سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله پیاده سازی بانک داده های پیش آگاهی دهنده هواشناسی استان یز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پیاده سازی بانک داده های پیش آگاهی دهنده هواشناسی استان یزد در محیط GISWeb بمنظور بهبود مدیریت سامانه های هشداردهنده word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیاده سازی بانک داده های پیش آگاهی دهنده هواشناسی استان یزد در محیط GISWeb بمنظور بهبود مدیریت سامانه های هشداردهنده word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیاده سازی بانک داده های پیش آگاهی دهنده هواشناسی استان یزد در محیط GISWeb بمنظور بهبود مدیریت سامانه های هشداردهنده word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیاده سازی بانک داده های پیش آگاهی دهنده هواشناسی استان یزد در محیط GISWeb بمنظور بهبود مدیریت سامانه های هشداردهنده word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
مقادیر زیادی از داده های هواشناسی بطور شبانه روزی توسط دیده بانها در حال ثبت است، بعضی از این داده ها در مخاطرات طبیعی نظیر سیل ، خشکسالی و ریزگردها اهمیت بیشتری دارند.نیاز است این داده های باارزش که روند تغییرات اقلیمی را در گذشته و حال نیز نشان می دهند در محیط GIS پیاده سازی شوند. به عقیده دانشمندان اطلاعات علمی در هر پنج سال دو برابر می شوند. کلید اصلی برای استفاده درست از این انفجار اطلاعاتی و جلوگیری از سردرگمی ها، بکارگیری سیستم هاست. سیستم ها هستند کهداده ها را جمع آوری، ذخیره و تجزیه و تحلیل می نمایند و سپس آن ها را به صورت قابل استفاده ای تبدیل می نمایند. سیستم های اطلاعات جغرافیایی، یکی از روشهای نوین مدیریت داده های انبوه است که هدف آن تصمیم سازی برای آینده است. در این پروژه،ابتدا مراحل ساخت یک Web GIS متناسب با بانک داده های هواشناسی استان یزد توضیح داده شد و سپس بانک انواع داده های هواشناسی موجود با فرمت قابل خوانش توسط GIS ایجاد و ذخیره شد و همچنین نقشه های مورد نیاز در مدیریت بحران تهیه شد. نتایج تحقیق نشان داد که پیاده سازی یک GISWeb متناسب با فراخور نوع مدیریتی، باعث افزایش کارایی داده های ثبت شده در دیده بانی ها، بمنظور توانایی مدیران درامر تصمیم گیری های سریع و دقیق، نگهداری وسازماندهی اطلاعات،امکان دسترسی سریع به اطلاعات و ایجاد خروجی های مناسب وحتی ایجاد ارتباط درون سازمانی (اینترانت) مناسب شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد معماری عمارت تاریخی قوام الدوله word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد معماری عمارت تاریخی قوام الدوله word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد معماری عمارت تاریخی قوام الدوله word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد معماری عمارت تاریخی قوام الدوله word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد معماری عمارت تاریخی قوام الدوله word :

معماری عمارت تاریخی قوام الدوله

شناخت بنا
1)موقعیت طبیعی:
بنای مورد نظر در محدوده جغرافیایی بدرزوی طول جغرافیایی 51 درجه شرقی و عرض جغرافیایی 25 درجه شمالی قرار گرفته و دارای آب و هوای معتدل کوهپایه بوده و ارتفاع أن 1280 متر از سطح دریا بر روی خط زلزله خیز قرار دارد.

 

2)موقعیت فعلی:
عمارت تاریخی قوام الدوله در یکی از محلات پنج گانه حصار صفوی شهر تهران در داخل کوچه ای به نام میرزا محمود وزیر و در مرکز تاریخی شهر تهران قرار دارد. بنایی مذکور در محله سرچشمه و کوچه میرزا محمود وزیر به امتداد و خیابان امیرکبیر به طرف غرب برخورد می کنند.
3)تاریخچه بنا:
منزل قوام الدوله که سال 1253 هجری قمری بنها شده متعلق به میرزا محمدخان قوام الدوله پدربزرگ قوام السلطنه و وثوق الدوله و معتمدالسلطنه بوده و پس از فوت محمدخان سهمکوچکترین پسر یعنی معتمد السلطنه ساختمانی بین کوچه میرزا محمود وزیر و سرچشمه (محل فعلی حسینه بنی فاطمه) شد.

– سهم قوام السلطنه برادر بزرگتر موزه آبگینه فعلی و مزارع چای در شمال شد و وثوق‌الدوله سلیمانیه شرق تهران (افسریه فعلی) را تملک در آورد.
– همسر میرزا محمد قوام الدوله سهمش را از 8-1 مایملک اینان که همان خانه فعلی قوام و حول و حوش آن و همچنین مزرعه مقصودآباد (بهشت زهرا) شد.
– منزل فعلی وثوق بعد از اینکه وراث سهمشان را از پلاک اصلی مانده آن برای عظیم‌الدوله قوامی آشتیانی و معتضدالملک وثوق اختصاص یافت و وثوقی، قسمت خودشان را که سالن گچبری سفید و سالن گچبری طلایی واقع در کوچه محدث بود به اشخاص خصوصی فروخته و آنچه که در دست

میراث فرهنگی باقی است به کوشش خانم قوامی آشتیانی دختر عظیم الدوله و دست خانوادگی ایشان که از نزدیکان وزیر فرهنگ و هنر در سالهای گذشته بوده به مالکیت وزارت فرهنگ و هنر در آمد عمارت موجود بازمانده مجموعه وسیع است این مجموعه در گذشت چندین عمارت را شامل می شد که خانواده های منتسب به صاحبخانه در آن زندگی می کردند علاوه بر آن درشکه خانه ای در قسمت شمالی خانه فعلی بوده که اخیراً تبدیل به پارک کوچکی شده است.
حمامی نیز در گوشه شمال شرقی بنا موسوم به حمام قوام و همچنین عماری به نام حسینیه از جمله دیگر متعلقات این مجموعه بوده اند که امروز به صورت اجزای منفک از هم در آمده و غالباً از هیئت اولیه تغییر شکل یافته اند.

4)مشخصات بنا:
ساختمان تاریخی قوام الدوله در حال حاضر از عمارتی سه طبقه شکل گرفته که دو حیاط وسیع در شمال و جنوب آن را در میان گرفته اند این عمارت شامل یک زیرزمین است.
در طبقه فوقانی دو تالالر متصل به هم و در میان قرار دارند و دو راهرو در طرفین تالارها و اطاقهای این دو راهرو در دو طبقه تالارها را در برگرفته اند.
تالارها دارای سقف های رفیع هستند و ارتفاع آن هم اندازه ساختمانهای دو طبقه طرفین طراحی گردیده است.

اطاقهای طرفین کوچکتر و جای استراحت و خلوت ولی تالارها وسیع و با شکوهند.
تالار جنوبی از کف تا سقف از نقاشی رنگ و روغن پوشیده شده در این تالار نقش های آمیزه ای از روشهای ایرانی و فرهنگی هستند و هیچ سطحی از چشم هنرمند آن دور نمانده و تمام سطوح اطاق پرکار و خوش نقشند.
در شمال تالار نقاشی و در سوی دیگر آن تالار آینه قرار دارد. تالارهای مستطیل شکل که به واسط یک ارسی زیر نقش هفت کنده به حیاط شمالی مربوط می شود در صورت بالا رفتن بازشوها به ایوان تبدیل خواهد شد.
در جنوب تالار هم یک ارسی سه لنگه ارتباط تالار آینه را به تالار فوقانی برقرار می‌نماید تا در صورت نیاز چشم انداز در چشم انداز و نقش در نقش ترکیب گردد.
در طرفین شاه نشین تالار نقاشی و بادگیر استقرار یافته اند و با باز کردن درها می توان به هر دو تالار امکان تنفس در هوایی تازه را برقرار کرد. این بادگیرها از داخل کوچه جشم انداز زیبایی را به خانه تاریخی قوام الدوله بخشیده اند.
5)نوع بهره برداری و خصوصیات بارز آن

این به نام اکنون به عنوان دفتر مطالعات محور فرهنگی- تاریخی تهران استفاده می‌شود. بازدید و برداشت دانشجویان دانشکده معماری و هنر از دیگر عملکردهای بناست.
6)عوامل تزیین شده بنا و نوع آن
ارزشهای فوق العاده تزئینات و ترکیب عوامل مختلف تزئینی در ساختمان قوام از وجه‌های غیر قابل انکار و در اصل هویت و شخصیت کاملاً متمایز این بنا در مجموعه بناهای تاریخی شهر تهران است و از آن جمله می توان از تزئینات زیر نام برد:
1)آینه کاری به اشکال هندسی زیبا و مقرنس
2)گچبری روی بدنه و سقف
3)نقاشی های دیواری روی بدنه و سقف
4)تزئینات بار چه بدی و گره چینی اری ها

5)شبکه چینی پنجره ها زیرزمین.
6)آبرچینی سقف زیر زمین
تالار اینه ازاره ای از سنگ مرمر دارد و بدنه ها و سقف از آینه پوشیده شده است که به شکل زیر نقش بریده شده اند تا در ترکیب با گچبری ظریف و منقوش به گل و بوته، ترکیبی بدین را در منظر چشم قرار دهند. از ویژگی های منحصر به فرد این تالار گداورهای رنگی، پرتره زنانی است که در داخل قابهای آینه قرار گرفته اند.
این گداورها جزء اولین تصاویر زندگی که در قرن نوزدهم به چاپ رسیده اند.
7)نوع مالکیت بنا و مشخصات ثبت آن در ردیف آثار تاریخی جهان مذکور اکنون در مالکیت سازمان میراث فرهنگی کشور است.
8)اقدامات انجام شده در مورد فریم بنا ذکر مشخصات:
ضرورت انجام این اقدام پس از ثبت آن در ردیف آثار تاریخی لازم به نظر می رسد و تا کنون اقداماتی در این زمینه انجام نپذیرفته است:
این بنا در سال 1253 یا سال 1211 ش، در زمان محمدشاه قاجار برای یکی از صاحب منصبان دوره قاجاریه به نام میرزا محمد قوام الدوله آشتیانی ساخته شد. وی در دیوان محاسبات مالیات سمتی داشت. پسر قوام الدوله، حسن وثوق نام داشت، که در سال 1268 ش، جای پدر را گرفت و در دوره هایی وزیر فرهنگ، دارایی، خارجه و نخست وزیر بود.
قسمتی از بنا در تعریض کوچه میرزا محمود وزیر از بین رفته که به احتمال زیاد متصل کننده اندرونی و بیرونی به یک دیگر بوده است. هم چنین، تبدیل ایوان تابستانی به تالار آینه کاری از دیگر تغییرات بنا است که پس از توسعه ارتباط ایرانیان با کشورهای اروپایی صورت گرفته است. در تزیینات

داخلی بنا نیز نقوشی افزوده شده که علاوه بر قلم هنرمند، از لحاظ رنگ نیز پختگی قبلی خود را ندارد و از نگاره های قبلی به طور کلی متمایز است. احتمال داده می شود که دورتادور حیاط بیرونی اتاق هایی وجود داشته که در حال حاضر اثری از آن ها نیست. وقتی این ساختمان تحت نظر سازمان حفاظت آثار باستانی در آمد، چند اتاق، آشپزخانه و سرویس های بهداشتی در ضلع شرقی حیاط بیرونی به آنها افزوده شد که البته قسمت نوساز با بافت قدیمی خانه، از قبیل در و پنجره، تزیینات شومینه و گچ بری و نمای خارجی به طور کلی مطابقت میکند، به طوری که تشخیص آن دشوار است.

معماری دوران قاجاریه و دوران سنتی پیشین که بعدها تأثیرات فرنگیبر روی تزیینات آن مشهود است، بیش تر یادآور معماری زندیه در شیراز است.
از خصوصیات این بنا به نظم و تقارنی اشاره کرد که با آجر و چوب در نمای ساختمان به وجود آمده است. وجود هفت دری در این بنا از جمله مهم ترین عوامل زیبایی آن محسوب می شود. هفت دری جزو عنصرهای معماری ایرانی اسلامی است. دری جزو عنصرهای معماری ایرانی اسلامی است. در حیاط بیرونی یک حوض و چند باغچه تعبیه شده است. قرینه این حیاط نیز حیاط دیگری است که حیاط اندرونی محسوب می شود و دارای باغچه و حوض است. این دو حیاط با چند راهرو به هم دیگر مرتبط می شوند. از ویژگی های دیگر وجود دو بادگیر و یک شیروانی در بام بنا است که انسان را برای رفتن به طبقات بالا بر می انگیزد. این دو بادگیر قرینه هم هستند. در معماری ایرانی از زمانی دور دست، بادگیر با نام های گوناگون چود «بادهنج»، «باتخال»، «خیشود» و «خیشان» به کار می رفته است. کار بادگیر خنک کردن هوای جایگاه سکونت مردم بوده و تهویه داخل ساختمان را انجام می داده است. بادگیرها علاوه بر خنک کردن و تهویه هوا، جنبه تزیینی نیز داشته و از مشخصات بارز خانه های قدیمی اشراقی بوده است. یک بادگیر به طور کلی برجی چهارگوشه است که تا بلندای بام خانه ها ساخته می شود. اندازه چهارگوش بادگیر 2 در 2 متر است. در اطراف برج بادگیر، شکاف های عمودی جاسازی می شد که دارای چند پره بوده و باد پس از برخورد با این پره ها از کانال بادگیر به میان برج و ساختمان راه می یافت.

در این بنا نمای بادگیر از آجر تهیه شده است و تزیینات قسمت فوقانی هر شیار دارای ارسی و آینه است که این عامل هماهنگی کامل بین تزیینات نقاط مختلف بنا را نشان می‌دهد. این هماهنگی در کار معماری و هنر ایران از بزرگ ترین تا ظریف ترین عناصر را شامل می شود.
ورود به قسمت داخل بنا از حیاط بیرونی و درونی و از طریق دو راه پله انجام انجام می شود. طبقه اول متشکل از دو تالار بزرگ به نام های آینه و تبنی یا سفره خانه و دو راهرو و سه اتاق کوچک است. طبقه دوم نیز متشکل از دو راهرو و شش اتاق است که یک راهرو و سه اتاق در ضلع غربی و یک راهرو و سه اتاق دیگر در شلع شرقی بنا شده است. زیرزمین ساختمان در قسمت زیرین تالار آینه و تبنی قرار گرفته که تنها از حیاط اندرونی می توان به آن وارد شد.

آرایش درها از نوع گره سازی با چوب است. نور طبیعی زیرزمین در دو شلع شمالی و جنوبی از طریق آجرهای لعاب دار آبی رنگ موسوم به «پاچینگ» تأمین می شود. دیوارها از خشت و سقف از تیرچه ساخته شده است. تزیینات بنا به آینه کاری و نقاشی گل و مرغ روی گچ و مقرنس کاری و گچ بری است، و کف اتاق ها با کاشی های ابر و باد پوشانده شده است. بیشترین تزیینات بنا را مقرنس کاری های زیبا تشکیل می‌دهد. در ابتدا نقاشی ها به طور کامل ایرانی بوده است، ولی با بازسازی مجدد، تزیینات و نقاشی ها فرهنگی شده که بیش تر آن ها اثر لطف علی شیرازی است. اتاق یا تالار آینه این مجموعه که در طبقه هم کف و در قسمت شمالی خانه قرار دارد و از دیگر اتاق‌های جانبی بزرگ تر است، مخصوصپذیرایی از میهمانان و سیاست مداران وقت بوده است،

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله کاربرد تکنولوژی پالسهای نوری در صنایع لبنی word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاربرد تکنولوژی پالسهای نوری در صنایع لبنی word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنولوژی پالسهای نوری در صنایع لبنی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنولوژی پالسهای نوری در صنایع لبنی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنولوژی پالسهای نوری در صنایع لبنی word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
با توجه به تقاضای مصرف کنندگان برای مصرف محصولات با حداقل تغییرات و کیفیت بالا،امروزه تکنولوژیهای غیر حرارتی از جمله پالسهای نوری مورد توجه محققان قرار گرفته است.در این روش طیف نوری در محدوده ی طول موج UV تا IR به کار گرفته می شود.در این تکنولوژی انرژی در یک خازن ذخیره می شود و به منظور اعمال پالس در مدت زمان محدود یعنی از یک میلیونیوم تا یک صدم ثانیه مورد استفاده قرار می گیرد.اثر کشندگی پالسهای نوری به محتوای اشعه ی UV، مدت زمان و توانایی تنظیم مدت زمان پالس و فرکانس خروجی فلش لامپ ها و شفافیت ماده غذایی بستگی دارد. اثر کشندگی PL تحت سه مکانیسم قابل توجیه است که عبارتند از:مکانیسم فوتو شیمیایی که بر روی DNA میکرو ارگانیسمها اثر میگذارد؛فوتو ترمال و تخریب فیزیکی که بر روی غشای میکرو ارگانیسمها اثر گذار می باشد.بکار بردن پالسهای نوری در نگهداری شیر دارای مزایایی از جمله :غیر فعال سازی میکرو ارگانیسمهای پاتوژنیک،غیر فعال سازی مواد حساسیت زا و افزایش محتوی ویتامین D می باشد. آزمایشات انجام شده در بکارگیری PL در غیر فعال سازی میکرو ارگانیسم ها حاکی از ان است که قارچ ها نسبت به باکتری ها نسبت به PL دارای مقاومت بیشتری هستند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقش ترویج در حفظ و احیاء مراتع مناطق مرکزی ایران word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش ترویج در حفظ و احیاء مراتع مناطق مرکزی ایران word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش ترویج در حفظ و احیاء مراتع مناطق مرکزی ایران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش ترویج در حفظ و احیاء مراتع مناطق مرکزی ایران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش ترویج در حفظ و احیاء مراتع مناطق مرکزی ایران word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی

تعداد صفحات: 5

چکیده:

تحقیق حاضر به بررسی ترویج چند منظوره در حفظ و احیاء مراتع استان مرکزی در 1388 – 1387 پرداخته است. این تحقیق از نوع کاربردی و به روش توصیفی ، همبستگی ، بازپسین و قیاسی می باشد. جامعه آماری مورد مطالعه شامل 631 نفر از بهره برداران مراتع که در دوره های ترویجی شرکت کرده اند و 632 نفر از بهره بردارانی که در دوره های آموزشی ترویجی شرکت نکرده اند می باشد، بر اساس فرمول کوکران حجم نمونه برای هر گروه 110 نفر محاسبه شده است. شیوه اجرای تحقیق بصورت میدانی و با استفاده از دو نوع پرسشنامه صورت گرفته است و برای تحلیل داده ها از نرم افزار Spss استفاده شده است. نتایج نشان می دهد اثربخشی دوره آموزشی در زمینه های: تأمین اهداف آموزشی ، مناسب بودن عوامل محیطی، مناسب بودن محتوای برنامه آموزشی ، مناسب بودن آموزشگر ، استفاده از روش های آموزشی، استفاده از فناوری آموزشی ، افزایش دانش، بینش و مهارت و رضامندی از دوره های آموزشی در حد متوسط بوده است ضمن اینکه افراد آموزش دیده نسبت به افراد آموزش ندیده دارای میزان تولید و درآمد نسبتاً بیشتری بودند.نتایج حاصل از ضریب همبستگی اسپیرمن نشان می دهد که رابطه بین متغییرهای: سطح تحصیلات، کل درآمد سالیانه، تجربه یا سابقه بهره بردار، مناسب بودن زمان برگزاری دوره ، میزان انطباق هدف با نیاز آموزشی ،میزان انطباق محتوا با نیاز آموزشی ،واضح و قابل فهم بودن مطالب آموزشی،میزان ارتباط آموزشگربا بهره برداران، ایجاد حس مشارکت در بهره بردران،بکارگیری شیوه های مختلف آموزشی، میزان افزایش دانش بهره برداران، تغییردر انگیزه بهره برداران نسبت به شغلشان،بکارگیری دانش فرا گرفته شده در عمل،استفاده از دانش فراگرفته شده در حل مشکلات،میزان یادگیری مهارتهای جدید ،افزایش تسلط بهره برداران در انجام بهتر امور،تمایل به شرکت مجدد در کلاسهای آموزشی، رضایت از دوره های آموزشی، نو بودن مطالب آموزشی، انطباق محیط آموزشی با شرایط بهره برداران همبسته است ولی رابطه بین میزان مراتع در اختیار مرتعداران با اثربخشی دوره های ترویجی همبستگی معکوس است. نتایج حاصل از من وایت نی بیانگر آن است که بین میزان اثر بخشی دوره های ترویجی بر اساس نوع مالکیت، مالکیت فردی – گروهی معنی دار بوده است نتایج حاصل از تاثیر جمعی متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته اثربخشی دوره های ترویجی از طریق رگرسیون چند متغیره به روش گام به گام حاکی از آن است که متغیرهای انطباق محتوای آموزشی با نیاز واقعی بهره برداران، میزان تجربه بهره برداران و دفعات شرکت بهره برداران در کلاسهای آموزشی نقش مثبت و معنی داری بر اثربخشی دوره های ترویجی داشته اند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی ارتباط میان خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان آب اندازی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی ارتباط میان خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان آب اندازی پنیر های UF word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط میان خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان آب اندازی پنیر های UF word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط میان خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان آب اندازی پنیر های UF word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط میان خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان آب اندازی پنیر های UF word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 5
چکیده:
هدف : با توجه به ارزش تغذیه ای محصولات لبنی به ویژه پنیر و نقش آنها در تغذیه افراد جامعه، تولید محصولات با کیفیت از اهمیت بالا برخوردار است. آب اندازی (syneresis) جداشدن آب از پنیر طی تولید یا پس از آن است. حذف آب طی تولید مطلوب است اما آب اندازی پس از بسته بندی نامطلوب بوده و علاوه بر نامناسب کردن ظاهر پنیر و کاهش ارزش دیداری آن، باعث افت مواد مغذی و افزایش احتمال فسادهای میکروبی می شود. همچنین، وزن خالص پنیر (وزن آبکش) را کاهش می دهد. دما و زمان نگهداری، قدرت یونی و نمک زنی، pH، میزان پروتئولیز ، مقدار چربی و شرایط هموژن کردن از موارد مهم بر روی آب اندازی پنیر UF می باشد. PH بالای پنیر منجر به جذب آب بیشتر توسط آن می شود، در حالیکه PH پایین منجر به جذب آب کمتر می شود. روش تشکیل لخته، اسیدیته، میزان نمک و رطوبت از عوامل تاثیر گذار در میزان آب اندازی می باشد به طوریکه اگر میزان رطوبت افزایش یابد جذب نمک و انتشار آن بیشتر می شود. همچنین هرچه میزان چربی در شیر پنیر UF بیشتر باشد امکان آب اندازی آن کمتر است. پروتئولیز و تجزیه پروتئین ها به همراه تغییرات PH می توانند بر بافت و ساختار پنیر تاثیر گذار بوده و از این طریق بر روی آب اندازی موثر باشند. دمای نگهدلری از عوامل موثر بر میزان آب اندازی بوده به گونه ای که در دمای یخچال آب اندازی کمتری نسبت به محیط داریم. لذا هدف از انجام این پژوهش بررسی عوامل موثر بر روی آب اندازی پنیرهای UF تولیدی کشور می باشد تا در صورت امکان میزان آب اندازی را به حد مطلوب رسانده و از پنیری ایده آل با ارزش غذایی بالا، خصوصیات ظاهری متناسب ، وزن خالص بالا و متناسب با انتظارات مصرف کننده برخوردار گردیم. روش پژوهش : آب اندازی (syneresis) جداشدن آب از پنیر طی فرآیند تولید یا پس از آن است. حذف آب طی تولید مطلوب است اما پس از بسته بندی نامطلوب بوده و علاوه بر نامطلوب کردن ظاهر پنیر و نزول ارزش دیداری آن، باعث کاهش مواد مغذی و افزایش احتمال فسادهای میکروبی می شود. همچنین، وزن آبکش (وزن خالص پنیر) را می کاهد. پرس کردن فرآیندی نیست که طی فرآیند تولید پنیر UF صورت گیرد، در نتیجه امکان باقی ماندن فضاهای باز در بافت پنیر UF بیشتر بوده و به طور کلی آب اندازی این پنیر در مقایسه با سایر پنیرها می تواند کم تر باشد . PH ، قدرت یونی و نمک زنی، دما و زمان گرمخانه گذاری، میزان پروتئولیز، مقدار چربی و شرایط هموژ نکردن از عوامل مهم تأثیر گذار بر آب اندازی هستند. همچنین افت مقدار کازنین و یا هر عامل مؤثر دیگر که منجر به ضعیف شدن بافت شود، تنش های مکانیکی و استفاده از کشت آغازگر نامناسب و هر نوع آلودگی که باعث تغییر در فشار اسمزی شود، باعث بالا رفتن میزان آب اندازی می شود. در کشور آب اندازی در پنیرهایی که به روش APV بسته بندی می شوند صورت میگرد. در این روش پس از مایه زنی شیر، درون لیوان های مخصوص ریخته شده و از تونل انعقاد عبور می کند. آنگاه پس از نمک زنی و در بندی، برای رسیدن، گرمخانه گذاری می شود. در این مرحله آب اندازی رخ می دهد. پرسش آن است که چگونه می توان با تغییر در عوامل تولید رایج در صنعت ایران آب اندازی را کاهش داد؟ چگونه م یتوان با افزودن صمغ ها، کنترل روند pH، دما، استفاده از مایه پنیر مناسب و بهبود شرایط تولید از میزان آب اندازی کاست؟ با توجه به ارزش تغذیه ای لبنیات به ویژه پنیر و نقش آنها در تغذیه افراد ، تولید محصولات با کیفیت از اهمیت بالا برخوردار است. با توجه به مصرف بالا و تولید گسترده ی پنیر، قضاوت مصرف کنندگان از کیفیت در زمان خرید تعیین کننده است. یکی از این انتظارات این است که پنیر انتخابی دارای بافت مناسبی باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >