مقاله مطالعه صفات فیزیولوژیک در لاین های اولیه و ترکیبی غله جدید
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/5:: 4:13 صبح

مقاله مطالعه صفات فیزیولوژیک در لاین های اولیه و ترکیبی غله جدید تریتیپایرم تحت تنش شوری در محیط کشت هیدروپونیک word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه صفات فیزیولوژیک در لاین های اولیه و ترکیبی غله جدید تریتیپایرم تحت تنش شوری در محیط کشت هیدروپونیک word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه صفات فیزیولوژیک در لاین های اولیه و ترکیبی غله جدید تریتیپایرم تحت تنش شوری در محیط کشت هیدروپونیک word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه صفات فیزیولوژیک در لاین های اولیه و ترکیبی غله جدید تریتیپایرم تحت تنش شوری در محیط کشت هیدروپونیک word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 1
چکیده:
تریتی پایرم غله ای جدید است که از تلاقی ارقام زراعی گندم دوروم (2n=4X=28AABB) و گونه وحشی به نام علف شور ساحل (2n=2X=14E^be^b) تولید شده است . به منظور بررسی پتانسیل تحمل به شوری لاین های گندم مصنوعی و جدید تریتی پایرم آزمایشی با طرح کرت های خرد شده با طرح پایه بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد با سه لاین اولیه تریتی پایرم (La/b ،Ka/b ،La/b) و سه نسل (F6، F5، F4) لاین ترکیبی تریتی پایرم (Ka/b) *(Cr/b) به همراه یک رقم گندم دوروم کرسو (Cr) و لاین امید بخش تریتیکاله Ma45 (شاهد ) اجرا شد. محیط کشت آزمایش به صورت هیدروپونیک بوده و آبیاری با محلول غذایی جانسون صورت گرفت . سطوح شوری مورد بررسی صفر (شاهد)، 100،200 میلی مولار نمک بود. در این بررسی صفات پروتئین بذر، سدیم، پتاسیم، کلسیم در اندامهای هوایی و ریشه به طور جداگانه اندازه گیری و نتایج نشان داد که اولاً بین سطوح شوری و ژنوتیپهای مورد مطالعه برای این صفات موردنظر تفاوت کاملاً معنی دار وجود داشت (0/01=P). مقایسه میانگین بین ژنوتیپهای مورد بررسی نشان داد که لاین ترکیبی تریتی پایرم (Ka/b) * (Cr/b) دارای حداقل میزان سدیم ، بیشترین میزان پتاسیم و کلسیم و نسبت پتاسیم به سدیم در شرایط تنش بود.

کلمات کلیدی :