مقاله بررسی بینامتنی تصویر دریا در غزلیات شمس word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی بینامتنی تصویر دریا در غزلیات شمس word دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بینامتنی تصویر دریا در غزلیات شمس word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بینامتنی تصویر دریا در غزلیات شمس word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بینامتنی تصویر دریا در غزلیات شمس word :

مقاله بررسی بینامتنی تصویر دریا در غزلیات شمس word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در پژوهش های ادب عرفانی (گوهر گویا) از صفحه 1 تا 28 منتشر شده است.
نام: بررسی بینامتنی تصویر دریا در غزلیات شمس
این مقاله دارای 28 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بینامتنیت
مقاله غزلیات شمس
مقاله دریا
مقاله موج
مقاله کشتی
مقاله ماهی
مقاله آب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بررسی و تحقیق در بسیاری از غزل های مولانا نشان می دهد که چشمگیرترین جنبه این غزل ها بعد از موسیقی، کثرت و پویایی تصاویر است. تصاویری که محصول لحظات مکاشفه و از خود بیخود شدن شاعر است. در این لحظات عنصر زبان برجستگی خاصی می یابد تا بتواند معنا را به خواننده القا کند و بسیاری از تصاویر و واژه ها برای بیان دریافت های مکاشفه آمیز مولانا به یاری او آمده و اشعار او حالتی الهام گونه و رویا وار می یابد. امکان تاویل این غزل های رویا گونه در صورتی حاصل می شود که خواننده عنصر مرکزی آن را بازشناخته و به امکانات زبانی پیشین مراجعه کند. رهیافتی که خواننده را در تحلیلی این گونه یاری می رساند بینامتنیت است. نظریه بینامتنیت، مبتنی بر این اندیشه است که متن نظامی بسته و مستقل نیست و هیچ متنی در خلأ پدید نمی آید و در خلا ادراک نمی شود، هر متنی خواسته یا نا خواسته با متون دیگر نوشته می شود و با متون دیگر خوانده می شود.
در این مقاله تصویر دریا و وابسته های آن به عنوان یکی از پرکاربردترین تصاویر شعری مولانا بر اساس این نظریه مورد بررسی قرار گرفته است. هدف این پژوهش آن است که به روابط بین متون در حیطه این تصویر دست یافته و به تاویل و بررسی این روابط بپردازد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :