مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رایگان نقش فرشبافی در اقتصاد ایران pdf :

به طور کلی نقش فرشبافی در اقتصاد ایران عبارتند از:
• کمک به توسعه اقتصادی
• ایجاد شغل
• سرمایه گذاری اندک و بهره وری بالا
رشد اقتصادی و دستیابی به اهداف مختلف آن امروزه سرلوحه برنامه و فعالیتهای بسیاری از دولتها به ویژه در کشورهای در حال توسعه می‌باشد. این دولتها در برنامه‌های توسعه اقتصادی خود اهداف عمده‌ای را در زمینه‌های مختلف اقتصاد، اجتماع، سیاست و ... دنبال می‌کنند.
در بخش اقتصاد، عمده اهداف دولتها متوجه افزایش تولید و درآمد ملی (رشد اقتصادی)، رسیدن به اشتغال کامل و کاهش نرخ بیکاری، ثبات قیمتها و کاهش نرخ تورم بمنظور حفظ قدرت خرید پول ملی، توسعه صادرات و افزایش درآمدهای ارزی در جهت تأمین نیازهای ارزی کشور و تسهیل در اجرای برنامه‌های توسعه، و بالاخره توزیع بهتر و عادلانه تر درآمدها در جهت برقراری عدالت اقتصادی در جامعه می‌باشد.
دستیابی به توسعه اقتصادی به سهم خود بر وجوه مختلف زندگی افراد از قبیل سطح زندگی و معثیت و رفاه، آموزش بهداشت عمومی و شاخصهای جمعیتی مانند نرخ مرگ و میر، میانگین طول عمر و میزان زاد و ولد تأثیرات شگرف می‌گذارد.
دولتها برای نیل به اهداف خود و دستیابی بر توسعه اقتصادی ناگزیر از اتخاذ سیاستها و خط مشی‌های هماهنگ با شرایط و اوضاع و احوال اقتصادی، اجتماعی و ... کشور هستند.
غالب کشورهای در حال توسعه در اجرای برنامه‌های موردنظر خود با مشکلات عدیده از جمله «رشد بی‌رویه جمعیت»، بیکاری (کم کاری و رواج انواع مختلف بیکاری از جمله بیکاریهای پنهان، فصلی و ...) و در نتیجه پایین بودن سطح درآمد و معیشت گروه کثیری از مردم ، «نقصان تشکیل سرمایه داخلی» و درنتیجه فقدان منابع مالی کافی برای اجرای برنامه‌های توسعه اقتصادی و ساخت و توسعه امکانات زیربنای موجود به منظور فراهم آوردن امکان بهره‌برداری بهینه از منابع انسانی، طبیعی و ... کشور مواجه می‌باشند.
به همین دلیل بعضی از صاحب نظران با توجه به سهولت گسترش صنایع کوچک بر ضرورت تأکید بر تقویت، توسعه و گسترش این قبیل صنایع در برنامه توسعه اقتصادی کشورهای در حال توسعه اصرار و توصیه دارند. این قبیل صاحب نظران در توصیه‌های خود بویژه بر قابلیتها و ویژگیهای این قبیل صنایع از جمله نیاز به سرمایه اندک برای ایجاد، راه‌انداری و بهره‌برداری، کاربر بودن این صنایع و نیاز به سرمایه‌گذاری اندک سرانه برای ایجاد یک شغل، عدم نیاز به تخصصهای فنی و حرفه‌ای بالا و سازگاری و استفاده از مهارتهای بومی، بازار ساده فروش محصولات و بالاخره قابلیت و توانایی ایجاد درآمد ارزی تکیه دارند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :