مقاله بررسی جهش های کانکسین GJB2) 26) و کانکسین GJB6) 30) و پیوس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی جهش های کانکسین GJB2) 26) و کانکسین GJB6) 30) و پیوستگی ژنتیکی سه لوکوس شایع DFNB در خانواده های ایرانی مبتلا به ناشنوایی غیرسندرمی مغلوب اتوزومی word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جهش های کانکسین GJB2) 26) و کانکسین GJB6) 30) و پیوستگی ژنتیکی سه لوکوس شایع DFNB در خانواده های ایرانی مبتلا به ناشنوایی غیرسندرمی مغلوب اتوزومی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جهش های کانکسین GJB2) 26) و کانکسین GJB6) 30) و پیوستگی ژنتیکی سه لوکوس شایع DFNB در خانواده های ایرانی مبتلا به ناشنوایی غیرسندرمی مغلوب اتوزومی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جهش های کانکسین GJB2) 26) و کانکسین GJB6) 30) و پیوستگی ژنتیکی سه لوکوس شایع DFNB در خانواده های ایرانی مبتلا به ناشنوایی غیرسندرمی مغلوب اتوزومی word :

مقاله بررسی جهش های کانکسین GJB2) 26) و کانکسین GJB6) 30) و پیوستگی ژنتیکی سه لوکوس شایع DFNB در خانواده های ایرانی مبتلا به ناشنوایی غیرسندرمی مغلوب اتوزومی word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه 65 تا 75 منتشر شده است.
نام: بررسی جهش های کانکسین GJB2) 26) و کانکسین GJB6) 30) و پیوستگی ژنتیکی سه لوکوس شایع DFNB در خانواده های ایرانی مبتلا به ناشنوایی غیرسندرمی مغلوب اتوزومی
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کانکسین 26
مقاله کانکسین 30
مقاله ناشنوایی
مقاله مطالعه پیوستگی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: طباطبایی فر محمدامین
جناب آقای / سرکار خانم: شریعتی لاله
جناب آقای / سرکار خانم: منتظرظهوری مصطفی
جناب آقای / سرکار خانم: اشرفی کوروش
جناب آقای / سرکار خانم: صفاری چالشتری جواد
جناب آقای / سرکار خانم: قاسمی خواه رضا
جناب آقای / سرکار خانم: فرخی عفت
جناب آقای / سرکار خانم: نوری دلویی محمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: هاشم زاده چالشتری مرتضی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بروز ناشنوایی پیش از تکلم در نوزادان یک در هزار است که بیش از %60 موارد ارثی است. تقریبا %80 موارد ناشنوایی غیرسندرمی (NSHL) می باشد. ناشنوایی غیرسندرمی بسیار هتروژن بوده و بیش از 100 لوکوس در آن شناخته شده که متداول ترین نوع آن مغلوب اتوزومی (ARNSHL) است. این مطالعه با هدف بررسی جهش های ژنی روی کانکسین (GJB2) 26 و کانکسین (GJB6) 30 و پیوستگی ژنتیکی سه لوکوس شایع ناشنوایی غیرسندرمی مغلوب اتوزومی (DFNB) در خانواده های ایرانی انجام شد.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی آزمایشگاهی بر روی 36 شجره بزرگ از 7 استان انجام گردید. همه خانواده ها از نظر وجود جهش ها در ژن های GJB2 و (del D13S1854, del D13S1830) GJB6 به ترتیب با تعیین توالی و Multiplex PCR بررسی گردیدند. سپس خانواده های منفی برای جهش های فوق الذکر، برای پیوستگی به 3 لوکوس (MYO7A) DFNB3، (SLC26A4) DFNB4 و (TMC1) DFNB7/11 با استفاده از مارکرهای (Short tandem repeats) STR با PCR و ژل پلی اکریل آمید بررسی شدند.
یافته ها: شش خانواده (6/16%) دارای جهش های GJB2 بودند. هیچ یک از حذف های GJB6 یافت نشد. مجموعا 3 خانواده (10%) به DFNB4 و 1 خانواده (22/3%) به DFNB7/11 پیوستگی نشان دادند.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج (GJB2) DFNB1 و DFNB4 علل اصلی ناشنوایی غیرسندرمی مغلوب در بیماران مورد مطالعه بودند و ظاهرا، حذف های GJB6 در جمعیت ایران حضور ندارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق پیدایش اینترنت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق پیدایش اینترنت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق پیدایش اینترنت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق پیدایش اینترنت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق پیدایش اینترنت word :

پیدایش اینترنت به دهه میلادی باز می‌گردد؛ زمانی که دولت ایالات متحده آمریکا براساس طرحی موسوم به آرپا (ARPA) مخفف آژانس تحقیق پروژه‌های پیشرفته که در آن زمان برای کارکردهای دفاعی بوجود آمده بود، این طرح را اجرا نمود. طرح این بود که کامپیوترهای موجود در شهر های مختلف (در آن زمان چیزی بi نام کامپیوتر شخصی وجود نداشت بلکه سازمان‌های بزرگ و دانشگاه‌ها و مراکز دولتی معمولاً دارای سیستم‌های کامپیوتر بزرگ مین فریم بودند) که هر کدام اطلاعات خاص خود را در آن ذخیره داشتند بتوانند در صورت نیاز با یکدیگر اتصال بر قرار نموده و اطلاعات را به یکدیگر منتقل کرده و یا در صورت ایجاد بستر مناسب اطلاعات را در حالت اشتراک قرار دهند.
در همان دوران سیستم‌هایی بوجود آمده بودند که امکان ارتباط بین کامپیوترهای یک سازمان را از طریق شبکه مختص همان سازمان فراهم می‌نمودند طوریکه کامپیوترهای موجود در بخش‌ها یا طبقات مختلف با یکدیگر تبادل اطلاعات نموده و امکان ارسال نامه بین بخش‌های مختلف سازمان را فراهم می‌کردند که اکنون به این سیستم ارسال نامه پست الکترونیک می‌گویند. اما برای اتصال و ارتباط دادن این شبکه‌های کوچک و پراکنده که هر کدام به روش و استانداردهای خودشان کار می‌کردند استانداردهای جدید و مشخصی که همان پروتکل‌ها هستند توسط کارشناسان وضع شد.
سرانجام درسال 1961 میلادی تعداد کامپیوتر در ایالت مختلف با موفقیت ارتباط برقرار کردند و با اضافه شدن واژه نت به طرح اولیه، نام آرپانت (ArpaNet) برای آن منظور شد. در دهه 1970 میلادی با تعریف پروتکل‌های جدیدتر از جمله TCP که تا به امروز رواج دارد و نیز مشارکت کامپیوترهای میزبان (Host) بیشتر به آرپانت و حتی گسترده شدن آن به برخی نواحی فراتر از مرزهای ایالات متحده، آرپانت شهرت بیشتری یافت و ایده اینترنت همراه با جزییات بیشتر راجع به شبکه‌های کامپیوتری مطرح گشت تا اینکه طی سال‌های پایانی دهه شبکه‌های مختلف تصمیم گرفتند به صورت شبکه‌ای با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند و آرپانت را بعنوان هسته اصلی انتخاب کردند. بعدها در سال 1993 میلادی نام اینترنت روی این شبکه بزرگ گذاشته شد. وب یا همان WWW که مخفف World Wide Web (به فارسی: تار جهان‌گستر) می‌باشد توسط آزمایشگاه اروپایی فیزیک ذرات Cern بخاطر نیاز آنها به دسترسی مرتب‌تر و آسان‌تر به اطلاعات موجود روی اینترنت ابداع گشت. در این روش اطلاعات به صورت مستنداتی صفحه‌ای بر روی شبکه اینترنت قرار می‌گیرند و بوسیله یک مرورگر وب قابل مشاهده هستند و هم اکنون کارکردهای بسیاری دارند.
تاریخچه اینترنت در ایرانسال : تعداد کمی از دانشگاه‌های ایران، از جمله دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه گیلان، توسط مرکز تحقیقات فیزیک نظری و از طریق پروتکل UUCP به اینترنت وصل می‌شوند تا با دنیای خارج ایمیل رد و بدل کنند.
سال : در سال 1372 هجری شمسی ایران نیز به شبکه اینترنت پیوست. نخستین رایانه‌ای که در ایران به اینترنت متصل شد مرکز تحقیقات فیزیک نظری در ایران بود. در حال حاضر نیز این مرکز یکی از مرکزهای خدمات اینترنت در ایران است .مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات،‌ بعنوان تنها نهاد ثبت اسامی قلمرو [ir.] در ایران به رسمیت شناخته می‌شود. این قلمرو مشخّصه تعیین شده برای هویّت ایران در فضای اینترنت است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ساختارماتریسهای دومرکزی و یک مساله درباره این نوع ازماتریس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ساختارماتریسهای دومرکزی و یک مساله درباره این نوع ازماتریس ها word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساختارماتریسهای دومرکزی و یک مساله درباره این نوع ازماتریس ها word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساختارماتریسهای دومرکزی و یک مساله درباره این نوع ازماتریس ها word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساختارماتریسهای دومرکزی و یک مساله درباره این نوع ازماتریس ها word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در ریاضی و فیزیک
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
مریم مست ظهوری – دانشجوی دکتری ریاضی دانشگاه پیام نورتهران

چکیده:
دراین مقاله به بررسی ساختارماتریس A R × که جمع درایه های واقع درهرسطح و ستون آن برابر باعدد صفر است می پردازیم همچنین مساله ای درارتباط با این ماتریسها مطرح و حل میکنیم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی نیروگاه زمین گرمایی مشکین شهر( EI

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی نیروگاه زمین گرمایی مشکین شهر( EIA) word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی نیروگاه زمین گرمایی مشکین شهر( EIA) word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی نیروگاه زمین گرمایی مشکین شهر( EIA) word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی نیروگاه زمین گرمایی مشکین شهر( EIA) word :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: چهارمین همایش ملی انرژی

تعداد صفحات: 11

نویسنده(ها):

حسین یوسفی – سازمان بهره وری انرژی ایران
یونس نوراللهی – سازمان انرژیهای نو ایران
تیکا سهراب – سازمان بهره وری انرژی ایران

چکیده:

نیروگاه زمین گرمایی مشکین شهر در سال 1385 در دامنه سبلان توسط معاونت انرژی وزار ت نیرو به بهره برداری خواهد رسید و براساس ماده یک آیین نامه اجرایی تبصره 82 قانون برنامه دوم توسعه اقتصادی و اجتماعی مبنی بر انجام ارزیابی اثرات توسعه طرح های بزرگ، ارزیابی زیست محیطی این نیروگاه از سال 1379 توسط سازمان بهره وری انرژی ایران در حال انجام است .
منطقه مطالعاتی، حوزه آب خیزی به مساحت 132 کیلومتر مربع واقع در جنوب شهر مشکین شهر است . اطلاعات وضعیت موجود در محی ط زیست منطقه قبل از شروع فعالیت های زمین گرمایی شامل محیط فیزیکی، بیولوژیکی و اجتماعی در طول سال 1379 جمع آوری گردیده است . در این مقاله براساس اطلاعات جمع آوری شده از اثرات زیست محیطی نیروگاه های زمین گرمایی در
جهان و اطلاعات ب رداشت ش ده از منطقه مطالعاتی به ارزیابی مقدماتی اثرات مثبت و منفی فعالیت های احداث نیروگاه زمین گرمایی و تجزیه و تحلیل آن در محیط زیست پرداخته می شود .
روش مورد استفاده در ارزیابی مقدماتی فهرست کنترل می باشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقش فرهنگ بر الگوی مصرف word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش فرهنگ بر الگوی مصرف word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش فرهنگ بر الگوی مصرف word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش فرهنگ بر الگوی مصرف word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش فرهنگ بر الگوی مصرف word :

مقاله نقش فرهنگ بر الگوی مصرف word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در اقتصاد اسلامی از صفحه 125 تا 150 منتشر شده است.
نام: نقش فرهنگ بر الگوی مصرف
این مقاله دارای 26 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی مصرف
مقاله فرهنگ
مقاله فرهنگ مصرفی و مولفه های مصرف

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: موسایی میثم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مصرف افزون بر اینکه به عنوان هدف تولید و توزیع مطرح است، تغییرهای آن، تاثیر قابل توجهی بر دیگر متغیرهای کلان اقتصادی مانند: سطح تولید، پس انداز، اشتغال، بیکاری و تورم دارد. عامل های متعددی در شکل گیری الگوی مصرف در هر جامعه ای دخالت دارد که مهمترین آنها فرهنگ است. در مقاله حاضر به دنبال این مساله اصلی هستیم که چه رابطه ای بین فرهنگ با الگوی مصرف جامعه وجود دارد؟ الگوی مصرف از چه مولفه هایی تشکیل شده و چگونه از فرهنگ اثر می پذیرند؟
در این تحقیق با استفاده از روش تحلیلی توصیفی و با مفروض دانستن جامعه و زیرمجموعه های آن به عنوان «نظام» و «زیرنظام های مرتبط»، رابطه مولفه های فرهنگ و الگوی مصرف بررسی شده است.
یافته های مقاله نشان می دهد که:
1 مولفه های اصلی مصرف یعنی سطح مصرف، ترکیب کالاهای مصرفی و چگونگی مصرف، در بستر فرهنگ جامعه شکل می گیرد و قواعد اسلامی حاکم بر مصرف نیز هر سه مولفه را تحت تاثیر قرار می دهد؛
2 الگوی مصرف جامعه ما با الگوی تولید داخلی و الگوی مطلوب مصرف از دیدگاه دینی فاصله دارد و به علت اینکه وضع موجود و وضع مطلوب ریشه های فرهنگی دارند با ابزارهای اقتصادی صرف، نمی توان در آن، تحول اساسی پدید آورد و تغییرهای بلندمدت آن به طور اساسی تحت تاثیر تغییر در مولفه های فرهنگی مرتبط با آن است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   116   117   118   119   120   >>   >