سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله جداسازی سویهمحلی Xanthomonassp. SS9از خاککشتزارهای اهواز ب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جدا‌سازی سویه‌محلی Xanthomonassp. SS9از خاک‌کشتزارهای اهواز با قابلیت کاربرد در پالایش زیستی آلودگی های نفتی word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جدا‌سازی سویه‌محلی Xanthomonassp. SS9از خاک‌کشتزارهای اهواز با قابلیت کاربرد در پالایش زیستی آلودگی های نفتی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جدا‌سازی سویه‌محلی Xanthomonassp. SS9از خاک‌کشتزارهای اهواز با قابلیت کاربرد در پالایش زیستی آلودگی های نفتی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جدا‌سازی سویه‌محلی Xanthomonassp. SS9از خاک‌کشتزارهای اهواز با قابلیت کاربرد در پالایش زیستی آلودگی های نفتی word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش تخصصی زیست پالایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
باکتری‌های جنس Xanthomonas از مهم‌ترین باکتری‌های با کاربرد بیوتکنولوژیک در صنایع بالادستی و پایین دستی نفت می‌باشند. سویه های بومی بالقوه می توانند منشا کاربردهای محیطی باشند از جمله ایجاد ژل در خاک و سد کردن نفوذ آلاینده های آروماتیک و فلزی. در این مطالعه 59 نمونه از خاک کشتزارهای حومه‌ی اهواز در استان خوزستان بررسی شد. غربالگری باکتری‌ها بر روی محیط نیمه انتخابی SX agar، انجام آزمون‌های ریخت‌شناسی و بیوشیمیایی و بررسی دو شاخص ویژه‌ی ویرولانس منجر به جداسازی یک جدایه‌ که موقتا جدایه ی X. campestris SS9 نامگذاری شد. قابلیت تولید اگزوپلی‌ساکارید در جدایه اثبات شد و نیز وجود پیگمان زانتومونادین با شاخص جذب نوری بیشینه‌ در طول موج‌های nm0/441 – 6/444 مورد بررسی و تائید قرار گرفت. این دو شاخص مؤید فنوتیپ باکتری های جنس زانتوموناس است. براساس توالی ژن 16srRNA جدایه‌ی احتمالی SS9 با 4 گونه‌ی X. campestris،X. gardneri،X. cynarae، X. cucurbitae 100% شباهت داشت و شناسایی در حد گونه نیازمند مطالعات بیش‌تر است. تولید 5 گرم زانتان در لیتر در محیط نیمه سنتزی و ویسکوزیته ظاهری cP 456 ثبت شد. بیوپلیمر در حضور یون های فلزی چند-ظرفیتی تشکیل ژل داد و توانایی جدایه در امولسیون کردن نفت نشان داده شد. در حالی که شواهدی مبنی بر گسترش بیماری های ناشی از زانتوموناس در خوزستان وجود ندارد، وجود زانتوموناس ها در خاک کشتزارها، که در این پژوهش نشان داده شد، فرصت کاربرد چنین سویه هایی را در پالایش زیستی آلاینده های آلی و کانی در محل فراهم می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :