مقاله CDRW pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله CDRW pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله CDRW pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله CDRW pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله CDRW pdf :

برای آشنایی با کارکرد سی دی های رایتیبل بهتر می دانم که قبل از هر چیز مطالب کاملی راجع به سی دی بدانیم.
آشنایی کامل با لوح فشرده – سی دی دیسک فشرده Compact Disc - CD
لوح فشرده – سی دی دیسک فشرده Compact Disc - CDچیست؟CD مخفف عبارت Compact Disc یا دیسک فشرده است که حدود 20 سال قبل اختراع شد تا رقیبی برای محیط‌های ضبط مغناطیسی باشد. امروزه CD به عنوان اولین انتخاب برای ضبط موسیقی، ویدیو و دیتا درآمده است. نام اولیه برای CD عبارت بود از CD-ROM که معادل بود با Compact Disc-Read-Only Memory اما حضور تکنولوژی‌های جدیدتر در ساخت CD، نام‌های دیگری مانند CD-R یا CD-RW را به میدان آورد. یک CD قادر به ذخیره‌سازی 74 دقیقه (80 دقیقه) موزیک است.

ظرفیت یا دیسک فشرده VALENCE Compact Disc - CD
ظرفیت دیسک‌های فوق بر حسب بایت معادل 665600 بایت (و در مدل 80 دقیقه‌ای716800 بایت) است. قطر این دیسک‌ها دوازده سانتیمتر است. CD دارای یک شیار حلزونی (مارپیچ) داده است. دوایر از قسمت داخل دیسک شروع و به سمت بیرون دیسک ختم می‌شوند. با توجه به اینکه شیار مارپیچ از مرکز آغاز می‌گردد، بنابراین قطر یک CD می‌تواند کوچک‌تر از 12 سانتیمتر باشد. اگر داده‌هایی که بر روی یک CD ذخیره می‌گردد را استخراج و جملگی آنها را در یک سطح مسطح قرارد دهیم، پهنائی به اندازه نیم میکرون و طولی به اندازه پنج کیلومتر را شامل خواهند شد!
تاریخچه لوح فشرده history Compact Disc - CD
تاریخچه ساخت CDها زیاد طولانی نمی‌باشد. دیسک‌های فشرده ابتدا در سال 1980 مطرح شدند و ایده ساخت آنها ظاهراً از صفحات گرامافون گرفته شده است. دیسک‌های فشرده یکی از منابع ذخیره اطلاعات مانند فلاپی دیسک‌ها می‌باشند با این تفاوت که ظرفیت ذخیره‌سازی اطلاعات در دیسک‌های فشرده بسیار بیشتر می‌باشد. دیسک‌های فشرده، منتخب غالب افراد راغب موزیک بود. به دلیل ثبت دیجیتالی آن، محصولات امنیتی در بالاترین سطح کیفی خود هستند و نیز احتمال از بین رفتن آن بسیار کم است.
تکنولوژی‌های مشابه، CD را به عنوان یک واسطه جاذب برای حمل انواع اطلاعات دیجیتالی ساخته‌اند. با اینکه CDهای فشرده به قدر کافی قابل اعتماد نیستند اما کمیت حجیم آن می‌تواند برای ما سریع و مقرون به صرفه باشد. انحصار تولید دیسک‌های فشرده در ابتدا در دست دو شرکت PHILIPS وSONY بود. ولی در آن زمان استاندارد خاصی برای تولید این CDها وجود نداشت و نیز این مشکل نیز وجود داشت که هر کسی می‌خواست از این دیسک‌های فشرده استفاده نماید می‌بایست فقط از دیسک‌ها و دیسک‌خوان‌های مربوط به یکی از این دو شرکت استفاده می‌نمود.

در مورد لوح فشرده ABOUT Compact Disc - CD
در حال حاظر تمامی CDها با استفاده از یک استاندارد جهانی (ISO) ساخته می‌شوند و در هر جایی می‌توان از این دیسک‌های فشرده استفاده نمود و به راحتی در سرتاسر دنیا این دیسک‌های فشرده در دسترس می‌باشند. به خاطر رشد فوق‌العاده و کامل CDها و تکنولوژی، در حال حاضر CDها تکامل یافته و کامل شده‌اند. استانداردهای اساسی CD و قانون‌های مرتبط به آن در کتاب قرمز (Audio) ، کتاب زرد (CD ROM)، کتاب نارنجی (CD-R) ، کتاب سبز (CD-I) و سایر تکنولوژی‌ها معین و جمع‌آوری شده است. به هر حال هر استاندارد رسمی و غیررسمی از این قوانین معین شده در کتاب‌های صنعتی اصلی تبعیت می‌کنند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق سنگ بوکسیت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق سنگ بوکسیت pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق سنگ بوکسیت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق سنگ بوکسیت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق سنگ بوکسیت pdf :

پیشگفتار:
بوکسیت سنگ معدن اقتصادی آلومینیوم نام خود را از «Baux Les» در جنوب فرانسه جایی که برای اولین بار پیدا شد گرفته است. ترکیب بوکسیت تقریبا به صورت دی هیدارت ¬((Al2 O3 . 2H2 O) است ما در آن کانی به این صورت وجود ندارد در نتیجه از مخلوط منوهیدرات به صورت دیاسپور (Al2 O¬3 . H2O) و بوهمیت(Al2 O¬3 . H2O) وتری هیدرات به صورت گپسیت (Al2O3 , 3 H2 O) تشکیل شده است. بنابراین بوکسیت از مخلوط تری هیدرات و منوهیدرات آلومینیوم به همراه مقادیری ناخالصی مانند اکسید فریک، تیتانیا (به صورت رتیل یا ایلمینیت) و سایر کانی های مخصوص به مناطق معین تشکیل شده است. ناخالصی تعیین کننده سیلیکا است که در طوا فرآیند ترکیب 3SiO2 . Al2 O3 . Na 2 O تشکیل می دهد که آلومینا را به همراه خود وارپسمانه کرده و یک منبع اصلی اتلات آلومینیوم به حساب می آید.
ترکیب بوکسیت ثابت نیست و سسته به محل استخراج و اجزای صخره اصلی که از آن تشیکل شده است تغییر می کند.
Table 50
کلا محتوای آلومینا از 65 – 45 درصد، سیلیکا 12 –1 درصد، آهن 25 –2 (به صورت Fe2 O3) و آب متصل 36-14 درصد تغییر می کند. رنج اکسید تیتانیم در جهان تا 3 درصد است اما بوکسیت هند 12 درصد تیتانیم دارد، در اثر شرایط آب و هوایی، بوکسیت به صورت سطح رسوب کرده به ضخامت تا 100 فوت ایجاد می شود.
عموما سنگ معدن به فواصل دور از معدن در عملیات کارگاهی برای خشک کردن مقدماتی برای حذف رطوبت آزاد به کار می رود.
پروسه باید:
بوکسیت توسط پروسه انحلال – تبلور مجدد به آلومینا تصفیه می شود. این پروسته از چهار مرحله اصلی انحلال، خالص سازی، رسوب دهی و تکلیس تشیکل شده است. (شکل زیر). پروسه باید به دلیل آلومینیوم کانیهایی دارد که در محلول سود غلیظ حل می شود در حالی که بیشتر کانیها نمی توانند، موفق باشد. سنگ معدن بوکسیت به گستره ابعادی مناسبی (معمولاً leey ازید 30 میلی تر) قبل از عملیات با سود، خرد می‌شود. زمانی که باطله جدا شد، تبلور مجددتری هیدروکسید آلومینیوم خال3 (OH) Al تولید می کند که به Al2 O3 تکلیس می شود. (کلیسنه می شود.)
واحد عملیات:
انحلال: بوکسیت از آلومینیوم حاوی کانیهایی است که مهمترین آنها گیپسیت، 3(OH)Al و بوهمیت، (Alo (OH یم باشد. نسبت این کانیها در بوکسیت دمای پروسته را تعیین می کند که برای گیپسیت حدود 1500 C و برای بوهمیت C 2500 می باشد. هر دوی این واکنش ها تحت فشار بالایی انجام می شود. (تا 240 کیلو پاسکال) گیپسیت در بوکسیت، «دارلینگ رنج» (استرالیای غربی) کانی اصلی‌ آلومینیوم است ومطابق واکنش زیر حل می شود: Na+ + Al (OH)¬4- Al(OH)¬3 + NaoH
محلول به دست آمده از فرایند انحلال توسط آلومینیوم اشباع شده است و به آن دوغاب باردار می گویند. بعد از انحلال دما و فشار در سری محفظه های تششعی، تا حدود C 0 100 و فشار اتمسفر کاهش می یایند. (شکل زیر)
خالص سازی : جامدات پسماند باید از دوغاب بارقبل از رسوب دهی جدا شوند. پسماندهای باطله توسط سیفون های ماسه ای بین بخش ماسه های درشت (بزرگتر از حدود 150 میلکرومتر) و ماسه ریز (زیر 150 میکرومتر) منشعب می شود که اغلب به عنوان (گل سرخ) یا پسماند باید شناخته شوند. این ماسه ها شسته می شوند تا اینکه قبل از نشست حداکثر ممکن از سود بازیابی شود.
پسماندریز از دوغاب باردار توسط اضافه کردن پلیمر ماکرومولکومی محلول در آب (فلوکالنت) جدا می شوند تا باطله انباشته شود. این پلیمر با جذب روی چند ذره باعث می شود که ذرات معلق به شکل ساختارهای بزرگتر دربیایند که منجر به ته نشین شد سریع می شوند. جامدات فلوکاله شده در تانک بزرگی موسوم تیکنر ته نشین می شوند تا رسوب چگال تشکیل شود.
سر ریز تیکنر از میان فیلتر عبور داده می شود تا هر جامدی از آن جدا شود و دوغاب باردار تا 800C قبل از مرحله رسوب دهی، سر می شود. جدایش جامدها و دوغاب باید سریعا هدایت بشود در غیر این صورت تری هیدارت آلومینیوم در طی فرایند خالص سازی رسوب می دهد. این مساله تحت عنوان رسوب دهی خود به خودی شناخته شده است و باعث اتلاف محصول می شود. فرایند خالص سازی مناسب در تولید آلومینا ضروری است . فلوکولاسیون (جمع کنندگی) ضعیف باعث می شود ذرات ریز اضافی در سرریز بتوانند فیلترها را مسدود کنند و نرخ تولید را کاهش بدهند. علاوه بر این، هر جامدی که از میان فیلتر عبور می کند باعث آلودگی محصول می شود. فلوکولاسیون غیر موثر بعث اتلاف بیشتر سود (NaoH) که همراه پسماند وارد می شود، می گردد.
رسوب دهی: رسوب دهی یک فرایند بسیار آهسته است که درچند مرحله انجام م شود و این فرایند عکس واکنش انحلال است.
Al (OH)¬4- NaoH + Al (OH)3 + Na+
در ابتدا کریستالهای گیپسیت دانه ریز به دو غاب باردار سرد شده در رسوب دهنده‌های اولیه اضافه میش وند. آگلومرایسون کریستالهای ریز با تشکیل ذرات بزرگتر انجام می شوند. ذرات جدید جوانه زده شده به داخل ساختار آگلومره شده می پیوندند. در مراحل بعدی، رسوب دهی بیشتر، حفرات بین نشین بین آگلومره ها را پرا می کند. بنابراین به ذرات رشد یافته استحکام می بخشد.
در پایان رسوبدهی درمای دوغاب حدود 600c است. دیگر دوغاب از آلومینیوم اشباع نیست و به آن دوغاب مصرفی شده می گویند. تری هیدرات آلومینیوم (معروف به هیدرات) توسط هیدرویسکلونها برای رسیدن به اندازه مطلوب، طبقه بندی می شود. ذرات درشت، فیلتر و تکلیس می شود، در حالی که ذرات ریز برای رسوب دهی به عنوان کریستالهای دانه ای برشگ داده می‌شوند.
تکلیس: تبدیل هیدارت به آلومینای بدون آب توسط تکلیس ان در ستر سیال یا تکلیس کننده نوارع در دمای حدود 10000C انجام می‌شود. حرارت برخلاف حرکت جامدات جریان می یابد. (جریان متقابل Counter Current) محصول تکلیس معمولاً کمتر از % 1 رطوبت دارد. واکنش به صورت زیر می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق تشریح مراحل اصولی طراحی کارخانه و ارزیابی مالی پروژه pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق تشریح مراحل اصولی طراحی کارخانه و ارزیابی مالی پروژه pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق تشریح مراحل اصولی طراحی کارخانه و ارزیابی مالی پروژه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تشریح مراحل اصولی طراحی کارخانه و ارزیابی مالی پروژه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق تشریح مراحل اصولی طراحی کارخانه و ارزیابی مالی پروژه pdf :

- مطالعه بازار و پیش بینی فروش :
اصولأ قبل از انجام هر گونه فعالیتی در رابطه با طرح ریزی یک واحد صنعتی ؛ بایستی محصول یا محصولات مشخصی را جهت تولید در آینده انتخاب نمود . در این مرحله ابتدا برای انتخاب محصول بهینه لازم است تا تعدادی ازمحصولات قابل تولید را با یکدیگر مقایسه کرده و پس از تعیین بهترین محصول جهت تولید ؛ به جمع آوری اطلاعات اولیه بیشتری در مورد بازار آن محصول پرداخت .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

اصول تکثیر، نگهداری و پرورش کاکتوس pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  اصول تکثیر، نگهداری و پرورش کاکتوس pdf دارای 156 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اصول تکثیر، نگهداری و پرورش کاکتوس pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اصول تکثیر، نگهداری و پرورش کاکتوس pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اصول تکثیر، نگهداری و پرورش کاکتوس pdf :

بخشی از فهرست اصول تکثیر، نگهداری و پرورش کاکتوس pdf

فهرست
اصول نگهداری، تکثیر و پرورش کاکتوس
چکیده
مقدمه
تاریخچه
فصل 1 گیاه شناسی
1-1 آشنایی با کاکتوسها و مرفولوژی آنها
2-1 تفاوت کاکتوسها با گیاهان گوشتی
3-1 فیزیولوژی و متابولیسم گیاه
4-1 سیستم ریشه
5-1 خاک
6-1 آبیاری مناسب
7-1 نور و حرارت
1-7-1 چگونگی کاربرد نور مصنوعی
8-1 کود
9-1 به گل نشاندن
10-1 هوای مناسب
11-1 خواب زمستانی (استراحت گیاهی)
12-1 گزینش گلدان مناسب برای کاکتوسها
فصل 2 روشهای تکثیر و ازدیاد
1-2 انواع تکثیر
2-2 روش جنسی
1-2-2 نشاء کردن گیاهان دانه زاد کاکتوس و گیاهان گوشتی
3-2 دلایل استفاده روش غیر جنسی
4-2 قلمه زدن
5-2 پیوند زدن
1-5-2 پیوند سطحی
2-5-2 پیوند شکافی
3-5-2 پیوند مورب
4-5-2 پیوند خواب
فصل 3 اصول نگهداری و مراقبت
1-3 روش نگهداری در جایگاه سرپوشیده (فضای بسته)
2-3 روش نگهداری بیرون از جایگاه سرپوشیده (فضای باز)
1-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در فروردین ماه
2-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در اردیبهشت ماه
3-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در خرداد ماه
4-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در تیر ماه
5-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در مرداد ماه
6-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در شهریور ماه
7-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در مهر ماه
8-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در آبان ماه
9-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در آذر ماه
10-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در دی ماه
11-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در بهمن و اسفند ماه
فصل 4 برخی بیماریها و آفات مضرر کاکتوس
1-4 نشانه ها و علل بیماریها
2-4 روشهای پیشگیری و درمان
3-4 حشرات و آفات مضرر
1-3-4 شته
2-3-4 شپشک های سپردار
3-3-4 شپشک های آردآلود
4-3-4 تریپیس ها و کندها
5-3-4 حلزونهای صدفدار و بی صدف
4-4 خفاشها و کاکتوسها – رشته های نامرئی توازن
فصل 5 طبقه بندی کاکتوسها و آشنایی با چند جنس از آنها
1-5 طبقه بندی کاکتوس
2-5 زیر خانواده سرئه
1-2-5 سرئنه Cereanae
2-2-5 هلیوسرئنه Hylocereus
3-2-5 اکینوسرئنه Echinocereanae
4-2-5 اکینوکاکتانه Echinocactanea
5-2-5 کاکتانه Cactanae
6-2-5 کوری فانتانه Coryphanthanae
