تحقیق نظریه های انگیزش در مورد آموزش و پرورش pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق نظریه های انگیزش در مورد آموزش و پرورش pdf دارای 64 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق نظریه های انگیزش در مورد آموزش و پرورش pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نظریه های انگیزش در مورد آموزش و پرورش pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق نظریه های انگیزش در مورد آموزش و پرورش pdf :

شرلی، کریس و استاسیا دانش آموزان یک دبیرستان شهری بزرگ هستند. صبح هنگامی که به مدرسه می روند راجع به دبیرستانشان صحبت می کنند:
شرلی: من واقعاً از رفتن به چنین جایی متنفرم. منظورم این است که شما مجبوری اینجا هرروز خودت را نشان دهی و تنها کاری که معلمان بلدند حرف زدن است. آنها هرگز به تو گوش نمی دهند. به نظر می رسد هیچ نگرانی نسبت به ما ندارند و تنها نگرانی آنها این است که به کتابها برسند و ما نمرات بالا در امتحانهای احمقانه کسب کنیم. من فکر نمی کنم بعضی از آنها حتی اسم مرا نیز بلد باشند.
کریس: خیلی سخت نگیر (بی خیال) شرلی، به آن بدی نیست. آنها سخت تلاش می کنند و مسئولیت تعداد زیادی از ما را بر عهده دارند و فرصت کمی برای پرداختن به چیزهایی غیر از تدریس دارند.
شرلی: خیلی خوب، آنها حداقل می توانند وانمود کنند که نگران ما هستند.
استاسیا: بله، کریس! فکر می کنم تو به این خاطر خوشبینی که کارهایت را خوب انجام می دهی و یا کسی برایت دردسری ایجاد نمی کند. تو یک مردی و آنها به تو کاری ندارند ولی همیشه به ما پیله می کنند. من نیمی از اوقاتی که می خواهم به حمام بروم می ترسم و حتی به حمام انتهای راهروی طبقه دوم نمی‌روم.
شرلی: آه، درسته، آن یکی. آنجایی که بی عرضه علاف اند بچه هایی که دائم متلک می اندازند. من هم از آنها می ترسم من فکر می کنم آنها با نگاهشان تو را اذیت می کنند. من هم آنجا نمی روم.
کریس: شما راجع به چه صحبت می کنید؟ گاهی به سالن ورزش پسران بیاید. خواهید دید که نگرانی شما بیهوده است نیمی از بچه ها به کسی غیر از خودشان حتی نگاه نمی کنند زیرا نمی خواهند بگونه ای رفتار کنند که به دیگران احساس بی احترامی دست دهد. اینکار می تواند خطرناک باشد و بدون نگاه کردن به یکدیگر بسکتبال بازی دشوار است. لااقل من همسایه هایم را خوب می شناسم. آنها همه اهل دعوا هستند ولی ما باور کرده اینم که اهل آنجا هستیم. اینجا شما احساس تعلق پیدا نکرده اید. من فقط خودم را حفظ می کنم و سعی می کنم در کلاس به بهترین نحو عمل نمایم. من نمی توانم منتظر فرار از اینجا و رسیدن به دانشکده باشم.
استاسیا: بله، ولی چیزی که برای من مسلم شده است این است که این بچه ها هیچگاه به دردسر نمی افتند. آنها قواعد را زیر پا می گذارند، دعوا می کنند و معلمان در مورد آن کاری نمی کنند.
شرلی: اه، من نمی دانم ولی فکر می کنم آنها همیشه دردسرند. معلمان منتظرند تا آنها خیطی بالا بیاورند و آنگاه درستش کنند. آدمهایی مثل کریس که چاپلوسی معلمان را می کنند می توانند از دردسر دور باشند.
کریس: هی! این درست نیست! من فقط کارم را انجام می دهم و از دردسر دوری می کنم.
شرلی و استاسیا: بله،درسته!
در همان زمان، چند معلم در سرسرای دانشکده مشغول صحبت بودند و انتظار آغاز روز کاری را می کشیدند.
آقای استروبل: خیلی خوب، روز دیگری در معدن نمک شروع شد. سخته مسیر را حفظ کردن. اکثر بچه ها انگیزه ندارند و بقیه هم فقط دردسرند. من فکر می کنم عشق آنها این است که ببینند چقدر می توانند قواعد را دور بریزند. اگر شما از آنها کمک بخواهید آنها روی خوشی به شما نشان نمی دهند و حتی مدیر هیچ حمایتی از شما نمی کند.
آقای لین: چی، آیا شما در رویا بسر می برید. نیمی از معلمان حتی به قواعد، اعتقادی ندارند. این یکی از مشکلات ماست مدیران حتی روی آنکه قواعد چه هستند توافقی ندارند در آنچه در کلاس انجام می دهیم ما را تنها گذاشته اند.
آقای دی گروت: بله، من چند هفته پیش به یک کارگاه آموزشی برای فهمیدن مفاهیم شرکت کردم و فکر می کردم آنقدر خوب است که می توانم برخی مفاهیم آن را در کلاس خود بکار گیرم، اکثر همکاران من در دپارتمان ریاضی به من خندیدند وقتی با آنها راجع به آن صحبت کردم، آنها گفتند «کی نگران این چیزهاست» تنها چیزی که مهم است این است که بچه ها امتحانات استاندارد شده را خوب بگذرانند. آنها نیز برای تغییر روشهایشان تلاشی نکردند.
آقای استروبل: خیلی خوب، من دوست دارم آن ایده ها را بشنوم. این موضوع مهمی در علوم است مفاهیم می توانند ماهیتها را تغیری دهند ولی من درست نفهمیدم شما چه حدسی برای چگونگی انجام آن دارید و چگونه این برنامه را تحت پوشش قرار می‌دهی. من مطمئنم می توان برخی ایده های جدید را بکار برد. این می تواند مرا برانگیزاند ولی کی می توانیم آن را انجام دهیم؟ شما چهار ساعت آزاد دارید و من دو ساعت. یقیناً این وقت کافی برای صحبت پیرامون این مسائل نیست.
آقای لین: این صدای زنگ است. به امید دیدار تا روز بعد
این دانش آموزان و معلمان راجع به جنبه های متفاوت فرهنگ و سازمان مدرسه صحبت می کنند. در فصل قبل توضیح داده شد که چگونه ویژگیهای کلاس می تواند انگیزه ی دانش آموزان را تحت تأثیر قرار دهد. در این فصل ما با نگرشی نو بخشهای بزرگتری از سطوح مدرسه را تحلیل می کنیم و نشان می دهیم چگونه مدارس می توانند انگیزه دانش آموز را تحت تأثیر قرار دهند. تمرکز روی مدارس به عنوان یکی از واحدهای تحلیل به وسیله بسیاری از روانشناسان علاقمند به انگیزش نادیده گرفته شده است اگرچه استثنائاتی وجود دارد. (نگاه کنید به ماهرو میدگلی 1991 و 1996؛ مک ایور، رئومن و مین 1995 و ساراسون 1990) روانشناسانی که الگوهای نظم دهی (سنتی) آنها قبلاً مطرح شد تمایل داشتند بیشتر بر افراد تمرکز کنند. و اینکه چگونه عقاید انگیزشی فردی و همچنین نیازها و ادراکات و اهداف فردی می توانند رفتار و انگیزه را تحت تأثیر قرار دهند. تئوریهای روانشناسی و تحقیقات کاربردی که در فصول 2 و 7 بطریق مختلفی به این رویکرد توجه کرده اند به ویژه در فصل 8 و در اکثر فصول دیگر ما مباحث تئوریک و تحقیقات خود را در باره آنچه که آنها برای انگیزش دانش آموزان و رفتار معلم در کلاس مطرح کردند وارد این چارچوب کردیم در همین زمان همانطور که بزودی در این فصل روشن خواهد شد بعضی از ایده های روانشناسان در باره انگیزه افراد منحصر به تحلیل‌های در سطح مدرسه است.
بدون شک، حرکت بسوی بحث در باره تأثیر مدرسه، شامل یک انتقال از دیدگاه روانشناختی به دیدگاه فرهنگی-اجتماعی است. در حقیقت اکثر نظریات و تحقیقاتی که در این فصل بیان می شوند از متون جامعه شناسی آموزش و پرورش و مدرسه برگرفته شده اند تا از متون روانشناسی پرورشی و انگیزشی و به این علت برخی از متون جامعه شناسی بیشتر بر انگیزه های کلی دانش آموزان و پیشرفت و عملکرد تحصیلی در آزمونهای استاندارد شده متکی اند تا آن انگیزشی که ما در این کتاب به مفهوم آن پرداخته ایم. بعلاوه وقتی که توجه به پیامدهای اجتماعی است این متون تمایل به استفاده گسترده از مفاهیم عام مثل تعهد، اشتغال که به طور عمیق بررسی شده اند دارند نه بسیاری از مفاهیم ساختارهای انگیزشی که مورد استفاده روانشناسان بوده و بطور ظریفی تعریف شده اند.
این ساختارهای عمومی تر قطعاً با برخی اعتقادات انگیزشی مثل امید به اینده، ارزشها، اسنادها، خودکارآمدی، اهداف، انگیزه درونی و علایق که در این کتاب توضیح داده می شوند مرتبط اند. ولی تحقیقات تجربی در مورد تأثیرات در سطح مدرسه لزوماً بر این عناوین متمرکز نیستند. بخاطر شکاف در متون برخی از توضیحات ما راجع به تأثیر مدرسه بر انگیزه‌ی دانش آموزان، نظریه پردازانه تر و عمومی تر از فصول پیشین است. در مجموع اکثر تحقیقات مرتبط و مشابه اند و به این دلیل ساختن عبارات قوی و ساده، دشوار است. البته روانشناسانی وجود دارند (اکل و میدگلی 1989، ماهرو میدگلی 1991، 1996) که بر تأثیرات فرهنگ و سازمان مدرسه بر برخی باورهای انگیزشی خاص تمرکز داشته اند. هرگاه در این فصل مقتضی باشد ما قویاً بر کارهای آنها تکیه خواهیم نمود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقدی بر شیطان پرستی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله نقدی بر شیطان پرستی pdf دارای 85 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقدی بر شیطان پرستی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقدی بر شیطان پرستی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقدی بر شیطان پرستی pdf :

مقدمه :
واقعیت این است که همیشه انسان ها در صدد بودند از رازهای عالم وجود آگاهی یابند تا بتوانند از تاثیر و نقش آنها در زندگی خود بهره گیرند و با ملکوت عالم مأنوس باشند . قرآن نیز انسان ها را به این امر تشویق کرده و فرموده : « اولم ینظروا فی ملکوت السماوات و الارض ... » (1) و علاوه بر این ، قرآن با تشویق مومنان به تدبر در آیات کتاب خداوند عمیق ترین و دقیق ترین اسرار و سنن واقعی عالم وجود را در اختیار انسان ها قرار می دهد تا عطش رازآموزی انسان را به صورتی صحیح سیراب کند . ولی از آنجایی که خداوند در مقابل هر غذای حلالی غذای حرامی نیز قرار داده تا معلوم شود چه کسی طالب حق است و چه کسی طالب ارضای نفس اماره ، در مورد توجه به غیب هم موضوع همین گونه است، و انسان های گرفتار نفس اماره بدون آنکه بدانند ؛ نحوه ی رویکردشان به راز و امور غیبی ، رویکردی وهمی و بی ثمر می باشد ، که نمونه های این رویکرد انحرافی را در جادوگران می توان ملاحظه کرد . نویسنده ی محترم در این مباحث سعی کرده به کمک قرآن و روایات و دلایل حکمی ، تفاوت این دو رویکرد را روشن نماید تا نه تنها مرز خرافه با حقیقت روشن شود ، بلکه خواننده با معارف بلندی در موضوع امور غیبی آشنا گردد و ان شاء الله بتواند با پیگیری این امور جهت زندگی خود را هر چه بیشتر به سیره ی اولیاء دین « علیهم السلام » نزدیک کند .


بعضی از سوالاتی که لازم است بدانها پاسخ دهیم عبارتند از :
1 ـ نقش سحر در زندگی انسان ها چه اندازه است ؟ آیا می توان از طریق سحر سرنوشت انسان ها را تغییر داد ؟
2 ـ آیا چشم زخم حقیقت دارد ، و افرادی هستند که توان چشم زدن داشته باشند ؟
3 ـ جایگاه احضار روح در معارف اسلامی کجاست ؟
4 ـ کیفیت و حکم هیپنوتیزم چگونه است ؟

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مدیریت منابع ضایعات شهری pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مدیریت منابع ضایعات شهری pdf دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدیریت منابع ضایعات شهری pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

پس ماند و باقیمانده حاصل از تولید یا تغییر شکل چیز های دیگر و نیز آنچه قبلاً استفاده شده و دیگر قابل استفاده نیست.
زباله انواعی دارد، بخش هایی که تولید کننده زباله هستند، متفاوتند. با توجه به اینکه زباله در چه بخشی تولید می شود، زباله ها به سه دسته قابل تقسیم اند:
1.    شهری
2.    صنعتی
3.    خطرناک
1. زباله های شهری: زباله هایی است که توسط قسمت های مختلف شهر مثل منازل، ادارات و ... تولید می شود و خود به پنج قسمت عمده تقسیم می شوند.
الف) پسماند های غذایی که مهمترین قسمت زباله است زیرا از یک سو به دلیل تخمیر و فسادپذیری سریع، بوی نامطبوع تولید کرده و محل مناسبی برای رشد و تکثیر مگس و سایر حشرات و جوندگان موزی می شود و از سوی دیگر به دلیل قابلیت تهیه کمپوست (کود) حائز اهمیت است.
از طرفی میزان این پسماند ها در زباله های ایران 35 تا 76 درصد گزارش شده است.
ب) آشغال: به بخش فساد ناپذیر زباله (به جزء خاکستر) آشغال گفته می شود.آشغال ها به دو بخش قابل اشتعال و غیر قابل اشتعال تقسیم می شود.
ج) خاکستر که به باقیمانده حاصل از سوزاندن زغال، چوب و دیگر مواد سوختنی گفته می شود.
د) زایدات ساختمان سازی که به مواد باقیمانده از فعالیت های ساختمانی و راهسازی اطلاق می شود که در زبان عامیانه به آن نخاله های ساختمانی گفته می شود.
ه) زایدات ویژه: منظور از این زایدات مواد حاصل از جارو کردن معابر، خیابان ها، برگ درختان، اجساد حیوانات مرده و مواد به جای مانده از وسایل نقلیه است.
2. زباله های صنعتی: مواد زاید ناشی از فعالیت های صنعتی هستند و معمولاً شامل فلزات، مواد پلاستیکی، مواد شیمیایی و بالاخره زباله های ویژه و خطرناکی هستند که عمل جمع آوری، حمل و نقل و دفع آنها ضوابط ویژه ای دارد. مثل مواد باقیمانده از غنی سازی اورانیوم که زباله های باقیمانده از این عملیات خودداری تشعشعات خطرناکی است.
3. زباله های خطرناک: بر اساس تعریف آژانس حفاظت محیط زیست (EPA) زباله های خطرناک به مواد زاید جامدی گفته می شود که بالقوه خطرناک بوده و یا اینکه پس از طی مدتی موجبات خطر را برای محیط زیست فراهم می کند و یکی از مشخصه های زیر را داراست:
قابلیت انفجار، احتراق، خوردگی، واکنش پذیری، سمی بودن و... .
4.    زباله های بیمارستانی: زباله های بیمارستانی جزء زباله های خطرناک دسته بندی می شود که ما به دلیل اهمیت بالای این زباله ها، آنها را به طور جداگانه و در یک گروه مجزا در نظر می گیریم.
زباله های بیمارستانی شامل موادی هستند که با توجه به نوع کار و وظیفه در هر بخش بیمارستان متفاوت می باشند. این زباله ها به هفت گروه تقسیم می شوند.
1-    زباله های معمولی بیمارستانی: زباله های مربوط به بسته بندی مواد و دیگر زباله های پرسنل شاغل در بیمارستان و خوابگاه های آنهاست.
2-    زباله های پاتولوژیکی: شامل بافت ها و اعضای جدا شده از بدن انسان مثل پوست، گوشت، رگ و ... است.
3-    مواد زاید شیمیایی: شامل جامدات، مایعات و گاز های زاید می باشد که به وفور در بیمارستان ها وجود دارد. در بخش های تشخیص و آزمایشگاه ها ماحصل نظافت و ضد عفونی بیمارستان وسایل و ابزار تنظیف و ضد عفونی دارویی و ... شیمیایی است.
4-    مواد زاید رادیواکتیو: این مواد در برخی بخش های بیمارستان وجود دارد و جمع آوری و دفع آنها دارای خصوصیات ویژه ای است.
5-    مواد زاید عفونی: شامل باند هایی که با آنها روی زخم را می بندند.
6-    زایدات دارویی
7-    ظروف مستعمل که تولید آنها در بخش های مختلف بیمارستان به شکل های متفاوتی وجود دارد.
بعد از آشنا شدن با مفهوم زباله و انواع آن وارد بحث اصلی که همان مدیریت مواد زاید شهری است می شویم و در ابتدا تعریفی برای این عنوان ارائه می دهیم.
مدیریت مواد زاید شهری عبارتست از مقررات منسجم و هماهنگ در زمینه کنترل، تولید، ذخیره، حمل و نقل، پردازش و دفع مواد زاید جامد که منطبق بر بهترین اصول اقتصادی، بهداشتی و زیست محیطی است.


منابع

مقالات
کتاب 50 راه ساده برای نجات زمین
مدیریت زباله های شهری
www.fa.wikipedia.org
www.sciencedirect.com
www.elseiver.com

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد پاسخهای القائی دفاع گیاهان در برابر جویدن حشرات p

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد پاسخ‌های القائی دفاع گیاهان در برابر جویدن حشرات ‌ pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد پاسخ‌های القائی دفاع گیاهان در برابر جویدن حشرات ‌ pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد پاسخ‌های القائی دفاع گیاهان در برابر جویدن حشرات ‌ pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد پاسخ‌های القائی دفاع گیاهان در برابر جویدن حشرات ‌ pdf :

پاسخ‌های القائی دفاع گیاهان در برابر جویدن حشرات

« سیگنالهای اتیلن مقاومت گیاه «اربید خسیس» را در برابر کرم پنبه مصری کاهش می‌دهند برابر حشره و یا بندک مقاومت یا تحمل گیاهان به حشرات گیاهخوار و بیماریزا از طریق مکانیزمهای ساختمانی یا پرامترهای محرک در میان می‌آید . پرامترهای وادار کردنی نقش بسیار مهمی را در باز گشت مقاومت در برابر گیاهان بیماریزا دارو و اثر آنها روی حشرات گیاهخوار می‌تواند شامل افزایش زهر، تاخیر در رشد لارو یا افزایش حمله توسط انگل‌ها باشد.

استدلال می‌شود که پرامترهای وادار کردنی کمتر موافق با تناسب گیاه است و ممکن است بیشتر از مکانیز مهای پرامترهای ساختمانی با دوام باشد. در طول مدت تکامل آنها، متخصصین گیاهخوار تو رفتگی‌های آکولوژیکی جدیدی را کشف کرده اند و با پرامترهای جدید شیمیایی گیاه وفق داده اند. بنابراین جای هیچ تعصبی نیست که متخصصین گیاهخوار غالبا به متابولیزمهای ثانویه میزبانشان حمله می‌کنند. (به عنوان مثال ، محصولات هیدرولیزی و گلوکوزیدی خورده می‌شود و جذابیتهای تخم گذاری برای متخصین است ولی برای حشرات تطبیق داده نشده جلوگیری می‌شود.) متخصصین گیاهخواران غالبا رفع مسمومیت

می‌کنند و یا ترکیبات دفاعی گیاه را جدا می‌کنند شکل دوم تطبیق و سازش حتی می‌تواند از حفاظت در برابر انگل‌ها و تغذیه کننده‌ها حاصل شود. تفاوتهایی که در متابولیزم ترکیبات زهر دار وجود دارد ممکن است یکی از دلایل این باشد که چرا بعضی از پرامترهای القاء شده در برابر عموم محافظت می‌شود ولی در برابر متخصصین حشرات گیاهخوار نه.

چندین گذرگاه مشخص شده، شامل اسید جاسمونیک(JA) ، اسید سالیسیلک(SA) ، اتیلن و شاید هم پراکسید هیدروژن نتیجه دفاع را هماهنگ می‌کنند. مولکولهای سیگناسینکگ(SA) برای پاسخ‌های موضعی بسیار حساس و مقاومت بدنی حاصل در برابر خیلی از انگلهای گیاهان، بسیار قاطع هستند.

مقاومت در برابر گیاهخواری حشرات و برخی بیماریزاهای قارچی به سیگنامیک واکنش جراحت از طریق (JA) واتلین بستگی دارد. ذاتا خرابی بافت که توسط خوردن حشره ایجاد می‌شود یک سیگنانیگ پیوسته اکتادیکا نوید را که در بیوسنتز (JA) و تولید باز داردنده آنزیمهای آنتی فیدنت و دیگر مولکولهای دفاعی مفروشض به حداکثر می‌رسد، را فعال می کند . تغیراتی که تولید (JA) را کاهش می‌دهد ، در افزایش حساسیت گیاهخواران منتج می‌شود. مثلا تغیر پذیری یک گوجه، قادر به تبدیل اسید هیدروپرکسید لینولینک 13 به اسید اکسوفیتوریونیک 12 نیست، و به طور سریع PI ‌ها را در پاسخ به جراحت انباشته نمی کند و

عمدتا مستعد پذیرش کرم شیپوری شکل توتون است تا یاهان نوع وحشی بطور مشابه، تغییر پذیری سه‌گانه اربید فسیس هم از کمبود بیوسنتز JA محرک زخم است و نتیجا بیشتر مستعد پذیرش پشه قارجی است. بر خلاف جراحات مکانیکی، صادر کنندگان حشره می‌تواند بخارهای گیاه که تغذیه کنندگان و انگلها را جذب می‌کند تا به حشرات گیاهخوار حمله کننده را خارج کنند.

در گیاهان دانه لوبیای بزرگ ترکیبات فرار ناشی از JA شبیه به آنهایی است که بوسیله کرمهای ریز عنکبوتی تحریک شده اند. اگر چه کرمهای ریز تغذیه کننده گیاهانی را ترجیح می‌دهند که بوسیله کرمهای عنکبوت مورد حمله قرار گرفته اند، تا هنگامی که فرصتی به آنها داده می‌شود گیاهان را به طور شیمیایی القا کنند. بنابراین به علاوه JA سیگنالهای ویژه حشره وجود دارند که برای جذب تغیذ یه کننده هدایت می‌شوند. بر خلاف اینکه به نظر می‌رسد گذرگاههای دفاعی وابسته به JA برای کاهش گیاهخواری حشره توسط افزایش انگل کرم صد پا در مزرعه کافی است، پیشنهاد می‌شود که JA بیشترین ، ولی نه، تنها، جزء

پرامترهای القاء شده است. به علاوه خوراک حشره یا استعمال برگشت‌های روده از حشرات دوره گر می‌تواند شکل ژن را تغییر دهد. برای مثال تسریع شدن القاء RNA ‍‍‍‍‍‍Pi m به برگهایی که به طور مکانیکی زخمی شده اند بستگی دارد. بنابراین جراحات مکانیکی به تنهایی نمی توانئد تمام تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی را که در پاسخ به حمله حشره اتفاق می افتد را توضیح دهند. اتیلن هورمن گیاهی یکی دیگر از تنظیم کننده‌های پاسخ جراحت می‌باشد.

مطالعات باز دارنده توصیه می‌کنند که JA یا توده Pi m RAN ناشی از زخم بستگی به اتیلن دارد. مشابها تغییر اربید فسیس ein2 JA القایی توده RNA دفاعی را مسدود می‌کند. اگر چه، فعل و انفعالات رقابت آمیز بین JA و اتیلن، لاکتین GSH گیاه آنتی فیدانت را در برگهایی که جراحات آنها موضعی است، تنظیم می‌کند. قابل توجه است خوراندن حشرات دوره گرو در یک افزایش در بیوسنتز اتیلن نتیجه می‌دهد که بیوسنتز نیکوتین JA القائی را در توتون رقیق کاهش می دهد. بنابراین پرامترهای گیاه را کم می کند. به علاوه، SA با شکل ژن مربوط به زخم به وسیله بازداشتن گذرگاه اکتادیکانوید، مداخله می‌کند. دفاع واسط (میانجی)SA علیه بیماریزاها، آشکارا می‌تواند افزایشی را در حساسیت حشرات داشته باشد و برعکس.

با این حال، کرم‌های ریز عنکبوتی باعث می‌شوند که گیاهان دانه لوبیای بزگ مقدار قابل توجهی متیل SA را علاوه بر بخارهای فرار مربوط به JA ، منتشر کنند. پیشنهاد می‌شود که هر دو گذرگاههای سیگنالینگ در آن گونه‌ها با هم عمل کنند. شاید توازن بین گذرگاههای سیگنالینگ متفاوت، ویژگیهای دفاعی علیه حشرات ویژه یا بیماریزاها را تنظیم کند. ما بر مکانیزمها و تنظیم مقاومت گیاه به حشرات گیاهخوار معمولی و ویژه علاقمندیم.

اربیدفسیس یک سیستم نمونه‌ای مهار شدنی ژنتیکی برای آنالیز تابعی از مقاومت گیاه علیه حشرات گیاهخوار را فراهم کرده است. اطلاعات درباره بیشتر مکانیزمهای مقاومتی ممکن است از اربیدفسیس بر دیگر گونه‌های گیاهان انتشار یابد. لازم است که ژنهایی را که توسط خوردن حشرات منظم می‌شوند کشف کرد چرا که شکل ژنهای دفاعی به مقاومت القایی علیه گیاهخواران کمک می‌کند. این ورقه شکلی از ژنهای گیاهان را که توسط خوردن حشره و یا مندبک القاء شده‌اند و توسط گذرگاههای سیگنالنیک مجزا منظم شده‌اند را گزارش می‌دهد علاوه بر این، تعیین می‌کنیم که آیا تغییرات در گذرگاه سیگنالینگ اتیلن، مقاومت علیه گیاهخواران معمولی و ویژه را تغییر می‌دهد؟

نتایج
توصیف صفات اختصاصی شکل ژن گیاه بعد از گیاهخواری حشره یا جراحات مکانیکی را بهتر توصیف کردن پاسخ‌های گیاه ، به گیاهخواری حشره، یک صفحه تشخیص دهنده شکل ژن را در اربید خسیس نمایش داده ایمن . بخشی از توصیف صفات اختصاصی 6 ژن از آنالیز نمایش مشخص کننده الگوهای مجزایی را از هماهنگ سازی معلوم می کند. ما اثرات گیاهخواری را در برابر جراحات مکانیکی روی شکل این ژنها، مقایسه کردیم، زیرا خرابی بافت که بوسیله جویدن

حشرات ایجاد می‌شود برای بکار برفتن به عنوان یک راهنما برای دفاع گیاه ، شناخته شده است. قیاس usp lon2 بوسیله جراحت و گیاهخواری حشره دیامندبک از نشریه‌های قبلی انتظار می‌رفت. (کتابی به خوبی Gst6 Gst2 پروتئین آماده (Caef) فاکتور مشهور دراز شدگی کلسیم قبلا در رابطه حمله حشره ساخته

نشده است.) همه این ژنها در بافتهای برگ گل در اثر خود حشره دیامندبک القاء شده اند . الگوهای شکل این ژنها در میان ژنها و بین گیاهخواران تفاوت می‌کند در مقابل، واکنشهای جراحات اظهار می‌کنند که این ژنها عاملی برای جدایی هماهنگی‌ها هستند. در حالیکه فراوانی caef BGL1 Lon2 Vsp mRNA بیش از 5 برابر بعد از10 ساعت از خوردن حشره دیامندبک افزایش داده شده، شکل GST خیلی کمتر تغییر می‌کند. برای مثال GST6 mRNA تقریبا 4 برابر بعد از گیاهخواری و 3 برابر بعد از جراحت افزوده می‌شود . القاء GST6- BGL1- Lon2 –Vspبعد از خوردن حشره، بیشتر از بعد جراحت ایستادگی می‌کند که فقط می‌تواند ادامه خرابی ایجاد شده بافت توسط گیاهخواری حشره دیامندبک را انعکاس دهد. بر عکس، شکل caef با وجود خوردن مستمر حشره ناپایدار است.

GST2 سطوح مناسبی از القاء و حساسیت بیشتری به تغییر پذیری زودگذر محیطی را نشان داد. ما با اثرات حشره دیاموندبک در مقابل گیاهخواری کرم پنبه مصری مقابله نکردیم زیرا جراحات مکانیکی تمام این ژنها را القاء می‌کند. هر چند، حشره دیاموندبک و کرم پنبه مصری ممکن است اثرات مغایری روی شکل ژن داشته باشند گیاهخوار دومی به تولید ولیسیتین ، یک استخراج کننده بخار گیاه به بیرون، و دفاعهای غیر مستقیم گیاه مشهور است. بنابراین سیگنالهای شیمیایی از حشرات بطور نهانی شکل ژنهایی که ما به خوبی آنالیز کردیم را تغییر می‌دهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stear

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stearothermophilus و انجام موتاسیون مجازی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stearothermophilus و انجام موتاسیون مجازی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stearothermophilus و انجام موتاسیون مجازی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی مدل سه بعدی آنزیم آمیلاز باکتری Geobacillus stearothermophilus و انجام موتاسیون مجازی به منظور افزایش پایداری حرارتی آن pdf :

چکیده
Geobacillus stearothermophilus باکتری بسیار ترموفیل است که در در دمای بالای 70œC رشد کرده و آنزیم هایی بسیار

گرمادوست را تولید می کنند. از جمله آنزیم های بسیار گرما دوست تولید شده توسط باکتری های این جنس آمیلاز می باشد که در
صنعت کاربرد فراوانی دارا می باشد. اما صنعت نشاسته نیازمند نوع آنزیمی مقاوم حرارت بالای 85 درجه سانی گراد است در حالیکه
آنزیم طبیعی سویه G.stearothermophilus در این شرایط پایداری مطلوب را ندارد. بنابراین توسعه پایداری حرارتی این آنزیم

مطلوب است. در این مطالعه به منظور افزایش پایداری دمایی آمیلاز ، با استفاده از روش in silico مدل سازی پروتئین انجام شد. مدل سه بعدی مربوط به آمیلاز Geobacillus بوسیله الگوریتم Hiddem Markov Model پیش بینی شد. در پایان تمامی فولدها از طریق Rigid Body Assembly به یکدیگر متصل شده و ساختار کامل ایجاد گردید. سپس مدل پیش بینی شده به عنوان الگو برای الگوریتم PopMusic مورد استفاده قرار گرفت. با استفاده از جهش هدفمند، تغییر در هر جایگاه از جنبه پایداری دمایی اندازه گیری شد.

بر اساس خروجی الگوریتم PopMusic، بهترین موقعیت های جایگزینی شامل موارد زیر می باشند : 188 E به T، 473 K به Eو 476 E به C به ترتیب با افزایش -630، -606 و -541 در پایداری دمایی ابعاد DDG و 263 G به E با تغییر -1009 در ابعاد

.DDG این مطالعه پیشنهاد می کند که جهش های نقطه ای می توانند جهت اهداف آزمایشگاهی با دقت قابل اتکا استفاده شوند. البته تایید این پیش بینی نیازمند تایید کار های عملی است.

واژگان کلیدی: آمیلاز، مقاومت دمایی، جهش زایی

مقدمه
آلفا آمیلاز((E.C3.2.1.1 اغلب متا لوآنزیم هایی هستند که برای تشکیل و ثبات ساختار و فعالیت به یون کلسیم وابسته هستند. این

آنزیم ها به خانواده GH-13 گروه هیدرولاز ها تعلق دارند. آلفا آمیلاز درجانوران، گیاهان ومیکروارگانیسمها وجود دارد. آنزیم آلفا آ میلازقادر به تخریب پیوندهای 4-1 در مولکول آمیلوز بوده ودکسترین شدن در نشاسته را سبب می شود(. (Bordbar,2005

آلفا امیلاز مورد استفاده در صنعت منشا قارچی و باکتریایی دارد. گونههای مختلف جنس Bacillus و آکتینومیستهایی که درمقابل دما
پایدارند مثل B. Thermomonospora و B. Thermoactinomyces برای تولید آلفا امیلاز مناسباند. در این میان B. subtilis، B. polymyxia ، B.mesentericus، B. vulgarus، B.megaterium و B.licheniformis شده اند برای تولید آلفا آمیلاز مورد توجه بوده اند. در حال حاضر، آمیلاز گرمادوست stearothermophilus و یا licheniformis باسیلوس، در صنایع نشاسته استفاده

می شود.

1

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   161   162   163   164   165   >>   >