تحقیق فتحعلی شاه pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق فتحعلی شاه pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق فتحعلی شاه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق فتحعلی شاه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق فتحعلی شاه pdf :

با مرگ آقامحمدخان در سال 1211 ش. برادرزاده او به نام باباخان (معروف به فتحعلی شاه) جانشین وی شد. دوران 37 ساله حکومت فرمانروایی فتحعلی شاه بر ایران یکی از مهمترین دوره های حکومت قاجار است.
چرا که این دوره یکی از پرحادثه ترین و جنجالی ترین دوره های قاجار است. فتحعلی شاه ابتدا در صدد سرکوب مدعیان قدرت که بلافاصله پس از مرگ آقامحمدخان شورش کرده بودند، پرداخت. در این مسیر وی ابتدا به کمک حاجی ابراهیم اعتماد الدوله عموی خود، علیقلی خان که ادعای پادشاهی داشت را گرفت و کور کرد.
می توان گفت تمام دوره حکمرانی این شاه قاجار در جنگ و کشمکش با دشمنان خارجی و مدعیان سپری شد. در این دوران می توان به جنگ با عثمانی و روسیه اشاره نمود. در دوره قاجار خصوصاً در زمان زمامداری فتحعلی شاه روسها امتیازات چشمگیری از ایران گرفتند و روابط دو کشور خصمانه و حالت درگیری همیشگی داشت و دو دوره جنگهای طولانی بین ایران و روسیه اتفاق افتاد. البته طی این جنگها دولت انگلستان با توطئه و دسیسه افکنی از آشوب و درگیری به وجود آمده در ایران به نفع خود و در رسیدن به مقاصد خود استفاده کرد و دولت ایران را همیشه در تعهدات بلاعمل سرگردان و منتظر نگاه داشت و سرانجام نیز با همکاری و هماهنگی به نفع روسیه دو عهدنامه ننگین ترکمانچای و گلستان بر ایران تحمیل شد. در امور داخلی نیز به سبب کثرت اولاد و ظلم درباریان و شاهزادگان بر مردم اوضاع کشور مشوش بود. سرانجام پس از مرگ عباس میرزا (1249 ق)، هنگامی که فتحعلی شاه برای وصول بقایای مالیات فارس از تهران به سوی جنوب حرکت کرد به علت علیل بودن و ضعف مزاجی که از چندی پیش به وی دست داده بود، در نوزدهم جمادی الاخر سال 1250 ق. در 68 سالگی از دنیا رفت.
آیا فکر می کنید اگر شما به جای فتحعلیشاه بودید باز هم ایران از روسیه شکست می خورد؟ اصلاً آیا می توانستید راهی پیدا کنید که از این جنگها جلوگیری کند؟ تصور کنید که شما بر جای شاه عباس تکیه زده اید؛ به نظر شما بهترین راه برای گسترش قدرت دولت صفوی و مقابله با پرتغال، عثمانی و ازبک ها چیست؟
اگر دوست دارید که ببینید چقدر پاسخهایتان به واقعیت نزدیک است، پیشنهاد می کنم که با کمک بازی اروپا اونیورسالیس 2 (Europa Universalis II) کارآمدی خود را بسنجید.

اروپا اونیورسالیس یک دوره تاریخی چهار صد ساله را شامل می شود. آغاز این دوره همزمان با حکمرانی تیموریان، آق قویونلو و قره قویونلو در منطقه ایران است(1420 میلادی). در این بازی نقشه جهان به 1600 استان تقسیم شده است و منطبق بر تاریخ، حکمرانان واقعی بر نقاط مختلف جهان فرمانروایی می کنند. صرفنظر از ملتی که شما هدایت آن را بر عهده گرفته اید، رویدادها در سایر نقاط جهان منطبق بر تاریخ پیش می رود، مگر اینکه شما با کمک دیپلماسی بر سیر وقایع تاریخی در آن نقاط تأثیر بگذارید! به عنوان مثال شما به عنوان پادشاه انگلستان می توانید از ادامه جنگ با فرانسه چشم پوشی کنید و به این ترتیب سرنوشت خانم ژاندارک را به چیزی متفاوت از سوختن در آتش تبدیل کنید. البته در این صورت هیچ تضمینی وجود ندارد که انگلیس جایگاه تاریخی خود را بازیابد! در اروپا اونیورسالیس این امکان وجود دارد که رهبرهای گوناکون، از رییس قبایل سرخپوستان سو و یا سیاهپوستان زولو، تا پادشاهانی مانند فلیپ و ملکه ایزابل در اسپانیا و حتی امپراتوران ژاپن و چین را برای بازی انتخاب کرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی وضعیت گردشگری بازار حاجی قنبر،مجموعه امیرچخماق استان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی وضعیت گردشگری بازار حاجی قنبر،مجموعه امیرچخماق استان یزد pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت گردشگری بازار حاجی قنبر،مجموعه امیرچخماق استان یزد pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت گردشگری بازار حاجی قنبر،مجموعه امیرچخماق استان یزد pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت گردشگری بازار حاجی قنبر،مجموعه امیرچخماق استان یزد pdf :

مقدمه

استان یزد با مساحت حدود 131/550کیلومتر مربع در مرکز ایران قرار دارد و از نظر وسعت چهارمین استان کشور بعـد از استان های خراسان،سیستان وبلوچستان و کرمان به شمار می رود.شهر یزد به علـت برخـورداری از آثـار تـاریخی و مظـاهر فرهنگی،از پربارترین تجلی گاه های ذوق وهنر به شمار می رود،به طوریکه از طرف سازمان علمی،فرهنگی ملل متحد(یونسکو) به دلیل برخورداری از معماری خشت خام و گل به عنوان دومین شهر تاریخی جهان بعد از ونیز ایتالیـا وهمچنـین بزرگتـرین بافت خشتی جهان به ثبت رسیده است. مکان های تاریخی همیشه از جاذبه های محبوب برای گردشگران داخلی و بین المللی بوده است.در سال 2003،سازمان انجمن صنعت مسافرت آمریکا گزارشی را در مورد گردشگران تـاریخی وفرهنگـی منتشـر کرد.بیش از81درصد(118میلیون نفر)از بزرگسالانی که در سال 2002 به سفر رفته بودند گردشـگران فرهنگـی یـا تـاریخی بودند (ریچی, .(2009

بعد از مسجد مهمترین عنصر کالبـدی شـهرهای اسـلامی بازارهـای سرپوشـیده اسـت کـه در واقـع ستون فقرات شهر را تشکیل میدهد و به مغزشهر» مسجد جامع « میپیوندد. ریشه منشأ بازارهای اسـلامی بـه زمانهـای قبـل از آن بـه ویــژه عـصر ساسـانیان برمـی گـردد. بـا گسترش روند شهرنشینی به دلیل وسعت یافتن تجارت و بازرگانی در قرن سوم تا ششم هجری و رونـق شهرسازی، بازار اهمیت به سزایی یافت و در سازمان فضایی شـهر موقعیـت ویـژه ای کـسب نمـود (طـرح تفصیلی شهر یزد،بررسی وشناخت بناها و محوطه های شـهر یـزد, .(1387 شـناخت تـاریخ یـک منطقـه در برنامـه ریـزی جهانگردی مهم است؛زیرا بسیاری از جنبه های تاریخی به طور واقعی به عنوان جاذبه های جهانگردی قلمداد شـده انـد.نظیر مکان های باستانی وتاریخی و مکان هایی که حوادث تاریخی در آن روی داده است وبر شـیوه هـای زنـدگی امـروزی،آداب و رسوم،هنر و صنایع دستی تأثیرگذار بوده اند (بروجنی, .(1389 میراث فرهنگـی و طبیعـی از جاذبـه هـای اصـلی گردشـگری اند.مدیریت ضعیف گردشگری و مسائل مربوط به توسعه این صنعت در هر منطقه می تواند تهدیدی بـرای منـابع فیزیکـی و غیرفیزیکی آن منطقه باشد.طبق اصل 3منشور بین المللی گردشگری فرهنگی(مدیریت گردشـگری در امـاکن مهـم تـاریخی) برنامه ریزی برای حفظ و نگهداری مکان های میراث و همچنین برنامه های ترویج گردشگری باید بازدیدی ارزشمند،رضـایت بخش و دلپذیر را برای گردشگر تضمین کند (کاظمی, .(1385در این مقاله ضمن بررسی ظرفیت تحمل بنا و اسـیب شناسـی مجموعه امیرچخماق، پیشنهاداتی جهت بهبود وضعیت گردشگری بازار حاجی قنبر و حفظ مجموعه از نظر فرهنگی و فیزیکـی ارائه شده است.

2

پیشینه تحقیق

تجارت به عنوان مهمترین شکل مبادله اجتماعی،از جمله فعالیت های اصلی انسان به شمار می رود.فعـالیتی کـه سـبب احداث فضاها و مکان های ویژه ای به نام بازار به شکل های گوناگون می شود.مطالعات و بررسی شاخه ای از علم جغرافیا،به نام جغرافیای بازار ابتدا به شکل محدو و نارسا از سال 1900 شروع گردید،ولی در سال 1945،این موضوع با مفهوم جدیـدی به وسیله ویلیام پلبوم مطرح شد.این محقق عقیده دارد که توسعه و پیشرفت جغرافیـای اقتصـادی بیشـتر مربـوط بـه تولیـد کالاست (اسرائی, .(1389

روش تحقیق

روش تحقیق مقاله حاضر توصیفی است.جمع آوری اطلاعات به شیوه کتابخانـه ای و میـدانی مـی باشـد.محدوده مـورد مطالعه بازار حاجی قنبر مجموعه امیر چخماق یزد می باشد.

مبانی نظری

مجموعه امیر چخماق

یکی از انواع جاذبه ها،جاذبه های فرهنگی سخت می باشد،این نوع جاذبه ها شامل اماکن تاریخی، موزه ها، معماری، بناهای مذهبی(مساجد،معابد،کلیسا)، مراکز فرهنگی و مراکز مسکونی معاصر می شود (کاظمی, .(1385 مجموعه امیر چخمـاق، یکـی ازشاخص ترین مجموعههای تاریخی شهر یزد است کهتقریباً در وسط بافت قدیمی شهر واقع شده و یکی از نقاط مهم یـزد محسوب میشود،این مجموعه عظیم در تاریخ 11/10/1330 از طرف »وزارت فرهنـگ« باشـماره «383» در »فهرسـت آثـار تاریخی و ملی« به ثبت رسیده است.امیرجلالالدین چخماق از سرداران شاهرخ تیموری و حاکم یزد بود که با همکاری همسـر خود فاطمهخاتون برای آبادانی یزد مجموعهای شامل تکیه، میدان، حمام، کاروانسراها، خانقاه، قنادخانه، چاه آب سرد و مسجد امیرچخماق را ساخت که در فهرست آثار تاریخی کشور نیز به ثبت رسیده اند. اکنون گردشگران امیر چخماق را نام میدانی در شهر یزد می دانند که در آن بنایی چند طبقه، مسجد و حسینیه ای بـه همـین نـام وجـود دارد. قـدمت بنـای میـدان و تکیـه امیرچخماق به قرن نهم هجری می رسد.از 59 بنای مذهبی تاریخی یزد که هر یک ویژگی معماری، تاریخی و فرهنگی خاصی دارند، مجموعه امیر چقماق که چخماق نیز گفته می شود از جایگاه خاصی برخوردار است.

3

ارزیابی ظرفیت تحمل بنا

ارزیابی جاذبه ها باید در ارتباط با اهمیت شان در سطوح منطقه ای،ملی و بین المللی انجام شود.در ارزیـابی جاذبـه هـا باید بازارهای بالقوه جهانگردی برای جاذبه،استفاده از جاذبه در سطح ساکنان ناحیه ، ملی، منطقه ای و دسترسی های محلـی، هزینه های مربوط به حفاظت و توسعه، ظرفیت تحمل جاذبه ها، محیط های طبیعی و پیامد های زیست محیطـی و فرهنگـی و اجتماعی توسعه هم باید در نظر گرفته شود (بروجنی, .(1389تحلیل ظرفیت تحمل، تکنیک اساسی است که امروزه در برنامـه ریزی جهانگردی و تفریح به طور گسترده به کار می رود و به طور سیستماتیک حد بـالای توسـعه و اسـتفاده بهینـه از منـابع جهانگردی را مشخص می کند.آنچنان که متیسون و وال تعریف کرده اند،”ظرفیت تحمل عبارت است از حداکثر افـرادی کـه میتوانند از مکانی استفاده کنند بدون اینکه دگرگونی ناخواسته ای در کالبد محیط طبیعی و کاهش غیرقابل پذیرشی در کیفیـت تجربه بازدیدکنندگان ایجاد شود”.به این تعریف باید اضافه کرد”بدون اینکه تأثیر ناخوشایندی بـر جامعه،اقتصـاد و فرهنـگ ناحیه جهانگردی بگذارند”.تشخیص ظرفیت های تحمل مبنایی برای مفهوم نگهداری سطحی از توسعه و استفاده اسـت کـه منجر به زوال زیست محیطی و اجتماعی-فرهنگی ناحیه یا کاهش انتظارات جهانگردان برای لذت بردن از آنجـا نشـود.تحلیل سطوح نهایی ظرفیت تحمل باید آنچنان تعادلی بین عوامل مثبت و منفی(و بنابراین حجم گردشـگری)،جمعیت محلـی و خـود جهانگردان(برای آنکه سطوح رضایت شان را حفظ کند) مشخص کند که منافع بهینه را برای کشور یـا منطقـه داشـته باشـد (بروجنی, .(1389 مفهوم ظرفیت تحمل یک مقصد گردشگری مبتنی بر این فرض است که دیر یا زود یک مقصـد گردشـگری به نقطه ای خواهد رسید که از آن پس افول در شرایط مطلوب مشاهده می شود (اردکانی, .(1382با توجـه بـه تعـاریف گفتـه شده در رابطه با ظرفیت تحمل و چرخه عمر گردشگری،می توان اظهار داشت که مجموعه امیر چخماق نیـز همچـون بناهـای تاریخی دیگر سطح مشخصی از ظرفیت تحمل را داراست ، علاوه بر ارتباط ظرفیت تحمل با تعداد گردشگران، جامعـه محلـی (کسب و کارهای غیرمرتبط در بازار مجموعه) نیز می تواند در کاهش این امر و ایجاد خسـارات جبـران ناپـذیر دیگـر نقـش داشته باشند.

بازار

اصطلاح بازار در زمان پهلوی »واکار« بوده که با گذشت زمان به شکل بازار درآمده است.در زبان عربی »بیـزار« و »بیـزاره« بوده است (اسرائی, .(1389موقعیت بازار،ایجاد و توسعه آن در شهرهای اسلامی، به خصـوص در قـرون وسـطی همیشـه در رابطه شدید با تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بوده است. به همین دلیل هسته اولیه آن در مسیر شاهراه کاروان ها توسعه می یافته است. آنچه امروز به عنوان بازار سنتی شهر یزد معرفی می گردد،گالبدی است مجروح از زمان رضاخان،جراحتی حاصـل از تقلید نادرست از فرهنگ شهرسازی غرب و بی توجهی به ساختار شهرسازی ایرانی – اسلامی که در دو خیابـان کشـی بـر چارچوب منسجم بازار یزد وارد گشته است.خیابان اول، شمالی – جنوبی به نام پهلوی سـابق (امـام خمینـی) در سـال 1390

4

توسعه یافت.خیابان دوم در سال 1317 از میدان امیر چخماق تا میدان سید مصطفی خمینی در جهت شرقی – غربی احـداث شد.بدین ترتیب این خیابان،ستون فقرات،راسته و چهار سوق اصلی مجموعه بازار را تخریب کرد (اسرائی, .(1389

بازارهای عمده یزد عبارتند از: بازار خان، بازار پنجه علی، بازار زرگری، بازار قیصریه، بازار علاقمندی، بـازار کاشـی کـاری، بازار چیت سازی، بازار مسجد ملا اسماعیل، بازار افشار، بازار حاجی قنبر،بازار محمد علی خان،بازار جعفر خان،بـازار صـدری، بازار دروازه مهریز،بازار مسگری، بازار نخود ریزی (طرح تفصیلی شهر یزد،بررسی وشناخت بناها و محوطه هـای شـهر یـزد, .(1387

قدیمی ترین بخش بازار یزدبـه نـام بـازار حـاجی قنبـر- متعلـق بـه قـرن نهم(هجـری – قمـری) و جزئـی از مجموعـه فرهنگی،تاریخی “امیرچخماق” است( چهارراه شهداء ضلع شرقی میدان امیر چخماق).این بازار با شماره 2416 به ثبت ملـی رسیده است.در قرن سیزدهم (هجری – قمری)، بر سردر این بازار، تکیه بلندی به شیوه دیگر تکایا و حسـینیه هـای یـزد بـا کاشی معلقی ساخته شد.بازار حاجی قنبر مشتمل بر کارگاه و مغازه بوده و یک مسجد داخل بازار وجود دارد.طول بازار 67 متـر و عرض متوسط آن3/5 متر میباشد.اصناف داخل بازار در حال حاضر نانوایی، قنادی، آرایشـگاه، کبـابی و جگرکـی میباشـند و همچنین تعدادی مغازه به صورت متروکه و یا به عنوان انبار از آنها استفاده می شود.

آسیب شناسی مجموعه امیر چخماق

میدان امیرچخماق یزد قرار بود طبق طرح جامعی که برای آن تدوین شده با احداث دو دیوار در کناره های آن تا چهـار راه شهدا به شکل مستطیل بسته شود تا از ارتعاشات و صدای خودروهایی که در اطراف آن تردد می کنند جلوگیری شـود امـا اکنون دیواره های ساخته شده در دو طرف عمارت امیرچخماق به مدت پنج سال است که نیمه کاره رها شده و از زیبایی ایـن تک بنا کاسته است.غیر از ساخت دیوارهای نیمه کاره عمارت امیر چخماق، بازارچه آن نیز جلوه نامناسبی را به مجموعـه القـا کرده است. در گذشته حاکمی به نام حاجی قنبر در زیر عمارت بازارچه ای ساخت تا بازاری برای رونق اقتصادی شهر باشـد و صنایع دستی یزد در آن مکان به فروش برسد، اما اکنون بازارچه صنایع دستی امیرچخماق به بازار جگر فروشانی تبدیل شـده است که برای باز کردن اشتهای بازدیدکنندگان چربی روی آتش می سوزانند و گردشـگران خـارجی را فـراری مـی دهنـد!اما آسیب رساندن به بدنه سنگی عمارت امیرچخماق تنها محدود به حضور مهاجران شهر یزد نیست. بعد از ظهر هر روز می توان بساط بازی فوتبال پسربچه هایی را دید که هر کدام از رواق های عمارت امیرچخماق را به چارچوب دروازه فوتبالشان تبـدیل کرده اند و با هر ضربه توپهای سخت پلاستیکی به دیواره های این عمارت به مرور زمان بخشی از کاشیهای چند صد ساله آن را از بین برده و می برند.یکی دیگر از مشکلات بازار وجود دوره گردها و دست فروشانی است که در ایـام عیـد جلـوه بسـیار زشتی را با بنا میدهند.به نظر می رسد مجموعه امیرچخماق به عنوان یکی از بناهای تـاریخی و شـاخص شـهر یـزد نیازمنـد

5

رسیدگی بیشتر توسط متولیان میراث فرهنگی استان و فرهنگسازی در خصوص نگهداری از این مجموعـه ارزشـمند در میـان مردم است. چرا که بی توجهی بیشتر به این مجموعه که به راحتی در دسترس همه اهالی شهر قرار دارد، می توانـد در آینـده ای نزدیک باعث ایجاد خسارات بیشتر به هر کدام از قسمتهای مجموعه امیرچخماق شود.

وضع مالکیت در بازار حاجی قنبر

تعیین و تبیین نوع، کیفیت و تحول مالکیت در بازار به منزله تثبیت، گسترش و تغییـر نـوع و میـزان کـارکرد اقتصـادی – اجتماعی، احیاء و انحطاط بازار است (اسرائی, .(1389مالکیت معنوی بنا تحت نظارت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد می باشد.

 

اشتراک‌گذاری:

 

 

 

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد تیزهوشى و نبوغ کودکان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد تیزهوشى و نبوغ کودکان pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد تیزهوشى و نبوغ کودکان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد تیزهوشى و نبوغ کودکان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد تیزهوشى و نبوغ کودکان pdf :

از مسائل مهم و از بدایع آفرینش وجود افرادى است که از لحاظ ظاهر با دیگران تفاوت چندانى ندارند ولى از نظر درک و فهم و سرعت انتقال اعجوبه‌اى بحساب مى‌آیند. ذهن آنان بیدار و اظهارنظر و بررسى و بصیرتشان شگفت‌آور است. قدرت روانى و توان تفکر در این افراد بسیار بالاست و چیزهائى را در مى‌یابند که دیگر افراد عادى از درک آنها عاجزند. اینگونه افراد را که عده بسیارى در هر جامعه نیستند باهوش و تیزهوش مى‌خوانند.

یستند باهوش و تیزهوش مى‌خوانند.
گروهى از برگزیده‌هاى همین گروه که در سطح بالاترى از دیگران قرار دارند و درک و فهم بیشتر وسریع‌ترى داشته، درخشندگى و زبدگى بیشترى از خود بروز مى‌دهند نابغه و یا داراى نبوغ مى‌خوانند. اینان کسانى هستند که نفسانیاتى فوق تصور افراد عادى دارند و کار و تلاششان ارزنده‌تر و چشمگیرتر است.
نبوغ عالیترین درجه هوش است، اثرش از همه شاهکارهائى که ناشى از تربیت است تجاوز

مى‌کند. زمینه‌اى است سرشتى و مادرزادى که نمى‌توان آن را به کسى هبه کرد. اگر مربى لایقى باشیم تنها مى‌توانیم آن را در افراد بپرورانیم و رشد دهیم. اینان بسیار پراستعدادند و درخشندگى دارند ولى معلوم نیست در همه زمینه‌ها این چنین باشند، برخى از آنان در برخى زمینه‌ها نبوغ دارند در موارد دیگر چندان رشدى ندارند.
تفاوتها در هوشمندى
همه افراد، حتى همه کودکانى که در یک خانواده زاده مى‌شوند از نظر هوشى در شرایط و امکانات واحدى نیستند. برخى از آنها باهوش و برخى باهوش‌تر و عدٌه‌اى هم دچار عقب‌ماندگى ذهنى مى‌باشند تا حدى که قادر به تر و خشک‌کردن خود نمى‌باشند.
در طبقه‌بندى هوشى آنها سه‌گروه را مى‌توان از هم تشخیص داد:
– گروهى که از نظر هوش عادى و طبیعى هستند و اکثریت افراد جامعه را تشکیل مى‌دهند. این عده بیش از 66 درصد جمعیت هر کشور را تشکیل مى‌دهند.
– گروهى از نظر هوشى در سطح پائین‌ترى قرار دارند و نمى‌توانند پابه‌پاى افراد عادى به پیش روند و اینان را کندذهن یا عقب‌ماندگان ذهنى مى‌خوانند که خود سه گروه عمده: آموزش‌پذیر، تربیت‌پذیر و عقب‌مانده عمیق را تشکیل مى‌دهند.
– گروه سوم که سطح هوش و درک آنها از دوگروه فوق بالاتر است و آنان را افراد باهوش، تیزهوش و در سطح بالاتر نابغه مى‌خوانیم.
– گرو‌ه‌هاى دوم و سوم در طبقه‌بندى افراد باهوش را استثنائى مى‌خوانند.
ملاک‌ها و معیارها
اینگونه افراد براساس ملاک‌ها و معیارهائى از دیگران بازشناخته مى‌شوند. اهمٌ صفات آنها عبارتنداز:
– وسعت اطلاعات و آگاهى از همه امورى که دیده و شنیده‌اند.
– زبان و بیان قوى‌تر و بالاتر از حدسنى خود، تاحدى که از خردسالى زبان آورند.
– استدلال و منطق نیرومند ناشى از فکر بگونه‌اى که بتوانند دیگران را قانع کنند.
– تمایل به مبارزه براى حل مسائل و قوى‌بودن در مواجهه با آن‌ها و داراى جرأت و شجاعت بسیار.
– قضاوت بسیار قوى و صائب بگونه‌اى که نتیجه جریان را زود دریابند و مورد عنایت قرار دهند.
– علاقمندى به جریانات سیاسی، افکار فلسفى و اجتماعى و حل و بحث و نقد آنها.
– ابتکار و جوش وخروش در به ثمررساندن آنها و حتى ابداع سخن،داستان، افسانه و خلاقیت.
– رغبت‌هاى متلوٌن به گونه‌اى که در هر موردى اگر بایستند بدان سو گرایش پیدا مى‌کنند.
– مکالمه حساب شده و حتى انتخاب لغات در سخن گفتن و توانائى داستان‌گوئى خوب.
– درک و فهم قوى در مطالب شفاهى بگونه‌اى که در کلاس درس مطلب را مى‌فهمند و نیازى به مطالعه مجدد ندارند.
– سازش بیشتر و مخصوصاً بازى با آنها، بویژه بازى‌هاى عقلانى و اندیشیده و حساب شده.
– اعتماد به نفس زیادتر از دیگران بگونه‌اى که به دیگران کمتر وابسته‌اند.
– داراى ثبات عاطفى بیشترند طورى که محبت و کینه و خشم و ترسشان نسبتاً از روى حساب است.
– استقلال طلبى فوق‌العاده‌اى دارند و حاضر نیستند سر درطاعت دیگران داشته باشند.

 

– داراى ظرفیت هنرى و ذوقى بالا و برجسته‌اى هستند اگر در آن وارد شوند توفیقى بدست مى‌آورند مثل داوین‌چی.
– داراى توان هدایت و رهبرى هستند و در کلاس و بازى مى‌توانند بچه‌ها را به دور خود جمع کنند.
– توان حرکتى – رشدى بسیار خوب و قابل‌قبول دارند و خواهیم دید از این بابت ضعفى ندارند.
– توان ادامه تحصیل در سطوح بالا حتى در دوره دکترا و انجام کارهاى تخصصى و اجرائى مسأله را دارند.

– توان یادگیرى سریع و توأم با درک و فهم.
شناخت تیزهوشان
براى شناخت تیزهوشان از شیوه‌هاى مقدماتى و سرانجام از تست استفاده مى‌شود. اما شیوه‌هاى مقدماتى عبارتند از:
– ملاحظه نوع سؤالات آنان از پدر و مادر و اطرافیان در خردسالی.
– مشاهده کارهاى حیرت‌آور آنان در سنینى که توقع آن نیست.
– ملاحظه رأى و نظرى که مى‌‌دهند و آن رأى و نظر حکایت از ابداع دارد.
– اظهارنظر معلم که او در کلاس فردى فوق‌العاده است اگرچه گاهى معلمان آنها را نمى‌شناسند.
– ملاحظه جریان رشد آنها. مثلاً در 8 ماهگى بعضى از کلمات را تلفظ مى‌کنند، برخى از 9 ماهگى مى‌توانند با تکیه به صندلى بایستند، در 11 ماهگى مى‌توانند راه بروند و جمله را بکار مى‌برند حتى دیده شده که برخى ضمن دیدن ماشین‌نویسى مادر در 18 ماهگى خواندن یاد گرفته‌اند.
تیپ تیزهوشان
تیزهوشان و نوابغ از چه تیپى هستند؟ در این زمینه بررسى‌هاى متعددى صورت گرفته است، از جمله بررسى دانشگاه هاروارد است روى زندگى و شرایط دو هزارتن از نوابغ قرون 4 تا 02 میلادى . این بررسى‌ها نشان ‌داده‌اند اغلب اینان افرادى بوده‌اند:
لجباز، ساده‌دل، داراى حالاتى کودکانه، شکاک در برابر امور، مقاوم در برابر قوانین و ضوابط، و حتى قانو‌ن‌شکن، برخى از آنان داراى بیمارى‌هاى جسمی، و هم داراى روش غیرعادى نسبت به جنس مخالف، بعضى از آنان عاشق‌پیشه و احساساتى بوده‌اند.
اینان داراى دوراندیشی، سرعت‌انتقال، ابتکار، خلاقیت، تخیل‌قوی، قدرت تحمل، ظرفیت روانى بسیارند و در رودر روئى در برابر مشکلات بسیار خوبند. مسائل را خوب حدس مى‌زنند، درباره امور خوب مى‌توانند پیش‌بینى کنند. چه بسیارى از آنان اهل مطالعه‌اند و در تحصیل جلوترند.
اغلب اینان در جنبه اقتصادى از طبقات بالاتر از حد متوسطند و شاید مسأله بدان‌خاطر است که عامل محیط از نظر تجارب و غذا و شرایط آن در این رابطه مؤثرند. دانشمندان حتى رابطه‌اى یافته‌اند بین فقرغذائى و کم‌هوشی.
آمار تیزهوشان
کل آنهائى که از حدعادى بالاترند ( از باهوش، تیزهوش و نابغه ) کلاً حدود کمتر از سه درصد افراد جامعه است ولى اگر بخواهیم بصورت ریزترى آمار را عرضه کنیم:
– از 160 به بالا در ازاى هر 10000 نفر حدود 1نفر
– از 156 به بالا در ازاى هر 10000 نفر حدود 2 نفر
– از 146 به بالا در ازاى هر 10000 نفر حدود 6 نفر
– از 130 به بالا در ازاى هر 1000 نفر حدود 10 نفر

– تیزهوشى درحد نبوغ در هرملیون نفر یک نفر است.
در این زمینه عده پسران بیشتر است و ظرفیت و قابلیت آنها زیادتر است. در هوش از 140 به بالا در ازاى هر سه پسر یک دختر داریم. این عده در بین همه جوامع وجود دارد، از سفید وسیاه، با این تفاوت که گاهى شرایطى فرهنگى سبب افت مى‌شود. اینکه پاره‌اى از تست‌ها سیاه‌پوستان را عقب مانده‌تر از سفیدپوستان نشان مى‌دهند بعلت اشکال در تست است که با شرایط جامعه آنها تطابق ندارند.
اهمیٌت تیزهوشان
تیزهوشان و نوابغ سرمایه‌اى یک جامعه‌اند، مى‌توانند مبدع علم و فکر و فلسفه‌اى باشند

. اختراعى پدید‌آورند، نوآورى‌هائى داشته باشند. متأسفانه در اغلب جوامع اینان ناشناخته باقى مى‌مانند و حتى والدین و مربیان نمى‌توانند آنان را بشناسند.
چه بسیار از اینان که در جامعه‌اى زندگى مى‌کنند و بعلت عدم امکان شناخت آنها از یکسو، و رشد و پرورششان از سوى دیگر به کارهائى ساده مثل کارگری، کشاورزی، بقالى و عکاسى مشغولند و اگر پرورده مى‌شدند این امکان وجودداشت که چون بوعلى‌سینا، زکریاى رازى و; ابراز وجود کنند.
حتى در اثر مسامحه‌ها، غفلت‌ها، جهالت‌ها ممکن است سراز جرم و جنایت درآورند و جرائمى را مرتکب شوند که پلیس را بحیرت اندازند. آثارى از خود باقى نمى‌گذارند و در میان افراد جامعه بصورت عادى به زندگى ادامه مى‌دهند.
اگر دستگاه تربیتى کشور درباره آنها سرمایه‌گذارى کند و آنها را نیکو بپروراند، استعدادهایشان را شکوفا کند خواهند توانست موجبات رشد و رونق کشور را فراهم نمایند. آنچه کشورهاى آمریکا و اروپا از صنعت و اختراع دارند. محصول فکر و نظر نوابغ آنهاست .

علائم و ویژگى‌ها
حالات و رفتار
اینگونه کودکان اغلب افرادى هستند شلوغ، بنظر عده‌اى ناسازگار. اغلب آنان افرادى هستند درونگرا، بغرنج، ناتوان در برقرارى ارتباط با افراد کوچکتر و نادان‌تر از خود، در عین‌حال افرادى هستند، بخود متٌکی، خودانگیخته، مستقل از دیگران در شرایطى هستند که خانواده برایشان دنیاى کوچکى است و نمى‌توانند در آن بگنجند و ادامه حیات دهند.
در مواردى ممکن است داراى رفتارى باشند فاقدجاذبه و اغلب داراى دافعه‌اند، لجوجند، رفتار غیردوستانه‌اى از خود بروز مى‌دهند و گاهى ممکن است دچار بحران گردند و جنون‌آمیزانه کارى انجام دهند و یا عمل وحشیانه‌اى از آنها سرزند و با پشیمانى شدید همراه است.
استعداد و فهم و یادگیری
چنین کودکانى یادگیرى سریع دارند بدان‌خاطر که فهم و درکشان بسیار و انتقالشان سریع است. اینان از هوش سرشارى برخورداند و زود از جزئى به کلى منتقل مى‌شوند و قضایاى متنوٌعى را کشف مى‌کنند. بمحض شنیدن مطلبى مباحث بسیارى به ذهنشان خطور مى‌کند، در درک آن تأملى نشان نمى‌دهند.
اینان به تنهائى قادر به تحصیل هستند، راحت‌تر از همسالان درس مى‌خوانند و در علوم اطلاعات وسیعى مى‌توانند داشته باشند قادرند دو کلاس یک‌سال بخوانند ولى خوب‌تر از آن غنى‌سازى برنامه و افزایش اطلاعات در آن قسمت است. معمولاً آنان را قبل از سن مدرسه اسم مى‌نویسند بدان‌خاطر که خود کودکان اعداد و کلمات ساده را طبیعى فرا مى‌گیرند و بسرعت مطالعه کرده و بدان دست مى‌یابند. و بهمین‌خاطر نیازى به تقلب در درس و امتحان ندارند.

چنین فرزندانى استعدادهاى فوق‌العاده‌اى دارند. در دوسه سالگى قادرند خوب حرف بزنند کلماتى را ابداع کنند جملاتى بسازند. در اینان قدرت دلیل‌یابى قوى است و در یادگیرى توان استثنائى دارند، حافظه‌شان بسیار قوى است، توان تخیلیشان، اراده و استدلالشان نیرومند است و از این بابت مى‌توانند براى خود در اجتماع جائى بدست آورند.
بخاطر استعداد فوق‌العاده به کارهاى ذهنى علاقمندند، کنجکاوى نیرومندى دارند، خلاقیت و ابتکارشان بسیار است. مى‌توانند در هنر پیشرفتى چشمگیر داشته باشند. و بهمین‌خاطر

براى خود سرگرمى‌هاى وسیع و متنوع دارند، نقاشى دارند، در برخى از کشورها اینان موسیقى مى‌آموزند به سرگرمى ‌هاى ریاضى مشغول مى‌شوند.
اخلاق و روابط
اینان در وضع و شرایطى هستند که با بزرگترها بازى مى‌کنند به سادگى مى‌توانند با آنها و با دیگران ارتباط برقرار کنند ولى بعلت تفاوت در فکر و رأى دامنه و روابطشان وسیع نیست و حتى گاهى نامعقول و عصیان‌منشانه است. زمانى هم ممکن است با بالغان و معلمان روش منفى در پیش بگیرند.
گاهى ممکن است اینان اهل ستیزه باشند و با دیگران همکارى و هماهنگى لازم را نداشته باشند، و یااین امکان وجود دارد که در میان جمع به بازى گرفته‌نشوند و در نتیجه منزوى گردند. این ناسازگارى‌ها در مواردى ممکن است سبب عقب‌ماندگى اجتماعى آنان شود و حتى از درس وابمانند.
از لحاظ اخلاق احساس مسؤولیت دارند، حق گویند، امینند، عامل به تعهدند. باوجدانند، صادقند، عدم‌تفاخر و عضویت در گروه براى آنها مطرح است ولى تغییرات خُلقیشان شدید است و گاهى ممکن است لجوج و آشتى‌ناپذیر باشند و مخصوصاً نوجوانیشان توأم با تلاطم است.
عاطفى
شوخ‌طبعند، خوش‌بینند، ثبات خلقى دارند، مشکل عاطفى آنها اندک است مى‌توانند دوست‌خوبى باشند و در آینده همسر وفادارى شوند. ثبات عاطفى درآنان بسیار است و مى‌توان از این بابت به آنان اعتماد کرد.
ترسشان زیاد است و البته ترس معقول دارند. اینان از چیزهائى مى‌ترسند که دیگران از آنها نمى‌ترسند زیرا مى‌توانند عاقبت امرى را حدس بزنند و خطر را نیکو درک کنند. درهر معرکه‌اى وارد نمى‌‌شوند از کسانى نیستند که دل به دریا زنند.
جسمى
براساس بررسى‌هائى که بعمل آمده ( تحقیقات دانشگاه هاروارد) اغلب اینان:
– سرى بزرگ، مغزى پرحجم و پیشانى برآمده دارند. شیارهاى مغزیشان پیچیده‌تر است.
– از نظر جسمى سالم و تکامل چشمانشان خوب است.
– قدشان بلندتر، وزن آنها زیادتر است و در پى آنند که قواى خود را به کار و فعالیت تبدیل کنند.
– ممکن است کوچک و ظریف باشند ولى از چهره‌شان مى‌توان پیشرفتشان را حدس زد.
– برخى از تیزهوشان ممکن است نقص‌هائى داشته باشند.مثلاً کپلر در چشم ضعیف بوده، گوش ادیسون سنگین مى‌شنیده، حتى برخى کوتاه‌قد هم بوده‌اند.
رشد و حرکت
اغلب اینگونه کودکان:
– اهل جنب‌وجوش و حرکت و بازى هستند و قرار و آرام ندارند.
– زودتر از دیگران به راه مى‌افتند و زودتر سرپاى خود مى‌ایستد. حتى زودتر دندان در مى‌آورند.
– افزایش وزن و قد و رشد سریع‌تر است گوئى غذا در رشدشان بیشتر مؤثر مى‌باشد.
– جست‌وخیز و انعطاف‌پذیرى بدن در آنان زیادتر است و بهتر مى‌توانند خود را باشرایط تغییر دهند.
– و در کل چنانند که گوئى دائماً در تب‌وتابند و نمى‌توانند در پوست خود بگنجند.
– به بازى بسیار علاقه دارند مخصوصاً بازى‌هاى فکری، و با بزرگتر‌ها بازى مى‌کنند.
– اسباب‌بازیشان ابتکارى است، و همبازى‌هاى آنان خیالى و این بازى‌ها پیچیده و دشوارند

.
علٌت تیزهوشى
نظرات متعدٌدى در این زمینه وجود دارد که هیچکدام نمى‌توانند قاطع باشند. عده‌اى تکیه به وراثت دارند و گروهى تکیه به محیط. ما ضمن اینکه نقش وراثت را در این زمینه طرد نمى‌کنیم و اهمیٌت عامل محیط را از یاد نمى‌بریم متذکر مى‌شویم که هیچکدام و حتى ترکیبى از آن دوهم نمى‌توانند موجد نبوغ باشند.

تیزهوشانى را مى‌شناسیم که فرزندانى سفیه و عقب‌‌مانده ذهنى از خود برجاى گذاشتند و افراد عادى و متوسطى را مى‌شناسیم که فرزندانشان جزء تیزهوشان و نوابغ بوده‌اند. همچنین برخى از آنها در محیط فقر رشد کرده‌اند و عده‌اى در محیط غنا و در کل از طبقات بالا زیادتر بوده‌اند.
در کل ترکیبى از عوامل وراثت، محیط، تربیت را دراین زمینه نام مى‌بریم و عوامل ناشناخته دیگرى را هم در آن دخیل مى‌دانیم و بهتراست آن را عنایتى خاص از جانب خدا ذکر کنیم. تلاش‌هاى دانشمندان که موجباتى پدید آورند تا کودک سر از نبوغ درآورد و یافردى تیزهوش بزاید تا حال به نتیجه قابل ذکرى نینجامیده است.
شکست‌ها در تحصیل
با همه تیزهوشى و نبوغى که دارند شکستشان در تحصیل امرى شگفت‌آور نیست. برخى از اینان در موقعیت بسیار تأثرانگیزى قرار مى‌گیرند و در علم افت پیدا مى‌کنند. براساس تحقیقات رالف، پاسو، و گلدبرگ از 4900 نوجوان تیزهوش حدود 54 درصد از پسران و 33 درصد از دخترانه نمره‌هاى بسیار بدى گرفتند و نتوانستند در دانشگاه قبول شوند. در مورد علل شکستشان در تحصیل دلایل متعددى را ذکر کرده‌اند از جمله:
وجود معلمان ناشی، بیسوارى والدین، عدم سازگارى با دیگران، علاقمندى به کارهاى فوق‌برنامه، بى‌اعتنائى به محتواى درسی، کوچک و ناچیز دانستن کار، عدم‌انگیزه کافى در تحصیل و کسب‌کار، را در این جنبه ذکر کرده‌اند.
از موارد دیگر در این جنبه عدم تناسب روش‌هاى تدریس با ذوق و سلیقه آنها، وجود آرزوهاى پردامنه و شگفت‌آور، ناتوانى معلم در درک آنها، و ; قابل ذکرند.
از شکست‌هائى که در نوابغ دیده شده است موارد بسیارى را مى‌توانیم ذکر کنیم از جمله گفته‌اند، اینشتاین در ورد به دانشکده پلى‌تکنیک در زبان مردود شد و در جانورشناسى و گیاه‌شناسى نمره کافى نیاورد، گالیله نتوانست مدرک دکتراى خود را بدست آورد، مندل دو بار در امتحان آموزگارى مردود شد، حتى برخى از آنان از نظر هوشى افت پیدا کردند.
در رابطه با درس و مدرسه
بسیارى از اینان در امر درس افرادى بى‌قید و سربهوا هستند و حتى موفقیت آنان در تحصیل بسیار اندک است با اینکه به کارهاى خارج از مدرسه علاقه دارند. برخى از اینان مدرسه را براى خود زندان و حتى شکنجه‌گاه تصور مى‌کنند، زیرا در آنجا اقدامات مثبت و سازنده‌اى ندارند.
درس را جدٌى نمى‌گیرند و نمى‌توانند معلمان کم‌هوش خود را تحمل کنند، برنامه مدرسه را ضعیف و ناچیز مى‌دانند و ممکن است بدین‌خاطر در کلاس دردسر بیافرینند. البته اگر درس بخوانند از دیگر دانش‌آموزان موفق‌ترند و یا در انجام تکالیف از آنان جلو مى‌زنند.
نیازشان به راهنمایى
برخلاف تصوٌر عده‌اى که مى‌گویند اینان کودکانى پیشرفته‌اند و نیازى به راهنمائى ندارد باید گفت به راهنمائى نیاز دارند و نیازشان بیش از دیگر افراد است. این سخن بدان‌خاطر است که آنها دنیائى از ذخائر و استعدادها هستند و در مصرف آنها گیج و درهمند.

اینان هم مى‌توانند در ادبیات رشد کنند، هم در ریاضى و هم در علوم زیستى و طبیعى و;. در هر قسمت که آنها وارد مى‌شوند احساس موفقیت و لذٌت دارد; و در نتیجه نمى‌دانند در کدام رشته ادامه تحصیل دهند و در کدام بخش فعالیت کنند تابیشتر و بهتر بدرخشند و بیشتر به نفع کشور گام بردارند.

در اینجاست که راهنمائى ضرورت پیدا مى‌کند، باید افراد آگاه و روشن در این زمینه به راهنمائى آنها بپردازند و انگیزه‌اى در آنان پدید آورند تا به سوئى که موردنظر و نیاز جامعه است حرکت کنند. تنها نیاز مهم این عده آن است که برانگیخته شوند و بدانند چه راهى را باید طى کنند. و اصولاً براى بروز نبوغ تربیت شرط اصلى و مربى مناسب لازم است.
برنامه‌ریزى براى کودکان تیزهوش
کودکان تیزهوش نیاز به برنامه‌هائى ویژه دارند که در مدارس عادى وجود ندارد و یا امکان طرح و اجراى آن نیست. نیاز به برنامه‌اى دارند که متناسب با ذوق و استعدادشان باشد و بعقیده تورنس در جهتى باشد که آنها را به یادگیرى اکتشافى وادارد و در اجرا هم صورت انفرادى داشته باشد و حتى در تنهائى هم قابل ادامه و عمل باشد. براى آنها دوگونه برنامه‌ریزى مى‌توان داشت: افقی، موازی.
در برنامه‌ریزى افقى سعى براین است محتواى بیشترى را تهیه کنند و آن‌ها را یکى پس از دیگرى و بدنبال هم قرار دهند. براى کودک مثلاً درس زیست‌شناسى یا ریاضى معین کنند و مطالب این درس بگونه‌اى باشد که طفل به تناسب هوش بتواند در یک سال کتاب‌هاى ریاضى چندسال را بخواند. هر کتابى را که تمام کرد کتاب بعدى را آغاز کند .
در برنامه موازى اصل براین است که دانش‌آموز درس زیست‌شناسى یا ریاضى یک سال تحصیلى را بخواند ولى در کنار آن کتاب‌هاى دیگر ریاضی، زیست‌شناسى و آنهائى که معلومات او را عمیق‌تر و وسیع‌تر مى‌کنند بگیرد. و به اصطلاح برشاخ و بال آن دروس اضافه کنیم.
ویژگى برنامه‌ها
برنامه‌هاى درسى آنان باید انعطاف‌پذیر و انعکاسى از وضع و شرایط جامعه باشد و تنها به کتب رسمى قناعت نشود. برنامه ثابت امتحانى و ترمى براى آنها به مصلحت نیست، هروقت که درسى و برنامه‌اى تمام شد همان وقت زمان امتحان است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

طرح (کارآفرینی) طرح توجیهی مشاوره مدیریت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  طرح (کارآفرینی) طرح توجیهی مشاوره مدیریت pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح (کارآفرینی) طرح توجیهی مشاوره مدیریت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح (کارآفرینی) طرح توجیهی مشاوره مدیریت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح (کارآفرینی) طرح توجیهی مشاوره مدیریت pdf :

موضوع طرح : مشاوره مدیریت وخدمات مهندسی

محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کل: 5/1949 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی:95/194میلیون ریال

سهم تسهیلات: 55/1754 میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه:43/2 سال رشد و توسعه صنعتی در راستای نیل به اهداف خود کفایی، رهایی از اقتصاد تک محصولی ناشی ار صادرات نفت خام و در نتیجه استقلال صنعتی از ارکان مهم برنامه های توسعه اقتصادی و اجتماعی این سرزمین کهن ، پهناورو مقدس محسوب می‌شود که دستیابی به آن صرفا بااعتقاد وباور به انقلاب علمی ، صنعتی و از طریق به روز آوری، بهینه سازی و نوسازی ساختارهای صنعتی بر پایه دستاوردهای پژوهشی ، تحقیقاتی و علمی روز دنیا و بومی سازی آنها با توجه به بافت فرهنگی و اجتماعی امکان پذیراست.
اهمیت این مطلب با توجه به ساختار سنتی و ناکارآمد صنایع و اتکای بیش از حد صاحبان حرف و صنعت به صرف تجربه بیش از پیش عیان می‌گردد.
هر بنگاه اقتصادی برای تداوم حیات خود، ناگزیر از ورود به بازار های بین‌المللی است. حضور در بازارهای جهانی نیز مستلزم اخذ استانداردهای کیفیت و تضمین کیفیت می باشد. شرط اساسی اخذ این استانداردها اجرای اصول علمی مدیریت نوین، مهندسی صنایع و رشته های مرتبط در سطح کارخانجات وواحدهای خدماتی است.
یک بنگاه اقتصادی حتی پس از ورود به بازارهای فرامرزی باید توانایی رقابت همیشگی با رقبا در کلاس جهانی را دارا باشد، این امر با آموزش مداوم مهارت ها ،به فعلیت رساندن توانایی ها ، به کارگیری فنون وتکنیک های علمی، مهندسی و مدیریتی جهان امروز به پرسنل بنگاههای تولیدی و خدماتی ودرنتیجه بهبود مستمر، کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت و بهره وری خدمات ومحصولات تولیدی ، افزایش ارزش افزوده بیشتر، استفاده بهینه از امکانات موجود، ایجاد روحیه تعهد واحساس مسئولیت جمعی و .... همچنین ایجاد فرهنگ کار بالاخص فرهنگ صنعتی ممکن می‌گردد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق تروریسم pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق تروریسم pdf دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق تروریسم pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تروریسم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق تروریسم pdf :

بخشی از فهرست تحقیق تروریسم pdf

ترور و تروریسم
دوران تاریخی ترور
دین و ترور
فعالیت بر ضد ترور
ریشه های خشونت و ترور
استراتژی تروریستی و سیستم سازمانی
ترور و جرم شناسی

در میان تمام قاره های دنیا و تمامی اقشار ترور حرف اول را می زند چون با یک هدف سیاسی آغاز می شود و تروریسم ها برای رسیدن به اهداف خود که همان نابود کردن دیگران می باشد دست به ارتکاب این جرم می زنند و از هر وسیله برای ترور استفاده می نمایند.
برای مبارزه با ترور راه حل های زیادی پیشنهاد شده است ولی متأسفانه هیچکدام کار ساز نبوده اند و در مبارزه با ترور مسائلی از قبیل رفع نامتعادلات جغرافیایی و منطقه ای پیشرو ترور اصلاح ارزش های اخلاقی و بافت اجتماعی جامعه و تضمین آزادی های مذهبی و وجدانی دارای اهمیت ویژه ای هستند.
باید کوشید تا با تروریسم های جهان مبارزه کرد و آنها را محکوم به اعدام نمائیم
ایجاد جو ترس و وحشت با قتل و غارت های بی دلیل و نامرئی تهدید و ارعاب از طریق گوناگون ترور نامیده می شود. و به طور کلی ترور مارکی است برای بسیج افکار عمومی علیه هر فرد یاگروه و نظام و مکتبی که در برابر آمریکا و امپریالیسم غرب به کار می رود.
و ترور روشی نیست که همیشه به تنهایی مورد استفاده مارکیست ها قرار می گیرد بلکه به طور کشورهای سرمایه داری و گروه های راست گرا از همان روش و وسایل اقدام به ترور و ایجاد وحشت می نماید و ویژگی اصلی ترور سیر اشاعه و وحشت است.
درتروریسم ترور هدف نیست بلکه وسیله ای است و وسیله بسیار مهم برای تحصیل وصول به هدف می باشد و قبل از هر چیز باید بگوئیم هر عمل خشونت بار ترور نمی باشد یعنی نباید درگیری بین دو نفر و یا دیوارهای خشونت بار فردی را جز این تعریف به حساب آوریم برای ایجاد یک نظام اجتماعی عاری از خشونت و ترور به جای اینکه اعمال خشونت بار را با مجازات و تنبیه بازداشت بدون شک سالم ترین اصلاح شرایط به وجود آورنده و مشروع نشان دهنده اعمال خشونت و ترور می باشد اقدام به یک عمل خشونت بار همیشه یک روش قانونی مشروغ نیست حتی حوادث خشونت بار در بعضی موارد از کشورها می تواند به عنوان یک وسیله کنترل و یا یک وسیله تغییرات سیاسی به کار می رود.
و تلاش های جهانی برای مبارزه با ترور مساله را با کنار گذاشتن این و چه کار باهداف سیاسی مورد ارزیابی قرار داده و از نظر حفظ نیروی حاکم و موقعیتشان مورد توجه قرار می دهد.
تاریخ معاصر ایران بدون شک پیچیده ترین دوره تاریخی این سرزمین است زیرا در این دوره جامعه ما با تبعیت از تحولات بین المللی تن به شدید ترین دگرگونی ها در تمامی زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی داد.
تا سالهای اول قرن بیستم سازمان اجتماعی و ساختار سیاسی کشور هنوز مبتنی بر علائق قومی، قبلیه ای و احساسات و باورهای سنتی بود در این سال ها فقط از کل جمعیت ده میلیونی کشور در شهرها زندگی می کردند در حالی که ماکس وبر جامعه شناس آلمانی یکی از شرایط توسعه پذیری اقتصادی را حجم بالای شهر نشینی می داند.
نه تنها پائین بودن سطح شهر نشینی بلکه ایران دردوره مورد مطالعه هیچکدام از شرایط توسع یافتگی و تحول پذیری سیاسی اقتصادی را نداشت دور افتادگی شهر ها با شرایط اقتصادی فرهنگی متقارن و حتی متضاد و جدئی شهر از روستا و جدائی مردم از یکدیگر پائین بودن سطح فرد اجتماعی- بی تفاوت بودن نسبت به نوع و رفتار حاکمیت نگرش تقدس آمیز نسبت به شاه و حاکم و بی رقیب و معارض بودن شاه سست بودن عوامل همبستگی ملی و حاکم بودن عواطف بیگانه گریزی در میان مردم و حکومت کشور ما را در یک محیط مسدود و شرایط محدود قرن توده ها و شهرها موجب شده بود تا حس مشارکت پذیری و تحول خواهی در میان ما رشد نکند اما این شرایط بر سرعت متحول گردید زیرا تحولات سریع سرمایه داری در غرب و بروز انقلاب بروژوا و موکراتیک و اصلاحات اجتماعی، مذهبی به صنعتی طی قرن نوزدهم دنیای غرب را با کمبود مواد خام و بازار فروش کالا روبرو کرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >