مقاله ساز و کار تعامل نظام پیشنهادها و مدیریت دانش word
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/8/1:: 5:11 صبح

مقاله ساز و کار تعامل نظام پیشنهادها و مدیریت دانش word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ساز و کار تعامل نظام پیشنهادها و مدیریت دانش word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساز و کار تعامل نظام پیشنهادها و مدیریت دانش word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ساز و کار تعامل نظام پیشنهادها و مدیریت دانش word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نظام پیشنهادها
تعداد صفحات: 20
نویسنده(ها):
فرهاد بیانی – فوق لیسانس مدیریت پروژه از دانشگاه کلگری کانادا، مدیریت امور مهندسی
سید علی اصغر حسینی – فوق لیسانس علوم اجتماعی، پژوهشگری از دانشگاه آزاد اسلامی، دبیر نظام
زهرا عقابی – لیسانس روانشناسی از دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناس نظام پیشنهادها، شر
چکیده:
نظام پیشنهادها یکی از زیرسیستم های نظام مدیریت مشارکتی است که با کمک آن می توان از دانش و اندیشه کارکنان برای مساله یابی و حل مسائل و مشکلات سازمانی بهره جست. در این نظام کلیه کارکنان از عالی ترین رده سازمانی تا پایین ترین سطح آن می توانند تفکر و دانش خود را در قالب پیشنهادها، ایده ها، ابتکارات و نظرات، جهت رفع نارسایی های موجود در روند کاری و بهبود روش های انجام کار و افزایش کیفیت تولید و ; ارائه دهند. بنابراین نظام پیشنهادها که از آن به طرح بسیج اندیشه ها یا کایزن فردی نیز یاد می شود، می تواند به عنوان بستری مناسب جهت بکارگیری دانش کاربردی افراد در چهار حوزه دانش چه چیزی (Know What)، دانش چرایی (Know Why)، دانش چگونگی (Know How)، دانش چه کسی (Know Who) در راستای اهداف سازمان و حل مشکلات و بهبود فرایندها و روابط کاری در یک شرکت ایفای نقش نماید.
در مقاله پیش رو سعی بر تبیین مفاهیم کاربردی سیستم های نظام پیشنهادها و مدیریت دانش و همچنین تشریح چگونگی برقراری ارتباط میان آن دو در راستای اهداف یک سازمان می باشد.
این مقاله در نگاهی اجمالی پتانسیل های موجود در نظام پیشنهادها جهت دسترسی هر چه بهتر و آسانتر و بکارگیری هر چه روان تر دانش مجموعه کارکنان یک شرکت برای تعریف و حل مسائل سازمانی، در قالب ساختاری سازمان یافته و هدفمند توام با در نظر گرفتن مسائل انگیزشی می پردازد. بررسی این پتانسیل ها، نقاط ارتباطی میان نظام پیشنهادها و مدیریت دانش را به صورت شفاف تر و قابل برنامه ریزی، جهت تعامل هدفمند میان این دو سیستم، مشخص خواهد نمود.

کلمات کلیدی :