مقاله ترویج مصرف بهینة انرژی در وسایل نفتسوز خانگی و کورههای آ
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/6:: 6:17 صبح

مقاله ترویج مصرف بهینة انرژی در وسایل نفتسوز خانگی و کورههای آجرپزی سنتی در داخل کشور word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ترویج مصرف بهینة انرژی در وسایل نفتسوز خانگی و کورههای آجرپزی سنتی در داخل کشور word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترویج مصرف بهینة انرژی در وسایل نفتسوز خانگی و کورههای آجرپزی سنتی در داخل کشور word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ترویج مصرف بهینة انرژی در وسایل نفتسوز خانگی و کورههای آجرپزی سنتی در داخل کشور word :
سال انتشار: 1380
محل انتشار: سومین همایش ملی انرژی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
افزایش سالیانه قیمت سوختهای نفتی در داخل کشور و رشد روزافزون میزان وابستگی بخشهای عمده صنعت به این منبع انرژی فناپذیر و همچنین متکی بودن اقتصاد و درآمد دولت به امر صادرات نفت، توجه ویژهای به امر بهینهسازی مصرف انرژی در داخل کشور را میطلبد. لذا میبایست با بکارگیری اهرمهایی چون حفظ محیط زیست و مهار عوامل اصلی منجر به تورم، مصرفکنندگان عمده این سوختهای فسیلی را به رعایت الگوهای جدید مصرف سوخت ترغیب کرد.
متأسفانه بزرگترین عامل مصرف انرژی در داخل کشور مصارف خانگی میباشند. در مناطق شهری و یا روستایی که امکان مصرف سوخت گاز طبیعی در آنجا وجود ندارد، عمدتاً نفتسفید و یا گازوئیل در وسایل حرارتی از جمله بخاری و آبگرمکنهای نفتی استفاده میشوند. همچنین به مصرف بالای نفت سیاه (مازوت) در کورههای آجرپزی که در مجاورت اکثر شهرهای بزرگ از جمله تهران نیز قرار دارند، نیز میتوان اشاره کرد. طرح آتشکده این وسایل حرارتی متأسفانه سنتی بوده و مربوط به 50 سال گذشته میباشند و تاکنون هیچ تغییر علمی و اصولی در طرح آنها داده نشده است.
انجام احتراق ناقص در وسایل فوق منجر به نشر بالایی از مواد آلاینده از دودکش این وسایل از جمله دوده و مونواکسیدکربن میشود. برای رفع مشکلات فوق میتوان تکنولوژیهای جدیدتری را بکار گرفت. در روشهای جدید با توجه به اصول کاربری علم احتراق و مشخصات سوختهای سبک و سنگین تولیدی ایران، کیفیت و کمیت مطلوبی از اختلاط سوخت و هوا تعیین میشود. به این ترتیب میتوان مصرف سوخت را در این نوع وسایل به نحو مطلوبی کاهش داد تا به حد بهینهای نزدیک شوند. نتایج ارائه شده در این کار تحقیقاتی براساس اطلاعات موجود از شهرستان بیرجند واقع در جنوب استان خراسان میباشد، که با همکاری دانشگاه بیرجند و شهرداریو سازمان محیط زیست این شهرستان بدست آمده است.

کلمات کلیدی :