7-2-5 اپی فیلانه Epiphyllanae
8-2-5 ریسپالیدانه Rhipsalidanae
3-5 جنس فرشته (بشقابی) Aeonium WEBB. crassulaceae
4-5 جنس فرشته (درختی) Aeonium arboretum WEBB.
5-5 جنس زبانک ها Adromischus LEM. (crassulaceae)
6-5 اپونتیا Opungtia
7-5 پرسیکا Pereskia
8-5 سرئوس Cereus
9-5 برزی کاکتوس Borzi cactus
10-5 تلوکاکتوس Thelo cactus
11-5 زیگوکاکتوسZygo cactus
12-5 فروکاکتوس Fero cactus
13-5 نوتوکاکتوس Noto cactus
14-5 لوبی ویا Lobivia
فصل 6
نتیجه گیری
خلاصه
فهرست
اصول نگهداری، تکثیر و پرورش کاکتوس
چکیده
مقدمه
تاریخچه
فصل 1 گیاه شناسی
1-1 آشنایی با کاکتوسها و مرفولوژی آنها
2-1 تفاوت کاکتوسها با گیاهان گوشتی
3-1 فیزیولوژی و متابولیسم گیاه
4-1 سیستم ریشه
5-1 خاک
6-1 آبیاری مناسب
7-1 نور و حرارت
1-7-1 چگونگی کاربرد نور مصنوعی
8-1 کود
9-1 به گل نشاندن
10-1 هوای مناسب
11-1 خواب زمستانی (استراحت گیاهی)
12-1 گزینش گلدان مناسب برای کاکتوسها
فصل 2 روشهای تکثیر و ازدیاد
1-2 انواع تکثیر
2-2 روش جنسی
1-2-2 نشاء کردن گیاهان دانه زاد کاکتوس و گیاهان گوشتی
3-2 دلایل استفاده روش غیر جنسی
4-2 قلمه زدن
5-2 پیوند زدن
1-5-2 پیوند سطحی
2-5-2 پیوند شکافی
3-5-2 پیوند مورب
4-5-2 پیوند خواب
فصل 3 اصول نگهداری و مراقبت
1-3 روش نگهداری در جایگاه سرپوشیده (فضای بسته)
2-3 روش نگهداری بیرون از جایگاه سرپوشیده (فضای باز)
1-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در فروردین ماه
2-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در اردیبهشت ماه
3-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در خرداد ماه
4-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در تیر ماه
5-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در مرداد ماه
6-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در شهریور ماه
7-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در مهر ماه
8-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در آبان ماه
9-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در آذر ماه
10-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در دی ماه
11-2-3 روش نگهداری و پرورش کاکتوس در بهمن و اسفند ماه
فصل 4 برخی بیماریها و آفات مضرر کاکتوس
1-4 نشانه ها و علل بیماریها
2-4 روشهای پیشگیری و درمان
3-4 حشرات و آفات مضرر
1-3-4 شته
2-3-4 شپشک های سپردار
3-3-4 شپشک های آردآلود
4-3-4 تریپیس ها و کندها
5-3-4 حلزونهای صدفدار و بی صدف
4-4 خفاشها و کاکتوسها – رشته های نامرئی توازن
فصل 5 طبقه بندی کاکتوسها و آشنایی با چند جنس از آنها
1-5 طبقه بندی کاکتوس
2-5 زیر خانواده سرئه
1-2-5 سرئنه Cereanae
2-2-5 هلیوسرئنه Hylocereus
3-2-5 اکینوسرئنه Echinocereanae
4-2-5 اکینوکاکتانه Echinocactanea
5-2-5 کاکتانه Cactanae
6-2-5 کوری فانتانه Coryphanthanae
7-2-5 اپی فیلانه Epiphyllanae
8-2-5 ریسپالیدانه Rhipsalidanae
3-5 جنس فرشته (بشقابی) Aeonium WEBB. crassulaceae
4-5 جنس فرشته (درختی) Aeonium arboretum WEBB.
5-5 جنس زبانک ها Adromischus LEM. (crassulaceae)
6-5 اپونتیا Opungtia
7-5 پرسیکا Pereskia
8-5 سرئوس Cereus
9-5 برزی کاکتوس Borzi cactus
10-5 تلوکاکتوس Thelo cactus
11-5 زیگوکاکتوسZygo cactus
12-5 فروکاکتوس Fero cactus
13-5 نوتوکاکتوس Noto cactus
14-5 لوبی ویا Lobivia
فصل 6
نتیجه گیری
خلاصه

چکیده
در حدود ده هزار گونه از گیاهان گلدار یعنی حدود 3 درصد کل گونه های شناخته شده و 12 درصد از کل خانواده های گیاهی تحت عنوان گیاهان گوشتی معرفی شده اند. یکی از گروههای جذاب و مورد توجه گیاهان گوشتی را کاکتوسها تشکیل می دهند.
کاکتوسها به دلیل تنوع زیاد در شکل ظاهری، طرز آرایش خارها و تیغ ها، گوناگونی رنگ و اندازه گلها، رشد کند و نامحسوس به عنوان گیاهان گلخانه ای و پرورشی مورد توجه بسیاری از کلکسیونرها می باشند و به طور کلی شرایط گرم و خشک را می پسندند.
سعی شد با ایجاد شرایط مناسب گلخانه ای مجموعه ای از گیاهان گوشتی و کاکتویها از نظر مشخصات مورفولوژیکی و روش کشت و پرورش و تکثیر مورد مطالعه قرار گیرد. به خصوص گونه هایی از جنس Mammillaria که به خوبی در شرایط گلخانه ای رشد نموده و در بیشتر مواقع سال به گل بودند از نظر مورفولوژیکی و آناتومی مورد مطالعه قرار گرفتند.
مقدمه
کاکتوس از واژه یونانی آن Kaktos به معنای گیاه خاردار یا سوزش دار گرفته شده است. کاکتوسها از گروه گیاهان گوشتی و از رده دو لپه ایهای جدا گلبرگ که سر دسته تیره ویژه ای بنام CACTACEAE می باشند و با تیره های دیگر دو لپه ایها، تفاوتهای کلر دارند. زیرا ساقه این گیاهان بسیار ضخیم و از حالت استوانه خارج و برگها نیز شکل اصلی خود را از دست داده اند و بصورت خارها و تیغهای کوچک در نقاط گوناگون درآمده اند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله اثر نانوذرات مثلثی نقره بر سرعت تشکیل هیدرات متان pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله اثر نانوذرات مثلثی نقره بر سرعت تشکیل هیدرات متان pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نانوذرات مثلثی نقره بر سرعت تشکیل هیدرات متان pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نانوذرات مثلثی نقره بر سرعت تشکیل هیدرات متان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نانوذرات مثلثی نقره بر سرعت تشکیل هیدرات متان pdf :

مقدمه

یکی از روشهای نگهداری و انتقال گاز طبیعی، استفاده از هیدراتهای گازی است. امروزهتوجه به تولید هیـدراتهـای گازی در صنعت بیشتر از پیش باشد. فشار بالا و سرعت پایین تشکیل هیدرات از مشکلاتی است که صنعتی شدن این فرایند را با مشکل مواجه کرده است. به عبارتی مسئلهی اصلی در تشکیل هیدرات این است که چگونه میتوان میـزان انتقـال حـرارت و انتفال جرم گاز- مایع را افزایش داد .[1] برای رفع این مشکلات تحقیقات گستردهای صورت یافتـه اسـت. . برخـی از محققـان گزارش دادهاند که استفاده از افزودنیها به عنوان تسهیل کنندهی تشکیل هیدراتهای گازی میتواند مفید باشـد .[2] تـاکنون مواد مختلفی، از جمله مواد فعال سطحی، به عنوان این بهبود دهندهها مورد استفاده قرار گرفتهاند 3] و.[4استفاده از این مـواد باعث کاهش زمان القا و همچنین افزایش نرخ رشد هیدراتهای گازی میشود. از روشهای دیگری که برای سـرعت بخشـیدن به تشکیل هیدراتهای گازی مورد بررسی قرار گرفتهاند، میتوان به ایجاد اختلاط [5] و استفاده از میدانهای مغناطیسـی [6] اشاره نمود. تمامی این روشها اثرات قابل ملاحظهای در تسهیل تشکیل هیدراتها دارند.

تعداد کارهایی که به اثر نانوذرات بر روی تشکیل هیدراتهای گازی پرداخته شده است بسیار کم و محـدود مـیباشـد. برای نخستین بار در سال 2006 میلادی از نانوذرات مس به عنوان تسهیل کنندهی تشکیل هیدراتهای گازی یـک گـاز مبـرد استفاده شده است .[7] بعد از آن در سال 2010 میلادی برای تسهیل تشکیل هیدراتهای متان از نانولولههای کربنی اسـتفاده شده است .[8]با توجه به خواص حرارتی نانوذرات و همچنین مساحت سطح بالای آنها، لـزوم بررسـی اثـر ایـن ذرات بـر روی تشکیل هیدراتهای گازی احساس میگردد.یکی دیگر از نانوذراتی که برای تشکیل هیدرات متان مورد بررسی قرار گرفته است نانوذرات نقره میباشد که سنتز آن نسبت به نانولولههای کربنی سادهتر میباشد .[1] فلز نقره در جدول تناوبی عنصرها بالاترین ضریب انتقال حرارت را داراستدر. این کار سعی شده است از روشی برای سنتز نانوذرّات استفاده شود که شکل غالب نانوذرّات در سوسپانسیون ایجاد شده مثلثی باشد. علت انتخاب این شکل افزایش احتمالی میزان انتقال حرارت بـه علـت داشـتن گوشـه میباشد که پیشبینی میشود اثر تسهیل کنندگی بیشتری بر روی تشکیل هیدراتهای گازی متان بگذارد.

-2 بررسی اثر نانوذرات مثلثی نقره در تشکیل هیدراتهای متان

-2-1 سنتز نانوذرات مثلثی نقره

برای سنتز نانوذرّات مثلثی شکل نقره از روش کاهش شیمیایی که توسط قادر و همکاران[9] ارائه گشته، استفاده شـده استبرای. سنتز نانوذرّات نقره 100 میلیلیتر محلول نیترات نقره 0/1 میلیمولار به همراه 5 میلیلیتر محلـول 34 میلـیمـولار سیترات سدیم با سرعت ثابت هم زده میشود و در ادامه 5 میلیلیتر محلول هیدرازین 2 میلیمولار قطـره قطـره بـه آن اضـافه میگردد، بعد از چند دقیقه محلول به زردی میگراید که ناشی از تشکیل نانوذرات کروی نقره در محلول مـیباشـد بـا ادامـهی همزدن رنگ سبز در محلول ایجاد میشود که با گذشت دقایقی، رنگ سبز غالب میگردد که نشـان دهنـدهی تولیـد نـانوذرّات مثلثی شکل میباشد. نانوذراّت تولیدی بسیار پایدار هستند و تا هفتهها هیچ رسوبی از آن تشکیل نمیگـردد. در سوسپانسـیون

ایجاد شده علاوه بر ذرّات مثلثی، ذرّات کروی نیز وجود دارد. برای کاهش ذرّات کروی سوسپانسیون حاصل به مدت 20 دقیقـه با دور 6000 rpm سانتریفیوژ میگردد. نانو مثلثها در ته ظرف جمع میشوند و پس از افزودن آب مقطر به صـورت معلـق در میآیند. نمونهی به دست آمده سوسپانسیون اصلی برای انجام ادامهی آزمایشها میباشـد و آزمـونهـای SEM و UV-vis بـر روی این نمونه انجام یافته است.

نانوذرّات نقره در آنالیز UV-vis دارای قلهای متفاوتی هستند. به عنوان مثال نانوذرّات کـروی نقـره دارای یـک قلـه1 10] و [11 و نانوذرّات استوانهای2 نقره دارای دو قلهی اصلی و یک قلهی کوچک [12] در طیف جـذب هسـتند.درطیف جـذب

1 Peak 2Nanorod

دومین همایش ملی هیدرات گازی ایران 25-26 اردیبهشت 1392، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان

نانوذرّات مثلثی چهار قله وجود داردکه در اثر تشدید الکترونهای نانوذره با نوری که بر آن تابیده میشود، حاصـل مـیگـردد. – شکل 1طیف جذب نانوذرّات مثلثی نقره را نشان میدهد. در طیف جذب چهـار قلـه در 356 nm، 404 nm، 530 nm و nm 710 مشاهده میشود که منطبق با نتایج کارهای دیگران میباشد .[12]

12
1
08
06 .Abs

04

02

0 300 400 500 600 700 800

wavelenght(nm)

شکل :1 طیف جذب UV-visنانوذرّات مثلثی نقره.

در شکل 2 نمونهای از عکس SEMنانوذرّات تولید شده نشان داده شده است. میانگین اندازهینانوذرّات سنتز شـده بـا استفاده از نرمافزار Image J، 20 نانومتر بدست آمده است.

شکل :2 عکس SEMازنانوذرّاتسنتزشده.

اثر نانوذرات مثلثی نقره بر سرعت ;

-2-2 آزمایشهای تشکیل هیدراتهای متان

به منظور انجام آزمایشها از یک رآکتور ژاکتدار از جنس فولاد ضد زنگ به حجم داخلی 460cm3 استفاده شده است. محفظهی داخلی این رآکتور مجهز به دو شیر سوزنی با تحمل فشار 6000Psi جهت تزریق و تخلیه آب و گاز میباشد. در جدار خارجی نیز دو منفذ برای ورود و خروج مادهی سرد کننده تعبیه شده است. در این آزمایشها از الکل صنعتی بعنوان ماده خنک کننده استفاده شده است. به منظور افزایش ضریب انتقال جرم و نفوذ گاز درون آب، دستگاه به گونهای طراحی شده که جریان مایع درون سل3 مانند لایهی ریزان باشد. برای این منظور با استفاده از یک الکتروموتور ، چندین اهرم و بلبرینگ حرکت نوسانی رآکتور (الکلنگی) فراهم میشود. حرکت رآکتور باعث میشود تا فازهایی که در راکتور میتوانند حضور داشته باشند (هیدرات ، آب مایع و گاز) همواره با هم در تماس باشند که این مسئله برای انجام صحیح آزمایشها ضروری می-باشد.برای شروع هر آزمایش ابتدا راکتور با آب مقطر شسته میشود. برای تخلیهی هوای درون راکتور از پمپ خلاء استفاده میشود. سپس آب مقطر و یا سوسپانسیون نانوذرّات به راکتور تزریق میگردد . بعد از آن حمام دما روشن شده تا دمای راکتور به مقدار مورد نظر برسد. در این مرحله گاز متان به راکتور تولید هیدرات تزریق میشود تا فشار به مقدار مطلوب برسد. الکتروموتور روشن شده تا گاز و آب برای تولید هیدرات به خوبی مخلوط شوند . تشکیل هیدرات را با کاهش فشار میتوان پیشبینی نمود. همچنین بهدلیل گرمازا بودن تشکیل هیدرات در زمان تشکیل هیدرات اندکی افزایش دما در داخل راکتور مشاهده خواهد شد.

بعد از آنکه تغییرات فشار داخل رآکتور با زمان بسیار ناچیز بود، در حدود 0/5 بار به ازای هر ساعت، فرض میشود کـه تشکیل هیدرات پایان یافته است.

-2-2-1 بحث و نتایج

برای بررسی سرعت تشکیل هیدرات تمام آزمایشها بـر مبنـای 100 میلـیلیتـر مـایع انجـام یافتـه اسـت کـه غلظـت سوسپانسیون در آن متفاوت میباشد.برای بررسی اثر حضور نانوذرات ابتدا آزمایش با 100 میلـیلیتـر آب مقطـر بـدون حضـور نانوذرات انجام یافته است. ابتدا 100 میلیلیتر آب مقطر درون سل تشکیل هیدرات تزریق میگردد. سپس گاز متـان بـا درجـه خلوص 99/99 به راکتور تزریق میشود تا فشار سل به 47 بار برسد. دمای سل روی 2 درجه سانتیگراد و دور الکتروموتور روی 25 rpm تنظیم شده است.

با روشن شدن الکتروموتور به طور همزمان ثبت دما و فشار درون راکتور هر 10 ثانیـه یـک بـار بـه کمـک نـرمافـزاری مناسب بر روی کامپیوتر شروع میشود. نتایج این آزمایش در شکل 3 و 4 آورده شده است.

زمان القا در تشکیل هیدرات به صورت تجربی از بررسی نمودارهای فشار بر حسب زمان و دما بر حسب زمان به دسـت میآید. زمانی که گاز به سامانهی تشکیل هیدرات تزریق میگردد، اندکی افت فشار و دما مشاهده میشود که به علت سـرمایش گاز درون رآکتور و حل شدن مقداری از گاز درون آب و یا سوسپانسیون است. کاهش دما تا جایی مشاهده میشـود کـه دمـای سامانه به دمای مایع خنک کننده که در اینجا 2 C است برسد. بعد از آن فشار و دما مدتی ثابت میماند که این مدت زمان بـه عنوان زمان القا در نظر گرفته میشود. فرایند تشکیل هیدرات گرمازا میباشد در نتیجه در پایان زمان القا و آغاز رشـد هیـدرات اندکی افزایش دما در سامانه مشاهده میگردد که با توجه به حضور مایع خنک کننده در جدارهی رآکتور، دمای سـامانه دوبـاره به دمای 2 C باز میگردد. همان طور که از دو نمودار مشخص است در پنجاه دقیقهی آغازی پس از تزریق گاز در حدود دو بار کاهش فشار در سامانه مشاهده میشود که به علت حل شدن گاز درون آب میباشد. سپس بـه مـدت 402 دقیقـه فشـار ثابـت میماند که این زمان به عنوان زمان القا تعبیر میگردد. بعد از آن رشد هیدرات آغاز میگردد که با مصرف گاز همراه میباشـد و کاهش فشار در سامانه مشاهده می شود. این کاهش فشار تا رسیدن به تعادل در سامانه ادامه مییابد و بعـد از آن دوبـاره فشـار ثابت میماند و فرایند تشکیل و رشد هیدرات متوقف میگردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   136   137   138   139   140   >>   >