تحقیق در مورد زندگی نامه شهید اوینی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد زندگی نامه شهید اوینی pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد زندگی نامه شهید اوینی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد زندگی نامه شهید اوینی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد زندگی نامه شهید اوینی pdf :

زندگینامه شهید سید مرتضی آوینی از زبان خودش
من بچه شاه عبدالعظیم هستم و درخانه‌ای به دنیا آمده و بزرگ شده‌ام که درهر سوراخش که سر می‌کردی به یک خانواده دیگر نیز برمی‌خوردی.
اینجانب – اکنون چهل و شش سال تمام دارم. درست سی و چهار سال پیش یعنی، درسال 1336 شمسی مطابق با 1956 میلادی در کلاس ششم ابتدائی نظام قدیم مشغول درس خواندن بودم. در آن سال انگلیس و فرانسه به کمک اسرائیل شتافته و به مصر حمله کردند و بندههمبهعنوانیکپسربچه 12-13 ساله

تحت تأثیر تبلیغات آن روز کشورهای عربی یک روزی روی تخته سیاه نوشتم: خلیج عقبه از آن ملت عرب است. وقتی زنگ کلاس را زدند و همه ما بچه‌ها سر جایمان نشستیم اتفاقاً آقای مدیرمان آمد تا سری هم به کلاس ما بزند. وقتی این جمله را روی تخته سیاه دید پرسید:« این را که نوشته؟» صدا از کسی درنیامد من هم ساکت ، اما با حالتی پریشان سر جایم نشسته بودم;


نحوه شهادت ، شهید آوینی
بیستم فروردین 1372 یادآور عروج سید شهیدان اهل قلم و هنرمند فرزانه حاج سید مرتضی آوینی نویسنده ی توانا، راوی با صفای روایت فتح، سردبیر مجله ی ادبی و هنری سوره و مسؤول واحد تلویزیونی حوزه ی هنری می باشد.

شهید آوینی که همراه یک گروه فیلمبردار جهت ساخت مجموعه ی جدیدی از روایت فتح به یکی از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس عزیمت کرده بود، در حین بررسی منطقه و تحقیق پیرامون هشت سال دفاع مقدس به همراه مهندس محمد سعید یزدان پرست با مین برخورد کرد و به شهادت رسید.
شهید آوینی دو روز قبل از عزیمت به منطقه ی فکه، در پاسخ به این سؤال که به کدام منطقه می روی گفته بود:

«می دانی به کجا می روم، به فکه، همان جایی که رزمندگان ما با چشم خود تحویل نفوس شهدا توسط فرشتگان را مشاهده می کردند.»
پس از شهادت این بزرگوار، مقام معظم رهبری از ایشان به عنوان «سید شهیدان اهل قلم» تجلیل کردند.

سال روز شهادت هنرمند متعهد انقلاب اسلامی و دل سوخته ی جبهه های حق علیه باطل و بیانگر حقایق و رشادت ها و شجاعت های رزمندگان اسلام، بنا به پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه ی هنری سازمان تبلیغات اسلامی به مقام معظم رهبری، «روز هنر انقلاب اسلامی» نامگذاری شد .

فعالیتهایشهید آوینی
شهیدبزرگوارسیدمرتضیآوینیدرسال 1326 شمسیدرشهرریدیدهبهجهانگشود. بعدازگذراندنتحصیلاتمقدماتیواخذدیپلم،موفقبهگرفتنفوقلیسانسمعماریازدانشکدهیهنرهایزیبایدانشگاهتهرانشدهوقبلازانقلابشکوهمنداسلامی،درزمینهیادبیاتمطالعاتیانجامداد.بعدازپیروزیانقلابوتشکیلجهادسازندگیبهفرمانامامخمینیقدسسره،درسال 1358

بهفعالیتدرجهادسازندگیمشغولشدوجهتمرتفعساختنمشکلاتروستاییانبهروستاهاعزیمتکرد؛اماازمشاهدهیظلموستمیکهبهاینقشرازجامعهازطرفرژیمسابقواردشدهبود،بنابهضرورتبهسویفیلمسازیبرایجهادسازندگیکشاندهشدواولینکارخودرادرمجموعهیتلویزیونیِ «خانگَزیدهها»کهدرارتباطباغائلهخسروقشقاییبود،بهتصویرکشاند. سالبعدبهعنواننمایندهیجهادسازندگیبهگروهتلویزیونیجهادپیوستومجموعهیفیلمهای «روایتفتح»راکهخلقتیزیباازهنربهیادماندنیرزمندگاناسلامبود،بهیادگارگذاشت. شهیدهنرمندبیشازصدفیلممستندراتدوینوکارگردانیکرد. (یکقسمتازسیلخوزستان،قسمتیازمزدجهادشهادت،یکقسمتازفراقیار،یکقسمتازدیارفراموششدهیبشاگردوهفتادقسمتروایتفتح.)
شهیدآوینیازسال 1367 تاپایانجنگبهفعالیتدرحوزهیهنریپرداختوتاسال 1370

علاوهبرسردبیریماهنامهیسورهونشریاتوابستهیبهآن،مسؤولیتواحدتلویزیونیرانیزبهعهدهداشت.کتابآیینهیجادویاو (حاویمجموعهمقالاتسینمایی) نشاندادکهبرخلافبسیاریازمدعیان،حرفهایاساسیوجهانبینیونگرشیقوامیافتهوسامانمندنسبتبهسینمادارد.
شهیدآوینیازسال 1371

باتأکیدمقاممعظمرهبریفعالیتدوبارهایرادرجهتساختِسریجدیدروایتفتحآغازکردوهمزمانبافعالیتگروههایتفحصجهتکشفوشناساییپیکرهایشهیدان،تصاویرجدید «روایتفتح»راجهتبازگوییحقانیتاینشهیدانوبیانمظلومیتآنهاضبطکردوسرانجامنیزدر 20 فروردین 1372

درهمینمسیربهشهادتنایلشدودرجوارشهیدانیکهسالهادرفراقشان،برایشانمرثیهمیخواندودروصلشانلحظهشماریمیکرد،آرمید. شهیدآوینیبهجوارمولایشحسین«علیهالسلام»وولیامرشامامخمینی«قدسسره»پیوستتاراهورسمشهادترابستهنپنداریم. پیکرپاکشهیددر 22 فروردینباحضورمقاممعظمرهبریوگروهیازمسؤولانکشوروهنرمندانمتعهدتشییعشدودرگلزارشهدایبهشتزهراعلیهالسلامبهخاکسپردهشد.
آثار شهید

مجموعه‌ی آثار شهید آوینی در این دوره هم از حیث کمیت، هم از جهت تنوع موضوعات و هم از نظر عمق معنا و اصالت تفکر و شیوایی بیان اعجاب‌آور است. در حالی که سرچشمه‌ی اصلی تفکر او به قرآن، نهج‌البلاغه، کلمات معصومین علیهم‌السلام و آثار و گفتار حضرت امام(ره) باز می‌گشت. با تفکر فلسفی غرب و آرا، و نظریات متفکران غربی نیز آشنایی داشت و با یقینی برآمده از نور حکمت، آن‌ها را نقد و بررسی می‌کرد. او شناخت مبانی فلسفی و سیر تاریخی فرهنگ و تمدن جدید را از لوازم مقابله با تهاجم فرهنگی می‌دانست چرا که این شناخت زمینه‌ی خروج از عالم غربی و غرب زده‌ی کنونی را فراهم می‌کند و به بسط و

گسترش فرهنگ و تفکر الهی مدد می‌رساند. او بر این باور بود که با وقوع انقلاب اسلامی و ظهور انسان کاملی چونامام خمینی(ره) بشر وارد عهد تاریخی جدیدی شده است که آن را “عصر توبه‌ی بشریت” می‌نامید. عصری که به انقلاب جهانیامام عصر(عج) و ظهور “دولت پایدار حق” منتهی خواهد شد.

از آثار شهید آوینی مجموعه ی مقالات سینمایی با نام آیینه ی جادو، کتاب آغازی بر یک پایان، کتاب فتح خون و کتاب مجموعه ی مقالات فرهنگ و هنر، مقاله ی شرح نور در تفسیر غزلیات امام خمینی قدس سره را می توان نام برد.

دیدگاه های شهیدشهید آوینی، غرب را به عنوان یک کلّیت، تجسم ظهور تاریخی شیطان می دانست و به ویژه درباره ی غربِ پس از رنسانس، معتقد بود که با غلبه ی اومانیسم و خود بنیادی، جهالت و طغیان بشر غربی به نهایت رسیده و همین به نهایت رسیدن طغیان و خود بنیادی، زمان توبه را نزدیک کرده است.
شهید آوینی عصر کنونی را عصر توبه بشریت می نامید و ظهور انقلاب دینی را تجسم این توبه تاریخی و معنوی می دانست. شهید آوینی مسیر تقدیر تاریخی بشر را متشکل از مراحل زیر می شمرد:

1- هبوط (در مصداق جمعی و تاریخی) 2- طغیان و خودبنیادی 3- توبه (در مصداق جمعی و تاریخی) 4- طلوع عصر معنویت و نجات از خود بنیادی.
شهید آوینی تنها صورت مشروع از حکومت را نظام مبتنی بر ولایت فقیه می دانست:
«ولایت فقیه تنها صورتی است که می تواند به حکومت اسلام فضیلت بخشد. فقیه انسانی است که حقیقت دین در وجود او تبین یافته است و قدرت استنباط احکام عملی دین را از سرچشمه های حقیقت که کتاب و سنت است داراست.
دیدگاههایشهید

شهیدآوینی،غربرابهعنوانیککلّیت،تجسمظهورتاریخیشیطانمیدانستوبهویژهدربارهیغربِپسازرنسانس،معتقدبودکهباغلبهیاومانیسموخودبنیادی،جهالتوطغیانبشرغربیبهنهایترسیدهوهمینبهنهایترسیدنطغیانوخودبنیادی،زمانتوبهرانزدیککردهاست.
شهیدآوینیعصرکنونیراعصرتوبهبشریتمینامیدوظهورانقلابدینیراتجسماینتوبهتاریخیومعنویمیدانست.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :