مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/20:: 3:35 صبح

مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در قالب طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در قالب طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در قالب طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خوانشی نو بر تعامل معماری زمینه ای با رویکرد اکوتوریسم در قالب طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار
تعداد صفحات: 11
چکیده:
یکی از مباحث اخیر مطرح در معماری، پایداری و به تبع آن طراحی مطابق با محیط است. اصطلاح معماری پایدار یا معماری محیط زیستی به معماری حساس به مسائل پیچیده همزیستی طبیعت، انسان و مصنوعات اطلاق می شود. امروز هدف معماری محیط زیستی ایجاد تعادلی پایدار و بناهای پایدار تلقی میشود بر همین اساس طرح باید کمترین تأثیرات مخرب را بر محیط های ساخته شده (مصنوع) و طبیعی مجاور، ناحیه اطرافشان و همچنین متن و زمینه کلی خود داشته باشند. لذا رسیدن به معماری پایدار میسر نمی گردد مگر با تأکید بر زمینه گرایی، معماری زمینه گرا بر زمین مداری و پیوند محیط با فضا تأکید دارد و با درک پیام بستر خود شکل می گیرد و در واقع پیامی را که بستر معماری به او انتقال داده به عینیت رسانده و طراحی می کند، در نتیجه ساختمان جزئی کوچک از طبیعت پیرامونی خواهد بود. دراین نوع معماری هر بنایی براساس زمینه های فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و کالبدی، اقلیمی و شرایط خاص آن سایت و ساختمان طراحی و اجرا می گردد و ساختمان عضو همخوان با اکولوژی و عنصری هماهنگ در بستر خود و در نهایت در بستر محیط زیست خواهد بود. این پژوهش بر آن است که زمینه گرایی را بعنوان یکی از اصول طراحی و معماری پایدار در حیطه پایداری محیطی معرفی کند و از آن در طراحی مجتمع توریستی فرهنگی خرم آباد بهره گیری نماید و در نهایت به طرح معماری بینجامد. این پژوهش با مطالعه کیفی و روش تحقیق توصیفی صورت پذیرفته و ابزار گردآوری داده ها، مشاهدات عینی و مطالعه منابع مکتوب، اسناد و مدارک می باشد.

کلمات کلیدی :