سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی آندوسکوپی زودهنگام و تاخیری دستگاه گوارش در تعیین نح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی آندوسکوپی زودهنگام و تاخیری دستگاه گوارش در تعیین نحوه درمان سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده «مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد» word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آندوسکوپی زودهنگام و تاخیری دستگاه گوارش در تعیین نحوه درمان سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده «مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد» word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آندوسکوپی زودهنگام و تاخیری دستگاه گوارش در تعیین نحوه درمان سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده «مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد» word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آندوسکوپی زودهنگام و تاخیری دستگاه گوارش در تعیین نحوه درمان سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده «مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد» word :

مقاله بررسی آندوسکوپی زودهنگام و تاخیری دستگاه گوارش در تعیین نحوه درمان سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده «مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد» word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه 37 تا 42 منتشر شده است.
نام: بررسی آندوسکوپی زودهنگام و تاخیری دستگاه گوارش در تعیین نحوه درمان سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده «مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش و کبد»
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آندوسکوپی دستگاه گوارش فوقانی
مقاله آسیب ناشی از بلع مواد سوزاننده
مقاله بالغین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: آندوسکوپی دستگاه گوارش فوقانی قابل اعتمادترین وسیله جهت ارزیابی بیماران مبتلا به سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده است، با این وجود، در مورد زمان مناسب آن توافق وجود ندارد.
روش کار: این مطالعه توصیفی تحلیلی مقطعی بر 100 بیمار بالغ با تشخیص قطعی سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده در لارنگوسکوپی مستقیم در بیمارستان امام خمینی تبریز در یک دوره 15 ماهه از سال 1386-1387 انجام شدند. بیماران با علایم آسیب داخلی جدی فورا عمل شدند. در سایر موارد، آندوسکوپی دستگاه گوارش فوقانی به کار رفت و بر اساس زمان آن، بیماران به دو گروه تقسیم شدند: آندوسکوپی زودرس (زیر 24 ساعت) و آندوسکوپی دیررس (بالای 24 ساعت). وضعیت بیمارستانی در دو گروه مقایسه گردید. اطلاعات با استفاده از SPSS تجزیه و تحلیل شد. همچنین از آزمون های تی، کای اسکوئر، فیشر، کانتین جن سی استفاده شد.
نتایج: 62 بیمار مونث و 38بیمار مذکر (2551±925 سال) وارد مطالعه شدند. در %83 موارد از مواد قلیایی استفاده شده بود. %8 موارد فورا عمل شدند و %37 تحت آندوسکوپی فوری و %55 تحت آندوسکوپی تاخیری قرار گرفتند. نتیجه آندوسکوپی در %11 موارد طبیعی، در %40 آسیب درجه I، در |%28 آسیب درجه II، در %7 آسیب درجه III و در %6 آسیب درجه IV بود. دو گروه از نظر نیاز به عمل جراحی، فاصله پذیرش تا جراحی، نیاز به بستری در ICU و مدت آن و مرگ و میر طی بستری تفاوت معنی دار آماری نداشتند. با این وجود، فاصله تا جراحی و پذیرش در ICU در گروه آندوسکوپی زودرس و عوارض بیمارستانی در گروه آندوسکوپی تاخیری ظاهرا از وضعیت بهتری برخوردار بود.
نتیجه گیری: آندوسکوپی زودرس و تاخیری از نظر وضعیت بیمارستانی بیماران بالغ دچار سوختگی ناشی از بلع مواد سوزاننده از نظر آماری تفاوت معنی داری ندارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :