evaluation of Reduction Factor of Precast Concrete Moment Resisting Frames and Dual Systems with Precast Connections word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Evaluation of Reduction Factor of Precast Concrete Moment Resisting Frames and Dual Systems with Precast Connections word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Evaluation of Reduction Factor of Precast Concrete Moment Resisting Frames and Dual Systems with Precast Connections word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
Morteza Madhkhan – Department of Civil Engineering, Isfahan University of Technology, Iran
Neyram Ahooghalandary – Department of Civil Engineering, Isfah. an University of Technology, Iran

چکیده:

Reduction factor is an important factor in linear analysis that indicates inelastic operations of structures such as resistance and ductility in nonlinear stage. In seismic codes, this coefficient is just written with a constant value. Despite of many researches on this factor in monolithic constructions, complete research on this field in precast structures has not already been done. This is one of the reasons that make the necessity of research in this case indispensable. In this paper, different types of precast concrete moment resisting frames in 4, 6, and 8 stories, that each storey has 3 meters height, with 3 bays in length of 5 meters, accompany them 3 different popular connections related to beam to column precast connection, horizontal panel joint and vertical panel joint in precast industry, are studied. Nonlinear static analysis (pushover) in triangular form has been used in this study. Besides Perform 3D software is used for modeling and analysis. Results indicate while precast concrete moment frames with semi rigid connections have smaller Reduction factor than monolithic moment frames, precast dual systems could have equal or more values than equivalent monolithic dual systems.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مینرالوگرافی و منشأ کانسار مس کچومثقال، جنوب شرق اردستان (

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مینرالوگرافی و منشأ کانسار مس کچومثقال، جنوب شرق اردستان (استان اصفهان) word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مینرالوگرافی و منشأ کانسار مس کچومثقال، جنوب شرق اردستان (استان اصفهان) word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مینرالوگرافی و منشأ کانسار مس کچومثقال، جنوب شرق اردستان (استان اصفهان) word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مینرالوگرافی و منشأ کانسار مس کچومثقال، جنوب شرق اردستان (استان اصفهان) word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

زهره غلامی فشارکی )دانشجوی کارشناسی ارشد پترولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
رضا شمسی پور دهکردی – استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان
بابک وهابی مقدم – استاد یار گروه کارشناسی ارشد پترولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگ
علیخان نصر اصفهان – استاد یار گروه کارشناسی ارشد پترولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگ

چکیده:

کانسار مس کچومثقال، در جنوب شرق اردستان، روی کمربند آتشفشانی ارومیه – دختر قرار دارد . سنگ درونگیر ماده معدنی بازالت است که سن ائوسن دارد. پاراژنز کانه ها مس طبیعی، کالکوپیریت، پیریت، بورن یت، کوولیت و کالکوسیت است. کانههای ثانویه، مالاکیت و آزوریت هستند. مگنتیت، هماتیت و گوئتیت نیز همراه مس یافت می شوند . از نظر ژئوشیمیایی عنصر مس با عناصر نقره، سرب، روی و آهن بیشترین ضریب همبستگی را دارد . کانه زایی طی دو مرحله انجام شده است ابتدا ماده معدنی با بافت افشان تشکیل، سپس با ساختار رگ ه ای درون برخی حفرات وشکستگی های موجود، تمرکز یافته است. بنابر دلایل موجود، منشأ کانسار اپی ترمال است و تیپ آن را می توان از نوع کویناوی یا میشیگان معرفی کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >