پاورپوینت نرم افزار گنو pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت نرم افزار گنو pdf دارای 23 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نرم افزار گنو pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نرم افزار گنو pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نرم افزار گنو pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نرم افزار گنو pdf :

اسلاید 1 :

تاریخچه گنو
                

 یک سیستم عملیاتی کاملا“ آزاد شبه یونیکس میبا شد.

 یک سیستم عملیاتی شبه یونیکس از چندین برنامه تشکیل شده GNU System

است . سیستم گنو شامل همه نرم افزار های گنو میبا شد. درست مشابه بسیاری از پکیج های دیگر مثل سیستم که اصولا“ ، نرم افزار گنو نیستند.

 از سال 1984مؤلفه های  سیستم گنو را طراحی و جمع Windowsو  TeX    

آوری نمود، اولین نسخه آزمایشی تحت عنوان با قابلیت اطمینان  

 سیستم گنوی کامل در سال 1996 بیرون آمد.HURD بالایی

اسلاید 2 :

نرم افزار گنو

موفقیت یک سیستم کامپیوتری پایدار، امن و کارا تا حدود زیادی به مدیر سیستمی که نگهداری از آن را بر عهده دارد، بر میگردد. معمولا“ نگهداری، تنظیم و بروز رسانی سیستم برای حفظ آن در بهترین شرایط کاری، وظیفه چندان آسانی نیست. شغل مدیر سیستم میتواند علاوه بر مدیریت و نگهداری از سیستم ، پشتیبانی از کاربران میباشد.مهمترین وظایفی را که ممکن است بر

عهده یک مدیر سیستم با شد عبارتند از :

رو شن و خامو ش کردن سیستم: ممکن است دوست نداشته با شید که هرکسی  که دارای یک حساب کاربری بر روی یک سیستم است، قادر به رو شن و خامو ش کردن آن با شد. مخصوصا“ وقتی کامپیوتر مورد نظر در حال ارائه خدماتی بر روی شبکه است  که نیاز دارید تا همیشه قابل دسترسی است.

اسلاید 3 :

 

حساب های کاربری: ایجاد حساب های کاربری یکی از امور بسیار پایه ای یک مدیر سیستم است بسیاری از شبکه ها دارای سیاست های خاصی برای حساب های کار بران خود هستند و مدیر سیستم باید اعمال گر این سیاست ها با شد.اعمال حقوق، دسترسی نا صحیح برای کاربران میتوانند راه های نفوذ به سیستم شما را باز کرده و از حساب ها مطمئن  شوند .
امنیت: امن ترین سیستم ها سیستمی است که به جایی متصل نیست و تنها یک کاربر با آن کار میکند .
مانیتور کردن منابع سیستمی: هر سیستمی نیاز دارد تا بطور دائم مانیتور شود . این کار ممکن است توسط اسکر بیت ها و با نرم افزار های خاصی صورت گیرد تا در مواقع لازم مدیر سیستم بتواند به مداخله بموقع خود مانع  از کار افتادن بخش یا بخش هایی شوند و این وظیفه مدیر سیستم است که آنها را در حال کار نگاه دارد.

اسلاید 4 :

 در ردهت  9                         GNOراهنمای

استفاده از محیط گرافیکی گنودر ردهت 9 : محیط های گرافیکی در حقیقت نرم افزاری هستند که بالای زیر ساختار های فراهم شده توسط سیستم اجرا        ) میشوند.گنو یکی از محیط های گرافیکی است که دارای  WINDOWS  (

پایداری خوب و امکانات متعدد و قدرتمندی میبا شد. این محیط گرافیکی ، محیط  پیش گزیده لینوکس ردهت میبا شد.

میز کار گنو از بخش های آیکن های میز کار، سطح میز کار و پنل تشکیل شده است. پنل مهمترین قسمتی است که در کار کردن با میز کار به آن نیاز مند هستید .

اسلاید 5 :

 

پنل نواری است که در پایین ترین قسمت پنجره میز کار قرار گرفته است . پنل شامل آیکن های اجرا کننده برنامه ها  و قسمت منطقه اخطار که در کنار ساعت قرار دارد و برنامه های کوچکی است که اپلت نام دارد. با استفاده از اپلت ها میتوانید کار هایی مانند حرکت بین محیط های کاری، تنظیم صوت ، نمایش  و وزعیت  سیستم خود را انجام دهید . میز کار در گنو در ردهت 9 ما نند میز کار  در سایر سیستم عامل ها است به آسانی میتوانید با استفاده از کشیدن و انداختن فایلها را جا به جا نموده ، آیکن های جدید ی برای دستیابی به برنامه های مختلف ، پوشه ها و مستندات خود ایجاد کنید. در محیط گرافیکی گنو میتوانید در آن واحد دارای چندین میز کار با شید  این امراز شلوغ شدن بیش از حد یک میز کار جلوگیری به عمل می آورد . بطور پیش  گزیده تعداد 4 میز کار فعال هستند اپلت سوییچ کننده میز کار برای جا به جایی بین این میز کار ها ایجاد شده و بکار میرود . این اپلت از 4 مربع کوچک تشکیل شده است که با کلیک روی هر یک از مربع ها میتوانید در محیط کار جا به جا شوید.

اسلاید 6 :

 

پروژه گنو بمنظور توسعه سیستم گنو که یک سیستم عامل کامل شبه یونیکس و هم چنین نرم افزار های آزاد میبا شد . گنو یک آکرونیم بازگشتی است که بصورت گه نه تلف میشود . انواع دیگری از سیستم عامل گنو که از هسته لینوکس استفاده میکنند اکنون بطور گسترده ای مورد استفاده قرار میگیرند . اگر چه این سیستم ها اغلب به عنوان ” لینوکس“ شنا خته می شوند اما به بیان صحیح تر سیستم های گنو / لینوکس خوانده می شوند .اف اس اف اصلی ترین پشتیبان مالی سازمان  پروژه گنو میبا شد . امروزه رایج ترین سیستم عامل گنو، گنو / لینوکس است که از هسته مرکزی لینوکس استفاده میکند . بسیاری از کاربران کامپیوتر بدون اینکه خود متوجه با شند هر روزه یکی از نسخه های تغییر یافته سیستم گنو (18 کاراکتر) استفاده میکنند . براثر تغییرات عجیب وقایع امروزه نسخه سیستم گنویی که بصورت گسترده مورد استفاده قرار میگیرد  با عنوان ” لینوکس“ شناخته میشود در حالیکه بسیاری از کاربران از وسعت ارتباط و پیوستگی آن با پروژه گنو آگاه نیستند.

اسلاید 7 :

لینوکس واقعا“ وجود دارد و کاربران از آن استفاده میکنند اما آن یک سیستم عامل نیست . لینوکس یک هسته است. برنامه ای که در سیستم منابع ما شین را به برنامه هایی که اجرا میکنید تخصیص میدهد . هسته یک قسمت زروری یک سیستم عامل میبا شد اما به تنهایی بی فایده است و تنها در متن ‌ ‌‌به همراه یک سیستم عامل کامل میتواند کار کند.

اسلاید 8 :

 

بطور عادی لینوکس در ترکیب با سیستم عامل گنو بکار برده میشود . بطور اساسی کل سیستم گنو میبا شد به علاوه لینوکس که به عنوان هسته عمل میکند. اما چیزی که آنها پیدا کردند تصادفی نبود آن سیستم گنو بود . نخستین اعلان پروژه گنو نیز طرح های اصلی سیستم گنو را برنامه ریزی کرده بود . هنگامیکه لینوکس نو شته شد سیستم گنو تقریبا“ تکمیل شده بود.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :