پاورپوینت باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد word
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/14:: 4:22 صبح

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد word دارای 31 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد word :
اسلاید 1 :
تاریخچه مدرسه باهاوس
باهاوس (به معنای خانه ی معماری)نام یک مدرسه معماری و هنرهای کاربردی در آلمان بود که از سال 1919 تا 1933 به پرورش هنرمندان پرداخت و نقش مهمی در برقراری پیوند میان طرح و فن ایفا کرد. مکتب باهاوس توسط والتر گروپیوس تاسیس شده است. اسم bauhaus از کلمات آلمانی “tobuild” (برای ساختن) و” house“ (خانه ) ریشه گرفته شده است .علیرغم اسمش و حقیقت اینکه موسس آن یک معمار بوده ، باهاوس یک دفتر معماری در سالهای اول تاسیسش برای خود نداشت. شیوه باهاوس یکی از تاثیرگذارترین وقایع در معماری مدرن وطراحی مدرن شد. این مکتب تاثیرات عمیقی برتوسعه هنرهای معماری، طراحی گرافیک،طراحی داخلی ، طراحی صنعتی داشت. این مکتب در سه شهر آلمان، در سه دوره ی زمانی (وایمار از 1919 تا 1925، دسائو از 1925 تا 1932 و برلین از 1932 تا 1933) و تحت مدیریت سه معمار (والتر گروپیوس از 1919 تا 1927، هانس مه یر از 1928 تا 1930 و لودویگ میس ون دروهه از 1930تا1933) به فعالیت پرداخت. تغییرات مکان و مدیریت منجر به تغییر مداوم در تمرکز ،تکنیک،اساتید و سیاست گذاری های آن شد.
اسلاید 2 :
;
بلافاصله پس از جنگ جهانی اول یک دوره زنده رشد اقتصادی در اروپا و ایالات متحده پدید آمد اما این چرخش صعودی چندان دوام نیافت. پنجشنبه سیاه در سال 1929، یعنی روزی که نرخها در بازار بورس نیویورک سقوط کرد نمایانگر یک بحران اقتصادی جهانی بود. طی همین دوران، جنبش های سوسیالیستی که از طرف انقلاب اکتبر روسیه حمایت میشدند، تقریبا در تمام کشورهای اروپایی قدرت یافته و به تحرک در آمده بود. ترقی و پیشرفت اقتصادی که در سال 1926 آغاز شده بود، همگام با رقابتهای بی باکانه و ظالمانه پیش میرفت تا اینکه از سال 1929 به بعد ارقام بی کاری رو به افزایش گذاشتند و مهمترین نکات مورد بحث و مشاجره در مبارزات طبقاتی مشکل لاینحل مسکن بود .در نتیجه سرتاسر جهان به یک کارگاه عظیم ساختمانی تبدیل شد و این پیدایش نیازهای جدید ساختمانی ، معماری را با یک چالش بی سابقه روبرو گرداند.
با توجه به گسترش این چالش و نیاز مبرم به هزینه های پایین تر ساختمانی ، امکانات به کارگیری روشهای تولید انبوه در صنعت ساختمان مورد تحقیق قرار گرفتند و حرکتهای رو به جلویی مشاهده شد اما این جریانات در زمینه فرهنگی نیز بازتابهایی داشت و به طور اخص واقعه ای بود که نتایج دور و درازی در پی داشت و آن تاسیس باهاوس توسط والتر گروپیوس در سال 1919 در شهر وایمارآلمان با ادغام «آکادمی هنرهای زیبا» و «مدرسه هنرها و پیشه ها» بود.
اسلاید 3 :
والتر گروپیوس
والتر گروپیوس، از تأثیرگذارترین معماران مدرنیته، در سال 1883 در آلمان به دنیا آمد. در سال به همراه پیتر بهرنز شرکتی را تأسیس کرد. که در این زمان کارمندانی همچون میس ون ده روهه و لوکوربوزیه در شرکت وی به کار مشغول شدند. گروپیوس در سال 1910 شراکت با بهرنز را ترک کرد و به همراه آدولف مه یر شرکتی را تأسیس نمودند. آنها در این مدت یکی از ساختمان های اولیه سبک مدرن -کارخانه فاگوس- را ساختند. دیوارهای پرده ای شیشه ای این ساختمان نشان دهنده یکی از اصول کلی سبک مدرن شد که در آن فرم از عملکرد پیروی می کند.
ساختمان شیشه ای کارخانه فاگوس، از نخستین ساختمان های سبک مدرن
اسلاید 4 :
;
در سال 1919 وی با ادغام آکادمی هنرهای زیبا و مدرسه هنرها و پیشه ها، مدرسه معماری مشهور باهاوس را در وایمار بنیان نهاد. یکی از مشهورترین کارهای والتر گروپیوس ساختمان مربوط به همین «آموزشگاه هنری» معروف به نام «باهاوس» است که خود از بنیان گذاران آن بوده است. این بنا که در سال 1925 (هشتاد و سه سال پیش) در آلمان ساخته شده است به صورت یک الگو برای تمام بناهای مدرن پس از آن درآمده و تمامی ایده های به کار رفته در ساخت آن اعم نمای شیشه ای، پنجره های مکانیکی، راه پله ها، ریل های سقفی مخصوص نورپردازی استودیوها، سیستم حرارت مرکزی و غیره برای اولین بار در این ساختمان ارائه شده اند.
اسلاید 5 :
;
این آموزشگاه هنری با روی کار آمدن رژیم نازی بسته شد و اغلب شاگردان و مدرسان آن مجبور به ترک آلمان شدند. همین مسئله باعث شد تا به تدریج این نوع معماری در کشورهایی چون آمریکا، انگلیس و به ویژه منطقه اسرائیل که مقصد اصلی مهاجران آلمانی بودند بیشتر گسترش یابد. به عنوان مثال تنها در شهر تل آویو نزدیک به چهارهزار ساختمان مشابه ساختمان باهاوس وجود دارد. گروپیوس خود در سال 1937 به آمریکا رفت. به همراه مارسل بروئر در دانشگاه های کمبریج و ماساچوست مشغول تدریس شدند. معماری دانشگاه هاروارد نیز توسط گروپیوس صورت گرفته است.
گروپیوس علاوه بر معماری در زمینه طراحی نیز سرشناس بوده است. شاید تعجب کنید که تا زمان گروپیوس، شکل دستگیره درها که امروزه برای همه ما عادی است، این طور نبوده و طراح این نوع دستگیره ها آقای والتر گروپیوس بوده است.
اسلاید 6 :
او در نخستین بیانیه خود، نظر ویلیام موریس درباره تعالی صنایع دستی را با فکر وحدت همه ی هنرها درآمیخت و مرزبندی میان جنبه های تزیینی و کاربردی در هنرها را مردود شمرد؛ نخستین مانیفست آن مزین شده بود به گراوری چوبی اثر لیونل فینینگر با عنوان کاتدرال و این گونه آغاز می شود: «هدف نهایی همه هنر های تجسمی ساختمان کامل است» و در ادامه آمده: «ما در پی آنیم که جامعه تازه ای از هنرمندان پدید آوریم تا در میان آن ها دیگر تعصب حرفه ای که اکنون چون دیواری بلند هنرمندان و صنعت گران را از هم جدا می سازد، وجود نداشته باشد». از نظر سوسیالیست انگلیسی ویلیام موریس کاتدرال های سده های میانه، نشانه ای از وحدت هنر و حرفه، ترکیب هماهنگ مغز و بازو، فرد و جامعه اند.
اسلاید 7 :
گروپیوس هم چنین پایان انزوا جویی هنر و بازگشت به سوی پیشه گری را طی یک تلاش جمعی عظیم اعلام کرد، ایدئولوژی باهاوس در سال های ابتدایی آن ضد سرمایه داری رمانتیک بود.گروپیوس در سال 1969 در سن 86 سالگی در ماساچوست از دنیا رفت.
والتر گروپیوس: معماری هنری کاربردی است و در ارتباط نزدیک با سایر هنرها شکل میگیرد و نمونه بارز این تعریف مدرسه باهاوس می باشد.
والتر گروپیوس : از قاشق غذاخوری تا شهر دامنه کار معمار را تعریف میکند.
اسلاید 8 :
باهاوس نخست برای پذیرش 250 دانشجو برنامه ریزی شده بود و هدفش فائق آمدن بر تناقض های دراز مدت موجود بین هنر، صنعت و تولیدات دستی از طریق یک سنتز خلاقانه بود. موضوعی که چند سال پیش از آن به طور اخص توسط ورک بوند مطرح شده بود.
برنامه تحصیلی باهاوس شامل 3 مرحله بود:
دوره مقدماتی شامل سه ماه بود که طی آن دانشجویان با تمرینات ساده با کاربرد مواد ، شکل و رنگ آشنا میشدند و از این طریق از آنها خواسته میشد که خود را از پیش داوری ها آزاد سازند و قوانین اساسی طبیعت ، مشاهده و ادراک را از نو کشف کنند.
دوره دوم یک دوره سه ساله ، شامل کارهای عملی و درسهای نظری، که در یکی از هفت کارگاه این دوره ، بنایی با سنگ ، کار با چوب ، فلز کاری، سفالگری، نقاشی روی شیشه، نقاشی دیواری و نساجی آموزش داده میشد. این دوره به دو بخش آموزش کارهای عملی و دستی و آموزش ساخت فرم تقسیم شده بود.
دوره نهایی یا دوره ساختمان که طول مدت آن نامحدود بود و تنها بهترین شاگردان امکان ورود به آن را داشتند و طوری برنامه ریزی شده بود که آنها را با کارهای اجرایی که از خارج به مدرسه ارجاع میشد آشنا سازد. هدف اصلی مدرسه عبارت بود از وحدت هنرهای تجسمی ، نه تنها به وسیله روشهای رمانتیک جنبش هنر و صنایع دستی ، یا روشهای هنری وان دولد و مدرسه هنرها و تولیدات دستی ساکسونی او، بلکه با کاربرد روشی برای انطباق و هماهنگی آنها با صنعت.
اسلاید 9 :
علاوه بر این، باهاوس برای ظهور دیالکتیکی جنبش های مختلف آوانگارد هنرهای تجسمی همچون یک غربال عمل میکرد. تاثیرات ناشی از جنبش های کوبیسم ، فوتوریسم ، ساختارگرایی نو-پلاستیک و اکسپرسیونیسم، همگی در مدرسه گروپیوس گرد آمدند و محرک طراحی و معماری بودند. نام نخستین گروه از استادانی که در باهاوس تدریس میکردند: والتر گروپیوس،لیونل فاینینگر،یوهانس ایتن،پل کله،گرهارد مارکس،جورج ماک و ; و همچنین کسانی که بعدها در آنجا معلم یا دستیار بودند: از جمله واسیلی کاندینسکی،کازیمیر مالویچ، تئو وان دزبورگ، پیت موندریان، هانس مه یر،آدولف مه یر،لودویگ میس ون دروهه و لودویگ هیلبرزایمر همه گواه گستردگی فعالیت های این مدرسه بودند.
اسلاید 10 :
مدرسه تولیدات دستی در قسمتی از ساختمان که با بازوی اصلی که زاویه قائمه تشکیل میدهد، قرار گرفته و به وسیله یک سازه دو طبقه که به صورت یک پل معلق بر فراز مسیر رفت و آمد قرار دارد به آن متصل میشود. بخشهای اداری در این سازه جای گرفته بودند. خوابگاه دانشجویان به صورت یک سازه ی 6 طبقه بسته با بالکنهای بیرون زده از نمای جنوبی به تالار سخنرانی، صحنه نمایش، سالن غذاخوری از طریق یک بلوک صاف و مسطح متصل میشود. کل مجموعه علیرغم حجم سازی پراکنده، اندیشه گروپیوس را بیان میکند (وحدت در تنوع).
تاثیری از وحدت را به وسیله المانهای هماهنگی و سادگی القا میکند و با وجود مرتبه والای طراحی این مجموعه که به ویژه در عناصر واسطه ای که درآن مشهود است. هرگز بیش از حد بر آنها تاکید نشده و از ایجاد جنبه های شکوهمند و پرجاذبه در آن اجتناب شده است و پیچیدگی فضایی در ظاهر مشخص نیست و دعوت کنندگی خاص خود را دارا میباشد. وهمچنیناز جمله محصلین قدیمی که به استادی رسیدند می توان از «یوسف آلبرز » «هربرت بایر » (استاد فن چا ) و «مارسل بریر » نام برد

کلمات کلیدی :