مقاله بررسی چگونگی سیر مصرف انرژی در تولید نیشکر و ارائه راهکاره

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی چگونگی سیر مصرف انرژی در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای مناسب جهت افزایش بهره وری در یک واحد کشت و صنعت شمال خوزستان word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی چگونگی سیر مصرف انرژی در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای مناسب جهت افزایش بهره وری در یک واحد کشت و صنعت شمال خوزستان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چگونگی سیر مصرف انرژی در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای مناسب جهت افزایش بهره وری در یک واحد کشت و صنعت شمال خوزستان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی چگونگی سیر مصرف انرژی در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای مناسب جهت افزایش بهره وری در یک واحد کشت و صنعت شمال خوزستان word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون

تعداد صفحات: 12

چکیده:

این مطالعه جهت بررسی سیر مصرف انرژی در کشت و صنعت میان آب واقع در شمال خوزستان انجام شد . این مطالعه در سطح حدود 2500 هکتار بوده که 707 هکتار آن مربوط به مزارع پلنت و 1793 هکتار تحت پوشش مزارع راتون 5 بود، انجام گرفت . مزارع راتون شامل 5 راتون بود . کل انرژی های ورودی در مزارع پلنت 183/7 گیگاژول بر هکتار بود که سهم انرژی های ورودی مستقیم 31/45 درصد و غیرمستقیم 65/55 درصد بود. قلمه با 28/85 درصد بیشترین سهم را در انرژی های ورودی داشت . نسبت انرژی، افزوده خالص انرژی و بهره دهی انرژی به ترتیب 3/76 ، 506/4 گیگاژول بر هکتار و 0/71 کیلوگرم بر مگاژول بود . الکتریسیته مصرفی با 36/5 درصد بیشترین سهم را در انرژی ورودی داشت. افزوده خالص انرژی و بهره دهی انرژی با افزایش شماره راتون کاهش یافتند زیرا با میزان نهاده های ورودی یکسان عملکرد کاهش می یافت. در مرحله داشت مزارع پلنت و راتون، الکتریسیته و آب مصرفی بیشترین میزان از انرژی ورودی را به خود اختصاص دادند. با توجه به نیاز آبی نیشکر می توان با افزایش بازدهی سیستم آبیاری و مدیریت صحیح آن، راندمان شاخص های انرژی را بهبود بخشید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :