مقاله بررسی نقش استفاده از دستگاههای ثابت ارتودنسی با وضعیت پریو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی نقش استفاده از دستگاههای ثابت ارتودنسی با وضعیت پریودنتال word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش استفاده از دستگاههای ثابت ارتودنسی با وضعیت پریودنتال word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش استفاده از دستگاههای ثابت ارتودنسی با وضعیت پریودنتال word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش استفاده از دستگاههای ثابت ارتودنسی با وضعیت پریودنتال word :

مقاله بررسی نقش استفاده از دستگاههای ثابت ارتودنسی با وضعیت پریودنتال word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه 42 تا 47 منتشر شده است.
نام: بررسی نقش استفاده از دستگاههای ثابت ارتودنسی با وضعیت پریودنتال
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دستگاه های ثابت ارتدنسی
مقاله بیماریهای پریو
مقاله خونریزی از لثه
مقاله تحلیل لثه
مقاله افزایش حجم لثه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به عوارض شناخته شده پریودنتال و اهمیت اتیولوژیک بیماری و وجود تناقص در مورد نقش استفاده از دستگاه های ثابت ارتدنسی با بروز بیماری پریو، این تحقیق انجام گرفت.
مواد و روش ها: تحقیق با طراحی Historical Cohort بر روی تعداد 30 دختر تحت درمان ارتدنسی ثابت با حداقل 6 ماه گذشت درمانی آنها و 30 نفر دختر گروه شاهد آنها در همان مدرسه و کلاس انجام گرفت. افراد فوق فاقد تروما بوده و گروه شاهد سابقه درمان ارتدنسی نداشته و بعلاوه دو گروه به لحاظ سن و جنس مشابه بودند بیماری پریودنتال با شاخص های خونریزی از لثه، افزایش حجم لثه در سه 0 grade و I و II و III و نیز وجود تحلیل لثه بوسیله متخصص پریو بررسی و ثبت گردید. میزان وجود خونریزی و نیز افزایش حجم لثه بیشتر ازII در دو گروه و تحلیل لثه با آزمون دقیق فیشر مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: سن گروه شاهد 151+15 و گروه مورد 147+24 سال بود که مشابه بودند میزان خونریزی از لثه در گروه شاهد 50 درصد در گروه مورد 747 درصد (P<0.3)و تحلیل لثه در گروه شاهد به میزان 33 درصد و در گروه مورد وجود نداشت(P<0.9) و افزایش حجم لثه با2 grade و بیشتر در گروه شاهد به میزان 133 درصد و در گروه مورد 464 درصد بود (P<0.005).
نتیجه گیری: بنظر می رسد افرادی که از دستگاه ثابت ارتدنسی استفاده می کنند. شانس بروز خونریزی از لثه و افزایش حجم لثه را دارند لذا اقدامات جهت پیشگیری و کاهش ضایعات مربوطه در افراد استفاده کننده از دستگاه ثابت ارتدنسی را توصیه می نماید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :