مقاله تحلیل توام تخریب سیمای سرزمین و فروافت وضعیت اکوسیستم های

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تحلیل توام تخریب سیمای سرزمین و فروافت وضعیت اکوسیستم های جنگلی آبخیز دوکه با استفاده از متریک های مهندسی برنامه ریزی محیط زیست word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل توام تخریب سیمای سرزمین و فروافت وضعیت اکوسیستم های جنگلی آبخیز دوکه با استفاده از متریک های مهندسی برنامه ریزی محیط زیست word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل توام تخریب سیمای سرزمین و فروافت وضعیت اکوسیستم های جنگلی آبخیز دوکه با استفاده از متریک های مهندسی برنامه ریزی محیط زیست word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل توام تخریب سیمای سرزمین و فروافت وضعیت اکوسیستم های جنگلی آبخیز دوکه با استفاده از متریک های مهندسی برنامه ریزی محیط زیست word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: اولین کنفرانس مهندسی برنامه ریزی و مدیریت سیستم های محیط زیست

تعداد صفحات: 10

چکیده:

متریک‌های سیمای سرزمین ابزارهای کمی ساز وضعیت سیمای سرزمین هستند که گوناگونی فراوان آنها باعث کاربرد گسترده آنها در مهندسی برنامه ریزی محیط زیستی سیمای سرزمین میشود. یکی از کاربرد متریک ها ارزیابی سریع پیامد فعالیتهای انسان در مقیاس سیمای سرزمین است که به کمک آن در کوتاهترین زمان ممکن شدت تخریب سرزمین را میتوان مشخص کرد. در این مقاله ، برای کمی سازی وضعیت سیمای سرزمین ابتدا متریک های توزیع فضایی لکه ها در سیمای سرزمین (مانند: SDI; Shannon Diversity Index) و ترکیب بندی لکه ها (مانند: TE; Total Edge) در نظر گرفته شدند. سپس ، با استفاده از الگوی تخریب و درجه قرمزی در حوزه آبخیز دوکه در استان گیلان مشخص شد که از 13 واحد کاری (زیرحوزه) واحدهای 8 تا 11 دچار بیشترین تخریب در مقیاس سیمای سرزمین شده‌اند. برخوردار بوده اند از میان هشت متریک سیمای سرزمین استفاده شده در این تحقیق، متریک SDI (شاخص تنوع شانون) ، MPDF (میانگین ابعاد فشردگی لکه) و TE (مجموع محیط کلیه لکه ها) دارای بیشترین درجه همبستگی (R2 به ترتیب 0/92، 0/9 و 0/9) با میزان درجه قرمزی تصویر ماهواره ای در محدوده مورد مطالعه بوده‌اند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :