مقاله واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد نخود تحت آبیاری تکمیلی، کود نی
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/14:: 4:27 صبح

مقاله واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد نخود تحت آبیاری تکمیلی، کود نیتروژن و تلقیح با باکتری ریزوبیوم در شرایط دیم word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد نخود تحت آبیاری تکمیلی، کود نیتروژن و تلقیح با باکتری ریزوبیوم در شرایط دیم word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد نخود تحت آبیاری تکمیلی، کود نیتروژن و تلقیح با باکتری ریزوبیوم در شرایط دیم word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد نخود تحت آبیاری تکمیلی، کود نیتروژن و تلقیح با باکتری ریزوبیوم در شرایط دیم word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظور بررسی اثرات تیمارهای مختلف آبیاری، کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر عملکرد نخود زراعی، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی 89-1388 در ایستگاه تحقیقات کشاورزی زنجان اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل آبیاری (بدون آبیاری، آبیاری در زمان گلدهی، آبیاری در زمان گلدهی بعلاوه پر شدن دانه و آبیاری کامل به عنوان کرت اصلی و سطوح نیتروژن (بدون مصرف کود نیتروژن، 75 کیلوگرم نیتروژن در هکتار، 150 کیلوگرم نیتروژن در هکتار) و تیمار تلقیح با باکتری ریزوبیوم به عنوان کرت فرعی انتخاب شدند. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر آبیاری، سطوح مختلف کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر تعداد نیام در بوته، تعداد دانه در بوته، وزن صد دانه، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک در سطح یک درصد معنی دار بود. نتایج آزمایش نشان داد که عملکرد و اجزای عملکرد دانه در تیمار آبیاری کامل و تلقیح با باکتری ریزوبیوم به طور معنی داری دارای بیشتر میزان بودند. به طوریکه بیشترین عملکرد دانه با میانگین 1270 کیلوگرم در هکتار در تیمار آبیاری کامل مشاهده شد.

کلمات کلیدی :